Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení"

Transkript

1 Rada města Chlumec Usnesení ze 17. schůze Rady města Chlumec volební období konané dne v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/17R/2015 Schválení programu schůze schvaluje program 17. schůze RM: 1. Schválení programu schůze 2. Kontrola usnesení 3. Změna organizačního řádu Městského úřadu Chlumec 4. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby - převoz finančních prostředků, připojení na PCO, včetně revizí - stanovení pořadí uchazečů 5. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby Oprava povrchů komunikací 6. Prodej nákladního automobilu N1, Multicar M Kupní smlouva na odbyt posekané trávy - revokace 8. Veřejnoprávní smlouva na vedení přestupkové agendy obce Telnice 9. Povolení školní jídelně ZŠ Chlumec 10. Smlouva o poskytnutí reklamní plochy v publikaci Enter UL 11. Prodej p.p.č. 7 v k.ú. Chlumec u Chabařovic 12. Pronájem části p.p.č. 937/46 v k.ú. Chlumec u Chabařovic - zveřejnění záměru 13. Převod členských práv a uzavření nájemní smlouvy k bytové jednotce číslo 9, na adrese Stradovská 400, Chlumec 14. Žádost o poskytnutí finanční dotace pro rybářský kroužek Kapříci při místní organizaci Českého rybářského svazu Ústí nad Labem 15. Žádost příspěvkových organizací o převod finančních prostředků z rezervního do investičního fondu 16. Odměny členům komisí RM (nečlenům ZM) 17. Žádost ZŠ Chlumec o předfinancování projektu Pojďme si povídat 18. Dohoda o spolupráci při výstavbě vodovodu a úhradě nákladů s tím spojených 19. Výpověď smlouvy na pronájem pozemku Lesů ČR 20. Výběrové řízení na zakázku malého rozsahu: Pasportizace komunikací, dopravního značení, dešťových vpustí a veřejného osvětlení v k.ú. Chlumec u Chabařovic, Žandov u Chlumce, Stradov u Chabařovic, Český Újezd, Střížovice, Hrbovice 21. Různé Usnesení č. 2/17R/2015 Kontrola usnesení RM bere na vědomí kontrolu plnění usnesení rady města ke dni konání této schůze RM. Strana 1 (celkem 9)

2 Usnesení č. 3/17R/2015 Změna organizačního řádu Městského úřadu Chlumec v souladu s 102, odstavec 2), písmeno o) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění 1. Zrušení Stavebního odboru k Zřízení Odboru rozvoje města a životního prostředí od Přesun 4 funkčních míst ze Stavebního odboru do Odboru rozvoje města a životního prostředí, včetně agendy, ve smyslu bodu A) 1. a 2. tohoto usnesení, od Přesun 1 funkčního místa odborný referent životního prostředí ze Správního odboru do Odboru rozvoje města a životního prostředí, včetně agendy, od Přesun 1 funkčního místa odborný referent sekretariát, podatelna ze Správního odboru do přímé podřízenosti tajemníka Městského úřadu Chlumec, včetně agendy, od Vytvoření 1 funkčního místa odborného referenta technik (údržba majetku města) s náplní práce dle důvodové zprávy, zařazení funkčního místa do Odboru rozvoje města a životního prostředí, od Zrušení 1 funkčního místa odborný referent s náplní práce ve smyslu důvodové zprávy, ve Správním odboru, a to k Vytvoření 1 funkčního místa odborného referenta (úředníka) s náplní práce ve smyslu důvodové zprávy, ve Správním odboru, a to od Vyhlášení VŘ na vedoucí(ho) Odboru rozvoje města a životního prostředí Termín: Vyhlášení VŘ na funkční místo odborného referenta technik (údržba majetku města) Termín: Vyhlášení VŘ na funkční místo odborného referenta (úředníka) Termín: Text vyhlášení VŘ, ve smyslu bodu A) 6. tohoto usnesení 13. Text vyhlášení VŘ, ve smyslu bodu A) 8. tohoto usnesení 14. Text vyhlášení VŘ, ve smyslu bodu A) 9. tohoto usnesení 15. Pověření vedoucí Správního odboru paní Valérie Štěpánové zastupováním tajemníka po dobu jeho nepřítomnosti, a to od B) konstatuje, že 1. Počet zaměstnanců k , bez zaměstnanců VPP, zařazených do organizační struktury Městského úřadu Chlumec, a bez pracovníka organizační složky Města Chlumec (knihovna) je: celkový stav 18, z toho: a) Tajemník - 1 b) Správní odbor 9 c) Finanční odbor 4 d) Stavební odbor Navrhovaný počet zaměstnanců od , bez zaměstnanců VPP, zařazených do organizační struktury Městského úřadu Chlumec, a bez pracovníka organizační složky Města Chlumec (knihovna) je: celkový stav 19, z toho a) Tajemník 1 b) Sekretariát, podatelna - 1 c) Správní odbor 7 Strana 2 (celkem 9)

3 d) Finanční odbor 4 e) Odbor rozvoje města a životního prostředí - 6 Ing. Marcelu Rahmovi, tajemníku MÚ Chlumec, aktualizovat organizační řád, ve smyslu provedených změn. Termín: Usnesení č. 4/17R/2015 Veřejná zakázka malého rozsahu na služby - převoz finančních prostředků, připojení na PCO, včetně revizí - stanovení pořadí uchazečů I. pořadí uchazečů o veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů na akci převoz finančních prostředků, připojení na PCO, včetně revizí, takto: 1. ROGER - security, a.s. Brněnská 916/1, Ústí nad Labem-centrum, Ústí nad Labem Cena plnění za 1 rok ,00 Kč, včetně DPH 2. HENIG security servis s.r.o. 5. května 797, , Česká Lípa Cena plnění za 1 rok ,50 Kč, včetně DPH II. uzavření smlouvy s firmou, dle bodu A) I. 1. tohoto usnesení. B) upravuje své usnesení č. 6/15R/2015, v bodě C) takto: datum se nahrazuje datem Usnesení č. 5/17R/2015 Oprava povrchů komunikací vypsání výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) na akci: Pořízení projektové dokumentace pro opravu povrchů komunikací (ulice Holubova, Ústecká 1 - vjezd do Chlumce, Ústecká 2 - ostatní části, Nad Školou). Valérii Štěpánové, vedoucí správního odboru, zpracovat výzvu dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Strana 3 (celkem 9)

4 Usnesení č. 6/17R/2015 Prodej nákladního automobilu N1, Multicar M2510 prodej nákladního automobilu, kategorie N1, Multicar M2510, rok výroby 1988, RZ: 3U60767, za minimální cenu stanovenou znaleckým posudkem č. 426/2015 (tj Kč vč. DPH) nejvyšší nabídce podané písemnou formou v zalepené obálce. Valérii Štěpánové, vedoucí správního odboru, zveřejnit nabídku prodeje vozidla na úřední desce a na internetových tržištích. Termín: Usnesení č. 7/17R/2015 Kupní smlouva na odbyt posekané trávy - revokace a na základě sděleného nezájmu kupujícího revokuje usnesení č. 18/14R/2015 ze dne Usnesení č. 8/17R/2015 Veřejnoprávní smlouva na vedení přestupkové agendy obce Telnice uzavření veřejnoprávní smlouvy na vedení přestupkové agendy obce Telnice. Valérii Štěpánové, vedoucí správního odboru, zajistit podepsání smlouvy dle bodu A) oběma stranami. Termín: Usnesení č. 9/17R/2015 Povolení školní jídelně ZŠ Chlumec, že školní jídelna Základní školy Chlumec bude vařit pro účastníky Příměstského tábora Chlumec pouze za cenu úhrady potravin. B) schvaluje bezúplatné poskytnutí prostor ZŠ Chlumec pro potřeby Příměstského tábora Chlumec v době od do C) schvaluje proplacení nákladů na aktivity v rámci Příměstského tábora do limitu Kč. Strana 4 (celkem 9)

5 Usnesení č. 10/17R/2015 Smlouva o poskytnutí reklamní plochy Enter UL A) souhlasí s uzavřením Smlouvy o poskytnutí reklamní plochy s Emilem Dvořákem Enter UL, Jana Zajíce 20, Ústí nad Labem (IČ ) pro Kulturní, sportovní a společenské aktivity města Chlumec v publikaci Enter UL velikosti 1/1 A6 v celkovém počtu 12 měsíčních vydání roku od července-srpna 2015 do července-srpna Mgr. Petru Dušánkovi, radnímu města Chlumec, zajistit podepsání a plnění smlouvy dle bodu A) tohoto usnesení. Usnesení č. 11/17R/2015 Žádost o prodej p.p.č. 7 v k.ú. Chlumec u Chabařovic A) nedoporučuje zastupitelstvu města schválit prodej p.p.č. 7 v k.ú. Chlumec u Chabařovic o celkové ploše 283 m 2 (druh pozemku ostatní plocha; způsob využití - zeleň) L.M. za kupní cenu v celkové výši Kč. Náklady spojené s převodem vlastnického práva k pozemku uhradí žadatel. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru, návrh dle bodu A) tohoto usnesení předložit k projednání zastupitelstvu města. Termín: září 2015 Usnesení č. 12/17R/2015 Pronájem části p.p.č. 937/46 v k.ú. Chlumec u Chabařovic - zveřejnění záměru RM dle 39 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, po projednání A) rozhodla odložit zveřejnění záměru pronájmu části p.p.č. 937/46 v k.ú. Chlumec u Chabařovic o výměře 220 m 2 za účelem užívání jako zahrada za cenu pronájmu 7 Kč/m 2 /rok. Jitce Šimicové, vedoucí stavebního odboru, prověřit majetkoprávní vztahy p.p.č. 937/ 47, 937/36 a 937/46 k.ú. Chlumec u Chabařovic a zjištění předložit k projednání radě města. Termín: Usnesení č. 13/17R/2015 Převod členských práv a uzavření nájemní smlouvy k bytové jednotce číslo 9, na adrese Stradovská 400, Chlumec A) souhlasí s převodem členských práv a povinností dle čl. 8 stanov Bytového družstva Chlumec Strana 5 (celkem 9)

6 z pana P.R. na pana V.K. B) schvaluje uzavření nájemní smlouvy k bytové jednotce číslo 9 o velikosti 3+kk, 3. nadzemní podlaží bytového domu v ulici Stradovská č.p. 400, Chlumec, s panem V.K. Ireně Zadinové, referentce stavebního odboru předložit starostovi města nájemní smlouvu k podpisu dle bodu B) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 14/17R/2015 Žádost o poskytnutí finanční dotace pro rybářský kroužek Kapříci při místní organizaci Českého rybářského svazu Ústí nad Labem A) souhlasí s poskytnutím individuální dotace ve výši Kč rybářskému kroužku Kapříci, který zastřešuje místní organizace Českého rybářského svazu Ústí nad Labem. B) schvaluje v případě schválení rozpočtového opatření ZM, uzavření veřejnoprávní smlouvy mezi Městem Chlumec a místní organizací Českého rybářského svazu v Ústí nad Labem. Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru, předložit do zastupitelstva města ke schválení příslušné rozpočtové opatření. Termín: Usnesení č. 15/17R/2015 Žádosti příspěvkových organizací o převod finančních prostředků z rezervního do investičního fondu A) bere na vědomí, že ZM na svém jednání dne schválilo převody z rezervního do investičního fondu u jednotlivých příspěvkových organizací z hlediska převodu finančních prostředků. B) schvaluje ve smyslu 102, odst. 2), písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů a bodu A) tohoto usnesení převod finančních prostředků z rezervního do investičního fondu takto: 1. Mateřská škola Pohádka, IČ: Kč 2. Mateřská škola Pod Horkou, IČ: Kč 3. Základní škola, IČ: ,66 Kč Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru, zaslat jednotlivým příspěvkovým organizacím vyrozumění o rozhodnutí rady města. Termín: Strana 6 (celkem 9)

7 Usnesení č. 16/17R/2015 Odměny členům komisí RM (nečlenům ZM) Město Chlumec 1. návrh pravidel odměňování členů a předsedů komisí RM, kteří nejsou členy ZM 2. vyplacení peněžitých plnění za první pololetí roku 2015, členům komisí RM, kteří nejsou členy ZM, dle důvodové zprávy. předsedům komisí RM: a) předložit tajemníkovi MÚ Chlumec přehled účasti členů a předsedů komisí na jednotlivých jednáních. b) předložit konkrétní částky finančních plnění, ve smyslu bodu A) tohoto usnesení, a to bez předsedů, tajemníkovi MÚ Chlumec. Termín: Ing. Marcelu Rahmovi, tajemníku MÚ Chlumec, předložit na jednání RM návrh konkrétních odměn pro předsedy komisí RM, kteří nejsou členy ZM. Termín: D) ukládá Valérii Štěpánové, vedoucí Správního odboru: a) seznámit předsedy výborů ZM s usnesením zastupitelstva č. 13/6Z/2015, a to včetně navržených pravidel b) seznámit předsedy komisí RM s body A) a B) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 17/17R/2015 Žádost Základní školy Chlumec o předfinancování projektu Pojďme si povídat předfinancování projektu Pojďme si povídat Základní škole Chlumec ve výši Kč. B) podmiňuje výplatu finančních prostředků doložením podepsané smlouvy o poskytnutí dotace. 1. Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru, vyrozumět ředitele základní školy o rozhodnutí rady města. Termín: zajistit proplacení finančních prostředků pouze na základě kladného usnesení rady města. Termín: Strana 7 (celkem 9)

8 Usnesení č. 18/17R/2015 Dohoda o spolupráci při výstavbě vodovodu a úhradě nákladů s tím spojených uzavření Dohody o spolupráci při výstavbě vodovodu a úhradě nákladů s tím spojených č. 14/2015 uzavřenou mezi Městem Chlumec a jednotlivými vlastníky pozemků dotčených stavbou vodovodu (budoucích uživatelů vodovodu). Ing. Romanu Zettlitzerovi, starostovi města, dohodu dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Termín: Usnesení č. 19/17R/2015 Výpověď smlouvy na pronájem pozemku Lesů ČR souhlasí s výpovědí nájemní smlouvy č o pronájmu pozemku, týkající se p.p.č. 802 v k.ú. Chlumec u Chabařovic uzavřenou s Lesy ČR, s.p. s tím, že nájem skončí k Usnesení č. 20/17R/2015 Výběrové řízení na zakázku malého rozsahu: Pasportizace komunikací, dopravního značení, dešťových vpustí a veřejného osvětlení v k.ú. Chlumec u Chabařovic, Žandov u Chlumce, Stradov u Chabařovic, Český Újezd, Střížovice, Hrbovice vyhlášení výběrového řízení na zakázku malého rozsahu - pořízení Pasportizace komunikací, dopravního značení, dešťových vpustí a veřejného osvětlení v k.ú. Chlumec u Chabařovic, Žandov u Chlumce, Stradov u Chabařovic, Český Újezd, Střížovice, Hrbovice. B) jmenuje komisi pro otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek pro výběrové řízení na pořízení Pasportizace komunikací, dopravního značení, dešťových vpustí a veřejného osvětlení v k.ú. Chlumec u Chabařovic, Žandov u Chlumce, Stradov u Chabařovic, Český Újezd, Střížovice, Hrbovice v tomto složení: Členové: Ing. Kašpárková Renata člen rady města RNDr. Jirásek Petr místostarosta města Ing. Marcel Rahm, tajemník města Lipertová Jaroslava referent stavebního odboru Odborný poradce: Mgr. Petr Novák, vedoucí katedry informatiky a geoinformatiky UJEP Náhradníci: Ing. Boháč Petr člen rady města Strana 8 (celkem 9)

9 Mgr. Dušánek Petr člen rady města Kokošková Hana vedoucí finančního odboru Zadinová Irena referent stavebního odboru V Chlumci dne RNDr. Petr Jirásek v. r. místostarosta města Ing. Roman Zettlitzer v. r. starosta města Strana 9 (celkem 9)

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 54. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.10.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/54R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 44. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 22.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/44R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 52. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/52R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 47. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 17.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/47R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 41. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.05.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/41R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 9. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.03.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/9R/2015 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 51. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/51R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 71. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.06.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/71R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 2. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.12.2014 od 14:00 do 17:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 43. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 08.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/43R/2016

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 16.05.2018 od 16:00 do 18:30 hodin v jídelně Základní školy Chlumec.

Více

Rada města Chlumec. Usnesení

Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 5. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 15.01.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/5R/2015 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 70. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.08.2013 od 15:00 do 18:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 31. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 16.12.2015 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/31R/2015

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 60. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 25.01.2017 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/60R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 56. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 23.11.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/56R/2016

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 18. prosince 2014 od 17:00 do 19:40 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 59. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.01.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Bod č. 1) Usnesení č.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 46. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 03.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/46R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 21. schůze Rady města Chlumec volební období 2018-2022 konané dne 21.08.2019 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/21R/2019 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 80. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.02.2014 od 13:00 do 16:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 74. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.08.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/74R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 27. dubna 2015 od 16:00 do 18:02 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 86. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 04.06.2014 od 13:00 do 18:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 19. září 2016 od 16:00 do 18:10 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 36. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 14.12.2011 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Zápis

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Zápis Rada města Chlumec Zápis z 33. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 20.01.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/33R/2016 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 42. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 25.05.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/42R/2016

Více

Město Chlumec Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 60. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 20.02.2013 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

U s n e s e n í č. 129/R10/ /R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 129/R10/ /R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 129/R10/2019-143/R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne 29.04.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 129/R10/2019 bere na vědomí zprávu o hospodaření s bytovým

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 83. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 09.04.2014 od 13:00 do 17:45 hodin a dne 14.04.2014 od 13:00 do 14:45 v kanceláři starosty v sídle Městského

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 10. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 05.01.2011 od 16:00 do 20:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 73. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 30.09.2013 od 15:00 do 18:15 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne :

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 15.12.2014 od 15:00:00 do 17:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení ze 2. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.11.2010 od 17:00 do 19:30 hodin v kanceláři starosty v sídle obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 50. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 15.08.012 od 16:00 do 20:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019-183/R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne 24.06.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019 zprávu o bezpečnostní situaci ve městě za

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ , Chabařovice U S N E S E N Í

Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ , Chabařovice U S N E S E N Í Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ 403 17, Chabařovice U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Chabařovice v roce 2018, konané dne 22.8. 2018 (volební období 2014 2018) (Usnesení č. 52/18

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 38. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 1.2.2016 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů. Informace o přijatých USNESENÍCH z 24. schůze RADY MĚSTA JIŘÍKOVA konané dne 17. června 2019

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne 26.1.2009 37/3/R/2009 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.1/1/r/2009, 4/1/R/2009, 5/1/R/2009. II. schvaluje začlenění rozhodčí

Více

Usnesení 12. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. května 2015

Usnesení 12. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. května 2015 Usnesení 12. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. května 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 219/12/15 schvaluje program 12. schůze rady městského

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1218/01-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1218/01-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne U S N E S E N Í z 54. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 16. ledna 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Delegování člena RM R 1215/01-13

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení ze 14. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 18.5.2015 v 15:30 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Usnesení. 1.2 Zápis z 11. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou konaného dne Tisk 1841/ /RM

Usnesení. 1.2 Zápis z 11. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou konaného dne Tisk 1841/ /RM Usnesení ze 116. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 20.08.2018 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 62. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 04.09.2013 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Usnesení. 1.3 Vyhodnocení činnosti státní správy vykonávané Městským úřadem Němčice nad Hanou za rok 2017 Tisk 1597/ /RM

Usnesení. 1.3 Vyhodnocení činnosti státní správy vykonávané Městským úřadem Němčice nad Hanou za rok 2017 Tisk 1597/ /RM Usnesení ze 104. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 12.03.2018 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

USNESENÍ. 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ. 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne 30.5.2012 v kanceláři starosty města 471/30/RM/2012 Kontrola plnění usnesení z 29. schůze RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 30. jednání datum konání: 03.11.2014

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 30. jednání datum konání: 03.11.2014 PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 30. jednání datum konání: 03.11.2014 Přehled přijatých usnesení ze dne: 03.11.2014 Číslo usnesení Název Předkladatel 0524/RM30/2014 Rozpočtová opatření č. 101-110 Ing. Jiří Pavlíček

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne 5. 11. 2012 Usnesení č. 368/12 RM pořízení územní studie na výstavbu průmyslové zóny v Brtnici. Usnesení č. 369/12 RM starostovi Stanislavu Jirků

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 34. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 17. srpna 2004 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí

Více

Usnesení ze 47. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení ze 47. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení ze 47. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 31. 07. 2017 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 1263/47/2017 program schůze takto: 1. Majetkoprávní záležitosti 2. Různé K bodu č. 1 Majetkoprávní

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Josef Železný, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Ing. Vladimír Trafina, Mgr.

Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Josef Železný, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Ing. Vladimír Trafina, Mgr. Město Ostrov Usnesení z 23. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 18. srpna 2014 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Omluven:

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne 18. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 3902/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 547/2015 Rada města Jablonné

Více

Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 29.4.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/15/RM/2019 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 5/13/RM/2019, 9/13/RM/2019,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Beroun P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Beroun, která se konala dne 28.11.2018 1049/2/RM/2018 Program schůze rady města I. Rada města schvaluje program schůze rady města

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 1/ Kontrola usnesení 35/176 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Stanovisko obce ve smyslu 33 odst.

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 3. dubna 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

Usnesení RM č.07/2014 Rada města Jablonné v Podještědí projednala a schvaluje Jednací řád komisí Rady města Jablonné v Podještědí.

Usnesení RM č.07/2014 Rada města Jablonné v Podještědí projednala a schvaluje Jednací řád komisí Rady města Jablonné v Podještědí. Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 1 ze dne 12. listopadu 2014 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Č.j. OVV/3482/2014 Počet stránek: 5 Usnesení RM č.01/2014 Rada města Jablonné

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM Usnesení ze 48. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2018 v 17:30 hodin v Sokolovně v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1959/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 126. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

Usnesení. schvaluje legislativní kroky ke zřízení městské policie města Němčice nad Hanou,

Usnesení. schvaluje legislativní kroky ke zřízení městské policie města Němčice nad Hanou, Usnesení ze 111. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 11.06.2018 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 18. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 12.08.2015 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

z 11. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 31. března 2016

z 11. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 31. března 2016 U s n e s e n í z 11. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 31. března 2016 1) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a: a) zvolilo návrhovou

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení 2. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 2. schůze rady městského obvodu konané dne 2. schůze rady městského obvodu konané dne 26.11.2018 čís. 0016/RMOb-Pro/1822/2-0031/RMOb-Pro/1822/2 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský místostarosta Strana 1/13 Přehled usnesení rady městského

Více

Usnesení z 4. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne od 18:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí

Usnesení z 4. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne od 18:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí Usnesení z 4. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne 20. 03. 2019 od 18:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí Složení komise 54/4/2019 1. zvolilo: tuto pracovní komisi: Volební

Více

Usnesení z 87. schůze Rady města Němčice nad Hanou,

Usnesení z 87. schůze Rady města Němčice nad Hanou, Usnesení z 87. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 18.09.2017 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

P R O G R A M J E D N Á N Í

P R O G R A M J E D N Á N Í U S N E S E N Í z 2. schůze Rady městského obvodu ÚL - Střekov, která se konala dne 5. 12. 2018 od 14.15 hodin v zasedací místnosti ÚMO Střekov, 2. patro. Usnesení č.: 21/2R/18 Rada Městského obvodu Ústí

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 26/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

Usnesení. 1.3 Vyhodnocení činnosti Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou za rok 2017 Tisk 1551/ /RM

Usnesení. 1.3 Vyhodnocení činnosti Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou za rok 2017 Tisk 1551/ /RM Usnesení ze 101. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 12.02.2018 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 15. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 21.7.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 15. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 21.7.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 15. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 21.7.2015 1. Stanovisko RMO Střekov k OZV, kterou se stanoví školské

Více

Usn.č. 20/01 1) Usn.č. 20/02 1)

Usn.č. 20/01 1) Usn.č. 20/02 1) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) ze 20. zasedání konaného dne 15. 7. 2015 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více