PROFIL SPOLEČNOSTI...3

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROFIL SPOLEČNOSTI...3"

Transkript

1

2 OBSAH: TITULNÍ STRANA PROFIL SPOLEČNOSTI ZÁKLADNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBCHODNÍ A VÝROBNÍ AKTIVITY SPOLEČNOSTI V ROCE EKONOMICKÁ A FINANČNÍ SITUACE SPOLEČNOSTI V ROCE VÝHLED PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT V ROCE Fotografie na titulní straně: 1.(Vpravo nahoře): Sanace železobetonového komínu M180, pro společnost United Energy právní nástupce a.s., v roce (Vlevo nahoře): GSM-R dokončení I. NŽK, pro společnost KAPSCH s.r.o., v roce (Dole uprostřed): Karuselová pec vítkovice Válcovna Trub a.s. pro společnost D5 a.s, v roce 2008 Strana 2 (celkem 52)

3 1. PROFIL SPOLEČNOSTI TEPLOTECHNA Ostrava a.s. je stavebně - montážním podnikem působícím dlouhodobě na trhu specializovaného stavebnictví ve dvou hlavních oblastech, a to v oboru žárotechniky a pozemních staveb. Obě oblasti se stávají rovnocennými podnikatelskými aktivitami, což je také součástí stávající firemní strategie. OBLAST ŽÁROTECHNIKY navazuje na tradice ve specializaci na průmyslové pece, a to především na dodávky pecních agregátů při investicích a opravách velkých hutních, strojírenských a elektrárenských podniků v tuzemsku i zahraničí. Mezi tradiční a významné tuzemské odběratele patří především TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY a.s., EVRAZ VÍTKOVICE STEEL a. s., VÍTKOVICE a.s., PILSEN STEEL, ČEZ a.s., Dalkia Česká republika a. s., ŠKO ENERGO a.s., Plzeňská teplárenská a.s. aj. Na Slovensku jsou našimi zákazníky společnosti Calmit spol. s r. o., SES Tlmače a. s., DUSLO Šala, SLOVNAFT, aj.. V zemích EU spolupracujeme se společnostmi KARRENA, PAUL WURTH, RATH, CARMEUS, LHOIST nebo RHI A.G.. V rámci divize žárotechniky nabízíme služby svým odběratelům a zákazníkům a to formou vypracování projektové dokumentace, provádění montáží a dodávky žáruvzdorných vyzdívek zejména následujících agregátů: vysokých a ocelárenských pecí v hutním průmyslu koksárenských baterií v hutních a báňských koksovnách různých typů, včetně velkoprostorových o výšce komor až 7 m elektrárenských a teplárenských kotlů klasické konstrukce spalování včetně, kotlů nejmodernější konstrukce s fluidním spalováním rotačních cementářských pecí a vápenek, pecí pro výrobu stavebních materiálů a hmot pecí a zařízení pro chemický průmysl pecí pro sklářský průmysl poskytování servisní služby při opravách a údržbě výše uvedených pecí a zařízení. V roce 2008 realizovala naše společnost 1. etapu vyzdívek v rámci rekonstrukce a obnovy Elektrárny Tušimice II, což je projekt, který bude ukončen v roce Dále už projekčně pracujeme na dalších energetických projektech, jejichž realizace začíná v roce 2009 a poběží v následujících deseti letech. Strana 3 (celkem 52)

4 Pro realizované agregáty zabezpečuje taktéž jejich vysušování a technickou pomoc při uvádění do provozu. Oblast žárotechniky provádí také tepelné a kyselinovzdorné izolace tepelných a technologických zařízení všech druhů. Naši zákazníci mají kompletní servis v této oblasti, včetně poradenství a diagnostiky. V oblasti komínů jsme realizovali několik oprav a výstavbu. Nejvýznamnější zakázkou byla oprava komína v UE Komořany. Po mnoha letech jsme mohli zúročit své zkušenosti při výstavbě nového železobetonového komína H=80m v OKK Ostrava. Zajímavou zakázkou byla také dodávka ocelového komína pro nemocnici v Novém městě na Moravě. V OBLASTI POZEMNÍHO STAVITELSTVÍ došlo k významnému posunu v tom, že se rozšířila činnost i mimo zakázky pro KAPSCH a tento trend dále pokračuje i v roce Dále potvrzujeme svou pozici v oblasti dopravní infrastruktury při výstavbě mýtných bran a systému GSM-R pro firmu KAPSCH. Naše společnost si vybudovala významné postavení mezi dlouhodobě zavedenými dodavateli. Jednalo se jednoznačně o nosné zakázky pozemních staveb v roce 2008 a také v roce 2009 budou mít velký význam. Významný posun jsme zaznamenali u stavebních zakázek v rámci průmyslových staveb, kde jsme dokončili realizaci stavební části odsíření výroby železa v Třineckých železárnách a zahájili rekonstrukci bazénu v Hranicích na Moravě. Příslibem pro budoucí období jsou připravované kontrakty pro oblast energetiky. Pro prováděné práce je oblast pozemního stavitelství vybavena speciálním technologickým zařízením, posuvným bedněním, pracovními plošinami, speciální stavební mechanizací a manipulační technikou. Strana 4 (celkem 52)

5 SPOLEČNOST JE CERTIFIKOVÁNA DLE: ČSN EN ISO 9001:2001, tj. systém řízení jakosti (QMS); ČSN EN ISO 14001:2005, tj. systém řízení životního prostředí (EMS); OHSAS 18001:1999, tj. systém řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP); SPOLEČNOST JE DRŽITELEM: Osvědčení o odborné způsobilosti a členství ve Sdružení pro Sanace Betonových Konstrukcí (SSBK) ČSN EN ISO 9001:2001 ČSN EN ISO 14001:2005 OHSAS 18001:1999 SSBK Strana 5 (celkem 52)

6 2. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní název: TEPLOTECHNA Ostrava a.s. Sídlo společnosti: Ostrava-Slezská Ostrava, Šenovská 101/543, PSČ IČO: TEPLOTECHNA Ostrava a.s. byla založena FNM České republiky dnem , zapsaná v obchodním rejstříku, Krajský soud v Ostravě, oddíl B, vložka 358. Rozhodujícím předmětem činnosti jsou stavebně-montážní práce, stavby stožárů, komínů, věžových vodojemů, žáruvzdorné vyzdívky průmyslových pecí a kotlů a pozemní stavitelství Základní kapitál společnosti činí tis. Kč Podíly na základním kapitále společnosti větší než 10%: - NEXIS TRADE a.s., Praha Hlavní údaje roční účetní závěrky : ROK 2008 ROK 2007 Aktiva: tis.kč tis.kč Pasiva: tis.kč tis.kč Výnosy: tis.kč tis.kč Náklady: tis.kč tis.kč Hospodářský výsledek před zdaněním: tis.kč tis.kč Hospodářský výsledek po zdaněním: tis.kč tis.kč Průměrný počet zaměstnanců: Strana 6 (celkem 52)

7 Složení orgánů společnosti: Orgány společnosti od do : Představenstvo akciové společnosti: Ing. Milan Pátek, předseda představenstva Ing. Petr Klečka, člen představenstva Ing. Zbyněk Cverna, člen představenstva Dozorčí rada akciové společnosti: Jaroslav Rubeš, předseda rady JUDr. František Kaleta, místopředseda rady p. Hana Jonovová, členka dozorčí rady Po rozvahovém dni ( ) nebyly zaznamenány žádné změny. Strana 7 (celkem 52)

8 3. OBCHODNÍ A VÝROBNÍ AKTIVITY SPOLEČNOSTI V ROCE 2008 V roce 2008 pokračovala TEPLOTECHNA Ostrava a.s. v úspěšném naplňování základní vize a dlouhodobých strategických cílů. Většiny nosných cílů strategie bylo dosaženo, nebo byl zaznamenán výrazný posun vzhledem k jejich naplnění: v oblasti žárotechniky došlo k opětovnému zlepšení tržního postavení společnosti především díky vytvoření životaschopné pobočky ve Slaném, v oblasti pozemního stavitelství se podařilo pokračovat v rozběhnutých projektech v rámci dopravní infrastruktury. Díky většímu pokrytí území republiky se vytvořily ještě lepší podmínky pro naše zákazníky v rámci celého trhu. Stále úspěšně pracujeme na povznesení s celorepublikovou působností. firmy na společnost Graf č.1:struktura výkonů 2006 Graf č.2: Struktura výkonů 2007 Graf č.3: Struktura výkonů 2008 pozemní stavitelství 42% pozemní stavitelství 32% pozemní stavitelství 28% žárotech. 58% žárotech. 68% žárotech. 72% Podstatným impulsem ve vývoji pozemního stavitelství bylo opět získání zakázky na budování systému zpoplatnění pozemních komunikací na silnicích nižší třídy a také zakázky GSM- R pro firmu KAPSCH s.r.o. Výkony těchto zakázek tvořily kolem 80 % celkových výkonů pozemního stavitelství. Ostatní výkony směřovaly do oblasti rekonstrukcí např. sociálních zařízení Radnice města Ostravy pro Statutární město Ostrava, objektu Krásná, venkovního bazénu 50 m pro město Hranice, dále realizace vnějšího pláště pro budovu Rádia Svobodná Evropa či provádění vnitřních omítek pro OSA-INVEST s.r.o. Další výkony směřovaly do oprav pecí pro Vítkovice Schreier s.r.o. a sanací průmyslových staveb. Výkony žárotechnických zakázek dosáhly opětovného nárůstu ročních výkonů až na hodnotu 370 mil. Kč, což je z hlediska posledních třinácti let jejich nejvyšší hodnota překračující rekordní výkony roku 2007 o téměř 40%. Vysoká hodnota výkonů se opírá o realizaci generálních i běžných oprav a to v hutních, elektrárenských a průmyslových podnicích např. generální opravy s MoRe hořáků kotle K4 Energetika Třinec, oprava pecní linky stropy cyklónů pro Cement Hranice, montáž karuselové a krokové pece Válcovna trub Vítkovice, montáž a vyzdívky vozové ohřívací pece č.3, VHM-NS340-Vítkovice, oprava vápenné šachtové pece IGNIS č.3 pro Kotouč Štramberk, modernizace žíhací pece 20 v NS 340 a oprava pece č.1 LOI, NS 340 pro Vítkovice Schreier s.r.o. a mnoho dalších, ale i v provozech, kde Teplotechna Ostrava zajišťuje pravidelný servis. Strana 8 (celkem 52)

9 Ekonomika divize se také mimo jiné opírá o exportní aktivity, realizované přímo, nebo prostřednictvím účastí přes zprostředkující firmy. Graf č.4: Podíl jednotlivých smluvních partnerů na fakturaci roku 2008 ENERGETIKA TRINEC, a.s. 3% D5 a.s., 3% VITKOVICE HEAVY MACHINERY, a.s. 5% KAPSCH TRAFFICCOM CONSTRUCTION, s.r.o. 6% ostatní 43% ARCELORMITTAL OSTRAVA a.s. 13% KAPSCH s.r.o. 13% EVRAZ VITKOVICE STEEL, a.s. 14% Graf č.5: Vývoj tržeb realizovaných v zahraničí tis.kč Strana 9 (celkem 52)

10 4. EKONOMICKÁ A FINANČNÍ SITUACE SPOLEČNOSTI V ROCE 2008 Prudce rostoucí obchodní aktivity společnosti přenesly své efekty výrazným způsobem také do celé soustavy ekonomických výsledků a ukazatelů za rok Výkony společnosti ve výši 510 mil. Kč jsou výrazně nad úrovni roku 2007 a nachází se nad hranicí rekordních obratů novodobé historie společnosti z let 2001 a V důsledku růstu obratu a související potřeby udržení kvalitního personálního zázemí společnosti se zvýšil průměrný počet zaměstnanců. Došlo ke zvýšení o 39 zaměstnanců na konečný průměrný přepočtený stav 273 zaměstnanců. Produktivita práce z přidané hodnoty na zaměstnance vzrostla oproti roku 2007 o 16% a je dobrým znakem, že i tento vysoký nárůst pracovníků nezpůsobuje nižší produktivitu práce. Výsledek hospodaření společnosti je tis. Kč po započtení daně z příjmů. Hrubý výsledek hospodaření před zdaněním dosáhl hodnoty tis. Kč. Pokles zisku proti roku 2007 je cca o 9 mil. Kč a souvisí především se zaúčtováním opravných položek k nedokončené výrobě související se ztrátovými zakázkami a zvýšením osobních nákladů související nejen s vysokým nárůstem zaměstnanců, ale také se systémem odměňování pro rok S poklesem zisku souvisí také pokles rentability výkonů na hodnotu 3,7%. Společnost ve velké míře využívá cizí zdroje a hodnota čerpání úvěrů má vzrůstající tendenci. Tento stav souvisí se zakázkou Systém výkonového zpoplatnění pozemních komunikací pro společnost Kapsch Trafficcom Construction Realization s.r.o., kde je splatnost námi vydaných faktur až 4 roky. Stav čerpání úvěru k dosáhl výše 116 mil. Kč. Vývoj počtu zaměstnanců Strana 10 (celkem 52)

11 5. VÝHLED PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT V ROCE 2009 Úspěšné naplňování vize a strategických cílů a potvrzení expanzivního a růstového směru vývoje společnosti při souběžném zvyšování kvality procesů činí z těchto prvků akcelerátory pro budoucí období, všechny kroky prováděné v minulých obdobích budou nyní nosným prvkem pro překonání obtížného období ekonomické recese. Přes všechny negativní vnější vlivy budeme mít maximální snahu udržet růstovou strategii společnosti, a to aktivním vyhledáváním nových příležitostí na trhu. Společnost má nyní možnost čerpat z toho, že došlo k určité diverzifikaci rizik podporou i jiných oblastí nežli je servis pro těžký průmysl a také tím, že už nejsme úzce závislí pouze na ostravském regionu. Uděláme vše proto, aby naše vize Lepší než ostatní se stala realitou. Divize Žárotechnika se v období krize, která výrazně dopadla na hutní průmysl, bude zaměřovat na segment energetiky a nakládání s odpady či cementářský a vápenný průmysl, kde se dopady krize projevily nejméně. Dále je potřeba se zmínit, že v rámci rozšíření nabídky služeb a konkurenceschopnosti se v polovině letošního roku spouští projekt výroby prefabrikátů, kde se očekává významný podíl na naplnění plánů. Tento projekt vyžaduje investici ve výši tis. Kč. Projekt byl schválen společností Czechinvest a bude mu přidělena dotace ve výši tis. Kč. Naše firma zaštituje kvalitu a ekonomickou výhodnost námi prováděných prací. Mezi nejvýznamnější zakázky v oblasti žárotechniky pro rok 2009 lze považovat: - provedení opravy FK 11 pro Energetiku Třinec a.s. - výstavba KB 10 Svoboda pro Termostav Mráz s.r.o. Košice - opravy pecí na kovárně Pilsen Steel s.r.o. Plzeň - oprava kotle Otrokovice pro Tenzu a.s. Brno - generální oprava pece č. 28 VHM pro Vítkovice Schreier s.r.o. - oprava pece VMK pro Vítkovice Cylinders a.s. - revize a oprava fluidního kotle K6 pro Plzeňská teplárenská a.s. - získání servisu v Pilsen Steel a.s., získání částečného servisu Unex a.s. Uničov a pokračujících servisů Energetika Třinec a.s., Evraz Vítkovice Steel a.s., Vítkovice Cylinders a.s. a Vítkovice Heavy Machinery. Strana 11 (celkem 52)

12 Divize Pozemní stavitelství bude pokračovat v dalších etapách na zakázkách Výstavba komunikačního systému pro železniční dopravu GSM-R a Výstavba nových mýtných bran na nově otevřených rychlostních silnic na dálnic na území ČR. Společnost se ale nerozvíjí dynamicky pouze v oblasti dopravní infrastruktury, protože výrazným podílem přispívá také rozvíjející se spolupráce na velkých investičních projektech v energetice a významné budou i stavební zakázky v rámci průmyslových staveb. Mezi nejvýznamnější zakázky v oblasti pozemního stavitelství pro rok 2009 lze považovat: - výstavba bytového komplexu v Opavě 5 bytových domů včetně inženýrských sítí a občanského vybavení pro Eube a.s. - rekonstrukce střešního pláště, Elektrárna Tušimice pro VIAMONT a.s. - provádění zdiva rezidence TULIPA, Modřanská rokle pro IMOS Brno a.s. - rekonstrukce a modernizace vozové pece č pro Vítkovice Schreier s.r.o. Vzhledem k dlouhodobosti strategických cílů vycházejících z nosné podnikatelské vize je společnosti směřována k postupnému posilování hodnoty značky společnosti pro akcionáře, zaměstnance i obchodní partnery. Celkové zvyšování image je orientováno napříč podnikatelským i společenským okolím s důrazem na globální charakter vnímání světa. Konkrétní zaměření na významné posílení tržního postavení společnosti na trhu Čech a Slovenska slouží jako výchozí základna pro neustálé rozšiřování spektra podnikatelských aktivit mimo tradiční oblasti s cílem vytvořit moderní evropskou stavební společnost operující na rozsáhlém poli stavebnictví. TEPLOTECHNA Ostrava a.s. uplatňuje přístup zaměřený na kvalitu. Za společností stojí dlouholetá práce budování transparentních vnitřních mechanismů založených na certifikovaném přístupu k řízení oblastí QMS, EMS a BOZP. Standardem je již rutinní fungování v režimu norem systému řízení jakosti dle ISO 9001:2001, systému řízení environmentálního managementu dle ISO 14001:2005, systému řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci dle OHSAS 18001:1999. Kvalita procesů ve společnosti úzce souvisí s kvalitou personálních zdrojů. Naše společnost v roce 2008 ukončila dvouletý projekt Operační program rozvoj lidských zdrojů spolufinancovaného Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR. Projekt je zaměřen na rozvoj lidských zdrojů všech úrovní řízení - od dělnických profesí po majitele společnosti. Strana 12 (celkem 52)

13 TEPLOTECHNA Ostrava a.s. nabízí své produkty a služby s důrazem na tyto aspekty: Příznivá cenová politika Dlouholeté know-how na tradičních trzích Podnikání na perspektivních trzích Prodejní a poprodejní služby Uplatňování nových technologií Schopnost rychle a kvalitně reagovat Po rozvahovém dni nenastaly významné události a ostatní skutečnosti, vážící se k roční účetní závěrce jsou popsány v Příloze roční účetní závěrky. Datum zhotovení Výroční zprávy 2008: Podpisový záznam statutárních orgánů: Strana 13 (celkem 52)

14 Zpráva o vztazích mezi ovládající a ovládanou osobou dle 66a obchodního zákoníku I. Ovládaná, ovládající osoba: 1. Ovládaná osoba: TEPLOTECHNA Ostrava a.s. Ostrava Slezská Ostrava, Šenovská 101/543, PSČ IČ: Ovládající osoba: NEXIS TRADE, a.s. Praha 3, Vinohrady, Velehradská 22/854, PSČ IČ: Ovládající osoba vlastnila k podíl na základním kapitále ovládané osoby ve výši 90,425 %. Mezi ovládající a ovládanou osobou nebyly v roce 2008 uzavřeny žádné smlouvy. Rovněž nebyly učiněny žádné právní úkony a opatření, jež by byla přijata nebo uskutečněna ovládanou osobou ve prospěch ovládající osoby. 2. Ovládající osoba: TEPLOTECHNA Ostrava a.s. Ostrava-Slezská Ostrava, Šenovská 101/543, PSČ IČ: Ovládaná osoba: K.S.-Union,a.s. Ostrava 2, Šenovská 101/543,PSČ: IČ: Strana 14 (celkem 52)

15 Ovládající osoba vlastnila k podíl na základním kapitále ovládané osoby podíl ve výši 57%. Mezi ovládající a ovládanou osobou nebyly v roce 2008 uzavřeny žádné smlouvy. Rovněž nebyly učiněny žádné právní úkony a opatření, jež by byla přijata nebo uskutečněna ovládanou osobou ve prospěch ovládající osoby. II. Účast osob statutárního orgánu ovládající osoby v jiných společnostech s obchodním či jiným vztahem k ovládané osobě: 1. DABOX spol. s r. o. Ostrava Radvanice, Šenovská 101, PSČ: IČ: III. Přehled smluv či jiných právních úkonů za rok 2008, které byly učiněny v zájmu ovládající osoby, případně vyčíslení újmy z těchto vztahů a způsob řešení této újmy: 1. DABOX spol. s r. o. Nájemní smlouva ze dne ve znění dodatků: TEPLOTECHNA Ostrava a.s. pronajímatel DABOX spol. s r. o. nájemce Předmět nájmu: kanceláře (01/1997 dosud) sklad (01/1998 dosud) Výše nájmu je stanovena cenou v místě a čase obvyklou. Strana 15 (celkem 52)

16 Strana 16 (celkem 52)

17 Strana 17 (celkem 52)

18 6. PŘÍLOHY Strana 18 (celkem 52)

19 Strana 19 (celkem 52)

20 Strana 20 (celkem 52)

21 Strana 21 (celkem 52)

22 Strana 22 (celkem 52)

23 Strana 23 (celkem 52)

24 Strana 24 (celkem 52)

25 Strana 25 (celkem 52)

26 Strana 26 (celkem 52)

27 Strana 27 (celkem 52)

28 Strana 28 (celkem 52)

29 Strana 29 (celkem 52)

30 Strana 30 (celkem 52)

31 Strana 31 (celkem 52)

32 Strana 32 (celkem 52)

33 Strana 33 (celkem 52)

34 Strana 34 (celkem 52)

35 Strana 35 (celkem 52)

36 Strana 36 (celkem 52)

37 Strana 37 (celkem 52)

38 Strana 38 (celkem 52)

39 Strana 39 (celkem 52)

40 Strana 40 (celkem 52)

41 Strana 41 (celkem 52)

42 Strana 42 (celkem 52)

43 Strana 43 (celkem 52)

44 Strana 44 (celkem 52)

45 Strana 45 (celkem 52)

46 Strana 46 (celkem 52)

47 Strana 47 (celkem 52)

48 Strana 48 (celkem 52)

49 Strana 49 (celkem 52)

50 Strana 50 (celkem 52)

51 Strana 51 (celkem 52)

52 Vydala TEPLOTECHNA Ostrava a.s. Ostrava-Slezská Ostrava, Šenovská 101/543, PSČ Tel: Fax: WWW: Strana 52 (celkem 52)

MONTOVANÉ A VÝŠKOVÉ STAVITELSTVÍ

MONTOVANÉ A VÝŠKOVÉ STAVITELSTVÍ Výroční zpráva OBSAH PROFIL SPOLEČNOSTI CERTIFIKACE SPOLEČNOSTI OBLAST KVALITY, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI A STAVU MAJETKU

Více

MONTOVANÉ A VÝŠKOVÉ STAVITELSTVÍ

MONTOVANÉ A VÝŠKOVÉ STAVITELSTVÍ Výroční zpráva OBSAH PROFIL SPOLEČNOSTI CERTIFIKACE SPOLEČNOSTI OBLAST KVALITY, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI A STAVU MAJETKU

Více

BKB. BKB Metal, a.s. O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti BKB Metal, a.s. II.

BKB. BKB Metal, a.s. O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti BKB Metal, a.s. II. Výroční zpráva za rok 2013 O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti II. III. Orgány společnosti Hlavní předmět činnosti společnosti IV. Výkony a zisky po zdanění v letech 1996 až 2013

Více

KADAMO a.s. - Ostrava

KADAMO a.s. - Ostrava KADAMO a.s. - Ostrava VYROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI KADAMO a.s. Za rok 2010-2011 Strana 1 (celkem 8) Slovo předsedy představenstva Vážení obchodní partneři, dostává se Vám do rukou výroční zpráva společnosti

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI...3

PROFIL SPOLEČNOSTI...3 OBSAH: TITULNÍ STRANA... 1 1. PROFIL SPOLEČNOSTI...3 2. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...6 3. OBCHODNÍ A VÝROBNÍ AKTIVITY SPOLEČNOSTI V ROCE 2007...8 4. EKONOMICKÁ A FINANČNÍ SITUACE SPOLEČNOSTI V ROCE 2007...10

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI...3

PROFIL SPOLEČNOSTI...3 OBSAH: TITULNÍ STRANA... 1 1. PROFIL SPOLEČNOSTI...3 2. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...6 3. OBCHODNÍ A VÝROBNÍ AKTIVITY SPOLEČNOSTI V ROCE 2004...8 4. EKONOMICKÁ A FINANČNÍ SITUACE SPOLEČNOSTI V ROCE 2004...10

Více

Slovo úvodem 2-3 Organizační schéma 4 Základní údaje 5 Ekonomické výsledky 6 Výrok auditora 7

Slovo úvodem 2-3 Organizační schéma 4 Základní údaje 5 Ekonomické výsledky 6 Výrok auditora 7 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 KRČSKÁ 511/51, 140 02 PRAHA 4 KRČ OBSAH: Slovo úvodem 2-3 Organizační schéma 4 Základní údaje 5 Ekonomické výsledky 6 Výrok auditora 7 Maritza Iztok II, Bulharsko, oprava chladící věže

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014. AUTA BOREK a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014. AUTA BOREK a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 AUTA BOREK a. s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými osobami

Více

VIZE A CÍLE SPOLEČNOSTI VIZE CÍLE

VIZE A CÍLE SPOLEČNOSTI VIZE CÍLE Výroční zpráva společnosti za rok 2014 VIZE A CÍLE SPOLEČNOSTI VIZE Společnost TEPLOTECHNA Ostrava a.s. chce být moderní společností s pevnou pozicí na specializovaném stavebním trhu České republiky, chce

Více

KADAMO v.o.s. - Ostrava

KADAMO v.o.s. - Ostrava KADAMO v.o.s. - Ostrava VYROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI KADAMO v.o.s. Za rok 2006 Strana 1 (celkem 7) Slovo ředitele společnosti Vážení obchodní partneři, dostává se Vám do rukou výroční zpráva společnosti,

Více

SLOVO jednatele... 3. Personální vývoj... 4 ZPRÁVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI A STAVU MAJETKU... 4

SLOVO jednatele... 3. Personální vývoj... 4 ZPRÁVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI A STAVU MAJETKU... 4 O B S A H SLOVO jednatele... 3 Personální vývoj... 4 ZPRÁVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI A STAVU MAJETKU... 4 ZPRÁVA AUDITORA ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY PŘÍLOHA ÚČETNÍ ZÁVĚRKY PŘEHLED O PENĚŽNÍCH TOCÍCH

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI...3

PROFIL SPOLEČNOSTI...3 OBSAH: TITULNÍ STRANA... 1 1. PROFIL SPOLEČNOSTI...3 2. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...6 3. OBCHODNÍ A VÝROBNÍ AKTIVITY SPOLEČNOSTI V ROCE 2006...8 4. EKONOMICKÁ A FINANČNÍ SITUACE SPOLEČNOSTI V ROCE 2006...10

Více

UNISTAV CONSTRUCTION a. s.

UNISTAV CONSTRUCTION a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok 2016 OBSAH Úvodní slovo předsedy představenstva 2 Základní údaje 4 Statutární orgány 5 Zpráva vedení a analýza

Více

IČ:25612760. Panelárna St. Město, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA. obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. za rok 2012

IČ:25612760. Panelárna St. Město, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA. obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. za rok 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. za rok 2012 1 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY 1. Základní charakteristika obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. 1.1. Základní údaje o společnosti

Více

UNISTAV CONSTRUCTION a. s.

UNISTAV CONSTRUCTION a. s. UNISTAV CONSTRUCTION a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018 VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok 2018 OBSAH Úvodní slovo předsedy představenstva 2 Základní údaje 4 Statutární orgány 5 Zpráva vedení a analýza

Více

Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti...

Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti... Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti... 4 Výroční zpráva povinné náležitosti ústav... 6 Výroční zpráva za rok

Více

hsf System a. s Výroční zpráva v ostravě dne Zpracoval: Ing. Jan Hasík

hsf System a. s Výroční zpráva v ostravě dne Zpracoval: Ing. Jan Hasík hsf System a. s. 2015 Výroční zpráva v ostravě dne 27. 5. 2016 Zpracoval: Ing. Jan Hasík 2015 Výroční zpráva Obsah 1. Úvod... 3 1.1. Vývoj společnosti HSF System a. s....3 1.2. Personál společnosti...4

Více

OBSAH. VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok Úvodní slovo předsedy představenstva 2. Základní údaje 4. Statutární orgány 5

OBSAH. VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok Úvodní slovo předsedy představenstva 2. Základní údaje 4. Statutární orgány 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok 2017 OBSAH Úvodní slovo předsedy představenstva 2 Základní údaje 4 Statutární orgány 5 Zpráva vedení a analýza situace 7 Certifikace vysoké důvěryhodnosti

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA HART PRESS, spol. s r.o.

VÝROČNÍ ZPRÁVA HART PRESS, spol. s r.o. VÝROČNÍ ZPRÁVA HART PRESS, spol. s r.o. 2014 Vypracovali: Jana Víšková Milena Holcmanová Schválil: Oldřich Hotař V Otrokovicích dne 5. 6. 2015 Obchodní jméno: HART PRESS, spol. s r.o. Sídlo: Tř. Tomáše

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 14 III. Firemní dokumenty 18 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

KADAMO a.s. - Ostrava

KADAMO a.s. - Ostrava KADAMO a.s. - Ostrava VYROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI KADAMO a.s. Za rok 2012-2013 Strana 1 (celkem 8) Slovo předsedy představenstva Vážení obchodní partneři, dostává se Vám do rukou výroční zpráva společnosti

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI...3

PROFIL SPOLEČNOSTI...3 OBSAH: TITULNÍ STRANA... 1 1. PROFIL SPOLEČNOSTI...3 2. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...6 3. OBCHODNÍ A VÝROBNÍ AKTIVITY SPOLEČNOSTI V ROCE 2005...8 4. EKONOMICKÁ A FINANČNÍ SITUACE SPOLEČNOSTI V ROCE 2005...10

Více

Výroční zpráva. za rok REALITNÍ FOND PRAHA a.s.

Výroční zpráva. za rok REALITNÍ FOND PRAHA a.s. 1 Výroční zpráva za rok 2017 REALITNÍ FOND PRAHA a.s. Obsah Základní údaje... 3 Informace pro investory... 4 Uplynulý vývoj podnikaní společnosti...4 Předpokládaný vývoj podnikání společnosti...4 Cíl a

Více

Výroční zpráva 2014/2015

Výroční zpráva 2014/2015 Výroční zpráva 2014/2015 OBSAH 1. Úvodní slovo. 3 strana 2. Profil společnosti 4 3. Podnikatelská činnost. 5 4. Certifikáty 7 5. Významné události 8 6. Zpráva o vztazích... 10 7. Zpráva nezávislého auditora..

Více

S TAVE B N Í ČIN N OST

S TAVE B N Í ČIN N OST S TAVE B N Í ČIN N OST VÝROBNÍ PROGRAM STAVEBNÍ DÍLY PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI jsou 100% dceřinou akciovou společností TŘINECKÝCH ŽELEZÁREN a.s. Společnost má dlouholetou tradici a během svého působení na

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2008

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2008 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2008 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 13 III. Firemní dokumenty 17 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost Revoluční 1930/86 400 32 Ústí nad Labem IČ: 00011789

Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost Revoluční 1930/86 400 32 Ústí nad Labem IČ: 00011789 Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost Revoluční 1930/86 400 32 Ústí nad Labem IČ: 00011789 kótovaného cenného papíru za období od 1. ledna 2011 do 31. března 2011 19.5.2011 Zpráva statutárního

Více

The CEE Stock Exchange Group

The CEE Stock Exchange Group The CEE Stock Exchange Group and 2012: its Výroční Capital zpráva Markets 2012/13 Obsah Profil společnosti 2 Činnost 4 Výsledky hospodaření 5 Zpráva dozorčí rady 6 Zpráva o vztazích 8 Finanční část 13

Více

AUTOLINHART BOREK a.s.

AUTOLINHART BOREK a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 AUTOLINHART BOREK a.s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými

Více

K&V ELEKTRO a.s. Výroční zpráva společnosti

K&V ELEKTRO a.s. Výroční zpráva společnosti K&V ELEKTRO a.s. Výroční zpráva společnosti za rok 2013 Výroční zpráva společnosti 2013 I. Úvod II. Textová část výroční zprávy společnosti 1. Údaje o společnosti 2. Údaje o činnosti společnosti 3. Údaje

Více

VŠB - TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA, EKONOMICKÁ FAKULTA PŘEDMĚT: STRATEGICKÝ MANAGEMENT. SEMINÁRNÍ PRÁCE: ANALÝZA STRATEGIE FIRMY PROSTORP MCHZ a.s.

VŠB - TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA, EKONOMICKÁ FAKULTA PŘEDMĚT: STRATEGICKÝ MANAGEMENT. SEMINÁRNÍ PRÁCE: ANALÝZA STRATEGIE FIRMY PROSTORP MCHZ a.s. VŠB - TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA, EKONOMICKÁ FAKULTA PŘEDMĚT: STRATEGICKÝ MANAGEMENT SEMINÁRNÍ PRÁCE: ANALÝZA STRATEGIE FIRMY PROSTORP MCHZ a.s. ÚVOD Vybrali jsme si podnik Perstorp Moravskoslezské chemické

Více

Výroční zpráva za rok 2013. SC XAVEROV Horní Počernice a.s. IČ: 257 56 311

Výroční zpráva za rok 2013. SC XAVEROV Horní Počernice a.s. IČ: 257 56 311 Výroční zpráva za rok 2013 SC XAVEROV Horní Počernice a.s. IČ: 257 56 311 1 Obsah: I.Úvod... 2! II. Základní údaje o společnosti... 2! III. Orgány společnosti:... 2! IV. Historie společnosti... 3! V. Předmět

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy, Vážení pánové, předkládáme Vám Výroční zprávu za rok 2009, jejímž prostřednictvím Vám chceme poskytnout základní

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2007

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2007 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2007 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 13 III. Firemní dokumenty 17 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

První občanský pivovar v Chomutově, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA

První občanský pivovar v Chomutově, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA První občanský pivovar v Chomutově, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 Výroční zprávu předkládá: Mgr. Pavel Krýsl předseda představenstva Datum: 20. 2. 2015 Podpis: OBSAH Základní charakteristika společnosti

Více

BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27

BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27 BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27 Praha, červen 2013 1 O b s a h: Úvod 1. Základní údaje o společnosti 2. Organizační schéma společnosti 3. Orgány správy a řízení společnosti: 3.1. Představenstvo

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. FIMO a.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. FIMO a.s. FIMO a. s. 411 19 Mšené lázně, Lázeňská 62 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. Labem, odd. B, vložka 1428 VÝROČNÍ ZPRÁVA o podnikatelské činnosti a stavu majetku,

Více

OBSAH I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných papírech...

OBSAH I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných papírech... OBSAH OBSAH... 1 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi... 2 II. Údaje o základním kapitálu... 2 III. Údaje o cenných papírech... 2 IV. Údaje o činnosti... 2 V. Údaje o majetku a finanční situaci

Více

Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti za rok 2017 a o stavu jejího majetku

Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti za rok 2017 a o stavu jejího majetku Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti za rok 2017 a o stavu jejího majetku Vážení akcionáři, představenstvo akciové společnosti Vodovody a kanalizace Břeclav Vám předkládá zprávu o

Více

Vimperská masna, a.s. Špidrova 84 385 01 Vimperk. Identifikační číslo: 46678387

Vimperská masna, a.s. Špidrova 84 385 01 Vimperk. Identifikační číslo: 46678387 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Vimperská masna, a.s. Špidrova 84 385 01 Vimperk Identifikační číslo: 46678387 Ve Vimperku, dne 30. března 2015 Obsah: A. Informace o účetní jednotce B. Informace o činnosti účetní

Více

výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005

výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005 výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY Úvod................................................................................ 3 Orgány společnosti a její management...............................................

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI. Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s.

PROFIL SPOLEČNOSTI. Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI 2011 Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. společnost se zavedeným systémem jakosti dle: dle: ČSN ČSN EN EN ISO ISO 9001:2009, 9001:2001, ČSN CSN EN EN ISO ISO 14001:2005, OHSAS

Více

IČ: Panelárna St. Město, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA. obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. za rok 2013

IČ: Panelárna St. Město, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA. obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. za rok 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. za rok 2013 1 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY 1. Základní charakteristika obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. 1.1. Základní údaje o společnosti

Více

Výroční zpráva za rok společnosti Lázně Teplice nad Bečvou a.s.

Výroční zpráva za rok společnosti Lázně Teplice nad Bečvou a.s. Výroční zpráva za rok 2015 společnosti Lázně Teplice nad Bečvou a.s. Obsah výroční zprávy Zpráva nezávislého auditora 1. Základní identifikační údaje 2. Zpráva statutárního ředitele o podnikatelské činnosti

Více

Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za rok končící 30. listopadu 2017 Obsah

Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za rok končící 30. listopadu 2017 Obsah Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za rok končící 30. listopadu 2017 Obsah Profil společnosti... 2 Zpráva o podnikatelské činnosti... 3 Následné události... 4 Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami...

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období VÝROČNÍ ZPRÁVA za období 1.4.2008 31.3.2009 Vypracoval: Lucie Reiterová Podklady poskytl: Ing. Michal Šlachta, Ing. Renáta Pavelková, Ing. Václav Klaška Datum: 7.8.2009 Strana 1 z 28 1 OBSAH 1 OBSAH...

Více

VIZE A CÍLE SPOLEČNOSTI VIZE CÍLE

VIZE A CÍLE SPOLEČNOSTI VIZE CÍLE VIZE A CÍLE SPOLEČNOSTI VIZE Společnost TEPLOTECHNA Ostrava a.s. chce být moderní společností s pevnou pozicí na specializovaném stavebním trhu České republiky, chce se i nadále prosazovat na zahraničním

Více

ČSAD Brno holding, a.s. Opuštěná 4, 602 00 Brno

ČSAD Brno holding, a.s. Opuštěná 4, 602 00 Brno Opuštěná 4, 602 00 Brno Výroční zpráva za rok 2014 DrSc. Prof. Ing. Petr Němeček, Vážení akcionáři, Vážení obchodní partneři. Předkládáme Vám výroční zprávu akciové společnosti ČSAD Brno holding, a.s.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI JABLONECKÁ DOPRAVNÍ A.S. IČ: JABLONEC NAD NISOU MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 3100/ Kalendářní rok 2018

VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI JABLONECKÁ DOPRAVNÍ A.S. IČ: JABLONEC NAD NISOU MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 3100/ Kalendářní rok 2018 VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI JABLONECKÁ DOPRAVNÍ A.S. IČ: 068 73 031 JABLONEC NAD NISOU MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 3100/19 466 01 Kalendářní rok 2018 Obsah Úvodní slovo předsedy představenstva 3 Základní údaje o společnosti

Více

Budování prosperující společnosti působící na trhu v oblastech hlavních činností společnosti.

Budování prosperující společnosti působící na trhu v oblastech hlavních činností společnosti. VÝROČNÍ ZPRÁVA 216 1. Představení společnosti FREKO a.s. Akciová společnost FREKO, založená v roce 1991, je specializovaná stavební firma s působností po celé České republice, případně i v ostatních zemích

Více

Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost Revoluční 1930/86 400 32 Ústí nad Labem IČ: 00011789

Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost Revoluční 1930/86 400 32 Ústí nad Labem IČ: 00011789 Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost Revoluční 1930/86 400 32 Ústí nad Labem IČ: 00011789 kótovaného cenného papíru za období od 1. ledna 2010 do 31. října 2010 31.10.2010 Zpráva statutárního

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období Strana 1 (celkem 31)

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období Strana 1 (celkem 31) za období 1.4.2005 31.3.2006 Strana 1 (celkem 31) Vypracoval: Ing. Michal Šlachta Podklady poskytl: Richard Smolík, Ing. Renáta Pavelková, Ing. Václav Klaška Datum: 20.7.2006 Strana 2 z 29 1 OBSAH 1 OBSAH

Více

SLOT OMEGA, a.s. 2006

SLOT OMEGA, a.s. 2006 Výroční zpráva Ω SLOT OMEGA, a.s. 2006 Obsah výroční zprávy Úvod.................................................................................................. 5 Orgány společnosti a její management................................................................

Více

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2009

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2009 OBSAH Základní údaje Podnikatelská činnost a stav majetku Vybrané údaje a finanční ukazatele Aktivity v oblasti výzkumu a vývoje Aktivity v oblasti ochrany životního prostředí Události po datu účetní závěrky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK AUTA BOREK a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK AUTA BOREK a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 AUTA BOREK a. s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými osobami

Více

Výroční zpráva 2013H

Výroční zpráva 2013H Výroční zpráva společnosti AZ KLIMA a. s. za hospodářské období 2013H (1.4.2013 31.3.2014) 1. Úvodní slovo ředitele společnosti: Společnosti AZ KLIMA a.s. dokončila proces změny vlastnické struktury a

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období za období 1.4.2011 31.3.2012 Vypracoval: Pavla Steffanová Podklady poskytl: Ing. Michal Šlachta, p. Iveta Staniczková, Ing. Václav Klaška Datum: 03.08.2012 Strana 1 z 29 1 OBSAH 1 OBSAH...2 2 ÚVODNÍ SLOVO

Více

Základní identifikační údaje společnosti

Základní identifikační údaje společnosti Výroční zpráva 2014 Základní identifikační údaje společnosti FIPOX, a.s. Údolní 326/11 602 00 Brno IČ 03335216 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka

Více

Výroční zpráva společnosti s ručením omezeným SOSTAF s.r.o. R o k

Výroční zpráva společnosti s ručením omezeným SOSTAF s.r.o. R o k společnosti s ručením omezeným SOSTAF s.r.o. R o k 2 0 0 8 Strana 1 (celkem 6) Obsah Základní údaje o společnosti Činnost podniku v roce 2008 Výhled na rok 2009 Účetní závěrka v plném rozsahu Zpráva o

Více

Výroční zpráva účetního období 1.10.2013-30.9.2014 AKCENTA GROUP SE

Výroční zpráva účetního období 1.10.2013-30.9.2014 AKCENTA GROUP SE Výroční zpráva účetního období 1.10.2013-30.9.2014 AKCENTA GROUP SE Profil společnosti Obchodní firma: AKCENTA GROUP SE Sídlo: Gočárova třída 312/52 500 02 Hradec Králové Česká republika IČ: 28252900

Více

1. Základní údaje o společnosti

1. Základní údaje o společnosti 1. Základní údaje o společnosti Obchodní firma : Léčebné centrum sv. Markéty, a.s. Sídlo: Lázně 117, 383 01 Prachatice Právní forma: akciová společnost IČO: 260 40 166 Rozhodující předmět činnosti: Poskytování

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA (za rok 2002)

VÝROČNÍ ZPRÁVA (za rok 2002) VÝROČNÍ ZPRÁVA (za rok 2002) 1. ÚVODNÍ ČÁST 1.1. Identifikační údaje společnosti Obchodní jméno: CZECH TOBACCO CORPORATION a.s. Právní subjektivita: akciová společnost Výpis z obchodního rejstříku: společnost

Více

se sídlem v Brně, Heršpická 758/13

se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 MEZITÍMNÍ ZPRÁVA EMITENTA KÓTOVANÉHO CENNÉHO PAPÍRU (NEAUDITOVANÁ) 1.7.2013 až 14.11.2013 1 Tato zpráva obsahuje komentovaný výsledek hospodaření, stav majetku a účetní

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 Deviza pro Váš obchod Obsah Úvodní slovo výkonné ředitelky... 1 Profil společnosti... 2 Vývoj vybraných ekonomických ukazatelů... 4 Nejvýznamnější události roku 2006... 6 Hospodářské

Více

1. VYMEZENÍ KONSOLIDAČNÍHO CELKU

1. VYMEZENÍ KONSOLIDAČNÍHO CELKU K O N S O L I D O V A N Á V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Z A R O K K O N Č Í C Í 3 1. P R O S I N C E M 2 0 1 7 KOVÁRNA VIVA, A. S. KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK KONČÍCÍ 31. PROSINCEM 2017 2 1. VYMEZENÍ

Více

KADAMO v.o.s. - Ostrava

KADAMO v.o.s. - Ostrava KADAMO v.o.s. - Ostrava VYROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI KADAMO v.o.s. Za rok 2007 Strana 1 (celkem 9) Slovo ředitele společnosti Vážení obchodní partneři, dostává se Vám do rukou výroční zpráva společnosti

Více

Výroční zpráva za účetní období KOVOBEL a.s.

Výroční zpráva za účetní období KOVOBEL a.s. Výroční zpráva za účetní období 2015 KOVOBEL a.s. O B S A H 1. Základní údaje o společnosti 1.1 Založení společnosti 1.2 Předmět podnikání 1.3 Základní kapitál 1.4 Údaje o majetkových účastech 2. Orgány

Více

SLOT THETA, a. s. 2006

SLOT THETA, a. s. 2006 Výroční zpráva t h e t a t h e t a t h e t a t h e t a θ SLOT THETA, a. s. 2006 Obsah výroční zprávy Úvod..................................................................................................

Více

1. Základní údaje o společnosti

1. Základní údaje o společnosti 1. Základní údaje o společnosti Obchodní firma : Léčebné centrum sv. Markéty, a.s. Sídlo: Lázně 117, 383 01 Prachatice Právní forma: akciová společnost IČO: 260 40 166 Rozhodující předmět činnosti: Poskytování

Více

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2010

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2010 OBSAH Základní údaje Podnikatelská činnost a stav majetku Vybrané údaje a finanční ukazatele Aktivity v oblasti výzkumu a vývoje Aktivity v oblasti ochrany životního prostředí Události po datu účetní závěrky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období za období 1.4.2010 31.3.2011 Vypracoval: Pavla Steffanová Podklady poskytl: Ing. Michal Šlachta, p. Iveta Staniczková, Ing. Václav Klaška Datum: 05.08.2011 Strana 1 z 30 1 OBSAH 1 OBSAH...2 2 ÚVODNÍ SLOVO

Více

Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za účetní období 11 měsíců končící 30. listopadu 2015 Obsah

Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za účetní období 11 měsíců končící 30. listopadu 2015 Obsah Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za účetní období 11 měsíců končící 30. listopadu 2015 Obsah Profil společnosti... 2 Zpráva o podnikatelské činnosti... 4 Následné události... 5 Zpráva o vztazích

Více

Geewa a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014

Geewa a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Geewa a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Geewa a.s. Sokolovská 84 186 00 Praha 8 Česká republika corporate.geewa.com Obsah 1. Základní identifikační údaje společnosti 2. Zpráva o podnikatelské činnosti a stavu majetku

Více

Podhoran Černíkov a. s.

Podhoran Černíkov a. s. Podhoran Černíkov a. s. Černíkov čp. 37 345 06 p. Kdyně IČO 47718951 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A ZA OBDOBÍ 1.1. 31.12.2014 Obsah : I. Základní identifikační údaje o společnosti II. Informace o výkonnosti,

Více

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2007

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2007 OBSAH Základní údaje Podnikatelská činnost a stav majetku Vybrané údaje a finanční ukazatele Aktivity v oblasti výzkumu a vývoje Aktivity v oblasti ochrany životního prostředí Události po datu účetní závěrky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Genisoft, a.s. za rok 2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA Genisoft, a.s. za rok 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA Genisoft, a.s. za rok 2012 Strana 1 (celkem 21) 1. OBSAH 1. Obsah 2 2. Úvodní slovo předsedy představenstva 3 3. Základní identifikační údaje o společnosti.. 4. Organizační členění akciové

Více

6. CZ-NACE 17 - VÝROBA PAPÍRU A VÝROBKŮ Z PAPÍRU

6. CZ-NACE 17 - VÝROBA PAPÍRU A VÝROBKŮ Z PAPÍRU 6. - VÝROBA PAPÍRU A VÝROBKŮ Z PAPÍRU Výroba papíru a výrobků z papíru 6.1 Charakteristika odvětví Odvětví CZ-NACE Výroba papíru a výrobků z papíru - celulózopapírenský průmysl patří dlouhodobě k perspektivním

Více

Výroční zpráva společnosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2007

Výroční zpráva společnosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2007 Výroční zpráva společnosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2007 Ve Zlíně dne 23. dubna 2008 Obsah 1. Profil společnosti 2. Vrcholové orgány společnosti a údaje o akcionářích 3. Údaje o vydaných cenných papírech

Více

Výroční zpráva společnosti s ručením omezeným SOSTAF s.r.o. R o k

Výroční zpráva společnosti s ručením omezeným SOSTAF s.r.o. R o k společnosti s ručením omezeným SOSTAF s.r.o. R o k 2 0 0 9 Strana 1 (celkem 6) Obsah Základní údaje o společnosti Činnost podniku v roce 2009 Výhled na rok 2010 Účetní závěrka v plném rozsahu Zpráva o

Více

Ing. Václav Matyáš Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR

Ing. Václav Matyáš Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR FÓRUM ČESKÉHO STAVEBNICTVÍ 2010 STAVEBNICTVÍ A RECESE Praha 3. března 2010 Ing. Václav Matyáš Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR Obsah prezentace: Vývoj stavebnictví v roce 2009 a výhled zakázky Strategie

Více

Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost Revoluční 1930/86 400 32 Ústí nad Labem IČ: 00011789

Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost Revoluční 1930/86 400 32 Ústí nad Labem IČ: 00011789 Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost Revoluční 1930/86 400 32 Ústí nad Labem IČ: 00011789 kótovaného cenného papíru za období od 1. ledna 2012 do 31. března 2012 21. 5. 2012 Zpráva statutárního

Více

IČO: tel. : DIČ: CZ fax : URL : č.

IČO: tel. : DIČ: CZ fax : URL :  č. IČO: 41 69 47 67 tel. : 222 728 681-3 e-mail: info@ot.cz DIČ: CZ 41 69 47 67 fax : 222 728 680 URL : www.ot.cz č. účtu: 167329/0800 Výroční zpráva za rok 2009 společnosti Omega-Teplotechna Praha a.s. pro

Více

Zpráva o obchodní činnosti za rok 2011

Zpráva o obchodní činnosti za rok 2011 PROFIL SPOLEČNOSTI Akciová společnost KM-PRONA, a.s. byla založena zakladatelskou smlouvou dne 23.7.2003 rozhodnutím jediného akcionáře pana Vladimíra Minaříka a dne 8.12.2003 zapsána do Obchodního rejstříku,

Více

1. Úvodní slovo. Společnost TON ENERGO a.s. nemá organizační složku v zahraničí.

1. Úvodní slovo. Společnost TON ENERGO a.s. nemá organizační složku v zahraničí. OBSAH 1. Úvodní slovo 2. Základní údaje o společnosti 3. Roční účetní závěrka 4. Zpráva auditora 5. Cíle společnosti pro rok 2015 6. Návrh na vypořádání výsledku hospodaření za rok 2014 7. Zpráva dozorčí

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Horní Lomná

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Horní Lomná ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Horní Lomná 21. 06. 2016. Charakteristika společnosti ENERGETIKA TŘINEC, a.s. je 100 % dceřiná společnost Třineckých železáren, a.s. Zásobuje energiemi především mateřský podnik,

Více

Výroční zpráva 2014H

Výroční zpráva 2014H Výroční zpráva společnosti AZ KLIMA a. s. za hospodářské období 2014H (1.4.2014 31.3.2015) 1. Úvodní slovo ředitele společnosti: Společnosti AZ KLIMA a.s. ukončila další z úspěšných hospodářských roků

Více

Mezitímní účetní závěrka. k 30.6.2005

Mezitímní účetní závěrka. k 30.6.2005 Mezitímní účetní závěrka k Název společnosti: Sídlo: Právní forma: Burešova 938/17, 660 02 Brno střed akciová společnost IČ: 463 427 96 Komentář k prezentovaným výsledkům Popis hospodářské činnosti v prvním

Více

ROZVAHA Obchodní firma nebo jiný. ve zjednodušeném rozsahu. ke dni 31.12.2012 Svojšovická 24 (v celých tisících Kč)

ROZVAHA Obchodní firma nebo jiný. ve zjednodušeném rozsahu. ke dni 31.12.2012 Svojšovická 24 (v celých tisících Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou ROZVAHA Obchodní firma nebo jiný č. 500/2002 Sb., ve znění pozdějších předpisů ve zjednodušeném rozsahu název účetní jednotky (v celých tisících Kč) Bytové družstvo ke

Více

Výroční zpráva společnosti ARKADIA, a.s. za rok 2011

Výroční zpráva společnosti ARKADIA, a.s. za rok 2011 Výroční zpráva společnosti ARKADIA, a.s. za rok 2011 Obsah Profil společnosti a výhled do roku 2012 Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti ARKADIA, a.s. a o stavu jejího majetku za

Více

OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY 2011

OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY 2011 Výroční zpráva 2011 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY 2011 Úvodní slovo generálního ředitele 2 1. Profil společnosti 3 2. Statutární orgány společnosti 3 3. Zpráva o činnosti a finanční situace 4 4. Pracovněprávní

Více

2011 0DMHWHN &HONHP 1iNODG\ &HONHP

2011 0DMHWHN &HONHP 1iNODG\ &HONHP VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 2011 Obsah: I. Slovo ředitele společnosti str. 1 PŘÍLOHY Zpráva o vztazích Zpráva dozorčí rady Účetní závěrka a zpráva auditora 1 I. VII. Slovo ředitele společnosti Liberecká IS a.s.

Více

OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 1

OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 OBSAH 1 SLOVO VEDENÍ SPOLEČNOSTI... 3 2 SKUTEČNOSTI, KTERÉ NASTALY AŽ PO ROZVAHOVÉM DNI A JSOU VÝZNAMNÉ PRO NAPLNĚNÍ ÚČELU VÝROČNÍ ZPRÁVY... 4 3 PŘEDPOKLÁDANÝ VÝVOJ ČINNOSTI ÚČETNÍ

Více

Výroční zpráva 2012H

Výroční zpráva 2012H Výroční zpráva společnosti AZ KLIMA a. s. za hospodářské období 2012H (1.4.2012 31.3.2013) 1. Úvodní slovo generálního ředitele: Vznik společnosti AZ KLIMA a.s. (původní název BWY Czech a.s.) je výsledkem

Více

1. Hospodaření a individuální účetní závěrka za rok 2013 akciové společnosti. Roční účetní výkazy 2013

1. Hospodaření a individuální účetní závěrka za rok 2013 akciové společnosti. Roční účetní výkazy 2013 Zpráva o výsledcích hospodaření společnosti, řádné Individuální účetní závěrce a Konsolidované účetní závěrce za rok 2013, informace o výrocích auditora a návrh představenstva na rozdělení zisku 1. Hospodaření

Více

MEZITÍMNÍ ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI ENERGOAQUA, a.s.

MEZITÍMNÍ ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI ENERGOAQUA, a.s. MEZITÍMNÍ ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA ZA OBDOBÍ 1-4 /2010 MEZITÍMNÍ ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI ENERGOAQUA, a.s. ENERGOAQUA, a.s. 1. máje 823, Rožnov pod Radhoštěm Tel.: +420 571 844 389 email: energoaqua@energoaqua.

Více

Mezitímní zpráva. Období: (obsahuje hospodářské výsledky za I.Q 2010)

Mezitímní zpráva. Období: (obsahuje hospodářské výsledky za I.Q 2010) Mezitímní zpráva Období: 1. 1. 2010 19. 5. 2010 (obsahuje hospodářské výsledky za I.Q 2010) Na Hroudě 1492/4 100 05 Praha 10 IČ: 60193913 Základní údaje Pražské energetiky, a.s. Základní údaje IČ 60193913

Více

Výroční zpráva společnosti za rok 2009

Výroční zpráva společnosti za rok 2009 Výroční zpráva společnosti za rok 2009 Výrok auditora 1 Obsah Obsah strana 1. Textová část 3-4 2. Statutární orgány společnosti 5 3. 2009 3.1 Výrok auditora 7-10 3.2 Rozvaha 11-14 3.3 Výsledovka 15-16

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 31.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Vybrané ukazatele společnosti MERO ČR, a.s.

Vybrané ukazatele společnosti MERO ČR, a.s. Vybrané ukazatele společnosti MERO ČR, a.s. Vybrané ukazatele Společnosti 2016 2015 (v tis. Kč) Stálá aktiva 7 233 960 7 688 471 Oběžná aktiva 4 226 700 3 831 364 z toho Peněžní prostředky a ekvivalenty

Více

Výroční zpráva společnosti TECH PHARMA, a.s. za rok 2013

Výroční zpráva společnosti TECH PHARMA, a.s. za rok 2013 Výroční zpráva společnosti TECH PHARMA, a.s. za rok 2013 se sídlem Revoluční 765/19, Praha 1, PSČ: 110 00, IČO: 266 88 956, společnost je zapsána v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 7601,

Více