TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2012 Závěrečná zpráva Plzeňský kraj

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2012 Závěrečná zpráva Plzeňský kraj"

Transkript

1 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2012 Závěrečná zpráva Plzeňský kraj Datum konání: července 2012 Místo konání: Plzeňský kraj 1. etapa: 27. července Plzeň Plasy Kralovice (Mariánská Týnice) Manětín Kladruby u Stříbra - Plzeň 2. etapa: 28.července Plzeň Nebílovy Velhartice Rabí Šťáhlavy - Plzeň 3. etapa: 29. července Chotěšov - Horšovský Týn Švihov Chlumčany Plzeň Titulární partner: Česká centrála cestovního ruchu CzechTourism, Hospodářská komora ČR, Plzeňský kraj Cíle Projektu: Podpora cestovního ruchu a propagace Plzeňského kraje na pozadí ušlechtilých historických vozů Setkání evropských skvostů historických vozidel ve spojení s městskými a místními oslavami Vznik dokumentárního filmu k propagaci kraje Prezentace regionu Propagace internetových stránek

2 1. etapa 27. července Letošní projekt Trofeo Niké Bohemia 2012 se představil v Plzeňském kraji, slavnostní zahájení hostilo Statutární město Plzeň. Projektu předcházela medializace v regionálních a celoplošných mediích spojená s výlepem plakátů po trase Trofeo Niké Bohemia Slavnostnímu startu předcházela tisková konference, která se konala dne v prostorách Krajského úřadu. Součástí programu TK bylo i zábavné odpoledne pro děti, kde probíhala zejména soutěž malování křídou na přilehlém prostoru Krajského úřadu. Tiskové konference se zúčastnili za Krajský úřad hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec, paní ing. Alena Svobodová a mnoho dalších z oblasti tisku a ostatních nejen regionálních medií. Za organizátora akce paní ing. Marcela Rotter, Karel Loprais a tisková mluvčí paní Taťána Farrag. Po skončení tiskové konference předal pan Karel Loprais společne s ing.alenou Svobodovou originálně podepsané diplomy a věcné ceny malým malířům. Ti zde také mohli vidět dva vzácné historické vozy Laurin Klement DN 6 z roku 1912 a Škoda Popular Monte Carlo z roku Nedílnou součástí byla i prezentace vítězné Tatry pana Karla Lopraise. Slavnostní zahajovací večer se konal v hotelu Victoria, kde posádky oficiálně přivítal prezident projektu pan Karel Loprais, viceprezident hospodářské komory ČR ing. Pavel Bartoš společně s organizátorkou projektu Ing. Marcelou Rotter.

3 1. etapa 27. července V ranních hodinách 27.července se na náměstí Republiky začínají postupně řadit první historické vozidla, aby mohla po deváté hodině slavnostně vyrazit na první etapu. Doprovodným programem byla i ztvárněna scénka o prvním automobilu v ulicích Plzně. U této mohli občané města zhlédnout herce v dobovém oblečení a povoz tažený koňmi. Byli představeny zúčastněné vozy včetně popisu technických parametrů. Za Statutární město Plzeň se slavnostního zahájení zúčastnila náměstkyně primátora paní Bc. Eva Herinková a za Krajský úřad radní Václav Koubík, který i celou 1.etapu slavnostně odstartoval.

4 1. etapa 27. července V odstartované koloně historických vozů se nám představili: Za organizátora Laurin Klement DN 6 z roku 1912 Miroslav Krejsa s vozem Laurin Klement Škoda 110 z roku 1927 Bohumil Suchý s vozem Tatra 57 Sport z roku 1933 Viliam Miklík s vozem Tatra 75 Cabrio z roku 1936 Ladislav Novák s vozem Bentley 3,5 litre z roku 1936 Jacques Lessueur s vozem Peugeot 402 Dal Mat z roku 1937 Zdeněk Touš s vozem Škoda Popular Monte Carlo z roku 1937 Aleš Maralík s vozem Tatra 87 z roku 1947 Vladimír Kudrna s vozem Škoda 1101 Tudor z roku 1948 Pierre-Alain Barbier s vozem MG TC z roku 1948 Otto Horníček s vozem Jaguar XK 120 SE z roku 1952 Jiří Janošek s vozem MG-A z roku 1955 Pavel Fiala s vozem MG-A z roku 1956 Petr Bárta s vozem Rolls Royce Silver Cloud z roku 1956 Vladimír koštial s vozem Mercedes 190 SL z roku 1960 Marek Novotný s vozem Alfa Romeo Giulietta Spider z roku 1961 Daniel Thourot s vozem Mercedes 192 SL z roku 1961 p. Kuba s vozem MGA z roku 1961 Pavel Arpai s vozem Jaguar E Coupé Mk.l 4,2 z roku 1967 p. Pelák s vozem Jaguar E Roadster z roku 1968 Hugo Malinovský VW Brouk 1600 Cabrio z roku 1970 Z technických důvodů se nezúčastnili : Michel Fénomino s vozem Clément-Bayard 9HP z roku 1912, Zdeněk Válek s vozem Fiat 520 z roku 1928 a John Thoma s vozem Buick Special Dual Owl Phaëtor z roku 1927.

5 1. etapa 27. července První zastávkou etapy bylo město Plasy, kde auta zaparkovala před klášterem. Na kolonu historických vozidel zde již čekali místní obyvatelé zároveň s dobrovolnými hasiči a jejich hasičským historickým vozem Walter. Posádky se odebraly k prohlídce kláštera, který byl založen v roce 1144 knížetem Vladislavem II. Před klášterem probíhal doprovodný program a odborný výklad technických specifikací automobilu. Po návratu posádek se opět rozběhly písty ve válcích a kolona po odstartování starostou Zdeňkem Hanzlíčkem se rozjela směrem k muzeu Mariánská Týnice. Následující zastávkou byla Mariánská Týnice, kde nás již netrpělivě očekávali občané přiléhlých Kralovic s představiteli města Kralovice a to tajemníkem Pavlem Vránou. Zde posádky navštívili kostel Zvěstování Panny Marie dnes sloužící jako muzeum a galerie severního Plzeňska. Na další trasu kolonu odstartoval tajemník města Kralovice Bc. Pavel Vrána. K zámku Manětín to netrvalo koloně dlouho a zhruba po půl hodině kolona zaparkovala v jejich zahradách. Zde kolonu slavnostně přivítal starosta obce Manětín Mgr. Josef Gilbert Matuška. Původní tvrz přestavěnou později na zámek posádky navštívily krátce po poledni. Zde jako na jiných zastávkách produkční tým získal spoustu zajímavých filmařských a fotografických materiálů. Odtud kolona vyrazila směr Kladruby u Stříbra a spanilou jízdu odstartoval již zmiňovaný starosta obce.

6 1. etapa 27. července Do Kladrub u Stříbra kolona dorazila pár minut po páté hodině a přivítala ji starostka obce Kladruby u Stříbra Mgr. Svatava Štěrbová. Ta celý projekt hodnotí velice kladně, neboť věří tomu, že tyto Kladruby u Stříbra si již občané České Republiky nebudou zaměňovat s Kladrubami, které jsou proslaveny koňmi nebo léčebným ústavem. Tyto Kladruby u Stříbra jsou specifickými svým nádherným klášterem založeným českým knížetem Vladislavem I. v roce Kolona se po odstartování starostkou obce vydala zpět do Plzně krátce před sedmou hodinou večerní.

7 2. etapa 28. července Sobotním ránem kolona historických vozů vyráží směr zámek v obci Nebilovy. Do zahrad zámků první vůz vjíždí těsně před devátou hodinou. Zámek Nebilovy byl postaven na základech renesanční tvrze v letech 1706 až Posádky vozů a produkční tým se vydávají na prohlídku zámku. Tým získává vzácné fotografické a filmové materiály, posádky nezapomenutelné zážitky. Další etapu GIRO odstartuje starosta obce Mgr. Luboš Zelený. Na hrad Velhartice kolona doráží těsně po desáté hodině dopolední. Hradní bránou auta vjíždí až do horní části hradního nádvoří. Tatra Karla Lopraise parkuje před hradem na členitém terénu. Posádky se ve dvou skupinách účastní prohlídky hradu. K dalšímu cíly kolonu vozidel odstartuje starosta obce ing. Pavel Prosr. Dalším cílem se stala zřícenina hradu Rabí, kde historické vozy již čekaly četné davy návštěvníků. Zaparkovat vozy v podhradí dalo produkčnímu týmu práci, ale s profesionálním klidem tento úkol zvládly. Na cestu k poslednímu cíli tohoto dne se vydala kolona vozidel po prohlídce hradu, který byl částečně zrekonstruován a je zde i muzeum směrem zámek Kozel. Do obce Šťáhlavy kolona vjela po čtvrté hodině a zamířila na známý zámek Kozel, který byl postaven koncem 18. století. Tam kolonu již očekával kastelán Karel Bobek. Jak již je pravidelností, posádky se vydaly na prohlídku zámku a produkční tým získával drahocenné fotografické a filmové materiály. Návštěvníci obdivovaly historické skvosty automobilů. Odtud kolona odjíždí do cílové destinace Plzeň.

8 3. etapa 29. července Nedělním ránem závěrečné etapy se opět rozezvučely motory historických vozidel a kolona vyrazila na Klášter v obci Chotěšov, který byl založen v 13. století nad řekou Radbuzou. Zde kolonu přivítal starosta obce Luděk Rosenberger. Tady byli na akci připraveni a doprovodným programem účastníkům byla místní skupina BABIDOU, která předvedla své vystoupení. Odmávnutím praporu panem místostarostou Luďkem Rosenbergrem se kolona po hodinové zastávce vydala již do deštivého dne směrem Horšovský Týn. V Horšovském Týně nás již na nádvoří zámku přivítal starosta města ing. Josef Holeček. Poté se účastníků ujal kastelán zámku Jan Rosendorfský a přiřadil skupinám prohlídkové okruhy. Zámek-hrad Horšovský Týn byl vystaven v 13. století na místě opevněného biskupského dvorce. Pod vlajkou v rukou starosty ing. Josefa Holečka byla kolona po dvou hodinách odstartována k následující zastávce a to na hrad Švihov.

9 3. etapa 29. července Švihovskými hradbami kolona projela v odpoledních hodinách a účastníky přivítal starosta obce Švihov PaedDr. Václav Petrus. Vodní hrad Švihov byl vystavěn v létech Proslavený je také známou pohádkou Tři oříšky pro Popelku. Prohlídka hradu byla zajímavá pro všechny zúčastněné posádky a proto cesta k další již předposlední zastávce uběhla rychle. Chlumčany obec v okrese Plzeň-jih nám skrývala muzeum o kterém málokdo ví. Jedná se o motomuzeum pana Petra Bárty, kde najdeme české motoskvosty Jawa a ČZ. Tady se naše kolona zastavila aby mohla obdivovat sbírku zachovalých motocyklů.

10 3. etapa 29. července Poslední závěrečnou zastávkou TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2012 se stal Plzeňský pivovar. Kolonu v cíli odmávnul a přivítal náměstek hejtmana Plzeňského kraje pan Jiří Struček. Ten také společně s náměstkyní primátora Statutárního města Plzně paní Bc. Evou Herinkovou a Karlem Lopraisem předali posádkám ocenění za účast na projektu TROFEO NIKÉ BOHEMIA Po skončení slavnostního ceremoniálu se posádky odebrali na již poslední prohlídku. Stala se jím jak jinak prohlídka pivovaru s Ing. Robertem Požárkem, vedoucím návštěvnického centra.

11 3. etapa 29. července

12 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2012

13 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2012

14 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2012

15 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2012 Závěrečnou zprávu sestavil: Miroslav Pastyřík Ing. Marcela Rottet jednatelka International Sports Marketing s.r.o. Office: K. Čapka 84/6, Bruntál, IČ:

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA ZE DNE: 18.6. 2010 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010, 444 KM HISTORIC GIRO KARLOVARSKÝM KRAJEM TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010 je projekt zaměřený na podporu turistického ruchu v České republice.

Více

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA ZE DNE: 26.5. 2010 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010, 444 KM HISTORIC GIRO ÚSTECKÝM KRAJEM TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010 je projekt zaměřený na podporu turistického ruchu v České republice.

Více

VETERÁNI PODPOŘILI JESENÍKY. 14.září 2014, Malá Morávka

VETERÁNI PODPOŘILI JESENÍKY. 14.září 2014, Malá Morávka VETERÁNI PODPOŘILI JESENÍKY 14.září 2014, Malá Morávka Poslanec Ladislav Velebný odstartoval kolonu. Slunečný víkend přivítal bezmála čtyřicítku nablýskaných nádherných veteránů projektu TROFEO NIKÉ JESENÍKY

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

IX. propagační jízda dobrovolných hasičů.

IX. propagační jízda dobrovolných hasičů. IX. propagační jízda dobrovolných hasičů. Ve dnech 27. a 28.5.2017 se uskutečnila XI. Propagační jízda hasičů. Zahájení jízdy bylo v Jáchymově v Karlovarském kraji, odkud pokračovala do Ústeckého kraje,

Více

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků. Ve dnech 7. a 8. srpna 2009 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná jedničkový 11. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Za

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

KONFERENCE... 1 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE... 5 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE SLOVENSKO OBECNÍ DŮM TRAMVAJ S LOGEM ŠKODA JS... 21

KONFERENCE... 1 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE... 5 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE SLOVENSKO OBECNÍ DŮM TRAMVAJ S LOGEM ŠKODA JS... 21 OSLAVY 60. VÝROČÍ ZALOŽENÍ SPOLEČNOSTI Obsah KONFERENCE... 1 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE... 5 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE SLOVENSKO... 16 OBECNÍ DŮM... 18 TRAMVAJ S LOGEM ŠKODA JS... 21 KONFERENCE Šedesáti letům jaderného

Více

Nabídka výletů na rok 2012

Nabídka výletů na rok 2012 Nabídka výletů na rok 2012 SEKO BUS Plzeň s. r. o. dopravní kancelář a cestovní agentura Mikulášská 12 326 00 Plzeň tel.: 377 240 995 602 462 700 e-mail: sekobus@volny.cz www.sekobus.cz 1. Pičín (Pohádková

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. pro. Hlavní město Praha. Baroko očima dětí

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. pro. Hlavní město Praha. Baroko očima dětí ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA pro Baroko očima dětí výstava českých památek v budově WHC UNESCO v Paříži 23. 30. 8. 2017 Budova ředitelství UNESCO, 7, Place de Fontenoy, Paříž, Francie www.hravyarchitekt.cz Základní

Více

Oslavy 10. výročí obnovení krajské samosprávy

Oslavy 10. výročí obnovení krajské samosprávy Oslavy 10. výročí obnovení krajské samosprávy Den Jihomoravského kraje 5. června 2010 v Brně započaly oslavy desátého výročí obnovení krajské samosprávy v České republice tedy i Jihomoravského kraje. Oslavy

Více

Monitoring mediálních výstupů

Monitoring mediálních výstupů Monitoring mediálních výstupů Fórum realitních, stavebních a investičních příležitostí na Plzeňsku FINPEX 2014 Monitorované období: 1. září 15. října 2014 Zpracovala: Mgr. Martina Kurfirstová, ImaginePR,

Více

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 V letošním školním roce se naše ZŠW Pardubice s podporou Magistrátu města Pardubic stala organizátorem tradičních olympijských her pro žáky pátých

Více

230. P L A K E T O V Á J Í Z D A, Kolín 21.6.2014

230. P L A K E T O V Á J Í Z D A, Kolín 21.6.2014 start. číslo jezdec start PK 1 PK 2 PK 3 PK 4 cíl PK 5 PK 6 PK 7 PK 8 cíl 89 ZIMA Petr BSA M35 595 1935 0 0 20 10 0 0 0 0 0 0 0 30 1. 80 ŠITYCH Michal AUTOMOTO A14 520 1929 0 0 20 20 0 0 0 0 0 0 0 40 2.

Více

Statistika návštěvnosti města Český Krumlov za rok 2011

Statistika návštěvnosti města Český Krumlov za rok 2011 Statistika návštěvnosti města Český Krumlov za rok 2011 Českokrumlovský rozvojový fond, spol. s.r.o. Úsek cestovního ruchu Destinační management Náměstí Svornosti 2 381 01 Český Krumlov www.ckrumlov.cz/destination

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

Oslavy 120. výročí založení firmy Josefem Sodomkou Život města Vysoké Mýto Úterý, 26 Květen :48

Oslavy 120. výročí založení firmy Josefem Sodomkou Život města Vysoké Mýto Úterý, 26 Květen :48 Město Vysoké Mýto, společnost Iveco Czech Republic, a. s., Regionální muzeum ve Vysokém Mýtě, Společnost přátel Carrosserie Sodomka, Vysokomýtská kulturní, o. p. s. a Muzeum českého karosářství pořádají

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

ČTRNÁCTÝ ROČNÍK KULTURNÍ AKCE NA PODPORU OHROŽENÉ PAMÁTKY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2016

ČTRNÁCTÝ ROČNÍK KULTURNÍ AKCE NA PODPORU OHROŽENÉ PAMÁTKY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2016 ČTRNÁCTÝ ROČNÍK KULTURNÍ AKCE NA PODPORU OHROŽENÉ PAMÁTKY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2016 ÚVOD KLÁŠTER CHOTĚŠOV O AKCI ZÁŠTITA PROPAGACE A WEB PARTNEŘI KONTAKTY Kulturní program tvoří základní kostru akce Večer

Více

Automobily do r. v (kategorie A1) Pořadí Číslo Jméno Příjmení Kat. Vozidlo Typ Rok Trasa Body

Automobily do r. v (kategorie A1) Pořadí Číslo Jméno Příjmení Kat. Vozidlo Typ Rok Trasa Body Automobily do r. v. 1945 (kategorie A1) 1 7 Jiří Hanousek A1 Tatra 43 1930 89 km 14 2 23 Pavel Ruffer A1 Praga Baby 1936 89 km 66 3 9 Zdeněk Řezníček A1 Walter Byjou 1930 89 km 72 4 3 Jiří Slezák A1 Praga

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Nabídka výletů na rok 2011

Nabídka výletů na rok 2011 Nabídka výletů na rok 2011 SEKO BUS Plzeň s. r. o. dopravní kancelář a cestovní agentura Mikulášská 12 326 00 Plzeň tel.: 377 240 995 602 462 700 e-mail: sekobus@volny.cz www.sekobus.cz 1. Pičín (Pohádková

Více

Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska Bystrica. Mezinárodní projektové setkání na Slovensku

Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska Bystrica. Mezinárodní projektové setkání na Slovensku Projekt: ERASMUS+: Fiktivní obchodování mezi českou a slovenskou školou, číslo smlouvy 2015-1-CZ01-KA219-013831_1 Datum: 20. 11. 2016 26. 11. 2016 Místo: Název akce: Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska

Více

PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ 2017 studentská vědecká konference

PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ 2017 studentská vědecká konference studentská vědecká konference Kopřivnice 11.-13. října 2017 Vážené dámy, vážení pánové, Tímto bychom Vás rádi pozvali na konferenci Průmyslové inženýrství 2017 konající se ve dnech v Kopřivnici. Pořádaná

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 19. 21. 8. 2016, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1940 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

V Mladé Boleslavi proběhlo mistrovství ve vyprošťování, zvítězili hasiči z Třince

V Mladé Boleslavi proběhlo mistrovství ve vyprošťování, zvítězili hasiči z Třince V Mladé Boleslavi proběhlo mistrovství ve vyprošťování, zvítězili hasiči z Třince 15.09.2016 18:00 Ve čtvrtek 15. září se v Mladé Boleslavi uskutečnilo VIII. Mistrovství Hasičského záchranného sboru České

Více

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě.

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě. Ve dnech 3. a 4. srpna 2007 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná 9. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Jedná se o jeden

Více

ZHODNOCENÍ KONFERENCE

ZHODNOCENÍ KONFERENCE 40. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE GENERÁLNÍ PARTNER HLAVNÍ PARTNEŘI ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název konference: Termíny a místa konání: Generální partner: 40. Den malých obcí 31. října 2013, Společenský dům,

Více

Comenius setkání říjen 2013

Comenius setkání říjen 2013 Comenius setkání říjen 2013 V týdnu od 14. do 18. října 2013 hostila naše základní škola celkem 36 zahraničních účastníků projektu Comenius. Jednalo se o 7 návštěvníků z Francie v čele s koordinátorkou

Více

Hradní stezka. Plnění základních programové bodů marketingové koncepce. pro rok 2011

Hradní stezka. Plnění základních programové bodů marketingové koncepce. pro rok 2011 Hradní stezka obecně prospěšná společnost Plnění základních programové bodů marketingové koncepce pro rok 2011 Na intenzivně probíhajících jednáních koncem roku 2010 bylo kromě řešení běžných pracovních

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v září

Účast na veletrzích a dalších akcích v září Účast na veletrzích a dalších akcích v září CIAF, 2. -3. 9. Hradec Králové CIAF je největší leteckou přehlídkou a soutěží špičkových vojenských bojových letounů v České republice. Královéhradecké letiště

Více

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 97. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 25.5.2010 od 8.00 hodin v kanceláři tajemnice Městského úřadu Duchcov Přítomno: 7 Nepřítomno: 0 Z toho

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

Startovní listina. Liberec Historic Ještěd 2011 29. 30. 4. 2011

Startovní listina. Liberec Historic Ještěd 2011 29. 30. 4. 2011 Startovní listina SČ Jezdec Spolujezdec Vůz Objem Kat. 1 Radovan Konopík Veronika Konopníková VW Brouk Cabrio 1584 R 3 2 Evžen Majoroš Mercedes SL 3000 R 4 4 Karel Lacina Dominika Lacinová Škoda Felicia

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň íváš DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SPIS. ZN.: ZN/156/Ř/11 VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: 02.12.2011 Oznámení o konání 20. zasedání Zastupitelstva

Více

Velká sláva u hasičů v Malém Březně

Velká sláva u hasičů v Malém Březně Velká sláva u hasičů v Malém Březně Velkou oslavu uspořádali o víkendu hasiči v Malém Březně u příležitosti převzetí nového vozidla a otevření zmodernizované klubovny mládeže. Oba projekty výrazně podpořil

Více

69. F.I.C.C. Youth Rally 2019 v Autokempinku Konopáč v ČR

69. F.I.C.C. Youth Rally 2019 v Autokempinku Konopáč v ČR TISKOVÁ ZPRÁVA 69. F.I.C.C. Youth Rally 2019 v Autokempinku Konopáč v ČR 18. 4. až 22. 4. 2019 V Heřmanově Městci, 24. 4. 2019 V Autokempinku Konopáč u Heřmanova Městce se na velikonoční svátky uskutečnilo

Více

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 Obsah: - Přednášející v hlavní

Více

Litoměřicko a cestovní ruch 2009-2010. Centrum cestovního ruchu Litoměřice, p.o.

Litoměřicko a cestovní ruch 2009-2010. Centrum cestovního ruchu Litoměřice, p.o. Litoměřicko a cestovní ruch 2009-2010 Centrum cestovního ruchu Litoměřice, p.o. Rozvoj cestovního ruchu v Litoměřicích Cestovní ruch je velmi důležitým odvětvím národního hospodářství» Trvale udržitelný

Více

Výsledky pátek večer MÚ1

Výsledky pátek večer MÚ1 Výsledky pátek večer MÚ1 Poř. SČ Jezdec Spolujezdec Vůz R. V. Čas jízdy ø rychl. Rozdíl Tr. body 1. 29 Adéla Vlková Klára Viktorinová Toyota Celica GT 1986 3:00.1 39,99 0,1 1 2. 1 Václav Mráz Hana Zemanová

Více

Zápis z jednání senátu Rady galerií ČR. 20. 21. 10. 2014 v Oblastní galerii v Liberci. Zápis z pracovního jednání dne 21. 10. 2014

Zápis z jednání senátu Rady galerií ČR. 20. 21. 10. 2014 v Oblastní galerii v Liberci. Zápis z pracovního jednání dne 21. 10. 2014 Zápis z jednání senátu Rady galerií ČR 20. 21. 10. 2014 v Oblastní galerii v Liberci Zápis z pracovního jednání dne 21. 10. 2014 Přivítání účastníků, čestných hostů a úvodní slovo: Mgr. Jiří Jůza PhD.,

Více

ORP Aš Karlovarský kraj

ORP Aš Karlovarský kraj Přírodní pozoruhodnosti 1 20 Historické městské soubory Historické vesnické soubory Zámky 1 15 Hrady, tvrze, zříceniny 1 40 Křesťanské sakrální památky 1 15 Technické památky Muzea, galerie 1 10 Lázeňská

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Wellness Hotel Brdy

Více

EQUITANA - Tipy na pěší výlety

EQUITANA - Tipy na pěší výlety EQUITANA - Tipy na pěší výlety Zámek Březnice www.zamek-breznice.cz Původně gotická tvrz staročeského rodu Buziců z 1. pol. 13. st., která byla v průběhu 16.-17. st. přestavěna na renesanční zámek Jiřím

Více

Mistrovství České republiky - Pohár historických vozidel AVCC AČR Výsledky AUTO od r do r včetně

Mistrovství České republiky - Pohár historických vozidel AVCC AČR Výsledky AUTO od r do r včetně Výsledky AUTO od r. 1946 do r. 1970 včetně Pořadí Jezdec Adresa jezdce Vysílající klub Automobil Rok Obsah TB Body 1 Pavel Jeřábek Josefa Čejky 64 Velorex team Boskovice Škoda Felicia 1961 1086 20 Jeřábková

Více

PROGRAM. 22. CELOSTÁTNÍ KONFERENCE O ÚZEMNÍM PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍM ŘÁDU Olomouc, října Téma: Připravované změny stavebního práva

PROGRAM. 22. CELOSTÁTNÍ KONFERENCE O ÚZEMNÍM PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍM ŘÁDU Olomouc, října Téma: Připravované změny stavebního práva 1. den konference ČTVRTEK 24. 10. 2019 9.00 10.00 Prezence účastníků I. BLOK: 10.00 11.30 10.00 11.30 Zhodnocení dosavadní spolupráce na úseku územního plánování a stavebního řádu mezi Slovenskou republikou

Více

ČESKÉ LÁZEŇSTVÍ JAKO EVROPSKÝ FENOMÉN

ČESKÉ LÁZEŇSTVÍ JAKO EVROPSKÝ FENOMÉN Sdružení lázeňských míst ČR ve spolupráci s agenturou CzechTourism, Svazem léčebných lázní, Lázněmi Luhačovice a městem Luhačovice pořádají 14.KONFERENCI SLM ČR Hotel Společenský dům, Lázně Luhačovice

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA Památky na Plzeňsku ohlašují pestrou sezónu 2016

TISKOVÁ ZPRÁVA Památky na Plzeňsku ohlašují pestrou sezónu 2016 TISKOVÁ ZPRÁVA Památky na Plzeňsku ohlašují pestrou sezónu 2016 České Budějovice, 17. března 2016 Památky, které v Plzeňském kraji spravuje Národní památkový ústav, plánují otevřít poprvé své brány již

Více

Zápis z jednání Komise kultury, cestovního ruchu a vnějších vztahů Rady Kraje Vysočina č. 4/2015 konané dne 10. září 2015

Zápis z jednání Komise kultury, cestovního ruchu a vnějších vztahů Rady Kraje Vysočina č. 4/2015 konané dne 10. září 2015 Zápis z jednání č. 4/2015 konané dne 10. září 2015 Přítomni: 1. Daněk Antonín (předseda) 5. Drápela Lubomír 2. Pavlíková Eliška 6. Fischerová Jana 3. Vybíral Karel 7. Novák Rostislav 4. Studenec Zdeněk

Více

Tiskové zprávy a fotodokumentace k projektu CZ /0.0/0.0/16_009/ Odhalte naše tajemství / Odkryj nasze tajemnice

Tiskové zprávy a fotodokumentace k projektu CZ /0.0/0.0/16_009/ Odhalte naše tajemství / Odkryj nasze tajemnice Tiskové zprávy a fotodokumentace k projektu CZ.11.2.45/0.0/0.0/16_009/0000518 Odhalte naše tajemství / Odkryj nasze tajemnice Veletrh - Chorzow Dne 2. 6. 2018 se zástupci z místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO,

Více

Rakousko 30. 11. 2014 6. 12. 2014

Rakousko 30. 11. 2014 6. 12. 2014 Rakousko 30. 11. 2014 6. 12. 2014 V neděli 30. listopadu jsme dorazili společně se studenty z holičské střední školy do rakouského Gänserndorfu. Zde už na nás čekali rodiče z hostitelských rodin, kteří

Více

Školní KURÝR č. č. 1401 reportáž str. str. 2

Školní KURÝR č. č. 1401 reportáž str. str. 2 Školní KURÝR č. č. 1401 reportáž str. str. 2 Mladí geografové na výpravách V minulých dnech se členové kroužku Mladý geograf vypravili na dvě velmi zajímavé exkurze do Plzně. Při první navštívili Plzeňské

Více

Regionální operační program NUTS II Severozápad

Regionální operační program NUTS II Severozápad Regionální operační program NUTS II Severozápad CHRÁM CHMELE A PIVA 1 Chrám Chmele a Piva 2 3 Identifikace zdroje spolufinancování projektu Regionální operační program NUTS II Severozápad 2. výzva Priorita

Více

Z Á P I S z 21. zasedání Rady Asociace krajů České republiky v jejím 3. funkčním období, konaného dne 26. srpna 2011 v Praze

Z Á P I S z 21. zasedání Rady Asociace krajů České republiky v jejím 3. funkčním období, konaného dne 26. srpna 2011 v Praze Z Á P I S z 21. zasedání v jejím 3. funkčním období, konaného dne 26. srpna 2011 v Praze Přítomní členové Rady AKČR : 1. Mgr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje 2. MUDr. Jiří Běhounek, hejtman

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne 8.10.2012

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne 8.10.2012 Strana 1 z 5 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne 8.10.2012 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno 1. Shromáždění vlastníků souhlasí s renovací vrat v Ostrovní ulici s firmou Tomáš Šmídl

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

Česká strana sociálně demokratická

Česká strana sociálně demokratická Kandidátní listina pro volby do Zastupitelstva Plzeňského kraje konané ve dnech 7. 8. 10. 2016 Česká strana sociálně demokratická Kandidáti: 1. Josef Bernard 51 let povolání: výkonný ředitel 2. Ivo Grüner

Více

Rybářské slavnosti 2006

Rybářské slavnosti 2006 Rybářské slavnosti 2006 Druhý ročník Rybářských slavností Třeboň se uskutečnil ve dnech 25.-27.8.2006. Pořadatelem těchto slavností byla MAS Třeboňsko o.p.s., partnerem Rybářství Třeboň a.s. a spoluorganizátorem

Více

Kandidátní listina. pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky konané ve dnech ve volebním kraji Moravskoslezském

Kandidátní listina. pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky konané ve dnech ve volebním kraji Moravskoslezském Kandidátní listina pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky konané ve dnech 20. 21. 10. 2017 ve volebním kraji Moravskoslezském název politické strany Česká strana sociálně demokratická

Více

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding Nabízíme Vám k pronájmu atraktivní prostory v Pisárkách v areálu vily Stiassni (během socialistické

Více

Seznam modelů automobilů

Seznam modelů automobilů Seznam modelů automobilů Aston Martin 1. Aston Martin DB9 2. Aston Martin DB5 Acura 3. Acura NSX Alpine 160. Alpine A110 1600S Alfa Romeo 4. Alfa Romeo 33.2 Daytona 5. Alfa Romeo Giulietta 1.6 6. Alfa

Více

Klášterní okruh Trasa: Délka: Časová náročnost:

Klášterní okruh Trasa: Délka: Časová náročnost: Klášterní okruh Trasa: Jihlava Brtnice Telč Nová Říše Délka: 48 km Časová náročnost: 2 dny Jihlava je od Prahy vzdálena 130 km, a pokud využijete dálnici D1, tak za hodinu a půl budete v krajském městě

Více

3. část - duben a květen

3. část - duben a květen Přílohy kroniky 2013 3. část - duben a květen Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( červenec 2013 ) 3. část - Strana 1 / celkem stran 29 Mladí hasiči Plnění odznaků odbornosti Nová Role ( 7.4.

Více

Jízda králů Vlčnov

Jízda králů Vlčnov Jízda králů Vlčnov 24. 5. - 26. 5. 2019 Co možná nevíte 8 000 3 2011 Akci navštíví celkem více než 8 000 lidí Třídenní program plný folkloru Od roku 2011 zapsána v UNESCO 5 000 93 Nedělní program navštíví

Více

KRONIKA JIMRAMOVA 2006. Obrazová dokumentace

KRONIKA JIMRAMOVA 2006. Obrazová dokumentace KRONIKA JIMRAMOVA 2006 Obrazová dokumentace Zima byla dlouhá se spoustou sněhu Za vločkou vločka z oblohy padá chvilinku počká a potom taje Na staré sesli sedí pan Lada obrázky kreslí zimního kraje Ladovská

Více

Chateau Loučeň Concours d Elegance 3. ročník 6. 7. 6. 2015. www.loucenconcourselegance.com www.zamekloucen.cz

Chateau Loučeň Concours d Elegance 3. ročník 6. 7. 6. 2015. www.loucenconcourselegance.com www.zamekloucen.cz Chateau Loučeň Concours d Elegance 3. ročník 6. 7. 6. 2015 www.loucenconcourselegance.com www.zamekloucen.cz Sobota 6. června 2015 10⁰⁰ Zahájení programu 10⁰⁰ 18⁰⁰ Výstava veteránů možnost hlasovat pro

Více

Destinační společnost Východní Čechy

Destinační společnost Východní Čechy Destinační společnost Východní Čechy Setkání zástupců TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje, Pardubický pivovar Pernštejn - 31. 10. 2018 Pardubický kraj Pardubicko Orlické hory a Podorlicko Králický

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: 21.02.2013 Oznámení o konání 3. zasedání Zastupitelstva Plzeňského

Více

Pravidla k 1. ročníku soutěže měst a obcí v oblasti rozvoje. cykloturistiky a cyklodopravy

Pravidla k 1. ročníku soutěže měst a obcí v oblasti rozvoje. cykloturistiky a cyklodopravy Pravidla k 1. ročníku soutěže měst a obcí v oblasti rozvoje cykloturistiky a cyklodopravy V Praze, 14. února 2008 Pravidla soutěže Unilever Sprinter roku 2008 Společnost UNILEVER ČR, spol. s r.o. ve spolupráci

Více

V letošním roce uplynulo 40 let od premiéry slavné pohádky. Přijďte proto prožít den s Popelkou do Švihova. Připravili jsme pro vás hned dvě trasy.

V letošním roce uplynulo 40 let od premiéry slavné pohádky. Přijďte proto prožít den s Popelkou do Švihova. Připravili jsme pro vás hned dvě trasy. V ydejte se s námi barevnou podzimní přírodou po místech, kde se na Švihovsku natáčela před čtyřiceti lety oblíbená pohádka Tři oříšky pro Popelku. Poznáte místa, kde Popelka se svojí sestrou Dorou a zlou

Více

ORP Bystřice nad Pernštejnem Kraj Vysočina

ORP Bystřice nad Pernštejnem Kraj Vysočina Historické městské soubory 1 20 Zámky 2 30 Hrady, tvrze, zříceniny 1 1 55 Křesťanské sakrální památky 2 30 Židovské památky Muzea, galerie 1 10 Jiné atraktivity cestovního ruchu 1 2 90 Turistická informační

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Ř/227/09 ZN/7/Ř/09 DATUM: 03.12.2009 Oznámení o konání 11. zasedání Zastupitelstva

Více

Startovní listina soutěže historických vozidel "Než vypustíme vodu z chladiče", pořádané 3. října 2009 Veteran Car Clubem Dvůr Králové nad Labem.

Startovní listina soutěže historických vozidel Než vypustíme vodu z chladiče, pořádané 3. října 2009 Veteran Car Clubem Dvůr Králové nad Labem. AUTO DO 1945 A1 1 A1 Milan Vaníček Chandler Opera Coupé 1919 2 A1 Synek Dodge 1923 3 A1 Petr Kohoutek Praga Alfa Kellne - cabrio 1931 4 A1 František Kočí František Kočí Wolseley Swallow 1932 5 A1 Benedigt

Více

Organizačně technické podmínky

Organizačně technické podmínky Občanské sdružení Šumava bez hranic Ukázka připraveného produktu zájezd Za krásami pošumavských hradů a zámků Název zájezdu: Za krásami pošumavských hradů a zámků Druh zájezdu: Třídenní standardní poznávací

Více

Závěrečné semináře, leden 2016. 1. KS Oslavany, úterý 19. ledna 2016

Závěrečné semináře, leden 2016. 1. KS Oslavany, úterý 19. ledna 2016 Ukončení zimního semestru 2015 / 2016 Vážení tutoři, Vážení posluchači, zasílám Vám informace k promoci a Závěrečným seminářům pro leden 2016. Promoce se bude konat v úterý 26. 1. 2016 od 11,00 hodin v

Více

TR Plzeňsko a Český les

TR Plzeňsko a Český les TR Plzeňsko a Český les Iveta Hennetmairová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iveta Hennetmairová, DiS. Dostupné

Více

ZÁPIS č. 21. Bod č. 1 Zahájení

ZÁPIS č. 21. Bod č. 1 Zahájení ZÁPIS č. 21 z jednání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 27.8.2018, konaného od 16,00 hodin v Společenský sál Národního domu Přítomni: Omluveni: Přizváni: Ing. Jan Bauer, Mgr. Hana Bolková, Václav

Více

Ing. Roman Tvrzník generální ředitel. V. Setkání starostů a místostarostů Plzeňského kraje

Ing. Roman Tvrzník generální ředitel. V. Setkání starostů a místostarostů Plzeňského kraje Ing. Roman Tvrzník generální ředitel ELEKTROWIN a. s. V. Setkání starostů a místostarostů Plzeňského kraje 15.9.2009 ELEKTROWIN a.s. Provozovatel kolektivního systému pro zpětný odběr elektrozařízení skupina

Více

NABÍDKA FIREMNÍ PREZENTACE

NABÍDKA FIREMNÍ PREZENTACE NABÍDKA FIREMNÍ PREZENTACE KONFERENCE DIPLOMAT HOTEL PRAGUE, Evropská 15, Praha 6 Termín konání: 27. 11. 2014 Partnerem akce je Unie zaměstnavatelských svazů ČR 2 Zdravotnictví 2015 V České republice unikátní

Více

Mgr. Lenka Zemánková Místo, kde žijeme Západní Čechy Učební pomůcky:

Mgr. Lenka Zemánková Místo, kde žijeme Západní Čechy Učební pomůcky: Materiál pro domácí VY_07_Vla5E_31 přípravu žáků: Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovativní metody v prvouce, vlastivědě a zeměpisu Registrační číslo

Více

EXPOZICE GENERÁL LAUDON PREZENTACE PROJEKTU

EXPOZICE GENERÁL LAUDON PREZENTACE PROJEKTU EXPOZICE GENERÁL LAUDON PREZENTACE PROJEKTU ZDŮVODNĚNÍ REALIZACE PROJEKTU Nevyužívané, nerekonstruované 3.NP v objektu na Masarykově nám. 45 v Novém Jičíně Riziko částečně chátrající kulturní památky na

Více

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY 21

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY 21 SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ STŘEDOEVROPSKÝCH ZEMÍ pořádanou ve dnech 15. - 16. 4. 2015 Konference je součástí

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ Československé armády 1665 535 33 Přelouč ODBOR VNITŘNÍCH VĚCÍ dopravně správní činnosti

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ Československé armády 1665 535 33 Přelouč ODBOR VNITŘNÍCH VĚCÍ dopravně správní činnosti MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ Československé armády 1665 535 33 Přelouč ODBOR VNITŘNÍCH VĚCÍ dopravně správní činnosti Č. j.: MUPC 21648/2015 VYŘIZUJE: Jiří Šlapák TELEFON: 466 094 219 FAX: 466 094 224 E-MAIL:

Více

Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov Zahrádka

Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov Zahrádka Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov 17.3.2017 Zahrádka Bod 01. Program jednání: 1. Zahájení 2. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola unesení z minulého zasedání 4. Zpráva starosty

Více

EVA A ADAM VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy

EVA A ADAM VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE EVA A ADAM 25. - 27. květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy ÚAMK - 1. Český AMK žen

Více

Karlovy Vary 13. 15. září 2005 POŘÁDATEL: STUŽ - REGONÁLNÍ POBOČKA K. VARY ZA FINANČNÍ PODPORY STÁTNÍHO FONDU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ.

Karlovy Vary 13. 15. září 2005 POŘÁDATEL: STUŽ - REGONÁLNÍ POBOČKA K. VARY ZA FINANČNÍ PODPORY STÁTNÍHO FONDU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ. 9.. meziinárodníí konfference:: DOPRAVA A TECHNOLOGIIE E K UDRŽIITELNÉMU ROZVOJII Karlovy Vary 13. 15. září 2005 POŘÁDATEL: STUŽ - REGONÁLNÍ POBOČKA K. VARY ZA FINANČNÍ PODPORY STÁTNÍHO FONDU ŽIVOTNÍHO

Více

brno výstaviště. Mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a oblečení

brno výstaviště.  Mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a oblečení 6. 9. 3. 2014 brno výstaviště Mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a oblečení www.bvv.cz/motosalon Svátek všech motorkářů MOTOSALON 2014 ozdobila evropská premiéra dvou modelů Harley-Davidson

Více

Výsledky v/po 1. etapě

Výsledky v/po 1. etapě Výsledky v/po 1. etapě 1. 31 Libor Břížďala Zdeněk Řehák Škoda 120L 1978 32:25.3 32:25.2 0,1 1 39,79 2. 17 Tomáš Strnad Tomáš Kuška MGB GT 1977 29:13.3 29:14.5 1,2 12 44,13 3. 15 Ondřej Kroutil Ondrej

Více

JAGUAR ENTHUSIASTS CLUB

JAGUAR ENTHUSIASTS CLUB Akce Pořadatel JAGUAR ENTHUSIASTS CLUB ČESKÁ A SLOVENSKÁ REPUBLIKA Účastníci členové a příznivci JEC (bez ohledu na typ a ročník vozu) Cíl: propagace klubu v rámci 50. výročí představení vozu JAGUAR E-TYPE

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 ÚNOR 2016 11.02.2016 - MASOPUST Dne 11.2.2016 v KD Muglinově byla pro seniory z domů s pečovatelskou službou a klubů důchodců připravena akce pod názvem Masopust. Akci zahájil

Více

Obory Mobil salon 2012

Obory Mobil salon 2012 Obory Mobil salon 2012 Mobil salon 2012 01.00 Auto/moto ZS AICE - Všeobecný IFA Club ČR, Trabant klub Plzeň, TWCR Plzeň 01.01 Osobní automobily ACR auto, a.s. - Borek AUTO FUTURE s.r.o. AUTOPROFI s.r.o.

Více

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou Léto na zámku 2016 Lomnický zámek pohádkový a hravý ani v létě nezahálí! 5. ročník cyklu letních kulturních akcí Pořadatel: Kulturní a informační středisko, příspěvková organizace Navazující 5. ročník

Více

Aktivity Svazu průmyslu a dopravy ČR 2. polovina dubna 1. polovina července Milan Mostýn Ředitel Sekce komunikace

Aktivity Svazu průmyslu a dopravy ČR 2. polovina dubna 1. polovina července Milan Mostýn Ředitel Sekce komunikace Aktivity Svazu průmyslu a dopravy ČR 2. polovina dubna 1. polovina července 2015 Milan Mostýn Ředitel Sekce komunikace Právník roku SP ČR předával ocenění 16. 4. Vyhlášení vítězů soutěže Manažer roku 23.

Více

O Běhu pro život Charitativní projekt Běh pro život každoročně pořádá Nadační fond Tesco.

O Běhu pro život Charitativní projekt Běh pro život každoročně pořádá Nadační fond Tesco. Monitoring z akcí 2012 O Běhu pro život Charitativní projekt Běh pro život každoročně pořádá Nadační fond Tesco. Letošní, již pátý ročník, si dal za úkol pomoci dětem bez rodiny. V současnosti žije v České

Více

ORP Blatná Jihočeský kraj

ORP Blatná Jihočeský kraj Přírodní pozoruhodnosti 1 20 Historické městské soubory 2 60 Historické vesnické soubory Zámky 2 1 105 Hrady, tvrze, zříceniny 3 45 Křesťanské sakrální památky 7 105 Technické památky 1 20 Muzea, galerie

Více

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 r a c i n g t e a m AGROTEC racing team se v roce 2005 zúčastnil seriálu: Mistrovství ČR ve Sprintrally dle následujícího kalendáře. TERMÍN KONÁNÍ NÁZEV PODNIKU 11.-12.

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Název projektu školy: Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice Šablona

Více