Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut (úřední jednání) Hosté: Ing. Sojka, p. Hirschová (účetní městyse) Program: 1. Host RM Ing. Sojka výstavba nové požární zbrojnice 2. Host RM- účetní městyse p. Hirschová - návrh úpravy rozpočtového výhledu 3. Kontrola zápisu a uložených úkolů 4. Prodloužení nájemní smlouvy v budově DPS - p. Š., Komárov 5. Prodloužení nájemní smlouvy v budově DPS - p. P, Komárov 6. Prodloužení nájemní smlouvy v budově čp p. U., Komárov 7. Chodníky ul. Okružní nabídka na opravu obrubníků 8. Projednání rezignace člena školské rady 9. Informace o dokončení akce Přemostění u ZŠ Komárov 10. Příprava jednání ZM 11. Diskuse Hlasování: pro 4 proti - zdržel se - Program jednání RM byl schválen všemi hlasy. 1. Host RM Ing. Sojka výstavba požární zbrojnice p. Havlík požádal Ing. Sojku o nahlédnutí do projektové dokumentace akce Výstavba nové požární zbrojnice v Komárově. Ing. Sojka si na úřadu městyse zapůjčil projektovou dokumentaci k nahlédnutí. Ing. Sojka přednesl svůj náhled na celou stavbu. Rozdělení stavby na část pro hasiče a část pro veřejnost. Stavba má tři podlaží. Přízemí garáže, dílny. Druhé podlaží vedení, dispečink, prostor pro veřejnost, sociální zázemí, školící místnost, část pro hasiče. Horní patro obsluha. Ing, Sojka poukazuje na nedostatky stavby: - použití nejdražšího materiálu na celou stavbu - balkon kolem celého patra (velmi finančně náročná záležitost), velké prosklené plochy. - čtyři sociální zázemí (pro veřejnost pouze jedna) chybí zázemí pro invalidy.

2 - vytápění dvě tepelná čerpadla, s 9 KW elektrickou patronou, ohřev vody 300 l bojler (+ el. patrona 3.3 KW, vzduchotechnická rekuperace (další el. patrona 5Kw) domnívá se, že je to nedostačující. - řešení jednotlivých větví vzduchotechniky - zřejmě bude řešit zvláštní projekt tuto dokumentaci neviděl. - Statický návrh zodpovědnost na firmu dodavatelskou. Ing. Křikava došlo již ke změně a dodání statického návrhu? Ing. Jonák dodavatelská fa. STAVEKO oslovuje svého statika. Ing. Sojka prováděcí dokumentace ke statice budovy musí být! p. Havlík jak je finančně náročné vytápění tepelným čerpadlem? Ing. Sojka - levnější a lepší je zářič, destratifikátory. p. Havlík - v dokumentaci chybí měření a regulace vzduchotechniky. p. Šíma určitě tato dokumentace musí být, provede kontrolu. Ing. Jonák měření regulace zajišťuje Ing. Šrail vše to bude součástí dodávek projektů. Ing. Jonák tepelná čerpadla má s tím osobní zkušenost, není třeba to zpochybňovat. Ing. Sojka oponuje a poukazuje na počet osob v budově, venkovní teplotu. Ing. Sojka projekt je postaven jako velmi finančně náročný - vybavení sanity, stavební materiál a dle jeho názoru je i náročný na spotřebu energií. p. Havlík kdy bude statická dokumentace? Ing. Jonák budou provedeny sondy, geologové vypracují posudek dodavatelská firma zajistí Ing. Křikava nebude firma požadovat další finanční prostředky, které mohou vyplynout ze statického zjištění. Ing. Sojka tvrdí, že městys tyhle věci musí ohlídat, je potřeba všechny dokumentace mít! Ing. Křikava je potřeba sledovat množství vyvezené zeminy! p. Havlík městys by měl požadovat projekt statiky ještě před zahájením celé stavby. Ing. Jonák nejdřív budou provedeny sondy. Pak, dle zjištění, bude stanovisko statika. Na jednání RM se dostavil starosta Antonín Merhaut.

3 2. Host RM účetní městyse p. Hirschová návrh úpravy rozpočtového výhledu Ing. Jonák vyhází z principu skutečných výdajů v roce Investice r = základ pro další roky, kdy jednotlivé kapitoly budou minimálně stejné či vyšší, dle předpokládaných příjmů a výdajů. Ing. Křikava tedy rozpočet nezbytný pro chod obce je ve výši Kč ,00. p. Hirschová vše se posuzuje k roku p. Havlík nechce platit úvěr z úspor, raději by z úspor platil stavbu, případně další investice. Ing. Křikava predikce příjmů z daní- je nárůst lineární křivkou až do r. 2020? p. Hirschová příjem je v dalších letech stanovený stejnou výší, může dojít k nárůstu i ponížení. p. Havlík je počítáno s finančními prostředky na zpracování územního plánu. Ing. Jonák - zaznamenáno v roce p. Havlík to je ale další volební období. Ing. Jonák lze to upravit, můžeme přesunout do roku p. Havlík navýšení nájmů v obecních bytech. p. Šíma prioritou bude snaha o dotace na všechny připravované akce, investiční akce v r ul. Sokolská, parkoviště Otty z Losu, parkoviště u sokolovny, opravy bytu a střechy radnice a čp r úvěr placen z rozpočtu, plánovaný prodej původní hasičské zbrojnice. r úvěr placen z rozpočtu, oprava ul. Zaječovská, veřejné osvětlení. při koupi DK stav účtu zůstane stejný, platba z rozpočtu, při variantě, že městys nekoupí DK, začne stav účtu narůstat. r obdoba r Ing. Jonák vychází z principu, že všechny kapitoly jsou naplněny minimálně jako v roce. 2015, v dalších letech jsou i navýšené, obec takto může fungovat. p. Hirschová pokud jsou schváleny některé prodeje např. byt, pozemky je potřeba záměr uskutečnit, z hlediska správného hospodáře. Ing. Jonák navrhuje tento návrh změny rozpočtového výhledu předložit k jednání zastupitelstva. p. Havlík bude tedy připraven i návrh rozpočtu na rok shrnutí: pro jednání ZM bude připraveno: úprava rozpočtu r. 2016, projednání změny rozpočtového výhledu r a k projednání návrh rozpočtu r

4 RM projednala návrh změny rozpočtového výhledu a postupuje jej k projednání ZM - úprava rozpočtového výhledu r. 2016, 2017, 2018, 2019, Kontrola zápisu a uložených úkolů - Pozemek p.č. 1631, k.ú. Komárov u Hořovic p. Havlík navrhuje odložit, z důvodu nedokončených dědických řízení. - Jednání ve věci pozemků, které vlastní městys a užívá je jiný uživatel a naopak příprava pokračuje. - Lokalita Dráteník p. Vácha provádí dohled, proběhla kolaudace Dráteník II. kanalizace, vodovodní řad vše proběhlo v pořádku. - Kontrola pojistných smluv ZŠ, MŠ revize proběhla, došlo ke zvýšení pojištění dětí - není dále potřeba měnit. - Nájem tiskárny v ZŠ nájemní smlouva je platná do 11/ Jednání s JUDr. Sršněm jednání proběhlo, budou připraveny dopisy pro uživatele pozemků, jejichž vlastníkem je městys. Každý pozemek je řešen individuálně. - Návrh úpravy rozpočtového výhledu splněno, připraveno k projednání ZM. - Protokol o předání bytu v budově školy splněno - byt předán, protokol sepsán. - Výzvy zastupitelům ve věci návrhů na využití DK zasláno všem zastupitelům em, byly doručeny náměty od čtyř zastupitelů. 4. Prodloužení nájemní smlouvy v budově DPS p. Š., Komárov p. Š., Komárov bezproblémový nájemní vztah - změna smlouvy navýšení nájmu. RM ukládá místostarostovi projednat s Mgr. Wachtlovou postup při dorovnání nájmů v objektech, které jsou ve vlastnictví městyse vzhledem k nájmům běžným. Hlasování o prodloužení nájemní smlouvy s modifikací nájmu: pro 5 proti - zdržel se - RM souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy v budově DPS s modifikací nájmu s paní Š., Komárov o dva roky. 5. Prodloužení nájemní smlouvy v budově DPS paní P., Komárov p. P., Komárov - bezproblémový nájemní vztah - změna smlouvy navýšení nájmu.

5 Hlasování o prodloužení nájemní smlouvy s modifikací nájmu. pro 5 proti - zdržel se - RM souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy v budově DPS s modifikací nájmu s paní P., Komárov o dva roky. 6. Prodloužení nájemní smlouvy s p. U. v čp. 360, Komárov. RM ukládá místostarostovi prověřit možnosti modifikace nájmu v obecním bytu v čp. 360, Komárov. 7. Chodníky ul. Okružní nabídka na opravu obrubníků V současné době proběhla výměna optického kabelu umístěného v chodníku ul. Okružní. Podmínkou smlouvy bylo uvedení chodníku do původního stavu. Je nutná výměna a doplnění obrubníků před položením asfaltu a uvedením chodníku do původního stavu. Opravu zajistí fa. DAK Hořovice, s.r.o. Hlasování: pro 4 proti - zdržel se 1 RM souhlasí s opravou obrubníků u chodníku v ul. Okružní, kterou zajistí fa. DAK Hořovice, s.r.o. 8. Projednání rezignace člena školské rady Úřad městyse obdržel písemnou rezignaci p. Vondala, člena školské rady, jmenovaného radou městyse jako zástupce zřizovatele. RM bere na vědomí rezignaci p. Vondala na členství ve školské radě. Městys musí doplnit zástupce. RM ukládá místostarostovi požádat zastupitele o návrhy na kandidáta člena školské rady, zástupce zřizovatele, nejpozději do (příští jednání RM). 9. Informace o dokončení akce Přemostění u ZŠ Komárov Dne byla stavba převzata od dodavatelské firmy, bez závad. Nadále bude stavba sledována v rámci záruky. RM bere na vědomí informaci o dokončení stavby Přemostění ZŠ.

6 10. Příprava jednání ZM Termín příštího jednání ZM Komárov byl stanoven dne od 19 hod. v DK Komárov. 11. Diskuse Ing. Jonák: bylo předáno staveniště požární zbrojnice. Zahájení prací je vázáno na přeložku kabelu právní moc rozhodnutí přeložení kabelu je navrhuje: a) Projednání s OS KOVO Buzuluk Komárov uložení stavebních buněk na pozemku u DK, který je ve vlastnictví OS KOVO a dočasné napojení pitné vody pro potřeby firmy. b) Projednání případného odložení odkoupení DK o jeden rok. c) Příprava jednání s Českou poštou, s.p., o možnosti přestěhování pošty do budovy DK projednání v ZM. Ing. Křikava: - oznámil členům rady svoji nepřítomnost v době od do odškodnění od Středočeského kraje za poškození majetku při krupobití. Ing. Křikava : p. Šíma poškození není velkého rozsahu nárok není. - opěrná zeď v korytě potoka p. Merhaut - jednání s Povodím bude naplánováno na září Ing. Křikava upozornil na padlý strom v korytě potoka navrhuje jeho odstranění ve spolupráci s hasiči.

7 Usnesení č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Rada městyse Komárov: 1. Projednala návrh změny rozpočtového výhledu a postupuje jej k projednání ZM - úprava rozpočtového výhledu r. 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2. Souhlasí: a) s prodloužením nájemní smlouvy v budově DPS s modifikací nájmu s paní Š., Komárov o dva roky, b) s prodloužením nájemní smlouvy v budově DPS s modifikací nájmu s paní P., Komárov o dva roky, c) s opravou obrubníků u chodníku v ul. Okružní, kterou zajistí fa. DAK Hořovice, s.r.o. 3. Ukládá: a) místostarostovi projednat s Mgr. Wachtlovou postup při dorovnání nájmů v objektech, které jsou ve vlastnictví městyse vzhledem k nájmům běžným, b) místostarostovi prověřit možnosti modifikace nájmu v obecním bytu v čp. 360, Komárov, c) místostarostovi požádat zastupitele o návrhy na kandidáta člena školské rady, zástupce zřizovatele, nejpozději do (příští jednání RM). 4. Bere na vědomí: a) rezignaci p. Vondala na členství ve školské radě, b) informaci o dokončení stavby Přemostění ZŠ. Antonín Merhaut starosta Radim Šíma místostarosta

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 28.11.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Hosté rady p. Hirschová

Více

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 30.5.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava, p. Hirschová účetní Program: 1. Host RM p.

Více

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.12.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Host RM: p. Kubovčiak starosta obce Osek

Více

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015

Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015 Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík,Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté : Mgr. Koppová, p. Vondal zástupci zřizovatele

Více

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: účetní městyse sl. Pelikánová a p. Hirschová

Více

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015 Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Host RM - účetní městyse, p. Hirschová

Více

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.3.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Ing. Petr Dobrý, Ing. František Sojka

Více

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Hosté : Ing. František Sojka, zástupci JSDHO Komárov

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015 Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Ing. Jaroslav Jonák, za firmu Living in green:

Více

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Zástupci zřizovatele ve školské

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Petra Pelikánová účetní městyse Program jednání:

Více

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.9.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Úkoly pro radu městyse uložené zastupitelstvem

Více

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.9.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014

Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014 Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program jednání: 1. Kontrola usnesení zápisů a

Více

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24.4.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola úkolů 2. Úkoly z jednání

Více

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola usnesení zápisů a uložených úkolů 2. Projednání

Více

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Veverka (předseda redakční rady),

Více

Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015

Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015 Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Omluven: Bohuslav Ernest Program: 1. Návštěva hasičské zbrojnice 2.

Více

Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015

Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015 Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů z předešlých jednání

Více

Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015

Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015 Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014 Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Program jednání: - Úprava rozpočtu č. 6. - Příspěvek

Více

Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015

Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015 Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Jana Vlčková, Mgr. Jana Lysá, ředitelka

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Hosté: Ing. Jiří Fencl, Tomáš Macálka technický dozor

Více

Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015

Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015 Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1.Zápis z jednání KRVŽP 2.Pronájem pozemku pč. 268 k. ú.

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.10.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut, Program: 1. Hosté RM zástupci T-Mobile

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 7.1.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Program jednání: 1. Jednací řád Rady městyse Komárov

Více

Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 22.7.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.1.2018 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman. Ing. Jan Křikava Host: Ing. Petr Dobrý Program: 1. Host Ing. Dobrý

Více

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne 8.4.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Host RM: Ing. Dobrý Program: 1. Host

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.1.2016

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.1.2016 Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.1.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Host: Jindřich Pacák, DiS. Program: 1. Host RM

Více

Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015

Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015 Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program jednání: 1. MUDr. Neužilová host, projednání

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.11.2018 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Určení oddávajících a stanovení

Více

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.5.2015

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.5.2015 Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Mgr. Miroslav Karásek,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 15.8.2016 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015 Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Program: 1. Kontrola usnesení zápisů a uložených

Více

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 15.2.2016

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 15.2.2016 Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 15.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Jiřina Koppová, Milan Vondal (zástupci

Více

Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodi

Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodi Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.4.2015

Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.4.2015 Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Jednání se zástupci fa. LS REAL

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

ROZVOJ OBCE, VÝSTAVBA A PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

ROZVOJ OBCE, VÝSTAVBA A PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ PROGRAMOVÉ PROHLÁŠENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE KOMÁROV 2014-2018 Komárov 22.1. 2015 SPRÁVA A ŘÍZENÍ OBCE Budeme usilovat o čerpání finančních prostředků z evropských strukturálních fondů a dotačních titulů

Více

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J.

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J. OBEC PROSEČNÉ Zápis č.j. 05/2012 z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Prosečné konaného 16. 6. 2012 od 18.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Prosečné. Program jednání: 1. Zahájení

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

-1- Zápis č. 19/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus

-1- Zápis č. 19/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus -1- Zápis č. 19/2015 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 25.11.2015 v 08:00 hodin na MěU v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a

Více

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015 Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava p. Koňasová předseda Komise sociální p. Koňasová informovala členy

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-60-2017 Termín jednání 9. ledna 2017 Začátek jednání 15:00 Přítomni Omluveni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Mgr. Alena Zvěřinová MVDr. Václav

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.4.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.4.2014 1 č.j. 3/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.4.2014 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 16.4.2014 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 16.4.2014 18:20

Více

Omluveni: Ing. Eva Királyová, Jaroslav Klekner. Přítomní občané - 4

Omluveni: Ing. Eva Királyová, Jaroslav Klekner. Přítomní občané - 4 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 23.6.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.5.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 14.5.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 24.9.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 24.9.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 24.9.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 6/2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 22. 5. 2017 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 22.5.2017 18:13 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 22.5.2017 19:55

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 27. 06. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, JUDr. M. Hruška, Ing. K.

Více

Zápis zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 11. zasedání Zastupitelstva obce dne 20. 6. 2016. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Otakar Rejfek, Milan Novák, Petr Černý, Josef Hušek Omluveni: Jan

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body:

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body: Zápis č. 1/2015/4 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 11.2.2015 Jednání bylo zahájeno v 18:00 hod Přítomno: 13 členů ZM Krucemburk dle presenční listiny Omluveni: Vít Janáček Hosté:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

1. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 13.12.2010 v zasedací místnosti Obecního úřadu

1. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 13.12.2010 v zasedací místnosti Obecního úřadu 1. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 13.12.2010 v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Milan Pilous, Václav Chmelař, Jiří Špindler, Martin Roušal, Iva Šmatláková, Miroslav Horák, Jaroslav

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 15.9. 2011 v Domažličkách Začátek : 19.30 hodin v Domažličkách Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Ing. Rubáš Jiří, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Frána

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

U S N E S E N Í ze 4. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.1.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í ze 4. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.1.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í ze 4. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.1.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Usnesení Zastupitelstva městyse Prosiměřice č. 1/2007 ze dne 30.1.2007

Více

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.10.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM Datum konání : 27.5.2015 Místo konání : zasedací místnost OÚ Zahájení : 17.00 hodin Přítomni : zastupitelé : Guschl Lukáš Hendrych Pavel

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 27.11.2018 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1.

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 8/2016, které se konalo dne v v budově OÚ v Tuchoměřicích

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 8/2016, které se konalo dne v v budově OÚ v Tuchoměřicích ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 8/2016, které se konalo dne 7. 9. 2016 v 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Bóhm, I. Ernestova, M. Hlaváč,

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva

Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Datum konání: 10.11. 2011 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: J Blinka, Š. Čeněk, RNDr. J Dobroruková, Z.Fiala, P. Holzhauserová, JUDr. M

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 6 / 2008

Z á p i s č. 6 / 2008 Obecní úřad Veliká Ves Z á p i s č. 6 / 2008 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 2. dubna 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hodin Členů zastupitelstva - přítomno

Více

-1- Zápis č. 34/2016. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus

-1- Zápis č. 34/2016. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus -1- Zápis č. 34/2016 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 14.9.2016 v 08:00 hodin na MěÚ v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-53-2016 Termín jednání 12. října 2016 Začátek jednání 15:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Miloslav

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne od hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne od hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 7.2018 od 18.00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva. Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 28.3.2011 na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Č.j.: 127/2011 Celkem přítomno: 10 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04 Dne 23.11.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis Ze 20. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 20. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 20. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 24 9. 2012 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní : Karel Zalaba starosta Bc. Martin Frei místostarosta Mgr. Oldřich Brabec radní (přítomen

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 22. května 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 45 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 45 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 45 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 7.12.2015 Přítomni: Radim Šíma, Ing. Jaroslav Jonák, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Host RM Ing. František Sojka, Ing. Petr Dobrý (referent bytové

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-24-2015 Termín jednání 17. srpna 2015 Začátek jednání 15:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Miloslav

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více