Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee"

Transkript

1 Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: , od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková, správce IP konektivity Miloslav Hůla, správce autority Robert Vojčík, správce kont a mailu Luděk Vokáč, správce prezentace a propagace klubu Jan Jaroš, správce bloku A Lukáš Knapp, správce bloku C Pavel Lysák, správce bloku D František Molnár, správce bloku E Peter Antolík, správce bloku F Lubomír Tláskal, správce sportoviště Hosté: Peter Ivančík, zástupce SIPK Martin Dzurov, zástupce správce bloku F Richard Kuchár, správce PC učebny Radim Malota Michal Novák Roman Tarageľ Omluveni: Dalibor Klvaňa, správce bloku B

2 Program jednání: 1. Zahájení 2. Info ze schůze parlamentu SU 3. Kontrola minulého zápisu 4. Výroční zprávy 5. Interní grantová soutěž 6. Zástupce klubu POD v parlamentu SU 7. Interní předpis - IP4/ Akce pípa 9. Generel ČVUT 10. Info od vedoucího kolejní skupiny 11. Volba nového předsedy klubu Pod-O-Lee 12. Nový podolský web 13. Nový nákupčí klubu POD 14. Server pro PC učebnu, Wifi do zasedací místnosti 15. Závěr 1. Zahájení T. Líbenek krátce po dvacáté hodině přivítal přítomné a zahájil schůzi. 2. Info ze schůze parlamentu SU T. Líbenek se účastnil schůze parlamentu SU, která se konala Informoval přítomné o ději na schůzi a řekl, že do konference predstavenstvo přeposlal zápis z této schůze. Dále upozornil přítomné, aby mu dali vědět, kdo z nich bude chtít přeposílat mailovou konferenci parlamentu. Poté hovořil o průběhu schůze a zmínil některé důležité body. Jedním z nich bylo odvolání Martina Fialy z funkce prezidenta SU. Studentské unii nyní dočasně předsedá Zbyněk Čech. Volby nového prezidenta SU se budou konat 3. ledna 2007 a do té doby je možné zaslat kandidátky. 3. Kontrola minulého zápisu T. Líbenek začal procházet zápis z minulé schůze. Bude potřeba zvolit nového nákupčího, jelikož Ľ. Lontoš se vzdal všech svých funkcí v klubu Pod-O-Lee (dále jen POD), tudíž i funkce nákupčího. Bude vyřešeno na závěr schůze. T. Líbenek informoval přítomné, že zítra se koná schůze s ing. Zmrzlíkem, N. Makulovou, zástupci klubu POD a pí. Janečkovou - nájemkyní klubu U dna a Hrob. Dále narazil na bod o interních předpisech, bude se projednávat v bodě 7. tohoto zápisu.

3 Poté se ještě vrátil k bodu plánovaný rozvoj sítě. T. Líbenek, kde se zeptal M. Tkáčikové, jestli nebude lepší přesunout realizaci plánovaného projektu Wifi do celého areálu Podolí, na zimní semestr příštího roku a to z důvodu půjčky od Strahova (nelze se spoléhat pouze na granty). M. Tkačiková mu odpověděla, že bude mluvit příští den s N. Makulovou a poté mu řekne rozhodnutí, kdy se bude realizace konat. Výjezdní zasedání - P. Ivančík se vzdává zařizování ohledně výjezdního zasedání a chce to nechat na starost někomu jinému. 4. Výroční zprávy T. Líbenek sdělil, že stále není hotova výroční zpráva za rok Měl ji sepsat bývalý místopředseda J. Kubový. Zeptal se tedy přítomných, jestli tuto zprávu někdo napíše. Úkolu se ujal L. Vokáč. Termín na sepsání výroční zprávy dostal do 5. ledna 07. Dále se musí sepsat malé výroční zprávy za rok Správci a vedoucí skupin dostali termín na sepsání do konce ledna Interní grantová soutěž T. Líbenek upozornil na blížící se uzavírku podání grantů do IGS. Bylo navrženo, aby byl sepsán grant na projektor, který je umístěn v zasedací místnosti v menze. Sepsání grantu dostal za úkol L. Vokáč. L. Vokáč si zjistí, kdy přesně je uzavírka letošní IGS, aby byl grant včas odeslán. 6. Zástupce klubu POD v parlamentu SU V případě zvolení nového předsedy klubu už nebude T. Líbenek zastávat v klubu POD žádné funkce, tzn. veškerých funkcí v SU. Proto nechal přítomným na rozmyšlenou, kdo by se stal místo něho delegátem v parlamentu SU za klub POD. Delegát musí mít i svého zástupce. 7. Interní předpis - IP4/2003 L. Vokáč zkontroloval a zaktualizoval IP4/ Digitální fotoaparát Cannon S- 45. Předložil jej ve vytištěné formě na schůzi. Návrh změny IP4 se nesetkal s žádnými námitkami ze strany představenstva. - počet lidí s hlasovacím právem : 10 lidí T. Líbenek dal hlasovat o schválení IP4/2003, novelizovaného k datu :

4 PRO: 10 hlasů, PROTI: 0 hlasů, ZDRŽEL SE: 0 hlasů IP4/2003, novelizovaný k datu byl schválen a bude umístěn na webové stránky. 8. Akce pípa L. Vokáč měl na starost objednání pípy. Bohužel došlo k chybě dodací firmy a pípa nebyla dosud doručena. L. Vokáč zavolal do této firmy a pípa bude pravděpodobně příští týden dodána. 9. Generel ČVUT P. Lysák uvedl další bod schůze. Generel ČVUT - Diskuze o plánu rozvoje ČVUT v letech se bude konat v na fakultě FEL v Dejvicích. Řekl, že by bylo dobré, aby se někdo z Podolí zúčastnil - rozvoj areálu Podolí, je zde navržen také. 10. Info od vedoucího kolejní skupiny J. Jaroš hovořil o proběhlé schůzi kolejní skupiny. Jelikož se zvyšují počty trestanců, zvyšuje se i zájem o zkrácení trestu - a to prací pro klub. J. Jaroš tedy navrhnul, že se musí uklidit kufrárna a jako další trest umytí praček. Novou správkyní prádelen se stala Z. Žaloudková. J. Jaroš mluvil o tom, že je potřeba zástupce za klub POD, který by jednal s vedením menzy. Na tuto funkci navrhnul Evu Axmanovou. J. Jaroš dal hlasovat o zvolení E. Axmanové do funkce zástupkyně za klub POD v jednání s vedením menzy: PRO: 10 hlasů, PROTI: 0 hlasů, ZDRŽEL SE: 0 hlasů Návrh byl schválen. 11. Volba nového předsedy klubu Pod-O-Lee M. Dzurov jako předseda volební komise rozdal všem přítomným jedinou kandidátku. Jako jediný kandidát se přihlásil Pavel Lysák - správce bloku D. Poté byl M. Dzurovem vyzván, aby odprezentoval svou kandidaturu. P. Lysák se tedy ujal slova. Začal mluvit o své práci pro klub a plánech, pokud by byl zvolen předsedou klubu POD.

5 historie: na bloku D byl televizorem, následně zástupcem správce a nyní je správcem bloku D a vedoucím HW skupiny projekty: PC učebna na bl. C, zasedací místnost v menze vize a plány: - zlepšování a rozšiřování služeb poskytovaných klubem POD - zvyšování komfortu uživatelů - zpružení reakcí klubu na požadavky uživatelů a zrychlení odezvy ze strany SÚZ - získání financí na rozvoj klubu i z jiných zdrojů než poplatky - zavedení mikroplatebního systému na Podolí (př. vypůjčení pračky - platba studentskou kartou) M. Dzurov se po prezentaci zeptal představenstva, zda mají na kandidáta nějaké dotazy. - J. Jaroš se ptal, jestli bude mít P. Lysák v případě svého zvolení nějaké speciální požadavky na kolejní skupinu? P.Lysák - pravděpodobně bude chtít ze schůzí skupin vypracovanou zprávu o čem se jednalo - M. Tkačiková se ptala, jestli chystá nějaké personální změny (obměna některých členů představenstva)? P. Lysák - nový bude pouze správce bloku D a vedoucí HW skupiny, jelikož tyto funkce nyní zastává on sám. Dále si ještě vybere svého místopředsedu. - M. Hůla se zeptal, co bude dále s projektem OZZU? P. Lysák - měl by se ještě doladit, nemyslí si, že by se měl rušit, ale až bude OZZU vyzkoušeno a doladěno, tak by se měla sepsat závěrečná zpráva - M. Tkačiková se ptala, jak to bude s administrativou klubu POD po jeho zvolení, jestli účetnictví bude dělat sám, nebo do toho zahrne někoho z představenstva? P.Lysák - na tomto nebude nic měnit. - T. Líbenek se zeptal, jak P. Lysák vidí pozici klubu POD v rámci SU? P. Lysák - myslí si, že klub POD je na tom dobře, je hned druhý největší klub za strahovským klubem. Po skončení dotazů M. Dzurov požádal kandidáta, aby opustil místnost. P. Lysák předal hlasovací právo Romanovi Tarageľovi. -počet lidí s hlasovacím právem : 11 Poté měla nastat 30-ti minutová diskuze představenstva. Správci už měli vesměs rozhodnuto, zda kandidáta zvolí, proto tuto dobu ani nevyčerpali. Nastalo vhazování lístků do volební urny. Volební komise sečetla hlasy: PRO: 7 hlasů, PROTI: 4 hlasy M. Dzurov vyhlásil výsledky voleb: Představenstvo klubu POD zvolilo Pavla Lysáka předsedou klubu Pod-O-Lee nadpoloviční většinou hlasů.

6 Výsledky byly posléze sděleny i kandidátovi a nově zvolenému předsedovi klubu POD. - počet lidí s hlasovacím právem : 9 lidí Představenstvo poté navrhlo, že do konce funkčního období T. Líbenka, bude P. Lysák místopředsedou klubu POD. Funkční období Pavla Lysáka, jako předsedy klubu, začne z důvodů jeho studijních povinností až T. Líbenek dal hlasovat o tomto návrhu: PRO: 7 hlasů, PROTI: 0 hlasů, ZDRŽEL SE: 2 hlasů Návrh byl schválen. 12. Nový podolský web Na schůzi se dostavili oba návrháři R. Malota a M. Novák, jejichž web byl na minulé schůzi vybrán. Oba zapracovali do svých návrhů připomínky představenstva a jejich práce byla prezentována na schůzi. Po shlédnutí obou grafických návrhů představenstvo hlasovalo, který se přítomným líbil více. Hlasování pro grafický návrh webu od Michala Nováka: PRO: 2 hlasy Hlasování pro grafický návrh webu od Radima Maloty: PRO: 7 hlasů Vyhrál grafický návrh R. Maloty 10 miles to Podolee. R. Malota tedy bude dále pracovat na novém podolském webu a bude se starat o jeho grafickou stránku. 13. Nový nákupčí klubu POD P. Lysák v tomto bodě navrhnul zvolení nového nákupčího namísto Ľ. Lontoše, který se vzdal všech svých funkcí v klubu POD. Jako nového nákupčího navrhnul R. Tarageľa. R. Tarageľ souhlasil. - počet lidí s hlasovacím právem : 8 lidí T. Líbenek dal hlasovat o návrhu zvolení Romana Tarageľa novým nákupčím klubu POD: PRO: 8 hlasů, PROTI: 0 hlasů, ZDRŽEL SE: 0 hlasů R. Tarageľ byl zvolen do této funkce.

7 14. Server pro PC učebnu, WIFI do zasedací místnosti Slova se v tomto bodě ujal P. Ivančík. Server pro PC učebnu je již hotový a čeká se na HW skupinu až ji nainstaluje do serverovny na bloku C. Automatický přístup do učebny budou mít uživatelé, kteří mají zaplacenou síť nebo sportoviště. Dále P. Ivančík hovořil o plánu nainstalování Wifi - AP (Access Point) do zasedací místnosti. Představenstvu vysvětlil strukturu fungování tohoto systému a bude ještě řešit problém, když do místnosti přijdou lidé z venku - např. schůze parlamentu (IP adresa počítače atd.). Na závěr poděkoval přítomným členům představenstva za jejich spolupráci v době, kdy zastupoval pozici Správce IP konektivity. Zároveň jich požádal, aby se s již s dalšími problémy a dotazy kolem sítě obraceli na Martinu Tkačikovů, která obsadila tuto pozici po něm. Informoval taky o tom, že nejsou žádní noví správci serverů a služeb, které na nich běží a že by se tímto problémem mnělo začít zaobírat představenstvo. Pokud se najdou noví správci, tak pro ně na jejich žádost udělá školení. 13. Závěr Závěrem se přítomní rozloučili a schůze byla ukončena. Zapsala: Lenka Zuská V Praze Schválil: Tomáš Líbenek Předseda klubu

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 7.2. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Půlpitel,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 3.10. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Dzurov,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 5. 10. 2005, od 20:00 Místo konání: Klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Jan Kubový,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 24.10. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Dzurov,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 4.10. 2006, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Peter Ivančík,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 28.3. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 23.5. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 6.3. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 23. 6. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Richard Kuchár, správce IP konektivity (hlas.

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 14. 4. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 27.2. 2008, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Martin Dzurov, předseda klubu Pod-O-Lee Jakub Fišer,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 18.10. 2006, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Peter Ivančík,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 9.5. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 12. 11. 2008, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 5.6. 2006, od 19:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Jan Kubový,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 22. 4. 2009, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 29.3. 2006, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Peter Ivančík,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee 29.2.2012

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee 29.2.2012 Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee 29.2.2012 Program jednání I. Prezeční listina II. Činnost správců bloků a služeb III. 2. kolo volby nákupčích IV. Činnost SBAN V. Informace o WIFI VI. Kauza

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 23.2.2011, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: ; Vlastimil Černý, místopředseda klubu POD ; Martin

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 6. 4. 2005, od 20:00 Místo konání: Místnost nad vrátnicí koleje Podolí Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Hawelka,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 12. 1. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 7.11. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Dzurov,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 13. 1. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 25.4. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 30.5. 2012, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 3.2.2011, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis z mimořádné schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis z mimořádné schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis z mimořádné schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 3.3.2011, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee

Více

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 11. zasedání Akademického senátu konaného 13. 2. 2019 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: dr. Babica Jan, Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, Jan Tomáš,

Více

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Ustavující zasedání zahájil v 17 40 hodin dosavadní starosta obce,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 28. 9. 2011, od 20 h Místo konání: zasedací místnost kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 28. 1. 2009, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 25. 11. 2009, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal

Více

Z á p i s. z důvodu účasti na ustavující schůzi hospodářského výboru - posl. Věra JAKUBKOVÁ, Ing. Miloš MELČÁK, CSc.

Z á p i s. z důvodu účasti na ustavující schůzi hospodářského výboru - posl. Věra JAKUBKOVÁ, Ing. Miloš MELČÁK, CSc. Z á p i s z 1. (ustavující) schůze ústavně právního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu, která se konala 13. září 2006 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu.

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu. Z á p i s Z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tečovice konaného dne 6. 11. 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni:

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018 Přítomni: Omluveni: dle prezenční listiny JUDr. Dagmar Hrudová, Ivo Kičmer Návrhová komise Ing. Lenka Kašičková PRO: 14

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Egner, Dr. Gál, Dr. Jančová, Dr. Rouchal, Ing. Bednařík, Ing. Fojtl, Ing. Hnátková, N.

Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Egner, Dr. Gál, Dr. Jančová, Dr. Rouchal, Ing. Bednařík, Ing. Fojtl, Ing. Hnátková, N. Zápis č. 02/2015 (02) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 2. února 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Dr. Staněk,

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne 20.02.2013 (v budově vilky areálu Kampusu od 14:00) Prezenční listina: 11 senátorů Ing. Petr Hlaváček, Ph.D., RNDr. Jana Šimsová, Ph.D., Ing.

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 18. 3. 2009, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 29. 9. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Michal

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Akademický senát Vysoké školy polytechnické Jihlava Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Přítomni: za akademickou komoru (dále jen AK): 9 (viz prezenční listina)

Více

Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne

Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 8.11.2010 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter,, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, p. Blaheta, p. Beran,

Více

Zápis ze schůze představenstva. klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva. klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva Datum konání: 6. února, 2013 Místo konání: Zasedací místnost klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Přítomní: Hosté: Martin Černý - místopředseda Robert Vojčík - zsis Petr Zahnaš

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Z Á P I S

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Z Á P I S ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STROJNÍ Akademický senát Fakulty strojní ČVUT v Praze Č.j. ASFS/14-16/Z/18 Z Á P I S z 18. zasedání Akademického senátu Fakulty strojní ČVUT v Praze konaného

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 27. 10. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis z prvního jednání Akademického senátu Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě konaného dne

Zápis z prvního jednání Akademického senátu Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě konaného dne Zápis z jednání AS FF OU ze dne 30. 11. 2015 1 Zápis z prvního jednání Akademického senátu Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě konaného dne 30. 11. 2015 Datum, místo: Přítomni: 30. 11. 2015,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 1. 4. 2009, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee (příchod

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 6. května 2009 Místo konání: klubovna klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák, místopředseda klubu

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 15.10. 2008, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 26.3. 2008, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Martin Dzurov, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

Zápis z 1. zasedání Akademického senátu

Zápis z 1. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 1. zasedání Akademického senátu konaného 7. 2. 2018 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, dr. Hošťálková Anna, Mgr.

Více

Z á p i s. z 11. náhradního zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 6. února 2017 v sále Domu zahrádkářů

Z á p i s. z 11. náhradního zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 6. února 2017 v sále Domu zahrádkářů Z á p i s z 11. náhradního zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 6. února 2017 v sále Domu zahrádkářů Zasedání zastupitelstva obce bylo zahájeno starostkou obce v 17.00 hodin. V okamžiku zahájení

Více

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne 20.11.2002. Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec zahájil

Více

Kolejní rada Koleje a Menza, Česká Zemědělská Univerzita v Praze 6-Suchdol

Kolejní rada Koleje a Menza, Česká Zemědělská Univerzita v Praze 6-Suchdol Zápis z jednání kolejní rady ze dne 7. 1. 2009 Kolejní rada (KR) se sešla v počtu 10 členů (Kysilka omluven), 3 hosté (prezenční listy přílohou) a projednávaly se tyto body: 1) Úvod připomínky hostů -

Více

Zápis ze 120. jednání pléna AS FEL ZČU konaného dne 23. ledna 2008 od 14 hodin v místnosti EU 219

Zápis ze 120. jednání pléna AS FEL ZČU konaného dne 23. ledna 2008 od 14 hodin v místnosti EU 219 Zápis ze 120. jednání pléna AS FEL ZČU konaného dne 23. ledna 2008 od 14 hodin v místnosti EU 219 Přítomni: Členové AS FEL ZČU: Hosté: Viz. prezenční listina; omluven byl Juraj Kudry Jiří Kotlan, Petr

Více

Předseda AS FT Dr. Staněk požádal přítomné členy senátu, zda mají připomínky, popř. doplňující návrhy k zápisu č.15/2014 (50).

Předseda AS FT Dr. Staněk požádal přítomné členy senátu, zda mají připomínky, popř. doplňující návrhy k zápisu č.15/2014 (50). Zápis č. 01/2015 (01) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 5. ledna 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Hosté: Dr.

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 21. 5. 2018 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 12 delegátů z celkového počtu 13 delegátů Program

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne

Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne 27.7.2012 Dne 27.7.2012 se v 19.00 hodin konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.02.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY. Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015

Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY. Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015 Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015 Sekretář klubu slečna Mgr. Tereza Hölzlová zahájila Valnou hromadu (dále jen VH) v 17.10. Dále přivítala všechny

Více

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 26.9.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 07.11.2014 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Ing. Petr Urbanec Návrhová komise pan Aleš Šklář PRO: 15 Mgr. Radek Nitka PRO: 15

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 23. 2. 2016 Počet přítomných senátorů: 15 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Dana Dluhošová,, doc. Ing. Martin Macháček,

Více

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Datum a místo zasedání: 2. října 2008, 13h, místnost 244NB Přítomni: Češková, Pošvicová, Poláková, Nováková,

Více

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze Stránka 1 Předmět Zasedání 01/18-21 Datum Místo VŠE v Praze, zasedací místnost rektora NB 169 Přítomni Fakulta financí a účetnictví (F1): Marek, Zelenka, Král, Husák Fakulta mezinárodních vztahů (F2):

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK MO Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 23.1.2019 ve 19.30 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing.

Více

ZÁ P I S. Z 1. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 9 Malesice konaného dne v zasedací místnosti ÚMO Plzeň 9 od 18.

ZÁ P I S. Z 1. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 9 Malesice konaného dne v zasedací místnosti ÚMO Plzeň 9 od 18. ZÁ P I S Z 1. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 9 Malesice konaného dne 2.11.2018 v zasedací místnosti ÚMO Plzeň 9 od 18. 00 hodin Přítomno: Zapsal: 9 viz prezenční listina Hejtmánek Program:

Více

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference ZÁPIS z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference Termín: 12.11.2014 Místo: zasedací místnost č. 326, Krajský úřad Libereckého kraje Čas zahájení jednání: 12:00 hodin Čas ukončení jednání: Přítomni

Více

Zápis č. 8 z mimořádného zasedání Akademického senátu Fakulty podnikatelské VUT konaného dne

Zápis č. 8 z mimořádného zasedání Akademického senátu Fakulty podnikatelské VUT konaného dne Zápis č. 8 z mimořádného zasedání Akademického senátu Fakulty podnikatelské VUT konaného dne 10. 4. 2012 Účast: viz prezenční listina PŘÍTOMNÍ ČLENOVÉ: 17 (z toho 9 ZK a 8 SK) NEPŘÍTOMNÍ ČLENOVÉ: 4 (z

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 2.10. 2012, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina:? Vlastimil Černý, předseda klubu Pod-O-Lee? Martin

Více

MAS Sedlčansko, o.p.s.

MAS Sedlčansko, o.p.s. Z ÁP I S z jednání Valného shromáždění členů MAS Sedlčansko, o.p.s., které se konalo 7. 10. 2014 od 16.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu v Krásné Hoře nad Vltavou Program: 1. Zahájení, zvolení

Více

ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1

ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1 ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1 Přítomni: Hosté: viz prezenční listina (celkem 24 senátorů)

Více

ZÁPIS č. 1 Z JEDNÁNÍ KOMISE SPORTOVNÍ RADY MĚSTA PROSTĚJOVA

ZÁPIS č. 1 Z JEDNÁNÍ KOMISE SPORTOVNÍ RADY MĚSTA PROSTĚJOVA Komise sportovní Rady města Prostějova nám. T. G. Masaryka 130/14 796 01 PROSTĚJOV www.skmpv.cz S00AX02GF39Y *S00AX02GF39Y* čj. PVMU 16228/2019 20 SpZn. OŠKS 106/2019 101.2.3 A10 Počet listů: 5 příloh:

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 10. 3. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 8.2.2012 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 15 členů zastupitelstva, omluveni:

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK MO Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 15.12.2018 ve 18.00 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing.

Více

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Zápis z okresního mysliveckého sněmu konaného dne 26. září 2017v 16.00 hodin na Bažantnici Sněm zahájil předseda OMS p. Homolka,

Více

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Č. j.: FZS/0055/17 PID: 0380490 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Přítomni: dle

Více

Zápis z jednání AS UK FHS konaného

Zápis z jednání AS UK FHS konaného Zápis z jednání AS UK FHS konaného 19. 2. 2015 Prezenční listina Přítomni: A. Svoboda, L. Císařovská, J. Horský, H. Novotná, J. Novotný, M. Pražáková-Seligová, P. Himl, N. Maslowski F. Schneider, J. Mára,

Více

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 čj. DFF/184/16 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Omluven: Bc. Tomáš Tázlar Hosté:

Více

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze Stránka 1 Předmět Zasedání 10/2015 2018 Datum 13. března 2017 Místo VŠE v Praze, zasedací místnost rektora NB 169 Přítomni Fakulta financí a účetnictví (F1): Marek, Vančurová, Zelenka Fakulta mezinárodních

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 18.6. 2008, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, pověřený předseda klubu Pod-O-Lee prezidentem

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne 14.11.2010 Program: 1. Zahájení 2. Slib členů zastupitelstva obce. 3. Schválení programu 4. Volba volební a návrhové

Více

Z á p i s. 1.Prezentace a převzetí osvědčení o zvolení člena Zastupitelstva MČ

Z á p i s. 1.Prezentace a převzetí osvědčení o zvolení člena Zastupitelstva MČ Z á p i s Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části, Brno Starý Lískovec, konaného dne 15.listopadu 2010 v 17,00 hodin v sále sokolovny na ul. Máchalova 4 v Brně Starém Lískovci. 1.Prezentace

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hodin, ukončeno

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Datum a místo zasedání: 29. září 2011, 13h00, místnost 244NB Přítomni: Taušer, Čajka, Češková, Pošvicová,

Více

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Gál, Dr. Rouchal, Dr. Egner, Dr. Jančová, Ing. Huba, D. Vítková, Bc. Ondroušek (9 členů)

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Gál, Dr. Rouchal, Dr. Egner, Dr. Jančová, Ing. Huba, D. Vítková, Bc. Ondroušek (9 členů) Zápis č. 16/2016 (35) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 21. listopadu 2016 v zasedací místnosti 311, v budově U1, Vavrečkova 275, Zlín Přítomni: Dr. Staněk, Dr.

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne 5.11.2018 od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Program: 1) Schválení programu 2) Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst.

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 09. února 2011

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 09. února 2011 Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 09. února 2011 Konání: 09. února 2011, 11.30 h Místo zasedání: Zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty, místnost

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 4. 3. 2009, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Program jednání: Jednání: Zápis ze schůze AS FAV ZČU v Plzni, která se konala v místnosti UV 115 od 14:00 hod. k bodu A1.

Program jednání: Jednání: Zápis ze schůze AS FAV ZČU v Plzni, která se konala v místnosti UV 115 od 14:00 hod. k bodu A1. Zápis ze schůze AS FAV ZČU v Plzni, která se konala 1. 10. 2008 v místnosti UV 115 od 14:00 hod. AS FAV ZČU Přítomno: 15 až 16 členů AS FAV ZČU v průběhu zasedání - viz prezenční listina Omluveni: 2 členové

Více

Zápis ze schůze představenstva. klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva. klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 19. února, 2014 Místo konání: Zasedací místnost klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Přítomní: Marie Hoťková - SPAPK Tomáš Krsička SBC Juraj Horňák

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zpráva o činnosti za rok 2018

Zpráva o činnosti za rok 2018 Zápis č. 1/2019 z jednání členské schůze Klubu šachistů Říčany 1925, z.s. konáno dne 30.1.2019 v KC Labuť, 17. listopadu 214, Říčany 251 01 Přítomni dle prezenční listiny: (10) Jaroslav Říha, Stanislav

Více