ČESKOKRUMLOVSKO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ČESKOKRUMLOVSKO"

Transkript

1 ČESKOKRUMLOVSKO KINO LUNA ČESKÝ KRUMLOV OD DO Název a popis akce 17: :00 5., 17:30 Zootropolis Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka, Nicka Wilda. Polednice Eliška s malou dcerkou se po mnoha letech vrací do rodné vesnice svého muže, aby se zde pokusila o nový začátek. Kromě vlídného přijetí sousedů ji tu však čeká i setkání s místní podivínkou, ženou, která ve své pomatené mysli vleče tíhu vlastního dávného neštěstí. Kolem Elišky, vystavené traumatům z osamělosti a postupně vysilované boji s nekonečnými úředními stereotypy, se postupně začínají spřádat sítě prokletí. Podaří se Elišce zachránit sebe i dceru před mysteriózním zlem dřív, než ji zcela ovládne stín Polednice a nebo vlastní šílenství? Decibely lásky Děj hudební filmové romance se odehrává v současnosti a zachycuje odvěkou touhu po lásce, životním partnerství, nápravě křivd i omylů, to vše napříč všemi generacemi. Je také jakýmsi holdem tvorbě Michala Davida, jehož hity se staly nedílnou součástí mnoha filmů, provází jejich diváky i v současnosti a jejichž protagonisté se proto i zde objeví. Ave Cezar! Produkovat hollywoodský film musí být o nervy, zvlášť když jistá neznámá organizace unese vaši největší hvězdu a chce za ni výkupné. Jenže Eddie Mannix se za ta léta naučil, že i tu sebevětší krizi lze vyřešit. ČESKÝ KRUMLOV Koncert - Pavlína Jíšová a Adéla Jonášová KDE: Divadelní kavárna Ántré, Český Krumlov Klub Úsměv KDE: Dům dětí a mládeže Český Krumlov

2 Stolní hry pro volně příchozí děti se zdravotním postižením, bližší informace zde: DEPO KDE: Depo hostinec Živě zahraje kapela Situace ŽIVĚ U BEJKA KDE: Restaurace U Bejka, živá hudba:hudební kroužek HK band KINO KAPLICE 6.3 Řachanda Pohádka Řachanda vypráví příběh o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždy úplně poctivě. Až když se trojice ocitne shodou okolností v kouzelném Černém lese, kde žijí podivné lesní bytosti, naučí se právě od nich až to, co je nedokázali do té doby naučit sami lidé že tak jak se chováme k ostatním, tak se pak oni chovají k nám. Chůvák Clemens nemá na své děti čas. Pracuje totiž na velké změně územního plánu města a smlouvy jsou na spadnutí. Chybí už jen, aby pár nájemců opustilo své byty a výstavba může začít. Když Rolf přijde o svůj byt, chce se pomstít a rozhodne se stát chůvou Clemensových dětí. Plán je víc než jasný sabotáž. Nepočítá ale s tím, že Clemensovy děti Winnie a Theo jsou připraveny na všechno. Udělaly si totiž sport z toho, že se dokážou zbavit všech svých chův. A věřte, že neznají slitování což nový Chůvák zjistí velice brzy. Ale zatímco se Rolf snaží zachránit svůj domov, nechtěně se stává i zachráncem Clemensovy rodiny. Bohové Egypta Boj o trůn Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set. Kdysi prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu. Setově krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem zastavit Setovo řádění uzavřou obyčejný zlodějíček Bek a mocný bůh Horus. Jejich dobrodružství a boj proti setovi je zavede do podsvětí i na nebesa. Decibely lásky Děj hudební filmové romance se odehrává v současnosti a zachycuje odvěkou touhu po lásce, životním partnerství, nápravě křivd i omylů, to vše napříč všemi generacemi. Je také jakýmsi holdem tvorbě Michala Davida, jehož hity se staly nedílnou součástí mnoha filmů, provází jejich diváky i v současnosti a jejichž protagonisté se proto i zde objeví. Kykyryký a pár vajec Ryky se narodil jako zakrslé kuře. Ale, když chce zlý rančer zničit jeho domov a rodinu, tak se musí z plachého mladého kuřete stát odvážným kohoutem. On a jeho přátelé se spojí a prožijí velké dobrodružství, kde se ukáže, že velké činy mohou udělat i ti malincí.

3 LIPNO NAD VLTAVOU 13:30 15:30 9:00 Den se sněžnou technikou KDE: Skiareál Lipno Přijďte si prohlídnout naší technickou výbavu areálu a dozvědět se spoustu zajímavostí o tom, jak jednotlivé stroje fungují. Narozeniny Lišáka Foxe Lišák Fox slaví narozeniny! Nenechte si ujít parádní narozeninovou oslavu s klaunem Ronaldem a přijďte popřát lišákovi Foxovi všechno nejlepší. VELEŠÍN 18:00 Beseda s promítáním o problematice návratu velkých šelem do naší přírody KDE: sál kina Velešín Na vaše otázky bude odpovídat během besedy Josefa Volfová z Hnutí DUHA. Tento projekt je podpořen grantem Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. Vstupné: zdarma Bohové Egypta KDE: kino Velešín Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set. Kdysi prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu. Setově krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem zastavit Setovo řádění uzavřou obyčejný zlodějíček Bek a mocný bůh Horus. Jejich dobrodružství a boj proti setovi je zavede do podsvětí i na nebesa. Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda KDE: kino Velešín Čiperné veverky Alvin, Simon a Theodore jsou zpět! A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním. Alvin, Simon a Theodore totiž dostanou podezření, že Dave, jejich velký člověčí kamarád a ochránce, chce požádat svou přítelkyni o ruku. A oni touto svatbou získají jednoho naprosto příšerného, nesnesitelného, vyženěného bratra Milese a navíc je Dave možná nakonec i úplně opustí VYŠŠÍ BROD Dětský maškarní bál KDE: Restaurace Lesanka, Vyšší Brod VSTUPNÉ 50,- Kč / masky zdarma, hudba, tanec, zábava, dobroty pro mlsné jazýčky a spousta odměn!

4 PÍSECKO :00 18:30 5., PÍSEK Kino Portyč Ave Cezar! Produkovat hollywoodský film musí být o nervy, zvlášť když jistá neznámá organizace unese vaši největší hvězdu a chce za ni výkupné. Jenže Eddie Mannix se za ta léta naučil, že i tu sebevětší krizi lze vyřešit. Suburra Stefano Sollima, režisér mafiánského seriálu Gomorra, se ve svém novém filmu Suburra vrací k tématu italské mafie. Neapol tentokráte vystřídá Řím a boj o přístav v Ostii, který se má změnit v evropské Las Vegas. Deadpool Nejnetradičnější komiksový anti hrdina společnosti Marvel, bývalý člen speciálních jednotek a zběhlý žoldák Wade Wilson, se podrobil experimentu, díky kterému získal schopnost rychlého samouzdravování. Wade po tomto experimentu přijme alter ego Deadpool. Vyzbrojený novými schopnostmi a zvráceným černým humorem, pronásleduje muže, který mu téměř zničil život. Zootropolis Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka, Nicka Wilda. Polednice Eliška s malou dcerkou se po mnoha letech vrací do rodné vesnice svého muže, aby se zde pokusila o nový začátek. Kromě vlídného přijetí sousedů ji tu však čeká i setkání s místní podivínkou, ženou, která ve své pomatené mysli vleče tíhu vlastního dávného neštěstí. Kolem Elišky, vystavené traumatům z osamělosti a postupně vysilované boji s nekonečnými úředními stereotypy, se postupně začínají spřádat sítě prokletí. Podaří se Elišce zachránit sebe i dceru před mysteriózním zlem dřív, než ji zcela ovládne stín Polednice a nebo vlastní šílenství? Noc reklamožroutů Světová reklamní show PLASTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ opět zavítá do České republiky. V nejnovější kolekci je přes 300 reklam z více než 50 zemí světa. Je to výběr toho nejlepšího z minulých let, reklamy na známé i neznámé světové značky, reklamy se světovými celebritami i exotické spoty s neherci, reklamy originální, dramatické, vtipné i dojemné.

5 PÍSEK - ostatní Mucha KDE: Divadlo Pod Čarou, Písek Mucha je brněnská femipunková kapela sdružená kolem mladé písničkářky Nikoly Muchové. Nikola vystupuje od svých patnácti let. Původně vystupovala sama s kytarou, pro ostré slovo nešla nikdy daleko a vůbec se u toho nečervenala. Snad proto bývá také někdy přezdívána jako Záviš v sukni. Později se obklopila kapelou zkušených drsňáků (muzikantů známých z kapel Květy, Ty Syčáci či Budoár staré dámy), kteří dávají jejím nemilosrdným písním ještě sytější barvy. Debutové album vyšlo na jaře Úplně slušné i úplně sprosté písně pro chytré lidi. 15:00 MILEVSKO Koncert Vivaldi Bach KDE: Klášterní bazilika, Milevsko Český komorní ansábl mladých ve spolupráci s Milevským klášterem premonstrátů a městem Milevsko si vás dovolují pozvat na koncert barokní hudby Bach vs. Vivaldi. Lída Baarová KDE: Kino Milevsko Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných za evropský Hollywood. Po počátečních potížích nakonec okouzlí i davy fanoušků v celém Německu. Tisk ji vynese na titulní strany jako jednu z nejkrásnějších žen Evropy. Užívá si slávy i náklonnosti Gustava Fröhlicha, tehdejšího idolu všech německých žen. Ten je nejen jejím partnerem před kamerou, ale stane se i jejím milencem Ples města Milevska KDE: Velký sál DK Hudební doprovod: Swing Band Tábor, programem provází: Ivo Apfel, vystupují: Alena a Jaroslav Bolkovi, milevské taneční skupiny EFK a NRG a Five Fellas. Předprodej: DK Milevsko, Infocentrum Milevsko a Milevské kino Vypracovalo Informační centrum pro mládež Český Krumlov.

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Stážista Komedie USA/2015/121min Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý,

Více

03 čt Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm Český Krumlov

03 čt Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm Český Krumlov JIHOČESKÉ DIVADLO ZÁŘÍ 2015 03 čt Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm Český Krumlov 04 pá Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm

Více

Kino Květen Teplice - program únor

Kino Květen Teplice - program únor Kino Květen Teplice - program únor 01.02. Hodný dinosaurus 3D Animovaný / Rodinný / Komedie USA/2015/100min Animovaný film Hodný dinosaurus" si pohrává s otázkou: Co kdyby asteroid, který jednou provždy

Více

Bc. Jarmila Kuchařová Mgr. Jana Pavlíková Základní školy 1.stupeň

Bc. Jarmila Kuchařová Mgr. Jana Pavlíková Základní školy 1.stupeň Bc. Jarmila Kuchařová Mgr. Jana Pavlíková 599 522 140 Základní školy 1.stupeň Vážená paní učitelko, pane učiteli, pro letošní školní rok 2018/2019 Vám nabízíme LITERÁRNÍ BESEDY a LEKCE INFORMAČNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ

Více

Hrnčířem na zkoušku se jmenuje program v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Začne se v sobotu v 9 hodin, s sebou si vezměte pracovní oděv a svačinu.

Hrnčířem na zkoušku se jmenuje program v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Začne se v sobotu v 9 hodin, s sebou si vezměte pracovní oděv a svačinu. Slavnosti českého piva a polských klobás, pět plesů, koncert Marie Rottrové, program v klášteře, kino pro děti, divadlo, karneval pro děti. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 25. do 27.

Více

Týden otevřených dveří v Mateřském klubu při DDM-SVČ Junior Chotěboř datum začátku akce: 28.02.2011 datum ukončení akce: 04.03.2011 stručný popis akce: ukázka kroužků, vstup zdarma PO 9:15-9:30 hod. Hudební

Více

ČESKOKRUMLOVSKO

ČESKOKRUMLOVSKO ČESKOKRUMLOVSKO 15. - 2016 ČESKÝ KRUMLOV OD DO Název a popis akce 15:00, 15:00, 20:30 16.7 Legenda o Tarzanovi Teorie tygra Veterinář Jan (Jiří Bartoška) už toho má dost. Poslední kapkou je smrt tchána,

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č.

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č. kultura I.výzva opatření 2 GRANTY - Podpora živé kultury Tabulka č. 1 3319 Org. 5412/1 alokace 1 800 000 Kč 5412/1/01 ACTIVE time 5412/1/02 Divadlo Continuo Kurzy vaření pro děti z dětského domova Písek

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

ADVENTNÍ PROGRAM 2016: OBZVLÁŠTĚ VYPEČENÉ VÁNOCE s císařem pekařem a jeho dvorem

ADVENTNÍ PROGRAM 2016: OBZVLÁŠTĚ VYPEČENÉ VÁNOCE s císařem pekařem a jeho dvorem ADVENTNÍ PROGRAM 2016: OBZVLÁŠTĚ VYPEČENÉ VÁNOCE s em pekařem a jeho dvorem Sobota 26. 11. 2016 - řemeslné dílny a Velký sál bývalého konventu klarisek k expozici Živá hudba českokrumlovská folková kapela

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 Co se událo minulý týden? AICM ČR na veletrhu Vzdělání a řemeslo v Českých Budějovicích! Od středy 23. do pátku 25. listopadu 2011 byl v Českých Budějovicích zahájen již

Více

ZŠ 1. stupeň. Kontaktní osoba Renata Sommerová

ZŠ 1. stupeň. Kontaktní osoba Renata Sommerová ZŠ 1. stupeň Kontaktní osoba Renata Sommerová Už se vyznám v knihovně Určeno pro: ZŠ 2. třída Termín realizace: říjen 2015 Seznámení s fondem knihovny, praktické ukázky dětské beletrie a naučné literatury,

Více

Květen 2019 PROGRAMOVÉ TIPY

Květen 2019 PROGRAMOVÉ TIPY Květen 2019 2 E! Živě z červeného koberce 1. KVĚTNA V 00:00 HOD - BILLBOARD MUSIC AWARDS 2019 6. KVĚTNA VE 00:30 HOD - MET GALA 2019 Sezóna červených koberce je opět tady a reportéři E! u toho nesmí chybět.

Více

VIP BOXY. Co na vás ve vašem boxu čeká? VIP box PLATINUM. VIP box GOLD. VIP box SILVER

VIP BOXY. Co na vás ve vašem boxu čeká? VIP box PLATINUM. VIP box GOLD. VIP box SILVER VIP BOXY Chcete si užít fotbal či koncerty na té nejvyšší úrovni? Chcete ohromit obchodní partnery a kdykoliv mít k dispozici výjimečný prostor s fascinující živou kulisou? Chcete být přímo u toho, a přesto

Více

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli)

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli) Podzim a zima s Loutkami v nemocnici v divadle Minor: V sobotu 12.12. v 10:00 představení Dárek! Vánoční posezení s Loutkami v nemocnici v Mlýnské kavárně: V sobotu 12.12. v 15:00 představení Myši patří

Více

XIX. Co se nevešlo do škatulek. Obal CD, na němž zpívá Lena Romanoff populární písně a šansony z dvacátých a třicátých let 20.

XIX. Co se nevešlo do škatulek. Obal CD, na němž zpívá Lena Romanoff populární písně a šansony z dvacátých a třicátých let 20. Hudební dění v Polné a okolí 349 XIX. Co se nevešlo do škatulek Není bez zajímavosti, že se někteří z polenských rodáků prosadili v populární hudbě v zahraničí. Touto první je: Alena Jacob Narodila se

Více

KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY JARO 2015. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře

KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY JARO 2015. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY JARO 2015 Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128, 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora.cz POŘAD PRO II. STUPEŇ ZŠ a STŘEDNÍ ŠKOLY

Více

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce Nabídka titulů vhodných pro školní projekce V případě zájmu o projekci či o jakýkoli jiný titul nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu avelzo@mymail.cz Těšíme se na vaši návštěvu! BOHEMIAN RHAPSODY

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

ČERVENEC + SRPEN 2015

ČERVENEC + SRPEN 2015 Městské kulturní středisko F. F. Procházky 101 509 01 Nová Paka tel /fax: 493 721 928 www.kultura-novapaka.cz ČERVENEC + SRPEN 2015 HERECKÁ DÍLNA PETRA POCHOPA 3D Dech-Duch-Duše Paka 2015 1. 7. - 10. 7.

Více

Katalog podzim 2016

Katalog podzim 2016 Katalog podzim 2016 Anglické knihy Little Tiger Press The Magic of Christmas Autor: Claire Freedman Cena 201,- Kč, Vánoce jsou tady a všude je cítit atmosféra lásky a přání. Ale malá myška nechápe, co

Více

datum den čas místo typ poznámka - typ poznámka - země

datum den čas místo typ poznámka - typ poznámka - země datum den čas místo typ z poznámka - poznámka typ - země 1.11.2014 so 16:00 Hvězda promítání Itálie 1.11.2014 so 17:45 Hvězda promítání USA 1.11.2014 so 20:30 Hvězda promítání USA 2.11.2014 ne 14:30 Hvězda

Více

KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM PROSINEC 2017

KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM PROSINEC 2017 KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM PROSINEC 2017 TIP NA PROSINEC: FILMOVÁ VÝSTAVA ANDĚL PÁNĚ 2 2.12.2017 ANDĚLSKÉ TVOŘENÍ PRO MALÉ I VELKÉ 8. 12. 2017 večer se bude konat Andělský průvod městem ve spolupráci

Více

Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena.

Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena. Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena. - Uplynulo již pár let, co americká stanice NBC uvedla v hlavním vysílacím čase jako první na světě filmový dokument, kdy se člověk setkal s Velkým

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy 1 1 Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad 2015 úterý 10. listopadu, 19.00 hodin Kino Vatra Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy Jak se díváme na svět? Proč naše oči vidí právě to, co vidí?

Více

Základní školy 1. stupeň. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová

Základní školy 1. stupeň. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová Základní školy 1. stupeň Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová Vážená paní učitelko, pane učiteli, pro letošní školní rok 2016/2017 Vám nabízíme LITERÁRNÍ BESEDY A LEKCE INFORMAČNÍ VÝCHOVY, vhodné pro

Více

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce Datum Název akce Stručný popis akce Pořadatel Místo konání akce 1.1. Novoroční výstup na Velký Kosíř 27. ročník

Více

Zastupitelstvo města Lysé nad Labem

Zastupitelstvo města Lysé nad Labem Zastupitelstvo města Lysé nad Labem konané dne 20.09.2017 Přehled akcí plánovaných na rok 2018 a shrnutí akcí za rok 2017 Rada města projednala návrh dne 12.09.2017 usn. č. 562 Usnesení č. 562 Rada města

Více

Lída Baarová film. Scénář: Ivan Hubač

Lída Baarová film. Scénář: Ivan Hubač Lída Baarová film NÁMĚT: Milovala zločince. Je to zločin? Výpravné drama o vztahu legendární české herečky Lídy Baarové s nacistickým ministrem propagandy Josephem Goebbelsem. Velký příběh o slávě a pádu,

Více

Informační centrum pro mládež Prachatice

Informační centrum pro mládež Prachatice Na tvorbě se podílejí praktikanti, dobrovolníci a další pracovníci našeho íčka. Pokaždé zde naleznete koutek tvoření nebo nápadů, něco o akcích v našem městě, pozvánky na kulturu a třeba nás pak navštívíte

Více

Program týdne pro rodinu 2011

Program týdne pro rodinu 2011 Program týdne pro rodinu 2011 K týdnu pro rodinu připravují členská centra Asociace center pro rodinu aktivity na různých místech. Nabízíme Vám stručný přehled, více se dozvíte na domovských stránkách

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (15:00-16:00) Muzikál (16,00-17,00 třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr

Více

RC CHVALETTICE, U Stadionu 240 (naproti poště)

RC CHVALETTICE, U Stadionu 240 (naproti poště) RC CHVALETTICE, U Stadionu 240 (naproti poště) 533 12 Chvaletice, IČO: 22829725 HNÍZDEČKOVÝ ZPRAVODAJ 3/2011 web: rc-chvaletice.wz.cz tel.: 608 240 368 e-mail: rc-chvaletice@seznam.cz RODINNÉ CENTRUM OSLAVILO

Více

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena.

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena. DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena. V prodeji od 23. července 2012 25. září 2012 Dodo Gombár Medzi nebom a ženou Divadelní společnost FRÍDA Výstupy popisují z různých úhlů různé, reálné

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

E-názor Výsledky 1. vlny. Kamenice nad Lipou Podzim 2015

E-názor Výsledky 1. vlny. Kamenice nad Lipou Podzim 2015 E-názor Výsledky 1. vlny Kamenice nad Lipou Podzim 2015 Základní informace Projekt E-názor má za cíl pomoci obcím zajistit dostupnost a reprezentativnost názorů obyvatel prostřednictvím elektronického

Více

Háta, o.p.s. Prezentace - Komunitní centrum Háta. Barborka 1191 Ledeč nad Sázavou ředitelka Mgr. Iveta Vrbová hlavní odborný garant projektu

Háta, o.p.s. Prezentace - Komunitní centrum Háta. Barborka 1191 Ledeč nad Sázavou ředitelka Mgr. Iveta Vrbová hlavní odborný garant projektu Prezentace - Komunitní centrum Háta Háta, o.p.s. Barborka 1191 Ledeč nad Sázavou ředitelka Mgr. Iveta Vrbová hlavní odborný garant projektu BC. MIROSLAV KRAJCIGR, DIS. PROJEKTOVÝ MANAŽER KOMUNITNÍ CENTRUM

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče.

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. mladé plody rostou na starých stromech Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. Ale kdo tvoří budoucnost těch osamělých, které rodiče nemají? Nebo těch, které rodiče opustili, ať z vlastní vůle

Více

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25 poskytnutý příspěvek v roce: 2011 11.000,- DC Lokomotiva Stádlec 2012 11.500,- 2013 13.000,- 15.000,- navrhuji přiznat příspěvek ve výši: 15.000,-Kč - došipná (turnaj pro veřejnost) - šipkový vánoční turnaj.

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 22. do 24. února - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 21 Únor :21

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 22. do 24. února - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 21 Únor :21 Sláva piva a klobás, Božanovský zelák, dva plesy, kino, divadlo pro děti, Masopust v Křinicích, dětské volejbalové turnaje či karneval. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 22. do 24. února

Více

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342.

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342. Zde Vám přinášíme program letního kina ve Vrchotových Janovicích, které se nachází cca 20 Km od Vysokého Chlumce. Tak neváhejte a zpříjemněte si prázdninové dny pěkným filmem. Pá 29. 6. Začátky představení

Více

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí zajištění ubytování a dopravy pronájem prostorů realizace

Více

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín.

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín. Hned čtyři kina, dvě vernisáže a dvě divadelní představení, dokumentární film, prohlídka Skriptoria, Svatomartinské slavnosti pro děti, fotbal či pietní akt. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od

Více

Filmy: Satanské ovládání mysli

Filmy: Satanské ovládání mysli Filmy: Satanské ovládání mysli Bitva o lidskou duši začíná jako boj o mysl člověka. Myšlenky ovládají jeho emoce a myšlenky s pocity utváří jeho charakter. Pokud jsou myšlenky nečisté, Satan už vyhrál

Více

Cesty spolupráce s radnicí Aneb jak jsme na to šli v Podbořanech

Cesty spolupráce s radnicí Aneb jak jsme na to šli v Podbořanech Cesty spolupráce s radnicí Aneb jak jsme na to šli v Podbořanech Sympozion 17. 3. 2016 Praha 1. Česká společnost, z. s. Podbořany Síť mateřských center projekt Akademie svobodného a aktivního občanství

Více

ČT :00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem

ČT :00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem ČT 10.5. 15:00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem Vydejte se s autory záhadologické edice Fénix na cestu k nejrůznějším tajuplným jevům a místům, která nás obklopují doma i ve

Více

Tři králové kdy: 4.1.2013 15:30

Tři králové kdy: 4.1.2013 15:30 Výstava kožených obrazů a kabelek kdy: 7.11.2012 4.1.2013 kde: Společenská a kulturní místnost popis akce: Obrazy i kabelky, které vytváří paní Blanka Mudrová, si můžete také zakoupit. Vystaveny jsou tzv.

Více

NABÍDKA PROGRAMŮ Knihovny města Olomouce POBOČKY BRNĚNSKÁ Brněnská 80-82

NABÍDKA PROGRAMŮ Knihovny města Olomouce POBOČKY BRNĚNSKÁ Brněnská 80-82 NABÍDKA PROGRAMŮ Knihovny města Olomouce POBOČKY BRNĚNSKÁ Brněnská 80-82 pro školní rok 2017/2018 Rádi bychom vám představili nabídku vzdělávacích programů pro žáky, ZŠ, gymnázií, ale i pro družiny, kroužky,

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. TITUS, W.A. Mozart opera Kino Květen Teplice / od: 18:45 03.12. Sedm psychopatů Komedie / Krimi USA / Velká Británie/2012/109min Scenárista Marty (Colin Farrell)

Více

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 3.6. sobota Životopisné česko-slovenské historické drama 113 MASARYK Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího minist 16.30 hod. J.Masaryka.Extravagantní

Více

NABÍDKA PROGRAMŮ Knihovny města Olomouce POBOČKY BRNĚNSKÁ Brněnská 80-82

NABÍDKA PROGRAMŮ Knihovny města Olomouce POBOČKY BRNĚNSKÁ Brněnská 80-82 NABÍDKA PROGRAMŮ Knihovny města Olomouce POBOČKY BRNĚNSKÁ Brněnská 80-82 pro školní rok 2018/2019 Rádi bychom vám představili nabídku vzdělávacích programů pro žáky, ZŠ, gymnázií, ale i pro družiny, kroužky,

Více

Regionální muzeum v Českém Krumlově

Regionální muzeum v Českém Krumlově 04/2016 Regionální muzeum v Českém Krumlově Měsíční muzejní zpravodaj NEWSLETTER Prosinec 2016 RYCHLÝ PŘEHLED Adolf Born aneb Jak vzniká poštovní známka Hvězdy stříbrného plátna WORKSHOPY: Vánoční polaz

Více

Sluníčkové zprávičky DUBEN KVĚTEN Topení Moreny OSLAVENCI. Velikonoce ve stacionáři. 2.vydání. Loučení s paní Zimou.

Sluníčkové zprávičky DUBEN KVĚTEN Topení Moreny OSLAVENCI. Velikonoce ve stacionáři. 2.vydání. Loučení s paní Zimou. Sluníčkové zprávičky DUBEN KVĚTEN 2016 2.vydání Topení Moreny Loučení s paní Zimou Tak zima nám snad definitivně skončila a my jsme se s ní s dětmi důstojně rozloučili. Děti vyrobily krásné minizimičky

Více

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin.

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin. Rockový festival Rockstock, dvě představení hry HRA-NIC-e, další koncert festivalu Za poklady Broumovska, cyklistický závod Okolo Broumova, volejbalový Memoriál Slávky Streubelové, "petrovické zatáčky",

Více

INFORMAČNÍ LETÁK - PROSINEC 2010

INFORMAČNÍ LETÁK - PROSINEC 2010 Mnoho štěstí v kouzlu vánoc, v záři světel stromečku, ať zavítají láska, klid a zdraví, do vašeho domečku. přeje Zastupitelstvo obce a Obecní úřad Borová INFORMAČNÍ LETÁK - PROSINEC 2010 * 13. ročník *

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

STAVÍME, BYDLÍME 2012 1. - 2. 9 2012 IX.

STAVÍME, BYDLÍME 2012 1. - 2. 9 2012 IX. DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o. Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287 tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/ e-mail: dksumperk@dksumperk.cz, www.dksumperk.cz,

Více

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín:

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín: Vážení rodiče, i v právě začínajícím školním roce pro Vaše děti otevíráme anglický odpolední klub After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Kulturní instituce Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Divadla O Divadlo je výkonné čili múzické umění, při němž herci (případně zpěváci a tanečníci)

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

Farní sbor Evangelické církve (ČCE) v Kloboukách u Brna

Farní sbor Evangelické církve (ČCE) v Kloboukách u Brna Farní sbor Evangelické církve (ČCE) v Kloboukách u Brna Kontakt: Brněnská 218/30 691 72 Klobouky u Brna tel.: 608 579 839 https://www.facebook.com/cceklobouky/ http://klobouky.evangnet.cz/ Přehled bohoslužeb

Více

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo.

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo. Newsletter Baletu Národního divadla 57 ŘÍJEN 2015 Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo.cz Milí přátelé, máme na výběr. A netýká se to

Více

PROGRAM. středa, 15. února neděle, 31. prosince středa, 1. února neděle, 30. dubna 2017

PROGRAM. středa, 15. února neděle, 31. prosince středa, 1. února neděle, 30. dubna 2017 PROGRAM Mladá česká krajinomalba Mladí čeští výtvarníci Matěj Lipavský a Tomáš Honz, oba absolventi Akademie výtvarných umění v Praze, budou po celý rok 2017 prezentovat svá díla ve výstavních prostorách

Více

Volný čas. Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768

Volný čas. Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768 Volný čas Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768 Volný čas je nedílnou součástí každodenního života člověka. Je to čas, v němž

Více

Volejbalisté Slovanu Broumov se dnes utkají s týmem SG Jaroměř. Zápas začne na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v 17:30 hodin.

Volejbalisté Slovanu Broumov se dnes utkají s týmem SG Jaroměř. Zápas začne na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v 17:30 hodin. Noc kostelů, Travesti show, taneční podvečer, přednáška, fotbal, Vycházka Polickem, bazar oblečení, pivní slavnosti, soutěž v požárním sportu, jóga. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 25. do 27.

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

Kids Art Club eská škola bez hranic http://www.czechcentres.cz/london/stranka.asp?id=2793&menu=8499 Kids Art Club www.kidsartclub.org.

Kids Art Club eská škola bez hranic http://www.czechcentres.cz/london/stranka.asp?id=2793&menu=8499 Kids Art Club www.kidsartclub.org. Mikuláš 2008 Kids Art Club pod záštitou ambasády České republiky v Londýně a s intenzivní spoluprací s Českým kulturním centrem v Londýně, byl založen na začátku října 2007. V polovině roku 2008 se stal

Více

Kalendář akcí leden 2018

Kalendář akcí leden 2018 Kalendář akcí leden 2018 Pod hladinou šupina datum začátku akce: 1.12. 2017 datum ukončení akce: 7.1. 2018 čas začátku akce: 9:00 místo konání: Městské muzeum popis akce: Vánoční výstava kapříků vyrobených

Více

Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi

Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi 18. června 2005 1. ročník hudebního festivalu We rocked HARD 18. června 2005. Od časného dopoledne bylo v řevnickém Lesním divadle živo.

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Nabídka akcí v divadle Ponec Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Hledáte originální místo pro firemní večírek, vánoční párty nebo setkání s klienty? Uspořádejte netradiční akci v divadle Ponec, kterou

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Výroční zpráva. Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru. za rok 2006

Výroční zpráva. Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru. za rok 2006 Výroční zpráva Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru za rok 2006 Obsah: I. Informace o sdružení 1. Cíle a poslání sdružení 2. Registrace a orgány sdružení 3. Činnost v roce 2006 II.

Více

Salsa ÁNTRÉ komponovaný večer s tanečním mistrem Javierem Jesus Escobar Castillo v Ateliéru 3D za kavárnou Kuloár vstup zdarma

Salsa ÁNTRÉ komponovaný večer s tanečním mistrem Javierem Jesus Escobar Castillo v Ateliéru 3D za kavárnou Kuloár vstup zdarma BŘEZEN 2016 01 út Saturnin / Z. Jirotka poetická 02 st Škola základ života / J. Žák hudební retro Země úsměvů / F. Lehár klasická opereta / 19.00 v DK sk. 18A, 18B 03 čt Zakletý princ / V. Hřímalý komická

Více

Veřejný program 2012

Veřejný program 2012 Veřejný program 2012 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49 (0) 9674-92 48 77 Fax: +49 (0) 9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2012 4. 1. 2012 I 19.00 h

Více

Seminář na téma: Jak se připravit do práce a zůstat flexibilní

Seminář na téma: Jak se připravit do práce a zůstat flexibilní 24. dubna od 9 do 12 hodin v DC Dráček Seminář na téma: Jak se připravit do práce a zůstat flexibilní Jak se připravit do práce, jak na pohovor a jak vyjednávat se zaměstnavatelem. Jak se vypořádat v rodině

Více

Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí

Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz VÁNOČNÍ KONCERT Název akce : Místo konání : kostel Nanebevzetí

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Muzikál (16,30-17,30) třída Flétna (14,00-14:45) Angličtina - Pokr (15,00-16,30) art

Více

ZŠ a MŠ Ostrov u Macochy 2016/ vydání

ZŠ a MŠ Ostrov u Macochy 2016/ vydání ZŠ a MŠ Ostrov u Macochy 2016/2017 1. vydání Prázdniny končí, děti jančí. Stejně jako každý rok prázdniny končí a škola začíná. A jako každým rokem žáci 8. ročníku pro vás připravují školní časopis. Budeme

Více

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli,

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, KONCERT PRO ŽÁKY 5. TŘÍD ZŠ Ten vánoční čas, aneb Jak Anděl málem propadl dovolujeme si Vám nabídnout výchovné koncerty, které základní umělecká škola Bedřicha

Více

zahájení volného prodeje 16. června 2018 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ

zahájení volného prodeje 16. června 2018 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ e-mail: obchod@divadlokolin.cz POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ www.divadlokolin.cz zahájení volného prodeje 16. června 2018 telefon 321 727 719 NABÍZÍME PŘEDPLATNÉ NA SVÉ STÁLÉ MÍSTO V HLEDIŠTI

Více

Drobná grafika - výstava datum začátku akce: leden - únor čas začátku akce: 08.00 místo konání: (obec): Chotěboř

Drobná grafika - výstava datum začátku akce: leden - únor čas začátku akce: 08.00 místo konání: (obec): Chotěboř Výstava Grafik Vendy Hoblinky Chalupy datum začátku akce: 06.01.2015 datum ukončení akce: 19.02.2015 čas začátku akce: 08.00 místo konání: Knihovna Ignáta Herrmanna a Informační centrum Chotěboř stručný

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

ŠAMANKA - březnové akce

ŠAMANKA - březnové akce ŠAMANKA - březnové akce Datum Čas akce místnost bližší informace (nejen) pro pilates + 50,- hlídání Na Písničkování Vás opět čekají tradiční i netradiční kousky. 3.3.15 3.3.15 Čínská inspirace pro dnešek

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

Akce v knihovně v dubnu a projekt Kniha do vlaku

Akce v knihovně v dubnu a projekt Kniha do vlaku Akce v knihovně v dubnu a projekt Kniha do vlaku 1. dubna bude v knihovně probíhat Noc s Andersenem tentokrát s podtitulem Nocování na hrášku. V současné chvíli už zaplňujeme poslední volná místa. Děti

Více

Akce v Jestřebích horách červen 2010

Akce v Jestřebích horách červen 2010 Akce v Jestřebích horách červen 2010 datum/čas: 1.6.2010 15.30 místo: ZŠ Úpice-Lány, sborovna název: Jednání Školské rady ZŠ Úpice-Lány popis: Řádná schůzka Školské rady ZŠ Úpice-Lány. kontakt: ZŠ Úpice-Lány,

Více

TOTEM regionální dobrovolnické centrum

TOTEM regionální dobrovolnické centrum TOTEM regionální dobrovolnické centrum Posláním TOTEM RDC je vytvářet pozitivní a funkční mezilidské vztahy, jak v rámci rodiny, tak v širším kontextu občanské společnosti 1999 2014 DLOUHODOBÉ CÍLE A LINIE

Více