MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor stavebního úřadu a životního prostředí Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor stavebního úřadu a životního prostředí Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště,"

Transkript

1 MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor stavebního úřadu a životního prostředí Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště, Naše zn.: MUUH-SŽP/2045/2016 Zap spis: opr.úřed. os.: 6418/2015 Ing. Dana Zapletalová Tel.: dana.zapletalova@město-uh.cz Obec Popovice Zastoupená starostkou Jitkou Novákovou Popovice Popovice IČ datum: V zastoupení INVESTA UH, s.r.o. Dlouhá Uherské Hradiště R O Z H O D N U T Í o změně stavby před dokončením Stavebník Obec Popovice, zastoupená starostkou Jitkou Novákovou, se sídlem Popovice 303, Popovice, IČ v zastoupení společností INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, Uherské Hradiště podal dne žádost o vydání rozhodnutí o povolení změny stavby před dokončením na stavbu Silnice III/05016: Popovice, km 0,179 km 0,562. Stavební povolení vydal speciální stavební úřad MěÚ Uh. Hradiště, odbor dopravy dne pod čj. MUUH-OD/34074/2015/Zap, spis 6418/2015. Stavba bude umístěná na pozemku parc. č. 5038/1 k.ú. Popovice u Uherského Hradiště. Změna spočívá v aktualizaci původní projektové dokumentace kdy rozšířením stavby došlo k zásahu do pozemku parc. č. 5038/1, který nebyl uveden ve stavebním povolení. Stavba bude umístěná na pozemcích parc. č. 5038/1, k.ú. Popovice u Uherského Hradiště. Účastník řízení dle 27, odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., Správní řád: Obec Popovice, zastoupená starostkou Jitkou Novákovou, se sídlem Popovice 303, Popovice, IČ v zastoupení společností INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, Uherské Hradiště Městský úřad Uherské Hradiště, odbor stavebního úřadu a životního prostředí jako příslušný speciální stavební úřad dle 40 odst. 4 písm. a) zákona č. 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích ve znění pozdějších předpisů a 15 odst. 1 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb.

2 o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) ve znění pozdějších předpisů ( dále jen stavební zákon ), věcně a místně příslušný dle ust. 10 a 11 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen správní řád ), v souladu s 118 stavebního zákona, projednal žádost v rozsahu, v jakém se změna dotýká práv, právem chráněných zájmů nebo povinností účastníků stavebního řízení, jakož i zájmů chráněných dotčenými orgány státní správy, a rozhodl takto: Změna shora uvedené nedokončené stavby se povoluje v tomto rozsahu: Popis změn a jejich porovnání se stavebním povolením: Podél rekonstruované komunikace v okrajové části obce je v souběhu trasován stávající chodník, spojující obec s zastávkou na železniční trati. V rámci rekonstrukce komunikace bude část dotčeného chodníku rekonstruována a upravena v návaznosti na výškové a směrové řešení komunikace. V rámci této rekonstrukce budou provedeny i úpravy na dvou zastávkách hromadné dopravy. Rekonstrukce chodníku je navržena v základní šířce l,75m v prostorách zastávek je rozšířen na hodnotu 2,0 m a v místě napojení na stávající trasu chodníku bude široký 1,50 m. Odvodnění chodníku bude zajištěno příčným 2% spádováním směrem ke komunikaci. V rámci tohoto objektu bude v nezbytně nutném rozsahu řešeno dopojení stávajících sjezdů k nemovitostem na rekonstruovanou komunikaci. Taktéž bude provedeno napojení dvou panelových účelových komunikací k výpravčí budově, která je situována v prostoru zastávky na trati ČD. Bude upraven i sjezd na účelovou komunikaci trasovanou jihovýchodním směrem podél trati ČD. Konstrukce v místě vjezdů k nemovitostem: Štěrkodrť (kamenivo třídy A) frakce ŠD ti. 150 mm Kamenivo zpevněné cementem SCC8/10 ti. 100 mm kamenivo frakce 4-8 tl. 40 mm Zámková betonová dlažba tl. 80 mm Spárování dlažby kamenivem, opakované po cca půl roce. Konstrukce v místě napojení účelových komunikací: Štěrkodrť (kamenivo třídy B) ŠDA tl. 150 mm Kamenivo zpevněné cementem SCC8/10 tl. 150 mm Kamenivo obalené asfaltem ACP 16 tl. 50 mm Asfaltový beton střednězrnný ACO 11 tl. 50 mm Spojovací dostřiky Na podkladní vrstvě bude proveden infiltrační postřik v množství 1,5 kg/m2. Mezi ložnou a obrusnou vrstvou bude proveden spojovací postřik v množství do 0,7 kg/m2 Konstrukce chodníku: Štěrkodrť (kamenivo třídy A) frakce ŠDA tl. 200 mm Kamenivo zpevněné cementem SCC8/10 ti. 100 mm kamenivo frakce 4-8 tl. 40 mm Zámková betonová dlažba tl. 80 mm Spárování dlažby kamenivem, opakované po cca půl roce. Barva dlažby bude šedá. Komunikace pěší: Betonové obrubníky průřezu 100/250 mm v betonovém loži s boční opěrou. Základní převýšení na vnější straně 60 mm, v místě sjezdů k nemovitostem zapuštěný. Odvodnění: Je navrženo spádováním do přilehlého terénu. V případě spádování k souběžné komunikaci do navrhovaných dešťových vpustí.

3 Pro provedení stavby se stanoví tyto další závazné podmínky: 1. Stavební povolení vydal zdejší speciální stavební úřad dne pod čj. MUUH- OD/34074/2015/Zap, spis 5418/2015 a podmínky v něm uvedené zůstávají v platnosti. Dále při provádění stavby musí být dodrženy a splněny všechny oprávněné požadavky a podmínky uvedené ve vyjádřeních a stanoviscích dotčených orgánů státní správy a případně účastníků řízení: - Vyjádření Telefónica Czech Republic, a.s., pod č.j.: /14 ze dne Vyjádření RWE Distribuční služby s.r.o., Brno., pod zn.: ze dne Vyjádření E.ON Česká republika, a.s., pod zn.: M ze dne Vyjádření Slovácké vodárny a kanalizace, a.s. č.j.: 511/4005/2014 ze dne Vyjádření Policie ČR, Krajské ředitelství policie Zlínského kraje, ÚOVS Uh. Hradiště, DI pod č.j.: KRPZ /ČJ ze dne závazné stanovisko MěÚ Uherské Hradiště, odboru životního prostředí pod č.j.: MUUH- OŽP 46155/2014/Be spis/13/2014-zs ze dne , - vyjádření MěÚ Uh. Hradiště, odboru dopravy ze dne pod čj. MUUH- OD/46148/2014/HanJ - Krajská hygienická stanice, Zlín ze dne pod čj. KHSZL 12272/ Hasičský záchranný sbor Zl. kraje, Uh. Hradiště ze dne pod čj. HSZL /UH Ředitelství silnic Zlínského kraje, Zlín, OMS Uh. Hradiště ze dne pod čj. ŘSZKZL /06560/ Správa železniční dopravní cesty, Olomouc, ze dne pod čj. 4723/2014-OŘ OLC- OPS/ŠpB - Lesy ČR, správa toků, Vsetín ze dne pod čj. LCR957/002654/ Drážní úřad, sekce stavební, Olomouc ze dne pod čj. MO-SOO1487/14-2/Vs Stavba bude provedena podle projektové dokumentace ověřené ve stavebním řízení. Jakékoliv jiné změny nesmí být provedeny bez předchozího povolení stavebním úřadem. Rozhodnutí o námitkách účastníků řízení: V průběhu řízení nepodali účastnící řízení žádnou námitku nebo nesouhlas s vydáním povolení změny stavby před dokončením. O d ů v o d n ě n í: Stavebník Obec Popovice, zastoupená starostkou Jitkou Novákovou, se sídlem Popovice 303, Popovice, IČ v zastoupení společností INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, Uherské Hradiště podal dne žádost o vydání rozhodnutí o povolení změny stavby před dokončením na stavbu Silnice III/05016: Popovice, km 0,179 km 0,562. Stavební povolení vydal speciální stavební úřad MěÚ Uh. Hradiště, odbor dopravy dne pod čj. MUUH-OD/34074/2015/Zap, spis 6418/2015. Stavební povolení vydal speciální stavební úřad MěÚ Uh. Hradiště, odbor dopravy dne pod čj. MUUH-OD/34074/2015/Zap, spis 6418/2015. Stavba bude umístěná na pozemku parc. č. 5038/1 k.ú. Popovice u Uherského Hradiště. Uvedeným dnem bylo zahájeno řízení o změně stavby před dokončením. Ustanovením 118 stavebního zákona může stavební úřad na odůvodněnou žádost stavebníka povolit změnu stavby před jejím dokončením.

4 Vypořádání s návrhy a námitkami účastníků řízení: - speciální stavební úřad ve stanovené lhůtě určené k uplatnění námitek a stanovisek neobdržel žádnou námitku nebo stanovisko Vypořádání s vyjádřením účastníků řízení k podkladům rozhodnutí: - účastnící řízení se k podkladům rozhodnutí nevyjádřili Souhlas s vydáním stavebního povolení vydal MěÚ Kunovice, stavební úřad, dne pod čj. STU/ /SZ/1-2014/Kou. Speciální stavební úřad přezkoumal žádost o povolení změny stavby ve smyslu 118 stavebního zákona a zjistil, že jejím uskutečněním nejsou ohroženy veřejné zájmy ani nepřiměřeně omezena či ohrožena práva a oprávněné zájmy účastníků. Projektová dokumentace byla zpracována oprávněným subjektem a splňuje obecné technické požadavky na výstavbu. Změny nejsou v rozporu s podmínkami stanovenými pro umístění stavby. Proto speciální stavební úřad rozhodl o povolení změny stavby před dokončením. P o u č e n í o o d v o l á n í : Proti tomuto rozhodnutí lze podat odvolání do 15 dnů ode dne oznámení ke Krajskému úřadu Zlínského kraje prostřednictvím odboru dopravy Městského úřadu Uherské Hradiště. Včas podané odvolání má odkladný účinek. Pokud Vám nebylo předmětné rozhodnutí doručeno poštovním doručovatelem přímo do vlastních rukou, ale ve smyslu 24 odst. 1 správního řádu bylo uloženo, potom se za den doručení považuje desátý den od tohoto uložení, nikoli až následné faktické převzetí rozhodnutí po uplynutí této desetidenní lhůty. V tomto případě se lhůta pro příp. podání odvolání nepočítá od faktického převzetí předmětného rozhodnutí účastníkem řízení, ale už od jedenáctého dne od uložení písemnosti na poště. Odvolání nutno podat s potřebným počtem stejnopisů tak, aby jeden stejnopis zůstal správnímu orgánu a aby každý účastník dostal jeden stejnopis. Nepodá-li účastník potřebný počet stejnopisů, vyhotoví je správní orgán na náklady účastníka. Odvoláním lze napadnout výrokovou část rozhodnutí, jednotlivý výrok nebo jeho vedlejší ustanovení. Odvolání jen proti odůvodnění je nepřípustné. Otisk úředního razítka Ing. Rostislav Novosad vedoucí odboru

5 Správní poplatek - v souladu s pol. 17/2 zákona č. 634/2004 Sb. O správních poplatcích, v platném znění - byl vyměřen ve výši 1.000,-Kč Toto rozhodnutí musí být vyvěšeno po dobu 15 dnů na úřední desce Městského úřadu Uherské Hradiště a Obecního úřadu Popovice. Písemnost se zveřejní též způsobem umožňujícím dálkový přístup. Vyvěšeno dne... Sejmuto dne Razítko, podpis orgánu, který potvrzuje vyvěšení a sejmutí písemnosti. Tato písemnost je řádně doručována veřejnou vyhláškou v souladu s ust. 25 odst. 1,2 v návaznosti na 144 odst. 1 správního řádu a pro lhůty k vyjádření příp. odvolání je rozhodující den vyvěšení dle ust. 25 odst. 3 správního řádu. Dnem vyvěšení je den vyvěšení na úřední desce správního orgánu, který písemnost doručuje tj. Městský úřad Uh. Hradiště. Obdrží: Účastníci řízení, kterým se v souladu s ust. 144 odst. 6 správního řádu doručuje jednotlivě: Obec Popovice, Popovice 303, Popovice INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, Uherské Hradiště Účastnící řízení, kterým se oznámení doručuje veřejnou vyhláškou ve smyslu ust. 25 odst. 1 a 2 správního řádu: - osoby, které mají vlastnická nebo jiná práva k pozemkům a stavbám na nich, včetně osob, které mají vlastnická nebo jiná práva k pozemkům a stavbám na nich a tato práva mohou být stavebním povolením přímo dotčena (zejména vlastníci pozemků parc. č. 5038/1, 5034, 5038/7, 5038/2, 5038/3, 1032/1, 1033/4, 5038/4, 1215/61, 1033/1, 5038/9, 994, 1005/2, 1006, 1011, 1012, 1017, 1018/1, 1020/2, 1022/2, 1023/3, 1024/1, st. 497, 1037/3, 1049/10, 1033/4, 1049/8, st. 405, 6245, 1215/51, 1215/25, st. 416, 1215/172, st. 397, st. 341/2, st. 341/1, st. 313 ) - další osoby, kterým zvláštní zákon toto postavení přiznává v souladu s ust. 27 odst. 3 správního řádu Dotčené orgány, kterým se doručuje jednotlivě: MěÚ Uh. Hradiště - odbor ŽP MěÚ Kunovice - stavební odbor Krajská hygienická stanice Zlínského kraje, územní prac. Františkánská 144, Uh. Hradiště Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje, ÚP Boženy Němcové 834, Uh. Hradiště Krajské ředitelství policie Zlínského kraje, ÚOVS Uh. Hradiště, DI, Velehradská třída 1217, Uh. Hradiště

6 Správa železniční dopravní cesty, s.o., Oblastní ředitelství Olomouc, Nerudova 1, Olomouc Lesy ČR, s.p., Správa toků - oblast Povodí Moravy, U Skláren 781, Vsetín Drážní úřad, sekce stavební, Nerudova 1, Olomouc

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor stavebního úřadu a životního prostředí Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště,

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor stavebního úřadu a životního prostředí Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště, MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor stavebního úřadu a životního prostředí Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště, Naše zn.: spis: opr.úřed.os.: tel.: MUUH-OD/34085/2015/ Zap 64192015 Ing. Dana

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště, tel. 572525111

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště, tel. 572525111 MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště, tel. 572525111 Obec Ostrožská Lhota Zastoupená starostou Antonínem Jelénkem Ostrožská Lhota 148 IČ 291196 Číslo

Více

MESTSKY URAD UHERSKE HRADISTE Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19,68670 Uherské Hradiště, tel

MESTSKY URAD UHERSKE HRADISTE Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19,68670 Uherské Hradiště, tel v,,v, v v MESTSKY URAD UHERSKE HRADISTE Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19,68670 Uherské Hradiště, tel. 572525111 Číslo jednací: MUUH -OD/223 04/20 15/Zap Spis 1910/2015 Uherské Hradiště 26.3.2015 Veřejná

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště,

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště, MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště, Městys Buchlovice Zastoupený místostarostou Bořkem Žižlavským Náměstí svobody 800 687 08 Buchlovice IČ 00290866

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor stavebního úřadu a životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33 Váš dopis zn.: Ze dne: Naše č. j.: MUUH-SŽP/71544/2016/ZaplD

Více

rukou) V zastoupení R O Z H O D N U T Í

rukou) V zastoupení R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor stavebního úřadu a životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33 Váš dopis zn.: Ze dne: Naše č. j.: MUUH-SŽP/20838/2018/ZaplD

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště,

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště, MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště, Naše zn.: spis: opr.úřed.os.: tel.: MUUH-OD/93579/2014/ Zap 18393/2014 Ing. Dana Zapletalová 572525551 dana.zapletalova@městouh.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště,

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště, MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště, Naše zn.: spis: opr.úřed.os.: Tel.: MUUH-OD/22665/Zap 4353/2015 Ing. Dana Zapletalová 572525551 e-mail: dana.zapletalova@město-uh.cz

Více

USNESENÍ O U S T A N O V E N Í O P A T R O V N Í KA

USNESENÍ O U S T A N O V E N Í O P A T R O V N Í KA MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor stavebního úřadu a životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33 Váš dopis zn.: Ze dne: Naše č. j.: MUUH-SŽP/51927/2019/ZaplD

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo nám ěstí 19, Uherské Hradišt ě, tel

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo nám ěstí 19, Uherské Hradišt ě, tel MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo nám ěstí 19, 686 70 Uherské Hradišt ě, tel. 572525111 Číslo jednací: Uherské Hradiště MUUH-OD/22304/2015/Zap 26.3.2015 Spis 1910/2015 Ve řejná vyhláška

Více

Č.j. : DSH/16251/11 V Plzni dne VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

Č.j. : DSH/16251/11 V Plzni dne VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Č.j. : DSH/16251/11 V Plzni dne 3.2. 2012 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo náměstí 1, Střed, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo náměstí 215 Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / tel / email V Rokycanech dne 5.3.2015 spis.zn.:mero/2393/od/15

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Holešov Odbor výstavby, rozvoje a životního prostředí, oddělení stavebního řádu Masarykova 628, 769 17 Holešov Spis č.: 4198/2015 Č.j.: HOL-19712/2015/SÚ/JH Holešov, dne 1. prosince 2015 Oprávněná

Více

Městský úřad Světlá nad Sázavou odbor dopravy náměstí Trčků z Lípy 18, Světlá nad Sázavou VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

Městský úřad Světlá nad Sázavou odbor dopravy náměstí Trčků z Lípy 18, Světlá nad Sázavou VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Městský úřad Světlá nad Sázavou odbor dopravy náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou Vaše č.j.: Vyřizuje: Báčová Naše č.j.: MSNS/17523/2012/OD-4S-Bá Telefon: 569 496 635 Světlá nad Sázavou

Více

Veřejná vyhláška OZNÁMENÍ

Veřejná vyhláška OZNÁMENÍ Oprávněná úřední osoba Martina Pomothyová e-mail martina.pomothyova@mesto-kromeriz.cz datum 2.května 2017 odbor Občansko-správních agend, oddělení dopravy a silničního hospodářství (573 321 383) číslo

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, OLOMOUC Sekce stavební - oblast Olomouc

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, OLOMOUC Sekce stavební - oblast Olomouc *crdux005ddtp* CRDUX005DDTP DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, 779 00 OLOMOUC Sekce stavební - oblast Olomouc Sp. Zn.: MO-SDO0052/13-6/Sj V Olomouci dne 14. února 2013 Č. j.: DUCR-8017/13/Sj Telefon: +420 972 741

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 26.10.2011 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV Odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293

Více

Městský úřad Hranice, odbor životního prostředí Pernštejnské náměstí 1, Hranice R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Hranice, odbor životního prostředí Pernštejnské náměstí 1, Hranice R O Z H O D N U T Í Městský úřad Hranice, odbor životního prostředí Pernštejnské náměstí 1, Hranice Č.j.: OZP/4781/12-3 Hranice dne 2.05.2012 Vyřizuje: Ing. Táňa Drábková E-mail: tana.drabkova@mesto-hranice.cz Telefon: 581

Více

Veřejná vyhláška. Usnesení

Veřejná vyhláška. Usnesení KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IHGRM* Čj: MSK 78801/2015 Sp. zn.: DSH/8567/2015/Jan 330 V10 Vyřizuje: Ing. Patrik Janota Odbor: Odbor dopravy Telefon:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ Odbor správní Doporučeně/DS Váš dopis zn.: Ze dne: Číslo jednací: Spisová zn.: OS-D/1167/15-3/Mi Dle rozdělovníku Vyřizuje: Josef Mikulec Telefon: 572 805 381 E-mail: josef.mikulec@ub.cz Datum: 2015-05-18

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo nám. 19, 686 70 Uherské Hradiště

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo nám. 19, 686 70 Uherské Hradiště MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo nám. 19, 686 70 Uherské Hradiště NAŠE ZN.: MUUH OD/48532/2015/HanJ SPIS: 8875/2015 OPR.ÚŘ.OSOBA: Ing. Josef Hanáček TEL.: 572 525 570 E-MAIL: josef.hanacek@mesto-uh.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ o povolení změny stavby před jejím dokončením

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ o povolení změny stavby před jejím dokončením Město Kralupy nad Vltavou Městský úřad Kralupy nad Vltavou, odbor dopravy Palackého nám. 1, 278 01 Kralupy nad Vltavou www.mestokralupy.cz, podatelna@mestokralupy.cz, tel.: 315 739 811 IČ: 00236977, DIČ:

Více

Veřejná vyhláška OZNÁMENÍ

Veřejná vyhláška OZNÁMENÍ Oprávněná úřední osoba Martina Pomothyová e-mail martina.pomothyova@mesto-kromeriz.cz datum 20.února 2017 odbor Občansko-správních agend, oddělení dopravy a silničního hospodářství (573 321 383) číslo

Více

V EŘEJNÁ V Y H L Á Š K A O B E C N Í ÚŘAD BÍLOVICE odbor výstavby a územního plánování Bílovice 70, PSČ 687 12

V EŘEJNÁ V Y H L Á Š K A O B E C N Í ÚŘAD BÍLOVICE odbor výstavby a územního plánování Bílovice 70, PSČ 687 12 V EŘEJNÁ V Y H L Á Š K A O B E C N Í ÚŘAD BÍLOVICE odbor výstavby a územního plánování Bílovice 70, PSČ 687 12 Č.j.: 175/2008/U Bílovice, dne 23.6.2008 Vyřizuje: Telefon: Fax: E-mail: Ing. Marcela Uherková

Více

Městský úřad Uherský Brod Masarykovo náměstí 100 PSČ P. O. BOX 33

Městský úřad Uherský Brod Masarykovo náměstí 100 PSČ P. O. BOX 33 Městský úřad Uherský Brod Masarykovo náměstí 100 PSČ 688 17 P. O. BOX 33 odbor dopravy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: MÍSTO ODESLÁNÍ: OD/1033/1/04 Ostřanský 572 82 21 34

Více

Městský úřad Krnov. odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA S T A V E B N Í P O V O L E N Í

Městský úřad Krnov. odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA S T A V E B N Í P O V O L E N Í Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, 794 01 Krnov Č.j.: KRNODO-1424/2017 vagr Sp.zn.: DO-163082016-vagr Krnov dne 5. 1. 2017 Vyřizuje: Vágner Radomír VEŘEJNÁ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33 MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33 NAŠE ZN.: MUUH-OŽP/15490/2015/SchE Spis/ 1111/2015 VYŘIZUJE:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo náměstí 1, Střed, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo náměstí 215 Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / tel / email V Rokycanech dne 16.8.2017 spis.zn.:mero/8635/od/17

Více

S T A V E B N Í P O V O L E N Í

S T A V E B N Í P O V O L E N Í MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 96/1 794 01 KRNOV Váš dopis zn.: Ze dne: Naše čj.: Naše sp. zn.: KRNODO-40841/2018 vagr DO-56692018-vagr 330.1 V/5 Vágner Radomír

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravní správy Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravní správy Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravní správy Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 89787/2015 Sp. zn.: S - JMK 57263/2015/OD/Re Brno 10.07.2015 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A O P R A V

Více

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2400/11-4858/2011-746/HH Rousínov, dne 11. října 2011 Oprávněná úřední

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD BYSTŘICE POD HOSTÝNEM

MĚSTSKÝ ÚŘAD BYSTŘICE POD HOSTÝNEM MĚSTSKÝ ÚŘAD BYSTŘICE POD HOSTÝNEM O D B O R D O P R A V N Ě S P R Á V NÍ Spis. zn.: ODS 720/2018 JiDr6 čj. MUBPH 24345/2018 Oprávněná úřední osoba: Bc. Jaroslav Koppa Ing. Jiřina Drekslerová Tel./fax:

Více

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ V E Ř E J N O U V Y H L Á Š K O U

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ V E Ř E J N O U V Y H L Á Š K O U Číslo jednací dokumentu: MMZL 134660/2016 Spisová značka: MMZL-odd.DSŘ-101776/2016/Var Oprávněná úřední osoba:varišová Renáta, tel. 577630200 e-mail: RenataVarisova@zlin.eu Ve Zlíně dne: 24.10.2016 Odbor

Více

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU OBECNÍ ÚŘAD KYSELKA STAVEBNÍ ÚŘAD Se sídlem: Kyselka 118, 362 72 Kyselka Spisový znak: 330 Archiv.znak: V/ 5 Váš dopis zn.: Naše značka: Výst. 65/10_SP Kyselka dne : 9.8.2010 ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

Více

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ZNAČKA SPISU: SSSÚ/93284/Pl/2012 ČÍSLO JEDNACÍ: SSSÚ/93284/2012-4 POČET LISTŮ

Více

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 499-4/2010-330/R V Proseči dne 1.3.2011 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 Žadatel: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

S T A V E B N Í P O V O L E N Í

S T A V E B N Í P O V O L E N Í MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 96/1 794 01 KRNOV Váš dopis zn.: Ze dne: Naše čj.: Naše sp. zn.: KRNODO-35733/2018 vagr DO-41452018-vagr 330.1 V/5 Vágner Radomír

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Odbor výstavby oddělení silničního hospodářství a dopravy

MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Odbor výstavby oddělení silničního hospodářství a dopravy MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Odbor výstavby oddělení silničního hospodářství a dopravy Doručení: dle rozdělovníku Číslo jednací: 56626/2017 Spisová zn.: 2017/3378/V/KOP Skartační zn.: V/5 Spisový zn.: 280 Vyřizuje:

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad ROZHODNUTÍ

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad ROZHODNUTÍ M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Kalová Bohdana, Ing. Tel.: 533304558, e-mail.: kalovab@slapanice.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ 763 15 Tel.: 577 981 141, FAX: 577 981 476 Spisový znak: MUS-785/2016-SU/Lun Číslo jednání: 3/2016 Oprávněná úředně osoba: Lunga Luděk

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská Rychvald

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská Rychvald MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: 9.8.2012 Naše zn.: MěÚ-R/St. 2467/2012-Új. Sp. zn.: Vyřizuje: Bc. Újezdská Jana Tel.:

Více

ROZHODNUTÍ PRODLOUŽENÍ PLATNOSTI STAVEBNÍHO POVOLENÍ ZMĚNA STAVBY PŘED JEJÍM DOKONČENÍM

ROZHODNUTÍ PRODLOUŽENÍ PLATNOSTI STAVEBNÍHO POVOLENÍ ZMĚNA STAVBY PŘED JEJÍM DOKONČENÍM ODBOR DOPRAVY VÁŠ DOPIS ZN.: SPU 467526/2015 ZE DNE: 10.9.2015 SPIS. ZN.: SZ MMHK/160235/2015 OD1/Jeř MMHK/228933/2015 OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: DATUM: 14.1.2016 Ing. Vladimír Jeřábek 495707880

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK Odbor dopravy Náměstí Augustina Němejce 63, 335 01 Nepomuk, Plzeňský kraj Tel: 371519711 Fax: 371591422 IČO: 00256986 e-mail: podatelna@urad-nepomuk.cz Č.j.: DOP/3123/2015-Čas V Nepomuku

Více

Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov, tel

Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov, tel Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, 794 01 Krnov, tel.554 697 111 Č.j.: KRNODO-67964/2016 vagr Sp. zn. DO-144192016-vagr Krnov dne 15. 12. 2016 Vyřizuje: Vágner

Více

Spis.zn.: 7385/SÚ/12/Boč Karlovy Vary, dne Č.j.: 9994/SÚ/12 Vyřizuje: Antonín Boček, linka 506 Spisový znak: Skartační znak: A/5

Spis.zn.: 7385/SÚ/12/Boč Karlovy Vary, dne Č.j.: 9994/SÚ/12 Vyřizuje: Antonín Boček, linka 506 Spisový znak: Skartační znak: A/5 Magistrát města Karlovy Vary Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary Telefon: 353 118 111 Úřad územního plánování a stavební úřad, U Spořitelny 2, 361 20 Karlovy Vary Spis.zn.: 7385/SÚ/12/Boč Karlovy Vary, dne

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o návrhu opatření obecné povahy ve věci stanovení místní úpravy provozu na pozemních komunikacích

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o návrhu opatření obecné povahy ve věci stanovení místní úpravy provozu na pozemních komunikacích MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor stavebního úřadu a životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33 Váš dopis zn.: Ze dne: Naše č. j.: MUUH-SŽP/74906/2018/HanJ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Slušovice dne 21.

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Slušovice dne 21. Číslo jednání: 3/2013 Oprávněná úřední osoba: Hynčicová Ivana MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ 763 15 Tel.: 577 981 141, FAX: 577 981 476 Slušovice dne 21. února 2013

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j.: JMK 39036/2017 Sp.zn.: S-JMK 14734/2017 OD Brno 09.03.2017 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: ZB/3191/22400 Ředitelství silnic a dálnic České republiky Ze dne: 02.03.2012 se sídlem Praha, Na Pankráci

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OS OPK SSU - 01-03-02 - ZS - 2013 - Povolení změny stavby před dokončením MAGISTRÁT MĚ STA OLOMOUCE ODBOR STAVEBNÍ oddělení státní správy na úseku pozemních komunikací Hynaisova 34/10, 779 00 Olomouc Spisový

Více

Městský úřad Prachatice

Městský úřad Prachatice Městský úřad Prachatice Velké náměstí 3, 383 01 Prachatice Odbor komunálních služeb a dopravy, oddělení silničního hospodářství Č.j.: MUPt/34967/2014/04/KSD/Šve Oprávněná úřední osoba: Věra Švehlová Telefon:

Více

Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615

Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615 Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615 Č.j.: 667-211/15 Zlonice dne 18.6.2015 Vyřizuje: František

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo náměstí 1, Střed, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo náměstí 215 Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / tel / email V Rokycanech dne 22.11.2017

Více

Stavební povolení Veřejná vyhláška

Stavební povolení Veřejná vyhláška Městský úřad Uherské Hradiště Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor stavebního úřadu a životního prostředí Odloučené pracoviště: Protzkarova 33 Zn.: MUUH-SŽP/79806/2015/ZaplD Spis/ 14500/2015

Více

stanoví místní úpravu provozu na silnici II/497, silnici III/49710 a místních komunikacích v obci Březolupy

stanoví místní úpravu provozu na silnici II/497, silnici III/49710 a místních komunikacích v obci Březolupy MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor stavebního úřadu a životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33 Váš dopis zn.: Ze dne: Naše č. j.: MUUH-SŽP/37133/2018/HanJ

Více

Městský úřad Fryšták odbor výstavby, tel , PSČ

Městský úřad Fryšták odbor výstavby, tel , PSČ Městský úřad Fryšták odbor výstavby, tel. 577 911 169, PSČ 763 16 Č. j.: MUF-OV-508//2014-KUD/120 Fryšták 30. 04. 2014 Doporučeně na doručenku Jiří Řihák, nar. 10. 09. 1980, Přílepská 140, Lukoveček, 763

Více

ROZHODNUTÍ. ZMĚNA STAVBY PŘED JEJÍM DOKONČENÍM č. 59/2017 (doručováno veřejnou vyhláškou)

ROZHODNUTÍ. ZMĚNA STAVBY PŘED JEJÍM DOKONČENÍM č. 59/2017 (doručováno veřejnou vyhláškou) Magistrát města Přerova Odbor stavebního úřadu a životního prostředí ODDĚLENÍ STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 Spis zn.: 2017/119862/STAV/SU/Bo Přerov, dne 13.11.2017 Č.j.: Oprávněná úřední osoba:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, STARÉ MĚSTO

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, STARÉ MĚSTO MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO SPISOVÁ ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/00904/2013/Ho MeUSM/02043/2013 Darja Horáková 572416452

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ BEZ ÚSTNÍHO JEDNÁNÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ BEZ ÚSTNÍHO JEDNÁNÍ Městský úřad Holešov Odbor investic Město Holešov Masarykova 628 769 17 Holešov IČO: 00287172 Číslo jednací: HOL-19303/2019/ISÚ/rs Spisová zn.: 4635/2019 Počet stran: 5 Počet příloh: 0 Oprávněná úřední

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLAVKOV U BRNA Odbor stavebního úřadu, územního plánování a životního prostředí silniční správní úřad

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLAVKOV U BRNA Odbor stavebního úřadu, územního plánování a životního prostředí silniční správní úřad MĚSTSKÝ ÚŘAD SLAVKOV U BRNA Odbor stavebního úřadu, územního plánování a životního prostředí silniční správní úřad Palackého náměstí 65, 684 01 Slavkov u Brna VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČJ.: SU/7605-17/ 3618-2017/Hro

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Spis. zn. (č.j.): MeRo/3427/OST/13 May V Rokycanech: 1.7.2013 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany

Více

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU OBECNÍ ÚŘAD KYSELKA STAVEBNÍ ÚŘAD Se sídlem: Kyselka 118, 362 72 Kyselka Spisový znak: 330 Archiv.znak: V/ 5 Váš dopis zn.: Naše značka: Výst. 155/10 Kyselka dne : 25.10.2010 ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

Více

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, 669 02 Znojmo Oprávněná úřední osoba: Ing. Eva Zavadilová Znojmo 5. května 2016 Tel.: 515 216 438 Fax: 515 216 441 E-mail: Eva.Zavadilova@muznojmo.cz

Více

Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov, tel

Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov, tel Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, 794 01 Krnov, tel.554 697 111 Č.j. Mukrn/201422982/DO/SH/Va Krnov dne 26. 6. 2014 Vyřizuje: Vágner Radomír VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

MMPr/068010/2016/Sko Bc. Kateřina Skoková

MMPr/068010/2016/Sko Bc. Kateřina Skoková Magistrát města Přerova Odbor stavebního úřadu a životního prostředí ODDĚLENÍ STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 Spis zn.: 2016/041013/STAV/SU/Sko Přerov, dne 23.05.2016 Č.j.: Oprávněná úřední

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ Odbor správní Doporučeně/DS Váš dopis zn.: Ze dne: Číslo jednací: Spisová zn.: OS-D/0611/17-3/Mi Dle rozdělovníku Vyřizuje: Josef Mikulec Telefon: 572 805 381 E-mail: josef.mikulec@ub.cz Datum: 2017-05-31

Více

Magistrát města Zlína, Odbor stavebních a dopravních řízení (stavební úřad), náměstí Míru 12, Zlín

Magistrát města Zlína, Odbor stavebních a dopravních řízení (stavební úřad), náměstí Míru 12, Zlín Magistrát města Zlína, Odbor stavebních a dopravních řízení (stavební úřad), náměstí Míru 12, 761 40 Zlín Spisová značka: MMZL-SÚ-022918/2016/Bez Číslo jednací dokumentu: MMZL 051928/2016 Zlín, dne 21.4.2016

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NERATOVICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD NERATOVICE MĚSTSKÝ ÚŘAD NERATOVICE odbor správy majetku Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Spis.zn.: MěÚN/039799/2019/Ka Neratovice, dne 08.07.2019 Č.j.: MěÚN/061541/2019 Vyřizuje: Ing. Alena Kalinová Tel.: 315650344

Více

V e ř e j n á v y h l á š k a ROZHODNUTÍ PRODLOUŽENÍ PLATNOSTI STAVEBNÍHO POVOLENÍ ZMĚNA STAVBY PŘED JEJÍM DOKONČENÍM

V e ř e j n á v y h l á š k a ROZHODNUTÍ PRODLOUŽENÍ PLATNOSTI STAVEBNÍHO POVOLENÍ ZMĚNA STAVBY PŘED JEJÍM DOKONČENÍM ODBOR DOPRAVY VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 10.6.2015 SPIS. ZN.: SZ MMHK/105043/2015 OD1/Kub MMHK/017381/2016 OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: DATUM: 27.1.2016 Ing. Šárka Kubcová 495707814 Sarka.Kubcova@mmhk.cz

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, OLOMOUC, 779 00 OLOMOUC stavební sekce-oblast Olomouc

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, OLOMOUC, 779 00 OLOMOUC stavební sekce-oblast Olomouc *crdux004s522* CRDUX004S522 DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, OLOMOUC, 779 00 OLOMOUC stavební sekce-oblast Olomouc Sp. Zn.: MO-SDO0251/12-13/To V Olomouci dne 13. září 2012 Č. j.: DUCR-48747/12/To Telefon: +420

Více

ROZHODNUTÍ. Ing. Pavel Petrů, Tučapy č.p Boršice u Buchlovic

ROZHODNUTÍ. Ing. Pavel Petrů, Tučapy č.p Boršice u Buchlovic MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor stavebního úřadu a životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33 Váš dopis zn.: Ze dne: Naše č. j.: MUUH-SŽP/14791/2019/HanJ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní Valašské Meziříčí

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní Valašské Meziříčí MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní 1221 757 01 Valašské Meziříčí www.valasskemezirici.cz ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU Město Valašské Meziříčí, Náměstí 7, 757 01 Valašské Meziříčí, zastoupené

Více

O z n á m e n í o z a h á j e n í s t a v e b n í h o ř í z e n í

O z n á m e n í o z a h á j e n í s t a v e b n í h o ř í z e n í ODBOR DOPRAVY VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 23.7.2014 SPIS. ZN.: SZ MMHK/135678/2014 OD1/Vla MMHK/014981/2015 OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: Ing.Kateřina Vlachá 495 707 815 kterina.vlacha@mmhk.cz OBEC

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ODRY ODBOR DOPRAVY MěÚ, Masarykovo nám. 25, Odry, okres Nový Jičín

MĚSTSKÝ ÚŘAD ODRY ODBOR DOPRAVY MěÚ, Masarykovo nám. 25, Odry, okres Nový Jičín MĚSTSKÝ ÚŘAD ODRY ODBOR DOPRAVY MěÚ, Masarykovo nám. 25, 742 35 Odry, okres Nový Jičín Dopravoprojekt Brno, a.s. v zastoupení Ředitelství silnic dálnic ČR Kounicova 13 Na Pankráci 56 658 30 BRNO 145 05

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE ODBOR SPRÁVNÍ A DOPRAVNÍ MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 107 334 01 PŘEŠTICE Číslo jednací: PR-OSD-SED/10354/2016 Přeštice, dne 19. dubna 2016 Tel.: E-mail: 377 332 473 sedlackova@prestice-mesto.cz

Více

Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou Hrušovany nad Jevišovkou, náměstí Míru 22

Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou Hrušovany nad Jevišovkou, náměstí Míru 22 Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou, náměstí Míru 22 SPIS. ZN..: 6381/2016 Č.J.: SPIS Č.: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: DATUM: 2.1.2017 MUHR_0014/2017/STU2 ZVU

Více

ROZHODNUTÍ ROZHODNUTÍ O ODVOLÁNÍ - AUTOREMEDURA. "Silnice I/68 Třanovice - Nebory"

ROZHODNUTÍ ROZHODNUTÍ O ODVOLÁNÍ - AUTOREMEDURA. Silnice I/68 Třanovice - Nebory MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘINEC ODBOR STAVEBNÍHO ŘÁDU A ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Doporučeně VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MěÚT/49467/2014/SŘaÚP/Vi Ředitelství silnic a dálnic ČR, Na Pankráci

Více

R O Z H O D N U T Í :

R O Z H O D N U T Í : Městský úřad Klatovy Odbor životního prostředí Spisová zn.: ZN/ŽP/167/15 Číslo jednací: ŽP/1754/15/Bá Vyřizuje: Bálková Tel.: 376 347 241 E-mail: abalkova@mukt.cz Datum: 18.3.2015 dle rozdělovníku Stavba

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad R O Z H O D N U T Í

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad R O Z H O D N U T Í M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Č. j.: OV/47875-11/2158-2011/HOU Spis. zn. : OV/2158-2011/HOU Oprávněná úřední osoba: Houzarová

Více

S T A V E B N Í P O V O L E N Í

S T A V E B N Í P O V O L E N Í MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 96/1 794 01 KRNOV Váš dopis zn.: Ze dne: Naše čj.: KRNODO-80486/2017 vagr Naše sp. zn.: DO-153972017-vagr 330.1V/5 Vyřizuje: Vágner

Více

s t a v e b n í p o v o l e n í (veřejnou vyhláškou)

s t a v e b n í p o v o l e n í (veřejnou vyhláškou) Obecní úřad Lužice, Lužice 58, 785 01 Šternberk tel. 585 011 912 IČ 00849529, DIČ CZ00849529 ID DS a9iaxhy e-mail: obecluzice@obecluzice.cz č.j. LUZ 322 /2016 V Lužici dne 14. 6.2016 Oprávněná úřední osoba:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 stavební úřad se sídlem: Radnická 178, Kutná Hora tel.: 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: stavebni@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz

Více

Městský úřad Heřmanův Městec

Městský úřad Heřmanův Městec Městský úřad Heřmanův Městec sídlo: náměstí Míru 4, 538 03 Heřmanův Městec stavební úřad pracoviště: Havlíčkova 801, 538 03 Heřmanův Městec Spis. zn.: Č.j.: Vyřizuje: E-mail: Tel.: IDDS: Datum: Počet listů:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, MLADÁ VOŽICE ROZHODNUTÍ POVOLENÍ UZAVÍRKY

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, MLADÁ VOŽICE ROZHODNUTÍ POVOLENÍ UZAVÍRKY MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV1716/2019/výst/Ru Č.j.: MUMV1938/2019/výst/Ru HES STAVEBNÍ

Více

OBECNÍ ÚŘAD KOŠETICE Košetice

OBECNÍ ÚŘAD KOŠETICE Košetice OBECNÍ ÚŘAD KOŠETICE 394 22 Košetice 146 -------------------------------------------------------------------- Č.j. : ST1/2016/POV V Košeticích dne 9.9.2016 Stavebník: Obec Košetice, IČ 00248444, 394 22

Více

Č. j. SMOL/293812/2017/OS/PK/Vra V Olomouci Spisová značka: S-SMOL/245929/2017/OS Uvádějte vždy v korespondenci

Č. j. SMOL/293812/2017/OS/PK/Vra V Olomouci Spisová značka: S-SMOL/245929/2017/OS Uvádějte vždy v korespondenci OS OPK SSU - 01-03-04 - SP+ZS - 2013 - Oznámení o zahájení řízení - termín dokončení a prodloužení platnosti MAGISTRÁT MĚ STA OLOMOUCE ODBOR STAVEBNÍ oddělení státní správy na úseku pozemních komunikací

Více

Městský úřad Židlochovice

Městský úřad Židlochovice Městský úřad Židlochovice Masarykova 100, 667 01 Židlochovice, IČ 00282979 Odbor dopravy Nádražní 750, 667 01 Židlochovice Váš dopis zn.: Ze dne: Naše č.j.: OD/10978/2011-5 SO Počet příloh: Vyřizuje: Radek

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: 15.5.2013 11971/2013/OŽPaKS/CH HLUC-19312/2013/OŽPaKS/CH

Více

ODBOR STAVEBNÍ ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

ODBOR STAVEBNÍ ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/071998/2016 ST2/Mer MMHK/191534/2016 ST2/Mer Ing.Vladimír Mergl 495 707 866 vladimir.mergl@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

M A G I S T R Á T M Ě S T A T E P L I C E odbor územního plánování a stavebního řádu nám. Svobody 2, Teplice Spis.zn.: Č.j.

M A G I S T R Á T M Ě S T A T E P L I C E odbor územního plánování a stavebního řádu nám. Svobody 2, Teplice Spis.zn.: Č.j. M A G I S T R Á T M Ě S T A T E P L I C E odbor územního plánování a stavebního řádu nám. Svobody 2, 415 01 Teplice Spis.zn.: Č.j.: ÚP/133667/2012/Maz MgMT/029713/2013/Maz Teplice, dne 19.3.2013 Vyřizuje:

Více

Městský úřad Uherské Hradiště

Městský úřad Uherské Hradiště Městský úřad Uherské Hradiště Masarykovo nám. č.p, 19,68670 Uherské Hradiště stavební odbor Zn.: MUUH-SO/955171201111694512011/ČuJUR 5 Uherské Hradiště: 7. května 2012 Oprávněná úřední osoba: Jaromir Čumíček

Více

Městský úřad Holešov Odbor dopravní a správní

Městský úřad Holešov Odbor dopravní a správní Městský úřad Holešov Odbor dopravní a správní Číslo jednací: HOL-11033/2015/DS/58/AR Doporučeně Spisová zn.: HOL-55/2015/DS/AR Počet listů: 4 Počet příloh: 0 Ředitelství silnic a dálnic ČR Vyřizuje: Aleš

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE pracoviště Opuštěná 9/2, Brno odbor výstavby silniční správní úřad speciální stavební úřad.

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE pracoviště Opuštěná 9/2, Brno odbor výstavby silniční správní úřad speciální stavební úřad. MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE pracoviště Opuštěná 9/2, 656 70 Brno odbor výstavby silniční správní úřad speciální stavební úřad Číslo jednací: Spisová značka: OV-ČJ/64867-15/OTR OV/10186-2015/OTR Oprávněná úřední

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ZMĚNA ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ZMĚNA ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ Městský úřad Dolní Kounice Stavební úřad I. stupně Masarykovo náměstí 2, 664 64 Dolní Kounice, tel. 546 421 310, tel./fax. 546 421 304 e - mail : podatelna@dolnikounice.cz ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

oddělení stavební úřad VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ d o d a t e č n é p o v o l e n í

oddělení stavební úřad VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ d o d a t e č n é p o v o l e n í !+T11SY11S9WDT+!!!!!!!!!! S00RX00R8VCS! M ě s t s k ý ú ř a d B ř e c l a v odbor stavebního řádu a obecního živnostenského úřadu oddělení stavební úřad Sp. zn. Č.j.: Oprávněná úřední osoba: MUBR-S 66082/2015

Více

Městský úřad Holešov Odbor výstavby, rozvoje a životního prostředí Oddělení stavebního řádu

Městský úřad Holešov Odbor výstavby, rozvoje a životního prostředí Oddělení stavebního řádu Městský úřad Holešov Odbor výstavby, rozvoje a životního prostředí Oddělení stavebního řádu Město Holešov, IČ 00287172 Masarykova č.p.628 769 01 Holešov Číslo jednací: HOL-20083/2015/SÚ/RS Spisová zn.:

Více

Stavební úřad Městského úřadu Český Krumlov Č.j.: SÚ-4306/07-Be Český Krumlov, dne Vyřizuje: Petra Benčová ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Stavební úřad Městského úřadu Český Krumlov Č.j.: SÚ-4306/07-Be Český Krumlov, dne Vyřizuje: Petra Benčová ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Stavební úřad Městského úřadu Český Krumlov Č.j.: SÚ-4306/07-Be Český Krumlov, dne 22.2.2008 Vyřizuje: Petra Benčová Výroková část: ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Stavební úřad Městského úřadu Český Krumlov,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD BYSTŘICE POD HOSTÝNEM

MĚSTSKÝ ÚŘAD BYSTŘICE POD HOSTÝNEM MĚSTSKÝ ÚŘAD BYSTŘICE POD HOSTÝNEM O D B O R D O P R A V N Ě S P R Á V NÍ Spis. zn.: ODS 594/2017 LaLe4 čj. OPR.ÚŘ.OSOBA: Ing. Ladislav Ležák TEL./FAX: 573 501 961 E-MAIL: lezak@mubph.cz DATUM: 03.10.2017

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravní správy Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j.: JMK 129123/2014 Sp.zn.: S-JMK 129123/2014 ODOS Brno 26.01.2015 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Krajský

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování Jiřího náměstí 20, 290 31 Poděbrady I tel. 325 600 270, fax. 325 614 486, e-mail: vystavba@mesto-podebrady.cz Č.j.: 0035911/VUP/2016/JČe

Více