Podnosánek. 3. barvová konference v Opočně. Dosáhli jsme stotisícové hranice. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Podnosánek. 3. barvová konference v Opočně. Dosáhli jsme stotisícové hranice. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos"

Transkript

1 Listopad 2007 DAP Services a.s Partnerské informační noviny č. 5 Podnosánek Informace o barvičkách až pod váš nos 3. barvová konference v Opočně Letošní setkání partnerů a příznivců Barev života se uskuteční v Opočně. Snažili jsme se konferenci přiblížit tentokrát kolegům z Čech. Věříme, že Morava se k nám neotočí zády a setkáme se všichni v malém, ale milém městečku poblíž Hradce Králové. Na konferenci se budeme snažit předat co nejvíce novinek, poznatků a informací, které pro Vás máme připraveny. Věřte, že v prezentacích všechno přednést nestihneme, a proto jsme s Vámi rozhodnuti zůstat také večer. Obsah Novinky 1 Konference 2 Projekty 3 Výcviky a supervize 4 Stále hledáme 5 Barevné střípky 6 Celý program i večer bude jistě provázet pohodová atmosféra, která je tomuto kolektivu vlastní. Na viděnou v Opočně. Pokračování na straně 2. Dosáhli jsme stotisícové hranice 5. listopadu v odpoledních hodinách dosáhla databáze DAP Services snímků a pokračuje dál. Děkujeme všem, kteří se o překonání této hranice zasloužili. Databáze těchto rozměrů umožňuje vytvoření velmi přesných norem.

2 2 3. barvová konference v Opočně Společnost DAP Services a.s. si Vás dovoluje srdečně pozvat na 3. barvovou konferenci určenou pro Partnery DAP Services a přátele Barev života. Konference se uskuteční ve čtvrtek od 9:00 do 17:15 hodin v hotelu Opočno v Opočně ( Doporučujeme Vám neformální oblečení a těšíme se na setkání s Vámi. Na konferenci je pro každého připraven malý, ale hezký dárek, který jste ještě nikde a nikdy neviděli. Více informací je na internetové adrese Přijeďte Bohdana Fialová Koordinátorka partnerské sítě Přijeďte za námi do Opočna a budeme mít čas si předat všechny důležité informace, které mám. Budeme pro Vás k dispozici od středy večer až do pátečního rána. Program 9:00 - Zahájení konference - Irena Uhlířová 9:10 10:10 - Vnitřní evaluace školy 2.0 Jiří Halda + Karel Opravil Přestávka 10:20 10:50 - Budu školákem Marie Šťastná 10:55 11:30 - Jak prezentovat barvy odborné i široké veřejnosti - Jan Svoboda 11:35 12:15 - Co a jak dál v oblasti poradenství Marie Šťastná Oběd 13:00 13:50 - Expertní aplikace Jiří Šimonek senior + Robert Bohoněk 13:55 14:40 - Ovlivnění, chybovost a zaujímané role Jiří Šimonek senior 14:45 15:30 - Technické možnosti a další vývoj Jiří Šimonek junior Přestávka 15:40 16:20 - Psychosomatika (zdravotnictví) Věra Facová + Miroslav Orel 16:25 16:55 - Produkty pro firmy a organizace Robert Paskovský 17:00 17:15 - Ocenění úspěšných partnerů a nové certifikace Jiří Šimonek senior 17:15 - Konec konference - Irena Uhlířová Volno a ubytování 19:00 - Partnerský večer

3 Projekty 3 Podpora efektivity vzdělávání v Moravskoslezském kraji Ve spolupráci s Ostravskou univerzitou a MEC o.p.s. se v průběhu let 2006 a 2007 v rámci projektu Podpora efektivity vzdělávání v Moravskoslezském kraji nasnímalo žáků a studentů. Pro zájemce se bude konat v prostorách Ostravské univerzity v Ostravě závěrečná konference, kde budou prezentovány veškeré výsledky projektu, včetně Barev života. Rozložení nasnímaných je zobrazeno na uvedeném grafu, který jednoznačně potvrzuje vyšší zájem středních škol. Střední školy Základní školy 2.stupeň Základní školy 1.stupeň Učitelé Projekt Barvy života v Olomouckém kraji provádí průzkum Pomůžeme školám v rámci projektu Dokážu to? V rámci projektu Dokážu to? DAP Services provede Vnitřní evaluaci školy na školách ve Zlínském kraji a na Vysočině. Evaluace bude provedena ve školách, které se zúčastnily projektu Dokážu to?. Jedná se cca o 15 škol, s 216 třídami. Evaluační zpráva bude vypracována za jednotlivé školy a dále je požadováno vypracování souhrnné evaluační zprávy za školy ze Zlínského kraje a Kraje Vysočina a porovnání výsledků v uvedených oblastech s normou v ČR. Termín uskutečnění: Šetření ve školách musí být provedeno nejpozději do 1. listopadu 2007 a zpracování písemného výstupu nám bude doručeno nejpozději do 18. listopadu Projekt Barvy života zaštítění poradnou Olomouckého kraje úspěšně provedl snímání šestých ročníků na základních školách, který se stane úspěšným monitoringem sociálně patologických jevů. Snímání bylo provedeno v regionech: Olomouc 872 nasnímaných Prostějov 515 nasnímaných Přerov 522 nasnímaných Šumperk 562 nasnímaných Jeseník 213 nasnímaných. Kvalitní vzorek nasnímaných dává tušit dobrému výsledku monitoringu.

4 4 Spouštíme Základní výcvik Pro velký zájem o Základní výcvik Barev života spouštíme další běh výcviku již na konci listopadu. TERMÍN: listopad 2007 červen 2008 Výcvikové bloky: Blok 1: Blok 2: Blok 3: Blok 4: Blok 5: Blok 6: Struktura a cíl supervizí DAP Services a.s. Nově koncipované podmínky partnerství platné od (viz Barevné novinky 2007) zahrnují pro partnery dvě povinnost. Alespoň jednou za rok se zúčastnit supervizního setkání a zaplatit poplatek 1000,-Kč. Supervizní setkání mají sloužit k udržení profesní kontinuity a rozvoji kvality práce partnera s technikou BSA a celým diagnosticko intervenčním systémem Barvy života. Vlastní supervizí setkání budou vyhlašována i organizována společností DAP Services a.s. a obsahově zaměřována trojím způsobem. 1) Setkání tématicky zaměřená na využívání a prohlubování práce se snímky v různých oblastech (poradenství, školství, komerční firmy, zdravotnictví atd.) s předem definovaným problémovým okruhem Typ supervize: Tématická 2) Setkání tématicky zaměřená na prohlubování kvality práce se specifickými produkty (Vnitřní evaluace školy, Profil jednotlivce, Budu školákem atd.). Typ supervize: Produktová 3) Setkání tématicky zaměřená na sebereflexní růst při práci s Diagnosticko intervenčním systémem Barvy života. Povinná pro lektory a supervizity. Typ supervize: Sebereflexní V rámci všech tří typů supervizích setkání bude vždy věnován i prostor k seznámení se s novinkami a poznatky, které přináší jak výzkum, tak praxe v oblasti barev. POZOR! Ve výcviku je již poslední neobsazené místo, proto pokud víte o dalším zájemci, sdělte mu informaci neprodleně, jinak bude místo obsazeno. Pro dostatečný počet zájemců o otevření dalšího výcviku jsme se rozhodli spustit další výcvik na přelomu ledna a února. Zájemci se mohou hlásit na adresu info@dap-services.cz Rámcová struktura programu supervizního setkání 1.den: 2.den: zahájení - kontrakt /návrhy supervizora, žádosti účastníků / první pracovní blok druhý pracovní blok oběd třetí pracovní blok čtvrtý pracovní blok pátý pracovní blok večeře šestý pracovní blok včetně shrnutí první pracovní blok včetně upřesnění témat druhý pracovní blok třetí pracovní blok oběd čtvrtý pracovní blok závěrečný pracovní blok včetně shrnutí Supervizí tým DAP Services: Do konce roku 2008 zastávají roli hlavního supervizora: Jiří Šimonek senior, Jiří Halda, Jan Svoboda, Marie Šťastná členové VR pro všechny tři formy supervizích setkání. Pro zvýšení kvality supervizích setkání a osobní růst dalších partnerů jsou pro roli asistenta do konce roku 2008 nominováni: Karel Opravil, René Hůlek, Věra Facová, Mirek Orel, Renata Hajná, Ivana Zilcherová, Pěva Zlatohlávková.

5 Stále hledáme 5 Obchodní konzultant (ka) Lokalita: Česká Republika Vaší hlavní pracovní náplní bude: vyhledávání a oslovování firem, škol a organizací prodej produktů postavených na psychologické metodě Barvy života základní konzultace snímků s klienty péče o klienty Psycholog/Psycholožka Lokalita: Česká republika Vaší hlavní pracovní náplní bude: spolupráce na vývoji nových produktů založených na metodě Barvy života účast na projektech společnosti odborné konzultace u zákazníků rozvoj metody Barvy života Personální konzultant (ka) Lokalita: Česká republika Vaší hlavní pracovní náplní bude: personální poradenství pro klienty základní (nepsychologická) interpretace produktů postavených na metodě Barvy života řízení klientských projektů Více informací naleznete na internetové adrese Jana Sonnková Koordinátorka projektů Od 1. září nastoupila v Ostravě nová posila DAP Services a.s. Jana Sonnková. Jana se bude věnovat koordinaci produktů Vnitřní evaluace školy a Profilů jednotlivce a skupin ve firmách. Přidáváme pár slov také přímo od Jany: Jestliže chcete skutečnou rovnováhu práce a života, najděte si společnost, která vám vyjde vstříc, protože to považuje za součást svého podnikání řekl Jack Welch a přesně takhle já vnímám DAP Services a.s. Mám ráda pohodu, důvěru při práci a prostor pro vlastní řešení. Příjemné pracovní zázemí a bezva kolegy. Jsou to lidé, kteří mají cíl, spokojené zákazníky, a uspějí, protože vědí, kam směřují a stále se snaží zlepšovat. Jsem moc ráda, že jsem v tomhle týmu profíků, i když teprve nováčkem. Nejlepší věcí na týmové práci je to, že máte ostatní na své straně.

6 6 DAP Services a.s. Soukenická 3181/ Ostrava Telefon : Fax: info@dap-services.cz Internet: Barevné střípky Evaluujeme Ostravskou univerzitu Od se začala evaluovat Ostravská univerzita v Ostravě pomocí Barev života. Je tak první odvážnou vysokou školou v ČR, která se rozhodla provést evaluaci svých studentů pomocí Barev života. Již v prosinci budeme mít výsledky a půjdeme je představit vedení Ostravské univerzity v Ostravě. DAP Services má první narozené dítě Markétě Hlavicové se narodila zdravá a krásná holčička Anička. Přejeme mamince i dceři krásnou a šťastnou mateřskou dovolenou.

Podnosánek. Spustili jsme nový systém vzdělávání. Počet nasnímaných osob překročil 120 tisíc. Obsah

Podnosánek. Spustili jsme nový systém vzdělávání. Počet nasnímaných osob překročil 120 tisíc. Obsah info@dap-services.cz DAP Services a.s. +420 595 136 948 Ročník 2 Číslo 1 Podnosánek Spustili jsme nový systém vzdělávání Nový systém vzdělávání je zaměřen na širší okruh možných zájemců než v minulosti.

Více

Podnosánek. Vnitřní evaluace školy verze 2.0. Vstupujeme na trh organizací a firem. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos

Podnosánek. Vnitřní evaluace školy verze 2.0. Vstupujeme na trh organizací a firem. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos Srpen 2007 DAP Services a.s. +420 272 072 690 info@dap-services.cz Partnerské informační noviny č. 4 Podnosánek Informace o barvičkách až pod váš nos Vnitřní evaluace školy verze 2.0 Již při sestavování

Více

Podnosánek. Psychologické snímky zdarma. Podnosánek se stal občasníkem. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos

Podnosánek. Psychologické snímky zdarma. Podnosánek se stal občasníkem. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos Červenec 2007 DAP Services a.s. +420 272 072 690 info@dap-services.cz Partnerské informační noviny č. 3 Podnosánek Informace o barvičkách až pod váš nos Psychologické snímky zdarma Dne 25. května 2007

Více

Odbor školství, mládeže a sportu, Moravskoslezského kraje, 2007

Odbor školství, mládeže a sportu, Moravskoslezského kraje, 2007 Zpráva o plnění 1. akčního plánu realizace strategie prevence sociálně patologických jevů u dětí a mládeže na období 2005 2006 Odbor školství, mládeže a sportu, Moravskoslezského kraje, 2007 1 Úvod Strategie

Více

Informace pro partnery konference

Informace pro partnery konference 5. Celostátní konference všeobecných sester a radiologických asistentů katetrizačních sálů s mezinárodní účastí 25. - 26. října 2018 Informace pro partnery konference Vážená paní ředitelko, vážený pane

Více

Celostátní konference projektu SPINNET č. CZ 1.07/2.4.00/17.0094

Celostátní konference projektu SPINNET č. CZ 1.07/2.4.00/17.0094 Celostátní konference projektu SPINNET č. CZ 1.07/2.4.00/17.0094 Srdečně Vás zveme na 3. celostátní konferenci projektu SPINNET, která se uskuteční v rámci mezinárodní porady ředitelů VTP v Hradci Králové,

Více

Podnosánek. Spustili jsme novou webovou prezentaci. Obsah

Podnosánek. Spustili jsme novou webovou prezentaci. Obsah info@dap-services.cz DAP Services a.s. +420 595 136 948 Ročník 2 Číslo 2 Podnosánek Spustili jsme novou webovou prezentaci Dne 15.4.2008 došlo ke změně webové prezentace na novou formu. Byla snaha docílit

Více

1. AKČNÍ PLÁN REALIZACE STRATEGIE PROTIDROGOVÉ POLITIKY MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE NA OBDOBÍ 2005 2006

1. AKČNÍ PLÁN REALIZACE STRATEGIE PROTIDROGOVÉ POLITIKY MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE NA OBDOBÍ 2005 2006 1. AKČNÍ PLÁN REALIZACE STRATEGIE PROTIDROGOVÉ POLITIKY MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE NA OBDOBÍ 2005 2006 Moravskoslezský kraj Krajský úřad kraje odbor sociálních věcí 1. AKČNÍ PLÁN REALIZACE STRATEGIE PROTIDROGOVÉ

Více

Pozvánka. Koučink ve výchově a vzdělávání

Pozvánka. Koučink ve výchově a vzdělávání Pozvánka Kurz: Koučink ve výchově a vzdělávání v rámci projektu Bildungskooperationen in der Grenzregion Spolupráce v přeshraničním regionu v oblasti vzdělávání BIG číslo projektu: ATCZ5 Realizace kurzu:

Více

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB 2011 PPŠ INSTITUT CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PŘEROV, s.r.o. PALACKÉHO 1380/19, 750 02 PŘEROV TEL: 581 259 138 MOBIL: 606 045 111, 724 972 133 E-MAIL: pps@ppsinstitut.cz http://www.ppsinstitut.cz

Více

Nabídka školení Interní auditor IRIS (IRIS - mezinárodní norma pro železniční průmysl)

Nabídka školení Interní auditor IRIS (IRIS - mezinárodní norma pro železniční průmysl) Nabídka školení Interní auditor IRIS (IRIS - mezinárodní norma pro železniční průmysl) ve dnech 24. až 26.9.2008 Vážení přátelé, CQS - Sdružení pro certifikaci systémů jakosti (dále jen CQS) si Vás dovoluje

Více

Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska Bystrica. Mezinárodní projektové setkání na Slovensku

Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska Bystrica. Mezinárodní projektové setkání na Slovensku Projekt: ERASMUS+: Fiktivní obchodování mezi českou a slovenskou školou, číslo smlouvy 2015-1-CZ01-KA219-013831_1 Datum: 20. 11. 2016 26. 11. 2016 Místo: Název akce: Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska

Více

Českomoravský institut pro supervizi a koučing, o.p.s. (ČMISK, o.p.s.)

Českomoravský institut pro supervizi a koučing, o.p.s. (ČMISK, o.p.s.) Českomoravský institut pro supervizi a koučing, o.p.s (ČMISK, o.p.s.) Výroční zpráva za rok 2012 Českomoravský institut pro supervizi a koučing (ČMISK) byl zapsán u Městského soudu v Praze 27.10.2010 jako

Více

Konference komunitního plánování sociálních služeb v rámci projektu

Konference komunitního plánování sociálních služeb v rámci projektu Konference komunitního plánování sociálních služeb v rámci projektu VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ čtvrtek 7. října 2010 9:00 14:00 hodin Kulturní klub u hradeb DUHA

Více

Prezentace projektu Systémová podpora sociální práce v obcích

Prezentace projektu Systémová podpora sociální práce v obcích Prezentace projektu Systémová podpora sociální práce v obcích Mgr. Klára Holanová, Mgr. Eva Capicarová Odbor sociálních služeb, sociální práce a sociálního bydlení, MPSV 2. června 2017, Brno HLAVNÍ TÉMATA

Více

Jednotlivé etapy projektu Podpora vytváření systému terénní sociální práce. Podpora vytváření systému TSP vytvoření metodických příruček

Jednotlivé etapy projektu Podpora vytváření systému terénní sociální práce. Podpora vytváření systému TSP vytvoření metodických příruček Jednotlivé etapy projektu Podpora vytváření systému terénní sociální práce První etapa projektu Podpora vytváření systému TSP vytvoření metodických příruček Průběh realizace říjen 2006 duben 2007 Realizátor

Více

Partnerství pro rozvoj vzdělávání a komunikace v ochraně přírody reg. číslo: CZ.1.07/2.4.00/ Pozvánka na konferenci

Partnerství pro rozvoj vzdělávání a komunikace v ochraně přírody reg. číslo: CZ.1.07/2.4.00/ Pozvánka na konferenci Partnerství pro rozvoj vzdělávání a komunikace v ochraně přírody reg. číslo: CZ.1.07/2.4.00/17.0073 Pozvánka na konferenci Environmentální hodnocení v krajině (SEA/EIA) se zaměřením na problematiku Rekreace

Více

V OBLASTI PŘÍPRAVY A ŘÍZENÍ PROJEKTŮ SF EU

V OBLASTI PŘÍPRAVY A ŘÍZENÍ PROJEKTŮ SF EU VZDĚLÁVÁNÍ UČITELŮ A VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ A ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH OLOMOUCKÝM KRAJEM V OBLASTI PŘÍPRAVY A ŘÍZENÍ PROJEKTŮ SF EU Radek Augustin Krajský úřad Olomouckého kraje Setkání k problematice

Více

V Bechyni dne 18.9.2013

V Bechyni dne 18.9.2013 V Bechyni dne 18.9.2013 Vážené kolegyně, vážení kolegové, dovoluji si co nejsrdečněji pozvat reprezentanty Vaší školy z řad vyučujících i žáků na 17. ročník točířské soutěže pro studenty keramických maturitních

Více

Strategické řízení a plánování ve školách a v územích (představení projektu)

Strategické řízení a plánování ve školách a v územích (představení projektu) Strategické řízení a plánování ve školách a v územích (představení projektu) Jakub Marinov, Centrum podpory SRP Olomouc Ředitelská akademie, 9. listopadu 2018 Reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_001/0000283

Více

Zavádění evaluačních nástrojů pro zlepšování kvality vzdělávání ve Zlínském kraji

Zavádění evaluačních nástrojů pro zlepšování kvality vzdělávání ve Zlínském kraji TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Zavádění evaluačních nástrojů pro zlepšování kvality vzdělávání ve Zlínském kraji CZ.1.07/1.1.00/08.0073

Více

Kde: Caritas VOŠ sociální Olomouc, Křížkovského 6

Kde: Caritas VOŠ sociální Olomouc, Křížkovského 6 Pedagogicko psychologická poradna a Speciálně pedagogické centrum Olomouckého kraje za finanční podpory Olomouckého kraje pořádají VI. ročník Krajské konference primární prevence rizikového chování pro

Více

Zpráva o činnosti za období od do

Zpráva o činnosti za období od do Zpráva o činnosti za období od 1. 1. 2015 do 31. 12. 2015 Název střediska: Středisko poradenství Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Druh služby: Odborné sociální poradenství, id.č. 3721364

Více

Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013

Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 JESENÍK 2014 O B S A H: A. Úvodní slovo ředitelky společnosti B. Údaje o společnosti C. Cíle a poslání společnosti D. Struktura společnosti Správní rada Dozorčí rada Zaměstnanci E. Činnost společnosti

Více

Profesní standard v odborném

Profesní standard v odborném Profesní standard v odborném vzdělávání Potřebujeme profesní standard učitelu itelů odborných předmp edmětů a odborného výcviku? NUOV a TTnet 2007 Strategické cíle pro oblast vzdělávání (Lisabon 2000)

Více

Dotazník vzdělávací sekce Sítě MC. Graf 1.1. Dotazníkové šetření vzdělávací sekce Sítě mateřských center o.s. Výsledky 2011

Dotazník vzdělávací sekce Sítě MC. Graf 1.1. Dotazníkové šetření vzdělávací sekce Sítě mateřských center o.s. Výsledky 2011 Dotazník vzdělávací sekce Sítě MC Téma: Hodnocení semináře Zadavatel: vzdělávací sekce Sítě MC, Praha 1, http://www.materska-centra.cz Zpracovatel: Viktorie Kolínská, kolvik@seznam.cz Cíl dotazníku: zmapování

Více

PREZENTACE VÝSLEDKŮ PROJEKTU

PREZENTACE VÝSLEDKŮ PROJEKTU PREZENTACE VÝSLEDKŮ PROJEKTU EKONOM - nové formy výuky ekonomických odborných předmětů CZ.1.07/1.1.00/14.0170 v rámci semináře Výměna zkušeností s realizací projektu OPVK PRAHA 6. února 2014 1 Stručné

Více

Centrum primární prevence, o.s. Prev-Centrum

Centrum primární prevence, o.s. Prev-Centrum Program 9.00 10.15 představení služeb Centra primární prevence, o.s. Prev-Centrum 10.15 10.30 přestávka 10.30 11.00 diskuse všeobecná primární prevence selektivní primární prevence indikovaná primární

Více

BAROMETR MEZI MEDIKY 2018

BAROMETR MEZI MEDIKY 2018 Zvyšování bezpečnosti, kvality a efektivity ve zdravotnictví Detailní výsledky mezinárodního průzkumu BAROMETR MEZI MEDIKY (STUDENTY 4., 5. A 6. ROČNÍKŮ LÉKAŘSKÝCH FAKULT V ČESKÉ REPUBLICE A NA SLOVENSKU)

Více

Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy. Zpráva o činnosti v roce 2013

Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy. Zpráva o činnosti v roce 2013 Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Zpráva o činnosti v roce 2013 STATISTIKA Sokolov Případy: 376 (nárůst o 67) Konzultace: 3 508 (+438) Účastníci: cca 730 (+130) Problematika: 1. Rodinná

Více

Zpráva o činnosti za období od do

Zpráva o činnosti za období od do Zpráva o činnosti za období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 Název střediska: Středisko poradenství Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Druh služby: Odborné sociální poradenství, id. č. 3721364

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2017 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

05/2012 Účastníci programu Pět P

05/2012 Účastníci programu Pět P Bulletin Dobrovolnického centra České Budějovice 05/2012 Účastníci programu Pět P 2 Bulletin Dobrovolnického centra ADRA České Budějovice OBSAH Podpořili nás..........3 Pět P - nový program DC ADRA.....4

Více

P R O G R A M. Mezinárodní konference TELNET - MOST 2006. Termín konání:

P R O G R A M. Mezinárodní konference TELNET - MOST 2006. Termín konání: P R O G R A M Mezinárodní konference TELNET - MOST 2006 Termín konání: 4. 10. 7. 10. 2006 06 4.10.2006 (středa ( středa) Příjezd hostů, transport t z letiště, ubytování Odpovědnost za organizaci: manažer

Více

Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011

Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011 Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011 10.2 2011 do 9:00 příjezd a ubytování 9:30 18:00 trénink 11.2 2011 9:00 18:00 trénink 12.2 2011 9:00-18:00 trénink 13.2 2011 9:00-15:00 trénink

Více

Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)

Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR) Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR) VÝCHODISKA A KONTEXT PROJEKTU Dlouhodobý záměr vzdělávání a rozvoje vzdělávací soustavy ČR na období 2015-2020 Akční plán inkluzivního vzdělávání na období 2016-2018

Více

4. Modul č. 1 Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách

4. Modul č. 1 Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách Termín realizace projektu : 1.květen 2010 30.duben 2012 Klíčové aktivity projektu : 1. Organizační, personální a technické zázemí projektu 2. Zabezpečení publicity projektu 3. Oslovení cílové skupiny -

Více

Mateřská škola Kladno, Švýcarská 2520 272 01 Kladno, Švýcarská 2520

Mateřská škola Kladno, Švýcarská 2520 272 01 Kladno, Švýcarská 2520 Mateřská škola Kladno, Švýcarská 2520 272 01 Kladno, Švýcarská 2520 Č.j. : 214/09 Skartační znak: A 10 Spisový znak: A. 1. 3. Účinnost od: 15. 8. 2009 INFORMACE O MATEŘSKÉ ŠKOLE 1. Název a sídlo: MATEŘSKÁ

Více

Firma BOS. org s. r. o. je zapsána u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 9733.

Firma BOS. org s. r. o. je zapsána u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 9733. 3. SETKÁNÍ ALGEZIOLOGŮ a JEJICH PŘÍZNIVCŮ Nejen k 15 letům ambulance bolesti neurochirurgického oddělení v Ústí nad Labem 9. - 10. dubna 2010 Hotel Camelot - Tisá 3. SETKÁNÍ ALGEZIOLOGŮ A JEJICH PŘÍZNIVCŮ

Více

IMPLEMENTAČNÍ PROJEKT ČÁST KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ. Zlín,

IMPLEMENTAČNÍ PROJEKT ČÁST KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ. Zlín, IMPLEMENTAČNÍ PROJEKT ČÁST KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ Zlín, 13. 6. 2017 2 Klíčové aktivity Krajská hospodářská komora KA 6.1 Regionální web kariérního poradenství Oslovování, komunikace a jednání se spolupracujícími

Více

Analýza vzdělávacích potřeb v rámci projektu "Centrum vzdelávania" - príležitosť k vzdelávaniu bez hraníc

Analýza vzdělávacích potřeb v rámci projektu Centrum vzdelávania - príležitosť k vzdelávaniu bez hraníc Analýza vzdělávacích potřeb v rámci projektu "Centrum vzdelávania" - príležitosť k vzdelávaniu bez hraníc Zpracovala: Dorota Madziová, Institut EuroSchola, duben 2011 V rámci projektu "Centrum vzdelávania"

Více

Š K O L N Í P O R A D E N S K É P R A C O V I Š T Ě

Š K O L N Í P O R A D E N S K É P R A C O V I Š T Ě Základní škola a mateřská škola Stod, příspěvková organizace Komenského nám. 10, 33301 Stod Š K O L N Í P O R A D E N S K É P R A C O V I Š T Ě PORADENSKÉ SLUŽBY VE ŠKOLE VÝCHOVNÝ PORADCE ŠKOLNÍ METODIK

Více

Institut rozvoje evropských regionů. o.p.s. Výroční zpráva 2005

Institut rozvoje evropských regionů. o.p.s. Výroční zpráva 2005 Institut rozvoje evropských regionů. o.p.s. Výroční zpráva 2005 Květen 2006 OBSAH 1. Zpráva o činnosti společnosti v roce 2005 2. Činnosti IRER 3. Finanční hospodaření IRER v roce 2005 4. Příloha účetní

Více

ZÁJMOVÉ SDRUŽENÍ PRÁVNICKÝCH OSOB BYLO ZALOŽENO ZA ÚČELEM ZPŘÍSTUPNĚNÍ A ZNOVUOŽIVENÍ ÚZEMÍ NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKY A EVROPSKÉHO KULTURNÍHO DĚDICTVÍ

ZÁJMOVÉ SDRUŽENÍ PRÁVNICKÝCH OSOB BYLO ZALOŽENO ZA ÚČELEM ZPŘÍSTUPNĚNÍ A ZNOVUOŽIVENÍ ÚZEMÍ NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKY A EVROPSKÉHO KULTURNÍHO DĚDICTVÍ ZÁJMOVÉ SDRUŽENÍ PRÁVNICKÝCH OSOB BYLO ZALOŽENO ZA ÚČELEM ZPŘÍSTUPNĚNÍ A ZNOVUOŽIVENÍ ÚZEMÍ NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKY A EVROPSKÉHO KULTURNÍHO DĚDICTVÍ EDUKATIVNÍ OSVĚTA, EXPOZICE PRŮMYSLU, PRŮMYSLOVÝCH

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PORADENSKÉHO PRACOVIŠTĚ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PORADENSKÉHO PRACOVIŠTĚ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PORADENSKÉHO PRACOVIŠTĚ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Vedoucí školního poradenského pracoviště: Mgr. Jiřina Poláčková výchovný poradce Členové školního poradenského pracoviště: Mgr. Eva Fajtová

Více

Bilanční diagnostika 4. workshop

Bilanční diagnostika 4. workshop Bilanční diagnostika 4. workshop 6. - 7. 12. 2012, Praha Zpráva z jednání + fotodokumentace V předvánoční atmosféře se na začátku prosince 2012 uskutečnil již čtvrtý mezinárodní workshop projektu Bilanční

Více

Zpráva o činnosti školních poradenských pracovišť. v Moravskoslezském kraji ve šk. roce 2014/2015

Zpráva o činnosti školních poradenských pracovišť. v Moravskoslezském kraji ve šk. roce 2014/2015 Zpráva o činnosti školních poradenských pracovišť v Moravskoslezském kraji ve šk. roce 2014/2015 Zpracovala: Mgr. Kamila Králová, oddělení rozvoje vzdělávání Zpracování grafů: Pedagogicko-psychologická

Více

Informace o žadateli Název neziskové organizace (použijte prosím název registrovaný v Rejstříku NNO):

Informace o žadateli Název neziskové organizace (použijte prosím název registrovaný v Rejstříku NNO): Základní informace o grantu Tento grantový program podpoří cca 10 neziskových organizací, mezi něž bude rozděleno až 500 000 Kč. Každá organizace může žádat o grant až do výše 50 000 Kč. Grant je určen

Více

JIŽ 10 LET JSME S VÁMI

JIŽ 10 LET JSME S VÁMI JIŽ 10 LET JSME S VÁMI Profil organizace Naše motto: Rovný přístup, kvalita a dostupnost vzdělávání Poslání Národního institutu pro další vzdělávání Jsme významným partnerem na cestě profesního rozvoje

Více

Společného monitorovacího výboru operačních programů Praha Adaptabilita a Praha Konkurenceschopnost

Společného monitorovacího výboru operačních programů Praha Adaptabilita a Praha Konkurenceschopnost U S N E S E N Í Společného monitorovacího výboru operačních programů Praha Adaptabilita a Praha Konkurenceschopnost číslo 12 ze dne 3. prosince 2008 k Evaluačnímu plánu Operačního programu Praha Konkurenceschopnost

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků?

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na ZŠNČP oceňují Podněty od rodičů Jak

Více

Úvod. Rozchodník, o. s. vznikl , podle platného zákona číslo 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších předpisů.

Úvod. Rozchodník, o. s. vznikl , podle platného zákona číslo 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších předpisů. Výroční zpráva 2015 Obsah Úvod 2 Informace o organizaci 3 Akce pro děti, žáky a studenty 4 Akce veřejnost 6 Koordinace programu Ekoškola v Moravskoslezském kraji 7 Poděkování 8 2 Úvod Rozchodník, o. s.

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2018 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

GENDEROVÝ AUDIT A GENDEROVÁ OPTIMALIZACE PODNIKOVÝCH SYSTÉMŮ ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ

GENDEROVÝ AUDIT A GENDEROVÁ OPTIMALIZACE PODNIKOVÝCH SYSTÉMŮ ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ GENDEROVÝ AUDIT A GENDEROVÁ OPTIMALIZACE PODNIKOVÝCH SYSTÉMŮ ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ pro Euroface Consulting s. r. o. Martin Jára, LOM Rámec Přelom 2012-3 7 zaměstnavatelů Zlínský a Moravskoslezský kraj

Více

KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ

KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ (projekt je spolufinancován z prostředků ESF a Státního rozpočtu ČR) Příjemce podpory: Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava WWW.SVOSS.CZ

Více

Akční plán EVVO Krajské koncepce environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Zlínského kraje

Akční plán EVVO Krajské koncepce environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Zlínského kraje Akční plán EVVO Krajské koncepce environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Zlínského kraje Prioritní oblast 1: Opatření 1.1. Opatření 1.2. Opatření 1.3. Kvalitní vzdělávací a výukové programy Určení

Více

Organizační schéma SSP činnosti a jejich zařazení v organizaci

Organizační schéma SSP činnosti a jejich zařazení v organizaci Organizační schéma SSP činnosti a jejich zařazení v organizaci Poradny pro rodinu Olomouckého kraje - odborné soc. poradenství (OSP PPR OK) Vedoucí PPR Psychologové OSP PPR OK, dohod, zařízení odborného

Více

Pracovní náplň školního psychologa

Pracovní náplň školního psychologa Pracovní náplň školního psychologa pedagogicko-psychologické poradenství ve škole spolupráci členů školního poradenského pracoviště a jeho komunikaci s vedením školy spolupráci členů školního poradenského

Více

3. KULATÝ STŮL. klíčové oblasti pro rozvoj základního školství v ORP Ostrov TVORBA KARET POTŘEB A OPATŘENÍ ŠKOL. v rámci projektu:

3. KULATÝ STŮL. klíčové oblasti pro rozvoj základního školství v ORP Ostrov TVORBA KARET POTŘEB A OPATŘENÍ ŠKOL. v rámci projektu: 3. KULATÝ STŮL klíčové oblasti pro rozvoj základního školství v ORP Ostrov TVORBA KARET POTŘEB A OPATŘENÍ ŠKOL v rámci projektu: Podpora vzdělávání ve školách oblasti ORP Ostrov VYTVOŘENÍ PRAKTICKÝCH MATERIÁLŮ

Více

21. BETONÁŘSKÉ DNY 2014 spojené s výstavou BETON 2014

21. BETONÁŘSKÉ DNY 2014 spojené s výstavou BETON 2014 VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu UZÁVĚRKA ANOTACÍ: 30. ČERVNA 2014 VYBRANÉ PŘÍSPĚVKY ZE SBORNÍKU K 21. BD 2014 BUDOU ZAŘAZENY

Více

Otevřená věda III popularizace přírodovědných oborů a komunikace výzkumu a vývoje ve společnosti

Otevřená věda III popularizace přírodovědných oborů a komunikace výzkumu a vývoje ve společnosti Otevřená věda III popularizace přírodovědných oborů a komunikace výzkumu a vývoje ve společnosti OVIII - cíle Zajistit kvalifikované lidské zdroje pro vědu a výzkum (VaV pracovníky, pedagogy, studenty)

Více

Konference k tvorbě Integrované strategie území MAS 21 na období Dolní Žandov

Konference k tvorbě Integrované strategie území MAS 21 na období Dolní Žandov Konference k tvorbě Integrované strategie území MAS 21 na období 2014-2020 Dolní Žandov 29.5.2014 Program 9:30 Přivítání účastníků, informace o možnostech MAS v období 2014 2020 10:00 Jednání pracovních

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Milí přátelé,

ÚVODNÍ SLOVO. Milí přátelé, ÚVODNÍ SLOVO Milí přátelé, rok 2013 se staví jako první a odvážný rok do řady našich plánů. Misericordia o.p.s. zahájila svou činnost a pomalu se rozhlíží jako dítě, které právě objevilo něco nového. Stejně

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Celostátní výjezdní intenzivní seminář Aktuální praktické problémy ve správním řízení

Celostátní výjezdní intenzivní seminář Aktuální praktické problémy ve správním řízení si dovoluje Vás pozvat na Celostátní výjezdní intenzivní seminář Aktuální praktické problémy ve správním řízení Akreditace Ministerstva vnitra Akreditace Ministerstva práce a sociálních věcí Termín a místo

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Certifikace a zkoušení mechanických zábranných a poplachových systémů po roce 2015

Certifikace a zkoušení mechanických zábranných a poplachových systémů po roce 2015 TREZOR TEST s.r.o. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Spojení Sídlo - kancelář Na Vršku 67 Na Vršku 67 250 67 Klecany 250 67 Klecany Praha východ

Více

POZVÁNKA NA KURZY. Literatura Ke všem kurzům jsou poskytovány metodické příručky pro školství v elektronické podobě.

POZVÁNKA NA KURZY. Literatura Ke všem kurzům jsou poskytovány metodické příručky pro školství v elektronické podobě. POZVÁNKA NA KURZY Dovolujeme si zaměstnance Vaší školy pozvat na bezplatná školení sponzorovaná firmou Microsoft, která se konají na naší škole. Tato nabídka se týká všech zaměstnanců školství pedagogů

Více

Bulletin Dobrovolnického centra České Budějovice 10/2011

Bulletin Dobrovolnického centra České Budějovice 10/2011 Bulletin Dobrovolnického centra České Budějovice 10/2011 2 Bulletin Dobrovolnického centra ADRA České Budějovice OBSAH Průvod dobrovolníků.....3 Beseda s živými zvířátky.4 Kalendář uskutečněných akcí za

Více

Usnesení. ze zasedání Republikového výboru SNN v ČR které se konalo ve dnech 14. 15. dubna 2012 v Hotelu Grand v Řevnicích u Prahy.

Usnesení. ze zasedání Republikového výboru SNN v ČR které se konalo ve dnech 14. 15. dubna 2012 v Hotelu Grand v Řevnicích u Prahy. Usnesení ze zasedání Republikového výboru SNN v ČR které se konalo ve dnech 14. 15. dubna 2012 v Hotelu Grand v Řevnicích u Prahy. Přítomni : viz prezenční listina, která je přiložena k originálu této

Více

Strategie primární prevence rizikových projevů chování PPP ÚK 2013 2015

Strategie primární prevence rizikových projevů chování PPP ÚK 2013 2015 Strategie primární prevence rizikových projevů chování PPP ÚK 2013 2015 Strategie primární prevence rizikových projevů chování (dále jen Strategie) 2013-2015 vychází z: 1. Závěrečné zprávy - hodnocení

Více

KOMUNIKAČNÍ PLÁN OBCE. Obrnice

KOMUNIKAČNÍ PLÁN OBCE. Obrnice KOMUNIKAČNÍ PLÁN OBCE Obrnice 1 Tento materiál vznikl za finanční podpory Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost v rámci projektu Systémové zajištění sociálního začleňování,

Více

Pozvánka na Cyklokonferenci v Královéhradeckém kraji května 2009

Pozvánka na Cyklokonferenci v Královéhradeckém kraji května 2009 Pozvánka na Cyklokonferenci 2009 v Královéhradeckém kraji 26. - 30. května 2009 Vážení přátelé cyklistiky, je mi velikou ctí, že vás mohu tímto pozvat na další již tradiční cyklokonferenci konanou ve

Více

Vážení přátelé povrcháři,

Vážení přátelé povrcháři, Vážení přátelé povrcháři, Centrum pro povrchové úpravy si Vás dovoluje pozvat na 7. Mezinárodní odborný seminář Progresivní a netradiční technologie povrchových úprav, kde se tradičně setkávají povrcháři

Více

Autobus a vlak - konkurence nebo spolupráce?

Autobus a vlak - konkurence nebo spolupráce? Univerzita Pardubice, Dopravní fakulta Jana Pernera České dráhy Ústecký kraj si Vás dovolují pozvat na mezinárodní odbornou konferenci Autobus a vlak - konkurence nebo spolupráce? Konference se koná ve

Více

ICT NÁS BAVÍ. Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/51.0015. www.vys-edu.cz

ICT NÁS BAVÍ. Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/51.0015. www.vys-edu.cz ICT NÁS BAVÍ Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/51.0015 www.vys-edu.cz Realizátoři projektu Společnost pro kvalitu školy, o. s., Ostrava Vysočina Education, Jihlava Zařízení pro další vzdělávání pedagogických

Více

Vedoucí DP Téma DP VSSP 2017/ ročník Student, jméno: JUDr. Marie Sciskalová, Ph.D.

Vedoucí DP Téma DP VSSP 2017/ ročník Student, jméno: JUDr. Marie Sciskalová, Ph.D. Vedoucí DP Téma DP VSSP 2017/2018 1. ročník Student, jméno: JUDr. Marie Sciskalová, Ph.D. Právo na přístup k informacím o veřejné správě Přestupkové právo po 1. 7. 2017 Postavení starosty obec v systému

Více

Základní škola a mateřská škola Stod, příspěvková organizace Komenského nám. 10, 33301 Stod

Základní škola a mateřská škola Stod, příspěvková organizace Komenského nám. 10, 33301 Stod Základní škola a mateřská škola Stod, příspěvková organizace Komenského nám. 10, 33301 Stod Š K O L N Í P O R A D E N S T V Í PORADENSKÉ SLUŽBY VE ŠKOLE VÝCHOVNÝ PORADCE METODIK PREVENCE SPECIÁLNÍ PEDAGOG

Více

Vymezení podporovaných aktivit

Vymezení podporovaných aktivit I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Vymezení podporovaných aktivit pro předkládání žádostí o finanční podporu v rámci globálního grantu Jihomoravského kraje v OP VK Oblast podpory 1.2

Více

Zpráva o činnosti za období od do

Zpráva o činnosti za období od do Zpráva o činnosti za období od 1. 1. 2018 do 31. 12. 2018 Název střediska: Středisko poradenství Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Druh služby: Odborné sociální poradenství, id. č. 3721364

Více

Bilanční diagnostika 2. národní seminář

Bilanční diagnostika 2. národní seminář Bilanční diagnostika 2. národní seminář 17. - 18. 1. 2013, Kutná Hora Zpráva z jednání + fotodokumentace Téma a náplň druhého semináře, který byl zaměřen na problematiku vzdělávání a diagnostických nástrojů

Více

Závěrečné zpráva. Frýdecká 410, 739 61 Třinec IČ: 26840791. Úřad práce České republiky

Závěrečné zpráva. Frýdecká 410, 739 61 Třinec IČ: 26840791. Úřad práce České republiky Závěrečné zpráva Projekt "Práce jinak šance rodině i zaměstnání" Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.4.04/88.00178 Příjemce projektu: Kvalifikační a personální agentura, o. p. s. Závodní 815, Třinec

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Švehlova střední škola polytechnická Prostějov

Švehlova střední škola polytechnická Prostějov PLÁN VÝCHOVNÉHO PORADENSTVÍ pro školní rok 2017/2018 Výchovné poradkyně: Mgr. Radoslava Spurná (nám. Spojenců 17) Mgr. Alena Nováková (Svatoplukova 80) Ing. Tatiana Chmelenská (Svatoplukova 80) Náplň práce

Více

PROJEKT PODPORA PROCESŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH

PROJEKT PODPORA PROCESŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Číslo 2 Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR PROJEKT PODPORA PROCESŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Newsletter červenec - září 2012 Vážení zájemci o problematiku sociálních služeb, předkládáme Vám newsletter

Více

Problémy současné rodiny a náhradní rodinná péče

Problémy současné rodiny a náhradní rodinná péče Univerzita Palackého v Olomouci Pedagogická fakulta Ústav pedagogiky a sociálních studií Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Pedagogická fakulta Katedra sociálnej práce o z n a m u j í, že se ve

Více

Péče o nadané děti v organizaci Mateřské školy Kopřivnice p.o. LEDEN 2017 Nadané děti spolu se svými rodiči opět plánují setkání

Péče o nadané děti v organizaci Mateřské školy Kopřivnice p.o. LEDEN 2017 Nadané děti spolu se svými rodiči opět plánují setkání Péče o nadané děti v organizaci Mateřské školy Kopřivnice p.o. LEDEN 2017 Nadané děti spolu se svými rodiči opět plánují setkání Sejdeme se opět na MŠ Česká 30. ledna 2017 v 16.00 hodin Rodiče si budou

Více

XI. KONGRES KARDIOLOGICKÝCH SESTER s mezinárodní účastí

XI. KONGRES KARDIOLOGICKÝCH SESTER s mezinárodní účastí XI. KONGRES KARDIOLOGICKÝCH SESTER s mezinárodní účastí Registrace: www.kardiokongresy.cz Ostrava 5.-6. října 2017 Fakultní nemocnice Ostrava Kardiovaskulární oddělení pořádá XI. KONGRES KARDIOLOGICKÝCH

Více

MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO, z.s. Suchá Loz č.p Suchá Loz IČO: DIČ: CZ

MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO, z.s. Suchá Loz č.p Suchá Loz IČO: DIČ: CZ Suchá Loz, 29. 3. 2016 Popis postupu zapojení komunity do vypracování strategie Barevná venkovská harmonie 2015-2023 Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Východní Slovácko barevná venkovská

Více

Prezentace individuálního projektu národního

Prezentace individuálního projektu národního Prezentace individuálního projektu národního Číslo OP i : CZ 1.07/4.1.00/33.0001 Název OP: Prioritní osa: Oblast podpory: Podporovaná/é aktivity z PD OP VK: Název Příjemce dotace: Partneři projektu (pokud

Více

Restart hodnocení a prezentace výsledků projektu. Michal Růžička, Julie Wittmannová. Projekt OP LZZ, reg. č. CZ.1.04/5.1.01/77.

Restart hodnocení a prezentace výsledků projektu. Michal Růžička, Julie Wittmannová. Projekt OP LZZ, reg. č. CZ.1.04/5.1.01/77. Restart hodnocení a prezentace výsledků projektu Michal Růžička, Julie Wittmannová Projekt OP LZZ, reg. č. CZ.1.04/5.1.01/77.00377 Mezinárodní spolupráce P- Centrum FOUNDATION66 HUM London Build on Belief

Více

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE PŘEDNÁŠKY OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing.

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN. Projekt TVÁ BUDOUCNOST 9/2007. 9. pracovní setkání RP Budoucnost a Rady RP. Klub úspěšných

INFORMAČNÍ BULLETIN. Projekt TVÁ BUDOUCNOST 9/2007. 9. pracovní setkání RP Budoucnost a Rady RP. Klub úspěšných INFORMAČNÍ BULLETIN 9. pracovní setkání RP Budoucnost a Rady RP 9/2007 Dne 20. 9. 2007 proběhlo v Hotelu DAKOL v Petrovicích u Karviné 9. pracovní setkání RP Budoucnost a Rady RP. Na setkání byli všem

Více

ANALÝZA VÝSKYTU SOCIÁLNĚ PATOLOGICKÝCH JEVŮ NA ZÁKLADNÍCH A STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH v obcích a městech spadajících pod rozšířenou působnost města Bruntál

ANALÝZA VÝSKYTU SOCIÁLNĚ PATOLOGICKÝCH JEVŮ NA ZÁKLADNÍCH A STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH v obcích a městech spadajících pod rozšířenou působnost města Bruntál ANALÝZA VÝSKYTU SOCIÁLNĚ PATOLOGICKÝCH JEVŮ NA ZÁKLADNÍCH A STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH v obcích a městech spadajících pod rozšířenou působnost města Bruntál spolufinancováno Městem Bruntál a Moravskoslezským krajem

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PSYCHOLOGA

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PSYCHOLOGA PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍHO PSYCHOLOGA 2018/2019 Plán práce školního psychologa pro školní rok 2018/2019 1. Úvod Základní škola dr. Milady Horákové Kopřivnice S respektem k specifikům školního prostředí a možnostem

Více

Postavení a úloha neuniverzitních veřejných a soukromých vysokých škol v systému terciárního vzdělávání

Postavení a úloha neuniverzitních veřejných a soukromých vysokých škol v systému terciárního vzdělávání Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ve spolupráci s Vysokou školou logistiky, o.p.s. a Vysokou školou polytechnickou Jihlava si Vás dovoluje pozvat na odbornou konferenci Postavení

Více

Regionální centrum podpory sociálního podnikání Hradec Králové

Regionální centrum podpory sociálního podnikání Hradec Králové Regionální centrum podpory sociálního podnikání 11. 5. 2018 Hradec Králové Regionální centrum podpory sociálního podnikání Platforma zaměřená na rozvoj sociálního podnikání v Královéhradeckém kraji Funguje

Více

Představení projektů KLACRu o.s.

Představení projektů KLACRu o.s. www.klacr.cz Představení projektů KLACRu o.s. Moravskoslezského klastru cestovního ruchu Mgr. Petra Volkmerová Dovolená a Region, 2012 PROJEKT PŘESHRANIČNÍ SPOLUPRÁCE KLASTRŮ CR (OROT PARTNER) Cíle projektu:

Více

Zápis ze setkání Všestranná podpora vzdělávání na území MAS ORLICKO

Zápis ze setkání Všestranná podpora vzdělávání na území MAS ORLICKO Zápis ze setkání Všestranná podpora vzdělávání na území MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Akademie Libchavy 31. 3. 2014 od 13:30 hodin ředitelé škol, učitelé, zástupci organizací, kterých se týká

Více