CZ Návod na instalaci, používání a údržbu dekoračního odsavače par. SK Návod na inštaláciu, používanie a údržbu dekoračného odsávača pár

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CZ Návod na instalaci, používání a údržbu dekoračního odsavače par. SK Návod na inštaláciu, používanie a údržbu dekoračného odsávača pár"

Transkript

1 CZ Návod na instalaci, používání a údržbu dekoračního odsavače par SK Návod na inštaláciu, používanie a údržbu dekoračného odsávača pár Pro model: CFP-60AXA, CFP-70AXA, CFP-90AXA Pre model: CFP-60AXA, CFP-70AXA, CFP-90AXA

2 A B C D E F 3

3 4

4 5

5 2 P P P3 6

6 P P P6 7

7 8

8 DEKORAČNÍ ODSAVAČ PAR Vážený zákazníku, Děkujeme za nákup naší digestoře. Žádáme, abyste se pečlivě seznámil s tímto návodem, což umožní optimální instalaci, používání a údržbu zařízení. Poznámky: obrázky uvedené v tomto návodu se nachází na začátku návodu Montáž digestoře na stěnu (hledej symbol na obrázcích) Upozornění: Prověřte místní předpisy týkající se odsávání par. Nenapojujte digestoř do komínového vedení, ventilačního vedení nebo rozvodu horkého vzduchu. Zkonzultujte s místní odpovědnou institucí, zda ventilace místnosti je dostačující. Ujistěte se, že maximální průtok vzduchu odsávaného z místnosti zařízením nepřevyšuje 4 Ps (0,04 mbar). V místnosti je nutno zajistit vhodnou ventilaci, pokud je digestoř používaná současně se zařízeními, které fungují na plyn nebo jiné palivo. Odsávaný vzduch musí být odváděn vedením, které slouží k odstraňování par ze zařízení, které fungují na plyn nebo jiné palivo. Je nutno dodržovat předpisy týkající se odsávání vzduchu. K odsávání par použijte pevnou trubku PVC o průměru nejméně 120 mm. Výše uvedené limity se netýkají digestoří bez odtahu ven (systém recirkulace vzduchu s filtrem s aktivním uhlím). Namontujte digestoř v souladu s návodem na přiložené šabloně a ukazatelích na obr. 1 až 16. Dodržujte návod výrobce plynového sporáku týkající se výšky montáže digestoře nad úrovní desky sporáku (viz obr. 3), pokud je větší než uvedená v přiložené šabloně. Týká se pouze plynových sporáků: minimální vzdálenost od digestoře musí být nejméně 65 cm. Zapojení digestoře do elektrické sítě Upozornění: před zapojením digestoře: odpojte elektrické napájení a zkontrolujte, zda napětí a frekvence proudu v místě instalace je v souladu s uvedenými informacemi na typovém štítku zařízení. Pokud je digestoř vybavená zástrčkou, připojte ji do zásuvky umístěné v dosažitelném místě v souladu s předpisy. Pokud digestoř není vybavená zástrčkou, připojte přímo do elektrické sítě chráněné proti přetížení s možnosti odpojení v souladu s předpisy.

9 Využívání digestoře - bezpečnost Upozornění: Digestoř se může zastavit v případě, že nastane elektrostatický výboj (např. blesk). Toto nepředstavuje riziko poškození. Vypněte elektrické napájení digestoře a opětovně zapněte po cca 1 minutě. Není vhodné povolovat používání digestoře dětem nebo osobám s omezenou zdatností (fyzickou, smyslovou nebo duševní) ani osobám, které nemají vhodné zkušenosti nebo znalosti, pokud nebyly seznámeny s používáním zařízení osobou zodpovědnou za jejich bezpečnost. Děti by měly být pod dohledem, aby si nehrály se zařízením. Pro vyhnutí se riziku požáru, je potřeba pravidelně čistit kovový filtr, neustále kontrolovat pánve s horkým olejem a nepřipravovat pod digestoří flambovaná jídla. Nepoužívejte digestoř, pokud nese známky poškození nebo špatného technického stavu. Kontaktujte oficiálního distributora nebo autorizovaného prodejce. Části nádob na vaření, které jsou v dosahu, mohou být v průběhu používání zahřáté. Používání digestoře ovládací panel (viz symbol na obrázcích) Různé ovládací panely jsou popsané níže. Zjistěte, jaký typ ovládacího panelu je nainstalovaný v digestoři a najděte odpovídající obrázek. Panel s posuvným přepínačem (obr. P1) 1- Rychlost otáček ventilátoru digestoře - pozice: VYP, rychlost 1, 2 a 3 2- Kontrolka chodu ventilátoru digestoře. 3- Zapnutí a vypnutí osvětlení. Panel s elektronickým tlačítkem (obr. P2) 1- Zapnutí a vypnutí osvětlení. 2- Kontrolka osvětlení. 3- Rychlost otáček ventilátoru digestoře tlačítko: rychlost 1, 2 a 3. Opětovné stisknutí tlačítka aktuální rychlosti vypne ventilátor digestoře. Turbo se spouští pouze na 5 minut, po této době se sníží na rychlost 2. Zapínání a vypínání řídí hodiny ventilátoru digestoře. 4- Kontrolka spuštěné rychlosti ventilátoru digestoře.

10 Hodiny: Stiskněte tlačítko vybrané rychlosti a přidržte na cca 2 sekundy, displej se rozbliká. Ventilátor digestoře se vypne po 15 minutách, i osvětlení se vypne. Pro vypnutí hodin: stiskněte krátce vybrané tlačítko. Panel se 4 rychlostmi digitální displej (obr. P3) 1- Zapnutí a vypnutí osvětlení. 2- Zapnutí a vypnutí osvětlení. 3- Snížení rychlosti otáček ventilátoru. 4- Panel displeje rychlosti ventilátoru. 5- Zvýšení rychlosti otáček ventilátoru. 6- Zapnutí rychlosti turbo ventilátoru. 7- Zapnutí a vypnutí hodin ventilátoru digestoře. Hodiny: ventilátor digestoře bude spuštěn 5 minut s aktuální rychlosti a následně po 5 minutách s každou nižší rychlosti, až do vypnutí. Osvětlení zůstává vypnuté. Panel s 5 tlačítky (obr. P4) 1- Kontrolka spuštění ventilátoru digestoře. 2- Zapnutí a vypnutí osvětlení. 3- Vypnutí ventilátoru digestoře. 4- Rychlost otáček ventilátoru digestoře - tlačítko: rychlost 1, 2 a 3. Dotykový panel (obr. P5) 1- Displej / tlačítko upozornění na ucpaný filtr. Upozornění na nutnost výměny filtru stiskněte jedenkrát pro vypnutí po vyčištění nebo výměně filtru. 2- Zapnutí a vypnutí hodin ventilátoru digestoře. 3- Zapnutí a vypnutí osvětlení. Stiskněte a přidržte pro nastavení intenzity osvětlení. 4- Zapnutí a vypnutí osvětlení. 5- Rychlost otáček ventilátoru digestoře tlačítko: rychlost 1, 2 a 3/4. Hodiny: ventilátor digestoře bude spuštěn 5 minut s aktuální rychlosti a následně po 5 minutách s každou nižší rychlosti, až do vypnutí. Posuvný dotykový panel (obr. P6) 1- Zapnutí a vypnutí ventilátoru. 2- Posuvný dotykový panel k regulaci rychlosti otáček ventilátoru. Používáme také ve spojení s tlačítkem -3-.

11 3- Zapnutí a vypnutí osvětlení. Stiskněte tlačítko, tlačítko se rozbliká, nastavte intenzitu osvětlení pomocí posuvného dotykového panelu Zapnutí a vypnutí hodin ventilátoru digestoře. 5- Displej / tlačítko upozornění na ucpaný filtr. Upozornění na nutnost výměny filtru stiskněte jedenkrát pro vypnutí po vyčištění nebo výměně filtru. Hodiny: ventilátor digestoře bude spuštěn 2 minuty s aktuální rychlosti a následně po 2 minutách s každou nižší rychlosti, až do vypnutí. Osvětlení zůstává vypnuté. Upozornění k modelu ZEN Přední panel se automaticky vysouvá a zasouvá při zapnutí / vypnutí digestoře. Údržba digestoře Upozornění: vždy odpojte elektrické napájení před provedením údržby digestoře. V případě poškození kontaktujte oficiálního distributora nebo autorizovaného prodejce. Čištění zvenku: pomocí tekutého mycího prostředku, který nezpůsobuje korozi. Nepoužívejte abrazivní čisticí prostředky. Tukové filtry: pro vyhnutí se požáru, pečlivě čistěte jednou měsíčně nebo při každém rozsvícení upozorňující kontrolky. Pro vyčištění filtr vymontujte a umyjte teplou vodou s přidáním mycího prostředku. V případě mytí v myčce, filtr umístěte ve svislé poloze, aby se nečistoty na něm neusazovaly. Filtry s aktivním uhlím: Filtr vyměňujte každé 3 měsíce. Důležité: pokud je digestoř používána více než 2 hodiny denně, zvyšte četnost čištění a výměny filtru. Vždy používejte originální filtry výrobce digestoře. Výměna žárovky (viz symbol na obrázcích) Upozornění: žárovky vyměňujte teprve po odpojení elektrického napájení. Navíc počkejte, až žárovka vychladne. Důležité: k výměně použijte nové žárovky, které jsou uvedené na typovém štítku digestoře. Halogenové žárovky je možno nahradit žárovkami s hliníkovým reflektorem. Nepoužívejte dvoubarevné žárovky riziko přehřátí. V případě kuchyňských digestoři vybavených wolframovými žárovkami, může být osvětlení používáno pouze za chodu. Není vhodné nechávat osvětlení zapnuto stále a používat ho jako zdroj světla.

12 Právní informace Výrobce: - Prohlašuje, že tento produkt splňuje všechny základní požadavky týkající se nízkonapěťových elektrických zařízení, určených ve Směrnici 2006/95/ES z 12. prosince 2006 a ve směrnici o elektromagnetické kompatibilitě 2004/108/ES z 15. prosince Nenese odpovědnost za důsledky nedodržování tohoto návodu a platných předpisu týkajících se správného používání zařízení. - Vyhrazuje si právo k provedení úprav zařízení nebo tohoto návodu bez předchozího upozornění. K získání technické pomoci nebo doplňujících informací týkajících se tohoto produktu, prosím kontaktujte našeho oficiálního distributora.

13 DEKORAČNÝ ODSÁVAČ PÁR Vážený zákazník, Ďakujeme za nákup nášho digestora. Žiadame vás, aby ste sa starostlivo zoznámili s týmto návodom, čo umožní optimálnu inštaláciu, používanie a údržbu zariadenia. Poznámka: obrázky v tomto návode sa nachádzajú na začiatku návodu Montáž digestora na stenu (hľadaj symbol na obrázkoch) Upozornenie: Preverte miestne predpisy týkajúce sa odsávania pár. Nezapájajte digestor do komínového vedenia, ventilačného vedenia alebo rozvodu horúceho vzduchu. Skonzultujte s miestnou zodpovednou inštitúciou, či je ventilácia miestnosti dostačujúca. Uistite sa, že maximálny prietok vzduchu odsávaného zariadením z miestnosti neprevyšuje 4 Ps (0,04 mbar). V miestnosti je potrebné zabezpečiť vhodnú ventiláciu, ak je digestor používaný súčasne so zariadeniami, ktoré fungujú na plyn alebo iné palivo. Odsávaný vzduch musí byť odvádzaný vedením, ktoré slúži na odstraňovanie pár zo zariadení, ktoré fungujú na plyn alebo iné palivo. Je potrebné dodržiavať predpisy o odsávaní vzduchu. Na odsávanie pár použite pevnú rúrku PVC s priemerom najmenej 120 mm. Vyššie uvedené limity sa netýkajú digestorov bez odťahu von (systém recirkulácie vzduchu s filtrom s aktívnym uhlím). Namontujte digestor v súlade s návodom na priloženej obr. 1 až 16. šablóne a ukazovateľoch na Dodržiavajte návod výrobcu plynového sporáka týkajúci sa výšky montáže digestora nad úrovňou dosky sporáka (viď obr. 3), ak je väčšia ako uvedená v priloženej šablóne. Týka sa iba plynových sporákov: minimálna vzdialenosť od digestora musí byť najmenej 65 cm. Zapojenie digestora do elektrickej siete Upozornenie: pred zapojením digestora: odpojte elektrické napájanie a skontrolujte, či napätie a frekvencia prúdu v mieste inštalácie je v súlade s uvedenými informáciami na výrobnom štítku zariadenia. Ak je digestor vybavený zástrčkou, pripojte ju do zásuvky umiestnenej v dosiahnuteľnom mieste v súlade s predpismi. Ak digestor nie je vybavený zástrčkou, pripojte ho priamo do elektrickej siete chránenej proti preťaženiu s možnosťou odpojenia v súlade s predpismi.

14 Využívanie digestora - bezpečnosť Upozornenie: Digestor sa môže zastaviť v prípade, ak nastane elektrostatický výboj (napr. blesk). Toto nepredstavuje riziko poškodenia. Vypnite elektrické napájanie digestora a opätovne ho zapnite po cca 1 minúte. Nie je vhodné povoliť používanie digestora deťom alebo osobám s obmedzenou zdatnosťou (fyzickou, zmyslovou alebo duševnou) ani osobám, ktoré nemajú vhodné skúsenosti alebo znalosti, pokiaľ neboli oboznámené s používaním zariadenia osobou zodpovednou za ich bezpečnosť. Deti by mali byť pod dohľadom, aby sa nehrali so zariadením. Aby ste sa vyhli riziku požiaru, je potrebné pravidelne čistiť kovový filter, neustále kontrolovať panvice s horúcim olejom a nepripravovať pod digestorom flambované jedlá. Nepoužívajte digestor, ak nesie známky poškodenia alebo zlého technického stavu. Kontaktujte oficiálneho distribútora alebo autorizovaného predajcu. Časti nádob na varenie, ktoré sú v dosahu, môžu byť počas používania zahriate. Používanie digestora ovládací panel (viď symbol na obrázkoch) Rôzne ovládacie panely sú popísané nižšie. Zistite, aký typ ovládacieho panelu je nainštalovaný v digestore a nájdite zodpovedajúci obrázok. Panel s posuvným prepínačom (obr. P1) 1- Rýchlosť otáčok ventilátora digestora - pozícia: VYP, rýchlosť 1, 2 a 3 2- Kontrolka chodu ventilátora digestora. 3- Zapnutie a vypnutie osvetlenia. Panel s elektronickým tlačidlom (obr. P2) 1- Zapnutie a vypnutie osvetlenia. 2- Kontrolka osvetlenia. 3- Rýchlosť otáčok ventilátora digestora - tlačidlo: rýchlosť 1, 2 a 3. Opätovné stlačenie tlačidla aktuálnej rýchlosti vypne ventilátor digestora. Turbo sa spúšťa iba na 5 minút, po tejto dobe sa zníži na rýchlosť 2. Zapínanie a vypínanie riadia hodiny ventilátora digestora. 4- Kontrolka spustenej rýchlosti ventilátora digestora.

15 Hodiny: Stlačte tlačidlo vybranej rýchlosti a držte ho stlačené na cca 2 sekundy, displej sa rozbliká. Ventilátor digestora sa vypne po 15 minútach, vypne sa aj osvetlenie. Vypnutie hodín: krátko stlačte vybrané tlačidlo. Panel so 4 rýchlosťami digitálny displej (obr. P3) 1- Zapnutie a vypnutie osvetlenia. 2- Zapnutie a vypnutie osvetlenia. 3- Zníženie rýchlosti otáčok ventilátora. 4- Panel displeja rýchlosti ventilátora. 5- Zvýšenie rýchlosti otáčok ventilátora. 6- Zapnutie rýchlosti turbo ventilátora. 7- Zapnutie a vypnutie hodín ventilátora digestora. Hodiny: ventilátor digestora bude spustený 5 minút s aktuálnou rýchlosťou a následne po 5 minútach s každou nižšou rýchlosťou, až do vypnutia. Osvetlenie zostáva vypnuté. Panel s 5 tlačidlami (obr. P4) 1- Kontrolka spustenia ventilátora digestora. 2- Zapnutie a vypnutie osvetlenia. 3- Vypnutie ventilátora digestora. 4- Rýchlosť otáčok ventilátora digestora - tlačidlo: rýchlosť 1, 2 a 3. Dotykový panel (obr. P5) 1- Displej / tlačidlo upozornenie na upchatý filter. Upozornenie na nutnosť výmeny filtra - stlačte jedenkrát pre vypnutie po vyčistení alebo výmene filtra. 2- Zapnutie a vypnutie hodín ventilátora digestora. 3- Zapnutie a vypnutie osvetlenia. Stlačte a podržte pre nastavenie intenzity osvetlenia. 4- Zapnutie a vypnutie osvetlenia. 5- Rýchlosť otáčok ventilátora digestora - tlačidlo: rýchlosť 1, 2 a 3/4. Hodiny: ventilátor digestora bude spustený 5 minút s aktuálnou rýchlosťou a následne po 5 minútach s každou nižšou rýchlosťou, až do vypnutia. Posuvný dotykový panel (obr. P6) 1- Zapnutie a vypnutie ventilátora. 2- Posuvný dotykový panel na reguláciu rýchlosti otáčok ventilátora. Používame tiež v spojení s tlačidlom -3-.

16 3- Zapnutie a vypnutie osvetlenia. Stlačte tlačidlo, tlačidlo sa rozbliká, nastavte intenzitu osvetlenia pomocou posuvného dotykového panela Zapnutie a vypnutie hodín ventilátora digestora. 5- Displej / tlačidlo upozornenie na upchatý filter. Upozornenie na nutnosť výmeny filtra - stlačte jedenkrát pre vypnutie po vyčistení alebo výmene filtra. Hodiny: ventilátor digestora bude spustený 2 minúty s aktuálnou rýchlosťou a následne po 2 minútach s každou nižšou rýchlosťou, až do vypnutia. Osvetlenie zostáva vypnuté. Upozornenie k modelu ZEN Predný panel sa automaticky vysúva a zasúva pri zapnutí / vypnutí digestora. Údržba digestora Upozornenie: vždy odpojte elektrické napájanie pred vykonaním údržby digestora. V prípade poškodenia kontaktujte oficiálneho distribútora alebo autorizovaného predajcu. Čistenie zvonku: pomocou tekutého umývacieho prostriedku, ktorý nespôsobuje koróziu. Nepoužívajte abrazívne čistiace prostriedky. Tukové filtre: aby ste sa vyhli požiaru, starostlivo čistite raz mesačne alebo pri každom rozsvietení varovnej kontrolky. Pre vyčistenie vymontujte filter a umyte teplou vodou s pridaním umývacieho prostriedku. V prípade umývania v umývačke, filter umiestnite vo zvislej polohe, aby sa na ňom neusadzovali nečistoty. Filtre s aktívnym uhlím: Filter vymieňajte každé 3 mesiace. Dôležité: ak je digestor používaný viac ako 2 hodiny denne, zvýšte frekvenciu čistenia a výmeny filtra. Vždy používajte originálne filtre výrobcu digestora. Výmena žiarovky (viď symbol na obrázkoch) Upozornenie: žiarovky vymieňajte až po odpojení elektrického napájania. Navyše počkajte, kým žiarovka vychladne. Dôležité: na výmenu použite nové žiarovky, ktoré sú uvedené na výrobnom štítku digestora. Halogénové žiarovky je možné nahradiť žiarovkami s hliníkovým reflektorom. Nepoužívajte dvojfarebné žiarovky - riziko prehriatia. V prípade kuchynských digestorov vybavených volfrámovými žiarovkami, môže byť osvetlenie používané len počas prevádzky. Nie je vhodné nechávať osvetlenie zapnuté stále a používať ho ako zdroj svetla.

17 Právne informácie Výrobca: - Prehlasuje, že tento výrobok spĺňa všetky základné požiadavky týkajúce sa nízkonapäťových elektrických zariadení určených v Smernici 2006/95/ES z 12. decembra 2006 a v smernici o elektromagnetickej kompatibilite 2004/108/ES z 15. decembra Nenesie zodpovednosť za dôsledky nedodržania tohto návodu a platných predpisov týkajúcich sa správneho používania zariadenia. - Vyhradzuje si právo na vykonanie úprav zariadenia alebo tohto návodu bez predchádzajúceho upozornenia. Na získanie technickej pomoci alebo doplňujúcich informácií týkajúcich sa tohto produktu, prosím kontaktujte nášho oficiálneho distribútora.

18

SK Návod na inštaláciu, používanie a údržbu dekoračného odsávača pár

SK Návod na inštaláciu, používanie a údržbu dekoračného odsávača pár CZ Návod na instalaci, používání a údržbu dekoračního odsavače par SK Návod na inštaláciu, používanie a údržbu dekoračného odsávača pár Pro model: AF2-647NA, AF2-647BA, AF2-947NA, AF2-947BA Pre model:

Více

Návod na použitie LWMR-210

Návod na použitie LWMR-210 Návod na použitie LWMR-210 Model: Pôvodný mechanický spínač Obr.1 Vlastnosti Použitie výhradne s 230V klasickými a halogénovými žiarovkami a pre elektronické transformátory na spínanie a reguláciu 12V

Více

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání:

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání: Úvod: Pečlivě, prosím, prostudujte tento návod k použití včetně přiložených nákresů s číselnými a abecedními odkazy v textu. Výrobce neručí za případné poškození věci, ublížení na zdraví nebo možnost požáru

Více

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

KH 2. Termoventilátor s oscilací. Návod k použití

KH 2. Termoventilátor s oscilací. Návod k použití KH 2 Termoventilátor s oscilací CZ Návod k použití Tento spotřebič není určený pro použití osobami (včetně dětí) se sníženými fyzickými, senzorickými nebo mentálními schopnostmi, nebo bez dostatečných

Více

ODSAVAČ PAR MODELY: CCP 130B/N CCP 50B/N. Návod na montáž a používání OD 3

ODSAVAČ PAR MODELY: CCP 130B/N CCP 50B/N. Návod na montáž a používání OD 3 ODSAVAČ PAR MODELY: CCP 130B/N CCP 50B/N CZ Návod na montáž a používání OD 3 Odsávání Filtrace Uhlíkový filtr SERVIS Údržba Před započetím jakékoliv údržby odpojte odsavač od elektrické sítě. Uhlíkový

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

2. Vyhlásenie o zhode...8

2. Vyhlásenie o zhode...8 EFC18 SK SK SK 3002218-EFC18-SK Index 1. IInformácie o výrobku...3 1.1 IMontáž jednotky EFC18 a snímača teploty...3 1.2 Pokyny na montáž...5 1.3 Nastavenia...7 1.4 Každodenné používanie...7 2. Vyhlásenie

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

NÁVOD K POUŽITÍ dřevník SA023

NÁVOD K POUŽITÍ dřevník SA023 NÁVOD K POUŽITÍ dřevník SA023 Distributor: Steen QOS s.r.o., Bor 3, Karlovy Vary Distributor v SR: Sharks Slovakia s.r.o., Športová 198/61, Hozelec (CZ) PLASTOVÝ OBAL ODSTRAŇTE Z DOSAHU DĚTÍ, HROZÍ NEBEZPEČÍ

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Digestoř

Digestoř Digestoř 10031905 10032683 10032684 10032685 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX Návod na obsluhu

MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX Návod na obsluhu MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX-5001 Návod na obsluhu 1.Úvod Ďakujeme vám, že ste si kúpili merací prístroj teploty, vlhkosti a rosného bodu. Pred začatím práce venujte niekoľko minút prečítaniu

Více

CFT 610 ODSÁVAČ PÁR. Návod k montáži a použití

CFT 610 ODSÁVAČ PÁR. Návod k montáži a použití CFT 610 ODSÁVAČ PÁR Návod k montáži a použití 1 2 Výrobce odmítá převzít jakoukoliv odpovědnost za případné závady, škody nebo vznícení digestoře, které byly způsobeny nedodržením těchto předpisů. Digestoř

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016

Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016 Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016 Pred použitím tohto spotrebiča sa prosím, oboznámte s návodom na jeho obsluhu. Spotrebič používajte iba tak, ako je popísané v tomto návode na použitie. Návod uschovajte

Více

ODSAVAČ PAR MODELY: AF2 608X MODELY: AF2 608B. Návod na montáž a používání OD 1

ODSAVAČ PAR MODELY: AF2 608X MODELY: AF2 608B. Návod na montáž a používání OD 1 ODSAVAČ PAR MODELY: AF2 608X MODELY: AF2 608B CZ Návod na montáž a používání OD 1 Obr. 1 - Odtahová verze Obr. 2 - Filtrační verze SERVIS Uhlíkový filtr Obr. 3 Připevnění ke skříňce (pro modely bez komínku)

Více

Návod k použití odsavač par CWB 6441 CWB 9441

Návod k použití odsavač par CWB 6441 CWB 9441 Návod k použití odsavač par CWB 6441 CWB 9441 Obsah Rady a pokyny 3 Montáž 4 Obsluha 5 Údržba 5 Ochrana zdraví a životního prostředí Symbol na výrobku nebo na obalu upozorňuje na skutečnost, že materiál

Více

VG 200 Stolní gril. Návod k použití

VG 200 Stolní gril. Návod k použití VG 200 Stolní gril CZ Návod k použití Všeobecné Tento spotřebič je určený pro soukromé použití, nikoliv na komerční účely. Přečtěte si tento návod pozorně před použitím a odložte si jej na bezpečném místě.

Více

PLA-401 v3 Ethernetový adaptér PowerLine (prenos dát cez silové elektrické káble)

PLA-401 v3 Ethernetový adaptér PowerLine (prenos dát cez silové elektrické káble) Ethernetový adaptér PowerLine (prenos dát cez silové elektrické káble) Príručka pre rýchlu inštaláciu Firmware v3.3.4 Vydanie 1. Marec 2009 Obsah Úvodné informácie... 1 Pripojenie ku káblovému/dsl modemu

Více

Držák pro montáž na stěnu Konzola pre montáž na stenu

Držák pro montáž na stěnu Konzola pre montáž na stenu 4-184-724-11(1) Držák pro montáž na stěnu Konzola pre montáž na stenu CZ SK Návod k instalaci Návod na použitie (pre zariadenie) WS-F1000 2010 Sony Corporation 4-184-724-11(1) Držák pro montáž na stěnu

Více

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k obsluze a instalaci. Odsavač par FMPL 606 BK B FMPL 606 WH B FMPL 806 BK B FMPL 806 WH B FMPL 906 BK B FMPL 906 WH B

Návod k obsluze a instalaci. Odsavač par FMPL 606 BK B FMPL 606 WH B FMPL 806 BK B FMPL 806 WH B FMPL 906 BK B FMPL 906 WH B Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FMPL 606 BK B FMPL 606 WH B FMPL 806 BK B FMPL 806 WH B FMPL 906 BK B FMPL 906 WH B CZ Rady a doporučení Tento Návod k použití se týká různých modelů tohoto přístroje.

Více

Kalibrátor termočlánkov AX-C830. Návod na obsluhu

Kalibrátor termočlánkov AX-C830. Návod na obsluhu Kalibrátor termočlánkov AX-C830 Návod na obsluhu Bezpečnostné informácie Aby ste sa vyhli úrazu elektrickým prúdom alebo inému zraneniu: - Nikdy neprikladajte vyššie napätie než 30 V medzi dve ľubovoľné

Více

Odsavač par Typ: OR W (bílý, sklo)

Odsavač par Typ: OR W (bílý, sklo) Odsavač par Typ: OR W (bílý, sklo) Návod k použití 1 2 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesnímejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí 3 4 5 Důrazně dodržujte pokyny v návodu k použití. Výrobce nenese žádnou odpovědnost za případné

Více

VÝSUVNÝ ODSAVAČ PAR R-3005

VÝSUVNÝ ODSAVAČ PAR R-3005 Návod k použití VÝSUVNÝ ODSAVAČ PAR R-3005 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FBI 522 FBI 722 FBI 502 FBI 702 FBI 512 FBI 712

Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FBI 522 FBI 722 FBI 502 FBI 702 FBI 512 FBI 712 Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FBI 522 FBI 722 FBI 502 FBI 702 FBI 512 FBI 712 CZ Rady a doporučení Tento návod k použití je společný pro několik verzí přístroje. Je tedy možné, že bude obsahovat

Více

Doca D589. Uživatelská příručka. Powerbanka pro nastartování vozidla

Doca D589. Uživatelská příručka. Powerbanka pro nastartování vozidla Doca D589 Powerbanka pro nastartování vozidla Uživatelská příručka Děkujeme za nákup naší powerbanky pro nastartování auta. Prosím vždy dodržujte bezpečnostní pokyny. Před použitím si prostudujte tento

Více

POWLI Fig. A Copyright 2014 VARO

POWLI Fig. A Copyright 2014 VARO POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com LED BATERKA 1,5 W POWLI421 POWLI421 SK 1 POPIS (OBR. A) 1. Otočná hlava 2. Hlavný vypínač

Více

CZ / SK VYSAVAČ / VYSÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU RCC-250

CZ / SK VYSAVAČ / VYSÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU RCC-250 CZ / SK NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU VYSAVAČ / VYSÁVAČ RCC-250 PŘEČTĚTE SI A DODRŽUJTE NÁSLEDUJÍCÍ Děkujeme, že jste si pořídili tento vysavač. Před použitím si přečtěte tento návod k obsluze. PREČÍTAJTE

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

ZÁSTĚNA 508. vanová zástěna

ZÁSTĚNA 508. vanová zástěna vanová zástěna ZÁSTĚNA 508 návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu naší vanové zástěny. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh zboží v cenách, do nichž není zahrnuta

Více

Gril na prasiatko s elektromotorom

Gril na prasiatko s elektromotorom Gril na prasiatko s elektromotorom 10026798 Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na zariadení.

Více

Manuál pre používateľov OS Android. *pre aplikáciu CONNECTED WATCH

Manuál pre používateľov OS Android. *pre aplikáciu CONNECTED WATCH Manuál pre používateľov OS Android *pre aplikáciu CONNECTED WATCH Obsah 1. Ako používať hodinky 2. Párovanie hodiniek s telefónom 1. KROK 1: príprava hodiniek pre spárovanie 2. KROK 2: stiahnutie aplikácie

Více

Odsavač par DTS 2920 X DTS 2921 X DTS 5920 X DTS 6930 X. Návod k obsluze. Blomberg

Odsavač par DTS 2920 X DTS 2921 X DTS 5920 X DTS 6930 X. Návod k obsluze. Blomberg Odsavač par DTS 2920 X DTS 2921 X DTS 5920 X DTS 6930 X Návod k obsluze Blomberg 1 2 - Vyjměte filtry z odsávače par a omyjte je roztokem vody a neutrálního kapalného čistícího prostředku. Ponechte je

Více

ČEŠTINA NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE CIDC 61/1 X

ČEŠTINA NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE CIDC 61/1 X ČEŠTINA NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE CIDC 61/1 X 1 NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE OBSAH ÚVOD... 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...3-4 POKYNY K MONTÁŽI SPOTŘEBIČE... 5 INSTALACE (POUŽITÍ JAKO RECIRKULAČNÍ)... 6 MONTÁŽ

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FJO 604 FJO 904

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FJO 604 FJO 904 Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FJO 604 FJO 904 OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY... TECHNICKÁ DATA... MONTÁŽ... 4 OBSUHA... 7 ÚDRŽBA... 8 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí zapojit pouze kvalifikovaný

Více

Návod na rýchlu inštaláciu WIFI. Superrýchle wifi kdekoľvek vo vašej domácnosti

Návod na rýchlu inštaláciu WIFI. Superrýchle wifi kdekoľvek vo vašej domácnosti Návod na rýchlu inštaláciu WIFI BoOSTER Superrýchle wifi kdekoľvek vo vašej domácnosti Čo nájdete v balení? PG9073LG Powerline je menšie zo zariadení, ktoré rozšíri internet vo vašom dome PG9072LG Powerline

Více

Revogi Bluetooth Smart Meter Chytrá zásuvka ovládaná přes Bluetooth. Uživatelská příručka

Revogi Bluetooth Smart Meter Chytrá zásuvka ovládaná přes Bluetooth. Uživatelská příručka Představení produktu Revogi Bluetooth Smart Meter Chytrá zásuvka ovládaná přes Bluetooth Uživatelská příručka Chytrá zásuvka Revogi Bluetooth Smart Meter využívá ke svému ovládání moderní technologii Bluetooth

Více

/CZ/ Cestovní budík Mini, bílý obj. č

/CZ/ Cestovní budík Mini, bílý obj. č /CZ/ Cestovní budík Mini, bílý obj. č. 128787 Návod k obsluze Popis - Třísegmentové zobrazení hodin, času buzení a data - zobrazení aktuálního času v hodinách a minutách - zobrazení času buzení v hodinách

Více

678710006, 678713006, 678711206 Osaka Světlo nesmí být instalované na externí stmívač. Funkční popis bez dálkového ovládání: Pokud svítidlo je zapnuto pomocí nástěnného vypínače, je základní nastavení

Více

Návod na inštaláciu. Súprava 2-cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla EKVKHPC

Návod na inštaláciu. Súprava 2-cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla EKVKHPC Súprava -cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla Súprava -cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla Pred inštaláciou si dôkladne prečítajte tento návod. Nezahoďte ho. Uschovajte si

Více

CM WiFi-Box. Technické inštrukcie. (pre kotly PelTec/PelTec-lambda) VYKUROVACIA TECHNIKA. Domáci wifi router.

CM WiFi-Box. Technické inštrukcie. (pre kotly PelTec/PelTec-lambda) VYKUROVACIA TECHNIKA.   Domáci wifi router. Zamat s.r.o. Hlohovská cesta 106, Nemčice, www.zamatsro.sk VYKUROVACIA TECHNIKA Technické inštrukcie Pripojenie a používanie CM WiFi-Box pre internetový dohľad a riadenie práce kotla. (pre kotly PelTec

Více

Návod k použití. odsavač par CTB 6407

Návod k použití. odsavač par CTB 6407 Návod k použití odsavač par CTB 6407 2 Obsah Rady a pokyny 4 Parametry 5 Montáž 6 Obsluha 8 Údržba 9 Ochrana zdraví a životního prostředí Symbol na výrobku nebo na obalu upozorňuje na skutečnost, že materiál

Více

sprchové dveře do niky INFINITY D

sprchové dveře do niky INFINITY D sprchové dveře do niky INFINITY D NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našich sprchový dveří. Česká společnost LITEN s.r.o., působí na českém i evropském trhu jako výrobce

Více

2 Legee-668-manual-CZ-SK_kr.indd 2 10/30/2017 2:00:14 PM

2 Legee-668-manual-CZ-SK_kr.indd 2 10/30/2017 2:00:14 PM Legee-668-manual-CZ-SK_kr.indd 1 10/30/2017 2:00:13 PM 2 Legee-668-manual-CZ-SK_kr.indd 2 10/30/2017 2:00:14 PM 3 Legee-668-manual-CZ-SK_kr.indd 3 10/30/2017 2:00:15 PM 4 Legee-668-manual-CZ-SK_kr.indd

Více

Návod na používanie C H L A D N I Č K A N A V Í N O

Návod na používanie C H L A D N I Č K A N A V Í N O Návod na používanie 10003453 C H L A D N I Č K A N A V Í N O Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup tohto produktu. Aby sa zabránilo možnému technickému poškodeniu, prosíme Vás,

Více

Univerzálne dia kové ovládanie TV SAT DVD AUX

Univerzálne dia kové ovládanie TV SAT DVD AUX TV SAT DVD AUX Skôr, než začnete používať diaľkový ovládač, budete musieť vykonať jeden z nasledujúcich krokov: Nastavenie na strane diaľkového ovládača A. Nastavenie pomocou kódu výrobcu 1. Zapnite zariadenie,

Více

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK8417 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Vakuová balička potravin VK6

Vakuová balička potravin VK6 Vakuová balička potravin VK6 CZ 1 Návod k použití Vakuové uzavření Pokrmy se rychle kazí vlivem kyslíku, světla a teploty nad 0 C. Uskladnění pokrmu v chladničce prodlužuje jejich životnost. Výhody vakuového

Více

SS-989. uživatele navedly k podstatným informacím. Jsou definována následovně: UPOZORNĚNÍ: Nedodržení upozornění může mít za následek vážné zranění

SS-989. uživatele navedly k podstatným informacím. Jsou definována následovně: UPOZORNĚNÍ: Nedodržení upozornění může mít za následek vážné zranění BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Ke kritickým bodům v tomto návodu jsou přiloženy upozornění a varování, aby SS-989 Horkovzdušná stanice kombinovaná s pájecí stanicí uživatele navedly k podstatným informacím. Jsou

Více

Sklokeramické varné desky Sklokeramické varné dosky DOMINO. Návod k obsluze a istalaci Návod na obsluhu a inštaláciu

Sklokeramické varné desky Sklokeramické varné dosky DOMINO. Návod k obsluze a istalaci Návod na obsluhu a inštaláciu Sklokeramické varné desky Sklokeramické varné dosky DOMINO Návod k obsluze a istalaci Návod na obsluhu a inštaláciu D 12 Obsah Vážený zákazníku Děkujeme Vám a blahopřejeme, že jste si vybral právě náš

Více

Easy, Reliable & Secure. Powerline 200 Sieťový adaptér pre domácnosti (PL200)

Easy, Reliable & Secure. Powerline 200 Sieťový adaptér pre domácnosti (PL200) Easy, Reliable & Secure Powerline 200 Sieťový adaptér pre domácnosti (PL200) Ochranné známky Značky a názvy produktov sú ochranné známky alebo registrované ochranné známky príslušných držiteľov. Informácie

Více

KOMPRESOROVÁ CHLADNIČKA NA VÍNO DX-16.46K / DX-20.62K / DX-28.88K. Návod na použitie

KOMPRESOROVÁ CHLADNIČKA NA VÍNO DX-16.46K / DX-20.62K / DX-28.88K. Návod na použitie KOMPRESOROVÁ CHLADNIČKA NA VÍNO Model: DX-16.46K / DX-20.62K / DX-28.88K Návod na použitie Obsah I. Všeobecné bezpečnostné predpisy 1 II. Technické údaje 2 III. Ovládacie prvky 3 IV. Schéma zapojenia 3

Více

Přehled modelů domácích praček

Přehled modelů domácích praček Přehled modelů domácích praček Design a specifikace se mohou z důvodů zlepšení kvality bez upozornění změnit. V souladu se směrnicí (EU) č. 1061/ 2010 * Hvězdička nebo hvězdičky představují variantu modelu

Více

Ultrazvukový. čistič PRO'SKIT SS - 803 F

Ultrazvukový. čistič PRO'SKIT SS - 803 F Ultrazvukový čistič PRO'SKIT SS - 803 F Ultrazvukový čistič Děkujeme, že jste zakoupili tento ultrazvukový čistič. Dříve, než začnete s přístrojem pracovat, prostudujte pečivě návod k použití. Návod uložte

Více

C Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitální S Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitálny

C Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitální S Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitálny C Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitální S Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitálny item 07 204 C item 07 204 Vzduchový kompresor s digitálním měřičem tlaku, napájení 12V=. Napájecí kabel se zástrčkou

Více

NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 mah + POWERBANK 6000 mah. NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 MAH + POWERBANK 6000 MAH (obj. č.

NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 mah + POWERBANK 6000 mah. NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 MAH + POWERBANK 6000 MAH (obj. č. NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 mah + POWERBANK 6000 mah NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 MAH + POWERBANK 6000 MAH (obj. č. 48005800) /CZ/ Návod k použití 1 nabíjecí sloty na powerbanky 2 LED kontrolky

Více

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK0018 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

Odsavač par CVMI 970LX. Návod k obsluze a instalaci

Odsavač par CVMI 970LX. Návod k obsluze a instalaci Odsavač par CVMI 970LX Návod k obsluze a instalaci 1 Obsah Úvod...3 Bezpečnostní upozornění...3 Standardní seznam instalačního příslušenství...4 Montáž na strop...5 Popis ovládacích prvků...7 Obsluha...7

Více

RACLETTE GRIL R-2740

RACLETTE GRIL R-2740 Návod na použitie RACLETTE GRIL R-2740 Pred použitím tohto spotrebiča sa prosím zoznámte s návodom na jeho obsluhu. Spotrebič používajte iba tak, ako je popísané v tomto návode na použitie. Návod uschovajte

Více

JEDI pohon pre garážové brány

JEDI pohon pre garážové brány JEDI pohon pre garážové brány TRITON s.r.o. www.triton.eu Strana 1 z 6 JET DÔLEŽITÉ UPOZORNENIA V2 ELETTRONICA si vyhradzuje právo upravovať produkt bez predchádzajúceho upozornenia. Taktiež spoločnosť

Více

PERFEKTNÍ PLÁTKY - LEHCE A BEZPEČNĚ

PERFEKTNÍ PLÁTKY - LEHCE A BEZPEČNĚ NÁVOD K OBSLUZE Elektrický kráječ Professor CZ-402X PERFEKTNÍ PLÁTKY - LEHCE A BEZPEČNĚ Před prvním použitím přístroje si pozorně přečtěte tento návod k obsluze a poté jej uschovejte pro případ pozdější

Více

Doplnok k návodu na obsluhu

Doplnok k návodu na obsluhu Doplnok k návodu na obsluhu Systém výstrahy pri kontakte Lift Guard First Edition Second Printing Part No. 1278541SKGT Doplnok k návodu na obsluhu Systém výstrahy pri kontakte Lift Guard Systém výstrahy

Více

ČEŠTINA...8. Návod k použití digestoŕe

ČEŠTINA...8. Návod k použití digestoŕe CZ ČEŠTINA...8 Návod k použití digestoŕe 2x 2x 2x 3.9x9.5mm 2x 3.9x6mm ø 15cm ø 12.5cm 8x 8x 4.8x38mm 4x 3.4x15mm 2x 2 !! L = 65 cm min. 1A Ø150mm Ø150mm 1B Ø125 Ø125mm Ø150 3 2 5 3 160 mm 160 mm 6 55

Více

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD RCOT2001 230V~50Hz 2000W CZ Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD S21 M05 Y2013 CZ NÁVOD K POUŽITÍ Ujistěte se, že přívod vzduchu a výstupní otvory nejsou blokovány. Aby se zabránilo jakémukoli nebezpečí

Více

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Sombra vestavný modul. Návod k obsluze

Sombra vestavný modul. Návod k obsluze Sombra vestavný modul cz Návod k obsluze Vážení zákazníci, děkujeme, že jste si vybrali odsavač par GUTMANN. Před prvním použitím si prosím pozorně přečtěte následující informace a vysvětlení o správném

Více

ELEKTROCENTRÁLA MODEL: BAUPRO 1000 NÁVOD NA POUŽITIE

ELEKTROCENTRÁLA MODEL: BAUPRO 1000 NÁVOD NA POUŽITIE ELEKTROCENTRÁLA MODEL: BAUPRO 1000 NÁVOD NA POUŽITIE Pred použitím Elektrocentrály si pozorne prečítajte manuál. (I)VAROVANIE 1. Prečítajte si návod na použitie. 2. Pozor! Splodiny sú toxické. Nepoužívajte

Více

Návod k použití a k instalaci Návod na použitie a inštaláciu D 11A. Plynové vařidlové desky Plynové varné dosky. Modely:

Návod k použití a k instalaci Návod na použitie a inštaláciu D 11A. Plynové vařidlové desky Plynové varné dosky. Modely: Modely: Plynové vařidlové desky Plynové varné dosky 3 FI 4 GLSTX 3 FI 4 GLSX 3 FI 5 GLSTX 3 FI 95 GLSTX Vážený zákazníku, děkujeme Vám a gratulujeme Vám k Vašemu výběru. Tento spotřebič byl vyroben z prvotřídních

Více

Aktualizácia firmvéru a aplikácie USB modemu Huawei E220 pre operačný systém Windows Vista

Aktualizácia firmvéru a aplikácie USB modemu Huawei E220 pre operačný systém Windows Vista Aktualizácia firmvéru a aplikácie USB modemu Huawei E220 pre operačný systém Windows Vista Krok 1: Aktualizácia firmvéru Pred aktualizáciou, prosím, najskôr skontrolujte: 1. Aktualizácia musí byť vykonávaná

Více

Komínový odsavač par

Komínový odsavač par Komínový odsavač par 10030272 10030275 10030273 10030276 10030274 10030300 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby

Více

Digestoř

Digestoř Digestoř 10031680 10032292 10032293 10032294 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na

Více

Bezdrôtová nabíjačka K7

Bezdrôtová nabíjačka K7 Bezdrôtová nabíjačka K7 kompatibilné UŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL 1 Úvod Ďakujeme Vám za zakúpenie nášho produktu. Pred prvým použitím si pre Vašu pozornosť, prosím pozorne prečítajte tento manuál. Prosíme Vás o

Více

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM IN 257462 M 5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM Návod na použitie PRED POUŽITÍM MODELU E-1360 SI DÔKLADNE PREČÍTAJTE VŠETKY POKYNY DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ Použitie diaľkového

Více

MP3-CD PREHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RÁDIOPRIJÍMAČ, USB. Návod na používanie / = HiFi zosilňovač / = CD prehrávač

MP3-CD PREHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RÁDIOPRIJÍMAČ, USB. Návod na používanie / = HiFi zosilňovač / = CD prehrávač MP3-CD PREHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RÁDIOPRIJÍMAČ, USB Návod na používanie 10004933/1008980 = HiFi zosilňovač 10005063/1008983 = CD prehrávač Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup

Více

Návod na obsluhu. Klimatizačné zariadenia s invertorom systému Kanálový typ montovaný na strop

Návod na obsluhu. Klimatizačné zariadenia s invertorom systému Kanálový typ montovaný na strop Návod na obsluhu Klimatizačné zariadenia s invertorom systému FXM40LVE FXM50LVE FXM63LVE FXM80LVE FXM100LVE FXM125LVE FXM200LVE FXM250LVE FXMQ40MVE FXMQ50MVE FXMQ63MVE FXMQ80MVE FXMQ100MVE FXMQ125MVE FXMQ200MVE

Více

HVSD 9800 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze

HVSD 9800 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze HVSD 9800 ODSAVAČ PAR 1 Návod k instalaci a obsluze OBSAH Úvod 2 Bezpečnostní upozornění 2 Montáž na zeď 3 Instalace (vnitřní recirkulace) 6 Dotekové ovládání 7 Údržba 8 Odstranění případných problémů

Více

MONTÁŽNY NÁVOD NÁVOD K LADENIU A OBSLUHE DIAĽKOVÉHO OVLÁDANIA TXM G / GX KPA2

MONTÁŽNY NÁVOD NÁVOD K LADENIU A OBSLUHE DIAĽKOVÉHO OVLÁDANIA TXM G / GX KPA2 videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri SK videri videri videri videri MONTÁŽNY NÁVOD videri videri videri videri videri videri videri

Více

CAFETIERE_SUBITO_NC00018368_CAFETIERE_SUBITO_NC00018368 09/09/10 16:36 Pa CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV

CAFETIERE_SUBITO_NC00018368_CAFETIERE_SUBITO_NC00018368 09/09/10 16:36 Pa CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV Česky Popis a Víko b Nádrž c Držák filtru d Ohřívací destička e Tlačítko zapnout/vypnout nebo ovládací panel f Odměrná lžíce g Konvice nebo izolovaná nádoba

Více

SIEMENS DE10104 návod k montáži a obsluze

SIEMENS DE10104 návod k montáži a obsluze SIEMENS DE10104 návod k montáži a obsluze Zkontrolujte nový přístroj, zda nebyl během transportu poškozen! Obal a případně starý přístroj likvidujte v souladu s ochranou životního prostředí. Návod k obsluze

Více

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM 7083 Kávovar Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

TomTom Referenčná príručka

TomTom Referenčná príručka TomTom Referenčná príručka Obsah Rizikové zóny 3 Rizikové zóny vo Francúzsku... 3 Upozornenia na rizikové zóny... 3 Zmena spôsobu upozornenia... 4 tlačidlo Ohlásiť... 4 Nahlásenie novej rizikovej zóny

Více

made in China Návod na obsluhu Kulma na vlasy

made in China Návod na obsluhu Kulma na vlasy made in China Návod na obsluhu Kulma na vlasy 1 1 SUBLIM' TOUCH SURFACE 7 4 3 5 6 8 2 KULMA PRO 180 - SUBLIM TOUCH Pomocou kulmy Sublim touch značky Babyliss jednoducho vytvoríte vlny ako od profesionálneho

Více

Revogi Smart Meter Plug Chytrá zásuvka ovládaná přes Bluetooth. Uživatelská příručka

Revogi Smart Meter Plug Chytrá zásuvka ovládaná přes Bluetooth. Uživatelská příručka Představení produktu Revogi Smart Meter Plug Chytrá zásuvka ovládaná přes Bluetooth Uživatelská příručka Chytrá zásuvka Revogi Smart Meter Plug využívá ke svému ovládání moderní technologii Bluetooth LE

Více

NÁVOD NA INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ OSTRŮVKOVÉ DIGESTOŘE IS181 (TAVOLARA )

NÁVOD NA INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ OSTRŮVKOVÉ DIGESTOŘE IS181 (TAVOLARA ) NÁVOD NA INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ OSTRŮVKOVÉ DIGESTOŘE IS181 (TAVOLARA ) ČESKY POPIS Digestoř se může používat ve filtračním nebo odtahovém režimu. Filtrační verze (obr. 1): Digestoř nasává vzduch nasycený

Více

AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO. Návod na používanie

AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO. Návod na používanie AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO Návod na používanie 10022778 Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup tohto produktu. Aby sa zabránilo možnému technickému poškodeniu, prosíme Vás,

Více

Obalový materiál řádně zlikvidujte. Odsavač nikdy neprovozujte bez. Odsavač používejte jen. s nasazenou žárovkou. (viz Montážní návod).

Obalový materiál řádně zlikvidujte. Odsavač nikdy neprovozujte bez. Odsavač používejte jen. s nasazenou žárovkou. (viz Montážní návod). Návod k použití DHI 635H B-54-02 Před čtením návodu si otevřete poslední stránky s obrázky. Popis odsavače Před prvním použitím Důležitá upozornění Odsavač odpovídá platným bezpečnostním předpisům. Opravy

Více

Vinotéka GZ 100/RD 100W. Návod k použití

Vinotéka GZ 100/RD 100W. Návod k použití Vinotéka GZ 100/RD 100W 1 Návod k použití Úvod Děkujeme za volbu a koupi vinotéky. Pro správné použití si přečtěte prosím pokyny před instalací a použitím. Abyste zabránili nežádoucímu poškození, odložte

Více

CZ SK. Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie

CZ SK. Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie CZ SK Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie Průmyslový vysavač VAC 2050 Jmenovitý příkon 1. rychlost 1400 W Jmenovitý příkon 2. rychlost 2000 W kapacita sběrné

Více

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze Odsavač par HSHD 9102 Návod k obsluze 1 POPIS Odsavač je k dispozici ve filtrační verzi nebo verzi s odtahem. Filtrační verze (Obr. 1A nebo 1B): Odsavač nasává výpary z kuchyně, převede jej přes tukové/

Více

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92 Návod k použití 1 INSTLCE Odsavač je dostupný ve verzi s odtahem (vzduch je odváděn z místnosti ven) nebo ve filtrační verzi (vzduch cirkuluje v místnosti). 1) Následující

Více

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92 Návod k použití 1 INSTALACE Odsavač je dostupný ve verzi s odtahem (vzduch je odváděn z místnosti ven) nebo ve filtrační verzi (vzduch cirkuluje v místnosti). 1) Následující

Více

Návod k obsluze Luminante

Návod k obsluze Luminante Návod k obsluze Návod k obsluze Luminante Vážení zákazníci, děkujeme, že jste si vybrali odsavač par GUTMANN. Před prvním použitím si prosím pozorně přečtěte následující informace a vysvětlení ohledně

Více

Odsávač pár ZRW. Návod k obsluze

Odsávač pár ZRW. Návod k obsluze Odsávač pár ZRW Návod k obsluze 1 Vážený zákazník Stali jste se uživatelem kuchyňského odsávače typu ZRW. Tento odsávač byl navržen a vyroben hlavně s novým vzhledem pro uspokojení vašich očekávání a určitě

Více

NÁVOD K INSTALACI SPRCHOVÉHO BOXU NÁVOD NA INŠTALÁCIU SPRCHOVÉHO BOXU CK B/BS

NÁVOD K INSTALACI SPRCHOVÉHO BOXU NÁVOD NA INŠTALÁCIU SPRCHOVÉHO BOXU CK B/BS NÁVOD K INSTALACI SPRCHOVÉHO BOXU NÁVOD NA INŠTALÁCIU SPRCHOVÉHO BOXU CK 341 22B/BS CZ 1. Otevřete karton, pečlivě přečtěte tento návod k instalaci a zkontrolujte, zda nedošlo při přepravě k poškození

Více