Ohlédnutí za vzrušenou krajskou konferencí aneb. Peníze jsou až na 1.místě ( )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ohlédnutí za vzrušenou krajskou konferencí aneb. Peníze jsou až na 1.místě (06.02.2015)"

Transkript

1 Ohlédnutí za vzrušenou krajskou konferencí aneb Peníze jsou až na 1.místě ( ) Někdy před 14 dní mě Papík oslovil, zda-li bych s ním neposeděl, že by mi chtěl něco ukázat. Vzkázal jsem mu, že to pro mě není problém. Byl jsem zvědav, co se bude dít. Jindra přede mnou rozbalil několik listů, ukázalo se, že je to přehled hospodaření kraje za r.2014 a návrh rozpočtu na r Docela rozčileně mi dal kontrolní otázku, zda-li jsem se zprávou hospodáře vůbec zabýval. Po pravdě jsem mu odpověděl, že ne, a bylo vidět,že jsem v jeho očích hluboko klesl. V zápětí mě začal zasvěcovat do džungle změti čísel, kterou nám hospodář kraje Honza Chudina poslal. Ihned se mi vybavila vzpomínka na svazové konference, kterých jsem absolvoval (tuším) 4x, kdy Vlasta byl předseda Svazu a Jindra jeho hospodář. A vzpomínám si, jak jednou delegáti Jindrovi vytýkali,že zpráva hospodaření je málo podrobná. Jindra to druhý rok přepracoval, načež mu bylo vytknuto, že zpráva je moc podrobná. No, prostě šachisti Na první pohled udeřilo, že hospodář pochválil TMK,že ušetřila 2000 Kč, v podrobném přehledu hospodaření za r.2014 na nás však zívala sekera : - 38 tis.kč. Postupně jsem se zanořoval do návrhu rozpočtu na r.2015, kdy návrh VV chtěl po nás navýšení příspěvků v r.2016 na 200 Kč a mimořádný příspěvek 50 Kč v tomto roce, aby byla zachována činnost v dosavadním rozsahu ( ). Hned mi bylo jasné, že každý si pod tímto termínem budeme představovat něco jiného. Podrobné odůvodnění navýšení příspěvků jsme nenašli. Já jsem si to přirovnal ke snaze státu zvýšit daně (to je samozřejmě to nejjednodušší,jak vybrat peníze), a začal jsem razit metodu nynějšího ministra financí Babiše, který se nejdříve chtěl podíval na výdaje státu. Vidíme to dnes, když se zadaly audity na ministerstvech, ukázalo se, co stát promrhal desítky a stovky milionů za např.externí poradenské či právní služby apod. Tak jsem prostudoval hospodaření jednotlivých komisí. Vcelku měly vyrovnaný rozpočet. Kde však byl schodek hluboký jak Macocha, byl TMK. Podíval jsem na hospodaření TMK 3 roky dozadu : r.2013 : ,00 r.2014 : ,00 Návrh r.2015 : ,00 No,připadalo mi to, jak hospodaření Řecka. Budeme utrácet, budeme se zadlužovat, a vy (Eurozono tedy přesněji Němci), v našem případě členové oddílů, to zaplatíte. Prostě my šetřit a splácet dluhy nebudeme. Odjížděli jsme do Chomutova (já, Michal Babička a Jindra ) tuto filosofii zvrátit. Cestou jsme v Neštěmicích nabrali Bügiho (Bürgermestera) a tako sestava dala tušit, že cesta nebude žádná nuda. Po té,co si Michal Babka udělal kolečko na kulaťáku před Teplicemi, a trefil se na druhý pokus do směru na Teplice, cesta do Chomutova uběhla v pohodičce. Ještě jsme žertovali, kdy asi přijedeme domů. V pozvánce bylo,že předpokládaný konec bude ve 21,30 hod. Papík tipoval,že vyrazíme z Chomutova ve 21 hod ( vést schůzi on, tak věřím,že by trvala maximálně 2,5 hod), Babka se domlouval, že svou maminku odveze domů ve 23 hod. To jsme ještě netušili, že vše bude jinak.

2 Neplánovaně jsme byli v Chomutově dříve,tak jsme si udělali v nákupní zóně malou, 20 minutovou, přestávku. Babka doplnil kalorie v KFC (prý neobědval), Papík nakoupil v Kauflandu a Bügi se šel projít. Já si KFC dal dobré kafíčko, a pak jsme již jeli do hotelu Mertin. Hotel Mertin (zdroj web hotelu) Při vchodu do schůzovní místnosti mě upoutalo, že tam budeme namačkáni, jak ty sardinky. Kdo si chtěl během schůze odskočit, tak ten, koho míjel, narazil svým břichem hodně dopředu do stolu. No, ti s větším tukovým polštářem a objemem pasu, se museli s tímto problémem popasovat. Po krátkém zdržení, kdy své povinnosti s cestovným si vyřizoval hospodář Jan Chudina, začala schůze. Po tradičních procedurách, kdy se volily komise (mandátová apod) a zvolením řídícího schůze Pavla Chrze, se přečetly zprávy jednotlivých komisí konference. Vše probíhalo svižně, delegáti zprávy znali z mailů. Jen u zprávy TMK, kterou přednesl Pavel Chrz, varovně a udiveně zdvihnul obočí Jindra a zakroutil hlavou. Delegáti postupovali podle bodů programu až k bodu č.8, kde se to (a vcelku očekávaně) zadrhlo. To byla diskuze k hospodaření kraje za r.2014 a návrh rozpočtu na r Čekal jsem, že bude chvilku ticho, ale vcelku rychle odjištěný granát jako první vhodila do sálu Monika Durdisová, a začala grilovat hospodáře a VV, kde skočily peníze určené na zaplacení Ela (cca 25 tis.kč). Honza Chudina měl problém se v jednotlivých položkách rychle orientovat, na což

3 poukazoval, právem, Jindra. Nebylo jasné, proč Chudina při návrhu rozpočtu na r.2015 vycházel z plánu, a ne ze skutečnosti v r Stále se v návrzích rozpočtu objevovala položka Grant 30 tis.kč, která ale už od r.2013 byla ve skutečnosti : 0. Oprávněně Jindra poukazoval na to,že to zkresluje hospodaření. Jindrovi chyběla rozvaha ( každý, kdo si děláme účetnictví, to známe. Já mám jednoduché, ale musím pečlivě vést knihu závazků a pohledávek, průběžné položky apod). To při konferenci jsme k dispozici neměli. Jindra navrhl konferenci, že si udělá podrobnou analýzu hospodaření u Honzy Chudiny, jako člen má na to jistě právo, nebyl důvod tomu Jindrovi bránit. Myslím, že je to nejlepší cesta, jak to hospodaření zprůhlednit a zkontrolovat, a tím odstranit pochybnosti. Delegáti s překvapením se dozvěděli, že revizní komise se nesešla (?), zprávu RK delegáti pro nemoc Jany Šotolové nedostali, měla (má) přijít dodatečně. Také překvapení bylo, že jsme nepotřebovali účetní ( Pavel Chrz ji omluvil pro vážné onemocnění), ale nebylo podáno daňové přiznání. Nejasností bylo mnoho. Např. jsem nerozuměl, když Jirka Kalužný poukazoval na úbytek členské základny, proč v návrhu v rozpočtu na r.2015 byl plánovaný vyšší výnos za příspěvky ( z Kč na Kč?!) Já jsem poukázal na vývoj stavu účtu Kraje od r.2013 (a pamatuji,jaký byl stav krajského účtu před cca 5 lety, kdy Konference byla v Lounech tuším někde mezi tis.kč, přesnou cifru si už nepamatuji, škoda, že se to nedá dohledat. A tenkrát pouze já a Jindra jsme hlasovali proti snižování stavu účtu). A přečetl jsem delegátům zápis Konference v Mostě r.2012, kde je psáno : Konfernce ukládá : a) Výkonnému výboru ÚKŠS v případě nutnosti (nezískání grantu) upravit výdaje hospodaření tak, aby konečný zůstatek účtu k neklesl pod Kč. Radek Bayer chtěl několikrát po VV, aby mu precizně vysvětlili, proč se zvyšují příspěvky, protože toto navýšení (a nejen on) bude muset vysvětlit a odůvodnit ve svém oddíle. Ale uspokojivé odpovědi se Radkovi dlouho nedostávalo, což u delegátú, mírně řečeno, vyvolalo rozpaky. Jindra poukázal na to, že nepozoruje nárust členů mládežníků. I já vidím, že oddíly spíše zanikají, a věkový průměr oddílů roste (místo aby se,náborem mládežníků,snižoval. Pavel Chrz se sice pochlubil s cca 50 mládežníky, na to jsem mu však odpověděl, proč tedy v minulé sezoně byl problém pro Ústí 2x postavit 5členné družstvo v KP3 (?), čímž ústecký oddíl zaplatil 2x pokutu za nedostavení se družstva k zápasu,což ve své dlouhé,šachové historii, vůbec nepamatuji. Pak následovala krátká přestávka (na občerstvení, na nezbytnou dávku nikotinu) během níž se rozvinuly neformální diskuze, které zhusta končily ve vrcholně vypjaté atmosféře.

4 Jindra : Pavle, jak se tak na to dívám do noťase, máte tam v tom hospodaření pěkné ptákoviny Duel Pavel Jindra hrozil skoro inzultací, kdy Pavel málem odešel, po rezignaci na všechny funkce, ze sálu. Jindra : Pavle, ten krajský účet prostě tunelovat nebudeš Po cca 3 hodinové vzrušené debatě, už v pokročilé době, byla snaha najít nějaké řešení. Radek Bayer navrhl 3 varianty k hlasování. Ale jedříve Pavel Chrz doporučil hlasovat o návrhu VV. Ten byl briskně smeten ze stolu, když pro byli jen členové VV.

5 Pak Radek Bayer navrhl variantu seškrtat výdaje, a schválit vyrovnaný rozpočet. Pavel Chrz ještě na delegáty zkusil pokusný balonek, a to menší schodek (že by každá komise ušetřila 7 tis.kč),ale byli jsme neoblomní. Vyrovnaný rozpočet prošel bez problémů. Pak došlo k úsměvné situaci, kdy Pavel Chrz žádal o radu delegáty, kde mají komise tedy ušetřit. Když mu to Jindra začal pohotově z předloženého Návrhu rozpočtu vypočítávat, přestal Pavel rychle mít o radu zájem. Jak se říká,když se chce, tak jde všechno. Uvědomil jsem si, že Německo přijalo poprvé od r.1965 přebytkový rozpočet. My, po mnoha letech, přijali vyrovnaný rozpočet. A bez mimořádného příspěvku 50 Kč v tomto roce. Na rok 2016 schválila Konference příspěvek na Kraj 200 Kč, což si pozdě uvědomil Michal Babička, pro co vlastně hlasoval (bylo to právě o 1 hlas). Ale to již nevadilo, můžeme se na to hospodaření podívat za rok znovu. Na závěr bylo konstatováno, že konec dobrý, všechno dobré, to již uklidněný Pavel ukončil schůzi někdy kolem 22,30 hod, popřál všem šťastnou cestu domů a věřil, že přes vyhrocené okamžiky, jsme nadále zůstali přáteli. Z naší strany určitě Vydali jsme se na zpáteční cestu, dobře jsme se v autě pobavili. Michal Babka si neodpustil tradiční čestné kolečko na kulaťáku za Teplicemi, trefil se správně do odbočky na UL, a již v pohodě jsme přijeli přesně o půlnoci do Děčína. Sotva jsem do postele ulehl, okamžitě jsem usnul. Nevím, jestli podobnou krajskou konferenci ještě ve svém šachovém životě zažiju. Ale druhou stranu, ty svazové byly daleko úděsnější. Pak se nedivme, že se na ně nikomu nechce. Zaznamenal Zdeněk Janda (nebylo a není mým cílem, v tomto lehce žertovném článečku, někoho napadat, zesměšňovat či urážet, jen poinformovat, jak jsem to viděl a cítil já )

Zápis z konference Ústeckého krajského šachového svazu konané dne 6. 2. 2015 v Chomutově. Přítomno 22 z 28 delegátů s hlasem rozhodujícím.

Zápis z konference Ústeckého krajského šachového svazu konané dne 6. 2. 2015 v Chomutově. Přítomno 22 z 28 delegátů s hlasem rozhodujícím. Zápis z konference Ústeckého krajského šachového svazu konané dne 6. 2. 2015 v Chomutově. Přítomno 22 z 28 delegátů s hlasem rozhodujícím. Konference byla zahájena v 18.00 hodin a ukončena ve 21.50 hodin.

Více

Ústecký krajský šachový svaz Zápis z konference ÚŠS roku 2011 strana 1 / 7

Ústecký krajský šachový svaz Zápis z konference ÚŠS roku 2011 strana 1 / 7 Ústecký krajský šachový svaz Zápis z konference ÚŠS roku 2011 strana 1 / 7 Z á p i s z konference Ústeckého krajského šachového svazu roku 2011 konané dne 21.1.2011 v Teplicích Konference byla zahájena

Více

Zpráva o činnosti za rok 2018

Zpráva o činnosti za rok 2018 Zápis č. 1/2019 z jednání členské schůze Klubu šachistů Říčany 1925, z.s. konáno dne 30.1.2019 v KC Labuť, 17. listopadu 214, Říčany 251 01 Přítomni dle prezenční listiny: (10) Jaroslav Říha, Stanislav

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února / 8

Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února / 8 Český svaz mužského lakrosu Rektorská 9 108 00 Praha 10 IČO 00406732 DIČ CZ-00406732 Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února 2009 od 17.00 hod. v zasedací místnosti

Více

ÚSTECKÝ KRAJSKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Jateční 3436/47a, Ústí nad Labem IČ 02909375

ÚSTECKÝ KRAJSKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Jateční 3436/47a, Ústí nad Labem IČ 02909375 ÚSTECKÝ KRAJSKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Jateční 3436/47a, Ústí nad Labem IČ 02909375 Mobil: 774 030 666, e-mail: radhor@post.cz Zápis ze zasedání výboru Ústeckého KVS středa 26. listopadu 2014 od 18:00 restaurace

Více

Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015

Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015 1/5 Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015 1) Program: - Dle přiložené pozvánky (příloha č. 1) 2) Účastníci: - Bylo pozváno 24 delegátů SK Arniky Plzeň o.s. dle klíče

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 21. 5. 2018 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 12 delegátů z celkového počtu 13 delegátů Program

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Účetní závěrka obce za rok 2013

Účetní závěrka obce za rok 2013 Účetní závěrka obce za rok 2013 Obsah účetní závěrky za rok 2013 1) Komentář k účetní závěrce 2) Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu FIN 2-12 M sestavený k 31.12.2013 3) Rozvaha 4) Výkaz zisku a ztráty

Více

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne 8. 11. 2016 Místo konání: Kulturní klub Města Hulín Doba konání: 8. 11. 2016 Přítomní: členové dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení

Více

Zápis z výroční členské schůze TJ Sokol Chornice, z.s.

Zápis z výroční členské schůze TJ Sokol Chornice, z.s. Zápis z výroční členské schůze TJ Sokol Chornice, z.s. Výroční členská schůze pro rok 2018 se konala dne 9. února 2018 od 18:00 hod. v zasedací místnosti Kulturního domu v Chornicích za účasti 20 členů

Více

Před započetím valné hromady byly zaplaceny členské příspěvky členy Veslařského klubu MORÁVIA, kteří se dostavili na valnou hromadu.

Před započetím valné hromady byly zaplaceny členské příspěvky členy Veslařského klubu MORÁVIA, kteří se dostavili na valnou hromadu. Zápis z řádné Valné hromady Veslařského klubu MORÁVIA Uherské Hradiště, občanského sdružení se sídlem : Uherské Hradiště, Tyršovo náměstí 440, IČ : 16361016, konané dne 4.2.2012 v Uherském Hradišti, (dále

Více

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2018

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2018 Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2018 Bilance příjmů a výdajů za rok 2018 Z porovnání celkových skutečných příjmů a výdajů vyplývá, že hospodaření Ústeckého kraje za rok 2018 bylo schodkové se saldem

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Strana 1 (celkem 6) STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Na shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Strakonice, konané ve čtvrtek

Více

Zápis z Konference Jihomoravského šachového svazu 2019

Zápis z Konference Jihomoravského šachového svazu 2019 Zápis z Konference Jihomoravského šachového svazu 2019 Místo a datum konání: ZŠ Staňkova (hrací místnost Loko Brno), pondělí 4. února 2019 Přítomní delegáti: OŠS Blansko: P. Špičák, M. Boháček (viz foto)

Více

SVAZEK VODOVODŮ A KANALIZACÍ IVANČICE

SVAZEK VODOVODŮ A KANALIZACÍ IVANČICE SVAZEK VODOVODŮ A KANALIZACÍ IVANČICE ZÁVĚREČNÝ ÚČET za rok 2011 Obsah: 1. Činnost svazku 2. Plnění rozpočtu hlavní činnost 3. Hospodářská činnost 4. Poskytnuté dotace 5. Úvěry svazku 6. Hospodaření s

Více

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná.

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná. Valná hromada ČSAR 19. 9. 2015 1. Schválení jednacího řádu Valná hromada schvaluje jednací řád valné hromady (viz příloha) 2. Schválení programu valné hromady Valná hromada schvaluje program valné hromady

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

Zá p i s. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva, Lidická 240, Česká Třebová konaného dne 20.11.2014 v sále restaurace Národní dům.

Zá p i s. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva, Lidická 240, Česká Třebová konaného dne 20.11.2014 v sále restaurace Národní dům. Zá p i s ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva, Lidická 240, Česká Třebová konaného dne 20.11.2014 v sále restaurace Národní dům. Celkem pozvaných delegátů: 66. Celkem přítomných delegátů:

Více

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva obce Strašnov dne od 17.00h

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva obce Strašnov dne od 17.00h Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva obce Strašnov dne 16. 11. 2015 od 17.00h konané na OU Strašnov Starosta obce Leoš Lepšík navrhl ověřovatele zápisu: Jaroslavu Svátkovou, Martina Krčmáře. Starosta

Více

Z á p i s. z 2. schůze shromáždění Společenství Papírníkova č.p. 608 č.p. 619, konané v Základní škole Smolkova 565, Praha 4 Kamýk dne 27.6.

Z á p i s. z 2. schůze shromáždění Společenství Papírníkova č.p. 608 č.p. 619, konané v Základní škole Smolkova 565, Praha 4 Kamýk dne 27.6. Z á p i s z 2. schůze shromáždění Společenství Papírníkova č.p. 608 č.p. 619, konané v Základní škole Smolkova 565, Praha 4 Kamýk dne 27.6. 2013 Schůzi společenství vlastníků zahájil pan Kolář. Do toho

Více

účtech a průběžných položek. (4) Informace uvedené v odstavci 1 se uvádějí v přehledu o příjmech a výdajích.

účtech a průběžných položek. (4) Informace uvedené v odstavci 1 se uvádějí v přehledu o příjmech a výdajích. Strana 4354 Sbírka zákonů č. 325 / 2015 325 VYHLÁŠKA ze dne 25. listopadu 2015, kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní jednotky,

Více

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62 Zápis č.62 o členské schůzi Bráničánek, z.s konané v sobotu 20.02.2016 od 18:00 hod. v Hospodě na Vodárně (nekuřácký salon). Přítomni (dle prezenční listiny): 1001, 1002, 1003, 1006, 1007, 1010, 1011,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Závěrečný účet za rok 2006

Závěrečný účet za rok 2006 Lučina - sdružení obcí Žďárská 187, 348 16 Halže IČO: 68783213 Závěrečný účet za rok 2006 dle 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31.12.2006 Lučina -

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV Oblastní stavební bytové družstvo Děčín se sídlem v Děčíně IV, Jeronýmova 425, PSČ 405 63 zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr XXVI, vložka 302 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ

Více

Zápis z 21. Veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 27. prosince 2013 v hod. v zelené budově úřadu městyse.

Zápis z 21. Veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 27. prosince 2013 v hod. v zelené budově úřadu městyse. 1 Zápis z 21. Veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 27. prosince 2013 v 18.00 hod. v zelené budově úřadu městyse. Přítomni: Omluveni: Jaroslav Eva Košut Marek Jan Sládek

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků Sulova 1356 Sulova 1356 156 00 Praha 5 Datum konání: 8. června 2006, 18:00 20:00 hodin Místo konání: Základní škola, ulice Nad parkem č.p. 1180, 156 00

Více

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 1 - Zahájení členské schůze Předseda představenstva p. V.Strupek přivítal přítomné členy BD

Více

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2014

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2014 Pro jednání Výroční konference VOS 2014 Dne: 12. 2. 2014 K bodu programu č.: 6 Název: Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2014 Obsah: Hospodaření v roce 2013 Komentář k hospodaření za rok 2013

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne Obec Jindřichov Zastupitelstvo obce Jindřichov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne 5. 11. 2014 Zasedání zahájil dosavadní starosta obce v 17:30 hodin a přivítal zastupitele

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: 12. 11. 2018 Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 2. 11. 2018 Číslo: 007/2018 Ověřovatelé: Miroslava ONDRUŠOVÁ Mgr.

Více

Kanice 221, 664 01 Bílovice nad Svitavou. ZASEDÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU datum: 14. 2. 2012 místo: Fryčajova 37, Brno

Kanice 221, 664 01 Bílovice nad Svitavou. ZASEDÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU datum: 14. 2. 2012 místo: Fryčajova 37, Brno ZASEDÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU datum: 14. 2. 2012 místo: Fryčajova 37, Brno Přítomni: Radim Vašík, František Košvica, Kateřina Nedbalcová Nepřítomni: - Zapisovatel: Roman Vašík Výkonný výbor je usnášeníschopný

Více

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě ČESKÁ BASKETBALOVÁ FEDERACE Oblast Severní Morava 702 00 OSTRAVA Mor. Ostrava, Vítkovická 3083/1 TEL. 596 617 191, 733 553 177 E-mail:basketsm@seznam.cz Všechny údaje o basketu na Severní Moravě najdete

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zpráva DR VK Smíchov. Miloš Huněk 22.10.2014

Zpráva DR VK Smíchov. Miloš Huněk 22.10.2014 Zpráva DR VK Smíchov Miloš Huněk 22.10.2014 Dozorčí rada VK Smíchov Předseda: Člen: Člen: Ing. Miloš Huněk Ing. Václav Zoubek Ing. Josef Červinka REZIGNACE 15. ledna 2014 další působení v rezignaci REZIGNACE

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ PROFIL PŘEDPISU:

SBÍRKA PŘEDPISŮ PROFIL PŘEDPISU: Ročník 2015 SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL PŘEDPISU: Titul předpisu: Vyhláška, kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní

Více

Heinrichova 24, Brno,

Heinrichova 24, Brno, IČO:41 60 56 08 Bankovní spojení: 205265387/0600 Zápis konference dne 11.4.2017 Řádná konference proběhla dne 11.4.2017 od 18.00 na Základní škole a mateřské škole Brno, Blanenská 1. Za účasti 29 zástupců

Více

Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko

Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko MIKROREGION KUTNOHORSKO Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2006 Komentář k plnění rozpočtu za rok 2006 Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko byl založen zakladatelskou

Více

Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 31. 10. 2018 v 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne 29. 12. 2016 Přítomni zastupitelé obce: Ing. arch. Čeněk Feix, Stanislav Koranda, Ing. Vladimíra Sýkorová, Mgr. Ludmila Szöllösová, Mgr. Kateřina

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Závěrečný účet obce Bednárec za rok 2010 Návrh hodnotící zprávy

Závěrečný účet obce Bednárec za rok 2010 Návrh hodnotící zprávy Závěrečný účet obce Bednárec za rok 2010 Návrh hodnotící zprávy 1. Souhrnné výsledky finančního hospodaření, dosažené v příjmové a výdajové části rozpočtu v hodnoceném roce v porovnání s výsledky roku

Více

Zápis ze zasedání valné hromady Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, z.s. konané dne 14. dubna 2016 v Praze

Zápis ze zasedání valné hromady Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, z.s. konané dne 14. dubna 2016 v Praze Zápis ze zasedání valné hromady Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, z.s. konané dne 14. dubna 2016 v Praze Program: 1. Seznámení jednotlivých členů 2. Zahájení. 3. Schválení programu a způsobu

Více

Zápis z konference ZO ČZS Kryblice

Zápis z konference ZO ČZS Kryblice Základní organizace Českého zahrádkářského svazu Trutnov - Kryblice Zápis z konference ZO ČZS Kryblice Datum konání : 8. března 2014 Přítomni : dle prezenční listiny Předseda ZO ČZS př. Roza seznámil přítomné

Více

Dobrovolný svazek obcí. Starý Kolín a Hlízov

Dobrovolný svazek obcí. Starý Kolín a Hlízov Dobrovolný svazek obcí Starý Kolín a Hlízov N Á V R H Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T Z A R O K 2 0 0 9 Návrh závěrečného účtu svazku byl zveřejněn na úřední desce obce v elektronické podobě v souladu s 39 zákona

Více

Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ , se sídlem v Prostějově

Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ , se sídlem v Prostějově Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov se sídlem v Prostějově IČ 440 53 851 Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ 440 53 851, se sídlem

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy SRPŠ Obchodní akademie Pardubice, z. s., Štefánikova 325, 530 02 Pardubice Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy Svolavatel a předsedající

Více

OBEC PŘEZLETICE, Veleňská 48, 250 73 Přezletice

OBEC PŘEZLETICE, Veleňská 48, 250 73 Přezletice OBEC PŘEZLETICE, Veleňská 48, 250 73 Přezletice IČ : 00240656 www.prezletice.cz Tel./fax: 286 852 133 e-mail: Tel.: 286 853 333 starosta.prezletice@prezletice.cz Z á v ě r e č n ý ú č e t k 31.12.2012

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion P o d c h l u m í Předseda svazku: PhDr.

Více

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. května 2014 od 15:00 do 15:50 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Vzdělávací materiál. vytvořený v projektu OP VK CZ.1.07/1.5.00/34.0211. Anotace. Nakládání s penězi VY_62_INOVACE_FG0105.

Vzdělávací materiál. vytvořený v projektu OP VK CZ.1.07/1.5.00/34.0211. Anotace. Nakládání s penězi VY_62_INOVACE_FG0105. Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy: Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu: Název projektu: Číslo a název klíčové aktivity: CZ.1.07/1.5.00/34.0211 Zlepšení podmínek

Více

Zápis z jednání shromáždění delegátů Okresní agrární komory pro Okres Chomutov se sídlem Školní 5336, Chomutov, IČ ze dne 6.

Zápis z jednání shromáždění delegátů Okresní agrární komory pro Okres Chomutov se sídlem Školní 5336, Chomutov, IČ ze dne 6. Zápis z jednání shromáždění delegátů Okresní agrární komory pro Okres Chomutov se sídlem Školní 5336, Chomutov, IČ 499 04 485 ze dne 6. dubna 2017 Přítomni dle prezenční listiny Program: 1. Zahájení, uvítání

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

Materiály ke Konferenci PSST 2014

Materiály ke Konferenci PSST 2014 Pražský svaz stolního tenisu Zátopkova 100/2 160 17 Praha 6 - Strahov IČO: 22716670 www.prazskypinec.cz Materiály ke Konferenci PSST 2014 Návrh Jednacího řádu konference PSST 2014 Návrh Volebního řádu

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2009

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2009 DOMOV SLUNEČNÍ DVUR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 47161 JESTŘEBÍ, IČ: 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Česká Federace Kendó

Česká Federace Kendó Zápis z jednání Generálního shromáždění konaného dne 6.3.2010, Praha 6. března 2010 Zasedací místnost fy ComAp, Kundratka 2359/17, Praha 9 Poznámka úvodem: V případě hlasování je v zápise uveden pouze

Více

ZÁPIS ze zasedání Valné Hromady TJ Sokol Zaječice

ZÁPIS ze zasedání Valné Hromady TJ Sokol Zaječice ZÁPIS ze zasedání Valné Hromady TJ Sokol Zaječice konané dne 8.2.2015 v sídle TJ, Zaječice 70, 251 67 Pyšely, IČO: 165 56 305 Zasedání Valné Hromady svolal Výkonný výbor dne 6. ledna 2015. Předsedou Valné

Více

Implementace finanční gramotnosti ve školní praxi. Analýza priorit cílů a jejich realizace při sestavování osobního finančního plánu

Implementace finanční gramotnosti ve školní praxi. Analýza priorit cílů a jejich realizace při sestavování osobního finančního plánu Implementace finanční gramotnosti ve školní praxi Digitální podoba e learningové aplikace 0 (vyuka.iss cheb.cz) Analýza priorit cílů a jejich realizace při sestavování osobního finančního plánu Ing. Radmila

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Počet bytů: 26 NS: 5621

Počet bytů: 26 NS: 5621 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků bytů Kubíkova 18, 20, Brno, se sídlem Kubíkova č. pop. 2294/18, PSČ 628 00 konané dne 9. 11. 2016 v sušárně domu Kubíkova 20 Počet bytů: 26 NS: 5621 Na Shromáždění

Více

Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019

Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019 byl sestaven na základě platné legislativy ČR, v souladu se střednědobým výhledem rozpočtu Ústeckého kraje na období

Více

, ,- 0, , ,-

, ,- 0, , ,- Obec TetČice Palackého 177 664 17 Tetčice Ičo : 44947917 Bankovní spojení: 32125-641/0100 účet zřízen u Komerční Banky Rosice E-mail: obecoiuetcice.cz Závěrečný účet obce Tetčice za rok 2012 Na základě

Více

Heinrichova 24, Brno, 602 00

Heinrichova 24, Brno, 602 00 Heinrichova 24, Brno, 602 00 Vysokoškolský sportovní klub Univerzita Brno IČO:41 60 56 08 Bankovní spojení:13 41 89 03 09/0800 DIČ: CZ41605608 www.vskuniverzitabrno.cz Zápis konference dne 24.5.2012 Řádná

Více

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ I. HOSPODAŘENÍ TĚLOVÝCHOVNÉ JEDNOTY Informace o hospodaření TJ Přeštice 1. Výkonný výbor včele s hospodářem řádně spravuje a hospodaří s majetkem TJ Přeštice tak,

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Mikroregion Stropník Nám. Republiky 5, Duchcov IČ reg. u Krajského úřadu Ústeckého kraje pod č.629/sr/2004/org SO.

Mikroregion Stropník Nám. Republiky 5, Duchcov IČ reg. u Krajského úřadu Ústeckého kraje pod č.629/sr/2004/org SO. Mikroregion Stropník Nám. Republiky 5, 419 01 Duchcov IČ 712 25 340 reg. u Krajského úřadu Ústeckého kraje pod č.629/sr/2004/org SO Závěrečný účet Údaje o ročním hospodaření svazku obcí za rok 2016 (dle

Více

Zápis z veřejného zasedání městského zastupitelstva 16. 12. 2013

Zápis z veřejného zasedání městského zastupitelstva 16. 12. 2013 1 Zápis z veřejného zasedání městského zastupitelstva 16. 12. 2013 Přítomni: Ing. Miroslav Čížek, Jiří Hanč, Luboš Holman, Ing. Eliška Horáčková, Petr Hvězda, Mgr. Vladimír Knížek, Olga Končická, Pavel

Více

Pokladní zpráva České archivní společnosti za období od 1. ledna 2015 do 31. prosince 2015

Pokladní zpráva České archivní společnosti za období od 1. ledna 2015 do 31. prosince 2015 Pokladní zpráva České archivní společnosti za období od 1. ledna 2015 do 31. prosince 2015 Česká archivní společnost v uplynulém roce hospodařila podle rozpočtu schváleného valnou hromadou, která proběhla

Více

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2013

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2013 Pro jednání Výroční konference VOS 2013 Dne: 30. 1. 2013 K bodu programu č.: Název: Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2013 Obsah: Hospodaření v roce 2012 Komentář k hospodaření za rok 2012 Návrh

Více

-1- Zápis č. 31/2018. Ing. Jiří Bareš, Mgr. Martin Menčík, Jiří Bičiště, Ing. Bc. Jaroslav Kostelníček, Ing. Ondřej Trávník

-1- Zápis č. 31/2018. Ing. Jiří Bareš, Mgr. Martin Menčík, Jiří Bičiště, Ing. Bc. Jaroslav Kostelníček, Ing. Ondřej Trávník -1- Zápis č. 31/2018 ze zasedání Zastupitelstva města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 20.6.2018 v 18:00 hodin Kulturní sál hotelu Grand Lázně Bělohrad a.s Pozn.: Zveřejněna

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub Zápis ze schůze občanského sdružení - sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty ze dne 27.4.2014 Účast: počet členů: 14 v čase: 15,05 hod hod Počet členů klubu ke dni 27.4.2014: 70 Kvórum (15% všech členů):

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ NA STEZCE 489, PRAHA 10 SE SÍDLEM NA STEZCE 489/6, 100 00 PRAHA 10 - STRAŠNICE KONANÉHO DNE 18. 3. 2010 OD 17:30 VE ŠKOLNÍ JIDELNĚ GYMNÁZIA OMSKÁ, OMSKÁ

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

1) úvod ) plnění rozpočtu příjmů ) plnění rozpočtu výdajů ) plnění rozpočtu financování ) rozpočtové opatření...

1) úvod ) plnění rozpočtu příjmů ) plnění rozpočtu výdajů ) plnění rozpočtu financování ) rozpočtové opatření... Návrh Závěrečného účtu DSO Čistší střední Podyjí za rok 2017 dle 39 odst. 6 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů 1) úvod... 2 2) plnění rozpočtu

Více

Stanovy občanského sdružení ErnetFree dle zákona č.83/1990 Sb. o sdružování občanů

Stanovy občanského sdružení ErnetFree dle zákona č.83/1990 Sb. o sdružování občanů Stanovy občanského sdružení ErnetFree dle zákona č.83/1990 Sb. o sdružování občanů Čl. 1 Základní ustanovení 1) Sdružení má název: ErnetFree (dále jen sdružení ). 2) Sdružení je právnickou osobou ve smyslu

Více

Stanovy občanského sdružení ErnetFree

Stanovy občanského sdružení ErnetFree Stanovy občanského sdružení ErnetFree dle zákona č.83/1990 Sb. o sdružování občanů platný k 1.9.2005 1 Čl. 1 Základní ustanovení 1) Sdružení má název: ErnetFree (dále jen sdružení ). 2) Sdružení je právnickou

Více

STANOVY SPOLKU SPOLEK RODIČŮ A PŘÁTEL GYMNÁZIA PŘI GYMNÁZIU, PRAHA 4, POSTUPICKÁ 3150, Článek I Úvodní ustanovení

STANOVY SPOLKU SPOLEK RODIČŮ A PŘÁTEL GYMNÁZIA PŘI GYMNÁZIU, PRAHA 4, POSTUPICKÁ 3150, Článek I Úvodní ustanovení STANOVY SPOLKU SPOLEK RODIČŮ A PŘÁTEL GYMNÁZIA PŘI GYMNÁZIU, PRAHA 4, POSTUPICKÁ 3150, 141 00 Článek I Úvodní ustanovení 1. Název spolku: Spolek rodičů a přátel gymnázia při Gymnáziu, Praha 4, Postupická

Více

Komentář k výsledkům hospodaření MČ Brno Jundrov za rok 2014

Komentář k výsledkům hospodaření MČ Brno Jundrov za rok 2014 Komentář k výsledkům hospodaření MČ Brno Jundrov za rok 2014 červen 2015 Zpracovala: Bc. Jana Zelinková, vedoucí Odboru finančního a majetkového, ÚMČ Brno Jundrov Hospodaření městské části Brno Jundrov

Více

Mikroregion Kutnohorsko

Mikroregion Kutnohorsko MIKROREGION KUTNOHORSKO Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T Z A R O K 2 0 0 9 Návrh závěrečného účtu svazku byl zveřejněn na úřední desce obce v elektronické podobě

Více

Z á p i s. o členské schůzi. DRUŽSTVA DLA, družstvo v likvidaci

Z á p i s. o členské schůzi. DRUŽSTVA DLA, družstvo v likvidaci Z á p i s o členské schůzi DRUŽSTVA DLA, družstvo v likvidaci konané dne 7. června 2013 1 Z á p i s o členské schůzi DRUŽSTVA DLA, družstvo v likvidaci konané dne 7. 6. 2013 v Nymburce v malém sále Obecního

Více

Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017

Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017 Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017 Přítomni : podle prezenční listiny uložené u manažera Svazku obcí Přítomno /při zahájení/ : 17 = 45 hlasů město

Více

Kanice 221, 664 01 Bílovice nad Svitavou ZASEDÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU

Kanice 221, 664 01 Bílovice nad Svitavou ZASEDÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU ZASEDÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU datum: 5. 6. 2012 místo: Fryčajova 37, Brno Přítomni: Radim Vašík, František Košvica, Kateřina Nedbalcová Nepřítomni: - Zapisovatel: Radim Vašík Výkonný výbor je usnášeníschopný

Více

STAVOVSKÝ PŘEDPIS č. 17 ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY FINANČNÍ ŘÁD ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY. ČÁST I Obecná ustanovení 1 Předmět a rozsah úpravy

STAVOVSKÝ PŘEDPIS č. 17 ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY FINANČNÍ ŘÁD ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY. ČÁST I Obecná ustanovení 1 Předmět a rozsah úpravy STAVOVSKÝ PŘEDPIS č. 17 ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY Představenstvo České lékařské komory podle zákona č. 220/1991 Sb. o České lékařské komoře, České stomatologické komoře, České lékárnické komoře (dále jen zákon

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konané dne

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konané dne Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konané dne 21. 9. 2016 Program: 1. Zahájení schválení programu, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu 2. Volba mandátové komise 3. Schválení stanov

Více

Shromáždění delegátů Krajského svazu juda Karlovarského kraje. zápis ze dne 21.11.2014

Shromáždění delegátů Krajského svazu juda Karlovarského kraje. zápis ze dne 21.11.2014 Shromáždění delegátů Krajského svazu juda Karlovarského kraje zápis ze dne 21.11.2014 Program: Zahájení Volba řídícího shromáždění Volba mandátové a volební komise Volba zapisovatele a dvou ověřovatelů

Více

SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, Praha 2 IČO:

SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, Praha 2 IČO: SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, 121 24 Praha 2 IČO: 22733451 Zápis z Členské schůze SK pražských hasičů, z. s. Datum zpracování: 23. 10. 2015 Počet listů: 7 Počet příloh: 6 Datum a místo konání

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub Zápis z členské schůze občanského sdružení - sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty ze dne 20.04.2008 Účast: počet členů: 12 v čase: 14,40 hod 13 v čase: 14,50 hod 14 v čase: 15,00 hod Kvórum (15% všech

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těšovice IČ: 00670715

Více

Z Á P I S. z členské schůze. Název spolku: Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Frýdlant nad Ostravicí (dále jen ČRS MO Frýdlant n. O.

Z Á P I S. z členské schůze. Název spolku: Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Frýdlant nad Ostravicí (dále jen ČRS MO Frýdlant n. O. Z Á P I S z členské schůze Název spolku: Název orgánu: Doba zasedání: Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Frýdlant nad Ostravicí (dále jen ČRS MO Frýdlant n. O.) členská schůze 05. března 2017

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET SVAZKU OBCÍ DYJE ZA ROK Závěrečný účet svazku byl schválen výborem svazku , usnesením č. 81/2017.

ZÁVĚREČNÝ ÚČET SVAZKU OBCÍ DYJE ZA ROK Závěrečný účet svazku byl schválen výborem svazku , usnesením č. 81/2017. ZÁVĚREČNÝ ÚČET SVAZKU OBCÍ DYJE ZA ROK 2016 Závěrečný účet svazku byl schválen výborem svazku 21.6.2017, usnesením č. 81/2017. Svazek obcí Dyje Hrádek 16 671 27 Hrádek u Znojma Závěrečný účet Svazku obcí

Více

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne OBEC JENČICE Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne 18.12.2017 Zasedání se konalo na sále KD v Jenčicích od 17.00 hod. Přítomno: 7 členů ZO - Josef Jalovecký, Hana Háková, Ing. Jiří Beneš, Jiří

Více

Předsedající navrhl jako navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka Návrh usnesení : ZO Sadov schvaluje navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka.

Předsedající navrhl jako navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka Návrh usnesení : ZO Sadov schvaluje navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka. Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin v KD Sadov Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více