TECHNICKÁ ZPRÁVA. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TECHNICKÁ ZPRÁVA. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb."

Transkript

1 Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích strana 1/7 TECHNICKÁ ZPRÁVA Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBA : Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích SO 100 Vnitroblok obchodního centra (851/9, 851/12 ) KRAJ OBEC SPECIÁLNÍ ÚŘAD STAVEBNÍ : Pardubický : Pardubice : Pardubice CHARAKTER STAVBY : Jedná se o výměnu krytu, konstrukčních vrstev zpevněných ploch části chodníku. Budou vysazeny 2 stromy a osazen nový mobiliář. STUPEŇ PD POZEMKY STAVBY 851/9, 851/12 KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ OBJEDNATEL : PROJEKTANT : Dále dojde k nasvětlení vnitroloku obchodního centra (SO 400 Nasvětlení vnitrobloku). Dokumentace pro ohlášení stavby : Pardubice Město Pardubice Úřad městského obvodu Pardubice III Jana Zajíce 983, Pardubice Kontakt: Ing. Luboš Tušl, pov. vedením ODŽP Ing. Jiří Nesl ČKAIT Prodin a.s. Jiráskova Pardubice lubos.tusl@umo3.mmp.cz tel IČ

2 Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích strana 2/7 2 STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS SE ZDŮVODNĚNÍM NAVRŽENÉHO ŘEŠENÍ Předmětem projektu je výměna krytu a konstrukčních vrstev zpevněných ploch ve vnitrobloku a části chodníku u obchodního centra Galanta v Pardubicích. Řešený prostor se nachází po levé straně za parkovištěm ulice Studánecká směrem k ulici Na Drážce. Řešený úsek je ohraničen objekty obchodního centra a parkovištěm. Povrch stávající plochy je převážně z litého asfaltu (2 cm LA a cca 13 cm podkladního betonu) a z menší části velkoplošnou dlažbou (2 cm dlažba a cca 13 cm podkladního betonu). Skladby zpevněné plochy byly zjištěny 2 kopanými sondami. Povrch litého asfaltu vykazuje množství trhlin a poruch, rovněž i dlažba. V ose plochy jsou umístěny mobilní, betonové kontejnery se zelení. UMÍSTĚNÍ STAVBY 3 VYHODNOCENÍ PRŮZKUMŮ A PODKLADŮ VČETNĚ JEJICH UŽITÍ V DOKUMENTACI Investorem byla provedena prohlídka pozemků a dané lokality, která potvrdila možnost provést navrhovanou stavbu. Dále byly provedeny 2 kopané sondy pro zjištění stávající konstrukční skladby plochy. 4 VZTAHY KOMUNIKACE PRO PĚŠÍ (CHODNÍKU) K OSTATNÍM OBJEKTŮM STAVBY Objekt SO 100 Vnitroblok obchodního centra nemusí být koordinován se ostatními stavebními objekty.

3 Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích strana 3/7 5 NÁVRH ZPEVNĚNÝCH PLOCH POPIS ŘEŠENÍ Řešený prostor vnitrobloku a části chodníku má délku cca 54,6 m. Před zahájením bouracích prací bude vybourán stávající plot z cihlového zdiva. Potom bude vybourán stávající kryt plochy (litý asfalt 20 mm a beton prostý 130mm) a podkladní vrstvy budou urovnány. Nato budou vyměněny vpusti a bude provedena vyrovnávací vrstva z drti. Poté bude osazena ložná vrstva, které bude kladena dlažba v barevné kombinaci žlutá a antracit. V podélné ose budou vysazeny 2 stromy (Acer Platanoides Globosum ), které budou kryty ochranou mříží. Směrem k parkovišti budou vyměněny stávající dožilé obruby. Podélný sklon: Podélný sklon v celém úseku kopíruje stávající stav ploch. Je navržen s ohledem na přilehlou zástavbu a vchody do komerčních prostor a napojení na neřešené stávající plochy. Příčný sklon: Příčný sklon ploch je rovněž navržen s ohledem na přilehlou zástavbu a vchody do komerčních prostor. TECHNICKÉ PROVEDENÍ Žlutá dlažba bude provedena z kostek 100 x 200 x 60 mm a antracitová dlažba bude z desek o rozměrech 600 x 600 x 60 mm. Barevné řešení je zřejmé z výkresové části. V pásu ve vzdálenosti 400 mm od budov bude použita dlažba žlutá 100 x 200 x 40 mm, neboť je zde vysunut základ těchto budov. Před vchody do obchodů a komerčních prostorů budou osazeny čistící zóny. Obr. 1 Vzorová skladba- žlutá dlažba. Skladba konstrukčních vrstev ploch je navržena dle TP 170 Navrhování vozovek pozemních komunikací, třída dopravního zatížení CH, návrhová úroveň porušení D2, a je následující: D2 (D2-D-1) Zámková dlažba ČSN mm Ložná vrstva fr. 2/5 ČSN mm Štěrkodrť ŠD B ČSN mm Stávající podkladní vrstvy Celkem 150 mm Min. modul přetvárnosti na vrstvě ze štěrkodrti min. E def,2 = 60 MPa.

4 Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích strana 4/7 Napojení na stávající chodníky bude provedeno zaříznutím stávající konstrukce a dodlážděním nového krytu. MOBILIÁŘ U vysazených stromů budou osazeny ochranné mříže V řešeném prostoru budou osazeny 3 lavičky V řešeném prostoru budou osazeny 2 odpadkové koše V řešeném prostoru budou osazeny stojany na kola:

5 Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích strana 5/7 6 REŽIM POVRCHOVÝCH A PODZEMNÍCH VOD, ZÁSADY ODVODNĚNÍ, OCHRANA POZEMNÍ KOMUNIKACE (KOMUNIKACE PRO PĚŠÍ) Odvodnění plochy je zajištěno příčným a podélným sklonem povrchu zpevněných ploch na přilehlou komunikaci a do dvou stávajících vpustí, které budou vyměněny za nové. Je nutné dbát na správné vyspádování povrchu, směrem ke vpustím tak, aby nedocházelo k tvorbě kaluží. 7 NÁVRH DOPRAVNÍCH ZNAČEK, DOPRAVNÍHO ZAŘÍZENÍ, SVĚTELNÝCH SIGNÁLŮ, ZAŘÍZENÍ PRO PROVOZNÍ INFORMACE A DOPRAVNÍ TELEMATIKU SVISLÉ DOPRAVNÍ ZNAČENÍ Svislé dopravní značení nebude provedeno VODOROVNÉ DOPRAVNÍ ZNAČENÍ Vodorovné dopravní značení nebude provedeno 8 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY A POŽADAVKY NA POSTUP VÝSTAVBY, PŘÍPADNĚ ÚDRŽBU Při realizaci je nutno zohlednit stanovisko dotčených orgánů státní správy, postupovat tak, aby nedošlo k poškození inženýrských sítí a aby došlo k co nejmenšímu narušení práv uživatelů pozemků dotčených stavbou. Při stavebních pracích v pásmu podzemního vedení, v pásmu dálkových kabelů a v pásmu vzdušného vedení je nutné respektovat veškerá ustanovení, zejména pokud se jedná o způsob provádění zemních prací a zákaz používání mechanizace, povšechně pak zabezpečení vedení a zařízení před poškozením. Je též nutno dodržet příčné sklony a rovinnost položení obrusných vrstev, aby nedocházelo k tvorbě kaluží. Veškeré stavební práce je nutno provádět v souladu s platnými normami, předpisy a zákonnými ustanoveními. Stávající ponechané konstrukční vrstvy je nutno náležitě upravit, zamezit vstupu vody a zabránit zvodnění. Je třeba zajistit potřebnou únosnost a první stmelenou vrstvu položit co nejdříve. Dlažbu je nutno pokládat na řádně zhutněné podkladní vrstvy do lože. Po položení je třeba dlažbu přehutnit a zaplnit spáry bílým křemičitým pískem. Na okrajích je třeba dlažbu štípat a vyvarovat se jakýchkoliv dobetonování. Je též nutno dodržet příčné sklony a rovinnost položení dlažby, aby nedocházelo k tvorbě kaluží. Veškerá stávající vzrostlá zeleň, která přijde do styku se stavbou, bude chráněna po celou dobu výstavby dle ČSN DIN Výstupy inženýrských sítí (šoupata, hydranty, poklopy kanalizace) budou výškově upraveny s ohledem na novou niveletu komunikací či ploch. Průběh podzemních sítí je třeba před započetím zemních prací nechat vytyčit. V případě, že nebudou splněny požadavky normy o min. vzdálenostech ČSN Prostorové uspořádání sítí technického vybavení, budou dotčené inženýrské sítě opatřeny chráničkami.

6 Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích strana 6/7 Výkopy v blízkosti vedení podzemních inženýrských sítí je nutné provádět dle požadavků jejich správců. NAKLÁDÁNÍ S ODPADY Nakládání s odpady bude dle zákona č. 185/01 Sb. Zákon o odpadech a o změně některých dalších zákonů. Odpady, které budou vznikat v průběhu výstavby, budou přechodně shromažďovány na určených místech (plochách), odděleně podle svého druhu. Shromážděné odpady budou průběžně, po dosažení technicky a ekonomicky optimálního množství, odváženy příslušnou firmou, disponující oprávněním k této činnosti, mimo areál staveniště. Nebezpečný odpad (živice) bude odvezen na skládku nebezpečného odpadu. Vlastní manipulace s odpady vznikajícími při výstavbě bude zajištěna technicky tak, aby bylo minimalizováno případné narušení životního prostředí (zamezující prášení, technické zabezpečení vozidel přepravujících odpady atd.). Za odpady vzniklé při stavebních pracích odpovídá dodavatelská stavební resp. montážní firma, se kterou před zahájením stavby projedná provozovatel objektu (resp. investor) konkrétní způsob nakládání s odpady vznikajícími při realizaci stavby. VLIV STAVBY NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Životní prostředí v bezprostřední blízkosti bude po dobu trvání stavby dočasně zhoršeno. Vlivem zásobování stavby stavebním materiálem dojde k nárůstu hlučnosti a prašnosti. Organizací výstavby budou negativní vlivy eliminovány na co nejmenší míru a na co nejkratší časový úsek. ORGANIZACE VÝSTAVBY Staveniště se musí zařídit, uspořádat a vybavit, bude-li třeba, přísunovými cestami pro dopravu materiálu tak, aby stavba mohla být řádně a bezpečně prováděna. Nesmí docházet k ohrožování a nadměrnému obtěžování okolí, zvláště hlukem, prachem apod. Nesmí také docházet k omezování přístupu k přilehlým stavbám nebo pozemkům, k sítím technického vybavení a požárním zařízením. OCHRANA INŽENÝRSKÝCH SÍTÍ Před zahájením stavebních prací je nutno vytyčit podzemní inženýrské sítě jejich správci a při výkopových pracích postupovat podle jejich pokynů a požadavků. Inženýrské sítě budou ochráněny dle požadavků jejich správců (plastové žlaby, ochranné trubky, panely, apod.). Po dobu výstavby budou respektovány podmínky správců inženýrských sítí. Zákresy sítí jsou ve výkresu pouze orientační!!! 9 VAZBA NA PŘÍPADNÉ TECHNOLOGICKÉ VYBAVENÍ S ohledem na charakter stavby není řešeno.

7 Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích strana 7/7 10 PŘEHLED PROVEDENÝCH VÝPOČTŮ A KONSTATOVÁNÍ O STATICKÉM OVĚŘENÍ ROZHODUJÍCÍCH DIMENZÍ A PRŮŘEZŮ Požární bezpečnost - nejsou kladeny zvláštní požadavky na požární zabezpečení během realizace stavby. Dodavatel stavby dodrží po celou dobu provádění výstavby veškeré protipožární a příslušné předpisy, zejména zákon č. 133/1985 Sb. o požární ochraně. Při provádění uzavírek a omezení silniční dopravy budou respektovány předepsané požadavky na průjezdný profil a nosnost. Předepsané požadavky musí splnit všechny komunikace s dopravním omezením vyvolané stavbou, stejně jako veškeré vyznačené objízdné trasy v případě uzavírek. Nástupní plochy k bytovým domům nejsou v upravované lokalitě v současném stavu vyznačeny, a proto není požadováno vyznačení nástupních ploch při výměně krytu zpevněných ploch. Veškeré hydranty, šoupata apod. zůstávají zachovány. Výstupy šachet a hydrantů budou výškově upraveny s ohledem na novou niveletu zpevněných a nezpevněných ploch a bude k nim umožněn přístup i během výstavby. 11 ŘEŠENÍ PŘÍSTUPU A UŽÍVÁNÍ VEŘEJNĚ PŘÍSTUPNÝCH KOMUNIKACÍ A PLOCH SOUVISEJÍCÍCH SE STAVENIŠTĚM OSOBAMI S OMEZENOU SCHOPNOSTÍ POHYBU A ORIENTACE Vzhledem k charakteru stavby není řešeno značení pro nevidomé ani bezberieroové prvky. Vodící linie pro nevidomé tvoří budovy obchodního centra. Staveniště bude označeno příslušnými dopravními značkami a ohraničeno mobilními zábranami se zákazem vstupu na staveniště. Lávky přes výkopy musí být široké 0,90 m s výškovými rozdíly nejvíce do 20 mm a po obou stranách musí mít opatření proti sjetí vozíku jako je spodní tyč zábradlí ve výšce 0,10 0,25 m nad pochozí plochu nebo sokl s výškou nejméně 0,10 m. Staveniště a výkopy budou splňovat požadavky přílohy č. 2 k vyhlášce č. 398/2009 Sb. V Pardubicích, červen 2014 Vypracoval: Ing. Jiří Nesl Prodin a.s. Jiráskova Pardubice

Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích strana 1/7. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb.

Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích strana 1/7. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. Oprava zpevněných ploch u obchodního centra Galanta v Pardubicích strana 1/7 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBA : Oprava zpevněných

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. : Regenerace sídliště Karla IV. V. etapa. SO 100 Zpevněné plochy

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. : Regenerace sídliště Karla IV. V. etapa. SO 100 Zpevněné plochy Regenerace sídliště Karla IV. V. etapa strana 1/9 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 100 Zpevněné plochy Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBA KRAJ OBEC STAVEBNÍ

Více

Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. : PŘECHOD PRO PĚŠÍ HŮRKA, PARDUBICE SO 101 ZPEVNĚNÉ PLOCHY

Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. : PŘECHOD PRO PĚŠÍ HŮRKA, PARDUBICE SO 101 ZPEVNĚNÉ PLOCHY Přechod pro pěší Hůrka, Pardubice strana 1/10 PRŮVODNÍ ZPRÁVA Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OZNAČENÍ STAVBY STAVEBNÍK OBJEDNATEL STAVBY PROJEKTANT

Více

C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH 1 Obsah: 1 Identifikační údaje objektu... 3 1.1 Zadavatel... 3 1.2 Zhotovitel... 3 2 Stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení...

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb.

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OZNAČENÍ STAVBY STAVEBNÍK OBJEDNATEL : Chodníky podél I/16, Nová Paka : Město Nová Paka Majetkový

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1 Číslo zakázky: Zakázka: Rekonstrukce místní komunikace, Členění: C.1 ulice Ukrajinská

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1 Číslo zakázky: Zakázka: Rekonstrukce místní komunikace, Členění: C.1 ulice Ukrajinská a) Identifikační údaje objektu Identifikační údaje stavby a stavebníka Název stavby: Rekonstrukce místní komunikace, Kraj: Středočeský Místo stavby: Černošice Katastrální území: Černošice (okres Praha

Více

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Přestupní terminál v Novém Bydžově 3. etapa strana 2/3 ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OZNAČENÍ STAVBY : Přestupní terminál v Novém Bydžově 3. etapa STAVEBNÍK OBJEDNATEL STAVBY : Město

Více

C1 Technická zpráva NA POZEMKU PARC. Č. 2515/9, UL. MASARYKOVA, KOLÍN. Autorizovaný inženýr v oboru dopravní stavby ČKAIT: 110 23 64.

C1 Technická zpráva NA POZEMKU PARC. Č. 2515/9, UL. MASARYKOVA, KOLÍN. Autorizovaný inženýr v oboru dopravní stavby ČKAIT: 110 23 64. C1 Technická zpráva Název stavby: Stavebník: Projektant: Autorizovaný projektant: Kraj: Okres: VÝSTAVBA PARKOVACÍCH STÁNÍ NA POZEMKU PARC. Č. 2515/9, UL. MASARYKOVA, KOLÍN Město Kolín Karlovo náměstí 78

Více

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii.239 a II/240 b) Stavebník Obec Černuc, Černuc 17 273 23 Černuc IČ 00234257 c) Projektant Ing.Pavel

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1 Číslo zakázky: Zakázka: Rekonstrukce místní komunikace, Členění: C.1 ulice Na Drahách

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1 Číslo zakázky: Zakázka: Rekonstrukce místní komunikace, Členění: C.1 ulice Na Drahách a) Identifikační údaje objektu Identifikační údaje stavby a stavebníka Název stavby: Rekonstrukce místní komunikace, Kraj: Středočeský Místo stavby: Černošice Katastrální území: Černošice (okres Praha

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Oprava krytu komunikace ul. Sokolská v obci Nespeky. Příloha č. C.1. Vypracoval: Ing. Roman Tichovský

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Oprava krytu komunikace ul. Sokolská v obci Nespeky. Příloha č. C.1. Vypracoval: Ing. Roman Tichovský ING. TICHOVSKÝ ROMAN projektová a inženýrská kancelář Bezručova 1271, 256 01 Benešov Adresa: Telefon: 727809952 E-mail: tichovskyr@seznam.cz IČ: 45061319 DIČ: 6706301536 TECHNICKÁ ZPRÁVA Oprava krytu komunikace

Více

C.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

C.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OZNAČENÍ STAVBY : Optimalizace průjezdného profilu podjezdů pod železniční tratí v České

Více

A. Průvodní a technická zpráva

A. Průvodní a technická zpráva A. Průvodní a technická zpráva 1. Identifikační údaje Stavba: Název: Místo: Břeclav Katastrální území: Břeclav Stupeň dokumentace: ZDS Zhotovitel dokumentace: Viadesigne s.r.o. Na Zahradách 1151, 690 02

Více

C. 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

C. 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA NELL PROJEKT s. r. o.,plesníkova 5559, 760 05 Zlín Projektová a inženýrská činnost Akce Stupeň Stavebník : Výstavba zpomalovacích prahů na místní komunikaci : Dokumentace pro stavební povolení a realizaci

Více

E. Zásady organizace výstavby

E. Zásady organizace výstavby E. Zásady organizace výstavby 1. Technická zpráva Stavba : Břeclav, ul.slovácká - parkoviště a chodníky Místo stavby : Břeclav Katastrální území : Břeclav Kraj : Jihomoravský Investor : Město Břeclav Stupeň

Více

C.1C.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

C.1C.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA PP projekt s.r.o. Dobrovolského 3971/5A, 695 01, IČ: 27757307, DIČ: CZ27757307 tel./fax: 518 321 807, mobilní tel.: 777 591 124, e-mail: pp.projekt@seznam.cz C.1C.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro zadání

Více

C. Stavební část. Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice - I. etapa TECHNICKÁ ZPRÁVA C-101 D S P

C. Stavební část. Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice - I. etapa TECHNICKÁ ZPRÁVA C-101 D S P C. Stavební část Změny c b a Navrhl / vypracoval Ing. NOVÁK Zbyněk Obec : Objednatel : Akce : Příloha : HEŘMANOVICE Zodp. projektant Ing. NOVÁK Zbyněk Kraj : Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice

Více

Obsah: Výstavba chodníků Hořesedly I. etapa SO 03

Obsah: Výstavba chodníků Hořesedly I. etapa SO 03 Obsah: C. Stavební část...2 1. Objekty pozemních komunikací...2 a) identifikační údaje objektu...2 b) stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení...2 c) vyhodnocení průzkumů a podkladů, včetně

Více

DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. Technická zpráva VÝSTAVBA PODPOROVANÉHO BYDLENÍ V OBCI LIPOVEC

DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. Technická zpráva VÝSTAVBA PODPOROVANÉHO BYDLENÍ V OBCI LIPOVEC OKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Technická zpráva VÝSTAVBA POPOROVANÉHO BYLENÍ V OBCI LIPOVEC Parkoviště a zpevněné plochy okumentace pro stavební povolení dle vyhlášky č.146 (SP) OBJENATEL : Obec Lipovec,

Více

Oprava chodníku na ulici Budovatelů, Krnov

Oprava chodníku na ulici Budovatelů, Krnov Oprava chodníku na ulici Budovatelů, Krnov Průvodní a technická zpráva SO 04 Vypracoval: EDS Trade, s.r.o. Datum: 06/2015 Aktualizace: 04/2016 Obsah A. Průvodní a technická zpráva... 2 A.1. Průvodní zpráva...

Více

Dokumentace ke stavebnímu povolení

Dokumentace ke stavebnímu povolení Dokumentace ke stavebnímu povolení Dle přílohy č. 9 vyhlášky 146/2008 K PROJEKTU Rekonstrukce komunikace ul. Jiřího z Poděbrad a části ul. Lobňanská, Pečky C.1 Technická zpráva Část: C1 SO 101 Komunikace

Více

a) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...3 b) STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS SE ZDŮVODNĚNÍM NAVRŽENÉHO ŘEŠENÍ...3 c) VYHODNOVENÍ PRŮZKUMŮ A PODKLADŮ, VČETNĚ JEJICH UŽITÍ V

a) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...3 b) STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS SE ZDŮVODNĚNÍM NAVRŽENÉHO ŘEŠENÍ...3 c) VYHODNOVENÍ PRŮZKUMŮ A PODKLADŮ, VČETNĚ JEJICH UŽITÍ V OBSAH: a) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...3 b) STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS SE ZDŮVODNĚNÍM NAVRŽENÉHO ŘEŠENÍ...3 c) VYHODNOVENÍ PRŮZKUMŮ A PODKLADŮ, VČETNĚ JEJICH UŽITÍ V DOKUMENTACI...6 d) VZTAHY POZEMNÍ KOMUNIKACE

Více

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE CHODNÍKU ULICE V DRÁŽKÁCH A DRUŽSTEVNÍ V CHOTĚBOŘI. Strana 1/11

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE CHODNÍKU ULICE V DRÁŽKÁCH A DRUŽSTEVNÍ V CHOTĚBOŘI. Strana 1/11 REKONSTRUKCE CHODNÍKU ULICE V DRÁŽKÁCH A DRUŽSTEVNÍ V CHOTĚBOŘI PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA Strana 1/11 Obsah 1. Průvodní zpráva... 3 1.1 Identifikační údaje... 3 1.2 Údaje o umístění stavby... 3 1.3 Základní

Více

a) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...3 b) STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS SE ZDŮVODNĚNÍM NAVRŽENÉHO ŘEŠENÍ...3 c) VYHODNOVENÍ PRŮZKUMŮ A PODKLADŮ, VČETNĚ JEJICH UŽITÍ V

a) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...3 b) STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS SE ZDŮVODNĚNÍM NAVRŽENÉHO ŘEŠENÍ...3 c) VYHODNOVENÍ PRŮZKUMŮ A PODKLADŮ, VČETNĚ JEJICH UŽITÍ V OBSAH: a) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...3 b) STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS SE ZDŮVODNĚNÍM NAVRŽENÉHO ŘEŠENÍ...3 c) VYHODNOVENÍ PRŮZKUMŮ A PODKLADŮ, VČETNĚ JEJICH UŽITÍ V DOKUMENTACI...6 d) VZTAHY POZEMNÍ KOMUNIKACE

Více

Protierozní opatření zatravňovací pás TTP 1N, polní cesta HPC 4 s interakčním prvkem IP 18N, doplňková cesta DO 20

Protierozní opatření zatravňovací pás TTP 1N, polní cesta HPC 4 s interakčním prvkem IP 18N, doplňková cesta DO 20 Protierozní opatření zatravňovací pás TTP 1N, polní cesta HPC 4 s interakčním prvkem IP 18N, doplňková cesta DO 20 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ a PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY SO 104 doplňková polní

Více

F. DOKUMENTACE STAVBY. Technická zpráva

F. DOKUMENTACE STAVBY. Technická zpráva DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE F. DOKUMENTACE STAVBY Technická zpráva Obsah : a) Identifikační údaje objektu...2 b) Stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení...2 c) Vyhodnocení průzkumů

Více

Parkoviště Na Severním sídlišti Realizační dokumentace stavby (RDS)

Parkoviště Na Severním sídlišti Realizační dokumentace stavby (RDS) TECHNICKÁ ZPRÁVA Parkoviště Na Severním sídlišti Realizační dokumentace stavby (RDS) OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 1 2. ÚVOD... 1 2.1 Všeobecně... 1 2.1 Dotčené pozemky... 2 2.2 Související

Více

Souhrnná technická zpráva

Souhrnná technická zpráva Souhrnná technická zpráva a) Zhodnocení staveniště, včetně vyhodnocení současného stavu, měření a průzkumů a začlenění jejich výsledků do projektové dokumentace: Lokalita je vymezena ulicí Masarykova,

Více

1.1. Technická zpráva

1.1. Technická zpráva - 1 - DRUPOS HB s.r.o. Svojsíkova 333, Chotěboř CESTA STRUŽINEC 1.1. Technická zpráva VYPRACOVAL: Ing. Marta Fialová ZAKÁZKOVÉ ČÍSLO: 198/2015 - 2 - TECHNICKÁ ZPRÁVA a) identifikační údaje: Název stavby

Více

Volnočasový areál Knížecí Louka, In-line stezka, Moravská Třebová. strana 1. Profesní část SO 03a Pardubický, okres Svitavy

Volnočasový areál Knížecí Louka, In-line stezka, Moravská Třebová. strana 1. Profesní část SO 03a Pardubický, okres Svitavy strana 1 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY STAVBA: KRAJ: MĚSTO: STAVEBNÍ ÚŘAD: CHARAKTER STAVBY: STUPEŇ PD: VOLNOČASOVÝ AREÁL KNÍŽECÍ LOUKA IN-LINE STEZKA, MORAVSKÁ TŘEBOVÁ Profesní část SO 03a Pardubický,

Více

projektant dopravních staveb 1/7 Objednatel: město Dobříš

projektant dopravních staveb 1/7 Objednatel: město Dobříš projektant dopravních staveb 1/7 Objednatel: město Dobříš OBSAH Obsah... 1 1 Identifikační údaje... 2 1.1 Identifikační údaje stavby... 2 1.2 Identifikační údaje projektu... 2 2 Označení stavby... 3 2.1

Více

Obsah: Výstavba chodníků Hořesedly I. etapa SO 01

Obsah: Výstavba chodníků Hořesedly I. etapa SO 01 Obsah: C. Stavební část...2 1. Objekty pozemních komunikací...2 a) identifikační údaje objektu...2 b) stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení...2 c) vyhodnocení průzkumů a podkladů, včetně

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKT STAVBY PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A PROVEDENÍ STAVBY SO 05 01. TEXTOVÁ ČÁST TECHNICKÁ ZPRÁVA Datum: 11/2008 Vyhotovení:

Více

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva OPRAVA MK ul. FORTŇA Stavba: OPRAVA MK ul. FORTŇA Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

b/ stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení

b/ stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení Technická zpráva a/ identifikační údaje objektu označení stavby: Železný Brod Jiráskovo nábřeží - parkoviště objednatel stavby (investor): Železný Brod zhotovitel projektové dokumentace: odpovědný projektant:

Více

C 3.1 Technická zpráva

C 3.1 Technická zpráva AKCE : Rekonstrukce ul. Masarykova, Nová, Růžová v Poličce STAVEBNÍ OBJEKT : SO 103 Komunikace ul. Růžová INVESTOR : Město Polička, Palackého náměstí 160, 572 01 Polička ZAKÁZKOVÉ ČÍSLO : 01-01-14 C 3.1

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Čerčany-bezbarierové chodníky podél sil.ii/109 a III/1094 b) Stavebník Obec Čerčany,Václavská 36 257 22 Čerčany, IČ 00231584 c) Projektant Ing.Pavel

Více

ZŠ PLASY VÝSTAVBA NOVÉHO PAVILONU ODBORNÝCH UČEBEN A MODERNIZACE UČEBEN VE STÁVAJÍCÍ BUDOVĚ VČETNĚ BEZBARIÉROVÝCH PŘÍSTUPŮ

ZŠ PLASY VÝSTAVBA NOVÉHO PAVILONU ODBORNÝCH UČEBEN A MODERNIZACE UČEBEN VE STÁVAJÍCÍ BUDOVĚ VČETNĚ BEZBARIÉROVÝCH PŘÍSTUPŮ ZŠ PLASY VÝSTAVBA NOVÉHO PAVILONU ODBORNÝCH UČEBEN A MODERNIZACE UČEBEN VE STÁVAJÍCÍ BUDOVĚ VČETNĚ BEZBARIÉROVÝCH PŘÍSTUPŮ OBSAH: DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ SO 120 KOMUNIKACE MIMOAREÁLOVÉ TECHNICKÁ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb.

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. strana 1/17 TECHNICKÁ ZPRÁVA Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBA KRAJ /OKRES OBEC STAVEBNÍ ÚŘAD CHARAKTER STAVBY STUPEŇ PD : Regenerace panelového

Více

C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE. Ing. Lenka Vyhnálková

C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE. Ing. Lenka Vyhnálková C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE červenec 2014 1 Identifikační údaje... 3 2 Stručný popis stavby... 4 3 Vyhodnocení podkladů a průzkumů... 4 4 Technické řešení

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Změna stavby před dokončením č. 2

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Změna stavby před dokončením č. 2 TECHNICKÁ ZPRÁVA Změna stavby před dokončením č. 2 Akce : OBYTNÝ AREÁL RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ NA PARCELÁCH 1085/2 a 3632/1 k.ú. Rtyně v Podkrkonoší Investor : Město Rtyně pod Podkrkonoší Hronovská 431, 542

Více

Název stavby: Oprava povrchu Ještědská a Lipová ulice. Místo stavby: Chrastava, Ještědská a Lipová ul.

Název stavby: Oprava povrchu Ještědská a Lipová ulice. Místo stavby: Chrastava, Ještědská a Lipová ul. MĚSTO CHRASTAVA Městský úřad Chrastava Odbor rozvoje, dotací a správy majetku nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, IČ: 00262871 www.chrastava.cz Název stavby: Oprava povrchu Chrastava, Ještědská a Lipová

Více

Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA

Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Dokumentace pro zadání stavby

Více

Název stavby: Oprava komunikace Barandov, Školní ulice a Loudátova ulice

Název stavby: Oprava komunikace Barandov, Školní ulice a Loudátova ulice MĚSTO CHRASTAVA Městský úřad Odbor rozvoje, dotací a správy majetku nám. 1. máje 1, 463 31, IČ: 00262871 www.chrastava.cz Název stavby: Oprava komunikace Barandov, Školní ulice a Loudátova ulice Město

Více

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva OPRAVA MK ul. PUSTÝ Stavba: OPRAVA MK ul. PUSTÝ Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

DOPRAVNĚ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ

DOPRAVNĚ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ DOPRAVNĚ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ ZŘÍZENÍ PŘECHODU PRO PĚŠÍ NA SILNICI II/110 V ULICI TÁBORSKÁ V BENEŠOVĚ OBSAH PD : 1. Textová část: Technická zpráva 2. Výkresová část : Katastrální situace Situace celková

Více

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1) Identifikační údaje a) označení stavby Stavba : Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října Kraj : Středočeský Místo stavby : Hostivice Druh stavby : Oprava

Více

C 01 SOUHRNNÁ ZPRÁVA

C 01 SOUHRNNÁ ZPRÁVA C 01 SOUHRNNÁ ZPRÁVA Obsah: Identifikační údaje stavby a investora...1 Přehled podkladů...1 Základní údaje...2 Důvod stavby...2 Charakter stavby...2 Správci a uživatelé...2 Napojení na dopravní infrastrukturu...2

Více

Obec Opatovice, Velké dráhy 152, Opatovice

Obec Opatovice, Velké dráhy 152, Opatovice Objednatel: Zhotovitel: Zodpovědný projektant: Obec Opatovice, Velké dráhy 152, 664 61 Opatovice STABO MB s.r.o., Dopravní 1693, 676 02 Moravské Budějovice IČ: 26245906, tel./fax.: 568 422 142, e-mail:

Více

St.úpravy přechodů pro chodce na I/34, Ždírec nad Doubravou C.2-1-Technická zpráva SO 102 k.ú. Ždírec nad Doubravou

St.úpravy přechodů pro chodce na I/34, Ždírec nad Doubravou C.2-1-Technická zpráva SO 102 k.ú. Ždírec nad Doubravou OBSAH. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU... 2 OZNAČENÍ STAVBY... Chyba! Záložka není definována..2 INVESTOR... 2 INVESTOR... 2.3 ZPRACOVATEL DOKUMENTACE... 2.4 STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS... 3.4.a Současný stav...

Více

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA A. Identifikační údaje Název stavby: Objednatel Stupeň PD: Projektant: Zřízení autobusové zastávky Chrastava - Termální lázně Město Chrastava Ing. Michael Canov, starosta Náměstí

Více

SEZNAM PŘÍLOH: 1. Technická zpráva 2. Přehledná situace 3. Situace 1 : Situace výškopisu a polohopisu 1 : Podélný řez 1 : 500/50 6.

SEZNAM PŘÍLOH: 1. Technická zpráva 2. Přehledná situace 3. Situace 1 : Situace výškopisu a polohopisu 1 : Podélný řez 1 : 500/50 6. SEZNAM PŘÍLOH: 1. Technická zpráva 2. Přehledná situace 3. Situace 1 : 200 4. Situace výškopisu a polohopisu 1 : 200 5. Podélný řez 1 : 500/50 6. Vzorové příčné řezy 1 : 50 7. Charakteristické příčné řezy

Více

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA A. Identifikační údaje Název stavby: Oprava povrchu komunikace ul. Zahradní, Hrádek nad Nisou Objednatel: Město Hrádek nad Nisou Stupeň PD: Realizační dokumentace stavby Projektant:

Více

STAVBA: CHODNÍKY V KRÁLOVOPOLSKÝCH VÁŽANECH OPRAVA CHODNÍKŮ PODÉL SILNICE III/37931 A III/37932 PŘÍLOHA ČÍSLO: DSP C1 001 TECHNICKÁ ZPRÁVA

STAVBA: CHODNÍKY V KRÁLOVOPOLSKÝCH VÁŽANECH OPRAVA CHODNÍKŮ PODÉL SILNICE III/37931 A III/37932 PŘÍLOHA ČÍSLO: DSP C1 001 TECHNICKÁ ZPRÁVA PŮVODNÍ PD BYLA OVĚŘENA VE SŘ DNE 17. 12. 2014 POD Č. J. 54307/2014/OD DROBNÉ ZMĚNY NEVYŽADUJÍ NOVÉ STAVEBNÍ ŘÍZENÍ AKTUALIZOVANÁ VERZE OVĚŘENA DNE: STAVBA: CHODNÍKY V KRÁLOVOPOLSKÝCH VÁŽANECH OPRAVA CHODNÍKŮ

Více

C.1D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

C.1D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA PP projekt Hodonín s.r.o. Dobrovolského 3971/5A, 695 01 Hodonín, IČ: 27757307, DIČ: CZ27757307 tel./fax: 518 321 807, mobilní tel.: 777 591 124, e-mail: pp.projekt@seznam.cz C.1D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci

Více

ZPEVNĚNÉ PLOCHY U BD ŠKOLNÍ 303

ZPEVNĚNÉ PLOCHY U BD ŠKOLNÍ 303 BESTA - ING. BRÁZDA s.r.o., Smetanova 299/4, Blansko ZPEVNĚNÉ PLOCHY U BD ŠKOLNÍ 303 LOMNICE SRPEN 2017 PŘÍLOHA Č. 1 a) identifikační údaje objektu 1 Název stavby Zpevněné plochy u BD Školní 303 Místo

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1 PROJEKTY DOPRAVNÍCH STAVEB, Srpnová 171 541 01 Trutnov, tel. 603 919 318 Zodpovědný projektant Vypracoval Akce Investor Klášterská Lhota - oprava místní komunikace na p.p.č. 630/1 Obec Klášterská Lhota

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy Ing. Leoš Kučeřík 671 64 BOŽICE 441 TEL. 606 225 031 TECHNICKÁ ZPRÁVA Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy PDPS,SP INVESTOR: Obec Chvalovice,

Více

Technická zpráva VENKOVNÍ ÚPRAVY. Psychiatrická léčebna Havlíčkův Brod, dětské hřiště u pavilonu č.12

Technická zpráva VENKOVNÍ ÚPRAVY. Psychiatrická léčebna Havlíčkův Brod, dětské hřiště u pavilonu č.12 PROJEKTOVÝ ATELIÉR, KOPÍROVACÍ SLUŽBY HAVLÍČKŮV BROD TEL. 569 430 547 FAX 569 430 547 VENKOVNÍ ÚPRAVY Psychiatrická léčebna Havlíčkův Brod, dětské hřiště u pavilonu č.12 Technická zpráva Zakázka č. : 11

Více

OPRAVA UL. ŠKOLNÍ, CHRASTAVA

OPRAVA UL. ŠKOLNÍ, CHRASTAVA OPRAVA UL. ŠKOLNÍ, CHRASTAVA Dokumentace pro stavební povolení Seznam příloh: A. Průvodní a technická zpráva B. Souhrnné řešení stavby: B.1. Přehledná situace B.2. Zákres stavby do katastrální mapy M 1:200

Více

Autor : Datum : Leden 2018 HIP : Ing. Ivan Bedrunka Počet stran : 19 Zodp. projektant : Ing. Ivan Bedrunka Revize : 0 Vypracoval : Ing.

Autor : Datum : Leden 2018 HIP : Ing. Ivan Bedrunka Počet stran : 19 Zodp. projektant : Ing. Ivan Bedrunka Revize : 0 Vypracoval : Ing. 1. Technická zpráva Investor : Město Paskov Nádražní 700 739 21 Paskov Místo stavby : k.ú. Paskov Stavba : Parkoviště na ul. B. Němcové a ul. Fučíkova Stupeň : Dokumentace pro vydání stavebního povolení

Více

OBSAH. 2.1 Směrové řešení Výškové řešení Zemní práce Schodiště... 5

OBSAH. 2.1 Směrové řešení Výškové řešení Zemní práce Schodiště... 5 OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU...2 2 STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS SE ZDŮVODNĚNÍM NAVRŽENÉHO ŘEŠENÍ...2 2.1 Směrové řešení... 4 2.2 Výškové řešení... 5 2.3 Zemní práce... 5 2.4 Schodiště... 5 3 VYHODNOCENÍ

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obsah 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1 B) MÍSTO STAVBY 2 C) STAVEBNÍK 2 D) ZPRACOVATEL DOKUMENTACE 2 2. STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS SE ZDŮVODNĚNÍM NAVRŽENÉHO ŘEŠENÍ 2 A) ÚČEL STAVBY 2 B) PARAMETRY NAVRŽENÉ STAVBY

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje:

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Čerčany-bezbarierové chodníky podél sil.ii/109 a III/1094 b) Stavebník Obec Čerčany,Václavská 36 257 22 Čerčany IČ 00231584 b) Projektant Ing.Pavel

Více

Oprava komunikace, parkoviště a chodníků v ulici Střelecký vrch, Chrastava

Oprava komunikace, parkoviště a chodníků v ulici Střelecký vrch, Chrastava Oprava komunikace, parkoviště a chodníků v ulici Střelecký vrch, Chrastava Dokumentace ke stavebnímu povolení (DSP) Stavební objekt: SO 101 Komunikace + chodník podél komunikace SO 102 Parkoviště SO 103

Více

MÍSTNÍ KOMUNIKACE UBUŠÍN C1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

MÍSTNÍ KOMUNIKACE UBUŠÍN C1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje... 2 2. Stručný popis návrhu stavby, její funkce, význam a umístění... 2 3. Situační a výškové řešení... 3 4. Navržená konstrukce komunikace... 4 5. Odvodnění komunikace... 5 6.

Více

F2.1 Rekonstrukce komunikace

F2.1 Rekonstrukce komunikace P-spektrum spol. s r.o. Dražovice 72, okr. Vyškov IČO:26275538 DIČ:342-26275538 AKCE : Oprava místní komunikace obce Ivanovice na Hané Chvalkovice na Hané ul. Velký Dvorek INVESTOR : Město Ivanovice na

Více

Technická zpráva. k projektu Veřejné osvětlení a oprava chodníku k nádraží v Dobré, p.č. 2287, k.ú. Dobrá u Frýdku-Místku. Rekonstrukce chodníku

Technická zpráva. k projektu Veřejné osvětlení a oprava chodníku k nádraží v Dobré, p.č. 2287, k.ú. Dobrá u Frýdku-Místku. Rekonstrukce chodníku B 1 Technická zpráva k projektu Veřejné osvětlení a oprava chodníku k nádraží v Dobré, p.č. 2287, k.ú. Dobrá u Frýdku-Místku Rekonstrukce chodníku a) Identifikační údaje objektu Stavba : Veřejné osvětlení

Více

B - STAVEBNÍ ČÁST SO 101 CHODNÍKY B TECHNICKÁ ZPRÁVA

B - STAVEBNÍ ČÁST SO 101 CHODNÍKY B TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÚPRAVA CHODNÍKŮ NA ULICI 17. LISTOPADU V OSTRAVĚ PORUBĚ B - STAVEBNÍ ČÁST SO 101 CHODNÍKY B.101.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA ZJEDNODUŠENÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY srpen 2016 722 00 Ostrava Třebovice

Více

B. INŽENÝRSKÉ OBJEKTY. Technická zpráva

B. INŽENÝRSKÉ OBJEKTY. Technická zpráva DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY B. INŽENÝRSKÉ OBJEKTY Technická zpráva Obsah : a) Identifikační údaje objektu... 2 b) Technický popis inženýrského objektu... 2 c) Vyhodnocení průzkumů a podkladů, jejich

Více

REKONSTRUKCE POVRCHU ŠKOLNÍHO HŘIŠTĚ ZŠ PSÁRY - DOLNÍ JIRČANY F.2.1 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Obec Psáry Pražská 137 252 44 Psáry

REKONSTRUKCE POVRCHU ŠKOLNÍHO HŘIŠTĚ ZŠ PSÁRY - DOLNÍ JIRČANY F.2.1 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Obec Psáry Pražská 137 252 44 Psáry Rev. Datum Důvod vydání dokumentu, druh změny Vypracoval Tech. kontrola Objednatel: Obec Psáry Pražská 137 252 44 Psáry IČO 00241580 tel. 241 940 454 podatelna@psary.cz Kraj: Okres: K.Ú.: Středočeský Praha

Více

1. Identifikační údaje. 2. Základní údaje o stavbě

1. Identifikační údaje. 2. Základní údaje o stavbě 1. Identifikační údaje Název stavby: Úprava veřejného prostoru okolí kostela Sv. Vavřince Místo stavby: k.ú. Jilemnice, 659959, č.par. 14, 15, 21 Investor: MÚ JILEMNICE, Masarykovo náměstí 82 Projektant:

Více

DSP, ulice Potoční, Drásov OBSAH

DSP, ulice Potoční, Drásov OBSAH OBSAH 1 CHARAKTERISTIKA STAVENIŠTĚ 2 2 PRŮBĚH VÝSTAVBY 2 3 ZDROJE ENERGIÍ, ODVODNĚNÍ STAVENIŠTĚ 2 4 VYZNAČENÍ UZAVÍRKY 2 5 PLOCHY ZAŘÍZENÍ STAVENIŠTĚ 2 6 BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI 3 7 REALIZACE

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA Číslo zakázky: 11214102 Zakázka: Obec Hlavenec rekonstrukce místních Členění: F.2.1 komunikací

TECHNICKÁ ZPRÁVA Číslo zakázky: 11214102 Zakázka: Obec Hlavenec rekonstrukce místních Členění: F.2.1 komunikací 1. Popis inženýrského objektu, funkčnost a technické řešení Jedná se o opravu a rekonstrukci stávajících, chodníků, vjezdů a vstupů. Stávající komunikace a vjezdy jsou v nevyhovujícím stavu (propadající

Více

Oprava silnice III/33750 Vyžice - křiž.iii/33742 TECHNICKÁ ZPRÁVA. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb.

Oprava silnice III/33750 Vyžice - křiž.iii/33742 TECHNICKÁ ZPRÁVA. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. TECHNICKÁ ZPRÁVA Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 146/2008 Sb. 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBA : Oprava silnice III/33750 Vyžice - křiž. s III/33742 SO 100 Komunikace KRAJ OBEC STAVEBNÍ

Více

B.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

B.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA PP projekt Hodonín s.r.o. Dobrovolského 3971/5A, 695 01 Hodonín, IČ: 27757307, DIČ: CZ27757307 tel./fax: 518 321 807, mobilní tel.: 777 591 124, e-mail: ppprojekt@ppprojekt.com B.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA k

Více

Protierozní opatření zatravňovací pás TTP 1N, polní cesta HPC 4 s interakčním prvkem IP 18N, doplňková cesta DO 20

Protierozní opatření zatravňovací pás TTP 1N, polní cesta HPC 4 s interakčním prvkem IP 18N, doplňková cesta DO 20 Protierozní opatření zatravňovací pás TTP 1N, polní cesta HPC 4 s interakčním prvkem IP 18N, doplňková cesta DO 20 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ a PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY SO 102 polní cesta

Více

Zásady organizace výstavby

Zásady organizace výstavby Zásady organizace výstavby Stavba : Místo : místní komunikace v obci Pouzdřany Katastrální území : Pouzdřany (okres Břeclav); 726729 Investor : Obec Pouzdřany Zhotovitel dokumentace : Viadesigne s.r.o.

Více

1. Identifikační údaje

1. Identifikační údaje PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje Název stavby: k.ú. Všekary Kat. území: Všekary 704 172 pozemky Druh stavby: Projektová dokumentace: 1129/1, 1109/1 vlastním SÚSPK 673/2, 1091/1, 1074/1, 1074/6, 1074/13

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Seznam příloh B. Souhrnné technické zprávy: B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY B.3 PŘIPOJENÍ NA TECHNICKOU INFRASTRUKTURU B.4. DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ B.5 ŘEŠENÍ VEGETACE

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO102 KRUHOVÝ OBJEZD

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO102 KRUHOVÝ OBJEZD 120015 Revitalizace veřejných prostranství sídliště Na Rybníku PDPS TECHNICKÁ ZPRÁVA SO102 KRUHOVÝ OBJEZD DOPRAVOPROJEKT Ostrava spol. s r.o., Masarykovo nám. č. 5/5, 702 00 Ostrava Str. 1 / 8 PDPS 120015

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1) Identifikační údaje

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1) Identifikační údaje SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1) Identifikační údaje a) označení stavby Stavba : Oprava komunikace v ulici Zahradní Kraj : Středočeský Místo stavby : Hostivice Druh stavby : Oprava městské účelové komunikace

Více

Průvodní zpráva. Název stavby: Oprava místních komunikací Rakovník Zátiší 2.část

Průvodní zpráva. Název stavby: Oprava místních komunikací Rakovník Zátiší 2.část 1. Identifikační údaje Průvodní zpráva Název stavby: Oprava místních komunikací Rakovník Zátiší 2.část Místo stavby: ul. Krinitova, ul. Heroldova Investor: Zhotovitel: Město Rakovník Husovo náměstí 27

Více

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Ing. Petr KRÁL

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Ing. Petr KRÁL 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Zodpovědný projektant : Technická kontrola : Zhotovitel : Projektant : Hlavní projektant : Ivana RADOJČIĆOVÁ MěÚ : Šabina Kraj : Karlovarský Datum : 03/2015 Stavebník : Obec Šabina,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 100 KOMUNIKACE A ZPEVNĚNÉ PLOCHY

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 100 KOMUNIKACE A ZPEVNĚNÉ PLOCHY Přestupní terminál v Novém Bydžově 3. etapa SO 100 Komunikace a zpevněné plochy strana 2/11 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 100 KOMUNIKACE A ZPEVNĚNÉ PLOCHY 1. OBSAH 1. OBSAH... 2 2. ZHODNOCENÍ STAVENIŠTĚ... 3 2.1

Více

B 1.0 - TECHNICKÁ ZPRÁVA

B 1.0 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavební úpravy parkoviště a chodníků mezi ulicemi Luční a Dašická v Pardubicích strana 1/7 B1.1. OBECNĚ B 1.0 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Předmětem řešení je rozšíření parkoviště, nové uspořádání parkovacích míst,

Více

Obnova povrchů vozovky a VDZ, výměna povrchů chodníků v ul. Dřínovská před č. p , Chomutov

Obnova povrchů vozovky a VDZ, výměna povrchů chodníků v ul. Dřínovská před č. p , Chomutov 01. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE a) Označení stavby Název stavby: Obnova povrchů vozovky a VDZ, výměna povrchů chodníků v ul. Dřínovská před č. p. 4741-4743, Chomutov k. ú.: Chomutov I Místo stavby: par. č. 4801/87,

Více

Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice

Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice MĚSTO CHRASTAVA Městský úřad Chrastava Odbor rozvoje, dotací a správy majetku nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, IČ: 00262871 www.chrastava.cz Název stavby: Výtisk číslo: Seznam příloh: A. Technická zpráva

Více

C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE. Ing. Lenka Vyhnálková

C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE. Ing. Lenka Vyhnálková C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE květen 2014 1 Identifikační údaje... 3 2 Stručný popis stavby... 4 3 Vyhodnocení podkladů a průzkumů... 4 4 Technické řešení

Více

ODEHNAL Petr projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, Blansko

ODEHNAL Petr projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, Blansko ODEHNAL Petr projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, 678 01 Blansko C.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ A DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA V lokalitě Selkov etapa IV.c ČERNÁ HORA SO 05 Komunikace DUBEN 2012 a)

Více

OPRAVA CHODNÍKU V ŠAFAŘÍKOVĚ ULICI

OPRAVA CHODNÍKU V ŠAFAŘÍKOVĚ ULICI Název stavby: Místo stavby: Investor: Autor projektu: OPRAVA CHODNÍKU V ŠAFAŘÍKOVĚ ULICI Tábor k.ú. Tábor, parc.č. 2180, 2184, 2293 Město Tábor, Odbor dopravy Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor Graphic PRO

Více

ČÁST: C., TECHNICKÁ ZPRÁVA

ČÁST: C., TECHNICKÁ ZPRÁVA ČÁST: C., TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV AKCE: OPRAVA CHODNÍKŮ UL. ČS ARMÁDY, OSTRAVA - MICHÁLKOVICE STUPEŇ: INVESTOR: DOKUMENTACE PRO REALIZACI STAVBY Statutární město Ostrava, Úřad městského obvodu Michálkovice

Více

D Technická zpráva

D Technická zpráva D.1.1-01 Technická zpráva Název stavby: Stavebník: Projektant: Autorizovaný projektant: Kraj: Okres: Stupeň dokumentace: Způsob provádění stavby: NOVÉ CHODNÍKY V OBCI OHAŘE Obec Ohaře Ohaře 45 281 30 Ohaře

Více

1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE POUZE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ zpracovaná dle přílohy č.8 vyhlášky č.146/2008 Sb. ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI ZRANITELNÝCH ÚČASTNÍKŮ PROVOZU V OBCI TACHOV SO 100 POZEMNÍ KOMUNIKACE 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

LHOTA POD RADČEM VLČKOV ÚPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ

LHOTA POD RADČEM VLČKOV ÚPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA LHOTA POD RADČEM VLČKOV ÚPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ LHOTA POD RADČEM - VLČKOV ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STAVBY OBSAH: I. ETAPA SO 102 2. 4. ÚSEK a) identifikační údaje objektu b) stručný technický

Více

a) identifikační údaje objektu Úprava povrchu ulice Kotkovy

a) identifikační údaje objektu Úprava povrchu ulice Kotkovy - 2 - a) identifikační údaje objektu Akce : Objekt : SO 101 Úprava komunikace Kraj : Moravskoslezský Místo stavby : Klimkovice Druh stavby : Rekonstrukce Investor : Město Klimkovice Projektant objektu

Více

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA akce: na p.č. 2971 a 1539/3, k.ú. Děčín, Kamenická č.p. 102, 104 investor: STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN Mírové nám. 1175/5, Děčín IV-Podmokly, 40538 Děčín místo stavby: p.č.

Více

Tábor, Nový hřbitov - Cestní síť

Tábor, Nový hřbitov - Cestní síť DOUŠA Projektová a inženýrská kancelář 390 03 TÁBOR, Luční 335, tel/fax 381 234 203 Investor: Město Tábor Tábor, Nový hřbitov - Cestní síť Zádlažba příčných komunikací 2011 Dokumentace k realizaci stavby

Více

Název stavby: Oprava komunikace u hřbitova včetně odvodnění. Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice

Název stavby: Oprava komunikace u hřbitova včetně odvodnění. Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice MĚSTO CHRASTAVA Městský úřad Chrastava Odbor rozvoje, dotací a správy majetku nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, IČ: 00262871 www.chrastava.cz Název stavby: Oprava komunikace Chrastava, Hřbitovní ulice

Více

Oznámení. 1. Název záměru a jeho zařazení Parkoviště u školy v Kozlovicích včetně úpravy sjezdu

Oznámení. 1. Název záměru a jeho zařazení Parkoviště u školy v Kozlovicích včetně úpravy sjezdu Oznámení A. ÚDAJE O OZNAMOVATELI 1. Obec Kozlovice 2. IČ 00296821 3. Kozlovice 343, 739 47 4. Oznamovatel : Arkal s.r.o., Frýdek-Místek Ing. Zdeněk LOUP V. Talicha 2266, 738 02 Frýdek-Místek tel. 558 645

Více