VÝROBNÍ LINIE RÍDICÍ a KOMUNIKACNÍ TECHNIKA REGULACNÍ TECHNIKA Intuitivní nástroje pro perfektní rízení energií a také regulaci síte a stanic

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROBNÍ LINIE RÍDICÍ a KOMUNIKACNÍ TECHNIKA REGULACNÍ TECHNIKA Intuitivní nástroje pro perfektní rízení energií a také regulaci síte a stanic"

Transkript

1 VÝROBNÍ LINIE RÍDICÍ a KOMUNIKACNÍ TECHNIKA REGULACNÍ TECHNIKA VÝROBNÍ LINIE RÍDICÍ a KOMUNIKACNÍ TECHNIKA REGULACNÍ TECHNIKA Intuitivní nástroje pro perfektní rízení energií a také regulaci síte a stanic

2 Impressum: aqotec GmbH Vöcklatal 35, 4890 Weißenkirchen im Attergau, Österreich Telefon: , Fax: Skenování mě Dotisk nebo rozmnožování jakýmkoliv způsobem, nebo výtahy z textu, pouze se svolením firmy aqotec GmbH, 4890 Weißenkirchen, Österreich. Na základě dalšího vývoje našich produktů zůstávají změny údajů a technických dat vyhrazeny. V textu obsažené výkonné diagramy, výkazy, tabulky slouží výhradně k lepšímu porozumění. Nevypovídají o našem kompletním popř. aktuálním portfoliu a netvoří tímto žádné podklady k plánování. Příkladná znázornění obsahují částečně speciální, zakázkové zhotovení. Výrobci a typy znázorněných komponentů se můžou lišit. Tento katalog neobsahuje katalogové zboží. Zařízení jsou z části plánované, konstruované a zhotovené dle individuálních požadavků zákazníků. Počítá se s krátkou čekací lhůtou.

3 MADE IN AUSTRIA Rídící a regulacní technika Řídicí a komunikační systémy jsou používány k řešení nadřazených, komplexních řídících a regulačních úloh. Systém aqo360 se používá již při výrobě energie, kde je pomocí něho optimalizováno využití primární energie. Je sledována a regulována výroba energie, tepelná síť a domovní přípojka. Vizualizace veškerých relevantních dat je realizována prostřednictvím přehledného grafického softwarového rozhraní. Verze 01/16 - Změny a omyly vyhrazeny - aqotec GmbH.

4 aqo360 Vizualizace na úplne nové úrovni. Její prednosti Lze načítat různá regulační zařízení od různých výrobců Full Responsive Design (zcela responzivní design) Optimalizované dotykové ovládání Záznam prostřednictvím databáze SQL Automatické ukládání dat, cyklicky nastavitelné Serverové řešení Kompatibilní se systémy Windows 10 a Windows 2012 Server Oprávnění prostřednictvím správy uživatelů systému Windows Optimalizováno podle architektury klient-server VIZUÁLNÍ REŠENÍ PRESNE PODLE VAŠÍ POTREBY Pro standardní požadavky blokového vytápění (Řešení PC, možný pouze nástroj SQL-Express) Pro rozšířené požadavky blokového vytápění (Data jsou ukládána do databáze SQL.) Data jsou ukládána v serveru do databáze. K datům mohou přistupovat různí klienti.

5 Program pro sběr a vizualizace dat slouží k zobrazení všech nashromážděných hodnot teplárenského zařízení. Veškerá připojená regulační zařízení domácích předávacích stanic se zobrazují v rozhraní systému MS-WINDOWS ve vlastních oknech a tabulkách. V zásadě má zákazník možnost nastavit celou konfiguraci zařízení podle vlastních představ. Vizualizace zařízení a integrované komplexní řízení začíná již při výrobě energie v topné centrále, při cíleném a optimalizovaném využití energetických zdrojů, při rozdělování tepelné energie do sítě až po regulací domácích předávacích stanic, sekundárních regulačních okruhů, sledování a upozorňování na úniky a vyúčtování spotřeby. Veškeré procesy je možné transparentně zdokumentovat. Provozní data jednotlivých částí zařízení jsou neustále protokolována, a jsou tak k dispozici k dynamickému vyhodnocení. Vizualizace procesů Vyhodnocení spotřeby Vzdálené nastavení všech komponent zařízení Optimalizace regulace Možnost zásahů a přestavení parametrů Vzdálená údržba pomocí softwaru Záznam řízení předávacích stanic Zobrazení všech skutečných a požadovaných hodnot Protokolování Alarmy aqo360 se dělí do těchto dílčích oblastí: aqocontrol aqodata aqorecorder aqoinformer aqomanager aqoviewer aqotransponder

6 aqoviewer Nahoře vlevo: Informační okno (data WMZ, časové razítko, vnější teplota, verze a typ regulátoru) Nahoře vpravo: Okno parametrů (veškerá nastavení se aktivují v tomto okně) Dole: Grafický celkový přehled hydraulického vytápěcího systému.

7 Zadávací okna systému aqo360 jsou optimalizována pro dotykové aplikace a jsou zárukou uživatelsky přívětivé obsluhy v integrovaných systémech. Nástroj aqo360 Viewer automaticky generuje hydraulické obrazy zařízení. aqoviewer

8 aqoviewer Energetické centrály nebo zvláštní zařízení lze individuálně zobrazit a vizualizovat. K dispozici je možnost integrovat data ze stávajících nebo již nainstalovaných řídících systémů (SPS) a podle nich vytvořit vizualizaci.

9 U datového zapisovače Informer lze veškeré možnosti zobrazení přizpůsobit. Nástroj Full Responsive umožňuje doposud nevídanou vizualizaci dat. aqoinformer Maximální a minimální hodnoty Denní spotřeba Spínací cykly V zapisovači Informer se zobrazuje časová osa, pomocí níž můžete ještě rychleji vybrat sledované období.

10 aqoinformer Pomocí nástroje Informer lze automaticky generovat různé sestavy. Při tom je také možné tyto sestavy rozčlenit podle týdenního, měsíčního nebo ročního vyhodnocení. Uspořádání sestav lze individuálně přizpůsobit.

11 e-view Zásahy optimalizované podle procesu. e-view je rozšiřující nástroj k vizualizačnímu softwaru a mimo jiné slouží k optimalizaci provozních procesů v síti. Program disponuje dynamickým síťovým plánem, v němž se zobrazují aktuální provozní stavy. Po kliknutí na určitého zákazníka se ve vizualizačním programu automaticky vyvolá příslušný odběratel. V síti lze zobrazit následující funkce: Tabulkový přehled zákazníků: Řazení podle ulice a jména Poznámky: Slouží k protokolování (např. poruchy) Kalendář: Termíny a úkoly (například termíny údržby) pro provozní personál Jednotlivé informace podle zákazníků: např. jméno, adresa, telefonní číslo Rychlý přístup: Přístup ke strategicky důležitým odběratelům Vrstva datových kabelů: Přehled uložení datových kabelů včetně rozvodných skříní a šachet Vrstva instalačního potrubí: Přehled uložení instalačního potrubí včetně. rozvodných skříní a šachet Uložení: Uložení dokumentů (JPEG, PDF,...) přímo u zákazníka nebo na libovolných místech v síti Stav: Zobrazení stavu odběratele (on/off, porucha,... Uzlové body: Výpočet dynamických uzlových bodů (průtok, kw,...)

12 Hlavní stránka Seznam zákazníků (lze je seřadit podle jména a ulice) Přehled sítě včetně zákazníků a stavu sítě Data odběratele (jméno, adresa, telefon,...) Úlohy, poznámky, kalendář

13 Ukládání dat V datovém archivu jsou ukládány obrázky a dokumenty na libovolných místech v síti. Při provozu je tak možné rychle přistupovat k příslušným informacím. Pomocí funkce zvětšení (zoom) lze rychle změnit danou polohu.

14 Stav Další funkce U každého zákazníka lze přímo vyvolat vyhodnocení měřiče Přehledné zobrazení měsíční, respektive denní spotřeby Časový přehled, který lze seskupit po dvou letech Porovnatelné hodnoty zákazníků Vyhodnocení je možné podle jednotlivých dnů Regulační hodnoty zákazníka lze uložit Radar Pomocí funkce radaru lze simulovat současné požadavky na teplou vodu všech odběratelů a spínací cykly v závislosti na vnější teplotě.

15 Uzlové body Pomocí softwaru e-view lze v síti vytvořit libovolné uzlové body s následnými odběrateli a vzájemně je přiřadit. Plán datových kabelu Zapnutím dalších vrstev lze mimo jiné zobrazit pokládku kabelů vč. šachet a rozvaděčů. Při tom mohou být následující body v uzlovém bodu zobrazeny kumulovaně: Vstupní teplota Výstupní teplota Průtok Výkon Smluvní plnění

16 128bitové šifrování AES Vysoká míra zabezpečení dat je zajištěna omezenou délkou bloku a klíče na 128 bitů. Ta nejlepší konektivita Namontované moduly fungují současně jako směrovač (router) a klient. Tím jsou minimalizovány síťové ztráty a při neomezeném výhledu je zajištěn dosah 800 m. Jednoduchá instalace Díky krytu odolnému vůči vlivům počasí s anténou lze instalaci provést na vnější straně budovy. Inteligentní systém Síť se automaticky opravuje, takže je velmi spolehlivá. V případě výpadku jsou data automaticky vedena oklikou, a síť je tak i nadále provozuschopná.

17 aqoconnect presvedcivé propojení. Její prednosti Optimální možnosti dovybavení u stávajících projektů 100% kompatibilní s vizualizačním softwarem aqo360 společnosti aqotec Paralelní provoz k TCP/IP nebo mědi Jednoduchá instalace Vysoká míra zabezpečení dat díky 128bitovému šifrování AES Není nutný žádný síťový kabel náchylný na chyby. Provoz je možný i se staršími regulačním zařízeními Venkovní jednotka s anténou odolná vůči vlivům počasí, integrovaná základní deska a karta rozhraní Tato modulová karta využívá k přenosu dat rádiovou technologii se smíšenou topologií (mesh kombinované, samostatně se vytvářející a konfigurující se ad-hoc sítě). U volných radiových sítí je navzájem propojeno několik bezdrátových přístupových bodů. Přitom je každý modul dostupný v určité síti propojen s jedním nebo s několika dalšími. Informace jsou přitom předávány z jednoho modulu k dalšímu, než dorazí do cíle. Moduly přitom fungují současně jako směrovač (router) a klient. Touto technikou jsou dosahovány vysoké přenosové vzdálenosti a je zajištěno automatické opravování sítě, což u sítí tohoto druhu vede k vysoké spolehlivosti. V případě blokování nebo výpadku určitého připojení jsou data automaticky vedena oklikou, a síť je tak i nadále provozuschopná. Levé a pravé účastnické zařízení leží navzájem příliš daleko, než aby se mohla přímo propojit. I přesto spolu mohou navzájem komunikovat, protože účastnické zařízení leží uprostřed obou přenosových vzdáleností, takže lze data z nového účastnického zařízení přenášet do pravého účastnického zařízení.

18 aqocontrol RM01/02 intuitivní a uzivatelsky prívetivé. Její prednosti Snadná obsluha Přehledná navigace v nabídkách Předem naprogramovaná karta SD Perfektní displej Mikroprocesorově řízený regulátor aqotec slouží k řízení tepelných předávacích stanic s možností modulárního rozšíření na celkem deset topných okruhů. Je k dispozici možnost napojení zařízení ke sběrnici M-Bus (měřiče tepla,...) a zobrazit veškerá data v nadřazené vizualizaci. Regulační zařízení má modulární konstrukci a při maximální úrovni rozšíření lze pomocí něj přímo řídit a regulovat tepelný okruh, sedm směšovacích okruhů, dva okruhy ohřívačů vody a jeden cirkulační okruh. Zařízení je vybaveno předem naprogramovanou 2GB kartou SD, kterou lze využít jako paměť na programy, parametry, resp. trendy, takže při regulaci splní veškerá přání. Tím se také zjednodušuje uvedení standardních zařízení do provozu. Karta SD je používána také jako úložiště dat pro grafické zobrazení na regulátoru a lze ji použít jako úložiště pro cizí jazyky. Uživatelské programy lze nahrát dvěma způsoby: Montáž nové karty SD Nahrání programu přes datové rozhraní a počítač výtopny Volitelné rozšíření Symbolické schéma s napojením d. RM01

19 Základní vybavení regulátoru Standardní vybavení s max. dvěma ohřívači vody, přímým topným okruhem a jedním smíšeným topným okruhem Regulátor vytápění, základní jednotka Tříbodový výstup primárního ventilu Dvoubodový výstup ohřívače vody Dvoubodový výstup cirkulačního okruhu Jeden (RM02), resp. šest (RM01) dodatečně připojitelných modulů smíšeného topného okruhu Ke každému topnému okruhu lze připojit dálkové ovládání Dva analogové vstupy pro zadání požadované teploty přes 0-10 V (4-20 ma) Dodatečné zjišťování sekundární výstupní teploty Dva teplotní vstupy k vizualizačním účelům (RM01) Dodatecné doplnky pro aqocontrol RM01 a RM02 Komunikacní základní modul Slouží jako rozhraní mezi regulátorem a různými komunikačními zásuvnými kartami a příslušným napájením. Přes port COM- C lze navázat dílčí komunikaci se zákaznickým počítačem. Pomocí komunikační desky lze regulátor základního modulu osadit až třemi sběrnicovými rozhraními. Regulátor vytápění, základní jednotka Standardní sběrnice k zapojení regulátoru do sítě a vizualizaci zařízení Samostatná sběrnice k přímému dotazování dat regulátoru Rozhraní sběrnice k dotazování externích komponent sběrnice (např. měřič) Interní směrnice regulátoru k regulačně-technickému připojení do sítě INTERNET MĚĎ RÁDIO SBĚRNICE M-BUS M Bus TCP/IP

20 Modul vytápecího okruhu Díky modulární konstrukci regulátoru lze v případě potřeby připojit dodatečné moduly topného okruhu. Na každý modul topného okruhu lze připojit čerpadlo, (230 V~,1 A), směšovač (230 V~, 3bodový), snímač vstupní teploty (Pt1000) a také pokojový snímač (Pt1000) nebo dálkové ovládání FBR6. Topný okruh lze regulovat také pomocí povolovacího kontaktu (např.: pokojový termostat). Dálkové ovládání FBR6 Dálkové ovládání FBR6 je kompatibilní se všemi regulátory aqotec. Druh provozu lze zadat pomocí spínače předvolby VYP/DEN/NOC/AUTOMATIKA. Ke změně pokojové požadované teploty je k dispozici nastavovací potenciometr v rozsahu plus/minus 4 C. V dálkovém ovládání je namontován pokojový snímač, který lze využít při používání různých regulačních vytápěcích programů a k optimalizaci regulačního zařízení. Dálkové ovládání FBR7 Dálkové ovládání aqofbr7 je kompatibilní s regulátorem aqotec RM01 (předpoklad: karta modulu 485 na dílčí komunikaci) a regulačními zařízeními SCHNEID série MODUL MR08 se základem CM06 a CM08. Díky ovládacímu panelu s dotykovým displejem je provoz zákaznických zařízení ještě pohodlnější. V dálkovém ovládání je namontován pokojový snímač, který lze využít při používání různých regulačních vytápěcích programů a k optimalizaci regulačního zařízení aqotec.

21 aqoswitch Perfektní az do posledního detailu. Pro energetické centrály nebo zákaznické aplikace jsou vytvářeny koncepty regulace na míru, které jsou realizovány prostřednictvím aqotec-sps Tím je zajištěna 100% kompatibilita s používaným vizualizačním softwarem předávacích stanic. Jsou používány pouze vysoce kvalitní komponenty renomovaných výrobců. Díky kompaktnímu provedení a odděleně pokládaným vedením jsou zajištěný minimální rušivé vlivy. Díky naší flexibilitě je možné dodat skříňový rozvaděč podle přání zákazníka. Volitelně mohou být namontovány ruční spínače veškerých polních zařízení, obslužných prvků / frekvenčních měničů, signalizačních zařízení, osvětlení skříně, klimatizace skříně, nainstalovaných počítačů. Dokumentace a podklady plánování jsou vytvořeny pomocí nejnovějšího softwaru CAD. To se týká plánů průtoku proudu, plánu připojení a také kusovníků a seznamů kabelů, vstupů, výstupů a parametrů. Ten nejlepší servis Součástí naší dodávky je samozřejmě zaškolení uživatelů a provozovatelů během uvádění do provozu a také podpora v rámci vzdálené údržby nebo telefonicky. V rámci rozšíření rovněž nabízíme zákaznickou podporu non-stop. Regulace síte Slouží jako nadřízená regulace veškerých komponent a k zaznamenávání veškerých k provozu nezbytných signálů v dálkové výtopně. Síťová čerpadla: Jsou regulována podle zátěže a polohy ventilu dálkové výtopny, charakteristiky potrubní sítě a/ nebo diferenčního tlaku. Síťová teplota: Je regulována podle venkovní teploty a podle potřeby. Jsou regulovány podle spotřeby a zátěže. Regulace zvláštních stanic: K regulaci napájecí stanice (externí dodavatel tepla sítě dálkové výtopny) nebo stanice ke zvyšování tlaku (oddělování dálkového vytápění) Generátory (kotle):

22 VÝROBNÍ LINIE MALÁ A VELKÉ ZARÍZENÍ Kompaktní předávací stanice dálkového vytápĕní VÝROBNÍ LINIE RÍDICÍ TECHNIKA Intuitivní nástroje pro řízení sítě a speciálních stanic k zajištění nejefektivnějšího tepelného provozu VÝROBNÍ LINIE BYTOVÉ STANICE vynalézavá a uzivatelsky prívetivá rešení pro distribuci tepla a vody VÝROBNÍ LINIE PLÁNOVÁNÍ A PROJEKTOVÁNÍ Řešení pro výrobu tepla od nápadu až po uvedení do provozu VÝROBNÍ LINIE RÍDICÍ A KOMUNIKACNÍ TECHNIKA Dokonalé hospodaření s energií od výroby až po vyúctování s konečným odběratelem tepia VÝROBNÍ LINIE RÍZENÍ ENERGIE A ENERGETICKÝ AUDIT Komplexní řešení optimalizace distribuce a zásobování teplem VÝROBNÍ LINIE SPECIÁLNÍ ZÁRÍZENÍ Řešení tepla perfektně sladěné - zcela dle přání zákazníka VÝROBNÍ LINIE REŠENÍ PITNÉ VODY Kompaktní, výkonná řešení pro ohřev pitné vody

23

24 Rakousko aqotec GmbH Vöcklatal Weißenkirchen i. Attg. Jižní Tyrolsko aqotec GmbH Klosterweg Welsberg (BZ) Česká republika aqotec s.r.o. U Sladovny Hodonice Francie aqotec France 8, rue du Rempart Colmar Německo aqotec Consulting GmbH Otto-Hahn-Straße 13b Riemerling/Ottobrunn Polsko aqotec Polska Sp. z o.o. ul. Urzędnicza 26 lok Kraków Itálie aqotec Italia s.r.l. via della Mendola Bolzano T F T T F T T F T T T

VÝROBNÍ LINIE PLÁNOVÁNÍ A PROJEKTOVÁNÍ

VÝROBNÍ LINIE PLÁNOVÁNÍ A PROJEKTOVÁNÍ PLÁNOVÁNÍ A PROJEKTOVÁNÍ PLÁNOVÁNÍ A PROJEKTOVÁNÍ Rešení pro výrobu tepla - od nápadu do provozu ZAJISTĚTE SI UŽ NYNÍ NÁSKOK. Impressum: aqotec GmbH Vöcklatal 35, 4890 Weißenkirchen im Attergau, Österreich

Více

UŽ NYNÍ NÁSKOK. ZAJISTĚTE SI

UŽ NYNÍ NÁSKOK. ZAJISTĚTE SI ZAJISTĚTE SI UŽ NYNÍ NÁSKOK. 2 Členem Impressum: aqotec s.r.o U Sladovny 425 CZ-671 25 Hodonice Telefon: +420 515 294 462 Fax: +420 515 230 624 office@aqotec.com www.aqotec.cz Dotisk nebo rozmnožování

Více

UŽ NYNÍ NÁSKOK. ZAJISTĚTE SI

UŽ NYNÍ NÁSKOK. ZAJISTĚTE SI ZAJISTĚTE SI UŽ NYNÍ NÁSKOK. 2 Členem Impressum: aqotec s.r.o U Sladovny 425 CZ-671 25 Hodonice Telefon: +420 515 294 462 Fax: +420 515 230 624 office@aqotec.com www.aqotec.cz Dotisk nebo rozmnožování

Více

Profil spolecnosti. PROFIL SPOLECNOSTI METODA spolecnosti aqotec

Profil spolecnosti. PROFIL SPOLECNOSTI METODA spolecnosti aqotec Profil spolecnosti PROFIL SPOLECNOSTI METODA spolecnosti aqotec ZAJISTĚTE SI UŽ NYNÍ NÁSKOK. Impressum: aqotec GmbH Vöcklatal 35, 4890 Weißenkirchen im Attergau, Österreich Telefon: +43 7684 20400, Fax:

Více

VÝROBNÍ LINIE REŠENÍ PITNÉ VODY

VÝROBNÍ LINIE REŠENÍ PITNÉ VODY REŠENÍ PITNÉ VODY REŠENÍ PITNÉ VODY Kompaktní a výkonné produkty pro ohrev pitné vody ZAJISTĚTE SI UŽ NYNÍ NÁSKOK. Impressum: aqotec GmbH Vöcklatal 35, 4890 Weißenkirchen im Attergau, Österreich Telefon:

Více

ZARÍZENÍ, SPECIÁLNÍ KONSTRUKCE

ZARÍZENÍ, SPECIÁLNÍ KONSTRUKCE MALÁ A VELKÁ ZARÍZENÍ, SPECIÁLNÍ KONSTRUKCE MALÁ A VELKÁ ZARÍZENÍ SPECIÁLNÍ KONSTRUKCE Individuální rešení na míru pro výrobu a distribuci tepla od malých výkonu az do nekolika megwattu Impressum: aqotec

Více

UŽ NYNÍ NÁSKOK. ZAJISTĚTE SI

UŽ NYNÍ NÁSKOK. ZAJISTĚTE SI ZAJISTĚTE SI UŽ NYNÍ NÁSKOK. 2 Členem Impressum: aqotec s.r.o U Sladovny 425 CZ-671 25 Hodonice Telefon: +420 515 294 462 Fax: +420 515 230 624 office@aqotec.com www.aqotec.cz Dotisk nebo rozmnožování

Více

Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky

Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky KLÍČOVÉ VLASTNOSTI SYSTÉMU POPIS SOUČASNÉHO STAVU 1. Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky 2. Jednotlivé panely interaktivního

Více

Regulační technika 04-R2. Modul: Sekce: Modulární solární ekvitermní regulátor auromatic 620/2. Ekvitermní regulace

Regulační technika 04-R2. Modul: Sekce: Modulární solární ekvitermní regulátor auromatic 620/2. Ekvitermní regulace Modulární solární ekvitermní regulátor auromatic 620/2 Charakteristiky vybavení V základním vybavení regulátoru auromatic 620/2 lze regulovat: - kotel, pomocí rozšiřujících modulů VR 30, VR 3 a VR 32 až

Více

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Držitel certifikátu ISO 9001:2009 Člen Asociace montážních firem Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Použití Kompaktní ultrazvukový měřič tepla SHARKY 775 je moderní mikroprocesorový přístroj určený k fakturačnímu

Více

BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE TACOTHERM DUAL NANO / TACOTHERM FRESH NANO

BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE TACOTHERM DUAL NANO / TACOTHERM FRESH NANO BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE TACOTHERM DUAL NANO / TACOTHERM FRESH NANO T BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE SE SYSTÉMOVÝM ŘEŠENÍM Modulární bytová předávací stanice Dual Nano přebírá rozdělení topného tepla a decentrální

Více

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK)

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK) VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK) ST 290 v1, v2, v3 - Pokojový regulátor termostat Funkce řízení pokojové teploty, týdenní program

Více

SYMPATIK Vila Aku. Obrázek RD

SYMPATIK Vila Aku. Obrázek RD SYMPATIK Vila Aku Obrázek RD Obr. Budova SYSTHERM SYMPATIK Vila Aku je předávací stanice, určená pro individuální vytápění a přípravu teplé vody v rodinných domech a malých objektech připojených na systémy

Více

ŘÍDICÍ JEDNOTKY ŘADY VCS

ŘÍDICÍ JEDNOTKY ŘADY VCS ŘÍDICÍ JEDNOTKY ŘADY VCS KOMPLEXNÍ REGULACE KOMFORTNÍ A PŘÍVĚTIVÉ OVLÁDÁNÍ VYNIKAJÍCÍ POMĚR CENY A VÝKONU ořez Řídicí jednotky VCS KOMPLEXNÍ REGUL ACE NOVÁ GENER ACE ŘÍDICÍCH JEDNOTEK REMAK Společnost

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ KOLOVEČ

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ KOLOVEČ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ KOLOVEČ Městys Koloveč U Staré fary 142, 34543 Koloveč Stupeň dokumentace: Dokumentace pro stavební povolení (DSP) Zodpovědný projektant: Ing.

Více

Ultrazvukový kompaktní měřič

Ultrazvukový kompaktní měřič Ultrazvukový Technické kompaktní informace měřič pro montáž a provoz Ultrazvukový kompaktní měřič Změny vyhrazeny. Technické údaje všeobecné Ultrazvukový kompaktní měřič energie pro měření spotřeby energie

Více

Regulátory pro vytápění a přípravu teplé vody

Regulátory pro vytápění a přípravu teplé vody 4 Regulátory vytápění pro zdroje tepla a spotřebiče Zobrazení aktuálních hodnot Jednoduché a intuitivní ovládání Jednoduché uvedení do provozu 87 89 Ekvitermní regulátory 89 Solární regulátory 91 Příslušenství

Více

Katalog a ceník kotlů

Katalog a ceník kotlů Katalog a ceník kotlů WWW.GREENECO.CZ Greeneco VR3 5. emisní třída ekodesing Přednosti automatického kotle Greeneco VR3-5 emisní třída ekodesing (minimální zátěž pro okolí) - max výkon účinnost 92,3%...

Více

TACOTHERM DUAL PIKO MODULÁRNÍ VYSOCE FLEXIBILNÍ BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE

TACOTHERM DUAL PIKO MODULÁRNÍ VYSOCE FLEXIBILNÍ BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE TACOTHERM DUAL PIKO MODULÁRNÍ VYSOCE FLEXIBILNÍ BYTOVÁ PŘEDÁVACÍ STANICE KOMBINUJTE SVOU INDIVIDUÁLNÍ STANICI Bytová předávací stanice TacoTherm Dual Piko je dokonale přizpůsobená místním podmínkám. Sestavit

Více

Technické informace pro montáž a provoz

Technické informace pro montáž a provoz Technické informace pro montáž a provoz Změny a tiskové chyby vyhrazeny. Ultrazvukový kompaktní měřič HEATsonic CZ Platné od 05/09/2018 Ultrazvukový kompaktní měřič energie pro měření spotřeby energie

Více

Příslušenství solárního regulátoru SOLO FS a DUO FS

Příslušenství solárního regulátoru SOLO FS a DUO FS Solarregler SOLO FS und DUO FS Schüco 5 Příslušenství solárního regulátoru SOLO FS a DUO FS Příslušenství Příslušenství sladěné speciálně na regulátor lze vybírat podle příslušné oblasti použití. Příslušenství

Více

Regulační technika. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora.

Regulační technika. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Regulační technika Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulace Vaillant Tepelný komfort šitý na míru Inteligentní topný systém ví, kdy

Více

SchwankControl. Intuitivní Řídící Technologie pro ještě větší Efektivitu a Komfort. Made in Germany.

SchwankControl. Intuitivní Řídící Technologie pro ještě větší Efektivitu a Komfort. Made in Germany. SchwankControl. Intuitivní Řídící Technologie pro ještě větší Efektivitu a Komfort. Made in Germany. Transparentní informace o Vašem topném systému. Zpracování dat je základ každého účinného řídícího systému

Více

Profesionální řešení Vaší regulace. regulátor Eko-Logix. Alter-eko s.r.o.

Profesionální řešení Vaší regulace. regulátor Eko-Logix. Alter-eko s.r.o. Profesionální řešení Vaší regulace regulátor Eko-Logix Profesionální řešení Vaší regulace Přemýšlíte nad regulací vašeho topného systému? ( tepelné čerpadlo, solární panely, ohřev TV, vytápění bazénu včetně

Více

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí.

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí. Příloha č. 4 - Technická specifikace Název zařízení/sestavy: Systém plně automatických profesionálních meteostanic Počet kusů: 7 ks samostatných meteostanic v různých sestavách podle specifikace Použití

Více

VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK

VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK SWIFT VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK Vysoké rozlišení : 24 bitů AD převodníku s 16 000 000 interních dílků a 100 000 externích dílků Velká rychlost čtení: 2400 měření za sekundu Displej

Více

Regulační technika. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace

Regulační technika. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulační technika Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Tepelný komfort VRC 410 s / VRC 420 s Inteligentní topný systém ví, kdy se venku ochladí Stejně tak i závěsné a stacionární kotle Vaillant,

Více

Obslužný software. vizualizaci zařízení

Obslužný software. vizualizaci zařízení 5 641 Obslužný software pro vizualizaci zařízení ACS700 Obslužný a alarmový software v systému s centrálami OCI600, OCI611, OZW10 a OZW111 Servisní software pro regulátory s komunikací LPB přes komunikační

Více

Regulační technika. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace

Regulační technika. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulační technika Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Tepelný komfort 430 Inteligentní topný systém ví, kdy se venku ochladí Stejně tak i závěsné a stacionární kotle Vaillant, pokud jsou řízeny

Více

Regulační technika. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace

Regulační technika. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulační technika Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulace Vaillant Tepelný komfort šitý na míru Inteligentní topný systém ví, kdy

Více

P R E Z E N T A C E Max Communicator 9

P R E Z E N T A C E Max Communicator 9 P R E Z E N T A C E Max Communicator 9 Řešení energetické správy podniků Měření a Regulace průběhu spotřeby energií (elektřina, plyn, voda, teplo, ) Kalkulace nákladů na provoz, výrobu a rezerv. kapacitu

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

Regulační technika. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace

Regulační technika. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulační technika Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulace Vaillant Tepelný komfort šitý na míru Inteligentní topný systém ví, kdy

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens

Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens kondenzační

Více

Řídicí jednotky, řada VCB

Řídicí jednotky, řada VCB Řídicí jednotky, řada VCB Řídicí jednotky VCB pro vzduch Řídicí jednotka VCB je ideální zařízení pro regulaci malých a středních vzduchotechnických zařízení bez vazby na nadřazené systémy MaR. Umožňuje

Více

Přehled tabulka. 6001 Technický katalog 2014/1. Přehled funkcí přístrojů Logamatic RCxxx. Změny vyhrazeny

Přehled tabulka. 6001 Technický katalog 2014/1. Přehled funkcí přístrojů Logamatic RCxxx. Změny vyhrazeny Přehled funkcí přístrojů Logamatic RCxxx RC200 Vlastnosti regulátoru Regulace podle teploty v prostoru Z Z Sada pro montáž v prostoru Z Z Regulace podle venkovní teploty (ekvitermní regulace) V V Týdenní

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2310201319 Investor: pan Peter Kovalčík RD Ruda 15, Velké Meziříčí email: peter.kovalcik@seznam.cz

Více

Systémový manažer E8.5064 pro kaskády kotlů s připojením na solární kolektor a kotle na pelety Použití:

Systémový manažer E8.5064 pro kaskády kotlů s připojením na solární kolektor a kotle na pelety Použití: Systémový manažer E8.5064 pro kaskády kotlů s připojením na solární kolektor a kotle na pelety Použití: Regulátor kaskády s modulovanými hořáky s připojením na solární topení. Regulátor kaskády se spínanými

Více

ECL Comfort 300/301 230 V stř. a 24 V stř.

ECL Comfort 300/301 230 V stř. a 24 V stř. Datový list ECL Comfort 300/301 230 V stř. a 24 V stř. Aplikace ECL Comfort 300 / 301 je elektronický regulátor teploty, který může být vybaven zvolenými aplikacemi prostřednictvím karty ECL. Regulátor

Více

CentraLine AX. Václav Matz

CentraLine AX. Václav Matz Nová generace řídicích ch systémů CentraLine AX Václav Matz Řídicí systém - CentraLine AX Úvod Integrace Komunikace Regulace HAWK COACH AX ARENA AX Představení systému CentraLine AX = řídicí systém obsahující

Více

ECL Comfort 110 230 V AC a 24 V AC

ECL Comfort 110 230 V AC a 24 V AC 230 V AC a 24 V AC Popis a použití V aplikacích vytápění lze řídicí jednotku ECL Comfort 110 integrovat s řešením Danfoss Link prostřednictvím rozhraní DLG pro použití v jednogeneračních aplikacích. Řídicí

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů

Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens kondenzační kotle mají mnohem vyšší stupeň využití než tradiční kotle možná instalace na stávající

Více

Regulátor ECL Comfort 110 Pro střídavé napětí 230 V a 24 V

Regulátor ECL Comfort 110 Pro střídavé napětí 230 V a 24 V Datový list Regulátor ECL Comfort 110 Pro střídavé napětí 230 V a 24 V a zároveň je prostřednictvím čipové karty a komunikačního rozhraní uzpůsoben pro využití v nových aplikacích. Konstrukce regulátoru

Více

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle Závěsné kondenzační

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

TECHNICKÝ PŘEHLED. Spolehlivost SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM

TECHNICKÝ PŘEHLED. Spolehlivost SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM TECHNICKÝ PŘEHLED SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM SPOLEHLIVOST A JEDNODUCHOST Průmyslový usměrňovač SPR (jednofázový) a TPR (trojfázový) užívají technologii s mikroprocesorově řízenými tyristory,

Více

SonoMeter 31 Měřiče tepla

SonoMeter 31 Měřiče tepla SonoMeter 31 Měřiče tepla Popis Danfoss SonoMeter 31 je řada ultrazvukových, kompaktních měřičů tepla určených k měření spotřeby energie při vytápění a chlazení pro účely fakturace. Tyto měřiče jsou určeny

Více

NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy

NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy Co je NIBE SPLIT? Je to systém, sestávající z 1 venkovní a 1 vnitřní jednotky Tepelný výměník je součástí vnitřní jednotky Vnitřní a venkovní jednotka je propojena

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

TACOTHERM DUAL PIKO MODULÁRNÍ VYSOCE FLEXIBILNÍ BYTOVÉ PŘEDÁVACÍ STANICE

TACOTHERM DUAL PIKO MODULÁRNÍ VYSOCE FLEXIBILNÍ BYTOVÉ PŘEDÁVACÍ STANICE TACOTHERM DUAL PIKO MODULÁRNÍ VYSOCE FLEXIBILNÍ BYTOVÉ PŘEDÁVACÍ STANICE KOMBINUJTE SVOU INDIVIDUÁLNÍ STANICI Bytové předávací stanice konstrukční řady TacoTherm Dual Piko se perfektně přizpůsobí místním

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

Katalog a ceník kotlů

Katalog a ceník kotlů Katalog a ceník kotlů www.greeneco.cz Greeneco VR3 5. emisní třída ekodesing Přednosti automatického kotle Greeneco VR3-5 emisní třída ekodesing (minimální zátěž pro okolí) - max výkon účinnost 92,3%...

Více

Michal Andrejčák, Seminář Energetika v průmyslu, Hotel Vista Dolní Morava, Možnosti monitorování a ovládání Zpracování dat z rozvoden

Michal Andrejčák, Seminář Energetika v průmyslu, Hotel Vista Dolní Morava, Možnosti monitorování a ovládání Zpracování dat z rozvoden Michal Andrejčák, Seminář Energetika v průmyslu, Hotel Vista Dolní Morava, 20.-21.9.2016 Možnosti monitorování a ovládání Zpracování dat z rozvoden September 15, 2016 Slide 1 Zpracování dat z rozvoden

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle Závěsné kondenzační

Více

TR 12. Možno použít i pro výrobky jiných výrobcù. Umístìní regulátoru

TR 12. Možno použít i pro výrobky jiných výrobcù. Umístìní regulátoru Prostorový regulátor urèený pro kotle s dvoubodovou regulací výkonu, umístìní na zeï, regulaèní rozsah 5-30 C, spínací kontakt bez potenciálu, pøípojka 230 V, 50 Hz TR 12 Možno použít i pro výrobky jiných

Více

SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA NOVELAN AKČNÍ CENÍK 2015

SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA NOVELAN AKČNÍ CENÍK 2015 novelan.cz SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA AKČNÍ CENÍK 2015 platný pro Českou republiku od Splitová tepelná čerpadla vzduch/voda s plynulou regulací výkonu pro venkovní instalaci Vzduch/voda Split - venkovní

Více

Stacionární kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VK 196, 246, 306, 356 ecovit plus 03-S1

Stacionární kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VK 196, 246, 306, 356 ecovit plus 03-S1 Základní informace Stacionární kondenzační plynové kotle Vaillant ecovit plus odpovídají nejnovějším technickým požadavkům a jsou konstruované na základě uznaných bezpečnostních a technických pravidel.

Více

Ekvitermní regulátory Lago 0321 Elfatherm E8.

Ekvitermní regulátory Lago 0321 Elfatherm E8. Ekvitermní regulátory Lago 0321 Elfatherm E8. Kaskádové regulátory Elfatherm E8.4401 Elfatherm E8.5064 Systémový manažer Elfatherm E8.5064 www.comfort-controls.de Ekvitermní regulátor Lago 0321 Ekvitermní

Více

Panther v. 19. nová řada závěsných plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Panther v. 19. nová řada závěsných plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther v. 19 nová řada závěsných plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther nová řada závěsných plynových kotlů elegantní design pro

Více

Regulátory pro vytápění a přípravu teplé vody

Regulátory pro vytápění a přípravu teplé vody Regulátory pro vytápění a přípravu teplé vody 4 Regulátory vytápění pro zdroje tepla a spotřebiče Zobrazení aktuálních hodnot Jednoduché a intuitivní ovládání Jednoduché uvedení do provozu 87 Regulátory

Více

Praktický návod. Inteligentní elektroinstalace obytného domu Ego-n

Praktický návod. Inteligentní elektroinstalace obytného domu Ego-n Praktický návod Inteligentní elektroinstalace obytného domu Ego-n 1. Vytvoření nového projektu 2. Nastavení komunikace Informace o projektu Nastavení domu (rozsáhlé projekty) 1. 2. 3. 4. Přidání elementu

Více

Řešení řízení osvětlení

Řešení řízení osvětlení Řešení řízení osvětlení PHOENIX CONTACT, s.r.o. Mokráň záhon 4 821 04 Bratislava +421 2 3210 1470 06.10.2016 phoenixcontact.sk Řešení řízení osvětlení Přehled Plánovači, zřizovatelé a provozovatelé světelně

Více

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům 05/2007 RD Olymp; G servis s.r.o., Třebíč Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové

Více

Regulační technika 05-R2. Modul: Sekce: Ekvitermní regulace

Regulační technika 05-R2. Modul: Sekce: Ekvitermní regulace Ekvitermní regulátor calormatic 400 reguluje tepelný výkon kotle v závislosti na venkovní teplotě a přizpůsobuje ho podmínkám topného systému. Regulátor je vybaven týdenním časovým programem s displejem

Více

BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw

BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw BKD/ BKF 7000 - DC měniče pro aplikace do 1100 kw Firma Baumüller vyvinula novou řadu DC měničů BKD/ BKF 7000 nahrazující osvědčenou serii BKD/ BKF 6000.

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 3,5 barevný dotykový displej k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 4 digitální/analogové senzory přesně alokované vstupy pro připojení

Více

Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov

Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov INFORMAČNÍ PRODUKTOVÝ BULLETIN SPOLEČNOSTI REM-Technik s. r. o. Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov efektivita & design úspora & flexibilita Vážení obchodní partneři a čtenáři REMinfo!

Více

Popis měřícího systému

Popis měřícího systému Technická zpráva Popis měřícího systému Navržený automatický měřící systém se skládá z deseti měřících stanic napájených ze solárního panelu a vybavených GSM/GPRS komunikačním modulem a dále z připojených

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

ZDROJE NAPAZ. I.Výrobní program firmy

ZDROJE NAPAZ. I.Výrobní program firmy 1 NAPAZ ZDROJE NAPAZ Firma NAPAZ spol. s r. o. se sídlem v Mostě se zabývá vývojem výrobou a servisem speciálních elektrotechnických výrobků a zařízení. Podstatnou část výrobního programu tvoří výkonové

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka č. 00201518039 Montážní partner : E-mail: Tel.: Zadavatel: Jaroslav Škeřík Rabštejnská

Více

OEM. Přehled sortimentu. Siemens Building Technologies HVAC Products. Albatros 2. Sortiment součástí pro 1- stupňový kotel

OEM. Přehled sortimentu. Siemens Building Technologies HVAC Products. Albatros 2. Sortiment součástí pro 1- stupňový kotel OEM lbatros 2 Přehled sortimentu Sortiment součástí pro 1- stupňový kotel Sortiment lbatros 2 tvoří rozsáhlou řadu přístrojů. Nabízí řešení pro jednoduché i komplexní zařízení pro vytápění s dálkově ovládanými

Více

POČÍTAČOVÉ ŘÍZENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ

POČÍTAČOVÉ ŘÍZENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ POČÍTAČOVÉ ŘÍENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ účel a funkce základní struktury technické a programové vybavení komunikace s operátorem zavádění a provoz počítačového řízení Počítačový řídicí systém Hierarchická

Více

Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h

Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h Popis: Ovladatelný přívod, ohřev a filtrace vzduchu. Připojitelný ke kruhovému potrubí Ø 100 až 315 mm. Vzhled: Kompaktní dvoustěnný

Více

Prostorové regulace Ekvitermní regulace Systémové regulace

Prostorové regulace Ekvitermní regulace Systémové regulace Prostorové regulace Ekvitermní regulace Systémové regulace Regulátory druhy a vlastnosti Pro ovládání kotlů PROTHERM je možno použít ebus elektronické pokojové regulátory, které se po připojení venkovního

Více

Vyhodnocovací jednotky

Vyhodnocovací jednotky Vyhodnocovací jednotky Oblast použití Vyhodnocovací jednotky spolu s připojenými snímači umožňují celou řadu měřicích úloh, jako např. měření hladiny, diferenčního tlaku, procesního tlaku, vzdálenosti,

Více

Prostorové regulace Ekvitermní regulace Zónové regulace Kaskádové regulace

Prostorové regulace Ekvitermní regulace Zónové regulace Kaskádové regulace Prostorové regulace Ekvitermní regulace Zónové regulace Kaskádové regulace Regulátory druhy a vlastnosti Pro ovládání kotlů PROTHERM je možno použít ebus elektronické pokojové regulátory, které se po připojení

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 4042044 Investor: pan Zdeněk Weber RD Malá Hraštice email: WeberZ@pvs..cz GSM:

Více

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej.

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej. Sundaram KS Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ Sundaram KS 1K/2K/3K Sundaram KS 4K/5K > Střídač s čistým sinusovým průběhem > Výběr rozsahu vstupního napětí pro domácí spotřebiče a osobní počítače

Více

Komunikační cenrála slouží k dálkové osluze a kontrole LPB zařízení s maximálně 16 regulátory.

Komunikační cenrála slouží k dálkové osluze a kontrole LPB zařízení s maximálně 16 regulátory. Komunikační centrála pro LPB zařízení OCI6... Komunikační cenrála slouží k dálkové osluze a kontrole LPB zařízení s maximálně 6 regulátory. Použití Zařízení Budovy Provozovatel Centrála je součástí LPB

Více

Modul: Regulační technika

Modul: Regulační technika . Popis modulu ise smart connect KNX Vaillant je komunikační rozhraní umožňující napojit regulaci Vaillant multimatic 700 na řídící systém inteligentní budovy s protokolem KNX. Modul se skládá ze dvou

Více

Tepelná čerpadla EHS. Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení

Tepelná čerpadla EHS. Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení Tepelná čerpadla EHS Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení Lineup EHS mono EHS split VÝKON 4,0 kw NAPÁJENÍ 1F 220-240 V 50 Hz 3F 380-415 V 50 Hz 1F 220-240 V 50 Hz 3F 380-415 V 50 Hz Venkovní

Více

Regulační technika. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace

Regulační technika. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulační technika Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Tepelný komfort VRC 410 s / VRC 420 s Inteligentní topný systém ví, kdy se venku ochladí Stejně tak i závěsné a sta ci o nár ní kotle Vaillant,

Více

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům ABB s.r.o. Elektro-Praga Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové uživatele

Více

REGULACE NADŘAZENOU REGULACI KOTLŮ MŮŽEME ROZDĚLIT TAKTO. Spínací termostaty. Inteligentní jednozónové regulátory. Projekční podklady

REGULACE NADŘAZENOU REGULACI KOTLŮ MŮŽEME ROZDĚLIT TAKTO. Spínací termostaty. Inteligentní jednozónové regulátory. Projekční podklady REGULACE Thermona spol. s r.o. nabízí ke svým plynovým i elektrickým kotlům také různé typy nadřazené regulace, která doplňuje možnosti vestavěné regulace. NADŘAZENOU REGULACI KOTLŮ MŮŽEME ROZDĚLIT TAKTO

Více

Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov

Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov INFORMAČNÍ PRODUKTOVÝ BULLETIN SPOLEČNOSTI REM-Technik s. r. o. Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov efektivita & design úspora & flexibilita Vážení obchodní partneři a čtenáři REMinfo!

Více

TECHNICKÉ PODKLADY pro projektanty

TECHNICKÉ PODKLADY pro projektanty TECHNICKÉ PODKLADY pro projektanty Díl 4, část r Elektronické moduly Reflex Příslušenství pro inteligentní spojení k vaší řídící centrále Elektronické moduly Reflex jsou připraveny pro budoucnost Požadavky

Více

REGULAČNÍ JEDNOTKY PRO VYŠŠÍ KOMFORT OVLÁDÁNÍ. ohřívače kolektory. www.topmax.eu. Způsob dokonalého vytápění KATALOG PRODUKTŮ

REGULAČNÍ JEDNOTKY PRO VYŠŠÍ KOMFORT OVLÁDÁNÍ. ohřívače kolektory. www.topmax.eu. Způsob dokonalého vytápění KATALOG PRODUKTŮ REGULAČNÍ JEDNOTKY PRO VYŠŠÍ KOMFORT OVLÁDÁNÍ Způsob dokonalého vytápění KATALOG PRODUKTŮ www.topmax.eu výměníky kotle ohřívače kolektory Rozdělovače pro radiátory a solární systémy Rozdělovače jsou vybavené

Více

Modul WM Technický katalog 2012/1 2011/1. Modul WM10- Termohydraulického rozdělovače (THR) Popis. Technická data. Ceny.

Modul WM Technický katalog 2012/1 2011/1. Modul WM10- Termohydraulického rozdělovače (THR) Popis. Technická data. Ceny. Modul WM10 Modul WM10- Termohydraulického rozdělovače (THR) Pro zařízení s termohydraulickým vyrovnávačem (anuloidem) a pro řízení jednoho otopného okruhu bez směšovače pro volně volitelnou montáž Regulace

Více

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory.

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Nové senzory jsou automaticky identifikovány. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Kontrolér SC 1000 komunikuje až s osmi senzory najednou. HACH LANGE www.hach-lange.com Spolehlivý přenos dat i

Více

Možnosti integrace požárních a bezpečnostních technologií do BMS

Možnosti integrace požárních a bezpečnostních technologií do BMS c l o s e t o y o u Možnosti integrace požárních a bezpečnostních technologií do BMS Václav Matz Technická podpora Honeywell spol. s r.o. CentraLine AX Integrace, regulace = BMS v každé budově ÚVOD BMS

Více

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ je stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody o objemu 150 litrů, který splňuje nejnáročnější

Více

RPO REGULAČNÍ JEDNOTKA RPO

RPO REGULAČNÍ JEDNOTKA RPO REGULAČNÍ JEDNOTKA plynulá v čase programovatelná regulace a stabilizace napětí při změně výstupního napětí nevznikají šumy, parazitní děje nezávislé nastavení optimálního napětí v jednotlivých větvích

Více

Systém kontroly vstupu

Systém kontroly vstupu ACS-8 Systém kontroly vstupu Systém kontroly vstupu z řady MB Series ACS8 je perspektivní modulární technologie pro široké spektrum aplikací. Parametry systému vyhoví středním i velkým instalacím. Nezanedbatelnou

Více

Vizualizace procesů a odpovídající údržba v čističce odpadních vod Warendorf

Vizualizace procesů a odpovídající údržba v čističce odpadních vod Warendorf Vizualizace procesů a odpovídající údržba v čističce odpadních vod Warendorf PHOENIX CONTACT, s.r.o. Mokráň záhon 4 821 04 Bratislava +421 2 3210 1470 02.11.2016 phoenixcontact.sk Vizualizace procesů a

Více

RVO REGULAČNÍ JEDNOTKA RVO

RVO REGULAČNÍ JEDNOTKA RVO REGULAČNÍ JEDNOTKA skoková v čase programovatelná regulace a stabilizace napětí jemné krokování přednastavených transformačních poměrů nezávislé nastavení optimálního napětí v jednotlivých větvích NN neustálá

Více

ELVAC systémy pro energetiku

ELVAC systémy pro energetiku ELVAC systémy pro energetiku ELVAC vývoj pro energetický sektor Rok 1998 MCS systém pro řízení v rozvodnách Od 1998 do současnosti instalace systému MCS ve více než 130 rozvodnách ELVAC vývoj pro energetický

Více