Bezkonkurenèní výkon Brusiva Bona - rychlost a odolnost pro døevìné podlahy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezkonkurenèní výkon Brusiva Bona - rychlost a odolnost pro døevìné podlahy"

Transkript

1 Bezkonkurenèní výkon Brusiva Bona - rychlost a odolnost pro døevìné podlahy

2 Bezkonkurenèní výkon broušení Bona pøináší to nejlepší pro døevìné podlahy už více než 90 let. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru uvádíme na trh unikátní sortiment brusiv Bona Abrasives, která jsou vyvinutá na základì speciálních požadavkù pro broušení døevìných podlah a nabízí tak vìtší trvanlivost, rychlost a lepší výsledky. Vyzkoušeno, testováno a používáno parketáøi a odborníky po celém svìtì. Brusiva Bona byla nyní ovìøena komplexním testováním ve Stuttgartu (Nìmecko) a ovìøili jsme si jejich vynikající vlastnosti. Odolnost vydrží déle Rychlost - rychlejší broušení Výsledky - ménì spotøebovaných pásù, hladší povrch

3 Navržené speciálnì pro døevìné podlahy Døevìné podlahy vyžadují povrchy se speciálními vlastnostmi. A právì proto pokud jde o broušení døevìných podlah, musí být použité speciální brusivo, aby bylo dosaženo dokonalého výsledku vybroušení povrchu. Bona za 90 let zkušeností v oboru vyvinula speciální technologii výrobu brusiva s optimální smìsí materiálu speciálnì vyvinutých pro broušení døevìných podlah. Odolnost vydrží déle Výsledek - hladší povrch Brusiva Bona Abrasives jsou dokonale vyvážená brusiva nabízející kombinaci agresivního broušení a hladšího povrchu, aby výsledkem byla perfektnì vybroušená døevìná podlaha. Namísto toho, aby vytrhla døevìná vlákna a poškodila podlahu, naše brusiva brousí povrch homogennì, což vede k viditelnì hladšímu povrchu. Speciální smìsi brusných materiálù poskytují perfektní výbrus døevìných povrchù a pøitom zùstávají ostré po celou dobu brusného procesu. Bez ohledu na brusné požadavky, sortiment brusiva Bona Abrasives nabízí ideální øešení pro broušení døevìných podlah. Rychlost - rychlejší broušení Speciální smìs brusiv Bona Abrasives nabízí vynikající rychlost ve srovnání s ostatními konkurenèními brusivy stejného materiálu, a to až o neuvìøitelných 65%. Navíc antistatické vlastnosti produkují ménì prachu a tím minimalizují èištìní brusných strojù, takže broušení probíhá mnohem rychleji.

4 Vyzkoušeno a provìøeno - nyní technicky ovìøeno Výkon brusiv Bona Abrasives byl nyní technicky provìøen vybranými kvalifikovanými podlaháøi po celém svìtì. A výsledek byl ohromující. V létì 2014 provìøila firma Bona rozsáhlým a podrobným testem brusiva, test byl proveden ve Stuttgartu (Nìmecko). Brusiva Bona byla porovnána s brusnými výkony bìžnì používaných produktù konkurenèních znaèek. Bezkonkurenèní výkon brusiv Bona Abrasives byl nyní vìdecky ovìøen s vynikajícími výsledky. V komplexním testu zirkonového a keramického brusiva byly testovány brusiva, jednotlivì a i v sekvencích, pro vyhodnocení, aby se urèil rozdíl ve výkonu mezi pøíslušnými konkurenèními produkty.

5 Testování ve Sttugartu 2 Pro rozsáhlý projekt bylo použito velkého prostoru, a to o rozloze 800 m plochy. Dubová parketová podlaha byla døíve ošetøena starým 2-komponentním lakem. Mìøené vlastnosti byly: trvanlivost (životnost brusiva), rychlost (èas strávený vybroušením povrchu), výkon (kvalita povrchu). Pro testování byla vybraná široká škála nejèastìji používaných produktù od pøedních znaèek s porovnáním brusiv Bona Abrasives. Testovaly se velikosti zrna, od standardní, støední a prémiové s rùznými smìsmi, jako zirkon, keramika a karbid køemíku. Mìøené parametry: Zajímavé výsledky Brusiva Bona Abrasives vítìzem testu Brusiva Bona Abrasives pøekonala konkurenty ve všech oblastech testování a v každé kategorii. V nìkterých testech dokonce naše brusiva pøekonala prémiové produkty konkurentù díky tvrdší smìsi a svým jedineèným vlastnostem. Až o 60% rychlejší než konkurence Menší poèet použitých pásù - dosažení hladšího povrchu Vydrží až 3 x déle Menší døevná vlákna a ménì vrypù na povrchu Rychlost - èas strávený broušením podlahy Odstranìní - % odstranìní starého laku Kvalita povrchu - rovinnost a hladkost Odolnost - poèet spotøebovaných pásù

6 Bezkonkurenèní výkon úspora èasu a penìz Bìhem testování ve Stuttgartu byly testovány nejèastìji používané brusné typy na trhu proti sobì. Byly vybrané pøední znaèky konkurenèních výrobkù, jako je Hermes, Mirka, Norton a Starcke. Brusiva Bona Abrasives jsou o 22% rychlejší než prùmìrné výsledky testovaných konkurenèních produktù. Je evidentní, že bylo použito ménì brusných pásù a tím se dosáhlo úspory nákladù pøi použití Bona Abrasives. Bona Abrasives 8300 vydrží až 3 krát déle než konkurence. Pøi použití konkurenèního brusiva bylo zapotøebí alespoò ještì jednoho brusného pásu k dokonèení broušení ve srovnání s použitím Bona 8300 a Bona Díky své jedineèné struktuøe zrn se jedná o samoostøení a tím se udržuje jeho brusná agresivita v prùbìhu celého pracovního procesu.

7 Kvalita povrchu Pomocí Bona Abrasives 8300 byl výsledný povrch viditelnì hladší, ménì brusných vrypù a taktéž ménì hlubokých škrábancù. Trhání døevného vlákna Jemný brusný prach ukazuje optimální broušení pomocí brusiva Bona podlaha je vybroušena rovnomìrnì. Vytrhávaná døevná vlákna nièí povrch podlahy. Vybroušený prach jasnì ukazuje, že pøi použití brusiva Bona Abrasives 8300 a 8700 nedochází k žádnému vytrhávání døevného vlákna. Bona Konkurent Bona - jemný brusný prach. Konkurenèní brusný prach svìdèí o vytrhávání vláken døeva. Rovnomìrnìjší broušení Rozložení zrn Èím je více zrn na povrchu brusiva, tím snažší je dosažení hladšího povrchu. Bona Abrasives 8300 vykazuje výraznì více zrnitosti ve své struktuøe Rovnomìrnì rozložená zrna dosahují mnohem hladšího brusného výsledku. Brusiva Bona Abrasives 8300 a 8700 mají podstatnì rovnomìrnìjší rozložení brusných zrn. Bona Konkurent Bona Konkurent

8 Nejvyšší rychlost Vysoká odolnost Extrémnì hladký povrch Zrnitosti pro všechny kroky broušení Premium Bona nejvyšší rychlost na prémiovém povrchu Prémiová brusiva jsou vyrobená z optimální smìsi zirkonu a nabízí kombinaci dokonalé vyváženosti mezi agresivitou broušení a hladkostí broušeného povrchu. Bona Abrasives 8300 mají vysokou trvanlivost a jsou opatøeny antistatickou vrstvou, která brání zanesení a zajišťuje nepøehøívaní materiálu a delší životnost, jakož i lepší odsávání prachu. Vlastnosti zrn jsou takové, že nové ostré body jsou vytvoøeny bìhem jeho používání, což zajišťuje stálou agresivitu po celou dobu své životnosti. Skvìlé vlastnosti Bona 8300 byly porovnány v testu s jejich nejbližšími konkurenty v nìmeckém Stuttgartu v roce Naše brusivo dokázalo být rychlejší, s delší životností, a poskytuje hladší, rovnomìrnìjší povrch než u konkurenèních zirkonových brusiv.

9 Nejrychlejší proces - úspora èasu a penìz Pøi srovnání s jinými zirkonovými brusivy je Bona 8300 výraznì rychlejší. Kromì své vynikající rychlosti, dlouhé životnosti a unikátní zirkonové smìsi až po celkový prémiový výkon Bona 8300 menší poèet použitých pásù, vyšší rychlost a hladší koneèný výsledek. Vysoká životnost a mimoøádnì hladký povrch Brusiva Bona Abrasives 8300 vydrží až 3 krát déle než konkurenèní produkty, což znamená, že spotøeba brusných pásù pro dokonèení práce je menší. Unikátnì rozložená zirkonová smìs zrna umožòuje brusivu Bona Abrasives 8300 vybrousit povrch podlahy rovnomìrnì bez vytrhávání døevných vláken a nabízí pozoruhodnì hladší vybroušený povrch. Indexované hrubé a støední výsledky rychlosti broušení Bona 8300 (36) + Bona 8300 (60) Prùmìr konkurence index Vysoká životnost a mimoøádnì hladký povrch Bona - jemný brusný prach. Konkurenèní brusný prach svìdèí o vytrhávání vláken døeva. Anti-statické vlastnosti pro stálou agresivitu Bona 8300 úèinnì odstraòuje starý lak / èárové znaèení. Konkurence není schopna zcela odstranit starý lak / èárové znaèení. Brusiva Bona 8700 mají antistatické vlastnosti, které odpuzují prach z brusného povrchu. Brusný prach zabraòuje ucpání a umožòuje, aby brusivo udrželo svou agresivitu v prùbìhu celého brusného procesu, což je dùležité zejména pøi jemnìjším brusném procesu.

10 Extrémnì silný a odolný Rychlejší brusný proces Perfektní hrubé broušení Minimalizuje poškrábání Superior Bona 8700 Odolný a pevný pro rychlejší práci Nejlepší brusivo z keramických zrn pro snadné odstranìní tvrdých lakù, zbytkù kobercù a pro zbroušení vysokých nerovností podlahy. V kombinaci s jemnìjšími brusivy Bona 8300 vytváøí optimální systém pro rovnomìrné broušení s vynikajícím výsledkem povrchu. Keramické zrno používané v brusivu Bona 8700 je témìø srovnatelné s diamantovou tvrdostí a zajišťuje extrémnì dlouhou životnost brusiva se stálou agresivitou. Umožòuje také hrubé broušení, zaèínající jemnìjší zrnitostí 50, což znamená pøeskoèení kroku v procesu broušení, což šetøí èas a peníze. Je to jediný systém broušení na trhu, který umožòuje broušení až na holé døevo pomocí Bona Power Drive.

11 Rychlejší proces - úspora èasu a penìz Použijte brusivo Bona 8700 pro nejrychlejší broušení na trhu. Unikátní smìs keramických zrn vám umožní zaèít hrubé broušení s jemnìjší zrnitostí 50 namísto obvyklé zrnitosti 36. Pak mùže být následováno støední broušení se zrnitostí 80, což snižuje poèet krokù broušení, což vám ušetøí drahocenný èas a peníze. Rychlý a zkrácený proces broušení také poskytuje hladší, rovnomìrnìjší povrch a minimum brusných vrypù na povrchu podlahy. Vyvážený výsledek s vynikající odolností Unikátní smìs keramických zrn Bona 8700 nabízí extrémní agresivitu s dokonalou jemností vybroušení døevìné podlahy. Úèinnì odstraòuje odolné laky, aniž by zpùsobily hluboké škrábance a vytrhávaní døevných vláken na vybroušeném povrchu. Bona 8700 se samo-ostøící schopností udržuje svou brusnou agresivitu v prùbìhu celého pracovního procesu, což znamená, že pøi broušení je zapotøebí ménì brusných pásù pro dokonèení brusných práci, což šetøí èas a brusné pásy. Indexované výsledky rychlosti hrubého broušení Bona 8700 (50) Prùmìr konkurence index Bona 8700 (zrnitost 50), má mnohem vyšší rychlost broušení ve srovnání s prùmìrným skórem konkurence. Unikátní broušení až na holé døevo Bona 8700 úèinnì odstraòuje starý lak / èárové oznaèení. Konkurence není schopna zcela odstranit starý lak / èárové znaèení. Bona 8700 umožòuje broušení až na holé døevo, s použitím unikátního systému Bona Power Drive a Bona FlexiSand 1.5. Úèinnost Bona 8700 a Bona Power Drive nabízí výkonné, horizontální broušení a výsledkem je hladký a vyrovnaný povrch. Pracovní proces s menším poètem krokù Finální povrch

12 Brusiva pro rùzné situace broušení

13 Pøehled brusiv Bona Typ: Standard Premium Superior Special Název: 8500 / Diamond / Diamant Rozmìr v mm: pásy: 200x750, 250x750 kotouèe: 100, 125, 150, 178 pásy: 200x750, 250x750 kotouèe: 100, 125, 150, 178 pásy: 200x750, 250x750 kotouèe: 100, 125, 150, 178 kotouèe: 125, 150 Zrnitosti: pásy: P 16 P 120 kotouèe: P 16 P 150 P 24 P 120 P 36, P 50 P 240 Materiál: Aluminiumoxide / Silicon carbide Zirconum Ceramic Diamond Situace: Efektivní broušení, kde není nutný vysoký brusný výkon. Agresivní, pøitom hladké antistatické broušení všech druhù døevìných povrchù. Velmi agresivní a dlouho trvající broušení pro odstranìní starého tvrdého nátìru. Matování laku pøed dalším pøelakovaným pro lepší pøilnavost anebo extra jemné broušení døeva.

14 Bona brusiva - s ohledem na výkon Antistatická pro vìtší výdrž Øada brusiv Bona Abrasive zahrnuje produkty s antistatickými vlastnosti, které odpuzují prach z povrchu kotouèe. Prach mùže být odstranìn snadnìji pomocí Bona DCS (bezprašný systém broušení) nebo podobným systémem mnohem snadnìji. Bezprašné prostøedí zajistí lepší pracovní podmínky pro øemeslníka. Snadná výmìna - suchý zip Pro zjednodušení výmìny brusných kotouèù, nabízí Bona uchycení pomocí suchého zipu. Brusivo / kotouè mùže být pøichycen k brusnému kotouèi jediným rychlým tahem, a tak budete pøipraveni opìt k broušení bìhem nìkolika sekund. Brusiva na suchý zip jsou navržena tak, aby vydržela sílu brusného talíøového stroje. Odolná podložka Dlouhotrvající broušení závisí nejen na agresivních brousících èásticích. Bona materiály pro zadní podložku byly vybrány a navrženy tak, aby splòovaly všechny požadavky nároèného broušení. Obousmìrný pás pro delší životnost Díky jedineènému provedení spojù (svárù) brusiva vydrží pás až 3x déle než konkurenèní brusiva. Bona brusné pásy mùžete použít v obou smìrech, takže jsou použity obì strany brusných èástic. Odolnost vùèi pøehøátí Tøení pøi každém broušení vytváøí teplo. Všechna brusiva Bona jsou vyvinuta tak, aby byla tepelnì odolná. V praxi to znamená stabilitu a zachování délky brusného pásu, ikdyž teplota stoupá. To zabrání pohybu brusiva podél válce, èímž je brusný výsledek hladký a perfektní. Kevlarová spojovací páska Pøi broušení jsou brusiva vystavena vysoké námaze. Z tohoto dùvodu je spoj u brusného pásu posílený spojovací kevlarovou páskou. Snažíme se o to, aby broušení brusivem trvalo tak dlouho, jak se od nìj oèekává.

15

16 Bona AB, Švédsko Všechna práva vyhrazena Bona je pøední svìtovou jednièkou na trhu v oblasti inovací, která nabízí unikátní systém pro ošetøení døevìných podlah. Od jejího založení v roce 1919 jsme prostøednictvím dceøiných spoleèností a distributorù získali zastoupení ve více než 90 zemí celého svìta, což nám umožòuje být blízko našich zákazníkù a øemeslníkù. Díky naší celoživotní podpoøe a nepøetržitému výzkumu jsme schopni poskytovat trvale udržitelná øešení profesionálùm i majitelùm podlah. Výbìrem technologie od spoleènosti Bona získáte kvalitu, která pøetrvá generace. bona.com/cz

Pro více informací navštivte Brusiva Bona. Vysoce výkonná brusiva pro dokonalou povrchovou úpravu.

Pro více informací navštivte  Brusiva Bona. Vysoce výkonná brusiva pro dokonalou povrchovou úpravu. Pro více informací navštivte www.bona.com/cz. www.bona.com/cz pro jakoukoliv zakázku Unikátnì vyrobené pro døevìné podlahy Døevìné podlahy jsou povrchy se speciálními vlastnostmi. Pro perfektní výsledek

Více

TEST: Bona Diamantové brusivo

TEST: Bona Diamantové brusivo Pouze pro interní použití Vášeò pro døevìné podlahy Bona je pøední svìtovou jednièkou na trhu v oblasti inovací, která nabízí unikátní systém pro ošetøení døevìných podlah. Od jejího založení v roce 1919

Více

Bona Titan Další generace výkonných lepidel

Bona Titan Další generace výkonných lepidel Bona Titan Další generace výkonných lepidel Další generace je zde Nejlepší aplikace Nejsilnìjší pøilepení Nejvíce bezpeèné, nejvíce spolehlivé Bona Titan posune lepidla na døevìné podlahy na další úroveò.

Více

Oživení podlah. Bona Hloubkové èištìní podlah oživte své podnikání

Oživení podlah. Bona Hloubkové èištìní podlah oživte své podnikání a Bon vé bko Hlou tìní èiš ných ì èišt zne dlah po Oživení podlah Bona Hloubkové èištìní podlah oživte své podnikání a Bon vé bko Hlou tìní èiš ných ì èišt h e n z la pod Nabídka služeb se skvìlými výsledky

Více

Bona FlexiSand Pro System Kompletnísystém pro broušenípodlah

Bona FlexiSand Pro System Kompletnísystém pro broušenípodlah NO VÝ Bona FlexiSand Pro System Kompletnísystém pro broušenípodlah Jedinečný víceúčelový systém Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro System nabízí jednoduché řešení a záruku hladšího pracovního

Více

Bona Sportive System Schválen federací FIBA dùvìra svìtových šampionù

Bona Sportive System Schválen federací FIBA dùvìra svìtových šampionù Bona Sportive System Schválen federací FIBA dùvìra svìtových šampionù EQUIPMENT & VALUE Základ pro nejlepší hru Sportovní podlahy svìtové tøídy pro nejvyšší výkon Úspìch postaven na zaèátku FIBA Mezinárodní

Více

Nìkteré vìci patøí dohromady Základní & vrchní laky Bona system Bona lakù

Nìkteré vìci patøí dohromady Základní & vrchní laky Bona system Bona lakù + Nìkteré vìci patøí dohromady Základní & vrchní laky Bona system Bona lakù Pøedstavujeme základní & vrchní laky Bona system Bona lakù Nejlepší ochrana pro døevìné podlahy na svìtì. NÌKTERÉ VÌCI PATØÍ

Více

Navždy spolu. Bona Mega ONE JEDEN produkt, JEDEN partner. Vášeň pro dřevěnou podlahu

Navždy spolu. Bona Mega ONE JEDEN produkt, JEDEN partner. Vášeň pro dřevěnou podlahu Vášeň pro dřevěnou podlahu Bona je přední světovou jedničkou na trhu v oblasti inovací, která nabízí unikátní systém pro ošetření dřevěných podlah. Od jejího založení v roce 1919, jsme prostřednictvím

Více

Bona kompletní údržba podlah Správné odpovìdi ohlednì údržby všech typù podlah

Bona kompletní údržba podlah Správné odpovìdi ohlednì údržby všech typù podlah Støíbro Bronz Zlato Bona kompletní údržba podlah Správné odpovìdi ohlednì údržby všech typù podlah Moje tvrdá vosková podlaha je špinavá a skvrnitá. Moje lakovaná podlaha vypadá fádnì a ošklivì. Moje olejovaná

Více

Odpoèiòte si - nalepili jste podlahu s Bonou. Bona Lepidla. Jedineèná lepidla na døevìné podlahy na bázi silanu

Odpoèiòte si - nalepili jste podlahu s Bonou. Bona Lepidla. Jedineèná lepidla na døevìné podlahy na bázi silanu Odpoèiòte si - nalepili jste podlahu s Bonou Bona Lepidla Jedineèná lepidla na døevìné podlahy na bázi silanu Vše se vrací ke správnému podkladu Døevìná podlaha vypadá skvìle nejen díku døevu! Abyste dosáhli

Více

FiboTec multiděrový Nápad vypůjčený z přírody. Inovace ze sia Abrasives.

FiboTec multiděrový Nápad vypůjčený z přírody. Inovace ze sia Abrasives. FiboTec FiboTec multiděrový Nápad vypůjčený z přírody. Inovace ze sia Abrasives. Princip Fibonacci 3 5 1 1 2 13 8 Princip slunečnice Příroda je mistr v inženýrství. Přes všechnu rozmanitost platí, že je

Více

POLYURETANOVÉ OZUBENÉ ØEMENY

POLYURETANOVÉ OZUBENÉ ØEMENY POLYURETANOVÉ OZUBENÉ ØEMENY Polyuretanové ozubené øemeny Polyuretanové øemeny Naše firma nabízí polyuretanové øemeny splòující nejvyšší požadavky výrobcù prùmyslových zaøízení. Výroba na moderním strojním

Více

Maloobchod Platny od: číslo zboží název zboží rozměr alení v k zrnitost bez DPH s DPH Brusné pásy 200x480 / Scorpion

Maloobchod Platny od: číslo zboží název zboží rozměr alení v k zrnitost bez DPH s DPH Brusné pásy 200x480 / Scorpion Maloobchod Platny od: 1.1.2018 číslo zboží název zboží rozměr alení v k zrnitost bez DPH s DPH Brusné pásy 200x480 / Scorpion AAS472500363 Brusný pás 8500 200x480 P36 200x480 10 36 6,90 8,28 AAS472500603

Více

1919 siawood+ Profesionální brusivo nejnovější generace

1919 siawood+ Profesionální brusivo nejnovější generace 1919 siawood+ Profesionální brusivo nejnovější generace 1919 siawood + Profesionální brusivo nejnovější generace Nejnovější generace klasické 1919 siawood nastavuje nové standardy ve stacionárním broušení

Více

Bona Program údržby podlah Speciální program údržby všech typù døevìných podlah

Bona Program údržby podlah Speciální program údržby všech typù døevìných podlah Údržba Hloubkové èištìní Ochrana povrchu Bona Program údržby podlah Speciální program údržby všech typù døevìných podlah Pøelakování / pøeolejování SPR ÁVN SMÌ Ý R Bona vášeò pro døevìné podlahy Døevìné

Více

Návod na péèi a úklid

Návod na péèi a úklid S pøírodou k èlovìku Návod na péèi a úklid Pro podlahy ze døeva, korku, linolea a kamene nebo jiných minerálních povrchù Návod na úklid 1. malé a støednì velké plochy suché èištìní strana 2 mokré èištìní

Více

I drill PRO. Nejlepší øešení pro snadné setí

I drill PRO. Nejlepší øešení pro snadné setí I drill PRO Nejlepší øešení pro snadné setí ACCORD I drill PRO Nejlepší øešení pro snadné setí I drill je nový secí stroj, vyvinutý spoleèností ACCORD, vynálezcem pneumatického setí. Koncept je zalo en

Více

JAK SE STÁT EXPERTEM NA ÚSPORY

JAK SE STÁT EXPERTEM NA ÚSPORY A NEW CLASSIFICATION FOR AIR FILTERS JAK SE STÁT EXPERTEM NA ÚSPORY ENERGY EFFICIENCY CAMFIL Opakfil ES OPGP-F7-0592/0592/0296-ES-25-B00 AIR FILTERS F7 EN779: 2012 0.944 44 44 782 m3/s % % kwh/annum 2015

Více

AUTOMAC. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav. www.petruzalek.cz

AUTOMAC. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav. www.petruzalek.cz Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Stroje pro zatavování misek Øada automatických balicích strojù urèených pro natavování vrchní fólie na misku, balení do ochranné atmosféry.

Více

BRUSNÉ HOUBIČKY, BRUSIVO NA MOLITANU

BRUSNÉ HOUBIČKY, BRUSIVO NA MOLITANU 2012 BRUSNÉ HOUBIČKY, BRUSIVO NA MOLITANU 101 107 COMTEK WWW.COMTEK.CZ DVOUSTRANNÁ BRUSNÁ HOUBIČKA Dvoustranná brusná houbička je díky svému velmi flexibilnímu podkladu vhodná na broušení všech druhů profilů

Více

ÈEPELKY NA FÓLIE OD FIRMY LUTZ - MIMOØÁDNÉ ÈEPELKY PRO MIMOØÁDNÉ FÓLIE

ÈEPELKY NA FÓLIE OD FIRMY LUTZ - MIMOØÁDNÉ ÈEPELKY PRO MIMOØÁDNÉ FÓLIE ÈEPELKY NA FÓLIE OD FIRMY LUTZ - MIMOØÁDNÉ ÈEPELKY PRO MIMOØÁDNÉ FÓLIE VÁŠ ØEZNÝ PROCES FÓLIE UMÌLÁ VLÁKNA SKELNÁ VLÁKNA ZDRAVOTNICTVÍ POTRAVINÁØSKÝ PRÙMYSL ØEMESLO/HOBBY AUTOMOBILOVÝ PRÙMYSL TECHNICKÉ

Více

BRUSNÉ PRSTENCE, LAMELOVÉ KOTOUČE SE STOPKOU, ROLOC

BRUSNÉ PRSTENCE, LAMELOVÉ KOTOUČE SE STOPKOU, ROLOC 2012 BRUSNÉ PRSTENCE, LAMELOVÉ KOTOUČE SE STOPKOU, ROLOC 101 104 COMTEK WWW.COMTEK.CZ BROUSICÍ PRSTENCE - ZIRKON Brusné prstence jsou všestranně použitelným nástrojem pro širokou škálu brusných operací,

Více

Re n. Bona Elastic System. Speciální systém pro renovaci pružných podlah. Katalog výrobků. bona.com/cz

Re n. Bona Elastic System. Speciální systém pro renovaci pružných podlah. Katalog výrobků. bona.com/cz NOV Ý Re n a ov ce Bona Elastic System Speciální systém pro renovaci pružných podlah Katalog výrobků bona.com/cz m ste a Elastic Bon Sy pru žných pod lah Povrchová úprava produkt typ / barva balení objednací

Více

Zumoval. www.petruzalek.cz. Odšťavòovaèe citrusù. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav

Zumoval. www.petruzalek.cz. Odšťavòovaèe citrusù. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav Odšťavòovaèe citrusù Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Zumoval S. L. Spoleènost Zumoval, S. L. která byla založena v roce 1991, je výrobcem automatických odšťavovaèù citrusù.

Více

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Preferred Packaging Food Nové øady strojù pøestavují stroje pro zatavování misek a balicí vakuové stroje, modely jsou vhodné ke zpracování

Více

BROUŠENÍ A LEŠTĚNÍ. sortiment NEJŠIRŠÍ NABÍDKA NA TRHU VÍCE JAK 1200 POLOŽEK NA E-SHOPU UNIKÁTNÍ STARTOVACÍ SADY ZAVEDENY NOVÉ ZNAČKY

BROUŠENÍ A LEŠTĚNÍ. sortiment NEJŠIRŠÍ NABÍDKA NA TRHU VÍCE JAK 1200 POLOŽEK NA E-SHOPU UNIKÁTNÍ STARTOVACÍ SADY ZAVEDENY NOVÉ ZNAČKY BROUŠENÍ sortiment A LEŠTĚNÍ NEJŠIRŠÍ NABÍDKA NA TRHU VÍCE JAK 1200 POLOŽEK NA E-SHOPU UNIKÁTNÍ STARTOVACÍ SADY ZAVEDENY NOVÉ ZNAČKY Akce platí v období od 1. 8. 30. 9. 2018 nebo do vyprodání zásob. Více

Více

Údržba a ošetøení elastických podlah. Program pro èištìní PVC, vinylu, marmolea a gumových podlah

Údržba a ošetøení elastických podlah. Program pro èištìní PVC, vinylu, marmolea a gumových podlah Bo Hlou na bk èišt ové zneè ìní ištì pod ných lah Údržba a ošetøení elastických podlah Program pro èištìní PVC, vinylu, marmolea a gumových podlah Údržba a ošetøení elastických podlah profesionálnì Bona

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV 350.3 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem, ochranou proti přetížení a předvolbou

Více

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG SHINE PREMIUM WAX Vysoce hydrofobní efekt Hluboký zrcadlový lesk Odolnost proti otěru UV ochrana laku Ochrana před oxidací i korozí Dlouhá životnost (až 24 měsíců)

Více

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory.

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Broušení MAFELL Řezání Vrtání Broušení Hoblování Frézování nezbytnému nářadí. Odsávání petentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k Ostatní Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how

Více

Membránová sušièka NovaDrier

Membránová sušièka NovaDrier Membránová sušièka NovaDrier Membránová sušárna je jiná Tisíce membránových vláken odstraòují z proudu vlhkého vzduchu molekuly vody a redukují jeho rosný bod na -40 C bez ohledu na roèní období, bez ohledu

Více

ILPRA. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav. www.petruzalek.cz

ILPRA. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav. www.petruzalek.cz Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz ILPRA Italská firma ILPRA byla založena v roce 1955. Vyrábí pøes 50 typù strojù, vhodných pro potravináøský i pro nepotravináøský prùmysl.

Více

Výhody pro Vaše zákazníky. Samolepící profily pro každý pøípad.

Výhody pro Vaše zákazníky. Samolepící profily pro každý pøípad. Výhody pro Vaše zákazníky. Samolepící profily pro každý pøípad. Pøechodové, schodové a srovnávací profily Pøechodové, schodové a srovnávací profily Ideální pro podlahové vytápìní Možno opìt odstranit Vynikající

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV 350.3 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem,

Více

Bona Care Program Dřevěné podlahy. Vysoký výkon, za hranice možností

Bona Care Program Dřevěné podlahy. Vysoký výkon, za hranice možností Bona Care Program Dřevěné podlahy Vysoký výkon, za hranice možností Vášeň pro dřevěné podlahy Dřevěné podlahy Nic se nevyrovná dřevu. Dřevo je kus přírody. Tento neustále pracující, stárnoucí, přirozeně

Více

Vášeò pro døevìné podlahy

Vášeò pro døevìné podlahy Bona Katalog výrobkù 2017 Vášeò pro døevìné podlahy Pro krásné døevìné podlahy Nic nemá tak vyjímeèné vlastnosti, jako krásná døevìná podlaha. A žádný jiný prvek domácího designu nevydrží nìkolik generací.

Více

RAPID ŘEŠENÍ PRO ÚPRAVU POVRCHŮ 2-3 VYŠŠÍ ŽIVOTNOST ELIMINACE JEDNOTLIVÝCH KROKŮ REDUKCE OPRAV DISKY Z NETKANÉ TEXTILIE :

RAPID ŘEŠENÍ PRO ÚPRAVU POVRCHŮ 2-3 VYŠŠÍ ŽIVOTNOST ELIMINACE JEDNOTLIVÝCH KROKŮ REDUKCE OPRAV DISKY Z NETKANÉ TEXTILIE : RAPID ŘEŠENÍ PRO ÚPRAVU POVRCHŮ DISKY Z NETKANÉ TEXTILIE : 2-3 VYŠŠÍ ŽIVOTNOST ELIMINACE JEDNOTLIVÝCH KROKŮ REDUKCE OPRAV RAPIDní ZLEPŠENÍ ÚPRAVY POVRCHŮ Nové disky na úpravu povrchů Norton - navrženy

Více

Symparkett Bratislava s.r.o. Cenník Bona výrobkov. Maloobchod Platný od: 1.1.2016. Brusné pásy 200x480 / Scorpion

Symparkett Bratislava s.r.o. Cenník Bona výrobkov. Maloobchod Platný od: 1.1.2016. Brusné pásy 200x480 / Scorpion Symparkett Bratislava s.r.o. Cenník Bona výrobkov Maloobchod Platný od: 1.1.2016 číslo zboží název zboží rozměr balení v ks zrnitost bez DPH Brusné pásy 200x480 / Scorpion AAS472500363 Brusný pás 8500

Více

Longostand. www.petruzalek.cz NOVINKY. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Bøeclav Tel.: 519 365 111

Longostand. www.petruzalek.cz NOVINKY. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Bøeclav Tel.: 519 365 111 NOVINKY Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Bøeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Efektivní, hygienické a flexibilní øešení pro nakládání s odpady v prùbìhu úklidu Efektivní Hygienický Šetrný

Více

OTEVØENÝ. pøírodní ELASTICKÝ. odolné SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. Ceník INTERIÉROVÉ SYSTÉMY ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY

OTEVØENÝ. pøírodní ELASTICKÝ. odolné SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. Ceník INTERIÉROVÉ SYSTÉMY ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY ELASTICKÝ odolné OTEVØENÝ pøírodní SAMOÈISTICÍ lotosový efekt Ceník ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY INTERIÉROVÉ SYSTÉMY L D T E C H N O L O G Y O F T R U S T NYNÍ 1 min Zásadní úspora èasu! Neuvìøitelnì krátký èas

Více

Zvyšte své očekávání. Bona FlexiSand Pro System jeden stroj, nekonečné možnosti

Zvyšte své očekávání. Bona FlexiSand Pro System jeden stroj, nekonečné možnosti Powerful Sanding Bona F 1.9 lexisand Zvyšte své očekávání Bona FlexiSand Pro System jeden stroj, nekonečné možnosti Jeden univerzální systém Více možností pro více povrchů Inovativní Bona FlexiSand Pro

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Plus 350.338 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem, ochranou proti přetížení a předvolbou

Více

ELASTICKÝ. odolné OTEVØENÝ. pøírodní SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. strojnì nanášené omítky ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY

ELASTICKÝ. odolné OTEVØENÝ. pøírodní SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. strojnì nanášené omítky ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY ELASTICKÝ odolné OTEVØENÝ pøírodní SAMOÈISTICÍ lotosový efekt Tytan EOS strojnì nanášené omítky ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY Strojnì nanášené omítky TYTAN EOS Strojnì nanášené omítky jsou urèené jako koneèná povrchová

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Plus 350.338 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným

Více

Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa. WSE 7 Vario

Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa. WSE 7 Vario Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa WSE 7 Vario 377.82 Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa + VR-elektronika: plynulá předvolba otáček, udržovaní konstantních otáček pomocí tachogenerátoru, ochrana

Více

Oblasti. Řezání. Hoblování. Ostatní. Vrtání. Frézování. Broušení. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska

Oblasti. Řezání. Hoblování. Ostatní. Vrtání. Frézování. Broušení. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska Vše pro broušení 82 Oblasti Řezání Vibrační bruska Hoblování Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how a kompetentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k nezbytnému nářadí pro tesaře.

Více

Leštička na malé plochy PE

Leštička na malé plochy PE Víta Nejedlého 99 95 0 Mnichovo Hradiště Leštička na malé plochy PE 8-4 80 405.87 Leštička na malé plochy Max. Ø leštícího nástroje 80 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno 300-3900

Více

Excentrická bruska EVA 150 E

Excentrická bruska EVA 150 E Excentrická bruska EVA 150 E EVA 150 E: Síla a bezpečnost. Made in Germany Nízké vibrace vysoký úběr EVA 150 E je určena především pro dlouhodobé použití. Absorbér vibrací odděluje držadlo, tak aby se

Více

Úspora èasu s nejnovìjším. pluhovým pokladaèem potrubí a kabelù. Georg Föckersperger GmbH. Föckersperger. www.foeckersperger.com

Úspora èasu s nejnovìjším. pluhovým pokladaèem potrubí a kabelù. Georg Föckersperger GmbH. Föckersperger. www.foeckersperger.com Úspora èasu s nejnovìjším Föckersperger www.foeckersperger.com pluhovým pokladaèem potrubí a kabelù Georg Föckersperger GmbH Pokládka vedení vody, kanalizace a plynu Velký výkon v rekordnímèase Jedna hodina

Více

ARMOR CT PILOVÉ PÁSY A ŘEZNÉ KAPALINY ŘEZÁNÍ NIKDY NEBYLO SNAŽŠÍ! CIBET Proficentrum Záběhlická 108 106 00 Praha 10

ARMOR CT PILOVÉ PÁSY A ŘEZNÉ KAPALINY ŘEZÁNÍ NIKDY NEBYLO SNAŽŠÍ! CIBET Proficentrum Záběhlická 108 106 00 Praha 10 PILOVÉ PÁSY A ŘEZNÉ KAPALINY ŘEZÁNÍ NIKDY NEBYLO SNAŽŠÍ! CIBET Proficentrum Záběhlická 8 6 00 Praha tel.: +4 272 660 700 fax.: +4 272 6 69 GSM: +4 602 260 491 e-mail: cibet@cibet.cz http://www.cibet.cz

Více

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy Brusky na stropy a stěny žirafy GE 5 405.884 Příkon 500 W Výkon 270 W Otáčky při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného kotouče 2 mm Upnutí nástroje suchý zip Úhel pro náklon na hlavě 00 Délka 520 mm

Více

Oblasti. Vrtání Ostatní Hoblování Řezání. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska. Speciální stroje Broušení Frézování

Oblasti. Vrtání Ostatní Hoblování Řezání. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska. Speciální stroje Broušení Frézování Vše pro broušení 82 Oblasti Pro tesaře Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how a kompetentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k nezbytnému nářadí pro tesaře. Pro výstavbu interiéru

Více

Honovací kartáče FLEX-HONE

Honovací kartáče FLEX-HONE Honovací FLEX-HONE FLEX-HONE jsou flexibilní honovací nástroje pro zvýšení kvality povrchu vnitřních válcových otvorů a odstranění otřepů u vrtaných otvorů konstrukce FLEX-HONE je tvořena brusnými kuličkami

Více

Obsah. Povrchová úprava. Úvod. Pokládka. Údržba. Broušení. Náøadí a pøíslušenství. Rady a návody k aplikaci produktù. Zastoupení pro ÈR a SR

Obsah. Povrchová úprava. Úvod. Pokládka. Údržba. Broušení. Náøadí a pøíslušenství. Rady a návody k aplikaci produktù. Zastoupení pro ÈR a SR Obsah Úvod Povrchová úprava 48 Nekoneèné možnosti Správné odpovìdi na údržbu všech typù podlah 5 6 Základní laky Vrchní laky 49 50 Pokládka Epoxidové bariéry Bariéry proti vlhkosti Penetrace Stìrkové vyrovnávací

Více

má největší úběr z LAPI řady. Vhodný na odstraňování švů po lisovacích formách, hrubé práce v různých radiusech atp.

má největší úběr z LAPI řady. Vhodný na odstraňování švů po lisovacích formách, hrubé práce v různých radiusech atp. Kotouče nástroje se zabudovaným abrazivem Nástroje LAPI a POLI Nástroje jsou pojeny polyuretanovou pěnou Nástroje se chladí vodou (není nutné přimazávat brusivo) Minimalizují zápraskovou vrstvu, a tím

Více

mako tapetovací náøadí

mako tapetovací náøadí 008.. mako olovnice použití pro pøesné vyrovnání tapet. kvalita 90g olovnice se šòùrou metrù. 90 g 808 00 SB..0889 mako šòùra znaèkovací použití pro pøesné znaèení èar. kvalita robustní kovové pouzdro

Více

VHODNÉ POUŽITÍ ZÁKLADNÍCH TYPÙ DESEK HOFATEX. Støecha nad krokve. Typ desek Hofatex. Podlahy. Støecha pod krokve. døevostavby SYSTEM KOMBI SN1

VHODNÉ POUŽITÍ ZÁKLADNÍCH TYPÙ DESEK HOFATEX. Støecha nad krokve. Typ desek Hofatex. Podlahy. Støecha pod krokve. døevostavby SYSTEM KOMBI SN1 HOBRA HOFATEX návody na použití døevovláknitých desek pøednosti desek hofatex: pøírodní materiál z døevního vlákna tepelná izolace a akumulace tepla zvukovì izolaèní vlastnosti propustnost pro vodní páru

Více

3450, 3650, 3660, 8095N, 10-25 KVA

3450, 3650, 3660, 8095N, 10-25 KVA Kromì pøesného svaøování bez odstøikù jsou stroje TECNA velmi vhodné pro opravy karosérie po menších kolizích vyrovnáním plechù, namísto jejich výmìny. Opravy se tak stanou výraznì rychlejší a levnìjší.

Více

OSOBNÍ OCHRANNÉ PROSTØEDKY PROTI PÁDU KATALOG PRO UŽIVATELE

OSOBNÍ OCHRANNÉ PROSTØEDKY PROTI PÁDU KATALOG PRO UŽIVATELE KATALOG OSOBNÍ OCHRANNÉ PROSTØEDKY PROTI PÁDU KATALOG PRO UŽIVATELE 1 Snaha a.s. HISTORIE A SOUÈASNOST Spoleènost byla založena krátce po osvobození Èeskoslovenska v roce 1945. Píše tedy již svoji více

Více

Produktové novinky 2019 / 1. Prémiové brusné nástroje od roku

Produktové novinky 2019 / 1. Prémiové brusné nástroje od roku Produktové novinky 2019 / 1 Prémiové brusné nástroje od roku 1919 www.tyrolit.com SKUPINA TYROLIT 2 Skupina TYROLIT Globální podnik Jako jeden z předních světových výrobců kompozitních brusných, rozbrušovacích,

Více

Vestavná trouba - nedílná souèást moderní kuchynì

Vestavná trouba - nedílná souèást moderní kuchynì Vestavná trouba - nedílná souèást moderní kuchynì Trouby jsou jedním z pøístrojù pro domácnost, jejichž vývoj se dostal skuteènì velmi daleko. Abyste si ze široké škály tìchto výrobkù vybrali skuteènì

Více

Scharfen náøezové stroje

Scharfen náøezové stroje Scharfen náøezové stroje Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Scharfen Spoleènost Hermann Scharfen GmbH & Co. je nìmecký výrobce náøezových strojù s více než 80-ti letou

Více

Bona Sportive System Schválen federacífiba důvera světových šampionů

Bona Sportive System Schválen federacífiba důvera světových šampionů Bona Sportive System Schválen federacífiba důvera světových šampionů EQUIPMENT & VALUE Základ pro nejlepšíhru Sportovnípodlahy světové třídy pro nejvyššívýkon Ú spěch postaven na začátku FIBA Mezinárodníbasketbalová

Více

Přehled Brusivo. 3 z 32

Přehled Brusivo. 3 z 32 Přehled Brusivo Název Strana Řezné kotouče 5v1 KOWAX IQ+ 5v1, řeže: Ocel, Nerez, Hliník, Litinu, PVC 5 Řezné kotouče KOWAX IQ 3v1, řeže: Ocel, Nerez, Hliník 6 Brusné kotouče KOWAX IQ 2v1, brousí: Ocel,

Více

K O N T A K T : Smart Technologies, s.r.o. ul.28. øíjna 70 301 00 Plzeò Èeská Republika

K O N T A K T : Smart Technologies, s.r.o. ul.28. øíjna 70 301 00 Plzeò Èeská Republika K O N T A K T : Smart Technologies, s.r.o. ul.28. øíjna 70 301 00 Plzeò Èeská Republika Tel: +420 378 019 601 e-mail: info@smart-tech.cz web: www.smart-tech.cz DESIGN Design Jednání s klientem a pochopení

Více

Gruppo Fabbri. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, Bøeclav.

Gruppo Fabbri. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, Bøeclav. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Stroje pro zatavování misek Øada automatických balicích strojù urèených pro natavování vrchní fólie na misku, balení do ochranné atmosféry.

Více

TURBOVAC vakuové stroje

TURBOVAC vakuové stroje vakuové stroje Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Turbovac Nizozemská spoleènost Turbovac je jedním z prùkopníkù strojù pro vakuové balení. Turbovac spojuje více než 60

Více

Zpracování a prodej brusiva. Ceník 2016

Zpracování a prodej brusiva. Ceník 2016 Zpracování a prodej brusiva Ceník 2016 platný od 1.5.2016 Naše firma Firma INGTECH, s.r.o. vznikla v roce 2006, zkušenosti s brusivem máme již přes 20 let. Jsme přímým distributorem brousicích prostředků

Více

Výkonné. Agresivní. Žluté. Nové brusné lamelové talíře Klingspor

Výkonné. Agresivní. Žluté. Nové brusné lamelové talíře Klingspor Výkonné. Agresivní. Žluté. Nové brusné lamelové talíře Klingspor Brusný lamelový talíř od vynálezce Tímto přepracovaným sortimentem startujeme s nejobsáhlejším a nejpřehlednějším SMT-programem v historii

Více

HTC EZwood TM Průvodce broušením dřevěných podlah

HTC EZwood TM Průvodce broušením dřevěných podlah HTC EZwood TM Průvodce broušením dřevěných podlah CZ Brousit svojí dřevěnou podlahu může každý! Žádné stopy po zapínání a vypínání Můžete brousit proti směru vláken dřeva Brousí se prakticky bez prachu

Více

Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY

Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY NECHTE NAŠE KOTOUČE AŤ PRACUJÍ ZA VÁS... Brusné kotouče 3M TM Cubitron TM II revolučně mění

Více

Řezné kotouče Kronenflex Pokyny pro použití

Řezné kotouče Kronenflex Pokyny pro použití Pokyny pro použití Řezné kotouče se vyznačují velkým spektrem použití. V naší paletě výrobků jsou obsaženy kotouče pro obrábění oceli, nerezové oceli, pro veškeré důležité neželezné kovy, různé druhy litiny,

Více

VLASTNOSTI PARAMETRY SVÍTIDLA FUTUREPROOF VÝBAVA NA PØÁNÍ ROBUSTNÍ, KOMPAKTNÍ A VYBAVENÉ TECHNOLOGIEMI BUDOUCNOSTI ROZMÌRY

VLASTNOSTI PARAMETRY SVÍTIDLA FUTUREPROOF VÝBAVA NA PØÁNÍ ROBUSTNÍ, KOMPAKTNÍ A VYBAVENÉ TECHNOLOGIEMI BUDOUCNOSTI ROZMÌRY PARAMETRY SVÍTIDLA Krytí optické èásti: Krytí elektrické èásti: Aerodynamický odpor (CxS): Odolnost proti nárazu (PC): Napájecí napìtí: El. tøída izolace: Hmotnost(prázdný): Instalaèní výška: IP 66 LEDSafe

Více

Grasselli. www.petruzalek.cz. zpracovatelské stroje. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav

Grasselli. www.petruzalek.cz. zpracovatelské stroje. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav zpracovatelské stroje Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Grasselli Spa Spoleènost byla založena v roce 1975 Giorgiem Grassellim na základì poptávky zákazníkù po výrobì

Více

Produktové novinky 2015 /1. Společnost skupiny SWAROVSKI Group www.tyrolit.com

Produktové novinky 2015 /1. Společnost skupiny SWAROVSKI Group www.tyrolit.com Produktové novinky 2015 /1 Společnost skupiny SWAROVSKI Group www.tyrolit.com obsah 2 Obsah PREMIUM CA-P93 V Kotouče z vulkanizovaných vláken 4 PREMIUM ZA-P48 V Kotouče z vulkanizovaných vláken 6 PREMIUM

Více

Vnější povrchové úpravy TEROSON. Lešticí směsi pro údržbu, opravy a obnovu karoserií vozidel

Vnější povrchové úpravy TEROSON. Lešticí směsi pro údržbu, opravy a obnovu karoserií vozidel Vnější povrchové úpravy TEROSON Lešticí směsi pro údržbu, opravy a obnovu karoserií vozidel Lešticí směsi TEROSON pro leštění všech laků Se zavedením našich nových lešticích směsí TEROSON nabídka produktů

Více

OBJEDNÁVKOVÝ A POPTÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM topenáøská, sanitární a instalaèní technika. www.gcpartner.cz

OBJEDNÁVKOVÝ A POPTÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM topenáøská, sanitární a instalaèní technika. www.gcpartner.cz OBJEDNÁVKOVÝ A POPTÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM topenáøská, sanitární a instalaèní technika ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Objednávkový a poptávkový systém je internetový elektronický obchod (dále jen e-shop) urèen

Více

Schneider-Kreuznach Objektivy Xenon FF-Prime Made to match the needs of today s digital.

Schneider-Kreuznach Objektivy Xenon FF-Prime Made to match the needs of today s digital. Schneider-Kreuznach Objektivy FF-Prime Made to match the needs of today s digital. FULL FRAME NÍZKÁ VÁHA 4K Schneider-Kreuznach FF-Primes FF-Primes Pracují pro vás, a jsou vaše cíle jakékoliv Filmaøùm

Více

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav GE 7 + MH-O 460.00 Příkon 70 W Výkon 40 W Otáčky při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného

Více

Excentrická bruska s regulací otáček, 125 mm základní vybavení

Excentrická bruska s regulací otáček, 125 mm základní vybavení Excentrická bruska s regulací otáček, 25 mm ORE 25-2 429.872 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusný talíř Ø 25 mm Upevnění brusného

Více

Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 125 mm základní vybavení

Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 125 mm základní vybavení Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 25 mm ORE 25-2 Set 429.880 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusný talíř Ø 25 mm

Více

NEKONEČNÉ PÁSY - PLÁTNO A PAPÍR

NEKONEČNÉ PÁSY - PLÁTNO A PAPÍR 101 101 2012 NEKONEČNÉ PÁSY - PLÁTNO A PAPÍR K-ABRASIVES WWW.STARCKE.CZ Pásy do strojních brusek Pásy do parketových brusek Pásy do ručních brusek ÚZKÉ PÁSY - PLÁTNO BRUSNÉ PLÁTNO 642XFN Podklad: těžká

Více

Produkty pro úhlové broušení

Produkty pro úhlové broušení Produkty pro úhlové broušení LAMELOVÉ DISKY FÍBROVÉ DISKY LEŠTÍCÍ DISKY ŘEZACÍ KOTOUČE FLEXIBILNÍ DISKY ČISTÍCÍ DISKY LAMELOVÉ DISKY 3M 556D Standardní lamelové disky na sklolaminátové podložce, osazené

Více

základní vybavení 1 turbo - brusný talíř Žirafa na beton pro stěny a stropy

základní vybavení 1 turbo - brusný talíř Žirafa na beton pro stěny a stropy Žirafa na beton pro stěny a stropy WST 000 FV, Kit Turbo-Jet 355.747 Ø kotouče 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 8000 ot/min Příkon 00 W Výkon 600 W Upnutí nástroje 28 mm Ø 330-650 Délka kabelu 5,0 m Hmotnost

Více

Kverneland Ecomat TM. Vyšší výnos, ni ší náklady? Ecomat

Kverneland Ecomat TM. Vyšší výnos, ni ší náklady? Ecomat Kverneland Ecomat TM Vyšší výnos, ni ší náklady? Ecomat Kverneland Ecomat nejvìtší skok od doby oboustranného pluhu Oproti tradiènímu obdìlávání pùdy: Menší pracnost Sní ená ta ná síla Sní ené náklady

Více

Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 150 mm

Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 150 mm Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, mm ORE -5 Set 379.6 Příkon 3 W Otáčky při chodu naprázdno 5800-0000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 600-20000 /min Zdvih 5,0 mm Brusný talíř Ø mm Koncovka

Více

Představení Kovax Europe

Představení Kovax Europe Představení Kovax Europe Kovax je výrobce a dodavatel pokrokových a ekonomicky výhodných brusiv. Hlavní sídlo firmy je v Tokiu, Japonsko a evropské v Enschede, Holandsko. Od svého založení v roce 1930

Více

Tvrdší. Agresivnější. Žluté. Nové řezné kotouče Kronenflex

Tvrdší. Agresivnější. Žluté. Nové řezné kotouče Kronenflex Tvrdší. Agresivnější. Žluté. Nové řezné kotouče Kronenflex Není nad opravdu dobrý nástroj Pro nás, jakožto vynálezce vysokootáčkového řezného kotouče, je plynulá optimalizace a zlepšení našich výrobků

Více

Silná excentrická bruska, 710 W, s odsáváním prachu X 1107 VE

Silná excentrická bruska, 710 W, s odsáváním prachu X 1107 VE Silná excentrická bruska, 70 W, s odsáváním prachu X 07 VE 28.669 Příkon 70 W Výkon 420 W Zdvih 8,8 mm Počet zdvihů naprázdno 4300-3000 /min Max. Ø brusného tělesa mm Upevnění brusného nástroje suchý zip

Více

Profesionální systém renovací a ochrany laků

Profesionální systém renovací a ochrany laků Profesionální systém renovací a ochrany laků FILLTEC Professional F101 Fast Cut F 101 je hrubá brusná a leštící pasta na matné a poškrábané povrchy. Odstraňuje stopy po broušení až do hrubosti P1500 V

Více

VENTILÁTORY BLC, XRCMB, XRMB

VENTILÁTORY BLC, XRCMB, XRMB , XRCMB, XRMB POPIS Díky odstøedivým ventilátorem je možné optimálnì vyøešit odstranìní všech typù prachu a problémù pøenosu materiálu v rùzných prostøedích a extrémních klimatických podmínkách s odpovídajícími

Více

BRUSKY NA SKLO. KRISTALL brusky na sklo. Pøíslušenství k bruskám zn. KRISTALL. 30 102 50 KRISTALL 1S - výkonnìjší motor

BRUSKY NA SKLO. KRISTALL brusky na sklo. Pøíslušenství k bruskám zn. KRISTALL. 30 102 50 KRISTALL 1S - výkonnìjší motor BRUSKY NA SKLO KRISTALL brusky na sklo 30 102 00 KRISTALL 1 - nejrozšíøenìjší typ 280 x 235 mm velikost pracovní plochy, 170 W, 2255 ot./min., kvalitní ložiska, tepelná ochrana Plastový kryt proti rozstøiku

Více

SAFÍR LED lensoflex R

SAFÍR LED lensoflex R SAFÍR LED lensoflex R SAFÍR LED lensoflex R PARAMETRY SVÍTIDLA Krytí optické èásti: Krytí elektrické èásti: Aerodynamický odpor (CxS): Safír 1 Safír 2 Safír 3 Odolnost proti nárazu (sklo): Napájecí napìtí:

Více

Axiální elektrické prùmyslové ventilátory

Axiální elektrické prùmyslové ventilátory VÝROBNÍ A PRODEJNÍ PROTOKO Ventilátor je zkontolován a splòuje všechny podmínky pro provoz. Návod k použití 067114.006.1PS Model VENTS OV OVK OV1 OVK1 VKF VKOM nutné vyplnit, ostatní vyškrtnout Axiální

Více

ELASTICKÝ. odolné OTEVØENÝ. pøírodní SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. Zateplovací systémy Tytan EOS ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY

ELASTICKÝ. odolné OTEVØENÝ. pøírodní SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. Zateplovací systémy Tytan EOS ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY ELASTICKÝ odolné OTEVØENÝ pøírodní SAMOÈISTICÍ lotosový efekt Zateplovací systémy Tytan EOS ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY Vnìjší kontaktní tepelnì izolaèní systémy ETICS Tytan EOS Certifikované vnìjší tepelnì izolaèní

Více

FRÉZY NA PAØEZY VYHRADNÍ DOVOZCE ZNAÈKY BANDIT PRO ÈESKOU A SLOVENSKOU REPUBLIKU. EKO BANDIT Stroje s.r.o. U Lékárny 5, 735 35 Horní Suchá

FRÉZY NA PAØEZY VYHRADNÍ DOVOZCE ZNAÈKY BANDIT PRO ÈESKOU A SLOVENSKOU REPUBLIKU. EKO BANDIT Stroje s.r.o. U Lékárny 5, 735 35 Horní Suchá Model HB 19 XP Model HB 20 XP Model 2150 XP Model 2450 XP Model 2890 XP Model 2900 XP Model 2800 XP TOWABLE Model 3200 XP TOWABLE Model 3200 XP Model 3400 XP Model 3500 XP Model 4000 XP Model 5000 XP FRÉZY

Více

www.nexaautocolor.com Nexa Autocolor and design, Turbo Vision and PaintManager are registered trademarks and RapidMatch is a trademark of PPG Industries Ohio, Inc. 2017 PPG Industries, all rights reserved.

Více

CUBS ADÉLKA. Varování: Pouze pro domácí použití. Informativní náhled na herní sestavu a prostor pro bezpeènou hru. Technické informace

CUBS ADÉLKA. Varování: Pouze pro domácí použití. Informativní náhled na herní sestavu a prostor pro bezpeènou hru. Technické informace CUBS ADÉLKA Varování: Pouze pro domácí použití Informativní náhled na herní sestavu a prostor pro bezpeènou hru 210cm 840cm 340cm 300cm 700cm Technické informace uživatelé høištì: dìti 3-10let poèet uživatelù:

Více

ŠTÌRBINOVÁ SÍTA TVARY PROFILÙ SVAØOVANÁ A SMYÈKOVÁ ŠTÌRBINOVÁ SÍTA

ŠTÌRBINOVÁ SÍTA TVARY PROFILÙ SVAØOVANÁ A SMYÈKOVÁ ŠTÌRBINOVÁ SÍTA ŠTÌRBINOVÁ SÍTA h ŠTÌRBINOVÁ SÍTA Jedná se o výrobky s vysokou mírou knowhow, vìtšinou nenahraditelné jinými produkty. Štìrbinová síta se používají zejména jako sítové plochy pro technologické aplikace

Více

Minerální materiály typu Corian efektivní broušení pro dokonalý povrch

Minerální materiály typu Corian efektivní broušení pro dokonalý povrch Minerální materiály typu Corian efektivní broušení pro dokonalý povrch Minerální materiály typu Corian náročné v každém ohledu. Náročné na vzhled. Náročné v celkovém dojmu. A stejně náročné na kvalitu

Více