VÝROČNÍ ZPRÁVA ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA ZA ROK 2014 POMOC MÁ MNOHO TVÁŘÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROČNÍ ZPRÁVA ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA ZA ROK 2014 POMOC MÁ MNOHO TVÁŘÍ"

Transkript

1 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA ZA ROK 2014 POMOC MÁ MNOHO TVÁŘÍ

2 Slovo na úvod REKONSTRUKCE STŘEDISKA, ALE NEJEN TO Rok 2014 byl rokem rekonstrukce. V polovině ledna začalo růst lešení kolem budovy, ve které máme všechny kanceláře s výjimkou azylového domu. Zima nezima, začalo odstrojování západní strany budovy. Koncem února jsme vyklidili polovinu kanceláří, zahustili provoz do té druhé poloviny a tešili se na novou fasádu. Plánované omezení práce mělo být asi týden. Ale poněkud se to přetáhlo na dva měsíce. Východní strana měla být zvládnuta rychleji. Majitel uznal, že týden byl nerealistický odhad, ale za měsíc druhou fasádu stihne. Zase se trochu přepočítal. Druhá fasáda mu trvala měsíce tři. A tak jsme se v červenci radovali, že to máme (málem) za sebou. Až na ty nedodělky. Aby toho nebylo málo, rekonstruovali nám také azylový dům. V polovině dubna jsme se ocitli na staveništi. V polovině května jsme museli opustit budovu, aby mohlo dojít k sundání střechy, přistavění druhého patra a zastřešení stavby. Na dobu minimálně tří měsíců jsme museli najít náhradní prostory, kde bychom mohli poskytovat službu. Přerušit poskytování nešlo. Po mnoha bezesných nocích a podobně mnohých modlitbách jsme našli přechodné útočiště v ubytovně Velebudické Střední školy technické. Návrat z útočiště byl podobně dramatický. Škola musela zrušit ubytovnu. Tak jsme se stěhovali zpět na stavbu, s předčasným souhlasem k užívání již rekonstruované části. Ve středu jsme obdrželi souhlas, ve čtvrtek jsme se stěhovali a dostali papír, že od pátku máme přeregistrovanou službu. Stavba se pak táhla ještě do začátku listopadu. Kolaudace se trochu natáhla. Slavnostní otevření tak proběhlo až začátkem prosince. V roce 2014 jsme oslavili 10 let poskytování služeb Občanské poradny. U zrodu služby stála bývalá ředitelka Margita Pštorová a dva lidé na jeden a půl úvazku. V krátké době se ukázala potřebnost služby a až nás zaskočil prudký nárůst lidí, kteří poradnu vyhledali. Dnes má poradna šest lidí a stejně je přetížena. Klienti se musí objednávat a někdy čekají i dva týdny. Jenom omezené finanční zdroje nám brání v tom, abychom tým poslili. Za deset let jsme poskytli poradenství již lidem. Blahoslav Číčel

3 Spolupráce s církví STŘEDISKO MÁ UZAVŘENOU SMLOUVU O SPOLUPRÁCI S Farním sborem ČCE v Chomutově Farním sborem ČCE v Mostě AKTIVITY ROKU 2014, NA KTERÝCH SE PODÍLELI ČLENOVÉ FS Pobožnosti a pastorace v AD FS Most více než 50 krát Přednášky v AD FS Chomutov 1 krát Sbírky materiální FS Chomutov 4 krát Sbírky materiální a finanční FS Most 3 krát 4050.

4 Základní údaje a orgány střediska ZÁKLADNÍ ÚDAJE název: sídlo: adresa: tel: e mail: web: IČ: DIČ: zapsána: bank. spojení: Diakonie ČCE Středisko sociální pomoci v Mostě U Města Chersonu 1675, MOST Tř. Budovatelů 2957 (bývalé Báňské stavby), 5. patro, MOST most@most.diakonie.cz most.diakonie.cz CZ nejsme plátci DPH Rejstřík evidovaných právnických osob MK ČR číslo 275/ UniCredit Bank, pobočka Most /2700 DOZORČÍ RADA Dozorčí rada Střediska má 5 členů Marian Šusták Jarmila Pejchalová Silvia Kröhanová Helga Menčlová Alena Perglerová předseda členka členka členka členka za za za za za FS ČCE v Mostě FS ČCE v Mostě FS ČCE v Chomutově FS ČCE v Chomutově zaměstnance Střediska SPRÁVNÍ RADA Správní rada Střediska má 3 členy Blahoslav Číčel Jan Panocha Markéta Strížová předseda člen členka Tato výroční zpráva byla projednána s Dozorčí radou střediska a schválena Správní radou střediska dne 28. května 2015.

5 Vedení, správa a programy střediska PRACOVNÍ TÝM VEDENÍ A SPRÁVY STŘEDISKA Blahoslav Číčel Andrea Turková Petr Hofman Eva Beranová Petr Šimon Gabriela Sáričková Benešová Margita Pištorová ředitel ekonom účetní ekonomický poradce IT pracovník PR pracovník poradce managementu (DPP) (DPP) (DPP) (DPP) STAV PRACOVNÍKŮ Stav pracovníků k Stav pracovníků k osob 31 osob S hlubokým zármutkem v srdci jsme se v létě 2014 rozloučili s naší milou spolupracovnicí Evou Beranovou. KALENDÁRIUM NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH UDÁLOSTÍ Kampaň Říjen pro neziskovky se nesla v duchu oslav 10 let poskytování služeb Občanské poradny, prezentace nové služby Doprovázení pěstounských rodin a náboru zájemců o zapojení se do projektu Šance pro tebe, kde dobrovolníci pomáhají dětem v rodinách. V ROCE 2014 JSME PROVOZOVALI TYTO PROGRAMY Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni Most sociální služba Dobrovolnické centrum Most Občanská poradna Most sociální služba Sociální práce v ohrožených rodinách Most sociální služba

6 Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni Most PRACOVNÍ TÝM Jan Panocha Lada Šůláková Kateřina Vopeláková Blanka Nídlová Jana Csáno Jana Jelínková Kristýna Hedrlínová Pavla Andersová Jana Kaslová vedoucí sociální pracovnice sociální pracovnice sociální asistentka sociální asistentka sociální asistentka sociální asistentka sociální asistentka střídač pedagogický prac. od září do 09. (0,5) od 10. (DPP) DŮLEŽITÉ UDÁLOSTI A AKTIVITY Zvládnutý provoz v době rekonstrukce budovy azylového domu STATISTIKA Počty klientek a využitelnost lůžek Dospělé klientky Děti Osoby celkem Využitelnost lůžek osob 93 osob 171 osoba 75% osob 93 osoby 170 osob 71% Klientky podle místa bydliště Most Litvínov Ostatní Ústecký kraj Jiný dospělych osob 7 dospělých osob 18 dospělých osob 7 dospělých osob dospělých 2 dospělé 17 dospělých 8 dospělých Poskytnuté služby v rámci pověření k SPOD 1) Pomohli jsme našim klientům úspěšně naplňovat jejich osobní cíle týkajících se řešení výchovných nebo jiných problémů souvisejících s péčí o dítě. 2) Poskytli jsme našim klientům 37 krát poradenství a 25 asistencí při jednání s odborníky z odvětví dětské psychiatrie, psychologie a odbornými lékaři, kteří působí v Mostě a Litvínově a dalšími subjekty při výchově a vzdělávání dítěte a při péči o dítě zdravotně postižené. 3) Uskutečnili jsme pro naše klienty 6 besed zaměřených na řešení výchovných, sociálních a jiných problémů souvisejících s péčí o dítě a jeho výchovou. 4) Každý měsíc jsme uskutečnili pro naše klienty 2 aktivizační a volnočasové akce pro rodiče s dětmi zaměřené na ochranu dětí před škodlivými vlivy a předcházení jejich vzniku.

7 Sociální práce v ohrožených rodinách Most PRACOVNÍ TÝM Monika Lecková Alena Perglerová Jana Baborová Petra Popelková Michaela Krlínová vedoucí SP sociální pracovnice SP sociální pracovnice SP sociální pracovnice SP pracovnice DPR od května (DPČ) DŮLEŽITÉ UDÁLOSTI A AKTIVITY Položili jsme základy pro novou službu Doprovázení pěstounských rodin a získali rozšíření SPOD na tuto službu. STATISTIKA Počty klientů Dospělé osoby Děti Osoby celkem Rodiny osob 128 osob 183 osoby 42 rodiny osoby 108 osob 170 osob 42 rodiny Klienti podle místa bydliště Most a přilehlé obce Litvínov a přilehlé obce Jiné rodiny 9 rodin 0 rodin rodin 14 rodin 0 rodin Poskytnuté služby v rámci pověření k SPOD 1) Pomohli jsme našim klientům úspěšně naplnit 132 jejich osobních cílů týkajících se řešení výchovných nebo jiných problémů souvisejících s péčí o dítě. 2) Poskytli jsme našim klientům 220 krát poradenství a 24 asistencí při jednání s odborníky z odvětví dětské psychiatrie, psychologie a odbornými lékaři, kteří působí v Mostě a Litvínově a dalšími subjekty při výchově a vzdělávání dítěte a při péči o dítě zdravotně postižené. 3) Uskutečnili jsme pro naše klienty 8 seminářů a přednášek zaměřených na řešení výchovných, sociálních a jiných problémů souvisejících s péčí o dítě a jeho výchovou. 4) Uskutečnili jsme pro naše klienty 4 volnočasové akce pro rodiče s dětmi zaměřené na ochranu dětí před škodlivými vlivy a předcházení jejich vzniku.

8 Občanská poradna Most PRACOVNÍ TÝM Markéta Strížová Lenka Tomková Eva Kovářová Julie Strylkovská Monika Pilařová Radka Krutišová Jakub Procházka vedoucí OP poradkyně OP poradkyně OP poradkyně OP poradkyně OP recepční OP právník OP (DPČ) (DPP) ZAPOJENÍ OBČANSKÉ PORADNY Kontaktní místo pro oběti trestných činů a oběti domácího násilí DŮLEŽITÉ UDÁLOSTI A AKTIVITY Oslavili jsme 10 let služby. Zrealizovali jsme první akreditovaný seminář pro úředníky magistrátu, kteří se při své práci setkávají se zadluženými občany. STATISTIKA Počty klientů a kontaktů Klienti celkem z toho oběti trestných činů z toho oběti domácího násilí Kontakty celkem osoba 33 osoby 12 osob kontaktů osoba 36 osob 6 osob kontaktů Občanská poradna realizovala Odborné sociální poradenství s akcentem na dluhovou problematiku a Protidluhovou kampaň v rámci rámci projektu Komplexní program integrace sociálně vyloučených a sociálním vyloučením ohrožených obyvatel města Mostu do společnosti (reg. č. CZ.1.04/3.2.00/ ). Projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

9 Dobrovolnické centrum Most PRACOVNÍ TÝM Anna Makarová vedoucí DC AKREDITOVANÉ PROGRAMY U MINISTERSTVA VNITRA ČR Manažerská akreditace dobrovolnické služby v regionu Mostecko a Chomutovsko Šance pro tebe DŮLEŽITÉ UDÁLOSTI A AKTIVITY Nový program Šance pro tebe získal svoje první klienty. Získali jsme 4 rodiny a k nim 4 dobrovolníky. STATISTIKA Dobrovolníci Počet dobrovolníků Počet odpracovaných hodin osob hodin osob přes hodin Přijímající organizace Diakonie ČCE SSP v Mostě, Dětský domov a školní jídelna v Mostě, Most k naději, o.s., Hospic v Mostě, o.p.s., Diakonie Církve Bratrské, pobočka Most, Aaja, o.s., Městská správa sociálních služeb v Mostě, Domov sociálních služeb Meziboří, p.o., Statutární město Most pro Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Zimák, Klub národnostních menšin a Klub důchodců, od DC Ústí nad Labem jsme převzali Kojenecké ústavy ÚK, p.o. pracoviště Most včetně dobrovolníků. S těmito organizacemi má DC Most uzavřenou smlouvu o vysílání dobrovolníků.

10 Spolupráce STŘEDISKO JE ČLENEM Asociace občanských poraden Euroregionu Krušnohoří Asociace poskytovatelů sociálních služeb Rady dobrovolnických center Regionu Severozápad STŘEDISKO JE ZAPOJENO DO Komunitního plánování sociálních služeb v Mostě Komunitního plánování sociálních služeb v Litvínově Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji Interdisciplinárního týmu pro oběti domácího násilí v Mostě

11 Ekonomické údaje HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2014 Náklady celkem Osobní Materiál Energie Služby Ostatní Výsledek hospodaření Výnosy celkem MPSV MV Kraj Města Veřejné zakázky Vlastní zdroje Dary Ostatní výnosy

12 KONTAKTNÍ ÚDAJE DIAKONIE ČCE STŘEDISKO SOCIÁLNÍ POMOCI V MOSTĚ adresa: tel: e mail: ředitel: Tř. Budovatelů 2957, MOST Business Centrum 5. patro č.d most@most.diakonie.cz Blahoslav Číčel AZYLOVÝ DŮM PRO ŽENY A MATKY S DĚTMI V TÍSNI MOST adresa: tel: e mail: vedoucí: M. Alše 3274, MOST , ad@most.diakonie.cz Jan Panocha DOBROVOLNICKÉ CENTRUM MOST adresa: tel: e mail: vedoucí: Tř. Budovatelů 2957, MOST Business Centrum 5. patro č.d , dc@most.diakonie.cz Anna Makarová OBČANSKÁ PORADNA MOST adresa: tel: e mail: vedoucí: Tř. Budovatelů 2957, MOST Business Centrum 5. patro č.d , op@most.diakonie.cz Markéta Strížová SOCIÁLNÍ PRÁCE V OHROŽENÝCH RODINÁCH MOST adresa: tel: e mail: vedoucí: Tř. Budovatelů 2957, MOST Business Centrum 5. patro č.d , spr@most.diakonie.cz Monika Lecková

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI POMOC MÁ MNOHO TVÁŘÍ

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI POMOC MÁ MNOHO TVÁŘÍ VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK ZPRÁVA O ČINNOSTI POMOC MÁ MNOHO TVÁŘÍ Slovo na úvod SLUŽBA A ZÁPAS O PŘEŽITÍ Naše služba je náročná. Občas nás potěší někteří z lidí, kterým jsme pomohli, poděkováním, jiný příjde

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA POMOC MÁ MNOHO TVÁŘÍ

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA POMOC MÁ MNOHO TVÁŘÍ VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA POMOC MÁ MNOHO TVÁŘÍ Slovo na úvod 15 LET AZYLOVÉHO DOMU Mostecký Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni Diakonie ČCE zahájil svou činnost na podzim

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA ZA ROK 201 3 Slovo na úvod SLUŽBA V POHYBU Rok 2013 byl finančně klidnější, než rok předchozí. Ke stabilitě přispěla skutečnost, že nejnákladnější služba azylový

Více

Výroční zpráva. Diakonie Most zpráva o činnosti za rok 2018

Výroční zpráva. Diakonie Most zpráva o činnosti za rok 2018 Výroční zpráva Diakonie Most zpráva o činnosti za rok 2018 SLOVO NA ÚVOD Z Deníku Diakonie Most Vážení přátelé, v minulém roce jsem si přála, abychom nejhorší chvíle spojené s nedostatkem peněz měli za

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK ZPRÁVA O ČINNOSTI 2000 OSTRÝ START 20. června vzniklo samostatné středisko s vlastní právní subjektivitou 2001 STŘECHA PRO ŽENY A MATKY 23. října byl otevřen Azylový dům pro ženy

Více

Úvodní slovo. Margita Pištorová, ředitelka

Úvodní slovo. Margita Pištorová, ředitelka VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 ZPRÁVA O ČINNOSTI Úvodní slovo Rok 2009 byl pro Diakonii ČCE Středisko sociální pomoci v Mostě (dále jen Středisko) devátým rokem existence. V návaznosti na předchozí léta Středisko

Více

V ROCE 2008 JSME POSKYTOVALI TYTO SOCIÁLNÍ SLUŽBY

V ROCE 2008 JSME POSKYTOVALI TYTO SOCIÁLNÍ SLUŽBY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 ZPRÁVA O ČINNOSTI Úvodní slovo Diakonie ČCE Středisko sociální pomoci v Mostě (dále jen Středisko) existuje již osmým rokem. Za tuto dobu jsme prošli dlouhou cestu společně s

Více

Přehled žádostí o zařazení sociální služby do základní sítě kraje

Přehled žádostí o zařazení sociální služby do základní sítě kraje Přehled žádostí o zařazení sociální služby do základní sítě kraje Příloha č. 3 IČO Název poskytovatele Identifikátor Druh služby 26681471 Centrum D8 o.p.s. 3478916 odborné sociální poradenství 62209256

Více

Pouze život,který žijeme pro ostatní, stojí zato. Albert Einstein

Pouze život,který žijeme pro ostatní, stojí zato. Albert Einstein HOSPIC V MOSTĚ, O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2011 Pouze život,který žijeme pro ostatní, stojí zato. Albert Einstein Obecně prospěšná společnost byla založena 7.dubna 2000 a 28. července 2000 byla zapsána

Více

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. ÚVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 3. VZNIK A POSLÁNÍ 4. PROJEKTY 5. ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 6. PODĚKOVÁNÍ 7. FINANČNÍ PODPORA 8. SPOLUPRÁCE A PODPORA 1. ÚVODNÍ SLOVO Vážené čtenářky,

Více

ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ. Vedoucí: Bc. Martina Fejfarová, DiS.

ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ. Vedoucí: Bc. Martina Fejfarová, DiS. ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ Vedoucí: Bc. Martina Fejfarová, DiS. 1 ČESKÝ BROD SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANA DĚTÍ Personální obsazení 3,8 úvazku + 0,6 úvazku pracovnice pro práci s pěstounskými rodinami /do konce r.

Více

Výroční zpráva za rok 2012

Výroční zpráva za rok 2012 Centrum pro zdravotně postižené Ústeckého kraje, o.s. Štefánikova 25, 400 01 Ústí nad Labem IČO: 265 93 661 č.ú.: 182796256/0300 www.krcentrum.cz info@krcentrum.cz Výroční zpráva za rok 2012 Odborné sociální

Více

Komunitní plán - plán rozvoje sociálních služeb a dalších činností v obci Krásná Lípa v období 2011-2013

Komunitní plán - plán rozvoje sociálních služeb a dalších činností v obci Krásná Lípa v období 2011-2013 Komunitní plán - plán rozvoje sociálních služeb a dalších činností v obci Krásná Lípa v období 2011-2013 Plán rozvoje sociálních služeb se řídí zákony: zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách zákon

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Občanské sdružení D.R.A.K.

Občanské sdružení D.R.A.K. Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/1, 460 05 Liberec 5 Seminář "Dobrá praxe - IP5, 19.05.2015 Veřejná zakázka č. OLP/136/2014: Zajištění služby sociální prevence sociálně aktivizační služby pro rodiny

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Akční plán na rok 2016 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka )

Akční plán na rok 2016 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka ) Akční plán na rok 2016 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka 2016 2019) Obsah 1) Základní síť sociálních služeb ORP Jablonec nad Nisou... 2 2) Rozdělení sociálních služeb dle

Více

Správa v oblasti sociálních služeb SOCIÁLNÍ SPRÁVA ZS 2016

Správa v oblasti sociálních služeb SOCIÁLNÍ SPRÁVA ZS 2016 Správa v oblasti sociálních služeb SOCIÁLNÍ SPRÁVA ZS 2016 Co jsou sociální služby? Sociální služby jsou jedním z nástrojů, systémů pomoci lidem, kteří se ocitli ve složité sociální situaci z důvodu: dlouhodobého

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace Výroční zpráva 2017 Výroční zpráva o činnosti organizace PODZÁMČÍ, agentura podpory rodiny a služeb o.p.s. 28.5.2018 1 Obsah 1 Základní údaje o společnosti...3 2 Poslání společnosti a klientela...5 3 Služby

Více

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. ÚVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 3. VZNIK A POSLÁNÍ 4. PROJEKTY 5. ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 6. PODĚKOVÁNÍ 7. FINANČNÍ PODPORA 8. SPOLUPRÁCE A PODPORA 1. ÚVODNÍ SLOVO Vážené čtenářky,

Více

Výroční zpráva 2012. PhDr. J. Tošner

Výroční zpráva 2012. PhDr. J. Tošner Výroční zpráva 2012 Dobrovolnictví není oběť, ale přirozený projev občanské zralosti. Přináší konkrétní pomoc tomu, kdo ji potřebuje, zároveň poskytuje dobrovolníkovi pocit smysluplnosti, je zdrojem nových

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Důvodová zpráva. Příloha: Akční plán na rok 2017 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka )

Důvodová zpráva. Příloha: Akční plán na rok 2017 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka ) Důvodová zpráva V procesu komunitního plánování je hlavním dokumentem 3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka na období 2016 2019. Dalším dokumentem je akční plán na daný rok. Akční

Více

Strategie podpory rozvoje dobrovolnictví Ústeckého kraje

Strategie podpory rozvoje dobrovolnictví Ústeckého kraje Ústeckého kraje 2019 2020 Dvouletá podpora dobrovolnických center Ústeckého kraje v sociální oblasti Předkládá: RADA dobrovolnických center Ústeckého a Karlovarského kraje (neformální rada, přehled členů

Více

Závěrečná konference projektu

Závěrečná konference projektu Závěrečná konference projektu Poskytování služeb sociální prevence ve Zlínském kraji reg. č. CZ.1.04/3.1.00/05.00026 Ing. Martin Kobzáň vedoucí odboru řízení dotačních programů Krajský úřad Zlínského kraje

Více

Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň. Mírové náměstí 120, Kadaň

Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň. Mírové náměstí 120, Kadaň Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň Mírové náměstí 120, 432 01 Kadaň Závěrečná zpráva o činnosti 2015 1 Obsah Kontaktní údaje... 3 Úvodní slovo... 3 Přehled činnosti... 5 Statistika za rok 2015...

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň. Mírové náměstí 120, 432 01 Kadaň

Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň. Mírové náměstí 120, 432 01 Kadaň Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň Mírové náměstí 120, 432 01 Kadaň Závěrečná zpráva o činnosti 2014 Obsah Kontaktní údaje... 3 Adresa:... 3 Úvodní slovo... 3 Přehled činnosti... 5 Statistika

Více

Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013

Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 JESENÍK 2014 O B S A H: A. Úvodní slovo ředitelky společnosti B. Údaje o společnosti C. Cíle a poslání společnosti D. Struktura společnosti Správní rada Dozorčí rada Zaměstnanci E. Činnost společnosti

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Centrum pro zdravotně postižené Ústeckého kraje, o.s. Štefánikova 25, 400 01 Ústí nad Labem IČO: 265 93 661 č.ú.: 182796256/0300 www.krcentrum.cz info@krcentrum.cz Výroční zpráva za rok 2010 Odborné sociální

Více

AKČNÍ PLÁN 2018 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY

AKČNÍ PLÁN 2018 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY AKČNÍ PLÁN 2018 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY 2016 2020 1 Akční plán je prováděcím dokumentem Komunitního plánu sociálních služeb města 2016 2020 (dále KPSS). Je každoročně zpracováván pro

Více

Krátce úvodem. Vážení přátelé, dámy a pánové,

Krátce úvodem. Vážení přátelé, dámy a pánové, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Krátce úvodem Vážení přátelé, dámy a pánové, a máme za sebou další rok. Úspěšný rok. Podařilo se nám poskytnut služby ještě více ohroženým rodinám s dětmi, pokračovali jsme v osvětově

Více

INFORMACE O ZAKÁZCE INFORMACE O ZAKÁZCE

INFORMACE O ZAKÁZCE INFORMACE O ZAKÁZCE Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/1, 460 05 Liberec 5 Seminář "Dobrá praxe - IP5, 19.05.2015 Veřejná zakázka č. OLP/136/2014: Zajištění služby sociální prevence sociálně aktivizační služby pro rodiny

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Výroční zpráva Dobrovolnického centra Pardubice, o. s. 2013

Výroční zpráva Dobrovolnického centra Pardubice, o. s. 2013 Výroční zpráva 2013 Výroční zpráva Dobrovolnického centra Pardubice, o. s. 2013 Dobrovolnické centrum Pardubice, o. s. je nezisková organizace založená a registrovaná 9. 11. 2010 Ministerstvem vnitra ČR.

Více

Výroční zpráva Dobrovolnického centra Pardubice, o. s. 2011. Kdo byl u založení dobrovolnického centra? Byli to kmenoví zaměstnanci i výkonný výbor:

Výroční zpráva Dobrovolnického centra Pardubice, o. s. 2011. Kdo byl u založení dobrovolnického centra? Byli to kmenoví zaměstnanci i výkonný výbor: Výroční zpráva 2011 Výroční zpráva Dobrovolnického centra Pardubice, o. s. 2011 Dobrovolnické centrum Pardubice, o. s. je nezisková organizace založená a registrovaná 9. 11. 2010 Ministerstvem vnitra ČR.

Více

Výroční zpráva za rok 2011

Výroční zpráva za rok 2011 Výroční zpráva za rok 2011 o.s. Mosty sociálně psychologické centrum IČ: 26661306 Sídlo organizace: Most, J.Skupy 202/2303 Kontaktní místo pro klienty (provozovna) : Most, Business centrum, Budovatelů

Více

Výroční zpráva za rok 2012

Výroční zpráva za rok 2012 Výroční zpráva za rok 2012 o.s. Mosty sociálně psychologické centrum IČ: 26661306 Sídlo organizace: Most, J.Skupy 202/2303 Kontaktní místo pro klienty (provozovna) : Most, Business centrum, Budovatelů

Více

Plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji - komunitní plány obcí

Plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji - komunitní plány obcí Téma prezentace Plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji - komunitní plány obcí Konference krajských koordinátorů plánování rozvoje sociálních služeb Liberec 3. 4. února 2010 Střednědobý plán rozvoje

Více

Dílčí Komunitní plán sociálních služeb MĚSTO ŘÍČANY. Dílčí Komunitní plán sociálních služeb - 1 -

Dílčí Komunitní plán sociálních služeb MĚSTO ŘÍČANY. Dílčí Komunitní plán sociálních služeb - 1 - Dílčí Komunitní plán sociálních služeb MĚSTO ŘÍČANY 2009-1 - 1.O B S A H 1. Obsah 2 2. Předmluva 3 3. Základní informace o komunitním plánu sociálních služeb města Říčany 4 4. Priority rozvoje služeb a

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009. Občanského sdružení NÁVRATY. Centra sociálního poradenství a sociálních služeb Louny

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009. Občanského sdružení NÁVRATY. Centra sociálního poradenství a sociálních služeb Louny VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Občanského sdružení NÁVRATY Centra sociálního poradenství a sociálních služeb Louny Organizace: Občanské sdružení Návraty centrum sociálního poradenství a sociálních služeb Adresa:

Více

Agentura pro sociální začleňování v Ústeckém kraji

Agentura pro sociální začleňování v Ústeckém kraji Agentura pro sociální začleňování v Ústeckém kraji Poslání AGENTURY podpora obcím v procesu sociálního začleňování podpora subjektů na místní úrovni nadresortní přístup propojování veřejné správy a neziskového

Více

Návrh ukazatelů činnosti sociálních služeb působících ve správním obvodu ORP Tišnov

Návrh ukazatelů činnosti sociálních služeb působících ve správním obvodu ORP Tišnov Návrh ukazatelů sociálních služeb působících ve správním obvodu ORP Tišnov Obecná ustanovení 1) Ukazatele se vztahují na služby registrované dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění

Více

Výroční zpráva za rok 2008

Výroční zpráva za rok 2008 Centrum pro zdravotně postižené Ústeckého kraje, o.s. Štefánikova 25, 400 01 Ústí nad Labem IČO: 265 93 661 č.ú.: 182796256/0300 www.krcentrum.cz info@krcentrum.cz Výroční zpráva za rok 2008 Odborné sociální

Více

Výroční zpráva za rok Rodina u nás, o.s.

Výroční zpráva za rok Rodina u nás, o.s. Výroční zpráva za rok 2015 Rodina u nás, o.s. 1 O nás Občanské sdružení Rodina u nás bylo založeno 21. 6. 2013, s cílem poskytovat doprovázení a služby v oblasti náhradní rodinné péče. Naše služby se snažíme

Více

pracovní skupina regionu vyjádření města zařazení do zs Ano Ano Ano Ano 59 ok Jedná se o novou službu Zařazena do sítě

pracovní skupina regionu vyjádření města zařazení do zs Ano Ano Ano Ano 59 ok Jedná se o novou službu Zařazena do sítě pořadí Příloha č. 4 Návrh odborné pracovní skupiny odboru SV - Žádosti o změnu kapacit sociálních služeb a stávající sociální služby v Základní síti sociálních služeb Ústeckého kraje poskytovatel identifikátor

Více

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte.

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Výroční zpráva 2014 Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Dalajláma Občanské sdružení PROHANDICAP Telefon: 474 653 502 U Dubu 1562 431 11 Jirkov

Více

Občanské sdružení Madio. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Občanské sdružení Madio

Občanské sdružení Madio. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Občanské sdružení Madio Výroční zpráva Výroční zpráva 2010 Obsah Úvodem... 3 Hlavní události v roce... 3 Preventivní programy... 4 Áčko... 4 Firmy... 4 Finance... 5 Poděkování... 6 Kontakty... 7 Strana 2 Úvodem Vážení čtenáři,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, 251 01 Říčany www.cks-ricany.cz e-mail: cks.ricany@seznam.cz Základní data společnosti Název: Centrum komunitních

Více

VĚCNÉ HODNOCENÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACE V PROGRAMU PODPORA ÚSTECKÉHO KRAJE NA SOCIÁLNÍ SLUŽBY MALÝ DOTAČNÍ PROGRAM - ZÚK

VĚCNÉ HODNOCENÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACE V PROGRAMU PODPORA ÚSTECKÉHO KRAJE NA SOCIÁLNÍ SLUŽBY MALÝ DOTAČNÍ PROGRAM - ZÚK číslo žádosti VĚCNÉ HODNOCENÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACE V PROGRAMU PODPORA ÚSTECKÉHO KRAJE NA SOCIÁLNÍ SLUŽBY 2017 - MALÝ DOTAČNÍ PROGRAM - ZÚK žadatel 10 500 000 10 447 000 10 377 000 název (dle RES) IČ adresa

Více

Rodinná pohoda, o.s.

Rodinná pohoda, o.s. Výroční zpráva 2008 Rodinná pohoda, o.s. Se sídlem : Morávkova 35 68201 Vyškov Kancelář: Brněnská 41c 68201 Vyškov Bankovní spojení: 196976514/0300 IČO: 26999030 Kontakt: mobil 605 473 698 E-mail: rodinna.pohoda@centrum.cz

Více

systému péče o ohrožené děti

systému péče o ohrožené děti Seminář pro členy krajských koordinačních skupin k transformaci systému péče o ohrožené děti Transformace a sjednocení Síť služeb Transformace stávajících služeb systému péče o ohrožené děti Benešov 13.

Více

AKČNÍ PLÁN 2019 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY

AKČNÍ PLÁN 2019 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY AKČNÍ PLÁN 2019 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY 2016 2020 1 Akční plán je prováděcím dokumentem Komunitního plánu sociálních služeb města 2016 2020 (dále KPSS). Je každoročně zpracováván pro

Více

Obecně prospěšná společnost byla založena 7.dubna 2000 a 28. července 2000 byla zapsána do rejstříku obecně prospěšných společností, vedeného Krajským

Obecně prospěšná společnost byla založena 7.dubna 2000 a 28. července 2000 byla zapsána do rejstříku obecně prospěšných společností, vedeného Krajským HOSPIC V MOSTĚ, O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe. John Lenon 1 Obecně prospěšná společnost byla založena 7.dubna 2000 a 28.

Více

Projekty Ústeckého kraje v sociální oblasti

Projekty Ústeckého kraje v sociální oblasti Projekty Ústeckého kraje v sociální oblasti I. Realizované projekty v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Sociální služby v Ústeckém kraji finanční zdroj: OP LZZ (prioritní osa 3, oblast

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 o.s. Mosty sociálně psychologické centrum IČ: 26661306 Sídlo organizace: Most, J.Skupy 202/2303 Kontaktní místo pro klienty (provozovna) : Most, Business centrum, Budovatelů

Více

Zpráva o činnosti pobočky ADRA Česká Lípa za rok 2010

Zpráva o činnosti pobočky ADRA Česká Lípa za rok 2010 Zpráva o činnosti pobočky ADRA Česká Lípa za rok 2010 1. Úvod Pobočka ADRA vznikla jako 10. pobočka ADRY v ČR v roce 2009 a je součástí Občanského sdružení ADRA se sídlem v Praze. V současné době má ADRA

Více

pořadí stanovisko skupiny registrace body Poznámka Závěr Příloha č. 3

pořadí stanovisko skupiny registrace body Poznámka Závěr Příloha č. 3 pořadí Příloha č. 3 Žádosti nové sociálná služby o zařazení do Základní sítě kraje k 1.7.2018 důvod pracovní vyjádření poskytovatel identifikátor druh služby místo poskytování podání soulad s AP skupina

Více

Prehled sociálních služeb na Frýdlantsku

Prehled sociálních služeb na Frýdlantsku Rf ~.OPERALNf.., ='CR ~""'E n A """,pskj ~ :a: LIDSKÉ ZAMÉSTNANOST ZDROJE PROGRAM PODPORUJEME VASI BUDOUCNOST www.esfcr.cz Prehled sociálních služeb na Frýdlantsku Tento informacní leták obsahuje prehled

Více

Výroční zpráva za rok 2011

Výroční zpráva za rok 2011 Centrum pro zdravotně postižené Ústeckého kraje, o.s. Štefánikova 25, 400 01 Ústí nad Labem IČO: 265 93 661 č.ú.: 182796256/0300 www.krcentrum.cz info@krcentrum.cz Výroční zpráva za rok 2011 Odborné sociální

Více

Jsme tady, o.p.s. Výroční zpráva za rok

Jsme tady, o.p.s. Výroční zpráva za rok Výroční zpráva za rok 2014 1 Základní údaje je nestátní neziskovou organizací s vlastní právní subjektivitou. Je zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností u Krajského soudu v Ostravě pod spisovou

Více

Farní charita. Dvůr Králové nad Labem

Farní charita. Dvůr Králové nad Labem Farní charita Dvůr Králové nad Labem Výroční zpráva za rok 2009 Slovo ředitele Předkládáme Vám Výroční zprávu Farní charity Dvůr Králové nad Labem za rok 2009. Snažíme se zde popsat a přiblížit Vám naši

Více

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. ÚVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 3. VZNIK A POSLÁNÍ 4. PROJEKTY 5. ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 6. PODĚKOVÁNÍ 7. FINANČNÍ PODPORA 8. SPOLUPRÁCE A PODPORA 1. ÚVODNÍ SLOVO Vážené čtenářky,

Více

Denní centrum Barevný svět, o.p.s. ( 46 denní stacionáře) , DIANA TŘEBÍČ, o.p.s. ( 40 pečovatelská služba)

Denní centrum Barevný svět, o.p.s. ( 46 denní stacionáře) , DIANA TŘEBÍČ, o.p.s. ( 40 pečovatelská služba) Příloha č. 5 k 5/ZM/2016 A. Poskytovatelé sociální služby, kteří mají oprávnění k poskytování sociálních služeb (registraci) a/nebo jsou zapsáni v registru poskytovatelů sociálních služeb ( 85 zákona o

Více

Individuální projekt Sociální služby v Ústeckém kraji výstupy k rozvoji sociálních služeb

Individuální projekt Sociální služby v Ústeckém kraji výstupy k rozvoji sociálních služeb Individuální projekt Sociální služby v Ústeckém kraji výstupy k rozvoji sociálních služeb Registrační číslo: CZ.1.04/3.1.00/05.00013 Program: Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Náklady projektu:

Více

Příloha č. 6 Struktura financování sociálních služeb v Karlovarském kraji v letech 2011 2014 1

Příloha č. 6 Struktura financování sociálních služeb v Karlovarském kraji v letech 2011 2014 1 Příloha č. 6 Struktura financování sociálních služeb v Karlovarském kraji v letech 2011 2014 1 Azylové domy Celkové finanční zdroje v letech 2011-2014 1 Údaje ze žádostí poskytovatelů sociálních služeb

Více

OBČANSKÁ PORADNA JIHLAVA, z. s. člen Asociace občanských poraden ČR registrovaný poskytovatel sociální služby VÝROČNÍ ZPRÁVA

OBČANSKÁ PORADNA JIHLAVA, z. s. člen Asociace občanských poraden ČR registrovaný poskytovatel sociální služby VÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÁ PORADNA JIHLAVA, z. s. člen Asociace občanských poraden ČR registrovaný poskytovatel sociální služby VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Obsah 1. Slovo úvodem. 3 2. Poslání občanského poradenství.. 4 3. Historie

Více

Výroční zpráva za rok Rodina u nás, o.s.

Výroční zpráva za rok Rodina u nás, o.s. Výroční zpráva za rok 2014 Rodina u nás, o.s. 1 O nás Občanské sdružení Rodina u nás bylo založeno 21. 6. 2013, s cílem poskytovat doprovázení a služby v oblasti náhradní rodinné péče. Naše služby se snažíme

Více

Výroční zpráva "V tomto životě nemůžeme dělat velké věci. Můžeme dělat jen malé věci s velkou láskou. Matka Tereza

Výroční zpráva V tomto životě nemůžeme dělat velké věci. Můžeme dělat jen malé věci s velkou láskou. Matka Tereza Výroční zpráva 2014 "V tomto životě nemůžeme dělat velké věci. Můžeme dělat jen malé věci s velkou láskou. Matka Tereza Výroční zpráva Dobrovolnického centra Pardubice, o. s. 2014 Dobrovolnické centrum

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Registrováno u Ministerstva kultury ČR, datum evidence 1.1.2013, evidenční číslo 4-068/2013; IČO: 00445215; číslo transparentního účtu: 2400386976/2010 Fio banka, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Pobočka

Více

FINANČNÍ ANALÝZA SOCIÁLNÍCH A NÁVAZNÝCH SLUŽEB POSKYTOVANÝCH NA ÚZEMÍ MIKROREGIONU BĚLEČ Z. S. P. O.

FINANČNÍ ANALÝZA SOCIÁLNÍCH A NÁVAZNÝCH SLUŽEB POSKYTOVANÝCH NA ÚZEMÍ MIKROREGIONU BĚLEČ Z. S. P. O. Podpora udržitelnosti procesu plánování dostupnosti sociálních služeb na území ORP Přeštice, DSO Úhlava a mikroregionu Běleč CZ.1.04/3.1.03/45.00087 Tento projekt je podpořen finančními prostředky z ESF

Více

Zpráva o činnosti. za období od do

Zpráva o činnosti. za období od do Zpráva o činnosti za období od 1.1.2016 do 31.12.2016 Název střediska: Středisko poradenství Poradenské centrum KHAMORO Druh služby: Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, id. 5218079 Kapacita

Více

PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Zdroj: 1) Webové stránky poskytovatelů 2) Registr poskytovatelů sociálních služeb k datu 16.10.2015 3) Informace od poskytovatelů sociálních

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za období 24. 10. 2013-31. 12. 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA za období 24. 10. 2013-31. 12. 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA za období 24. 10. 2013-31. 12. 2014 Obsah Základní údaje... 3 Z historie... 4 Poslání... 4 Zpráva o činnosti... 5 Statistické údaje... 6 Hospodaření... 7 Výrok auditora... 8 Základní údaje

Více

Minimální síť sociálních služeb a služeb navazujících v Třebíči

Minimální síť sociálních služeb a služeb navazujících v Třebíči Minimální síť sociálních služeb a služeb navazujících v i 1. Minimální sítí sociálních služeb a služeb navazujících v i (dále také jen Minimální síť ) je rozuměn souhrn poskytovatelů a zařízení sociálních

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012. Občanského sdružení NÁVRATY Centra sociálního poradenství a sociálních služeb Louny

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012. Občanského sdružení NÁVRATY Centra sociálního poradenství a sociálních služeb Louny VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Občanského sdružení NÁVRATY Centra sociálního poradenství a sociálních služeb Louny Organizace: Občanské sdružení Návraty centrum sociálního poradenství a sociálních služeb Adresa:

Více

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na Oblast péče o seniory Domov pro seniory Dobětice, p.o. zavádění konceptu Kinestetické mobilizace 7 000 Domov pro seniory Dobětice, p.o. Čtyři roční období - s

Více

Jednotka kvantitativně (dle základní sítě sociálních služeb a požadavku služby) Cenová hladina uprvená o specifika

Jednotka kvantitativně (dle základní sítě sociálních služeb a požadavku služby) Cenová hladina uprvená o specifika 1408443 A DOMA o.s. 27053679 osobní asistence Osobní asistence Čtyřlístek H 9 331,00 350 3 265 850 1 065 876 509 000 252 000 761 000 A DOMA o.s. 761 000 3009554 ACORUS, o.s. 67365256 krizová pomoc ACORUS

Více

Příloha č. 1 Organizační schéma SSP činnosti a jejich zařazení v organizaci

Příloha č. 1 Organizační schéma SSP činnosti a jejich zařazení v organizaci Příloha č. 1 Organizační schéma SSP činnosti a jejich zařazení v organizaci OSP PPR OK Vedoucí PPR ové OSP PPR OK, dohod, zařízení odborného poradenství pro péči o děti pracovníci OSP PPR OK, IC, dohod

Více

Salesiánská provincie Praha VÝROČNÍ ZPRÁVA

Salesiánská provincie Praha VÝROČNÍ ZPRÁVA W Salesiánská provincie Praha VÝROČNÍ ZPRÁVA Salesiánské provincie Praha Za rok 2017 OBSAH 1. Údaje o organizaci... 3 2. Významné události roku 2017... 4 3. Hospodaření Salesiánské provincie Praha za rok

Více

Projekt Podpora integrace romské komunity v Ústeckém kraji informace k projektu

Projekt Podpora integrace romské komunity v Ústeckém kraji informace k projektu Projekt Podpora integrace romské komunity v Ústeckém kraji informace k projektu Registrační číslo projektu: Realizátor projektu: Finanční zdroj: Oblast podpory: CZ.1.04/3.2.00/15.00003 Ústecký kraj Období

Více

Myšlenka hospice vychází z úcty k životu a z úcty k člověku jako jedinečné, neopakovatelné bytosti až do přirozeného konce.

Myšlenka hospice vychází z úcty k životu a z úcty k člověku jako jedinečné, neopakovatelné bytosti až do přirozeného konce. HOSPIC V MOSTĚ, O.P.S. VÝROČNÍÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 ----------------------------------------- DOPROVÁZENÍ V NEJTĚŽŠÍCH CHVÍLÍCH ŽIVOTA Myšlenka hospice vychází z úcty k životu a z úcty k člověku jako jedinečné,

Více

Potravinová banka v Ústeckém kraji z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA

Potravinová banka v Ústeckém kraji z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA Poslání Potravinová banka bojuje proti hladu a proti plýtvání potravinami. Ve svém poslání respektujeme Chartu evropských potravinových bank. Vize Zajištění sítě dárců, dosažení větší

Více

První šance mladým Reg.č.: CZ.1.04/2.1.01/91.00286 Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR.

První šance mladým Reg.č.: CZ.1.04/2.1.01/91.00286 Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. První šance mladým Reg.č.: CZ.1.04/2.1.01/91.00286 Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. Projekt První šance mladým je spolufinancován z prostředků Evropského

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Kontakt IČ: 02424282 Sídlo: Záboří 83, 373 84 Záboří Pracoviště: Pod hradem 9, 386 01 Strakonice tel: 383 387 180 mail: info@rodinnaporadna-strakonice.cz web: web: http://www.ops-poradnastrakonice.cz/

Více

Monitoring plnění KP

Monitoring plnění KP Příloha A stav k 19. 3. 2013 číslo opatření KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA ČESKÁ LÍPA Monitoring plnění KP název opatření plánované období realizace ZJIŠTĚNÍ STAVU PLNĚNÍ stav plnění zásadní důvody

Více

Centrum pro dítě a rodinu Valika

Centrum pro dítě a rodinu Valika Centrum pro dítě a rodinu Valika VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 0 1. Úvodní slovo Vážení přátelé, dostává se Vám do rukou první výroční zpráva Centra pro dítě a rodinu Valika, o.s. Přestože se zpráva nazývá

Více

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s.

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s. Výroční zpráva za r. 2015 Otevřené srdce o.p.s. Obsah 1.Fakta o Otevřeném srdci o.p.s. 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1 Právní

Více

Schválená částka na sociální službu v Kč. Celková schválená částka dotace v Kč. Datum schválení dotace. Číslo usnesení RMZ/ZMZ

Schválená částka na sociální službu v Kč. Celková schválená částka dotace v Kč. Datum schválení dotace. Číslo usnesení RMZ/ZMZ Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína (v souladu s uzavřenými smlouvami o poskytnutí dotace v roce 2017) - registrované sociální služby Č. Příjemce dotace

Více

Analýza poskytovatelů sociálních služeb v Uherském Hradišti

Analýza poskytovatelů sociálních služeb v Uherském Hradišti Analýza poskytovatelů sociálních služeb Zpracovala: Ing. Jana Kozelková koordinátorka KPSS Cílem analýzy bylo především zjistit: základní údaje o poskytovatelích, zaměření činnosti, cílovou skupinu uživatelů

Více

Komunitní plánování sociálních služeb na Domažlicku

Komunitní plánování sociálních služeb na Domažlicku Tato akce je spolufinancována Plzeňským krajem a Evropskou unií v rámci Společného regionálního operačního programu grantové schéma Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji. Obsah: I. Smysl realizačního

Více

Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od 1. 4. 2017 do 4. 6. 2017 Usnesení č. 55/18Z/2014 (v návrhu na usnesení pod číslem B)1.) Nakládání

Více

Člověk v tísni, o.p.s.

Člověk v tísni, o.p.s. Člověk v tísni, o.p.s. Čím se zabýváme Humanitární a rozvojová pomoc (přírodní katastrofy/ Skutečný dárek) Podpora lidských práv (podpora občanské společnosti v zemích s totalitním režimem, filmový festival

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

Výroční zpráva za r. 2014. Otevřené srdce o.p.s.

Výroční zpráva za r. 2014. Otevřené srdce o.p.s. Výroční zpráva za r. 2014 Otevřené srdce o.p.s. Obsah 1.Fakta o Otevřeném srdci o.p.s. 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1 Právní

Více

Novela zákona o sociálních službách. Mgr. Veronika Himlová , Jirkov

Novela zákona o sociálních službách. Mgr. Veronika Himlová , Jirkov Novela zákona o sociálních službách Mgr. Veronika Himlová 13. 9. 2016, Jirkov 1 Harmonogram Vnější připomínkové řízení září - říjen 2016 Předpokládaná účinnost 2. pol. 2017 2 Konzultační proces Na přípravě

Více

Úvodní slovo. Vznik organizace. Poslání a cíle

Úvodní slovo. Vznik organizace. Poslání a cíle ÚSTÍ NAD LABEM Úvodní slovo Uplynulý rok 2014 byl pro nás náročnou zkouškou vše kompletně zvládnout, starosti o chráněnou dílnu, odborné sociální poradenství, tlumočnické služby a též i o pokračující projekty

Více

Organizační schéma SSP činnosti a jejich zařazení v organizaci k

Organizační schéma SSP činnosti a jejich zařazení v organizaci k Organizační schéma SSP činnosti a jejich zařazení v organizaci k 1. 1. 2019 ové OSP PPR OK, dohod, zařízení odborného poradenství pro péči o děti OSP PPR OK Vedoucí PPR pracovníci OSP PPR OK, IC, dohod,

Více

Potravinová banka v Ústeckém kraji z.s.

Potravinová banka v Ústeckém kraji z.s. 2016 VÝROČNÍ ZPRÁVA Potravinová banka v Ústeckém kraji z.s. Bojujeme s chudobou... Jak nás můžete podpořit? - darováním potravin - zajištěním naší propagace - zajištěním sponzorské přepravy potravin -

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje odbor sociálních věcí KÚ ÚK 8. 10. 2014 1 Odbory krajského úřadu (KÚ) vykonávají: 1. Samosprávu dle zákona č. 129/2000 Sb., o krajích., v platném znění tzv. samostatná působnost

Více