Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného v neděli dne v Kopřivnici

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného v neděli dne v Kopřivnici"

Transkript

1 Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného v neděli dne v Kopřivnici 1. J GP Ostrava T.Zoubková a K.Oubrecht byli 23.září na jednání v Ostravě o rozpočtu JGP s předsedou OV S. Ţídkem a účetní OV E. Sudolskou. Kontrolou jednotlivých poloţek došlo k úspoře na straně výdajů. Bohuţel, vzhledem k nepříznivému vývoji kurzu koruny vůči americkému dolaru a euru (posílení koruny) je třeba počítat i s moţným sníţením na straně příjmů o cca 300 tisíc korun. Přesto bude nejspíše moţné soutěţe JGP uspořádat s minimálně vyrovnaným rozpočtem. 2. Semináře, reprezentace, mezinárodní soutěže a/ Seminář trenérů a rozhodčích v Hradci Králové V Hradci Králové proběhl 4.září plánovaný seminář pro trenéry a rozhodčí ČKS. Zazněla na něm ţádost MUDr. Klimovičové, aby tento seminář příště proběhl ve větších prostorách i za cenu vyššího účastnického poplatku. Při kontrole prezenčních listin bylo zjištěno, ţe na seznamu účastníků jsou podepsány i osoby, které se semináře vůbec nezúčastnily. P ČKS proto přijme do příštího semináře opatření, která by tomuto zamezila. b/ Seminář ISU pro rozhodčí SSB P ČKS rozhodlo per rollam o nominaci M.Horklové a H.Kuglerové na seminář ISU pro rozhodčí soutěţí v synchronizovaném bruslení, který se uskuteční od 29. do v Zurichu. Seminář je nutný pro následnou účast obou rozhodčích na zkouškách pro zvýšení kvalifikace na rozhodčí pro šampionáty ISU pro synchronizované bruslení, který se uskuteční v roce c/ Seminář trenérů SSB Příbram, P ČKS rozhodlo per rollam, ţe nevyhoví ţádosti J.Charyparové o poskytnutí finanční dotace na seminář trenérů SSB, který se konal v Příbrami dne Důvodem pro neudělení dotace bylo doporučení uspořádat tento seminář společně se seminářem pro rozhodčí a členy technických sborů SSB (tak, jako je tomu u ostatních kategorií), a to aţ po definitivním zveřejnění pravidel ISU pro kategorii synchronizovaného bruslení. Seminář se ale uskutečnil podle původního plánu. P ČKS z něj obdrţelo zápis a projednalo podněty vznesené trenéry SSB takto: i/ M ČR SSB 2011 P ČKS konstatuje, ţe v rámci soutěţe dle pravidel ISU nelze povolit v rámci kategorie seniorů a juniorů start týmů, které nesplňují věkové poţadavky na dané kategorie. Týmům s věkovými výjimkami v kategorii seniorů a juniorů by mohl být povolen pouze start mimo soutěţ. V kategoriích ţactva a mladšího ţactva bude účast na M ČR moţná dle stávajících pravidel, tj. účast na M ČR bude umoţněna i týmům s věkovými výjimkami. ii/ Český pohár SSB P ČKS pověřilo předsedu STK, aby zajistil zveřejnění výsledků ČP SSB za sezónu 2009/2010. Kluby budou vyzvány, aby si poháry vyzvedly na sekretariátu ČKS. iii/ Příspěvky ČKS na účast skupin na MS SSB a MSJ SSB 2011 se předpokládají ve stejné výši jako v roce iv/ ISU tréninkový kemp SSB v Budapešti P ČKS vţdy informuje zástupkyni SSB v TMK přesně v duchu ţádosti trenérů SSB.

2 v/ Sníţení minimálního počtu závodnic v ţákovských skupinách P ČKS rozhodlo, ţe není moţno sníţit počet členů týmu na osm, protoţe by nebylo moţné v tomto počtu předvést některé prvky poţadované v synchronizovaném bruslení. P ČKS trvá na tom, ţe od roku 2011 musí být všechny povinné semináře SSB organizovány v kooperaci KR a TMK a musí být schváleny P ČKS před dobou konání. d/ Reprezentační smlouvy Všichni sportovci jiţ zaslali ČKS podepsané reprezentační smlouvy. P ČKS bere na vědomí změnu realizačního týmu a změnu tréninkového místa Tomáše Vernera. e/ Pavel Kaška Pavel Kaška oznámil P ČKS dopisem ze dne , ţe k datu začal spolupracovat s trenérkou Vlastou Kopřivovou. P ČKS bere tuto informace na vědomí a se závodníkem je moţno sepsat reprezentační smlouvu. f/ Petr Seknička Petr Seknička oznámil P ČKS dne , ţe vytvořil nový taneční pár s Olgou Kolotilinou z Ruska. Pár by chtěl reprezentovat ČR v kategorii seniorů a ţádá o moţnost udělení výjimky pro start na MR seniorů 2011 v Ţilině. P ČKS nemůţe povolit účast na MR, protoţe partnerka nemá splněny testy výkonnosti. K případné ţádosti o vyřízení ISU Clearance Certificate dojde po splnění testů výkonnosti. g/ mezinárodní soutěže P ČKS schvaluje následující změny v nominacích na mezinárodní a ISU soutěţe: P ČKS jiţ vyjádřilo per rollam souhlas se ţádostí o výměnu startu tanečních párů Jana Čejková / Alexandr Sinicyn a Karolína Procházková /Michal Češka takto: JGP Graz/ AUT TP junioři: Jana Čejková / Alexandr Sinicyn. JGP Dresden/ GER TP junioři: Karolína Procházková / Michal Češka. JGP Ostrava/ CZE Junioři: P ČKS potvrzuje nominaci Petra Coufala. Trenérka a vedoucí výpravy: Ivana Tokošová. Memoriál O. Nepely, Bratislava / SVK Jiří Vašíček se omluvil z důvodu plnění studijních povinností. TIC, Trnava / SVK TP junioři: Karolína Procházková / Michal Češka zrušili účast (vzhledem k výměně startu, o kterou sami poţádali, by soutěţili o třech po sobě následujících víkendech) Finlandia Tr., Vantaa / FIN Tomáš Verner - zrušil účast.

3 Ice Challenge, Graz / AUT TP senioři: Lucie Myslivečková / Matěj Novák zrušili účast (pozvání na Grand Prix). Golden Spin, Záhřeb / CRO Senioři: Jiří Vašíček zrušil účast. Dodatečné nominace: Coupe de Nice / FRA Junioři: Nicolas Hejzlar, Juniorky: Darja Zaychenko, Trenérka: Vlasta Kopřivová. TIC, Trnava / SVK Juniorky: Adéla Jelínková, TP junioři: Melanie Altinakisová / Martin Hába, Trenérky: Barbora Kostková, Monika Konečná. Ice Challenge, Graz / AUT Senioři: Pavel Kaška, Junioři: Nicolas Hejzlar, Juniorky: Adéla Jelínková, Darja Zaychenko (budou-li pořadateli akceptovány) Trenérky: Barbora Kostková, Vlasta Kopřivová. Warsaw Cup, Varšava / POL SD senioři: Alexandra Herbríková / Alexander Zaboev, Junioři: Petr Coufal, Trenéři: Ivana Tokošová, Stanislav Ţídek. Merano Cup / ITA Senioři: Pavel Kaška, Junioři: Nicolas Hejzlar, Juniorky: Adéla Jelínková, Darja Zaychenko, Trenérka: Vlasta Kopřivová. NRW Trophy sólo a SD, Dortmund / GER Juniorky: Darja Zaychenko, Trenérka: Vlasta Kopřivová. Golden Spin, Záhřeb / CRO TP senioři: Lucie Myslivečková / Matěj Novák, Trenér: Rostislav Sinicyn. 4. Činnost komisí Předsedkyně ČKS a/ Choreograf muzikálu Mrazík, F. Blaťák, dodal soupisku aktivních bruslařů, kteří v muzikálu vystupují. P ČKS těmto bruslařům účast povoluje a souhlasí s jejich startem na soutěţích ČKS za podmínky zaplacení povinného odvodu z odměny.

4 Dle dohody zašle F.Blaťák po skončení kaţdého měsíce ČKS výkaz účasti na vystoupeních. Sportovci následně uhradí do částku za kalendářní rok V případě pokračování muzikálu v roce 2011 bude upřesněn další termín úhrady. b/ Předsedkyně ČKS předloţila nominace technických sborů v sólových kategoriích na soutěţe Českého poháru Nominace jsou přílohou č. 1 tohoto zápisu. P ČKS ţádá sekretariát, aby seznámil pořadatele s nominacemi technických sborů a připomněl jim nutnost kontaktovat nominované ve věci ubytování. Nominace na soutěţe SSB budou zaslány J.Mokrou následně. c/ Předsedkyně ČKS provedla formální a jazykové úpravy Přestupního řádu ČKS, který na minulém zasedání předloţila STK ke schválení. P ČKS tento řád schválilo. d/ Je nutno reagovat na podnět revizní komise k úpravám webových stránek ČKS. STK a/ ISU SH hardware P ČKS souhlasí s nákupem čtyř nových notebooků pro ISU SH místo notebooků poškozených zatopením skladu v Kopřivnici. b/ Poškozená výsledková tabule Klub BK Frýdek-Místek ještě stále neuhradil opravu poškozené výsledkové tabule ISU SH (k poškození došlo v listopadu 2009). Společnost KUMI, která opravu zajišťovala, vyzvala ČKS k řešení nezaplacené opravy. Vzhledem k tomu, ţe je ČKS vlastníkem tohoto zařízení, je nutné, aby opravu uhradil, a následně bude ČKS konečnou částku vymáhat na klubu BK Frýdek-Místek. c/ Ukončení činnosti klubu KSK Cheb P ČKS bere na vědomí. d/ Přestupy a hostování P ČKS schvaluje přestupy a hostování předloţené předsedou STK. e/ Pravidla ČKS Předsednictvo ČKS souhlasí s návrhem předsedy STK, ţe dokument Pravidla krasobruslení platná pro Českou republiku bude rozdělen do jednotlivých částí, a to: náplně programů, pravidla platná pro rozhodčí, pravidla platná pro trenéry, mistrovské soutěţe. Jednotlivé dokumenty budou na stránkách ČKS zveřejněny v nově nazvaném odkazu Pravidla ČR. Původní odkaz ISU systém hodnocení bude přejmenován na Pravidla ISU a budou v něm uveřejňována pravidla a vybrané Communicationy ISU, včetně náplní programů ISU kategorií (seniorských a juniorských) a včetně případných českých překladů. f/ Směrnice ČKS Předsednictvo ČKS provedlo drobné úpravy ve znění Organizačních směrnic pohárových soutěţí a Organizačních směrnic testů výkonnosti, které předloţil předseda STK, a ukládá generálnímu sekretáři, aby příslušné směrnice uveřejnil na webu ČKS.

5 g/ Mistrovství ČR SSB P ČKS souhlasilo s návrhem STK pověřit organizací MR SSB pro rok 2011 KRASOBRUSLENÍ PRAHA, o.s. a uspořádat MR v rámci mezinárodní soutěţe Prague Cup Ekonomka Výběrové řízení na místo sekretářky svazu P ČKS souhlasí s vypsáním výběrového řízení na místo sekretářky svazu a pověřuje ekonomku a GS, aby provedli potřebné kroky. KR a/ Nominace rozhodčích P ČKS souhlasí s následujícím návrhem KR na nominace rozhodčích na mezinárodní soutěţe: Trnava ( ) M. Mišurec Graz, Ice Challenge ( ) F. Baudyš (náhr. M.Ošmera); M. Zimová Merano ( ) M. Ošmera (náhr. F. Baudyš) Olomouc, MPR ( ) Z. Plesníková, M. Zimová, M. Mišurec, TC J.Portová Dortmund, NRW ( ) M.Šafránková (náhr. V. Kvarčáková) Zagreb, Golden Spin ( ) - M.Šafránková (náhr. V.Kvarčáková) b/ P ČKS bere na vědomí zrušení účasti českých seniorů na soutěţi Finlandia Trophy (Helsinki, ) a následně i zrušení účasti rozhodčího F.Baudyše. c/ P ČKS bere na vědomí pozvání na zimní univerziádu 2011 pro rozhodčí SSB E.Ludvíkovou. d/ Komise rozhodčích uspořádá v rámci soutěţe Memoriál Pavla Romana seminář na zisk kvalifikace rozhodčích III. a II. třídy. Zájemci o účast se mohou přihlásit na sekretariát ČKS do Různé a/ P ČKS projednalo poţadavek M.Haranta zrušit archivaci závěrečných prací při zkouškách na zisk licence trenéra III. třídy. Protoţe v současných pravidlech není uvedena závěrečná práce jako součást zkoušky, povaţuje P ČKS tento poţadavek za oprávněný. b/ P ČKS pověřuje předsedkyni a GS, aby projednali s pořadateli ze Slovenského svazu organizační podrobnosti MM ČR c/ Vedoucího detašovaného pracoviště Praha, B.Kostková, vznesla dotaz ohledně zařazení Adély Jelínkové do SCM ČKS. Vzhledem k tomu, ţe závodnice na prověrkách výkonnosti splnila kritéria pro zařazení, vyzývá P ČKS členy TMK, aby tuto závodnici při nejbliţším příslušném termínu do SCM zařadili. Příští jednání P ČKS se uskuteční při MM ČR 2011 seniorů v Žilině. podle zápisu ze zasedání P ČKS zpracovala Věra Tauchmanová

6 Český pohár, , návrh nominací technických sborů termín kategorie Příbram 5,6,7,8,9,10 Babická, Hegerová, Praţáková, Lehká P. Příloha č Uherské Hradiště 2,4,5,6,7,8,9,10 Horklová, Lehká A., Šmídová, Tykalová Karviná 1,3,4,5, 67,8,9,10 Praţáková, Pupsová, Říhová, Šmídová Hradec Králové 2,3,4,6,8,9,10 Hrabicová, Kamberská, Mokrá, Praţáková Orlová 2,3,4,6,8,9,10 Baudyšová, Horklová, Pupsová, Říhová Brno 2,4,5,7,8,9,10 Horklová, Lehká P., Tauchmanová, Tykalová USK Praha 1,2,3,4,6,8,9,10 Harant, Hegerová, Mokrá, Pletková Mělník 5,6,7,8,9,10 Košťálová, Lehká A., Praţáková, Procházková Břeclav 2,3,4,5,6,7,8,9 Baudyšová, Harant, Horklová, Pletková Stadion Praha 1, 2, 3,4,5,8,10 Babická, Lehká P., Praţáková, Tauchmanová Děčín 6,8,10 Hrabicová, Košťálová, Lehká A Kopřivnice 5,6,7,8,9,10 Harant, Hegerová, Říhová, Šmídová Uherský Brod 5,6,7,8,9,10 Hegerová, Horklová, Lehká P., Pupsová Označení kategorií 1. senioři 6. ţačky 2. seniorky 7. ml.ţáci 3. junioři 8. ml.ţačky 4. juniorky 9. nejml.ţáci 5. ţáci 10. nejml.ţačky

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Ostravě

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Ostravě Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 19. 8. 2016 v Ostravě 1. Kontrola zápisu a plnění úkolů a/ Diplomy ČKS + nové logo ČKS Výběrová komise otevřela obálky s nabídkami

Více

Česká republika může na základě losování vyslat jednoho rozhodčího/jednu rozhodčí pro soutěž mužů. Komise rozhodčích rozhodla o nominaci V. Tauchmanov

Česká republika může na základě losování vyslat jednoho rozhodčího/jednu rozhodčí pro soutěž mužů. Komise rozhodčích rozhodla o nominaci V. Tauchmanov Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 10.10. 2009 v Praze 1. TMK Český krasobruslařský svaz obdržel dne 22. září 2009 rezignaci předsedkyně TMK datovanou 7. září 2009. P ČKS se touto rezignací

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 22. 8. 2014 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 22. 8. 2014 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 22. 8. 2014 v Praze 1. ISU JGP Ostrava, ISU IDP a/ JGP 2014 Ostrava Předseda OV, S. Žídek, informoval P ČKS o tom, že se v

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 24. 2. 2013 v Praze 1. Pořádání soutěží z kalendáře ISU a žádosti o ně a/ Juniorská Grand Prix Ostrava, 2. 6. října 2013 ISU

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného v sobotu dne 18.12. 2010 v Žilině 1. Národní a mezinárodní soutěže a/ Mistrovství tří republik P ČKS několikanásobně řešilo korespondenční

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Ostravě

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Ostravě Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 20. 8. 2016 v Ostravě 1. Vyhodnocení prověrek výkonnosti, nominace na mezinárodní soutěže Po ukončení prověrek výkonnosti

Více

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 21. a 22. srpna 2009 v Praze Jednání dne 21.8. 2009 1. Národní a mezinárodní semináře a/ ISU seminář ve Frankfurtu 12. 18.7. 2009 Informace podala předsedkyně

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 10. 10. 2015 v Praze 1. Příprava ME 2017 Zástupci organizačního výboru (OV) ME 2017 osobně prezentovali informace o přípravě

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaných ve dnech 21. a 22. 8. 2015 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaných ve dnech 21. a 22. 8. 2015 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaných ve dnech 21. a 22. 8. 2015 v Praze 1. IDP, ME 2017 a/ IDP V srpnu v Ostravě úspěšně proběhl druhý výcvikový tábor v tomto roce.

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 15.10. 2011 v Praze 1. Reprezentace, mezinárodní a národní soutěže a/ Generální sekretář seznámil P ČKS se změnami v nominacích

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 18. 12. 2015 v Třinci

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 18. 12. 2015 v Třinci Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 18. 12. 2015 v Třinci 1. Příprava ME 2017 P ČKS vzalo na vědomí informace S. Žídka o organizačních přípravách ME 2017. Příslušná

Více

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 5. října 2008 v Kopřivnici 1. Kontrola zápisu a plnění úkolů a/ Testy výkonnosti SSB (termín odevzdání pro pracovní skupinu byl 30.6. 2008) I přes urgence

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 23. 8. 2014 v Praze 1. Vyhodnocení prověrek výkonnosti, nominace na mezinárodní soutěže Po ukončení prověrek výkonnosti se

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 16. 10. 2016 v Praze 1. Kontrola zápisu a plnění úkolů a/ Diplomy ČKS + nové logo ČKS Dne 12. 9. se v sídle ČKS uskutečnilo

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 18. 4. 2015 v Praze 1. Lékařské prohlídky registrovaných sportovců P ČKS prodiskutovalo návrh konečného znění dokumentu. Informaci

Více

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 19. a 20. 12. 2009 v Cieszyně

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 19. a 20. 12. 2009 v Cieszyně Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 19. a 20. 12. 2009 v Cieszyně 1. Reprezentace a/ Mistrovství světa juniorů 2010, Hague, Nizozemsko Na základě výsledku a výkonů předvedených na mezinárodním

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 23. 5. 2014 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 23. 5. 2014 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 23. 5. 2014 v Praze 1. Kontrola zápisu a plnění úkolů a/ Memoriál Pavla Romana, Olomouc Vzhledem k tomu, že soutěž Ice Challenge

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 15. 5. 2015 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 15. 5. 2015 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 15. 5. 2015 v Praze 1. Lékařské prohlídky registrovaných sportovců P ČKS schvaluje konečnou verzi dvou dokumentů (Stanovisko

Více

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 26. června 2010 v Praze 1. 53. kongres ISU Nejpodstatnější změny přijaté kongresem zpracovala V. Tauchmanová okamžitě po skončení kongresu (jak slíbila

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 7. 1. 2017 v Praze 1. ME Ostrava 2017 Předseda organizačního výboru ME 2017 poskytl informace týkající se závěrečných příprav.

Více

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného ve dnech 9. - 10. února v Českých Budějovicích 1. Kontrola zápisu a plnění úkolů a/ Mezinárodní soutěž kategorie Adult v roce 2009. P ČKS ukládá předsedkyni

Více

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 29.května 2009 v Praze 1. Mezinárodní semináře v období červenec - srpen 2009 a/ ISU semináře ve Frankfurtu 12. 18.7. 2009 Věra Tauchmanová i Andrea Trnková

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 22. 3. 2014 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 22. 3. 2014 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 22. 3. 2014 v Praze 1. Reprezentace, mezinárodní soutěţe (nominace, výsledky), semináře ISU a/ P ČKS děkuje i touto cestou

Více

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 5. ledna 2008, od 9:30 v Praze

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 5. ledna 2008, od 9:30 v Praze Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 5. ledna 2008, od 9:30 v Praze 1. Kontrola zápisu a plnění úkolů a/ Organizace Czech skating s.r.o. V úterý 18.12. 2007 provedli K. Oubrecht a T. Zoubková

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 16. listopadu 2018 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 16. listopadu 2018 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 16. listopadu 2018 v Praze 1. Kontrola posledního zápisu, vč. plnění úkolů P ČKS i/ Registrace ČKS A. Rybářová začala

Více

JGP Riga / LAT

JGP Riga / LAT Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 24. 8. 2019 v Příbrami 1. Vyhodnocení prověrek výkonnosti, nominace na mezinárodní soutěže Po ukončení prověrek výkonnosti

Více

b/ P ČKS schvaluje nominaci Věry Tauchmanové na valnou hromadu ČSTV, která se uskuteční 27. dubna 2013 ve Sportovním centru Nymburk.

b/ P ČKS schvaluje nominaci Věry Tauchmanové na valnou hromadu ČSTV, která se uskuteční 27. dubna 2013 ve Sportovním centru Nymburk. Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného v rámci mistrovství republiky ve dnech 15. a 16. 12. 2012 v Cieszyně (Polsko) 1. Projekty a dotace MŠMT, ČSTV, ČOV a/ Předsedkyně

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 20. a 21. 12. 2014 v Budapešti

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 20. a 21. 12. 2014 v Budapešti Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 20. a 21. 12. 2014 v Budapešti 1. Nové prostory ČKS Ekonomka seznámila P ČKS se 4 nabídkami nových prostor. P ČKS vybralo

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 28. 6. 2014 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 28. 6. 2014 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 28. 6. 2014 v Praze 1. Odborné komise ČKS a/ P ČKS bere na vědomí složení odborných komisí předložených jejich předsedy a

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech v rámci průběhu MČR J v Náchodě

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech v rámci průběhu MČR J v Náchodě Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 31.1. 2.2.2019 v rámci průběhu MČR J v Náchodě 1. Informace předsedy a/ Stav na úseku organizování akcí ve spolupráci

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 15. října 2018 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 15. října 2018 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 15. října 2018 v Praze 1. Kontrola posledního zápisu, vč. plnění úkolů P ČKS i/ Aplikace pro registrace ČKS A.Rybářová

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 27. 2. 206 v Praze 1. ME 2017 V průběhu ME 2016 v Bratislavě proběhla úspěšná prezentace Mistrovství Evropy 2017 v Ostravě.

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Ostravě

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Ostravě Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 25. 5. 2018 v Ostravě 1. Úkoly vyplývající z usnesení VH 2018 (plné znění Usnesení VH najdete na webu ČKS, v sekci Informace

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 20. 2. 2015 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 20. 2. 2015 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 20. 2. 2015 v Praze 1. Příprava ME 2017 P ČKS bere na vědomí informace předsedy OV o aktivní činnosti účastníků delegovaných

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech prosince 2018 v průběhu MM ČR v Budapešti

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech prosince 2018 v průběhu MM ČR v Budapešti Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 13. 15. prosince 2018 v průběhu MM ČR v Budapešti 1. Reprezentace A Předsednictvo ČKS děkuje M. Březinovi za výtečné

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Brně

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Brně Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 14. 6. 2019 v Brně 1. Informace předsedy a/ kategorie SD Radek Jakubka zasílá průběžné lékařské zprávy. Dle informací T. Vernera

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 17.12. 2011 v Ostravě 1. Informace z VH ČSTV E.Milčinský informoval o průběhu VH ČSTV. Delegáti VH schválili nové stanovy

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 22. 4. 2017 v Praze 1) Diplomy ČKS + nové logo ČKS E. Karešová předložila ČKS první verzi manuálu pro použití nového loga.

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 15. 3. 2019 v Praze 1. Kontrola posledního zápisu, vč. plnění úkolů P ČKS i/ Nájemní smlouva VN 9 GS dohodl se zástupkyní

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 7. září 2018 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 7. září 2018 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 7. září 2018 v Praze 1. Kontrola posledního zápisu, vč. plnění úkolů P ČKS i/ Aplikace pro registrace ČKS V pátek 31.

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 9. a 11. srpna 2018 v Ostravě

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 9. a 11. srpna 2018 v Ostravě Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 9. a 11. srpna 2018 v Ostravě 1. Kontrola posledního zápisu, vč. plnění úkolů P ČKS i/ úkoly z VH 2018 úprava Registračního

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 29. 6. 2015 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 29. 6. 2015 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 29. 6. 2015 v Praze 1. CFSA s.r.o. Dle sdělení notáře je název CFSA s.r.o. příliš podobný již existující firmě s obdobným

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 31. 10. 2014 v Ostravě

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 31. 10. 2014 v Ostravě Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 31. 10. 2014 v Ostravě 1. Nový občanský zákoník Kluby budou obeslány s výzvou k tomu, aby se jejich členové se vzděláním v

Více

Zpráva o činnosti předsednictva ČKS za uplynulé období Vážení sportovní přátelé. Uplynul rok od minulé valné hromady Českého krasobruslařského svazu a já, jako předsedkyně svazu, předstupuji před valnou

Více

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku SYSTÉM MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ platné pro ČKS Platnost od 1. 11. 2010 1 Mistrovství ČR seniorů - seniorky

Více

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku ZÁSADY PLATNÉ PRO TECHNICKÉ KONTROLORY, TECHNICKÉ SPECIALISTY A ASISTENTY TECHNICKÝCH SPECIALISTŮ

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku ZÁSADY PLATNÉ PRO TECHNICKÉ KONTROLORY, TECHNICKÉ SPECIALISTY A ASISTENTY TECHNICKÝCH SPECIALISTŮ PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku ZÁSADY PLATNÉ PRO TECHNICKÉ KONTROLORY, TECHNICKÉ SPECIALISTY A ASISTENTY TECHNICKÝCH SPECIALISTŮ Platnost od 1. 7. 2017 1 1. DOPLŇKY A ÚPRAVY PRAVIDEL

Více

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku SYSTÉM MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ platné pro ČKS Platnost od 16. 10. 2016 1 Mistrovství ČR seniorů - ženy -

Více

Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna

Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna 2017-2018 (platnost od 1. 7. 2017) Dospělí: Michal Březina Jiří Bělohradský Anna Dušková Martin Bidař Cortney

Více

Článek 1 Základní ustanovení. Článek 2 Náhrady cestovních výloh

Článek 1 Základní ustanovení. Článek 2 Náhrady cestovních výloh Směrnice č. 1, kterou je stanovena výše cestovních náhrad za služební cesty vykonané pro potřebu Českého krasobruslařského svazu Základní ustanovení Potřebami Českého krasobruslařského svazu /dále jen

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Příbrami

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Příbrami Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 22. 8. 2019 v Příbrami 1. Informace předsedy a/ Zaslání žádosti o ISU JGP 2020 do Ostravy Předseda svazu, spolu s GS a za

Více

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ,

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ, Český krasobruslařský svaz Václavské náměstí 838/9, 110 00 Praha 1 ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ, MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ

Více

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z. O R G A N I Z A Č N Í S M Ě R N I C E pro pořádání testů výkonnosti

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z. O R G A N I Z A Č N Í S M Ě R N I C E pro pořádání testů výkonnosti Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z O R G A N I Z A Č N Í S M Ě R N I C E pro pořádání testů výkonnosti Platnost od 1. 9. 2015 Obsah 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ... 3 1.1. ÚČEL TESTŮ VÝKONNOSTI..3

Více

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z. PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z. PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku SOUTĚŢNÍ KATEGORIE, VĚKOVÉ HRANICE, NÁPLNĚ PROGRAMŮ A JEJICH HODNOCENÍ Platnost od 1. 7. 2012 (verze zahrnující

Více

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku DOPLŇKY A ÚPRAVY PRAVIDEL ISU platné pro ČKS Platnost od 1. 9. 2015 1 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Vrcholným

Více

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z. O R G A N I Z A Č N Í S M Ě R N I C E pro pořádání testů výkonnosti

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z. O R G A N I Z A Č N Í S M Ě R N I C E pro pořádání testů výkonnosti Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z O R G A N I Z A Č N Í S M Ě R N I C E pro pořádání testů výkonnosti Platnost od 1. 9. 2016 Obsah 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ... 3 1.1. ÚČEL TESTŮ VÝKONNOSTI..3

Více

Článek 1 Základní ustanovení

Článek 1 Základní ustanovení Směrnice č. 1, kterou je stanovena výše cestovních náhrad za služební cesty vykonané pro potřebu Českého krasobruslařského svazu Základní ustanovení Potřebami Českého krasobruslařského svazu /dále jen

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného ve dnech 20. 22. 12. 2013 v rámci MMČR v Bratislavě 1. Development projekt ISU K této části jednání byl přizván Stanislav Žídek.

Více

Článek 1 Základní ustanovení

Článek 1 Základní ustanovení Směrnice č. 1, kterou je stanovena výše cestovních náhrad za služební cesty vykonané pro potřebu Českého krasobruslařského svazu Základní ustanovení Potřebami Českého krasobruslařského svazu /dále jen

Více

SKATING CLUB BRNO 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA

SKATING CLUB BRNO 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA SKATING CLUB BRNO POŘÁDÁ 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ SANTA CLAUS CUP 2018 PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA A 17. ROČNÍK ZÁVODU SKUPIN SYNCHRONIZOVANÉHO BRUSLENÍ

Více

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V KATEGORIÍCH ŽACTVO, MLADŠÍ ŽACTVO A NEJMLADŠÍ ŽACTVO

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V KATEGORIÍCH ŽACTVO, MLADŠÍ ŽACTVO A NEJMLADŠÍ ŽACTVO Český krasobruslařský svaz Václavské náměstí 838/9 110 00 Praha 1 Nové Město ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V KATEGORIÍCH ŽACTVO, MLADŠÍ ŽACTVO A NEJMLADŠÍ ŽACTVO A. Všeobecná

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 1. 2014 v Brně Přítomni: Omluveni: Petr Vaňura, Naděžda Dobešová,

Více

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD Platnost od 1. 7. 2018 1.1. Základní podmínky 1.1.1. se vztahuje na přestupy a hostování. Tento přestupní řád se týká kategorií seniorů, juniorů,

Více

ČESKÝ KRASOBRUSLAŘSKÝ SVAZ, z.s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D

ČESKÝ KRASOBRUSLAŘSKÝ SVAZ, z.s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D ČESKÝ KRASOBRUSLAŘSKÝ SVAZ, z.s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D Platnost od 16. 5. 2015 HLAVA I. Úvodní ustanovení Článek 1 1. Registračním řádem jsou stanovena pravidla registrace v Českém krasobruslařském

Více

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku ZÁSADY PRO TRENÉRY Platnost od 1. 8. 2016 1 1. Z Á S A D Y P L A T N É P R O T R E N É R Y 1.1. Na základě

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová.

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Z á p i s ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně Přítomni: Omluveni: Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Kupová, Koblížek, John, Matyášová

Více

Podrobný přehled umístění závodníků TJ STADION BRNO v jednotlivých závodech v sezoně 2016/17

Podrobný přehled umístění závodníků TJ STADION BRNO v jednotlivých závodech v sezoně 2016/17 Podrobný přehled umístění závodníků TJ STADION BRNO v jednotlivých závodech v sezoně 2016/17 JGP FRA, St. Gervais (FRA) 24. - 27. 8. 2016 junioři (25) 13 Kotlařík Petr JGP CZE, Ostrava 31. 8. - 3. 9. 2016

Více

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z, z. s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z, z. s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z, z. s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D Platnost od 20. 5. 2017 Účinnost od 1. 5. 2018 HLAVA I. Úvodní ustanovení Článek 1 1. stanoví pravidla registrace

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

12/11 3.3 VSP ČSPS provedl výběrové řízení na organizátory soutěží řízených VSP ČSPS následovně: Semifinále MČR družstev Morava

12/11 3.3 VSP ČSPS provedl výběrové řízení na organizátory soutěží řízených VSP ČSPS následovně: Semifinále MČR družstev Morava Přítomní: Petr Ryška, Petr Adamec, Luboš Imryšek, Petr Vodák, Andrea Balášová Omluveni: Hosté: Schůzi zahájil a řídil: Petr Ryška předseda sekce plavání Program: 1. Kontrola zápisu 2. Reprezentace, SCM,

Více

Zpráva o činnosti předsednictva ČKS za uplynulé období

Zpráva o činnosti předsednictva ČKS za uplynulé období Zpráva o činnosti předsednictva ČKS za uplynulé období Vážení sportovní přátelé. Jako předsedkyně Českého krasobruslařského svazu předstupuji po uplynutí prvního roku činnosti předsednictva, které bylo

Více

PROJEKT PŘÍPRAVY REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA MLADŠÍCH JUNIORŮ

PROJEKT PŘÍPRAVY REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA MLADŠÍCH JUNIORŮ PROJEKT PŘÍPRAVY REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA MLADŠÍCH JUNIORŮ 2012 2013 zpracoval: Mgr. Roman Havrlant reprezentační trenér RD mladších juniorů HLAVNÍ CÍL: PRŮBĚŽNÉ UTVÁŘENÍ ŠIROKÉ STABILNÍ ZÁKLADNY MLADÝCH

Více

Český svaz plaveckých sportů Zátopkova 100/2 PS 40 Praha tel: fax: IČ:

Český svaz plaveckých sportů Zátopkova 100/2 PS 40 Praha tel: fax: IČ: 1. Reprezentační družstvo mladších juniorů Projekt přípravy reprezentačního družstva mladších juniorů na sezónu 2018 19 vychází z podmínek v českém plavání. Cílem tohoto projektu je vytvořit členům RD

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v České Třebové

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v České Třebové ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 28. 9. 2017 v České Třebové Přítomni: Omluveni: Jiří Jančálek, Vladimír

Více

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD Platnost od 1. 7. 2015 1.1. Základní podmínky 1.1.1. se vztahuje na přestupy a hostování. Tento přestupní řád se týká kategorií seniorů, juniorů,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku SOUTĚŽNÍ KATEGORIE, VĚKOVÉ HRANICE, NÁPLNĚ PROGRAMŮ A JEJICH HODNOCENÍ

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku SOUTĚŽNÍ KATEGORIE, VĚKOVÉ HRANICE, NÁPLNĚ PROGRAMŮ A JEJICH HODNOCENÍ PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku SOUTĚŽNÍ KATEGORIE, VĚKOVÉ HRANICE, NÁPLNĚ PROGRAMŮ A JEJICH HODNOCENÍ Platnost od 1. 7. 2017 1 Verze Poznámka Datum Autor 1.1 Upraveny věkové hranice

Více

HODNO CENÍ STŘEDISEK

HODNO CENÍ STŘEDISEK Příloha 2 HODNO CENÍ STŘEDISEK v rámci Programu II - Sportovně talentovaná mládež Úvod Finanční prostředky pro střediska SpS, SCM, VSCM a OSpS jsou přidělovány na základě součtu:. Kapitační platby pro

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 27. 5. 2016 v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 27. 5. 2016 v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 27. 5. 2016 v Praze 1. Inspekční návštěva ISU (příprava ME 2017, JGP 2016) a/ Inspekční návštěva ISU V termínu od 10. do 12.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Podrobný přehled umístění závodníků TJ STADION BRNO v jednotlivých závodech v sezoně 2017/18

Podrobný přehled umístění závodníků TJ STADION BRNO v jednotlivých závodech v sezoně 2017/18 Podrobný přehled umístění závodníků TJ STADION BRNO v jednotlivých závodech v sezoně 2017/18 JGP Polsko, Gdaňsk 4. - 7. 10. 2017 juniorky (37) 25 Kratěnová Natálie VC města Kopřivnice 21. - 22. 10. 2017

Více

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ LICENCÍ ROZHODČÍCH

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ LICENCÍ ROZHODČÍCH směrnice číslo: 3/01/2016 schválena dne: 09. 12. 2016 směrnice kategorie: A platná od: 01. 01. 2017 SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ LICENCÍ ROZHODČÍCH Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Českomoravský svaz hokejbalu

Více

Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna 2015-2016

Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna 2015-2016 Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna 2015-2016 (platnost od 1.7. 2015) Dospělí : Michal Březina Cortney Mansour Michal Češka Elizaveta Ukolova taneční

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S.

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. 1 Úvod 1. Dle stanov Českého svazu kolečkového bruslení, z.s. (dále jen ČSKB) jsou definovány tyto orgány: a) členská

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne v Praze Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 17. 5. 2019 v Praze 1. stav kategorie SD v ČR a/ Jednání s P. Bidařem - oznámení o ukončení spolupráce M. Bidaře s H. Abrazhevich

Více

1. Složení reprezentačního týmu pro rok 2016

1. Složení reprezentačního týmu pro rok 2016 Cílem reprezentace na 2016 je vylepšit umístění našich plavců na ME z posledního ME v Berlíně 2014 a pokusit se prodloužit naši účast na OH po Pekingu 2008 a Londýně 2012, kdy jsme vždy měli alespoň jednoho

Více

Projekt reprezentace ČR na sezónu 2013 2014

Projekt reprezentace ČR na sezónu 2013 2014 Projekt reprezentace ČR na sezónu 2013 2014 Projekt reprezentace ČR seniorů a juniorů v dálkovém plavání na sezónu 2013 2014 má za cíl vytvořit reprezentantům vhodné podmínky pro přípravu a úspěšnou reprezentaci

Více

Judo. mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou. Informace:www.jablonecjudocup.

Judo. mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou. Informace:www.jablonecjudocup. Judo mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP 25.-26.-27.3.2017 U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou Informace:www.jablonecjudocup.cz Velká cena Jablonce nad Nisou Český pohár - Mladších a starších žáků

Více

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo juniorů ČR v plavání

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo juniorů ČR v plavání I.) REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO JUNIORŮ Projekt přípravy reprezentačního družstva juniorů na rok 2010-2011 je směřován k úspěšné reprezentaci České republiky na hlavních soutěžích MEJ Bělehrad Srbsko, MSJ Lima

Více

Český svaz plaveckých sportů Zátopkova 100/2 PS 40 Praha tel: fax: IČ:

Český svaz plaveckých sportů Zátopkova 100/2 PS 40 Praha tel: fax: IČ: 1. Reprezentační družstvo mladších juniorů Projekt přípravy reprezentačního družstva mladších juniorů na sezónu 2017 18 vychází z aktuálních podmínek v českém plavání. Cílem tohoto projektu je vytvořit

Více

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze Z á p i s č. 2018/1 z 1. zasedání, které se konalo dne 17. 1. 2018 v Praze Přítomni: Omluveni: Kamenický, Matějů, Klimpl, Aleš, Škoda, Picek, Vystavěl, Šubrt Zřídkaveselý, Pospíšek Jednání řídil předseda

Více

KONEČNÉ VÝSLEDKY závodu v krasobruslení Brodské mládí 1. ročník IČZ: 1815

KONEČNÉ VÝSLEDKY závodu v krasobruslení Brodské mládí 1. ročník IČZ: 1815 KONEČNÉ VÝSLEDKY závodu v krasobruslení Brodské mládí 1. ročník IČZ: 1815 Nováčci dívky - pohár ČKS Hlavní rozhodčí: Ing. Věra Kvarčaková BK Frýdek Místek Rozhodčí č.1 Ing. Věra Kvarčáková BK Frýdek Místek

Více

Judo. mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou. Informace:

Judo. mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou. Informace: Judo mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP 17.-18.-19.3.2018 U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou Informace:www.jablonecjudocup.cz Velká cena Jablonce nad Nisou Český pohár - Mladších a starších žáků

Více

Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na. XL. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE

Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na. XL. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na XL. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE Pohár ČKS: Pohár ČKS A: Pohár ČKS B: Pohár ČKS C: nováčci mladší dívky, nováčci starší - dívky žačky, žačky mladší, žačky

Více

SEKCE SKOKŮ DO VODY ČSPS SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY PRO ROK Soutěže, věkové kategorie, sestavy 2

SEKCE SKOKŮ DO VODY ČSPS SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY PRO ROK Soutěže, věkové kategorie, sestavy 2 SEKCE SKOKŮ DO VODY ČSPS SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY PRO ROK 2017 Obsah Soutěže, věkové kategorie, sestavy 2 Sestavy, koeficienty obtížnosti přípravných skoků 3 Termínová listina, společná ustanovení

Více

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY 2019

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY 2019 SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY 2019 sekce skoky do vody ČSPS Obsah 1. Soutěže 2 2. Disciplíny 2 3. Věkové kategorie a sestavy 2019 2 4. Věkové kategorie MEJ 2019 4 5. Koeficienty obtížnosti přípravných

Více

S T A N O V Y Č E S K É H O K R A S O B R U S L A Ř S K É H O S V A Z U

S T A N O V Y Č E S K É H O K R A S O B R U S L A Ř S K É H O S V A Z U S T A N O V Y Č E S K É H O K R A S O B R U S L A Ř S K É H O S V A Z U Část prvá Z Á K L A D N Í U S T A N O V E N Í Článek I. Č i n n o s t, p o s l á n í a s í d l o 1. Český krasobruslařský svaz (dále

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 06/2017 Datum a čas konání: 4. 7. 2017 (16:00-19:00) Místo konání: Jednací místnost ČUS, Na střelnici 1337/41, Olomouc, 779 00 Přítomni členové VV: Omluveni

Více