Gigi Cosmetic Laboratories znamená. dôveryhodnosť, profesionalitu, dôveru, bezpečnosť, účinnosť, inováciu, lojalitu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Gigi Cosmetic Laboratories znamená. dôveryhodnosť, profesionalitu, dôveru, bezpečnosť, účinnosť, inováciu, lojalitu."

Transkript

1 Gigi Cosmetic Laboratories založil v Tel Avive v r Eliezer Landau, izraelský vedec farmakológ a biochemik. Od založenia sa spoločnosť zaoberá výskumom, vývojom a výrobou vysokokvalitnej profesionálnej dermatokozmetiky, ktorá ponúka komplexnú luxusnú starostlivosť o pleť i telo založenú na najnovších objavoch modernej farmakológie, dermatológie, biológie a kozmetológie. Za posledné polstoročie urobila spoločnosť GIGI významný pokrok v oblasti kozmetológie a expandovala do celého sveta. Dnes pracujú s touto profesionálnou dermatokozmetikou v inštitútoch krásy a na pracoviskách estetickej medicíny či dermatológie napr. v Nemecku, Španielsku, Japonsku, USA, Kanade, Anglicku, Nórsku, Švajčiarsku, Holandsku, Francúzku a pod. Gigi Cosmetic Laboratories už viac ako 55 rokov využíva tisícročné tajomstvá orientálnej medicíny, aromaterapie, fytoterapie a najnovšie medicínske biotechnológie, ktorých výsledkom je dnes viac ako 400 dermokozmetických prípravkov. Gigi nie je len kozmetika, ale filozofia komplexnej starostlivosti o celé telo, kde je aj najjednoduchšia procedúra rituálom krásy. Gigi Cosmetic Laboratories dnes patrí k najvýznamnejším spoločnostiam, ktoré pracujú na vývoji a výrobe produktov v oblasti lekárskej kozmetiky. Vedecký výskum realizovaný pod vedením prof. Šimona Benitu, ktorý patrí k celosvetovo uznávaným špičkám vo farmakológii, pokročilé technológie, vysoko kvalitné suroviny a najvyššie výrobné štandardy sú vlastnosti, ktoré zaručujú výnimočnosť a účinnosť produktov. Gigi Cosmetic Laboratories znamená dôveryhodnosť, profesionalitu, dôveru, bezpečnosť, účinnosť, inováciu, lojalitu.

2 Aké sú charakteristické črty GIGI Cosmetic Laboratories? Úzka spolupráca Gigi Cosmetic Laboratories s farmaceutickou spoločnosťou Perrigo umožňuje, aby spoločnosť Gigi ako prvá používala inovatívne aktívne ingrediencie, ktoré boli schválené pre použitie v dermatokozmetických prípravkoch. Dermatokozmetika je vyrábaná v izraelskej farmaceutickej továrni AGIS, kde sa na výrobu požívajú rovnaké postupy, požiadavky na bezpečnosť, sterilitu a kvalitu ako pri výrobe liečiv. Kontrolu kvality vykonávajú najprestížnejšie dermatologické kliniky na svete. Potvrdením sú aj certifikáty kvality FDA a ISO Vďaka jedinečným aktívnym ingredienciám je Gigi Cosmetic Laboratories unikátna a takmer nevyhnutná pri riešení kožných problémov. Vedecky podložená kombinácia prírodných látok s vyspelou biotechnológiou je určujúca pre vysokú aktivitu a účinnosť. Produkty sú neustále inovované, aby boli odrazom aktuálneho vývoja a výskumu. Všetky produkty sú biokompatibilné. Gigi Cosmetic Laboratories ponúka širokú škálu prípravkov viac ako 400 určených pre profesionálnu starostlivosť o pleť i telo a pre domácu starostlivosť. Prípravky sú vzájomne kombinovateľné, čo umožňuje vytvoriť širokú škálu profesionálnych programov podľa individuálnych potrieb klientov. Súčasťou produkcie je špeciálna línia paramedicínskych produktov GIGI MEDICAL s terapeutickým účinkom určená pre tzv. hraničné stavy pleti. Od roku 1990 spoločnosť spĺňa normy Európskej únie, americké a izraelské normy pre výrobu a kontrolu. Obaly sú z recyklovateľného materiálu a prípravky nie sú testované na zvieratách.

3 BIOPLASMA DOKONALÝ BIOENERGETICKÝ SYSTÉM REJUVENIZÁCIE A OBNOVY GIGI Cosmetic Laboratories predstavuje inovatívny systém omladenia BIOPLASMA, ktorý vysoko účinne rieši desať príznakov starnutia: vrásky, dehydratáciu, suchosť, zmeny elasticity, rozšírené póry, farebné zmeny, zhrubnutú textúru pleti, erytém a teleangiektázie, devitalizáciu zníženie jasu, komedóny a pustuly. GIGI BIOPLASMA je línia založená na špeciálnych prírodných látkach, adaptogénoch, rastlinných kmeňových bunkách získaných z morských rias a biomimetikách, ktoré poskytujú pokožke schopnosť vyrovnať sa s poškodením vonkajšieho prostredia a veku. Komplex NSA5 unikátny komplex rias bohatých na esenciálne mastné kyseliny, vitamíny a polysacharidy, ktoré boli spracované najmodernejšou technológiou kultivácie BioTech Marine tak, aby bola zachovaná ich biologická hodnota. Komplex NSA5 tvorí: 1. SAHEL SCENEDESMUS BIOPLASMA je zdrojom čistej energie, urýchľuje regeneráciu buniek, zvyšuje vlhkosť, bráni poškodeniu DNA, zvyšuje bunkové dýchanie, eliminuje začervenanie a podráždenie, pôsobí imunomodulačne. 2. CHONDRUS CRIPSUS - GELALG - produkuje prírodnú hydratačnú látku gélovej textúry Gelalg, ktorá sa viaže na proteíny kolagénu a elastínu a tým ich spevňuje. Vytvára rezervoár vody aj v hlbokých štruktúrach kože. Okamžite upokojuje a chladí. Pôsobí ako prírodný lifting. 3. ALARIA ESCULENTA - KALPARIANE - chráni bunkové membrány, inhibuje kolagenázu a elastázu, aktivizuje syntézu kolagénu a kyseliny hyaluronovej, zvyšuje bunkové dýchanie a energizuje bunky. 4. ALGAE EXTRACT - LAMINARGHANE - má antibakteriálny účinok, inhibuje enzým 5-alfareduktázu, čím znižuje sekréciu mazových žliaz, eliminuje lesk, komedony, zápalové procesy a pôsobí adstrigentne. 5. CODIUM TOMENTOSUM - CODIAVELANE - má vysoký MMF (morský hydratačný faktor), hĺbkovo a dlhodobo hydratuje. Riasa prirodzene syntetizujú AHA a BHA kyseliny, ktoré podporujú regeneráciu a eliminujú zápal. Kyselina azealová pôsobí bakteriostaticky, keratolyticky, eliminuje tvorbu komedonov, pôsobí depigmentačne. Oleuropein vodný extrakt z listov olivovníka pôsobí antioxidačne, rozjasňuje, energizuje a vyhladzuje pokožku.

4 NEW AGE Starostlivosť o premenopauzálnu a menopauzálnu pleť (BEZ PARABÉNOV) Línia NEW AGE vyvinutá odborníkmi s GIGI Cosmetic Laboratories je špeciálne prispôsobená špecifickým potrebám zrelej pleti po roku. V tomto období sú už badateľné vonkajšie známky únavy, stresu a postupného starnutia pleti. Najčastejšie problémy pokožky v tomto období sú opuchy, pálenie a zvýšená precitlivelosť, znížený tonus a turgor, rozacea, vrásky, hyperpigmentácie, dehydratácia, zvýšený výskyt lokálnych zápalov a pod. Príčinou sú hormonálne zmeny zníženie produkcie estrogénov. Riešením týchto špecifíkpremenopauzálnej a menopauzálnej pleti sú fytoestrogény, ktoré sú základnou zložkou produktovej línie NEW AGE. Aktívne ingrediencie: Fytoestrogény extrakt zo sójových bôbov - zvyšujú flexibilitu kolagénových a elastínových vláken a ich biosyntézu, hydratujú, normalizujú bunkovú obnovu v epidermis, podporujú enzymatické procesy prebiehajúce v dermis, majú protizápalový účinok, regulujú množstvo produkovaného mazu, ovplyvňujú transport melanocytov a vyvolávajú žiaduce depigmentačné procesy. Kyselina mliečna redukuje nadmernú proliferáciu korneocytov. Lecitín obnovuje narušenú kožnú bariéru a zlepšuje regeneráciu. Extrakt z morských rias Macrocystis pyrifera hĺbkovo hydratuje a vyživuje, okysličuje a dodáva energiu pokožke. Aminokyseliny podporuje syntézu kolagénu a elastínu. Unimoist&hydroviton (hydratačný komplex) hĺbkovo hydratuje a spevňuje. Skvalén, alantoín, panthenol upokojuje, zvláčňuje a urýchľuje regeneráciu. Vitamíny C a E, stopové prvky neutralizuje voľné radikály, zlepšuje prekrvenie, tkanivové dýchanie, posilňuje stien ciev. Maslo Karité - regeneruje, hydratuje, stimuluje metabolické procesy v koži, zjemňuje, upokojuje. Betaglucan - posilňuje celkovú imunitu a odolnosť kože, má výborné antioxidačné a reparačné účinky, chráni pred nežiaducimi účinkami UV žiarenia, stimuluje tvorbu kolagénu a má protivráskový efekt. INDIKÁCIE NEW AGE: postupná atrofia, devitalizácia, povädnutie pleti, korekcia vrások po 40. roku veku, alipická, napätá, bledá pleť, korekcia seborei a akné androgénneho pôvodu,

5 lokálna hormonálna substitučná terapia po hysterektómii a endokrinných ochorení reprodukčných orgánov, androgénna alopécia. Kozmetické prípravky línie NEW AGE: Čistiaca pena Pleťový peeling Aktívne sérum Výživná maska Comfort Nočný krém Comfort Denný hydratačný krém SPF 15 Comfort Krém na očné okolie a krk Liftingová penová maska Vitalizujúci koncentrát OXYGEN PRIME Luxusné rejuvenizačné, liftingové a anti-aging ošetrenie Kyslík je zdrojom života a hlavná sila zodpovedná za bunkovú obnovu. Vplyvom narušeného životného prostredia, zlých návykov, stresu dochádza k hypoxii dermy. Výsledkom je spomalenie všetkých metabolických procesov, zníženie enzymatickej aktivity čo vedie k starnutiu pleti. Rozvíjajú sa degeneratívne zmeny v oblasti dermo-epidermálneho rozhrania, ktoré zohráva kľúčovú úlohu pre výmenu kyslíka, živín a odpadových látok medzi dermis a avaskulárnou epidermis. Teda toto je kľúčové miesto pre zachovanie mladistvého vzhľadu pokožky. S pribúdajúcim vekom dochádza aj k zrýchleniu deštrukcie kolagénu, zníženiu aktivity bunkového delenia a vlhkosti pokožky. Pokožka sa stáva suchou, devitalizovanou, povädnutou so sieťou vrások rôznej hĺbky. GIGI Cosmetic Laboratories vyvinuli líniu OXYGEN PRIME, ktorá je výsledkom najnovšej biotechnológie a vedeckého výskumu v oblasti omladenia pleti a prevencii starnutia kože. High-tech produkty línie OXYGEN PRIME cielene pôsobia v oblasti dermo-epidermálneho rozhrania. Aktivizujú bunkové dýchanie a metabolickú aktivitu kože zníženú v dôsledku agresívnych faktorov životného prostredia a starnutia. Menia vlastnosti bunkovej membrány, zvyšujú permeabilitu biologicky aktívnych látok, ktoré zabezpečujú aktívnu syntézu kolagénu. Posilňujú steny ciev pre obnovu mikrocirkulácie. Vytvárajú ideálne podmienky pre bunkové delenie a diferenciáciu. Unikátna synergická kombinácia štyroch hlavných aktívnych ingrediencií: Fyziologicky stimuluje a regeneruje jednotlivé štruktúry pokožky a extracellulárnu matrix. Účinne okysličuje a hydratuje pokožku. Znižuje hĺbku vrások. Perfluorodecalin nosič kyslíka, ktorý významne zrýchľuje jeho výmenu. Zvýšená hladina kyslíka v koži zrýchľuje metabolické procesy a tok energie medzi bunkami, zvyšuje mikrocirkuláciu, upokojuje, eliminuje začervenanie, urýchľuje hojenie a významne redukuje stredne hlboké a hlboké vrásky a zároveň pôsobí preventívne proti ich vzniku.

6 Matrixyl TM 3000 (Palmitoyl Pentapeptid) signálne peptidy stimulujúce syntézu makromolekúl spojivového tkaniva (kolagén, elastín, fibronektín, glykoaminoglikany). Má protizápalové a antioxidačné účinky. Podporuje hojenie. Sepilift TM DPHP (Dipalmitoyl Hydroxyproline) aminokyseliny rastlinného pôvodu, ktoré posilňujú a zvlhčujú pokožku, bránia endogénnej syntéze MMP (enzýmov zodpovedných za zničenie kolagénových vláken) a stimuluje syntézu TIMP (prírodné inhibítory enzýmov, ktoré deštruujú matrix), stimuluje syntézu laminínu. Výsledkom je vynikajúci liftingový účinok. Taurín (Taurine) neesenciálna aminokyselina zvyšujúca odolnosť kožných buniek voči oxidačnému stresu a voľným radikálom. Udržiava optimálnu vlhkosť kožných buniek. Ostatné aktívne ingrediencie: Bambucké maslo, sójové proteíny obnova kožnej bariéry, regenerácia pokožky. Kyselina hyaluronová, kyselina mliečna, aminokyseliny, urea, extrakt z morských rias - optimálna hydratácia a lifting pokožky. Vitamín E, BHT, extrakt z hrabu obyčajného - inaktivácia voľných radikálov, posilnenie steny ciev, ochrana pred predčasným starnutím. Skvalén, alantoín, panthenol - zjemnenie, upokojenie a hojenie pokožky. Výsledky terapie OXYGEN PRIME: Obnova štruktúr kože. "Vyplnenie" vrások. Uľahčenie prieniku biologicky aktívnych látok do kože. Normalizácia metabolizmu v koži. Hĺbková a dlhotrvajúca hydratácia pokožky. Redukcia vrások a ochabnutia pleti. Posilnenie epidermálnej kožnej bariéry. Ochrana a posilnenie extracellulárnej matrix. Zlepšenie mechanických vlastností pokožky tonusu a turgoru. Urýchlenie regeneračných pochodov a zlepšenie stavu pleti. Kozmetické prípravky línie OXYGEN PRIME: Osviežujúci čistiaci gél Peeling Sérum Hydratačný krém SPF 15 Nočný výživný krém Komplex extrakt Liftingová a rejuvenizačná maska Matricoll Očný krém Hydratačná maska Spevňujúci krém na krk a dekolt Výživný olej

7 LOTUS BEAUTY Hypoalergénna línia na ošetrenie všetkých typov pleti s hypersenzitivitou, dehydratáciou, kuperózou a prejavmi starnutia. Lotos pochádza z Južnej Ázie, má hrubé korene, veľké okrúhle listy, kvety vo farbe dúhy napr. bielej, ružovej, červenej, žltej, modrej a pod. Kozmetický priemysel využíva okvetné lístky lotosu, jeho stonky, semená, plody, korienky a púčiky. Výťažky z lotosového kvetu sú základom produktovej línie GIGI LOTUS BEAUTY. Obsahujú nasledujúce zložky: Škrob - upokojuje podráždenie, začervenanie a zápal. Aminokyseliny - zodpovedné za regeneráciu buniek. Lipidy - dôležité pre podporu bunkových membrán. Vitamín C - urýchlenie hojenia, podpora syntézy kolagénu a elastínu, silný antioxidant, podpora pružnosti krvných kapilár. Flavonoidy - protizápalový, antioxidačný účinok, podpora imunity. Profesionálne ošetrenie LOTUS BEAUTY odstraňuje podráždenie, začervenanie a zápal, zabraňuje strate vlhkosti, má intenzívne rejuvenizačné a antioxidačné účinky, obnovuje a posilňuje bunkové štruktúry, stimuluje syntézu kolagénu, vyrovnáva tón pleti, dodáva pleti energiu, chráni steny ciev, zvyšuje protektívne a adaptačné schopnosti pokožky. Už po prvom ošetrení sa koža stáva opäť viditeľne omladená, jemná a žiariaca zdravím. Všetky prípravky súhypoalergénne a poskytujú pocit dokonalého komfortu aj pre najnáročnejšiu pokožku. Ideálny program pre obnovu kože po plastickej operácii, hlbokom peelingu a laserovom resurfacingu. Aktívne ingrediencie: Extrakt z bieleho lotosového kvetu upokojujúce, protizápalové, antioxidačné, imunomodulačné, protektívne, regeneračné účinky. Podporuje hojenie, pružnosť kapilár, syntézu kolagénu a elastínu. Zelený a biely čaj - upokojujúce, hydratačné, detoxikačné, antioxidačné účinky. Aloe vera - inhibuje infekcie, dezinfikuje, hydratuje, vyživuje, regeneruje, redukuje zápal, ničí baktérie, vírusy a huby. Pôsobí ako prírodná ochrana proti slnečnému žiareniu, stimuluje rast buniek, zlepšuje a normalizuje metabolizmus. Palina - upokojujúce, protizápalové a antiseborhoické účinky. Morské riasy - zabraňujú strate pružnosti, urýchľujú obnovu a regeneráciu kožných buniek, detoxikujú tkanivá, spomaľujú proces starnutia, viažu vlhkosť. Chmeľ - spazmolytické, sedatívne, antibakteriálne, antimykotické účinky. Hamamel - adstrigentné, tonizačné, dezinfekčné, protizápalové a hojivé účinky, tlmí nadmernú produkciu mazu a priaznivo pôsobí na popraskanú pokožku, popáleniny, atopickú dermatitídu a pod. Myrhový olej - antiseptické, antibakteriálne, antimykotické, adstrigentné a protizápalové účinky. Gáfrový olej - antiseptické, analgetické a adstrigentné vlastnosti. Rozmarínový olej - antimikrobiálne, protizápalové, antioxidačné, analgetické účinky a uvoľňuje svalové napätie. Indikácie LOTUS BEAUTY: hyperergická (citlivá) pleť všetkých typov, zrelá pleť,

8 dehydrovaná pleť, seborhoická pleť (najmä suchá seborhea), všetky typy pleti s kuperóznymi prejavmi, regenerácia po zákrokoch estetickej medicíny. Kozmetické prípravky línie LOTUS BEAUTY: Prípravky pre všetky typy pleti: Čistiace mlieko Čistiaci tonik Peeling Očný krém Omladzujúci krém na ruky Krém na nohy Prípravky na normálnu až suchú pleť: Hydratačný krém pre normálnu až suchú pleť Saténový masážny krém Maska s cmarom pre normálnu až suchú pleť Maska pre normálnu až suchú pleť Výživný krém pre normálnu až suchú pleť Prípravky na normálnu až mastnú pleť: Maska pre normálnu až mastnú pleť Adstrigentná maska Masážny gél Séra: Hydratačné sérum s kyselinou hyaluronovou Hodvábne sérum Spevňujúce sérum

9 COLLAGEN ELASTIN Starostlivosť o zrelú, suchú, dehydrovanú a ochabnutú pleť na báze morského kolagénu Rozsiahle vedecké štúdie štruktúry, syntézy, obnovy kolagénu a elastínu viedlo GIGI Cosmetic Labs. k vývoju línie Collagen Elastin. Prípravky aktívne udržiavajú vlhkosť, posilňujú a zlepšujú pružnosť pokožky, zabraňujú predčasnému starnutiu, redukujú vrásky, zabraňujú vysychaniu, podporujú hojenie a vyhladenie jaziev. Účinky ošetrenia Zlepšenie mikrocirkulácie. Rehydratácia pokožky. Zlepšenie tonusu a turgoru. Zabránenie predčasného starnutia. Redukcia vrások. Zdravý a svieži vzhľad. Homogénna textúra. PRODUKTY NA PROFESIONÁLNE POUŽITIE: Collagen Elastin Hĺbkový roll peeling Collagen Elastin Hydratačný krém Collagen Elastin Ošetrujúci výživný krém Collagen Elastin Maska Collagen Elastin Koncentrát PRODUKTY NA DOMÁCU STAROSTLIVOSŤ: Collagen Elastin Hydratačný krém Collagen Elastin Ošetrujúci výživný krém Collagen Elastin Koncentrát

Rok LIFTACTIV. proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou. vyplnenia vrások.

Rok LIFTACTIV. proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou. vyplnenia vrások. Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÝ Komplexný korektívny krém proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou generáciou injekčného vyplnenia vrások. Zloženie inšpirované korektívnou dermatológiou 3 KRÁT

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

SPAKARE. s konopným olejom

SPAKARE. s konopným olejom s konopným olejom Konope je pozoruhodne všestranná rastlina. Tradične sa z konope vyrábali povrazy na plachetnice. Neskôr módni návrhári používali konopné vlákna na výrobu odevov. Konopné semená slúžia

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu

RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu MEDZINÁRODNÝ PATENT TEOXANE COSMECEUTICALS JEDINEČNÁ RADA MEDICÍNSKEJ KOZMETIKY Základom kozmetickej rady TEOXANE Cosmeceuticals* je kombinácia troch

Více

Maloobchodný cenník platný od

Maloobchodný cenník platný od Maloobchodný cenník platný od 002015 Ošetrenia Simone MAHLER Názov ošetrenia súčasťou ošetrení je jemné denné líčenie Čas ošetrenia Cena v Eur Odporúčaný počet ošetrení OXY - PUR FLASH - okysličenie /

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Predstavujeme. Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK

Predstavujeme. Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK Predstavujeme Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK 114629.1 35+ Na všetky typy pleti Alain Mavon, PhD, Riaditeľ Inštitútu

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ

TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ Ďurčeková Lucia ÚVOD DO STAROSTLIVOSTI O PLEŤ TIK TAK SPRAVODLIVÉ BIOLOGICKÉ HODINY Telo a naša koža pozostáva z biliónov buniek, telo sa ich istým spôsobom zbavuje a

Více

Prezentácia Floraservis

Prezentácia Floraservis Prezentácia Floraservis Výhody a účinky prírodných extraktov Alga 600 a Softguard Dary oceána z prírodných a obnoviteľných zdrojov Hnojivá v hormónii s prírodou Pre biopestovateľov a trvalo udržateľné

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Poklady pre deti. TIENS Poklady pre deti

Poklady pre deti. TIENS Poklady pre deti TIENS Poklady pre deti 4 balenia TIENS Biokalcium pre deti 3 balenia TIENS Zinok 2 balenia TIENS Kardi Junior 1 balenie ORECARE Zubná pasta pre deti Špeciálny balíček pre vaše deti TIENS Poklady pre deti

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka:

Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka: Redukcia jaziev po akné a po popáleninách Zlepšenie vzhľadu stríí Redukcia vrások Stiahnutie pórov Vypnutie pleti Hydratácia pokožky Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka: Touto revolučnou metódou

Více

AKCIA!! IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie

AKCIA!! IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie Farebné IQ GÉLY sú expresné dlhotrvajúce gély novej generácie. Ide o veľmi jednoduchý a nenáročný spôsob dlhodobého nalakovania nechtov v porovnaní

Více

z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky

z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky >color maintainer shampoo hydratujúci a ochranný šampón na farbené vlasy Špeciálne vyvinutý v súvislosti s farbením, s rovnakou

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

Obsah COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY

Obsah COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY Obsah 1-6... COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN 7-13... COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY 14-20... COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY 21-27... COCOCHOCO PROFESSIONAL VEĽKÉ SETY COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Tiens TS Masky TIENS TS Revitalizačná maska TIENS TS Hydratačná maska

Tiens TS Masky TIENS TS Revitalizačná maska TIENS TS Hydratačná maska Tiens TS Masky TIENS TS Revitalizačná maska TIENS TS Hydratačná maska VYZERAJTE NÁDHERNE Z KAŽDEJ STRANY! Revitalizačná maska a Hydratačná maska Novinka! ZAŤAŽENIE PLETI ŠKODLIVINAMI Oxid dusnatý PM2,5

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

Popis produktu. Vlastnosti produktu

Popis produktu. Vlastnosti produktu Skvelá voľba TIENS Hyper-H Dúšok zdravia Popis produktu TIENS Hyper-H Dúšok zdravia je vybavený mikropočítačom s inteligentným MCU kontrolným čipom a produkuje vodu obohatenú o ióny vodíka. Pitím vody

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami)

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) 3127 AV jemně čistící mléko Jemné čistící mléko, nenarušuje přirozené ph pokožky. Určené pro salonní nebo každodenní

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

OBJAVTE SILU ALOE. Kolekcia Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVEDE

OBJAVTE SILU ALOE. Kolekcia Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVEDE OBJAVTE SILU ALOE Čo je kolekcia Aloe Vera? Kolekcia Aloe Vera je vysoko kvalitná kozmetika s jemným zložením, vytvorená na základe certifikovanej aloe, ktorá poskytuje komplexnú starostlivosť všetkým

Více

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany ÚČINKY čistý.účinný.inovativní. řešení problému pro každý typ kůže Kůže každého člověka má individuální potřeby a vyžaduje individuální režim péče pro získání optimálních výsledků. Někdy není dostačující

Více

MEN SYSTEM PROFESSIONAL

MEN SYSTEM PROFESSIONAL MEN SYSTEM PROFESSIONAL REFRESH NA NORMÁLNE VLASY REFRESH SHAMPOO Šampón na telo a pokožku hlavy. Obsahuje mentol a vitamíny B5, A, E, F. Mentol pôsobí na vlasy a telo chladivo a osviežujúco. Vitamíny

Více

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany ÚČINKY čistý.účinný.inovativní. řešení problému pro každý typ kůže Kůže každého člověka má individuální potřeby a vyžaduje individuální režim péče pro získání optimálních výsledků. Někdy není dostačující

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ

3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ + BONUS: 3 NAJČASTEJŠIE CHYBY V STAROSTLIVOSTI O PLEŤ 3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ Ahoj, moje meno je Martina a som zakladateľkou kozmetickej značky Navia. Moja vášeň

Více

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Komplexní korektivní péče proti vráskám. Složení inspirováno poslední generací injekčního vyplnění vrásek. Složení inspirováno korektivní dermatolgií 3 KRÁT VÍCE KYSELINY

Více

HYALURON. Anti-Aging Jedinečné zloženie kozmetiky. katalog_devee_hyaluron_kingray_sk.indd :07

HYALURON. Anti-Aging Jedinečné zloženie kozmetiky. katalog_devee_hyaluron_kingray_sk.indd :07 Anti-Aging Jedinečné zloženie kozmetiky katalog_devee_hyaluron_kingray_sk.indd 1 16.03.18 15:07 Kyselina hyalurónová Fontána mladosti Výrobky DEVEE HYALURON sú navrhnuté s jasným cieľom: udržať pokožku

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

PROFESIONÁLNA PRÍRODNÁ KOZMETIKA Zvýrazňuje krásu prirodzeným spôsobom

PROFESIONÁLNA PRÍRODNÁ KOZMETIKA Zvýrazňuje krásu prirodzeným spôsobom Cosmetics Line PROFESIONÁLNA PRÍRODNÁ KOZMETIKA Zvýrazňuje krásu prirodzeným spôsobom Najnovšie vedecké poznatky Absolútne prírodný charakter ingrediencií Dokonalá synergia so všetkými estetickými technológiami

Více

:sqoom. Med. antiage. Concept. [skju:m] the medical concept

:sqoom. Med. antiage. Concept. [skju:m] the medical concept :sqoom [skju:m] Concept Med antiage the medical concept 2 3 Inovativní SQOOM systém je určen pro úlevu od bolesti i ke zlepšení vzhledu pleti. SQOOM je inovativní, mikroprocesorem řízený přístroj proti

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

Kolagen architekt kůže

Kolagen architekt kůže Kolagen architekt kůže Kolagenová vlákna jsou nosnou kostrou kůže. Pokud bychom navrstvili kolagenová vlákna na tloušťku 1 mm, vydržela by zatížení více než 10 kg jako provaz nebo kovové lano. Nejvyšší

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

TimeWise Replenishing Serum+C Please note: cover template to come, along with images and correct masthead - we are using the whitening template as a

TimeWise Replenishing Serum+C Please note: cover template to come, along with images and correct masthead - we are using the whitening template as a TimeWise Replenishing Serum+C Please note: cover template to come, along with images and correct masthead - we are using the whitening template as a placeholder only Dnes si zodpovíme následující otázky

Více

PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ?

PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ? PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ? Premýšľate nad ošetrením s kyselinou hyalurónovou, ale máte strach z bolesti alebo z dlhého procesu zotavovania sa? Pre krásu už viac nemusíte trpieť! Injektovanie je

Více

+MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013

+MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013 +MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013 FLOWTOX COSMETICS Deniz Kaya Hans Ludwig Piller B aris Bulut made in germany. Pocit svěžesti je vždy s vámi! Flowtox Cosmetics "čas je relativní"

Více

BIOEVOLUTION MESO RE-VITAL mikrojehlová mezoterapie

BIOEVOLUTION MESO RE-VITAL mikrojehlová mezoterapie - Nová metoda mikrojehlové mezoterapie. Mimořádně efektivní ošetření pro komplexní regeneraci a omlazení pokožky Meso Re-Vital koncept - umožňuje zavedení účinných látek do hlubších vrstev kůže - přesně

Více

Ztělesňuje základní kámen značky s minimalizací v kombinaci s nadčasovou elegancí, čistotou a přináší čistý, jemný zářivý efekt. Sofistikovaný přístup Luxury Hair Pro odráží městský elegantní životní styl,

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

Obsah CEROMONE. Strana

Obsah CEROMONE. Strana [Zadejte text.] Obsah Strana 1. Obsah 2 2. Jak fungují 3-4 3. Sérum na zpevnění pleti 5 4. Pleťová voda proti stárnutí 6 5. Krém proti stárnutí 7 6. Ampule hydraminu 8 7. Esenciální liftingová pleťová

Více

md:tranex TM Retipeel Advanced Smart peel proti hyperpigmentacím a výrazným příznakům fotostárnutí

md:tranex TM Retipeel Advanced Smart peel proti hyperpigmentacím a výrazným příznakům fotostárnutí Advanced Smart peel proti hyperpigmentacím a výrazným příznakům fotostárnutí JEDINEČNÉ SLOŽENÍ RETINOL RETINYL PROPIONÁT TRANEXAMOV Á KYSELINA ÚČINNÉ DEPIGMENTAČNÍ OŠETŘENÍ PROTI STÁRNUTÍ. ODSTRAŇUJE HYPERPIGMENTACE

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

prináša na trh v Slovenskej a Českej republike

prináša na trh v Slovenskej a Českej republike www.crosslimit.eu prináša na trh v Slovenskej a Českej republike kozmetiku, ktorá dokonale zapadne zaneprázdneného životného štýlu každého športovca. Produkty sú na mieru šité športovcom a aktívne žijúcim

Více

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Oči jsou okna do duše. CO ŽENY ZNEPOKOJUJE MEZI VŠEMI PROBLÉMY NAŠÍ PLETI, JSOU 2, KTERÉ PŘICHÁZEJÍ NEJDŘÍVE* A TO PROBLÉMY V OKOLÍ

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč)

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Odlíčení Změkčení pleti Úprava obočí (základní) Vyčištění pleti hloubkové - ultrazvukovou špachtlí (10-15min) Dočištění pleti- peeling

Více

Péče o menopauzální pokožku

Péče o menopauzální pokožku Obličej Péče o menopauzální pokožku VITAL TRANSFER VISAGE Speciální hormoceutický krém na obličej. 50 ml 1 440 Kč VITAL TRANSFER CORPS Speciální hormoceutický krém na tělo. 150 ml 2 184 Kč Obličej DÉMAQUILLANT

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

ORIGIN.

ORIGIN. ORIGIN www.krasanamiru.cz ŠÁCHOROVÝ OLEJ Vysoký obsah kyseliny olejové. Obsahuje polynenasycené mastné kyseliny. Vysoký obsah vitaminu E (alfa-tokoferol) a Omega 9. Anti-aging Antioxidant Hydratace MERUŇKOVÝ

Více

ZNAČKA ALISSA BEAUTÉ ZAHŔŇA PRÍRODNÚ DERMAKOZMETIKU VYTVORENÚ LABORATÓRIAMI V TALIANSKU, ZALOŽENÚ NA NAJNOVŠÍCH VEDECKÝCH A TECHNICKÝCH VÝSKUMOCH

ZNAČKA ALISSA BEAUTÉ ZAHŔŇA PRÍRODNÚ DERMAKOZMETIKU VYTVORENÚ LABORATÓRIAMI V TALIANSKU, ZALOŽENÚ NA NAJNOVŠÍCH VEDECKÝCH A TECHNICKÝCH VÝSKUMOCH ZNAČKA ALISSA BEAUTÉ ZAHŔŇA PRÍRODNÚ DERMAKOZMETIKU VYTVORENÚ LABORATÓRIAMI V TALIANSKU, ZALOŽENÚ NA NAJNOVŠÍCH VEDECKÝCH A TECHNICKÝCH VÝSKUMOCH VÍZIA ZNAČKY ALISSA BEAUTÉ JE JASNÁ: KOZMETICKÉ PRODUKTY

Více

Milujte svoju pleť kedykoľvek

Milujte svoju pleť kedykoľvek Milujte svoju pleť kedykoľvek Nežná starostlivosť o vašu pleť APROTIE Pleťový krém s liftingovým účinkom Pevná, hladká a pružná pleť Revitalizované bunky vo vnútri pokožky vám zabezpečia nádhernú pleť

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

hladké a veľmi zdravé

hladké a veľmi zdravé hladké a veľmi zdravé Prípravky pre hladké a veľmi zdravé vlasy, sú obohatené o výťažky z orchidey, oleja a konope, proteínov z prírodného hodvábu, ktoré dodávajú vlasom uhladzujúci účinok, hebkosť a vlasy

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 ČERVEN VE ZNAMENÍ NOVINEK Z ŘADY DOCTOR BABOR V červnu si Vás dovolujeme seznámit s unikátními novinkami z řady DOCTOR BABOR. Tentokrát si ve Výzkumných a inovativních laboratořích

Více

Úvod Vážené zákazníčky, vážení zákazníci, Srdečne Vás vítame v našom novootvorenom kozmetickom salóne Milenka. Pohodlne sa usaďte v našej čakárni, naš

Úvod Vážené zákazníčky, vážení zákazníci, Srdečne Vás vítame v našom novootvorenom kozmetickom salóne Milenka. Pohodlne sa usaďte v našej čakárni, naš KOZMETICKÝ SALÓN Katalóg kozmetických prípravkov a služieb Úvod Vážené zákazníčky, vážení zákazníci, Srdečne Vás vítame v našom novootvorenom kozmetickom salóne Milenka. Pohodlne sa usaďte v našej čakárni,

Více

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION ß-GLUCAN ACTIVE COLLECTION Hydratační pleťový krém Vhodný pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk. Pro každodenní použití, ráno i večer. Hypoalergenní. Ovesný

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie MORPHOSIS Moderní ošetřující linie MORPHOSIS je moderní ošetřující linie, ve které jsou hlavní aktivní složkou výtažky z přírodního bohatství Středomoří. Dodává výživu a řeší problémy vlasů a vlasové pokožky.

Více

PCI Multiputz NoBio Z

PCI Multiputz NoBio Z PCI Multiputz NoBio Z Táto nová, špeciálna silikónová omietka so zatieranou štruktúrou vyniká unikátnou receptúrou, ktorá sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti rastu rias, húb a plesní a samočistiacim

Více

ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU

ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU REGENERAČNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU PROCEDURU ODPOVĚD SOTHYS: 4 produkty s vysoce cílenou účinností jsou nejlepšími společníky

Více

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min)

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) Expresní ošetření Odstranění nedostatků a nerovností pleti, pleť je ozdravená, jemná a projasněná - analýza pleti, odlíčení, peeling, sérum,

Více

BUĎTE HRDÁ NA SVOJE VLASY Liečba vlasov zvnútra ukrytá v kapsuliach.

BUĎTE HRDÁ NA SVOJE VLASY Liečba vlasov zvnútra ukrytá v kapsuliach. BUĎTE HRDÁ NA SVOJE VLASY Liečba vlasov zvnútra ukrytá v kapsuliach. BUĎTE HRDÁ NA SVOJE VLASY BUĎTE HRDÁ NA SEBA Revalid Swiss Hair Repair System Revalid bol vyvinutý vo Švajčiarsku v roku 1992 špecificky

Více

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ NOVÝ PRODUKT 2019 ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ ŽENY POVAŽUJÍ ATRAKTIVNÍ VZHLED ZA VELMI DŮLEŽITÝ před šatníkem nebo v koupelně. na cestě do práce. u kávy nebo při

Více

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE ANTI-AGE MAKE-UP BASE Protivrásková báze pod make-up VLASTNOSTI: Profesionální podkladová báze pro viditelné zlepšení a prodloužení výsledného líčení. Antioxidační složky Q 10

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

BIOCHEMICKÉ PROCESY V ORGANIZME ČLOVEKA V PROCESE STARNUTIA

BIOCHEMICKÉ PROCESY V ORGANIZME ČLOVEKA V PROCESE STARNUTIA UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE Jesseniova lekárska fakulta v Martine Ústav lekárskej biochémie Ústav klinickej biochémie UNM BIOCHEMICKÉ PROCESY V ORGANIZME ČLOVEKA V PROCESE STARNUTIA prof. MUDr.

Více

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Katalog produktů Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických

Více

SPIRULINA ČO JE TO? Spirulina je zeleno-modrá riasa

SPIRULINA ČO JE TO? Spirulina je zeleno-modrá riasa TIENS SPIRULINA SPIRULINA ČO JE TO? Spirulina je zeleno-modrá riasa Prvýkrát. sa na Zemi objavila zhruba pred 3,5 miliardami rokov a patrí medzi najstaršie formy života na planéte. Je prirodzene prítomná

Více

OSMOCLEAN Unikátne, ultrajemné čistenie pleti 20. ESSENTIAL špeciálne ošetrenie pre dehydrovanú pleť, 40 citlivú pleť a pre regeneráciu pleti

OSMOCLEAN Unikátne, ultrajemné čistenie pleti 20. ESSENTIAL špeciálne ošetrenie pre dehydrovanú pleť, 40 citlivú pleť a pre regeneráciu pleti BEAUTY STUDIO Bardejovské Kúpele KOZMETICKÉ OŠETRENIA KOZMETICKÉ OŠETRENIA Cena v KOZMETICKÉ KÚRY NOVINKA!!! INSTITUT ESTHEDERM PARIS OSMOCLEAN Unikátne, ultrajemné čistenie pleti 20 ESSENTIAL špeciálne

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Ortopedicko - rehabilitačné sandále

Ortopedicko - rehabilitačné sandále Ortopedicko - rehabilitačné 2017 2018 Prírodné materiály a obuvnícke remeslo PROTETIKA a.s. je spoločnosť s 90-ročnou ortopedickou tradíciou. Vo svojom portfóliu má širokú ponuku obuvi so zdravotnými prvkami

Více

Anti-aging. mezoterapie. r e j u v e n a c e - o m l a z e n í pl e t i a od s t r a n ě n í vr á s e k

Anti-aging. mezoterapie. r e j u v e n a c e - o m l a z e n í pl e t i a od s t r a n ě n í vr á s e k Anti-aging mezoterapie r e j u v e n a c e - o m l a z e n í pl e t i a od s t r a n ě n í vr á s e k ANTI-AGING mezoterapie Co je to mezoterapie? Anti-aging mezoterapie (Mesolift) je ošetření, při kterém

Více

DERMAOŠETŘENÍ. Série TĚLOVÝCH OŠETŘENÍ nabízí 4 druhy programů na základě problému pokožky těla.

DERMAOŠETŘENÍ. Série TĚLOVÝCH OŠETŘENÍ nabízí 4 druhy programů na základě problému pokožky těla. DERMA OŠETŘENÍ 2 DERMAOŠETŘENÍ DERMAOŠETŘENÍ RENLIVE jako unikátní koncept ošetření dermatologicky testované kosmetiky, dávají do rukou dermatologem, profesionálním kosmetičkám a kosmetickým odborníkem

Více

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz KATALOG KOSMETIKY 2011 www.vitaminy-mineraly.cz CureTouch Terapeutická péče pro každý Váš den ALOE VERA...strana 4 a 5 bylinné mléko, pleťový krém Není to jen obyčejná kůže. Je to nádherný a neuvěřitelně

Více

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky fitness & wellness equipment import a distribuce wellness a SPA kosmetiky KONTAKT : Martin Strašek - Q-POWER Školní 1273, 43001 Chomutov tel.: 736 764 374 E-mail : store@powerstore.cz PRODUKTY: Profesionální

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více