Příloha č. 4a) - Financování investičních akcí v roce 2013 v tis. Kč

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha č. 4a) - Financování investičních akcí v roce 2013 v tis. Kč"

Transkript

1 Příloha č. 4a) - Financování investičních akcí v roce 2013 Oblast seskupení položek Návrh na úvěrový rámec KB Návrh na úvěrový rámec EIB Návrh na rozpočet OK Celkem Rozpracovaná projektová 61 - Investiční nákupy a související výdaje školství Rozpracované investice 61 - Investiční nákupy a související výdaje Rozpracované opravy 51 - Neinvestiční nákupy a související výdaje mezisoučet za oblast školství Rozpracovaná projektová 61 - Investiční nákupy a související výdaje Rozpracovaná projektová 51 - Neinvestiční nákupy a související výdaje sociální Rozpracované investice - stavební 61 - Investiční nákupy a související výdaje Rozpracované opravy 51 - Neinvestiční nákupy a související výdaje mezisoučet za oblast sociální Rozpracovaná projektová 61 - Investiční nákupy a související výdaje kultura Rozpracované investice - stavební 61 - Investiční nákupy a související výdaje Rozpracované investice - ORJ Investiční nákupy a související výdaje mezisoučet za oblast kultury Rozpracovaná projektová 61 - Investiční nákupy a související výdaje doprava Rozpracované investice OIEP 61 - Investiční nákupy a související výdaje mezisoučet za oblast dopravy zdravotnictví Rozpracované investice - stavební 61 - Investiční nákupy a související výdaje mezisoučet za oblast zdravotnictví velké investiční akce 61 - Investiční nákupy a související výdaje Celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 81 (celkem 118)

2 Oblast školství Rozpracovaná projektová Poř. Číslo Oblast Název akce Popis Celkem PO z IF KB EIB rozpočet OK Pokračování v 1 OL Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga, Olomouc, Pöttingova 2 - Sanace krovu školní budovy Nutnost řešit havarijní stav krovů i střešní krytiny. Krov je na mnoha místech napaden dřevokaznými činiteli. DSP, DPS SP SU Střední průmyslová škola elektrotechnická, Mohelnice, Gen. Svobody 2 - Rekonstrukce venkovní kanalizace SPŠE Mohelnice Projekt nové oddílné kanalizace v areálu školy. Jedná se o vyvolanou investici v návaznosti na výstavbu nové oddílné kanalizace a ČOV města Mohelnice. - DSP, DPS, SP Oblast školství - rozpracovaná projektová celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 82 (celkem 118)

3 Oblast školství Rozpracované investice Poř. číslo. Popis akce: Celkem: PO z IF: KB EIB rozpočet OK: 1 OL Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc, tř. 17. listopadu 49 - Rekonstrukce osvětlení a elektroinstalace Jedná se o kompletní výměnu elektroinstalace a osvětlení včetně rekonstrukce rozvaděčů, dle platných norem a předpisů. V roce 2009 proběhla na škole kontrola ze strany KHS Olomouc, při které byly zjištěny nedostatky, týkající se osvětlení učeben a ostatních prostor školy. Elektroinstalace je provedena ještě ve dvouvodičové rozvodné soustavě. Svítidla jsou po době životnosti neopravitelná, kryty křehké, rozpadají se. DPS OL Střední škola, Olomouc - Svatý Kopeček, B. Dvorského 17 - Výměna oken a zateplení pavilonu Výměna dřevěných oken na pavilonu a zeteplení. CN PR Střední škola technická, Přerov, Kouřílkova 8 - Vybudování kotelny Na základě přerušení dodávky tepelné energie na detašované pracoviště školy v objektu 9. května Přerov je nutné vybudovat samostatnou plynovou kotelnu včetně přípojky plynu a pitné vody. Současně bude rekonstruována otopná soustave ve velké hale. PD JE Střední odborná škola a Střední odborné učiliště zemědělské, Horní Heřmanice 47 - Úpravna a čistírny vod Oblast školství - rozpracované investice celkem Výměna 30 let starých technologií úpravy a čištění vody. PD Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 83 (celkem 118)

4 Oblast školství Rozpracované opravy Poř. číslo. Popis akce: náklady s DPH Celkem: PO z IF: KB EIB rozpočet OK: 1 PR Střední lesnická škola, Hranice, Jurikova Střecha historické budovy školy Výměna ztrouchnivělých krovů a latí a výměna krytiny, přes kterou do střechy zatéká. PD PV Obchodní akademie, Prostějov, Palackého 18 - Výměna oken Výměna stávajících dřevěných oken byla na základě požadavku NPÚ na repasi. PD OL Základní škola, Dětský domov a Školní jídelna, Litovel - Výměna oken na DD Litovel, Husova 651 Jedná se o výměnu stávajících dřevěných oken na nová okna. Do zahrady budou plastová okna, do ulice dřevěná eurookna Oblast školství - rozpracované opravy celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 84 (celkem 118)

5 Oblast sociální Rozpracovaná projektová Poř. číslo. Popis: Celkem PO z IF KB EIB rozpočet OK 1 JE,OL, Pasportizace objektů SU, PV, příspěvkových organizací PR Zajištění aktualizací v projektech pasportizace na investicích a opravách realizovaných v roce SU Domov důchodců Šumperk - Rekonstrukce kuchyně Původní kapacita 120 obědů, požadovaná je 330. Zařízení je z roku Oblast sociální - rozpracovaná projektová celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 85 (celkem 118)

6 Oblast sociální Rozpracované investice stavební Poř. číslo Popis: náklady s DPH Vynaloženo k Celkem: PO z IF KB EIB rozpočet OK 1 OL 2 SU Nové Zámky - poskytovatel sociálních služeb - Úprava vnitřních prostor budovy zámku včetně vybavení Domov důchodců Štíty - Připojení zemního plynu Jedná se o rekonstrukci vnitřních světelných a silnoproudých rozvodů a stavební úpravy ve vytipovaných částech objektu. Provedení plynovodního řadu STL plynovodu pro připojení objektu v Jedlí (dosud vytápění Propan-butan). PD DUR, UR, DSP, SP, DZS OL Nové Zámky - poskytovatel sociálních služeb - Výměna oken a rekonstrukce venkovního omítkového pláště Jedná se o výměnu oken a o nové omítky objektu včetně nátěru a oprav pískovcových fasádních prvků. PD PR Domov Na zámečku Rokytnice - Půdní vestavba, (I. etapa) Stavební úpravy v půdních prostorách - vybudování chybějícího zázemí pro zaměstnance (šatny, sklady, kanceláře) včetně sanace krovu. DSP, DPS OL Nové Zámky - poskytovatel sociálních služeb - komunikace a zpevněné plochy Jedná se o rekonstrukci komunikace a zpevněných ploch a vybudování bezbariérového vstup. Dále se jedná se o stavbu altánu, podstavců soch, mobiliář, pítko, osvětlení, trafo, inženýrské sítě. PD Oblast sociální - rozpracované investice stavební celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 86 (celkem 118)

7 Oblast sociální Rozpracované opravy Poř. číslo. Popis akce: náklady s DPH Celkem: PO z IF: KB EIB rozpočet OK: 1 PR Domov pro seniory Tovačov - Oprava střechy a výměna oken (I. etapa) Výměna střešní krytiny včetně okapů a oplechování a výměna atypických trojúhelníkových oken ve II. patře. Současná krytina propouští srážkovou vodu, klientů zatéká do pokojů, okapy jsou neopravitelné, okny zatéká a netěsní. DSP, DPS SU Penzion pro důchodce Loštice - Sanace zdiva Objekt je z pohledu zajištění izolace proti zemní vlhkosti v havarijním stavu. PD OL Domov pro seniory Pohoda Chválkovice - vnitroareálové komunikace pro pěší Jedná se opřípravu a realizaci nové akce, spočívající v opravě stávajících chodníků pro pěší. Tyto chodníky jsou v dožitém stavu s poničenými obrubami, popraskaným a nerovným asfaltobetonovým povrchem, který znesnadňuje chůzi klientům tohoto zařízení Oblast sociální - rozpracované opravy celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 87 (celkem 118)

8 Oblast kultury Rozpracovaná projektová Poř. číslo. Popis: Celkem PO z IF KB EIB rozpočet OK 1 PR 2 OL Muzeum Komenského v Přerově - Osvětlení na hradě Helfštýn Vlastivědné muzeum v Olomouci - Arboretum Bílá Lhota - zázemí a zemědělské muzeum Jedná se o zpracování projektové, která bude řešit venkovní nasvětlení celého areálu. Z hlediska významu a polohy této národní kulturní památky je předpoklad, že toto nasvětlení zvýší její atraktivitu. Olomoucký kraj odkoupil v 01/2012 nové pozemky a budovy bývalého vepřína v Bílé Lhotě, vedle arboreta, za účelem prodeje výpěstků a zřízení prostor pro zemědělské muzeum. V rámci přípravy je nutné zpracovat projektovou dokumentaci stavby a získat stavební povolení. PD PD Oblast kultury - rozpracovaná projektová celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 88 (celkem 118)

9 v tis.kč Oblast kultury Rozpracované investice stavební Poř. číslo Oblast Popis: Celkem PO z IF KB EIB rozpočet OK 1 JE Vlastivědné muzeum Jesenicka - Expozice geologie Jedná se o realizaci nové expozice. Současná expozice geologie je zastaralá. DZS JE Vlastivědné muzeum Jesenicka - Jedná se o přípojku elektroinstalace pro konání venkovních akcí v Posilující přípojka elektroinstalace pro prostoru nádvoří a před budovou Vodní tvrze. venkovní akce DZS PV Čechy pod Kosířem - Rekonstrukce a využití objektů, II. etapa Jedná se o 2. etapu rekonstrukce zámku Čechy pod Kosířem - restaurování dřevěných prvků, dveří, podlah a výměnu oken v jižním křídle, zbudování podlahy, rekonstrukci přízemí jižního křídla budovy (topení, elektřina, sanace vlhkosti, podlahy včetně odvětrání), vybudování archeologického centra a výstavních prostor, dokončení opravy sociálního zařízení a zresturování výstavního mobiliáře, který byl původně na zámku v Čechách p.k., a který bude na zámku instalován v rámci vybudování nové zámecké expozice. PD Oblast kultury - rozpracované investice stavební celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 89 (celkem 118)

10 Odbor kultury a památkové péče Správce: PhDr. Jindřich Garčic ORJ - 13 v tis.kč Oblast kultury Rozpracované investice a opravy OKPP Poř. číslo Oblast Popis: Celkem PO z IF KB EIB rozpočet OK 1 OL 2 PV Vlastivědné muzeum v Olomouci - ALMA MATER OLOMUCENSIS - II. ETAPA Muzeum Prostějovska v Prostějově - stálá historická a archeologická expozice Jedná se o dokončení expozice dějin UP Olomouc v sále Vlastivědného muzea v Olomouci. Na základě hotového projektu je realizována v roce 2012 I. etapa a II.etapa, která by zahrnovala audiovizuální techniku, by byla dokončenav roce Stejně jako v I. etapě se jedná o společný projekt s UP Olomouc, kdy z celkové částky na rok 2013 ve výši ,- Kč by podíl VMO činil 50 %, tj ,- Kč. Dokončení stálých expozic navazuje na rozestavěné expozice v roce V roce 2013 je plánováno dokončeníobou expozic - archeologické i historické. Částka tis. Kč je určena na realizaci stavebních činností, elektroinstalací včetně osvětlení, restaurování sbírkových předmětů, dohotovení replik a modelů, pořízení vitrin, nábytku a počítačové techniky. PD PD OL Vlastivědné muzeum v Olomouci - Expozice etnografie a osobností kraje Oblast kultury - rozpracované investice a opravy OKPP celkem Na základě zpracované projektové je zahájena v roce 2012 ve výši ,- Kč a předpoklad v roce 2013 je rozšíření této expozice o další osobnosti v předpokládané finanční výši ,- Kč. PD Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 90 (celkem 118)

11 ORJ - 17 Správce: Ing. Miroslav Kubín Oblast dopravy Rozpracovaná projektová Poř. číslo. Číslo silnice Název investiční akce Popis akce náklady s DPH Vynaloženo do Celkem KB EIB rozpočet OK 1 PV II/150 Ohrozim - obchvat Obchvat obce Ohrozim v délce 1,58 km. DÚR,ÚR, DSP,DZS SP OL II/150 Dub nad Moravou - hranice okresu - rekonstrukce silnice Rekontrukce a modernizace dožité silnice v délce 3,136 km. DÚR ÚR, DSP,SP, DZS PV II/366 Prostějov - přeložka silnice Přeložka frekventované silnice (severní obchvat města) v celkové délce 3,0 km. DÚR,DSP, DZS ÚR,SP PR II/436 Přerov - úprava křižovatky silnic Nové řešení stávající průsečné křižovatky na hlavním průtahu městem. S DÚR,ÚR,DSP, DZS,SP OL II/435 Dub - Tovačov, stavební úpravy Stavební úpravy silnice od křižovatky s II/150 v obci Dub n.m. po křižovatku s II/433 v Tovačově - délka cca 5,9 km. DÚR,ÚR, DSP,DZS SP OL III/44436 Bělkovice - Lašťany -obchvat Převedení těžké nákladní dopravy z kamenolomu mimo obec - délka nové komunikace cca 3,265 km. DÚR ÚR, DSP,DZS,SP OL II/436 Pňovice - průtah Rekonstrukce silnice po kanalizaci v délce 2,4 km v obci Pňovice a částečně za obcí. Počátek úseku je v obci Pňovice na křižovatce silnic II/446 a II/447, konec řešeného úseku je za obcí Pňovice na křižovatce se silnicí II/447. DSP, DZS SP SU II/444 Mohelnice - křížení s železniční tratí Řešení nevyhovujícího podjezdu pod železniční tratí. - DÚR, ÚR PV III/4345 Klenovice na Hané - Ivaň Rekonstrukce vybraných úseků mezi obcemi,recyklace za studena (úsek 4,27km). - DSP,DZS,SP PR II/439 Ústí průtah a hranice okr. VS Rekonstrukce silnice, délka 4,8 km. - DÚR,ÚR,DSP, DZS,SP SU II/369 Hanušovice křižovatka I/11 Rekonstrukce silnice - vybrané úseky 3,5 km. - DSP,DZS,SP PV III/37354, III/36618 Horní Štěpánov Rekonstrukce silnice - dokončení ve směru od Konice, úsek 2,7 km. - DÚR,ÚR,DSP, DZS,SP OL II/449 Senice - průtah Dokončení rekonstrukce úseku silnice v průtahu obce - recyklace za studena (úsek 1,2km). DÚR,ÚR,DS P, DZS SP PR III/44029 Drahotuše - průtah Rekonstrukce průtahu, dlažba, úsek 2 km. DSP, DZS SP PV III/37354 Holubice - Hrochov Rekonstrukce silnice - havarijní stavební stav, 7 km. - DSP,DZS,SP OL III/4359, III/4353 Velký Týnec - rekonstrukce silnice, IV. etapa Rekonstrukce silnice v délce 1,200 km. DSP, DZS SP PV II/44934 Stavební úpravy křižovatky u žel. přejezdu na ul. Olomoucká, Prostějov Výstavba přejezdového zabezpečovacího zařízení světelného v km 1,424 trati Prostějov - Chornice. DÚR ÚR, DSP, DZS, SP OL III/44317 Velká Bystřice - okružní křižovatka Zpracování projektové s ohledem na přípravu infrasktury v souvislosti s plánovanou výstavbou komerčně výrobní zóny. - ÚR, DSP, DZS, SP JE II/369 Ostružná - Branná - rekonstrukce komunikace Úprava křížení silnice s železniční tratí prostřednictvím přeložení části komunikace a zřízení mostního objektu, který řeší stávající lokální závadu. studie DÚR Oblast dopravy - rozpracovaná projektová celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 91 (celkem 118)

12 Oblast dopravy Rozpracované investice zajišťované OIEP Poř. číslo Oblast č.silnice Název akce Popis Celkem: PO z IF KB EIB rozpočet OK Pokračování v 1 PR II/434 Sušice - přeložka silnice, rekultivace původního úseku Rekultivace původního úseku silnice v délce 90m v obci Sušice. DSP, DZS, SP, OL/ PR II/150 Dub nad Mor. - hranice krajů OL/ZL, stavební úpravy Akce dokončena, jedná se o úhradu splátek do roku 2014 ( akce proběhla formou PPP). - splátky Vypořádání staveb Výkupy pozemků po dokončení staveb. - výkupy PV II/366 Prostějov - přeložka silnice - výkup budovy Výkup budovy. výkup OL II/446 Pňovice-průtah Rekonstrukce silnice po kanalizaci v délce 2,4 km v obci Pňovice a částečně za obcí. Počátek úseku je v obci Pňovice na křižovatce silnic II/446 a II/447, konec řešeného úseku je za obcí Pňovice na křižovatce se silnicí II/447. DSP, DZS, SP OL II/449 Valšovský Žleb-Dlouhá Loučka Rekonstrukce silnice za obcí Dlouhá Loučka v délce cca 1,5 km včetně opěrné zdi. DSP, DZS, SP Oblast dopravy - rozpracované investice zajišťované OIEP celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 92 (celkem 118)

13 Správce: ORJ - 17 Ing. Miroslav Kubín Oblast zdravotnictví Rozpracované investice stavební Poř.číslo. Popis: Vynaloženo k Celkem: PO z IF: KB EIB rozpočet OK: roce 2014 a 1 OL Zdravotnická záchranná služba OK - Rekonstrukce a dostavba provozního zázemí LZZS OK hangáru heliport Olomouc Rekonstrukce a dostavba provozní základny LZZS je nutná pro splnění požadavků ÚCL, které vychází z nařízení Komise ES č. 2042/2003 PD Oblast zdravotnictví - rozpracované investice stavební celkem Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 93 (celkem 118)

14 Velké investiční akce Rozpracované investice Poř. číslo Oblast Popis: náklady s DPH Návrh na rok 2013 EIB rozpočet OK roce 2014 roce OL Dostavba budovy Slovanského gymnázium Olomouc Jedná se o 4 podlažní dostavbu školy, která by řešila stravování studentů a učitelů tří škol v dostupné vzdálenosti (jídelna a výdejna jídla), náhradu stávajícího provizorního pavilonu ve dvoře, nedostatečný počet tříd, hygienických zařízení, bezbariérové úpravy, tělocvičnu a další zázemí gymnázia. DUR, DSP, SP, DPS, OL Nový pavilon areálu Domov seniorů Pohoda, Olomouc - Chválkovice Nový objekt areálu pro 100 klientů v samostatných jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením včetně parkoviště a inženýrských sítí. Součástí objektu je zázemí pro zdravotní personál, ošetřovny, kuchyňky, šatny sociální zařízení a další nezbytné technické zázemí, společenský sál. DUR, UR, DSP, SP, DPS PR Nový pavilon areálu Domov pro seniory Radkova Lhota Nový pavilon pro poskytování sociální služby Domovy se zvláštním režimem podle 50 zákona o sociálních službách s orientací na klienty postižené demencí pro 80 klientů. S DUR, DSP, SP, DPS Celkem velké investiční akce Příloha č. 4a): Investice pro rok 2013 Strana 94 (celkem 118)

Výdaje Olomouckého kraje na rok j) Financování rozpracovaných investičních akcí. Oblast školství. Oblast dopravy. Příl. č.

Výdaje Olomouckého kraje na rok j) Financování rozpracovaných investičních akcí. Oblast školství. Oblast dopravy. Příl. č. Výdaje Olomouckého kraje na rok 28 3j) Financování rozpracovaných investičních akcí Příl. č.: Oblast Název přílohy: Investiční fondy PO Oblast školství Rozpracovaná projektová dokumentace Rozpracované

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok g) Financování rozpracovaných investičních akcí

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok g) Financování rozpracovaných investičních akcí 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 29 g) Financování rozpracovaných investičních akcí Příl. č.: Název přílohy: Investiční fondy PO Ropracované projektové dokumentace Oblast školství Rozpracované investiční

Více

Oblast školství - součet Oblast sociální Rozpracovaná projektová dokumentace 118 Oblast sociální Rozpracované investiční akce 119

Oblast školství - součet Oblast sociální Rozpracovaná projektová dokumentace 118 Oblast sociální Rozpracované investiční akce 119 4. Financování investičních akcí a) Návrh rozpracovaných investičních akcí v roce 211 Oblast Název přílohy Strana č. Oblast školství Rozpracovaná projektová dokumentace 116 Oblast školství Rozpracované

Více

5a) Financování rozpracovaných investičních akcí v roce 2016

5a) Financování rozpracovaných investičních akcí v roce 2016 5a) Financování rozpracovaných investičních akcí v roce 2016 Název přílohy Spolufinan. PO z IF: Předfinancování - revolving Návrh na rozpočet OK Oblast školství Rozpracované investice a opravy nad 500

Více

10. Projekt "Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky ( tis.kč)

10. Projekt Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky ( tis.kč) 10. Projekt "Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky (900 000 tis.kč) Oblast dopravy 1) akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělení přípravy a realizace

Více

4. Financování investičních akcí b) Návrh nových investičních akcí v roce 2012 v tis. Kč

4. Financování investičních akcí b) Návrh nových investičních akcí v roce 2012 v tis. Kč 4. Financování investičních akcí b) Návrh nových investičních akcí v roce 2012 Oblast Název přílohy Spolufinan. : Návrh na úvěrový rámec KB Návrh na úvěrový rámec EIB Návrh na OK Celkem Oblast školství

Více

7. Investice do majetku Olomouckého kraje - akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělením přípravy a realizace investic

7. Investice do majetku Olomouckého kraje - akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělením přípravy a realizace investic 7. Investice do majetku Olomouckého kraje - akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělením přípravy a realizace investic Rekapitulace v tis.kč skutečnost % oblast dopravy 47 188 74 274 72 186 97,2 oblast

Více

Název akce: Domov pro seniory Javorník - Stravovací provoz. Domov důchodců Kobylá - Kotelna - B1 Ústav sociální péče pro mládež Jeseník - Střecha

Název akce: Domov pro seniory Javorník - Stravovací provoz. Domov důchodců Kobylá - Kotelna - B1 Ústav sociální péče pro mládež Jeseník - Střecha Přehled stavebních investičních akcí u s předpokládanou hod Název akce: Domov pro seniory Javorník - Stravovací provoz Domov důchodců Kobylá - Kotelna - B1 Ústav sociální péče pro mládež Jeseník - Střecha

Více

8. Přehled financování investičních akcí v roce 2014

8. Přehled financování investičních akcí v roce 2014 8. Přehled financování investičních akcí v roce 2014 schválený rozpočet upravený rozpočet skutečnost oblast školství 79 000,00 470 343 862,11 404 581 044,72 - rozpočet kraje 79 000,00 134 423 256,09 113

Více

10. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého (z vlastních zdrojů Olomouckého kraje)

10. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého (z vlastních zdrojů Olomouckého kraje) 1. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého (z vlastních zdrojů Olomouckého kraje) oblast dopravy oblast školství oblast sociálních věcí oblast kultury oblast zdravotnictví Celkem

Více

Oblast školství - součet Oblast sociální Projektová dokumentace

Oblast školství - součet Oblast sociální Projektová dokumentace 4. Financování investičních akcí b) Financování nových investičních akcí Oblast Název přílohy Spolufinancování PO z IF: Oblast školství Projektová dokumentace Oblast školství Nové investiční akce 1 15

Více

3. Investice a opravy do majetku Olomouckého kraje

3. Investice a opravy do majetku Olomouckého kraje 3. Investice a opravy do majetku Olomouckého kraje Rekapitulace v tis.kč skutečnost % krajský úřad 0 12 612 12 550 oblast dopravy 55 000 59 854 59 346 99 oblast škoství 47 080 52 218 51 621 99 oblast sociálních

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne 11.9.2017 -Rozpočtová změna 406/17 poskytovatel: Ministerstvo kultury důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu

Více

6. Závazné ukazatele příspěvkových organizací

6. Závazné ukazatele příspěvkových organizací a) v oblasti školství ORJ - 19 SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 SŠ gastronomie a farmářství, Jeseník, U Jatek 8 50,00 1 300,00

Více

7. Závazné ukazatele příspěvkových organizací

7. Závazné ukazatele příspěvkových organizací a) v oblasti školství ORJ - 19 - průměrný SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 50,00 SŠ gastronomie a farmářství, Jeseník, U

Více

10. a) Závazné ukazatele příspěvkových organizací v oblasti školství

10. a) Závazné ukazatele příspěvkových organizací v oblasti školství 10. a) příspěvkových organizací v oblasti školství v tis. Kč SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 SŠ gastronomie a farmářství,

Více

7. Závazné ukazatele příspěvkových organizací

7. Závazné ukazatele příspěvkových organizací a) v oblasti školství ORJ - 19 v tis. Kč SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 SŠ gastronomie a farmářství, Jeseník, U Jatek 8

Více

Název přílohy Celkem Dotace

Název přílohy Celkem Dotace 5c) Návrh nových investičních akcí 2016 Název přílohy Celkem Dotace Spolufinan. PO z IF: Návrh na rozpočet OK Předfinancování dotace z rozpočtu OK Návrh na rozpočet OK celkem Oblast školství Nová projektová

Více

Oblast Název přílohy Strana č.

Oblast Název přílohy Strana č. 4. Financování investičních akcí b) Návrh nových investičních akcí v roce 211 Oblast Název přílohy Strana č. Oblast školství Nová projektová dokumentace 13 Oblast školství Nové investice 131-133 Oblast

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2010 b) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem celkem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2010 b) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem celkem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2010 b) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem celkem Organizace SCHVÁLENÝ ROZPOČET 2009 UPRAVENÝ ROZPOČET k 30.9.09 )1 NÁVRH ROZPOČTU Z toho : Z toho : Z

Více

3. Financování investic - přehled akcí financovaných z rozpočtu Olomouckéh

3. Financování investic - přehled akcí financovaných z rozpočtu Olomouckéh 3. Financování investic - přehled akcí financovaných z rozpočtu Olomouckéh a) Oblast dopravy a silničního hospodářství Poř. číslo Název akce 1. II/449 Senice na H. - ostrůvek před obcí 2. III/44925 Třebčín

Více

Veolia, a.s. s 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP. Odbor

Veolia, a.s. s 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP. Odbor 18. Rozd 1. Přebyte Přebytek h Finanční v Veolia, a.s Zastupitelstv Veolia, a.s. s 2008). Dopo výdajů pro př Nevyčerpa Celkem k p Odbor 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP Strana 454 (celkem 464)

Více

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ MĚSTO HRANICE ODBOR ROZVOJE MĚSTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN: ORM/ /18/CA VYŘIZUJE Ing. Dagmar Čabalová TEL.: 581828200 FAX: 581828650 E-MAIL: dagmar.cabalova@mesto-hranice.cz DATUM: 21.01.2019 POSKYTNUTÍ

Více

9. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého vlastních zdrojů Olomouckého kraje)

9. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého vlastních zdrojů Olomouckého kraje) 9. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého vlastních zdrojů Olomouckého kraje) oblast dopravy oblast školství oblast sociálních věcí oblast kultury oblast zdravotnictví oblast

Více

Dodávky kancelářského papíru pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace. část 1 : Bez požadavku na poskytování náhradního plnění

Dodávky kancelářského papíru pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace. část 1 : Bez požadavku na poskytování náhradního plnění Dodávky kancelářského papíru pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace část 1 : Bez požadavku na poskytování náhradního plnění Ceny ACTIVA spol. s.r.o.: NÁZEV Xerografický papír A5 80g, bílá / Xerografický

Více

1 KH 2 KH 3 ODSH 4 OSR 5 OIEP. Odbor. z toho

1 KH 2 KH 3 ODSH 4 OSR 5 OIEP. Odbor. z toho 14. Přeby 1. Zůstate Zůstatek b Nevyčerpa Celkem zů Finanční v Celkem k p Odbor 1 KH 2 KH 3 ODSH 4 OSR 5 OIEP z toho a b Strana 274 (celkem 474) Odbor c d z toho e f g h z toho i j k l z toho m n o p q

Více

12. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého kraje

12. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého kraje 12. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého kraje v tis.kč oblast dopravy 245 452 203 500 182 172 89,5 oblast škoství 69 694 76 212 76 116 99,9 oblast sociálních věcí 149 709

Více

FOND INVESTIC A OPRAV ÚSTECKÉHO KRAJE Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok VÝDAJE

FOND INVESTIC A OPRAV ÚSTECKÉHO KRAJE Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok VÝDAJE FOND INVESTIC A OPRAV ÚSTECKÉHO KRAJE Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok - VÝDAJE v tis. Kč Běžné výdaje (rozpočtový výhled 79 000 tis. Kč) 32 022 82 862 27 905 109 986 286 109 700 77 964 343,47 z toho

Více

Oblast školství - součet Oblast sociální Nová projektová dokumentace

Oblast školství - součet Oblast sociální Nová projektová dokumentace Financování investičních akcí b) Návrh nových investičních akcí v roce 2012 Oblast Název přílohy Spolufinan. PO z IF: Oblast školství Nová projektová dokumentace 25 Oblast školství Nové investice 2 644

Více

5a) Financování rozpracovaných investičních akcí hrazených z rozpočtu v roce 2018 v tis. Kč. Název přílohy Nájemné SMN Fond investic PO

5a) Financování rozpracovaných investičních akcí hrazených z rozpočtu v roce 2018 v tis. Kč. Název přílohy Nájemné SMN Fond investic PO 5a) Financování rozpracovaných investičních akcí hrazených z rozpočtu v roce 2018 Oblast Název přílohy Nájemné SMN Fond investic PO Schválený rozpočet Schválený rozpočet celkem Oblast školství Rozpracované

Více

5.Finanční hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje - přecházející k

5.Finanční hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje - přecházející k 5.Finanční hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje - přecházející k 1.1.2003 a) Organizace v oblasti sociálních služeb b) Organizace v oblasti kultury c) Organizace v oblasti zdravotnictví

Více

Investiční projekty podporující vzdělávání v Olomouckém kraji. Odbor investic a evropských programů

Investiční projekty podporující vzdělávání v Olomouckém kraji. Odbor investic a evropských programů Investiční projekty podporující vzdělávání v Olomouckém kraji Odbor investic a evropských programů 04.06. 2014 Investiční projekty podporující vzdělávání v Olomouckém kraji OBSAH ROP Školské projekty Olomouckého

Více

BEZBARIÉROVOST KRAJSKÝCH ŠKOL Z HLEDISKA POHYBU

BEZBARIÉROVOST KRAJSKÝCH ŠKOL Z HLEDISKA POHYBU BEZBARIÉROVOST KRAJSKÝCH ŠKOL Z HLEDISKA POHYBU Vysvětlivky: odpověď ANO: odpověď NE: Název školy Adresa Telefon Bezbariérový vstup - bez schodů, příp. rampa, výtah, šířka vstupních dveří Přístupné šatny

Více

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje:

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje: I N F O R M A C E k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje: - p.p.č. 9 o výměře 886 m 2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova č.p. 46

Více

Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY

Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY Tabulka 1 Seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI a CLLD zpracovaný pro území MAP ORP Lipník nad. Identifikace

Více

a) Rozpracované opravy a investiční akce hrazené z rozpočtu Olomouckého kraje v tis. Kč

a) Rozpracované opravy a investiční akce hrazené z rozpočtu Olomouckého kraje v tis. Kč 5. Financování oprav, investičních akcí a projektů v roce 2017 a) Rozpracované opravy a investiční akce hrazené z rozpočtu Olomouckého kraje Název přílohy Nájemné SMN Investiční fond PO Návrh na rozpočet

Více

a) Příspěvkové organizace v oblasti školství Správce: vedoucí odboru Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA

a) Příspěvkové organizace v oblasti školství Správce: vedoucí odboru Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA a) Příspěvkové organizace v oblasti školství Správce: vedoucí odboru Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Rekapitulace hospodaření /výsledek hospodaření/ za rok 2009 - okres Olomouc ORG Název školy Adresa Náklady

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne 2.10.2017 -Rozpočtová změna 442/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč

,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Poř. číslo Obec Mírov Mírov 47 Mírov 78953 Žadatel Okres Šumperk IČO 00635995 Název akce/činnosti Stručný popis akce/činnosti Účel použití dotace na akci/činnost Multifunkční budova obce Mírov Projektem

Více

101/ příloha č. 1. Stránka 1

101/ příloha č. 1. Stránka 1 Poskytnutí účelového investičního příspěvku do fondu a zvýšení příspěvku na provoz příspěvkovým organizacím kraje v odvětví školství na rok 2016 1 100307 2 100340 3 575933 Střední škola zemědělství a služeb,

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Č.j. 9366/2017/Šm Spis OM-1834/2017 VYŘIZUJE: Ing. arch. Milan Šmíd ÚTVA: OM TELEFON: +420 556 879 693 E-MAIL: architekt@koprivnice.cz Istav Media, s.r.o. Nádražní

Více

Dotaz: Odpověď: Finanční prostředky určené místní části VLČOVICE v letech 2000-2010 (na investice a opravy)

Dotaz: Odpověď: Finanční prostředky určené místní části VLČOVICE v letech 2000-2010 (na investice a opravy) Dotaz: Žádáme o vyčíslení investic provedených a financovaných Městem Kopřivnice v místních částech Mniší a také Vlčovice (každou zvlášť). Odpověď: Finanční prostředky určené místní části VLČOVICE v letech

Více

Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV

Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV Investiční priority seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI,

Více

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ MĚSTO HRANICE ODBOR ROZVOJE MĚSTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN: ORM/ /18/CA VYŘIZUJE Ing. Dagmar Čabalová TEL.: 581828200 FAX: 581828650 E-MAIL: dagmar.cabalova@mesto-hranice.cz DATUM: 23.01.2018 POSKYTNUTÍ

Více

Zastupitelstvo města Břeclavi 27. zasedání konané dne Materiál k bodu č programu:

Zastupitelstvo města Břeclavi 27. zasedání konané dne Materiál k bodu č programu: Zastupitelstvo města Břeclavi 27. zasedání konané dne 11.06.2014 Materiál k bodu č. 6.35 programu: Zařazení investičních akcí do rozpočtu města na rok 2014 (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Projednáno:

Více

5b) Projekty spolufinancované z evropských fondů a národních fondů v tis. Kč

5b) Projekty spolufinancované z evropských fondů a národních fondů v tis. Kč 5b) Projekty spolufinancované z evropských fondů a národních fondů Název přílohy Nájemné SMN z Předfinancování z úvěru* Předfinancování z Kofinancování a z rozpočet OK celkem školství Projekty spolufinancované

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2017 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2017 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2017 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem Organizace UZ 2015 2016 2017 Srovnání (nárůst ) SKUTEČNOST K 31.12.2015 UPRAVENÝ (k 31.8.2016) návrůst/snížení

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne 25.6.2018 -Rozpočtová změna 391/18 poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace

Více

8. Přehled financování oprav a investic v roce 2015

8. Přehled financování oprav a investic v roce 2015 8. Přehled financování oprav a investic v roce 2015 schválený rozpočet upravený rozpočet skutečnost oblast školství 129 261 000,00 372 857 622,79 340 522 596,17 - rozpočet kraje 116 691 000,00 184 406

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 2017 2018 Srovnání (nárůst ) Organizace UZ návrůst/snížení v Kč nárůst/snížení v % sl.2 sl.3 sl.4=sl.3-sl.2

Více

INVESTICE MĚSTA TELČE V ROCE. Investice Města Telče v roce 2016

INVESTICE MĚSTA TELČE V ROCE. Investice Města Telče v roce 2016 INVESTICE MĚSTA TELČE V ROCE 2016 Obsah: INVESTIČNÍ AKCE Zimní stadion Telč dokončení Chodník v ul. Myslibořská (mezi TESCO a ul. Jiráskova) Oprava povrchu silnice Studnice Mysliboř Oprava komunikace v

Více

Oblast. 4. Financování investičních akcí a) Financování rozpracovaných investičních akcí

Oblast. 4. Financování investičních akcí a) Financování rozpracovaných investičních akcí 4. Financování investičních akcí a) Financování rozpracovaných investičních akcí Oblast Název přílohy: Investiční fondy PO Rozpracované projektové dokumentace Oblast školství Rozpracované investiční akce

Více

Otázky z dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišt ve v městech Olomouckého kraje

Otázky z dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišt ve v městech Olomouckého kraje Otázky z dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišt ve v městech Olomouckého kraje 1. Má Vaše škola vlastní sportovní zařízení? 2. Velikost v m2 3. Jaká je vytíženost

Více

A Rozpočtová část 1. Kapitálové výdaje na majetku města (uvedeno v tis. Kč)

A Rozpočtová část 1. Kapitálové výdaje na majetku města (uvedeno v tis. Kč) OF241801R_P2 Příloha č. 2 Přehled plánu investic a oprav majetku pro rozpočet A Rozpočtová část 1. Kapitálové výdaje na majetku města (uvedeno v tis. Kč) ORJ Název Částka 01 02 města Milevska na rok INVESTICE

Více

Investiční akce Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Chomutov, o.z.

Investiční akce Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Chomutov, o.z. Investiční akce Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Chomutov, o.z. Zpracoval: Jan Vágner, vedoucí odboru investic a obnovy majetku 22.02.2018 1 Dodávka sanitních vozidel pro Krajskou zdravotní, a.s. Na

Více

Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - VIII. uvolnění

Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - VIII. uvolnění P ř í l o h a R24-usnesení-příloha k usnesení RK-24-1103-2008, b.98 Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - VIII. uvolnění Limit celkem od poč. roku: 48000,0

Více

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ 2014-2015 zřízení bezbariérového vstupu do budovy Fojtství a stavební úpravy v přízemí budovy Fojtství - rekonstrukce bývalé cukrářské výrobny na novou klubovnu a zázemí pro zaměstnance (denní místnost

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne 2.6.2017 -Rozpočtová změna 214/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - VI. uvolnění

Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - VI. uvolnění P ř í l o h a RK19 usnesení příl.k usn.rk/19/806/2008 b.48 Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - VI. uvolnění Limit celkem od poč. roku: 48000,0 zvýšení I.

Více

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3748/2012 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 474 na pozemku parc.č. st. 444 a pozemek parc.č. st. 444 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemek k datu 21.1.2013 zapsány v katastru

Více

PD doprava místní komunikace 3 250, , , , ,00 CELKEM , , ,00

PD doprava místní komunikace 3 250, , , , ,00 CELKEM , , ,00 MĚSTO ŠTERNBERK PŘÍLOHA č. 4 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2018 - INVESTICE A VELKÉ OPRAVY AKCE město dotace celkem město dotace celkem celk. město Poznámka (název akce) 2017 (předpoklad) 2017 2018 2018 (stav

Více

A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2

A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH : A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 A1.1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY...2 A1.2. ÚDAJE O ŽADATELI...2 A1.3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PROJEKTANTA...2 B1. SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ...3 C1. ÚDAJE

Více

,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč

,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Poř. číslo Žadatel Název akce/činnosti Stručný popis akce/činnosti Účel použití dotace na akci/činnost Obec Dolní Nětčice Projekt - VODNÍ NÁDRŽ POD SKALKOU Dolní Nětčice 49 Dolní Nětčice 75354 22 Projektová

Více

a) Organizace v oblasti školství Správce: vedoucí odboru (sekretariátu) Mgr. Miroslav Gajdůšek

a) Organizace v oblasti školství Správce: vedoucí odboru (sekretariátu) Mgr. Miroslav Gajdůšek a) Organizace v oblasti školství Správce: vedoucí odboru (sekretariátu) Mgr. Miroslav Gajdůšek Rekapitulace hospodaření /hospodářský výsledek/ - okres Olomouc ORG Název školy Adresa Náklady Výnosy Daň

Více

MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE 2016

MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE 2016 MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE 2016 ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÉ ŠKOLY Multifunkční hřiště s umělým povrchem včetně oplocení ZŠ Východní Zhotovitel: EUROGREEN CZ s. r. o., Jiřetín pod Jedlovou Cena díla: 3.067.340

Více

Zastupitelstvo města Klatov

Zastupitelstvo města Klatov Zastupitelstvo města Klatov Určeno pro zasedání dne : 16.02.2016 Zprávu předkládá: Ing. Václav C h r o u s t, místostarosta Předmět zprávy: Rozpočtové opatření č. 1/2016 Zpracovala: Ing. Hana Chalupová

Více

Střední školy Olomouckého kraje 2014/15

Střední školy Olomouckého kraje 2014/15 Střední školy Olomouckého kraje 2014/15 Název školy Adresa Telefon e-mail web Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 Gymnázium Jakuba Škody, Přerov, Komenského 29 Gymnázium,

Více

Investiční priority - Doplňkové projekty

Investiční priority - Doplňkové projekty Investiční priority - Doplňkové projekty RED_IZO: 600085660 Fakultní základní škola Ústí nad Labem, České mládeže 230/2, příspěvková organizace, IČ: 44553315 RED_IZO: 600085716 Základní a Mateřská škola

Více

Rozpočtový výhled města Vyškova na roky (v tis. Kč)

Rozpočtový výhled města Vyškova na roky (v tis. Kč) Rozpočtový výhled města Vyškova na roky 217-221 (v tis. Kč) Název 217 218 219 sdílené daně celkem 21 21 21 21 21 1 5 poplatek za likvidaci komunálního odpadu 11 8 11 8 11 8 11 8 11 8 59 odvod z výherních

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne 28.8.2017 -Rozpočtová změna 386/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

ROZPOČTOVÝ VÝHLED OBEC HLINSKO

ROZPOČTOVÝ VÝHLED OBEC HLINSKO ROZPOČTOVÝ VÝHLED OBEC HLINSKO 2015 2019 1 1. Základní údaje: Jméno zpracovatele: Údaje Jan Skopalík, starosta obce Obec Hlinsko Hlinsko č. 13 IČO 00636240 2. Historie obce Čtyři kilometry na jih od Lipníka

Více

Rada města Pardubic, dne 12. února 2018

Rada města Pardubic, dne 12. února 2018 Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Odbor ekonomický 28, dne 12. února 2018 Předkladatel: Zpracovatel: Organizační jednotka: Konzultováno: Rozinek Jiří, náměstek primátora Brož Václav,

Více

Výstupy z realizace ROP SM z pohledu Olomouckého kraje. 13-14. 11. 2014 Prostějov

Výstupy z realizace ROP SM z pohledu Olomouckého kraje. 13-14. 11. 2014 Prostějov Výstupy z realizace ROP SM z pohledu Olomouckého kraje 13-14. 11. 2014 Prostějov Regionální operační program Střední Morava ROP byl mezi prvními z operačních programů, který začal s vyhlašováním výzev

Více

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 447 na pozemku parc.č. st. 562 a pozemky parc.č. st. 562 a 331/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky zapsány v katastru nemovitostí pro

Více

Celkový přehled o investičních výdajích na nové investice Olomouckého kraje na rok

Celkový přehled o investičních výdajích na nové investice Olomouckého kraje na rok Celkový přehled o investičních výdajích na nové investice Olomouckého kraje na rok Název přílohy: Investiční fondy PO 29 Nová projektová dokumentace Oblast školství 5 Oblast kultury Rezeva Mezisoučet projektová

Více

dokončená RDS DSP, zpracování RDS dokončená DSP zpracování DSP, DPVDS zpracování DUR, DSP, DPVDS dokončená DSP, DPVDS

dokončená RDS DSP, zpracování RDS dokončená DSP zpracování DSP, DPVDS zpracování DUR, DSP, DPVDS dokončená DSP, DPVDS PŘEHLED INVESTIČNÍCH AKCÍ MĚSTA KROMĚŘÍŽ PLÁNOVANÝCH PRO OBDOBÍ LET 2016-2018 INVESTIČNÍ AKCE PROJEKTANT ROZPRACOVANOST PD Rekonstrukce Domu kultury Kroměříž Kroměříž, rekonstrukce školní družiny ZŠ Komenského

Více

MAJETEK A INVESTICE. Ing. Libor Joukl náměstek hejtmana pro oblast majetku, dopravy a silničního hospodářství. Výroční zpráva 2013 18

MAJETEK A INVESTICE. Ing. Libor Joukl náměstek hejtmana pro oblast majetku, dopravy a silničního hospodářství. Výroční zpráva 2013 18 4 Majetek a investice Působnost krajů je dána legislativou, v jejímž rámci zajišťuje Kraj Vysočina poměrně rozsáhlé spektrum úkolů a činností. Veřejnost jako klient požaduje fungující, kvalitní a zároveň

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 4. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 4. 2014 Bod pořadu jednání: Návrh na čerpání Fondu pro financování rozvoje školských příspěvkových organizací Zpracoval:

Více

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 20. 9. 2010 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/17/1/2010 Odprodej části pozemku v k.ú. a obci Mohelnice

Více

Kód Název akce Odhadované Priorita

Kód Název akce Odhadované Priorita PROGRAM INVESTIC V ROCE 2003 B1 Regulační plán Semily - Jílovecká - platba v roce 2004 -- B3 Studie Nouzov - zásobování vodou 60 000 Kč -- B7 Studie využití objektu Vista 63 000 Kč -- C2 Komunikace pod

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje

USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 6. 11. 2012 UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK INVESTIČNÍ ZÁMĚR Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK Datum zpracování: říjen / 2014 Zpracovatel: Zadavatel: Ing. Jiřina Dvořáková Mendelova univerzita v Brně Správa kolejí a menz Ing. Jana

Více

Přehled stavebních investic pro rok 2019

Přehled stavebních investic pro rok 2019 Zadavatel: Město Uničov, odbor investic a regionálního rozvoje Přehled stavebních investic pro rok 2019 Poř. číslo Název u Stručný popis u Projektant Náklady v mil. Kč Zahájení realizace Zahájení VŘ /

Více

8. Přehled financování oprav a investic v roce 2016

8. Přehled financování oprav a investic v roce 2016 8. Přehled financování oprav a investic v roce 2016 schválený rozpočet upravený rozpočet skutečnost oblast školství 170 373 000,00 220 122 610,07 165 020 165,52 - rozpočet kraje 170 373 000,00 220 122

Více

STAVEBNĚ TECHNICKÝ POSUDEK. Svémyslice č.p.1. Jenštejn - Dehtáry 17 tel.:

STAVEBNĚ TECHNICKÝ POSUDEK. Svémyslice č.p.1. Jenštejn - Dehtáry 17 tel.: STAVEBNĚ TECHNICKÝ POSUDEK Svémyslice č.p.1 Vypracoval: Ing. Aleš Moudrý Jenštejn - Dehtáry 17 tel.: 605 104 662 1. Účel posudku : Tento posudek byl vypracován na základě objednávky Obecního úřadu Svémyslice

Více

Rozpočtové opatření č.1/2019, RM , ZM

Rozpočtové opatření č.1/2019, RM , ZM Rozpočtové opatření č.1/2019, RM 28.1.2019, ZM 6.2.2019 Změna č. 1/ZM Rozdělení zůstatku finančních prostředků na účtech města k 31.12.2018 ve výši 60.332.486,43 Kč, (částka zůstatku na účtech města k

Více

TABULKA DALŠÍCH INVESTIČNÍCH ZÁMĚRŮ

TABULKA DALŠÍCH INVESTIČNÍCH ZÁMĚRŮ TABULKA DALŠÍCH INVESTIČNÍCH ZÁMĚRŮ Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu Název projektu Očekávané celkové náklady na projekt v Kč Očekávaný termín realizace projektu RED_IZO: 600085660

Více

Záměry obcí na období 2014-2020

Záměry obcí na období 2014-2020 Pořadové číslo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Žadatel Obec Hamry (CHR) Záměry obcí na období 2014-2020 Projekt Oprava místních komunikací Oprava veřejného osvětlení Zateplení ZŠ Rekonstrukce dětského hřiště Rekonstrukce

Více

NÁVRH ROZPOČTOVÝCH OPATŘENÍ Příjmy nezařazené ve schváleném rozpočtu

NÁVRH ROZPOČTOVÝCH OPATŘENÍ Příjmy nezařazené ve schváleném rozpočtu Příjmy nezařazené ve schváleném rozpočtu 1 Prodej plynovodu Boroví 199000 2 Prodej stavebních pozemků v Boroví 3 Úprava čerpání úvěru -222000 ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 1/10 CELKEM -23000 1 Hodnota podílových

Více

NOVÁ KRAJSKÁ BAŤOVA NEMOCNICE INVESTIČNÍ ZÁMĚR 1500/170/02/19. Prezentace

NOVÁ KRAJSKÁ BAŤOVA NEMOCNICE INVESTIČNÍ ZÁMĚR 1500/170/02/19. Prezentace NOVÁ KRAJSKÁ BAŤOVA NEMOCNICE INVESTIČNÍ ZÁMĚR 1500/170/02/19 Prezentace 14.5.2019 1 Analýza řešení projektu KNTB a NKBN / scénáře A) Projekt rekonstrukcí a přístaveb areálu KNTB: A 1. Rozbor záplavového

Více

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK investičního záměru V 36 1.0 Stránka 1 z 7 Jedná se o popis investičního záměru, který slouží jako podklad pro zajištění hospodárnosti. Název

Více

Rozpočet Město Starý Plzenec (v Kč) (rozpočet byl schválen ZM ) PŘÍJMY Tř. 1 - Daňové příjmy Daně sdílené Rozpočet 2015

Rozpočet Město Starý Plzenec (v Kč) (rozpočet byl schválen ZM ) PŘÍJMY Tř. 1 - Daňové příjmy Daně sdílené Rozpočet 2015 Rozpočet 2015 - Město Starý Plzenec (v Kč) (rozpočet byl schválen ZM 15.12.2014) PŘÍJMY Tř. 1 - Daňové příjmy Daně sdílené Rozpočet 2015 1111 DPFO ze záv. činnosti 9 900 000,00 1112 DPFO z podnikání 800

Více

Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - X. uvolnění

Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - X. uvolnění P ř í l o h a R30-usneseni-příloha k usnesení RK-30-1369-2008- b.38 Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - X. uvolnění Limit celkem od poč. roku: 48000,0 zvýšení

Více

INVESTICE dle jednotlivých odborů

INVESTICE dle jednotlivých odborů Přehled plánu investic a oprav majetku pro střednědobý výhled rozpočtu města Milevska na období let 2020-2021 A Rozpočtová část 1. investiční požadavky INVESTICE dle jednotlivých odborů ORJ Název Částka

Více

Case study : Tržní ocenění rodinný dům

Case study : Tržní ocenění rodinný dům Case study : Tržní ocenění rodinný dům Pro vypracování ocenění byly použity následující podklady : informace o pozemcích č.parc.st. x a č.parc. y z katastru nemovitostí, k.ú. Horoměřice, www.cuzk.cz, Vyhláška

Více

Obec Příšovice. Místní program obnovy vesnice. Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice

Obec Příšovice. Místní program obnovy vesnice. Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice Obec Příšovice Místní program obnovy vesnice Strana 1 z 1 Místní plán obnovy vesnice v Příšovicích se skládá z následujících akcí v průběhu let 2013 až 2017 a dále Akce osvětové, kulturní a společenské

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTŮ č.1 VRÁTNICE, č.4 KUCHYŇ S JÍDELNOU A č. 5 UYTOVACÍ OBJEKT V BÝVALÉM VOJENSKÉM AREÁLU V OBCI KOSTELEC U HEŘMANOVA MĚSTCE

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTŮ č.1 VRÁTNICE, č.4 KUCHYŇ S JÍDELNOU A č. 5 UYTOVACÍ OBJEKT V BÝVALÉM VOJENSKÉM AREÁLU V OBCI KOSTELEC U HEŘMANOVA MĚSTCE Kostelec u Heřmanova Městce, přestavba bývalého vojenského areálu investiční záměr Strana 1 (celkem 5) STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTŮ č.1 VRÁTNICE, č.4 KUCHYŇ S JÍDELNOU A č. 5 UYTOVACÍ OBJEKT V BÝVALÉM VOJENSKÉM

Více