OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 05. 2015"

Transkript

1 Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl ověřovateli zápisu podepsán a tedy schválen. V době zahájení bylo přítomno 8 členů zastupitelstva, z řad veřejnosti a hostů byla přítomna 1 osoba. Omluveni ze zasedání: Zdeněk Chrástecký, Karel Hrbáček a Josef Orság. Program: 1. Zahájení účast, schválení programu 2. Volba návrhové komise, volba ověřovatelů zápisu a určení zapisovatele 3. Kontrola usnesení a zápisu ze 7. zasedání ZO ze dne Pronájem budovy Koliby 5. Rozhodnutí o udělení podpory modernizace chodníků 6. Žádost o pronájem obecního pozemku parc. 1431/18 7. Kanalizace a ČOV Zděchov 8. Šatny Sokol Zděchov 9. Rozpočtové opatření č Lesní hospodářství (nový bod) 11. Uzavření veřejnoprávní smlouvy s městem Vsetín (nový bod) 12. Zateplení obecního domu č. p. 175 (nový bod) 13. Informace 14. Připomínky členů zastupitelstva 15. Usnesení, závěr 1/ Zahájení, schválení programu Starosta obce Ing. Tomáš Kocourek přivítal přítomné a konstatoval usnášeníschopnost ZO. Zastupitelé schválili navržený program jednání, včetně nově navrženého bodu 10. Lesní hospodářství, 11. Uzavření veřejnoprávní smlouvy s městem Vsetín a 12. Zateplení obecního domu č. p Návrh usnesení 8/1 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje navržený program jednání 8. zasedání Zastupitelstva obce, včetně nově navrženého bodu 10. Lesní hospodářství, 11. Uzavření veřejnoprávní smlouvy s městem Vsetín a 12. Zateplení obecního domu č. p zasedání ZO stránka 1 (celkem 9)

2 2/ Volba návrhové komise, volba ověřovatelů zápisu a určení zapisovatele Návrh usnesení 8/2/1 Jako členové návrhové komise a ověřovatelé zápisu jsou Zastupitelstvem obce Zděchov určeni pan Petr Machala a Ing. Karel Trochta. Návrh usnesení 8/2/2 Jako zapisovatel je Zastupitelstvem obce Zděchov určen Ing. Ladislav Baroň. 3/ Kontrola usnesení a zápisu ze 7. zasedání ZO ze dne Nebytové prostory paní Zapalačová Nájemní smlouva na kiosek v areálu koupaliště byla uzavřena. Nový územní plán Dne proběhlo na MěÚ Vsetín opakované veřejné projednávání. Po drobných úpravách bude připraven již konečný návrh, který bude předložen krajskému úřadu a následně zastupitelstvu obce ke schválení. Návrh usnesení 8/3 Zastupitelstvo obce Zděchov bere na vědomí informace o způsobu vypořádání usnesení, přijatých na 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov. 4/ Pronájem budovy Koliby Dne byl na úřední desce vyhlášen záměr na pronájem nebytových prostor Koliba Zděchov. Ve stanoveném termínu do obec obdržela jediný písemný návrh, který předložila paní Martina Zapalačová. ZO schvaluje uzavření nájemní smlouvy. S ohledem na výši vstupních investic, nutných ze strany nájemce pro zprovoznění objektu, obec souhlasí s uzavřením této smlouvy na dobu 3 let (pochopitelně s možností výpovědi během této doby) a za symbolickou 1,- Kč v prvním roce provozu. Návrh usnesení 8/4 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje uzavření nájemní smlouvy na nebytové prostory Koliba Zděchov s paní Martinou Zapalačovou na dobu tří let, s výší nájemného 1,- Kč v prvním roce provozu. 8. zasedání ZO stránka 2 (celkem 9)

3 5/ Rozhodnutí o udělení podpory modernizace chodníků Obec předložila v letošním roce žádost o dotaci z Podprogramu na podporu obnovy venkova Zlínského kraje na akci Modernizace chodníků v obci Zděchov. Zastupitelstvo Zlínského kraje na svém zasedání dne rozhodlo o přidělení dotace na uvedený projekt ve výši ,- Kč. Tuto dotaci obdrží obec Zděchov na základě příslušné smlouvy, která byla předložena zastupitelům k projednání. ZO uzavření této smlouvy schválilo. Co se týká postupu stavebních prací na nových chodnících, ty musely být na nějaký čas u Jednoty pozastaveny z důvodu nutnosti opravit nejprve stávající vedení dešťové kanalizace, které je ve špatném technickém stavu. Starosta dále informoval o poptávkovém řízení na zajištění výkonu technického dozoru investora. Na základě nabídnuté nejnižší ceny tuto činnost zajišťuje Ing. Lenka Trlicová. V souvislosti s opravou chodníků mají zájemci možnost odběru staré chodníkové dlažby za cenu 5,- Kč/kus. Návrh usnesení 8/5/1 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje uzavření Smlouvy o poskytnutí účelové investiční dotace se Zlínským krajem na projekt PF02-15DT1/155 Modernizace chodníků v obci Zděchov dle předloženého znění. Návrh usnesení 8/5/2 Zastupitelstvo obce Zděchov bere na vědomí uzavření Smlouvy o zajištění technického dozoru s Ing. Lenkou Trlicovou, Janová 242 za cenu 27 tis. Kč bez DPH. 6/ Žádost o pronájem obecního pozemku parc. 1431/18 MVDr. Ladislav Kašpar se obrátil na obec Zděchov s žádostí o pronájem obecního pozemku parc. č. 1431/18 v k.ú. Zděchov o výměře m 2, za účelem jeho vypásání hovězím dobytkem. ZO tímto schvaluje záměr na pronájem výše uvedeného pozemku. Návrh usnesení 8/6 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje záměr na pronájem pozemku parc. č. 1431/18 v k.ú. Zděchov za účelem jeho vypásání hovězím dobytkem. 7/ Kanalizace a ČOV Zděchov Změnový list č. 3 a č. 4 Z důvodu neustálé přítomnosti skalnatého podloží v rámci výkopových prací se zhotovitel obrátil na obec s žádostí o čerpání rezervy. Součástí žádosti je geologické posouzení a doporučení technického a autorského dozoru stavby. Zastupitelstvo obce schvaluje oprávněnost tohoto požadavku a souhlasí s cenovým návrhem změny zatřídění zeminy. Předmětem změnového listu č. 4 jsou pak odpočty za nerealizované 3 domovní čerpací stanice, které dle geologického posouzení nemohly být realizovány a dotčené nemovitosti 8. zasedání ZO stránka 3 (celkem 9)

4 budou (díky úpravě vnitřních rozvodů) odkanalizovány gravitačně. ZO souhlasí s touto změnou. Návrh usnesení 8/7/1 Zastupitelstvo obce Zděchov souhlasí s uplatněním změnového listu č. 3 a č. 4 vrámci projektu Kanalizace a ČOV Zděchov. Objednávka VaK přeložka vodovodu Z důvodu souběhu inženýrských sítí v lokalitě Na Výsluní musí být provedena přeložka vodovodního potrubí. ZO souhlasí s vystavením objednávky. Návrh usnesení 8/7/2 Zastupitelstvo obce Zděchov souhlasí s vystavením objednávky VaKu Vsetín a.s. ve výši ,50 Kč bez DPH na přeložku vodovodu v lokalitě Na Výsluní. Ukládání přebytečné zeminy lokalita U Frýdlů Zastupitelstvo obce schválilo na svém 43. zasedání dne poskytnutí příspěvku ve výši 10,- Kč/1 m 2 těm vlastníkům pozemků, jejichž pozemky budou sloužit, jako prostory pro trvalé uložení zeminy (usnesení 43/4/3). V lokalitě U Frýdlů se jedná celkem o 2 vlastníky (p. P. Juhas a p. R. Hrbáček). Poskytnutí tohoto příspěvku se mělo v kontextu tohoto usnesení vztahovat na plochu pozemku, na níž bude navezena zemina. Vzhledem ke skutečnosti, že trvalým uložením zeminy jsou a budou nepřímo dotčeny pozemky v celé své ploše, navrhuje zastupitelstvo upřesnit podmínky pro poskytnutí příspěvku v tom smyslu, že jeho výše se bude počítat z celkové výměry dotčeného pozemku dle katastru nemovitostí. ZO tyto podmínky poskytnutí příspěvku schválilo. Návrh usnesení 8/7/3 Zastupitelstvo obce Zděchov stanovuje, s odvoláním na své usnesení č. 43/4/3, způsob výpočtu příspěvku, určeného vlastníkům pozemků, jejichž pozemky budou sloužit jako prostory pro trvalé uložení zeminy v lokalitě U Frýdlů následovně: výše příspěvku odpovídá součinu výměry dotčených pozemků dle katastru nemovitostí a ceny 10,- Kč/1 m 2. Poskytnutí příspěvku připojení na vodovodní řad V příčinné souvislosti se stavbou kanalizace došlo ke ztrátě vody ve studni, zásobující pitnou vodou RD pana Orsága, který se z tohoto důvodu musel napojit na veřejný vodovodní řad. ZO schvaluje poskytnutí příspěvku ve výši ,- Kč, určeného k pokrytí části nákladů vzniklých v souvislosti s připojením na veřejný vodovod. Návrh usnesení 8/7/4 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje poskytnutí příspěvku ve výši ,- Kč panu J. Orságovi, určeného k pokrytí části nákladů, nutných k provedení domovní vodovodní přípojky. 8. zasedání ZO stránka 4 (celkem 9)

5 Nákup materiálu pro kanalizační přípojky občanů Na základě poptávkového řízení byl vybrán dodavatel, od nějž obec zakoupí materiál, potřebný pro kanalizační přípojky našich občanů. Tento materiál bude vydáván občanům zdarma. Návrh usnesení 8/7/5 Zastupitelstvo obce Zděchov souhlasí s vystavením objednávky firmě Glasspol s.r.o. Kroměříž ve výši ,- Kč bez DPH na nákup materiálu pro domovní části přípojek. Oprava povrchu silnice III. třídy Starosta informoval, že podle posledních informací z jednání s Ředitelstvím silnic Zlínského kraje by celoplošná oprava silnice III. třídy byla provedena od křižovatky do Mísného v celé její délce. V případě opravy povrchů místních komunikací platí, že plošná oprava bude zvolena tam, kde postrádá vysprávka stavební rýhy po kanalizaci svůj smysl. Vše ale nasvědčuje tomu, že většina oprav místních komunikací bude muset mít charakter oprav celoplošných. Dodatek č. 1 k příkazní smlouvě na technický dozor investora (TDI) Starosta obce informoval zastupitele o uzavření dodatku č. 1 k příkazní smlouvě s firmou Vodohospodářský rozvoj a výstavba, a.s., která zajišťuje technický dozor investora vrámci stavby kanalizace. Předmětem dodatku je úprava platebních podmínek, která nemá vliv na sjednanou výši odměny za výkon TDI. Návrh usnesení 8/7/6 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje uzavření dodatku č. 1 k příkazní smlouvě na technický dozor investora, dle předloženého znění. 8/ Šatny Sokol Zděchov ZO na svém posledním zasedání dne , svým usnesením 7/16 schválilo uzavření smlouvy, podle 1746, odst. 2 zákona 89/2012 Sb. občanského zákoníku, mezi obcí Zděchov a firmou Spedimex Moravia s.r.o. Podle dodatečných konzultací s právními a finančními poradci smlouva, schválená ZO, obsahovala řadu věcných nesprávností proto ji nelze uzavřít a ZO ruší usnesení č. 7/16. Místo toho bude smluvní vztah řešen pouze na základě vystavené objednávky. Návrh usnesení 8/8/1 Zastupitelstvo obce Zděchov ruší své usnesení č. 7/16 ze dne zasedání ZO stránka 5 (celkem 9)

6 Návrh usnesení 8/8/2 Zastupitelstvo obce Zděchov souhlasí s vystavením objednávky ve výši ,- Kč bez DPH, týkající se dodávek materiálů a externě provedených prací v rámci zateplení obvodového pláště šaten Zděchov. 9/ Rozpočtové opatření č. 3 Předmětem tohoto rozpočtového opatření je proúčtování daně z příjmů právnických osob obce Zděchov (daň obec obci ) a posílení paragrafu sportovní zařízení v majetku obce (daň z nabytí nemovitostí Koliba). ZO rozpočtové opatření schvaluje. Návrh usnesení 8/9 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje provedení změn rozpočtu obce Zděchov na rok 2015 formou rozpočtového opatření č. 3, dle předložené důvodové zprávy. 10/ Lesní hospodářství Ing. Ivo Kašpar, vykonávající funkci odborného lesního hospodáře a lesníka, přednesl zprávu o vývoji lesního hospodaření v obecních lesích za dosavadní průběh roku V rámci desetiletého lesního hospodářského plánu je naplánována celková těžba dřeva ve výši m 3. Roční objem těžby však dosud nikdy nepřekročil hranici m 3, což znamená, že si obec udržuje stále určitou rezervu v objemu dříví, které smí v průběhu desetiletého plánu vytěžit. Celkové dosavadní příjmy z hospodaření v lesích za rok 2015 činí tis. Kč (v rozpočtu obce na rok 2015 je počítáno s 5,2 mil. Kč). Významnou část výdajů tvoří například sadební materiál, který se musí zakoupit pro účely zalesňování. Jen letos bylo vysázeno cca 26 tis. nových stromků. Předseda kontrolního výboru pak v rámci diskuse k projednávanému bodu uvedl, že probíhají pravidelné kontroly lesního hospodářství. S ohledem na rozlohu obecních lesů, která činí více než 415 ha se jeví jako nutná investice v pořízení terénního osobního vozidla mimo jiné i za účelem přepravy lesních dělníků a materiálu. Návrh usnesení 8/10 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o hospodaření v obecních lesích za dosavadní průběh roku 2015 a zároveň bere na vědomí záměr, týkající se pořízení osobního terénního vozidla pro zajištění potřeb hospodaření v obecních lesích. 11/ Uzavření veřejnoprávní smlouvy s městem Vsetín Aktuální znění zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí nově stanoví případy, kdy musí zajistit výkon veřejné správy vpřenesené působnosti obecní úřady nejnižšího stupně. V případě zajišťování výkonu specifických agend (jako je tato), kdy je např. nutno zajistit výkon této agendy osobou s příslušnou odborností, umožňuje zákon o obcích uzavření 8. zasedání ZO stránka 6 (celkem 9)

7 veřejnoprávní smlouvy, na jejímž základě by smluvené úkoly zajišťoval úřad jiný (v našem případě Městský úřad Vsetín podobně, jako například projednávání přestupků). ZO proto schvaluje uzavření veřejnoprávní smlouvy s městem Vsetín. Návrh usnesení 8/11 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje, s odvoláním na ustanovení 63, odst. 1 zákona 128/2000 Sb. o obcích, ve znění pozdějších předpisů, uzavření veřejnoprávní smlouvy s městem Vsetín o přenesené působnosti v oblasti sociálně-právní ochrany dětí. 12/ Zateplení obecního domu č. p. 175 Obec předložila v rámci 64. výzvy Operačního programu Životní prostředí žádost o dotaci na projekt Zlepšení tepelně technických vlastností budovy obecního úřadu ve Zděchově. Tato žádost byla ministrem životního prostředí schválena. Jedná se ale pouze o část budovy obecního domu, zahrnujícího poštu, obecní úřad, knihovnu a hasičskou zbrojnici (tj. č.p. 175). Na zateplení bytových domů (tj. obecní byty č.p. 174) bylo počítáno s programem Nová zelená úsporám. Nová zelená úsporám je však v případě bytových domů určena pouze pro byty vpraze. Bytové domy vostatních krajích budou moci čerpat dotace na zateplení bytových domů z evropských zdrojů ztzv. Integrovaného regionálního operačního programu. Ten bude spuštěn nejdříve však až v prosinci 2015, přičemž ale k tomuto datu již musí být dokončeno zateplení té části domu, na nějž obec získala dotaci z Operačního programu životní prostředí. Jediným racionálním řešením (za předpokladu snahy maximálního financování investic z externích finančních zdrojů) je proto provedení zateplení ve dvou etapách. První etapa by byla hotova v roce 2015 a týkala by se obecního úřadu, bytové domy by byly zatepleny v druhé etapě (snad v roce 2016). Z toho důvodu je však nutno přistoupit k vyhlášení veřejné zakázky na zhotovitele zateplení obecního úřadu. ZO v této souvislosti souhlasí s vyhlášením veřejné zakázky na dodavatele stavebních prací a současně schvaluje seznam uchazečů, kteří budou osloveni k předložení cenové nabídky. Výzva k předložení nabídek bude taktéž zveřejněna na úřední desce. Na základě provedeného průzkumu trhu bude mít organizační zabezpečení veřejné zakázky na starosti Mgr. Pilařová. Návrh usnesení 8/12/1 Zastupitelstvo obce Zděchov souhlasí s vyhlášením veřejné zakázky malého rozsahu na dodavatele stavebních prací a schvaluje seznam uchazečů, kteří budou vyzváni k předložení cenové nabídky v souvislosti s projektem Zlepšení tepelně technických vlastností budovy obecního úřadu ve Zděchově, realizovaným z Operačního programu Životní prostředí. Návrh usnesení 8/12/2 Zastupitelstvo obce Zděchov souhlasí s uzavřením příkazní smlouvy s Mgr. Pilařovou, jejímž předmětem bude organizační zabezpečení veřejné zakázky malého rozsahu na výběr dodavatele stavebních prací v rámci projektu Zlepšení tepelně technických vlastností budovy obecního úřadu ve Zděchově, realizovaným z Operačního programu Životní prostředí. 8. zasedání ZO stránka 7 (celkem 9)

8 13/ Informace Kontejnery na svoz tříděného odpadu Obec získala kontejnery na sběr tříděného odpadu (sklo, papír, plasty). Tyto budou postupně rozmisťovány po obci. Pytlový systém sběru však zůstává i nadále tím hlavním, kontejnery plní funkci doplňkovou. Infopanely Mísné Pan Polách ml. instaluje na cestě do údolí Mísné 3 informační panely. Starosta vyslovil poděkování a zároveň nastínil obsah těchto panelů. Zájezd Lysá Hora V sobotu se uskuteční pod hlavičkou sportovní komise zájezd spojený s výšlapem na Lysou horu. Traktoriáda Starosta poděkoval pořadatelům za uspořádání tohoto podniku, kterého se účastnilo na tisíc platících diváků, což je úctyhodné číslo. Kácení máje V neděli se uskuteční na náměstíčku tradiční kácení máje. Gulášfest Gulášfest proběhne i v letošním roce. Pravděpodobně jej bude přádat přímo provozovatel hospody Kasíno, pan Pavel Mikulenčák ve spolupráci s obcí. TKR Starosta obce spolu s místostarostou navštívili podobné lokality, ve kterých obec provozuje kabelovou televizi. Smyslem bylo zjistit co nejvíce praktických informací z fungování místních kabelových televizí v digitální podobě a také informace o provozní ekonomice jiných kabelových televizí. Právě digitalizace kabelové TV je nutným krokem, jak posunout technickou kvalitu TV signálu k lepšímu. Předpokládá se, že v letošním roce by měl být znám v konkrétních obrysech záměr obce, spočívající v modernizaci kabelové TV a možnosti pustit přes kabelový rozvod i internet. 14/ Připomínky členů zastupitelstva Pan Miroslav Ezechýl Poděkoval za seřízení hlasitosti obecního rozhlasu na Zákopčí. Ing. Zdeňka Sezimová Ráda by, aby došlo z bezpečnostních důvodů k ořezu stromů podél cesty III. třídy, popř. alespoň k vysečení příkopů. Starosta informoval, že v této souvislosti již několikrát apeloval na Lesy ČR (vegetace kolem potoka) i na Správu a údržbu silnic (sečení příkop) 8. zasedání ZO stránka 8 (celkem 9)

9 15/ Usnesení, závěr Návrhová komise zrekapitulovala znění usnesení přijatých na tomto zasedání ZO. Starosta obce poděkoval všem členům ZO za účast a zasedání ukončil. Petr Machala Ing. Karel Trochta ověřovatel zápisu ověřovatel zápisu Ing. Tomáš Kocourek starosta obce Datum vyhotovení zápisu: Zapsal: Ing. Ladislav Baroň Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: 8. zasedání ZO stránka 9 (celkem 9)

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 25. 01. 2013 26. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 28. 12. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 28. 12. 2015 Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 28. 12. 2015 14. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 16:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 08. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 08. 2015 Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 08. 2015 10. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 10. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 10. 2014 Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 10. 2014 47. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014 Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014 41. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 11. 02. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 11. 02. 2015 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 11. 02. 2015 4. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 04. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 04. 2014 Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 04. 2014 42. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 26. 08. 2014 46. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 26. 10. 2016 23. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015 7. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 01. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 01. 2014 Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 01. 2014 38. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013 Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013 36. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 04. 10. 2016 22. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 12. 2014 2. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:00 hodin a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 33. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 10.6.2011

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 10.6.2011 Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 10.6.2011 9. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo v zasedací místnosti budovy OÚ ve Zděchově, zahájil starosta obce

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 18. 02. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 18. 02. 2014 Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 18. 02. 2014 39. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 11. 2016 24. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 01. 2017 26. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 1. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis č. 8-05/2015 a přijatá usnesení

Zápis č. 8-05/2015 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 8-05/2015 a přijatá usnesení z 8. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu 27. 5. 2015, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 23. 01. 2018 37. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 04.04.2016 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin Zaplatílek host Omluveni: Předsedající:

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 05. 2016 18. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis. 5 členů zastupitelstva - viz presenční listina Omluveni: Ing. Žižlavský, Ing. Bačík, Bc. Vaďura, Vratislav Obšel

Zápis. 5 členů zastupitelstva - viz presenční listina Omluveni: Ing. Žižlavský, Ing. Bačík, Bc. Vaďura, Vratislav Obšel Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva obce Skrbeň, které se konalo 11. prosince 2017 v Domě služeb ------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast:

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 24. 2. 2016 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, Z. Pecháček, V. Mertová, T. Salvet, J. Kománek, K. Ondrašík, R. Turek Omluveni: P. Baron Zasedání

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 10.7.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Jaromír Luža, Martina Hadinec, Ludmila Halamová

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2015 Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2015 5. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 11. 2011 v 19.00 hod. Počet přítomných členů dle

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 19. 12. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 918/2014/OUNE Celkem přítomno: 13 Členů obecního zastupitelstva

Více

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 06. 2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 06. 2012 Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 06. 2012 19. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 28.1.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Ing. Tomáš Vileta Omluveni: Bc. Eva Machová,

Více

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod.

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 06. 06. 2013 31. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 5 zastupitelů (B.Holeček a R Svoboda omluveni), 12 občanů,

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Zápis z jednání Rady obce Velatice. den jednání: 22. dubna 2014 č. 8/2014

Zápis z jednání Rady obce Velatice. den jednání: 22. dubna 2014 č. 8/2014 Zápis z jednání Rady obce Velatice den jednání: 22. dubna 2014 č. 8/2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Jan Grolich Zdeněk Severa Ing. Marek Neveselý Mgr. Pavel Drozd Mgr. Petr Pelikán Jednání rady zahájil starosta

Více

O B E C D R Á C H O V

O B E C D R Á C H O V O B E C D R Á C H O V Zápis č. 01/2017 ze schůze obecního zastupitelstva ze dne 26.01.2017 Přítomni: Nepřítomni: Přizváni hosté: Určení ověřovatelé zápisu: Veřejnost: p. Tesař, p. Mikšátko, ing. Kopáček,

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 769 01 Holešov Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 25.8.2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 8 členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis č /2016 a přijatá usnesení

Zápis č /2016 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 16-03/2016 a přijatá usnesení z 16. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu 30. 3. 2016, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00772/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 12. 9. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne Zápis z 36. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 14. 12. 2009 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hodin a přivítal přítomné. Dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva. Omluveno: 3 Zapisovatel:

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04 Dne 23.11.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 9. 3. 2016 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00 Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 28.11.2011 v 18:00 Ve Studené dne 29.11.2011 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2. Program jednání...

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6.9.2011 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Ing. František Veselý,

Více

Zápis z veřejné schůze ZO Zdětín, konané dne 13. 12. 2006 od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ.

Zápis z veřejné schůze ZO Zdětín, konané dne 13. 12. 2006 od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ. Zápis z veřejné schůze ZO Zdětín, konané dne 13. 12. 2006 od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ. Přítomni : Němeček, Davídková, Macháčková, Hoření, Matuna, Pařízek, ing. Vesecký, Procházka Omluveni : Švarcová

Více

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV 22. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 11.11.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Renata Festová, Novák Milan, Pavlíková Helena, Jan Hojda Omluveni: Hosté: dle prezenční listiny Začátek

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 26.5.2014 Přítomni: Mgr. Ing. Helena Křížová, starostka Ing. František Kubelka, místostarosta Bc. Jaroslava Růžičková, členka zastupitelstva Petr Dvořáček,

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více