Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 6. května 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 6. května 2014"

Transkript

1 Obec Stružnice Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 6. května 2014 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Blažek Zdenek, Brejchová Darja, Hančín Milan, Kotek Robert, Mečíř Jan, Schneiderová Alena, Soukup Vítězslav Nepřítomní zastupitelé: Kotek Robert, Švejcha Viktor Hosté: viz Prezenční listina veřejnosti Úvod Předsedající - starosta Ing. Jan Mečíř přivítal všechny přítomné (viz prezenční listina zastupitelů a hostů) a zahájil na základě zákona 128/2000 Sb. o obcích, 91, 31. zasedání Zastupitelstva obce Stružnice. Konstatoval, že je úterý 6. května 2014, 19:00 hodin, zasedání zastupitelstva je zahájeno. Zasedání bylo řádně svoláno, informace byla zveřejněna na úřední desce a na elektronické úřední desce OÚ Stružnice. Předsedající oznámil, že je přítomna nadpoloviční většina členů zastupitelstva, podle prezenční listiny je přítomno 7 členů zastupitelstva (z celkového počtu 9 členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Předsedající připomněl, že od 6. zastupitelstva je z veřejných jednání pořizován záznam pomocí technických prostředků. Tento záznam pro interní potřebu zastupitelstva nenahrazuje zápis, účelem je odstranění případných sporů o použité formulace řečníků. 19:01 Určení ověřovatelů a zapisovatele Podle platného jednacího řádu určil předsedající ověřovatele zápisu 31. jednání zastupitelstva pana Zdenka Blažka a pana Milana Hančína. Zapisovatelkou pro toto zasedání zastupitelstva obce určil předsedající paní Janu Zelenkovou. 19:02 Schválení programu zastupitelstva Předsedající předložil návrh programu 31. zasedání ZO v podobě, v jaké byl zveřejněn: 1. kontrola usnesení zastupitelstva obce 2. činnost výborů 3. výsledky výběrového řízení na odstranění povodňových škod neinvestiční dotace 4. odstranění povodňových škod z r investiční část

2 5. smlouva EKOKOM 6. rekonstrukce mateřské školy nové řešení 7. účetní závěrka ZŠ Stružnice a MŠ Stružnice 8. vyřazení majetku mateřské školy 9. jednání s vedením SVS 10. závěrečný účet obce za rok účetní závěrka obce 12. rozpočtové opatření č. 1/ nakládání s pozemky 14. akce v obci, výběrová řízení 15. různé, informace OÚ 16. diskuse, připomínky občanů Předsedající vyzval zastupitele, mají-li další návrhy k doplnění nebo úpravě programu zastupitelstva. Bez připomínek. Starosta dal hlasovat o programu zasedání zastupitelstva. ZO schvaluje program 31. zastupitelstva obce. (číslo usnesení ) Pro: 7 Proti: Zdrželi se:. 19:04 1. Kontrola usnesení zastupitelstva obce Místostarostka seznámila zastupitele s plněním usnesení 30. zasedání zastupitelstva obce. 30. zastupitelstvo Č. usn viz další bod zastupitelstva Č. usn viz další bod zastupitelstva Č. usn viz další bod zastupitelstva Č. usn a 20 viz další bod zastupitelstva Č. usn až 24 pozemky byly zaplaceny, budou sepsány smlouvy u JUDr. Holovčákové Č. usn sepsána nová nájemní smlouva Č. usn viz další bod zastupitelstva Č. usn kontejner umístěn u MŠ Stružnice Č. usn viz další bod zastupitelstva ZO bere na vědomí informaci místostarostky o plnění usnesení 30. zastupitelstva obce. (číslo usnesení )

3 Pro: 7 Proti: Zdrželi se:. 19:07 2. Činnost výborů Starosta vyzval předsedy výborů, aby informovali o své činnosti. Výbor pro sport a kulturu (A. Schneiderová) připravují Stružnické slavnosti, Dětský den, proběhl zájezd lodí po Vltavě, zúčastnilo se 17 lidí, zájezd se líbil. Výbor pro bezpečnost a dopravu (V. Soukup) sešli se společně s výborem pro výstavbu a výborem pro životní prostředí. Jednalo se prodeji hráze rybníka Rybářskému svazu. Pan Soukup za výbor navrhuje prodat část hráze za ,- Kč, hráz by měla patřit k rybníku. P. Brejchová si myslí, že by se o měl starat Rybářský svaz. P. Blažek uvedl, že je třeba se domluvit, jestli prodat a za jakou částku. Starosta se zeptal, co je uvedeno v zápise, p. Soukup uvedl, že navrhli prodat za ,- Kč. Starosta uvedl, že je potřeba tu část hráze nechat zaměřit, dále uvedl, že jsou schváleny obvyklé ceny pozemků, při nedodržení těchto cen hrozí obci postih za špatné nakládání s majetkem obce. Souhlasí s tím, že obec se o tyto pozemky nestará, ale odmítá za těchto podmínek podepsat s Rybářským svazem smlouvu o prodeji. Navrhl další možnost, a to prodat za obvyklou cenu a poté přispět nějakou částkou na provoz. P. Brejchová souhlasí. Dále starosta uvedl, že pokud se bude prodávat pozemek i s cestou, je potřeba požádat o souhlas stavební úřad v České Lípě. Zastupitelé souhlasí, že je potřeba držet schválené ceny za pozemky. Starosta navrhl, že nejdříve by se mělo s rybářským svazem vše projednat. Výbor pro rozvoj a výstavbu (Z. Blažek) sešli se, řešili kanalizaci. (viz další bod zastupitelstva. ZO bere na vědomí informace předsedů výborů pro sport a kulturu, pro bezpečnost a dopravu, pro rozvoj, výstavbu a pozemky a pro životní prostředí a ochranu proti živelním pohromám o činnosti výborů a připravovaných akcích v obci. (číslo usnesení ). Starosta dále navrhl toto usnesení. ZO pověřuje starostu jednáním s Českým rybářským svazem, MO Žandov o vyřešení vlastnictví hráze rybníka p. p. č a 1056 v k. ú. Stružnice. (číslo usnesení )

4 19:18 3. Výsledky výběrového řízení na odstranění povodňových škod neinvestiční dotace Starosta seznámil zastupitele s výsledkem výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Oprava MK u hřiště - Jezvé. 23. dubna 2014 proběhlo výběrové řízení. Nabídku podaly 4 firmy. Na základě výběrového řízení hodnotící komise doporučuje přidělit veřejnou zakázku firmě s nejnižší nabídkovou cenou. ZO schvaluje na doporučení hodnotící komise přidělení veřejné zakázky na stavební práce Oprava MK u hřiště Jezvé firmě STRABAG a. s. (číslo usnesení ). Starosta seznámil zastupitele s návrhem smlouvy na stavební práce Oprava MK u hřiště Jezvé. Návrh smlouvy byl součástí dokumentace do výběrového řízení o veřejnou zakázku. ZO pověřuje starostu obce podpisem smlouvy mezi Obcí Stružnice a STRABAG a. s. na stavební práce Oprava MK u hřiště Jezvé. (číslo usnesení ). Starosta seznámil zastupitele s výsledkem výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Oprava chodníku p. č. 124/1 Stružnice. 23. dubna 2014 proběhlo výběrové řízení. Nabídku podalo 5 firem. Na základě výběrového řízení hodnotící komise doporučuje přidělit veřejnou zakázku firmě s nejnižší nabídkovou cenou. ZO schvaluje na doporučení hodnotící komise přidělení veřejné zakázky na stavební práce Oprava chodníku p. č. 124/1 Stružnice firmě STRABAG a. s. (číslo usnesení ). Starosta seznámil zastupitele s návrhem smlouvy na stavební práce Oprava chodníku p. č. 124/1 Stružnice. Návrh smlouvy byl součástí dokumentace do výběrového řízení o veřejnou zakázku. ZO pověřuje starostu obce podpisem smlouvy mezi Obcí Stružnice a STRABAG a. s. na stavební práce Oprava chodníku p. č. 124/1 Stružnice. (číslo usnesení )

5 . 19:25 4. Odstranění povodňových škod z r investiční část Min. dopravy ČR vypsalo (po 11 měsících) termín pro podávání žádostí na obnovu komunikací postižených povodněmi na jaře Termín je do Starosta zastupitelům předložil soupis povodňových škod, který byl minulý rok předán prostřednictvím Krajského úřadu Libereckého kraje ministerstvu dopravy. Starosta uvedl, že v roce 2013 byly vypsány dotace pouze na neinvestiční akce (viz předešlý bod), nyní se podají žádosti na zbytek povodňových škod investiční záležitosti. Je možnost získat 85% z celkové částky. Dále je tu možnost dofinancování neinvestičních akcí, ale až budou dokončeny. ZO schvaluje podání žádostí o poskytnutí investičních dotací na obnovu místních komunikací postižených povodněmi v r (číslo usnesení ) 19:31 5. Smlouva EKOKOM Místostarostka seznámila zastupitele s novou smlouvou o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů č. OS a dodatkem k této smlouvě. Starosta ještě připomněl, že v sobotu proběhne sběrový den, kontejnery budou přistaveny na obvyklých místech, občané byli informováni. ZO pověřuje starostu podpisem smlouvy o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů č. OS a podpisem dodatku k této smlouvě. (číslo usnesení ). 19:35 6. Rekonstrukce mateřské školy nové řešení Starosta obce konzultoval s projektantem řešení dostavby a úpravy mateřské školy a úprav ploch kolem bytovek. Studie budou zpracovány do příštího zastupitelstvo. ZO bere na vědomí informaci o práci na studiích rozšíření mateřské školy a úpravy ploch kolem bytovek. (číslo usnesení )

6 Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se:0 Ředitelka MŠ Stružnice podala žádost o souhlas s nákupem interaktivní tabule s příslušenstvím za cenu ,- Kč. ZO schvaluje pořízení didaktické techniky pro potřeby MŠ Stružnice. (číslo usnesení ) Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se:0 19:38 7. Účetní závěrka ZŠ Stružnice a MŠ Stružnice Zastupitelstvu byly předloženy doklady ke schválení účetní závěrky MŠ Stružnice za rok ZO schvaluje účetní závěrku MŠ Stružnice za rok 2013 sestavenou k rozvahovému dni dle předložených dokladů. (číslo usnesení ) Zastupitelstvu byly předloženy doklady ke schválení účetní závěrky ZŠ Stružnice za rok ZO schvaluje účetní závěrku ZŠ Stružnice za rok 2013 sestavenou k rozvahovému dni dle předložených dokladů. (číslo usnesení ) 19:41 8. Vyřazení majetku mateřské školy Ředitelka MŠ Stružnice předložila žádost o vyřazení majetku z evidence a jeho odstranění ze zahrady MŠ. Jedná se věž s lanovým žebříkem a dřevěnou lokomotivu, důvodem je nevyhovující stav. ZO schvaluje vyřazení majetku z evidence MŠ Stružnice. (číslo usnesení ) 19:44

7 9. Jednání s vedením SVS Starosta předal slovo p. Blažkovi, (předseda výboru pro výstavbu). Ten uvedl, že je jasné, že kanalizace do roku 2020 nebude a je nutné vymyslet jiné řešení pro obyvatele obce. Nejdříve je nutné zjistit, zda by lidé měli vůbec zájem a navrhnout jim nějaké řešení. Např. jak minule navrhoval ing. Pacovský tříkomorový septik s pískovou filtrací. Náklady na čtyřčlennou domácnost jsou cca ,- až ,- Kč, ale záleží na jednotlivých případech. ZO zkusí navrhnout nějakou částku, kterou by obec domácnost přispěla, např. 50%, dále aby obec najala firmu, která by vše zajistila. Starosta se zeptal zda řešili i bytovky. Zatím neřešili, ale nějaké řešení se musí najít, kdyby to dělala jedna firma, určitě by se dalo ušetřit. Nejdříve bude potřeba zjistit, jestli bude zájem ze strany občanů. Starosta informoval zastupitele o jednání s SVS, jako výchozí k jednání bylo navrženo řešení, že by cca 1/3 hradila obec, 1/3 SVS a 1/3 uživatel, obec by v případě zájmu zařídila projektovou dokumentaci a povolení. Občanům dát nějaký termín, do kdy mohou podávat žádosti. Udělat třeba tři postupné etapy, podíl obce by byl finanční příspěvek, projektová dokumentace a stavební povolení. Vlastníci nemovitostí musí ze zákona mít vyřešený způsob likvidace splaškových vod. Starosta se domluvil s p. Špičákem, gen. ředitelem SVS, že obec napíše oficiální žádost, aby mělo vedení SVS písemný podklad k jednání a rozhodování. Dále uvedl, že bude potřeba řešit domy s více bytovými jednotkami a firmy, další možností je také jeden septik třeba pro dva rodinné domy, to by se muselo řešit smluvně. Závěrem starosta dodal, že nikoho nemůžou nutit, ale je jasné, že lidé to musí řešit, protože centrální kanalizace nejméně 6 let nebude. ZO schvaluje postup jednání starosty obce s generálním ředitelem Severočeské vodárenské společnosti ve věci likvidace splaškových vod v obci. Pověřuje starostu zasláním žádosti k vedení SVS o finanční podporu obce v odkanalizování jednotlivých nemovitostí. (číslo usnesení ) 19: Závěrečný účet obce za rok 2013 Účetní předložila Závěrečný účet obce. Závěrečný účet obce byl řádně vyvěšen na úřední desce. ZO schvaluje závěrečný účet obce Stružnice za rok 2013 bez výhrad. (číslo usnesení )

8 20: Účetní závěrka obce Účetní předložila doklady ke schválení účetní závěrky obce za rok ZO schvaluje účetní závěrku obce Stružnice za rok 2013 sestavenou k rozvahovému dni dle přiložených dokladů (Fin 2-12, Rozvaha, Výkaz zisků a ztrát). (číslo usnesení ) 20: Rozpočtové opatření č. 1/2014 Účetní seznámila zastupitele s rozpočtovým opatřením č. 1/2014. ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 1/2014 ve výši: příjmy ,- Kč a výdaje ,- Kč. (číslo usnesení ) 20: Nakládání s pozemky Záměr prodeje pozemků Žádost o koupi části pozemku p. č. 444/21 v k. ú. Jezvé, pozemek je ale pronajat do firmě Farma Ploučnice a.s. ZO neschvaluje záměr prodeje části pozemku p. č. 444/21 v k. ú. Jezvé. (číslo usnesení ) Místostarostka navrhla revokaci usnesení č ze dne (záměr prodeje pozemku p. č. 127 v k. ú. Stružnice) a č ze dne (záměr prodeje stavby bez č. p. na pozemku p. č. 127 v k. ú. Stružnice), jelikož nesplňuje podmínky záměru prodeje nemovitosti dle nového OZ. Dále navrhla ke schválení nové usnesení. ZO ruší usnesení č a č ze dne (číslo usnesení )

9 ZO schvaluje záměr prodeje pozemku p. č. 127 v k. ú. Stružnice, jehož součástí je stavba bez čísla popisného nebo evidenčního, stavba technického vybavení. (číslo usnesení ) 14. Akce v obci, výběrová řízení Starosta zastupitele informoval o připravovaných akcích v obci 20:17 Akce: Neděle 1. června - dětský den Sobota 14. června - Den s varhanami Sobota 21. června - Stružnické slavnosti Sobota 9. srpna - Vavřinecká pouť Sobota 16. srpna country festiválek Sobota 23. srpna - Stružnická neckyáda Neděle 31. srpna - Pohádkový les Sobota 6. září - Fichtl Cup Neděle 28. září - koncert Lípa Musica Sobota 4. října drakiáda a dýňování Pátek 28. listopadu - rozsvícení vánočního stromu Pátek 5. prosince - Mikuláš, živý betlém ZO bere na vědomí informaci o připravovaných akcích v obci. (číslo usnesení ) 20:21 Lužický motoráček Starosta přednesl žádost o finanční příspěvek ve výši 5.000,- Kč na projekt Lužický motoráček pro sezónu 2014 firmy KŽC Doprava s.r.o. ZO schvaluje finanční příspěvek ve výši 5.000,- Kč na projekt Lužický motoráček pro sezónu (číslo usnesení )

10 20:23 Oprava komunikací Firma Dipos provedla opravy komunikací dle výběrového řízení. Po této zkušenosti s firmou i konkrétními pracovníky navrhuje vedení obce rozšíření zakázky o další lokality. Starosta zastupitelům předložil fotografie a cenové nabídky na opravu těchto lokalit. Termín realizace léto 2014 (firma má nasmlouvané jiné zakázky). Opravy by probíhaly průběžně podle toho, jak by firma měla čas. Zastupitelé souhlasí, že je nutné komunikace opravit, protože jsou v havarijním stavu. P. Blažek se zajímal jak dlouho by to trvalo. Starosta odpověděl, že na cenových nabídkách jsou i dny, v průměru jedna lokalita trvá 2 dny. Firma pracuje za provozu, je možné domluvit práci o víkendu. Na další opravy komunikací se musí udělat výběrové řízení jsou poškozeny mnohem více. ZO schvaluje rozšíření rozsahu oprav komunikací firmou DIPOS J&C spol. s r. o. dle předložené nabídky. (číslo usnesení ) Pro: Proti: 0 Zdrželi se: 0 20:52 Doplnění výběrových komisí Je potřeba doplnit náhradníky do výběrových komisí. ZO schvaluje doplnění výběrových komisí pro obecní zakázky o další náhradníky: Hájková, Kalinová, Kazda, Zelenková, Schneiderová, Švejcha. (číslo usnesení ) Pro: Proti: 0 Zdrželi se: 0 20:55 VŘ dětské hřiště Starosta zastupitelům předložil projektovou dokumentaci na dětské hřiště pod bytovkami ve Stružnici. Uvedl, že dotace nebyly schválené. Pan Janda (mimo jednací řád) se dotázal proč dotace nebyly schváleny. Starosta mu vysvětlil, že dotace nejsou nárokové a důvod neschválení není uveden. Dále se pan Janda dotázal proč v Jezvém už hřiště mají a ve Stružnici ještě ne. Starosta odpověděl, že si ho vybudovali sportovci sami a požádal p. Jandu, aby své dotazy nechal až do diskuze. Zastupitelstvo probíhá podle jednacího řádu.

11 Starosta informoval, že bude vypsáno výběrové řízení na vybudování hřiště, rozpočet na dětské hřiště je cca ,- Kč. ZO bere na vědomí informaci o vypsání výběrového řízení na vybudování dětského hřiště pod bytovkami. (číslo usnesení ) 20:55 Párty stan, pivní sety Starosta navrhl pořízení dalšího velkého párty stanu a stolů s lavicemi (pivních setů) ZO schvaluje pořízení dalšího párty stanu a deseti stolů s lavicemi na obecní akce. (číslo usnesení ) 21:04 Úprava koryta Radečského potoka byl starosta seznámen s termínem provedení rekonstrukce Radečského potoka ve Stružnici (km 0,000 0,180) až Vítězem soutěže vypsané Povodím Ohře s. p. je AZ Sanace a. s. Ústí nad Labem. Na základě předchozí smlouvy obce s Povodím Ohře firma provede i zhotovení obcí hrazené části rekonstrukce (mostek, přeložky plynu a vody). ZO bylo seznámeno s termínem rekonstrukce Radečského potoka a schvaluje finanční spoluúčast ve výši ,49 Kč bez DPH. (číslo usnesení ) Příspěvek rodině Ing. Hamady Místostarostka předložila žádost p. Hamadové. ZO schvaluje příspěvek paní Hamadové na uspořádání pohřbu manžela. (číslo usnesení ) 21:12 Povodňový plán obce

12 Starosta předložil nabídku firmy Koordinace na aktualizaci povodňového plánu obce, pro obec zpracovávali již v roce 2008, nyní je nutná aktualizace došlo ke změnám. Uvedl, že každý majitel nemovitosti by měl mít zpracovaný povodňový plán. ZO schvaluje zpracování aktualizace povodňového plánu obce firmou Koordinace (Ing. Jan Papež). (číslo usnesení ) 21:16 VŘ měření rychlosti vozidel Starosta zastupitelům ukázal původní studii od p. Hrušky, kde jsou 2 radary, 2 semafory a měřiče rychlosti. Toto řešení bohužel částečně padá, policie ČR nepovolí zastavovací semafory. Řešení jsou pouze měřiče rychlosti. Jsou různě druhy měřičů s různými funkcemi a je potřeba nějaké vybrat. Není potřeba stavební povolení, stavebnímu úřadu stačí pouze studie. Zastupitelé řešili jaké měřiče s jakými funkcemi vybrat. Starosta navrhl usnesení. ZO schvaluje oslovení firem k zaslání cenové nabídky na měřiče rychlosti na komunikaci II/262 v obci. (číslo usnesení ) 21:29 Zpracování projektů bezpečnost dopravy Starosta znovu předložil studii p. Hrušky o bezpečnosti provozu, studie řeší tři místa v obci - přechod u základní školy, přechod u autobusových zastávek, parkování u obecního úřadu. Starosta oslovil Ing. Řebřinovou z firmy Promos Sosnová, ta poslala nabídku na kompletní dokumentaci k územnímu řízení a stavebnímu povolení. Pan Janda (mimo jednací řád) podotkl, aby se nekupovaly lavičky a stany, ale udělaly se přechody. Starosta ho upozornil, že zastupitelé nic nezamítli, viz předchozí. Dále se pan Janda divil, že o tom to se jednalo již před dvěma lety, tak proč to není hotové, zastupitelé mu vysvětlili, že to není jednoduchá záležitost, která by byla hned hotová. P. Blažek p. Jandovi vysvětlil, že přechod se nemůže udělat na každém místě. Pan Janda stále opakuje, že to trvá dlouho, že jde o bezpečnost dětí. Dále uvádí, že se v obci nedělá nic pro děti. Starosta dal hlasovat. ZO schvaluje zpracování projektové dokumentace na akci Stružnice přechod u ZŠ, přechod u autobusových zastávek, parkoviště u OÚ firmou Promos Sosnová spol. s r. o. (číslo usnesení )

13 21:35 Územní plán obce Starosta uvedl, že byl na jednání se stavebním úřadem v České Lípě a odborem územního rozvoje KÚ v Liberci. Našli ve zpracování další chyby. Je potřeba je opravit, na internetu je od schválení kompletní dokumentace, celý územní plán. Starosta požádal zastupitele i občany, aby se na ÚP podívali a případné chyby do navrženého termínu připomínkovali. ZO pověřuje zastupitele kontrolou chyb v platném územním plánu (kompletní znění ÚP vč. výkresové části je na stránkách obce). Termín - do (číslo usnesení ) ZO pověřuje starostu předáním podkladů k opravě územního plánu nadřízenému odboru MěÚ Česká Lípa a oslovením zpracovatelů změny. (číslo usnesení ) 21:37 Nátěry oken na OÚ Starosta předložil cenovou nabídku na nátěry oken na OÚ Stružnice, celková cena ,- Kč. Nátěry je třeba provést před instalací těsnění do oken. ZO schvaluje provedení nátěrů oken OÚ firmou pana Bělohubého dle předložené nabídky. (číslo usnesení ) 21:37 Oprava kanalizace na OÚ Starosta zastupitele informoval o stavu splaškové kanalizace na OÚ Stružnice - špatné spádování. Dále je potřeba pročištění a oprava kořenové čističky u MŠ Stružnice. ZO schvaluje opravu splaškové kanalizace na OÚ a kořenové čističky u MŠ. (číslo usnesení )

14 21:41 Zaměření hřiště ve Stružnici Starosta uvedl, že před rokem obec hřiště převzala, je třeba nechat zaměřit spolu s okolními pozemky a na základě zaměření nechat udělat studii rozvoje plochy hřiště. ZO schvaluje zaměření hřiště a zpracování studie rozvoje plochy hřiště ve Stružnici. (číslo usnesení ) Pro: Proti: 0 Zdrželi se: 0 21:43 Oprava vývěsek, plotu u č. p. 80 Předjednáno s firmou Schrama, nyní probíhají i vnitřní opravy č. p. 80. ZO schvaluje zadání opravy poškozených obecních vývěsek vč. plakátovacích ploch a dřevěného plotu u č. p. 80 ve Stružnici. (číslo usnesení ) 21:45 VPP od 1. června 2014 Na Úřad práce předána žádost na 10 lidí od Dále proběhlo jednání na ÚP v České Lípě, je možnost získat koordinátora, který by měl na starosti pouze tyto pracovníky. ZO schvaluje žádost obce o 10 pracovníků na veřejně prospěšné práce a koordinátora. (číslo usnesení ) Podle zákona musí mít pracovníci vlastní šatnové skříňky. ZO schvaluje pořízení nových šatnových skříněk pro šatnu pracovníků na veřejně prospěšné práce. (číslo usnesení )

15 21: Různé, informace OÚ Věcné břemeno místostarostka předložila smlouvu mezi obcí Stružnice a manžely Hammerovými o zřízení služebnosti inženýrských sítí (věcné břemeno). ZO schvaluje návrh smlouvy o zřízení služebnosti inženýrských sítí mezi obcí Stružnice a Ivanem Hammerem a Soňou Hammerovou. (číslo usnesení ) Návrh názvy ulic Starosta uvedl, že se běžně používají v obci názvy ulic Chalupnická a Říční. Zastupitelé mají zvážit zda v obci oficiálně zavést názvů ulic. Je to výhodné pro orientaci v obci. Silnice Bořetín Kozly Starosta uvedl, že starostka obce Kozly dostala návrh od Libereckého kraje, aby převzala do majetku část silnice mezi Kozly a Bořetínem. Část patří i Stružnici, ZO by mělo zvážit zda by naše obec takovou nabídku přijala. Praxe žákyně OA Česká Lípa Starosta uvedl, že v měsíci květnu bude na OÚ Stružnice vykonávat praxi žákyně OA Česká Lípa - Pasport nemovitostí, dosažitelnost, komunikativnost zvonky (jmenovky), poštovní schránky (dostupnost), fotografie. P. Blažek se informoval zda by bylo možné v obci umístit koše na psí exkrementy. Starosta zjistí. 21: Diskuse, připomínky občanů Slovo si vzal p. Zahrádka, seznámil zastupitele jak pokračují práce na ZŠ Stružnice. P. Hendrych se dotázal na postup zadání projektové dokumentace úprav cest u bytových domů. Místostarostka vysvětlila postup a průběh zadání požadovaných úprav projektantovi. Projektant zakreslí požadované změny v rozsahu dle jejich návrhů, bude-li to možné. Pan Janda a pan Hendrych se znovu dotázali na problematiku vybudování pískoviště u bytových domů. Zastupitelé jim připomněli předchozí jednání a podmínky pro

16 vybudování, např. odpovědnost za ublížení na zdraví. P. Janda a p. Hendrych se znovu dotázali na uspořádání mimořádného zastupitelstva. Zastupitelé nevidí důvod k uspořádání mimořádného zastupitelstva. Dnes se koná 31. zastupitelstvo a 99% občanů podepsaných na žádosti o uspořádání mimořádného zastupitelstva se ani jednou řádného zastupitelstva nezúčastnili. Zastupitelé jim navrhují možnost před zastupitelstvem podat žádost o zařazení vlastních bodů do programu zastupitelstva. Pan Ryšavý se dotázal co bude s domy p. Fišera a po Bičákových. Místostarostka uvedla, že domy jsou v soukromém vlastnictví a odpovědnost nesou majitelé. Pan Matys ze zeptal na důvod znovu vyvěšení záměru prodeje. Místostarostka vysvětlila, že dle nového OZ je stavba součástí pozemku, proto je nutné v tomto znění vyvěsit nový záměr. Zastupitelka paní Schneiderová se ohradila proti tvrzení pana Jandy, že se v obci nic nedělá pro děti. Vyjmenovala akce z poslední doby, které byly určené dětem. P. Janda chtěl vědět proč se ve Stružnici nekonalo pálení čarodějnic pro děti. Pan Blažek mu vysvětlil, že se nenašel nikdo kdo by to udělal, starosta potvrdil, že byla možnost dodání dřeva, ale nikdo neměl zájem, protože pan Janda pořádal vlastní akci. P. Janda se zeptal zda by tedy mohli požádat o zařazení bodů z jejich žádosti do příštího programu. Starosta se zeptal, jaké body má na mysli, když většina z nich se probírala dnes a průběžně se probírají na každém zastupitelstvu. P. Hendrych řekl, že zrovna dnes se probírá vše co měli v žádosti. Starosta odpověděl, že tyto body se probírají stále, ne jen dnes. Doporučil, aby se podíval na zápisy z minulých ZO. Starosta požádal p. Hendrycha a p. Jandu, aby se domluvili jak spolupracovat s ostatními, dát nějaké návrhy co by chtěli udělat, možnost požádat obec o příspěvek. P. Janda se zeptal, zda je možné umístit ukazatel směru na Horní Libchavu. Starosta mu vysvětlil, že musí požádat majitele tj. Krajská správa silnic. Zjistí na KSS. Starosta ukončil jednání zastupitelstva v 23 hodin 01 minut a poděkoval přítomným za účast. Přílohy zápisu: 1. Prezenční listina zastupitelů 2. Prezenční listina veřejnosti 3. Plakát pozvánka veřejnosti na 31. zasedání zastupitelstva obce

17 Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Jana Zelenková... Ověřovatelé: Zdenek Blažek.... dne... Milan Hančín... dne... Starosta: Ing. Jan Mečíř... dne... razítko obce

Zápis 23. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 18. dubna 2013

Zápis 23. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 18. dubna 2013 Obec Stružnice Zápis 23. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 18. dubna 2013 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Blažek Zdenek, Brejchová Darja, Hančín Milan do 19:10 hod, Kotek Robert od

Více

Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012

Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012 Obec Stružnice Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Brejchová Darja, Hančín Milan, Kotek Robert, Mečíř Jan, Schneiderová Alena,

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. září 2014

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. září 2014 Obec Stružnice Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. září 2014 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Blažek Zdenek, Brejchová Darja, Kotek Robert, Mečíř Jan, Skrčená Alena,

Více

Zápis 4. zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 31. března 2011

Zápis 4. zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 31. března 2011 Obec Stružnice Zápis 4. zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 31. března 2011 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Blažek Zdenek, Brejchová Darja, Hančín Milan, Kotek Robert, Mečíř Jan, Schneiderová

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 2. listopadu 2016

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 2. listopadu 2016 Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 2. listopadu 2016 Přítomní zastupitelé: Anita Bělová, Jiří Kopp, Robert Kotek, Mgr. Anna Levová,

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. března 2016

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. března 2016 Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 29. března 2016 Přítomní zastupitelé: Zdenek Blažek, Robert Kotek, Mgr. Anna Levová, Ing. Jan

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 28. května 2018

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 28. května 2018 Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 28. května 2018 Přítomní zastupitelé: Anita Bělová, Zdenek Blažek, Jiří Kopp, Robert Kotek,

Více

Zápis 10. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 8. prosince 2011

Zápis 10. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 8. prosince 2011 Obec Stružnice Zápis 10. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 8. prosince 2011 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Blažek Zdenek, Brejchová Darja, Hančín Milan, Kotek Robert, Mečíř Jan,

Více

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 7. prosince 2016

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 7. prosince 2016 Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 7. prosince 2016 Přítomní zastupitelé: Anita Bělová, Zdenek Blažek, Jiří Kopp, Robert Kotek,

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Aleš Buček, Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis 8. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 20. září 2011

Zápis 8. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 20. září 2011 Obec Stružnice Zápis 8. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 20. září 2011 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Brejchová Darja, Hančín Milan, Kotek Robert, Mečíř Jan, Schneiderová Alena

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny):,,, Adam Kozel,,, Nepřítomní zastupitelé:

Více

v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Z á p i s 22. zasedání Zastupitelstva obce Hoštice-Heroltice konaného dne 9.9. 2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Předsedající starostka obce p. Naděžda Suchomelová zahájila 22. zasedání

Více

Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice

Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Obec Stružnice Zastupitelstvo obce Stružnice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 2. listopadu 2018 od 17:00 hodin Přítomní zastupitelé: Bělová Anita (do 17:08), Blažek

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEDOKLUKY DNE 16.06. 2015 V 18:00 VE STŘEDOKLUKÁCH PŘÍTOM NÍ: Barbier, Duchajová, Červenka, Gutová, Hlava, Chvoj, Kozel, Melíšek, Paznocht. UVÍTÁNÍ PŘEDSEDAJÍCÍ PAN

Více

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne 7.3. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Jaroslav Tyšlic, Jan Pudil, Bc. Viktor Vokál Hosté: 4

Více

Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin.

Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin. Obec Hrdějovice Zastupitelstvo obce Hrdějovice Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně.

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně. Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 4. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Omluveni: Hosté: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Ing. Stanislav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Mnetěš č. 20/2016 ze dne Rozpočtové opatření č. 4/2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Mnetěš č. 20/2016 ze dne Rozpočtové opatření č. 4/2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Mnetěš č. 20/2016 ze dne 17.8. 2016 Přítomni: M. Minarčík, L. Fričová, A. Pekařová, O. Starý, Z. Tlustá, D. Vávra, L. Vlastník Zapisovatel: A. Pekařová Ověřovatelé

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 18/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 1.srpna 2013 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Radim, konaného dne od hod. v zasedací místnosti OÚ Radim.

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Radim, konaného dne od hod. v zasedací místnosti OÚ Radim. OBEC RADIM Zastupitelstvo obce Radim Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Radim, konaného dne 28.11.2018 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Radim. Přítomni: Jarmila Adolfová, Zdeňka Brixová,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 4/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 29. 4. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00772/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 3 z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 30. 10. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 26. 10. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Mgr. Pavel

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne Obec Jindřichov Zastupitelstvo obce Jindřichov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne 5. 11. 2014 Zasedání zahájil dosavadní starosta obce v 17:30 hodin a přivítal zastupitele

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

uvedl, že v současné době byly vytvořeny vytyčovací protokoly na základě kterým obec může uzavřít smlouvu o prodeji

uvedl, že v současné době byly vytvořeny vytyčovací protokoly na základě kterým obec může uzavřít smlouvu o prodeji ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny : Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Roman Klouzek, Petr

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Z á p i s. Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí

Z á p i s. Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí Z á p i s Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 12. 04. 2017 od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 23. 8. 2018 v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 30.11.2017 od 18 hodin na Obecním úřadě - zasedací místnost Sobčice 25, 508 01 Hořice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * *

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * * Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 8.12.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Rýdlová,

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné

Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 20. 7. 2016 v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Martin Pávek, Ing. Blanka Habrmanová PhD., Petr

Více

Zápis č. 6/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 6/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 23. 11. 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 23. 11. 2016 Čas jednání: zahájení:

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016. konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016. konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016 konaného dne 30.6.2016 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích byly

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 12/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 25. 11. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp.

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července 2018 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin

Více

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek Zápis Č. 6/2014-2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2014-2018, konaného dne 29. 4. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.11.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: J. Šedina -

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 1, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 1, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 1, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 15.11.2018, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Roman Benda, Marie Tichá,

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17 OBEC PŘEDSLAVICE 387 01 Předslavice č.p.17 Zápis ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Předslavice, konaného dne 20.12.2013 v 18:20 hod. v zasedací místnosti OÚ Předslavice. Přítomnost členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr ZÁPIS č.2 /2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo v pondělí 16. dubna 2018 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního domu. Přítomno šest zastupitelů a pět občanů. 1. PROGRAM JEDNÁNÍ

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více