Smlouva o poskytovani sluzeb uzavfena die ustanoveni 536 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., obchodni

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o poskytovani sluzeb uzavfena die ustanoveni 536 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., obchodni"

Transkript

1 Smlouva o poskytovani sluzeb uzavfena die ustanoveni 536 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., obchodni Smluvni strany: zakonik, ve zneni pozdejsich pred pis u C.j.: KRPL /CJ Vz Ceska republika - Krajske feditelstvi police Libereckeho kraje Se sidlem: Namesti Dr. E. Benese 24, Liberec 1C: DIG: CZ Osoba opravnena jednat ve vecech smluvnich: Ing. Ladislav Havlicek, vedouci odboru spravy majetku Osoba opravnena jednat ve vecech technickych: Jaroslav Kolafik, pracovnik odboru spravy majetku (dale jen,,0bjednatelu) Pradelna Koudelka a syn s.r.o., Se sidlem: Tfesfiova 618, Liberec 14 1C: DIG: CZ zapsana u Krajskeho soudu v Usti nad Labem, oddil C9 vlozka Bank, spojeni: Komercni banka, c. uctu /0100 Osoba opravnena jednat ve vecech smluvnich: Ondfej Koudelka, jednatel (dale jen,,zhotovitel")

2 1. PROHLASENI SMLUVNICH STRAN 1.1. Zhotovitel prohlasuje, ze je pravnickou osobou fadne zalozenou a zapsanou podle ceskeho pravniho fadu a ze splnuje veskere podminky a pozadavky v teto Smlouve stanovene a je opravnen tuto Smlouvu uzavfit a fadne plnit zavazky v ni obsazene Objednatel prohlasuje, ze je organizacni slozka statu a ze splnuje veskere podminky a pozadavky v teto Smlouve stanovene a je opravnen tuto Smlouvu uzavfit a fadne plnit zavazky v ni obsazene. 2. PREDMET SMLOUVY 2.1. Zhotovitel se touto Smlouvou zavazuje provadet pro Objednatele sluzby spocivajici v prani pradla, chemickem cisteni pradla a vyspravky pradla. Druhy pradla: lozni pradlo, prosteradla, rucniky, uterky, deky, zaclony, zavesy, prosivane deky barevne, ubrusy, pracovni odevy (monterky, znecistene zautodilen). Dulezite upozorneni: lozni pradlo a deky mohou byt zasazeny infekci. Tyto sluzby dale zahrnuji zejmena svoz pradla z vymezenych svozovych mist, tfideni pradla podle stupne znecisteni a tfideni pradla pro chemicke cisteni, prani pradla a chemicke cisteni pradla, suseni pradla, zajisteni vyspravky pradla, zehleni a mandlovani pradla, baleni pradla pro expedici, expedici pradla a rozvoz pradla zpet do svozovych mist. Tyto sluzby jsou dale v teto Smlouve uvadeny jen jako,,sluzby" Seznam svozovych mist: Uzemni odbor Ceka Lipa, Pod Holym Vrchem 1734 KRP LK, Liberec, Pastyfska 589/3b Uzemni odbor Jablonec nad Nisou, ul. 28. fijna 10 Uzemni odbor Semily, Vysocka Objednatel se touto Smlouvou zavazuje poskytnout Zhotoviteli potfebnou soucinnost uvedenou vteto Smlouve a dale se zavazuje zaplatit Zhotoviteli dohodnutou cenu. 3. MISTO A DOBA POSKYTOVANI SLUZEB 3.1. Mistem provadeni sluzeb jsou svozova mista, trasa mezi svozovymi misty a provozovnou Zhotovitele a provozovna Zhotovitele Sluzby die teto Smlouvy budou provadeny prubezne, smluvni strany se dohodly na pravidelnem cyklu odebirani a pfedavani pradla a to dvakrat mesicne s tim, ze pocatek tohoto cyklu stanovi Objednatel. Ze strany Objednatele muze dojit jednostranne ke zmene cyklu i kposunuti dne vtydnu, od ktereho se cyklus pocita. Odebirani a pfedavani pradla se bude uskutecnovat v pracovni dny a v pracovni dobe Objednatele, tj. od 7:00 do 15:00 hodin.

3 4. ZMENY POSKYTOVANI SLUZEB V PRUBEHU PLNENf 4.1. Kterakoliv ze smluvnich stran je opravnena pisemne navrhnout zmeny teto Smlouvy, zejmena pak rozsah provadenych sluzeb. Zadna ze smluvnich stran vsak neni povinna navrhovanou zmenu akceptovat Smluvni strany se dohodly, ze timto zpusobem mohou byt menena zejmena svozova mista s ohledem na logistiku a racionalitu nakladu na dopravu. 5. PREVZETIA PREDANI PRADLA 5.1. Pfedani a pfevzeti pradla bude organizevano ve svozovem miste. O pfedani kazde zakazky bude sepsano pisemne potvrzeni, ktere bude obsahovat pfesny popis pfedavaneho pradla po kusech a zaroven jeho celkovou hmotnost. Zhotovitel podpisem pisemneho potvrzeni stvrzuje udaje uvedene na potvrzeni. Pfevzeti pradla Objednatelem bude opet pisemne potvrzeno. Pisemne potvrzeni slouzi jako podklad pro vyuctovani ceny dila Zhotovitele, bez pisemneho potvrzeni nebude cena zaplacena Pradlo ve svozovem miste, ze ktereho je Objednatelem odvazeno a distribuovano zpet, bude ve svozovem miste pfedavano voddelenych skupinach pro tyto subjekty. Zhotovitel je povinen pradlo po vycisteni opet rozdelit po uvedenych skupinach. 6. CENA A PLATEBNIPODMINKY 6.1. Cena za provadeni sluzeb byla stanovena na zaklade nabidky Zhotovitele, a to tak, ze cena za poskytnuti sluzeb spocivajicich vplneni bodu 2.1. teto smlouvy, vcetne svozu pradla ze svozovych mist a doprava pradla zpet cini 17,95 Kc bez DPH za 1 kilogram vypraneho a vycisteneho pradla a 60,- Kc bez DPH za 1 hodinu vyspravky pradla K uvedene cene bude pfipocitana DPH podle pfedpisu platnych v den uskutecneni zdanitelneho plneni Smluvni strany se dohodly, ze uvedena cena za prani, cisteni a vyspravku pradla je vcetne veskerych nakladu spojenych s poskytovanim sluzeb Smluvni strany se dohodly, ze cena sluzeb bude uhrazena jednou mesicne. Podkladem pro vyuctovani budou pisemna potvrzeni o pfedani pradla Zhotoviteli a pisemna potvrzeni o pfevzeti vypraneho/vycisteneho pradla zpet Objednateli Faktura musf obsahovat cislo jednaci Smlouvy a vsechny udaje uvedene v 28 zakona c. 235/2004 Sb., o dani z pfidane hodnoty, ve zneni pozdejsich pfedpisu a udaje uvedene v 13a zakona c. 513/1991 Sb., obchodniho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu.

4 6.6. Smluvni strany se dohodly, ze cena sluzeb bude uhrazena na zaklade danoveho dokladu - faktury splatne do tficeti dnu ode dne doruceni faktury Objednateli. Faktura musi obsahovat veskere nalezitosti danoveho dokladu, zejmena pak nazev, sidlo a identifikacni cislo Objednatele a Zhotovitele, udaj o zapisu do obchodniho rejstfiku, oznaceni svozoveho mista, pfedmet plneni, bankovni spojeni Zhotovitele, udani ceny za kilogram praneho/cisteneho pradla a za hodinu vyspravky pradla, celkove mnozstvi praneho/cisteneho pradla, celkove mnozstvi vyspraveneho pradla, uctovanou castku, udaje pro zuctovani DPH, cisla pisemnych potvrzeni o pfevzeti pradla, razitko a podpis a soucasne s ni musi byt objednateli doruceny kopie vsech pisemnych potvrzeni o pfevzeti vypraneho/vycisteneho a vyspraveneho pradla, na zaklade kterych je cena sluzeb uctovana. Faktura bude Objednateli zaslana ve dvojim vyhotoveni na adresu sidla Objednatele uvedenou v zahlavi teto Smlouvy Smluvni strany se dohodly, ze v pfipade, kdy faktura nebude obsahovat veskere nalezitosti nebo nebude dolozena pfislusnymi pisemnymi potvrzenimi, je Objednatel opravnen fakturu Zhotoviteli ve Ihute jeji splatnosti vratit. Opravnenym vracenim pfestava bezet puvodni Ihuta splatnosti s tim, ze ode dne doruceni opravene faktury bezi nova Ihuta splatnosti Smluvni strany se dohodly, ze na cenu sluzeb nebudou poskytovany zalohy Faktury se plati bankovnim pfevodem na licet druhe smluvni strany uvedeny na faktufe Vyse ceny posk^ovanych sluzeb plati po celou dobu platnosti teto Smlouvy. 7. PRAVA A POVINNOSTI PRIPOSKYTOVANi SLUZEB 7.1. Zhotovitel je povinen poskytovat sluzby fadne a vcas svynalozenim odborne pece Zhotovitel je povinen do svozoveho mista vratit pradlo neposkozene, uplne, vyzehlene a poskladane, rozdelene do skupin tak, jak bylo pfedano Zhotoviteli s pfedem vyplnenym pisemnym potvrzenim o pfevzeti pradla. Vyprane pradlo je Zhotovitel povinen dodat roztfidene die druhu a poctu, svazane do baliku (zavafene do folii) s tim, ze maximalni hmotnost jednoho baliku nepfekroci 10 kg Poskozene pradlo, ktere nebude mozno opravit drobnou vyspravkou, bude Zhotovitelem vytfideno a pfedano oddelene Zhotovitel je povinen pfi plneni teto Smlouvy dodrzovat platne pravni pfedpisy a technicke normy vztahujici se k prani a cisteni pradla Zhotovitel je povinen po celou dobu trvani teto Smlouvy udrzovat pojisteni pro pfipad skody zpusobene provozni cinnosti Zhotovitele, a to v minimalni vysi limitu pojistneho plneni ,- Kc. Zhotovitel se zavazuje na pozadani Objednateli kdykoliv do deseti dnu ode dne doruceni pisemne zadosti dolozit, ze pojistna smlouva je uzavfena a platna Vyskytnou-li se vady na pfedmetu plneni do 14 dnu od jeho pfedani objednateli, muze objednavatel u zhotovitele uplatnit pisemne odstraneni techto vad. Zhotovitel pfevezme tento vadny pfedmet plneni pfi nasledujicim odberu pradla.

5 7.7. Objednatel je kdykoliv opravnen provest kontrolu technickeho vybaveni Zhotovitele a opatfeni Zhotovitele k zajisteni jakosti, jakoz i dodrzovani postupu pfedepsanych pro cisteni a prani pradla, a to pfimo vprovozovne Zhotovitele. Tuto kontrolu je Objednatel opravnen provest i prostfednictvim jine osoby. 8. OPRAVNENE OSOBY 8.1. Kazda ze smluvnich stran jmenuje opravnenou osobu ci opravnene osoby. Opravnene osoby budou zastupovat smluvni stranu ve smluvnich a obchodnich zalezitostech souvisejicich s plnenim teto Smlouvy. Opravnene osoby nejsou opravneny tuto Smlouvu menit ani ji doplfiovat. Za Objednatele je opravnenou osobou jmenovan Ing. Ladislav Havlicek, vedouci odboru spravy majetku a za Zhotovitele je opravnenou osobou jmenovan pan Ondfej Koudelka, jednatel spolecnosti Kpfevzeti a pfedani pradla jsou opravneni zamestnanci Objednatele, stejne tak jako zamestnanci subjektu, pro ktere Objednatel prani pradla zajisfuje. Pro ucely tohoto clanku Smlouvy sejednani takovych osob poklada za jednani Objednatele. 9. NAHRADASKODY 9.1. Kazda ze stran nese odpovednost za zpusobenou skodu v ramci platnych pravnich pfedpisu a teto Smlouvy. Obe strany se zavazuji k vyvinuti maximalniho usili k pfedchazeni skodam a k minimalizaci vzniklych skod Zadna ze stran neodpovida za skodu, ktera vznikla v dusledku vecne nespravneho nebo jinak chybneho zadani, ktere obdrzela od druhe strany. Zadna ze smluvnich stran neni odpovedna za prodleni zpusobene prodlenim s plnenim zavazku druhe smluvni strany Smluvni strany se zavazuji upozornit druhou smluvni stranu bez zbytecneho odkladu na vznikle okolnosti vylucujici odpovednost branici fadnemu plneni teto Smlouvy. Smluvni strany se zavazuji k vyvinuti maximalniho lisili k odvraceni a pfekonani okolnosti vylucujicich odpovednost. 9.4 Neposkytne-li zhotovitel sluzby nejpozdeji do 15. dne v mesfci, zaplati objednateli smluvni pokutu ve vysi 0,05 % z ceny dila bez DPH, a to za kazdy i zapocaty den prodleni. Vyse sankce neni omezena. 9.5 Bude-li Objednatel v prodleni s uhradou faktury, je povinen zaplatit zhotoviteli urok z prodleni ve vysi 0,05 % zdluzne castky bez DPH za kazdy i zapocaty den prodleni. Vyse sankce neni omezena. 9.6 Smluvni pokuta a urok z prodleni jsou splatne do 30 kalendarnich dni od data, kdy byla povinne strane dorucena pisemna vyzva kjejich zaplaceni opravnenou stranou, a to na ucet opravnene strany uvedeny v pisemne vyzve. 9.7 Ustanovenim o smluvni pokute neni dotceno pravo opravnene strany na nahradu skody v pine vysi.

6 10. OCHRANAINFORMACI Smluvni strany jsou povinny zachovavat mlcenlivost o zalezitostech, ktere se dozvedely v souvislosti s plnenim smlouvy 11. SOUCINNOST A VZAJEMNA KOMUNIKACE Smluvni strany se zavazuji vzajemne spolupracovat a poskytovat si veskere informace potfebne pro fadne plneni svych zavazku. Smluvni strany jsou povinny informovat druhou smluvni stranu o veskerych skutecnostech, ktere jsou nebo mohou byt dulezite pro fadne plneni teto Smlouvy Smluvni strany jsou povinny plnit sve zavazky vyplyvajici z teto Smlouvy tak, aby nedochazelo k prodleni s plnenim jednotlivych terminu a s prodlenim splatnosti jednotlivych peneznich zavazku Veskera komunikace mezi smluvnimi stranami bude probihat prostfednictvim opravnenych osob, statutarnich organu smluvnich stran, popf. jimi povefenych pracovniku Vsechna oznameni mezi smluvnimi stranami, ktera se vztahuji k teto Smlouve, nebo ktera maji byt ucinena na zaklade teto Smlouvy musi byt ucinena v pisemne podobe a druhe strane dorucena bud' osobne nebo doporucenym dopisem ci jinou formou registrovaneho postovniho styku na adresu uvedenou na titulni strance teto Smlouvy, neni-li stanoveno nebo mezi smluvnimi stranami dohodnuto jinak Smluvni strany se zavazuji, ze v pfipade zmeny sve adresy budou o teto zmene druhou smluvni stranu pisemne informovat nejpozdeji do tfi (3) dnu ode dne teto zmeny. 12. PLATNOST A UCINNOST SMLOUVY Tato smlouva se uzavira na dobu urcitou - od 1. ledna 2012 do 31. prosince Tato Smlouva nabyva platnosti podpisem obema smluvnimi stranami a ucinnosti dneml.ledna Smluvni strany se dohodly, ze Zhotovitel zapocne s plnenim teto Smlouvy neprodlene po nabyti ucinnosti smlouvy Objednatel je opravnen tuto Smlouvu kdykoliv pisemne vypovedet i bez uvedeni duvodu zaslane formou doporuceneho dopisu. Vypovedni Ihuta cini 2 mesice ode dne doruceni vypovedi. Zhotovitel je pote povinen fadne a v souladu s postupem zakotvenym vteto Smlouve dokoncit tydenni cyklus, tedy pfedat vyprane/vycistene pradlo zpet Objednateli. 13. RESENISPORU

7 13.1. Prava a povinnosti vznikle na zaklade teto Smlouvy nebo v souvislosti s touto Smlouvou se fidi zakonem c. 513/1991 Sb., ve zneni pozdejsich pfedpisu (obchodni zakonik) Smluvnf strany se zavazuji vyvinout maximalni usili k odstraneni vzajemnych sporu vzniklych na zaklade teto Smlouvy nebo v souvislosti s touto Smlouvou a k jejich vyfeseni zejmena prostfednictvim jednani kontaktnich osob nebo povefenych zastupcu. 14. UCHOVAVANIDOKUMENTU Zhotovitel je povinen uchovavat dokumenty souvisejici s poskytovanim sluzeb die teto Smlouvy nejmene po dobu peti (5) let od konce ucetniho obdobi, ve kterem doslo k zaplaceni posledni casti ceny poskytnutych sluzeb popf. k poslednimu zdanitelnemu plneni die teto Smlouvy, a to zejmena pro ucely kontroly opravnenymi kontrolnimi organy Zhotovitel je podle ustanoveni 2 pfsm. e) zakona c. 320/2001 Sb.9 o financni kontrole ve vefejne sprave a o zmene nekterych zakonu (zakon o financni kontrole), povinen spolupusobit pfi vykonu financni kontroly Zhotovitel bez jakychkoliv vyhrad souhlasi se zvefejnenim sve identifikace a vsech dalsich udaju uvedenych v teto Smlouve vcetne ceny poskytovanych sluzeb. 15. ZAVERECNA USTANOVENI Tato Smlouva pfedstavuje uplnou dohodu smluvnich stran o pfedmetu teto Smlouvy Pokud jakykoli zavazek die Smlouvy nebo kterekoli ustanoveni Smlouvy je nebo se stane neplatnym ci nevymahatelnym, nebude to mit vliv na platnost a vymahatelnost ostatnich zavazku a ustanoveni die Smlouvy a smluvni strany se zavazuji takovyto neplatny nebo nevymahatelny zavazek ci ustanoveni nahradit novym, platnym a vymahatelnym zavazkem, nebo ustanovenim, jehoz pfedmet bude nejlepe odpovidat pfedmetu a ekonomickemu ucelu puvodniho zavazku ci ustanoveni Tato Smlouva je uzavfena ve tfech vyhotovenich, z nichz Objednatel obdrzi po dvou vyhotovenich a Zhotovitel jedno vyhotoveni Prava a zavazky vyplyvajici zteto Smlouvy nemuze Zhotovitel postoupit bez pfedchoziho pisemneho souhlasu Objednatele. Zhotovitel je opravnen zapocist sve splatne pohledavky za Objednatelem jen dohodou obou smluvnich stran Veskere spory, vznikle z teto Smlouvy nebo z jejiho rozvazani, zruseni nebo prohlaseni neplatnosti se fidi ceskym pravem Zhotovitel souhlasi se zasilanim obchodnich sdeleni elektronickou postou a jinymi elektronickymi prostfedky podobneho charakteru v souladu se zakonem c. 480/2004 Sb., o nekterych sluzbach informacni spolecnosti a zmene nekterych zakonu.

8 Strany prohlasuji, ze si tuto smlouvu precetly, ze s jejim obsahem souhlasi a na dukaz toho k ni pf ipojuji svoje podpisy. Zhotovitel Objednatel - F Pradelna Koudelka a syn s.r.o, Ondfej Koudelka Liberec 14 Krajsk^reditelstvi policie CR spravy majetku Ing. Ladislav Havlicek *~^ ^EPUBLIKY POLlC'E I iblkec;<ei-'o i \RAJc LSBEREC, NAM. Dr. E. BENESE 24

SMLOUVA O POSKYTOVANI SLUZEB. uzavfena die ustanoveni 2586 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu

SMLOUVA O POSKYTOVANI SLUZEB. uzavfena die ustanoveni 2586 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu *k^y* SMLOUVA O POSKYTOVANI SLUZEB uzavfena die ustanoveni 2586 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu C.j.:KRPL-110069-16./CJ-2014-1800VZ Smluvni strany: Ceska

Více

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku Cislo smlouvy Objednatele: VPSKP 51-14/CJ-2013-9609K3 Cislo smlouvy Koordinator a BOZP: SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho

Více

KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL /CJ VZ)

KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL /CJ VZ) KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL - 42220-7/CJ-2011-1800VZ) die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") nize uvedeneho dne,

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchz"), nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi smluvnimi

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ. die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, zakonik")

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ. die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, zakonik) KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, (ddlejen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-54520-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodnf zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ

KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen "obcansky zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku

Více

KUPNl SMLOUVA. die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ

KUPNl SMLOUVA. die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik) KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ KUPNl SMLOUVA die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ nize uvedeneho dne, mesice a roku byla mezi smluvnimi

Více

SMLOUVA O DJLO - OOP Harrachov pro back office. c.j. KRPL-444-43/CJ-2011-1800VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb.

SMLOUVA O DJLO - OOP Harrachov pro back office. c.j. KRPL-444-43/CJ-2011-1800VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. SMLOUVA O DJLO - OOP Harrachov pro back office c.j. KRPL-444-43/CJ-2011-1800VZ uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. I. Smluvni strany: Objednatel: Ceska republika - Krajske feditelstvi

Více

Smluvni strany. zapsana v obchodnim rejstfiku vedenym krajskym soudem v Usti nad Labem, oddilc, vlozka21089 (dale jen,,prodavajici")

Smluvni strany. zapsana v obchodnim rejstfiku vedenym krajskym soudem v Usti nad Labem, oddilc, vlozka21089 (dale jen,,prodavajici) KUPNi SMLOUVA C.j. KRPL-32271-6/CJ-2015-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zn ni, (dale jen,,obcansky zakonik") nize uvedeneho dne, mesice a roku byla mezi smluvnimi

Více

KUPNI SMLOUVA. 1. Smluvni strany. Kvetna 15, 603 00 Brno. Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI. CNB, pobocka Brno cislo uctu: 75014149 DIC:

KUPNI SMLOUVA. 1. Smluvni strany. Kvetna 15, 603 00 Brno. Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI. CNB, pobocka Brno cislo uctu: 75014149 DIC: KUPNI SMLOUVA 1. Smluvni strany Ceska republika - Statni zemedelska a potravinafska inspekce Sidlo: Za kterou jedna: Bankovni spojeni: Kvetna 15, 603 00 Brno Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI

Více

Smlouva o poskytování překladatelských služeb

Smlouva o poskytování překladatelských služeb Smlouva o poskytování překladatelských služeb Tato smlouva o poskytování služeb se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-45721-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodnizdkonik, ve znenipozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla uzavfena

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pronájem multifunkčních kopírovacích zařízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 - Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j. ZSM-135-1/OVZ-2015 se servisními službami formou kliku na prozatímní období ZAŘÍZENÍ SLUŽEB

Více

CZ.1.07/2.1.00/32.0071

CZ.1.07/2.1.00/32.0071 Příloha č.3 Smlouva na nákup výpočetní techniky pro vybavení ICT centra a realizaci projektu VOŠ Uničov - Vzdělávací programy dle potřeb praxe reg. číslo projektu CZ.1.07/2.1.00/32.0071 v rámci dotačního

Více

SMLOUVA O DILO c. ^/15/OVV

SMLOUVA O DILO c. ^/15/OVV SMLOUVA O DILO c. ^/15/OVV OVUP, CSPSK 3 n -gg., 2015 e r-.k. J U JJ uzavrena ve smyslu ust. 2586 a nasl. zak. c. 89/2012 Sb., obcansky zakonik, v platnem zneni *»»" 1. Statutarni mesto Brno, se sidlem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

KUPNI SMLOUVA. Stfedni prumyslova skola, Stfedni odborna skola a Stfedni odborne uciliste, Hradec Kralove,

KUPNI SMLOUVA. Stfedni prumyslova skola, Stfedni odborna skola a Stfedni odborne uciliste, Hradec Kralove, Pfiloha c. 7 KUPNI SMLOUVA Cislo: kterou ve smyslu pfislusnych ustanoveni zakona c. 513/1991 Sb., obchodniho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, uzavfely nize uvedeneho dne, mesice a roku na zaklade

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ PRANÍ PRÁDLA

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ PRANÍ PRÁDLA SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ PRANÍ PRÁDLA kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění, tyto smluvní strany: Název: Domov

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce:

Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce: Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce: Zpracovani a projednani projektove dokumentace..desfova kanalizace a zpevnenych ploch

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

KUPNI SMLOUVA Komunikacni technika pro 9 KKC c. j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA Komunikacni technika pro 9 KKC c. j. KRPL /CJ VZ I INTEGROVANY OPERACNI EVROPSKAUNiE EVROPSKY FOND PRO REGiONALNi ROZVOJ KUPNI SMLOUVA Komunikacni technika pro 9 KKC c. j. KRPL-65465-12 /CJ-2012-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j.: ZSM-67-3-1/OVZ-2015 Zajištění stravování pro hosty LD Mercur, Mariánské Lázně ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO

Více

III. - Celkem v Kc bez DPH 461.983,- Kc -SazbaDPH21% - Celkem castka DPH 97.016,43 Kc - Celkem v Kc vcetne DPH 558.999,43 Kc

III. - Celkem v Kc bez DPH 461.983,- Kc -SazbaDPH21% - Celkem castka DPH 97.016,43 Kc - Celkem v Kc vcetne DPH 558.999,43 Kc KUPNI SMLOUVA cast - Technicke zhodnoceni systemu EKV Pasty?ska c. j. KRPL-44-/CJ-03-800VZ die 409 a nasl. zakona c. 3/99 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen "obchodni zakonik")

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-45722-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

dale jako objednatel Zapsan v: Krajsky soud v Usti nad Labem, oddil C, vlozka Dale jako zhotovitel

dale jako objednatel Zapsan v: Krajsky soud v Usti nad Labem, oddil C, vlozka Dale jako zhotovitel 430 Smlouva o poskytovani sluzeb C.j. KRPL-113443-9/CJ-2012-1800VZ (dale jen,,smlouva") die 536 a nasledujfcfch zakona c. 513/1991 Sb., obchodnfho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu (dale jen,,obchodni

Více

Kupni smlouva. Preambule

Kupni smlouva. Preambule Kupni smlouva 1. Objednatel: Nazev: sidlo: IC objednatele: zastoupeny: Zakladni skola Neratovice, 28. i'ijna 1157, okres Melnik 28. fijna 1157, 277 11 Neratovice 708 880 94 Mgr. Miloslavou Lamacovou, feditelkou

Více

Vefejnopravni smlouva o poskytnuti neinvesticni dotace z rozpoctu obce Jasenna cislo: SVPDOT05/2015

Vefejnopravni smlouva o poskytnuti neinvesticni dotace z rozpoctu obce Jasenna cislo: SVPDOT05/2015 Vefejnopravni smlouva Vefejnopravni smlouva o poskytnuti neinvesticni dotace z rozpoctu obce Jasenna cislo: SVPDOT05/2015 (uzavfena die 159 a nasl. zakona c. 500/2004 Sb., spravni fad, ve zneni pozdejsich

Více

SMLOUVA 0 DILO. clanek 1. SMLUVNi STRANY. DIC: CZ00322242 Bankovni spojenf: Ceska sporitelna a.s., Horovice cislo uctu: 27-0363886349 / 0800

SMLOUVA 0 DILO. clanek 1. SMLUVNi STRANY. DIC: CZ00322242 Bankovni spojenf: Ceska sporitelna a.s., Horovice cislo uctu: 27-0363886349 / 0800 -,, SMLOUVA 0 DILO dohodnuta a nasledne uzavrena mezi ucastnfky a smluvnfmi stranami: clanek 1 SMLUVNi STRANY Objednatel: Mesto Hoi'ovice Palackeho nam.2, 268 01, Horovice, IC 00233242, DIC: CZ00322242

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Mandatni smlouva na provedeni autorskeho dozoru. c.j. smlouvy: KRPL /CJ VZ. uzavfena die zakona c. 513/1991 Sb. Obchodniho zakoniku

Mandatni smlouva na provedeni autorskeho dozoru. c.j. smlouvy: KRPL /CJ VZ. uzavfena die zakona c. 513/1991 Sb. Obchodniho zakoniku Mandatni smlouva na provedeni autorskeho dozoru c.j. smlouvy: KRPL-12089-53/CJ-2011-1800VZ uzavfena die zakona c. 513/1991 Sb. Obchodniho zakoniku I. Smluvni strany Mandant: Ceska republika - Krajske feditelstvi

Více

Smlouva o praní a čištění prádla

Smlouva o praní a čištění prádla TS-681/VO-2011 Smlouva o praní a čištění prádla uzavřená s přihlédnutím k ustanovením 536 a násl. a 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) I. Smluvní strany Základní škola Jablonec

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany:

podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany: S M L O U V A O D Í L O podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany: 1. jméno, sídlo: Česká republika

Více

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix Dále jen Smlouva Smluvní strany Společnost.. zapsaná v. zastoupená IČ: DIČ:. Bank. spojení:., č. účtu:. (dále jen Prodávající) a Centrum pro

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

SMLOUVA O DJLO. OOP CR Rokytnice nad Jizerou. c.j. KRPL /CJ VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb.

SMLOUVA O DJLO. OOP CR Rokytnice nad Jizerou. c.j. KRPL /CJ VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. EVROPSKAUNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ SANCE PRO VAS ROZVOJ SMLOUVA O DJLO OOP CR Rokytnice nad Jizerou c.j. KRPL-444-34/CJ-2011-1800VZ uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991

Více

SMLOUVA O DlLO. OOP CR Turnov. c.j. KRPL /CJ VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb.

SMLOUVA O DlLO. OOP CR Turnov. c.j. KRPL /CJ VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNl ROZVOJ BBfl I SANCE PRO VAS ROZVOJ SMLOUVA O DlLO OOP CR Turnov c.j. KRPL-444-33/CJ-2011-1800VZ uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. ^

Více

Telefon: Fax: Zapsan v obchodnim rejstfiku:

Telefon: Fax: Zapsan v obchodnim rejstfiku: KUPNI SMLOUVA 6. j.: KRPL-108119-9/ej-2014-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obcansky zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-115280-6/CJ-2012-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchz"), nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi smluvnimi

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

I. Předmět plnění. II. Místo plnění

I. Předmět plnění. II. Místo plnění smlouva č. 15/049-0 SMLOUVA o zajištění praní prádla uzavřená na základě ust. 2586 a následujícího zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany Česká republika - Úřad vlády České republiky

Více

- Celkem v Kc bez DPH ,-- Kc -SazbaDPH21% - Celkem castka DPH ,58 Kc - Celkem v Kc vcetne DPH ,58 Kc

- Celkem v Kc bez DPH ,-- Kc -SazbaDPH21% - Celkem castka DPH ,58 Kc - Celkem v Kc vcetne DPH ,58 Kc ^^),0 fck&ro KUPNI SMLOUVA cast - Technicke zhodnoceni systemu SCO c. j. KRPL-5474-6/CJ-0-800VZ die 409 a nasl. zakona c. 5/99 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen "obchodni zakonik")

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-53388-6/CJ-2013-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-53388-6/CJ-2013-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-53388-6/CJ-2013-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (dale jen,,obchz"), nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi smluvnimi

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57 Bílovecká nemocnice, a.s. 743 01 Bílovec, 17. listopadu 538/57 PŘÍLOHA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce označené Pravidelné dodávky léků OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO MINISTERSTVO VNITRA Č.j.: ZSM-1-53-2/OVZ-2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE o dílo na Zpracování analýzy vybraných objektů MV a jejich vhodnosti aplikace metody EPC a EC, zpracování zadávací dokumentace pro

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU

SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU mezi PRAŽSKÉ SLUŽBY, A.S. jako Objednatelem a BDO Audit s.r.o. jako Auditorem Tato smlouva byla uzavřena podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ-2011-0300VZ uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Smlouva o poskytnuti dotace

Smlouva o poskytnuti dotace Obec Hanovice sidlo: Hanovice 62, 783 21 Chudobin ICO: 00635723 zastoupena: starostaou Amostem Vogelem cislo bankovniho lictu: 1801684339/0800 (dale jen "poskytovatel") a TJ Doubrava Hanovice sidlo: Hanovice

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI SMLOUVA O SPOLUPRÁCI k zajištění činnosti rozkladové komise ČSÚ evid. č. ČSÚ051-2016-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká republika - Český statistický úřad IČO 000 25 593

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb uzavřená níže uvedeného dne, měsíce roku dle ustanovení 1746 odst. 2, 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi: LAW CZ s.r.o.

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

Smlouva o dilo die 536 a nasi. obch. zakoniku

Smlouva o dilo die 536 a nasi. obch. zakoniku Smlouva o dilo die 536 a nasi. obch. zakoniku Uzavfena nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi: 1. Pavel Dvorak se sidlem: Ulice l.maje, 411 45 Ustek IC: 69 41 28 21 DIG: 196-6805101853 bankovni spojeni:

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy. Zajištění speciální odtahové služby (odtah vozidel po nehodě)

Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy. Zajištění speciální odtahové služby (odtah vozidel po nehodě) K č.j.: ZSM-59-1-1/OVZ - 2015 Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy Zajištění speciální odtahové služby (odtah vozidel po nehodě) ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA PŘÍSPĚVKOVÁ

Více

KUPNi SMLOUVA c. 382/4263

KUPNi SMLOUVA c. 382/4263 EDOMED EDOMED s.r.o. U vinohradske nemocnice 3 13000Praha3 Ceska republika KUPNi SMLOUVA c. 382/4263 Smluvni strany: EDOMED s. r. o. IC:CZ63673169 sidlem Praha 3, U Vinohradske nemocnice 3, PSC: 130 00

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

Smlouva o zajištění služeb praní prádla uzavřená dle 1746 odst. 2 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Smlouva o zajištění služeb praní prádla uzavřená dle 1746 odst. 2 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Smlouva o zajištění služeb praní prádla uzavřená dle 1746 odst. 2 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Zhotovitel: Fakultní nemocnice Hradec Králové se sídlem: Sokolská 581, 500 05

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Příloha č. 2 Závazný vzor Kupní smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů 1) Smluvní strany. Sídlo: Statutární

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění Příloha č. 1 Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí Jednající: Mgr. Kateřinou Šiškovou, Odbor kancelář ministryně a public relations Sídlo: Na Poříčním právu 1/376, Praha 2, PSČ 128 01

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 03 / 2012 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Igorem Kocurkem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany SLZ-1850-11/ČJ-2011-009HVZ Smlouva o dílo uzavřena podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) 1. Smluvní strany

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva č.j. KRPK-33403/ČJ-2011-1900VZ v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1) Česká republika Krajské ředitelství policie

Více

Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy. Dodávky motorových a převodových olejů, mazadel a provozních kapalin

Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy. Dodávky motorových a převodových olejů, mazadel a provozních kapalin Dodávky motorových a převodových olejů, mazadel a provozních kapalin Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j.: ZSM-49-2/OVZ-2015 Dodávky motorových a převodových olejů, mazadel

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNí SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNí SLUŽEB / SMLOUVA O POSKYTOVÁNí SLUŽEB uzavrená mezi Ceská republika - Ceský statistický úrad jako mandantem a Mgr. Tomášem Kaplanem, advokátem Advokátní kanceláre Janstová, Smetana & Partneri jako mandatárem

Více

SMLOUVA O DJLO. c. j. KRPL /CJ yuzavrena

SMLOUVA O DJLO. c. j. KRPL /CJ yuzavrena SMLOUVA O DJLO c. j. KRPL-7843-9/CJ-212-18yuzavrena die 536 a nasl. z. c. 513/1991 Sb., POLICIE CESKE REPUBLIKY Krajsk6 Feditelstvi poiicie Libereckeho kraje Odbor vefejnych zakazek DO»IO; i g.og. 2Qw

Více

Smlouva o poskytnutí prostoru v týdeníku EURO a deníku E15. dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o poskytnutí prostoru v týdeníku EURO a deníku E15. dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUÍ1SP00SHDCN Veřejná zakázka č. 150 / 2015 Smlouva o poskytnutí prostoru v týdeníku EURO a deníku E15 dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže uvedeného dne, měsíce

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany. Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J. A. Komenského o.s.

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany. Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J. A. Komenského o.s. KUPNÍ SMLOUVA (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ). Smluvní strany Regionální poradenské a vzdělávací

Více

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva Příloha č. 4 Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva 1 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB Smluvní strany:., se sídlem, IČ:.., DIČ:.., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném., oddíl., vložka, jednající. bankovní spojení:, číslo účtu:., (dále též Poskytovatel

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.j. MV-62107/SIK5-2011 (dále jen smlouva ) uzavřená na základě rámcové smlouvy č. MV-74773-80/P-2010 (dále jen rámcová smlouva ) dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany č.j.: PPR-5402-70/ČJ-2012-990656 Počet listů: 5 SMLOUVA O DÍLO na výměnu oken v objektu ubytovna Barbora uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

Verejnopravni smlouva c. SVPDOTOJ/2015

Verejnopravni smlouva c. SVPDOTOJ/2015 Verejnopravni smlouva c. SVPDOTOJ/2015 Vefejnopravni smlouva o poskytnuti neinvesticni dotace z rozpoctu obce Jasenna cislo:svpdot01/2015 (uzavrena die 159 a nasl. zakona c. 500/2004 Sb., spravni rad,

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník") 1.1 Objednatel: se sídlem:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů 1) Smluvní strany BIOKYB s. r. o. Sídlo: Pod Rozhlednou 28, 312 00 Plzeň Statutární

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

Kupni Smlouva. Cislo prodavajiciho: neni zadano Cislo kupujiciho: VPSKP-421-7/CJ-2013-9609K3

Kupni Smlouva. Cislo prodavajiciho: neni zadano Cislo kupujiciho: VPSKP-421-7/CJ-2013-9609K3 Kupni Smlouva Cislo prodavajiciho: neni zadano Cislo kupujiciho: VPSKP-421-7/CJ-2013-9609K3 uzavfena podle 409 a nasl. zakona., c. 513/1991 Sb. obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pravnich pfedpisu 1.

Více