TECHNICKÁ ZPRÁVA. Dne: Vypracoval: Zakázkové íslo: Výrobní íslo: Ing. Zdenk Procházka N1108. VÝTAHY s.r.o. VELKÉ MEZIÍÍ. list: 1.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TECHNICKÁ ZPRÁVA. Dne: Vypracoval: Zakázkové íslo: Výrobní íslo: Ing. Zdenk Procházka N1108. VÝTAHY s.r.o. VELKÉ MEZIÍÍ. list: 1."

Transkript

1 list: 1 Objednatel: Stavba : BEVVA TRNAVA NADSTAVBA ZŠ ŠPAINCE Výrobce : VÝTAHY s. r. o., Vrchovecká 216 Mont. firma/dodavatel : VÝTAHY s. r. o., Vrchovecká 216 TECHNICKÁ DATA VÝTAHU Skupina výtahu Ac)1 Typ výtahu OTI 630/0,63 Nosnost Jmenovitá rychlost Dopravní zdvih Stanice / nástupišt 3/3 Systém ízení Výtahový stroj Elektromotor Omezova rychlosti Nosné prostedky 630 kg (8 osob) 0,63 m/s 7,645 m jednosmrné sbrné A. SASSI G300 T0, 240 mm VVVF 2,7 kw Dynatech VEGA jm. rychlost = 0,63 m/s 6 x ocelové lano 6,5 mm PAWO 819 W Klec výtahu neprchozí 1100 x 1400 x 2100 mm (6500 N) Vyvažovací závaží Závs klece Závs vyv. závaží Šachetní dvee Dvení uzávrka Klecové dvee Nárazníky Zachycovae Zaízení proti nadmrné rychlosti smrem vzhru ocelové pásy v rámu 9650 N boní 1x kladka 240 mm horní - 1x kladka 240 mm MDS sv.š. = 900 mm, sv. v. 2000mm SELCOM MDS MDS sv.š. = 900 mm, sv. v. 2000mm EN 2 100x80 mm, ks klouzavé PR 2500 UD brzdící zaízení PR 2500 UD Prostedí výtahu -šachta normální, STN strojovna normální, STN /AA5 teplota o C

2 Elektrická instalace drátová,in. kanál plast list: 2 Pipojeno na soustavu 3 N PE ~ 50 Hz, 400 V Ochrana ped úrazem automatickým odpojením od zdroje elektrickým proudem STN ed. 2 l. 411 malým naptím- PELV Rozvad výtahu Hl. vypína je souástí rozvade Jištní v rozvadi 20 AgG STN ed. 2 l AVDN 03 F/A 1. Klasifikace projektu Projekt výtahu OTI 630/1 je zpracován pro instalaci nového výtahu do upravované šachty. Výtah je konstruován tak, aby sploval požadavky všech souasn platných norem a vyhlášek. Pípadné nesplnní požadavk platných norem je ešeno opateními uvedenými v analýze rizik. Dokumentace výtahu bude pedložena k posouzení autorizované osob v rozsahu pílohy C normy STN EN 81-1+A3. Po ukonení montáže bude provedeno posouzení shody výtahu dle STN EN A3 a naízení vlády. 571/ 2001 Z.z.. za pítomnosti zástupce autorizované osoby. Na základ certifikátu od AO vystaví dodavatel výtahu prohlášení o shod. Ochrana proti neúmyslnému pohybu klece. Vzhledem k použitému traknímu pohonu bude použito ochranné zaízení elektronický omezova rychlosti Dynatech VEGA v zapojení s kontrolním systémem detekce nekontrolovaného pohybu kabiny D-BOX. Toto zaízení zajistí perušení bezpenostního obvodu a vybavení zachycova a tím zabrání neúmyslnému pohybu klece smrem dol i nahoru s otevenými dvemi dle l STN EN 81-1+A3. Budou dodrženy vzdálenosti dle l STN EN 81-1+A3. 2. Technický popis výtahu Výtah je uren ke svislé doprav osob a malých náklad s doprovodem osob do celkové max. hmotnosti 630 kg ( max. poet osob 8). Vybavení výtahu bude splovat požadavky pro zabezpeení užívání staveb osobami se sníženou schopností pohybu a orientace. Technologická ást výtahu vetn strojovny je umístna do prostoru výtahové šachty a jejího ohrazení.

3 list: Prostor pro stroj výtahu S ohledem na dispoziní ešení objektu je v tomto pípad technologie pohonu umístna do horní ásti šachty. Výtahový stroj, vybavený elektrickým nouzovým pohonem, je umístn v hlav šachty nad kabinou. Výtahový rozvad, vybavený hlavním vypínaem, ovládáním nouzového pohonu, vypínaem osvtlení strojovny a šachty a zásuvkou pro propojení telefonní linky, je umístn vedle šachetních dveí v horní stanici. Obslužný prostor ped rozvadem musí být vždy voln pístupný a osvtlený, povrch podlahy musí být rovný, bezprašný a musí být bezpený proti uklouznutí. Na hlavním pívodu, obvodech zásuvek a osvtlení strojovny musí být provedena výchozí revize doložená revizní zprávou dle STN V prostoru rozvade výtahu musí být na dobe viditelném míst vhodn upevnn runí hasicí pístroj CO 2 s dostatenou hasicí schopností. Výtah je pohánn výtahovým strojem A. SASSI G300 T0 s trakním kotouem o prmru 240mm. Stroj je umístn na novém ocelovém roštu opateném pryžovými pružinami pro snížení penosu hluku a vibrací. Pohyb výtahového stroje lze sledovat na obrazovce umístné na panelu nouzové jízdy v rozvadi výtahu. Aktivace kamery v šacht je zajištna spínaem pi otevení dve- í rozvade. Hlavní pívod el. energie k rozvadi výtahu bude nový. Dimenze pívodního vedení musí zohledovat nadazené jištní na zaátku pívodu, které musí být selektivní k jištní v rozvadi výtahu (STN , STN , a jiné). Pívod musí vyhovovat i s ohledem na úbytek naptí pi rozbhu pohonu. Podklady pro projektanta pívodního vedení: - užitý pohon; typ motoru: A. SASSI G300 T0, motor VVVF 2,7 kw - jmenovitý proud pohonu: 8 A - zábrový proud pohonu: dle nastavení mnie Jištní v rozvadi 20 AgG Pívod musí být ešen tak, aby v mís,t pipojení rozvade pípadný zkratový proud nedosáhl velikosti nebezpené pro osazené pístroje v rozvadi výtahu a zárove byla splnna ustanovení STN Pívod musí být proveden podle samostatného projektu; na pívodu musí být provedena výchozí revize doložená revizní zprávou dle STN Osvtlení prostoru stroje a rozvade musí být trvale instalováno. Osvtlovací tlesa jsou umístna nad dvemi rozvade, poet tles závisí na použitém typu. Intenzita osvtlení obslužných prostor musí init min. 200 lx, meno u podlahy. Vypína osvtlení prostoru stroje je umístn u rozvade výtahu. Vzhledem k celkovému ešení výtahu bude omezova rychlosti umístn v horní ásti šachty. V rozvadi jsou umístny spínae dálkového ovládání pro provedení zkoušky funknosti OR. OR spluje požadavky EN 81-1+A3 l Typ motoru výt. stroje, typ omezovae rychlosti, a výtahového rozvade jsou uvedeny na listu. 1 a 2.

4 list: 4 Prostor stroje a šachta výtahu musí být vtraná a nesmí v ní být umístno žádné další zaízení, které nesouvisí s provozem výtahu Výtahová šachta Výtahovou šachtu tvoí vlastní pracovní prostor výtahu spolu s nutnými bezpenostními prostory. Šachtu tvoí zásti cihelné zdivo, v nnž je vystavna opláštná ocelová konstrukce, je obdélníkového pdorysu o vnitních rozmrech 1570 x 1775 mm. Spodní ást šachty prohlube má hloubku 1400 mm od prahu spodní stanice. Dráha klece bude omezena nárazníky na ocelových podprách. Tato hloubka zaruuje, že pi dosednutí výtahové klece na pln stlaené nárazníky budou splnny všechny požadavky na bezpené vzdálenosti dle l STN EN 81-1+A3. Pro pístup do prohlubn bude sloužit sklopný žebík, uložený v dob mimo použití v prohlubni šachty. Sklopená poloha žebíku bude kontrolována bezpenostním spínaem zapojeném do bezpenostního obvodu výtahu. V prohlubni bude instalována zásuvka 230 V pro pipojení runího el. náadí a ovlada STOP pro vyazení výtahu z provozu. Prohlube výtahové šachty musí být izolována proti vniknutí spodní vody. Horní ást šachty - od prahu nejvyšší stanice po strop šachty - má výšku 2990 mm. Pi dráze klece nahoru z horní krajní stanice než se uvede v innost nárazník pod vyvažovacím závažím a pi zachování vzdálenosti mezi plochou stechy a stropem šachty minimáln 1 m+0,035 v2 (m) a bezpenostního prostoru pro kvádr 0,5 x 0,6 x 0,8 m, jsou splnny všechny požadavky l STN EN 81-1+A3 na horní bezpenostní prostory. V šacht bude instalováno osvtlení. Osvtlovací tlesa jsou umístna 500 mm od dna a stropu šachty a dále ve vzdálenostech nutných pro dosažení požadované intenzity osvtlení dle l. 5.9 STN EN 81-1+A3. Osvtlení bude ovládáno dvma spínai, jeden je umístn v šacht ve výšce 1500 mm od prahu spodní stanice, druhý ve strojovn vedle hlavního vypínae. Do elní stny šachty budou usazeny nové šachetní dvee rozmru 900 x 2000 mm. Tato stna musí být z vnitní strany rovná, hladká, bez výstupk a prohlubenin, s max. odchylkou od svislice 10 mm (l. 5.4 STN EN 81-1+A3). Vtrání šachty bude ešeno 1x vtracím otvorem s ochrannou mížkou v horní ásti šachtyotvor musí mít rozmr odpovídající 1% plochy šachty. Ve výtahové šacht nesmí být umístno žádné zaízení, které pímo nesouvisí s provozem výtahu Výtahová klec Konstrukce klece se skládá ze dvou hlavních ástí - nosného rámu a klece pro dopravované osoby.

5 list: 5 Rám je tvoen nosníky se závsem pro nosná lana, boními táhly a nosným rámem podlahy. Pomocí vodicích elistí je rám a s ním i vlastní klec vedena ocelovými vodítky v šacht výtahu. Proti pádu smrem dol a proti nadmrné rychlosti smrem vzhru je klec jištna klouzavými zachycovai a brzdicím zaízením, vybavovanými obousmrným omezovaem rychlosti. Klec je neprchozí, ocelová, její prostor je ohrazen stropem, podlahou a výplnmi stn. Uvnit klece je umístna ovladaová kombinace. Kabina je vybavena automatickými teleskopickými dvemi, madlem a sklápcím sedadlem dle l STN EN Osvtlení klece o hodnot min. 50 lx (meno u podlahy) zajišují elektrická osvtlovací tlesa pod stropem klece. Na steše klece je umístna ovladaová kombinace revizní jízdy, dvoupolohový ovláda STOP a zásuvka na 230 V. Prostor pro obsluhu, stojící na steše klece, je zajištn výsuvným el. jištným zábradlím o výšce 700 mm. Provedení bude splovat požadavky l. 5.6 STN EN A1. Dle l STN EN 81-1+A3 je nutno kontrolovat petížení klece zaízením podle l K tomu to úelu bude závs lan klece vybaven snímai, které trvale vyhodnocují zatížení výtahové klece Vyvažovací závaží Vyvažovací závaží se skládá z ocelového rámu s vodícími elistmi a výpln z ocelových pás. Závaží je vedeno v šacht ocelovými vodítky pomocí vodicích elistí. Závaží bude oddleno od pracovního prostoru kabiny výtahu ve spodní ásti šachty pepážkou do výšky 2500 mm od podlahy šachty Šachetní dvee Do zdiva budou instalovány nové teleskopické šachetní dvee sv. š. = 900 mm, sv. v. = 2000 mm. Montáž musí být provedena dsledn dle návodu výrobce Elektroinstalace Všechny obvody musí být provedeny dle dodaných schémat. Instalace je vedena drátovými vodii v pední ásti šachty. 3. ízení výtahu Pro ovládání výtahu slouží jednosmrné sbrné ízení. Pro pivolání výtahu jsou ve stanicích osazeny ovládae. V kleci je umístna ovladaová kombinace pro volbu stanic se signalizací polohy klece, nouzovou signalizací a nouzovým svtlem. Dále bude v kleci instalováno komunikaní zaízení pro zajištní vyproštní osob dle požadavku l STN EN 81-1+A3. Zaízení slouží pro oboustranné spojení klece výtahu se stálou vyprošovací službou v pípad uvznní osob v kleci výtahu. Komunikaní zaízení je umístno v panelu v kleci výtahu (souást ovladaové kombinace). Komunikaní

6 list: 6 zaízení je dle STN EN vybaveno indukní smykou pro pomoc pi komunikaci osob s postižením sluchu. Tlaítkové ovladae pro volbu stanic budou oznaeny ísly, reliéfními a Braillovými znaky. Pivolávae ve stanicích budou vybaveny optickým a zvukovým potvrzením požadavku a zvukovou signalizací dojetí do stanice - l.5.4 STN EN Pohon výtahu bude vybaven zaízením, které pi výpadku napájení výtahu zajistí automatické dojetí výtahu do nejbližší stanice a otevení dveí. 4. Pokyny pro montáž a údržbu Všechny práce musí být provedeny v souladu s platnými STN, vyhláškami a projektovou dokumentací. Je nutné dodržovat bezpenostní pedpisy pi montáži výtahu a píslušné bezpenostní pedpisy pro práci na el. zaízeních. Údržbu a zkoušky výtahu smí provádt pouze oprávnná organizace dle. vyhlášky. 508/2009 Z.z. a STN Návody, pokyny a mazací plán jsou souástí technické dokumentace tohoto výtahu. Ped montážní zkouškou vykonat seízení všech montážních uzl, technologických ástí výtahu a promazání celého zaízení. Zkouška ped uvedením do provozu bude provedena podle N.V.. 571/2001 Z.z. a STN EN 81-1+A3. Periodické prohlídky a zkoušky provozní budou provádny dle STN a pílohy.5 vyhlášky 508/2009 Z.z.. Pi provádní servisních prací ze stechy klece je teba provést bezpené zajištní kabiny vybavením zachycova(l STN EN 81-1+A3) a zavšením rámu klece na rošt stroje, pípadn montážní nosníky vázacími prostedky s dostatenou nosností. Aktivní poloha zachycova bude kontrolována elektrickým bezpenostním zaízením podle l Ovládání všech zaízení pro nouzový pohon a pro dynamické zkoušky jsou umístna v rozvadi výtahu, veškeré zkoušky lze provádt z vnjšku šachty (l. 6.6 STN EN 81-1+A3). 5. Výrobce výtahu zajistí: 1. Vypracování kompletní technické dokumentace výtahu. 2. Dodá návody a dokumentaci nutné pro montáž, posouzení shody, provoz a servis výtahu. 3. Základní dokumentaci pedloží k odsouhlasení objednateli. 4. Výrobu a dodávku technologické ásti výtahu v rozsahu dle sepsané smlouvy o dílo.

7 6. Práce zajišované montážní firmou dodavatelem výtahu: 1. Schválení technické dokumentace autorizovanou osobou a vystavení inspekní zprávy. 2. Pedá stavební podklady dodavateli stavebních prací. 3. Kontrolu staveništ, pevzetí stavby. 4. Montáž výtahu do pipravených prostor. 5. V prohlubni šachty a ve strojovn instaluje zásuvky 230 V. 6. Instalaci GSM brány pro pipojení komunikaního zaízení. Instalovat v blízkosti rozvade. 7. Dodá návody a dokumentaci nutné pro provoz a servis výtahu. 8. Posouzení shody výtahu zástupcem autorizované osoby. 9. Vystaví ES prohlášení o shod v souladu s platnými pedpisy. 10. Pedá výtah uživateli a provede prokazatelné pouení obsluhy výtahu. 7. Práce zajišované stavební firmou: 1. Vystavní šachty a ocelové konstrukce dle konzultovaných podklad. 2. V šacht postaví lešení dle požadavku montážní firmy. 3. Upraví dvení stnu na stran vstup. Tato stna musí být v celé šíce rovná, hladká, bez výstupk a prohloubenin. 4. Zajistí provedení výchozí revize, hlavního pívodu, osvtlení strojovny, nákladiš a pístupu do strojovny. Zprávu pedloží pi montážní zkoušce výtahu. 5. Po usazení šachetních dveí provede jejich ádné zapravení. 6. K výtahu dodá hasicí pístroj CO 2 s dostatenou hasicí schopností. 7. Veškeré pomocné práce, vetn úklidu po montáži a odstranní stavebních zbytk.

Šetené pípady možného výskytu provozních rizik podle SN EN (oíslování odpovídá norm)

Šetené pípady možného výskytu provozních rizik podle SN EN (oíslování odpovídá norm) Základní požadavky uvedené v naízení vlády. 378/2001 Sb. 3 odst. (1) Minimálními požadavky na bezpený provoz a používání zaízení v závislosti na píslušném riziku vytváeném daným zaízením jsou: písm. a)

Více

F 2.5 OCHRANA PED BLESKEM

F 2.5 OCHRANA PED BLESKEM NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU Hostivice p.. kat. 1161/57 okres Praha západ investor: Jií a Marie ajovi, Vondroušova 1160/1, Praha 6 F 2.5 OCHRANA PED BLESKEM Vypracoval: ing. Vít Kocourek OBSAH: 1. Pedpoklady

Více

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technická specifikace

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technická specifikace 1. Systém domácího videovrátného Umožuje audiovizuální spojení s elektrickým videovrátným a ovládání dveního zámku. Základním pínosem tohoto systému je zvýšení komfortu a bezpenosti bydlení. Základní funkce

Více

Instrukce HERMES. Elektromechanický servopohon pro oto né brány bez i s mechanickými koncovými polohami - 1 -

Instrukce HERMES. Elektromechanický servopohon pro oto né brány bez i s mechanickými koncovými polohami - 1 - HERMES Elektromechanický servopohon pro otoné brány bez i s mechanickými koncovými polohami - 1 - Bezpenostní výstrahy Tento návod je uren pouze pro osoby s pedepsanou technickou kvalifikací a pouze pro

Více

velký výtah Námi nabízené a dodávané výtahy splňující veškeré platné legislativní normy EN-ČSN PARAMETRY VÝTAHU

velký výtah Námi nabízené a dodávané výtahy splňující veškeré platné legislativní normy EN-ČSN PARAMETRY VÝTAHU Nabídka č. RV 04/06-2016 ze dne 14.6.2016 Na rekonstrukci velkého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem velký výtah Námi nabízené a dodávané výtahy splňující veškeré platné legislativní

Více

PROZIS projek ní kancelá Šafa íkova 277, Mladá Boleslav Petr Odnoha - projektant specialista obor ELE

PROZIS projek ní kancelá Šafa íkova 277, Mladá Boleslav Petr Odnoha - projektant specialista obor ELE PROZIS projekní kancelá Šafaíkova 277, 293 01 Mladá Boleslav 326735391 775135151 odnoha@prozis.cz strana 1 PROZIS projekní kancelá Šafaíkova 277, 293 01 Mladá Boleslav 326735391 775135151 odnoha@prozis.cz

Více

Námi nabízené a dodávané výtahy splňující veškeré platné legislativní normy EN-ČSN PARAMETRY VÝTAHU

Námi nabízené a dodávané výtahy splňující veškeré platné legislativní normy EN-ČSN PARAMETRY VÝTAHU Nabídka č. RV 02/03-2016 ze dne 9.3.2016 Na dodávku a montáž velkého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem VARIANTA II. Námi nabízené a dodávané výtahy splňující veškeré platné legislativní

Více

Projekce výtahu. Technická zorává ZÁKLADNÍ PARAMETRY VÝTAHU

Projekce výtahu. Technická zorává ZÁKLADNÍ PARAMETRY VÝTAHU VÝTAHY OSTRAVA spol. s r.o. Teslova 2, 702 66 Ostrava - Přívoz tel.:+420 (69) 613 45 41 fax: +420(69)6134697 e-maii: vvtahvqv@arsvstem.cz. www: vytahy-ostrava.cz Zakázka č.: Projekt č.: 1562/00 V1072/070-70

Více

Nabídka č. RV 05/ ze dne Na dodávku a montáž malého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem.

Nabídka č. RV 05/ ze dne Na dodávku a montáž malého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem. Nabídka č. RV 05/06-2016 ze dne 14.6..2016 Na dodávku a montáž malého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem malý výtah Vážení obchodní přátelé, děkujeme Vám za Vaši poptávku na instalaci

Více

Prostorové teplotní idlo

Prostorové teplotní idlo 2 701 Prostorové teplotní idlo QAA910 Bezdrátové idlo pro snímání prostorové teploty Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, jednosmrn) Bateriové napájení bžnými lánky 1.5 V velikosti AA Použití Pro

Více

Bezdrátový zásuvkový adaptér, stmíva

Bezdrátový zásuvkový adaptér, stmíva 2 719 Synco living Bezdrátový zásuvkový adaptér, stmíva KRF961-E Zásuvkový adaptér ovládaný rádiovým signálem pro spínání a stmívání elektrického osvtlení do 300 W Rádiová komunikace protokolem KNX RF

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA 01/11-F.1.4.- ZTI-ZDRAVOTN TECHNICKÉ INSTALACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA 01/11-F.1.4.- ZTI-ZDRAVOTN TECHNICKÉ INSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA 01/11-F.1.4.- ZTI-ZDRAVOTN TECHNICKÉ INSTALACE Datum : 10.2013 ís. zakázky: 01/2011 AIP : Vypracoval : Stupe : Akce : Ing. Anton Jurica Jan erník JPD k žádosti o stavební povolení a provádní

Více

T E C H N I C K Á Z P R Á V A

T E C H N I C K Á Z P R Á V A VÝTAHY MORAVIA CZ, spol. s r.o. Sladkovského 659/40, 783 71 OLOMOUC tel.: +420 585 314 497, +420 585 314 496, fax: +420 585 314 495 e-mail: posta@vytahymoravia.cz, http://www.vytahymoravia.cz Zakázka číslo

Více

Příbram 28.3.2011. Společenství vlastníků Renoirova 653,4, Praha

Příbram 28.3.2011. Společenství vlastníků Renoirova 653,4, Praha Společenství vlastníků Renoirova 653,4, Praha Příbram 28.3.2011 Věc: Nabídka na rekonstrukci-podstatnou změnu 2ks výtahů č. 37/2011 v bytovém domě Praha,Renoirova 653,4 - šachetní dveře budou ponechány

Více

PROZIS projek ní kancelá Šafa íkova 277, Mladá Boleslav Petr Odnoha - projektant specialista obor ELE

PROZIS projek ní kancelá Šafa íkova 277, Mladá Boleslav Petr Odnoha - projektant specialista obor ELE PROZIS projekní kancelá Šafaíkova 277, 293 01 Mladá Boleslav 326735391 775135151 odnoha@prozis.cz strana 1 PROZIS projekní kancelá Šafaíkova 277, 293 01 Mladá Boleslav 326735391 775135151 odnoha@prozis.cz

Více

BAREVNÁ VENKOVNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA DRC-4CP NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ DOMÁCÍ VIDEOVRÁTNÝ

BAREVNÁ VENKOVNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA DRC-4CP NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ DOMÁCÍ VIDEOVRÁTNÝ BAREVNÁ VENKOVNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA DRC-4CP NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ DOMÁCÍ VIDEOVRÁTNÝ 1. Obsah dodávky Po otevení krabice se doporuuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: 1x hlavní kamerová

Více

VÝVOJ VÝROBA MONTÁŽE SERVIS PRODEJ NA SPLÁTKY

VÝVOJ VÝROBA MONTÁŽE SERVIS PRODEJ NA SPLÁTKY Výtahy VOTO Plzeň s.r.o. VÝVOJ VÝROBA MONTÁŽE SERVIS PRODEJ NA SPLÁTKY Vážená paní Věra Květoňová kvetonova31@seznam.cz V Plzni 30. září 2009 Nabídka č. 10064 Na základě Vaší poptávky Vám v příloze zasílám

Více

PRŮVODNÍ a SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ a SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝMĚNA VÝTAHU PRŮVODNÍ a SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA V Brně, květen / 2013 Vypracoval a sestavil: Ing.arch. Zdeněk Tihelka Ing. arch. Mikuláš Starycha Ing. Miroslav Rozehnal 1 PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby

Více

Kižíkova 1690, eské Budjovice. Ocelová konzola typ PAÁT II - 40 ST na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD. 4/2011

Kižíkova 1690, eské Budjovice. Ocelová konzola typ PAÁT II - 40 ST na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD. 4/2011 Kižíkova 1690, 370 01 eské Budjovice Ocelová konzola typ PAÁT II - 40 ST na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD. 4/2011 Zpracoval:Kadlec František Maurer Ondej prosinec 2011 OBSAH: I. Úvodní ást 1.1 Název

Více

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ SN EN 1298

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ SN EN 1298 MALÉ POJÍZDNÉ SKLÁDACÍ LEŠENÍ AKG 170 Výrobce: FINTES Aluminium s.r.o. Píbraz 152 378 02 Stráž nad Nežárkou NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ SN EN 1298 Tento návod musí být vždy k dispozici v míst používání lešení SESTAVOVAT

Více

ČSN EN ISO 14001:2005, OHS AS

ČSN EN ISO 14001:2005, OHS AS Vážení přátelé a obchodní partneři, jsme ryze česká akciová společnost, která působí na trhu od roku 1992. Provádíme komplexní činnost v oblasti zdvihacích zařízení a výtahů tzn. vývoj, projekce, výroba,

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ NEMOCNINÍHO SVÍTIDLA TYPU: ROBUS H Svítidlo urené pro lžkové pokoje zdravotnických a peovatelských zaízení.

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ NEMOCNINÍHO SVÍTIDLA TYPU: ROBUS H Svítidlo urené pro lžkové pokoje zdravotnických a peovatelských zaízení. NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ NEMOCNINÍHO SVÍTIDLA TYPU: ROBUS H Svítidlo urené pro lžkové pokoje zdravotnických a peovatelských zaízení. Technické parametry Napájecí naptí: 230V ~ +- 10% / 50Hz Jmenovitý

Více

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE LABORATOE CHEMIE V RÁMCI PROJEKTU ZKVALITNNÍ A MODERNIZACE VÝUKY CHEMIE, FYZIKY A BIOLOGIE V BUDOV MATINÍHO GYMNÁZIA, OSTRAVA PÍLOHA 1- SPECIFIKACE PEDMTU ZAKÁZKY PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY REKONSTRUKCE AREÁLU VAZAKA BLÁ POD BEZDZEM F DOKUMENTACE STAVBY Bezen 2008 OBSAH : 1.1 Architektonické a stavební ešení 1.1.1 Technická zpráva 1.1.2 Výkresová

Více

TOV 375 kg. TOV 375 kg. I.C.C.LIFTs.r.o. I.C.C.LIFT s.r.o. Certifikát pro systém managementu dle EN ISO 9001:2008

TOV 375 kg. TOV 375 kg. I.C.C.LIFTs.r.o. I.C.C.LIFT s.r.o. Certifikát pro systém managementu dle EN ISO 9001:2008 I.C.C.LIFTs.r.o tř.5.května 616 349 01 STŘÍBRO IČO : 29075254 DIČ : CZ 29075254 Firma zapsána Krajským soudem v Plzni oddíl C,Vložka číslo 23421 Tel.:+420 722 194 974,e-mail : icclift@email.cz, internet

Více

Nabídka č. RV 03/ ze dne Na dodávku a montáţ malého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem

Nabídka č. RV 03/ ze dne Na dodávku a montáţ malého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem Nabídka č. RV 03/03-2016 ze dne 9.3..2016 Na dodávku a montáţ malého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem VARIANTA II. Vážení obchodní přátelé, děkujeme Vám za Vaši poptávku na instalaci

Více

F 1.4. TECHNIKA PROSTEDÍ STAVEB F Zaízení silnoproudé elektrotechniky F Bleskosvod F Zaízení slaboproudé elektrotechniky

F 1.4. TECHNIKA PROSTEDÍ STAVEB F Zaízení silnoproudé elektrotechniky F Bleskosvod F Zaízení slaboproudé elektrotechniky F 1.4. TECHNIKA PROSTEDÍ STAVEB F 1.4.4 Zaízení silnoproudé elektrotechniky F 1.4.5 Bleskosvod F 1.4.6 Zaízení slaboproudé elektrotechniky TEXTOVÁ ÁST Akce : Místo : Investor : RODINNÝ DM DOBEJOVICE pozemek

Více

QAW910. Prostorová jednotka. Building Technologies HVAC Products

QAW910. Prostorová jednotka. Building Technologies HVAC Products 2 703 Prostorová jednotka QAW910 Bezdrátová prostorová jednotka Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, obousmrn) Ovládání a zobrazení funkcí vytápní místnosti Snímání prostorové teploty Bateriové napájení

Více

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA NÁKUP VYBAVENÍ LABORATOE CHEMIE V RÁMCI PROJEKTU ZKVALITNNÍ A MODERNIZACE VÝUKY CHEMIE, FYZIKY A BIOLOGIE V BUDOV MATINÍHO GYMNÁZIA, OSTRAVA PÍLOHA 1- SPECIFIKACE PEDMTU ZAKÁZKY PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

Více

F 2.4 ELEKTROINSTALACE

F 2.4 ELEKTROINSTALACE NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU Hostivice p.. kat. 1161/57 okres Praha západ investor: Jií a Marie ajovi, Vondroušova 1160/1, Praha 6 F 2.4 ELEKTROINSTALACE Vypracoval: ing. Vít Kocourek List: 1 / List:7 A.

Více

Návod k obsluze. Samostatné ovládací za ízení UC 42. Samostatné ovládací za ízení pro montážní lištu UC 45. D ležité informace pro elektrické zapojení

Návod k obsluze. Samostatné ovládací za ízení UC 42. Samostatné ovládací za ízení pro montážní lištu UC 45. D ležité informace pro elektrické zapojení Návod k obsluze Samostatné ovládací zaízení UC 42 Samostatné ovládací zaízení pro montážní lištu UC 45 Dležité informace pro elektrické zapojení Tento návod uschovejte! Obsah Záruka... 3 Bezpenostní pokyny...

Více

1. Úvodní údaje: Zpráva poskytuje základní informace v rámci dokumentace projektu pro DSP. Podklady dány investorem stavby a pedpisy SN.

1. Úvodní údaje: Zpráva poskytuje základní informace v rámci dokumentace projektu pro DSP. Podklady dány investorem stavby a pedpisy SN. !"#$%&&! "#$%&& stupe dokumentace: DSP 1. Úvodní údaje:...1 2. Základní údaje:...1 3. Stanovení prostedí dle SN 332000-3 Z1/Z2/Z3, SN 332000-5-51 ed.3:...1 4.Rozdlení elektrického píkonu:...1 5. Ochrany:...1

Více

Kniha výtahu, díl A1. Řešení KONE MonoSpace. Vydání: TD 40292118-08.doc KONE, a.s. 1 / 8 8. Kniha výtahu, výtah PW

Kniha výtahu, díl A1. Řešení KONE MonoSpace. Vydání: TD 40292118-08.doc KONE, a.s. 1 / 8 8. Kniha výtahu, výtah PW Kniha výtahu 40292118 MonoSpace, a.s. 1 / 8 8. Kniha výtahu, výtah PW Obsah Obsah...2 1. Základní údaje...3 1.1 Soubor průvodní technické dokumentace výtahu...3 1.2 Všeobecné údaje...3 1.3 Technické údaje...4

Více

Technický popis. Obsah balení. Popis kamery a jejího píslušenství

Technický popis. Obsah balení. Popis kamery a jejího píslušenství Technický popis Kamera Pijíma -napájecí naptí 9V DC 12V DC -napájecí proud 300 ma 200 ma -penosová frevence 2.4-2.4835GHz 2.4-2.4835GHz -typ modulace FM FM -poet kanál 2 2 -min.intenzita osvtlení 0 Lux(vzdálenost

Více

LIFTMONT CZ, Vaše firma pro vertikální dopravu. LIFTMONT CZ Jiří Kvapil Telefon E-mail www Č.j. Datum Věc nabídku dodávky, montáže a servisu

LIFTMONT CZ, Vaše firma pro vertikální dopravu. LIFTMONT CZ Jiří Kvapil Telefon E-mail www Č.j. Datum Věc nabídku dodávky, montáže a servisu LIFTMONT CZ, s.r.o. Nádražní 2459/35, 785 01 Šternberk IČ : 26845687 Od Jiří Kvapil Stavební bytové družstvo Telefon 734 632 062 Šumperk E-mail jiri.kvapil@liftmont.cz www liftmont.cz Jesenická 1322/20

Více

SAZ Praha 7 Adaptace objektu pro zdravotnické služby VÝTAHY II.

SAZ Praha 7 Adaptace objektu pro zdravotnické služby VÝTAHY II. Místo stavby: Františka Křížka 683/22, Praha 7 Stavba: SAZ Praha 7 Adaptace objektu pro zdravotnické služby VÝTAHY II. SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR Stavebník: Městská část Praha 7 Projektant: LILA, Archotektonický

Více

Bezdrátový zásuvkový adapter, spínací výstup

Bezdrátový zásuvkový adapter, spínací výstup 2 718 Synco living Bezdrátový zásuvkový adapter, spínací výstup KRF960-E Zásuvkový adaptér ovládaný rádiovým signálem pro spínání elektrických zátží do 10 A Rádiová komunikace protokolem KNX RF (868 MHz,

Více

Bohuslav Doležal DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY OBSAH: 1.TECHNICKÁ ČÁST 2.VÝKRESOVÁ ČÁST. Urbánkova 617, Moravské Budějovice , tel.

Bohuslav Doležal DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY OBSAH: 1.TECHNICKÁ ČÁST 2.VÝKRESOVÁ ČÁST. Urbánkova 617, Moravské Budějovice , tel. Bohuslav Doležal Urbánkova 617, Moravské Budějovice 676 02, tel. 720108727 AKCE: Elektrické ovládání oken v tělocvičně ZŠ Havlíčkova, Moravské Budějovice Místo stavby: Havlíčkova ul. 933, Mor. Budějovice

Více

TOV 320. TOV 320 kg. I.C.C.LIFTs.r.o. I.C.C.LIFT s.r.o. Certifikát pro systém managementu dle EN ISO 9001:2008

TOV 320. TOV 320 kg. I.C.C.LIFTs.r.o. I.C.C.LIFT s.r.o. Certifikát pro systém managementu dle EN ISO 9001:2008 I.C.C.LIFTs.r.o I.C.C.LIFT s.r.o. Tř.5.května 616,34901 Stříbro IČO : 29075254 DIČ : CZ 29075254 Firma zapsána Krajským soudem v Plzni oddíl C,Vložka číslo 23421 Tel.:+420 722 194 974,e-mail : icclift@email.cz,

Více

Ocelová konzola typ PAÁT II 40-ST na betonové sloupy.

Ocelová konzola typ PAÁT II 40-ST na betonové sloupy. Ocelová konzola typ PAÁT II 40-ST na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD. 2/2014 Nahrazuje TP.4/2011. Zpracoval:Kadlec František Maurer Ondej Bezen 2014 OBSAH: I. Úvodní ást 1.1 Název typového podkladu 1.2

Více

REKONSTRUKCE VÝTAHU CHARITNÍHO DOMU SALVATOR KRNOV ul.maxe Švabinského 10, Krnov

REKONSTRUKCE VÝTAHU CHARITNÍHO DOMU SALVATOR KRNOV ul.maxe Švabinského 10, Krnov Stavba: REKONSTRUKCE VÝTAHU CHARITNÍHO DOMU SALVATOR KRNOV ul.maxe Švabinského 10, Krnov Stupeň PD: Investor: CHARITA OSTRAVA Kořenského 1323/17, Ostrava-Vítkovice Projektant: Ing.Pavel Menšík, ČKAIT AI

Více

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE K VZ NA STAVEBNÍ PRÁCE ELEKTRO A STATIKU BUDOVY MZA BRNO ELEKTOINSTALACE

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE K VZ NA STAVEBNÍ PRÁCE ELEKTRO A STATIKU BUDOVY MZA BRNO ELEKTOINSTALACE DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE K VZ NA STAVEBNÍ PRÁCE ELEKTRO A STATIKU BUDOVY MZA BRNO ELEKTOINSTALACE Vyhotovení: A. Identifikaní údaje Investor: Místo stavby:

Více

NABÍDKA NA NOVÉ VÝTAHY VČETNĚ STAVEBNÍCH PRACÍ 2 ks

NABÍDKA NA NOVÉ VÝTAHY VČETNĚ STAVEBNÍCH PRACÍ 2 ks Praha NABÍDKA NA NOVÉ VÝTAHY VČETNĚ STAVEBNÍCH PRACÍ 2 ks Objednatel: Adresa: Místo realizace: Kontaktní osoba: Ev. číslo: Datum nabídky: Platnost nabídky: Společenství pro dům čp. 441, ulice Frýdecká,

Více

Zajišujeme: 595 626 026 office@vtsmorava.cz Gajdošova 61/3154, 702 00 Ostrava

Zajišujeme: 595 626 026 office@vtsmorava.cz Gajdošova 61/3154, 702 00 Ostrava Spolenost VTS Morava s.r.o. se sídlem v Ostrav vznikla 15.7.2002 pemnou fyzické osoby, psobící na trhu od roku 1997, na spolenost s ruením omezeným. Cílem spolenosti je od samého poátku specializace na

Více

Technické posouzení. lůžkového výtahu. Stavba: Dům s pečovatelskou službou. Adresa: Masarykovo náměstí č.p. 650 Kopřivnice.

Technické posouzení. lůžkového výtahu. Stavba: Dům s pečovatelskou službou. Adresa: Masarykovo náměstí č.p. 650 Kopřivnice. Technické posouzení lůžkového výtahu Stavba: Dům s pečovatelskou službou Adresa: Masarykovo náměstí č.p. 650 Kopřivnice Investor: Město Kopřivnice Štefánikova 1163 742 21 Kopřivnice Strana 1 (celkem 5)

Více

ada S-913 návod k obsluze

ada S-913 návod k obsluze ada S-913 návod k obsluze Strana 1/8 Úvod 1. Systém se dodává v základním provedení (sada) 1 ks kamera S913CAL a 1 ks monitor S913MBV vetn napájecího zdroje, nebo samostatn kamera s jedním nebo dvmi tlaítky

Více

1.Obsah dodávky. 2. Technický popis výrobku

1.Obsah dodávky. 2. Technický popis výrobku 1.Obsah dodávky kamerová jednotka Videotelefon 1x hlavní kamerová jednotka 1x monitor 1x montážní krabika 1x sluchátko 2x šroub M3x20 2x upevovací šrouby 1x montážní rámeek 1x pipojovací 4-pinový konektor

Více

QAC910. Meteorologické idlo. Building Technologies HVAC Products

QAC910. Meteorologické idlo. Building Technologies HVAC Products 2 702 Meteorologické idlo QAC910 Bezdrátové idlo pro snímání venkovní teploty a atmosférického tlaku Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, jednosmrn) Bateriové napájení bžn dostupnými lánky 2x 1.5

Více

- posouzení inspekcní prohlídkou:

- posouzení inspekcní prohlídkou: Technická inspekce Ceské republiky A U Balabenky 1908/6, 180 00 Praha 8 CIA akreditovaný inspekcní orgán c. 4001.. I 4001 Cj.: 2145/07.03/12/23.06/4 1/6 CESKÁ REPUBLIKA Vezenská SlužbaCeské republiky poš.

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY REKONSTRUKCE AREÁLU VAZAKA BLÁ POD BEZDZEM B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Bezen 2008 B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1. Architektonické a stavebn technické ešení

Více

Výtahy a zvláštní výtahy pro dopravu osob

Výtahy a zvláštní výtahy pro dopravu osob Fakulta stavební VŠB TUO Výtahy a zvláštní výtahy pro dopravu osob z pohledu užívání osob s omezenou schopností pohybu a orientace Renata Zdařilová Osoby s omezenou schopností pohybu a orientace vyhláška

Více

VO1 - TECHNICKÝ POPIS - VEEJNÉ OSVTLENÍ

VO1 - TECHNICKÝ POPIS - VEEJNÉ OSVTLENÍ VO1 - TECHNICKÝ POPIS - VEEJNÉ OSVTLENÍ AKCE :. KRUMLOV, NOVÉ DOMOVY REKONSTRUKCE VEEJNÉHO OSVTLENÍ INVESTOR : MSTO ESKÝ KRUMLOV NÁM. SVORNOSTI 1,. KRUMLOV MÍSTO: OKRES : ESKÝ KRUMLOV : ESKÝ KRUMLOV ZAK..

Více

AST- 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

AST- 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA TEL.: 491 433 158; FAX: 491 487 785 PROXION s.r.o., Hurdálkova 206, 547 01 Náchod DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY AST ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBN KONSTRUKNÍ EŠENÍ AST- 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Vypracoval: Ing.

Více

Technická zpráva požární ochrany

Technická zpráva požární ochrany Technická zpráva požární ochrany Akce : zateplení fasády bytového domu p.70 Tuhá Investor : OSBD eská Lípa Barvíská 738 eská Lípa Použité technické pedpisy: SN 73 0802,73 0833,73 0873, 73 0821, vyhl..23/2008

Více

ADRESNÝ VIDEOVRÁTNÝ DIGITÁLNÍ SYSTÉM MONITOR APV-4CME/2 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ

ADRESNÝ VIDEOVRÁTNÝ DIGITÁLNÍ SYSTÉM MONITOR APV-4CME/2 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ ADRESNÝ VIDEOVRÁTNÝ DIGITÁLNÍ SYSTÉM MONITOR APV-4CME/2 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ Upozornní! Tento výrobek je souástí adresného digitálního videovrátného. Nemže být tedy zapojen do analogového systému!

Více

SILNICE. III/44647 STARÉ MSTO - VELKÉ VRBNO

SILNICE. III/44647 STARÉ MSTO - VELKÉ VRBNO Projekce / inženýring / stavby A PRVODNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky. 146/2008 Sb. ZAK. ÍSLO: 0703-15/3 VC: DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY (DOS) a DOKUMENTACE PRO PROVÁDNÍ STAVBY (DPS) AKCE: SILNICE. III/44647

Více

Kižíkova 1690, 370 01 eské Budjovice. Ocelové konzoly typ PAÁT III na betonové sloupy.

Kižíkova 1690, 370 01 eské Budjovice. Ocelové konzoly typ PAÁT III na betonové sloupy. Kižíkova 1690, 370 01 eské Budjovice Ocelové konzoly typ PAÁT III na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD. 1/2012 Zpracoval: František Kadlec ervenec 2012 Ondej Maurer OBSAH: I. Úvodní ást 1.1 Název typového

Více

Stavební katalog typových výtahů

Stavební katalog typových výtahů Stavební katalog typových výtahů VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol s r.o. OBSAH KATALOGU Informace pro projekci výtahu Rozdělení výtahů Požadavky na nosnost a plochu klece Objednatel zajistí Užívání staveb osobami

Více

Rozvody elektrické energie a pohony

Rozvody elektrické energie a pohony Rozvody elektrické energie a pohony Rozsah pedmtu: p + 1l Laboratorní mení hodiny s periodou týdn (liché a sudé micí týdny) Garant pedmtu: Doc. Ing. Pavel Mindl, CSc. Pednášející: doc. Ing. Pavel Mindl,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA 01/11-F.1.4.- ZTI-ZDRAVOTN TECHNICKÉ INSTALACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA 01/11-F.1.4.- ZTI-ZDRAVOTN TECHNICKÉ INSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA 01/11-F.1.4.- ZTI-ZDRAVOTN TECHNICKÉ INSTALACE Datum : 12.2013 ís. zakázky: 01/2011 AIP : Vypracoval : Stupe : Akce : Ing. Anton Jurica Jan erník JPD pro stavební ízení a provádní stavby

Více

Všeobecné požadavky pro navrhování a instalaci výtahů

Všeobecné požadavky pro navrhování a instalaci výtahů OBSAH OBSAH... 1 VŠEOBECNÉ POŽADAVKY PRO NAVRHOVÁNÍ A INSTALACI VÝTAHŮ... 2 POŽADAVKY NA VÝTAHY PRO Y SE SNÍŽENOU SCHOPNOSTÍ POHYBU... 4 POŽADAVKY NA EVAKUAČNÍ VÝTAHY... 4 VELIKOSTI PRŮŘEZU VODIČŮ PŘÍVODU

Více

4 Užívání elektrického ru ního ná adí a souvisejících elektrických p edm... 4

4 Užívání elektrického ru ního ná adí a souvisejících elektrických p edm... 4 Unipetrol RPA, s.r.o. HSE&Q Užívání elektrického runího náadí a souvisejících elektrických pedm N 11 007 Norma je závazná pro všechny subjekty (fyzické i právnické osoby), které užívají, udržují, kontrolují

Více

ATMOS. Návod k obsluze. GSM modul AB01. www.atmos.cz e-mail: atmos@atmos.cz

ATMOS. Návod k obsluze. GSM modul AB01. www.atmos.cz e-mail: atmos@atmos.cz Návod k obsluze GSM modul AB01 Jaroslav Cankař a syn ATMOS Velenského 487, 294 21 Bělá pod Bezdězem Česká republika Tel.: +420 326 701 404, 701 414, 701 302 Fax: +420 326 701 492 ATMOS e-mail: atmos@atmos.cz

Více

POŽÁRN BEZPENOSTNÍ EŠENÍ STAVBY

POŽÁRN BEZPENOSTNÍ EŠENÍ STAVBY NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU Hostivice p.. kat. 1161/57 okres Praha západ investor: Jií a Marie ajovi, Vondroušova 1160/1, Praha 6 POŽÁRN BEZPENOSTNÍ EŠENÍ STAVBY Vypracoval: Ing. Vít Kocourek 1. Všeobecné

Více

Vyřizuje : Čechová / 359 808 663. Prohlídku objektu je možné dohodnout na tel. 359 808 663, nebo e-mail: jana.cechovagsb-sokolov.

Vyřizuje : Čechová / 359 808 663. Prohlídku objektu je možné dohodnout na tel. 359 808 663, nebo e-mail: jana.cechovagsb-sokolov. Sokolovská bytová s.r.o. Komenského 77 356 40 Sokolov *001-MEC-SBXS* Vaše značka / ze dne : Naše značka : TO 004/2013 Vyřizuje : Čechová / 359 808 663 Sokolov dne : 11.02.2013 Věc Výběrové řízení malého

Více

Příbram 28.3.2011. Společenství vlastníků Renoirova 653,4, Praha

Příbram 28.3.2011. Společenství vlastníků Renoirova 653,4, Praha Společenství vlastníků Renoirova 653,4, Praha Příbram 28.3.2011 Věc: Nabídka na výměnu 2ks výtahů č. 36/2011 v bytovém domě Praha,Renoirova 653,4 (černě parametry platí pro oba výtahy,zelené parametry

Více

Zadávací dokumentace Technická část

Zadávací dokumentace Technická část Zadávací dokumentace Technická část Výměna výtahů v budově Kolejí TUL Vesec se zaměřením na možnost užívání výtahů osobami se sníženou pohyblivostí Srpen 2012 Výměna výtahů-budova TUL Vesec Strana 1 (celkem

Více

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY 1 E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA ZOV 2 Obsah technické zprávy: 2 CHARAKTERISTIKA STAVENIŠT... 3 2.1 ZMNY OBJEKTU... 3 2.2 ROZŠÍENÍ OBJEKTU... 3 2.3 PRZKUMY A PODKLADY... 3 2.4 PÍPRAVA PRO

Více

elektrický bezpřevodový výtahový stroj, trakční uvnitř výtahové šachty na rámu na nosných ocelových lanech nebo pásech

elektrický bezpřevodový výtahový stroj, trakční uvnitř výtahové šachty na rámu na nosných ocelových lanech nebo pásech Výtah s označením "A" Požadované parametry investorem Technická data výtahů Nosnost výtahů Jmenovitá rychlost Hlučnost Počet stanic/nástupišť: 3/3 Označení stanic -1,0,1 Výchozí nástupní stanice,,0,, Pohon

Více

íslo jednací: /14 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení

íslo jednací: /14 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A VŠEOBECNÉ PODMÍNKY OCHRANY SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SPOLENOSTI O2 CZECH REPUBLIC A.S. vydané podle 101 zákona. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích

Více

Návod k montáži. tubusového světlovodu ALLUX 250 STANDARD...strana 2. tubusového světlovodu ALLUX 350 STANDARD...strana 6

Návod k montáži. tubusového světlovodu ALLUX 250 STANDARD...strana 2. tubusového světlovodu ALLUX 350 STANDARD...strana 6 Návod k montáži tubusového světlovodu ALLUX 250 STANDARD...strana 2 tubusového světlovodu ALLUX 350 STANDARD...strana 6 tubusového světlovodu ALLUX 550 STANDARD...strana 10 NÁVOD K MONTÁŽI tubusového svtlovodu

Více

HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY

HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY OBSAH Úvod do problematiky hydroizolací spodní stavby 2 stránka Rozdlení hydroizolací spodní stavby a popis technických podmínek zpracování asfaltových hydroizolaních pás 2 Hydroizolace

Více

Slévárenské pánve reference a katalogové listy

Slévárenské pánve reference a katalogové listy reference a katalogové listy Reference : Motor Jikov Slévárna litiny a.s. Licí a modifikaní pánev se závsem a s odklopným víkem Objem kovu 650 kg Hmotnost s vyzdívkou 900 kg Slévárny Tinec, a.s. Licí pánev

Více

Smlouva o dílo dle 536 a násl. zákona č. 513 / 1991 Sb. v platném znění

Smlouva o dílo dle 536 a násl. zákona č. 513 / 1991 Sb. v platném znění Smlouva o dílo dle 536 a násl. zákona č. 513 / 1991 Sb. v platném znění Smlouva na provedení modernizace čtyř výtahů v Milovicích ( dále jen Smlouva nebo smlouva ) Číslo smlouvy zhotovitele: 12/120 Číslo

Více

Registr. O.S. Hradec Králové, od.c., vložka 8994/95 UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE

Registr. O.S. Hradec Králové, od.c., vložka 8994/95 UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE K ZAÍZENÍ KEEPER 3 M 1 1 POUŽITÍ Zaízení KEEPER 3 M je ureno k limitnímu mení výšky hladiny v nádržích s ropnými produkty a k indikaci pítomnosti pohonných hmot a vody v prostorách,

Více

asynchronní převodový nebo synchronní bezpřevodový Lana ocelová 2x d=10 mm ocelová dle konstrukce výtahu

asynchronní převodový nebo synchronní bezpřevodový Lana ocelová 2x d=10 mm ocelová dle konstrukce výtahu VÝBĚROVÉ ŘÍZENI NA PROVEDENÍ: revitalizaci výtahů a odstranění bezpečnostních rizik jejich provozu v ul. Bartoňova 827-830, Pardubice 1) Zadavatel: Společenství pro dům č.p. 827-830, Bartoňova, Pardubice

Více

MŠ MAŠINKA V LYSÉ NAD LABEM ZATEPLENÍ FASÁDY- SEVEROZÁPADNÍ STNA

MŠ MAŠINKA V LYSÉ NAD LABEM ZATEPLENÍ FASÁDY- SEVEROZÁPADNÍ STNA Akce: Stavebík: Místo stavby: Vypracoval : Kontroloval : MŠ MAŠINKA V LYSÉ NAD LABEM ZATEPLENÍ FASÁDY- SEVEROZÁPADNÍ STNA MÚ LYSÁ NAD LABEM, HUSOVO NÁMSTÍ 23/1, LYSÁ NAD LABEM.kat.: st.1772 k.ú.: LYSÁ

Více

Technická zpráva PS

Technická zpráva PS any-ps01.doc Datum: leden 2013 Projekt Paré MLANY - KANALIZACE ÁST SO/PS DOKUMENTACE PROVOZNÍCH SOUBOR PS 01 ERPACÍ STANICE S01, S02 STROJN TECHNOLOGICKÁ ÁST ítko Stupe íloha íslo pílohy Revize Technická

Více

METRA BLANSKO a.s. 03/2005. PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory

METRA BLANSKO a.s.  03/2005. PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory METRA BLANSKO a.s. KLEŠ!OVÉ P"ÍSTROJE www.metra.cz KLEŠ!OVÉ AMPÉRVOLTMETRY S ANALOGOVÝM ZOBRAZENÍM Proud AC Nap!tí AC 1,5 A, 3 A, 6 A, 15 A, 30 A, 60 A 150 A, 300 A 150 V, 300 V, 600 V T"ída p"esnosti

Více

rám klece lanového výtahu dno šachty

rám klece lanového výtahu dno šachty VÝTAHY Výtahy slouží k dopravě osob nebo nákladu ve svislém popřípadě šikmém směru. Klec, kabina nebo plošina se pohybuje po dráze přesně vymezené pevnými vodítky. Druhy dle pohonu - elektrické - lanové,

Více

Ocelové konzoly typu ŠESTIVODI 1600/3000/2000 a ŠESTIVODI 1100/2000/1700 na betonové sloupy venkovního vedení VN

Ocelové konzoly typu ŠESTIVODI 1600/3000/2000 a ŠESTIVODI 1100/2000/1700 na betonové sloupy venkovního vedení VN Kižíkova 1690, 370 01 eské Budjovice Ocelové konzoly typu ŠESTIVODI 1600/3000/2000 a ŠESTIVODI 1100/2000/1700 na betonové sloupy venkovního vedení VN TYPOVÝ PODKLAD. 3/2014 Nahrazuje TP. 7/2006 Zpracoval:

Více

Po otevení krabice se doporuuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu:

Po otevení krabice se doporuuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: 1. Systém domácího videovrátného Umožuje audiovizuální spojení s dvení stanicí, otevírání dveí a hlasovou komunikaci mezi jednotlivými monitory -interkom. Základním pínosem tohoto systému je zvýšení komfortu

Více

ELEKTROMECHANICKÝ PÍSTOVÝ POHON PRO OTO NÉ BRÁNY

ELEKTROMECHANICKÝ PÍSTOVÝ POHON PRO OTO NÉ BRÁNY MANUÁL PRO INSTALACI ELEKTROMECHANICKÝ PÍSTOVÝ POHON PRO OTONÉ BRÁNY OBECNÉ BEZPENOSTNÍ ZÁSADY STILE - UŽIVATELSKÝ MANUÁL Pokud je zaízení správn instalováno a používáno, spluje pedepsané bezpenostní požadavky.

Více

Ocelové provozní žebíky na betonové a devné sloupy venkovního vedení VN.

Ocelové provozní žebíky na betonové a devné sloupy venkovního vedení VN. Kižíkova 1690 370 01 eské Budjovice Ocelové provozní žebíky na betonové a devné sloupy venkovního vedení VN. Typový podklad. 7 / 2012 Zpracoval: František Kadlec Datum: 12/2012 Ondej Maurer OBSAH: I. Úvodní

Více

Regulátor topných okruh

Regulátor topných okruh 2 705 Regulátor topných okruh RRV912 Bezdrátov ízený regulátor až dvou topných okruh Rádiová komunikace, protokol KNX standard (868 MHz, obousmrn) Možnost pipojení jednoho 3- nebo dvou 2-bodových pohon

Více

Jistota na vaší cestě vzhůru.

Jistota na vaší cestě vzhůru. Stránka 0 NAB 211 14 Em, MOD - Na Jízdárně 14, Ostrava produkt: MOD - FLEXI LIFT, OL 450/1-8/8-P Místo a datum vystavení nabídky: Ostrava, 28. 04. 2014 A Projekt: Společenství domu č.p. 3024 Ostrava, Moravská

Více

Prostorové termostaty

Prostorové termostaty 3 002 0 Prostorové termostaty Použitelné bu pouze pro vytápní nebo pouze pro chlazení 2-bodová regulace Spínané naptí AC 24250 V Použití ermostat se používají pro regulaci prostorové teploty v systémech

Více

Sematic: Obsah: 1. P EDMLUVA str. 5 2. VYBAVENÍ NUTNÉ PRO INSTALACI, SE ÍZENÍ A ÚDRŽBU DVE Í SEMATIC

Sematic: Obsah: 1. P EDMLUVA str. 5 2. VYBAVENÍ NUTNÉ PRO INSTALACI, SE ÍZENÍ A ÚDRŽBU DVE Í SEMATIC Sematic: Smlouva o utajení: Všechny náležité informace, myšlenky, návody a know-how, jsou dvrné a jsou výluným vlastnictvím spolenosti Sematic. Nesmí být kopírovány nebo jakkoli dále rozšiovány v jakékoliv

Více

1 VÝTAHY Výtah je strojní zařízeni, které slouží k svislé (někdy i šikmé) dopravě osob nebo nákladu mezi dvěma nebo několika místy.

1 VÝTAHY Výtah je strojní zařízeni, které slouží k svislé (někdy i šikmé) dopravě osob nebo nákladu mezi dvěma nebo několika místy. 1 VÝTAHY Výtah je strojní zařízeni, které slouží k svislé (někdy i šikmé) dopravě osob nebo nákladu mezi dvěma nebo několika místy. Výtahy pracuji přerušovaně nebo plynule. Nastupování osob do výtahů nebo

Více

íslo jednací: 5924/12 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Územní souhlas

íslo jednací: 5924/12 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Územní souhlas VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A VŠEOBECNÉ PODMÍNKY OCHRANY SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SPOLENOSTI TELEFÓNICA CZECH REPUBLIC, A.S. vydané podle 101 zákona. 127/2005 Sb., o elektronických

Více

Předávací protokol. VÝTAHY OPAVA s.r.o. 747 05 OPAVA, Ratibořská 177 Tel./fax-0653/6Z4636

Předávací protokol. VÝTAHY OPAVA s.r.o. 747 05 OPAVA, Ratibořská 177 Tel./fax-0653/6Z4636 Předávací protokol Dne 21. 12. 2000 bylo předáno podíe smlouvy č. 04/2000 ze dne 2. 6. 2000 dílo včetně technické dokumentace osobního výtahu typu OTKN 320/0,63 v.č. 1562/00 umístěného v obytném domě na

Více

POŽÁRN BEZPENOSTNÍ ZPRÁVA Dokumentace pro stavební povolení

POŽÁRN BEZPENOSTNÍ ZPRÁVA Dokumentace pro stavební povolení POŽÁRN BEZPENOSTNÍ ZPRÁVA Dokumentace pro stavební povolení Obsah: 1. Identifikaní údaje 2 1.1 Oznaení stavby 2 1.2 Objednatel 2 1.3 Zhotovitel dokumentace 2 2. Základní údaje o stavb 2 2.1. Struný popis

Více

Výtahy pro dopravu vozidel typ DELTA AH Pohon hydraulický, nosnost kg Dveře 4 a 6 dílné automatické centrální

Výtahy pro dopravu vozidel typ DELTA AH Pohon hydraulický, nosnost kg Dveře 4 a 6 dílné automatické centrální Autovýtahy řady DELTA AH jsou určeny pro dopravu vozidel mezi různými úrovněmi parkovišť. Výhodou použití tohoto autovýtahu jsou prostorové úspory docílené provozem bez potřeby nájezdových ramp. Prostorové

Více

Servopohony VZT klapek

Servopohony VZT klapek s OpenAir Servopohony VZT klapek GLB..1E Elektronický rotaní servopohon pro ovládání oteveno-zaveno, tíbodové nebo spojité ovládání Krouticí moment 10 Nm Provozní naptí AC 24 V ~ / DC 24 48 V nebo AC 100

Více

TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB

TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB Obsah: Strana: 1 Identifikační údaje... 1 2 Předmět řešení... 1 3 Energetická bilance... 1 4 Technické řešení... 2 5 Vnější vlivy na el. zařízení dle ČSN 33 2000-4-41 ed.2 změna

Více

PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY PETRŽÍLKOVA , PRAHA 5 STODŮLKY

PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY PETRŽÍLKOVA , PRAHA 5 STODŮLKY PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY zpracovaný na bytový dům PETRŽÍLKOVA 2259-2262, PRAHA 5 STODŮLKY ke dni 26.5.2015 Zpracovatel průkazu: SATRA, spol. s r.o. Ing. Josef Brzický, energetický specialista

Více

PŘÍLOHA Č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA Č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE Parametry instalovaného výtahu osobní Pohon: lanový trakční - synchronní bezpřevodový s frekvenčním měničem Nosnost: 550 kg (7 osob) Dopravní rychlost: 1 m/s Zdvih:

Více

1 VÝTAHY Výtah je strojní zařízeni, které slouží k svislé (někdy i šikmé) dopravě osob nebo nákladu mezi dvěma nebo několika místy.

1 VÝTAHY Výtah je strojní zařízeni, které slouží k svislé (někdy i šikmé) dopravě osob nebo nákladu mezi dvěma nebo několika místy. 1 VÝTAHY Výtah je strojní zařízeni, které slouží k svislé (někdy i šikmé) dopravě osob nebo nákladu mezi dvěma nebo několika místy. Výtahy pracuji přerušovaně nebo plynule. Nastupování osob do výtahů nebo

Více

PRVODNÍ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÁST Úvod: Pedmtem výkresové dokumentace jsou stavební úpravy 1NP objektu. Jedná se kompletní rekonstrukci vetn dispoziních zmn. Bude vybudováno nové sociální zaízení. Do všech místností

Více

Návod k obsluze. skartovacího stroje roto S300, S400, S500, S600, S700

Návod k obsluze. skartovacího stroje roto S300, S400, S500, S600, S700 Návod k obsluze skartovacího stroje roto S300, S400, S500, S600, S700 Ped použitím si pozorn pette tento návod Dležitá bezpenostní upozornní Stroj nesmí být souasn obsluhován více osobami! Rozmístní bezpenostních

Více