Smlouva o sjednání podmínek na dodávky vozidel mezi jednotlivými členy sdružení zadavatelů a prodávajícím

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o sjednání podmínek na dodávky vozidel mezi jednotlivými členy sdružení zadavatelů a prodávajícím"

Transkript

1 Smlouva o sjednání podmínek na dodávky vozidel mezi jednotlivými členy sdružení zadavatelů a prodávajícím (uzavřená v souladu s 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Smluvní strany statutární město Plzeň zastoupené: se sídlem: adresa pro doručování: IČ: DIČ: JUDr. Petrem Trinerem MBA, pověřeným vedením Odboru vnitřní správy Magistrátu města Plzně nám. Republiky 1, Plzeň Škroupova 5, Plzeň CZ (jako zástupce sdružení zadavatelů dále jen zástupce Porsche Inter Auto CZ s.r.o., o.z. Plzeň-Bory zastoupené: Ing. Bohumilem Šrámkem, ředitelem odštěpného závodu se sídlem: Vrchlického 31/18, Praha 5 provozovna Plzeň: Podnikatelská 1, Plzeň IČ: DIČ: CZ bankovní spojení: číslo účtu: (dále jen prodávající ) a 1. Preambule Zástupce, jeho příspěvkové organizace a organizační složky uzavřely dne Smlouvu o sdružení zadavatelů, na jejímž základě je zástupce oprávněn realizovat veřejnou zakázku na dodávky Nákup vozidel pro Magistrát města Plzně a vybrané příspěvkové organizace a následně sjednat tuto smlouvu o sjednání podmínek na dodávky vozidel pro jednotlivé členy sdružení zadavatelů (dále jen členové ). Podkladem pro uzavření této smlouvy je nabídka prodávajícího ze dne podaná v nadlimitní veřejné zakázce nazvané Nákup vozidel pro Magistrát města Plzně a vybrané příspěvkové organizace, zadávané v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ). Smluvní strany se dohodly na uzavření této smlouvy o sjednání podmínek na dodávky vozidel mezi jednotlivými členy sdružení zadavatelů a prodávajícím (dále jen smlouva ). Tato smlouva obsahuje podrobné obchodní podmínky pro realizaci jednotlivých dílčích plnění a tvoří právně závazný základ pro uzavírání jednotlivých objednávek ze strany zástupce a jednotlivých členů po dobu platnosti této smlouvy. 2. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je sjednání závazných obchodních podmínek, kterými jsou povinni se po dobu její účinnosti smluvní strany a jednotliví členové uvedení v příloze č. 2 této smlouvy řídit při Strana 1 (celkem 6)

2 realizaci dodávek vozidel dle potřeb a v rozsahu specifikovaném zástupcem a jednotlivými členy. 3. Místo dodání Prodávající se zavazuje dodávat vozidla dle této smlouvy na základě objednávek zástupce a jednotlivých členů do místa jejich sídla nebo poboček na území města Plzně, nebude-li mezi prodávajícím a zástupcem, popř. jednotlivými členy, dohodnuto jinak. 4. Účinnost smlouvy Tato smlouva se uzavírá na dobu určitou od 1. února 2016 do 31. ledna Prohlášení prodávajícího Prodávající prohlašuje, že je na základě smluv s výrobci anebo importéry autorizovaným prodejcem všech typů vozidel, jenž se zavazuje zástupci, popř. jednotlivým členům, dodávat v jednotlivých kategoriích v rámci plnění vyplývajícího z této smlouvy. Pozbytí autorizace od výrobce či importéra pro prodej vozidel, jenž se prodávající zavazuje zástupci, popř. jednotlivým členům, dodávat v jednotlivých kategoriích v rámci plnění vyplývajícího z této smlouvy, je prodávající povinen bezodkladně oznámit zástupci. 6. Minimální technická specifikace jednotlivých kategorií vozidel Minimální technické specifikace jednotlivých kategorií vozidel osobní referentské, osobní manažerské, osobní vyšší manažerské, osobní užitkové a užitkové VAN jsou uvedeny v příloze č. 4 této smlouvy - Kategorie vozidel a požadovaná minimální úroveň výbavy. 7. Cenová ujednání Vozidla kategorie osobní referentské, jejichž přesné technické vlastnosti, motorizace a úroveň výbavy budou specifikovány zástupcem, popř. jednotlivým členem, při uzavírání jednotlivé dílčí jednotlivým členům, za kupní cenu o 19 % nižší než je cena vozidla této kategorie dle standardního Vozidla kategorie osobní manažerské, jejichž přesné technické vlastnosti, motorizace a úroveň výbavy budou specifikovány zástupcem, popř. jednotlivým členem, při uzavírání jednotlivé dílčí jednotlivým členům, za kupní cenu o 23 % nižší než je cena vozidla této kategorie dle standardního Vozidla kategorie osobní vyšší manažerské, jejichž přesné technické vlastnosti, motorizace a úroveň výbavy budou specifikovány zástupcem, popř. jednotlivým členem, při uzavírání jednotlivé dílčí jednotlivým členům, za kupní cenu o 23 % nižší než je cena vozidla této kategorie dle standardního Vozidla kategorie osobní užitkové, jejichž přesné technické vlastnosti, motorizace a úroveň výbavy budou specifikovány zástupcem, popř. jednotlivým členem, při uzavírání jednotlivé dílčí jednotlivým členům, za kupní cenu o 19 % nižší než je cena vozidla této kategorie dle standardního Strana 2 (celkem 6)

3 Vozidla kategorie užitkové VAN, jejichž přesné technické vlastnosti, motorizace a úroveň výbavy budou specifikovány zástupcem, popř. jednotlivým členem, při uzavírání jednotlivé dílčí jednotlivým členům, za kupní cenu o 22 % nižší než je cena vozidla této kategorie dle standardního Sleva poskytovaná dle ustanovení tohoto bodu smlouvy se nevztahuje na akční typy vozidel a nelze ji kombinovat s dalšími slevami poskytovanými výrobcem anebo prodávajícím. 8. Záruka Minimální záruka na dodávaná vozidla všech kategorií dle této smlouvy pro zástupce, popř. jednotlivé členy, je stanovena na 48 měsíců anebo km, podle toho, která z těchto dvou skutečností nastane dříve. V ostatních ustanoveních se záruka řídí záručními podmínkami výrobce vozidla. 9. Odkup stávajících vozidel protiúčtem Prodávající se zavazuje v případě zájmu zástupce, popř. jednotlivých členů, odkoupit protiúčtem stávající vozidla v jeho (jejich) vlastnictví. Odkup bude prováděn vždy pouze při nákupu nového vozidla a to minimálně za cenu stanovenou dle standardně užívané metodiky, např. EUROTAXGLASS, TAXEXPERT, apod. 10. Platební podmínky Prodávající není oprávněn požadovat úhradu zálohy na dodávky vozidel dle této smlouvy. Jednotlivé dodávky vozidel budou zástupcem, popř. jednotlivým členem, hrazeny prodávajícímu na základě daňových dokladů vystavených prodávajícím po řádném předání a převzetí vozidla. Lhůta splatnosti daňového dokladu je minimálně 14 dnů. Daňový doklad musí obsahovat náležitosti stanovené platnými právními předpisy. V případě, že daňový doklad nebude obsahovat potřebné náležitosti nebo bude obsahovat chybné údaje, je zástupce, popř. jednotlivý člen, oprávněn daňový doklad před uplynutím lhůty splatnosti prodávajícímu vrátit bez zaplacení k provedení opravy. Prodávající provede opravu vystavením nového daňového dokladu do 3 dnů od doručení. Nová lhůta splatnosti začíná běžet dnem doručení bezvadného daňového dokladu zástupci, popř. jednotlivému členu. Povinnost zástupce, popř. jednotlivého člena, uhradit dodávky dle této smlouvy je splněna dnem odepsání příslušné částky z jejich bankovního účtu. Prodávající se zavazuje, že na jím vydaných daňových dokladech bude uvádět pouze čísla bankovních účtů, která jsou správcem daně zveřejněna způsobem umožňujícím dálkový přístup ( 98 písm. d) zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty). V případě, že daňový doklad bude obsahovat jiný než takto zveřejněný účet, bude takovýto daňový doklad považován za neúplný a zástupce, popř. jednotlivý člen, vyzve prodávajícího k jeho doplnění. Do okamžiku doplnění si zástupce, popř. jednotlivý člen, vyhrazuje právo neuskutečnit platbu na základě tohoto daňového dokladu. V případě, že kdykoli před okamžikem uskutečnění platby ze strany zástupce, popř. jednotlivého člena na základě této smlouvy bude o prodávajícím správcem daně z přidané hodnoty zveřejněna způsobem umožňujícím dálkový přístup skutečnost, že prodávající je nespolehlivým plátcem ( Strana 3 (celkem 6)

4 106a zákona č.235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty), má zástupce, popř. jednotlivý člen, právo od okamžiku zveřejnění ponížit všechny platby prodávajícímu uskutečňované na základě této smlouvy o příslušnou částku DPH. Smluvní strany si sjednávají, že takto prodávajícímu nevyplacené částky DPH odvede správci daně sám zástupce, popř. jednotlivý člen, v souladu s ustanovením 109a zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, v platném znění. 11. Dodací podmínky Jednotlivá dílčí plnění (dodávky vozidel) dle této smlouvy budou uskutečňována na základě písemných objednávek, doručených prodávajícímu zástupcem, popř. jednotlivými členy. Za doručenou objednávku se považuje objednávka doručená písemně na adresu sídla prodávajícího nebo elektronicky na ...prodávajícího. Termín dodání vozidel bude sjednaný u každé jednotlivé dílčí objednávky dle vzájemné domluvy mezi prodávajícím a zástupcem, popř. jednotlivým členem. 12. Práva a povinnosti smluvních stran Prodávající je povinen v souladu s ustanovením 147a odst. 5 ZVZ předložit v zákonem stanovených lhůtách seznam subdodavatelů, jimž za plnění subdodávky k předmětné veřejné zakázce uhradil více než 10% z ceny této veřejné zakázky. Pokud je prodávající akciovou společností, předloží společně s výše uvedeným seznamem subdodavatelů rovněž aktuální seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu vyhotovený ve lhůtě 90 dnů před dnem předložení výše uvedeného seznamu subdodavatelů. Při prodlení se splněním této povinnosti, si strany sjednávají smluvní pokutu ve výši Kč (slovy:desettisíckorunčeských) za každý i započatý den prodlení. Smluvní pokuta dle předchozího odstavce je splatná do 14 dnů od doručení písemné výzvy prodávajícímu. Povinnost zaplatit je splněna dnem odepsání příslušné částky z účtu prodávajícího ve prospěch účtu zástupce. Smluvní pokutu je zástupce oprávněn započíst proti pohledávce prodávajícího. V případě nedodržení termínu dodání vozidla sjednaném v jednotlivé dílčí objednávce je zástupce, popř. jednotlivý člen, oprávněn požadovat po prodávajícím smluvní pokutu ve výši 500 Kč (slovy:pětsetkorunčeských) za každý i započatý den prodlení. Smluvní pokuta dle předchozího odstavce je splatná do 14 dnů od doručení písemné výzvy prodávajícímu. Povinnost zaplatit je splněna dnem odepsání příslušné částky z účtu prodávajícího ve prospěch účtu zástupce, popř. jednotlivého člena. Smluvní pokutu je zástupce, popř. jednotlivý člen, oprávněn započíst proti pohledávce prodávajícího. Neuhradí-li zástupce, popř. jednotlivý člen, daňový doklad ve lhůtě splatnosti, je prodávající oprávněn požadovat smluvní pokutu ve výši 100 Kč (slovy:jednostokorunčeských) za každý i započatý den prodlení. Uhrazením smluvní pokuty není dotčeno právo poškozené smluvní strany domáhat se náhrady škody či újmy, která jí vznikla porušením smluvní povinnosti, které se smluvní pokuta týká, v plné výši, a to i ve výši přesahující smluvní pokutu. Uhrazená výše smluvních pokut se do výše náhrady škody či újmy nezapočítává. Strana 4 (celkem 6)

5 14. Způsoby ukončení smlouvy Smluvní vztah sjednaný touto smlouvou je možné ukončit: a) Výpovědí zástupcem Zástupce je oprávněn, a to i bez udání důvodu, tuto smlouvu jednostranně ukončit písemnou výpovědí. Výpovědní lhůta činí 2 měsíce a začíná běžet prvním dnem kalendářního měsíce následujícího po dni doručení písemné výpovědi prodávajícímu. b) Výpovědí prodávajícího c) Dohodou Prodávající je oprávněn, a to i bez udání důvodu, tuto smlouvu jednostranně ukončit písemnou výpovědí doručenou zástupci. Výpovědní lhůta činí 6 měsíců a začíná běžet prvním dnem kalendářního měsíce následujícího po dni doručení písemné výpovědi zástupci. Tento smluvní vztah je možné ukončit písemnou dohodou obou smluvních stran. V této písemné dohodě je nutné uvést den, ke kterému tento smluvní vztah končí. d) Odstoupení od smlouvy zástupcem V případě opakovaného závažného porušení smluvních povinností prodávajícím je oprávněn zástupce odstoupit od této smlouvy. Za opakované závažné porušení smlouvy se považuje případ, kdy v šesti po sobě jdoucích kalendářních měsících dojde alespoň třikrát k závažnému porušení smluvních povinností prodávajícího. Zástupce je oprávněn od této smlouvy odstoupit, pozbude-li prodávající autorizaci výrobce či importéra vozidel kteréhokoliv z kategorií. 15. Odpovědnost za škodu, pojištění odpovědnosti Prodávající se zavazuje k odpovědnosti za veškeré škody vzniklé na majetku zástupce, popř. jednotlivých členů, i na majetku třetích osob v souvislosti s plněním vyplývajícím z této smlouvy, bez ohledu na to, byla-li tato škoda způsobena prodávajícím, zaměstnanci prodávajícího nebo třetími osobami. Prodávající se zavazuje učinit veškerá opatření potřebná k odvrácení takovéto škody nebo k jejich zmírnění. Prodávající se zavazuje mít uzavřené pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě min. ve výši odpovídající pojistné částce 3 mil. Kč po celou dobu platnosti a účinnosti této smlouvy. Kopie uzavřené pojistné smlouvy tvoří přílohu č. 3 této smlouvy. 16. Ostatní ujednání Prodávající souhlasí s tím, že zástupce jako veřejný zadavatel zveřejní na svém profilu zadavatele celý obsah této smlouvy včetně všech příloh a případných dodatků. V ostatních, touto smlouvou neupravených záležitostech, a při realizaci jednotlivých objednávek na dodávky vozidel mezi zástupcem, popř. jednotlivými členy a prodávajícím, se postupuje dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Strana 5 (celkem 6)

6 Změnit nebo doplnit tuto smlouvu, v kterékoliv části, mohou smluvní strany pouze formou písemných dodatků, které budou vzestupně číslovány, výslovně prohlášeny za dodatek této smlouvy a podepsány oprávněnými zástupci smluvních stran. Pro případ, že kterékoliv ustanovení této smlouvy se stane neúčinným nebo neplatným, smluvní strany se zavazují bez zbytečných odkladů nahradit takové ustanovení novým. Případná neplatnost některého z dílčích ustanovení této smlouvy nemá za následek neplatnost ostatních ustanovení. Smluvní strany se zavazují, že změny údajů podstatných pro plnění z této smlouvy oznámí bez prodlení druhé smluvní straně. Smluvní strany shodně prohlašují, že si tuto smlouvu před jejím podepsáním přečetly, že byla uzavřena po vzájemném projednání podle jejich pravé a svobodné vůle určitě, vážně a srozumitelně, nikoliv v tísni nebo za nápadně nevýhodných podmínek, a že se dohodly o celém jejím obsahu, což stvrzují svými podpisy. Smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech s platností originálu, podepsaných oprávněnými zástupci smluvních stran, přičemž každá smluvní strana obdrží při podpisu smlouvy po jednom vyhotovení. Smlouva nabývá platnosti dnem podpisu obou smluvních stran. Přílohy: 1. Vyplněný cenový model - (příloha bude přiložena v nabídce uchazeče) 2. Seznam členů sdružení zadavatelů - (příloha bude přiložena před uzavřením smlouvy) 3. Kopie pojistné smlouvy odpovědnosti za škodu ve výši 3 mil. Kč- (příloha bude přiložena při podpisu smlouvy) 4. Kategorie vozidel a požadovaná minimální úroveň výbavy- (příloha bude přiložena před uzavřením smlouvy) V Plzni dne V Plzni dne za zástupce JUDr. Petr Triner, MBA pověřený vedením Odboru vnitřní správy za prodávajícího Ing. Bohumil Šrámek ředitel odštěpného závodu Strana 6 (celkem 6)

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57 Bílovecká nemocnice, a.s. 743 01 Bílovec, 17. listopadu 538/57 PŘÍLOHA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce označené Pravidelné dodávky léků OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 69, 746 26 Opava STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA LICENČNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Nabyvatel: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 27-1842619349/0800

Více

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 03 / 2012 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Igorem Kocurkem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE jako nedílná součást zadávacích podmínek veřejné zakázky stanovené formou Požadavků na obsah smlouvy

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE jako nedílná součást zadávacích podmínek veřejné zakázky stanovené formou Požadavků na obsah smlouvy Příloha č. 6 Obchodní podmínky zadavatele Zadavatel veřejné zakázky: Pověřená osoba: Veřejná zakázka: Nemocnice Strakonice, a.s. Strakonice, Radomyšlská 336, PSČ 386 29 IČ 260 95 181 RECTE.CZ, s.r.o. Matiční

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. II. Základní ustanovení

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. II. Základní ustanovení STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA 1. Statutární město Opava I. Smluvní strany Sídlo: Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava Zastoupené: Ing. Radimem Křupalou, primátorem IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Bankovní

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb uzavřená níže uvedeného dne, měsíce roku dle ustanovení 1746 odst. 2, 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi: LAW CZ s.r.o.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

! MMOPP002VVL7 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

! MMOPP002VVL7 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA! MMOPP002VVL7 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Statutární město Opava Sídlo: Horní náměstí 69, 746 26 Opava Zastoupeno: prof. PhDr. Zdeněk Jirásek, CSc. IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700 30 Ostrava - Zábřeh

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany. Kupní smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany. Kupní smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský kraj Sídlo: IČ: 70890366

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

SMLOUVA O DÍLO. (podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. (podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO (podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) I. Smluvní strany statutární město Plzeň zastoupené: JUDr. Petrem Trinerem, MBA, pověřeným vedením Odboru vnitřní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: není plátce Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o S m l o u v a o d í l o Článek I. Smluvní strany 1. Město Vimperk se sídlem Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 00250805, DIČ: CZ00250805 zastoupené: Ing. Jaroslava Martanová, starostka (dále jen objednatel)

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB

KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB podle zák. 513/1991 Sb. 262 odst.1 a následujících dle obchodního zákoníku, uzavřená mezi dvěma smluvními stranami: 1. Kupující: Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o provedení grafického zpracování zpravodaje Hláska. Článek I. Smluvní strany. Statutární město Opava

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o provedení grafického zpracování zpravodaje Hláska. Článek I. Smluvní strany. Statutární město Opava STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Smlouva o provedení grafického zpracování zpravodaje Hláska Objednatel: Sídlo: IČ: 00300535 DIČ: Statutární město Opava Článek I. Smluvní strany Horní náměstí 69, 746 26 Opava CZ00300535

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 Materiál bez osobních údajů

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 Materiál bez osobních údajů MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 Materiál bez osobních údajů DNE: 11.2.2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 113/2019/MP NÁZEV: Smlouva o zajištění školení strážníků ANOTACE: V rámci odborného školení k činnostem strážníka

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Rámcová kupní smlouva I. Smluvní strany Objednatel: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta sídlo: Praha 1, Magdalény Rettigové 4, PSČ: 116 39 zastoupený ve věcech smluvních: prof. PaedDr. Michalem Nedělkou,

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Zadávací dokumentace. Dodávky reagencií pro analyzátor COBAS

Zadávací dokumentace. Dodávky reagencií pro analyzátor COBAS Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v rámci otevřeného řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pod názvem Dodávky reagencií

Více

Článek I. Předmět smlouvy

Článek I. Předmět smlouvy PŘÍLOHA Č. 3 Zadávací dokumentace NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY dle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) Smluvní strany: 1. Objednatel: Univerzita

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Bankovní spojení: Komerční banka, U Průhonu 32, Praha 7 Číslo účtu: /0100

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Bankovní spojení: Komerční banka, U Průhonu 32, Praha 7 Číslo účtu: /0100 NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Smluvní strany Akademie výtvarných umění v Praze se sídlem: U Akademie 4, 170 22 Praha 7 zastoupena: Ing. Jiřím Macháčkem, kvestorem IČO: 60461446 DIČ: CZ60461446 Bankovní spojení:

Více

Smlouva na zhotovení Tisk měsíčníku Hláska

Smlouva na zhotovení Tisk měsíčníku Hláska STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Smlouva na zhotovení Tisk měsíčníku Hláska Objednatel: Sídlo: IČ: 00300535 DIČ: Statutární město Opava Článek I. Smluvní strany Horní náměstí 69, 746 26 Opava CZ00300535 Číslo účtu:

Více

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část Smlouva o poskytování vzdělávání I. SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel Název: Česká republika Národní úřad pro

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ:

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB

KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB podle zák. 513/1991 Sb. 262 odst.1 a následujících dle obchodního zákoníku, uzavřená mezi dvěma smluvními stranami: 1. Kupující: Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 2079 a násled. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 2079 a násled. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 2079 a násled. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany: Prodávající, jímž je: obchodní firma: se sídlem: IČ: DIČ: zapsána v OR vedeném jehož

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 KUPUJÍCÍ: Město Ústí nad Orlicí

Více

Rámcovou kupní smlouvu. na dodávku drogerie. Čl. I Účel a předmět rámcové kupní smlouvy

Rámcovou kupní smlouvu. na dodávku drogerie. Čl. I Účel a předmět rámcové kupní smlouvy 1 Základní škola Nové Město na Moravě se sídlem Vratislavovo náměstí 124, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupená Otto Ondráčkem, ředitelem školy IČ: 70284725 DIČ: CZ70284725 bankovní spojení: Komerční

Více

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Kupní smlouvy. Kupní smlouva I. SMLUVNÍ STRANY

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Kupní smlouvy. Kupní smlouva I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Kupní smlouvy Kupní smlouva I. SMLUVNÍ STRANY 1. Kupující Název: Česká republika Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost Sídlo: Mučednická

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

Část Obchodní podmínky návrh smlouvy

Část Obchodní podmínky návrh smlouvy OBCHODNÍ PODMÍNKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění Název akce: ZÁLOŽNÍ ZDROJ ELEKTRICKÉ ENERGIE Část Obchodní podmínky návrh

Více

Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. i. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. i. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy ' W Mž/pySM Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. Osigeno - veřejné zakázky a dotace s.r.o. sídlem: Vikýřovice, Petrovská 594, PSČ: 788 13 office : Šumperk, Dr.E.Beneše

Více

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET SMLOUVA na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Čl. 1. Smluvní

Více

Závazný vzor rámcové smlouvy

Závazný vzor rámcové smlouvy Závazný vzor rámcové smlouvy uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen OZ ), v souladu s ust. 11 a 89 a násl. zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Smluvní strany:.. společnost jednající... se sídlem... IČ:... společnost zapsaná v obchodním rejstříku

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 1 zadávací dokumentace: Návrh kupní smlouvy závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Dodávka mobilních zařízení KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona

Více

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel : Město Petřvald Zastoupený : Jarmilou Skálovou starostkou Se sídlem : Gen.Svobody 511, 735 41 Petřvald

Více

Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu Nákup monitoru prostředí. K U P N Í S M L O U V A

Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu Nákup monitoru prostředí. K U P N Í S M L O U V A µ#57743/a/2014-sov@ 57743/A/2014-SOV Č.j.: UZSVM/A/34363/2014-SOV Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu K U P N Í S M L O U V A ÚZSVM č. /2014 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012

Více

Kupní smlouva č. xxxxxxx

Kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva č.j. KRPK-33403/ČJ-2011-1900VZ v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1) Česká republika Krajské ředitelství policie

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Kupní smlouva Osvětlovací technika pro ČT

Kupní smlouva Osvětlovací technika pro ČT Kupní smlouva Osvětlovací technika pro ČT Smluvní strany: 1. Česká televize IČ: 00027383, DIČ:CZ00027383 Kavčí hory 140 70 Praha 4 zřízená zákonem č. 483/1991 Sb. o České televizi nezapisuje se do obchodního

Více

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský kraj Sídlo: IČO: 70890366

Více

RÁMCOVÁ DOHODA. Rámcová dohoda na nákup čisticího, chemického a jiného drogistického zboží a přípravků pro CS ČR [DOPLNÍ DODAVATEL]

RÁMCOVÁ DOHODA. Rámcová dohoda na nákup čisticího, chemického a jiného drogistického zboží a přípravků pro CS ČR [DOPLNÍ DODAVATEL] Příloha č. 2 Zadávací dokumentace RÁMCOVÁ DOHODA uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen OZ ), v souladu s ust. 131 a násl. zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice Evidenční č. smlouvy: SMLOUVA O DÍLO č. /2015/OMM /2015 uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Evidenční číslo: Kupní smlouva dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany RPG Byty, s.r.o. Ostrava Moravská Ostrava, Gregorova 2582/3, PSČ 701

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

VZOR Smlouva o poskytování pracovnělékařské služby uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku

VZOR Smlouva o poskytování pracovnělékařské služby uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku VZOR Smlouva o poskytování pracovnělékařské služby uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku Poskytovatel pracovnělékařských služeb I. Smluvní strany a Zaměstnavatel II. Předmět smlouvy 1. Podle

Více

SMLOUVA O DÍLO č I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO č I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO č. 029705 I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: není plátcem DHP Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

Kupní smlouva č. uzavřená mezi

Kupní smlouva č. uzavřená mezi Kupní smlouva č. uzavřená mezi Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 Sídlo: Denisova 3, 751 52 Přerov IČ: 619 85 759 DIČ: CZ61985759 Jednající: Mgr. Romana Studýnková,

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti FRUJO, a.s.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti FRUJO, a.s. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti FRUJO, a.s. 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) obchodní společnosti FRUJO, a. s., se sídlem Tvrdonice č.p.

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A uzavřená dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění uzavřená mezi níže uvedenými stranami: 1. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Více

Smlouva o realizaci vzdělávacích kurzů. Uzavřená dle ustanovení 269 odst. 2. Zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění.

Smlouva o realizaci vzdělávacích kurzů. Uzavřená dle ustanovení 269 odst. 2. Zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění. I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Smlouva o realizaci vzdělávacích kurzů Uzavřená dle ustanovení 269 odst. 2 Zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Zadavatel Smluvní

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

Kupní smlouva. I. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. I. Předmět smlouvy Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Obchodní podmínky Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 262 a 409 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění mezi těmito smluvními

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Prodávající: I. Smluvní strany sídlo: IČO: zastoupený: DIČ:

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 2017/1

KUPNÍ SMLOUVA č. 2017/1 KUPNÍ SMLOUVA č. 2017/1 Dodávka notebooků pro CS a kancelářský balík MS Office I. Smluvní strany 1. Pomocné ruce z.s. se sídlem: Pelešany 95, 511 01 Turnov zastoupená: Ing. Michalem Křížem, předseda spolku

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY: 1.1. Objednatel: Město HODONÍN se sídlem Masarykovo náměstí 1, 695 35 Hodonín

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090

KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090 KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen OZ ) prodávající: se sídlem: zastoupený: IČO: DIČ: bankovní spojeni: číslo bank. účtu: (dále

Více

Kupní smlouva. uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku. níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi. jako kupující.

Kupní smlouva. uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku. níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi. jako kupující. 1 Kupní smlouva uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi I. Smluvní strany ADIV, spol. s r.o. sídlo: Olbrichova 632/5, Předměstí, 746 01 Opava

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA Čl. I Smluvní strany.. se sídlem/místem podnikání:.. jednající:.. IČO:.. DIČ:.. bankovní spojení:.. číslo účtu:.. Zapsán v obchodním/živnostenském rejstříku vedeném. (dále jen prodávající

Více

KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje (dále jen kupující ) (dále jen prodávající )

KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje (dále jen kupující ) (dále jen prodávající ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce DPH) Zastoupený:

Více