Stále uvolněná, zdravá a krásná!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stále uvolněná, zdravá a krásná!"

Transkript

1 S AKTÍVNÍM KYSLÍKEM A NEGATIVNÍMI IONTY Dvojí péče, dvojí komfort Stále uvolněná, zdravá a krásná!

2 Patentovaný výrobek vyvinutý za použití nejnovější vysoce pokročilé technologie Dual Core Čisté a přírodní, neobsahují žádné chemikálie Patentovaný čip s aktivním kyslíkem a nejvyšší koncentrací záporných iontů Význam negativních iontů neboli aniontů Anionty jsou neviditelné molekuly bez chuti a bez zápachu, mají zvláštní význam pro lidské zdraví a jsou známé jako tzv. vitamíny vzduchu. Mají schopnost zabíjet bakterie. Čím je koncentrace negativních iontů ve vzduchu vyšší, tím je nižší počet bakterií. Negativní částice účinně podporují imunitní systém a pomáhájí tak předcházet nemocem. Obsah aniontů v prostředí vyšší než 5000/cm 3 zlepšuje imunitní systém lidského těla, působí proti vznikům zánětů a rozmnožování škodlivých bakterií a reguluje krevní tlak. Hygienické vložky AiRiZ s aktivním kyslíkem a negativními ionty kombinují účinky aktivního kyslíku a aniontů, které zabraňují množení škodlivých bakterií a chrání bakterie zdraví prospěšné, čímž účinně pomáhají udržovat přirozené prostředí ženy a její přirozenou schopnost samočištění, podporovat imunitu a dodávat energii. Neobsahují žádná farmaceutika ani chemikálie a nemají žádné vedlejší účinky. S dámskými hygienickými vložkami AiRiZ se už nebudete cítit unavená a vyčerpaná ani v období, kdy potřebujete tu nejlepší péči. Koncentrace záporných iontům a kyslíku ovlivňuje hodně věcí Prostředí Koncentrace aniontů/cm³ Přínosy pro lidské tělo Vysoké hory, pláže Prevence chorob Předměstí, pole Zlepšují imunitní systém Městské zahrady, parky Udržují základní zdravotní potřeby Městské zóny Probouzejí konkrétní choroby Unikátní složka aktivního kyslíku Aktivní kyslíková formule značně zvyšuje prodyšnost hygienické vložky a zlepšuje výměnu kyslíku a tím potlačuje rozmnožování bakterií. Máta přidaná do této složky, dodává pocit svěžesti a uvolňuje podrážděnost a napětí. Podle vědeckých výzkumů má hladina kyslíku a aniontů v krvi přímý vliv na metabolismus lidského těla. Zvýšená hladina kyslíku a aniontů napomáhá lepšímu vstřebávání živin, eliminuje jejich plýtvání, odstraňuje odpad a čistí krev. Také zachovává normální funkci žláz s vnitřní sekrecí a udržuje vylučování hormonů na normální hladině tím, že přizpůsobuje ph krve a podporuje aktivaci buněk v žlázách s vnitřní sekrecí. Patentovaný aniontový čip v hygienických vložkách AiRiZ uvolňuje až 6100 negativních iontů na cm 3. To je nejvyšší koncentrace aniontů, jakou lze u hygienických vložek nalézt. Tyto negativní ionty účinně potlačují přežívání a rozmnožování bakterií na hygienických vložkách. Negativní ionty dále procházejí pochvou až do dělohy a zlepšují krevní oběh. Tím podporují zdravé a přirozené prostředí ženské mikroflóry a posilují její celkovou tělesnou imunitu.

3 Jedinečné výhody hygienických vložek AiRiZ 1. Patentovaný aniontový čip může uvolnit až 6100 negativních iontů/cm 3. To je nejvyšší koncentrace aniontů v hygienických vložkách. 2. Patentovaná formule aktivního kyslíku je rozprášena rovnoměrně a obsahuje výtažek levandule a máty. Jejími hlavními funkcemi jsou protizánětlivost, protibakteriálnost a podpora metabolismu. 3. Zcela nová absorpční vrstva s tenkým, hedvábně jemným a měkkým bavlněným povrchem umožňuje tekutinu vstřebávat až třikrát rychleji než běžné hygienické vložky. 4. Patentovaná tekutinu odvádějící vrstva s absorpčními póry ve tvaru trychtýřků pro rychlejší vstřebávání zabraňuje zpětnému průsaku tekutiny. 5. Patentovaný design vložky s lepícím proužkem po celé její délce je bezpečnější a pohodlnější nejen pro denní či noční užívání, ale i při sportu. Použité lepidlo na samolepící pásce je netoxické, neulpívá na prádle a splňuje normy pro použití v potravinářství. 6. Patentovaná ženská samovyšetřovací karta je poskytována pro Vaši péči jedině u vložek AiRiZ. 7. Čistý, měkký, jemný, přírodní bavlněný materiál. Nebělený a bez jakéhokoli obsahu chloru. 100% přírodní, biologicky rozložitelný, antialergenní. 8. Aktivní kyslík a anionty udržují ph v rovnováze. 9. Obal z potravinářské hliníkové fólie, která je nepropustná a odolná vůči vlhku i plísním. 10. Praktické balení po jednotlivých kusech zaručuje pohodlí, a je zároveň šetrné k životnímu prostředí.

4 S AKTÍVNÍM KYSLÍKEM A NEGATIVNÍMI IONTY Dvojí péče, dvojí komfort ochranných vrstev a jedinečný design 1. vrstva: Tenká hedvábně jemná vrstva s bavlněným povrchem s rychlou schopností absorbovat umožňuje vstřebávat tekutinu třikrát rychleji, než je tomu u běžných hygienických vložek 2. vrstva: Aktivní kyslík a negativní ionty poskytují antibakteriální, ní, desinfekční a zdravotní užitek přirozenou cestou. 3. vrstva: Prodyšná vrstva umožňuje pronikání vodních molekul v plynném stavu, což pomáhá k rychlému odvádění vlhkého ho vzduchu. 4. vrstva: Super savá, tekutinu pohlcující vrstva Posílení imunity Regulace krevního tlaku Zmírnění únavy 8 účinků dosáhnutých čistě fyzikálními procesy Protizánětlivé působení Neutralizace pachů 5. vrstva: Jedinečná vatová vycpávka zaručuje rovnoměrné né vstřebávání tekutiny a zamezuje jejímu dalšímu prosakování po stranách 6. vrstva: Prodyšná vrstva umožňuje pronikání vodních mo- lekul v plynném stavu a tím rychle snižuje vlhkost a teplo mezi pokožkou a hygienickou vložkou 7. vrstva: Prodyšná spodní vrstva, která umožňuje volné proudění a prostupnost vzduchu vložkou Zlepšení hormonální rovnováhy Podpora metabolismu Ničení bakterií 8. vrstva: Netoxický, nepřilnavý, snadno snímatelný lepící proužek po celé délce Pro Váš komfort a pohodlný pohyb

5 S AKTÍVNÍM KYSLÍKEM A NEGATIVNÍMI IONTY Dvojí péče, dvojí komfort Budete uvolněná, zdravá a krásná! Hygienické vložky pro denní použití (10 kusů) Měkký bavlněný povrch je příjemný a absorbuje tekutinu třikrát rychleji. Ultra tenké a super absorpční jádro uzavírá tekutinu uvnitř. Dodává pocit pohodlí a čistoty. Hygienické vložky pro noční použití (8 kusů) Tělo kopírující tvar noční hygienické vložky je navržen pro Váš klidný spánek. Extra dlouhá, extra absorpční a ultra tenká vložka navržena pro Vaše pohodlí zamezuje zpětnému prosakování tekutiny. Slipové vložky (30 kusů) Ideální pro každodenní nošení a osobní hygienu. Extra jemná slipová vložka Vám dodá stálý pocit svěžesti a pohodlí. Jedinečné kyslíkové a aniontové jádro reguluje krevní oběh, zlepšuje imunitu, dezinfikuje, je antibakteriální a eliminuje pachy, a to vše za pomoci čistě fyzikálních procesů. Díky unikátním zdravotním účinkům kyslíku a negativních iontů může být tento produkt užívána k udržování osobní hygieny, obzvláště během období infekce močových cest, inkontinence a dalších případech, které vyžadují zvýšenou osobní hygienu.

6 Vlastnosti hygienických vložek s aktivním kyslíkem a negativními ionty 1. Suché, prodyšné, neprosakující Povrch je navržen tak, aby udržoval Vaši citlivou pokožku suchou a abyste cítily maximální pohodlí. Extra silné absorbenty ve střední vrstvě vložky mají schopnost vázat tekutinu a zbaví Vás nepříjemného pocitu vlhkosti. Pro Váš pocit sucha a svěžesti jsou všechny vrstvy v těchto hygienických vložkách prodyšné. 2. Zbavování zápachu a bakterií výhradně pomocí čistě fyzikálních procesů Jádro s aktivním kyslíkem a negativními ionty obsažené v hygienických vložkách AiRiZ uvolňuje nejvyšší množství kyslíku a negativních iontů, které mají antibakteriální, protizánětlivé, zápach odstraňující a desinfekční účinky. 3. Vysoce účinné a extra silné absorbenty Absorpční vrstva je vyrobena z materiálů zamezujících zpětné prosakování a obsahuje vysoce účinné a silné absorpční činitele. Jakmile se tekutina dostane do styku s touto vrstvou, je absorbována a zachycena tak, že neprosakuje zpět na povrch. 4. Vyhovuje vysokým hygienickým standardům Výroba probíhá pod nejpřísnější kontrolou všech použitých surovin, je plně automatizovaná a odpovídá všem nárokům Certifikátu kvality ISO9001: 2000 Quality Management System Certification. 5. Patentovaná testovací karta s indikátorem Tento test byl vyvinut speciálně pro účely samovyšetření zdravotního stavu v oblastech intimních partií ženy. Pro rychlé otestování kápněte vzorek vaginálního sekretu na indikátor na testovací kartě. Za 30 sekund odečtěte výsledek testu a porovnejte barevné změny na indikátoru s barevnou tabulkou uvedenou na kartě. Barevná reakce Výsledek Normální Lehký zánět Silný zánět Poznámka: Výsledek testu je pouze orientační. Pokud výsledná barva na testovací kartě odpovídá barevné škále mimo hranice označující zdravou zónu nebo barvě uvnitř normální zdravé zóny, a přesto se cítíte nepříjemně, kontaktujte ihned svého lékaře.

7 Jak si vybrat ty nejlepší hygienické vložky pro Vaše pohodlí a ochranu: Krok č. 1: Podívejte se balení Zkontrolujte obal hygienických vložek a zjistěte, zda byla použita aluminiová fólie. Hliníková folie nepropouští vlhko, bakterie a plísně. Hledejte obaly se snadno otevíracími lepícími pečetěmi, které zamezí vniknutí bakterií a plísní, čímž brání sekundární kontaminaci. Krok č. 2: Prozkoumejte jemnost struktury použitého materiálu Kvalitní hygienické vložky jsou vyrobeny z nejlepších přírodních bavlněných tkanin, které jsou jemné a měkké. Krok č. 3: Prověřte absorpční schopnosti, propouštění tekutiny zpět a prosakování po stranách vložky Nalijte na povrch vložky asi 50 ml vody a pozorujte, zda je savost a propustnost vody dostatečně rychlá. Poté přiložte k povrchu vložky papírový ubrousek a jemně přitlačte. Je-li ubrousek suchý, jsou absorpční schopnosti vložky dobré a tekutina neprosakuje zpátky nikde, ani po stranách vložky. Krok č. 4: Zjistěte, zda je spodní vrstva vložky prodyšná Nalijte do sklenice vroucí vodu, přikryjte ji spodní vrstvou hygienické vložky, kterou jste z ní předem oddělily. Na tuto vrstvu postavte další průhlednou sklenici dnem vzhůru. Objeví-li se po pár minutách ve vrchní prázdné sklenici pára, znamená to, že vložka je dobře prodyšná.

8 S AKTÍVNÍM KYSLÍKEM A NEGATIVNÍMI IONTY Dvojí péče, dvojí komfort Certifikát kvality ISO9001: 2000 Quality Management System Certification Pro více informací kontaktujte: Jitka Drábková echo ovice 72, Sta e mob.: drabkova.jitule@seznam.cz TIENS (Czech Republic) s.r.o. Chrudimská 2526/2a, Praha 3 korespondenční adr.: Slezská 2526/113, objekt B3, Praha 3 tel.: fax: Copyright Červenec 2010 TIENS East Europe. Všechna práva vyhrazena. Je přísně zakázáno kopírovat a dále šířit tuto publikaci nebo jakékoli její části bez předchozího písemného souhlasu TIENS East Europe region.

Hygienické vložky s aktivním kyslíkem a negativními ionty Dvojí péče, dvojí komfort. Stále uvolněná zdravá a krásná!

Hygienické vložky s aktivním kyslíkem a negativními ionty Dvojí péče, dvojí komfort. Stále uvolněná zdravá a krásná! Hygienické vložky s aktivním kyslíkem a negativními ionty Dvojí péče, dvojí komfort Stále uvolněná zdravá a krásná! Náchylnost během menstruace 63%gynekologických nemocí je podle WHO způsobeno užíváním

Více

Love Moon - Aniontové ženské vložky: Co je to aniont. - neobsahují chemické ingredience - působí jemně na dotyk - bez vedlejších účinků

Love Moon - Aniontové ženské vložky: Co je to aniont. - neobsahují chemické ingredience - působí jemně na dotyk - bez vedlejších účinků Love Moon - Aniontové ženské vložky: - neobsahují chemické ingredience - působí jemně na dotyk - bez vedlejších účinků Co je to aniont V obvyklých podmínkách jsou molekuly atomů vzduchu neutrální. Avšak

Více

vysoký hygienický komfort & regenerace organismu SPECIAL EDITION příloha k hlavnímu katalogu V prodeji cca od 7. 2.2013 do vyprodání zásob.

vysoký hygienický komfort & regenerace organismu SPECIAL EDITION příloha k hlavnímu katalogu V prodeji cca od 7. 2.2013 do vyprodání zásob. vysoký hygienický komfort & regenerace organismu SPECIAL EDITION příloha k hlavnímu katalogu V prodeji cca od 7. 2.2013 do vyprodání zásob. Pompadour dámské hygienické vložky nové generace Synergický čip

Více

Matrace Klinmam. bio. Altea. novinka na trhu. jádro: Bio pěna Elasticfoam Elasticfoam

Matrace Klinmam. bio. Altea. novinka na trhu. jádro: Bio pěna Elasticfoam Elasticfoam novinka na trhu Matrace Klinmam r KLINMAM CZECH QUILTED PRODUCTS V rámci 20. leté tradice značky KLINMAM uvádíme na trh novou kolekci kvalitních matrací a ortopedických polštářů za velice atraktivní ceny.

Více

Jeden svět Jeden tým Jeden sen

Jeden svět Jeden tým Jeden sen Jeden svět Jeden tým Jeden sen Srdečně Vás vítáme Na prezentaci produktů firmy WINALITE Persy Chin č. 2 ve společnosti 1992-2000 viceprezident Amway Čína 2000-2004 ředitel Revlon Ltd 2003-2004 ředitel

Více

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP TIENS KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP Hlavní surovina Tiens Koncentrovaného datlového sirupu se připravuje z nejkvalitnějších plodů čínské datle jujuba, varieta Golden Silk. Je

Více

KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky INKONTINENČNÍ POMŮCKY. Inkontinenční podložky. Navlékací plenkové kalhotky

KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky INKONTINENČNÍ POMŮCKY. Inkontinenční podložky. Navlékací plenkové kalhotky KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky INKONTINENČNÍ POMŮCKY Inkontinenční podložky Navlékací plenkové kalhotky Plenkové kalhotky pro střední, těžkou a velmi tězkou inkontinenci Vložné pleny Dámské vložky Porodnické

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate Rukavice MaxiFlex Ultimate jsou navrženy a vyvinuty jako prodyšné a staly měřítkem pro precizní manipulaci v suchých prostředích. Řada MaxiFlex Ultimate je dostupná v 7 velikostech

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. Tloušťka v dlani 0,75 mm Bez silikonu. Komfort a výkon pro jedinečné pracovní nástroje.

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. Tloušťka v dlani 0,75 mm Bez silikonu. Komfort a výkon pro jedinečné pracovní nástroje. Elite TM MaxiFlex Elite Rukavice MaxiFlex Elite, vyvíjené od konstrukčního záměru jako nejlehčí rukavice s prodyšným nánosem, naprosto mění oborová pravidla. Oproti tradičnímu modelu MaxiFlex Elite z pěněného

Více

KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky

KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky Inkontinenční pomůcky Inkontinenční podložky Navlékací plenkové kalhotky Plenkové kalhotky pro střední, těžkou a velmi tězkou inkontinenci Vložné pleny Dámské vložky Porodnické

Více

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml Profesionální řada WC NET Aktivátor septiků 16 ks Zajišťuje správné fungování septiku za pomoci mikroorganizmů, které se podílejí na rozkladných procesech. Zároveň odstraňuje zápach a snižuje počet vyvážek.

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

every Mimi every Mimi every FibreLoft every Mimi

every Mimi every Mimi every FibreLoft every Mimi řikrývky a polštáře RODUKTOVÝ KATALOG 2011 Mimi: dětský spánek Vážení zákazníci, představujeme Vám nový specializovaný program dětských ložních výrobků every Mimi, charakteristický mimořádnou kvalitou

Více

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia. Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.cz, www.boltonczechia.cz Profesionální řada WC NET Aktivátor

Více

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a příčně prořezaná tak, aby byla co nejvzdušnější. Vysoký

Více

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu.

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu. Datlový sirup TIENS Datlový sirup Čínští lékaři věří, že Jujuba Udržuje lidi fit Doplňuje energii Posiluje játra, slezinu a žaludek Vyživuje krev Zklidňuje nervy Moderní odborníci na výživu věří, že plody

Více

Tekuté tělové mýdlo s pumpičkou, 500 ml Ošetřujicí tělová pěna ve spreji, 500 ml. Ošetřujicí vlhčené ubrousky, 80 ks

Tekuté tělové mýdlo s pumpičkou, 500 ml Ošetřujicí tělová pěna ve spreji, 500 ml. Ošetřujicí vlhčené ubrousky, 80 ks KOSMETIKA Druh zboží KOSMETIKA Balení v kartonu Cena bez DPH DPH (v %) KROK 3 KROK 2 KROK 1 SENI CARE Jemné čištění Tekuté tělové mýdlo s pumpičkou, 500 ml 24 7,53 1,11 Ošetřujicí tělová pěna ve spreji,

Více

PhD. Přední výrobce ponožek vyráběných nejnovější technologií od roku 1994

PhD. Přední výrobce ponožek vyráběných nejnovější technologií od roku 1994 PhD Přední výrobce ponožek vyráběných nejnovější technologií od roku 1994 PŘEDSTAVUJEME VÁM Nové ponožky SmartWool PhD Performance s technologií 4Degree Elite Fit a ReliaWool. ZARUČENÉ POHODLÍ A PROKAZATELNÁ

Více

extra line božský spánek EXTRA

extra line božský spánek EXTRA extra line božský spánek MABO QUALITY EXTRA V SEDMÉM NEBI www.matrace-mabo.cz matrace Extra line Matrace třídy Extraline byly vyvinuty na základě spojení dlouholetých zkušeností a high-tech materiálů tak,

Více

HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE

HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE ...usnadňuje život HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE Platnost od 1.2.2013 Preskripční karta Kód VZP Rozměr v cm I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- SENI LADY

Více

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Prevence Regenerace Relaxace www.richwayeu.com Feel Better - Heal Faster Amethyst BioMat systém ² Amethyst BioMat je infračervený systém určený pro každodenní

Více

FOS Sirup. Buďte krásní zevně i uvnitř

FOS Sirup. Buďte krásní zevně i uvnitř FOS Sirup Buďte krásní zevně i uvnitř Jak zdravé je Vaše střevo evo? Střevo je největším imunitním orgánem ve Vašem těle. Více jak 70% imunitních buněk lidského těla se nachází ve střevní sliznici. Zdraví

Více

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek Platný od 1. 4. 2012 TEMPUR Original podpora s pevnějším pocitem Materiál TEMPUR vyvinula původně organizace NASA, aby tak odlehčila kosmonautům od tlaku, který prožívají

Více

Comfort Comfort for Her Fresh Warm Sport. KATALOG vložky do bot

Comfort Comfort for Her Fresh Warm Sport. KATALOG vložky do bot Comfort Comfort for Her Fresh Warm Sport KATALOG vložky do bot Sortiment Rychlá a snadná cesta k nalezení správného produktu Comfort Celoroční komfort a konec bolavým nohám. Zda je obuv příliš volná či

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

Katalog produktů InKontInenční pomůcky

Katalog produktů InKontInenční pomůcky Katalog produktů Inkontinenční pomůcky I 2 I Injekční technika KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky Injekční technika Inkontinenční pomůcky Macerátor inkontinenčních pomůcek Inkontinenční podložky Navlékací

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE

HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE ...usnadňuje život HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE Preskripční karta Platnost od 1. 7. 2014 Kód VZP I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- SENI LADY absorpční

Více

Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012

Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012 2012 Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012 Alfida s.r.o., Čelákovice Staré Splavy, hotel Borný 20.9.2012 Výsledky měření na přístroji EAV z 20. 9. 2012 Rekondiční

Více

P R O B I O T I C K Ý D O P L N Ě K S T R A V Y

P R O B I O T I C K Ý D O P L N Ě K S T R A V Y INOVACE 2010 Inovace 2010 od LR! S formulí PRO12- exkluzivně od LR! P R O B I O T I C K Ý D O P L N Ě K S T R A V Y INOVACE 2010 PROBIOTIC12 Co jsou probiotika? CO JSOU PROBIOTIKA? Lidské střevo obsahuje

Více

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Colostrum ESSENS kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Co je colostrum? Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX DENNERLE Algenschutz Phosphat EX Fosfát je nejvýživnější složka pro řasy. Pokud voda obsahuje voda velké množství fosfátu, množí se řasy. Tento prostředek váže fosfát v jezírku a tím se zamezuje růstu

Více

Část 2: Hygienické potřeby

Část 2: Hygienické potřeby Část 2: Hygienické potřeby Příloha č. 1 Smlouvy Popisy a fotografie zboží určeného k dodání Číslo položky: 1 Fotografie Požadavek na min. hmotnost: toaletní mýdlo toaletní mýdlo 100 g Toaletní mýdlo 100g

Více

ODLO - vášeň ke sportu

ODLO - vášeň ke sportu TECHNICKÉ FUNKČNÍ OBLEČENÍ FUNKČNÍ SPORTOVNÍ OBLEČENÍ VRCHOLNÉ KVALITY PRO VŠECHNY, KTEŘÍ RÁDI SPORTUJÍ. ODLO MÁ TO SPRÁVNÉ OBLEČENÍ PRO KAŽDOU SITUACI. ODLO - vášeň ke sportu ODLO je výrobcem sportovního

Více

LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce

LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce SILNÉ TEPLÉ PONOŽKY dobrá termo izolace pro venkovní práce lze nosit s holeňovou obuví uchovává nohu v suchu pohodlné při nošení těžkých věcí jemný lem pro

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

ČESKÉ KOMFORTNÍ MATRACE. www.snooze.cz

ČESKÉ KOMFORTNÍ MATRACE. www.snooze.cz ČESKÉ KOMFORTNÍ MATRACE www.snooze.cz ČESKÉ KOMFORTNÍ MATRACE Novinková kolekce komfortních matrací od českého výrobce. Vyberte si matraci z materiálu, který Vám bude vyhovovat. Sestavte si kombinaci,

Více

Předmět plnění, parametry požadované zadavatelem Velikost Druh MJ

Předmět plnění, parametry požadované zadavatelem Velikost Druh MJ Specifikace předmětu plnění (dodávky), technické parametry a Část 1., Inkontinenční vložky a kalhotky Předmět plnění, parametry požadované zadavatelem Velikost Druh MJ FIXAČNÍ KALHOTKY M (obvod boků 60-100

Více

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!!

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!! Masáž Cena Doba trvání Masáž šíje 100 Kč 20 min Masáž zad 200 Kč 40 min Masáž zad a šíje 250 Kč 60 min Masáž horních končetin 200 Kč 20 min Masáž dolních končetin 250 Kč 40 min Masáž hrudníku a břicha

Více

BEZSTAROSTNÝ POŽITEK Z VODY? S TRUMA AQUASTAR SNADNO A BEZPEČNĚ. Čištění vody a vodních systémů Truma AquaStar. Více pohodlí na cestách

BEZSTAROSTNÝ POŽITEK Z VODY? S TRUMA AQUASTAR SNADNO A BEZPEČNĚ. Čištění vody a vodních systémů Truma AquaStar. Více pohodlí na cestách BEZSTAROSTNÝ POŽITEK Z VODY? S TRUMA AQUASTAR SNADNO A BEZPEČNĚ. Quality approved by Hygiene Institute Čištění vody a vodních systémů Truma AquaStar Více pohodlí na cestách Nic není pro život důležitější

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

PŘEHLED SORTIMENTU OD e-shop:

PŘEHLED SORTIMENTU OD e-shop: PŘEHLED SORTIMENTU OD 1. 6. 2018 www.mepro.cz e-shop: www.inkontinence.cz PŘEHLED SORTIMENTU Platný od 1. 6. 2018 název výrobku označení savosti kód VZP SKP objednací číslo rozměr boky v cm savost v ml

Více

MATRACE A PŘÍSLUŠENSTVÍ

MATRACE A PŘÍSLUŠENSTVÍ MATRACE A PŘÍSLUŠENSTVÍ Ceník platný od 1. 1. 2017 Fotografie matrací jsou pouze ilustrační barva pěny se může lišit. 1 NORA 14 cm pěna PUR VP35, antibakteriální HR35, RE80 Partnerská oboustranná matrace

Více

...usnadňuje život HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE. Preskripční karta. Platnost od

...usnadňuje život HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE. Preskripční karta. Platnost od ...usnadňuje život HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE Platnost od 1. 5. 2015 Preskripční karta www.seni.cz Kód VZP I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- SENI

Více

tchibo.cz Objevte jedinečný svět Tchibo OBLÍBENÝ PÁR! OBJEVTE SVŮJ FL/VD/CZ 39/15 V týdnu od 21. 9. 2015

tchibo.cz Objevte jedinečný svět Tchibo OBLÍBENÝ PÁR! OBJEVTE SVŮJ FL/VD/CZ 39/15 V týdnu od 21. 9. 2015 V týdnu od 21. 9. 2015 FL/VD/CZ 39/15 OBJEVTE SVŮJ OBLÍBENÝ PÁR! Objevte jedinečný svět Tchibo tchibo.cz OBJEVTE SVŮJ OBLÍBENÝ PÁR! S tečkami, proužky a dalšími motivy ponožky nemusejí být pořád jen černé.

Více

TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS

TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS EVROPA OZNAMUJE UVEDENÍ 4 TIENS PRODUKTŮ ŘADY PLUS S VYLEPŠENÝM SLOŽENÍM NA TRH. Kombinace 5000 let starověké čínské moudrosti s moderními západními

Více

XTR NEJNOVĚJŠÍ FUNKČNÍ PRÁDLO

XTR NEJNOVĚJŠÍ FUNKČNÍ PRÁDLO 70 TEPLO A SUCHO Opravdový pracovní komfort začíná přímo na těle. Naše oděvy na tělo jsou ušity z velmi funkční tkaniny, která odvádí pot a vlhkost od těla, čímž Vás udrží v teple a suchu. KOMFORT PŘÍMO

Více

...usnadňuje život HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE. Preskripční karta. Platnost od

...usnadňuje život HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE. Preskripční karta. Platnost od ...usnadňuje život HYGIENICKÉ VÝROBKY PRO INKONTINENTNÍ ŽENY A MUŽE Platnost od 1. 4. 2016 Preskripční karta www.seni.cz Kód VZP Rozměr I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,-

Více

BIOS LIFE SLIM PROČ BIOS LIFE SLIM DŮLEŢITÉ INFORMACE O BIOS LIFE SLIM

BIOS LIFE SLIM PROČ BIOS LIFE SLIM DŮLEŢITÉ INFORMACE O BIOS LIFE SLIM BIOS LIFE SLIM PROČ BIOS LIFE SLIM Je prvním klinicky prověřeným produktem na světě, který byl vyvinut, aby odbourával uložený tuk a k podpoře zdravých hladin cholesterolu. Je vyroben z přírodních ingrediencí.

Více

Matrace-vakuové ortopedické

Matrace-vakuové ortopedické Matrace-vakuové ortopedické ORTHO Jádro matrace - studená HR pěna 30 kg/m3, výška 13 cm, tvarově stálá. Složena z trvanlivého ELASTIK, flexibilní pokrývky rozšířené prostřednictvím vody bez použití jakéhokoli

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

Zlepšete přístup k čisticím pomůckám, snižte množství odpadu a kontrolujte náklady

Zlepšete přístup k čisticím pomůckám, snižte množství odpadu a kontrolujte náklady Tork Reflex Udržujte tempo v kuchyni s výrobky Tork Reflex Dosahování vynikajícího toku činností probíhajících v kuchyni začíná u správné hygieny Zlepšete přístup k čisticím pomůckám, snižte množství odpadu

Více

MATRACE.

MATRACE. www.ahorn.cz MATRACE MATRACE Není pěna jako pěna. Objevte novou kolekci matrací Ahorn s unikátními pěnami s příměsí přírodního sójového oleje, který nahrazuje část polyolů obnovitelným přírodním olejem.

Více

walsroder K flex Speciální polyamidová vrstva uvnitř obalu zajišťuje dobrou přilnavost, která působí proti vzniku tukových a želatinových kapes.

walsroder K flex Speciální polyamidová vrstva uvnitř obalu zajišťuje dobrou přilnavost, která působí proti vzniku tukových a želatinových kapes. walsroder K flex Walsroder dodavatel a poskytovatel služeb pro obchod a průmysl, svým rozsahem plastových obalů vždy vyhovuje aktuálním požadavkům. Produkty jsou ve shodě s certifikovanými standardy a

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Zdravější, přírodní a ekologická volba pro intimní ženskou hygienu

Zdravější, přírodní a ekologická volba pro intimní ženskou hygienu Zdravější, přírodní a ekologická volba pro intimní ženskou hygienu Ultratenké vložky Masmi z organické bavlny ULTRA DAY / ULTRA NIGHT s křidélky, 10 ks Vyrobené ze 100% organické bavlny (uvnitř i vně),

Více

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015 Systémy pro mytí podlah Únor 2015 Sortiment standardních plochých mopů Mezinárodní sortiment plochých mopů Ploché mopy Mopy přesně podle Vašich požadavků Kompletní sortiment Inovativní technologie Vyhovující

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů.

Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů. Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů. Na adrese oop.cz@mmm.com, nebo telefonicky na: +420 261 380 111 Nebo navštivte náš web: www.3m.cz/oopp,

Více

Baumit Zdravé bydlení

Baumit Zdravé bydlení Zdravé bydlení Řada výrobků Baumit Klima Výrazně regulují vlhkost vzduchu Neobsahují škodlivé látky Jsou vysoce prodyšné Nápady s budoucností. Zdravé bydlení POKOJOVÉ KLIMA PRO TĚLO I DUCHA Dýcháte zdravě?

Více

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A PÉČE O PLEŤ Tato řada, zahrnující více řešení, dodá zhrublé a suché pleti potřebnou vlhkost a upraví nejrůznější kožní potíže. Nejen zvlhčuje, ale také

Více

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Jak se nové provedení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo liší od toho původního? Nové složení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo obsahuje

Více

Rozměr v cm. Kusů v balení. 3 měsíce bal./ks I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,-

Rozměr v cm. Kusů v balení. 3 měsíce bal./ks I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- PRESKRIPČNÍ KARTA Platnost od 1. 11. 2015...usnadňuje život Kód VZP Rozměr v cm I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- SENI LADY - absorpční vložky pro ženy 0170322 Mini 190

Více

Vítejte! Poznejte. Výrobce pracovní obuvi nabízí : kvalitní švédský DESIGN+ ZDRAVÉ pohodlí+ výbornou FUNKCIONALITU

Vítejte! Poznejte. Výrobce pracovní obuvi nabízí : kvalitní švédský DESIGN+ ZDRAVÉ pohodlí+ výbornou FUNKCIONALITU Katalog 2014 Vítejte! Výrobce pracovní obuvi nabízí : kvalitní švédský DESIGN+ ZDRAVÉ pohodlí+ výbornou FUNKCIONALITU je značka obuvi, která se pyšní svým kvalitním a originálním designem. Klade důraz

Více

Nové produkty FOR HOME 2015

Nové produkty FOR HOME 2015 Nové produkty FOR HOME 2015 Tekutý prostředek na čištění plastových povrchů NOVINKA Plastic Surface Cleaner 750 ml dokonale odstraňuje veškeré nečistoty: mastnotu, prach i saze nepoškrábe čištěný povrch

Více

ŽUMPY SEPTIKY EnviSep

ŽUMPY SEPTIKY EnviSep ŽUMPY SEPTIKY EnviSep Prostředek určený k rozkladu organických nečistot v žumpách a septicích. V každém gramu přípravku se nachází 5 bilionů bakterií, které dokáží efektivně rozložit veškerý organický

Více

QUICK! prodluž si svůj den

QUICK! prodluž si svůj den QUICK! prodluž si svůj den = LAHODNÝ POVRCH ŽVÝKACÍ ČÁST JÁDRO S ENERGIÍ O PRODUKTU Každý den řešíme mnoho různých úkolů najednou. V rytmu moderního života je těžko udržet svou aktivitu po dobu celého

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe Benefity a terapeutický efekt léčebného bazénu Bolesti hlavy Stres Nespavost Zažívací potíže Bolesti zad Celulitida Těžké nohy Reflexní zóny Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Více

průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický

průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický Komplexní profesionální řešení pro dané segmenty. průmysl potravinářský průmysl farmaceutický průmysl kosmetický www.tork.cz správná volba má význam Potravinářský, farmaceutický a kosmetický průmysl ze

Více

Rozměr v cm. Kusů v balení. I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,-

Rozměr v cm. Kusů v balení. I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- PRESKRIPČNÍ KARTA Platnost od 1. 1. 2017 Plně prodyšná verze i nadále bez doplatku....usnadňuje život Kód VZP Rozměr I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- SENI LADY - absorpční

Více

LÁTKOVÉ ŘÍZENÍ ORGANISMU

LÁTKOVÉ ŘÍZENÍ ORGANISMU LÁTKOVÉ ŘÍZENÍ ORGANISMU PhDr. Jitka Jirsáková, Ph.D. LÁTKOVÉ ŘÍZENÍ ORGANISMU je uskutečňováno prostřednictvím: hormonů neurohormonů tkáňových hormonů endokrinní žlázy vylučují látky do krevního oběhu

Více

OBSAH Přípravky Renokin vč. ceníku. 1 Složení Renokinu.. 2 Účinek Renokinu... 3 Pro koho je Renokin určen.. 6

OBSAH Přípravky Renokin vč. ceníku. 1 Složení Renokinu.. 2 Účinek Renokinu... 3 Pro koho je Renokin určen.. 6 OBSAH Přípravky Renokin vč. ceníku. 1 Složení Renokinu.. 2 Účinek Renokinu... 3 Pro koho je Renokin určen.. 6 - 1 Revitalizační roztok Renokin Zamezuje vypadávání vlasů a obnovuje růst nových vlasů. Jeho

Více

JEMNÁ A NĚŽNÁ PÉČE O DĚTSKOU POKOŽKU

JEMNÁ A NĚŽNÁ PÉČE O DĚTSKOU POKOŽKU PEDIATRICKÉ JEMNÁ A NĚŽNÁ PÉČE O DĚTSKOU POKOŽKU Společnost TG Eakin myslela při vývoji pediatrických sáčků PELICAN především na děti. Dbali jsme na to, aby byly tyto sáčky stejně vysoké kvality, jako

Více

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Herbamedicus, s.r.o. Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL tobolky unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Arthrorevital ARTHROREVITAL Pomoc při

Více

* Druhá strana-100% bavlněná tkanina prošitá s výplní, 0,5 cm studená HR pěna a netkaná látka

* Druhá strana-100% bavlněná tkanina prošitá s výplní, 0,5 cm studená HR pěna a netkaná látka SILVER Stříbro, které pracuje pro vás... * Jádro matrace - visokoelastická pěna tzv. paměťová ", výška 3 cm, hustota 45 kg/m3. Má úžasnou schopnost přizpůsobit se konturám těla a díky efektu pomalého vracení

Více

UV sterilizační lampa

UV sterilizační lampa Návod k obsluze UV sterilizační lampa MYU S1 1. Úvod Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si vybral UV sterilizační lampu z naší nabídky. Prosím přečtěte si pozorně tento návod před tím, než začnete náš

Více

Inovace ve filtraci. Nová generace filtračních vložek. 90.10-1c

Inovace ve filtraci. Nová generace filtračních vložek. 90.10-1c Inovace ve filtraci Nová generace filtračních vložek 90.10-1c Inovace ve filtraci ARGO-HYTOS zavedením EXAPOR MAX 2 vytváří nové standardy ve filtraci Větší disponibilita strojů, delší intervaly údržby

Více

CARE 1 x 1 OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE photo: Swix Sport GmbH

CARE 1 x 1 OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE  photo: Swix Sport GmbH 5592014 CARE 1 x 1 photo: Swix Sport GmbH WWW.TOKO.CH OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE PRODLOUŽENÍ FUNKČNOSTI MATERIÁLY Moderní funkční textílie jsou vyráběny ze syntetických materiálů a směsí různých

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

Akční nabídka MATRACÍ až 30% sleva

Akční nabídka MATRACÍ až 30% sleva Akční nabídka MATRACÍ až 30% sleva Z www.matrace-mabo.cz Platnost akce do odvolání. MATRACE Z BIO PĚNY HR studené pěny této produktové řady jsou vyráběny na bázi přírodních surovin sójového extraktu. HR

Více

Title: EMEA-7840 - Herbalife24 - Product Factsheets ID: EMEA7840-H24-Product Factsheets_CZ Proof No: D Date: 01/09/11

Title: EMEA-7840 - Herbalife24 - Product Factsheets ID: EMEA7840-H24-Product Factsheets_CZ Proof No: D Date: 01/09/11 OPTIMÁLNÍ VÝŽIVA PRO SPORTOVCE Správná sportovní výživa vám dodá sebedůvěru. Formula 1 Sport obsahuje vyvážené množství sacharidů, proteinů, vitamínů a minerálů a vytváří tak pevný základ pro dosažení

Více

Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení

Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení KVĚTEN 2014 Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení Výživa pro lepší život Hydratace a cvičení: Okolo 60-70% lidského těla je složeno z vody. Je tedy v pořádku říci, že

Více

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!! BYAS SENSATION Natural Face Contouring Discover a new you Dnešní moderní technologie umožňují pro omlazení pleti dosáhnutí optimálního výsledku jemným a šetrným způsobem k pokožce a tkáním. Na vrcholu

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

BrainVitality. Stárnoucí mozek prochází postupnými strukturálnímí a funkčními změnami.

BrainVitality. Stárnoucí mozek prochází postupnými strukturálnímí a funkčními změnami. Stárnoucí mozek prochází postupnými strukturálnímí a funkčními změnami. Mozek se začíná zmenšovat od 25 let a v 70 letech ztratil už 25 % své velikosti. Mozková činnost spotřebuje 20-25 % veškerého kyslíku,

Více

Zdravotnictví Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou

Zdravotnictví Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou 41 Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Zajištění péče o pacienty, návštěvníky i personál znamená, že musíte zavést vysoké hygienické standardy. To,

Více

Podniková prodejna v Rožnově pod Radhoštěm. Maloobchodní prodej širokého a pestrého sortimentu

Podniková prodejna v Rožnově pod Radhoštěm. Maloobchodní prodej širokého a pestrého sortimentu Podniková prodejna v Rožnově pod Radhoštěm Maloobchodní prodej širokého a pestrého sortimentu ponožkového a punčochového zboží s důrazem na aktuální módní trendy, se zárukou vysoké kvality a zdravotní

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

Přehled jednotlivých produktových řad

Přehled jednotlivých produktových řad O značce SALTO Salto je nová značka vyvinutá na základě nových znalostí a osvědčených technologií a zkušeností chemického průmyslu v oboru péče o sportovní materiály. Veškerá výroba a výzkum probíhá v

Více

Diamonds are forever

Diamonds are forever Diamonds are forever technologie spojuje čistotu a hygienu klasické úpravy vody s příjemným pocitem bezchlorové úpravy vody. Inovativní AQUA DIAMANTE soda technologie je založená na aktivaci kyslíku z

Více

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ Dokáže pravidelný běh zpomalit stárnutí? SPORTEM KU ZDRAVÍ, NEBO TRVALÉ INVALIDITĚ? MÁ SE ČLOVĚK ZAČÍT HÝBAT, KDYŽ PŮL ŽIVOTA PROSEDĚL ČI DOKONCE PROLEŽEL NA GAUČI? DOKÁŽE PRAVIDELNÝ POHYB ZPOMALIT PROCES

Více

KOMPLETNÍ DESINFEKČNÍ PROGRAM

KOMPLETNÍ DESINFEKČNÍ PROGRAM KOMPLETNÍ DESINFEKČNÍ PROGRAM NÁZEV KÓD OBSAH POPIS CENA vč. DPH 1625569FG 150 ml lahvička 190 Kč 1625773_L3 1 L láhev 899 Kč 1625778_L3 2,5 L kanystr 2 055 Kč 1625783_L3 5 L kanystr 3 548 Kč + MICRO 10+

Více

0087110 Abri man vložka 9 x 40 900 20 321,00 2 / 40 5 / 100 8 / 160

0087110 Abri man vložka 9 x 40 900 20 321,00 2 / 40 5 / 100 8 / 160 I. STUPEŇ INKONTINENCE Platnost od 1.4.2012 ABRI LIGHT - vložky, nová generace Anatomicky tvarované vložky pro velmi lehkou až strední stresovou inkontinenci, predevším u žen. Fixujeme spodním prádlem,

Více

Kdy používáme obvaz Tromboguard? Obvaz slouží k zástavě zevního krvácení:

Kdy používáme obvaz Tromboguard? Obvaz slouží k zástavě zevního krvácení: VYUŽITÍ: k poskytování první pomoci a řešení problému zevního krvácení Kdy používáme obvaz Tromboguard? Obvaz slouží k zástavě zevního krvácení: u úrazových ran u pooperačních ran na místech odběru kožních

Více

Jay BALANCE. Optimalizována pro lepší ochranu pokožky, stabilitu a komfort

Jay BALANCE. Optimalizována pro lepší ochranu pokožky, stabilitu a komfort Jay BALANCE Optimalizována pro lepší ochranu pokožky, stabilitu a komfort jay Balance Perfektní rovnováha mezi ochranou kůže a stabilitou Objevte svou rovnováhu s JAY Balance Sedací polštář Jay Balance

Více