Obecné informace. Zasedání výběrové komise

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obecné informace. Zasedání výběrové komise"

Transkript

1 ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RLZ předložených v rámci 1. kola výzvy ke grantovému schématu Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání (Opatření 3.3) Obecné informace Středočeský kraj vyhlásil dne výzvu k předkládání grantových projektů. ýzva byla zveřejněna na webových stránkách a a v týdeníku Respekt č. 24. Žadatelé mohli své žádosti předkládat do do 12 hodin. Celkem bylo přijato 45 žádostí, z toho 31 žádostí v rámci programu podpory Rozvoj a zlepšení současné nabídky dalšího profesního vzdělávání včetně služeb s ním spojených a 14 žádostí v rámci programu podpory B zdělávání lektorů, konzultantů, učitelů, metodických a řídících pracovníků působících v oblasti dalšího profesního vzdělávání. šechny žádosti splňovaly formální náležitosti. ři hodnocení přijatelnosti bylo vyřazeno 20 žádostí. Hlavními důvody pro jejich vyřazení bylo špatné obsahové zaměření nebo špatně vybrané cílové skupiny, které nespadaly do náplně Opatření 3.3, pro něž bylo grantové schéma vyhlášeno. K věcnému hodnocení postoupilo 25 žádostí. řevažovaly žádosti podané do rogramu podpory (21 žádostí), zbylé 4 žádosti spadaly do rogramu podpory B. ěcné hodnocení projektů provádělo 8 hodnotitelů vybraných z databáze MS, schválených Radou Středočeského kraje a vyškolených pro hodnocení žádostí v O RLZ. ři věcném hodnocení bylo 9 žádostí vyřazeno (7 v rámci rogramu podpory a 2 v rámci rogramu podpory B), neboť nedosáhly povinné hranice 65 bodů. Zasedání výběrové komise ýběrová komise zasedala dne v sídle Krajského úřadu Středočeského kraje. Jejím úkolem bylo doporučit Zastupitelstvu Středočeského kraje s přihlédnutím k výsledkům věcného hodnocení projekty k financování do výše alokace pro první výzvu, která činila 76 mil. Kč. Celkem bylo k výběru předloženo 16 projektů. ýběrová komise si nejprve stanovila kritéria, v rámci nichž měla možnost vyřadit některé žádosti ze seznamu doporučených žádostí o finanční podporu. Komise byla prostřednictvím předložených materiálů seznámena s jednotlivými projekty, jejich obsahem a bodovým hodnocením externími hodnotiteli. ostupovala dle seznamu projektů od nejvyššího dosaženého počtu bodů a následně se vždy svým hlasováním usnesla na výsledném doporučení. yhotovila návrh seznamu 14 projektů doporučených k udělení finanční podpory s tím, že u 4 z nich navrhla z důvodu nepřiměřenosti nákladů požadovanou podporu snížit, a seznam 9 projektů, které k finanční podpoře nedoporučuje, ať již z důvodu nesplnění povinné minimální hranice 65 bodů nebo z důvodu nesplnění specifických kritérií výběrové komise.

2 ybrané projekty Dne schválilo Zastupitelstvo Středočeského kraje svým usnesením č.1-8/2005/zk poskytnutí finanční podpory pro následujících 14 projektů. CZ / /0039 CZ / /0038 CZ / /0008 CZ / /0037 CZ / /0015 CZ / /0017 CZ / /0019 CZ / /0026 CZ / /0043 Název Další profesní vzdělávání pro všeobecné sestry a ostatní nelékařské profese zdravotnických zařízení rofesní vzdělávání pro středočeský venkov Centrum dalšího rozvoje regionu Kladno CEDR-K Rozšiřující vzdělávání pro veřejnou správu v oblasti Ž Rozšíření telefonické asistence na tísňové lince Zefektivnění vzdělávání úředníků ÚSC a podpora pracovních činností úředníka ÚSC pomocí distanční formy vzdělávání a elearningových programů Rozvoj lektorských kapacit ve školách pro další vzdělávání klíčových kompetencí Školící program pro podnikání ve venkovském prostoru rogram počítačového modelování, simulace a analýzy technických soustav Žadatel Eurorofis, s.r.o. E Consulting Středočeský vysokoškolský institut, s.r.o. Institut pro strukturální politiku, o.p.s. Územní středisko záchranné služby Středočeského kraje Rentel a.s. rosperita o.p.s. Manažerská akademie jakosti, a.s. ýpočetní a informační centrum ČUT ýše přidělené finanční podpory Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč CZ / /0011 Silnice bez nehod ČESMD Bohemia Kč CZ / /0005 CZ / /0036 CZ / /0014 rofesní vzdělávání v oblasti personálního managementu pro malé a střední podniky ve ývoj metodiky profesních modularizovaných vzdělávacích programů Modulový program osobního růstu Název MXMN, s.r.o. Středočeský vzdělávací institut kademie J..Komenského gentura N+N Žadatel ,50 Kč Kč Kč ýše přidělené finanční podpory

3 CZ / /0009 Rozvoj příspěvkových a rozpočtových organizací (ROO), nestátních neziskových organizací(nno) a akciových společností (.S.) zřizovaných Středočeským krajem ISIS Kč Celkem bylo rozděleno ,50 Kč, zbývající částka ,50 bude použita k navýšení prostředků pro 2. kolo výzvy. Zásobník projektů zhledem k tomu, že schválené projekty nevyčerpaly alokaci na 1. kolo výzvy, nebyl žádný projekt zařazen do Zásobníku projektů. Informace pro další výzvu Očekávaný termín vyhlášení 2. kola výzvy je jaro lokovaná částka pro 2. kolo výzvy bude navýšena o ,50 Kč, které nebyly vyčerpány v 1. kole. Součástí oznámení o výsledku výběrového řízení, zasílaného neúspěšným žadatelům, byly i informace o věcném hodnocení, které pomohou odstranit nedostatky při předkládání projektů do 2. kola výzvy. Nejčastějšími nedostatky předložených žádostí bylo špatné obsahové zaměření, špatně vybrané nebo velmi obecně definované cílové skupiny a klíčové aktivity a nedodržení zásady hospodárnosti. Seznam všech podaných projektů CZ / /0039 CZ / /0038 CZ / /0008 CZ / /0037 CZ / /0015 CZ / /0017 Název Žadatel Stav*) Další profesní vzdělávání pro všeobecné sestry a ostatní nelékařské profese zdravotnických zařízení rofesní vzdělávání pro středočeský venkov Centrum dalšího rozvoje regionu Kladno CEDR-K Rozšiřující vzdělávání pro veřejnou správu v oblasti Ž Rozšíření telefonické asistence na tísňové lince Zefektivnění vzdělávání úředníků ÚSC a podpora pracovních činností úředníka ÚSC pomocí distanční formy vzdělávání a elearningových programů Eurorofis, s.r.o. E Consulting Středočeský vysokoškolský institut, s.r.o. Institut pro strukturální politiku, o.p.s. Územní středisko záchranné služby Středočeského kraje Rentel a.s. Název Žadatel Stav*)

4 CZ / /0019 CZ / /0026 CZ / /0043 Rozvoj lektorských kapacit ve školách pro další vzdělávání klíčových kompetencí Školící program pro podnikání ve venkovském prostoru rogram počítačového modelování, simulace a analýzy technických soustav rosperita o.p.s. Manažerská akademie jakosti, a.s. ýpočetní a informační centrum ČUT CZ / /0011 Silnice bez nehod ČESMD Bohemia CZ / /0005 CZ / /0036 rofesní vzdělávání v oblasti personálního managementu pro malé a střední podniky ve ývoj metodiky profesních modularizovaných vzdělávacích programů MXMN, s.r.o. Středočeský vzdělávací institut kademie J..Komenského CZ / /0014 Modulový program osobního růstu gentura N+N CZ / /0009 Rozvoj příspěvkových a rozpočtových organizací (ROO), nestátních neziskových organizací(nno) a akciových společností (.S.) zřizovaných Středočeským krajem ISIS CZ / /0041 CZ / /0004 CZ / /0034 CZ / /0002 CZ / /0029 CZ / /0016 CZ / /0035 CZ / /0027 CZ / /0021 CZ / /0012 CZ / /0020 Metodické centrum výuky první pomoci rofesní vzdělávání pracovníků na pozici operátor telefonních a telemarketingových služeb zdělávání bez předsudků, aneb teorie v praxi rofesní vzdělávání dospělých při C Netradiční formy profesního vzdělávání a rozvoje lidského potenciálu rofesionalizace pracovníků státní správy rofesní vzdělávání pro rozvoj venkova odpora zvyšování znalostí a dovedností v metrologii Nové programy dalšího profesního vzdělávání konzultantů, školitelů a poradců Moderní komunikační technologie, optické sítě, digitální televize a laserová bezpečnost zdělávací program pro konzultanty rázdninová škola Lipnice. Outward Bound CR M&J Consulting, s.r.o. Step by step Česká republika OŠ, SŠ a O Čáslav Yellow oint, spol. s r. o. Ing. Štěpánka Lubinová Ekogymnázium oděbrady CELS - Ing. František Kříž, CSc. Regionální rozvojová agentura Střední Čechy MIKROKOM, s.r.o. Regionální rozvojová agentura Střední Čechy Název Žadatel Stav*) N N

5 CZ / /0028 Rozvoj a zlepšení současné nabídky dalšího profesního vzdělávání na profesi interní auditor včetně služeb s ním spojených Český institut interních auditorů CZ / /0003 Celoživotní vzdělávání učitelů v informačních a komunikačních technologiích. Tvorba komplexního školního portálu na bázi intranetu 3. Základní škola říbram - Březové Hory CZ / /0006 CZ / /0007 CZ / /0042 CZ / /0010 CZ / /0013 CZ / /0018 CZ / /0022 CZ / /0023 Kooperace vzdělávacích institucí a zaměstnavatelů při vytváření a realizaci vzdělávacích programů systému celoživotního vzdělávání s důrazem na přípravu flexibilní a kvalitní pracovní síly v regionu Kutná Hora Rozvoj vzdělávání učitelů a školitelů v programech Junior chievement Systém koordinace celoživotního vzdělávání s potřebami na trhu práce ve rojektový management škol a vzdělávacích organizací ve zdělávání a rekvalifikace v oblasti mechatroniky automatizace dle evropských standardů Metodika poradenství a modulární programy dalšího profesního vzdělávání rofesní vzdělávání pedagogů se zaměřením na integraci romských dětí do běžných škol a právní aspekty rovného zacházení Interkulturní, globální rozvojová a mediální výchova ve školách ve Střední odborná škola, Střední odborné učiliště řemesel, Odborné učiliště a Učiliště Kutná Hora Junior chievement, o.p.s. sistenční centrum a.s. sistenční centrum a.s. yšší odborná škola a Střední průmyslová škola Kutná Hora Neumann Institut s.r.o. Liga lidských práv Člověk v tísni, společnost při ČT o.p.s. CZ / /0024 Tvořivý lektor tvořivé informatiky TIB, občanské sdružení CZ / /0044 kademie Finanční svoboda Kořený Fichtner avlásek, s.r.o. CZ / /0025 Rovné příležitosti v pedagogické praxi Žába na prameni CZ / /0030 E-learningové programy - moderní způsob profesního vzdělávání očítačová škola Gopas CZ / /0031 zdělávání interních auditorů ve veřejné správě, bankovním a finančním sektoru, průmyslu a podnikatelské sféře Český institut interních auditorů Název Žadatel Stav*)

6 CZ / /0032 CZ / /0033 CZ / /0045 CZ / /0046 CZ / /0040 ozitivní přístup k vlastnímu vzdělávání - nezbytná podmínka k vzdělávání ostatních Získávání a rozšiřování jazykové gramotnosti MET - vzdělávací program pro zaměstnance úřadů práce Zvyšování kvalifikace rizikových skupin řidičů a řidičů složek IZS ytvoření standardizovaných manuálů v oblasti péče o majetek, investic a systému vzdělávání zaměstnanců liance pro rozvoj a výuku lyžování, snowboardingu, curvingu a skatingu České republiky Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice ersona Grata v.o.s. MX CRS s.r.o. XEOS spol. s r.o. *) Stav : - projekt je vybrán k poskytnutí finanční podpory N - projekt nebyl vybrán k poskytnutí finanční podpory - projekt byl vyřazen při hodnocení přijatelnosti - projekt byl vyřazen při věcném hodnocení

Univerzita Palackého Právnická fakulta UP. Střední průmyslová škola technická a Střední odborné učiliště technické, Třebíč

Univerzita Palackého Právnická fakulta UP. Střední průmyslová škola technická a Střední odborné učiliště technické, Třebíč ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RL předložených v rámci 1. výzvy grantového schématu Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání (Opatření 3.3) Obecné informace Kraj

Více

Celkem bylo výběrové komisi předloženo k posouzení 10 projektů. Šest projektů předkládaných v rámci Pp-A a čtyři projekty v rámci Pp-B.

Celkem bylo výběrové komisi předloženo k posouzení 10 projektů. Šest projektů předkládaných v rámci Pp-A a čtyři projekty v rámci Pp-B. ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RLZ předložených v rámci 1. kola výzvy ke grantovému schématu CZ.04.1.03/3.3.13 Rozvoj kapacit dalšího ve Zlínském kraji Obecné informace

Více

Datum a způsoby uveřejnění výzvy: MF Dnes Jižní Čechy, Deníky Bohemia. vyřazeno 13 projektů

Datum a způsoby uveřejnění výzvy: MF Dnes Jižní Čechy, Deníky Bohemia. vyřazeno 13 projektů ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z OP RLZ předložených v rámci 1. kola výzvy Jihočeského kraje ke grantovému schématu CZ.04.1.03/3.3.03 Rozvoj kapacit dalšího profesního

Více

Svaz sléváren České republiky Hotelová škola Vincenze Priessnitze, Jeseník, Dukelská 680. Centrum pro komunitní práci

Svaz sléváren České republiky Hotelová škola Vincenze Priessnitze, Jeseník, Dukelská 680. Centrum pro komunitní práci ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z OP RLZ předložených v rámci 1. výzvy ke grantovému schématu Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání (Opatření 3.3) Obecné informace

Více

nedostatků, což bylo akceptováno; celkem tedy prošlo všech 17 žádostí 65 bodů)

nedostatků, což bylo akceptováno; celkem tedy prošlo všech 17 žádostí 65 bodů) ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RL předložených v rámci 1. výzvy kého kraje ke grantovému schématu C.04.1.03/3.3.07 Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání opatření

Více

Registrační číslo projektu. Název projektu Žadatel Výše přidělené finanční podpory

Registrační číslo projektu. Název projektu Žadatel Výše přidělené finanční podpory ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RLZ předložených v rámci 1. kola výzvy ke grantovému schématu Rozvoj kapacit dalšího Obecné informace Datum vyhlášení výzvy: 2.6.2005

Více

Výsledky jednání Výběrové komise Úřadu práce ve Zlíně ze dne 27. června 2005

Výsledky jednání Výběrové komise Úřadu práce ve Zlíně ze dne 27. června 2005 ýsledky jednání ýběrové komise Úřadu práce ve Zlíně ze dne 27. června 2005 ýběr žádostí o finanční podporu předložených v 1. kole výzvy grantového schématu daptabilita a podpora konkurenceschopnosti podniků

Více

Plzeňský kraj OP RLZ CZ / Výsledky výběrového řízení

Plzeňský kraj OP RLZ CZ / Výsledky výběrového řízení O RLZ 1 ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RLZ předložených v rámci 1. kola výzvy lzeňského kraje ke grantovému schématu O RLZ 1 Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3. ázev priority Číslo opatření 3.3 ázev opatření Číslo grantového schématu ázev grantového schématu Číslo výzvy 2 II. Obecné informace o výzvě Zpráva

Více

Registrační číslo projektu CZ / /0052. Výše přidělené finanční podpory v Kč ,00. Žadatel. Název projektu

Registrační číslo projektu CZ / /0052. Výše přidělené finanční podpory v Kč ,00. Žadatel. Název projektu Výsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RL předložených v rámci 2. výzvy ke grantovému schématu Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání (Opatření 3.3) Obecné informace

Více

Rozvoj celoživotního učení. Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání

Rozvoj celoživotního učení. Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Operační program Rozvoj lidských zdrojů Příloha č. 2 Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 Rozvoj

Více

Všech 24 projektů, které získaly alespoň 65 bodů, bylo předloženo k posouzení Výběrové komisi, která zasedala dne 26. července 2005 v Ostravě.

Všech 24 projektů, které získaly alespoň 65 bodů, bylo předloženo k posouzení Výběrové komisi, která zasedala dne 26. července 2005 v Ostravě. ÝSLEDKY ZSEDÁÍ ÝBĚROÉ KOMISE ÚŘDU PRÁCE OSTRĚ PRO ÝBĚR PROJEKTŮ PŘEDLOŽEÝCH DO 1. KOL ÝZY GRTOÉHO SCHÉMTU DPTBILIT PODPOR KOKURECESCHOPOSTI PODIKŮ ORGIZCÍ (CZ.04.1.03/4.1.14) RÁMCI OPERČÍHO PROGRMU ROZOJ

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu CZ.04.1.03 Operační program Rozvoj lidských zdrojů Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3. Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3.4 Název priority Číslo opatření 3.4.1 Název opatření Číslo grantového schématu Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 Adaptabilita a podnikání Zní

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 ázev priority Číslo opatření 3.3 ázev opatření Číslo grantového schématu ázev grantového schématu Číslo výzvy II. Obecné informace o výzvě Zpráva o

Více

Výběrová komise schválila poskytnutí dotace na následujících 13 projektů:

Výběrová komise schválila poskytnutí dotace na následujících 13 projektů: ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z OP RLZ předložených v rámci 1. kola výzvy ke grantovému schématu Podpora aktivní politiky zaměstnanosti Obecné informace První výzva grantového

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 2 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3. Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 2 II. Obecné informace o výzvě Zpráva

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 4 Název priority Číslo opatření 4.1. Zpráva o výsledcích výběrového procesu Adaptabilita a podnikání Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ. BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Odbor řízení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ. BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Odbor řízení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ Č.j.: 29 096/2007-41 VYHLAŠOVATEL ČR - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Odbor řízení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3.1 Název priority Číslo opatření 3.1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 2 II. Obecné informace o výzvě

Více

V OBLASTI PŘÍPRAVY A ŘÍZENÍ PROJEKTŮ SF EU

V OBLASTI PŘÍPRAVY A ŘÍZENÍ PROJEKTŮ SF EU VZDĚLÁVÁNÍ UČITELŮ A VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ A ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH OLOMOUCKÝM KRAJEM V OBLASTI PŘÍPRAVY A ŘÍZENÍ PROJEKTŮ SF EU Radek Augustin Krajský úřad Olomouckého kraje Setkání k problematice

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 3 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Ministerstvo práce a sociálních věcí Správa služeb zaměstnanosti odbor trhu práce Operační program Rozvoj lidských zdrojů

Ministerstvo práce a sociálních věcí Správa služeb zaměstnanosti odbor trhu práce Operační program Rozvoj lidských zdrojů ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RLZ předložených v rámci 1. kola výzvy ke grantovému schématu odpora rovných příležitostí žen a mužů na trhu práce v rámci O RLZ, Opatření

Více

Shrnutí 1. výzvy v rámci Opatření 3.2 Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje

Shrnutí 1. výzvy v rámci Opatření 3.2 Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje Shrnutí 1. výzvy v rámci Opatření 3.2 Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje Oddělení pomoci z ESF při odboru vysokých škol přijalo v rámci 1. výzvy k předkládání žádostí o finanční podporu z

Více

VYSOČINA Žižkova 57, Jihlava. Výzva k předkládání grantových projektů

VYSOČINA Žižkova 57, Jihlava. Výzva k předkládání grantových projektů VYSOČINA Žižkova 57, Jihlava Výzva k předkládání grantových projektů Kraj Vysočina vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu v rámci Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů 1. Identifikace

Více

GRANTOVÉ SCHÉMA OLOMOUCKÉHO KRAJE OP RLZ č Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání CZ /3.3.12

GRANTOVÉ SCHÉMA OLOMOUCKÉHO KRAJE OP RLZ č Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání CZ /3.3.12 GRANTOVÉ SCHÉMA OLOMOUCKÉHO KRAJE OP RLZ č. 3.3 Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání CZ.04.1.03/3.3.12 POPIS GS GS Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání Toto grantové schéma přispívá k naplnění

Více

Operační program Rozvoj lidských zdrojů Opatření 3.3

Operační program Rozvoj lidských zdrojů Opatření 3.3 Operační program Rozvoj lidských zdrojů Opatření 3.3 Dosavadní průběh realizace regionálního grantového schématu Vyhlášení 1. výzvy OP RLZ 3.3 v Jihomoravském kraji (11.4. 10.6. 2005 do 12 hod) celkem

Více

Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj

Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 2007-20132013 PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc. Samostatné oddělení duben 2008 Evropských programů

Více

HODNOCENÍ UKONČENÝCH IPN

HODNOCENÍ UKONČENÝCH IPN HODNOCENÍ UKONČENÝCH IPN ZÁVĚREČNÁ EVALUAČNÍ ZPRÁVA Příloha č. 2: Diagramy teorie změn hodnocených IPn v rámci projektu Hodnocení ukončených IPn TEORIE ZMĚNY: METODICKÁ PODPORA RŮSTU KVALITY UČITELSKÉ

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 03 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Výsledky výběru žádostí v rámci grantového schématu JPD 3 CZ / Integrace specifických skupin obyvatelstva ohrožených sociální exkluzí

Výsledky výběru žádostí v rámci grantového schématu JPD 3 CZ / Integrace specifických skupin obyvatelstva ohrožených sociální exkluzí Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Odbor řízení pomoci z ESF Na Poříčním právu 1, 128 01, Praha 2 ýsledky výběru žádostí v rámci grantového schématu JPD 3 CZ.04.3.07/2.1.01. Integrace specifických

Více

Výzva č. 14, oblast podpory 1.2 Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami

Výzva č. 14, oblast podpory 1.2 Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami Výzva č. 14, oblast podpory 1.2 Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami V oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními

Více

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2009

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2009 Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2009 Údaje o organizaci Název: Erudis, o.p.s. Adresa: Fügnerovo náměstí 1808/3, 120 00 Praha 2 IČ: 26435667 Bankovní spojení: UniCredit Bank, a.s., Na Příkopě

Více

Centrum komunitní práce Ústí nad Labem Nabídka akreditovaného vzdělávání

Centrum komunitní práce Ústí nad Labem Nabídka akreditovaného vzdělávání Centrum komunitní práce Ústí nad Labem Nabídka akreditovaného vzdělávání Organizace je držitelem certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001. Manažer kvality Vzdělávací modul nabízí vzdělávání pro oblast managementu

Více

Prostějov venkov o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území společnosti Prostějov venkov o.p.s.

Prostějov venkov o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území společnosti Prostějov venkov o.p.s. Prostějov venkov o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území společnosti Prostějov venkov o.p.s. 2014-2020+ vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

MAS Českomoravské pomezí IROP Investice do škol a školských zařízení včetně vybavení

MAS Českomoravské pomezí IROP Investice do škol a školských zařízení včetně vybavení MAS Českomoravské pomezí o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Českomoravské pomezí na období 2014 2020 oznamuje změnu v 2. výzvě k předkládání žádostí o

Více

7. výzva MAS Prostějov venkov o.p.s. IROP infrastruktura pro základní vzdělávání-o3 Investice do školství-iii.

7. výzva MAS Prostějov venkov o.p.s. IROP infrastruktura pro základní vzdělávání-o3 Investice do školství-iii. MAS Prostějov venkov o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Prostějov venkov o.p.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 7. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

MAS SERVISO jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS SERVISO na období oznamuje

MAS SERVISO jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS SERVISO na období oznamuje MAS SERVISO jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS SERVISO na období 2014 2020 oznamuje změny v 1. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Výzva k předkládání grantových projektů

Výzva k předkládání grantových projektů Výzva k předkládání grantových projektů 1/6 Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor trhu práce Správy služeb zaměstnanosti vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu v rámci Operačního

Více

Co přináší globální granty OP VK k podpoře technických oborů

Co přináší globální granty OP VK k podpoře technických oborů Co přináší globální granty OP VK k podpoře technických oborů Kateřina Kučová Oddělení strukturálních fondů odboru regionálního rozvoje a cestovního ruchu Moravskoslezský kraj Krajský úřad Zpracováno pro

Více

Zdroje pro EVVO aktivity

Zdroje pro EVVO aktivity Zdroje pro EVVO aktivity Tato aktivita probíhá v rámci projektu "Environmentální vzdělávání úřadu jako příležitost pro kvalitní rozvoj obce", financovaného ze zdrojů Státního fondu životního prostředíčr.

Více

LAG Podralsko IROP Infrastruktura pro vzdělávání a celoživotní učení SŠ I

LAG Podralsko IROP Infrastruktura pro vzdělávání a celoživotní učení SŠ I LAG Podralsko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území LAG Podralsko na období 2014 2020 vyhlašuje 13. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Sdružení SPLAV-IROP-Výchova a vzdělávání-investice I.

Sdružení SPLAV-IROP-Výchova a vzdělávání-investice I. MAS Sdružení SPLAV jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Sdružení SPLAV na období 2014 2020 vyhlašuje 2.výzvu k předkládání

Více

Operační program Zaměstnanost (2014 2020), příprava projektů a psaní žádosti o grant.

Operační program Zaměstnanost (2014 2020), příprava projektů a psaní žádosti o grant. Individuální projekt MPSV Podpora pracovního uplatnění starších osob v souvislosti s vyhlášením roku 2012 Evropským rokem aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity, Operační program Zaměstnanost (2014

Více

Národní 3,117 20 Praha 1,tel. 420 221 403 331;e- mail: preslickova@kav.cas.cz. Odbor pro evropskou integraci a využití znalostního potenciálu OEI

Národní 3,117 20 Praha 1,tel. 420 221 403 331;e- mail: preslickova@kav.cas.cz. Odbor pro evropskou integraci a využití znalostního potenciálu OEI Národní 3, 117 20 Praha 1 Zpracoval: Odbor pro evropskou integraci a využití znalostního potenciálu OEI Ing. Marcela Přesličková, tel.221 403 331, e-mail : preslickova@ kav.cas.cz str.1 1. Specifikace

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ. VYHLAŠOVATEL ČR - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ. VYHLAŠOVATEL ČR - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ Č.j.: 29 095/2007-41 VYHLAŠOVATEL ČR - BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Odbor řízení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ŘÍDÍCÍ ORGÁN OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ

Více

1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS SERVISO jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS SERVISO na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

1 - Počáteční vzdělávání 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání

1 - Počáteční vzdělávání 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání INDIKATIVNÍ TABULKA SE SEZNAMEM PŘÍJEMCŮ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST (OP VK- IPo) ČÍSLO VÝZVY: 14 PRIORITNÍ OSA: OBLAST PODPORY: 1 - Počáteční vzdělávání 1.1 Zvyšování

Více

MAS České středohoří jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS České středohoří, z.s. na období

MAS České středohoří jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS České středohoří, z.s. na období MAS České středohoří jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS České středohoří, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

8. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

8. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS SERVISO jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS SERVISO na období 2014 2020 vyhlašuje 8. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

CLLD (MAS) optikou MMR. Mgr. František Kubeš Odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR

CLLD (MAS) optikou MMR. Mgr. František Kubeš Odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CLLD (MAS) optikou MMR Mgr. František Kubeš Odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR LeaderFEST 2015, Náchod, 18. a 19. 6. 2015 CLLD NA MMR Odbor regionální politiky metodický gestor

Více

2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Achát z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Achát na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

Komunitně vedený místní rozvoj a podpora venkova v období 2014-20. Mgr. Jelena Kriegelsteinová Ministerstvo pro místní rozvoj ČR

Komunitně vedený místní rozvoj a podpora venkova v období 2014-20. Mgr. Jelena Kriegelsteinová Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Komunitně vedený místní rozvoj a podpora venkova v období 2014-20 Mgr. Jelena Kriegelsteinová Ministerstvo pro místní rozvoj ČR ÚZEMNÍ DIMENZE Koncentrace (zacílení) prostředků programů ESI fondů do specifických

Více

"MAS KJH - IROP - INFRASTRUKTURA VZDĚLÁVÁNÍ"

MAS KJH - IROP - INFRASTRUKTURA VZDĚLÁVÁNÍ MAS Království - Jestřebí hory, o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Království - Jestřebí hory na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí

Více

Aktuální informace z oblasti strukturální fondů a dotací říjen/listopad 2014

Aktuální informace z oblasti strukturální fondů a dotací říjen/listopad 2014 Aktuální informace z oblasti strukturální fondů a dotací říjen/listopad 2014 Představení Integrovaného regionálního operačního programu Přehled rozdělení alokace pro nové operační programy Vyhlášení výzev

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ. VYHLAŠOVATEL ČR - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ. VYHLAŠOVATEL ČR - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ Č.j.: 29 094/2007-41 VYHLAŠOVATEL ČR - BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Odbor řízení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ŘÍDÍCÍ ORGÁN OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ

Více

VAZBA NA VÝZVU ŘO IROP Č. 68 Zvyšování kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení-integrované projekty CLLD

VAZBA NA VÝZVU ŘO IROP Č. 68 Zvyšování kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení-integrované projekty CLLD MAS Sdružení SPLAV jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Sdružení SPLAV na období 2014 2020 vyhlašuje 7. výzvu k předkládání

Více

MAS České středohoří jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS České středohoří, z.s. na období

MAS České středohoří jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS České středohoří, z.s. na období MAS České středohoří jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS České středohoří, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka na období 2014 2020 vyhlašuje 4. výzvu k předkládání

Více

AVÍZO. Přehled změn k datu dd.mm.rrrr. Identifikace výzvy. popis změny. zdůvodnění změny. Položka. Operační program. Specifický cíl IROP

AVÍZO. Přehled změn k datu dd.mm.rrrr. Identifikace výzvy. popis změny. zdůvodnění změny. Položka. Operační program. Specifický cíl IROP MAS Království - Jestřebí hory, o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Království - Jestřebí hory na období 2014 2020 vyhlašuje AVÍZO k 1. výzvě k předkládání

Více

MAS Havlíčkův kraj IROP Infrastruktura pro vzdělávání a celoživotní učení

MAS Havlíčkův kraj IROP Infrastruktura pro vzdělávání a celoživotní učení MAS Havlíčkův kraj, o. p. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Havlíčkův kraj na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.1 Název prioritní osy Číslo oblasti podpory 4.1.1 Název oblasti podpory Registrační číslo globálního grantu

Více

"MAS KJH - IROP - INFRASTRUKTURA VZDĚLÁVÁNÍ"

MAS KJH - IROP - INFRASTRUKTURA VZDĚLÁVÁNÍ MAS Království - Jestřebí hory, o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Království - Jestřebí hory na období 2014 2020 oznamuje změny v 1. výzvě k předkládání

Více

vyhlašuje 3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu s názvem

vyhlašuje 3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu s názvem Prostějov venkov o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území společnosti Prostějov venkov o.p.s. 2014-2020+ vyhlašuje 3. výzvu

Více

oznamuje změnu pro 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

oznamuje změnu pro 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Partnerství venkova, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Partnerství venkova, z. s. na období 2014 2020 oznamuje změnu pro 6. výzvu k předkládání žádostí

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 1. výběrové komise dne )

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 1. výběrové komise dne ) Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 1. výběrové komise dne 15. 2. 2010) I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.1 Název prioritní osy Adaptabilita

Více

Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů. Globální granty Olomouckého kraje na léta

Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů. Globální granty Olomouckého kraje na léta Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů Globální granty Olomouckého kraje na léta 2007-2013 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Řídícím orgánem: MŠMT ČR spolufinancování bude

Více

Olomoucký kraj, Jeremenkova 40a), Olomouc. Výzva č. 2 k předkládání grantových projektů

Olomoucký kraj, Jeremenkova 40a), Olomouc. Výzva č. 2 k předkládání grantových projektů Olomoucký kraj, Jeremenkova 40a), 779 11 Olomouc Výzva č. 2 k předkládání grantových projektů OLOMOUCKÝ KRAJ vyhlašuje VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O FINANČNÍ PODPORU v rámci Operačního programu Rozvoj

Více

Průběh čerpání strukturálních fondů

Průběh čerpání strukturálních fondů Rámec podpory Společenství představuje základní strategii pro rozvoj regionů České republiky na období 2006. Řídicí orgán Rámce podpory Společenství (MMR) plní roli výkonného orgánu, který zajišťuje celkovou

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 3 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.1 Název prioritní osy Číslo oblasti podpory 4.1.1 Název oblasti podpory Registrační číslo globálního grantu

Více

6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Dolnobřežansko, o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Dolnobřežansko, o.p.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z

Více

MAS Český les IROP Rozvíjení kvality infrastruktury pro vzdělávání a zefektivnění její dostupnosti IV

MAS Český les IROP Rozvíjení kvality infrastruktury pro vzdělávání a zefektivnění její dostupnosti IV MAS Český les, z.s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český les na období 2014 2020 vyhlašuje 19. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Společný regionální operační program Aktuální stav a výhledy čerpání ze zdrojů opatření 3.2 Ministerstvo pro místní rozvoj Ing.

Společný regionální operační program Aktuální stav a výhledy čerpání ze zdrojů opatření 3.2 Ministerstvo pro místní rozvoj Ing. Společný regionální operační program Aktuální stav a výhledy čerpání ze zdrojů opatření 3.2 Ministerstvo pro místní rozvoj Ing. Olga Nováková Struktura příspěvku 1. Společný regionální operační program

Více

MAS Sedlčansko IROP Infrastruktura vzdělávání

MAS Sedlčansko IROP Infrastruktura vzdělávání MAS Sedlčansko,o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Sedlčansko na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Projekt č. 330 Název: Poradenské a informační centrum pro zvláštní procesy ve výrobě Žadatel: Advanced Technology group, s.r.o. Výše: 1 594 700 Kč

Projekt č. 330 Název: Poradenské a informační centrum pro zvláštní procesy ve výrobě Žadatel: Advanced Technology group, s.r.o. Výše: 1 594 700 Kč ýsledky zasedání komise pro výběr projektů předložených do 2. výzvy grantového schématu Konkurenceschopnost v rámci JD 3 konané dne 8. listopadu 2005 Obecné informace Druhá výzva grantového schématu Konkurenceschopnost

Více

LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST

LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST OPERAČNÍ PROGRAM LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST 2007-2013 DOTAČNÍ MOŽNOSTI PRO PODNIKATELE 2. - 3. 10. 2008, VŠB-TUO Ostrava GLOBÁLNÍ CÍL OP LZZ Globálním cílem operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost

Více

Příloha č. 1 k textu 4. výzvy GG 1.1 OPVK

Příloha č. 1 k textu 4. výzvy GG 1.1 OPVK Popis podporovaných aktivit oblasti podpory č. 1. 1 Popis jednotlivých aktivit oblastí podpory je pro žadatele pouze orientační, není závazný ani konečný. 1. Vytváření podmínek pro implementaci školních

Více

Školství MAS Region HANÁ

Školství MAS Region HANÁ Školství MAS Region HANÁ VIZE Materiální vybavení škol odpovídající 21. století, kvalitní pracovní podmínky pro pedagogy k zajištění moderní výuky, zlepšení podmínek i pro nepedagogické pracovníky škol.

Více

MAS Stolové hory IROP Infrastruktura základních škol - I

MAS Stolové hory IROP Infrastruktura základních škol - I Místní akční skupina Stolové hory, z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území Místní akční skupiny Stolové hory, z. s., na období 2014 2020 oznamuje změny ve 3. výzvě

Více

MAS Sdružení Růže IROP Podpora infrastruktury pro předškolní vzdělávání

MAS Sdružení Růže IROP Podpora infrastruktury pro předškolní vzdělávání MAS Sdružení Růže, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Sdružení Růže na období 2014 2020 vyhlašuje 4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Oblast podpory 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání Podrobný popis podporovaných aktivit

Oblast podpory 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání Podrobný popis podporovaných aktivit Příloha č. 1 k Výzvě č. 02 k předkládání grantových projektů v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání Podrobný popis podporovaných

Více

2. výzva MAS Východní Slovácko IROP Zvyšování kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení I.

2. výzva MAS Východní Slovácko IROP Zvyšování kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení I. MAS Východní Slovácko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Barevná venkovská harmonie: Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Východní Slovácko pro období 2014 2020 oznamuje

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP výzvy č. 33

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP výzvy č. 33 Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP výzvy č. 33 I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.1 Název prioritní osy Číslo oblasti podpory 4.1.1 Název oblasti podpory Registrační číslo globálního

Více

změnu v 15. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

změnu v 15. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Horní Pomoraví jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Horní Pomoraví na období 2014 2020 oznamuje změnu v 15. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

oznamuje změnu 1. výzvy k předkládání žádostí o podporu Integrovaný regionální operační program

oznamuje změnu 1. výzvy k předkládání žádostí o podporu Integrovaný regionální operační program MAS Vyškovsko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Vyškovsko, z.s. na období 2014 2020 oznamuje změnu 1. výzvy k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Praha, 23. října 2007

Praha, 23. října 2007 Praha, 23. října 2007 Alokace na obyvatele a rok 2004-2006 ČR bez Prahy Praha 47 + 27 33 + 27 Alokace na obyvatele a rok 2007-2013 ČR bez Prahy Praha 269 + 123 51 + 123 Rozdělen lení ESF : ERDF ERDF 68,5%

Více

MAS Český sever z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český sever z.s., na období

MAS Český sever z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český sever z.s., na období MAS Český sever z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český sever z.s., na období 2014 2020 oznamuje změny změny v 2. výzvě k předkládání žádostí o podporu

Více

MAS Naděje o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Naděje o.p.s. na období

MAS Naděje o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Naděje o.p.s. na období MAS Naděje o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Naděje o.p.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 10. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

VAZBA NA VÝZVU ŘO IROP Č. 68 ZVYŠOVÁNÍ KVALITY A DOSTUPNOSTI INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍ UČENÍ - INTEGROVANÉ PROJEKTY CLLD

VAZBA NA VÝZVU ŘO IROP Č. 68 ZVYŠOVÁNÍ KVALITY A DOSTUPNOSTI INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍ UČENÍ - INTEGROVANÉ PROJEKTY CLLD Místní akční skupina Hlinecko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro programové období 2014-2020 (2023) vyhlašuje 1. výzvu k

Více

Obecná priorita A1: PODPORA KOMPETENCÍ K PODNIKAVOSTI, INICIATIVĚ A KREATIVITĚ U ŽÁKŮ A STUDENTŮ STŘEDNÍCH ŠKOL A VYŠŠÍCH ODBORNÝCH ŠKOL

Obecná priorita A1: PODPORA KOMPETENCÍ K PODNIKAVOSTI, INICIATIVĚ A KREATIVITĚ U ŽÁKŮ A STUDENTŮ STŘEDNÍCH ŠKOL A VYŠŠÍCH ODBORNÝCH ŠKOL PODKLAD PRO JEDNÁNÍ MINITÝMU PRO PODPORU PODNIKAVOSTI, INICIATIVY A KREATIVITY Formulace kritérií splnění dílčích cílů se opírala rovněž o souhrnné výsledky dotazníkového šetření potřeb na školách pro

Více

ŠKOLA PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.07/

ŠKOLA PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.07/ ŠKOLA PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.07/11.0100 Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa: 1.Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání Zprostředkující subjekt:

Více

JIHOČESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD

JIHOČESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOČESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Odbor marketingu a vnějších vztahů Mgr. Daniel Hovorka, vedoucí odboru U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice, tel.: 386 720 488 e-mail: hovorka@kraj-jihocesky.cz,

Více

MAS Český sever z.s. IROP Zlepšování kvality a dostupnosti vzdělání - Zvyšování kvality vzdělávání v MAS Český sever

MAS Český sever z.s. IROP Zlepšování kvality a dostupnosti vzdělání - Zvyšování kvality vzdělávání v MAS Český sever MAS Český sever z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český sever z.s., na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Boleslavsko, z.ú. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Boleslavsko na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Výzva MAS Region Pošembeří IROP VZDĚLÁVÁNÍ 02

Výzva MAS Region Pošembeří IROP VZDĚLÁVÁNÍ 02 MAS Region Pošembeří o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Region Pošembeří na období 2014 2020 oznamuje změny v 2. výzvě k předkládání žádostí o podporu

Více

3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Moravská brána, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SPOLEČNĚ V POHYBU vyhlašuje 3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

Více

3.výzva MAS Blanský les Netolicko IROP Infrastruktura základních škol I.

3.výzva MAS Blanský les Netolicko IROP Infrastruktura základních škol I. MAS Blanský les Netolicko o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro období 2014 2023 MAS Blanský les Netolicko, čertovsky hezké místo: pro život, relaxaci a rozvoj vyhlašuje

Více