Pravidla rady města č.2/2014, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pravidla rady města č.2/2014, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu"

Transkript

1 Město Postoloprty Pravidla rady města č.2/2014, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Článek I. Obecná ustanovení 1. Tato pravidla upravují zásady a postupy města Postoloprty a příspěvkových organizací pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ( 12 odst. 3) podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o veřejných zakázkách ) a jsou financovány z rozpočtu města Postoloprty. Pravidla stanovují postupy realizace veřejných zakázek malého rozsahu podle 18 odst. 5 tohoto zákona v podmínkách města Postoloprty. Rovněž upravují závazný postup zadavatelů zakázek, směřující k uzavření smluv, k jejich provedení a současně upřesňují okolnosti zadávání zakázek v podmínkách města Postoloprty. 2. Město Postoloprty je veřejným zadavatelem veřejných zakázek ve smyslu zákona o veřejných zakázkách, který prostřednictvím pověřené osoby (příslušného zaměstnance města, organizace nebo zařízení města Postoloprty) realizuje zadávání zakázky dle těchto pravidel. 3. Veřejnou zakázkou se rozumí zakázka realizovaná na základě smlouvy mezi zadavatelem a jedním či více dodavateli, jejímž předmětem je úplatné poskytnutí dodávek či služeb nebo úplatné provedení stavebních prací. Veřejná zakázka, kterou je zadavatel povinen zadat podle zákona o veřejných zakázkách musí být realizována na základě písemné smlouvy, či objednávky. Profilem zadavatele se rozumí elektronický nástroj, prostřednictvím kterého zadavatel uveřejňuje informace a dokumenty ke svým veřejným zakázkám způsobem, který umožňuje neomezený a přímý dálkový přístup, a jehož internetová adresa je uveřejněna ve Věstníku veřejných zakázek. 4. Všechny pověřené osoby vykonávající dle dalších ustanovení této směrnice úkony zadavatele jsou povinny při zadávání veřejných zakázek dodržovat zásady transparentnosti, rovného zacházení a zákazu diskriminace. 5. Zakázku lze zadat pouze v případě, pokud její plnění je v souladu se schváleným nebo upraveným rozpočtem města, případně se schválenými programy, projekty nebo jinými rozhodnutími, upravujícími plnění úkolů města za současného zajištění finančního krytí zakázky. Článek II. Úvodní ustanovení 1. Veřejné zakázky malého rozsahu není zadavatel povinen zadávat podle zákona o veřejných zakázkách, zadavatel je však povinen při svém postupu při jejich zadávání dodržovat zásady transparentnosti, rovného zacházení a zákazu diskriminace. 2. Zadavatel nesmí rozdělit předmět veřejné zakázky tak, aby tím došlo k úmyslnému snížení předpokládané hodnoty pod finanční limity nebo do kategorie veřejných zakázek malého rozsahu Strana 1 (celkem 8)

2 3. Veřejnou zakázkou malého rozsahu se rozumí veřejná zakázka, jejíž předpokládaná hodnota nedosáhne v případě veřejné zakázky na dodávky nebo veřejné zakázky na služby ,- Kč bez daně z přidané hodnoty nebo v případě veřejné zakázky na stavební práce ,- Kč bez daně z přidané hodnoty. Pro účely těchto zásad platí, že dále uváděnými finančními částkami se rozumí ceny bez daně z přidané hodnoty. 4. Veřejné zakázky malého rozsahu se podle výše jejich předpokládané hodnoty (bez daně z přidané hodnoty) dělí na tyto kategorie zakázek malého rozsahu: a) I. kategorie do ,- Kč na služby a dodávky do ,- Kč v případě stavebních prací včetně projektových dokumentací b) II. kategorie od ,- Kč do ,- Kč na služby a dodávky od ,- Kč do ,- Kč v případě stavebních prací c) III. kategorie od ,- Kč do ,- Kč na služby a dodávky od ,-Kč do ,- Kč v případě stavebních prací Článek III. Zadávání zakázek malého rozsahu I. kategorie (do ,- Kč na služby a dodávky; do ,- Kč na stavební práce) 1. O rozsahu a zadání zakázky malého rozsahu I. kategorie rozhoduje pověřená osoba. 2. Pověřená osoba může rozhodovat o přímém zadání zakázky nepřesahující výši předpokládané hodnoty zakázky malého rozsahu I. kategorie pouze za cenu v místě obvyklou, při tom je povinna vycházet z informací na trhu a ze svých zkušeností. 3. Příslušnou smlouvu podepisuje dle vnitřní směrnice osoba k tomu pověřená a odpovídá za její věcnou správnost. Za smlouvu se považuje i dodavatelem akceptovaná objednávka. 4. Pověřená osoba zajistí vedení řádné evidence zadávání zakázek malého rozsahu I. kategorie a její archivaci po dobu 5 let. 5. Vedoucí odboru provede na veřejnou zakázku poptávkové řízení, kdy osloví alespoň 3 subjekty k podání nabídky. Zajistí vedení přehledné evidence a archivace cenových nabídek k zakázce, a dále provedení jednoduchého vyhodnocení s prioritou nejnižší ceny. Vyhodnocení nebude předkládáno ke schválení radě města. 6. Pověřenou osobou k zadávání zakázek dle článku III. těchto pravidel jsou vedoucí odborů, ředitelé příspěvkových organizací města, ředitelé organizačních složek města nebo jiná osoba pověřená vedením města. Článek IV. Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu II. kategorie od ,- Kč do ,- Kč na služby a dodávky od ,- Kč do ,- Kč na stavební práce 1. Návrh rozsahu zakázky a zadání zakázky stanovuje vedoucí odboru po projednání s vedením města Strana 2 (celkem 8)

3 2. O zahájení zadávacího řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu II. kategorie rozhoduje vedení města podle schváleného rozpočtu města. 3. Oznámení či výzva o zahájení zadávacího řízení či záměru jej zahájit musí být shodná pro všechny dodavatele a obsahuje : a) identifikační údaje zadavatele (město Postoloprty) b) informaci o druhu a předmětu zakázky (vymezení předmětu zakázky) c) zadávací dokumentaci nebo podmínky přístupu či poskytnutí zadávací dokumentace (týká se převážně stavebních zakázek) d) lhůtu a místo pro podání nabídek e) požadavky na prokázání splnění kvalifikace f) údaje o hodnotících kritériích, pokud nejsou uvedeny v zadávací dokumentaci g) zadávací lhůtu stanoví se délka lhůty nebo její konec datem i) způsob a místo podání nabídek 4. V oznámení či výzvě o zahájení zadávacího řízení či záměru jej zahájit je dále možné uvést další doplňující, popřípadě upřesňující popis zakázky např. : a) datum vyhodnocení nabídek b) návrh příslušné smlouvy včetně platebních podmínek c) popis průběhu řízení (způsob doručení a označení nabídky, vyhodnocení nabídek, realizace zakázky, právo zrušit zakázku a právo nepřijmout žádnou nabídku, způsob vyhodnocení zakázky) a. kontaktní osobu zadavatele (jméno a příjmení, zařazení, telefonické a ové spojení) b. doložení těchto dokladů : prokázání příslušného oprávnění k podnikání (výpis z obchodního či živnostenského rejstříku či jiné evidence, pokud v ní má být dodavatel zapsán podle zvláštních právních předpisů); oprávnění k podnikání doloží v prosté kopii vybraným uchazečem před podpisem smlouvy prokázání oprávnění k podnikání (např. předložení živnostenského listu) včetně předložení výpisu z obchodního rejstříku či jiné evidence (pokud v ní má být dodavatel zapsán podle zvláštních právních předpisů) ne starší 90 dnů oprávnění k podnikání může doložit ve stejnopise nebo v úředně ověřené kopii čestné prohlášení dodavatele (viz příloha těchto pravidel) o tom, že splňuje následující kritéria (u právnické osoby podepsané osobou oprávněnou jednat jejím jménem), především pak: i. není v likvidaci ( jde-li o právnickou osobu) ii. v uplynulých 3 letech proti němu nebyl prohlášen konkurs nebo konkurs nebyl zrušen pro nedostatek majetku iii. nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky iv. nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, nebo na pojistném a na penále na sociální zabezpečení, příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, s výjimkou případů, kdy bylo povoleno splácení ve splátkách a není prodlení se splácením splátek čestné prohlášení dodavatele (viz příloha těchto pravidel) o tom, že nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin nebo došlo k zahlazení odsouzení trestného činu, jehož skutkové podstata, souvisí s předmětem podnikání, jde-li o fyzickou osobu, jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat a prohlášení učinit statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, - 3 -Strana 3 (celkem 8)

4 vedoucí složky zahraniční právnické osoby nebo statutárním orgánem pověřený zástupce c. čestné prohlášení, že uchazeč není vůči městu Postoloprty v prodlení s plněním povinností d. prohlášení uchazeče, že souhlasí se zveřejněním hodnocení nabídek včetně smlouvy e. možnost variantního řešení, pokud ji v zadání zadavatel nevyloučí f. možnost od zadávacího řízení ze strany zadavatele ustoupit. 5. Vedoucí odboru, který realizuje zadávací řízení, může v oznámení či ve výzvě o záměru zahájení zadávacího řízení podle bodu 4 stanovit další zadávací podmínky, které musí být shodné pro všechny dodavatele. 6. Oznámení či výzva o záměru zahájit zadávací řízení musí být učiněno dodavatelům v počtu odpovídajícímu velikosti a druhu veřejné zakázky, nejméně však třem dodavatelům. O výjimce může rozhodnout rada města. Zadavatel vyzve k předložení nabídky pouze takové uchazeče, o kterých má informace, že jejich předmět podnikání, kapacity a schopnosti odpovídají předmětu plnění veřejné zakázky. 7. Oznámení či výzva o záměru zahájit zadávací řízení musí být zveřejněno na internetových stránkách města a na úřední desce města nejméně 10 kalendářních dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek. V případě, že to bude technicky možné, bude na internetových stránkách města zveřejněna rovněž kompletní zadávací dokumentace veřejné zakázky. O výjimce může rozhodnout rada města. Zveřejnění je povinen zajistit vedoucí odboru, který zakázku zadává. 8. Zadávací podklady mohou být dle dohody zaslány písemně, nebo osobě předány proti podpisu. Za správnost a úplnost zadávací dokumentace odpovídá vedoucí odboru, který veřejnou zakázku zadává. 9. Rada města jmenuje komisi pro otevírání obálek a posouzení nabídek, která musí mít nejméně tři členy (lichý počet), jejím členem musí být vedoucí odboru, který veřejnou zakázku zadává nebo jiný pracovník (referent) odboru. 10. Vedoucí odboru, který zadává veřejnou zakázku, zajistí do 7 dnů po uplynutí lhůty pro podání nabídek otevření obálek komisí. Komise v 1. kole hodnocení nabídek provede nejprve formální kontrolu došlých nabídek. Je-li zjištěno, že nabídka neobsahuje všechny požadované přílohy a náležitosti, vyzve vedoucí odboru (případně referent odboru) písemně (poštou, datovou schránkou či em) uchazeče o veřejnou zakázku malého rozsahu o doplnění nabídky nejpozději do 5 dnů od obdržení výzvy. Nedodá-li zájemce o veřejnou zakázku doplnění nabídky v uvedeném termínu, vyloučí komise nabídku z hodnocení. Nabídku, která nebude obsahovat nabídkovou cenu vyloučí komise ihned, bez možnosti doplnit tento údaj v náhradním termínu. O formální kontrole otevírání obálek bude pořízen krátký zápis pouze v případě, že komise zjistí nedostatky v došlých nabídkách a bude požadovat doplnění nabídky. 11. Druhé kolo hodnocení nabídek svolá vedoucí odboru (případně referent odboru) ihned po uvedeném termínu možného doplnění nabídky. Komise poté provede posouzení doručených nabídek a pořízení písemného zápisu o hodnocení nabídek. Písemný zápis v přehledně zpracované formě (hodnotící tabulka) vedoucí odboru (případně referent odboru) předloží na nejbližším jednání rady města, pokud vedení města nestanoví jinak. V případě, že nabídky budou po formální stránce v pořádku, může proběhnout 1. a 2. kolo hodnocení nabídek současně Strana 4 (celkem 8)

5 V zápise o otevírání obálek a posouzení nabídek musí být uveden : a) seznam oslovených uchazečů b) seznam uchazečů, kteří se do výběrového řízení přihlásili v pořadí dle doby doručení c) posouzení hodnocení nabídek (např. nabídková cena, záruční doba a jiné záruky, další hodnotící kritéria stanovená v oznámení o zahájení zadávacího řízení či záměru jej zahájit, další skutečnosti rozhodné pro hodnocení nabídek např. zda uchazeč nebo nabídka nesplňuje zadávací podmínky či neobsahuje požadované náležitosti) d) výsledek hodnocení a stručný popis hodnocení, příp. výhrada nezadání zakázky e) podpisy členů komise V případě předložení nabídek radě města bude v materiálech uveden odkaz na další listiny související se zakázkou s tím, že tyto jsou k dispozici k nahlédnutí na odboru, který veřejnou zakázku zadává. Další listiny budou do materiálů pro jednání rady města zařazeny podle pokynů vedení města. 12. O výběru nejvhodnější nabídky dodavatele rozhoduje rada města dle svěřených gescí na základě doporučení hodnotící komise. Rada města také schvaluje smlouvu a ukládá starostovi úkol smlouvu podepsat. Evidence těchto rozhodnutí jsou součástí složky výběrového řízení a jejich archivace je po dobu 5 let. 13. Vedoucí odboru, který veřejnou zakázku zadával, je povinen: a) zajistit oznámení výsledku zadávacího řízení všem uchazečům řízení neprodleně po rozhodnutí rady města či zastupitelstva města. b) zveřejnit uzavřenou smlouvu na zakázku na webových stránkách města c) u smlouvy na veřejnou zakázku s předmětem plnění přesahujícím ,- Kč bez DPH je povinen vedoucí odboru zajistit zveřejnění smlouvy na profilu zadavatele ve lhůtě do 15 dnů od jejího uzavření. 14. Smlouvy na zakázky předkládá k podpisu starostovi města vedoucí odboru, který veřejnou zakázku zadal. Vedoucí odboru odpovídá za věcnou správnost smluv i za jejich plnění. Článek V. Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu III.kategorie od ,- Kč do ,- Kč na služby a dodávky od ,- Kč do ,- Kč na stavební práce 1. Zásady a postupy pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu II. kategorie platí i pro zadávání malých veřejných zakázek III. kategorie, není-li v tomto článku stanoveno jinak. 2. Oznámení či výzva o záměru zahájit zadávací řízení musí být učiněno dodavatelům v počtu odpovídajícímu velikosti a druhu zásilky, nejméně však čtyřem dodavatelům. O výjimce může rozhodnout rada města. 3. Oznámení či výzva o záměru zahájit zadávací řízení musí být zveřejněno na internetových stránkách města a na úřední desce města nejméně 15 kalendářních dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek. V případě, že to bude technicky možné, musí být na internetových stránkách města zveřejněna rovněž kompletní - 5 -Strana 5 (celkem 8)

6 zadávací dokumentace veřejné zakázky. O výjimce může rozhodnout rada města. Zveřejnění je povinen zajistit vedoucí odboru, který zakázku zadává. 4. Rada města jmenuje nejméně 5 člennou komisi pro otevírání obálek a posouzení nabídek (dále jen komise), komise musí mít vždy lichý počet členů, členem hodnotící komise je vedoucí odboru, který veřejnou zakázku zadal, a osoby se znalostmi příslušného oboru. Komise provede posouzení nabídek dle čl. IV. odst. 3 a 4, hodnocení nabídek a sestaví pořadí uchazečů dle platných hodnotících kritérií (uchazeč s nejvýhodnější nabídkou bude označen číslem 1). 5. O výběru nejvhodnější nabídky rozhodne rada města usnesením na základě doporučení hodnotící komise. Článek VI. Společná ustanovení 1. O způsobu zadání zakázky rozhodne výše budoucího závazku uvedeného bez daně z přidané hodnoty. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky v zadávacích podmínkách a cena ve smluvních ujednáních jsou vždy navrhovány jako maximální a nejvýše přípustné. 2. V případě předpokladu čerpání grantových či dotačních titulů k plnění zakázky, bude smlouva na zakázku obsahovat ujednání, kde se dodavatel zaváže k převzetí závazku případného vrácení finančních prostředků a finančního postihu z důvodu způsobených na straně dodavatele. 3. Dokumentace k zakázkám dle čl. IV. a V. se archivuje minimálně po dobu 5 let, u dotací 10 let, přičemž bude obsahovat : a) zadávací podmínky zakázky b) předložené nabídky c) kopie smlouvy o dílo d) stavební deník a fotodokumentace (pokud jsou vedeny) e) předávací protokol f) případně další sjednané dokumenty 4. Zadání zakázky odlišně od těchto pravidel (vč. přímého zadání zakázky bez předchozího výběrového řízení) může schválit rada města ve výjimečných případech. Důvody uvede rada města v zápise ze schůze. 5. Zásady a postupy upravené těmito pravidly se nevztahují na pořizování drobného spotřebního materiálu (a to v objemu jednoho nákupu do ,- Kč.) 6. Zakázky ošetřené těmito pravidly budou vždy zadávány v souladu se schváleným rozpočtem města. 7. Tato pravidla se nepoužijí v případech, kdy je na veřejnou zakázku vydán příslib či rozhodnutí o obdržení dotace financované ze státního rozpočtu, rozpočtů EU či dalších dotačních programů a zadávání zakázek v rámci těchto projektů se zároveň řídí vlastními pravidly dotačního titulu Strana 6 (celkem 8)

7 Článek VII. Závěrečná ustanovení 1. Zadávání zakázek zahájené před účinností těchto pravidel se dokončí podle vnitřních předpisů platných v době zahájení. 2. Nabytím účinnosti těchto pravidel se ruší Pravidla Rady města Postoloprty č. 02/2012 o zadávání zakázek malého rozsahu, která byla schválena usnesením Rady města Postoloprty č. 1063/2012 ze dne 10. ledna a upravena usn. RM Postoloprty č. 1605/2012 ze dne a usn. RM Postoloprty č. 3086/2013 ze dne Tato pravidla byla schválena na 97. schůzi rady města Postoloprty dne usnesením číslo 4010 / 2014 a nabývají účinnosti dnem schválení. V Postoloprtech dne Miroslav Solar v. r. Václav Ibl v. r. místostarosta starosta města - 7 -Strana 7 (celkem 8)

8 Příloha vzor čestného prohlášení uchazeče o veřejnou zakázku malého rozsahu Č E S T N É P R O H L Á Š E N Í uchazeče o veřejnou zakázku malého rozsahu: název veřejné zakázky malého rozsahu Jméno uchazeče/název: Sídlo: IČ: V rámci splnění kvalifikačních předpokladů na výše uvedenou veřejnou zakázku malého rozsahu prohlašuji, že uchazeč: 1) není v likvidaci; 2) nebyl proti němu v uplynulých 3 letech prohlášen konkurs nebo konkurs nebyl zrušen pro nedostatek majetku; 3) není zapsán v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek; 4) nemá v evidenci daní ke dni podání nabídky zachyceny daňové nedoplatky; 5) nemá ke dni podání nabídky nedoplatek na pojistném a na penále na veřejném zdravotním pojištění, nebo na pojistném a na penále na sociálním zabezpečením, příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, s výjimkou případů, kdy bylo povoleno splácení ve splátkách a není prodlení se splácením splátek; 6) nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání, jde-li o fyzickou osobu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu; 7) není v prodlení s plněním povinností vůči městu Postoloprty, jeho příspěvkovým organizacím a organizačním složkám; 8) souhlasí s uveřejněním hodnocení nabídek a uzavřené smlouvy na internetových stránkách zadavatele. 9) se v plném rozsahu seznámil se zadáním díla a jeho rozsahem; jsou mu známy technické, kvalitativní a jiné podmínky stanovené v zadání, nezbytné k realizaci díla a disponuje takovými odbornými znalostmi, zkušenostmi a kapacitami, které jsou k provedení díla nezbytné. Níže podepsaná osoba prohlašuje, že všechny uvedené údaje jsou pravdivé. V... dne... Jméno, příjmení osoby oprávněné jednat za uchazeče:... Podpis (razítko): - 8 -Strana 8 (celkem 8)

PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice 2/2015 PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC SELETICE Vypracoval: Mgr. Bc. Zdeněk Havlík, starosta Obec: Seletice Adresa: Seletice 139, 28934 Rožďalovice

Více

Organizace: OBEC KEBLOV Sídlo: Keblov 75, Čechtice IČ: SMĚRNICE K ZADÁVANÍ ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

Organizace: OBEC KEBLOV Sídlo: Keblov 75, Čechtice IČ: SMĚRNICE K ZADÁVANÍ ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Organizace: OBEC KEBLOV Sídlo: Keblov 75, 257 65 Čechtice IČ: 00231975 SMĚRNICE K ZADÁVANÍ ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec Keblov Obec : KEBLOV Adresa :

Více

Obec Lužec nad Vltavou

Obec Lužec nad Vltavou Obec Lužec nad Vltavou Směrnice č. 2/2012 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnici zpracoval: Patrik Rollo Datum zpracování: 13.11.2012 Směrnici schválilo: Zastupitelstvo obce Lužec nad Vltavou

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce LIPOVICE Úvodní ustanovení Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého

Více

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona č.

Více

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín VNITŘNí SMĚRNICE č.4/2013 Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst.6 zák.č.

Více

Obec Trubín. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Obec Trubín. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec Trubín Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 1 Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek

Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek Článek I. Základní ustanovení 1. Postupy při zadávání veřejných zakázek a soutěž o návrh jsou upraveny

Více

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC ČEJKOVICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Zpracoval: Kontroloval: Schválil: Platnost od: 2. 1. 2019 Účinnost od: 1. 1. 2019 Mgr. Šotkovská Helena Sedlačíková Zdenka ZO usnesením

Více

VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014

VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014 VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014 SMĚRNICE PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU MĚSTYSE PŘÍDOLÍ Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Směrnice č.1/2016 obce Černovice, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č.1/2016 obce Černovice, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice č.1/2016 obce Černovice, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec: Černovice Adresa: Černovice 113 679 75 Černovice Směrnici zpracoval: Ludmila Kšicová, účetní Směrnici schválil: Jaroslav

Více

Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2011

Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2011 Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona č. 137/2006

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka 4 OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Směrnice č. 1/2015, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Č.j.:Kyselka/13/15/KY Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek

Více

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST I PŘEDMĚT ÚPRAVY, POJMY, SOUVISEJÍCÍ PŘEDPISY A AKTY PŘEDMĚT A CÍL ÚPRAVY

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST I PŘEDMĚT ÚPRAVY, POJMY, SOUVISEJÍCÍ PŘEDPISY A AKTY PŘEDMĚT A CÍL ÚPRAVY SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST I PŘEDMĚT ÚPRAVY, POJMY, SOUVISEJÍCÍ PŘEDPISY A AKTY PŘEDMĚT A CÍL ÚPRAVY 1. Tato směrnice upravuje postup veřejného zadavatele obce Lány (dále

Více

O B EC O k ř í n e k. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl.1 Předmět úpravy a působnost

O B EC O k ř í n e k. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl.1 Předmět úpravy a působnost O B EC O k ř í n e k Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl.1 Předmět úpravy a působnost 1.1. Tato směrnice je vnitřním předpisem obce OKŘÍNEK jakožto veřejného zadavatele, a upravuje

Více

Směrnice č.2. obce Krakovec, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č.2. obce Krakovec, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice č.2. obce Krakovec, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBEC Krakovec Krakovec 46 pošta Petrovice 270 35 IČO: 00639893 Datum zpracování: 9.9.2015 Směrnice nabývá účinnosti: 25.9.2015 1.

Více

Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, Votice. Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, Votice. Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tento obrázek nyní nelze zobrazit. Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, 259 17 Votice Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice Účinnost od Vydání Výtisk číslo Počet listů Počet příloh

Více

Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2013

Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2013 Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2013 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Zastupitelstvo obce Lobendava vydává dne 23. 9. 2013 na základě ustanovení 2 odst.2písm.c) a 18 odst.3zákona č.137/2006sb.,

Více

Město Městec Králové. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl.1 Předmět úpravy a působnost

Město Městec Králové. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl.1 Předmět úpravy a působnost Město Městec Králové Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl.1 Předmět úpravy a působnost 1.1. Tato směrnice je vnitřním předpisem Města Městec Králové jakožto veřejného zadavatele, a upravuje

Více

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC RAČICE Adresa: Račice č.p. 65 IČ: 16981901 Směrnici zpracovala : Bc. Pavlína Plimlová, DiS. Směrnici schválilo: Zastupitelstvo Obce Račice Vydalo: Zastupitelstvo

Více

Dobrovolný svazek obcí ORP Příbram (dále jen svazek) ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění stanoví

Dobrovolný svazek obcí ORP Příbram (dále jen svazek) ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění stanoví Vnitřní směrnice Číslo: 5 Počet stran: 3 Zpracovala: Balounová Datum vydání 1.11.2015 Účinnost od 1.11.2015 Organizace: Dobrovolný svazek obcí ORP Příbram Zámeček-Ernestinum Tyršova 106 261 01 Příbram

Více

OBEC ČÍMĚŘ. Dodatek č. 1

OBEC ČÍMĚŘ. Dodatek č. 1 OBEC ČÍMĚŘ Dodatek č. 1 KE VNITŘNÍ SMĚRNICI č. 2/2007 P R O EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZA KÁZE K A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZE K MALÉHO R O ZS A HU OBCÍ ČÍMĚŘ ze dne 1.9.2007 čl. I. Tímto dodatkem se mění ustanovení

Více

Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence

Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST PRVNÍ Článek I. Základní ustanovení 1. Postupy při zadávání veřejných zakázek a soutěž o

Více

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Zodpovídá: odbor správy majetku

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Zodpovídá: odbor správy majetku Poř. č.:49.13 MĚSTO TURNOV Antonína Dvořáka 335 Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od 1. 2. 2016 Zodpovídá: odbor správy majetku Článek I. Základní vymezení 1) Tato směrnice

Více

Město Benešov nad Ploučnicí ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK. Vnitřní směrnice č. 1/2014 ČÁST PRVNÍ. Článek I. Základní ustanovení

Město Benešov nad Ploučnicí ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK. Vnitřní směrnice č. 1/2014 ČÁST PRVNÍ. Článek I. Základní ustanovení Město Benešov nad Ploučnicí Vnitřní směrnice č. 1/2014 ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ČÁST PRVNÍ Článek I. Základní ustanovení 1. Tato směrnice v plném rozsahu nahrazuje vnitřní směrnici

Více

Směrnice č. 3/2012 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Obce Hrušky

Směrnice č. 3/2012 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Obce Hrušky Směrnice č. 3/2012 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Hrušky Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

SMĚRNICE Č. 24. I. Základní ustanovení

SMĚRNICE Č. 24. I. Základní ustanovení SMĚRNICE Č. 24 O pravomocech a postupech při finančních výdajích z rozpočtu obce, včetně zadávání veřejných zakázek Datum schválení zastupitelstvem: 11. 02. 2015 Směrnice nabývá účinnost: 01. 03. 2015

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Město Benešov nad Ploučnicí Vnitřní směrnice č. 1/2011 ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ČÁST PRVNÍ Článek I. Základní ustanovení 1. Postupy při zadávání veřejných zakázek a soutěž o návrh

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Vejvanov konané dne na obecním úřadě Vejvanov od 18,00 hod.

Zápis z jednání zastupitelstva obce Vejvanov konané dne na obecním úřadě Vejvanov od 18,00 hod. Zápis z jednání zastupitelstva obce Vejvanov konané dne 11.8.2014 na obecním úřadě Vejvanov od 18,00 hod. Přítomni: Špilar L., Fijala J., Hübnerová M., Tikalová J., Záhrobský V., Plichtik P.,Faitová M.

Více

Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBCE LUŽICE

Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBCE LUŽICE Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBCE LUŽICE 1. Obecná ustanovení 1.1. Směrnice je upravena v souladu s těmito právními předpisy: zákon č. 134/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázkách

Více

v y z ý v á dodávka průmyslových hnojiv na rok 2012

v y z ý v á dodávka průmyslových hnojiv na rok 2012 Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace 533 14 KLADRUBY NAD LABEM IČ 72048972 Zadavatel Vás v souladu s 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve

Více

Výměna elektroinstalace v multifunkční budově

Výměna elektroinstalace v multifunkční budově OBEC SLATINA Slatina 50 410 02 Slatina Výzva k podání nabídek zakázky malého rozsahu na stavební práce Výměna elektroinstalace v multifunkční budově 1. Zadavatel zakázky název: OBEC Slatina sídlo: Slatina

Více

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Poř. č.:49.02 MĚSTO TURNOV Antonína Dvořáka 335 Zodpovídá: odbor kontroly Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od 13.12.2006 Článek I. Základní vymezení 1) Tato směrnice popisuje

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: VENKOVNÍ HODINY veřejná zakázka malého rozsahu následující

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: REKONSTRUKCE VO BUDIMĚŘICE - ZÁPAD veřejná zakázka malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, Votice. Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, Votice. Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, 259 17 Votice Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice Účinnost od Vydání Výtisk číslo Počet listů Počet příloh Správce dokumentu S 1/2017 4. 4.

Více

Vnitřní směrnice č.1/2008 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. I Předmět úpravy

Vnitřní směrnice č.1/2008 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. I Předmět úpravy Vnitřní směrnice č.1/2008 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl. I Předmět úpravy 1. Tato směrnice upravuje postup Obce Sytno (dále jen "zadavatel") při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: RIDER veřejná zakázka malého rozsahu následující kategorie,

Více

Zadání veřejné zakázky

Zadání veřejné zakázky Zadání veřejné zakázky Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Ing.Zdeňkem Slováčkem, ředitelem Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky: Správa a údržba počítačové

Více

Dodání malotraktoru pro sečení trávy

Dodání malotraktoru pro sečení trávy Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 1/2014 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: Dodání malotraktoru pro sečení trávy veřejná zakázka malého

Více

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Zodpovídá: odbor správy majetku

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Zodpovídá: odbor správy majetku Poř. č.:49.08 MĚSTO TURNOV Antonína Dvořáka 335 Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od 1.4.2012 Zodpovídá: odbor správy majetku Článek I. Základní vymezení 1) Tato směrnice popisuje

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Zadávání zakázek malého rozsahu

Zadávání zakázek malého rozsahu Zadávání zakázek malého rozsahu 1) Za zakázku se považuje zakázka na dodávky, nebo služby, kterou zadává zadavatel, a u níž předpokládaná cena předmětu zakázky nedosáhne 2.000.000,- Kč (bez DPH). Předmět

Více

OBEC BYSTŘICE SMĚRNICE Č. 1/2013 SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCE BYSTŘICE

OBEC BYSTŘICE SMĚRNICE Č. 1/2013 SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCE BYSTŘICE OBEC BYSTŘICE SMĚRNICE Č. 1/2013 SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCE BYSTŘICE Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Bystřice Tato směrnice upravuje způsob

Více

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍKŮ V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Vymezení předmětu zadávané zakázky Obchodní podmínky, včetně

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

SMĚRNICE 01/2015 ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU. Článek 1.

SMĚRNICE 01/2015 ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU. Článek 1. SMĚRNICE 01/2015 ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU. Směrnice 01/2015 upravuje zásady při zadávání veřejných zakázek nebo jejich částí hrazených z prostředků OBCE VILÉMOV. Článek

Více

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Obec Věžná Směrnici zpracovala: Jana Vrbková Směrnici schválilo zastupitelstvo obce dne... usnesením číslo... Datum zpracování: 5.2.2018 SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice upravuje

Více

Zadání veřejné zakázky. Likvidace odpadů * Domova u fontány

Zadání veřejné zakázky. Likvidace odpadů * Domova u fontány Zadání veřejné zakázky Zadavatel: Domov u fontány zastoupený PhDr. Danuší Fomiczewovou, MBA, ředitelkou Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky MĚSTO TŘEBÍČ místostarosta Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: OMIM 65114/17- SPIS 12130/2016/JG VYŘIZUJE:

Více

Město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice, IČ : 002725912

Město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice, IČ : 002725912 Město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice, IČ : 002725912 Předkládá : Jaroslav Hitschfel tajemník MěÚ SMĚRNICE číslo 02/2012 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Úvodní

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: VÝSTAVBA HŘBITOVNÍ ZDI V BUDIMĚŘICÍCH veřejná zakázka malého

Více

Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most

Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice upravuje zásady a postupy obce při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (dále jen VZMR) a upřesňuje

Více

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Poř. č.:49.01 MĚSTO TURNOV Antonína Dvořáka 335 Zodpovídá: odbor kontroly Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od 20.10.2005 Článek I. Základní vymezení 1. Způsob zadávání veřejných

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Obnova počítačového vybavení dodávka notebooků Datum vyhlášení: 8. 7. 2016 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.1 Zadavatel Instituce:

Více

Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Mgr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060,

Více

H) MĚSTO KOSTELEC NAD ORLICI

H) MĚSTO KOSTELEC NAD ORLICI w H) MĚSTO KOSTELEC NAD ORLICI ORGANIZAČNÍ s m ě r n ic e Název: Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Č íslo dokum entu: V S /3 8 V ydán í č.: 03 V ýtisk č.: Ú činnost od: 1. 10. 2016 Platnost do:

Více

Zadání veřejné zakázky. Likvidace odpadů 180103* Domova u fontány 2015

Zadání veřejné zakázky. Likvidace odpadů 180103* Domova u fontány 2015 Zadání veřejné zakázky Zadavatel: Domov u fontány zastoupený PhDr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky malého rozsahu mimo

Více

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie Obec Kadolec Kadolec 61 794 51 Kadolec IČ: 00599468 v souladu s ustanovením 12 odst. 3, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v y p i s u j e výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výběrová řízení na dodavatele akce podpořené v rámci Národního programu podpory cestovního ruchu Výtah ze Zásad pro žadatele č.j.

Výběrová řízení na dodavatele akce podpořené v rámci Národního programu podpory cestovního ruchu Výtah ze Zásad pro žadatele č.j. Výběrová řízení na dodavatele akce podpořené v rámci Národního programu podpory cestovního ruchu Výtah ze Zásad pro žadatele č.j.:34444/2013-54 1. Úvod Správce Programu pro výběr dodavatele na realizaci

Více

Směrnice č. 12/2017 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č. 12/2017 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec: Nemojov Dolní Nemojov 13 544 61 Nemojov IČ: 00278165 DIČ: CZ00278165, Směrnici zpracovala: Lenka Kněžourová Směrnici schválilo zastupitelstvo obce dne: 29.9.2017 Datum zpracování: 20.9.2017 Směrnice

Více

Zadání poptávkového řízení

Zadání poptávkového řízení Zadání poptávkového řízení Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Ing.Zdeňkem Slováčkem, ředitelem Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky: Dodávka a instalace

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název zakázky: dodavatele školících aktivit pro projekt Prostor pro potenciál zaměstnanců Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a. s. Registrační

Více

Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu SMĚRNICE Č. 02/2014 Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 1. Předmět úpravy Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (dále jen zakázka ) ve smyslu

Více

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Česká Třebová Duben 2017

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Česká Třebová Duben 2017 MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Česká Třebová Duben 2017 1 strana z 9 I. Úvod 1. Problematika zadávání veřejných zakázek včetně zvláštních postupů předcházejících

Více

Navrácení původní protierozní funkce krajinnému prvku I. etapa

Navrácení původní protierozní funkce krajinnému prvku I. etapa OBEC SLATINA Slatina 50 410 02 Slatina Výzva k podání nabídek zakázky malého rozsahu na nákup služeb Navrácení původní protierozní funkce krajinnému prvku I. etapa 1. Zadavatel zakázky název: OBEC SLATINA

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

OBEC SLATINA. Slatina Slatina. Výzva k podání nabídky

OBEC SLATINA. Slatina Slatina. Výzva k podání nabídky Slatina 50 410 02 Slatina OBEC SLATINA Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo režim zákona, ve smyslu ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných

Více

Výzva k podání nabídky na služby

Výzva k podání nabídky na služby VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na služby Úvěr na částečné financování akce Rekonstrukce a revitalizace Mírového náměstí v Horažďovicích ve výši 30.000.000 Kč Město Horažďovice Mírové

Více

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje výzvu k podání nabídky na realizaci zakázky Dodávka služeb souvisejících s konzultační, poradenskou a školící činností při řešení projektu č. Modulární systém studijních

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Obec Petrovice. S M Ě R N I C E č. 1/2016 KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Obec Petrovice. S M Ě R N I C E č. 1/2016 KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Obec Petrovice S M Ě R N I C E č. 1/2016 KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ČÁST I. Obecná ustanovení Článek 1 Předmět úpravy a základní zásady 1. Tato směrnice upravuje

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku Obecné zadání: Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje výběrové

Více

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina Rada kraje Vysočina Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 27. 6. 2006 č. 7/06 Čl. 1 Předmět

Více

ÚPRAVA VSTUPU DO OBJEKTU KŘEJPSKÉHO Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

ÚPRAVA VSTUPU DO OBJEKTU KŘEJPSKÉHO Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve

Více

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina Rada kraje Vysočina Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 22. 9. 2009 č. 08/09 Čl. 1 Předmět

Více

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC OBŘÍSTVÍ Obříství 40, 277 42 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice

Více

Město Staré Město Městský úřad nám. Hrdinů 100, Staré Město

Město Staré Město Městský úřad nám. Hrdinů 100, Staré Město Město Staré Město Městský úřad nám. Hrdinů 100, Staré Město Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu zadávaných městem Staré Město a městem zřízenými příspěvkovými organizacemi Článek I Úvodní

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

KOMPRESOR NA PLNĚNÍ LAHVÍ PRO JSDH PRAHA-CHODOV. Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

KOMPRESOR NA PLNĚNÍ LAHVÍ PRO JSDH PRAHA-CHODOV. Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve

Více

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky.

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Město Milovice. SMĚRNICE č. 2/2014. Pro zadávání veřejných zakázek městem Milovice a jeho příspěvkovými organizacemi

Město Milovice. SMĚRNICE č. 2/2014. Pro zadávání veřejných zakázek městem Milovice a jeho příspěvkovými organizacemi Město Milovice SMĚRNICE č. 2/2014 Pro zadávání veřejných zakázek městem Milovice a jeho příspěvkovými organizacemi vydaná v návaznosti na příslušná ustanovení zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Muzeum a Pojizerská galerie Semily Husova 2, 513 01 Semily IČ: 00085839 * tel.: 481 622 528 * email: muzeum@muzeumsemily.eu Č.j.: MZ-01-2011/02 Semily, 20. června 2011 Počet listů: 6 OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ

Více

Zadání veřejné zakázky

Zadání veřejné zakázky Zadání veřejné zakázky Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Mgr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky malého rozsahu podle

Více

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (Interní směrnice č.1/2017)

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (Interní směrnice č.1/2017) SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (Interní směrnice č.1/2017) Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 27 ve spojení s 31 zákona č. 134/2016

Více

Vnitřní směrnice obce Bohatice č. 1/2017, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Vnitřní směrnice obce Bohatice č. 1/2017, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Vnitřní směrnice obce Bohatice č. 1/2017, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Dle schváleného usnesení zastupitelstva obce č. 11/2017 ze dne 11. dubna 2017 byla přijata tato vnitřní směrnice obce

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka notebooků a softwaru a vytvoření výukového softwaru, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0111 Rozšířená

Více

*HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY

*HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

Uzavřená výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku. Výzva - Revitalizace polních cest v Hněvošicích

Uzavřená výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku. Výzva - Revitalizace polních cest v Hněvošicích Uzavřená výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Veřejná zakázka malého rozsahu na služby dle dokumentu Zadávání veřejných zakázek v Operačním programu Životní prostředí pro období 2014 2020. Nejedná

Více

Směrnice Rady města Česká Kamenice č. 1/2014

Směrnice Rady města Česká Kamenice č. 1/2014 1 Směrnice Rady města Česká Kamenice č. 1/2014 o zadávání veřejných zakázek Městem Česká Kamenice, příspěvkovými organizacemi a dalšími subjekty nakládajícími finančními prostředky z rozpočtu města a jejich

Více

Obec Havlovice. Směrnice pro postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v obci Havlovice

Obec Havlovice. Směrnice pro postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v obci Havlovice Obec Havlovice Příloha č. Směrnice pro postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v obci Havlovice Směrnice upravuje zásady a postupy obce Havlovice a jí zřízenou příspěvkovou organizaci (základní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Město Černošice Riegrova 1209, 252 28 Černošice IČ: 00241121 DIČ: CZ00241121 e-mail: podatelna@mestocernosice.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU V souladu s ustanovením 31 zákona

Více

Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zadání veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Mgr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), v režimu zakázek malého rozsahu na stavební práce. 1. Informace o předmětu

Více