3. Ivan Jandečka Linda Vítová Linda Vítová 1 Dílčí úhrada nákladů na provoz nafukovací haly

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "3. Ivan Jandečka 9. 2. 5. Linda Vítová 11.2. Linda Vítová 1 Dílčí úhrada nákladů na provoz nafukovací haly"

Transkript

1 Stránka 1 Seznam organizací-žádosti o grant MO ČRS - Praha 5 Dětské rybářské závody 30 Rozvoj a Klub aktivních zajišťování aktivit a a akcí KAAN v nestárnoucích ě v roce, o.s Ivan Jandečka mejdan SRPŠ Gymnázia Oty Pavla Columbella Linda Vítová Linda Vítová 1 Dílčí úhrada nákladů na provoz nafukovací haly LTC - pro tréninky dětí a tenisový oddíl mládeže ŠK KLÍČ při Bavíme se v ZŠ klubu 100 Min. Účel použití Nákup cen pro dětské rybářské veřejnosti závody. veřejnosti Provozní náklady, lektorné, cestovné, vstupné, materiál, výsadba stromu. veřejnosti Pronájem sokolovny. veřejnosti Náklady na cestování, ubytování, stravování, internetové stránky, účastnický poplatek za festival veřejnosti Materiál, sportoviště, cestovní náklady veřejnosti Na energie - plyn, voda a elektrická energie veřejnosti Doprava, ubytování, lanovka, vstupy, ceny, odměny, diplomy, pronájem hřiště, materiál (těsta na pečení + další materiál na pečení, vykrajovátka, papír, fixy, barevné papíry..).

2 8. 9. ŠK KLÍČ při Velikonoční dílny, ZŠ Vánoční dílny Orientační běh ŠK KLÍČ při ZŠ rodičů s dětmi do Kosoře Lyžařský výcvikový zájezd 10. Marek Hanzl pro děti turistický klub Obnova a doplnění stávajícího vybavení klubovny a věcí na tábor. Údržba a zapečení celoročního provozu klubovny 187 Senior fitnes občanské ští senioři v pohybu Petr Neuman "VÍTÁNÍ JARA" 80 Podpora cyklo závodníka s bydlištěm v Praze 16 - Ondřej 14. Náš sport z.s Novotný 1 Stránka 2 Seznam organizací-žádosti o grant 2015 Min. veřejnosti Účel použití Pracovní a výtvarný materiál, propagace, výzdoba školy, tříd a jednotlivých pracovišť. Ceny pro vítěze 2 kategorií, cena veřejnosti pro nejmladšího účastníka, drobné odměny pro všechny účastníky, diplomy, propagace, potřeby na vytrasování závodu. veřejnosti Částečný příspěvek na jízdné na vlecích (instruktoři), doplnění lékárničky a úhrada pobytu jednoho instruktora. veřejnosti veřejnosti veřejnosti Obnova a doplnění stávajícího vybavení klubovny a věcí na tábor. Údržba a zapečení celoročního provozu klubovny. Pronájem tělocvičny, odměny cvičitele, účetnictví a získávání zdrojů. Ozvučení, doprava, propag. Materiály, poplatek OSA, květiny. veřejnosti Na úhradu - cyko oblečení a cyklo materiálu.

3 Stránka 3 Seznam organizací-žádosti o grant Pronájem haly a klub, o.s tělocvičny 200 Mezinárodní klub, o.s. turnaj "Supercup mužů " 400 Herní vybavení a náklady spojené s klub, o.s družstvem kadetů 25 klub, o.s. Sportovní vybavení volejbal 60 Herní vybavení a klub, o.s. náklady spojené s družstvem kadetek 18 Sportovní klub, o.s vybavení nohejbal 5 klub, o.s. BIG BEAT FEST PÁRTY Min. Účel použití, Pronájem haly veřejnosti Ubytování, strava a doprava rozhodčích a komisařů, veřejnosti zdravotní služba, pronájem haly a WC,nazvučení, příprava a údržba hřiště, pronájem tribun., veřejnosti , veřejnosti , veřejnosti Jakoukoliv z položek (dresy, tělocvičny, cestovné na utkání a turnaje, startovné turnaje, herní vybavení). Sportovní vybavení - volejbalové sloupky, volejbalové míče. Dresy, herní vybavení, cestovné na utkání a turnaje, startovné turnaje., veřejnosti Sportovní vybavení (dresy, obuv, míče). veřejnosti Zvukař, OSA, kapely, osvětlovací technika, plakáty.

4 Stránka 4 Seznam organizací-žádosti o grant Sportovní zázemí bulodromu - klub, o.s pétanque 40 účastníků na každém turnaji Účast na SRPŠ při GOP závodech dračích lodí 26/ Dana Peřinová Home food festival 200 Jan ská Podroužek Ski a Bike Club, o.s volejbalová liga 110 Výroba dresů na sezonu 2015 pro MTB team Ski a Bike Club, o.s. 8 Participace na Ski a Bike Club, o.s. nákladech za startovné v sezoně Nové várnice na pití a stanové Stanový tábor plachty pro LST Kamenná, z.s Kamenná 50 Min. Účel použití veřejnosti, Pořízení laviček a stolu. veřejnosti Startovné a jednotné oblečení reprezentantů. Hudební vystoupení, pronájem veřejnosti vybavení., veřejnosti Část úhrady nájmu haly. veřejnosti, Každý člen závodního teamu dostane příspěvek 1500 K Hradíme pouze závody veřejnosti dokončené v teamovém dresu o kterých je sepsána zpráva a vždy jen včasné (levnější) startovné. Pouze tuzemské závody. Várnice na pití a 6 stanových veřejnosti celt.

5 Stránka 5 Seznam organizací-žádosti o grant Vodácký oddíl ská neckyáda 50/750 Občanské Petrklíč (k Babičko, dědo duši klíč) vyprávěj 2015 Občanské Petrklíč (k duši klíč) Tvořivé dílničky Občanské Petrklíč (k Letní příměstský duši klíč) tábor Občanské Petrklíč (k duši klíč) Přednášky Občanské Petrklíč (k duši klíč) Baby bio Občanské Petrklíč (k duši klíč) Kamarádi Petrklíče integrace Min. veřejnosti Účel použití Materiál, doprava, pronájem, odměny. veřejnosti Dětské knihy, časopisy, drobné pomůcky do dílny pro kutily, - pomůcky do tělocvičny. veřejnosti Tvůrčí materiál, pracovní pomůcky, copy služby. veřejnosti Pomůcky věda + technika, keramika, copy služby veřejnosti veřejnosti Copy služby, odborný materiál, kancelářské potřeby, materiál na tvoření. Koberečky, podložky, pečnostní prvky, výtvarný materiál, hygienické pomůcky, leporela. veřejnosti Copy služby, tvůrčí materiál, drobné předměty.

6 Stránka 6 Seznam organizací-žádosti o grant 2015 Min. Účel použití Římskokatolic ká farnost u kostela sv. Petra a Pavla Praha Noc kostelů Doplnění ch SC, pomůcek - o.s pečné branky 400 Havarijní stav SC, o.s. zásobníku na vodu - výměna 400 JS Angličtina - Mgr. Věra Kuntová Příměstský jazykový tábor 40 FbC Buldoci Tréninky týmu 32 FbC Buldoci Putovní pohár 30 FbC Buldoci Pronájem haly veřejnosti Propagace, náklady na výstavu, věcné odměny. veřejnosti x pečná branka, 2x sítě. veřejnosti x zásobník na vodu. veřejnosti Odměny a ceny, vstupné, - propagace. veřejnosti Tréninky týmu. veřejnosti Putovní pohár na Vánoční pohár. veřejnosti Pronájem haly.

7 Stránka 7 Seznam organizací-žádosti o grant FbC Buldocin Ceny pro týmy 100 FbC Buldocin Ceny pro hráče 30 FbC Buldocin KR Tour Marketing a klub, o.s. propagace - SK A oddíl basketbalu 17 DG Fortuna o.s., Prvomájová ul. Sportovní činnost oddílu dráhového golfu 25 DG Fortuna o.s., Prvomájová ul. Tréninkové středisko mládeže oddílu dráhového golfu Richard Dětský den na Fischer minigolfu - turnaj Min. veřejnosti Účel použití Poháry, medajle na neligové turnaje. veřejnosti Poháry pro nejlepší hráče. veřejnosti Pronájem haly. veřejnosti Marketing a propagace (tisk, grafické zpracování, zpracování videa, roznášeníletáků, kameraman, hlasatel a fotograf). veřejnosti Pronájem sportovišť, popř. - příspěvek na ubytování a ceny. veřejnosti Finančí spoluúčast na provozu - tréninkového střediska mládeže. Spoluúčast na nákladech veřejnosti pořádané.

8 Stránka 8 Seznam organizací-žádosti o grant Richard Fischer ská liga Memorial Vladimíra Čecha (dříve o pohár Richard starosty Fischer a) Proxima Sociale, o.p.s. Happening Vol VI. 80 Min. Účel použití Spoluúčast na nákladech veřejnosti pořádané. veřejnosti Finančí spoluúčast na pořádání turnaje. veřejnosti Ceny pro účastníky (skateboardovédíly, nářadí, oblečení), honorář DJ, zvukař, fotograf, zdravotník, výroba informačních materiálů, letáků, plakátů, vyvolání fotodokumentace, pohonné hmoty do agregátu, pohonné hmoty do služebního vozu (odvozaparatury a dalšího vybavení).

9 Stránka 9 Seznam organizací-žádosti o grant 2015 Min. Účel použití Proxima Sociale, o.p.s Klub Prázdninový 150 tábor mládeže badmintonového oddílu v Liberci Prázdninový tábor mládeže badmintonového oddílu ve Smržovce 72 hráčů + 9 vedoucíc h 25 hráčů + 3 vedoucí Kancelářské potřeby v tonerů do tiskárny a kopírky, výtvarný a spotřební materiál, vybavení, stolní hry, časopisy, knihy, ceny do soutěží a turnajů (věcné ceny, dárkové poukazy, sladké ceny), náklady na vstupy na kulturní, kina, divadla, do ZOO, apod., cestovné (výlety s klienty), lektorské honoráře, náklady na průběžnou opravu jízdních kol a skateboardů veřejnosti používaných v rámci projektu, která jsou v majetku realizátora, barvy na vymalování interiéruklubu, náklady na tisk fotek z workshopů, přípravu a výrobu informačních materiálů. veřejnosti Část pobytových nákladů, pronájem sportovišť, míče. veřejnosti Část pobytových nákladů, pronájem sportovišť, míče.

10 Stránka 10 Seznam organizací-žádosti o grant Letní gymnastické soustředění 60 Min. veřejnosti Účel použití Na úhradu pobytu, stravy a dopravy 6 trenérů, kteří zajišťují kompletní organizaci/program soustředění a tréninky. Trenéři si na akci berou dovolenou a veškeré aktivity vykonávají platně Letní soustředění dětí a juniorů oddílu lakrosu ročník MemoriáluAleše Hřebeského 450 Příspěvek na provoz sokolovny 650 Juniorské boxlakrosové ligy Pronájem sportovišť pro tréninky dětí a juniorů oddílu lakrosu 150 veřejnosti Pronájem sportovišť, náklady na ubytování trenérů. veřejnosti Technické zajištění, náklady na rozhodčí. veřejnosti Spotřeba plynu, el. energie. veřejnosti Rozhodčí, zapisovatelé, míče, trofeje. veřejnosti Pronájem haly a hřiště.

11 Stránka 11 Seznam organizací-žádosti o grant Příspěvek na pořízení ho vybaveníbadmint onového oddílu 70 Nákup ho vybavení pro gymnastický oddíl a složky všestrannosti Min. Účel použití veřejnosti Badmintonové míče. veřejnosti Žíněnka, Diony sports, x200x Příspěvek na pořízení tréninkovéhonahr ávacího stroje pro badmintonový oddíl 70 Pronájem haly v ě pro pravidelné tréninky mládeže oddílu badmintonu TJ Sokol 75 hráčů + 10 trenérů 4. ročník mezinárodního badmintonového turnaje mládeže Junior Cup veřejnosti Nahrávací stroj. veřejnosti Pronájem haly. veřejnosti Pronájem haly, míče.

12 Stránka 12 Seznam organizací-žádosti o grant Příspěvek na pořízení stojanů na sítě pro badmintonová hřiště badmintonového oddílu Divadelní spolek Gaudium Nečaruj aneb Kniha kouzel fuč! 500 Divadelní spolek Gaudium Junák - svaz skautů a skautek ČR, středisko 5. květen To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle 800 Zajištění průběhu a obnovení materiálového vybavení pro letní dětský skautský tábor. 90 TarpanClan, zapsaný spolek Velké radotínské rodeo 23. května Sportovní centrum Letní tréninkový o.s. - atletický kemp v oddíl atletiky Kolíně 30 Min. Účel použití veřejnosti Stojany. Na výtvarný materiál, rekvizity, veřejnosti kostýmy. Na výtvarný materiál, rekvizity, veřejnosti kostýmy. Nájem louky, doprava materiálu veřejnosti pro stavbu tábora, materiál na obnovu postelí, materiál a nářadí, vojenské stany pro ubytování. veřejnosti Dopravadobytka, technické zapečení, veterinární a lékařská služba, krmení pro koně a dobytek. veřejnosti Příspěvek na stravování, ubytování, pronájem stadionu, náklady spojené s přepravou.

13 Stránka 13 Seznam organizací-žádosti o grant SHČMS - Sbor dobrovolných hasičů Praha Zajištění materiálního vybavení pro soutěžní a aktivity dětí a mládeže v SDH 14 Podpora radotínských ská o.p.s. ch oddílů 550 Kulturní zázemí Erika Říční lázně Dobešová Min. Účel použití veřejnosti repase motorové stříkačky pro požární sport. veřejnosti Snížení provozních nákladů a udržení příznivých cen pronájmu pro radotínské mládežnické kluby. veřejnosti Mobilní pódium v zastřešení a - sítí, jurta - podlaha. Celkem

3. Ivan Jandečka Linda Vítová Linda Vítová 1 Dílčí úhrada nákladů na provoz nafukovací haly

3. Ivan Jandečka Linda Vítová Linda Vítová 1 Dílčí úhrada nákladů na provoz nafukovací haly Stránka 1 Seznam organizací-žádosti o grant 2015 1. 2. MO ČRS - Praha 5 Dětské rybářské 4. 2. závody 30 Rozvoj a Klub aktivních a nestárnoucích, o.s. zajišťování aktivit a akcí KAAN v ě v roce 9. 2. 2015

Více

1. Petr Neuman 7.2. "Vítání jara" Richard Fischer Richard Fischer Richard Fischer Radotínská liga

1. Petr Neuman 7.2. Vítání jara Richard Fischer Richard Fischer Richard Fischer Radotínská liga Stránka 1 Seznam organizací-žádost o dotaci, 1. Petr Neuman 7.2. "Vítání jara" 80 2. Natálie Soutěže FISAF v Smíšková 12.2. aerobiku 1 3. Richard Fischer 14.2. 4. Richard Fischer 14.2. Dětský den na minigolfu

Více

5. Petr Neuman "Vítání jara" 80

5. Petr Neuman Vítání jara 80 Stránka 1 Seznam organizací-žádost o dotaci 1. 2. Divadelní Celovečerní spolek divadelní hra Gaudium 6.2. Pokoj s tchýněmi 500 Mistrovství Světa Česká 3D lukostřelba ve 3D lukostřelbě 8.2. - Florencie

Více

Akce jednoráz., dlouhodobá Celková částka

Akce jednoráz., dlouhodobá Celková částka číslo sml. číslo žádosti Název organizace, oddíl, právní subjekt Datum podání Název projektu, stručný popis akce Předpokl.počet účast. akce Akce jednoráz., dlouhodobá Celková částka Požadov. částka Min.částka

Více

1. Petr Neuman RSK, o.s Stránka 1 Seznam organizací-žádosti o grant Název organizace, oddíl, právní subjekt

1. Petr Neuman RSK, o.s Stránka 1 Seznam organizací-žádosti o grant Název organizace, oddíl, právní subjekt Stránka 1 Seznam organizací-žádosti o grant projektu, Celková 1. Petr Neuman 16.2. 2. RSK, o.s. 20. 2. "Vítání jara" - 17.3. Pronájem sportovní haly a tělocvičny 202 pro šiou veřejnost veřejnosti 13 550

Více

1. Petr Neuman Linda Vítová Linda Vítová Stránka 1 Seznam organizací-žádosti o grant Datum podání rok 2014

1. Petr Neuman Linda Vítová Linda Vítová Stránka 1 Seznam organizací-žádosti o grant Datum podání rok 2014 Stránka 1 Seznam organizací-žádosti o grant projektu, Celková Účel použití 1. Petr Neuman 17. 2. 2. "Vítání jara" 15. 3. 80 SRPŠ Gymnázia Oty Pavla 17. 2. Columbella 30 3. Linda Vítová 21. 2. Linda Vítová

Více

1. Adam Kostka Petr Neuman "Vítání jara" Marek Hanzl Stránka 1 Seznam organizací-žádost o dotaci 2019

1. Adam Kostka Petr Neuman Vítání jara Marek Hanzl Stránka 1 Seznam organizací-žádost o dotaci 2019 Stránka 1 Seznam organizací-žádost o dotaci 1. Adam Kostka 11.2. 2., Run X - běžecké závody 150-200 Příprava na Mistrovství ČR, Evropy a světa ve sportovním Natálie Smíšková aerobiku a 12.2. fitness 1

Více

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné Poř. č. Žadatel Projekt Specifikace nákladů Náklady projektu v Kč Výše požadované podpory v Kč v % Schváleno ZM dne 27.03.2017 1 Bruslařský klub Příbram IČ: 47071371 Sportovní činnost Bruslařského klubu

Více

Náklady projektu v Kč % % %

Náklady projektu v Kč % % % Návrh 1 Auto klub Příbram v AČR Mariánská 146 Příbram VI-Březové Hory 261 01 IČ: 70541418 Podpora činnosti Auto klubu Příbram v AČR pronájem prostor, náklady na nákup cen a pohárů, kancelářské potřeby

Více

Mimořádné příspěvky na činnost v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 tis. Kč

Mimořádné příspěvky na činnost v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 tis. Kč Mimořádné příspěvky na v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 Kč Př 10 1 Sdružení Divadlo Stará střelnice Podpora a rozvoj místní scény Divadlo Stará střelnice, vytváření

Více

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku íspěvky na celoroční činnost mládeže 2013, orj. 1007 Oblast tělovýchovy a volnočasových aktivit Celková částka k rozdělení 685 ti Kč + 3 tikč převod z r.20 = 688 ti Kč + 215 ti Kč (usnesení 528/2013-22

Více

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace.

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace. Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2019 Rozpočet 2019 1 640 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 640 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Praha,

Praha, Praha, 24. 11. 2016 1 Malá městská část (8500 obyvatel). Sídlo správního obvodu (20 tis. obyvatel). Rozkládá se na levém břehu Berounky. Leží na jihozápadě Prahy. 2 Celkový pohled na Radotín 3 4 Školství

Více

Tabulka návrhu na přidělení dotací ze sportovního fondu v rámci 3. kola na ostatní (další) podporu sportu

Tabulka návrhu na přidělení dotací ze sportovního fondu v rámci 3. kola na ostatní (další) podporu sportu Tabulka návrhu na přidělení dotací ze sportovního fondu v rámci 3. kola na ostatní (další) podporu sportu Žadatel Název akce Termín pořádané akce Místo konání pořádané akce Výše celkových nákladů Výše

Více

íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2017 Rozpočet 2017 1 140 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 140 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př 1 TJ Cement 2 SK Hranice, z.s. Oddíl kopané

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2017 Rozpočet 2017 2 650 tis. Kč, celková částka k rozdělení 2 650 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př 1 TJ Cement Počet tréninků: 3x Počet členů:

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2019 Rozpočet 2019 4 150 tis. Kč, celková částka k rozdělení 4 150 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 23.3.2016 126/13/16 135/13/16 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník 1. místostarosta 126/13/16 M. č. 0 s c h v a l u j e program

Více

r GRANTY I. PROGRAMY V OBLASTI VYUŽITÍ VOLNÉHO ČASU DĚTÍ A MLÁDEŽE

r GRANTY I. PROGRAMY V OBLASTI VYUŽITÍ VOLNÉHO ČASU DĚTÍ A MLÁDEŽE strana č.1 I./ 1, 2, 3 k rozdělení 250 000,- Kč Grantové téma 1 : Celoroční činnost včetně materiálního vybavení subjektů Grant Celk. nákl. Požadov. Doporuč. Vyjádření Granty Granty. Název a adresa žadatele

Více

Celkový rozpočet. Požad. dotace

Celkový rozpočet. Požad. dotace Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-29-012-14 Přehled finančních příspěvků poskytnutých jednotlivým žadatelům v oblasti sportu a volného času na rok 2014 - Program č. 1 - Činnost

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 186/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 462 ze dne 18.03.2014 Poskytnutí peněžitých darů v oblasti tělovýchovy a sportu pro rok 2014/ I. etapa - dary nad 50.000

Více

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 26.02.2018 čís. 1909/RMObM-Svi/1418/32-1913/RMObM-Svi/1418/32 Ing. Helena Wieluchová Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/7 Přehled usnesení rady

Více

Sportovní granty 2014 2. etapa

Sportovní granty 2014 2. etapa Sportovní granty 2014 2. etapa Kategorie III. a IV. - příspěvek na účast na sportovní akci (výrazná reprezentace města), příspěvek na sportovní akce pořádané na území města Česká i mimo území města Česká,

Více

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku Sportovní granty 4. etapa Příloha a) Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: Žadatel, sídlo Výše schváleného 993.26,- Lokomotiva Česká, o.s. Mánesova

Více

Návrh na přidělení finančních prostředků v rámci "Dotačního programu v oblasti sportu pro rok 2019"

Návrh na přidělení finančních prostředků v rámci Dotačního programu v oblasti sportu pro rok 2019 Návrh na přidělení finančních prostředků v rámci "Dotačního programu v oblasti sportu pro rok 2019" 1) dlouhodobá činnost s mládeží z MČ Praha 1, případně na území Prahy 1 v oblasti sportu Číslo žadatel

Více

Rozdělení grantů vypsaných MČ Praha 14 v roce 2002

Rozdělení grantů vypsaných MČ Praha 14 v roce 2002 Rozdělení grantů vypsaných MČ Praha 14 v roce 2002 Zastupitelstvo MČ dne 14.3.2002 rozhodlo usnesením č. 10/Z/2002 o přidělení grantů takto: 1) Oblast sociální péče a zdravotnictví: Svaz tělesně postižených,

Více

Účelové dotace v oblasti volného času dětí a mládeže pro rok 2012

Účelové dotace v oblasti volného času dětí a mládeže pro rok 2012 Příloha č. 3 ové v oblasti volného času dětí a mládeže pro rok 2012 Č. Název organizace Projekt Požadovaná 1 ČESKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ MÍSTNÍ ORGANIZACE OSTRAVA Celoroční organizovaná činnost dětí a mládeže

Více

Odbor kultury, školství a sportu

Odbor kultury, školství a sportu Odbor kultury, školství a sportu 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - n. N. dne 15. 02. Bod pořadu jednání: 11. 1. KOLO DOTACÍ ZE SPORTOVNÍHO FONDU MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE

Více

Obecná ustanovení. Priority v grantové oblasti: Kultura

Obecná ustanovení. Priority v grantové oblasti: Kultura Grantové priority pro rok 2012 Obecná ustanovení Tyto Grantové priority stanoví podmínky pro poskytování grantů v jednotlivých oblastech pro rok 2012 v souladu se Zásadami pro poskytování grantů z rozpočtu

Více

Usnesení 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 02.03.2017 čís. 175/ZMOb-Svi/1418/20-183/ZMOb-Svi/1418/20 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/6 Přehled

Více

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Podpora dětí a mládeže 187 600 Kč 51 000 Kč Cílem projektu je podpořit celoroční fungování Klubu národní házené Spoje Praha, konkrétně její dětské a mládežnické

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly

TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly leden 2018 ČLENSKÁ ZÁKLADNA 4 amatérské oddíly házená, kopaná, nohejbal, badminton 5 mládežnických kategorií

Více

Přehled poskytnutých dotací z dotačního programu 1/OŠK/2015

Přehled poskytnutých dotací z dotačního programu 1/OŠK/2015 Tabulka byla zpracována k 01.10.2015. Přehled poskytnutých dotací z dotačního programu 1/OŠK/2015 Subjekt Téma a název projektu Výše dotace ASK Tatra Kopřivnice č. 4 - trenérská činnost 12 082 Kč ASK Tatra

Více

Účelové dotace v oblasti kultury pro rok 2010

Účelové dotace v oblasti kultury pro rok 2010 Příloha č. 1 ové v oblasti kultury pro rok 21 Č. Název organizace, sídlo, 1 DIDEDAnce taneční studio Galavečer DIDEDAnce tanečního studia 21 - pronájmy (pronájem sálu) - propagace (DVD, upomínk.předměty)

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Žádosti o poskytnutí dotace ze sportovního fondu pro 5. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce

Žádosti o poskytnutí dotace ze sportovního fondu pro 5. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce Žádosti o poskytnutí dotace ze sportovního fondu pro 5. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce 1 2 3 4 Výše celkových Výše požadované Návrh skutečné Žadatel Název akce Termín

Více

Dotační program 1/OŠK/2011

Dotační program 1/OŠK/2011 Subjekt Dotační program 1/OŠK/2011 Téma a název projektu Schválená dotace ASK Tatra Kopřivnice 69 č.3 VC města Kopřivnice ve vzpírání 65 400,00 Kč č. 3 Amater Prix Kopřivnice v badmintonu č.3 VC ve stolním

Více

Sportoviště města Skuteč

Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč tvoří komplexní celek sportovních zařízení. Poskytují využití pro halové i venkovní sporty. Nabízejí využití nejenom při mistrovských utkáních a turnajích,ale

Více

Granty 2008 - Sociální a zdravotní

Granty 2008 - Sociální a zdravotní 1. 3. Organizace Sdružení zdravotně postižených v ČR - Smíšená organizace Svaz diabetiků - územní organizace Komunitní centrum, o.p.s. Svaz diabetiků - územní organizace Granty 2008 - Sociální a zdravotní

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Opavská 265, 747 41 Zastupitelstvo Města na svém zasedání dne 27.2.2012 schválilo přidělení těchto grantů na kulturu a sport pro rok 2012 Grantový okruh č. 1 SPORT Grantový program 1.1. pravidelná

Více

1385/RMObM-SVi/1418/19

1385/RMObM-SVi/1418/19 19. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 23.02.2017 čís. 1379/RMObM-Svi/1418l19 1385/RMObM-SVi/1418/19 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/6 Přehled

Více

Žádosti o poskytnutí dotací ze sportovního fondu pro 1. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce

Žádosti o poskytnutí dotací ze sportovního fondu pro 1. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce Žádosti o poskytnutí dotací ze sportovního fondu pro 1. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce 1 Výše Návrh Výše celkových požadované skutečné Žadatel Název akce Termín pořádané

Více

OBEC RADEŠÍNSKÁ SVRATKA

OBEC RADEŠÍNSKÁ SVRATKA . PLÁN ROZVOJE SPORTU Červen 2018 1 Identifikační údaje: Zadavatel: Obec Radešínská Svratka Radešínská Svratka 85 59233 Radešínská Svratka IČO: 00295205 Tel.: 566673326 Email: obec.radsvratka@tiscali.cz

Více

X ,8 7 +3,8 10,8 X X X 25,1 7 18, X

X ,8 7 +3,8 10,8 X X X 25,1 7 18, X 1 Granty v oblasti tělovýchovy 2017 Rozpočet 2017 400 tis. Kč, převod z roku 14 800 Kč, celková částka k rozdělení 414 800 Kč tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3110 TJ Cement Mezinárodní turnaj v házené

Více

Odbor kultury, školství a sportu

Odbor kultury, školství a sportu Odbor kultury, školství a sportu 5. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n. N. dne 16. 5. Bod pořadu jednání: 15. 2. KOLO DOTACÍ ZE SPORTOVNÍHO FONDU MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC

Více

Dotační výzva roku oznámení o poskytnutí/částečném poskytnutí/neposkytnutí jednotlivých dotací

Dotační výzva roku oznámení o poskytnutí/částečném poskytnutí/neposkytnutí jednotlivých dotací Dotační výzva roku 2018 - oznámení o poskytnutí/částečném poskytnutí/neposkytnutí jednotlivých dotací Ev. č. Žadatel Název projektu 1/2018 2/2018 Svaz tělesně postižených v České republice z. s. místní

Více

Evidence žádostí o granty

Evidence žádostí o granty 1. 2015 Český rybářský svaz, MO Přelouč Konání akcí Rybářské závody Bohdanečská vydra 6 000 Kč 2 000 Kč 1. 2015 Klub rodičů a přátel školy při MŠ Konání akcí MATEŘINKA rozloučení s předškoláky 10 000 Kč

Více

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 Sportovní centrum NYMBURK úvod Sportovní centrum Nymburk je tréninkové středisko České unie sportu. Nachází se v nádherném prostředí

Více

ZÁVĚREČNÁ TABULKA podpořených projektů Dotačního programu na podporu kultury, sportu a volnočasových aktivit v MČ Praha-Libuš v roce 2016

ZÁVĚREČNÁ TABULKA podpořených projektů Dotačního programu na podporu kultury, sportu a volnočasových aktivit v MČ Praha-Libuš v roce 2016 ZÁVĚREČNÁ TABULKA podpořených projektů Dotačního programu na podporu kultury, sportu a volnočasových aktivit v MČ Praha-Libuš v roce Evidenční číslo Žadatel Název projektu Cíl projektu Účel použití dotace

Více

2. Oblast sportu, mládeže a volného času návrh podpořených projektů

2. Oblast sportu, mládeže a volného času návrh podpořených projektů 2. Oblast sportu, a volného času návrh podpořených projektů Pořadové číslo projektu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Druh financování Název projektu TJ ASTRA Zahradní Město Trénování na Třebešínském velodromu

Více

ZÁPIS č. 1/ ZASEDÁNÍ KOMISE SOCIÁLNÍ, ZDRAVOTNÍ A RODINNÉ POLITIKY RADY BRNO- LÍŠEŇ ze dne

ZÁPIS č. 1/ ZASEDÁNÍ KOMISE SOCIÁLNÍ, ZDRAVOTNÍ A RODINNÉ POLITIKY RADY BRNO- LÍŠEŇ ze dne ZÁPIS č. /209. ZASEDÁNÍ KOMISE SOCIÁLNÍ, ZDRAVOTNÍ A RODINNÉ POLITIKY RADY BRNO- LÍŠEŇ ze dne 7.. 209 ÚČASTNÍCI ZASEDÁNÍ: Naďa Jurčová DiS., Prof. PhamDr. Petr Babula PH.D., Alena Pokorná, Mgr. Ing. Eliška

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu pro rok 2012 Oblast: SPORT Tab. č. 01

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu pro rok 2012 Oblast: SPORT Tab. č. 01 Oblast: SPORT Tab. č. 01 GSP-001/12 Veslařský klub Přerov Ano reprezentace IČ: 64601749 Celoroční sportovní činnost ve Veslařském klubu Přerov 400 000 100 000 25 110 000 190 000 60 000 60 000 GSP-002/12

Více

Veřejná finanční podpora v posledních třech letech

Veřejná finanční podpora v posledních třech letech Veřejná finanční podpora v posledních třech letech Sport 2009 2010 2011 TJ Lanškroun, fotbalový oddíl 606 250 566 250 531 000 v tom: sportovní činnost 370 000 330 000 351 000 údržba travnaté plochy 180

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne 14.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle

Více

středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL

středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL PLATNOST OD 1.7.2019 TRAVNATÁ PLOCHA - HŘIŠTĚ č. 1 travnatá plocha - trénink. jedn. 1,5 hod. (DOSPĚLÍ) 440,00 Kč 730,00 Kč travnatá plocha - trénink. Jedn.

Více

Název bodu programu. Návrh na usnesení

Název bodu programu. Návrh na usnesení 5. Město V Třešti dne 11. 2. 2015 Městský úřad Zastupitelstvo města 4. zasedání dne 23. 2. 2015 bodu programu Schválení příspěvku pro TJ Slavoj z Grantového programu města 2015 Návrh na usnesení Zastupitelstvo

Více

Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015

Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015 Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015 Projekty, které postoupily do hlasování veřejnosti (abecední seznam) 1 12. ročník Litvínovského poháru Plavecký klub Litvínov Zajištění dvanáctého ročníku sportovní akce

Více

Osvětlení, náklady na občerstvení, pohonné hmoty, zabezpečení hudební skupiny, propagační materiál, ceny, náklady na mobilní WC

Osvětlení, náklady na občerstvení, pohonné hmoty, zabezpečení hudební skupiny, propagační materiál, ceny, náklady na mobilní WC ZÁVĚREČNÁ TABULKA projektů doporučených k poskytnutí daru Evidenční číslo Žadatel Název Cíl Účel použití grantu Celkový rozpočet 1. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, SDH- Libuš 2. Základní škola

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 12.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a

Více

3c isly/stev.js#''... Ú"'";sí přílohy:..

3c isly/stev.js#''... Ú';sí přílohy:.. í nuvsp00oy83x MĚSTO VSETI MĚSTSKÝ ÚŘAD ^ VSETÍN I í. Došlo. ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 16. li. íís.dop. zpracov. 2017 I 7, 3c isly/stev.js#''... Ú"'";sí přílohy:...... I Název žadatele:

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019 Kulturní akce: Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019 STROMY REPUBLIKY - výstava ve Spolkovém domě - pořádá Klub panenky ČR 9. 3. 2019 Zatre - pořádá Spolek rodáků

Více

Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. 137/2012

Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. 137/2012 Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. 137/2012 Sumarizace projektů granty z rozpočtu městské části Praha 12 v oblasti sportu a volného času dětí a mládeže pro rok 2012 číslo projektu

Více

Příspěvky do 25 tis. Kč: ROK

Příspěvky do 25 tis. Kč: ROK Příspěvky do 25 tis. Kč: ROK 30. 8. 2011 Klub rodičů a přátel ZŠ Přerov, U Tenisu 4, o.s. 750 02 Přerov, U Tenisu 4 IČ: 22846212 Účel: 4. ročník Mikulášského turnaje fotbalových benjamínků 41 000 Kč TJ

Více

Sportovní granty 2013 2. etapa

Sportovní granty 2013 2. etapa Sportovní granty 213 2. etapa Kategorie II. - příspěvek na mezinárodní reprezentaci Žadatel, sídlo nebo adresa IČ Enliven Centre, o.s. Starý Újezd 1646, Česká IČ 2273453 Petra Chocová Heroutova 1737, Česká

Více

Přehled podpořených žádostí z rozpočtu Královéhradeckého kraje na volnočasové aktivity, tělovýchovu a sport v roce 2010

Přehled podpořených žádostí z rozpočtu Královéhradeckého kraje na volnočasové aktivity, tělovýchovu a sport v roce 2010 sport v roce SMR09/0006 SMR09/0010 SMR09/0070 SMR09/0030 SMR09/0060 Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov,Dr. M. Tyrše 112 SPORTOVNÍ SDRUŽENÍ ČSTV RYCHNOV N.KN. Tělovýchovná a sportovní unie

Více

Stránka 1 z 6. MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A

Stránka 1 z 6. MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A Stránka 1 z 6 MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A na 23. zasedání Zastupitelstva města Kolína, které se bude konat dne 11.12.2017 od 15:00 hodin v přednáškovém sále č. 113 v přízemí

Více

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-12-011-16

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-12-011-16 Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-12-011-16 Přehled dotací v oblasti kultury na rok 2016 částky uvedeny v Kč Poř. č. Předkladatel Název Požadováno na Celkový rozpočet Požadovaná

Více

6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 24.06.2014 Bod pořadu jednání: 47. Název : Změna rozpočtu rozpočtové opatření č. 144/14 úprava kapitoly 917 04 transfery odboru školství, mládeže, tělovýchovy

Více

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna Zápis z jednání komise rady města Komise pro výchovu, vzdělávání a komunitní plánování č. 03/16 Den konání 4. října 2016 Místo konání zasedací místnost internátu Litomyšlské nemocnice, a.s. na ul. J. E.

Více

0033/ZMOb-Svi/1822/4

0033/ZMOb-Svi/1822/4 4. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 13.03.2019 čís. 0024IZMOb-Svi/1822l4 0033/ZMOb-Svi/1822/4 Ing. Radim Smetana starosta Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/9 SVINOV.. ooo Přehled

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

Zápis. z 38. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. z 38. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis z 38. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 28.5. 2018 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: MUDr. Balík, p. Čejka, Mgr. Herčík, Mgr. Prachař, p. Smejkal, p. Sodoma, p. Šotola, p. Těšitel,

Více

Dotační program na podporu sportu - činnost sportovních organizací 2017

Dotační program na podporu sportu - činnost sportovních organizací 2017 Dotační program na podporu sportu - činnost sportovních organizací 217 poř. č. 1 HOROLEZCI, z.s. 49 2 Basketbal, spolek 36 3 Bikros klub, p.s. 81 4 AC Gamaspol, Česká Ves 223 5 La Pirouette, z.s. Mikulovice

Více

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-18-006-17 Přehled dotací sport a volný čas 2017 - Program č. 1 - Činnost Subjekty působící v oblasti sportu - projekty č. 1-41 Poř. č. Předkladatel

Více

Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 29.09.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 27.11.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o poskytnutí příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z

Více

Obecné standardy vyúčtování dotace MŠMT č. VIII za rok Ing. Jaroslav Chvalný Pražská tělovýchovná unie

Obecné standardy vyúčtování dotace MŠMT č. VIII za rok Ing. Jaroslav Chvalný Pražská tělovýchovná unie Obecné standardy vyúčtování dotace MŠMT č. VIII za rok 2017 Ing. Jaroslav Chvalný Pražská tělovýchovná unie Mzdové náklady a jejich limity Určeno výhradně na mzdové náklady (z textu Rozhodnutí nevyplývá

Více

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu ČESKOMORAVSKÝ SVAZ HOKEJBALU ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu a) ZDROJE FINANCOVÁNÍ b) ČINNOSTI ČMSHb (střediska) ZDROJE PŘÍJMY VÝDAJE BILANCE 1 ČMSHb - vlastní zdroje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 10.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Čerpání dotací na volnočasové aktivity v roce 2016 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

BSK TJ Jičín Žákovská liga žákyň U Kč

BSK TJ Jičín Žákovská liga žákyň U Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března 2013 schválilo usnesením č. ZK/4/198/2013 přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 6. mimořádného zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 06.03.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni:

Více

Tady jsem doma. Podpořené projekty v roce 2017:

Tady jsem doma. Podpořené projekty v roce 2017: Tady jsem doma Podpořené projekty v roce 2017: Klub turistů Kosmonosy projekt Dětský den Klub biatlonu Trefa p.s. projekt Příspěvek na rozvoj klubu Tělovýchovná Jednota Spartak Pilníkov projekt Mezinárodní

Více

Osvětlení, náklady na občerstvení, pohonné hmoty, zabezpečení hudební skupiny, propagační materiál, ceny, náklady na mobilní WC, letáky.

Osvětlení, náklady na občerstvení, pohonné hmoty, zabezpečení hudební skupiny, propagační materiál, ceny, náklady na mobilní WC, letáky. ZÁVĚREČNÁ TABULKA č. 1 projektů doporučených k poskytnutí daru Evidenční číslo Žadatel Název Cíl Účel použití grantu Celkový rozpočet 1. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, SDH- Libuš 2. Základní škola

Více

Sport: (tělovýchovné a tělocvičné jednoty, sportovní kluby a další sportovní zařízení)

Sport: (tělovýchovné a tělocvičné jednoty, sportovní kluby a další sportovní zařízení) Sport: (tělovýchovné a tělocvičné jednoty, sportovní kluby a další sportovní zařízení) Basketbalové centrum mládeže Ostrava T 776 114 378, 732 100 500 E Info@bcm-ostrava.cz W www.bcm-ostrava.cz Cingrova

Více

Poskytnutí účelových dotací v rámci dotačního programu Podpora sportu v Moravskoslezském kraji pro rok 2015. IČ žadatel právní forma název projektu

Poskytnutí účelových dotací v rámci dotačního programu Podpora sportu v Moravskoslezském kraji pro rok 2015. IČ žadatel právní forma název projektu Strana 1 Poskytnutí účelových dotací v rámci dotačního programu Podpora sportu v Moravskoslezském kraji pro rok poř. č. ev. č. IČ žadatel právní forma název projektu 1. S 21/ 25842374 SPORT MLADÝCH, o.p.s.

Více

Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-29-011-14

Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-29-011-14 Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-29-011-14 Přehled finančních příspěvků poskytnutých jednotlivým žadatelům o grant v oblasti kultury na rok 2014 Poř. č. 1. 2. Předkladatel Sdružení

Více

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-27-005-18 Přehled dotací sport a volný čas 2018 - Program č. 1 - Činnost Subjekty působící v oblasti sportu - projekty č. 1-42 Poř. č. 1

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/3464/12,

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/3464/12, Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/3464/12, kterou uzavřeli dne 7. 1. 2013 podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve

Více

Výpočet. Návrh výše IČ. příspěvku. v kategorii I.B

Výpočet. Návrh výše IČ. příspěvku. v kategorii I.B Sportovní granty 1. etapa Kategorie I.A - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let výkonnostní sport a kategorie I.B - podpora činnosti organizací vykazujících v

Více

Popis akce/projektu. Účel použití dotace na akci/projekt a jeho cíl

Popis akce/projektu. Účel použití dotace na akci/projekt a jeho cíl 111 1 SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Kostelec na Hané 12. ročník soutěže hasičské všestrannosti O hanáckó sekyrko a prezentace techniky a dovedností pro veřejnost Jakubské náměstí 552 79841 Kostelec

Více

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března schválilo usnesením č. ZK/4/198/ přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné projekty

Více

Granty a dotace poskytované Městem Kostelec n. O.

Granty a dotace poskytované Městem Kostelec n. O. Evid. číslo 0286/2016 75032546 Svaz postižených civilizačními chorobami ČR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města na projekt: Kulturní 7000 0285/2016 26670305 Klub rodičů při ZUŠ Kostelec

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 10.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorové smlouvy o poskytnutí dotací na volnočasové aktivity dětí a

Více

Schválené individuální dotace na r. 2017

Schválené individuální dotace na r. 2017 Schválené individuální Oblast kulturní a sportovní Údaje v Kč Střední odborné učiliště Blatná (1 žádost) Jízda zručnosti traktorem a vlekem - 7 000 Kč. Májový den se SOU Blatná - 6 000 Kč 13 000 Spolek

Více

USNESENÍ. na zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 23. února /2015/ZM

USNESENÍ. na zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 23. února /2015/ZM USNESENÍ na zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 23. února 2015 03/2015/ZM I. ZM bere na vědomí: 03.2015/5ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

Navržená dotace. Spolek přátel obce Liblice RM TJ Liblice z.s RM. LECCOS z.s ZM

Navržená dotace. Spolek přátel obce Liblice RM TJ Liblice z.s RM. LECCOS z.s ZM Program P2 - schvalované R IČO Požadavek na dotaci R/Z Corridoor 27013251 30 000 40 000 R CSC klub 26570084 10 000 10 000 R Českobrodský spolek šachovní 03925471 12 500 12 500 R Guardia Broda Bohemicalis

Více

Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Prostějova, konaného ve dnech a

Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Prostějova, konaného ve dnech a S00AX02HQE0M *S00AX02HQE0M* čj. PVMU 53624/2019 10 SpZn. KP 19/2019 101.2.1 A10 Počet listů: 20 příloh: listů příloh: STATUTÁRNÍ MĚSTO PROSTĚJOV Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Prostějova,

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2013 2014 platný od 1. 9. 2013 zpracovala Bc. Eliška Ziková 1. Pravidelná zájmová činnost Při DDM bude letos pracovat

Více

Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2012 1. etapa

Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2012 1. etapa Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2012 1. etapa žadatel IČ účel požadovaná částka v Kč Mateřská škola Sovička, Česká Lípa, Antonína Sovy 1740, PO Mateřská škola Pastelka, Česká Lípa, Svárovská

Více

U s n e s e n í. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Zlatých Hor konaného dne 25. února 2019

U s n e s e n í. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Zlatých Hor konaného dne 25. února 2019 31 - Zastupitelstvo města Zlatých Hor U s n e s e n í ze 4. zasedání Zastupitelstva města Zlatých Hor konaného dne 25. února 2019 schválilo záměr na převod pozemků p. č. 2797/2 a 2798 v k. ú. Zlaté Hory

Více