(V blízké době budou v nabídce i jednorázová balení tabáků s novými příchutěmi.) PŘÍCHUTĚ MINERÁLNÍCH KAMÍNKŮ. Banán. Broskev. Citron.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "(V blízké době budou v nabídce i jednorázová balení tabáků s novými příchutěmi.) PŘÍCHUTĚ MINERÁLNÍCH KAMÍNKŮ. Banán. Broskev. Citron."

Transkript

1 V O D N Í D Ý M K Y Z důvodu právní úpravy jsme byli nuceni udělat změny v nabídce vodních dýmek. Připravujeme je buď z minerálních kamínků nebo je možné si pronajmout vodní dýmku, kterou vám připravíme ze zakoupeného balení tabáku u nás z aktuální nabídky a tento tabák si můžete při další návštěvě opět přinést. (V blízké době budou v nabídce i jednorázová balení tabáků s novými příchutěmi.) PŘÍCHUTĚ MINERÁLNÍCH KAMÍNKŮ Banán Broskev Citron Hrozno bílé Jahoda Kokos Limetka Máta Meloun vodní Piňa Coláda Vanilka Višeň

2 ZELENÉ ČAJE ČÍNA Yunnan MAO FENG Znamenitý zelený čínský čaj z produkce věhlasné čajové provincie Yunnan. Jiskřivý světlezelený nálev dává prožít v šálku neopakovatelnou rozkoš z chutě a vůně, jež jsou nenapodobitelné žádným jiným čajem. Takřka nekonečné množství nálevů, které tento čaj bez okolků snese (a to i po vychladnutí), dokazuje výsostnost produkce zelených čínských čajů z yunnanských hor. Vysoce ušlechtilý vzhled, stříbřitě ochmýřený dlouhý tisový list, pevně podélně svinutý. Čaj sytě čerstvé trávové vůně, nálev čiré až světlezelenkavé barvy, blahodárné chuti, s čajomilecky lehce omamnými účinky. China Oolong Se Chung Vynikající třída čaje Se Chung převyšující základní třídy blízce příbuzného oolongu Tie Guanyin. Jen lehce fermentovaný list svinutý do nepravidelného až kulovitého tvaru. Pro svou broskvovou vůni a příjemnou nasládlou chuť je ve světě velice oblíbený. Gunpowder - Temple of heaven - Chrám nebes Známý zelený čaj pochází z provincie Če ťiang. Tuhé stočené lístky (které anglickému obchodníkovi připomínaly střelný prach) udrží kvalitní vlastnosti lépe, než jiné druhy. Po přelití horkou vodou se zvolna rozvíjejí, vznáší se v nálevu nezapomenutelné vůně a typické nahořklé chuti. Velký obsah fluoridu umožňuje, že dva šálky tohoto čaje poskytnou denní dávku fluoru. China Lung Ching - Dračí studna Lahodný, velice oblíbený zelený čaj, jemný nálev, květnatý charakter. Je proslulý dlouhými plochými listy. Jemná vůně, žlutá barva nálevu s lehce nasládlým chuťovým pozadím. Vietnam Ché Ngon So VIETNAM Velmi dobrý čaj s mírně zavinutými listy. Světlý vysoce aromatický nálev, vytříbená, plná chuť. ZELENÉ ČAJE INDIE Darjeeling Green North Tukvar Čajová zahrada Nort Tukvar se nachází ve východní části údolí Darjeelingu v nadmořské výšce od 390 do 945 metrů nad mořem. Kvalita čajů z této zahrady si už delší dobu udržuje vysokou úroveň. Poměrně velké zelenohnědé lístky se po zalití velmi dobře rozvíjejí do celistvé plochy. Hotový nálev má výraznou chuť a plnou muškátovou vůni. Japan Gen Mai Cha (gen-maj-ča) ZELENÉ ČAJE JAPONSKO Je japonskou specialitou pro labužníky a neobvyklou pochoutkou pro ostatní. Tento lehký zelený čaj je totiž smíchán s praženou rýží a malým podílem pražené kukuřice, která mu dodává zajímavou, intenzivní a překvapivě lahodnou chuť. Dává nálev trávově svíravé, lehce chlebově pražené chuti, příjemné vůně.

3 Japan Sencha Sencha je tradičním japonským zeleným čajem. Křehký a jemný jarní čaj svíravé chuti, chutnající po trávě. Dlouhé, tmavě zelené lístky poskytují nálev jedinečný barvou i chutí. V zemi vycházejícího slunce patří kvalitou k vyšší třídě, takže i druhý či třetí nálev uspokojí všechny milovníky čaje. Japan Bancha Je produkován na podzim. Vyznačuje se silnou plnou a chutí. V závěru nálev lehký, mírně nahořklý. Japan Hojicha (hodžiča) Japonská specialita vzniklá pražením zeleného čaje bancha. Vymyká se jak zpracováním, tak i chutí. Nálev světle hnědé barvy s typickým lehkým kouřovým či chlebovým aroma. BÍLÉ ČAJE ČÍNA Čaj bílý je jedním z nejvzácnějších čajů, neboť se získává sběrem těch nejvyšších lístků u čajovníku. Snadno lze na něm spatřit bílé chmýří čajových pupenů. Je doporučován zvláště těm nadšeným milcům čaje, kteří cítí, že se už poněkud přepili čaje černého či zeleného. Pai Mu Tan Bílá Pivoňka Tmavší listy s vysokým podílem tipsů, velice jemný a osvěžující čaj, který je v Číně velmi ceněn a vyhledáván. Jeho lístky jsou krásně světle zelené s bílými ochmýřenými okraji, jakoby byly právě utrženy z čajového keře. Třpytivě hnědavě žlutavý nálev nabízí i po druhém zalití. Podmanivě květinová vůně a delikátní nasládlá chuť s oříškovým nádechem. Show Mee (Šou-mej) Obočí starého muže Jméno tohoto čaje zní dost pohádkově, ale tento čaj skutečně pohádkový je, protože obsahuje výhonky ve větší míře pokryté bílým chmýřím. Je to vzácný čaj, který se produkuje hlavně v čínské provincii Fu-ťien. Tento čaj se suší na slunci a na rozdíl od jiných druhů čaje se lístky tohoto čaje nesvinují. Základní třída mezi bílými čaji, větší, tmavší, nesvinovaný list s vysokým podílem tipsů. Hnědavý nálev tipsově prachové chuti s medově nasládlým nádechem. KVETOUCÍ ČAJE Ručně vázaný čaj, který je uměleckým dílem zkušených čajových mistrů, kteří zvládnou za hodinu vyrobit jen několik těchto čajů! Nabízí unikátní vzhled, pozoruhodný vizuální zážitek, dlouhotrvající květinovou vůni snoubící se s vůní čaje a také mnoho zdravotně prospěšných účinků. Vychutnejte si toto umělecké dílo! Mnohonálevový čaj! Trojhvězdí Zelený čaj s vevázanými květy. Po zalití se lístky postupně rozvinou, čímž se obnaží tři květy měsíčku v barvách západu slunce, dávající čaji příjemnou sladkost. Láskyplné srdce Vyrobeno ze speciálního bílého čaje. Po zalití se nejprve rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu. Bohatá a svěží vůně, dlouhotrvající chuť. Vycházející slunce Zelený čaj s vevázanými květy. Po zalití se lístky rozevřou a odhalí skryté květy růžového laskavce a lilie. Nálev svůdné chuti, plný jiskrné svěžesti.

4 Nesmírné štěstí Vyrobeno z kvalitního bílého čaje, květů měsíčku a laskavcovky. Po zalití se květy měsíčku rozvinou a na vrcholku se vynoří kulaté červené květy laskavcovky. Nálev je silný, vůně bohatá a dlouhotrvající. Rodinné štěstí Zelený čaj s vevázanými květy. Po zalití se z otevřených čajových lístků rozvine oranžový květ lilie s řetězcem jasmínových kvítků, dávající nálevu medový nádech. Draci s perlou Vyrobeno z vysoce kvalitního bílého čaje, květů jasmínu, měsíčku a laskavcovky. Po zalití se čaj začne pomalu rozvíjet jako poupě a postupně z něj vystoupí dva květy jasmínu zakončené červeným květem laskavcovky. Bohatá a osvěžující vůně, výrazná a dlouhotrvající chuť. Lákavé vyhlídky Vyrobeno ze speciálního bílého čaje a květů měsíčku. Po zalití lístky vytvoří hvězdici s girlandou z květů měsíčku. Jedinečná kombinace bílého čaje a květinové sladkosti. Posvátné květy Ručně svinovaný bílý čaj z provincie Fujian. Po zalití se lístky postupně rozvinou a odhalí skryté květy měsíčku těsně propojené s červenou laskavcovkou a završené květy jasmínu. Lehká vůně květin spolu s vydatným čajovým nálevem vytváří velmi harmonickou kombinaci.

5 ZELENÉ OCHUCENÉ Jasmínové stříbrné pupeny (Bio Jasmíne Yin Hao) Zelený čaj v kvalitě Bio ovoněný tradičním způsobem čerstvými jasmínovými květy. Čaj absorbuje nasládlou vůni jasmínu, kterou následně přenáší do každého připraveného nálevu. Možno připravit 3 nálevy. China Jasmín s květy Jemný zelený čaj s květy jasmínu. Tato směs má delikátní chuť a výraznou jasmínovou vůni. Nádherně sladěný čaj! Možno připravit 3 nálevy. Květy japonské třešně Japonský zelený čaj typu Sen Cha s květy divoké třešně. Křehký čaj lehce svíravé chuti a typické vůně! Kultura země vycházejícího slunce je nám velice vzdálená. Dovolte nám ji přiblížit tímto čajem. Čaj štěstí Lahodný, jemně sladký zelený čaj. Složení: cukroví motýli, osmanthové květy, růžové a slunečnicové okvětní lístky, květy chrpy, broskev, lesní ovoce, bergamot. Le Touareg Le Touareg Thé je někdy též podáván jako Čaj Touaregů. Je to Marocká specialita. Čínský čaj Chun Mee ochucený marockou mátou Nana a oslazený medem. Arabové v parném létě nepopíjejí nic jiného. Tento čaj osvěží i v tropických vedrech. Madame Butterfly Lahodné spojení zeleného čaje, kousků broskví a květů slunečnice a aroma. Pu Erh ČERNÉ ČAJE ČÍNA Černý čaj v Číně je zařazen jako čaj tmavý. Silná chuť tohoto nápoje je málo čím překonatelná. Rarita degustovaná již čínskými císaři. Podle starých letopisů se Pu er pije už od éry Tchang. Od těchto dob je používán jako lék na poruchy trávení, prokázaný je jeho vliv také na snižování cholesterolu. Jeho chuť je popisována jako zatuchlá či zemitá. Udrží chuť i při dalším louhování.

6 Pu Erh - cihličky Malé cihličky Pu Erh čaje připomínající tvarem kousky čokolády. Nálev jantarové barvy, velmi jemný, ale vydatný. Možno připravit i 3 nálevy. Yunnan FOP Celolistový, černý čínský čaj ze stejnojmenné oblasti. Tento čaj dává krásně červený nálev a má příjemnou chuť. Rize TURECKO Černý turecký čaj. V Turecku se čaj pěstuje na severu země v okolí města Rize. Pěstování čaje v Turecku sice vzniklo až za druhé světové války, ale dnes je turecký čaj podávaný v malých skleničkách národním nápojem. Čaj je tu přítomný téměř všude. Nejznámějším tureckým čajem je jemně drcený a silně aromatický Rize čaj, který dává po správné přípravě hutný, červenohnědý a mírně nasládlý nálev. ČAJ Z OSTROVA SRÍ LANKA Ceylon Ruhuna Golden Garden Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný i pro dochucení mlékem. Ceylon Dyaraba OP-I Ceylonský čaj s výbornou a vyváženou chutí. Nálev má měděnou barvu s vůní medu a sušeného dřeva. INDIE Mezi nejznámější černé čaje z posvátné Indie patří Assam (Ássam) a Darjeeling (Dárdžiling), které se liší zejména nadmořskou výškou pěstování. V oblasti Assamu se pralesní odrůda čajovníku pěstuje převážně v níže položených bažinatých oblastech údolí řeky Brahmaputry a vyniká pro svoje schopnosti barvící. Assamské černé čaje jsou celosvětově oblíbené pro svou výraznou a plnou chuť, ale také silný povzbuzující účinek. Mnozí milovníci čaje si již příjemné ráno bez šálku silného assamského čaje ani nedovedou představit. V Evropě bývá častým zvykem přidávat do tohoto čaje mléko pro zjemnění. Assam Orangajuli Vynikající čaj z největší čajové oblasti Assam. Nálev má sytou barvu a plnou chuť. Assam Mangalam Zahrada Mangalam patří mezi jedny z nejlepších v Assamu. Černohnědé lístky se zlatavými tipsy vytvářejí hnědooranžový nálev výrazné, plné chuti lučního medu.

7 Darjeeling Sivitar Čaj s dobře vypadajícími černými listy. Chuť nálevu je zralá a výrazná, vzhled nálevu má světle měděnou barvu. Darjeeling Thurbo Pozdní první sklizeň se zlatavým nálevem. Z plantáže Thurbo pocházejí ty nejlepší čaje. Zavřete oči a představte si, že jste v klubu, kde ctihodní angličtí gentlemani uzavírají sázky, který ze štíhlých, mohutně oplachtěných clipperů nejrychleji přiveze čaj z prvního jarního sběru. Earl Grey ČERNÉ OCHUCENÉ Černý čínský čaj ochucený bergamotovou silicí. Podle staré receptury, kterou obdržel roku 1830 hrabě E. C Grey od čínského mandarína. Po přivezení no Anglie získal brzy tento čaj světový ohlas pro svoji citrusovou vůni. Bývá velice oblíben s mlékem. Skořicový čaj Klidný večer ve společnosti těch nejbližších Silný černý čaj s typickou skořicovou vůní tvoří jemně euforizující nápoj. Vzpomínky na Afriku Exoticky sladěná směs černého ceylonského čaje s kávovými zrny, kakaovými slupkami, květy modrého sléze a slunečnice s aroma. Caffe Créme Černý Assam, Guarana, kávová zrnka, vlčí mák, příchuť. Irish Cream Černý čínský listový čaj s kakaovým bobem ovoněný lákavou esencí. Nese název inspirovaný zemí tvrdou a nám též známou lahodným likérem ze smetany a irské whisky. Na přání podáváme slazený a s mlékem. Karamel Lahodný černý čaj s kousky karamelu a příchutí. Mléčný oolong OOLONG - POLOFERMENTOVANÝ ČAJ Smyslový zážitek z vůně i chutě nabízí tento kvalitní oolongy z jarní sklizně v Anxi ve Fujinanau. Před zaschnutím se čajové lístky speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu. Možno připravit až 5 nálevů! Železná bohyně milosrdenství Slavný představitel polofermentovaných čajů. Velké, hrubé list, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu. Sen noci svatojánské ČERNÝ ČAJ SE ZELENÝM Dotek tajemna nabízí tento čaj nabízí tento čaj ve složení: černý a zelený čaj, květy růže, slunečnice a pomerančovníku, chrpa a přírodní aroma jahod.

8 . Sváteční speciál Kouzlo všech svátečních dnů, které se rozhodnete prožívat, vám přiblíží tento čaj ve složení: černý a zelený čaj, ibišek, čokoládové kousky, rozinky, kokosové vločky, ananasové vločky, mučenkový granulát, santálové dřevo, červená řepa kostky, cukrové komety, cukrové stromečky, mrkvové vločky, kousky jablek, příchuť. Aktivní žena AJURVÉDSKÉ ČAJE Složení: kousky zázvoru a skořice, hřebíček, kousky pomerančové kůry, kardamom, jalovčinky, kořen lékořice, kořen pampelišky, černý pepř, fenykl, kořen anděliky. Aktivní muž Složení: hřebíček, kořen lékořice, kousky skořice, kakrdamom, kousky zázvoru, lapacho, truskavec ptačí, fenykl, listy máty peprné, listy šalvěje, černý pepř, ženšen. Yogi masala Masala znamená směs koření. V případě Yogi masaly se jedná o směs skořice, zázvoru, kardamonu, hřebíčku a pepře s přídavkem černého čaje. Vše je vařeno s ovesným mlékem a dochuceno medem. Tzv. bílý čaj je rozšířený po celém indickém subkontinentu, kde složení koření se liší podle krajových zvyklostí. Ajurvéda vyzdvihuje tuto směs pro nabuzení organizmu a doporučuje ji při prochlazení těla. (Příprava trvá cca půl hodiny) Nepálská masala Na rozdíl od Yogi masaly je lahodnějšího charakteru s větším podílem černého čaje. Je podáván s ovesným mlékem, dochucený medem. Složení: černý čaj, kousky skořice, anýzová semínka, hřebíček, kousky zázvoru, koriandr, černý pepř, kardamon, kmín, květ vřesu, příchuť. South Afrika Rooibos AFRIKA Na počátku 20.stol. objevená bylina vyskytující se v Kapské oblasti na jihu Afriky. Pěstuje se a zpracovává obdobně jako čaj. Je to bylina z jejichž časti stonku se připravuje drť, která se nechá fermentovat a zalévá se horkou vodou. Výsledkem je lahodný nápoj červené barvy, bylinkově sladké chuti a květinově nasládlé vůně. Rooibos je čistý přírodní produkt neobsahující žádné cizorodé látky a pití nálevu z byliny Rooibos je zdraví velice prospěšné. Rooibos pomáhá při odstraňování žaludečních a zažívacích problémů, léčí alergie, akné, ekzémy. Je vhodný při odtučňovací kůře, podporuje imunitní systém a zabraňuje vzniku zubního kazu. Výtečně hasí žízeň a večer uvolňuje napětí. Není povzbuzující a neobsahuje žádný kofein, je proto vhodný i pro malé děti. Rooibos Pečené jablko Nálev zajímavé chuti i vůně. Varianta exotiky v naší čajovně. Složení: rooibos, šípky, mandle, pomerančové slupky, skořice, hřebíček, kardamom, příchuť (jablko, skořice, vanilka). Rooibos Skořicový punč Něco pro ty, kteří rádi experimentují!

9 Složení: rooibos, kousky jablek, květy vřesu, kandovaný cukr, kousky skořice, pomerančová kůra, hřebíček, chrpa, kardamom, příchuť (skořice, smetana). Rooibos Vanilka Složení: rooibos s kousky vanilky, příchuť (vanilka). Rooibos Dobrodružství Nálev zajímavé chuti i vůně. V každém ohledu dobrodružný! J Složení: rooibos, šípky, kousky jablek, mandle, ibišek, kousky kiwi, příchuť (karamel, koření). Rooibos Zelený Nefermentovaný rooibos. Obsahuje značné množství minerálů a vitamínů, které vynecháním procesu okysličování zůstávají v původní podobě. Honeybush zelený Medový keř z Jižní Afriky. Honeybush (Cyclopia Intermedia) je keř asi 60 cm vysoký a patří ke stejné čeledi jako rooibos. Honeybush medový keř obsahuje účinné antioxidační látky a působí preventivně proti nádorovým onemocněním. Uvolňuje křeče, působí proti virům, bakteriím a plísním a chrání játra. Neobsahuje kofein, má uklidňující účinky a zlepšuje náladu. LATINSKÁ AMERIKA Maté zelené Výhonky Cesmíny paraguayské (Yerba Mate). Je nejoblíbenějším povzbuzujícím nápojem Jihoameričanů. Připravuje se z listů stromu Cesmíny paraguayské. Při sklizni se osekávají celé větve na nichž se lístky sežehnou ohněm a poté dosuší na slunci. Maté se pije z tykve calabassy a usrkává se kovovým brčkem bombilou. Maté obsahuje více než dvacet aminokyselin, vitamíny B1 a B2, minerální látky j jako magnesium, mangan, vápník, železo a fosfor. Maté podporuje trávení, napomáhá odbourávat tuky Je velmi povzbuzující. Podáváme v calabasse, na přání v konvičce. Maté Roasted pražené maté Pražené zelené maté. Pražením se uvolňuje z chemických vazeb kofein. Nálev hnědé barvy, chlebově nasládlý, pražené chuti, lehce kouřového charakteru. Má mimořádně silné povzbuzující účinky. Maté La Traviata Zelené maté s kousky jahod, rebarborou a příchutí. Maté kokosové mléko Zelené maté s plátky kokosu, kousky bílé čokolády, květy heřmánku římského, bambusovými výhonky a aroma.

10 Maté Karneval Pražené maté s kakaovým bobem, rooibosem, kousky mandlí, okvětními lístky slunečnice a chrpy a květy kaktusu. Exoticky vonící i chutnající nápoj! Lapacho orange Složení: lapacho, kousky pomerančové kůry a pomeranče, aroma. Vilcacora - Uňa de Gato Složení: vnitřní kůra liány Vilcacora. K posilování obranyschopnosti, při zánětech... Převzato z doporučení společnosti Oro Verde. Není vhodné pro osoby s poruchami krvetvorby, hemofiliky, po transplantaci. (Příprava trvá cca půl hodiny.) OVOCNÉ ČAJE S IBIŠKEM Babiččina zahrádka Složení: bezinky, kousky jablka, bio ibišek, arónie, kousky červené řepy, ostružiny, aroma, černý rybíz, kousky maliny, listy ostružiníku, kousky jahody. Černá lesní třešeň Ovocná směs ve složení: kousky třešní, rozinky, bezinky, mandle, světlice barvířská, šípky, borůvky, ibišek, příchuť. Divoká višeň Složení: bezinky, rozinky, oplodí šípku, kousky jablka, ibišek, višně min.8,5%), černý rybíz, aroma, květy a listy hlohu. Lesní jahoda Složení: rozinky, bezinky, oplodí šípku, kousky jablka, bezinky, ibišek, černý rybíz, aroma, květy růže, listy ostružiníku, kousky jahod (min.0,9%). Strašidelný les Složení: šípek, ibišek, hrozny, kousky jablek a meruňky, rozinky, květy vřesu, borůvky, červený rybíz, ostružiny, příchuť. Krbový plamen Složení: kousky jablek, listy meduňky, třezalka, malinové listí, kořen lékořice, malinový granulát, šípek, ibišek, hrozny, kousky jablek a meruňky, rozinky, květy vřesu a modrého slézu, borůvky, červený rybíz, ostružiny, mletá skořice, příchuť. Bezinkový punč Složení: šípky, ibišek, borůvky, bezinky, chrpa, kandovaný cukr, příchuť (bezinky, rum, smetana). Životní energie Ovocná směs s bylinkami ve složení: kousky jablek, ibišek, šípky, ostružinové, malinové a jahodové listí, jitrocel kopinatý, listy lísky, květy slunečnice, měsíčku, pivoňky, prvosenky, bezu, bezinky, anýzová semínka, meduňka, máta a máta peprná, příchuť (mango-bezinky). OVOCNÉ ČAJE BEZ IBIŠKU Složení: kousky jablka, rozinky, kousky mrkve, meruňky, rakytník řešetlákový, kousky červené řepy, pomerančové kůry (min.5,5%) a

11 Sladký pomeranč Složení: kousky jablka, rozinky, kousky mrkve, meruňky, rakytník řešetlákový, kousky červené řepy, pomerančové kůry (min.5,5%) a pomeranče (min.2,7%), květy pomerančovníku (min.2,7%) a bodláku, aroma. Sladká třešeň Složení: rozinky, kousky jablka, mrkve, papaje, oplodí šípku, plody hlohu, kousky červené řepy, višně, květy růže, aroma třešeň (min. 2,2%), aroma. Zázvor Fitness Ovocná směs s bylinkami ve složení: máta, karotkové vločky, kousky zázvoru, citrónová tráva, jablko, kousky zelené papriky a oliv, skvělá příchuť zázvor, citrus. Večerní směs Ovocná směs s bylinkami ve složení: kousky jablek, listy meduňky, třezalka, malinové listí, kořen lékořice, malinový granulát, květ modrého slézu, příchuť. BYLINNÉ ČAJE Dlouhý život Složení: zelený rooibos, třapatka nachová, květ heřmánku, zelený oves, listy bio máty, listy ostružiníku, tymián, květ levandule, verbena citrónová, květy měsíčku, chrpy polní, aroma. Na zažívání Složení: Listy máty peprné, květy heřmánku, anýz, fenykl, kmín, květy sléze, květy měsíčku. Žaludeční Pro uklidnění žaludku, při pálení žáhy. Složení: proskurník list, proskurník kořen, sléz květ, len semeno, listy máty peprné, maliníku, jitrocele, lišejník islandský a kořen lékořice. Hepčík s echinaceou Vhodný při nachlazení a rýmě, také k pitným kůrám v době výskytu chřipek. Složení: listy máty peprné, černého rybízu, podbělu, šalvěje, květ černého bezu, šípky, vrbová kůra, nať třapaty (5%), tužebníku Zázvorový čaj Výborný proti nachlazení i jako prevence v chřipkových obdobích. Prohřívá organismus... Složení: strouhaný kořen zázvoru, citrón, med. Ohnivá voda je proti tomu jen odvárek!!! Žen-šenový elixír zdravý Kořen Žen-šenu je v zemi původu často užíván k léčení nejrůznějších chorob a zdravotních potíží, ale také ke zvýšení duševní a tělesné výkonnosti. Ve směsi s meduňkou, mátou a šípkem. Životabudič Pro povzbuzení těla i ducha, zdroj přírodní energie. Obsahuje kofein. Složení: pravý černý čaj, aronie plod, schizanra plod, granátovník plod, šípek, ibišek sůd. květ, ženšen kořen, aroma (citrus), kola semeno, skořice.

12 Průduškový Pro dobrý stav průdušek. Doporučujeme s medem. Složení: nať mateřídoušky, truskavce a máty peprné, plod fenyklu, sléz květ, divizna a prvosenka, kořen lékořice. Čistící Složení: květ heřmánku a lípy, nať meduňky a máty, plod fenyklu, květ černého bezu, nať kopřivy. Tulsi s bylinkami Složení: máta peprná, ibišek, bazalka svatá, honeybush zelený, pomerančová a citrónová kůra, lékořice kořen, smil písečný, květ modrého slézu a příchuť. Gingo Čaj z listů jinanu dvoulaločného zvyšuje prokrvení mozkové tkáně, upravuje poruchy paměti, zlepšuje koncentraci a ulevuje od bolesti hlavy. Nana máta (Marocká máta) Štíhlá linie Pro štíhlou linii. Byliny obsažené v čaji snižují chuť k jídlu a urychlují metabolismus. Složení: proskurník kořen, čekanka nať, černý bez květ, máta peprná nať, len semeno, pýr kořen, chaluha bublinatá, trnka květ, lékořice kořen. Na dobrou noc Čaj napomáhá k navození a prohloubení zdravého, kvalitního spánku. Je vhodné ho pít asi hodinu před usnutím. Složení: nať dobromyslu, meduňky, mateřídoušky, srdečníku a mučenky, šištice chmele, květy prvosenky, heřmánku a levandule. Energy tea guarana Ovocná směs s bylinkami ve složení: slupky šípku, kousky jablek, ibišek, guarana, listy ostružiníku a meduňky, vousatka citrónová, aroma. ITALSKÁ KÁVA A ČOKOLÁDA Caffé Espresso (velké /malé - piccolo) Caffé Espresso Macchiato Espresso s našlehaným horkým mlékem a mléčnou pěnou Caffé Espresso Corretto Malé lahodné espresso vám dochutíme trochou vašeho oblíbeného alkoholu vaječný koňak, kokosový likér, vodka Cappuccino Espresso s našlehaným horkým mlékem a mléčnou pěnou, sypané kakaem Caffé Latte Speciále Espresso s horkým mlékem a šlehačkou sypanou kakaem Ledová káva Espresso našlehané s mlékem, šlehačka, poleva Ledová káva s vanilkovou nebo čoko. zmrzlinou Vídeňská káva Espresso se šlehačkou, sypané kakaem Alžírská káva Espresso s vaječným koňakem, šlehačkou a polevou

13 Čokoláda se šlehačkou posypanou kakaem Bílá čokoláda - se šlehačkou Káva s Reishi (Ganodermou) zdravá alternativa kávy! Káva s čínskou houbou, která působí zásaditě a má mnoho blahodárných účinků. Povzbuzující a chuťově srovnatelná s běžnou kávou. Káva s Reishi (Ganodermou) 3 v 1 Kokosové mléko, třtinový cukr Banánovo-kávová pěna Koktejlová delikatesa pro milovníky sladkého! Je to fakt hustý! a nahoru šlehačka a poleva! VÝBĚROVÉ KÁVY Plantážní káva 100% arabika Brazílie Santos Santos je zcela jistě nejznámější a nejoblíbenější druh brazilské kávy. Chuť této arabiky je mírně nasládlá, s tóny čokolády a lahodným aroma oříšků. Kolumbie Exelso Vulkanická půda v kolumbijském pohoří dává místní kávě výtečnou chuť. Tato arabika má lehce ořechový nádech, elegantní aroma smíšené s příjemnou aciditou. Odeznívá harmonicky a čistě. Kolumbie Huila Kávy z tohoto vysokohorského regionu na jihozápadě země mají klasický chuťový profil, který dokázal kolumbijské kávy proslavit po celém světě. V aroma objevíte vanilkové květy a lesní ovoce. Jiskřivá acidita je vyvážená a v chuti nepřebíjí tóny červeného vína a černého rybízu. Kolumbie Huila je velmi čistá a lahodná. Indie Plantation A Káva pochází z indického pohoří Chikkamagaluru a svojí chutí je typickým představitelem tohoto regionu. V aroma převládají oříšky kešu, chuť je zemitá s tóny mléčné čokolády, čaje a kůry stromu. Ideální lehká káva na každodenní popíjení. Keňa AB FAQ Keňa se řadí k nejvýznamnějším exportérům kávy na světě s vysoce rozvinutým obchodem. Jednotlivé sklizně, tzv. loty, se draží po celý rok na burze v Nairobi. Chuťovému profilu keňských káv vévodí intenzivní acidita, mohutné a šťavnaté tělo a především tóny černého rybízu. Aromatizovaná káva 100% arabika Alžírská Baileys Cafe de Paris Creme Brulée Čokoláda Havajský ořech Irish Cream Karamel Lískový oříšek Nugát Švýcarská Kávy připravujeme v džezvě.

14 Kávy připravujeme v džezvě. Uvedené druhy káv 100% arabika jsou také v nabídce k zakoupení. Medovina Má celou řadu příznivých účinků na organizmus Jde o čistě přírodní, staletími osvědčený nápoj z bylin a medu s přibližným obsahem % alkoholu! OSTATNÍ NÁPOJE A DOBROTY Koktejlové mňamky se šlehačkou a polevou - Banánový koktejl - Jahodový koktejl - Malinový koktejl Džusy - Broskev s dužinou - Černý rybíz - Hruška s dužinou - Jablko - Jahoda s dužinou - Pomeranč Koktejly z chlazených čajů a džusů - Markýz (máta a černý rybíz) - Maruška (máta a hruška) - Rojbíz (rooibos a černý rybíz) - Rozbuška (rooibos a hruška) Specialitka! horké džusy Obzvláště dobře vypečený je hruškový a jahodový! Ale POZOR! Pro mžitky před očima i za očima z té dobroty přineseme horký jahodový džus se šlehačkou!!! (Varování ministerstva - NEBEZPEČNĚ DOBRÉ!!! ) Chlazený mátový čaj Ostatní chlazené nápoje - Coca Cola - Bonaqua Něco sladkého na zub Kavkazský medový dort Čokoládová marlenka Banán se šlehačkou a čokol. pol. Tyčinka z chalvy Sahleb - se skořicí - s čokoládou - s kokosem - s rozinkami Směs drahých kamenů (Mimo diamanty, ty zůstávaly mezi zubama! Jen pro otrlé povahy - a žaludky! *** Ve skutečnosti jde o lentilky upravené jako drahokamy.)

15 Něco slaného na zub Japonská směs Kešu Pistácie Wasabi oříšky Tyčinky - sýrové - slané Sušené ovoce Banánové chipsy Papaja Slunečnice v lentilkové pol. Ovocné poháry (Studené nebo horké ovoce se šlehačkou a polevou) Jahody Maliny Něco proti muzikantům v žaludku Kuskus na sladko (rozinky, jablka, med, skořice ) Kuskus se zeleninkou (hrášek, kukuřice, paprika ) Zmrzlinové dezerty od Menorquiny - Flan Biscuit Jemná vanilková zmrzlina sypaná praženými borovicovými jádry a kousky mandlí, zalitá karamelovou polevou - Trufito Dortík z čokoládové zmrzliny s krémovou čokoládovou náplní uprostřed, zalitý čokoládovou polevou a kousky mandlí (170 ml) - Pohár Venuše Pohár naplněný vanilkovou zmrzlinou se skořicí, malinovou šťávou a čokoládovou polevou, ozdobený čokoládovou zmrzlinou s kousky mandlí Kopečková zmrzlina - Vanilková - Čokoládová - Ovocná (podle aktuální nabídky) Hostýnský pohár 3 kopečky zmrzliny, šlehačka, poleva, maliny Čekyňský pohár 2 kopečky zmrzliny, šlehačka, poleva, maliny Michalovský pohárek 1 kopeček zmrzliny, šlehačka, poleva, maliny jiricek.pv@seznam.cz Kontakt: ,

Čajovna Kavárna U Modrého safíru

Čajovna Kavárna U Modrého safíru Čajovna Kavárna U Modrého safíru ZELENÉ ČAJE ČÍNA Yunnan MAO FENG Znamenitý zelený čínský čaj z produkce věhlasné čajové provincie Yunnan. Jiskřivý světlezelený nálev dává prožít v šálku neopakovatelnou

Více

SINTOCHA STŘÍBRNÁ JAHŮDKA (velmi jemný čaj nejvyšší kvality, je ručně smotán hedvábnou přízí do tvaru jahody) Podává se i na dva nálevy

SINTOCHA STŘÍBRNÁ JAHŮDKA (velmi jemný čaj nejvyšší kvality, je ručně smotán hedvábnou přízí do tvaru jahody) Podává se i na dva nálevy ČAJE ZELENÉ 4dcl ROYAL SILVERY LEAF (velmi kvalitní třída čínského zeleného čaje, bohaté, květově nasládlé chuti) ZELENÝ NEPÁL ILAM (vysokohorský čaj pěstovaný na úpatí Mt. Everestu) ZELENÁ MLHA Green

Více

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Čaje značky HEWA jsou rodinnou tradicí na Srí Lance již od roku 1838. Čtvrtá generace rodiny Hewakandamby pěstuje tyto čaje v monsunovém klimatu vysokých hor, kde jsou

Více

97-6501 JONES Variace ovocná - papír 4x10x2g AL Ceylonský čaj s aroma citronu, višně, jahody,meruňky Cena: 111,- Kč/ks

97-6501 JONES Variace ovocná - papír 4x10x2g AL Ceylonský čaj s aroma citronu, višně, jahody,meruňky Cena: 111,- Kč/ks 97-6501 JONES Variace ovocná - papír 4x10x2g AL Ceylonský čaj s aroma citronu, višně, jahody,meruňky Cena: 111,- Kč/ks 97-7660 Sypaný cejlonský čaj 100g černý, s kousky brusinek, chrpy, modré malvy, jahody,

Více

SPECIFIKACE ČAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY

SPECIFIKACE ČAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY SPECIFIKACE ČAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY Představuji Vám další mojí srdeční záležitost a tím je výroba a prodej čajů. Aby toho nebylo, tak jsem se mimo koření pustil i do čajového řemesla. Zpracování čaje je velmi

Více

Černé čaje. Zelené čaje. Bílé čaje. Žluté čaje

Černé čaje. Zelené čaje. Bílé čaje. Žluté čaje Černé čaje Černý čaj patří k nejčastěji konzumovaným čajům v Evropě a vůbec v celém západním světě. Jen málokdo si dokáže představit snídani bez vydatného šálku silného černého čaje. Nabízíme Vám výběr

Více

MANDLOVÝ SKOŘICOVÉ DORTÍKY ČERNÉ ČAJE. černý čaj, mandle,aroma ibišek, skořice, maliny,jahody,rybíz,růže,hrozny ANGLICKÝ KARAMEL BABIČČINA ZAHRÁDKA

MANDLOVÝ SKOŘICOVÉ DORTÍKY ČERNÉ ČAJE. černý čaj, mandle,aroma ibišek, skořice, maliny,jahody,rybíz,růže,hrozny ANGLICKÝ KARAMEL BABIČČINA ZAHRÁDKA OVOCNÉ ČAJE MANDLOVÝ SKOŘICOVÉ DORTÍKY ČERNÉ ČAJE černý čaj, mandle,aroma ibišek, skořice, maliny,jahody,rybíz,růže,hrozny ASSAM Hunwal TGFOP 1 ANGLICKÝ KARAMEL BABIČČINA ZAHRÁDKA ASSAM Golden Tippy Mokalbari

Více

Čajovna Futra. Čajový lístek

Čajovna Futra. Čajový lístek Čajovna Futra Čajový lístek Čaj je velmi oblíbený nápoj, připravován louhováním čajových lístků v horké vodě. Už mnoho let si lidé po celém světě připravují s velkou oblibou tento lahodný nápoj. Historie

Více

Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY

Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY KÁVA: zrnková, mletá, instantní, kávové kapsle kompatibilní s Nespresso ČAJ: sypaný, sáčkový

Více

Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ. Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další

Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ. Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další Gastro 21 Objednávky na telefonu: 725 857 682 Hot Drink HOT DRINK / ICE DRINK / MILK

Více

Káva, čaj, thein, kofein, kávoviny Prezentace pro výklad látky a opakování učiva téma maso a vnitřnosti.

Káva, čaj, thein, kofein, kávoviny Prezentace pro výklad látky a opakování učiva téma maso a vnitřnosti. Název školy Odborné učiliště a Praktická škola, Plzeň, Vejprnická 56 Název projektu Číslo projektu Číslo šablony Digitalizace výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0977 VY_32_inovace_ZB59 Číslo materiálu 59 Autor Mgr.

Více

Čajový lístek ČERNÉ ČAJE

Čajový lístek ČERNÉ ČAJE Čajový lístek ČERNÉ ČAJE 1. China Sichuan Special GOLDEN TIP - Prvotřídní černý čaj svébytné a ušlechtilé chuti z jarní sklizně. List špičkové kvality s vysokým podílem zlatých tipsů, medově nasládlé vůně.

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

Čajovna Banyan Nabídka

Čajovna Banyan Nabídka Čajovna Banyan Nabídka Zelené čaje Gyokuro 129,- nejvyšší sorta japonského zeleného čaje. Prvotřídní, lesklý, tmavě zelený list, smaragdově zelený nálev. Chuť jemná, květinové a trávové tóny se sladkým

Více

Pravý cejonský čaj v gastro sáčcích, v kartonových obalech kolekce FOUR SEASONS

Pravý cejonský čaj v gastro sáčcích, v kartonových obalech kolekce FOUR SEASONS Ovocný čaj sypaný, v kartonových obalech 4450 Indian Summer ovocný, s kousky jablka, švestky, ostružiny, skořice, ibišku, pomerančové kůry, růže a přírodním aroma aloe vera a pomeranče 118,11 Kã 4451 Caribbean

Více

Turecká káva 19,- Turecká káva s mlékem 24,- Espresso 28,- Espresso piccolo 27,- Espresso Lungo (velké espresso) 29,-

Turecká káva 19,- Turecká káva s mlékem 24,- Espresso 28,- Espresso piccolo 27,- Espresso Lungo (velké espresso) 29,- sicilská káva Turecká káva 19,- Turecká káva s mlékem 24,- Espresso 28,- Espresso piccolo 27,- Espresso Lungo (velké espresso) 29,- Cappuccino 30,- Cappuccino s příchutí 40,- (oříšek, karamel, pistácie,

Více

Dia výrobky - Dia cukrovinky

Dia výrobky - Dia cukrovinky Dia výrobky - Dia cukrovinky ST015 40ks CL159 2 Dia cukrovinky Sojový suk diabetický 40g 8,50 Kč DIANELLA banánová tyčinka v dia hořké čokoládě 40g 9,90 Kč CL156 1 CL158 CL157 DIANELLA křehké cereální

Více

Nabídka čajových dárků Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

Nabídka čajových dárků Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: Nabídka čajových dárků Vánoce 2017 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 257 323 403 L 001 Čajový dort dárkové balení porcovaných čajů: zelený čaj s listy máty peprné, okvětní lístky

Více

AREI reklamní předměty s.r.o.

AREI reklamní předměty s.r.o. MAGIC ČAJ Pyramidovésáčky čaje 15x2 g v baleníve tvaru stromku Různé příchutě 50 kusů Cena: 56 Kč/kus ČAJ 5527 Svařák, 5458 griotka, 5456 punch, 5540 štědrý večer černý čaj Ovocný čaj, 70 g 50 kusů Cena:

Více

KÁVA. Espresso macchiato. Espresso doppio. Lungo. 32 Kč

KÁVA. Espresso macchiato. Espresso doppio. Lungo. 32 Kč KÁVA Ristretto Ristretto je nápoj o objemu 20ml, vyrobený ze 7g kávy. Je to nejsilnější a nejkoncentrovanější nápoj. Espresso 30 Kč crema 20 ml 30 Kč Espresso je nápoj o objemu 30 ml, vyrobený ze 7 g kávy

Více

Cukrárna Ella... ...místo kde je život sladký. Dobrý den, vítejte v naší cukrárně ELLA. Co Vám můžeme nabídnout: chlazené nápoje.

Cukrárna Ella... ...místo kde je život sladký. Dobrý den, vítejte v naší cukrárně ELLA. Co Vám můžeme nabídnout: chlazené nápoje. Cukrárna Ella......místo kde je život sladký Dobrý den, vítejte v naší cukrárně ELLA. Co Vám můžeme nabídnout: chlazené nápoje teplé nápoje zákusky z naší domácí kuchyně a italské zákusky Káva 7g Káva

Více

Čínské zelené čaje. White Monkey - Bílá opice 2x 5dcl 85 Kč. Green Monkey - Zelená opice 2x 5dcl 80 Kč

Čínské zelené čaje. White Monkey - Bílá opice 2x 5dcl 85 Kč. Green Monkey - Zelená opice 2x 5dcl 80 Kč Čínské zelené čaje Gunpowder - Střelný prach 2x 5dcl 70 Kč Čaj střední třídy. Barva nálevu je žlutozelená. Vůně je lehce drsná až kořeněná. Chuť je mírně nahořklá, hladká až jemná, trochu kořeněná. White

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

CHINA TEA 50216 159,-

CHINA TEA 50216 159,- DÁRKOVÁ BALENÍ Vyhrazujeme si právo na změnu dekoru dárkových balení v průběhu platnos katalogu. BYLINKOVÉ SNĚNÍ 50362 84,- Složení: kartónový obal, bylinný čaj Balzám na nervy 50 g, bylinný čaj Večerní

Více

Čajovna Kaštan Čajový lístek. Černé čaje

Čajovna Kaštan Čajový lístek. Černé čaje Čajovna Kaštan Čajový lístek Černé čaje 1. China Sichuan Special GOLDEN TIP Prvotřídní černý čaj svébytné a ušlechtilé chuti z jarní sklizně. List špičkové kvality s vysokým podílem zlatých tipsů, medově

Více

PŘEHLED SLOŽEK VŮNÍ ORIFLAME

PŘEHLED SLOŽEK VŮNÍ ORIFLAME TOGETHER TOGETHER PRO NI : (svěží květinová vůně) HLAVA: Citrónový olej, mandarinkový olej, pomerančový olej SRDCE: Směs ozónu a květin, konvalinka, růže, frézie, mořské tóny TĚLO: Santalové dřevo a pižmo

Více

Projekt: 65-51-E/02 Práce ve stravování. Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz

Projekt: 65-51-E/02 Práce ve stravování. Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0801 Název: Modernizace výuky všeobecných a odborných předmětů Název sady: Technologické

Více

SUROVINA HMOTNOST CENA

SUROVINA HMOTNOST CENA SUROVINA HMOTNOST CENA OVOCE Ananas plátky 1 kg 79,- Kč Ananas kostky 1 kg 84,- Kč Ananas plátky s příchutí mango 1 kg 118,- Kč Ananas plátky s příchutí jablko 1 kg 118,- Kč Ananas plátky s příchutí jahoda

Více

Příznivci klasické přípravy sypaného čaje si mohou v restauračním a hotelovém provozu vybrat z 24 druhů čajů, které reprezentují nabídku společnos.

Příznivci klasické přípravy sypaného čaje si mohou v restauračním a hotelovém provozu vybrat z 24 druhů čajů, které reprezentují nabídku společnos. Gastro Oxalis patří bezesporu mezi špičku na trhu v oblas sypaných čajů a výběrové kávy. Jeho pozice je podpořena počtem prodejen, které provozuje samostatně nebo ve spolupráci s franchisanty. Počet takto

Více

Černé čaje. Čína. Ochucené černé čaje. Indie. Keemun YI HONG 56,- - proslavený černý čaj - nálev chuti vyvážené s čokoládově zemitou, medovou vůní

Černé čaje. Čína. Ochucené černé čaje. Indie. Keemun YI HONG 56,- - proslavený černý čaj - nálev chuti vyvážené s čokoládově zemitou, medovou vůní Černé čaje Indie ( čaje jsou jednonálevové v 0,5l konvičce) Darjeeling FTGFOP 1 TEESTA VALLEY 72,- - vysokohorský čaj z první jarní sklizně - zlatavý nálev květově nasládlé chuti se zelinkavými tóny Darjeeling

Více

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106 Katalog parfémů Dámské parfémy PODÍL VONNÝCH ESENCÍ 20 % W 101 Hlava: mimóza, kosatec, fialka, frézie, jasmín, konvalinka, bergamot, růže Srdce: koriandr, tuberóza, kosatec, heřmánek, galbánum, jasmín,

Více

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280 Tchibo Espresso Milano Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5A856 Tchibo Espresso Sicilia Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5D856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5C856 African

Více

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips.

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips. KÁVA La Boheme Mexico Santa Teresa Delikátní krémové espresso z mexické oblasti Chiapas. V šálku vás překvapí silná kakaová chuť s oříškovým aroma a příjemná karamelová dochuť. Plné, hutné a vyvážené espresso.

Více

Léčivé Bylinky a Čaje potioherbis.cz

Léčivé Bylinky a Čaje potioherbis.cz Potio Herbis Léčivé Bylinky a Čaje info@potioherbis.cz - 00420 777 148 782 - potioherbis.cz Léčivé Bylinky SYPANÉ 14 nálevových sáčků Dali jsme sypanou léčivou bylinu do nálevového sáčku. Zaručuje tím

Více

Káva. Káva a čaj. E-shop: www.peal.cz 177

Káva. Káva a čaj. E-shop: www.peal.cz 177 Káva Káva je charakteristická svou silnou vůní a černou barvou. Obsahuje mimo jiné alkaloid kofein, který povzbuzuje srdeční činnost a pro jeho povzbuzující účinky se káva pije především. Nejčastěji se

Více

FRANCOUZSKÉ PALAČINKY FRANCOUZSKÉ PALAČINKY

FRANCOUZSKÉ PALAČINKY FRANCOUZSKÉ PALAČINKY Káva Teplé mléko ke kávě... 3,- Espresso... 35,- Espresso Lungo... 35,- Latte Machiato 7... 49,- Latte 7 (karamel, vanilka, oříšek)... 58,- Velké cappuccino 7... 49,- Cappuccino 7... 45,- Cappuccino 7

Více

Nápojový lístek P U S P V E Ě K TA PUPEK SVĚTA PUPEK SVĚTA

Nápojový lístek P U S P V E Ě K TA PUPEK SVĚTA PUPEK SVĚTA Nápojový lístek S Z V J KÁVA A KÁVOVÉ SPECIALITY Espresso lungo, espresso, ristretto 42,- Dvojité espresso doppio 76,- Turecká káva 42,- Espresso Macchiato 48,- silné espresso servírované v malém šálku

Více

Jídelní lístek pro měsíc září

Jídelní lístek pro měsíc září Jídelní lístek pro měsíc září 1. týden přesnídávka oběd polévka hlavní chod nápoj 1. 9. 2015 2. 9. 2015 3. 9. 2015 4. 9. 2015 Přesnídávka xx oběd polévka Z červené čočky hlavní chod 1 Boloňské špagety

Více

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu.

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. Naše nabídka Cheesecake Tradiční americká receptura - sušenkový základ, náplň z krémového smetanového sýra Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. 1 dort / 12-14 ks, 26cm průměr, váha - 1900g,

Více

Zahradní kavárna. Nápojový a jídelní lístek

Zahradní kavárna. Nápojový a jídelní lístek Zahradní kavárna Nápojový a jídelní lístek OBSAH Káva str. 1-2 Občerstvení 3 Horké nápoje 4 Studené nápoje 5 Mini menu 5 Alkoholické nápoje 6 Vínařství Kraus Mělník 7 Vinařství Líbal Horní Dunajovice 8

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK ***** KAVÁRNA ***** HERNA ***** OSLAVY ***** OriginÁlní rodinné centrum pro VÁs A VAše děti JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK www.domecekurondelu.cz Lavazza Nejsme baristé, ale máme pro Vás připraveno hned několik

Více

šálcích -ti Cesta kolem světav

šálcích -ti Cesta kolem světav Poznejte ten rozdíl: Sonnentor, to je čerstvost, dobrá kvalita, šetrné ruční zpracování a zdravé produkty z kontrolovaného ekologického zemědělství. Sonnentor nabízí rozsáhlý sortiment čajů, bylin a koření

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

DÁRKOVÁ BALENÍ. Vyhrazujeme si právo na změnu dekoru dárkových balení v průběhu platnosti katalogu. CHINA ,- INDIA ,-

DÁRKOVÁ BALENÍ. Vyhrazujeme si právo na změnu dekoru dárkových balení v průběhu platnosti katalogu. CHINA ,- INDIA ,- DÁRKOVÁ BALENÍ Vyhrazujeme si právo na změnu dekoru dárkových balení v průběhu platnosti katalogu. CHINA INDIA 52029 249,- Složení: pravé zelené čaje China Sencha 50 g, China Gunpowder 50 g, kleště zdobené

Více

Kavárna

Kavárna Kavárna Zákusky a dorty pečeme zcela bez umělých přísad a náhražek. Jde o 100% domácí produkty. Vždy se snažíme vytvořit dobrotu, která nejen nádherně vypadá, ale především chutná. Je pro nás pak velkou

Více

D o r t y / D e z e r t y

D o r t y / D e z e r t y Dorty / Dezerty Paříž (strana 4) Mouřenín (strana 4) Čokoládový sen ( strana 4) Čoko Pomeranč ( strana 5) Foresta ( strana 5) Čoko Hruška ( strana 5) Banán ( strana 6) Lesní pyré ( strana 6) Čoko Banán

Více

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky K nákupu nad 500,-Kč Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky v hodnotě 147,-Kč - Oliva med šampón 35ml - Oliva med kondicionér 35ml - Oliva pomeranč sprchový gel 35ml - Oliva pomeranč tělové mléko

Více

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny.

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny. vzniká v roce 1990. V této době se ještě nedá hovořit o cukrárně takové jakou je dnes. Z počátku celé podnikání záviselo na výrobě a rozvozu vaniček a následné malé výrobně na zahrádce rodinného domu.

Více

Káva. Čokoláda. Espresso 36, Café au Lait 51, Café au Lait Flavoured 56, Espresso Macchiato 39, Iced coffee 39, Cappuccino 45, Iced Cappuccino 45,

Káva. Čokoláda. Espresso 36, Café au Lait 51, Café au Lait Flavoured 56, Espresso Macchiato 39, Iced coffee 39, Cappuccino 45, Iced Cappuccino 45, Café Gemini Káva âokoláda Káva Espresso 36, Silná aromatická káva barvy oříšků s jemnou krémovou příchutí. Espresso Macchiato 39, Klasické espresso, zjemněné kapkou horkého mléka s čepičkou z mléčné pěny.

Více

GRAN DELUXE CREME CLASSIC

GRAN DELUXE CREME CLASSIC MÄDER Mäder káva pražená podle tradičního bubnového způsobu, ve Švýcarsku je již 30 let na trhu. Jsou zpracovávaná výhradně kávová zrna původem z nejlepších pěstitelských oblastí světa. V nabídce najdete

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

Nápojový lístek. Nealkoholické & Míchané nealkoholické nápoje

Nápojový lístek. Nealkoholické & Míchané nealkoholické nápoje Nápojový lístek Nealkoholické & Míchané nealkoholické nápoje Rajec neperlivý, jemně perlivý 0,33 l 24 Kč Coca cola 0,33 l 30 Kč Točená kofola 0,1 l 6 Kč Tonic, zázvorový (Kinley) 0,25 l 30 Kč Džbán s vodou

Více

Příznivci klasické přípravy sypaného čaje si mohou v restauračním a hotelovém provozu vybrat z 24 druhů čajů, které reprezentují nabídku společnos.

Příznivci klasické přípravy sypaného čaje si mohou v restauračním a hotelovém provozu vybrat z 24 druhů čajů, které reprezentují nabídku společnos. Gastro Oxalis patří bezesporu mezi špičku na trhu v oblas sypaných čajů a výběrové kávy. Jeho pozice je podpořena počtem prodejen, které provozuje samostatně nebo ve spolupráci s franchisanty. Počet takto

Více

VELIKONOČNÍ NABÍDKA 55102

VELIKONOČNÍ NABÍDKA 55102 55101 VELIKONOČNÍ NABÍDKA 55102 55103 55104 Ovocný čaj-ozdoba bílé vajíčko Zelený čaj Ovocný čaj Ovocný čaj s ozdobou Složení: kousky jablka, ibišek, brusinky (brusinky, cukr, slunečnicový olej) Složení:

Více

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny.

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny. Cukrárna Panenka vzniká v roce 1990. V této době se ještě nedá hovořit o cukrárně takové jakou je dnes. Z počátku celé podnikání záviselo na výrobě a rozvozu vaniček a následné malé výrobně na zahrádce

Více

0,25 l Džusy ve skle (dle denní nabídky) 29,- Jahoda, hruška, pomeranč, višeň, multivitamin, jablko, černý rybíz, borůvka, broskev

0,25 l Džusy ve skle (dle denní nabídky) 29,- Jahoda, hruška, pomeranč, višeň, multivitamin, jablko, černý rybíz, borůvka, broskev Čajovna JAKARA Nabídka Nealkoholické nápoje 0,25 l Pepsi cola 29,- 0,25 l Pepsi light 29,- 0,25 l 7UP 29,- 0,25 l Mirinda 29,- 0,25 l Evervess tonik 29,- 0,25 l Evervess zázvorový 29,- 0,50 l Domácí malinovka

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Výjimečná královská káva Dallmayr. Pro výrobu této kávy jsou používány výhradně nejjemnější druhy káv z horských oblastí, nejlepších provincií světa. 1. Espresso malé, velké 32,-

Více

Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod

Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod Oblíbená káva Gaetano Denně čerstvě pražená Vyhledávaná pochoutka všech znalců a milovníků dobré kávy Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod Prémiová čokoláda Cioconat Oblíbená čokoláda Nevšední gurmánský

Více

Jídelní lístek pro měsíc září přesnídávka - - oběd polévka Dýňová 01a, 07, 09 hlavní chod Špagety s rajčaty a mozzarelou 01a, 07, 09

Jídelní lístek pro měsíc září přesnídávka - - oběd polévka Dýňová 01a, 07, 09 hlavní chod Špagety s rajčaty a mozzarelou 01a, 07, 09 Jídelní lístek pro měsíc září 2019 1. týden 2/9 3/9 4/9 5/9 6/9 přesnídávka - - oběd polévka Dýňová 01a, 07, 09 hlavní chod Špagety s rajčaty a mozzarelou 01a, 07, 09 nápoj Čaj Bezkašlík, mléko, voda 07

Více

Nápojový lístek. Nealkoholické nápoje. Míchané nealkoholické nápoje a limonády

Nápojový lístek. Nealkoholické nápoje. Míchané nealkoholické nápoje a limonády Nápojový lístek Nealkoholické nápoje Rajec neperlivý, jemně perlivý 0,33 l 24 Kč Coca cola 0,33 l 30 Kč Točená kofola 0,1 l 6 Kč Tonic, zázvorový (Kinley) 0,25 l 30 Kč Džbán s vodou a citronem 0,5 l /

Více

přehled nemocí název bylin Akné

přehled nemocí název bylin Akné Staročeská lekárna Byliny jsou léky prověřené staletími, které se suší, aby jejich účinnost byla co nejdéle prodloužena. Pokud neprojdou chemickým procesem ( zneužívání FARMACEUTICKÝCH společnosti k OBOHACENÍ

Více

Nově: denní provoz 13-19 hodin. Nealkoholické nápoje Soft drinks

Nově: denní provoz 13-19 hodin. Nealkoholické nápoje Soft drinks Nově: denní provoz 13-19 hodin Nealkoholické nápoje Soft drinks Osvěžující letní domácí limonády Daily homemade lemonades Domácí citronáda Domácí citronáda Domácí oranžáda Pomerančový fresh, soda Homemade

Více

Nově pěstované rostliny a jejich využití

Nově pěstované rostliny a jejich využití 1. Schisandra Plody věčného mládí Posiluje srdce, podporuje trávení Uvolňuje kašel, posiluje zrak Odstraňuje únavu a stimuluje výkonnost Schisandra Léčivá rostlina čínské přírodní medicíny Z usušených

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

Čaj z druhé sklizně second flush : jemnější,aromatický,středně povzbuzující,vhodný pro celodenní popíjení

Čaj z druhé sklizně second flush : jemnější,aromatický,středně povzbuzující,vhodný pro celodenní popíjení ČAJOVÁ NABÍDKA 1.1. Indie 1.1.1. Čaje z území Darjeelingu ( severní Indie) Plantáže založeny v minulém století a osázeny převážně čínskými čajovníky s různým podílem assámských čajovníků. Čaj z prvé sklizně

Více

NABÍDKA DORTŮ A DEZERTŮ

NABÍDKA DORTŮ A DEZERTŮ TRADICE 1990 O D R O K U NABÍDKA DORTŮ A DEZERTŮ VLASTNÍ VÝROBY Nabízíme Dorty k rychlému odběru Na objednávku dle katalogu, dva dny předem. Speciální dorty dle přání zákazníka (po domluvě s cukrářem vám

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

Káva. Semena kávovníku (Coffea) pouze několik druhů. Kávovník liberský méně jak 1% Zpracování

Káva. Semena kávovníku (Coffea) pouze několik druhů. Kávovník liberský méně jak 1% Zpracování Pochutiny Káva Semena kávovníku (Coffea) pouze několik druhů Coffea arabica L. - 75% Coffea canephora (syn. C. robusta Lind) - 25% Kávovník liberský méně jak 1% Zpracování Zelená káva Pražená káva 200

Více

Produkty Original Ice Tea

Produkty Original Ice Tea Produkty Original Ice Tea Green Limetto Spojení zeleného čaje s čerstvě vymačkanou šťávou z limet přináší přírodní zdroj energie. Dvě třetiny čajové směsi tvoří Darjeeling ze zahrady Puttabong, která je

Více

Orientální pokrmy k čaji

Orientální pokrmy k čaji Orientální pokrmy k čaji Ku laskavému povšimnutí, nabídka rozšířena o netradiční indickou kuchyni jest. Pokrmy též veganům ku potěše. Popis jídel lehkou stravitelnost a zdravost dokazujíc. Ku čaji velejemnému

Více

čajovna & kavárna tea and coffee/shop

čajovna & kavárna tea and coffee/shop čajovna & kavárna tea and coffee/shop India DARJEELING first flush KONVIČKA 80,- / MENŠÍ KONVIČKA 70,- Černý vysokohorský čaj z jarní sklizně vás překvapí svou jemností a květinovou vůní. (Plantáž dle

Více

KÁVA A ČAJ. KÁVA A ČAJ KÁVA ČAJE LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE CUKR SLADIDLA MED CITRONKY MLÉKO

KÁVA A ČAJ.   KÁVA A ČAJ KÁVA ČAJE LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE CUKR SLADIDLA MED CITRONKY MLÉKO Pestrá kombinace různých produktů. Vybírat můžete kávu instantní, zrnkovou, moderní kapsle, kávu ledovou i bezkofeinovou. Nabídka čajů zahrnuje jak sypané, tak čaje sáčkové, různé příchutě a varianty.

Více

KÁVA A ČAJ. KÁVA A ČAJ KÁVY ČAJE LEDOVÉ KÁVY INSTANTNÍ NÁPOJE PŘÍSADY K PŘÍPRAVĚ KÁVY A ČAJE

KÁVA A ČAJ.   KÁVA A ČAJ KÁVY ČAJE LEDOVÉ KÁVY INSTANTNÍ NÁPOJE PŘÍSADY K PŘÍPRAVĚ KÁVY A ČAJE Pestrá kombinace různých produktů. Vybírat můžete kávu instantní, zrnkovou, moderní kapsle, kávu ledovou i bezkofeinovou. Nabídka čajů zahrnuje jak sypané, tak čaje sáčkové, různé příchutě a varianty.

Více

Skořápkové plody. Registrační číslo. Sójové boby. Název. Arašídy. Mléko. Lepek

Skořápkové plody. Registrační číslo. Sójové boby. Název. Arašídy. Mléko. Lepek B-124 Káva zrnková Reserva 100% Rainforest ne ne ne ne ne B-125 Káva zrnková Reserva Gourmet ne ne ne ne ne B-126 Káva zrnková Boutique ne ne ne ne ne D-82492 Čaj černý Ceylon Gold ne ne ne ne ne D-82531

Více

Katalog parfémů Essens

Katalog parfémů Essens Katalog parfémů Essens 20 % vonných esencí = elita mezi parfémy Parfémy ESSENS vznikají především s důrazem na nejvyšší možnou kvalitu. Naše výroba je certifikována GMP (Good Manufacturing Practice), ISO

Více

Jídelní lístek pro měsíc březen 2017

Jídelní lístek pro měsíc březen 2017 Jídelní lístek pro měsíc březen 2017 1. týden 1. 3. 2017 2. 3. 2017 3. 3. 2017 Grahamová veka, sýrová pomazánka, ředkvička, čaj citrónový s withanií Mrkvová s hráškem Špagety s rajčatovou omáčkou (bezmasé)

Více

Té & Café Kratochvíle. Sokolská Olomouc.

Té & Café Kratochvíle. Sokolská Olomouc. Té & Café Kratochvíle Sokolská 36 779 00 Olomouc kratochvile.cafete@gmail.com Rezervovat místo si u nás můžete na telefonním čísle: +420 603 564 120 Rezervace přijímáme pouze po telefonu. PROVOZNÍ DOBA

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu Autor INOVACE_32_Sur.2,3/ xx/08 Ing. Eva Hrušková Obor; předmět,

Více

ZPRACOVÁNÍ SBÍRÁNÍ PROMYTÉ MEDOVÉ

ZPRACOVÁNÍ SBÍRÁNÍ PROMYTÉ MEDOVÉ ZPRACOVÁNÍ Zpracování kávy zahrnuje všechny kroky a to od sběru kávových třešní až po konečnou fázi a tou je přeprava do naší pražírny. Sebemenší změna v procesu může významně ovlivnit konečnou chuť kávového

Více

Jídelní lístek a Nápojový lístek

Jídelní lístek a Nápojový lístek Polévky 0,3l Drůbeží vývar se zeleninou, masem a nudlemi (1,9) 35,-Kč 0,3l Česneková polévka z uzených žeber s vejcem a tvarůžkem, chlebové krutonky (1,3) 48,-Kč Teplý předkrm 100g Gratinovaný Hermelín

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Espresso 39,- Dvojité espresso 72,- Espresso Macchiato 45,- Silné espresso servírované v malém šálku s čepičkou mléčné pěny. Turecká káva 39,- Cappuccino 48,- Silné espresso s

Více

Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté!

Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté! léto 2014 Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté! Právě sedíte v domě, jehož hlavní část byla postavena v druhé pol. 19. století. Objekt se nalézá v památkově chráněné zóně a čelní zdobená fasáda je

Více

Káva Buscaglione caffé dal 1899

Káva Buscaglione caffé dal 1899 Káva Buscaglione caffé dal 1899 espresso ristretto / espresso o obsahu menším než 2,5 cl espresso / espresso o obsahu 5 cl espresso lungo / dlouhé espresso o obsahu 1 dl espresso doppio / v jednom šálku

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

NABÍDKA PEČIVA. koláčky z vláčného kynutého těsta, plněné jemnou tvarohovou náplní,

NABÍDKA PEČIVA. koláčky z vláčného kynutého těsta, plněné jemnou tvarohovou náplní, KOLÁČEK SVATEBNÍ tvarohový koláčky z vláčného kynutého těsta, plněné jemnou tvarohovou náplní s rozinkami, pokryté křehkou drobenkou KOLÁČEK SVATEBNÍ makový koláčky z vláčného kynutého těsta, plněné vydatnou

Více

Složení(v sestupném pořadí)

Složení(v sestupném pořadí) Hmotnost nebo EAN ks Název zboží Zákonný název potraviny Složení(v sestupném pořadí) Alergeny objem, hmotnost pevmého podílu,hmotnost nebo objem porce,počet porcí v balení Země původu či místa provenience

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Výjimečná královská káva Dallmayr. Pro výrobu této kávy jsou používány výhradně nejjemnější druhy káv z horských oblastí, nejlepších provincií světa. Espresso malé, velké 26,-

Více

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 TOČENÁ A KOPEČKOVÁ ZMRZLINA LEDOVÉ TŘÍŠTĚ TOPPINGY www.toje.cz O NÁS Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává česká společnost FRUJO, a.s. špičkové produkty pro profesionální

Více

Černé čaje. Čína. Ochucené černé čaje. OSTFRIESEN BLEND OP 82,- - tradiční směs kvalitních tříd čaje Assam - podává se s mlékem a cukrem kandys.

Černé čaje. Čína. Ochucené černé čaje. OSTFRIESEN BLEND OP 82,- - tradiční směs kvalitních tříd čaje Assam - podává se s mlékem a cukrem kandys. Černé čaje Indie ( čaje jsou jednonálevové v 0,5l konvičce) OSTFRIESEN BLEND OP 82,- - tradiční směs kvalitních tříd čaje Assam - podává se s mlékem a cukrem kandys Darjeeling ff FTGFOP 1 NAMRING 84,-

Více

hotspot: U-vazky heslo: dobrakava

hotspot: U-vazky heslo: dobrakava V naší kavárně U Vážky můžete ochutnat mnoho variací kávy, čaje a horké čokolády značky Filicori Zecchini, která má tradici více jak 90 let. Tato značka je důkaz té nejvyšší kvality, pochází ze země kávy

Více

1. Earl Grey. 2. Tuareg marocký čaj

1. Earl Grey. 2. Tuareg marocký čaj 1. Earl Grey Anglie, smës různých čajů, list obvykle drobnëjší různorodý, tmavë hnëdý až černý, rolovaný s typickou vůní bergamotové silice, červenohnëdý nálev (chuť nahořklá, bergamotová) 98-99 C, 4-6

Více

Jídelní lístek pro měsíc září

Jídelní lístek pro měsíc září Jídelní lístek pro měsíc září 1. týden 1. 9. 2016 Pátek 2. 9. 2016 -- oběd polévka Zeleninová hlavní chod 1 Boloňské špagety sypané sýrem nápoj čaj jablko s echinaceou, mléko, voda -- oběd polévka Krupicová

Více

tel:

tel: WWW.FIRST-LINE.CZ obchod@first-line.cz, tel: 770 608 351 To nejlepší pro Vás... Zrnková a instantní káva Káva Barcelona S nádechem květin a kakaa ( Speciální plantáž ) REF. 0438 Směs s vynikajícím tělem,

Více

SLADKÉ MÁMENÍ. Sladkosti pro malé i velké i ty s cukrovkou... :)

SLADKÉ MÁMENÍ. Sladkosti pro malé i velké i ty s cukrovkou... :) SLADKÉ MÁMENÍ Sladkosti pro malé i velké i ty s cukrovkou... :) ČOKOLÁDA Nejpopulárnější pochoutka na světě Z tropického kakaového stromu lze udělat ty nejlepší pochoutky na světě. Nejen, že je sladká,

Více

Čínské zelené čaje. Japonské zelené čaje. Kukicha 2x 5dcl 80 Kč

Čínské zelené čaje. Japonské zelené čaje. Kukicha 2x 5dcl 80 Kč Čínské zelené čaje Gunpowder - Střelný prach 2x 5dcl 70 Kč Čaj střední třídy. Barva nálevu je ţlutozelená. Vůně je lehce drsná aţ kořeněná. Chuť je mírně nahořklá, hladká aţ jemná, trochu kořeněná. White

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více