S NÁMI SE FANTAZIE STÁVÁ REALITOU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "S NÁMI SE FANTAZIE STÁVÁ REALITOU"

Transkript

1

2 S NÁMI SE FANTAZIE STÁVÁ REALITOU

3 OBSAH ÚVODNÍ SLOVO O NAŠÍ SPOLEČNOSTI 03 TVORBA OBCHODNÍ ZNAČKY A VIZUÁLNÍHO STYLU 07 TVORBA WEBOVÉ PREZENTACE A COPYWRITING 11 TVORBA FOTOGRAFIÍ A KRÁTKO- METRÁŽNÍCH SNÍMKŮ 15 DIGITÁLNÍ KRESBA A ILUSTRACE 19 STRATEGIE ONLINE MARKETINGU A KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ

4 02 - ÚVODNÍ SLOVO SOLERTIA VISUM KREATIVNÍ STUDIO Jak postupujeme při práci na vašich projektech se dozvíte více na dalších stranách této brožury, proto bychom vám v úvodních větách rádi nástinili naši filosofii a směr, kterým se naše tvorba ubírá. Jsme studio zaměřené především na grafický design. Designem však nemyslíme pouze líbivý vzhled, ale také promyšlenost jednotlivých výstupů. Naším primárním cílem je tvorba obchodní značky společně s propagačními materiály a sestavením jednotného a atraktivního vizuálního stylu, který bude správným způsobem komunikovat s veřejností. Při práci klademe důraz na kvalitu a máme smysl pro detail. Všechna řešení, která navrhujeme řádně testujeme, aby byla plně funkční. Funkčnost zvyšujeme především tak, že tvoříme jednoduchý a zákonitě originální obsah. Nepatříme mezi společnosti, které produkují v krátkém časovém horizontu několik velmi podobných výsledků. Nepracujeme pomocí šablon. Veškerý obsah je postaven na základě důkladného průzkumu všech podkladů a ve finále je navržen tak, aby byl o krok napřed před konkurencí. Během celého procesu také klienta aktivně informujeme o všech krocích, které provedeme. Každý progres prezentujeme a vysvětlíme jeho účel. Všechny návrhy jsou šité na míru, proto s námi neplatíte nic, co byste opravdu nevyužili.

5 OBCHODNÍ ZNAČKA A VIZUÁLNÍ STYL

6 04 - OBCHODNÍ ZNAČKA A VIZUÁLNÍ STYL 01 OBCHODNÍ JMÉNO Dle průzkumu lokálního trhu a analýzy všech informací ohledně vaší společnosti či organizace jsme schopni navrhnout působivý a trefný název projektu či dokonce jméno celé společnosti. Důraz klademe na jednoduchou výslovnost, aby bylo možné zapůsobit na širší okruh veřejnosti. Další výhodou jednoduché výslovnosti je pohodlnější příchod na zahraniční trh. 02 LOGOTYP Nedílnou součástí každé obchodní značky je logo a právě tady si dáváme nejvíce záležet. Při tvorbě klademe důraz na eleganci logotypu, aby byla značka dobře zapamatovatelná a i přes svou jednoduchost vystupovala z řady. Našim klientům doporučujeme značky, které jsou tvořeny pouze z křivek a tvarů, popřípadě v kombinaci s názvem. Nicméně v některých případech je značka, tvořená pouze speciálně upraveným písmem, také velmi poutavá a zcela vyhovující. Každá křivka, každý tvar i znak má svůj účel, proto vám vždy rádi odůvodníme celou podstatu vaší budoucí funkční značky.

7 OBCHODNÍ ZNAČKA A VIZUÁLNÍ STYL JEDNOTNÝ VIZUÁLNÍ STYL V momentě, kdy je hotové logo a je k dispozici konečný název, je nutné vytvořit atraktivní propagačaní materiál, ale je také důležité vytvořit firemní styl, tedy postup, jak značku aplikovat. Vizuální styl zahrnuje výběr vhodné typografie, výběr vhodného barevného spektra, a především se stanoví pravidla, jak veškeré texty, barvy, logotyp a další prvky, které jsou úzce spjaty s prezentací značky, aplikovat, aby byl výsledek pro cílovou skupinu atraktivní, plně konkurenceschopný a nesl tu správnou informační hodnotu.

8 06 - OBCHODNÍ ZNAČKA A VIZUÁLNÍ STYL Vytvořením kvalitní funkční obchodní značky a jednotného vizuálního stylu se dostanete lépe do podvědomí vaší cílové skupiny a budete o krok napřed před ostatními ze stejné oblasti. Navíc získáte veškeré materiály pro aplikaci, proto následně není problém značku dle dodržení všech pravidel úspěšně a úhledně použit na jakýkoliv produkt, propagační materiál, textil či úřední listiny. Kvalitní zpracování také zajistí, že spotřebitel, návštěvník apod. získá ten správný pocit, kterým chcete vy působit.

9 WEBOVÁ PREZENTACE A COPYWRITING

10 08 - WEBOVÁ PREZENTACE A COPYWRITING 01 WEBDESIGN U webové prezentace se především zaměřujeme na příjemné, intuitivní a jednoduché uživatelské prostředí. Navrhujeme takové prostředí, které vás nadchne při prvním spuštění, ale nebude vás obtěžovat při opětovné návštěvě. Při tvorbě nepoužíváme žádnou šablonu, takže každý projekt je navržen zcela na míru a je tvořen zcela originálním obsahem, který je také v naší režii. 02 RESPONSIVNÍ DESIGN Vedle moderního a působivého vzhledu a jednoduchého ovládání je velkou předností našich prací responsivní design. Jedná se o rozvržení webové prezentace, které je lehce aplikovatelné na různá zařízení, která jsou v dnešní době používána k prohlížení webového obsahu. Ať už vaše stránky prohlížíte na stolním počítači nebo chytrém mobilním telefonu, dostanete zcela totožný požitek a obsah.

11 WEBOVÁ PREZENTACE A COPYWRITING COPYWRITING Neradi používáme odbornou terminologii, proto vám hned vysvětlíme, co copywriting znamená. Jedná se o tvorbu čtivého a poutavého textu, který je použit na webových stránkách či jiných propagačních materiálech pro to, aby prakticky prodával, ať už se jedná o produkt, službu či jednoduše informace. V momentě, kdy někdo čte váš obsah, vyhledává klíčová slova, a proto je nutností při tvorbě textu, na tento jev brát zřetel.

12 10 - WEBOVÁ PREZENTACE A COPYWRITING V dnešním moderním světě je internet nejrozšířenější a nejefektivnější médium, proto je důležité se skrz toto médium kvalitně propagovat. Působivá, hravá a jednoduchá prezentace, která nese ty nejdůležitější informace patří k základním prvkům reklamy. I zde je však nutné dbát na to, aby byl obsah, který prezentujete originální a dostatečně vás odlišoval od konkurence.

13 FOTOGRAFIE A KRÁT- KOMETRÁŽNÍ VIDEO

14 12 - FOTOGRAFIE A KRÁTKOMETRÁŽNÍ VIDEO 01 FOTOGRAFIE Nedílnou součástí reklamy jsou fotografie, proto při své práci s fotografiemi velmi často pracujeme a veškeré snímky se snažíme pořizovat sami. Jsme schopni vám zajistit do vaších projektů kvalitní snímky na míru, které přidají konečnému výsledku ten správný šmrnc a dodají vašemu obsahu kvalitu. Pro klienty, kteří se pohybují v oblasti modelingu, jsme schopni zajistit i studio-foto a vytvoření portfolia, což je zajímavá příležitost pro začínající v této oblasti. 02 KRÁTKOMETRÁŽNÍ VIDEO Pro oživení prezentací a nebo jako samostatný druh propagace je v naší tvorbě zahrnuto i krátkometrážní video. Jedná se o snímky, které mají pouze několik minut, během kterých sledujícím sdělí všechny potřebné informace a přitom během celé délky zaujmou jejich pozornost. Snímky je možné vytvořit ve formě krátkého filmu či jako animaci.

15 FOTOGRAFIE A KRÁTKOMETRÁŽNÍ VIDEO VIRÁLNÍ SNÍMKY I zde se jedná o krátkometrážní videosekvence, které jsou především cíleny tak, aby kolovali na sociálních sítích a tím více podpořili vaší propagaci skrz toto médium. Virální videa mohou mít délku několika sekund a vytvářejí se ve větší frekvenci, aby správným způsobem posílili váš komunikační kanál na sociálních sítích.

16 14 - FOTOGRAFIE A KRÁTKOMETRÁŽNÍ VIDEO Fotografie a video k reklamě neodmyslitelně patří, proto klientům nabízíme, že jim tento obsah obstáráme v té nejlepší kvalitě, aby výsledný projekt dostal seriozní image, kterou si zaslouží a dosáhl maximální originality. Snímky součástí webové prezentaci přímo vaší společnosti či organizace návštěvníkovi vdechnou tu správnou atmosféru a tím si ho získáte. Nevyčíslitelně zvednou vaši popularitu a posílí váš komunikační kanál s cílovou skupinou.

17 ILUSTRACE A DIGITÁL- NÍ KRESBA

18 16 - ILUSTRACE A DIGITÁLNÍ KRESBA 01 ILUSTRACE Fotografie či krátký film je sice velmi častým jevem na webu a dalších propagačních materiálech, ale ilustrovaný obsah není v žádném případě pozadu. Díky ilustracím a následným animacím se může například pouhá webová prezentace proměnit v nepopsatelný zážitek pro návštěvníka, který váš obsah bez většího přemýšlení, bude šířit prostřednictvím různých médií. 02 DIGITÁLNÍ KRESBA Kresba prostřednictvím profesionálního grafického softwaru posouvá kreslení tužkou na fotorealistickou úroveň, proto je možné svět fantazie převést do digitální podoby a vytvořit tak působivé snímky, které mohou sloužit i jako scény pro filmovou produkci nebo pro zábavní herní průmysl. Digitální kresba je také často využívána i při tvorbě produktového designu. S radostí převedeme každou vaší představu do hmatatelné podoby.

19 ILUSTRACE A DIGITÁLNÍ KRESBA TVORBA MASKOTŮ V některých oblastech reklamy není od věci vytvořit také podobu maskota, který bude s vaší cílovou skupinou komunikovat prostřednictvím vašich propagačních materiálů. Maskot znázorňuje lidskou tvář vašeho projektu a návštěvníci či zákazníci si díky tomu vytvoří k vašemu obsahu bližší pouto.

20 18 - ILUSTRACE A DIGITÁLNÍ KRESBA Kreslený obsah dodává projektům atmosféru, které jiné prvky, jako je text, fotografie či video nemohou konkurovat. Ilustrace a především digitální kresba je velkým pomocníkem při herní či filmové produkci nebo při tvorbě návrhů jakéhokoliv produktového designu. Maskot pro změnu může několikanásobně zvýšit atraktivitu vaší značky.

21 ONLINE MARKETING A KOMUNIKACE

22 20 - ONLINE MARKETING A KOMUNIKACE 01 ONLINE MARKETING A SEO Vaši webovou prezentaci optimálně nastavíme pro vyhledáváče a dále vám sestavíme plán, který pomůže vašemu webu být o krok před konkurencí. Dle uvážení a vašich potřeb pro vás zhotovíme návrh, jak na váš internetový obsah přilákat co nejvíce návštěvníku a potencionálních zákazníků. Po schválení návrhu samozřejmě pro vás vše zhotovíme a nastavíme. 02 OVÉ A VĚRNOSTNÍ KAMPANĚ Pro to, aby byla vaše cílová skupina stále v obraze o všech nových službách či produktech, které nabízíte, je vhodné zvolit věrnostní kampaň. Na výběr máte hned z několika možností, nejčastější a nejefektivnější je nastavení různých slevových akcí. Znovu však vše záleží na individuálních cílech klienta. Jako podpůrný materiál k vašemu stávajícímu webovému obsahu také efektivně přispívá tvorba newsletterů, tedy přesněji řečeno tvorba působivých ových zpráv, které cílovou skupinu informují o novinkách.

23 ONLINE MARKETING A KOMUNIKACE KAMPANĚ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH Sociální sítě jsou v dnešní době jedno z nejrozšířenějších a nejefektivnějších médií v šíření reklamy, proto se zaměřujeme i na kampaně, které lze uplatnit prostřednictvím těchto sítí. Použití těchto kampaní není však úplně vhodné pro každý druh služeb či produktů. Je nezbytné, aby veškerý obsah, který je sdílen, byl pro cílovou skupinu atraktivní a dále je nutné udržovat komunikační kanál aktuální. Sociální obsah se proto tvoří v co nejkratších a však předem promyšlených časových intervalech.

24 22 - ONLINE MARKETING A KOMUNIKACE Když je vytvořen atraktivní obsah, je nezbytné tento obsah dále nějakým efektivním způsobem šířit, a tady přichází na scénu online marketing. Nastavením různých propagačních kampaní jsme schopni pro vás zvýšit počet potencionálních zákazníků a vytvořit pro ně další zajímavý obsah, který je nadále udrží v obraze a především se zvýší vaše pověst. Každá kampaň je nastavena individuálně podle toho, co je pro klienta opravdu efektivní.

25 KONTAKTUJTE NÁS

26 Solertia Visum, s. r. o.

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

graf ika a design Focused on your needs

graf ika a design Focused on your needs Focused on your needs graf ika a design Trigama International s.r.o. Hakenova 920/1, 196 00 Prague Czech Republic IČ 02184117 www.trigama.eu info@trigama.eu tel/phone 00420 777 820 487 Trigama International

Více

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Mgr. Bohdana Rambousková Agenda Jednotná firemní identita Její základní prvky logo, vizitky, email, web Jasné sdělení Media plán Jednotná

Více

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava Číslo projektu: Název projektu: Subjekt: Označení materiálu (přílohy): CZ.1.07/1.1.24/02.0118 Polygrafie v praxi Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava Branding 2 Autor: Markéta

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. InstoreRadio vzbuzuje emoce! InstoreRadio je přes satelit vysílaný hudební a informační program, díky kterému supermarket zpříjemňuje nákup zákazníkům. Tyto programy jsou oblíbené,

Více

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií.

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií. G R A F I C K É A R E K L A M N Í S T U D I O www.ideal-studio.cz PŘEDSTAVENÍ Naše společnost funguje na trhu od roku 2003 původně jako grafické studio. Díky požadavkům klientů, jsme se postupem času vyprofilovali

Více

grafické portfolio rebel art

grafické portfolio rebel art grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping!

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping! spojujeme zákazníky, snižujeme ceny Všichni známe zlaté pravidlo: Kupujte ve velkém a získejte výhodnější cenu. Převedli jsme tento koncept do online prodeje a motivujeme ostatní sířit přes sociální sítě!

Více

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ VAŠEHO WEBU! AŤ UŽ SE JEDNÁ O JEDNOSTRÁNKOVOU PREZENTACI TYPU LANDING PAGE NEBO ROZSÁHLÉ WEBOVÉ STRÁNKY,

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům?

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? Nejdříve je třeba si uvědomit, že všichni zájemci a vaši potenciální zákazníci nejsou ve stejné fázi nákupu. Někteří teprve uvažují o tom, že si něco

Více

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Provozně ekonomická fakulta Katedra informačních systémů TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI Reklama na internetu Vedoucí práce: Ing. Jarolímek Praha, 2005 Internet jako nejmladší

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

Produktový ceník pro rok 2010

Produktový ceník pro rok 2010 Produktový ceník pro rok 2010 (platný od 1.6.2010 do odvolání) Veškeré ceny jsou uvedeny v Kč bez 20 % DPH Nebuďte jako ostatní, odlište se! corporate identity CORPORATE IDENTITY Vizuální firemní identita

Více

Redesign webu. www.czech-us.cz Autor: Michal Blažek michal.blazek@czech-us.cz 4. 7. 2014

Redesign webu. www.czech-us.cz Autor: Michal Blažek michal.blazek@czech-us.cz 4. 7. 2014 Redesign webu www.czech-us.cz www.czech-us.cz Autor: Michal Blažek michal.blazek@czech-us.cz 4. 7. 2014 1 Obsah OBSAH... 2 WIREFRAME WEBOVÝCH STRÁNEK... 3 DŮVODY PRO REDESIGN... 4 CÍLE REDESIGNU... 4 ROZSAH

Více

Monetizační a komunikační 4G/WiFi platforma. 2014 SOCIFI Ltd. - 4G & WiFi monetization, promotion and advertising platform

Monetizační a komunikační 4G/WiFi platforma. 2014 SOCIFI Ltd. - 4G & WiFi monetization, promotion and advertising platform Monetizační a komunikační 4G/WiFi platforma 7 SOCIFI vznikla v britské digitální agentuře PositiveZero. Po 7 letech v digitálních médiích a 2 letech vývoje byla společnost SOCIFI představena veřejnosti

Více

Alan Záruba / / JAK DOSTAT KORPORÁTNÍ DESIGN NA WEB

Alan Záruba / /   JAK DOSTAT KORPORÁTNÍ DESIGN NA WEB Alan Záruba / 30. 10. 2008 / www.cicz.eu JAK DOSTAT KORPORÁTNÍ DESIGN NA WEB 1. JEDNOTNÝ VIZUÁLNÍ STYL (CORPORATE DESIGN) FIREMNÍ STYL NA WEBU ZÁKLADNÍ FUNKCE A PRVKY 2. Firemní styl na webu základní funkce

Více

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga)

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga) Prezentace společnosti eportály s.r.o. www.eportaly.cz Kdo jsme Firma eportály s.r.o. je česká firma orientovaná na B2B a B2C. Nabízíme služby v oblasti grafických služeb, internetu a reklamy převážně

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

Design manuál (grafický manuál) Caorporate identity = Corporate image

Design manuál (grafický manuál) Caorporate identity = Corporate image VYMEZENÍ POJMŮ 1 V našem oboru se v souvislosti s vizuálním stylem často používají pojmy, které se často zaměňují: Corporate design-vizuální styl Jednotný vizuální styl Logo manuál Design manuál (grafický

Více

Reklamní a mediální agentura

Reklamní a mediální agentura Reklamní a mediální agentura Katalog poskytovaných služeb Reklamní a mediální agentura +420 775 57 87 57 jan.molnar@ovamedia.cz www..cz Jsme reklamní a mediální agentura s týmem specialistů na propagaci

Více

aneb co zůstane v paměti

aneb co zůstane v paměti Co je to logo/logotyp LOGO/LOGOTYP aneb co zůstane v paměti Logo/logotyp (z řeckého logos = slovo, řeč, zákon, pojem ) je grafický symbol značka, která zastupuje firemní identitu, image a design výrobků

Více

Grafický manuál. Obchodní údaje firmy

Grafický manuál. Obchodní údaje firmy Obchodní údaje firmy TOROLA electronic, spol. s r.o. Sídlo firmy: Míru 1319 738 01 Frýdek Místek Czech Republic IČO: 42767555 DIČ: CZ42767555 GPS souřadnice: N 49 41 '12.181 E 18 20' 23.729 Výrobní závod:

Více

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 9. MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ FESTIVAL A MEETING POINT SOUČASNÉ ČESKÉ DESIGNOVÉ SCÉNY JEDNOU ZA ROK, PŘED VÁNOCI S TRADICÍ OD ROKU 2007 10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK

Více

CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu

CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu 1 Obsah 2 úvod.......................................................................................... 3 1 / jednotný vizuální styl

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH?

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH? Sociální média rychle dotahují email jako hlavní způsob zasílání zpráv a informací online. Facebook má více než 1 bilion uživatelů, více než 55 milionů zpráv je denně vystaveno na Twitteru a mnoha dalších

Více

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru CENÍK GRAFIKY Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru Důkladnou úvodní konzultaci ohledně vytvoření grafického návrhu Výběr z několika designů Kompletní návrhy obdržíte v elektronické

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Video natáčení / střih

Video natáčení / střih Video natáčení / střih Podle posledních průzkumů lidé na webových stránkách spíše scanují očima, nežli čtou. Video forma přichází jako dokonalý marketingový doplněk omnichannelu, ať už pro novou akvizici

Více

OBÁLKA účinný nástroj komunikace

OBÁLKA účinný nástroj komunikace jako OBÁLKA účinný Podívejte se na obálku z pohledu příjemce a jak ji vnímá. Pochopíte její sílu a možnosti. Říká:»Existuji. Jsem.«OBÁLKA... je základní firemní tiskovina Obálka s logem patří mezi základní

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA

NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA 1 2 3 4 OUTSOURCING LOGISTIKY skladování, balení, distribuce, vratky a reklamace CENA za balík: 145,- Kč * TVORBA VLASTNÍHO E-SHOPU webdesign, script, interní SEO,

Více

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario Novinky v CONSTRUCTU Nové vedení společnosti Nové produkty řady Vario Aktualita NOVÉ VEDENÍ SPOLEČNOSTI Společnost CONSTRUCT, působící na českém trhu více než 20 let, prošla zásadní personální změnou.

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Pěstování zeleniny na zemědělské půdě

Pěstování zeleniny na zemědělské půdě Pěstování zeleniny na zemědělské půdě Využití internetu a sociálních sítí v rámci semináře Zásady správného obhospodařování zemědělské půdy (13/018/1310b/164/000699) Struktura prezentace Nový jednotný

Více

Nosiče venkovní reklamy

Nosiče venkovní reklamy Nosiče venkovní reklamy Billboardy Bigboardy Mostní konstrukce Billboardy 510 x 240cm Bigboardy 960 x 360cm Nezbytnou součástí dnešního marketingu je i reklama. Stále se rozvíjející částí reklamy je i

Více

Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz

Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz Příloha č. 2 Výzvy - Detailní popis předmětu VZ Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz V rámci dodávky vznikne dokument s analýzou současného stavu Portálu veřejné správy (PVS), určením

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 9. MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ FESTIVAL A MEETING POINT SOUČASNÉ ČESKÉ DESIGNOVÉ SCÉNY JEDNOU ZA ROK, PŘED VÁNOCI S TRADICÍ OD ROKU 2007 10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK

Více

Easy Magazine Media Kit

Easy Magazine Media Kit # 1 EASY MEDIA KIT Easy Magazine Media Kit Independence, Freedom & Hangover Since 2010 14 # 2 EASY MEDIA KIT Easy Easy Magazine je svěží, mladý a neotřelý časopis, který zaujme atraktivním designem a příjemným

Více

OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS

OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS ADTRUCKS základní informace ADTRUCKS kamióny představují nové prémiové outdoorové médium s působností v celé Evropě. Reklamní nosiče zaujmou samotnou velikostí reklamní

Více

Charta služeb. Marketingová strategie a propagace charty. Jak užívat chartu ke zlepšení služeb

Charta služeb. Marketingová strategie a propagace charty. Jak užívat chartu ke zlepšení služeb Marketingová strategie a propagace charty Jak užívat chartu ke zlepšení služeb Vyhlášení charty Po zpracování definitivní verze charty nastává čas jejího zveřejnění. Pro zajištění maximální informovanosti

Více

kreativní marketingová agentura

kreativní marketingová agentura C E N Í K S L U Ž E B Skenování a digitalizace dat Scan s automatickým podávačem Digitalizace ČB scan A3 4,0 Kč/str. bez DPH. Digitalizace ČB scan A4-A5 1.8 Kč/str. bez DPH. Digitalizace COLOR scan A3

Více

Stránky pro realitní kanceláře

Stránky pro realitní kanceláře Stránky pro realitní kanceláře () Obsah Co nabízíme nově vznikajícím i existujícím realitním kancelářím... 2 Webové stránky pro realitní kancelář... 2 Realitní program (software)... 2 Náhledy realitního

Více

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK K ÚČASTI:

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK K ÚČASTI: MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ FESTIVAL A MEETING POINT SOUČASNÉ ČESKÉ DESIGNOVÉ SCÉNY 10. ROČNÍK 7. - 11. 12. 2016 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK K ÚČASTI: 1. 9. 2016 I. ZÁKLADNÍ INFORMACE

Více

Error 404 aneb jak chytře a elegantně vydesignovat chybovou stránku

Error 404 aneb jak chytře a elegantně vydesignovat chybovou stránku Tisková zpráva Praha, 15. října 2017 Error 404 aneb jak chytře a elegantně vydesignovat chybovou stránku Na Error 404 neboli chybovou stránku již jistě narazil každý z vás. Většinou se jedná o nepříliš

Více

Komplet studijních podpor za jednotlivé části kurzu KLIKA v projektu Úspěšná škola

Komplet studijních podpor za jednotlivé části kurzu KLIKA v projektu Úspěšná škola Komplet studijních podpor za jednotlivé části kurzu KLIKA v projektu Úspěšná škola Dokument byl vytvořen v rámci projektu Úspěšná škola vzdělávání řídicích a strategických týmů středních škol v Plzeňském

Více

Grafický manuál jednotného vizuálního stylu

Grafický manuál jednotného vizuálního stylu Grafický manuál jednotného vizuálního stylu Úvodem Úroveň a styl vizuální prezentace má pro vznik žádoucí (pozitivní) image subjektu klíčový a prakticky rozhodující význam. Subjekt, který si přeje být

Více

gamifikace pro verejnost hravý event marketing

gamifikace pro verejnost hravý event marketing ˇ pro verejnost hravý event marketing Chtěli byste dát vědět více lidem o své instituci, značce či produktu a oslovit nové cílové skupiny? více motivovat již stávající klienty k určité činnosti a vzbuzovat

Více

Jak dát vědět zákazníkům o svých výrobcích a službách. Věra Staňková

Jak dát vědět zákazníkům o svých výrobcích a službách. Věra Staňková Jak dát vědět zákazníkům o svých výrobcích a službách Věra Staňková Hlavní motto Když neděláte marketing, stane se něco hrozného, totiž NIC Víte, kam směřujete? Kdo nezná přístav, do kterého se chce plavit,

Více

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi Projekt: Reg.č.: Operační program: Škola: Tematický okruh: Jméno autora: MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi CZ.1.07/1.5.00/34.0903 Vzdělávání pro konkurenceschopnost Hotelová škola, Vyšší

Více

Produktové portfolio USB FLASH DISKY VLASTNÍ TVARY CHYTRÉ NÁRAMKY VIRTUÁLNÍ REALITA VYCHYTÁVKY POWER BANKY WEB KEY BALENÍ VIDEO BROŽURY

Produktové portfolio USB FLASH DISKY VLASTNÍ TVARY CHYTRÉ NÁRAMKY VIRTUÁLNÍ REALITA VYCHYTÁVKY POWER BANKY WEB KEY BALENÍ VIDEO BROŽURY Produktové portfolio USB FLASH DISKY VLASTNÍ TVARY CHYTRÉ NÁRAMKY VIRTUÁLNÍ REALITA VYCHYTÁVKY POWER BANKY WEB KEY BALENÍ VIDEO BROŽURY Kovové USB flash disky USB FLASH DISKY FLASH DISK K01 Rozměry: 39

Více

Pravidla pro publicitu projektů podpořených z prostředků TA ČR

Pravidla pro publicitu projektů podpořených z prostředků TA ČR Pravidla pro publicitu projektů podpořených z prostředků TA ČR 1. ÚVOD Pravidla pro publicitu (dále jen Pravidla) stanovují povinné náležitosti v oblasti zajištění propagace projektů a jejich výsledků

Více

Záměr RIS JMK komunikace Nová konkurenční identita regionu

Záměr RIS JMK komunikace Nová konkurenční identita regionu Záměr RIS JMK komunikace Nová konkurenční identita regionu Prezentace pro klíčové představitele Dostat se o úroveň výše RIS JMK je založena na existenci regionálního inovačního ekosystému Regionální

Více

Prezentace společnosti M-Age

Prezentace společnosti M-Age Prezentace společnosti M-Age O společnosti Jsme marketér s prokazatelnými zkušenostmi s vývojem funkčních konceptů pro velké a střední společnosti i firmy lokálního charakteru. Na straně agentur i zadavatelů

Více

ZADÁNÍ KRAJSKÉHO KOLA

ZADÁNÍ KRAJSKÉHO KOLA ZADÁNÍ KRAJSKÉHO KOLA Soutěžní kategorie A základní školy a nižší stupně víceletých gymnázií Název soutěžního projektu: Reklamní kampaň Tématem letošního ročníku Office Areny 2019 je reklamní kampaň. V

Více

Internetové služby isenzor

Internetové služby isenzor Internetové služby isenzor Aktuální snímek z webové kamery nebo aktuální teplota umístěná na vašich stránkách představují překvapivě účinný a neotřelý způsob, jak na vaše stránky přilákat nové a zejména

Více

Webové prezentace a aplikace. Autor: Ing. Jan Nožička SOŠ a SOU Česká Lípa VY_32_INOVACE_1132_Webové prezentace a aplikace_pwp

Webové prezentace a aplikace. Autor: Ing. Jan Nožička SOŠ a SOU Česká Lípa VY_32_INOVACE_1132_Webové prezentace a aplikace_pwp Webové prezentace a aplikace Autor: Ing. Jan Nožička SOŠ a SOU Česká Lípa VY_32_INOVACE_1132_Webové prezentace a aplikace_pwp Název školy: Číslo a název projektu: Číslo a název šablony klíčové aktivity:

Více

VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ

VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK PROGRAMOVÁNÍ PREFEROVANÝ TYP: BRIGÁDNÍK + ŽIVNOSTNÍK Hledáme externího programátora webových stránek,

Více

Tvořte v profesionálním grafickém editoru! Live designer

Tvořte v profesionálním grafickém editoru! Live designer Obsah 1. Tvořte v profesionálním grafickém editoru 2. Nejen rozlišení je důležité 3. Možnosti úpravy velikosti a pozice obrázku 4. Možnost různého rozložení fotografií pro každý měsíc 5. Vkládání vlastních

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

865+ webů. 12 kolegů

865+ webů. 12 kolegů 8 let Už osmým rokem stavíme weby, dnes již na 5. generaci našeho vlastního redakčního systému FreshCMS. 865+ webů Provozujeme 865+ webových stránek našich klientů. 180+ slov 180 klíčových slov držíme

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem

Více

INFORMATIKA. Grafické studio ve škole

INFORMATIKA. Grafické studio ve škole INFORMATIKA Grafické studio ve škole LUKÁŠ RACHŮNEK Přírodovědecká fakulta UP, Olomouc V současné době školy všech typů často potřebují grafické práce. Jedná se například o prezentaci školy ve formě brožur,

Více

Využití sociálních sítí v náboru zaměstnanců

Využití sociálních sítí v náboru zaměstnanců Využití sociálních sítí v náboru zaměstnanců 500 HR MINUTES KONFERENCE O MODERNÍCH TRENDECH V HR 13. března 2013 Hana Velíšková, KPMG KPMG Česká republika Od roku 1990 760 zaměstnanců 27 partnerů Druhý

Více

studio Propagační katalog Reklamní a dárkové předměty Webdesign, CMS, e-shopy Řezaná grafika, Polepy aut Marketingová komunikace

studio Propagační katalog Reklamní a dárkové předměty Webdesign, CMS, e-shopy Řezaná grafika, Polepy aut Marketingová komunikace G R A F I C K É S T U D I O Propagační katalog AMADEUS - Petr Kopecký U Vinohradské nemocnice 7 130 00 Praha 3 - Vinohrady Loga, firemní tiskoviny Propagační materiály Corporate identity Kresba, malba,

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Internet marketing je jedním z druhů propagace, kterým můžete získávat nové zákazníky a budovat značku (branding).

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE PROBIO

PŘÍPADOVÁ STUDIE PROBIO PŘÍPADOVÁ STUDIE PROBIO E-shopové a webové řešení na míru PROBIO Nové e-shopové a webové řešení s cílem stát se jedničkou na trhu v on-line prodeji biopotravin. Zadavatel: Doba vzájemné spolupráce: Realizace:

Více

Příloha č.6: Komunikační mix

Příloha č.6: Komunikační mix Příloha č.6: Komunikační mix Production výroba komunikačních nástrojů...3 Kariérní stránky... 3 Vlastní fotografie... 3 Vlastní video... 3 Prezentační systém... 3 Facebook profil... 4 Reach zasažení cílové

Více

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz Profesionální internetové stránky dostupné pro každého více než 100 spokojených uživatelů www.web360.cz Název dokumentu: Ceník, představení aplikace Web360 Zpracoval: David Brtník Verze: 2, ze dne 2.12.2009

Více

Comm4u vaše kreativní agentura

Comm4u vaše kreativní agentura Comm4u vaše kreativní agentura Vážení přátelé, dovoluji si vám představit kreativní agenturu comm4u s.r.o. a její nabídku služeb, která vás, jak doufám, osloví. Věřím, že naše portfolio obsahuje služby,

Více

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve

Více

Za všechno může dizajn. psychologie v reklamě

Za všechno může dizajn. psychologie v reklamě Za všechno může dizajn psychologie v reklamě DESIGN Jedna z nejdůležitějších součástí společnosti; první vizuální kontakt klienta s naší společností. Design je velmi individuální záležitost a nelze docílit,

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON E-shopové řešení na míru KROON Nový e-shop propojený s informačním systémem Pohoda, plně automatizovaný a bez nutnosti lidského zásahu Zadavatel: Doba vzájemné spolupráce: Realizace:

Více

Live Shop v by AZ Computers. Alexandr Zlesák, DiS

Live Shop v by AZ Computers. Alexandr Zlesák, DiS Live Shop v 2.5.1 by AZ Computers Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 Vážení, potěšil nás zájem o naše služby a věříme, že Vám bude naše nabídka vyhovovat. Pročtěte si naši nabídku

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka.

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka. Firmy investují nemalé prostředky do posílení loajality zákazníků, zjišťování jejich spokojenosti a vnímání značky. Další prostředky směřují do výběru a motivace zaměstnanců, tréninků a školení, do průzkumů

Více

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 Květen 2011 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY Využití a vlastnosti - Seznam objektů dělený do kategorií - Půdorys objektu - Systém trasování - Zvukové komentáře - Jazykové mutace - Propojení s virtuálními prohlídkami - Virtuální

Více

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Přeměna vašeho podniku Canon Business Services Chování zákazníků se mění rychleji než kdykoliv předtím a vaše organizace musí být připravena na změnu ve způsobu, jakým vytváříte

Více

Schaumannovka Schaumannovka

Schaumannovka Schaumannovka manuál jednotného vizuálního stylu 1 2 Manuál jednotného vizuálního stylu 1. Úvod 4 1.1 Jednotný vizuální styl 4 1.2 Jak pracovat s manuálem 5 2. Logotyp 6 2.1 Barevné provedení 6 2.2 Ochranné pole 7 2.3

Více

Nová média a oslovení mládeže

Nová média a oslovení mládeže Nová média a oslovení mládeže Sociální sítě účinný moderní marketingový a komunikační nástroj Nikola Samková, 27. 11. 2016 Sociální sítě Jedná se o službu na internetu. Registrovaným členům umožňuje vytvářet

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

Společnost B&B Polygrafie

Společnost B&B Polygrafie Společnost B&B Polygrafie Naše společnost se dlouhodobě specializuje zejména na obalový a reklamní materiál v pivovarnictví. V tomto interaktivním dokumentu bychom Vám rádi představili nabídku našich služeb

Více

marketingová agentura

marketingová agentura marketingová agentura Xantipa Agency je komplexní marketingová agentura, která se od roku 2005 zaměřuje především na kompletní reklamní zastupování společností. Nabízíme grafické služby, kreativní kampaně,

Více

Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější

Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější Jelikož nemáme rádi zdlouhavé texty, které stejně nikdo nečte až do konce, rozhodli jsme se pro Vás sepsat pouze to nejdůležitější, co byste měli vědět, než si

Více

FLASH DISK K02 Rozměry: 39 12,5 4,5 mm. Barva: MOQ: 50 ks. FLASH DISK K05 Rozměry: ,2 mm. Barva: MOQ: 50 ks

FLASH DISK K02 Rozměry: 39 12,5 4,5 mm. Barva: MOQ: 50 ks. FLASH DISK K05 Rozměry: ,2 mm. Barva: MOQ: 50 ks Produktové portfolio USB FLASH DISKY REPRODUKTORY VLASTNÍ TVARY CHYTRÉ NÁRAMKY VYCHYTÁVKY POWER BANKY VIRTUÁLNÍ REALITA BALENÍ VIDEO BROŽURY BRAŠNY & BATOHY Kovové USB flash disky USB FLASH DISKY FLASH

Více

Jak nastavit firemní značku a řídit ji v onlinu

Jak nastavit firemní značku a řídit ji v onlinu Jak nastavit firemní značku a řídit ji v onlinu 8. 2. 2017 Poslání firmy vyjadřuje filosofii a směr, kterým se má firma ubírat. Poslání firmy se v našem podání skládá z vize, mise a řešení. Vize je důvod,

Více

VIZUÁLNÍ STYL. Jednotícími prvky vizuálního stylu značky V-podlahy je ikona z loga, typografie, barevnost a pruhovanost.

VIZUÁLNÍ STYL. Jednotícími prvky vizuálního stylu značky V-podlahy je ikona z loga, typografie, barevnost a pruhovanost. 2 VIZUÁLNÍ STYL Jednotícími prvky vizuálního stylu značky V-podlahy je ikona z loga, typografie, barevnost a pruhovanost. Cílem vizuálního stylu je působit sjednoceně. Vytvořit u cílové skupiny myslovou

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG VIZUÁLNÍ IDENTITA FIRMY

NABÍDKOVÝ KATALOG VIZUÁLNÍ IDENTITA FIRMY NABÍDKOVÝ KATALOG VIZUÁLNÍ IDENTITA FIRMY Platný od 1. 1. 2017 Specializujeme se na kompletní tvorbu vizuálních identit společností. Identita vždy musí reflektovat hodnoty dané společnosti a právě díky

Více

Stručně o studiu CobraDesign

Stručně o studiu CobraDesign Stručně o studiu CobraDesign CobraDesign je grafické studio zabývající se především webdesignem a internetovým obchodováním se vším, co s tím souvisí, tedy včetně účinné SEO optimalizace a online marketingu.

Více

Grafický manuál společnosti E LINKX a.s.

Grafický manuál společnosti E LINKX a.s. Grafický manuál společnosti E LINKX a.s. inovující přínosné volné Obsah 4 Úvod 5 Logo a použití 8 Barevná paleta 10 Typografie 12 Aplikace loga 14 Aplikace korporátní identity Úvod Základ grafické identity,

Více