Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2011

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2011"

Transkript

1 Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2011

2 Obsah 1. Nadační fond Nydahl 1.1 Účel nadačního fondu 1.2 Organizační struktura 2. Činnost Nadačního fondu Nydahl v roce Obecná část 2.2 Projektová část A. - nemovitosti ve vlastnictví Nadačního fondu Nydahl Centrum budhismu Diamantové cesty Těnovice Centrum buddhismu Diamantové cesty Vyhlídky Centrum buddhismu Diamantové cesty Troják Centrum buddhismu Diamantové cesty Brno Dům Diamantové cesty Brno Centrum buddhismu Diamantové cesty Ostrava Centrum buddhismu Diamantové cesty Český Těšín Dakini gompa 2.3 Projektová část B Podporované zahraniční projekty Připravované projekty 3. Hospodaření Nadačního fondu Nydahl 3.1 Souhrn nadačních darů dle projektů 3.2 Přehled nadačních příspěvků 3.3 Dárci 3.4 Dodržování pravidla pro omezení nákladů souvisejících s jejich správou 3.5 Zpráva dozorčí rady 3.6 Výrok auditora Příloha - roční účetní uzávěrka za r. 2011

3 1. Nadační fond Nydahl 1.1 Účel Nadačního fondu Nydahl Nadační fond Nydahl (dále také Nadační fond ) je právnickou osobou, účelovým sdružením majetku pro dosahování všeobecně prospěšného cíle, jakým je vytvoření a udržení stálé základny umožňující lidem ze zemí, jež nejsou původními buddhistickými státy, uchovat, udržovat a praktikovat laický buddhismus v rámci tradice linie Karma Kagjü buddhismu Diamantové cesty. Patronem Nadačního fondu je J. S. Gjalwa Thinle Thaje Dordže (dále 17. Gjalwa Karmapa). Posláním Nadačního fondu je shromažďování finančních prostředků, ostatního majetku a jiných majetkových hodnot na všestrannou podporu a propagaci tuzemských i zahraničních projektů, které pomáhají učení, podporují studium a praxi v rámci transmise buddhismu Diamantové cesty linie Karma Kagjü (podrobněji bod III. statutu Nadačního fondu). 1.2 Organizační struktura Nadační fond Nydahl je zapsaný v nadačním rejstříku u Krajského soudu v Brně v oddílu N, ve složce 321. V souladu se zákonem č. 227/1997 Sb., o nadacích a nadačních fondech a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů (dále jen zákon o nadacích a nadačních fondech ), ve znění pozdějších předpisů jsou orgány Nadačního fondu správní a dozorčí rada. Správní rada je statutárním orgánem Nadačního fondu, který řídí jeho činnost, spravuje jeho majetek a jedná jeho jménem. Dozorčí rada je kontrolním orgánem nadačního fondu. Správní rada Předseda správní rady: Členové správní rady: Dozorčí rada Členové dozorčí rady: Ole Krogh Nydahl (Dánské království) Catrin Hartung (Spolková republika Německo) Ing. Petra Jarošová /s oprávněním jednat/ (Česká republika) Bc. Petra Tučková /s oprávněním jednat/ (Česká republika) Gergely Porkoláb (Maďarská republika), Mgr. et Ing. Anna Francová (Česká republika), Ing. Petr Loskot (Česká republika) 2. Činnost Nadačního fondu Nydahl v roce Obecná část Dne se v Těnovicích v souladu s čl. XI. odst. 13 statutu Nadačního fondu uskutečnilo jednání správní rady Nadačního fondu. Jednání se zúčastnili rovněž členové dozorčí rady a další blízcí spolupracovníci Nadačního fondu. Zúčastnění byli informování o výsledcích auditu Nadačního fondu za rok 2010 výrok auditora za předmětný rok zněl bez výhrad. Na jednání byly prezentovány jednotlivé projekty a představeny plány na další roky 2011 a 2012.

4 2.2 Projektová část A. - nemovitosti ve vlastnictví Nadačního fondu Nydahl Centrum buddhismu Diamantové cesty Těnovice Nadále pokračovala dostavba areálu v Těnovicích. Probíhala dostavba meditačních chatek pro odosobnění a dostavba dílny a skladu. Dále příprava projektu a výběrového řízení na stavbu požární cesty, dle požadavků hasičského záchranného sboru. Rovněž byly zakoupeny pozemky č. 57/7 a 57/8, k.ú. Těnovice o celkové výměře m2. Meditační kurzy a další aktivity Březen - meditační víkend s Bernhardem Paierem a meditační víkend s Karolínou Pospíšilovou Květen - meditační víkend s Holgerem Schmidtem Červenec - Malý letní kurz - setkání české sanghy, Kurz Phowy s lamou Ole Nydahlem Listopad - meditační víkend - téma 8.Karmapa Centrum buddhismu Diamantové cesty Vyhlídky u Českých Budějovic Byla zahájena generální rekonstrukce klubu a dalších místností v severovýchodní části, které budou sloužit jako zázemí pro účastníky akcí (sociální zařízení, spíž, dětský kout). Byly provedeny veškeré rozvody, hrubé betony, vsazena okna a dveře a zateplen strop. V klubu bylo položeno podlahové topení, vydlážděna podlaha a postavena kuchyňská linka pro potřeby větších kurzů. Byla vysázena alej lip a kaštanů po hranici pozemku NFN směrem k silnici a několik živých plotů. Pokračovalo se v kompletaci podkladů pro žádost o rozšíření stavebního povolení na celý objekt. Meditační kurzy a další akce V roce 2011 proběhlo na Vyhlídkách 5 meditačních nebo přednáškově-meditačních víkendů se zahraničními cestujícími učiteli, 2 meditační víkendy s českými učiteli, 3 kurzy plnění/malování sošek, 1 ňungne, 2 workcampy a 1 setkání jihočeských center Centrum buddhismu Diamantové cesty Troják Během roku bylo pořízeno několik dalších okolních pozemků. Rozšiřováním vlastní plochy se snažíme docílit ucelení pozemků, zajistit bezproblémový přístup k místní komunikaci a zajistit klidné prostředí v okolí meditačního centra do budoucna. Byla předjednána a místním obecním zastupitelstvem schválena směna části obecního lesa pod domem. Důvodem je opět zajištění klidného a kvalitního okolí v bezprostřední blízkosti meditačního centra. Za tímto účelem byl od jiného vlastníka pořízen les, který bude s obcí v roce 2012 směněn. V roce 2011 byly rovněž dokončeny úpravy samostatné meditační chatky na zahradě, která je využívána pro praxe v ústraní. Nadále pokračujeme v diskuzích o případných změnách a budoucí podobě celého místa v souvislosti se zvyšujícím se počtem praktikujících a generační různorodosti návštěvníků centra. Meditační kurzy a další akce Leden - meditačně přednáškový víkend s Marií Przyjemskou a Jurajem Turkem (PL/SK) Únor - meditačně přednáškový víkend s Paulinou Czaja a Adamem Jankiewiczem (PL) Březen - meditačně přednáškový víkend s Janem Matuškou (CZ) Květen - meditačně přednáškový víkend s Holgerem Schmidtem (GER) Květen - kurz přípravy na praxi přenosu vědomí (Phowa) s Romanem Laušem (CZ)

5 Říjen - meditačně přednáškový víkend s Tadeuszem Uchtem (PL) Prosinec - meditačně přednáškový víkend s Rékou Mathe (HU) Prosinec - novoroční meditačně přednáškový víkend se Zuzanou Ilavskou (SK) V průběhu roku probíhaly také meditační sangha víkendy a pracovní víkendy za účelem údržby a správy objektu Centrum buddhismu Diamantové cesty Brno Dům Diamantové cesty Brno V březnu 2011 se podařilo zkolaudovat novou budovu meditačního centra v Brně. Centrum bylo otevřeno meditačním kurzem s Pedrem a Dorrit Gomézovými, kterého se zúčastnily stovky přátel z Česka, Slovenska, Polska i Rakouska. Na jaře a v létě se podnikly první nezbytné úpravy zahrady a okolních pozemků a na podzim jsme potom položili dřevěnou podlahu na většině teras v prvním patře. V dubnu přijel centrum inaugurovat lama Ole Nydahl, na jeho přednášku v Brně navíc přišlo 2000 posluchačů. V létě byla zakoupena velká socha na oltář Držitel Diamantu (tib. Dordže Čang). Rok 2011 byl také věnován aktivitě, která má naši nemovitost ochránit před možným hlukem a znečištěním v budoucnosti. Nová budova Domu Diamantové cesty si získala širokou pozornost regionálních médií a rovněž vyhrála třetí místo v soutěži Stavba roku 2011 Jihomoravského kraje. Meditační kurzy a další akce Březen: Otevření centra s Pedrem a Dorrit Gomézovými Březen: Setkání českých center Duben: Meditační víkend s Karolou Schneider Duben: Inaugurace centra a veřejná přednáška lamy Oleho Nydahla Květen: Den otevřených dveří u příležitosti Vesaku Květen: Veřejná přednáška v Moravské zemské knihovně Říjen: Meditační víkend s Gerdem Bollem Listopad: Meditační víkend se Zsuzsou Koszegi Listopad: Meditační víkend se Zuzanou Ilavskou a Jánem Kysuckým Prosinec: Meditační víkend s Romanem Laušem na podporu Evropského centra Centrum buddhismu Diamantové cesty Ostrava Začátek roku 2011 patřil zateplení půdy, která byla financována z fondu Zelená úsporám. V dubnu byly nainstalovány na okna bezpečnostní mříže. V letních měsících proběhly drobné rekonstrukční práce. Meditační kurzy a další aktivity Říjen: interní přednáška Tadeusze Uchta Září: meditační víkend s Radkem Růžičkou a Jaroslavem Peštou Červen: meditační víkend s Tommym Bogsem Duben: meditační víkend s Peterem Sauerem Meditační centrum Český Těšín Během roku se podařilo uzavřít smlouvy o umožnění provedení přípojky vody s vlastníkem sousedního pozemku. Na podzim byla přípojka zrealizována, konečné připojení ještě nebylo provedeno z důvodu již chladného podzimního počasí. Pokračovaly práce na rekonstrukci domu, zdění, betonáž podlah. Střecha byla osazena pozinkovanými okapy a svody.

6 2.3 Projektová část B Podporované zahraniční projekty Evropské centrum more EC a IGEC (I Grow EC) - retreatové a meditační centrum (Spolková republika Německo) Mangútovo retreatové a meditační centrum (Slovensko) Karma Berchen Ling - retreatové a meditační centrum (Řecko) Nagodzice - česko-polský projekt, retreatové a meditační centrum (Polsko), Připravované projekty Nadačního fondu Nydahl resp. projekty s účtem Centrum buddhismu Diamantové cesty Praha, Centrum buddhismu Diamantové cesty Plzeň, Centrum buddhismu Diamantové cesty Hradec Králové, Centrum buddhismu Diamantové cesty Olomouc, Centrum buddhismu Diamantové cesty Ústí nad Labem, nad Labem/ 3. Hospodaření Nadačního fondu Nydahl Hospodaření s majetkem Nadačního fondu se řídí zákonem o nadacích a nadačních fondech. Nadační fond vede účetnictví dle zákona č.563/1991 Sb., o účetnictví, v platném znění. Nadační fond hospodaří dle rozpočtu schváleného správní radou. Roční účetní závěrka je ověřována auditorem. 3.1 Souhrn nadačních darů dle projektů Částka v Kč Projekt ,38 Evropské centrum Gompa Praha Brno Těnovice I grow EC Mirek Hrdina stipendium studium Tibetologie Český Těšín Olomouc Nagodzice Ústí nad Labem Stúpa Těnovice Troják

7 29424 Hradec Králové Plzeň Ostrava Vyhlídky Karma Guen 8636 Mangútovo 6995 Berchen Ling 5120 Tilopa institut 2500 Provoz NFN 3.2 Přehled nadačních příspěvků Nadační příspěvky dle ustanovení 25 odst. 2 písm. d) zákona o nadacích a nadačních fondech (nad ,-) projekt Těnovice Brno Mirek Hrdina stipendium studium Tibetologie Vyhlídky částka ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Č. Těšín ,00 Kč more EC celkem ,00 Kč ,00 Kč 3.3. Dárci Dle ustanovení 25 odst. 2 písm. b) zákona o nadacích a nadačních fondech (nad ,- Kč) Částka Příjmení Jméno Nikolov Viktor Holečko Martin Vykoukal David Koláček Antonín Procházka David Anthony Kavan Robert Burianová Jindřiška Matysková Tučková Petra Lauš Roman Zahradníček Václav Šochman Jan Buksa Petr Jevošová Iveta Palečková Denisa Hodan Petr Čulik Richard Jarošová Petra Novotný Jan Jevoš Peter Popovič Michal Dittrich Michal Hais Jakub Heller Samuel Goldmann Josef Hlavička Tomáš Koňas Jakub Bohuš Martin Štilec Vojtěch Říha Viktor Jusko Roman Tyc Matěj Geršl Jan Fidler Pavel Borovková Ivana Zuzák Vladimír Nestarec Patrik Novakov Ivan

8 37800 Jindřichová Marie Toman Vojtěch Rozum Ondřej Šurma Pavel Strmisková Anna Popová Veronika Bureš Jiří Strnad Tomáš Šimek Petr Strachotová Gabriela Naňková Ivana Judita Pešek Jiří Knetl Jiří Hrudka Pavel Černý Jakub Melichar Petr Sýkora Antonín Života Vladimír Zakopal Libor Pechovská Petra Porcal Zdeněk Havlíček Robert Mrázek Pavel Franc Pavel Dostál Jan Beňová Ivana Podzimek David Válová Gabriela Poláčik Michal Sladký Martin Fučík Antonín Turčanová Blanka Čihák Václav Prchal Marek Kafka Ondřej Sivek Martin Táborský Dušan Smička Petr Lejsek Tadeáš Vlčková Kateřina Středová Karla Broum Tomáš Němec Martin Tuňka Pavel Kuta Jan Plešrová Lenka Navrátil Dušan Suchý Jan Peřina Jiří Hamplová Kateřina Němeček Radek Blažek Tomáš Kvapil Martin Stein Marek Koňasová Tereza Trachta Karel Štěpánková Kamila Ille Jan Virt Roman Fidlerová Nikola Gamanov Roman Lažanský Oskar Urubek Miroslav Rysová Šárka Tyburec Martin Hrdina Miroslav Mikoláš Pavel Mikolášová Eva Loskot Petr Zemanová Iva Solodujev Miroslav Stříbrný Robert Ševčík David Beránková Šárka Macoun Václav Čížková Jana Matušková Anna Eliáš Jan Brtník Martin Jan Hladík Kugler Václav Slezáková Eva Středa Milan Ryantová Olga Malina Jakub Staňková Veronika Seifertová Lenka Pleva Vladimír Bohuš Pavel Fiala Martin Křížková Elfriede Hála Radek Louda Martin Hubáček Petr Dvořák Vladimír Bedřich Škvařil Daniel Zahumenský David Blažejovská Alena Jozifová Veronika Zimová Jana Slíž Martin Vinduška Martin Černá Veronika Hančař Pavel Říha Pavel Povolný Aleš

9 13064 Kolář David Horňák Miroslav Maléřová Lucie Vodička Jan Kozáková Zlatuše Drdácký Tomáš Hořejší Petr Králová Alice Bukovská Romana Laušová Marcela Tůmová Jitka Hejda David Pavlátová Jitka Fikař Milan Děcká Hana Musálek Vítězslav Martínková Hana Holečková Monika Špetlík Lukáš Geržičák Karel Trčková Blanka Král Lubomír Kavanová Eva Goldmannová Rijana Zbírkovský Jiří Plešingerová Iva Sedmak Daniel Staněk Ondřej Brinker Milan Loutocká Simona Knotková Eva Bowles Bohumila Fichtlová Lucie Malinová Šárka Moravcová Petra Rys František Vlčková Jana Vraný Václav Zvelebil Jan Částka Společnost MUDr. Tomáš Vejrych s.r.o AC Steel a.s Palma ZC, s.r.o TEVIS, spol. s r.o MUDr. Marcel Milerski PL s.r.o Custom Travel Services s.r.o Zdeněk Weber EVROPSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM, s.r.o.... a dárci, kteří na základě svého rozhodnutí zůstávají neuvedení s odkazem 25 odst. 2 písm. b) zákona o nadacích a nadačních fondech. 3.4 Dodržování pravidla pro omezení nákladů souvisejících s jejich správou Pravidlo pro omezení nákladů nadačního fondu dle ust. 22 zákona o nadacích a nadačních fondech: Nadační fond nesmí překročit celkovou výši ročních nákladů souvisejících se správou nadačního fondu ve výši 40% (slovy: čtyřicet procent) hodnoty všech během kalendářního roku nadačním fondem poskytnutých nadačních příspěvků. Toto pravidlo nelze měnit po dobu pěti let. Náklady Nadačního fondu související se správou za rok 2011 činily ,00 Kč což je 0,83% z poskytnutých příspěvků (ty byly ,00,- Kč). Nadační fond tudíž dostal své povinnost dle čl. IX. statutu Nadačního fondu. 3.5 Zpráva dozorčí rady dárcům nadačního fondu o činnosti v roce 2011 Vážení dárci Nadačního fondu Nydahl, V uplynulém roce 2011 jsme se dostali do nové fáze dokončování stavebních prací na projektech několika retreatových a městského centra v Brně. Stabilizace hmotných podmínek pro praxi lidí věnujících se práci s myslí a používajících metody laického buddhismu Diamantové cesty - linie Karma Kagjü pod vedením J.S. 17. Gjalwy Karmapy Thaje Dordžeho.

10 To umožní mnoha lidem soustředit se více na práci s myslí a těm, kteří se i v příštích letech budou věnovat výstavbě center - jedním z nejzásadnějších projektů na území České republiky bude projekt Gompy Praha, vedlo toho je bude kladen důraz na dokončení stavebních prací v retreatových centrech do té míry, aby mohly být objekty kolaudovány, tj. povoleno jejich užívání stavebním úřadem. Za velmi významnou považujeme rozvoj spolupráce mezi brněnskou sanghou a místními obyvateli Divišovy čtvrti, kteří se spojili v boji proti konceptu územního plánu města Brna, který mimo jiné nově zapracoval alternativu dopravního napojení zastavěné oblasti Sadová přes ulici Trtílkova, přičemž dle plánu by ulicí mělo denně projet cca 2500 aut. Takový nárůst dopravy by v dané lokalitě představoval dramatické zvýšení zátěže místních obyvatel hlukem a emisemi, zničil by poklidný ráz čtvrti, a tak i narušil dosavadní příznivé podmínky pro meditaci. Postupně se ukazuje, že lidé z Divišovy čtvrti a sangha brněnského centra si mohou vzájemně nabídnout víc, než jen argumenty proti alternativě konceptu dopravního napojení v konceptu územního plánu, a že je potřeba spolupráci rozvíjet, aby se prohloubila vzájemná důvěra a pochopení. Rok 2011 byl zcela významným rokem i z hlediska struktury projektů, které měl Nadační fond Nydahl tu čest podporovat. Konečně to nebyly pouze projekty výstavby. V tomto roce podpořil Nadační fond Nydahl studium tibetologie doktorandského typu Miroslava Hrdiny na Rheinische Friedrich-Wilhelms-univerzitě v Bonnu. Držíme palce a doufáme, že takových projektů přibude. Vážení dárci Nadačního fondu. při tom všem, co bylo výše uvedeno k novým směrům rozvoje Nadačním fondem podporovaného buddhismu Diamantové cesty, nelze přehlédnout, že v roce 2011 došlo k prudkému nárůstu hodnoty darů, které jste Nadačnímu fondu poskytli na podporu jednotlivých projektů. A protože bez Vás a Vaší štědrosti by změny, kterým v tomto roce došlo a jež přináší i nové možnosti v budoucnu, vůbec nemohly proběhnout, patří Vám za ně velký dík a přání všeho nejlepšího. Za dozorčí radu: Ing. Petr Loskot Mgr. Ing. Anna Francová 3.6 Výrok auditora Výrok auditora za rok 2011 zní: bez výhrad. Přílohy podle ustanovení 25 odst. 2 písm. f) zákona o nadacích a nadačních fondech - roční účetní uzávěrka Příloha k účetní závěrce za rok 2011 ve zkráceném rozsahu Rozvaha ve zjednodušeném rozsahu Výkaz zisků a ztrát ve zjednodušeném rozsahu Za správní radu: Bc. Petra Tučková Ing. Petra Jarošová

Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2012

Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2012 Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2012 Obsah 1. Nadační fond Nydahl 1.1 Účel nadačního fondu 1.2 Organizační struktura 2. Činnost Nadačního fondu Nydahl v roce 2012 2.1 Obecná část 2.2 Projektová

Více

Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2009

Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2009 Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2009 Obsah 1. Nadační fond Nydahl 1.1 Účel nadačního fondu 1.2 Organizační struktura 2. Činnost Nadačního fondu Nydahl v roce 2009 2.1 Obecná část 2.2 Projektová

Více

Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2010

Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2010 Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2010 Obsah 1. Nadační fond Nydahl 1.1 Účel nadačního fondu 1.2 Organizační struktura 2. Činnost Nadačního fondu Nydahl v roce 2010 2.1 Obecná část 2.2 Projektová

Více

Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2007

Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2007 Nadační fond Nydahl Výroční zpráva za rok 2007 1. Nadační fond Nydahl 1.1 Účel nadačního fondu 1.2 Organizační struktura 2. Činnost Nadačního fondu Nydahl v roce 2007 2.1 Obecná část 2.2 Projektová část

Více

Příloha k účetní závěrce za rok 2011 ve zkráceném rozsahu

Příloha k účetní závěrce za rok 2011 ve zkráceném rozsahu Příloha k účetní závěrce za rok 2011 ve zkráceném rozsahu Název společnosti: Nadační fond Nydahl Adresa: Brno, Trtílkova442/15, PSČ 612 00 IČ: 65996399 Registrace: zapsáno v nadačním rejstříku vedeném

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu NYDAHL za rok 2006 VÝROČNÍ ZPRÁVA NADAČNÍHO FONDU NYDAHL ZA ROK 2006

Výroční zpráva Nadačního fondu NYDAHL za rok 2006 VÝROČNÍ ZPRÁVA NADAČNÍHO FONDU NYDAHL ZA ROK 2006 VÝROČNÍ ZPRÁVA NADAČNÍHO FONDU NYDAHL ZA ROK 2006 A: ZPRÁVA O ČINNOSTI NADAČNÍHO FONDU NYDAHL I. OBECNÁ ČÁST 1) Nadační fond NYDAHL (dále jen Fond) byl založen za účelem podpory a rozvoje buddhismu Diamantové

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový časplavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 96 Holub

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový časplavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 96 Holub Výsledková listina: 28.07.2018 Kategorie: 1 96 Holub Václav M 1983 1:28:11 0:06:05 2 0:57:00 1 0:25:05 1 2 82 Buček Martin M 1978 1:30:53 0:07:19 17 0:57:08 2 0:26:25 7 3 43 Miláček Petr M 1981 1:31:26

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium P. č Příjmení Jméno Typ studia Skupina Učebna Čas zahájení 1 Bednaříková Andrea čtyřleté Čtvrtek A 4117 14:30 2 Bednaříková Nikol čtyřleté Čtvrtek

Více

Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky

Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky Kategorie: předškolní děti chlapci 60 m Václav Bryndza 1. Kounice 14,42 2007 Matěj Kadeřábek 2. IAK Chocerady 16,86 2007 Jan Jirkovský 3. Praha 18,37 2008

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Třída: 4.AG - Gymnázium (rok nástupu 2011) Předseda: Mgr. Ivan Šupík Místopředseda: Mgr. Věra Houdková Třídní: Mgr. Eva Plhová Místnost: D5 - pečovatelství sp. ANJ Anglický jazyk - Mgr. Milena Šmehlíková

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

EVA A ADAM VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy

EVA A ADAM VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE EVA A ADAM 25. - 27. květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy ÚAMK - 1. Český AMK žen

Více

1. A - KAŠTANY A ŽALUDY B - KAŠTANY A ŽALUDY 2014

1. A - KAŠTANY A ŽALUDY B - KAŠTANY A ŽALUDY 2014 1. A - KAŠTANY A ŽALUDY 2014 Ander Tomáš 10 kg 30,- Kč 3 kg 12,- Kč 42,- Kč Fejksová Nikola 24 kg 72,- Kč,- Kč 72,- Kč Galbavý Michael,- Kč 9 kg 36,- Kč 36,- Kč Gažák Tomáš 11 kg 33,- Kč,- Kč 33,- Kč Herasymjuk

Více

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Bartečková Daniela Bartečková Martina Bartošek Pavel Bc.

Více

matematické soutěže Pythagoriáda pro žáky 6. ročníků ZŠ a víceletých gymnázií

matematické soutěže Pythagoriáda pro žáky 6. ročníků ZŠ a víceletých gymnázií Výsledková listina II. kola matematické soutěže Pythagoriáda pro žáky 6. ročníků ZŠ a víceletých gymnázií konané dne 22. 4. 2009 na okrese Příbram 1. Procházka Martin 2. ZŠ Propojení Sedlčany 15 bodů 2.

Více

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!!

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! SBĚR 2014/15!!! 14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! Jak to vypadá s výsledky sběru v letošním roce??? Máme 14 dní před ukončením letošních tabulek, tedy ještě 14 dnů můžete přinášet PETKY,

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600011097 Název školy: Zkušební místo: Název zkoušky: Anglický jazyk, základní - didaktický test Učebna dle informačního systému: 1 Místo konání (místnost) určené ředitelem

Více

Regionální žákovská liga 2018/2019 Průběžné pořadí - započítáno pět nejlepších výsledků z devíti turnajů

Regionální žákovská liga 2018/2019 Průběžné pořadí - započítáno pět nejlepších výsledků z devíti turnajů Regionální žákovská liga 2018/2019 Průběžné pořadí - započítáno pět nejlepších výsledků z devíti turnajů Kategorie H,D 16 Sedlčany Pravonín 29.9.2018 13.10.2018 Čerčany Stř.Skalice 10.11.2018 24.11.2018

Více

Výsledková listina Malá Kralovická 2015

Výsledková listina Malá Kralovická 2015 Kategorie: Supermini dívky 2011 a ml. 1 41 Knotová Barbora 2011 Kralovice 01:00,0 00:00,0 01:00,0 2 66 Štřelbová Sofie 2012 DBaK 02:00,0 00:00,0 02:00,0 3 7 Valentová Ela 2012 Kralovice 03:00,0 00:00,0

Více

6.veřejné závody PAS žactva

6.veřejné závody PAS žactva 6.veřejné závody PAS žactva Datum konání: 25.2.2008 Místo konání: Praha-Stromovka Pořadatel: PSK Olymp Praha Výsledky zpracoval: Martin Smetana a Tomáš Linhart Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí: Poznámka:

Více

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015 BOBR SPORT TOUR Atletický víceboj 2015 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE KRÁL David 95 1.-2. 16 STARÁ Jana 95 1.-2. 16 DOLEŽALOVÁ Vanesa 93 3. 14 KEFALIDIS Andonis 91 4. 13 ČERVENKA Petr 87 5. 12 PANCNER Josef

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Výroční zpráva za rok 2010 Základní údaje o nadačním fondu Nadační fond Homolka Roentgenova 2 150 30 Praha 5 IČO 257 00 014 Nadační fond Homolka byl dne 8.10.1998 zapsán do rejstříku nadací a nadačních

Více

Termíny státních závěrečných zkoušek 2016/2017 na navazujícím magisterském stupni FSE UJEP. Květen Katedra ekonomie strany 2-3

Termíny státních závěrečných zkoušek 2016/2017 na navazujícím magisterském stupni FSE UJEP. Květen Katedra ekonomie strany 2-3 Termíny státních závěrečných zkoušek 2016/2017 na navazujícím magisterském stupni FSE UJEP Květen 2017 Katedra ekonomie strany 2-3 Katedra regionálního rozvoje a veřejné správy strany 4-6 Katedra financí

Více

Mistrovství ČR juniorů 2009, Brno Ivanovice

Mistrovství ČR juniorů 2009, Brno Ivanovice Mistrovství ČR juniorů 2009, Brno Ivanovice G11 [7/8] Zora Špalková Anna Puldová 11/4 11/2 11/5 [5/6] Hana Matoušková Tereza Cibulková 11/4 11/4 11/2 [3/4] Alena Voříšková Josefína Joštová 11/2 11/3 11/1

Více

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Třída: I. A Třídní učitelka: Mgr. Hana Homolová Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Pochvala za výborný prospěch

Více

5km. Havířov, :08:41 00:17: M 00:17:50 00:00: :09:00 00:17: M 00:19:09 00:01: :09:29 00:19:09

5km. Havířov, :08:41 00:17: M 00:17:50 00:00: :09:00 00:17: M 00:19:09 00:01: :09:29 00:19:09 1 1 1 370 Konderla Jakub 2001 M 00:17:27 00:08:41 00:17:27 2 2 2 175 Garnol Radim 1987 M 00:17:45 00:00:18 16.90 00:09:02 00:17:45 3 3 3 551 Elischer Radan 1987 M 00:17:50 00:00:23 16.82 00:09:00 00:17:50

Více

VYHLÍDKOVÝ BĚH KOLEM ČERNÉ 2017

VYHLÍDKOVÝ BĚH KOLEM ČERNÉ 2017 VYHLÍDKOVÝ BĚH KOLEM ČERNÉ 2017 3. ROČNÍK ČERNÁ V POŠUMAVÍ - 7. ŘÍJNA 2017 VÝSLEDKY Pořadí Start. číslo Příjmení a jméno Narození Oddíl Čas Děti do 3 let 50 m 1 4 Kodýtková Marie 2014 Plzeň 18 s 2 1 Záškoda

Více

Mistrovství České republiky - štafety

Mistrovství České republiky - štafety Mistrovství České republiky - štafety.. Pořadatel: TOM Nezmaři Předměřice nad Labem Místo konání: Hradec Králové -Biřička Ředitel závodu: Ing.Luboš Podlipný Hlavní rozhodčí: Jiří Gabriel Stavitel tratí:

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Střední průmyslová škola stavební, Plzeň, Chodské nám. 2 Třída: 4.GP - geo / stav (rok nástupu 2014) Předseda: Ing.arch. Vlastimír Jenyš Místopředseda: Ing. Václav Kolář Třídní: Mgr. Petra Finková Místnost:

Více

3.kolo MSLM 2015 Nový Jičín 18. 04. 2015 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

3.kolo MSLM 2015 Nový Jičín 18. 04. 2015 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 25 RP hoši D ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Klimpar Jakub 02 N.Jičín 0:09.02 917 50 2. Novák Matěj 02 ČOCH.Žďár 0:10.00 752 46 3. Kremel David 03 N.Jičín 0:10.61 664 42 4. Janásek Jan 03 Zlín 0:10.77 643 39 5.

Více

Vsichni hlavní závod. Page 1

Vsichni hlavní závod. Page 1 Vsichni hlavní závod 1 Kratochvíl Miloš muž 1975 296 00:39:19 2 Miler st. Jiří muž 1975 265 00:40:29 3 Kupidlovský Daniel muž 4.9.1976 43 00:41:10 4 Smrčka Miloš muž 1954 298 00:42:08 5 Herda Jan muž 5.3.1983

Více

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky Výsledky Kulatého desetiboje 2008 - jednotlivci Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX Basket Fotbal Tenis Florbal Lacrosse Kuličky Golf Kuželky Petan. Ciky 1. Natálie Hudousková 8 4 10 4 10 0 0 1 2 6 45 2.

Více

Pořadí družstev po 6 disciplinách

Pořadí družstev po 6 disciplinách 1. 22. ZŠ Plzeň, body: 24 304 Tereza Burešová 2003 9,30 720 4,34 617 35 310 86 770 51,00 623 0 4:07 782 3 822 Anna Čechurová 2003 9,74 632 4,01 557 31 270 72 630 37,50 443 0 4:19 734 3 266 Veronika Hádková

Více

TRAFO MTB BIATLON 2017

TRAFO MTB BIATLON 2017 TRAFO MTB BIATLON 2017 VÝSLEDKOVÁ LISTINA - mini dívky 1. Berbrová Michaela 2012 0:01:27 15 0:01:42 2. Křížová Elen 2015 0:02:51 0 0:02:51 3. Bechová Emma 2015 0:02:57 0 0:02:57 4. Čejková Kristýna 2013

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE HANUŠE GOLDSCHEIDERA PRO ČESKÝ GOLF

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE HANUŠE GOLDSCHEIDERA PRO ČESKÝ GOLF VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE HANUŠE GOLDSCHEIDERA PRO ČESKÝ GOLF 2016 NADACE HANUŠE GOLDSCHEIDERA PRO ČESKÝ GOLF 1 Nadace byla založena 15. dubna 2008. Zřizovatelem je Česká golfová federace, jež také složila

Více

Výsledné pořadí MDDAL Znojmo 2009. Školy

Výsledné pořadí MDDAL Znojmo 2009. Školy Chrudim 1 Průměr bodů soutěţících 134,7215 OA Chrudim 6 Michalcová Pavlína Výsledné body 142,739 78 Melšová Lucie Výsledné body 126,704 Třebíč 2 Průměr bodů soutěţících 131,7605 Obchodní akademie Dr. A.

Více

Hranice běhají 2018 VÝSLEDKY. 50m děti přesně do 3 let (lze s doprovodem) DÍVKY CHLAPCI. Poř. jméno [st.č.] ročník klub (město) čas +1.

Hranice běhají 2018 VÝSLEDKY. 50m děti přesně do 3 let (lze s doprovodem) DÍVKY CHLAPCI. Poř. jméno [st.č.] ročník klub (město) čas +1. 50m děti přesně do 3 let (lze s doprovodem) 1. Terezka Tománková [4] 2016 Nový Jičín 00:18,9 -- -- 6'19 2. Nikol Navrátilová [103] 2016 Drahotuše 00:27,9 +8,95 +8,95 9'18 3. Bára Navrátilová [183] 2016

Více

Harmonogram absolutoria

Harmonogram absolutoria Vyšší odborná škola ekonomická v Mladé Boleslavi Vzdělávací program: Finanční řízení Školní rok: 2014/2015 Forma vzdělávání: denní Datum: 1.6.2015 Harmonogram absolutoria Příjmení a jméno Cimbálová Adéla

Více

"Petice proti stávající podobě změn v pražské MHD! "

Petice proti stávající podobě změn v pražské MHD! My níže podepsání považujeme současnou podobu změn v jízdních řádech MHD za předčasnou a nedomyšlenou. V prvních zářijových dnech městu hrozí dopravní kolaps, proto po magistrátu požadujeme, aby: 1.) Odložil

Více

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY Myšáci dívky 2003 a mladší Pořadí Jméno rok Klub 1 Keliárová Barbora 2004 A Ski Třebíč 11 30 30 30 8 13 18 24 123 164 8 2 Slováčková Tereza 2004 Sokol Předklášteří 30 30 30 30 30 120 150 5 3 Kůpová Sára

Více

BES/P Pořadí Škol v kategorii 5. a 6. třída 2012

BES/P Pořadí Škol v kategorii 5. a 6. třída 2012 BES/P Pořadí Škol v kategorii 5. a 6. třída 2012 Pořadí Skola Body 1. ZS a MS Sez. Ustí, 9.květn 171 2. ZS a MS Choustník 286 3. ZS Soběslav, Komenského 294 4. ZS a MS Jistebnice 320 5. ZS Chýnov 359 6.

Více

NADACE STUDENT. Adresa: Stavbařů 32, 434 01 Most VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok 2014. předkládá předsedkyně správní rady Ing.

NADACE STUDENT. Adresa: Stavbařů 32, 434 01 Most VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok 2014. předkládá předsedkyně správní rady Ing. NADACE STUDENT Adresa: Stavbařů 32, 434 01 Most VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 předkládá předsedkyně správní rady Ing. Markéta Stará NADACE STUDENT 2014 Stránka 1 z 22 V Mostě dne 22. 6. 2015 Obsah 1. Identifikační

Více

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků)

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků) Výsledková listina Beroun Race 27. 10. 2018 Ženy (156 závodníků) Startovní číslo Jméno Kategorie Vlna Čas 1. 148 Žižka Adam M 1 1:05:56.7 2. 165 Bukvai Miloš M 1 1:07:21.1 3. 2 Fiala Marek M 1 1:08:32.5

Více

Prezenční listina soutěžících

Prezenční listina soutěžících Kategorie: 5. ročník ZŠ Datum konání: 17.5.2017 1 Tomáš Kučera ZŠ Velká Bíteš 15 2 Petr Karásek ZŠ Velká Bíteš 12 3 Vojtěch Fousek ZŠ Velká Bíteš 12 4 Michal Ševců ZŠ Velká Bíteš 11 5 Jiří Ševčík ZŠ Velká

Více

VÝSLEDKY. Stránka 15

VÝSLEDKY. Stránka 15 KATEGORIE N1 hobby 2010 a méně ČERVENÁ P.č. Jméno a příjmení Nar. 1 M B 2 M B 3 M B 4 M B M B Celkem Pořadí 1 Langášek Vintíř 2010 T 1-18 9,5 T 1-9 5 T 1-14 7,5 T 1 1 23 1 2 Marková Sára 2010 T 1-18 9,5

Více

Seznam osob krizového managementu přednostně předurčených do Krizového štábu Olomouckého kraje, kontaktní spojení k zabezpečení vyrozumění

Seznam osob krizového managementu přednostně předurčených do Krizového štábu Olomouckého kraje, kontaktní spojení k zabezpečení vyrozumění Seznam osob krizového managementu přednostně předurčených do Krizového štábu Olomouckého kraje, kontaktní spojení k zabezpečení vyrozumění štábu/vedoucí sekretariátu Ekonom krizového štábu štábu/zástupce

Více

ZÁPADOČESKÝ POHÁR "2010" LM 60, SM 60 ZÁPADOČESKÝ POHÁR "2010" LM 3 20, SM 3 20

ZÁPADOČESKÝ POHÁR 2010 LM 60, SM 60 ZÁPADOČESKÝ POHÁR 2010 LM 3 20, SM 3 20 LM 60, SM 60 1. kolo Jarní cena Dukly Plzeň - Lobzy 2. kolo Košutecká flinta I Plzeň - Košutka 3. kolo Košutecká flinta II Plzeň - Košutka 4. kolo 14.8.2010 VC Pohraniční policie Domažlice LM 3 20, SM

Více

Vltavský maratón 2007 - výsledky

Vltavský maratón 2007 - výsledky Vltavský maratón 2007 - výsledky 9.6.2007 Braník Maminky s kočárky 1. 121 STODOLOVÁ Anna MODŘANY 1973 7:09.0 2. 39 VŇUKOVÁ Jana PRAHA 4 1999 7:12.7 3.7 3. 13 SCHMIDTOVÁ Jitka PRAHA 4 1974 7:39.1 30.1 4.

Více

závod č. 22 Slalom v Zábřehu řeka Mor.Sázava u loděnice VS Zábřeh

závod č. 22 Slalom v Zábřehu řeka Mor.Sázava u loděnice VS Zábřeh C1M VÝSLEDKOVÁ LISTINA poř. vk stč rgc jméno nar. vt oddíl čas pen výsl. čas pen výsl. celk. bhz-m 1. 1/ U23 1 132053 KRISTEK Václav 1996 2+ Val.Mez. 94,60 0 94,60 95,70 2 97,70 94,60 31 2. 1/ DM 3 129021

Více

Zveřejnění výdajů Statutárního města České Budějovice spojených s volbami 2013-2014

Zveřejnění výdajů Statutárního města České Budějovice spojených s volbami 2013-2014 Magistrát města České Budějovice Odpověď na dotaz vznesený s využitím zákona o svobodném přístupu k informacím Zveřejnění výdajů Statutárního města České Budějovice spojených s volbami 2013-2014 Žádám

Více

I. MEZINÁRODNÍ AKADEMICKÉ HASIČSKÉ HRY V POŽÁRNÍM SPORTU 4. 5. 2011 OSTRAVA Běh na 100m s překážkami - muži

I. MEZINÁRODNÍ AKADEMICKÉ HASIČSKÉ HRY V POŽÁRNÍM SPORTU 4. 5. 2011 OSTRAVA Běh na 100m s překážkami - muži 4. 5. 211 OSTRAVA Běh na 1m s překážkami - muži St. č. Jméno Škola D 1. pokus D 2. pokus výsledný čas pořadí body 12 Paulíček, Jakub Univerzita H.K. 3 33,72 3 16,21 16,21 1 6 13 Pěkný, Jakub VŠB-TU Ostrava

Více

České akademické hry 2007 Liberec 2.5.2007-3.5.2007 50/8

České akademické hry 2007 Liberec 2.5.2007-3.5.2007 50/8 České akademické hry 2007 Liberec 2.5.2007-3.5.2007 50/8 1 50 m Volný způsob Ženy 1. Lefnerová Hana 85 UHK :27.99 2. Nývltová Alena 82 MU :29.25 3. Turická Veronika 83 OU :29.73 4. Žizlavská Monika 83

Více

Výsledky zpracoval Ski club Harrachov Sponzoři: : OPAVIA a BRUMÍK, Lissport, Wellness Hotel Centrum, Lyžařské školy JPK a Classic ski school

Výsledky zpracoval Ski club Harrachov Sponzoři: : OPAVIA a BRUMÍK, Lissport, Wellness Hotel Centrum, Lyžařské školy JPK a Classic ski school 1 Nikola Bisová a 18 19 17 54 2 Laura Laurichová a 20 19 15 54 3 Marie Grysniková a 18 18 16 52 4 Ema Mařáková a 17 16 12 45 5 Kateřina Hladíková a 20 20 40 6 Klára Faltusová a 20 19 39 7 Lucie Tůmová

Více

Mikulášská laťka 2007

Mikulášská laťka 2007 Školní sportovní klub při ZŠ Žerotínova SVČ Domeček ve Valašském Meziříčí TJ Valašské Meziříčí - oddíl atletiky Město Valašské Meziříčí Mikulášská laťka 2007 1. Ročník chlapci poř. jméno, příjmení škola

Více

Myšáci kluci (mladší 2012) jméno bydliště čas 1. jízdy pořadí

Myšáci kluci (mladší 2012) jméno bydliště čas 1. jízdy pořadí Myšáci kluci (mladší 2012) 4 Denis Wanek Olomouc 00:38,850 1 7 Jiří Procházka Olomouc DDM 00:46,400 2 2 Filip Klos Olomouc 00:47,300 3 8 Marek Lebeda Olomouc 00:48,020 4 5 Tadeáš Machánek TJ Slovan Moravská

Více

Šumavský pohárek 2012 celkové hodnocení přípravka dívky - ročník 2003 a mladší

Šumavský pohárek 2012 celkové hodnocení přípravka dívky - ročník 2003 a mladší přípravka dívky - ročník 2003 a mladší jednotlivých závodů 2 1 Šandarová Veronika 2003 SSC Bohemia 7 12 15 15 15 57 2 Červená Natalie 2003 SK 12 9 9 9 12 15 48 3 Kroupová Natálie 2003 SK 15 15 15 0 45

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010

Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010 Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010 O B S A H: 1. Úvodní slovo zřizovatele fondu 2. Základní údaje o nadačním fondu 3. Přehled o majetku fondu a závazcích fondu 4. Přehled o jednotlivých

Více

Vánoční přebor. SK Slavia Praha

Vánoční přebor. SK Slavia Praha Vánoční přebor Slavie Praha VÝSLEDKY Pořadatel: SK Slavia Praha Místo: Praha Eden 25m bazén, 6 drah Datum konání: 17. 12. 2014 Vrchní rozhodčí: Petr Dvořák I. Sbor rozhodčích Funkce Jméno Kval Vrchní rozhodčí:

Více

SPORTOVNÍ PLAVÁNÍ - SP 1 Pondělí 16,30-18,00 Trenéři : Úterý 17,00-19,00 René Lakomý Středa 17,00-18,00 Petra Kahánková Čtvrtek 16,30-18,00 Pátek

SPORTOVNÍ PLAVÁNÍ - SP 1 Pondělí 16,30-18,00 Trenéři : Úterý 17,00-19,00 René Lakomý Středa 17,00-18,00 Petra Kahánková Čtvrtek 16,30-18,00 Pátek SPORTOVNÍ PLAVÁNÍ - SP 1 Pondělí 16,30-18,00 Trenéři : Úterý 17,00-19,00 René Lakomý Středa 17,00-18,00 Petra Kahánková Čtvrtek 16,30-18,00 Pátek 15,00-17,00 Sobota 8,00-10,00 Duranová Duranová Dvořák

Více

ZIMNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ MUŽŮ A ŽEN PRO ROK 2009

ZIMNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ MUŽŮ A ŽEN PRO ROK 2009 ZIMNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ 2009 Strana 1 z 23 Soutěžní komise plavání Jihočeského kraje, technické uspořádání KIN České Budějovice ZIMNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ MUŽŮ A ŽEN PRO

Více

Marcelly David - Bílek Patrik Turek Kryštof

Marcelly David - Bílek Patrik Turek Kryštof místo: TJ Lokomotiva Ústí nad Labem kategorie: ŽÁCI - mladší (10 až 12 let) discipl. 60 HS rozhodčí: Josef Strachoň, František Ajm, Milan Jaworek 1 Patrik Bílek 25304 TJ Lokomotiva Ústí nad Labem 260 2

Více

Středoškolský Pohár 2012

Středoškolský Pohár 2012 Středoškolský Pohár 2012 Dívky 1 Gymnázium Vlašim 6425 11 3 1 2 OA Vlašim 5490 12 3 2 3 Gymnázium Benešov 5202 12 3 3 4 VOŠ a SZeŠ Benešov 4935 11 3 4 5 OA Neveklov 4482 11 3 5 6 SOŠ Benešov 3871 12 3

Více

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3.

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3. dívky 1-3 4 Kopecká Simona ZŠ Ležáků Hlinsko 34,442 1 20 Kadlecová Markéta ZŠ Resslova Hlinsko 36,5 2 12 Kopecká Lucie MŠ 38,913 3 19 Kružíková Adéla ZŠ Seč 38,96 4 5 Mrázková Adéla ZŠ Seč 41,21 5 13 Solničková

Více

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha 10 Mgr. Babuljaková Tereza Mgr. Baďurová Marie Jeseník

Více

závod č. 134 Veselské slalomy Veselí nad Moravou

závod č. 134 Veselské slalomy Veselí nad Moravou PZ VÝSLEDKOVÁ LISTINA 30.8.2015 1. 1/ PZZ 73 119064 KNEBLOVÁ Klára 2005 0 Olomouc 108,89 0 108,89 110,05 0 110,05 108,89 2. 1/ PZM 68 119076 NOVÁK Matyáš 2005 0 Olomouc 115,7 2 117,7 120,92 0 120,92 117,7

Více

Výsledková listina. veřejného přespolního běhu 41. ročník "Jarní Kiosk Šternberk" 2013

Výsledková listina. veřejného přespolního běhu 41. ročník Jarní Kiosk Šternberk 2013 Výsledková listina veřejného přespolního běhu 41. ročník "Jarní Kiosk Šternberk" 2013 neděle 20. dubna 2013 5. závod Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje 2013 Rodiče s dětmi - bez umístění

Více

Bejbykap 2013 - výsledky

Bejbykap 2013 - výsledky Bejbykap 2013 - výsledky A-kluci 45 Jelínek Jáchym 0:30 1 Aš 1 36 Hackl Adámek 0:33 1 Aš 2 33 Forster Tobias 0:35 1 Libá 3 38 Plemeník Robík 0:36 1 Chodov 4 23 Vajc Vítězslav 0:37 1 CK Sport Blažek 5 42

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Ing. Zdeněk Kubalík předseda STK E-mail: kubalikz@email.cz Výsledková listina KBS v karate Název: V. ročník Chodského poháru Datum konání:

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Starý Plzenec okres... Plzeň-město konaných ve dnech (dne)... 10.10. - 11.10.2014 byly podle výsledků převzatých od

Více

Rok Top 20 50m volný způsob - 10 let

Rok Top 20 50m volný způsob - 10 let Rok 2010 - Top 20 50m volný způsob - 10 let 1 0:32,10 Kolman Václav 1984 1 0:31,30 Pažoutová Kristýna 1994 2 0:32,40 Černík Jan 1992 2 0:32,10 Hartmannová Tereza 1983 3 0:33,30 Hlinský Martin 1976 3 0:33,80

Více

Střední škola obchodní, Kolín IV, Havlíčkova 42

Střední škola obchodní, Kolín IV, Havlíčkova 42 Příkaz ředitelky č. 3/2011 Zajištění maturitní zkoušky oborů: 1. 64-42-M/036 Management obchodu tř. 4.M 2007-2011 Maturitní zkouška proběhne podle zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon), ve znění pozdějších

Více

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 1 Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 Třída: 4.F (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 28. 5. 2012 dopoledne Předseda: Mgr. Zdeňka Rejmanová Místopředseda: Mgr. Dana Kudláčková Třídní: PaedDr. Josef Svoboda

Více

SLOŽENÍ KOMISE - OBHAJOBY ROČNÍKOVÝCH PRACÍ 2015/2016

SLOŽENÍ KOMISE - OBHAJOBY ROČNÍKOVÝCH PRACÍ 2015/2016 SLOŽENÍ KOMISE - OBHAJOBY ROČNÍKOVÝCH PRACÍ 2015/2016 Komise se sejde v pondělí a úterý (13 a 14. 6. 2016) v 8:45 hodin v uvedeném ateliéru ke krátké poradě. V 9 hodin začínají obhajoby jednotlivých studentů.

Více

Výroční zpráva. Výroční zpráva Nadace Auxilia 2010 str. 1

Výroční zpráva. Výroční zpráva Nadace Auxilia 2010 str. 1 Výroční zpráva 2010 str. 1 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě a profesionalizaci

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Pierra de Coubertina, Tábor, Náměstí Františka Křižíka 860 Třída: 4.C (rok nástupu 2015) Třída: *4.C - 4.C (rok nástupu 2014) kom. 4.C Termín: pondělí 20. 5. 2019 dopoledne Předseda: Mgr. Petra

Více

výsledky 24.ročníku Chalupa Cupu

výsledky 24.ročníku Chalupa Cupu výsledky 24.ročníku Chalupa Cupu Místo Jindřichův Hradec Datum 01.10.2016 1. disciplína 1x žáci mladší - 11 let WINKLER Radek 00:55,7 PÍŠA Matyáš 01:04,3 2. disciplína 1x žáci mladší - 12 let NOVÁK Pavel

Více

Hledejme to pozitivní a nesnažme se vyhledávat jen to špatné - to je směr, který chce Rada TZ držet.

Hledejme to pozitivní a nesnažme se vyhledávat jen to špatné - to je směr, který chce Rada TZ držet. Mezioblastní kola - závody I.stupně ČESKÝ POHÁR -------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. 8.května 2004 - Napajedla 2. 15.května 2004 - Kralupy

Více

čtvrtek dopoledne Denní porada vyučujících: 12:30 Denní vyhlášení výsledků: 12:35

čtvrtek dopoledne Denní porada vyučujících: 12:30 Denní vyhlášení výsledků: 12:35 Rozpis studentů u maturitní zkoušky Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o. Třída: 4.D - Ekonomika a podnikání Třída: 4.M - Ekonomika a podnikání, Management

Více

Název akce: XV. ročník Mikulášského běhu na Dukle Místo a datum: Pardubice

Název akce: XV. ročník Mikulášského běhu na Dukle Místo a datum: Pardubice Název akce: XV. ročník Mikulášského běhu na Dukle Místo a datum: Pardubice 2. 12. 2012 Pořadatel: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí: Výsledky zpracovala: Poznámka: Hvězda SKP Pardubice RNDr. Jan Zajíc Miroslav

Více

Výsledky přespolního běhu Bradelníček, , 4. ročník

Výsledky přespolního běhu Bradelníček, , 4. ročník Výsledky přespolního běhu Bradelníček, 19.9.2015, 4. ročník 2012 a ml. a děti, které chtěly běžet s rodiči 2012 Šíma Šimon AK Šternberk 2014 Vojtášková Karolína AK Šternberk 2014 Králová Eliška TJ Sokol

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 podle 358 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část I.

Více

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz Chebská běžecká zima 2011-2012 - 3.ročník - celkové výsledky poř. jméno rok nar sportovní oddíl body I.závod body II.závod body III.závod body IV.závod body celkem do 6ti let - 130 m 1. Novák Filip 2005

Více

celkem chyby celkem plné celkem dorážka TJ Spartak Rokytnice Petr Janák Centropen Dačice

celkem chyby celkem plné celkem dorážka TJ Spartak Rokytnice Petr Janák Centropen Dačice 06-0 ročník KONEČNÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA! Výsledková listina Memoriál Aleny Frintové REGISTROVANÍ 4..06-6..07 Jméno a příjmení hráče dvojice oddíl hráče Mojmír Holec 54 86 0 40 57 96 0 53 3 8 0 493 Centropen

Více

Výsledková listina z obřího slalomu o Štít města Chrudimi

Výsledková listina z obřího slalomu o Štít města Chrudimi Kategorie: ŠKOLKA - DĚVČATA ročník 2006 a mladší 10 Koryntová Aneta 2006 OK Ski Pardubice 01:06,65 01:11,57 02:18,22 1 1 Jedličková Tereza 2006 LO Tesla Pardubice 01:09,76 01:11,63 02:21,39 2 5 Kopecká

Více

Výsledková listina VI.ročníku ORP Hlinsko ze dne 19.února 2016

Výsledková listina VI.ročníku ORP Hlinsko ze dne 19.února 2016 Výsledková listina VI.ročníku ORP Hlinsko ze dne 19.února 2016 Start.č íslo Příjmení Jméno Třída Škola Čas Umístění 2 Hausslerová Ema 1.H MŠ Trhová Kamenice 29,75 1 1 Kopecká Aneta 1.H ZŠ Krucemburk DSQ

Více

Kralupy nad Vltavou

Kralupy nad Vltavou 4.11.2017 Kralupy nad Vltavou Pohár Středočeského kraje 2018 Nejmladší žákyně 1. Eliška Beranová 09 TOM - KČT Kralupy 0 0 1 0 3 0 4 0:26:24 0:08:00 0:18:24 0:22:24 100,0 2. Magdalena Kulhavá 09 TOM Mikulášovice

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA - ŠKOLY

VÝSLEDKOVÁ LISTINA - ŠKOLY Kategorie: 1 1 2 3 4 5 6 7 ZŠ Častolovice, Královéhradecký kr ZŠ Šumavské Hoštice, Jihočeský kraj ZŠ Sadská, Středočeský kraj ZŠ Chrast, Pardubický kraj ZŠ T. G. Masaryka, Liberecký kraj ZŠ 13. ZŠ Habrmannova,

Více

Výsledková listina I. Kategorie tř. ZŠ Pořadí Jméno a příjmení

Výsledková listina I. Kategorie tř. ZŠ Pořadí Jméno a příjmení Dům dětí a mládeže, Rakovník, Nerudova 504 ve spolupráci s BZ SZeŠ Rakovník a IS SCHKO Křivoklátsko, za finanční podpory Města Rakovníka Podzimní kolo BOTANICKÉ SOUTĚŽE - Botanická zahrada Rakovník čtvrtek

Více

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56. Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.0 00:39:44.7 3 2 123 Fojtíček Karel MD40 22 00:19:53.7

Více

NEJLEPŠÍ ŽÁCI Třída: I.A Třídní učitelka: Mgr. Simona Rotreklová

NEJLEPŠÍ ŽÁCI Třída: I.A Třídní učitelka: Mgr. Simona Rotreklová Třída: I.A Třídní učitelka: Mgr. Simona Rotreklová 1. Lenka Celnarová svědomitá pomoc třídní učitelce a kamarádský přístup ke spolužákům 2. Kateřina Doležalová vzorné plnění školních povinností 3. Nikol

Více

Výsledková listina 23.ročníku Slavkovského podzimního krosu

Výsledková listina 23.ročníku Slavkovského podzimního krosu Výsledková listina 23.ročníku Slavkovského podzimního krosu Horní Slavkov, neděle 3.11. 2013 380 m Žactvo: Ročník 2006 a mladší 1. KRÄMLING Martin 2006 AK Sokolov 1:30 2. SVOBODA Filip 2006 AC Mariánské

Více

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m PŘEBOR ŽUPY DR.BUKOVSKÉHO - PLAVÁNÍ - 3.11.2013 KATEGORIE: nejmladší žactvo 2008 a mladší Bartošek Adam 2009 Slavíkovice hry ve vodě Bartošek Matěj 2011 Slavíkovice hry ve vodě Daněk Jan 2008 Vyškov hry

Více

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :55:02 Vlastnictví domu s byty a nebytovými prostory

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :55:02 Vlastnictví domu s byty a nebytovými prostory Vlastnictví domu s y a neovými prostory A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor Podíl Vlastnické právo Bálková Jana Mgr., Družstevní 1418, Hlinsko, 539 01 Hlinsko v Boháčová Ivana, Družstevní 1416, Hlinsko,

Více

VI. MEZINÁRODNÍ ZIMNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V DÁLKOVÉM PLAVÁNÍ PRO ROK 2014

VI. MEZINÁRODNÍ ZIMNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V DÁLKOVÉM PLAVÁNÍ PRO ROK 2014 VI. MEZINÁRODNÍ ZIMNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V DÁLKOVÉM PLAVÁNÍ PRO ROK 2014 A/ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: Plavecký klub Vysoké Mýto Datum: Neděle 23. 2. 2014 Místo konání: Plavecký bazén Vysoké

Více

MČR v biatlonu dor., jun. a vet. + ČP M, Ž

MČR v biatlonu dor., jun. a vet. + ČP M, Ž Stíhací závod s pev. st. int. - DOROSTENKY A Start: 10:52 / Konec: 11:33 Poř. St. VT Jméno Roč. Kat. ST/SCM Klub Běž. čas L L L - Vysl. čas Ztráta Body 1 62 M Tkadlecová Anna 96 DKA SCM KB N.Město 32:14,1

Více