Průzkum, osídlování, rozvoj, obchod nebo produkce? Co je pro vás právě nejdůležitější?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Průzkum, osídlování, rozvoj, obchod nebo produkce? Co je pro vás právě nejdůležitější?"

Transkript

1 Dobrodružné hry Dobyvatelé vesmíru 2-4 hráči min Průzkum, osídlování, rozvoj, obchod nebo produkce? Co je pro vás právě nejdůležitější? Pirates 2-4 hráči 40 min Dobrodružná hra, ve které se staneš kapitánem pirátské lodi, který chce objevit a zmocnit se dávno ztraceného bájného pokladu. The lord of the rings 60 min Slova Středozemě - runová kostková hra. Poznejte kouzlo a moc Středozemě, Elfů, čarodějů, trpaslíků a Hobitů.

2 Fantasy hry Goblini s. r. o. 2-4 hráči min Sestrojte si loď ve které budete hrát a porazte nepřítele. Hra se hraje ve dvojicích, ale nemusí. Lovci noci 4-8 hráčů min Pomocí potřebného vybavení a mocných kouzel zničte své protivníky a jednou provždy ukončete krvavý spor. Zvítězí upíři, vlkodlaci nebo lidé? Říše snů 2-5 hráčů min Staň se mocným drakem, zkušeným cestovatelem, zrádným stínem či jinou tajemnou postavou kterou jsi měl dosud jen ve svých snech. Vládci podzemí 2-4 hráči 90 min Hra, ve které každý bojuje o svůj život. Hráčovi nepřátelé tvoří sama hra a hráči s pomocí trollů je poráží.

3 Karetní hry 6 bere 2-10 hráčů 45 min Šestá karta umístěná do řady bere pět předchozích.. Každá kráva je jeden trestný bod. Odhadněte své protihráče a zvolte správnou taktiku. Bang! 4-7 hráčů min Tato karetní hra vás přenese na Divoký západ, kde kolty visí proklatě nízko. Jsteli bandita, zastřelte šerifa, jste-li šerif nebo jeho pomocník, zbavte město všech banditů a tajemný renegát stojí proti všem. Bláznivá ZOO 3-7 hráčů min Všechna zvířata utekla z výběhů a teď se spolu setkávají. V ZOO je obrovský zmatek a je jen na vás, jak to vlastně dopadne. Bohnanza 3-5 hráčů 45 min Pěstujte fazole, výhodně je prodejte a získejte víc "fazolářů" než vaši protihráči. Coloretto 3-5 hráčů 30 min Jednoduchá karetní hra. Posbírejte co nejvíce chameleonů od jedné barvy. Tři barvy jdou do plusu, ostatní se odčítají... Labyrinth 1-4 hráčů 20 min Najdi cestu z labyrintu dřív než tvůj soupeř.

4 Ligretto 2-4 hráči min Jednoduchá karetní hra, ve které vítězí nejbystřejší a nejrychlejší ruka. MAFIE 5-10 hráčů 30 min Město je uprostřed souboje mezi právem a bezvládím v bouřlivých dvacátých letech minulého století. Hráči zde hrají skryté role postav. Myši v čokoládě 2-6 hráčů 30 min Ze surovin vaříte tu nejlepší čokoládu. Suroviny se vyměňují, abyste získali ty, které potřebujete, musíte jinou surovinu obětovat. Potrubí 2-4 hráči 30 min Karetní hra pro šikovné instalatéry. Ve jménu krále 2-6 hráčů 30 min Král Artuš je mrtev, Merlin nezvěstný a pokladnice vyloupená. Budeš to právě ty, kdo získá nejvíce zlata? Země pod vodou 3-5 hráčů 30 min S každou další vlnou se ovečky na ostrově tisknou víc a víc k sobě. Kdo se nechce utopit v přívalu vln, musí se pořádně ohánět.

5 Klasické hry Člověče, nezlob se hráči 30 min Tuto hru jistě není třeba představovat. Domino 2 -? hráčů 10 min Tuto hru jistě také znáte. Džungle 2 hráči 20 min Stará Indická hra - předchůdce šachu. Fotbal 2 hráči 25 min Fotbal na deskové hře. Vytvoř si svůj tým a poraz soupeře. Hokej 2 hráči 25 min Hokej na deskové hře. Vytvoř si svůj tým a poraz soupeře. Kvarteto 2 -? hráčů 15 min Také velice známá karetní hra. Námořní bitva 2 hráči 20 min Rozmístěte strategicky svou flotilu a potopte soupeřovi lodě - klasická hra v 3D provedení.

6 Pexeso 2-4 hráči 20 min Kdo najde nejvíce dvojic obrázků? Piškvorky 2 hráči 15 min 3D provedení oblíbené školní hry. Solitaire 1-2 hráči 15 min Magnetická cestovní hra. Soubor her 5-60 min Máte rádi klasické hry jako mlýn, dámu, kvarteto a spoustu dalších - určitě si vyberete z tohoto souboru her. Žížalky 2-6 hráčů 30 min Kdo nejrychleji projede trasu až do cíle? Žebříky pomáhají výš, žížalky naopak vrací níž.

7 Logické hry Abalone 2 hráči 25 min Mozkové závity se zapotí při přemýšlení, jak dostat soupeřovy hrací kameny ven z plánu. Blokus 2-4 hráči 20 min Cílem hry je zabrat svými hracími kameny co největší plochu herního plánu. Blokujte své hráče a vyhrajte! Blokus 3D 2-4 hráči 20 min Je verze známé slavné hry tentokrát v 3D. Blokus Trigon 2-4 hráči 20 min Náročná varianta strategické hry Blukus, která již získala řadu ocenění. Naskládej všechny části dřív než tvoji protihráči. Eternity II 1 -? hráčů Skládačka za milión. Puzzle, které z vás mohou udělat milionáře.

8 Kaleidoskop 1-4 hráčů min Hra vás pohltí od první chvíle, kdy si ji zahrajete. Budete ji chtít hrát znovu a znovu. Tato hra získala řadu prestižních ocenění. PENTAGO 2 hráči 15 min 3D piškvorky se zajímavým vylepšením. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Rolit 2-4 hráči 20 min Obklíčením soupeře získáváte více kamenů své barvy. Kdo však nakonec koho obklíčí? Toscana 2 hráči 30 min Hráči umisťují svých 16 destiček tak, aby na konci hry utvořili co největší souvislou plochy střech a dláždění.

9 Hry pro jednoho hráče Auto blok 1 hráč 5-15 min Zastav lupiče na útěku! Hlavolamy dřevěné 1 -? hráčů 10 min 10 zajímavých dřevěných hlavolamů od německého výrobce. IQ twist 1 hráč 5-15 min Roztočte své mozkové závity správným směrem a umístěte všechny zatočené herní dílky na herní plán. Metro 1 hráč 5-15 min Propoj jednotlivé stanice metra. Piráti - schovej a najdi 1 hráč 5-15 min Všichni na palubu a napnout plachty! Vyplouváme!

10 TOWER TONY 1 -? hráčů 20 min Vytáhni správnou barvu cihličky a správně polož! Komu spadne věž - prohrává. Tučňáci 1 hráč 5-15 min Logická hra pro jednoho hráče! Zvládneš to?

11 Postřehové hry Cink! 2-6 hráčů 15 min Kdo získá karty všech soupeřů? Ten kdo dokáže ve správnou chvíli a hlavně co nejrychleji cinknout na zvonek uprostřed stolu! Duch 2-8 hráčů min Bleskurychlá postřehová hra, kdo má dobrý postřeh a i myšlení? Jungle speed 2 -? hráčů 15 min Postřeh a rychlost vítězí. Zbavte se co nejrychleji všech svých karet! Totem ve středu stolu čeká. Ubongo 2-4 hráči min Všichni hráči se pokoušejí poskládat barevné dílky do své karty Ubongo. Jednoduchá, ale napínavá hra vás jistě zabaví. MONDO 1-4 hráči min Vytvořte svůj vlastní svět plný exotických zvířat a krásných krajin. Rychlejší a dochvilnější vyhrává. Nalož a jeď 2-6 hráčů 30 min Stěhování se vyplatí, ale musíte mít správný vůz!

12 Hry pro nejmenší Barvínek 2-5 hráčů 15 min Dvě hry, které procvičí váš postřeh. Cink! Junior 2-4 hráči 15 min Červení, zelení nebo modří klauni leží na stole. Chytneš dva stejné? Domino JUNIOR 1-4 hráči 15 min Dřevěné domino s obrázky. Jurasik 2-4 hráči 15 min Objevte a vykopejte kosti dinosaurů a staňte se slavnými paleontology! Kloboučku HOP! 1 -? hráčů 15 min Hra pro všechny, kteří mají pevné nervy. Klasická hra, která je hraná jako mezi prvníma v každé školce :-) Kuřecí olympiáda 2-4 hráči min Jen kuřátko s dobrou pamětí vytrhá pírka všem ostatním a stane se vítězem.

13 Micro Monster 2-4 hráči 20 min Čtyři armády mimozemských mikrobytostí bojují v lítých bitvách až do posledního skoku. Pexeso 2 -? hráčů 20 min Vyber si ze spousty druhů pexeso a potrap trochu hlavičku při hledání dvojic. Piráti 2-4 hráči 45 min Piráti chtějí oloupit strýčka skrblíka o zlato. Na ochranu Skrblíkova pokladu se postaví Rampa, Šikula a tři malí kačeři. Pletení copánků 1 hráč 30 min Upleť si svůj copánek. Puzzle 1 -? Hráčů 20 min Vyber si ze spousty druhů puzzlíků. Umí prase létat? 2-4 hráči 15 min Při objevování vlastností 38 domácích a exotických zvířat je zábava zaručena. Záleží na znalostech ale také na pohotovosti. Viva Topo! 2-4 hráči min Dobrodružná výprava do sýrového království.

14 Společenské hry AKCIE a OPCE 2-6 hráčů min Základním účelem hry jak nakupovat a prodávat akcie. Vyzkoušej si jak to chodí na burze s cennými papíry. Černé historky 1 2 -? hráčů 15 min Jedná se o padesát tajuplných příběhů. Černé historky filmové příběhy Jedná se o padesát příběhů z filmových trháků. 2 -? hráčů 15 min Dostihy a sázky 2-6 hráčů 60 min Nakupujte koně a dostihy a sázejte na své favority. Kdo bude nejúspěšnější a vydělá si nejvíc peněz? Růžové historky 2 -? hráčů 20 min Jedná se o padesát hádanek především pro dívky.

15 Volby 2-4 hráči 50 min Hra o politice. Kdo obsadí poslaneckou sněmovnu a kdo bude vládnout či prezidentem? Záchranáři 2-6 hráčů 45 min Vyprostěte oběti požáru z domu co nejrychleji než se cihly domu sesypou na samotné hasiče. Můžete využít zajímavých postav hasičů a hasičské auto. Zelené historky 2 -? hráčů 20 min Jedná se o padesát dobrodružných hádanek ze zelených lesů. Villa Paletti 2-4 hráčů min Díky této hře si mohou mladí i staří, malí i velcí, diplomovaní inženýři i úplní laici vyzkoušet své stavitelské dovednosti a poprat se s nesnázemi statiky - a zažít tak povznášející pocit při stavbě svého prvního domu.

16 Strategické hry Afrika 2-4 hráči 60 min Velké evropské národy chtějí odhalit poslední skrytá tajemství tohoto dosud málo prozkoumaného kontinentu. Hráči se z pověření badatelských společností účastní řady zajímavých expedic. Alhambra 2-6 hráčů min Dokažte své stavitelské schopnosti tím, že postavíte nejvelkolepější město všech dob - Alhambru. Ale pozor, všude musí téct voda. Atlantic Star 2-6 hráčů 60 min Pronajměte si zaoceánské parníky a zorganizujte okružní plavby po čtyřech mořích světa! Čím vhodnější lodě seženete, tím lépe pro vás. Carcassonne 2-6 hráčů min Z hracích kartiček postavte nejdelší cesty a největší města a získejte tak nejvíce bodů.

17 Citadela 2-7 hráčů 60 min Úkolem je postavit co nejdříve 8 budov. K tomu vám dopomůže několik postav, z kterých si můžete vybrat - budete lupičem, kupcem, stavitelem, žoldnéřem, mordýřem, králem, mágem či knězem? Každý vám může nějak pomoci. DOBA KAMENNÁ 2-4 hráči min Nejdůležitějším úkolem vašeho kmene je obstarat dostatek jídla pro všechny své členy. A proto je potřeba vyrazit na lov, nebo vypěstovat obilí. Těžit suroviny je taky velmi důležité, protože vítězné body se musí zaplatit! Dominion 2-4 hráčů 30 min Jsi král, vládce pěkného malého království plného řek a zelených pastvin. Máš naděje a sny, chceš větší a hezčí království, s větším množstvím řek a s větší rozmanitostí stromů. Chceš dominium. Dračí srdce 2 hráči 20 min Nad národy světa bděl Velký drak, ale mocný černokněžník proměnil draka v kámen. Poté nastala bouřlivá doba. Evo(luce) 3-5 hráčů min Který druh dinosaura bude před dopadem meteoritu nejpočetnější? Bude to ten váš? Finanční svoboda 1-12 hráčů 90 min Staňte se finančním poradcem a pomozte svým klientům reálného života.

18 Heckmeck 2-7 hráčů min Hra pro celou rodinu, která se stále mění a nic v ní není jisté. Zvítězí ten ptáček, kterému se podaří ukořistit nejvíce pečených červíků. Kahuna 2 hráči 30 min Dva mniši havajské sekty Kahuna se snaží ovládnout jednotlivé ostrovy. Který z nich postaví víc mostů a ovládne většinu ostrovů? Kámen - Zbraně Papír 2-4 hráčů 45 min Obyvatelé pohraničí neměli nikdy jednoduchý život. Když je zrovna nesužovaly nájezdy nepřátel, trpěli potyčkami mezi jednotlivými knížaty. Na trůn nastoupil nový král. Tomu komu se jako prvnímu podaří postavit v pohraničí pevný hrad, svěří celou oblast. Kelti s 2-4 hráči 30 min Pro životní cestu platí staré keltské moudro: každý člověk začíná v záporu, ale s každým krokem vpřed se posouvá do oblastí kladů. Prostřednictvím vhodných karet postupují vaše figurky po různých kamenných cestách. Královské rošády 2-6 hráčů 30 min Hra vás přenese do prostředí dvorských intrik. Stanete se jedním ze šlechticů, který se účastní skrytého boje o moc na královském dvoře. Mykerinos 2-4 hráči min Skupiny archeologů vyráží do Egypta za skrytými poklady, dobrodružstvím a slávou.

19 Kronika panství 2-4 hráči min Tato hra je plná taktických výzev. Propracovaný mechanismus provádění akcí zaručuje, že každý tah probíhá svižně, avšak obsáhne spoustu důležitých rozhodnutí. LASCAUX 3-5 hráčů 45 min Neznámí komplex jeskyní, který je plný nástěnných maleb a velkých zvířat. Dokážeš všechny zmatovat? Staň se palaeontogem. LOST VALLEY 3-4 hráči 60 min Všichni zlatokopové začínají na malé obchodní stanici. Kousek po kousku objevují neznámou krajinu na druhé straně srázu za vodopádem. Metro 2-6 hráčů 60 min Staňte se staviteli pařížského metra a ukažte ostatním, že dokážete spojit jednotlivé stanice MOŘEPLAVCI 3-5 hráčů 90 min Ocitáte se v dobách, kdy se mapa světa teprve začala vytvářet. Námořní mocnosti rozšiřovaly svá impéria, vysílaly své lodi do nevzdálenějších částí světa.

20 Osadníci z Katanu 2-4 hráči 75 min Staňte se osadníky ostrova Katan. Pomocí vytěžených surovin postavte nejvíce vesnic a měst. OSTROV 2-4 hráči 45 min Uprostřed oceánu byl objeven tajuplný ostrov Atlantida. Skupina dobrodruhů se ho vydala prozkoumat a právě se s mnoha poklady chystají vrátit na pevnin, když se ostrov začne popět. Dobrodruzi se snaží uniknout hrůznému osudu. PANTHEON 2-4 hráči min Starověké středomoří je oblastí velkého rozkvětu mnoha národů. Pro každý z nich je důležité přízeň bohů. Pilíře země 2-4 hráči min Hráči vystupují jako nejvýznamnější stavitelé a snaží se ve stavbě nejkrásnější katedrálu v celé Anglii uplatnit co nejvíce ze svých geniálních myšlenek.

21 POŠTOVNÍ KURÝR 2-4 hráči 60 min Ten, kdo dokáže dobře volit svou trasu a reagovat na tahy protihráčů, má šanci postavit opravdu funkční poštovní síť a stát se tak vítězem. Pravěk 2-6 hráčů 60 min Hráči začínají jako prostí lovci a sběrači a snaží se osvojovat nové technologie, jako zemědělství a lov medvědů. REVOLUTION! 3-4 hráči min Hra ve kterém se vítěz neví do poslední minuty. Hra je plná intrik a strategie. Savannah Tails 2-5 hráčů 30 min Cílem hry je získat zdroje a prodávat je jako výdělečná, jak je to možné. Hráč, který má nejvíce peněz na konci hry je vítěz. SIBERIA 2-4 hráči 60 min Cílem hry je získat zdroje a prodávat je jako výdělečná, jak je to možné. Hráč, který má nejvíce peněz na konci hry je vítěz. Souboj gladiátorů 2-5 hráčů 45 min Hráči posílají své gladiátory do boje a snaží se porazit co nejvyšší počet gladiátorů a zvířat.

22 Squeeky 2-6 hráčů 25 min Voňavý kousek sýra leží na stole a velký myší závod může začít. Ale pozor ať vás nevyřadí myšky soupeřů! TAJ MAHAL 3-5 hráčů 60 min Indie začátkem 18. století. Téměř 200 let trvá vláda Velkých mogulů, která se očividně rozpadá. Toto využívají ve svůj prospěch maháradžové a kmenoví vládci na severozápadě subkontinentu. S využitím svojí strategie ovládáš své provincie a snažíš se rozšiřovat rozsah svého vlivu. Trans America 2-6 hráčů 30 min Hráči spojují města Ameriky kolejnicemi a to co nejkratší možnou cestu. TZOLK'IN - Májský kalendář 2-4 hráči 90 min Vyspělá Mayská civilizace je známá svým jedinečným uměním, vkusnou architekturou, náročnou matematikou a důkladnou znalostí viditelného vesmíru. Uctívejte mocné bohy, veďte svůj národ k prosperitě a naplánujte mu slavnou budoucnost. Údolí králů 2-4 hráči 90 min Píše se rok 2707 před Kristem. V Egyptě začíná období rozkvětu, který dnes nazýváme Stará říše. Staň se obchodníkem a ovládni stezky a paláce. Vikingové 2-4 hráči 60 min Staňte se vůdcem kmene statečných Vikingů a veďte svůj kmen na objevitelských cestách k neznámým ostrovům.

23 Vysoké napětí 2-6 hráčů 120 min Vydělávejte peníze pomocí výroby elektřiny! Vytvořte dodavatelské sítě, které vás promění ve vítěze. Ztracená města 2 hráči min Strhující expedice pro dva hráče.

24 Vědomostní hry Česko otázky a odpovědi 2-6 hráčů 45 min Zábavná hra pro zvídavé Čechy. Česko otázky a odpovědi Junior Zábavná hra pro zvídavé Čechy. 2-6 hráčů 45 min Česko otázky a odpovědi SPORT 2-6 hráčů min Poutavý zábavný kviz ze světa českého sportu. Užijete si spoustu zábavy, ale také se dozvíte mnoho zajímavých informací. FAUNA 2-6 hráčů min Fauna je jedinečná hra, která kombinuje vědomostní prvek se skvělým herním zážitkem. Kde žijí jednotlivá zvířata z celého světa, jaké délky se dorůstají? Chcete být milionářem? 2-5 hráčů 2-60 min Zábavná hra známá z TV pořadu "Chcete být milionářem"? Kde leží HONOLULU 2-6 hráčů 20 min Vyznáte se ve světě? Vědomostní hra s městy států po celém světě. Kde leží KOTĚHŮLKY 2-6 hráčů 20 min Vyznáte se v Česku? Vědomostní hra s městy České republiky.

25 SCRABBLE 2-4 hráči 30 min Každé slovo se počítá! Všechny VLAJKY světa 2-9 hráčů 15 min Vlajky, státy, jezera, hory, řeky atd. Zajímavá vzdělávací hra pro hráče každého věku.

26 Zábavné hry Activity 3-16 hráčů 60 min Hra pro týmy, při které využijete jak kreslířské, tak řečnické, tak pantomimické dovednosti, abyste předvedli vylosovaná slova a mohli posunout svoji figurku dál po plánu. ACTIVITY Gold Edition 4-16 hráčů 60 min Se svými přáteli zažijete spoustu legrace a zábavy. Zajímavá hra se stala jednou s nejoblíbenějších. Je plná nových a netradičních úkolů. Navazuje na předchozí verze hry. Blábol 2-10 hráčů 20 min Rodinná karetní hra se slovy do Ivana Mládka si užijete chvíle plné zábavy a pohody. Skládejte z výrazů na kartičkách věty, které nemusí dávat smysl Kufr 3 -? hráčů min Vědomostní a zábavná hra podle TV pořadu kufr! Mejdan 2-6 hráčů 45 min Zapomeňte na starosti všedních dnů, zahrajte si mejdan! Reality Show 4-10 hráči min Jste zavření do terária vily a televizní diváci vás sledují. Jste postaveni před nejvypečenější úkoly, aby byla vysoká sledovanost.

27 Párty ALIAS velká sázka 4 -? hráčů 45 min Předveďte to nejlepší, co ve Vás je! Odhadněte soupeře a vsaďte si na něj. MONOPOLY 2-6 hráčů min Hra na rychlé obchodování s nemovitostmi.projděte město a hledejte lukrativní nemovitosti, pozemek, nádraží a podniky. Investujte do domů a hotelů a pak jen vybírejte nájemné! TIK TAK BUM 2-12 hráčů 15 min Bombastická slovní hra pro celou rodinu! Time's up! 4-12 hráčů 45 min Zábavná hra o 480 známých osobností. Time's up! Junior 4-12 hráčů 45 min Nejznámější pohádkové postavy. Znáš je všechny? TWISTER 2-4 hráči 10 min Hra, která vaše tělo určitě zauzluje. Poslední, kdo se udrží na nohou, vyhrává! TWISTER HOOPLA 2-4 hráči 15 min Hra, která vaše tělo určitě zauzluje. Poslední, kdo se udrží ve hře, vyhrává! Záchod 2 -? hráčů 15 min Balanční deska se položí na podpěru a ustálí do roviny. Hráči umisťují figurky na libovolné místo na desce a nesmí spadnout.

Ohodnocení škod společenských her

Ohodnocení škod společenských her 6. bere Ohodnocení škod společenských her 104 karet á hry Abalone quattro 600 Kč á Hrací plocha 56 kuliček (14 od každé barvy) á hry Activity 2 650 Kč á Přesýpací hodiny hry 4 figurky á 550 karet Addict

Více

A-klub - stolní hry. Aktivity: gold edition HR689 PUJ. Alchymisté HR378 PUJ

A-klub - stolní hry. Aktivity: gold edition HR689 PUJ. Alchymisté HR378 PUJ A-klub - stolní hry 6 bere! HRxxx 7 divů světa HR121 20. století HR154 50 našich ptáků HR678 PUJ 50 našich stromů HR679 PUJ 50 veselých her do auta HR674 PUJ 50 veselých her na cesty HR675 PUJ Abaku HR388

Více

Seznam her k půjčení v Masarykově veřejné knihovně Vsetín

Seznam her k půjčení v Masarykově veřejné knihovně Vsetín Seznam her k půjčení v Masarykově veřejné knihovně Vsetín Vysvětlivky: centrální půjčovna (2. patro); půjčovna (3. patro); pobočka Vsetín Luh, pobočka Vsetín Rokytnice Název hry Počet hráčů Věk hráčů Druh

Více

Putování Středozemí. Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu.

Putování Středozemí. Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu. Putování Středozemí Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu. 2-4 hráči od 7 let čas neuveden obsahuje: 4x13 hracích kamenů s místy ve

Více

Stolní hry k zapůjčení ZDARMA

Stolní hry k zapůjčení ZDARMA Stolní hry k zapůjčení ZDARMA Z POHÁDKY DO POHÁDKY Cílem hry je dostat se do hradu, kde je ukrytý zlatý poklad. Na cestě za pokladem se hráči potkávají s postavami z pohádek, které jim cestu někdy usnadní

Více

Hry pro děti od 3 let

Hry pro děti od 3 let Co si lze v knihovně zahrát? Hry pro děti od 3 let SCHMIDT PUZZLES 2x26 puzzle zvířátka pro 1-2 hráče POJĎ SI HRÁT pro 2-4 hráče společenská hra DOMINO hra pro 2 hráče DŘEVĚNÉ KOSTKY 12 dřevěných kostek

Více

DESKOVÉ HRY. Hry byly zakoupeny v rámci projektu Cool-túra v knihovně finančně podpořeného městem Třebíč.

DESKOVÉ HRY. Hry byly zakoupeny v rámci projektu Cool-túra v knihovně finančně podpořeného městem Třebíč. DESKOVÉ HRY Deskové hry se půjčují na dobu 1 měsíce bez možnosti prodloužení. Deskovou hru si mohou půjčit pouze registrovaní čtenáři s platnou registrací. Před půjčením je zkontrolován obsah hry a čtenář

Více

Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI

Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI Cappuccino Hra pro 2-4 hráče Abstraktní hra s velmi jednoduchými pravidly. Na začátku hry jsou kalíšky vyskládány dnem vzhůru (na každém tak můžete vidět

Více

NADANÝ ŽÁK A JEHO MOŽNOSTI ROZVOJE VE VOLNÉM ČASE

NADANÝ ŽÁK A JEHO MOŽNOSTI ROZVOJE VE VOLNÉM ČASE 1 NADANÝ ŽÁK A JEHO MOŽNOSTI ROZVOJE VE VOLNÉM ČASE Příklady aktivit pro volný čas nadaných žáků Ing. Martin Pokorný Projekt OPVK reg.č. CZ.1.07/.1.2.00/08.0126 2 VERBÁLNÍ HRY - rozvíjejí především slovní

Více

Medvídek Teddy barvy a tvary

Medvídek Teddy barvy a tvary CZ Habermaaß-hra 5878 Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary První umísťovací hra pro 1 až 4 malé medvídky od 2 let. Autor: Christiane Hüpper Ilustrace:

Více

Habermaaß-hra Dinosauří expedice

Habermaaß-hra Dinosauří expedice CZ Habermaaß-hra 4087 Dinosauří expedice Dinosauří expedice Dobrodružná dovedností hra pro 2-5 výzkumníků ve věku od 4 do 99 let. Autor: Günter Baars Ilustrace: Cornelia Haas Délka hry: cca. 15 minut Z

Více

Activity special. Cestování s Jiřím Kolbabou. Dáma & Backgammon

Activity special. Cestování s Jiřím Kolbabou. Dáma & Backgammon Activity special Doporučený věk od: 12 let. Počet hráčů: 4-16. Doba hraní: 40 min. Nová verze párty hry obsahuje nové úkoly a nový způsob jejich předvádění. Pojmy jsou předváděny pomocí pantomimy, kreslení,

Více

Seznam her k půjčení v Masarykově veřejné knihovně Vsetín

Seznam her k půjčení v Masarykově veřejné knihovně Vsetín Seznam her k půjčení v Masarykově veřejné knihovně Vsetín Vysvětlivky: centrální půjčovna (2. patro) půjčovna (3. patro) pobočka Vsetín Luh pobočka Vsetín Rokytnice Název hry Počet hráčů Věk hráčů Druh

Více

Habermaaß-hra 2404. Domino Had z číslic a obrázků

Habermaaß-hra 2404. Domino Had z číslic a obrázků CZ Habermaaß-hra 2404 Domino Had z číslic a obrázků Domino Had z číslic a obrázků Barevná a veselá paměťová hra s čísly pro 2-4 děti ve věku od 4 let. Obsahuje i variantu pro jednoho hráče. Design: Jutta

Více

Albíkovy. hry nejen do škol. 2 hry ročně zdarma! Registrace i členství zdarma. Staňte se členem Albíka a získejte

Albíkovy. hry nejen do škol. 2 hry ročně zdarma! Registrace i členství zdarma. Staňte se členem Albíka a získejte Albíkovy hry nejen do škol Staňte se členem Albíka a získejte pro vaši organizaci 40% slevu na všechny produkty Albi! 2 hry ročně zdarma! Registrace i členství zdarma ALBÍK Vzdělávací a zábavní program

Více

BIBLIOGRAFICKÁ CITACE str Signatura: MKS/hry/56 Vědomostní pexeso :filmové hlášky

BIBLIOGRAFICKÁ CITACE str Signatura: MKS/hry/56 Vědomostní pexeso :filmové hlášky BIBLIOGRAFICKÁ CITACE str. 1 31.10.2018 Žravé příšerky Žravé příšerky Signatura: PD/hry/73 Žravé příšerky. Vědomostní pexeso : Signatura: MKS/hry/56 Vědomostní pexeso :filmové hlášky Vědomostní pexeso

Více

Habermaaß-hra 4232. Černý pirát

Habermaaß-hra 4232. Černý pirát CZ Habermaaß-hra 4232 Černý pirát Černý pirát Hra pro 2-4 hráče, ve věku od 5-99 let. Dobří a poctiví mořeplavci plují od jednoho ostrova pokladů k dalšímu. V patách je jim ale Černý pirát Černovous Mořský

Více

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad CZ Habermaaß-hra 4748A /4287N 1000 a jeden poklad 1000 a jeden poklad Dobrodružná hra na motivy pohádek 1000 a jedné noci pro 2-4 hráče od 5 do 99 let. Obsahuje základní variantu pro mladší hráče. Autor:

Více

keep on playing SMART GAMES víc než stavebnice víc než hra víc než výzva

keep on playing SMART GAMES víc než stavebnice víc než hra víc než výzva keep on playing SMART GAMES víc než stavebnice víc než hra víc než výzva SMART GAMES SMART games jsou jedinečnou kombinací hry pro jednoho hráče a hlavolamu. Pravidla každé hry jsou vysvětlitelná ve jednoduchých

Více

Královská zahrada. Cíl hry. Hra pro 2 4 hráče

Královská zahrada. Cíl hry. Hra pro 2 4 hráče Královská zahrada Hra pro 2 4 hráče Úvod Jako mocní králové hledáte nová místa pro rozšíření své velkolepé zahrady. Je třeba prozkoumat všechny druhy krajiny - obilná pole, nehostinné skály i rozlehlá

Více

ACTIVITY Doba hraní: minut. od 12 let. rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním

ACTIVITY Doba hraní: minut. od 12 let. rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním STOLNÍ HRY ACTIVITY 3-16 Doba hraní: 45-90 minut od 12 let Activity Original hra pro celou rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním kresbou, pantomimou nebo opisem jinými slovy

Více

Pravidla pro půjčování Seznam her Stručný popis jednotlivých her. Místní knihovna RADOTÍN

Pravidla pro půjčování Seznam her Stručný popis jednotlivých her. Místní knihovna RADOTÍN Místní knihovna RADOTÍN Loučanská 1406, Praha Radotín, 153 00 www.knihovna-radotin.cz facebook.com/knihovnaradotin Pravidla pro půjčování Seznam her Stručný popis jednotlivých her Pravidla pro půjčování

Více

Habermaaß-hra 5583. Moje první hra. Život na farmě. Figurky mláďata

Habermaaß-hra 5583. Moje první hra. Život na farmě. Figurky mláďata CZ Habermaaß-hra 5583 Moje první hra Život na farmě Figurky mláďata Vážení rodiče, gratulujeme k zakoupení hry z cyklu "Moje první hra - Farma". Učinili jste správné rozhodnutí a umožnili svému dítěti

Více

Autor: Sébastien Pauchon Výtvarník: Arnaud Demaegd Hra pro 2-4 hráčů od 8 let. Doba hraní 45-60 minut. Herní materiál

Autor: Sébastien Pauchon Výtvarník: Arnaud Demaegd Hra pro 2-4 hráčů od 8 let. Doba hraní 45-60 minut. Herní materiál 1 herní plán - město Autor: Sébastien Pauchon Výtvarník: Arnaud Demaegd Hra pro 2-4 hráčů od 8 let. Doba hraní 45-60 minut. Herní materiál 1 herní plán - karavana 1 herní plán - věž 4 herní plány hráčů

Více

Habermaaß-hra 4985. Moje úplně první hry Zábavné počítání

Habermaaß-hra 4985. Moje úplně první hry Zábavné počítání CZ Habermaaß-hra 4985 Moje úplně první hry Zábavné počítání Moje úplně první hry Zábavné počítání Zábavná počítací hra pro 2-4 děti ve věku od 2 let. Obsahuje pozorovací hru pro 1 dítě a dospělého. Autoři:

Více

Objevitelské plavby na Katanu

Objevitelské plavby na Katanu CZ Objevitelské plavby na Katanu Seznamte se s námořními výpravami na Katanu prostřednictvím těchto slavných mořeplaveb z katanské historie. Na níže uveřejněné mapě naleznete osm lokalit, kam v dějinách

Více

Habermaaß-hra 4778A /4680N. První hra Stavění zvířátek

Habermaaß-hra 4778A /4680N. První hra Stavění zvířátek CZ Habermaaß-hra 4778A /4680N První hra Stavění zvířátek První hra Stavění zvířátek Tři skládací hry se zvířaty pro 1-4 hráče ve věku od 2let. Autor: Klaus Miltenberger Ilustrace: Kristin Muckel Délka

Více

STRATEGICKÁ HRA MAGNETIC CHALLENGE

STRATEGICKÁ HRA MAGNETIC CHALLENGE STRATEGICKÁ HRA MAGNETIC CHALLENGE Jen chvilka postačí k pochopení pravidel a k jejich vysvětlení příteli. Magnetická výzva je zábavná, strhující, poučná kombinační hra, která kombinuje hru a zábavu s

Více

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET Pravidla Co je to Dobble? Dobble, to je více než 50 symbolů na 55 kartách. Na jedné je vždy 8 různých symbolů

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HR14 Barevná písmena na provlékání Balení obsahuje 325 kostiček v 11 barvách a šňůrky na vytvoření jmen nebo různých slov. rozměr písmenkové

Více

Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI

Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI 6 Bere Počet hráčů: 2-10 Herní doba: 45 minut (i méně) Jednoduchá karetní hra, ve které vyhrává ten, kdo nasbírá méně trestných bodů, tedy krav. Karty se

Více

Habermaaß-hra 4646. Chutná nebo nechutná?

Habermaaß-hra 4646. Chutná nebo nechutná? CZ Habermaaß-hra 4646 Chutná nebo nechutná? Chutná nebo nechutná? Hra podporující exekutivní funkce pro 2 4 hráče ve věku od 4 do 99 let. Využívá Fex-efekt na zvýšení stupně obtížnosti hry. Autoři: Markus

Více

Hry. Ubongo. Od 8 let 30+ minut 2-4 hráči. Qarto

Hry. Ubongo. Od 8 let 30+ minut 2-4 hráči. Qarto Hry Ubongo Ubongo je napínavá rodinná hra ve svižném tempu s vyváženým poměrem rychlosti a strategie. V samotném nitru Afriky jsou ukryty diamanty nedozírné ceny. Jen šamani místního kmene vědí, jak se

Více

Seznam her k půjčení v Masarykově veřejné knihovně Vsetín

Seznam her k půjčení v Masarykově veřejné knihovně Vsetín Seznam her k půjčení v Masarykově veřejné knihovně Vsetín Vysvětlivky: centrální půjčovna (2. patro) půjčovna (3. patro) pobočka Vsetín Luh pobočka Vsetín Rokytnice Název hry Počet hráčů Věk hráčů Druh

Více

HRY K VYPŮJČENÍ. Obecní knihovna Slavkov pod Hostýnem

HRY K VYPŮJČENÍ. Obecní knihovna Slavkov pod Hostýnem HRY K VYPŮJČENÍ Obecní knihovna Slavkov pod Hostýnem V KOSTCE!: MOJE PRVNÍ OBRÁZKY Desetiminutová hra na procvičení paměti aneb co si zapamatujete za 10 vteřin? Cílem vašeho dítěte bude nasbírat za 10

Více

Quatrata.

Quatrata. Quatrata www.olifu.cz 2 QuaTrata QuaTrata je strategická hra společnosti olifu. Jedná se o výhradní produkt společnosti olifu, dodáván v typické žluté dřevěné krabici, který slouží k pobavení nejen dětí,

Více

DESKOVÉ HRY V KNIHOVNĚ PŮJČÍME VÁM JE DOMŮ!

DESKOVÉ HRY V KNIHOVNĚ PŮJČÍME VÁM JE DOMŮ! V KOSTCE! ZVÍŘATA Umí jaguáři plavat? Žijí klokani ve skupině? Kolik je na obrázku zvířat? Pomocí hry Zvířata V kostce! se seznámíte s těmi nejznámějšími zvířaty z celého světa. Hra obsahuje 71 kartiček

Více

ACTIVITY Doba hraní: minut. od 12 let. rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním

ACTIVITY Doba hraní: minut. od 12 let. rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním STOLNÍ HRY ACTIVITY 3-16 Doba hraní: 45-90 minut od 12 let Activity Original hra pro celou rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním kresbou, pantomimou nebo opisem jinými slovy

Více

Nabídka velkých kobercových her, mozaiky a puzzlí

Nabídka velkých kobercových her, mozaiky a puzzlí ŠTRUNC, s.r.o., Tlustice 215, 26801 Hořovice tel.: 775608203, 311513577, E-mail: objednavky@hrackystrunc.cz, strunc@hrackystrunc.cz IČO:27223761,DIČ:CZ27223761 www.hrackystrunc.cz Nabídka velkých kobercových

Více

ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let

ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let Obsah hry: 64 karet budov/mincí 1 karta startovního náměstí 16 karet dělníků (4 od barvy) 36 figurek (9 od barvy) 1 deska zdrojů 12 karet postav (3 od jené gildy) Hráči

Více

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná.

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Herní materiál 6 kostek se surovinami blok s 60 herními plány Příprava Každý hráč dostane list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Princip hry

Více

Chytrý medvěd učí počítat

Chytrý medvěd učí počítat CZ Habermaaß-hra 3151A /4547N Chytrý medvěd učí počítat Medvědí kolekce vzdělávacích her pro 2 až 5 hráčů ve věku od 4 do 8 let. S navlékacím počítadlem Chytrého medvěda a třemi extra velkými kostkami.

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HR32 Kašpárek Kamil Textilní maňásek, výška 30 cm. HR53 Tabulka magická Grafo Výtvarná pomůcka, dětská hra a nástroj k nácviku koordinace

Více

STEVE BEHLING AMY WEINGARTNEROVÁ BEHNOOSH KHALILIOVÁ

STEVE BEHLING AMY WEINGARTNEROVÁ BEHNOOSH KHALILIOVÁ HNĚTE SEBOU! Vítejte u dalšího po okraj nabušeného vydání časopisu Phineas a Ferb! Je v něm toho tolik k vidění a na práci, že nesmíte promarnit ani vteřinu! Takže popadněte svou výstroj a vydejte se na

Více

ÚVOD ČLOVĚČE NEZLOB SE SE

ÚVOD ČLOVĚČE NEZLOB SE SE HRY PRO DĚTI ÚVOD Vážení přátelé, ale hlavně děti, především pro Vás jsme vytvořili dětskou řadu našich velkých provedení společenských her. Kromě oblíbených a známých her jako člověče nezlob se, kroket,

Více

Hra obsahuje: Příprava na hru: Desková hra pro odvážné dobrodruhy s chladnou hlavou č e s k ý n á v o d

Hra obsahuje: Příprava na hru: Desková hra pro odvážné dobrodruhy s chladnou hlavou č e s k ý n á v o d Desková hra pro odvážné dobrodruhy s chladnou hlavou č e s k ý n á v o d Počet hráčů: 2-4 Věk hráčů: 10-99 let Hra obsahuje: 1 herní plán 36 šestiúhelníkových tabulek, znázorňujících prostor, odhalovaný

Více

Habermaaß-hra 5589. Klasické kostky Kravička Karla

Habermaaß-hra 5589. Klasické kostky Kravička Karla CZ Habermaaß-hra 5589 Klasické kostky Kravička Karla Vážení rodiče, gratulujeme k zakoupení hry z cyklu "Moje první hra - Farma". Učinili jste správné rozhodnutí a umožnili svému dítěti učit se prostřednictvím

Více

Habermaaß-hra 4973. Zvířecí pyramida: A jsme zpět!

Habermaaß-hra 4973. Zvířecí pyramida: A jsme zpět! CZ Habermaaß-hra 4973 Zvířecí pyramida: A jsme zpět! Zvířecí pyramida: A jsme zpět! Rozviklaná rotující stavěcí hra pro 2 až 4 hráče ve věku 5 99 let. Autoři: Klaus Miltenberger, Kristin Múckel Ilustrace:

Více

Habermaaß-hra 3123A /4448N. Tanec s vejci

Habermaaß-hra 3123A /4448N. Tanec s vejci CZ Habermaaß-hra 3123A /4448N Tanec s vejci Tanec s vejci Živá hra plná poskakování s vejci pro 2-4 hráče ve věku od 5 do 99let. Autor: Ilustrace: Roberto Fraga Martina Leykamm Obsah: 1 dřevěné vejce 9

Více

TAJ MAHAL MOCNÍ MAHARADŽOVÉ HONOSNÉ PALÁCE

TAJ MAHAL MOCNÍ MAHARADŽOVÉ HONOSNÉ PALÁCE TAJ MAHAL MOCNÍ MAHARADŽOVÉ HONOSNÉ PALÁCE Indie začátkem 18 století. Téměř 200 let trvající vláda Velkých mogulů se očividně rozpadá. Toho využívají ve svůj prospěch maharadžové a kmenoví vládci na severozápadě

Více

Habermaaß-hra 5663A /4794N. Mili nosí poštu

Habermaaß-hra 5663A /4794N. Mili nosí poštu CZ Habermaaß-hra 5663A /4794N Mili nosí poštu Mili nosí poštu Bláznivá paměťová hra pro 2-4 hráče ve věku od 4 let. Na motivy knižního bestselleru "Lieselotte lauert", kterou vydalo vydavatelství Sauerländer.

Více

Klub MLHA. matematicko-logické herní aktivity. Filip Roubíček. Litomyšl

Klub MLHA. matematicko-logické herní aktivity. Filip Roubíček. Litomyšl Klub MLHA matematicko-logické herní aktivity Litomyšl 20. 10. 2017 Filip Roubíček Matematický ústav AV ČR, v.v.i. Základní škola sv. Voršily v Praze Filip.Roubicek@seznam.cz První zkušenosti s vedením

Více

Habermaaß-hra 4511. Divocí Vikingové

Habermaaß-hra 4511. Divocí Vikingové CZ Habermaaß-hra 4511 Divocí Vikingové Hra Habermaaß č. 4511 Divocí Vikingové Riskantní sázková hra pro 2 5 odvážných Vikingů ve věku 6 99 let. Autor: Ilustrace: Délka hry: Wolfgang Dirscherl Michael Menzel

Více

DUST SETUP. následně každý hráč odloží hranou kartu a začíná první kolo. HERNÍ KOLO

DUST SETUP. následně každý hráč odloží hranou kartu a začíná první kolo. HERNÍ KOLO SETUP karty: každý hráč si náhodně vylosuje 6 karet, zvolí jednu a současně s ostatními hráči ji odkryje. města: každý hráč si zvolí barvu jednotek a umístí hlavní město. Při hře dvou, tří a čtyř hráčů

Více

SEZNAM SPOLEČENSKÝCH HER k zapůjčení

SEZNAM SPOLEČENSKÝCH HER k zapůjčení SEZNAM SPOLEČENSKÝCH HER k zapůjčení Městská knihovna Lysá nad Labem Activity DĚTI 3-16 hráčů, věk: 4+ Verze oblíbené hry Aktivity Original přizpůsobená dětem. Pojmy na kartičkách jsou kreslené s jasným

Více

ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut

ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut Obsah: 72 hracích karet - 64 karet s ovocem, 3 karty se slonem, 3 karty s opicí, 2 karty s prasátkem 1 zvonek 1 pravidla hry

Více

Dinosauří Člověče nezlob se

Dinosauří Člověče nezlob se Dinosauří Člověče nezlob se Hra pro 2 až 4 hráče od 4 let. Každý dětský soubor her musí obsahovat nejoblíbenější hru Člověče nezlob se. Zahrajte si tuto klasiku hracím plánu s dinosaury. 1.1. Každý hráč

Více

Habermaaß-hra 8679A /4716N. Hrad Strašidlákov karetní hra

Habermaaß-hra 8679A /4716N. Hrad Strašidlákov karetní hra CZ Habermaaß-hra 8679A /4716N Hrad Strašidlákov karetní hra Hrad Strašidlákov karetní hra Roztřesená hra pro 2-4 malé duchy ve věku 4 do 99 let. Autoři: Kai Haferkamp & Markus Nikisch Ilustrace: Sabine

Více

Doba. 1. Položte herní plán doprostřed stolu. 2. Žetony jídla roztřiďte podle hodnot a umístěte je na loviště.

Doba. 1. Položte herní plán doprostřed stolu. 2. Žetony jídla roztřiďte podle hodnot a umístěte je na loviště. Herní materiál: 1 herní plán 4 desky hráčů 58 surovin ze dřeva 40 dřevěných figurek 8 značek ve dvou velikostech 53 žetonů jídla 28 kartiček budov 18 žetonů nástrojů 1 figurka začínajícího hráče 36 civilizačních

Více

Habermaaß-hra 4298. Malí kouzelníci

Habermaaß-hra 4298. Malí kouzelníci CZ Habermaaß-hra 4298 Malí kouzelníci Malí kouzelníci Bláznivá hra na zapamatování pro 2-4 hráče ve věku od 4 do 99 let. Obsahuje i variantu pro pokročilé kouzelníky. Autoři: Stine & Kis Ilustrace: Antje

Více

SEZNAM SPOLEČENSKÝCH HER k zapůjčení

SEZNAM SPOLEČENSKÝCH HER k zapůjčení SEZNAM SPOLEČENSKÝCH HER k zapůjčení Městská knihovna Lysá nad Labem Activity DĚTI 3-16 hráčů, věk: 4+ Verze oblíbené hry Aktivity Original přizpůsobená dětem. Pojmy na kartičkách jsou kreslené s jasným

Více

2. Umístění figurky družiníka. 3. Započítání bodů

2. Umístění figurky družiníka. 3. Započítání bodů Cirkus Toto rozšíření nelze hrát samostatně budete potřebovat základní hru Carcassonne, do níž ho můžete začlenit úplně nebo i jen částečně. Toto rozšíření můžete také libovolně kombinovat se všemi ostatními

Více

Stolní hry k zapůjčení ZDARMA

Stolní hry k zapůjčení ZDARMA Stolní hry k zapůjčení ZDARMA Z POHÁDKY DO POHÁDKY Cílem hry je dostat se do hradu, kde je ukrytý zlatý poklad. Na cestě za pokladem se hráči potkávají s postavami z pohádek, které jim cestu někdy usnadní

Více

Habermaaß-hra 4343. Bál princezen

Habermaaß-hra 4343. Bál princezen CZ Habermaaß-hra 4343 Bál princezen Bál princezen Pohádkové pexeso pro 2-6 hráčů ve věku od 4 do 99 let. Obsahuje varianty pro začátečníky i profesionály. Autoři: Christine Basler a Alix-Kis Bouguerra

Více

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let POZADÍ HRY Jambo je svahilský pozdrav. Tak zdraví své nakupující zákazníky zruční obchodníci na tržištích v srdci Afriky, kde již několik století rozkvétá

Více

Vědomostní hra pro 2 až 6 hráčů od 10 let, ve které najdete téměř všechno o zvířatech.

Vědomostní hra pro 2 až 6 hráčů od 10 let, ve které najdete téměř všechno o zvířatech. Vědomostní hra pro 2 až 6 hráčů od 10 let, ve které najdete téměř všechno o zvířatech. Možná tušíte, že žirafa může být vysoká přes 5 metrů a krokodýl nilský může vážit až 700 kilogramů. Ale víte, jak

Více

Habermaaß-hra 4934. Rozruch na ledovci

Habermaaß-hra 4934. Rozruch na ledovci CZ Habermaaß-hra 4934 Rozruch na ledovci Rozruch na ledovci Odvážná cvrnkací hra pro 2 až 4 polární zvířátka ve věku od 5 do 9 let. Autor: Heinz Meister Ilustrace: Stephan Pricken Délka hry: cca. 15 minut

Více

CÍL HRY HERNÍ MATERIÁL PŘÍPRAVA HRY

CÍL HRY HERNÍ MATERIÁL PŘÍPRAVA HRY VÝSTAVBA PRVNÍ ČÁSTI POBŘEŽÍ Začíná hráč se světlými figurkami. Táhne vrchní krajinu z balíčku a přiloží ji ke krajině s delfínem uprostřed stolu. Nakonec položí jednoho svého Řeka do města, jednu svou

Více

Habermaaß-hra 3616A /4717N. Zvířecí pyramida karetní hra

Habermaaß-hra 3616A /4717N. Zvířecí pyramida karetní hra CZ Habermaaß-hra 3616A /4717N Zvířecí pyramida karetní hra Zvířecí pyramida karetní hra Rozechvělá hra pro 2-4 hráče ve věku od 5 do 99 let. Obsahuje dvě herní varianty. Autor: Ilustrace: Poskytovatel

Více

Povídání o paměti a paměťových hrách. Hana Kotinová, KND Praha

Povídání o paměti a paměťových hrách. Hana Kotinová, KND Praha Povídání o paměti a paměťových hrách Hana Kotinová, KND Praha Motto * Všichni po mně ve škole chtějí, abych si něco zapamatovala, ale nedali mi na to návod... *... naštěstí mi to šlo vždy samo od sebe

Více

Ve zkratce. Průběh hry. Herní materiál. Akce posun figurky vpřed. Tisk částí hry. Akce posun figurky zpět. Příprava hry. 2 varianty hry Lipno a Hořice

Ve zkratce. Průběh hry. Herní materiál. Akce posun figurky vpřed. Tisk částí hry. Akce posun figurky zpět. Příprava hry. 2 varianty hry Lipno a Hořice Ukradni Galaxy, Sharana, Alhambru Desková hra ve které si můžete vyzkoušet vzrušení jako velitel party zlodějů, která se snaží ukrást Ford Galaxy, Volkswagen Sharan anebo Seat Alhambra. Ve zkratce Každý

Více

Samuraj & Katana HERNÍ PRAVIDLA 1. CÍL HRY 2. POČET HRÁČŮ 3. OBSAH 4. PŘÍPRAVA KE HŘE

Samuraj & Katana HERNÍ PRAVIDLA 1. CÍL HRY 2. POČET HRÁČŮ 3. OBSAH 4. PŘÍPRAVA KE HŘE Samuraj & Katana HERNÍ PRAVIDLA Samuraj & Katana je diplomatická a strategická hra odehrávající se v Japonsku 16tého století, uprostřed SENGOKU-JIDAI ( věku země ve válce ), který trval od Onin válek (1477)

Více

Stavba lodí. 3. Instalace plachty Plachtu navlečte na stěžeň směrem k přídi (A) a posouvejte ji, dokud nezapadne do zářezu č. 4 (B).

Stavba lodí. 3. Instalace plachty Plachtu navlečte na stěžeň směrem k přídi (A) a posouvejte ji, dokud nezapadne do zářezu č. 4 (B). Pro 2 4 hráče od 10 let Autor oblíbené hry Osadníci z Katanu vás nyní zve s novou originální hrou do rozbouřených mořských vln. Bojujte proti pirátům, chytře naplánujte své obchodní strategie a pomozte

Více

OSADNÍCI Z KATANU JUBILEJNÍ SCÉNÁŘ KOLONIE (Jubiläums-Szenario Die Kolonien )

OSADNÍCI Z KATANU JUBILEJNÍ SCÉNÁŘ KOLONIE (Jubiläums-Szenario Die Kolonien ) OSADNÍCI Z KATANU JUBILEJNÍ SCÉNÁŘ KOLONIE (Jubiläums-Szenario Die Kolonien ) Klaus Teuber Herní materiál 2 rámečkové díly 4 přehledové karty 4 pole moře 3 pole džungle 2 pole sopek 1 pole zlatonosné řeky

Více

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino CZ Habermaaß-hra 4789A /4092N Super nosorožec Rhino Super nosorožec Rhino Napínavá stavební 3-D hra pro 2-5 super hrdinů od 5-99 let. Authors: Steven Strumpf & Scott Frisco Licence: Excel Global Development

Více

Katalog karetních her

Katalog karetních her Katalog karetních her dáv pro Nej jv ší ane PlanetaHer.cz je specializovaný obchod s moderními společenskými hrami, za kterým stojí skupina zkušených hráčů a který vznikl již v roce 2007. Na našich stránkách

Více

Habermaaß-hra 4931. Koza s motýlkem

Habermaaß-hra 4931. Koza s motýlkem CZ Habermaaß-hra 4931 Koza s motýlkem Koza s motýlkem Kombinační hra pro 2-6 hráčů ve věku od 5 do 99let. S "Fex efektem" pro větší zábavu a větší namáhání mozkových závitů! Autoři: Christiane Hüpper,

Více

18 tabulek 6 ostrovů 6 pirátských lodí 6 domorodých vesnic 30 žetonů mincí 20 žetonů embarga 26 podkladových karet

18 tabulek 6 ostrovů 6 pirátských lodí 6 domorodých vesnic 30 žetonů mincí 20 žetonů embarga 26 podkladových karet Zde je tvá loď a posádka, co netrpělivě čeká na svého kapitána... Konečně můžeš vyplout na širé moře. Čeká tě dlouhá a náročná cesta ke vzdáleným přístavům. Během plavby budeš čelit nástrahám pirátů, kteří

Více

FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS

FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS od Uweho Rosenberga Hráči: 2-5 hráčů Věk: 10+ Herní doba: 45 min FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS I pěstitelé fazolí si po těžké celodenní dřině na poli chtějí užít trochu zábavy s kostkami. Zde se jim naskýtá

Více

Pravidla vybraných deskových her pro potřeby předmětů Projektový seminář 1 a 2 v roce 2011/2012. Tomáš Kühr

Pravidla vybraných deskových her pro potřeby předmětů Projektový seminář 1 a 2 v roce 2011/2012. Tomáš Kühr Pravidla vybraných deskových her pro potřeby předmětů Projektový seminář 1 a 2 v roce 2011/2012 Tomáš Kühr Gotická dáma Jedná se o tradiční německou hru, která je známá také pod názvy Altdeutsche Dame

Více

Habermaaß-hra 3389A /4521N. Počítání s piráty (mini verze)

Habermaaß-hra 3389A /4521N. Počítání s piráty (mini verze) CZ Habermaaß-hra 3389A /4521N Počítání s piráty (mini verze) Počítání s piráty mini verze Vzdělávací hra pro 2 až 4 piráty ve věku od 6 do 99 let. Obsahuje variantu pro jednoho hráče. Autor: Wolfgang Dirscherl

Více

Pravidla pro 2 až 3 hráče Příprava

Pravidla pro 2 až 3 hráče Příprava Ravensburger hry č. 21 162 3 Napínavé pronásledování pro 2 4 hráče ve věku od 6 99 let Autor: Michael Schacht Ilustrace: Michael Menzel, Thomas Haubold Design: Vera Bolze, DE Ravensburger Redakce: Monika

Více

Príprava hry. 1. Umístěte nový herní plán na původní, jak je zobrazeno níže. jídla na loviště

Príprava hry. 1. Umístěte nový herní plán na původní, jak je zobrazeno níže. jídla na loviště Príprava hry Herní materiál: 1 herní plán 1 deska hráče (pro 5. hráče) 10 dřevěných figurek černé barvy (pro 5. hráče) 3 černé dřevěné kostičky (2 velké, 1 malá) 4 malé kostičky ve 4 barvách 10 dřevěných

Více

Lovec světla, air hockey, šipky, reflex metr. 3 HRY ZA 1000,- Z níže uvedených her si můžete vybrat libovolnou kombinaci.

Lovec světla, air hockey, šipky, reflex metr. 3 HRY ZA 1000,- Z níže uvedených her si můžete vybrat libovolnou kombinaci. Herní Zóna TOP aktivity - originální, kvalitní, zábavné a s nízkou cenou! Herní zónu lze instalovat ve vnitřních i venkovních prostorech. Na akcích má velký úspěch a vysokou obsazenost, ať už se jedná

Více

Regionální knihovna Karviná

Regionální knihovna Karviná KATALOG SPOLEČENSKÝCH HER Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Pravidla půjčování společenských her Půjčování Společenské hry jsou zaevidovány v Regionální knihovně v Karviné na informačním

Více

Didaktický seminář Univerzita Palackého v Olomouci, Pedagogická fakulta

Didaktický seminář Univerzita Palackého v Olomouci, Pedagogická fakulta Didaktický seminář Univerzita Palackého v Olomouci, Pedagogická fakulta Aktivity k rozvoji kombinačního myšlení žáků primární školy Jana Příhonská, KMD TU v Liberci Cílem současného vyučování matematiky

Více

Od ledna 2013 si mohou čtenáři KMO zapůjčit tzv. tematické kufříky také na pobočce Podroužkova 1663 v Ostravě Porubě.

Od ledna 2013 si mohou čtenáři KMO zapůjčit tzv. tematické kufříky také na pobočce Podroužkova 1663 v Ostravě Porubě. Tematické kufříky Od ledna 2013 si mohou čtenáři KMO zapůjčit tzv. tematické kufříky také na pobočce Podroužkova 1663 v Ostravě Porubě. Co se skrývá za pojmem tematický kufřík? Jde o kufříky, které jsou

Více

Námět hry. Mister X usiluje až do konce hry o to, aby svým pronásledovatelům unikl a skryl místo svého pobytu.

Námět hry. Mister X usiluje až do konce hry o to, aby svým pronásledovatelům unikl a skryl místo svého pobytu. CZ + + + N APÍNAVÁ HONIC KA ZA M ISTREM X NAPR ÍC L ONDÝNEM + + + Autore: Projekt Team III, Michael Schacht Design: Felix Harnickel, DE Ravensburger Ilustrace: Franz Vohwinkel, TorstenWolber Návod: DE

Více

Poznávací puzzle Na farmě

Poznávací puzzle Na farmě CZ Habermaaß-hra 5588 Moje první hra Poznávací puzzle Na farmě Vážení rodiče, gratulujeme k zakoupení hry z cyklu "Moje první hra - Farma". Učinili jste správné rozhodnutí a umožnili svému dítěti učit

Více

Habermaaß-hra Kočkoslon

Habermaaß-hra Kočkoslon CZ Habermaaß-hra 4930 Kočkoslon Kočkoslon Rychlá hra podporující rychlé reakce pro 2-6 hráčů, ve věku od 6 do 99 let. Autor: Roberto Fraga Technická pomoc: Dr. Sabine Kubesch, Laura Walk Ilustrace: Daniel

Více

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel Naši milí čtenáři, po roce opět přinášíme zprávičky o některých akcích, které proběhly v naší družině. Můžete si je spolu s námi připomenout ve výročním vydání Družinového Blesku. Hezké prázdniny, pěkné

Více

Princes of Florence - Pro Ludo

Princes of Florence - Pro Ludo Princes of Florence - Pro Ludo Die Fürsten von Florenz Pravidla pro rozšíření (Pro Ludo) Pravidla pro 2 hráče Při hře 2 hráčů použijte následující pravidla: Peníze do začátku: 2500 Florinů Základní cena

Více

Varování! Hry jsou nevhodné pro děti do 3 let. Výrobce: BEX Sport AB, Švédsko. Dovozce: STOA-Zahradní minigolf s.r.o.

Varování! Hry jsou nevhodné pro děti do 3 let. Výrobce: BEX Sport AB, Švédsko. Dovozce: STOA-Zahradní minigolf s.r.o. Výrobce: BEX Sport AB, Švédsko Dovozce: STOA-Zahradní minigolf s.r.o. Údržba: Skladujte na suchém místě uložené ve vaku/boxu, který je součástí balení. Výrobky odpovídají normě EN-71. Distributor: Varování!

Více

strategická desková hra pro dva hráče

strategická desková hra pro dva hráče strategická desková hra pro dva hráče Hrací potřeby: Sada 10 hracích kamenů pro každého hráče: 2 Pěšáci, 2 Rytíři, 1 Věž, 1 Zvěd, 1 Generál, 1 Katapult, 1 Lučištník, 1 Král 1 kámen se symbolem vlajky 4

Více

VZHŮRU NA LEDOVÝ PALÁC!

VZHŮRU NA LEDOVÝ PALÁC! - 1 - CZ VZHŮRU NA LEDOVÝ PALÁC! Ravensburger hry č. 21 175 3 Napínavá závodivá hra s kostkami pro 2 4 hráče od 5 let. Námět hry: Janet Kneisel Design: Rettig Design Obsah: 1 hrací deska (sestávající ze

Více

Král elfů (King of the elves) Karetní hra Elfenland od Alana R.Moona Pro 2-6 hráčů; od 10 let; délka cca 60 minut

Král elfů (King of the elves) Karetní hra Elfenland od Alana R.Moona Pro 2-6 hráčů; od 10 let; délka cca 60 minut Král elfů (King of the elves) Karetní hra Elfenland od Alana R.Moona Pro 2-6 hráčů; od 10 let; délka cca 60 minut Král elfů je mrtev. Podle tradice se nový král musí volit z elfích princů. Pro získání

Více

Habermaaß-hra 4094. Princezna Kouzelná víla

Habermaaß-hra 4094. Princezna Kouzelná víla CZ Habermaaß-hra 4094 Princezna Kouzelná víla Princezna Kouzelná víla Paměťová a kreslící hra pro družstva pro 2-4 víly od 4 do 10 let. Autor: Ilustrace: Délka hry: Thilo Hutzler Anja Rieger přibližně

Více

Habermaaß-hra 5432A /4795N. Koláček nebo král

Habermaaß-hra 5432A /4795N. Koláček nebo král CZ Habermaaß-hra 5432A /4795N Koláček nebo král Koláček nebo král Rychlá karetní hra podporující rychlé rozhodování pro 2-4 hráče ve věku od 5 let. Hra má FEX efekt na zvýšení stupně obtížnosti! Autor:

Více

Anno 1701: Das Brettspiel překlad: tondakolik

Anno 1701: Das Brettspiel překlad: tondakolik Anno 1701: Das Brettspiel překlad: tondakolik Myšlenka hry Píše se rok 1701. Dle rozkazu královny jste se vydali osídlovat nové ostrovy a budovat nové kolonie. Musíte udělat vše pro bohatství a slávu koruny.

Více

NA ZÁPAD! (Go West!)

NA ZÁPAD! (Go West!) NA ZÁPAD! (Go West!) Leo Colovini 1.0 ÚVOD Na konci 18. století se zájmy USA upíraly díky osidlování vnitrozemí a přistěhovalectví ze západní, střední a severní Evropy stále více k dobytí Západu rozšiřování

Více