Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TOVAČOV Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2011/2012

2 Základní škola a Mateřská škola Tovačov Výroční zpráva o činnosti školy Osnova: a) základní údaje o škole b) přehled oborů vzdělávání c) rámcový popis personálního zabezpečení školy d) údaje o zápisu k povinné školní docházce e) údaje o výsledcích vzdělávání žáků f) údaje o prevenci sociálně patologických jevů g) údaje o dalším vzdělávaní pedagogických pracovníků h) údaje o aktivitách a prezentaci školy na veřejnosti i) výsledky ČŠI j) základní údaje o hospodaření školy k) údaje o zapojení školy do rozvojových a mezinárodních programů l) údaje o zapojení školy do dalšího vzdělávání v rámci celoživotního učení m) údaje o předložených a školou realizovaných projektech financovaných z cizích zdrojů n) údaje o spolupráci s odborovými organizacemi,

3 a) základní údaje o škole Identifikační údaje: Základní škola a Mateřská škola Tovačov Podvalí Tovačov IZO: IČO: DIČ: CZ Ředitel školy: Mgr. Pavel Odehnal Kontakty: ředitel školy zástupce ředitele školy hospodářka školy fax školní družina školní jídelna mateřská škola jídelna mateřské školy zstovacov.reditel@seznam.cz zstovacov@volny.cz web: Zřizovatel: Město Tovačov Náměstí Tovačov Kontakty: , starosta@tovacov.cz starosta města , mu@tovacov.cz spojovatelka

4 Základní škola a Mateřská škola Tovačov je úplnou základní školou s pěti ročníky 1. stupně, čtyřmi ročníky 2. stupně, dvěma odděleními školní družiny, čtyřmi třídami mateřské školy, školním klubem, školní jídelnou (vč. výdejny stravy v mateřské škole). Mateřskou školu navštěvovalo 96 dětí, což je stejný počet, jako v uplynulém škol. roce. Mateřská škola měla 4 třídy. Sluníčka, Medvídci, Koťátka a Berušky. Základní školu Tovačov navštěvovalo ve škol. roce 2011/ žáků 1. až 9. ročníku (132 chlapců, 126 dívek). To je o šest více než v předcházejícím škol. roce ( + 6 žáků). Přehled počtu žáků v jednotlivých třídách: třída počet žáků chlapci děvčata 1.A B A A A A A B A B A A celkem Tovačovská škola je spádovou školou pro děti z Oplocan, Klopotovic, Lobodic, žáci k nám dojíždějí i z Ivaně, Věrovan, 2 žákyně z e. Pedagogický sbor (celkem 26 pedagogů) tvoří převážně vyučující z Tovačova (celkem 9), 3 vyučující dojížděly z Přerova (z toho 2 vyuč. MŠ), 3 z Lobodic, 3 z Troubek, 2 z Kojetína (z toho 1 vyuč. MŠ), 1 ze Štěpánova, 1 z Prostějova, 1 z Žeravic (MŠ), 1 z Vlkoše, 1 z Ivaně (MŠ) a 1 z Hrušky. Vychovatelky ŠD a ostatní zaměstnanci školy jsou místní (mimo vedoucí ŠJ a jedné kuchařky = Lobodice). Školní klub slouží převážně přespolním žákům 1. i 2. stupně, hlavně v době před vyučováním, po vyučování, kdy jsou žáci závislí na odjezdech autobusů a vlaků a v době volných hodin. V době mimo vyučování slouží ŠK žákům 2. stupně k pořádání mimoškolních akcí.

5 Zřizovatelem školy je Město Tovačov, které zajišťuje provoz školy. Činnost školy je zřizovatelem velmi podporována. Mzdy, učebnice a učební pomůcky zajišťuje MŠMT prostřednictvím pověřeného úřadu v Přerově. Ve školním roce 2011/12 všechny ročníky pracovaly podle našeho vlastního vzdělávacího programu Barevný svět pod Spanilou věží. Náš ŠVP Barevný svět pod Spanilou věží vychází z toho, že tovačovská škola je školou v místě s bohatou historií, živou kulturou a krásnou přírodou. Všechny naznačené změny by měly vést především k tomu, že se žáci budou učit rádi, že získají dovednosti i způsoby jednání, které budou mít smysl a které bez problému uplatní v dalším životě a v zaměstnání doma i kdekoli v zahraničí. Změny by měly navodit i takové vztahy ve škole, jejichž odrazem budou samostatní, sebevědomí a aktivní lidé, kteří budou zároveň dostatečně odpovědní vůči sobě i svému okolí. Lidé, kteří budou umět prožít svůj život plodně právě s využitím dovedností, které ve škole získali. V tomto školním roce jsme pokračovali v započatém projektu Holocaust pro žáky 9. ročníku. V MŠ pokračujeme ve výměně oken a v celkové rekonstrukci budov, v budově základní školy v rekonstrukci WC. V budově školy máme dětské oddělení Městské knihovny. Škola je dále vybavena tělocvičnou, školní dílnou, školním hřištěm, Pokračujeme v dobudování ostatních sportovišť a odpočinkové zahrady. Přehled počtu strávníků ve škol. roce 2011/12 počty strávníků dětí MŠ 96 + přesnídávky a svačinky žáci 1.stupně 126 žáci 2. stupně 118 dospělí 94 z toho 53 zaměstnanci škol studentů SŠ 82 celkem: 516 Při počtu 516 strávníků uvaří ve školní jídelně kolem obědů za měsíc.

6 Technický stav budov: 1. ZŠ Školní budova není v dobrém technickém stavu. Zvláště WC nevyhovují požadavkům 21. století. Proto se během hlavních prázdnin postupně rekonstruují. K rekonstruovaným WC v přízemí při vstupu do školy a u tělocvičny, WC pro dívky v 1. patře (učebny Ch a D), během prázdnin přibudou i WC pro chlapce ve 2. patře. Bylo by vhodné rekonstruovat i elektroinstalaci a svázat budovu dívčí. Po výměně oken do ulice Förchtgottova jsme pokračovali ve výměně oken do dvora. Dále jsme opravili vlhkou stěnu ve školních dílnách, kam jsme přestěhovali i keramickou dílnu. 2. MŠ Budovy, ve kterých sídlí MŠ jsou v dobrém stavu. Každým rokem se snažíme přesvědčit zřizovatele o nutnosti vybudování na budově MŠ sedlové střechy. Protože je rovná, místy poškozená, zatéká jí. Každým rokem se snažíme přesvědčit zřizovatele o nutnosti vybudování na budově MŠ sedlové střechy. Podařilo se nám vyměnit všechna okna ve třídách MŠ, poslední během prázdnin. Zbývá nám vyměnit okna ze strany do zahrady. V MŠ máme krásně zrekonstruovanou a nově vybavenou zahradu, kterou nám závidí mnohé školky z okolí. 3. ŠD Školní družina sídlí v budově školy, děti tak mohou využívat školní prostory (učebnu ICT, škol. klub apod., vč. školního hřiště). Na školním hřišti jsme vybudovali nové pískoviště, 2 nové prolézačky a domeček. 4. ŠJ Prostory ŠJ jsou v moderních prostorách, kuchyně má v suterénu dostatečné skladovací prostory se zázemím pro personál. Stálým problémem je příjezdová komunikace, která je v provizorním stavu.

7 b) přehled oborů vzdělávání Mateřská škola pracuje podle vlastního vzdělávacího programu Barevný svět. Předškolní vzdělávání probíhá prostřednictvím třídních vzdělávacích programů.to znamená, že každá třída si opět vytvořila svůj třídní vzdělávací program se svou vzdělávací nabídkou. Témata vzdělávací nabídky jsou tak ušita dětem v jednotlivých třídách na míru. Navazují na loňský rok, prohlubují vzdělávací nabídku či profilují třídy určitým směrem. Třídní programy jsou otevřené dokumenty, které se tvoří v průběhu roku. Skládají se z tématických celků zpravidla týdenních. Na tvorbě programů jednotlivých tříd pracovaly obě třídní učitelky a zásadně se v nich odráží věk a možnosti dětí. Třídní programy jsou součástí školního vzdělávacího programu Barevný svět průvodce po duhovém mostě. Základní škola pracuje podle vlastního vzdělávacího programu Barevný svět pod Spanilou věží. Tento náš program jsme realizovali ve všech ročnících školy. Pro vyučující je práce podle ŠVP náročnější, při vyučování používají takové metody a formy práce, které nutí žáky neustále pracovat. Ne u všech žáků se tato práce setkává s úspěchem, při vyučování je vyučující nutí k aktivitě. Školní družina pracovala dle plánu práce školy a školní družiny v souladu s vyhláškou o zájmovém vzdělávání. c) rámcový popis personálního zabezpečení školy Ve škol. roce 2011/12vyučovalo v MŠ 8 učitelek. Všechny jsou plně kvalifikovány. O provoz MŠ se staraly 4 provozní pracovnice. V ZŠ vyučovalo 18 pedagogů, z toho byli 4 muži. Všichni učitelé školy splňují vzdělání dle zákona o pedagogických pracovnících.

8 V základní škole pracovalo 5 provozních pracovníků, z toho byl 1 muž (školník). V ŠD pracují 2 vychovatelky. Ve ŠJ pracuje 6 pracovnic (1 vedoucí jídelny, 3 kuchařky a 2 pracovnice provozu), které zajišťují stravu nejen pro žáky a pracovníky mateřské i základní školy, ale i pro studenty a pedagogy SOŠ a pro cizí strávníky z Tovačova, Annína i Oplocan. c) přehled o pracovnících školy Mgr. Pavel Odehnal ředitel školy M - Z Mgr. Petr Velický zástupce ŘŠ Čj - Ov Mgr. Ivana Zavadilová učitelka Tv Z - Př Mgr. Miroslava Bajtková učitelka 1. st. Mgr. Iveta Hudcová učitelka 1. st. Mgr. Arana Nosálová učitelka 1. st. koordinátor ŠVP Mgr. František Štěpánek učitel 1. st. Mgr. Jana Juříková učitelka 1. st. Mgr. Eva Dvořáková učitelka 1. st. Mgr. Alžběta Brodská učitel 2. st. nástup na MD Mgr. Petr Jehlář učitel M TP Mgr. Marcela Haraštová učitelka Čj - Ov Mgr. Eva Macháčková učitelka Čj Aj Mgr. Olga Polzerová učitelka M Př Mgr. Jana Ticháčková učitelka Z Rj metodik prevence Mgr. Vladimíra Vránová učitelka Ch Př Mgr. Ivana Volčková učitelka Tv + Př Mgr. Jitka Lehká učitelka D + Fj výchovná poradkyně Mgr. Alena Šťastná učitelka M - Ov zástup za MD Jarmila Konečná hospodářka Markéta Nováková asistentka ředit. Pavla Dočkalová vychovatelka ŠD

9 Alena Krátká vychovatelka ŠD Marie Polčáková vedoucí učitelka MŠ Lenka Dočkalová učitelka MŠ Jarmila Křesťanová učitelka MŠ Jitka Řepková učitelka MŠ Barbora Složilová učitelka MŠ Eva Žažová učitelka MŠ Zdeňka Ludvová učitelka MŠ Jana Doležalová učitelka MŠ Hana Majarová školnice MŠ MŠ Jarmila Rozehnalová uklízečka MŠ Marie Nečekalová uklízečka ZŠ Petra Vojtašková uklízečka ZŠ Kateřina Pazderová uklízečka ZŠ nástup na MD Marcela Dosedělová uklízečka MŠ Eva Komínková uklízečka ZŠ zástup za MD Marie Romanová vedoucí ŠJ ŠJ Miroslava Blaťáková kuchařka ŠJ Jana Hormaňská kuchařka ŠJ Jitka Vodičková kuchařka ŠJ Lenka Zavadilová prac. provozu ŠJ Věra Račková prac. provozu ŠJ Alena Pěkníková prac. provozu MŠ d) údaje o zápisu k povinné školní docházce Zápis do MŠ proběhl , zápisu do MŠ se zúčastnilo 49 dětí. MŠ by mělo ve škol. roce 2012/13 navštěvovat 86 dětí. Zápisu do 1. třídy (únor 2012) se zúčastnilo 38 dětí. Rodiče 5 dětí požádali o odklad školní docházky. Do l. třídy by měly nastoupit 33 děti.

10 Přehled o vycházejících žácích: Jméno Název střední školy Místo stř. školy Název oboru 1. Bocan Jiří SŠ obchodu, gastronomie a designu Praktik s.r.o Pasteurova, gastronomie (kuchař) 2. Dodek Julius SŠ polytechnická Rooseveltova, mechanik opravář motor. vozidel 3. Hajduk David SŠ polytechnická Rooseveltova, mechanik instal. a elektro. zařízení 4. Horný Tomáš SŠ Švehlova nám. Spojenců., opravář zeměd. strojů Prostějov 5. Juřík Tomáš VOŠ a SPŠ Božetěchova, elektrotechnika elektrotechnická 6. Kožurko Matěj SŠ polytechnická Rooseveltova, mechanik opravář motor. vozidel 7. Navrátil Filip VOŠ a SPŠ Božetěchova, elektrotechnika elektrotechnická 8. Nesvadba Michal SOŠ průmyslová a SOU Lidická, stavebnictví strojírenské Prostějov 9. Nesvadbík František SOŠ průmyslová a Lidická ul., Strojní mechanik SOU strojírenské Prostějov 10. Pohlodka Tomáš SŠ Švehlova nám. Spojenců., opravář zeměd. strojů Prostějov 11. Skřipský Ondřej SPŠ strojírenská Tř. 17. listopadu, strojírenství 12. Uvíra Petr SŠ polytechnická Rooseveltova, mechanik instal. a elektro. zařízení 13. Dostálová Michaela GJW Kolárova, gymnázium Prostějov Kohnová Sára Slovanské gymnázium Tř. J. z Poděbrad, gymnázium 15. Kosková Natálie OA Tř. Spojenců, obchodní akademie 16. Krvačná Pavlína SZŠ a VOŠ zdravotnická Pöttingova, zdravotnický asistent E. Pöttinga 17. Ligačová Nikola OA Palackého, obchodní akademie Prostějov 18. Lindnerová Anna SŠ sociální péče a služeb Nám. 8. května, Zábřeh sociální činnost 19. Lindnerová Eva Gymnázium Gymnázium Kojetín 20. Netopilová Monika Slovanské gymnázium Tř. J. z Poděbrad, 21. Přehnalová Magda SŠ gastronomie a služeb Šířava, Přerov 22. Rozehnalová Kamila Gymnázium Čapkovského, 23. Rudolfová Kateřina Gymnázium Tomkova, - Hejčín gymnázium gymnázium kadeřnice gymnázium gymnázium

11 24. Smejkalová Nikola SŠ polygrafická Střed. Novosadská, 25. Štaffová Monika SŠ hotelová a služeb Na Lindovce, Kroměříž 26. Švalbachová Martina SŠ technická Kouřilkova, Přerov 27. Urbanová Michaela Vojenská SŠ a VOŠ MO Jevíčská, Mor. Třebová 28. Vodičková Jitka SŠ technická Kouřilkova, Přerov 29. Vystavělová Erika SOU obchodní Nám. E. Husserla, Prostějov reprodukční grafik pro média jezdec a chovatel koní jemný mechanik (optik) technické lyceum jemný mechanik (optik) cukrářka Shrnutí: - gymnázium: 6 žákyň - obchodní akademie: 2 žákyně - zdravotní škola: 1 žákyně - obory se sociálním zaměřením: 1 žákyně - potravinářské obory: 3 žáci - technické obory : 14 žáků - média: 1 žákyně - chov koní: 1 žákyně Střední školy, učební obory s maturitou : 19 žáků, tj 65,5% SOU (výuční list) : 10 žáků, tj. 34,5%, 1 žák ukončil základní vzdělávání v 8. ročníku a nastoupil do SŠ Sv. Kopeček, obor kuchař 2 žáci odešli po 5. ročníku na víceletá gymnázia e) údaje o výsledcích vzdělávání žáků Mateřskou školu navštěvovalo 95 dětí. Mateřská škola měla 4 třídy. Sluníčka, Medvídky, Koťátka a Berušky. Základní školu Tovačov navštěvovalo ve škol. roce 2011/ žáků 1. až 9. ročníku (132 chlapců, 126 dívek). Škola měla 12 tříd, 6 tříd na l. stupni, 6 na 2. stupni a 2 oddělení školní družiny.

12 PŘEHLED KLASIFIKACE ŠKOLY ŠK.ROK 2011 / 2012, II. POLOLETÍ Ž Á K Ů P R O S P Ě C H CHOVÁNÍ ABSENCE CELKOVÝ POČET ZNÁMEK P CELKEM VE TŘÍDĚ PRŮMĚR NA ŽÁKA Třída Celkem Chlapci Dívky Vyznamenání Prospěli Neprospěli Výborný Chvalitebný Dobrý Dostatečný Nedostatečný Jiné hodnocení Prům.známka Velmi dobré Uspokojivé Neuspokojivé Celkem Omluvená Neomluvená Celkem Omluvená Neomluvená Třídní učitel p I.A Mgr. Miroslava Bajtková , ,94 42,94 I.B Mgr. Arana Nosálová , ,07 34,07 II.A Mgr. Iveta Hudcová , ,33 32,33 III.A Mgr. Jana Juříková , ,42 48,42 IV.A Mgr. Eva Dvořáková , ,81 53,81 V.A Mgr. František Štěpánek , ,35 48,35 VI.A Mgr. Ivana Volčková , ,82 68,82 VI.B Mgr. Olga Polzerová , ,88 41,82 1,06 VII.A Mgr. Eva Macháčková , ,33 57,28 0,06 VII.B Mgr. Marcela Haraštová , ,39 68,39 VIII.A Mgr. Jana Ticháčková , ,04 55,92 0,12 IX.A Mgr. Alena Borková , ,90 76,90 CELKEM/POČET ### x x x x PROCENT v x v x x x PRŮMĚR , ,52 52,42 0,1

13 Na škole se vyučoval anglický jazyk, žáci si mohli v rámci VP vybrat francouzský, německý jazyk a ruský jazyk. Od 7. do 9. ročníku mají žáci možnost některé předměty volit. Předměty jsou voleny tak, aby pokrývaly potřeby a zájem žáků, zbytečně je nezatěžovaly a také, aby byly kvalitně odučeny. Osvědčila se nám forma seminářů (chemický, dějepisný, zeměpisný). Dále mají děti zájem o mediální výchovu, konverzaci z Aj, sportovní hry, matematiku a český jazyk (příprava na přijímací řízení). f) údaje o prevenci sociálně patologických jevů Konkrétní výsledky MPP Podařilo se: rozvíjet spolupráci s Městskou policií Přerov a Kojetín zlepšit spolupráci s kurátorkou, pí. Janů, a společně řešit kázeňské problémy žáků a záškoláctví nabídnout žákům dostatečný počet kroužků v rámci školního klubu i Centra sportu spolupracovat se školami v rámci regionu ( sportovní akce, soutěže, semináře, zájezdy,..) Nepodařilo se: využívat k řešení kázeňských problémů výchovnou komisi zavést třídnické hodiny, rozvíjet vztahy TU - žák DVPP v oblasti prevence, hlavně šikany propagace akcí na školním webu, v místním a regionálním tisku umístit na školním webu materiály ŠMP Klady a zápory při realizaci MPP Kladné připomínky podpora vedení školy finanční spoluúčast KRPŠ na některých akcích školy- proplácení jízdného, odměny, zlepšení spolupráce MP-VP-TU Záporné připomínky: málo financí na DVPP v oblasti prevence nejednotnost učitelů při řešení nekázně žáků g) údaje o dalším vzdělávaní pedagogických pracovníků Pedagogičtí pracovníci jsou ze zákona povinni se dále vzdělávat. Většinu akcí organizuje Scholaservis Prostějov, pobočka Přerov, případně NIDV.

14 Většina učitelů navštěvovala dílčí semináře ke tvorbě ŠVP. Všichni vyučující se dále vzdělávají prostřednictvím internetu. h) údaje o aktivitách a prezentaci školy na veřejnosti Žáci školy se zapojili do mnoha soutěží organizovaných MŠMT i ostatními organizacemi. Ve školním roce 2011/12 se naši žáci zúčastnili: projektu Putování po řece, výukového programu v ZOO Lešná, žáci 9. ročníku besedy na ÚP v Přerově k volbě povolání, Drakiády (děti ze ŠD), Halloween (děti ze ŠD), Burzy škol pro vycházející žáky, divadelního představení v Prostějově (děti ze ŠD), školního kola Přírodovědného klokana, Mikulášské nadílky pro děti z MŠ, školního kola Olympiády v Čj, Luckiády (tradiční pásmo pro děti z MŠ), školního kola chemické olympiády, okresního kola chemické olympiády na GJŠ v Přerově, školního kola Pythagoriády (žáci 6. a 7. tříd), okresního kola Dějepisné olympiády. svatby na nečisto v rámci Národního týdne manželství, LVK na Klepáčově, přírodovědné soutěže Naší přírodou, šachového turnaje pořádaného oddílem šachu při TJ Sokol, školního kola BiO (praktická část), okresního kola Hanácké písničky v Kojetíně, okresního kola Olympiády v Čj, Matematického klokana, matematické soutěže pro všechny žáky školy, školního kola v recitaci pro žáky 1. stupně., krajského kola v Dějepisné olympiádě, okresního kola v BiO, projektu Holocaust, soutěže Zelená stezka zlatý list v Kojetíně, zeměpisné exkurze do Prahy, okresního finále soutěže Naší přírodou v Přerově, Čarodějnického turnaje ve vybíjené, okresního kola Pythagoriády, besedy s příslušníky Policie ČR v Přerově, mezinárodní matematické soutěže TAKTIK, organizovali jsme sběr papíru, školního kola Konverzace v Aj, Dne dětí v zámeckém parku, okresního kola ChO v Přerově, hudebního programu ABRAKAMUZIKA, rybářských závodů mládeže na Hradeckém rybníku, projektu Řecký den, slavnostního rozloučení se žáky 9. ročníku na zámku v Tovačově. Stěžejní akcí naší školy byl ovšem náš 1. školní ples, který jsme zorganizovali ve spolupráci s rodiči našich žáků. Žáci 9.A zahájili ples slavnostním předtančením. Všichni zúčastnění hodnotili náš ples jako velmi zdařilý.

15 Úspěchy našich žáků ve škol. roce 2011/2012 V letošním školním roce se naši žáci opět zapojili do mnoha soutěží. Říjen: Turnaj v malé kopané v Kojetíně, 1. místo - žáci 6. a 7. ročníku Šachový turnaj, žáci šachového kroužku Turnaj v malé kopané v Kojetíně Přírodovědný klokan, žáci 8. a 9. ročníku Listopad: Turnaj ve florbale v Přerově Prosinec: Turnaj v tenise Školní kolo v zeměpisné olympiádě Školní kolo v Olympiádě v Čj, žáci 8. a 9. ročníku postup do okresního kola Školní kolo Pythagoriády, žáci 6. až 8. ročníku postup do okresního kola Školní turnaj ve florbale Leden: Okresní kolo Pythagoriády J. Hajduk (úspěšný řešitel), M. Mertová Okresní kolo Matematické olympiády M. Netopilová Okresní kolo dějepisné olympiády K. Rozehnalová (6. místo) Školní kolo chemické olympiády postup do okresního kola Únor: Literární soutěž Evropa ve škole postup do krajského kola Soutěž SAPERE - Vědět, jak žít postup do okresního kola Březen: Okresní kolo chemické olympiády S.Kohnová, M. Netopilová, K. Rudolfová (nejúspěšnější z žáků základních škol) Školní kolo soutěže Finanční gramotnost postup do okresního kola Okresní kolo soutěže Naší přírodou N. Krvačná postup do krajského kola Okresní kolo Olympiády v Čj Krajské kolo soutěže Evropa ve škole M. Skopal (1. místo), A. Netopilová (čestné uznání) Duben: Krajské kolo soutěže Hanácká písnička

16 Květen: Školní kolo soutěže Matematický klokan Krajské kolo dějepisné olympiády Coca-cola Cup, postup do dalšího kola Okresní kolo soutěže Finanční gramotnost postup do krajského kola Mc Donalds Cup okrskové kolo v kopané Okrskové kolo soutěže Zelená stezka, zlatý list postup do krajského kola Finále soutěže Naší přírodou N. Krvačná (2. místo) Šachová liga v i Krajské kolo soutěže Zelená stezka, zlatý list Turnaj ve vybíjené v Kojetíně dívek 1. místo Šachový turnaj, žáci šachového kroužku Celostátní kolo soutěže Evropa ve škole M. Skopal (3. místo) Recitační soutěž, žáci 1. stupně Červen: Malá chemická olympiáda, žáci 9.A Tenisový turnaj žáků Ve škole pracuje školní psycholog a v MŠ školní logopedka. Žáci naší školy mohou navštěvovat zájmové kroužky. Ty můžeme rozdělit na dvě skupiny. Ty sportovní a pohybové byly soustředěny do Centra sportu, které může fungovat díky grantu, který škola získala z rozpočtu města. Ty další zájmové kroužky bychom mohli zahrnout do složky estetické Hanáček, Keramika. Přehled o zájmových kroužcích je uveden v tabulce: počty žáků Sportovní aktivity I. žáci tříd I. Volčková 12 Sportovní aktivity II. žáci 5. tříd I. Volčková 11 Florbal: mladší žáci roč. F. Štěpánek 12 Florbal: starší žáci roč. F. Štěpánek 14 Tenis: mladší žáci roč. P. Velický 18 Tenis: starší žáci roč. P. Velický 15 Hanáček + Mažoretky třída Z. Ludvová, O. Pečenková 27 Keramika I.,II.,III. žáci 1. i 2. stupně D. Nováková 29 Vaření pro všechny žáky I. Volčková 11 Šachový kroužek pro všechny žáky J. Čala 9 Při škole pracuje šestičlenná Školská rada ve složení: Ing. Stanislav Rozehnal a Alena Skoupilová (zástupci zřizovatele) Mgr. Jitka Lehká a Mgr. František Štěpánek (zástupci učitelů)

17 Iveta Kohnová a Renata Vybíralová (zástupci rodičů) Dále při škole pracoval Klub rodičů a přátel školy, pod vedením pana Zbyňka Opatrného, který navázal na práci minulého sdružení rodičů. Rodiče projevují větší zájem o dění v MŠ, jsou ochotni spolupracovat s učitelkami a pomoci jim v organizaci akcí pro děti. Jako velmi zdařilé akce lze hodnotit např. Dýňovou slavnost, Mikulášování, Dětské šibřinky, velikonoční dílny, dopravní soutěž apod. Také na veřejnosti se zapojily děti MŠ. Např. vystoupení pro seniory, v DD, vítání občánků do života či vystoupení tanečního kroužku při škole Hanáček a Mažoretky. i) výsledky ČŠI Ve školním roce 2011/2012 proběhla inspekce. Se závěry byli seznámeni pedagogové školy, členové školské rady. Zápis je k dispozici v ředitelně školy. j) základní údaje o hospodaření školy Celkové příjmy hlavní činnosti: Provozní dotace Dotace na mzdy+oniv Ostatní zdroje - jde např. o školné, prodej stravy apod. Účelová dotace UZ Účelová dotace grant kroužky Účelová dotace UZ Účelová dotace na prvňáky UZ Účelová dotace UZ Účelová dotace z Úřadu práce Dotace Peníze školám Celkové výdaje hlavní činnosti: Čerpání provozní dotace Čerpání ostatních zdrojů Čerpání dotace na školství Čerpání účelové dotace UZ Čerpání grantu na kroužky Čerpání dotace UZ Čerpání účelové dotace na prvňáky Čerpání účelové dotace UZ ,81 Kč z toho: ,- Kč ,- Kč ,41 Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,40 Kč ,04 Kč z toho: ,52 Kč ,12 Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč

18 Čerpání účelové dotace z Úřadu práce Čerpání dotace Peníze školám ,- Kč ,40 Kč V roce 2010 nám byla poskytnuta Neinvestiční dotace z MŠMT ve výši ,- Kč na zvýšení úrovně vzdělávání. Tuto dotaci jsme přijali po předchozím souhlasu zřizovatele.k jsme obdrželi zálohu ve výši 60% tj ,80 Kč. V letošním roce tj jsme z této zálohy vyčerpali částku ,40 Kč, zbytek zálohy by zúčtován ve prospěch účtu 414-Rezervní fond a bude čerpán v roce KONEČNÉ STAVY FONDŮ k : Fond odměn Fond rezerv 413 Fond rezerv 414 Investiční fond ,- Kč ,64 Kč ,50 Kč (v tom částka ,40 Kč Peníze ) ,20 Kč Škola provozovala tuto doplňkovou činnost: Pronájem kotelny MŠ (Zavadil) Pronájem T-Mobil Pronájem LAN servis, Marketing Collegium, Sprintel) Kurzy keramiky pro dospělé Stravování cizích strávníků Pronájem tělocvičny Celkové příjmy doplňkové činnosti: ,86 Kč z toho: Návrh na rozdělení hospodářského výsledku bude předložen Radě města Tovačova v této podobě: Fond odměn ,- Kč (jde o zůstatek ze mzdových režií) Fond rezerv ,28 Kč. V roce 2011 byly provedeny např. tyto akce: Oprava WC NB 1.patro ,- Kč Výměna oken v MŠ - další etapa ,- Kč Nákup kotle do ŠJ ,- Kč Organizace Dne dětí 5.098,- Kč Pořízení lanového centra na zahradě MŠ ,- Kč (zbývající částka hrazena z výtěžku Šibřinek a školného MŠ) Nákup nových lehátek a lůžkovin MŠ (ze školného) Oprava kanalizace MŠ (havárie) Oprava části střechy na správní budově MŠ Nákup nového koberce do druhé třídy ŠD (ze školného) Nákup nových dřevěných hraček ŠD (ze školného) Nákup termoportů pro odvoz stravy Nákup chladící skříně

19 Oprava odpadů ŠJ Výroba stolu pod PC do dějepisné učebny Závěsný systém na mapy do učebny dějepisu (Peníze školám) Výroba 4 ks skříní na uskladnění věcí pro tělocvik a školní družinu Nákup nových lavic a židliček do první třídy (učebna č. 41) Nákup nových učebních pomůcek do školních dílen Nákup 5 ks kovových skříněk na hasící přístroje Nákup 2 ks televizorů a 2 ks dataprojektorů do tříd pro zvýšení úrovně výuky žáků Nákup 2 ks interaktivních tabulí (Peníze školám) Nákup videokamery a televize (Peníze školám) Výroba 2 ks panelů pro prezentaci (ŠOA UZ 33339) Nákup 2 ks tabulí (Peníze školám) Nákup nových výukových programů pro výuku ČJ, M, Z Oprava šítové zdi ze strany od p. Trnkala a oprava mokrého zdiva ve školních dílnách Oprava mokré zdi v šatně TV Oprava elektro rozvodů v 2. patře NB Oprava žaluzií na dívčí budově, ve školním klubu, zeměpisu, dějepisu Oprava linolea ve třídách a položení nového ve třídě č. 26 (CHB 2.patro) Oprava osvětlení a výměna zářivek ve třídě dějepisu a třídě č. 3 (NB 1.patro a přízemí) k) údaje o zapojení školy do rozvojových a mezinárodních programů V letošním školním roce jsme se do mezinárodních programů nezapojili. l) údaje o zapojení školy do dalšího vzdělávání v rámci celoživotního učení Ve škol. roce 2011/12 se vyučující naší školy zapojili do krátkodobých seminářů a kurzů. m) údaje o předložených a školou realizovaných projektech financovaných z cizích zdrojů Ve škol. roce 2011/12 jsme pokračovali v projektu EU peníze do škol, kde jsme na vybavení novými učebními pomůckami a další vzdělávání pedagogů získali ,- Kč, pokračovali ve spolupráci na kofinancování zájmových kroužků z grantu, který vyhlásilo město Tovačov. n) údaje o spolupráci s odborovými organizacemi, Základní škola a Mateřská škola Tovačov při plnění úkolů ve vzdělávání spolupracuje se zřizovatelem, s Krajským úřadem kého kraje, s Magistrátem města Přerova (pověřená obec), s Úřadem práce v Přerově i s podnikatelskými subjekty v regionu.

20 Závěr: Děkuji za spolupráci zřizovateli a Školské radě za spolupráci a pochopení. Tovačov, září 2012 Mgr. Pavel Odehnal, ředitel školy Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2011/2012 byla schválena Školskou radou dne:

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014 právní forma IČO 48847747 IZO 04884774 identifikátor školy 600115607 vedení školy ZŠ a MŠ

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MATEŘSKÁ ŠKOLA TOVAČOV. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/2014

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MATEŘSKÁ ŠKOLA TOVAČOV. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/2014 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TOVAČOV Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/2014 Základní škola a Mateřská škola Tovačov Výroční zpráva o činnosti školy Osnova: a) základní údaje o škole

Více

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2012/2013. Sídliště U Vodojemu 1261, 697 01 Kyjov příspěvková organizace města Kyjova

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2012/2013. Sídliště U Vodojemu 1261, 697 01 Kyjov příspěvková organizace města Kyjova 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2012/2013 právní forma IČO 48847747 IZO 04884774 identifikátor školy 600115607 vedení školy ZŠ a MŠ

Více

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 ÚVOD 1. Základní údaje o organizaci 1.1. Organizace 1.2. Zřizovatel 1.3. Součástí školy 1.4. Školská rada 2. Přehled pracovníků školy 2.1. Údaje

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2016/2017

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2016/2017 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2016/2017 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Personální zabezpečení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018 Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 6, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 27/28 . Charakteristika školy Název školy: Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka,

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MATEŘSKÁ ŠKOLA TOVAČOV. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2012/2013

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MATEŘSKÁ ŠKOLA TOVAČOV. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2012/2013 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TOVAČOV Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Tovačov Výroční zpráva o činnosti školy Osnova: a) základní údaje o škole

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TOVAČOV Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Tovačov Výroční zpráva o činnosti školy Osnova: a) základní údaje o škole

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a mateřská škola, Pardubice Pardubičky, Kyjevská 25 IČO 60159146 IZO 060159146 Bankovní spojení 9701323524/0600 Tel. 466650783 Identifikátor RED-IZO 600096378 Email: jaroslav.karcol@kyjevska.pardubice.indos.cz

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Sídlo: Moravské Bránice

Více

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZNOJMO VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ Výroční zpráva o činnostech základní školy ve školním roce 2006 / 2007 Projednáno na pedagogické radě 31.8.2007 ZÁKLADNÍ

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2017/2018

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2017/2018 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 07/08 Obsah:. Základní údaje o škole. Personální zabezpečení školy

Více

Národní škola (č.j. 15724/97-20) blíže viz textová část bod 3.1.

Národní škola (č.j. 15724/97-20) blíže viz textová část bod 3.1. 1. Název školy dle posledního rozhodnutí o zařazení do sítě škol: Základní škola, Praha 6, náměstí Interbrigády 2 (rozhodnutí ze dne 27.12.1999) 2. Zřizovatel: Městská část Praha 6 Úřad m.č., Čs. armády

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů.

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů. ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA BĚCHOVICE Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna) VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ PRAHAP 9 BĚCHOVICEB ZA ŠKOLNÍ ROK ROK 2002/2003 Zpráva je vypracována

Více

Základní škola a Mateřská škola Čachrov okres Klatovy, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Čachrov okres Klatovy, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Čachrov okres Klatovy, příspěvková organizace Čachrov 10, 339 01 Klatovy; IČO: 699 83 615 tel.: 378609 /311 ředitelna, /310 sborovna a kuchyně, /313 MŠ e-mail: reditel@skolacachrov.cz,

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 1 Obsah 1.Základní údaje o škole 1.1. Základní škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy 1. 3. 1

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2015/2016

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2015/2016 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2015/2016 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Personální zabezpečení

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2016-2017 Schváleno školskou radou dne 28.11.2017 Předseda: Členové: OBSAH Obsah...2 Část I...3 Základní údaje

Více

Počet dětí/ žáků Počet dětí/žáků na třídu Mateřská škola 1 19 19 1. stupeň ZŠ 1/2 22 22 Školní družina 1 11 11 Školní jídelna x x

Počet dětí/ žáků Počet dětí/žáků na třídu Mateřská škola 1 19 19 1. stupeň ZŠ 1/2 22 22 Školní družina 1 11 11 Školní jídelna x x Výroční zpráva ZŠ a MŠ Kařez, příspěvková organizace - 2010/2011 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Kařez, příspěvková organizace adresa školy Kařez 185 právní

Více

školní rok 2006/2007

školní rok 2006/2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2006/2007 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola Kobeřice u Brna, okres Vyškov, příspěvková organizace Beneška 181, 684 01 Kobeřice u Brna tel.: 544 222 525 e-mail: zskoberice@centrum.cz Výroční zpráva o činnosti školy

Více

DODATEK č. 1 ke ŠKOLNÍMU VZDĚLÁVACÍMU PROGRAMU KULDOVKA SVĚT POZNÁNÍ

DODATEK č. 1 ke ŠKOLNÍMU VZDĚLÁVACÍMU PROGRAMU KULDOVKA SVĚT POZNÁNÍ DODATEK č. 1 ke ŠKOLNÍMU VZDĚLÁVACÍMU PROGRAMU pro základní vzdělávání KULDOVKA SVĚT POZNÁNÍ č. j. TZŠ 450/2013 platný od 1. 9. 2014 Dodatek č. 1 k ŠVP pro základní vzdělávání 1 Kuldovka svět poznání,

Více

Základní údaje o škole

Základní údaje o škole Výroční zpráva o činnosti školy 2006 2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LIBEREC - VRATISLAVICE NAD NISOU, příspěvková organizace Nad Školou 278, 463 11 Liberec 30 Předkládá: Mgr. Jana Neubauerová ředitelka školy Obsah

Více

školní rok 2014 / 2015

školní rok 2014 / 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2014 / 2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, DOHALICE, OKRES HRADEC KRÁLOVÉ Vypracoval: Mgr. Miroslav Schmidt Obsah 1. Základní údaje o škole 2 Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Název školy : Základní škola náměstí Svobody 3 Šternberk, příspěvková organizace Ředitel školy: Mgr. Pavel Konečný Způsob hospodaření školy : příspěvková organizace Školní

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál,

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, 1 Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2014/2015 2 1.Základní charakteristika

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2007/2008. Základní škola a mateřská škola, Hlušice. Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2007/2008. Základní škola a mateřská škola, Hlušice. Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:. Základní škola a mateřská škola, Hlušice VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007/2008 Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:. Vypracoval : Ing.Vladimír Kožíšek Obsah: 1. Základní

Více

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a mateřská škola Jindřichovice pod Smrkem, příspěvková organizace adresa školy Jindřichovice pod Smrkem

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2012/2013

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2012/2013 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2012/2013 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Personání zabezpečení

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2012/2013

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2012/2013 1 Obsah 1.Základní údaje o škole 1.1. Základní škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy 1. 3. 1

Více

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2007/2008

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2007/2008 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Základní údaje o škole Název školy : Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009 Obsah: 1. Základní charakteristika školy 2. Údaje o

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2001/02

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2001/02 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2001/02 V Kraslicích dne 4. 10. 2002 Ve školním roce 2001/02 bylo v naší škole otevřeno 25 tříd, do kterých bylo zapsáno 554 žáků na začátku školního roku

Více

Masarykova základní škola a Mateřská škola Suchomasty VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016. Č.j.: 60/2016/ZŠ. Spisový znak: Skartační znak a lhůta: A 10

Masarykova základní škola a Mateřská škola Suchomasty VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016. Č.j.: 60/2016/ZŠ. Spisový znak: Skartační znak a lhůta: A 10 1 Masarykova základní škola a Mateřská škola Suchomasty VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Č.j.: 60/2016/ZŠ Spisový znak:1.2.6 Skartační znak a lhůta: A 10 1 2 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 1.1. Škola, zřizovatel...

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Charakteristika školského zařízení Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské

Více

Výroční zpráva školní rok 2015/ 2016

Výroční zpráva školní rok 2015/ 2016 Výroční zpráva školní rok 2015/ 2016 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

Výroční zpráva činnosti

Výroční zpráva činnosti Výroční zpráva činnosti ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKĚ ŠKOLY V OLBRAMICÍCH za školní rok 2014/2015 Zpracovala Mgr. Sylva Hrušková. OBSAH 1. Úvod a charakteristika školy... 3 2. Přehled oborů vzdělání... 4 3.

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA VELKÉ POPOVICE, OKRES PRAHA VÝCHOD

ZÁKLADNÍ ŠKOLA VELKÉ POPOVICE, OKRES PRAHA VÝCHOD ZÁKLADNÍ ŠKOLA VELKÉ POPOVICE, OKRES PRAHA VÝCHOD VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013/2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY VELKÉ POPOVICE, OKRES PRAHA VÝCHOD ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 V souladu se Zákonem č. 561/2004

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Nové Město na Moravě, Malá 54 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 6/7 Nové Město na Moravě,..7 Zpracoval: Mgr. Bohuslav Žilka ředitel školy ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Plný název školy:

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2010/2011 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a mateřská škola, Pardubice Pardubičky, Kyjevská 25 IČO 60159146 IZO 060159146 Bankovní spojení 9701323524/0600 Tel. 466650783 Identifikátor RED-IZO 600096378 Email: karcol-zskyj@volny.cz

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2013/2014 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2013/2014 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Personální zabezpečení

Více

Výroční zpráva školní rok 2016/ 2017 Základní škola Brno, nám.míru 3, příspěvková organizace

Výroční zpráva školní rok 2016/ 2017 Základní škola Brno, nám.míru 3, příspěvková organizace Výroční zpráva školní rok 2016/ 2017 Základní škola Brno, nám.míru 3, příspěvková organizace 1. Základní charakteristika školy: 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno. nám.míru 3,

Více

Základní škola Brno, Milénova14 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

Základní škola Brno, Milénova14 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Brno, Milénova14 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 2004/2005 Část I. Základní charakteristika školy Název školy, adresa : Základní škola Brno, Milénova 14 Milénova14, 638 00 Brno

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální zpracovaný podle RVP pro obor vzdělávání žáků se středně těžkým mentálním postižením Dětský domov a Základní škola Vizovice Masarykovo

Více

Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Část I. Základní charakteristika školy a) Název školy: Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková

Více

Základní škola a Mateřská škola Němčany, okres Vyškov, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Němčany, okres Vyškov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015-2016 Základní údaje o škole Název právnické osoby vykonávající činnost školy (dále jen škola) dle platného rozhodnutí: Základní škola a Mateřská škola Němčany, okres Vyškov, příspěvková

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2016/2017 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 Adresa školy Hradec

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Výroční zpráva. za školní rok 2005 /2006. Základní škola Brněnec,Moravská Chrastová 100, okres Svitavy

Výroční zpráva. za školní rok 2005 /2006. Základní škola Brněnec,Moravská Chrastová 100, okres Svitavy Výroční zpráva za školní rok 2005 /2006 Základní škola Brněnec,Moravská Chrastová 00, okres Svitavy Příspěvková organizace IČO: 750 6 338 IZO: 650 052 366 OBSAH. Základní údaje o škole 2. Přehled učebních

Více

Výroční zpráva školní rok 2013/ 2014

Výroční zpráva školní rok 2013/ 2014 Výroční zpráva školní rok 2013/ 2014 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2011/2012

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2011/2012 Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2011/2012 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské

Více

Základní škola a Mateřská škola Tovačov Plán práce školy na rok 2010/11 Plán práce vychází ze ŠVP pro MŠ a ZŠ. Mateřská škola pracuje podle ŠVP Barevný svět, základní škola v 1. až 4. ročníku na 1. stupni

Více

2 Charakteristika školy

2 Charakteristika školy 2 Charakteristika školy 2.1 Velikost školy Škola Klvaňovo gymnázium a střední zdravotnická škola vznikla 1. 1. 2012 sloučením Klvaňova gymnázia se Střední odbornou školou zdravotnickou a sociální, Kyjov

Více

Popis realizovaných opatření

Popis realizovaných opatření Příloha č. 2 Závěrečná zpráva příjemců dotace z rozvojového programu Na podporu škol, které realizují inkluzívní vzdělávání a vzdělávání dětí a žáků se sociokulturním znevýhodněním na rok 2010, č.j. 10936/2010-27.

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTŘEŠANY, okres Pardubice Výroční zpráva o činnosti školy 2016-2017 1) Charakteristika školy : Název: Základní škola a Mateřská škola Ostřešany, okres Pardubice Sídlo:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2016/17

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2016/17 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy ve školním roce 2016/17 (podle zákona č. 561/2004 Sb., 10 a vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a vlastního hodnocení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola a Mateřská škola Hlavnice, okres Opava, příspěvková organizace Adresa školy: Hlavnice 109,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2013 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2013 Základní škola má právní subjektivitu od 1. 1. 1996, od 1. 9. 1996 je součástí právního subjektu mateřská škola. Hospodaření jednotlivých součástí školy je sledováno

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2016 1997-2017 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 Č.j. 77/2008/R Základní údaje Název: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN 561 66 Těchonín 4 IČO: 70985995 Tel.: 465 635

Více

Ve školním roce 2012/2013 se na ZŠ Rosice vyučovalo ve všech ročnících podle Školního vzdělávacího programu pro základní vzdělávání Rosice.

Ve školním roce 2012/2013 se na ZŠ Rosice vyučovalo ve všech ročnících podle Školního vzdělávacího programu pro základní vzdělávání Rosice. Ve školním roce 2012/2013 se na ZŠ Rosice vyučovalo ve všech ročnících podle Školního vzdělávacího programu pro základní vzdělávání Rosice. Školu navštěvovalo celkem 468 žáků, z toho 283 žáků pracovalo

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2017/2018 1. Základní charakteristika

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2014/2015 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 Adresa školy Hradec

Více

Organizační zabezpečení školního roku 2017/2018

Organizační zabezpečení školního roku 2017/2018 Organizační zabezpečení školního roku 2017/2018 I. Charakteristika školy Žáci školy: a) Počet žáků: 181 + 54 b) Počet tříd: 3 I.st. 5+PT II. st. 4 c) Počet oddělení ŠD: 1 d) Průměr žáků na třídu (včetně

Více

Výroční zpráva činnosti

Výroční zpráva činnosti Výroční zpráva činnosti ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY V OLBRAMICÍCH za školní rok 2015/2016 Zpracovala Mgr. Sylva Bártová. OBSAH 1 ÚVOD A CHARAKTERISTIKA ŠKOLY... 2 2 PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁNÍ... 3 3 RÁMCOVÝ

Více

Základní škola a Mateřská škola Oudoleň. Výroční zpráva. o činnosti školy ve školním roce 2006/2007

Základní škola a Mateřská škola Oudoleň. Výroční zpráva. o činnosti školy ve školním roce 2006/2007 Základní škola a Mateřská škola Oudoleň Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2006/2007 1. Základní údaje o škole 1.1 Škola Název: Základní škola a Mateřská škola Oudoleň Adresa: Oudoleň 123,

Více

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Výroční zpráva o činnosti školy Soukromá základní škola a mateřská škola Svět ve školním roce 2017/2018 1 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 2. Přehled oborů

Více

Výroční zpráva Základní školy ve Šťáhlavech v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2017/2018

Výroční zpráva Základní školy ve Šťáhlavech v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2017/2018 Výroční zpráva Základní školy ve Šťáhlavech v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2017/2018 1 Základní údaje o škole 1.1. Název : Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského

Více

Zpráva o činnosti organizace za rok 2007

Zpráva o činnosti organizace za rok 2007 Zpráva o činnosti organizace za rok 2007 Zpracování je uloženo 59, písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů.. Charakteristika organizace: Název organizace:

Více

o činnosti školy za školní rok 1999/2000

o činnosti školy za školní rok 1999/2000 o činnosti školy za školní rok 1999/2000 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 1999/2000 dle 3, odst.1 zákona č.139/95 Sb. 1. Charakteristika školy Základní škola G. A. Lindnera Rožďalovice, okres

Více

2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015

2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015 2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015 I. Charakteristika školy 1. Žáci a) počet žáků 396 1.st. 266 2.st. 130 b) počet tříd 19 z toho 1. stupeň 12 2. stupeň 7 c) počet oddělení školní družiny

Více

Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7

Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7 Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7 údaje o škole Mateřská škola U Roháčových kasáren 14/1215, Praha 10, příspěvková organizace telefon: 267311073, 267310191 fax 267310190 web. www.rohacovky.cz

Více

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace 435 26 Bečov, č. 17, tel. 476 110 317, www.zsbecov.cz PROGRAM ENVIROMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Škola se zaměřením na environmentální výchovu VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Škola se zaměřením na environmentální výchovu VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Škola se zaměřením na environmentální výchovu VÝROČNÍ ZPRÁVA 2006 2007 Hradec Králové, říjen 2007 Obsah 1 Základní údaje o škole. 2 1.1 Škola..

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2009 2010 Zpracovala: Mgr. Eva Motalová 1 OBSAH: 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny. Základní škola a Mateřská škola Verneřice Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.cz Číslo účtu:925864329/0800 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A mateřské

Více

Pedagogický a ekonomicko - správní úsek Vedoucí úseku. Mgr. Elena Peňázová, rozpočtář organizace - správce FKSP

Pedagogický a ekonomicko - správní úsek Vedoucí úseku. Mgr. Elena Peňázová, rozpočtář organizace - správce FKSP FUNKCE A ORGANIZAČNÍ STRUKTURA PODLE ORGANIZAČNÍHO SCHÉMATU PRACOVNÍKŮ ZŠ A MŠ BRNO, KŘENOVÁ 21 VE ŠKOLNÍM ROCE 2016/2017 Mgr. Vladimír Tulka, ředitel školy - statutární orgán příspěvkové organizace Mgr.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2010/2011 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2017 1997-2018 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

Zák adní škola Nové Město na Moravě, Malá 154

Zák adní škola Nové Město na Moravě, Malá 154 Základn Zák adní škola Nové Město na Moravě, Malá 54 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 7/8 Nové Město na Moravě, 98 Zpracoval: Mgr Bohuslav Žilka ředitel školy ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Plný název

Více

6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16

6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16 6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16 VÝROČNÍ ZPRÁVA Pedagogická rada projednala dne: 27. 09. 2012 Školská rada projednala dne: 11. 10. 2012 Mgr. Pavel Tomáš ředitel školy Charakteristika školy 6. základní

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2015/2016 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

Základní škola a mateřská škola Cejle, příspěvková organizace. Cejle 116, Batelov, IČO

Základní škola a mateřská škola Cejle, příspěvková organizace. Cejle 116, Batelov, IČO Základní škola a mateřská škola Cejle, příspěvková organizace Cejle 116, 58851 Batelov, v_zs.cejle@volny.cz, IČO 75022117 Výroční zpráva o činnosti Základní školy a mateřské školy Cejle za školní rok 2011/2012

Více

Vlastní hodnocení školy 2007/2008

Vlastní hodnocení školy 2007/2008 Vlastní hodnocení školy 2007/2008 I. Úvod Hodnocení školy vychází ze zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném as jiném vzdělávání (školský zákon) a vyhlášky č.15/2005

Více

Masarykova základní škola a Mateřská škola Suchomasty, okres Beroun VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2016/2017

Masarykova základní škola a Mateřská škola Suchomasty, okres Beroun VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2016/2017 Masarykova základní škola a Mateřská škola Suchomasty, okres Beroun 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy ve školním roce 2016/2017 Zpracováno dle vyhlášky MŠMT ČR č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti

Více

HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK

HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK Dokument č.j. 12/2018 HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2017-18 Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 28002 Veltruby - Kolín Zpravovala: Marcela Tesaříková, ředitelka školy Projednáno na pedagogické

Více

Základní škola a mateřská škola Jaromíra Hlubíka Lipov, okres Hodonín, příspěvková organizace, 696 72 LIPOV 199

Základní škola a mateřská škola Jaromíra Hlubíka Lipov, okres Hodonín, příspěvková organizace, 696 72 LIPOV 199 1 Základní škola a mateřská škola Jaromíra Hlubíka Lipov, okres Hodonín, příspěvková organizace, 696 72 LIPOV 199 IČO: 750 233 77 tel.: 518-338 142, e-mail: zslipov@mybox.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

Základní škola Vlkoš. Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk.roce 2014/2015

Základní škola Vlkoš. Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk.roce 2014/2015 Základní škola Vlkoš Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk.roce 2014/2015 Část I. Základní charakteristika školy a. Název školy, adresa : Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, okres Hodonín,

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok 2013 2014 Základní škola a Mateřská škola Hamry nad Sázavou, příspěvková organizace Hamry nad Sázavou 133 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 775 99 44

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2014/2015 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

O B S A H. Základní škola a mateřská škola Ostrožská Lhota, příspěvková organizace školní rok 2016 / 2017 Strana: 2/9

O B S A H. Základní škola a mateřská škola Ostrožská Lhota, příspěvková organizace školní rok 2016 / 2017 Strana: 2/9 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2016 / 2017 O B S A H Část Strana 1. Základní údaje 3 1. 1 Základní údaje o škole 3 1. 2 Základní údaje o zřizovateli 3 1. 3 Údaje o školské radě 3 1. 4

Více