Návrh. VYHLÁŠKA ze dne o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návrh. VYHLÁŠKA ze dne o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti"

Transkript

1 Návrh VYHLÁŠKA ze dne o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti Ministerstvo pro místní rozvoj (dále jen ministerstvo ) stanoví podle 201 zákona č..../2005 Sb., o územní plánování a stavebním řádu (stavební zákon), k provedení 27 odst. (2), 30 odst.(1) a (4), 31, 37, 39, 43, 44, 48, 49, 52, 56, 60, 62, 65, 67, 171, 195 zákona. ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Předmět úpravy Tato vyhláška stanoví náležitosti obsahu územně analytických podkladů, rozsah a formu územně analytických podkladů k projednání a územně plánovací dokumentace, včetně obsahových náležitostí úkonů, spojených s jejich pořizováním, náležitostí stanovisek dotčených orgánů a podkladů pro jejich stanoviska, vyhodnocování vlivů na udržitelný rozvoj území, aktualizace územně plánovací dokumentace a způsobu evidence územně plánovací činnosti. 2 Základní pojmy Pro účely této vyhlášky se rozumí: a) mapovými podklady státní mapová díla určená k veřejnému použití 1) v analogové nebo digitální formě; pro účely územního plánování je možno mapové podklady doplnit na základě skutečností zjištěných vlastním průzkumem území - doplňky musí být popsány a označeny; mapovým podkladem může být i polohopisná mapa velkého měřítka s popisem, b) koordinačním výkresem výkres stávajícího stavu, stávajících limitů využití území a navrhovaného řešení a dalších důležitých omezení v území, c) schématem hlavního výkresu pro potřeby dotčených správních orgánů kopie hlavního výkresu územně plánovací dokumentace, zmenšená do měřítka, ve kterém je čitelný návrh řešení, d) sledovanými jevy údaje o území a skutečnosti zjištěné průzkumem území. 1) Nařízení vlády 116/1995 Sb., 2, 3.

2 ČÁST DRUHÁ ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY 3 Údaj o území (1) Dokumentaci údaje o území tvoří textová, výkresová část a pasport údaje o území. (2) Textová část obsahuje verbální vyjádření údaje o území včetně jeho popisu. (3) Výkresová část se zpracovává vždy, když je údaj o území graficky zobrazitelný. Obsahuje grafické vyjádření údaje o území včetně použitého měřítka a legendy. (4) Obsah pasportu údaje o území je uveden v příloze č. 1. (5) Dokumentace údaje o území se ukládá u pořizovatele. 4 Potvrzení správnosti použitých údajů o území se dokladuje v pasportu údajů o území. (1) Územně analytické podklady tvoří 5 Územně analytické podklady a) sledované jevy, b) rozbor udržitelného rozvoje území, c) problémy k řešení v územně plánovací dokumentaci. (2) Územně analytické podklady se zpracovávají digitálně, zejména v technologii GIS. (3) Dokumentaci územně analytických podkladů tvoří textová a výkresová část. (4) Výkresová část : a) graficky se sledované jevy vyjadřují vždy, pokud jsou v měřítku mapového podkladu zobrazitelné, b) součástí výkresové části je vždy problémový výkres, ve kterém jsou zakresleny problémy k řešení v územně plánovací dokumentaci; a další výkresy dle potřeby, c) se pořizuje pro území kraje v měřítku 1 : a menším, v případě potřeby jsou možné detailnější grafické přílohy; pro správní obvod obce s rozšířenou působností v měřítku katastrální mapy, příp. v měřítku 1 : 5 000, v případě potřeby jsou možné detailnější grafické přílohy. (5) Textová část obsahuje: a) všeobecné údaje o území, b) popis sledovaných jevů, c) výčet záměrů na provedení změn v území, vč. stanoviska pořizovatele k nim, d) rozbor udržitelného rozvoje území, e) problémy k řešení v územně plánovací dokumentaci.

3 (6) Výčet sledovaných jevů je uveden v příloze č. 2. Tento výčet může být podle konkrétních podmínek území upraven. (7) Rozbor udržitelného rozvoje území se provádí jako rozbor silných stránek, slabých stránek, příležitostí a rizik (to je SWOT analýza) podmínek pro příznivé životní prostředí, hospodářský rozvoj a pro soudržnost společenství obyvatel území. (8) Rozbor udržitelného rozvoje území se zpracovává na základě sledovaných jevů (příloha č. 2 vyhlášky) a údajů sociálních, údajů hospodářských a údajů o životním prostředí. (9) Obsah rozboru udržitelného rozvoje územní je uveden v příloze č Projednání územně analytických podkladů (1) Rada obcí pro udržitelný rozvoj projednává vždy rozbor udržitelného rozvoje území a problémy k řešení v územně plánovací dokumentaci. (2) Zastupitelstvo kraje projednává vždy rozbor udržitelného rozvoje území a problémy k řešení v územně plánovací dokumentaci. (3) Přílohou územně analytických podkladů správního obvodu obce s rozšířenou působností je doklad o jejich projednání v Radě obcí pro udržitelný rozvoj. Přílohou územně analytických podkladů území kraje je doklad o jejich projednání v zastupitelstvu kraje. Obsah dokladu o projednání je uveden v příloze č. 3. ČÁST TŘETÍ ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ DOKUMENTACE 7 Zásady územního rozvoje (1) Zásady územního rozvoje stanovují zejména: základní požadavky na účelné a hospodárné uspořádání území kraje, plochy a koridory, umožňující umístění staveb dopravní a technické infrastruktury regionálního významu, pro veřejně prospěšné stavby, veřejně prospěšná opatření a územní rezervy, plochy pro regionální a nadregionální územní systém ekologické stability, kriteria pro rozhodování o možných variantách nebo alternativách změn ve využití vymezených ploch a koridorů. (2) Zásady územního rozvoje tvoří textová a výkresová část. Obsah zásad územního rozvoje je uveden v příloze č. 5. (3) Zpráva o projednání návrhu zásad územního rozvoje obsahuje zejména výsledek vyhodnocení vlivu zásad územního rozvoje na udržitelný rozvoj území a zda jsou zásady územního rozvoje v souladu s ustanoveními jiných legislativních předpisů. Obsah zprávy o projednání návrhu zásad územního rozvoje je uveden v příloze č. 6.

4 (4) Zpráva o uplatňování zásad územního rozvoje obsahuje zejména vyhodnocení stávajících zásad územního rozvoje a návrhy na jejich aktualizaci. Obsah zprávy o uplatňování zásad územního rozvoje je uveden v příloze č. 7. (5) Záznam o účinnosti, kterým se opatřuje textová a výkresová část vydaných zásad územního rozvoje, obsahuje: označení správního orgánu, který zásady územního rozvoje vydal, datum vydání, číslo jednací, datum nabytí účinnosti, otisk úředního razítka, jméno, příjmení, funkci a podpis oprávněné úřední osoby pořizovatele a jméno, příjmení a číslo autorizace projektanta. (6) Aktualizace se zpracovává graficky jako samostatný výkres, textově jako samostatná příloha k zásadám územního rozvoje. Do původní výkresové a textové části se provede záznam o aktualizaci. Vydanou aktualizaci zásad územního rozvoje opatří pořizovatel záznamem o účinnosti obsahujícím údaje uvedené v odstavci 5. (7) Pokud vlivem aktualizace ztratila výkresová část vydaných zásad územního rozvoje dostatečnou přehlednost, zajistí pořizovatel vyhotovení nové, se zachycením právního stavu k určitému datu. Záznam o účinnosti této nové výkresové části obsahuje údaje uvedené v odstavci 5 a záznamy o všech vydaných aktualizacích, které odpovídají právnímu stavu k uvedenému datu. (8) Obsah zadání regulačního plánu, jehož pořízení a vydání je uloženo zásadami územního rozvoje, je uveden v příloze č Územní plán (1) Návrh zadání stanoví hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu. Obsah zadání územního plánu je uveden v příloze č. 8. (2) Územní plán stanovuje zejména: základní koncepci územního rozvoje obce, urbanistickou koncepci, koncepci veřejné infrastruktury, vymezení zastavěného území, vymezení zastavitelných ploch a ploch přestavby, vymezení ploch pro veřejně prospěšné stavby, veřejně prospěšná opatření a ploch územních rezerv a plochy pro místní územní systém ekologické stability. (3) Územní plán tvoří textová a výkresová část. Obsah územního plánu je uveden v příloze č. 9. (4) Zprávu o projednání návrhu územního plánu tvoří textová část a přílohy. Obsah zprávy o projednání návrhu územního plánu je uveden v příloze č. 10. (5) Zpráva o uplatňování územního plánu obsahuje zejména vyhodnocení stávajícího územního plánu a návrhy na jeho změny. Obsah zprávy o uplatňování územního plánu je uveden v příloze č. 11. (6) Návrh na změny územního plánu (případně návrh na pořízení nového územního plánu), který je součástí zprávy o uplatňování územního plánu, plní současně funkci zadání změny územního plánu.

5 (7) Záznam o účinnosti, kterým se opatřuje výkresová a textová část vydaného územního plánu, obsahuje: označení správního orgánu který územní plán vydal, datum vydání, číslo jednací, datum nabytí účinnosti, otisk úředního razítka, jméno, příjmení, funkci a podpis oprávněné úřední osoby pořizovatele a jméno, příjmení a číslo autorizace projektanta. (8) Změny se zpracovávají graficky jako samostatný výkres, textově jako samostatná příloha k vydanému územnímu plánu. Do původní výkresové a textové části se provede záznam o změně. Vydanou změnu územního plánu opatří pořizovatel záznamem o účinnosti obsahujícím údaje uvedené v odstavci 7. (9) Pokud vlivem změn ztratila výkresová část vydaného územního plánu dostatečnou přehlednost, zajistí pořizovatel vyhotovení nové výkresové části se zachycením právního stavu k určitému datu. Záznam o účinnosti této výkresové části obsahuje kromě údajů uvedených v odstavci 7 záznamy o všech vydaných změnách nebo provedených úpravách, které odpovídají právnímu stavu k uvedenému datu. (10)Obsah zadání regulačního plánu, jehož pořízení a vydání je uloženo územním plánem, je uveden v příloze č Vymezení zastavěného území (1) Výkres vymezeného zastavěného území v případě kdy není vydán územní plán se opatřuje záznamem o účinnosti, která obsahuje: název orgánu který vymezení zastavěného území vydal, datum vydání, číslo jednací, datum nabytí účinnosti, otisk úředního razítka, jméno, příjmení, funkci a podpis oprávněné úřední osoby pořizovatele a otisk úředního razítka, jméno, příjmení, funkci a podpis oprávněné úřední osoby příslušného úřadu územního plánování. (2) Odůvodnění vymezeného zastavěného území obsahuje mimo náležitosti dle správního řádu, zejména vyhodnocení souladu s 59 odst. 1 a 2, vyhodnocení souladu s výsledky projednání, vyhodnocení jak byly splněny případné pokyny pro přepracování. 10 Regulační plán (1) Obsah zadání regulačního plánu je uveden v příloze č. 12. (2) Obsah podnětu k pořízení regulačního plánu a žádosti o pořízení regulačního plánu je uveden v příloze č. 13. (3) Obsah regulačního plánu je uveden v příloze č. 14. (4) Záznam o účinnosti, kterým se opatřuje hlavní výkres a textová část vydaného regulačního plánu, obsahuje: označení správního orgánu který regulační plán vydal, datum vydání, číslo jednací, datum nabytí účinnosti, otisk úředního razítka, jméno, příjmení, funkci a podpis oprávněné úřední osoby pořizovatele, jméno, příjmení a číslo autorizace projektanta.

6 (5) Změny se zpracovávají graficky jako samostatný výkres, textově jako samostatná příloha k vydanému regulačnímu plánu. Do původního hlavního výkresu se provede záznam o změně. (6) Pokud vlivem změn ztratil hlavní výkres vydaného regulačního plánu dostatečnou přehlednost, zajistí pořizovatel vyhotovení nového hlavního výkresu se zachycením právního stavu k určitému datu. Záznam o účinnosti na tomto hlavním výkresu obsahuje kromě údajů uvedených v odstavci (4) záznamy o všech schválených změnách nebo provedených úpravách, které odpovídají právnímu stavu k uvedenému datu. ČÁST ČTVRTÁ VYHODNOCENÍ VLIVU ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ DOKUMENTACE NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ 11 (1) Vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území se provádí vždy u zásad územního rozvoje a u územního plánu, pokud tak vyplývá ze zvláštních právních předpisů. (2) Vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území spočívá v hodnocení vyváženosti územních podmínek pro příznivé životní prostředí, pro hospodářský rozvoj a pro soudržnost společenství obyvatel území. (3) Obsah vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území je uveden v příloze č. 15. ČÁST PÁTÁ EVIDENCE ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ ČINNOSTI 12 (1) Podkladem pro zápis do evidence územně plánovací činnosti jsou registrační listy územně plánovací dokumentace a územní studie. Záznam do registračního listu se provádí po ukončení každé etapy pořizování. (2) Obsah registračních listů je uveden v přílohách č.16 až 20. (3) V případě spojeného pořízení územního plánu a regulačního plánu 1) se provádí záznamy do registračních listů dle příloh č. 18 a 19. ČÁST ŠESTÁ PŘECHODNÁ USTANOVENÍ 13 (1) Při pořízení prvních zásad územního rozvoje jsou součástí přílohy 5. v části Odůvodnění zásad územního rozvoje navíc: a) v odst. (1) údaje o splnění zadání, včetně údajů o záměrech převzatých bez věcné změny z platných územních plánů velkých územních celků do zásad územního rozvoje, 1) 58 zákona č..../2005 Sb.

7 b) v odst. (2) výkres záměrů převzatých bez věcné změny zplatných územních plánů velkých územních celků do zásad územního rozvoje, (2) Tisková podoba výkresu se zpracovává v měřítku 1: ČÁST SEDMÁ ÚČINNOST 14 Tato vyhláška nabývá účinnosti dnem 1.ledna ministr

8 Pasport č. 1) údaje o území poskytnutý krajskému úřadu / úřadu územního plánování Příloha č. 1 k vyhlášce č..../2005 Sb. 1. Jméno / název I. oddíl poskytovatel údajů (identifikační údaje) 2. IČO 3. Sídlo poskytovatele údajů a kontakt a) obec b) PSČ c) ulice (část obce) d) číslo popisné / orientační e) jméno a funkce oprávněné osoby povinného subjektu f) číslo telefonu g) 4. Vyčíslení nákladů spojených s poskytnutím údaje o území ( 30 odst. 6 zákona) 1) Doplňuje pořizovatel územně analytických podkladů.

9 II. oddíl údaj o území 5. Název údaje o území 6. Vznik údaje o území a) právní předpis / správní rozhodnutí / jiný b) ze dne c) vydal d) autor 7. Územní lokalizace údaje o území a) název katastrálního území b) číslo katastrálního území c) číslo parcelní, je-li účelné jeho uvedení 8. Předání údaje o území a) název dokumentu (vč. formátu) b) datum zpracování c) počet svazků, listů, nosičů Prohlášení poskytovatele údaků Prohlašuji, že všechny informace, uvedené v tomto pasportu a dokumentaci údaje o území jsou správné, úplné a aktuální k datu předání. Jsem si vědom sankčních důsledků v případě nesprávně či neúplně dodaných údajů dle 31 odst. 3 zákona datum a podpis oprávněné osoby poskytovatele údajů 2) 2) Příp adně elektronický podpis podle zákona č. 227/2000 Sb., o elektronickém podpisu a o změně některých dalších zákonů.

10 III. oddíl potvrzení správnosti použitého údaje o území 3) 10. Vyjádření poskytovatele údajů ke správnosti použitého údaje 4) 11. Prohlášení poskytovatele údajů Prohlašuji, že všechny informace, uvedené v III. oddíle jsou správné, úplné a aktuální. Jsem si vědom sankčních důsledků dle 31 odst. 3 zákona datum a podpis oprávněné osoby poskytovatele údajů 2) 3) 4) Vyplňuje se při aktualizaci územně analytických podkladů dle 30 zákona č..../2005 Sb. V případě nesprávnosti použitého údaje uveďte bližší specifikaci.

11 Výčet sledovaných jevů 1 - pořizovatel ÚAP přebírá údaje o území od poskytovatele údajů 2 - pořizovatel ÚAP přebírá údaje o území od pořizovatele pořizovatel ÚAP zjišťuje skutečnost průzkumem území x jev se nesleduje Příloha č. 2 k vyhlášce č..../2005 Sb. Úřad územního plánování Krajský Téma Sledovaný jev úřad Využití území plochy smíšené 3 x 1 (stav) plochy bydlení 3 x 2 plochy občanské infrastruktury 3 x 3 plochy rekreace 3 x 4 plochy výroby, skladování a těžby 3 x 5 plochy specifické 3 x 6 plochy dopravní a technické infrastruktury 3 x 7 plochy zemědělské, lesní, vodní a přírodní 3 x 8 památková rezervace (městská, vesnická, archeologická, ostatní) 1 x 9 Hodnoty území ochranné pásmo památkové rezervace 1 x 10 památková zóna (městská, vesnická, krajinná) 1 x 11 ochranné pásmo památkové zóny 1 x 12 nemovitá kulturní památka, popř. soubor 1 x 13 ochranné pásmo nemovité kulturní památky 1 x 14 nemovitá národní kulturní památka, popř. soubor 1 x 15 ochranné pásmo nemovité národní kulturní památky 1 x 16 památka UNESCO struktura osídlení x 3 18 urbanistická struktura urbanistický kompoziční prvek 3 x 20 region lidové architektury x 3 21 historicky významná stavba, soubor 3 x 22 architektonicky cenná stavba, soubor 3 x 23 Řádek číslo stavba typická pro místní ráz 3 x 24 drobná architektura 3 x 25 oblast krajinného rázu x 3 26 místo krajinného rázu 3 x 27 krajinářský kompoziční prvek 3 x 28 místo významné události nebo společenské akce 3 x 29

12 Úřad územního plánování Krajský Téma Sledovaný jev úřad turistické oblasti x 3 30 Ochrana přírody ÚSES - nadregionální biocentrum ÚSES - nadregionální biokoridor ÚSES - regionální biocentrum ÚSES - regionální biokoridor ÚSES místní biocentrum 1 x 35 ÚSES místní biokoridor 1 x 36 registrovaný významný krajinný prvek 1 x 37 přírodní park přechodně chráněná plocha 1 x 39 národní park národní park - I. zóna národní park - II. zóna národní park III. zóna ochranné pásmo národního parku chráněná krajinná oblast (CHKO) chráněná krajinná oblast - I. zóna chráněná krajinná oblast - II. zóna chráněná krajinná oblast - III. zóna chráněná krajinná oblast - IV. zóna národní přírodní rezervace ochranné pásmo národní přírodní rezervace přírodní rezervace ochranné pásmo přírodní rezervace národní přírodní památka 1 x 54 ochranné pásmo národní přírodní památky 1 x 55 přírodní památka 1 x 56 ochranné pásmo přírodní památky 1 x 57 památný strom 1 x 58 ochranné pásmo památného stromu 1 x 59 biosférické rezervace UNESCO NATURA evropsky významná lokalita NATURA ptačí oblast Přírodní podmínky a zdroje vzdálenost 50 m od okraje lesa 1 x 63 les ochranný 1 x 64 les zvláštního určení 1 x 65 lesní vegetační stupně 1 x 66 bonitovaná půdně ekologická jednotka 1 x 67 třída ochrany zemědělského půdního fondu 1 x 68 investice do půdy za účelem zlepšení půdní úrodnosti 1 x 69 Řádek číslo

13 Téma Technická infrastruktura Úřad územního plánování Krajský Sledovaný jev úřad vodní zdroj podzemní vody vodní zdroj povrchové vody ochranné pásmo vodního zdroje I. stupně 1 x 72 ochranné pásmo vodního zdroje II. stupně chráněná oblast přirozené akumulace vod zranitelná oblast Řádek číslo vodní tok vodní útvar povrchových vod vodní útvar podzemních vod vodní nádrž hydrogeologický rajon klasifikace jakosti povrchových vod (5 tříd jakosti) x 1 81 povodí vodního toku, rozvodnice záplavové území aktivní zóna záplavového území území určené k rozlivům povodní objekt/zařízení protipovodňové ochrany přírodní léčivý zdroj, zdroj přírodní minerální vody ochranné pásmo přírodního léčivého zdroje, zdroje přírodní minerální vody I. stupně 1 x 88 ochranné pásmo přírodního léčivého zdroje, zdroje přírodní minerální vody II. stupně lázeňské místo vnitřní území lázeňského místa 1 x 91 vnější území lázeňského místa 1 x 92 oblast se zhoršenou kvalitou ovzduší dobývací prostor chráněné ložiskové území chráněné území pro zvláštní zásahy do zemské kůry ložisko nerostných surovin (výhradní, nevýhradní, nebilancované) poddolované území sesuvné území radiometricky anomální území staré důlní dílo 1 x 101 halda 1 x 102 technologický objekt zásobování vodou (vodojem, čerpací stanice, úpravna vody a další ) 1 x 103

14 Téma Úřad územního plánování Krajský úřad Řádek číslo Sledovaný jev ochranné pásmo technologického objektu pro zásobování vodou 1 x 104 vodovodní síť 1 x 105 ochranné pásmo vodovodní sítě 1 x 106 technologický objekt odvádění a čištění odpadních vod (čistírna odpadních vod, přečerpávací stanice a další ) 1 x 107 ochranné pásmo technologického objektu odvádění a čištění odpadních vod 1 x 108 síť kanalizačních stok ochranné pásmo kmenové stoky, sběrače 1 x 110 výrobna elektřiny ochranné pásmo výrobny elektřiny elektrická stanice ochranné pásmo elektrické stanice 1 x 114 nadzemní a podzemní vedení elektrizační soustavy ochranné pásmo nadzemního a podzemního elektrického vedení 1 x 116 technologický objekt zásobování plynem (zásobník plynu, plynojem, regulační, předávací, kompresorová stanice a další ) 1 x 117 ochranné pásmo technologického objektu zásobování plynem 1 x 118 bezpečnostní pásmo technologického objektu zásobování plynem 1 x 119 vedení plynovodu ochranné pásmo plynovodu 1 x 121 bezpečnostní pásmo plynovodu technologický objekt zásobování jinými produkty 1 x 123 ochranné pásmo technologického objektu zásobování jinými produkty 1 x 124 ropovod ochranné pásmo ropovodu 1 x 126 produktovod ochranné pásmo produktovodu 1 x 128 technologický objekt zásobování teplem (výrobna tepla, výměníková stanice a další) 1 x 129 ochranné pásmo technologického objektu zásobování teplem 1 x 130 teplovod ochranné pásmo teplovodu 1 x 132 elektronické komunikační zařízení veřejné komunikační sítě 1 x 133

15 Téma Dopravní infrastruktura Úřad územního plánování Krajský úřad Řádek číslo Sledovaný jev ochranné pásmo elektronického komunikačního zařízení veřejné komunikační sítě 1 x 134 komunikační vedení veřejné komunikační sítě a elektronické komunikace ochranné pásmo komunikačního vedení veřejné komunikační sítě a elektronické komunikace 1 x 136 radioreléová trasa ochranné pásmo radioreléové trasy 1 x 138 skládka 1 x 139 ochranné pásmo skládky 1 x 140 spalovna 1 x 141 ochranné pásmo spalovny 1 x 142 zařízení na odstraňování nebezpečného odpadu ochranné pásmo zařízení na odstraňování nebezpečného odpadu stará ekologická zátěž dálnice ochranné pásmo dálnice 1 x 147 rychlostní komunikace ochranné pásmo rychlostní komunikace 1 x 149 silnice I. třídy ochranné pásmo silnice I. třídy 1 x 151 silnice II. třídy ochranné pásmo silnice II. třídy 1 x 153 silnice III. třídy 1 x 154 ochranné pásmo silnice III. třídy 1 x 155 železniční dráha celostátní ochranné pásmo železniční dráhy celostátní 1 x 157 železniční dráha regionální ochranné pásmo železniční dráhy regionální 1 x 159 vlečka 1 x 160 ochranné pásmo vlečky 1 x 161 speciální dráha (metro) 1 x 162 ochranné pásmo speciální dráhy 1 x 163 lanová dráha 1 x 164 ochranné pásmo lanové dráhy 1 x 165 letecká stavba (letiště, stavba sloužící k zajištění letového provozu ) ochranné pásmo letecké stavby

16 Téma Obrana státu, civilní ochrana Ostatní ochranná pásma Záměry na provedení změn v území Úřad územního plánování Krajský úřad Řádek číslo Sledovaný jev ochranné pásmo vzletové a přistávací dráhy ochranné pásmo vzletového a přibližovacího prostoru ochranné pásmo letiště (proti nebezpečným a klamavým světlům, ornitologické, ) 1 x 170 vodní cesta hraniční přechod trasa (cyklistická, turistická, vodácká,...) intenzita provozu (na silnicích, drahách, ) důležitý objekt ochranné pásmo důležitého objektu 1 x 176 vojenský újezd ochranné pásmo hřbitova, krematoria 1 x 178 ochranné pásmo průmyslové stavby, zemědělské stavby,, 1 x 179 veřejná infrastruktura (dopravní, technická, občanská, veřejné prostranství, výhledové vodní nádrže) ostatní (bytová výstavba, výroba, rekreace, ochrana hodnot, obrana státu,civilní ochrana ) 1 x 181

17 Příloha č. 3 k vyhlášce č..../2005 Sb. Doklad o projednání územně analytických podkladů I. oddíl - identifikační údaje 1. Řešené území 2. Název úřadu pořizovatele 3. IČO 4. Sídlo pořizovatele, kontakt a) obec b) PSČ c) ulice (část obce) d) číslo popisné/orientační e) jméno a funkce oprávněné osoby f) číslo telefonu g)

18 II. oddíl projednání 5. Orgán, který územně analytické podklady projednal 6. Datum projednání: 7. Výsledek projednání 1. souhlas, 2. souhlas - s připomínkami a doporučeními uvedenými v příloze, 3. nesouhlas - zdůvodnění nesouhlasu v příloze. Seznam příloh:... datum a podpis oprávněné osoby 1) 1) Případně elektronický podpis podle zákona č.227/2000 Sb., o elektronickém podpisu a o změně některých dalších zákonů.

19 Příloha se zpracovává. Obsah rozboru udržitelného rozvoje území 1) Příloha č. 4 k vyhlášce č..../2005 Sb. 1) 27 odst.(1) zákona č. /2005 Sb.

20 Obsah zásad územního rozvoje Příloha č. 5 k vyhlášce č..../2005 Sb. (1) Zásady územního rozvoje obsahují v textové části zejména: a) koncepci uspořádání a rozvoje území kraje, s ohledem na ochranu přírodních, kulturních a civilizačních hodnot území kraje, b) vymezení ploch a koridorů nadmístního významu s požadavky na změny v území, c) požadavky na využití vymezených ploch a koridorů (zejména: místa napojení na veřejnou dopravní a technickou infrastrukturu a požadavky na její úpravy, změny nebo vybudování, podmiňující využití plochy nebo koridoru, požadavky na kvalitu životního prostředí podle zvláštních právních předpisů, zejména na ochranu ovzduší, vody, půdy, přírody a krajiny a horninového prostředí a kriteria pro rozhodování o možných variantách nebo alternativách změn v jejich využití), d) koncepci dopravy a technické infrastruktury nadmístního významu, e) vymezení ploch a koridorů pro veřejně prospěšné stavby a veřejně prospěšná opatření, f) vymezení ploch a koridorů pro územní rezervy s cílem prověřit možnosti budoucího využití, jejichž dosavadní využití nesmí být měněno způsobem, který by znemožnil nebo podstatně ztížil prověřované budoucí využití, g) vymezení nadregionálního a regionálního územního systému ekologické stability, h) vymezení ploch a koridorů, ve kterých bude uloženo prověření změn jejich využití územní studií, i) vymezení ploch a koridorů, ve kterých bude uloženo pořízení a vydání regulačního plánu jako podmínky pro rozhodování o změnách jejich využití a podmínky pro pořízení a vydání regulačního plánu, které jsou zadáním regulačního plánu (v rozsahu dle přílohy č. 12). j) stanovení pořadí změn v území (etapizaci), k) požadavky nadmístního významu na koordinaci územně plánovací činnosti obcí, zejména na koordinaci a obsah územních plánů, případně jejich změn. (2) Výkresová část zásad územního rozvoje obsahuje zejména: a) hlavní výkres obsahující zejména: vymezení ploch a koridorů nadmístního významu s požadavky na změny vúzemí, ploch a koridorů územních rezerv, ploch a koridorů nadmístního významu, ve kterých je uloženo prověření změn jejich využití územní studií nebo je uloženo pořízení a vydání regulačního plánu nadregionálního a regionálního územního systému ekologické stability, tisková podoba výkresu se zpracovává v měřítku 1: , b) další podle potřeby samostatné výkresy obsahující: koncepci dopravy a technické infrastruktury nadmístního významu, plochy a koridory nadmístního významu pro veřejně prospěšné stavby a veřejně prospěšná opatření, vymezení pořadí změn v území (etapizaci), tisková podoba samostatných výkresů se zpracovává v měřítku tiskové podoby hlavního výkresu.

21 Obsah odůvodnění zásad územního rozvoje (1) Odůvodnění zásad územního rozvoje obsahuje v textové části, mimo náležitosti dle správního řádu, zejména: c) vyhodnocení souladu s politikou územního rozvoje, d) vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších (nadregionálních) vztahů, e) řešení požadavků, vyplývajících ze zvláštních právních předpisů (obrany státu, civilní ochrany atd.), f) vyhodnocení zajištění ochrany hodnot území, g) vyhodnocení splnění podmínek vyplývajících z případných vyjádření orgánů sousedních států a výsledky konzultací s nimi, h) údaje o splnění návrhů na aktualizaci zásad územního rozvoje vyplývajících ze zprávy o projednání zásad územního rozvoje, i) komplexní zdůvodnění přijatého řešení, včetně vybrané varianty. (2) Výkresová část odůvodnění zásad územního rozvoje obsahuje zejména: a) výkres širších vztahů, dokumentující vazby na území sousedních krajů popřípadě sousedních států, tisková podoba výkresu se zpracovává v měřítku 1: , (1) Přílohy odůvodnění zásad územního rozvoje obsahují zejména: a) výsledek přezkoumání zásad územního rozvoje krajským úřadem, 1) b) vyhodnocení vlivů zásad územního rozvoje na udržitelný rozvoj území (dle přílohy č. 15). c) stanovisko Ministerstva životního prostředí k vyhodnocení vlivů na životní prostředí se sdělením, jak bylo zohledněno, 1) 41 odst. 2, písm. a) zákona č. /Sb.

22 Příloha č. 6 k vyhlášce č..../2005 Sb. Obsah zprávy o projednání zásad územního rozvoje (1) Zpráva o projednání zásad územního rozvoje obsahuje zejména: a) výsledky vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území, b) sdělení, jak byly zohledněny výsledky vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území, c) sdělení, jak byla zohledněna stanoviska dotčených orgánů. (2) Příloha zprávy o projednání zásad územního rozvoje obsahuje zejména: a) kopie případných vyjádření orgánů sousedních států a sdělení, jak byly zohledněny konzultace s nimi, b) kopie připomínek sousedních krajů, včetně jejich vyhodnocení, c) kopie stanovisek dotčených orgánů, popř. výsledků řešení rozporů, d) kopie oznámení společného jednání a veřejného projednání.

23 Příloha č. 7 k vyhlášce č..../2005 Sb. Obsah zprávy o uplatňování zásad územního rozvoje Zpráva o uplatňování zásad územního rozvoje obsahuje zejména: a) vyhodnocení naplňování koncepce uspořádání a rozvoje území kraje, b) vyhodnocení vlivu zásad územního rozvoje na udržitelný rozvoj území s uvedením, zda nebyly zjištěny nepředpokládané negativní dopady na životní prostředí, spolu s případnými návrhy na jejich eliminaci, minimalizaci nebo kompenzaci, c) návrhy na aktualizaci zásad územního rozvoje a jejich zdůvodnění, popřípadě návrh a důvody pro pořízení nových zásad územního rozvoje, d) návrhy na aktualizaci zásad územního rozvoje od obcí a návrh na jejich vypořádání, e) náměty na aktualizaci politiky územního rozvoje.

24 Zadání územního plánu obsahuje zejména: Obsah zadání územního plánu Příloha č. 8 k vyhlášce č..../2005 Sb. a) vymezení řešeného území (pouze v případě hlavního města Prahy), b) požadavky vyplývající ze zásad územního rozvoje a politiky územního rozvoje, c) požadavky na řešení, vyplývající z širších vztahů, d) požadavky na funkční využití a prostorové uspořádání území (urbanistickou koncepci), e) požadavky na řešení dopravní infrastruktury, f) požadavky na řešení občanské infrastruktury, g) požadavky na řešení technické infrastruktury a nakládání s odpady, h) požadavky na ochranu hodnot území, i) požadavky na veřejně prospěšné stavby a na veřejně prospěšná opatření, j) požadavky, vyplývající ze zvláštních právních předpisů (např. civilní ochrany, obrany státu, ochrany ložisek nerostných surovin, ochrany před povodněmi apod.), k) požadavky a pokyny pro řešení hlavních střetů zájmů a problémů v území, l) požadavky na vymezení zastavitelných ploch a ploch přestavby a nezastavitelných ploch v zastavěném území, m) požadavky na vymezení ploch a koridorů, ve kterých bude uloženo prověření změn jejich využití územní studií, n) požadavky na vymezení ploch a koridorů, pro které budou podmínky pro rozhodování o změnách jejich využití stanoveny regulačním plánem, o) požadavky na vyhodnocení vlivu územního plánu na udržitelný rozvoj území, pokud dotčený orgán ve svém stanovisku k návrhu zadání uplatnil požadavek na posouzení územního plánu z hlediska vlivů na životní prostředí nebo pokud nevyloučil významný vliv na evropsky významnou lokalitu či ptačí oblast p) případný požadavek na zpracování konceptu, včetně požadavků na zpracování variant, q) požadavky na textovou a výkresovou část územního plánu včetně měřítek výkresů a počtu vyhotovení.

25 (1) Územní plán obsahuje zejména: Obsah územního plánu Příloha č. 9 k vyhlášce č..../2005 Sb. a) vymezení řešeného území (pouze v případě hlavního města Prahy), b) koncepci rozvoje území obce a ochrany jeho hodnot c) urbanistickou koncepci (plošné a prostorové uspořádání území) a uspořádání krajiny d) vymezení zastavěného území, e) vymezení zastavitelných ploch a ploch přestavby a stanovení podmínek pro využití těchto ploch s určením funkce, intenzity jejich využití a výškové hladiny zástavby a koncepci veřejné infrastruktury (dopravní, technické, občanské infrastruktury a veřejných prostranství), podmiňující využití těchto ploch, f) vymezení ploch a koridorů pro veřejně prospěšné stavby, veřejně prospěšná opatření a, územní rezervy a stanovení podmínek pro využití těchto ploch a koridorů, g) vymezení ploch a koridorů, ve kterých bude uloženo prověření změn jejich využití územní studií, h) vymezení ploch a koridorů ve kterých bude uloženo pořízení a vydání regulačního plánu jako podmínky pro rozhodování o změnách jejich využití a podmínky pro pořízení a vydání regulačního plánu (zadání regulačního plánu) v rozsahu dle přílohy č. 12, i) vymezení ploch pro místní územní systém ekologické stability, j) stanovení pořadí změn v území (etapizaci). (2) Výkresová část územního plánu obsahuje zejména: a) výkres základního uspořádání území obsahující vyznačení hranic řešeného území, zastavěného území, zastavitelného území, ploch přestavby a ploch a koridorů, ve kterých bude uloženo prověření změn jejich využití územní studií nebo kde podmínky pro jejich využití budou stanoveny regulačním plánem, tisková podoba výkresu se zpracovává v měřítku 1:5000, b) hlavní výkres obsahující komplexní řešení území obce, zejména: vymezení zastavěného území, zastavitelných ploch, ploch přestavby, ploch s rozlišnou funkcí, ploch a koridorů, ve kterých bude uloženo prověření změn jejich využití územní studií nebo kde podmínky pro jejich využití budou stanoveny výhradně regulačním plánem, ploch přípustných pro těžbu nerostů a její technické zajištění a ploch územního systému ekologické stability, tisková podoba výkresu se zpracovává v měřítku 1:5000 nebo 1:10000, c) vymezení ploch veřejně prospěšných staveb a veřejně prospěšných opatření, tisková podoba výkresu se zpracovává v měřítku 1:5000, d) další podle potřeby samostatné výkresy obsahující: řešení dopravní a technické infrastruktury, občanské infrastruktury a ploch veřejných prostranství, vymezení pořadí změn v území atd., tisková podoba výkresů se zpracovává provádí v měřítku tiskové podoby hlavního výkresu.

26 Obsah odůvodnění územního plánu (1) Odůvodnění územního plánu obsahuje, mimo náležitosti dle správního řádu, zejména: a) vyhodnocení souladu se zásadami územního rozvoje a politikou územního rozvoje, b) vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území, c) údaje o splnění zadání (v případě zpracování konceptu údaje o splnění pokynů pro zpracování návrhu, včetně zdůvodnění výběru invariantního řešení s přihlédnutím k vyhodnocení vlivu variant na podmínky udržitelného rozvoje a na životní prostředí), d) řešení požadavků, vyplývajících ze zvláštních právních předpisů (obrany státu, civilní ochrany atd.), e) požadavky na uplatňování prováděcích nástrojů územního plánování, zejména regulačních plánů a územních rozhodnutí. (2) Výkresová část odůvodnění územního plánu obsahuje zejména: a) výkres širších vztahů, dokumentující vazby na území sousedních obcí a návaznost na řešení zásad územního rozvoje, tisková podobá výkresu se zpracovává v měřítku 1:50000, b) koordinační výkres obsahující navrhované řešení (zastavěné území, zastavitelné plochy, nezastavitelné pozemky v zastavěném území) limity využití území a další důležitá omezení v území (např. plochy s předpokládaným výskytem nerostných surovin, rizikových faktorů apod.), tisková podoba výkresu se zpracovává v měřítku 1:5000, c) schéma hlavního výkresu schváleného územního plánu, určené pro potřeby dotčených správních orgánů, tisková podoba výkresu se zpracovává jako zmenšenina hlavního výkresu, avšak při zachování čitelnosti obsahu, d) výkres předpokládaných záborů půdního fondu, tisková podoba výkresu se zpracovává v měřítku 1:5000. (3) Přílohy odůvodnění územního plánu obsahují zejména: a) výsledek přezkoumání územního plánu pořizovatelem, 1) b) vyhodnocení vlivu územního plánu na udržitelný rozvoj území (dle přílohy č. 15), pokud tak bylo požadováno v zadání, c) stanovisko krajského úřadu k vyhodnocení vlivů na životní prostředí se sdělením, jak bylo zohledněno, d) vyhodnocení účelného využití zastavěného území a vyhodnocení potřeby vymezení zastavitelných ploch, 4) e) vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond a pozemky určené k plnění funkce lesa, pokud tak stanoví zvláštní předpis. 1) 54 odst. 4 zákona č. /Sb. 4) 54 odst. 5 písm. d) a řž odst. 3 zákona č. /2005 Sb.

27 Příloha č. 10 k vyhlášce č..../2005 Sb. Obsah zprávy o projednání návrhu územního plánu (1) Zpráva o projednání územního plánu obsahuje zejména: a) výsledky vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území, b) sdělení, jak byly zohledněny výsledky vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území s důvody pro výběr přijatého řešení, c) sdělení, jak byla zohledněna stanoviska dotčených orgánů. (2) Příloha zprávy o projednání územního plánu obsahuje zejména: a) kopie připomínek sousedních obcí, včetně jejich vyhodnocení, b) kopie vyjádření Rady obcí pro udržitelný rozvoj, c) kopie stanovisek dotčených orgánů, popř. výsledku řešení rozporů, d) kopie oznámení společného jednání a veřejného projednání.

28 Příloha č. 11 k vyhlášce č..../2005 Sb. Obsah zprávy o uplatňování územního plánu Zpráva o uplatňování územního plánu obsahuje zejména: a) název, datum schválení a nabytí účinnosti, datum schválení poslední změny a poslední zprávy o uplatňování, b) vyhodnocení naplňování koncepce rozvoje území obce, urbanistické koncepce a uspořádání krajiny, c) vyhodnocení uplatňování územního plánu včetně jeho vlivu na udržitelný rozvoj území s uvedením, zda nebyly zjištěny nepředpokládané negativní dopady na životní prostředí, spolu s případnými návrhy na jejich eliminaci, minimalizaci a kompenzaci, d) vyhodnocení účelného využití zastavěného území a vyhodnocení potřeby vymezení zastavitelných ploch, 1) e) návrhy na změny, které je v územním plánu nutné provést, a jejich zdůvodnění, případně návrh na pořízení nového územního plánu, f) návrhy na aktualizaci zásad územního rozvoje. 1) 54 odst. 5 písm. d), 56 odst. 3 zákona č. /2005 Sb.

29 Zadání regulačního plánu obsahuje zejména: Obsah zadání regulačního plánu Příloha č. 12 k vyhlášce č..../2005 Sb. a) vymezení řešené plochy, b) požadavky na funkční využití a prostorové uspořádání zástavby na pozemcích, c) požadavky na řešení občanské, technické a dopravní infrastruktury a na nakládání s odpady, d) požadavky na vymezení pozemků, e) požadavky na ochranu hodnot území, f) požadavky na veřejně prospěšné stavby a na veřejně prospěšná opatření, g) požadavky na asanace, h) výčet druhů územních rozhodnutí, které bude regulační plán nahrazovat, i) případný požadavek na vyhodnocení vlivu záměru regulačního plánu na životní prostředí, j) případný požadavek na posouzení vlivů záměru na evropsky významnou lokalitu nebo ptačí oblast, k) případné požadavky na plánovací smlouvu a dohodu o parcelaci, l) požadavky na textovou a grafickou část regulačního plánu včetně měřítek výkresů a počtu vyhotovení.

30 Příloha č. 13 k vyhlášce č..../2005 Sb. Obsah podnětu k pořízení a žádosti o pořízení regulačního plánu (1) Podnět k pořízení regulačního plánu obsahuje zejména: a) identifikační údaje orgánu veřejné správy obsahující údaje o organizaci a kontakt, b) vymezení řešené plochy obsahující seznam pozemků, zahrnutých do této plochy, c) údaje o současném stavu a využití řešené plochy, d) údaj zda pořízení regulačního plánu vyplývá ze zákona, ze zásad územního rozvoje nebo územního plánu, e) účel, pro který je regulační plán pořizován a důvody pro pořízení, pokud pořízení není uloženo v zásadách územního rozvoje nebo v územním plánu, f) návrh, která územní rozhodnutí má regulační plán nahradit, g) návrh úhrady nákladů na zpracování návrhu regulačního plánu, h) návrh zadání regulačního plánu, pokud není zadání součástí územního plánu nebo zásad územního rozvoje. (2) Žádost o pořízení regulačního plánu obsahuje zejména: a) identifikační údaje žadatele - fyzické osoby obsahují: jméno, příjmení, rodné číslo, adresu, kontakt, b) identifikační údaje žadatele - právnické osoby obsahují: název firmy, adresu sídla firmy, IČ, jméno osoby pověřené jednáním v procesu pořizování regulačního plánu, kontakt, c) doklady prokazující vlastnické nebo obdobné právo žadatele k pozemkům a stavbám v řešené ploše, případně souhlas vlastníků pozemků a staveb v ploše nebo dohodu o parcelaci, pokud k nim žadatel nemá vlastnická nebo obdobná práva, d) dokumentaci o vlivu záměru na životní prostředí, pokud záměr řešený v regulačním plánu zpracování této dokumentace vyžaduje, případně posouzení vlivu záměru na evropsky významnou lokalitu nebo ptačí oblast, e) údaje o nárocích vyplývajících z řešení na dopravní a technickou infrastrukturu a vyjádření jejích vlastníků, f) údaje o souladu s požadavky zvláštních právních předpisů vztahujících se k řešené ploše a o souladu navrhovaného řešení s těmito požadavky, g) návrh regulačního plánu, h) stanoviska dotčených správních orgánů k návrhu včetně stanoviska úřadu příslušného k posuzování vlivu na životní prostředí, pokud řešení regulačního plánu vyžaduje toto posouzení, i) návrh plánovací smlouvy.

31 (1) Regulační plán obsahuje zejména: Obsah regulačního plánu Příloha č. 14 k vyhlášce č..../2005 Sb. a) vymezení řešeného území (není-li vymezeno v zásadách územního rozvoje nebo v územním plánu), b) vymezení stavebních a nezastavitelných pozemků, c) podmínky a zásady využití pozemků a prostorového uspořádání (parcelace, uliční a stavební čáry, výšky, objemy a tvary zástavby, index využití pozemků, podlažnost aj.), d) podmínky pro zásahy do stávající zástavby, e) řešení dopravy, f) řešení technické infrastruktury, g) řešení občanské infrastruktury, h) řešení nakládání s odpady, i) výčet záměrů vyžadujících posouzení vlivu záměru na životní prostředí, j) vymezení pozemků veřejně prospěšných staveb, asanací a veřejných prostranství, k) vymezení pozemků pro veřejně prospěšná opatření (územní systém ekologické stability apod.), l) etapizaci provádění navrhovaných změn v území, m) výčet druhů územních rozhodnutí, které regulační plán nahrazuje pro určené pozemky, stavby, zařízení a opatření. (2) Regulační plán pro nezastavěné území obsahuje dále a) zásady tvorby a ochrany krajinného celku, který vykazuje kulturní hodnoty 1) a krajinného rázu, 2) b) vymezení pozemků pro rekultivace, revitalizace, meliorace, terénní úpravy apod., c) vymezení pozemků pro zatravnění, zalesnění, liniovou, plošnou a solitérní výsadbu a její druhovou skladbu, d) vymezení pozemků pro vodohospodářská a protipovodňová opatření, e) vymezení pozemků pro opatření proti vodní a větrné erozi, f) vymezení pozemků pro dobývání ložisek nerostů. (3) Grafická část regulačního plánu obsahuje zejména: a) hlavní výkres v měřítku 1:1000, případně 1:500, s komplexním řešením využití pozemků a prostorového uspořádání zástavby, včetně graficky vyjádřitelných podmínek, b) dle potřeby další samostatné výkresy, obsahující řešení dopravy a technické infrastruktury, vymezení pozemků veřejně prospěšných staveb a asanací, opatření ve veřejném zájmu, etapizaci provádění změn v území aj. 1) 2) 6 zákona č. 20/1987 Sb., památkový zákon 12 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny

32 Obsah odůvodnění regulačního plánu (1) Odůvodnění obsahuje, kromě náležitostí podle správního řádu, zejména: a) údaje o pořízení plánu, b) širší územní vztahy, c) údaje o splnění zadání regulačního plánu. (2) Grafická část odůvodnění obsahuje zejména: a) výkres širších vztahů, b) schéma hlavního výkresu schváleného regulačního plánu v měřítku 1:2 000 nebo 1 : 5 000, určené pro potřeby dotčených správních orgánů, c) další, dle potřeby samostatné výkresy a schémata. (3) Přílohy odůvodnění regulačního plánu obsahují zejména: a) vyhodnocení souladu s územním plánem a zásadami územního rozvoje, pokud byly vydány, b) vyhodnocení souladu s cíli a úkoly územního plánování, c) vyhodnocení souladu s požadavky na ochranu architektonických a urbanistických hodnot území, d) vyhodnocení souladu s požadavky stavebního zákona a jeho prováděcích vyhlášek, e) vyhodnocení souladu s požadavky na dopravní a technickou infrastrukturu, f) vyhodnocení splnění požadavků vyplývajících ze zvláštních právních předpisů (obrany státu, civilní ochrany1) atd.), g) případné vyhodnocení předpokládaných důsledků řešení na životní prostředí, h) případné vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond a pozemky určené k plnění funkce lesa. 1) Zákon č. 239/2000 Sb., o integrovaném záchranném systému a o změně některých zákonů, vyhláška č. 380/2002 Sb., k přípravě a provádění úkolů ochrany obyvatelstva.

33 Příloha č. 15 k vyhlášce č..../2005 Sb. Obsah vyhodnocení vlivu územně plánovací dokumentace na udržitelný rozvoj území 1) Příloha se zpracovává. 1) 41 odst. 4, 49 odst. 8 zákona č. /2005 Sb.

34 Registrační list územní studie 1) Příloha č. 16 k vyhlášce č..../2005 Sb. Název:... Řešené území: (seznam dotčených katastrálních území) číslo (kód) 2) : Pořizovatel:... Zhotovitel jméno: identifikační číslo: projektant (jméno a číslo autorizace):... Etapy Akce Datum Poznámka Zadání předání zhotoviteli Možnost využití schválení 4) Ověření aktuálnosti potvrzení 5) Použitá technologie zpracování 6) :... Měřítko hlavního výkresu:... Záznam proveden dne:.. Zaznamenal(a):... telefon: ) 171 odst. 2 písm. c) zákona č..../2005 Sb. 2) Nevyplňovat - každému jednotlivému registračnímu listu přiřadí pořadové číslo správce databáze. 4) 31 odst. 4 zákona č..../2005 Sb. 5) Vyplňuje se jen při postupu podle 193 odst. 4 zákona č..../2005 Sb. 6) Technologie zpracování: A (analogová), CAD nebo GIS.

35 Příloha č. 17 k vyhlášce č..../2005 Sb. Registrační list zásad územního rozvoje a jejich aktualizace 1) Název: číslo (kód) 2) : Pořizovatel: Vydávající orgán:... Zhotovitel jméno: identifikační číslo: projektant (jméno a číslo autorizace):... Etapy Akce Datum Poznámka Zadání 4) schválení Usnesení Návrh zahájení projednání stanovisko ministerstva 6) vydání 7) Opatření obecné povahy nabytí účinnosti Zpráva o uplatňování zásad schválení 9) Usnesení Použitá technologie zpracování 10) :... Měřítko hlavního výkresu:... Záznam proveden dne:... Zaznamenal(a):... telefon: ) 171 odst. 2 písm. a) zákona č..../2005 Sb. 2) Nevyplňovat - každému jednotlivému registračnímu listu přiřadí pořadové číslo správce databáze. 4) Vyplňuje se jen při postupu podle 195 odst. 4 zákona č..../2005 Sb. 6) 42 odst. 2 zákona č..../2005 Sb. 7) 42 zákona č..../2005 Sb. 9) 43 odst. 1 zákona č..../2005 Sb. 10) Technologie zpracování: A (analogová), CAD nebo GIS.

36 Registrační list územního plánu a jeho změn 1) Příloha č. 18 k vyhlášce č..../2005 Sb. Název:... Řešené území: (seznam dotčených katastrálních území) číslo (kód) 2) : Pořizovatel:.... Vydávající orgán:... Zhotovitel jméno: identifikační číslo: projektant (jméno a číslo autorizace):... Etapy Akce Datum Poznámka Zahájení prací 4) schválení pořízení Usnesení Zadání zahájení projednání schválení 6) Usnesení Koncept řešení 7) zahájení projednání Pokyny pro schválení 8) Usnesení zpracování návrhu Návrh zahájení projednání 9) stanovisko krajského úřadu 10) vydání 11) Opatření obecné povahy nabytí účinnosti Zpráva o uplatňování schválení Usnesení územního plánu 13) Ukončení platnosti 14) ke dni Usnesením nebo ze zákona Použitá technologie zpracování 15) :... Měřítko hlavního výkresu:... Záznam proveden dne:... Zaznamenal(a):... telefon: ) 171 odst. 2 písm. a) zákona č..../2005 Sb. 2) Nevyplňovat - každému jednotlivému registračnímu listu přiřadí pořadové číslo správce databáze. 4) 45 odst. 3 zákona č..../2005 Sb. 6) 48 odst. 5 zákona č..../2005 Sb. 7) Vyplňuje se jen při postupu podle 49 zákona č..../2005 Sb. 8) 50 odst. 3 zákona č..../2005 Sb. 9) 51 odst. 3 zákona č..../2005 Sb. 10) 52 odst. 3 zákona č..../2005 Sb. 11) 55 zákona č..../2005 Sb. 13) 56 odst. 1 zákona č..../2005 Sb. 14) 196 odst. 1 a 2 zákona č..../2005 Sb. 15) Technologie zpracování: A (analogová), CAD nebo GIS.

37 pořadové číslo plochy Příloha č. 1 k registračnímu listu územního plánu a jeho změn Seznam vymezených zastavitelných ploch nad 10 ha 1) název katastrálního území kód katastrálního území označení (název plochy) výměra v ha druh funkčního využití 2) ) 171 odst. 2 písm. b) zákona č..../2005 Sb. 2) Pro vyplnění sloupce 6 použijte vždy jen jedno z písmen A E (v souladu s vyhláškou o využití území): A - jestliže v dané ploše převažuje dle návrhu bydlení, B - jestliže v dané ploše převažuje dle návrhu obchod a služby, C - jestliže v dané ploše převažuje dle návrhu rekreace, D - jestliže v dané ploše převažuje dle návrhu výroba (např. zemědělská, průmyslová, výrobní služby, apod.), E - jestliže v dané ploše převažuje dle návrhu jiné využití.

38 Příloha č. 19 k vyhlášce č..../2005 Sb. Registrační list regulačního plánu pořízeného z podnětu a jeho změn 1) Název:... Řešené území: (seznam dotčených katastrálních území) číslo (kód) 2) : Pořizovatel:..... Vydávající orgán:... Zhotovitel jméno: identifikační číslo: projektant (jméno a číslo autorizace):... Etapy Akce Datum Poznámka Zahájení prací 4) rozhodnutí o pořízení Usnesení Zadání schválení 5) Není-li součástí územního plánu nebo zásad územního rozvoje Návrh zahájení projednání 6) vydání 7) Opatření obecné povahy nabytí účinnosti Ukončení platnosti 9) ke dni Usnesením, ze zákona nebo realizací Druh územního rozhodnutí, které nahrazuje 10) o umístění stavby o změně využití území o změně stavby a o změně vlivu stavby na využití území o dělení nebo scelování pozemků o ochranném pásmu Nahrazuje plán společných zařízení komplexních pozemkových úprav 11) Použitá technologie zpracování: 12)... Měřítko hlavního výkresu:... Záznam proveden dne:... Zaznamenal(a):... telefon: ) 171 odst. 2 písm. a) zákona č..../2005 Sb. 2) Nevyplňovat - každému jednotlivému registračnímu listu přiřadí pořadové číslo správce databáze. 4) 63 odst. 2 zákona č..../2005 Sb. 5) 65 odst. 5 zákona č..../2005 Sb. 6) 66 odst. 2, č..../2005 Sb. 7) 70 zákona č..../2005 Sb. 9) 196 odst. 2 a 3 zákona č..../2005 Sb. 10) 62 odst. 2, 65 odst. 1 zákona č..../2005 Sb. 11) 62 odst. 3 zákona č..../2005 Sb. 12) Technologie zpracování: A (analogová), CAD nebo GIS.

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY A. ÚVOD 1. Údaje o podkladech a schválení ÚPD 1 2. Obsah a rozsah elaborátu 3 3. Vymezení řešeného území 4 4. Širší vztahy 5 B. ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY OBCÍ PRO ROZBOR ÚZEMNÍHO

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Řádek 1. zastavěné území 2. plochy výroby 3. plochy občanského vybavení

Více

D.2.3.3 Regulační plán Obsah regulačního plánu

D.2.3.3 Regulační plán Obsah regulačního plánu D.2.3.3 Regulační plán Obsah i postup pořizování regulačního plánu dle stavebního zákona č. 183/2006 Sb. se výrazně od dosavadního obsahu i postupu pořizování dle stavebního zákona č. 50/1976 Sb. Regulační

Více

PROBLEMATIKA ÚAP KRAJŮ SPOLEČNÁ ČÁST... 3 OTÁZKY PRO POŘIZOVATELE/ZPRACOVATELE ÚAP... 8

PROBLEMATIKA ÚAP KRAJŮ SPOLEČNÁ ČÁST... 3 OTÁZKY PRO POŘIZOVATELE/ZPRACOVATELE ÚAP... 8 PROBLEMATIKA ÚAP KRAJŮ VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ 29. 10. 2013-13. 11. 2013 SPOLEČNÁ ČÁST... 3 1. Jsem členem AUÚP... 3 2. Praxi v oblasti územního plánování mám... 3 3. Zabývám se (zabýval jsem se)

Více

KOMENTÁŘ OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN

KOMENTÁŘ OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU KOMENTÁŘ A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN A. 1. Textová část A. 1. 1. Vymezení zastavěného území - datum, ke kterému bylo vymezeno zastavěné území

Více

OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU. I. Územní plán Jahodov - textová část. Územní plán Jahodov

OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU. I. Územní plán Jahodov - textová část. Územní plán Jahodov Územní plán Jahodov OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU I. Územní plán Jahodov - textová část 1. Vymezení zastavěného území str. 3 2. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot str. 3 2.1. Koncepce

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU STARÉ SEDLO

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU STARÉ SEDLO ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU STARÉ SEDLO v souladu s ust. 55 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a s ust. 15 Vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně

Více

N á vrh zadání změ n y č. 2 úze mn í h o p l á nu

N á vrh zadání změ n y č. 2 úze mn í h o p l á nu N á vrh zadání změ n y č. 2 úze mn í h o p l á nu s í d e lního útvaru Novosedly nad Nežárkou úvod červenec 2009 O pořízení změny č. 2 územního plánu sídelního útvaru Novosedly nad Nežárkou (dále též jen

Více

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Obecní úřad Přišimasy, (na základě spolupráce s osobou splňující kvalifikační předpoklady pro výkon územně plánovací

Více

Změna č. 2 územního plánu obce Čachovice návrh zadání květen 2012 NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2

Změna č. 2 územního plánu obce Čachovice návrh zadání květen 2012 NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁN OBCE ČACHOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 Pořizovatel dle 6 odst. 2 Obecní úřad Čachovice s plněním ustanovení 24 zákona č. 183/2006 Sb., v platném znění Ing. Renata Perglerová s

Více

o o - - - - - - - Příloha č.3 Obsah OOP I. VÝROK 2 1. Vymezení zastavěného území 2 2. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrana

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá,

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá, NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ Zastupitelstvo obce Bělá příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

VYHLÁŠKA MMR Č. 500/2006 SB.,

VYHLÁŠKA MMR Č. 500/2006 SB., VYHLÁŠKA MMR Č. 500/2006 SB., ze dne 10. listopadu 2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Hrobce

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Hrobce NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Hrobce Zastupitelstvo obce Hrobce, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Návrh zadání územního plánu Úlice

Návrh zadání územního plánu Úlice Návrh zadání územního plánu Úlice Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Úlice prosinec 2014. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní

Více

NÁVRH ZADÁNÍ Změna č. 2 Územní plán Nýdek

NÁVRH ZADÁNÍ Změna č. 2 Územní plán Nýdek NÁVRH ZADÁNÍ Změna č. 2 Územní plán Nýdek Určený pro projednání ve smyslu 47 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a zpracovaný

Více

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013 NÁVRH ZADÁNí ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU " HODEJICE ÚNOR 2013 Na základě návrhu vlastníků pozemků schválilo zastupitelstvo obce na svém zasedání dne 6.8.2012 a dále dne 24.9.2012 rozhodnutí o pořízení Změny

Více

2006 Sb., o územním plánování a stavebním č. 6 k Vyhlášce č. 500/2006 Sb. Pořizovatel:

2006 Sb., o územním plánování a stavebním č. 6 k Vyhlášce č. 500/2006 Sb. Pořizovatel: ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU LODĚNICE E NÁVRH ZADÁNÍ Zpracováno v souladu s 47 Zákona č. 183/2006 2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu a dle přílohy p č. 6 k Vyhlášce č. 500/2006 Sb. Pořizovatel:

Více

PROBLEMATIKA ÚAP OBCÍ

PROBLEMATIKA ÚAP OBCÍ PROBLEMATIKA ÚAP OBCÍ VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ 29. 10. 2013-13. 11. 2013 SPOLEČNÁ ČÁST... 3 1. Jsem členem AUÚP?... 3 2. Praxi v oblasti územního plánování mám... 3 3. Zabývám se (zabýval jsem se)

Více

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla.

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla. Návrh zadání změny č. 1 územního plánu Kunžak duben 2009 a) úvod O pořízení změny č. 1 územního plánu Kunžak rozhodlo zastupitelstvo obce Kunžak svým usnesením ze dne 29. 1. 2009. Jedná se o lokalitu (dále

Více

Územní plán Vítanov. v y d á v á. územní plán Vítanov. O d ů v o d n ě n í

Územní plán Vítanov. v y d á v á. územní plán Vítanov. O d ů v o d n ě n í Obec Vítanov, Vítanov 126, 539 01 Hlinsko VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2008 Územní plán Vítanov Zastupitelstvo obce Vítanov, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o

Více

MĚSTYS DŘEVOHOSTICE ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE

MĚSTYS DŘEVOHOSTICE ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE MĚSTYS DŘEVOHOSTICE OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE Zastupitelstvo městyse Dřevohostice, příslušné podle ust. 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U R O P R A C H T I C E

N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U R O P R A C H T I C E N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U R O P R A C H T I C E Zpracoval Městský úřad Semily, obvodní stavební úřad, oddělení územního plánování jako příslušný úřad územního plánování

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY MĚSTSKÝ ÚŘAD SLAVKOV U BRNA Odbor stavebního a územně plánovacího úřadu Palackého nám. 65, 684 01 Slavkov u Brna OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE Únor 2016 ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO

Více

Územní plán Krouna. v y d á v á. Územní plán Krouna

Územní plán Krouna. v y d á v á. Územní plán Krouna Obec Krouna, Krouna 218, 539 43 Krouna Územní plán Krouna Zastupitelstvo obce Krouna, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠABINA

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠABINA ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠABINA v souladu s ust. 55 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a s ust. 15 Vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických

Více

OLEŠNÍK. Změna č. 3 územního plánu sídelního útvaru. stupeň dokumentace NÁVRH ZADÁNÍ. katastrální území Olešník

OLEŠNÍK. Změna č. 3 územního plánu sídelního útvaru. stupeň dokumentace NÁVRH ZADÁNÍ. katastrální území Olešník Změna č. 3 územního plánu sídelního útvaru OLEŠNÍK stupeň dokumentace NÁVRH ZADÁNÍ katastrální území Olešník pořizovatel: Magistrát města České Budějovice odbor územního plánování a architektury březen

Více

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Pořizovatel: Městský úřad Konice, odbor výstavby Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště: Na Příhonech 405, 798 52 Konice Oprávněná osoba: Ing. Tomáš

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU STARÉ SEDLO

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU STARÉ SEDLO ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU STARÉ SEDLO v souladu s ust. 55 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a s ust. 15 Vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

500/2006 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ. Strana 1 / 47. ze dne 10. listopadu 2006

500/2006 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ. Strana 1 / 47. ze dne 10. listopadu 2006 500/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti Změna: 458/2012 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj

Více

N á vrh zadání změ n y č. 3 ú ze mn í h o p l á nu s í d e lního útvaru Stráž nad Nežárkou

N á vrh zadání změ n y č. 3 ú ze mn í h o p l á nu s í d e lního útvaru Stráž nad Nežárkou N á vrh zadání změ n y č. 3 ú ze mn í h o p l á nu s í d e lního útvaru Stráž nad Nežárkou Vypracoval: Městský úřad Stráž nad Nežárkou a) úvod prosinec 2008 O pořízení změny č. 3 územního plánu sídelního

Více

P L A T N É Z N Ě N Í. VYHLÁŠKA č. 500/2006 Sb.

P L A T N É Z N Ě N Í. VYHLÁŠKA č. 500/2006 Sb. P L A T N É Z N Ě N Í VYHLÁŠKA č. 500/2006 Sb. ze dne 10. listopadu 2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti, ve znění vyhlášky č.

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DRAŽIČKY

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DRAŽIČKY NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DRAŽIČKY Pořizovatel: Městský úřad Tábor, odbor územního rozvoje, Žižkovo nám.2, 39002 Tábor Určený zastupitel: starosta obce Milan Mrázek Březen 2012 1 OBSAH A)

Více

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh Záznam o účinnosti Správní orgán, který ÚP vydal: Zastupitelstvo obce Dolní Hořice Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Obec Dolní Hořice Oprávněná osoba pořizovatele:

Více

N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U BĚLÁ

N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U BĚLÁ N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U BĚLÁ Zpracoval Městský úřad Semily, obvodní stavební úřad jako příslušný úřad územního plánování Zpracováno červenec 2016 Za pořizovatele

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL Zastupitelstvo obce Benešov u Semil příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

Mutěnice. Návrh. ZADÁNÍ dílčí změny č územního plánu sídelního útvaru

Mutěnice. Návrh. ZADÁNÍ dílčí změny č územního plánu sídelního útvaru Pořizovatel: Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města, Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Návrh ZADÁNÍ dílčí změny č. 2.19 územního plánu sídelního útvaru Mutěnice září 2009 Zadání dílčí změny č. 2.19

Více

NÁVRH ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VLAČICE

NÁVRH ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VLAČICE 1 NÁVRH ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VLAČICE Pořizovatel Městský úřad Čáslav odbor výstavby a regionálního rozvoje DATUM: květen 2013 1 2 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Územně plánovací dokumentace Změna č.1 územního

Více

SIVICE. územní plán. Projekt je spolufinancován z rozpočtu jihomoravského kraje

SIVICE. územní plán. Projekt je spolufinancován z rozpočtu jihomoravského kraje Ing arch Ivo Kabeláč autorizovaný architekt /OKR_BRNO_VENKOV/SIVICE/SIVICE_ÚP_2013-17/SIV_ÚP_NV/SIV_ÚP_NV_0::2017/SIV_ÚP_NV_VYDÁNO_:9:2017/SIV_TIT-NV_08:2017_upr.doc* 3 října 2017 * 18:30 * SIVICE územní

Více

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník Obec Hnačov Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník ZÁZNAM O ÚČINNOSTI a) označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Hnačov b) údaje o vydání: datum nabytí

Více

OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY

OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY Zastupitelstvo obce Oplocany, příslušné podle ust. 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

500/2006 Sb. VYHLÁŠKA

500/2006 Sb. VYHLÁŠKA 500/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti Změna: 458/2012 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE NESTRAŠOVICE č. 1/2018 (dle 171 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění)

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE NESTRAŠOVICE č. 1/2018 (dle 171 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění) OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE NESTRAŠOVICE č. 1/2018 (dle 171 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění) Zastupitelstvo obce Nestrašovice, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006

Více

ZADÁNÍ. ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU SEPEKOV

ZADÁNÍ. ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU SEPEKOV ZADÁNÍ ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU SEPEKOV Obsah : a) požadavky vyplývající z politiky územního rozvoje, územně plánovací dokumentace vydané krajem, popřípadě z dalších územních vztahů b)

Více

změny č. 4 územního plánu obce

změny č. 4 územního plánu obce ZADÁNÍ změny č. 4 územního plánu obce JENEČ zpracované přiměřeně podle 47 odst. 1 ve spojení s 55 odst. 2 stavebního zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění a 11 a přílohy č. 6 vyhlášky č. 500/2006 Sb.,

Více

Návrh zadání Změny č. 7 ÚP Hluboká nad Vltavou

Návrh zadání Změny č. 7 ÚP Hluboká nad Vltavou Návrh zadání Změny č. 7 ÚP Hluboká nad Vltavou Pořizovatel: Městský úřad Hluboká nad Vltavou, odbor stavební a stavební úřad Únor 2018 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ: Obsah a. Požadavky na základní koncepci

Více

NÁVRH ZADÁNÍ Změny č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE URBANICE k. ú. Urbanice u Praskačky

NÁVRH ZADÁNÍ Změny č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE URBANICE k. ú. Urbanice u Praskačky ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA NÁVRH ZADÁNÍ Změny č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE URBANICE k. ú. Urbanice u Praskačky Zadání je zpracováno v souladu s 55 odst. 2 a 47 odst. 1 a 6 zákona č. 183/2006 Sb., o územním

Více

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá pořizovatel: Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Květen 2017 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ:

Více

lokalita 6A změna funkčního využití z plochy výroby na plochu smíšenou komerční

lokalita 6A změna funkčního využití z plochy výroby na plochu smíšenou komerční ZMĚNA č. 6 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BŘEZNICE Návrh zadání lokalita 6A změna funkčního využití z plochy výroby na plochu smíšenou komerční lokalita 6B změna plochy stávajícího veřejného prostranství na plochu

Více

Zadání. Změny č. 2 územního plánu obce B O R O V Á

Zadání. Změny č. 2 územního plánu obce B O R O V Á Zadání Změny č. 2 územního plánu obce B O R O V Á Zadání je zpracováno v souladu s 47 odst. 1 až 6 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "stavební

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO určený k projednání. Zpracováno ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Územní plán Malý Beranov

Územní plán Malý Beranov Pořizovatel: Zpracovatel návrhu OOP Magistrát města Jihlavy, úřad územního plánování Ing. Jana Vališová Č. j. xxxxxxx Malý Beranov, xx. xx xx. Zastupitelstvo obce Malý Beranov souladu s ustanovením 6 odst.

Více

Vyhláška č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti

Vyhláška č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti Vyhláška č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti Platné znění s vyznačením změn po novele vyhláškou č. 13/2018 Sb. včetně

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADVANEC (NÁVRH)

ZADÁNÍ ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADVANEC (NÁVRH) ZADÁNÍ (NÁVRH) ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADVANEC Pořizovatel: Městský úřad Nový Bor stavební úřad a úřad územního plánování Nám. Míru 1, 473 01 Nový Bor návrh ZADÁNÍ pro zpracování změny č.3 územního

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NĚMČIČKY

NÁVRH ZADÁNÍ. ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NĚMČIČKY NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NĚMČIČKY Pořizovatel: Městský úřad Ivančice, Odbor regionálního rozvoje, úřad územního plánování Vypracoval: Ing. Eva Skálová za pořizovatele, Jan Jelínek pověřený

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3016/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3016/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3016/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení změny Z 3016/00 Územního plánu sídelního útvaru hlavního města Prahy a stanovení hlavních cílů rozvoje území Pořízení

Více

P o ř i z o v a t e l Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje a investic (oddělení rozvoje a dotací) Masarykovo nám. 1, Hodonín NÁVRH ZADÁNÍ

P o ř i z o v a t e l Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje a investic (oddělení rozvoje a dotací) Masarykovo nám. 1, Hodonín NÁVRH ZADÁNÍ P o ř i z o v a t e l Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje a investic (oddělení rozvoje a dotací) Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín NÁVRH ZADÁNÍ pro vypracování změny č. 2 územního plánu sídelního útvaru

Více

N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U K O Š Ť Á L O V

N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U K O Š Ť Á L O V N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U K O Š Ť Á L O V Zpracoval Městský úřad Semily, obvodní stavební úřad, oddělení územního plánování jako příslušný úřad územního plánování Zpracováno

Více

NÁVRH ZMĚNY č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBRASLAVICE

NÁVRH ZMĚNY č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBRASLAVICE 1 NÁVRH ZMĚNY č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBRASLAVICE Pořizovatel Městský úřad Kutná Hora odbor regionálního rozvoje a územního plánování DATUM: duben 2016 2 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Územně plánovací dokumentace Změna

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KRAJKOVÁ

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KRAJKOVÁ ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KRAJKOVÁ v souladu s ust. 55 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a s ust. 15 Vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLUKY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLUKY OBEC KLUKY Obecně závazná vyhláška č. 3/2015 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLUKY Zastupitelstvo Obce Kluky na svém jednání dne 10.11.2015, usnesením č.36/2015 schválilo

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ Projektant: Ing.arch. Štěpánka Ťukalová, UA PROJEKCE, Boleslavova 30, 370 06 České Budějovice Pořizovatel: Městský úřad Blatná, odbor výstavby

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM zpracovaný v souladu s ustanovením 11 a s přílohou č. 6 vyhlášky č. 500/2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci

Více

Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6

Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6 1 Z A D Á N Í Ú Z E M N Í S T U D I E TŘEBOŇ Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6 (K.Ú. HOLIČKY U STARÉ HLÍNY) POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBOŇ, ODBOR ÚPaSŘ ZPRACOVATEL: Ing.arch. Aleš Valder PROSINEC

Více

NÁVRH ZADÁNÍ Změna č.1 Územního plánu Kočí (dále jen Změna č.1 ÚP Kočí)

NÁVRH ZADÁNÍ Změna č.1 Územního plánu Kočí (dále jen Změna č.1 ÚP Kočí) NÁVRH ZADÁNÍ Změna č.1 Územního plánu Kočí (dále jen Změna č.1 ÚP Kočí) ZADÁNÍ OBSAHUJE HLAVNÍ CÍLE A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NÁVRHU ZMĚNY č.1 ÚPO KOČÍ Zadání vypracoval: Městský úřad Chrudim odbor územního

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE VODNÍ PLOCHY

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE VODNÍ PLOCHY NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE VODNÍ PLOCHY Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na základní koncepci rozvoje

Více

SOUBORU ZMĚN Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BOHUŇOVICE

SOUBORU ZMĚN Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BOHUŇOVICE NÁVRH ZADÁNÍ SOUBORU ZMĚN Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BOHUŇOVICE Zpracován v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a dle vyhlášky

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST Zadání na zpracování změny č. 3 územního plánu Chrást ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů (stavební

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV ZMĚNA č. 10 N Á V R H Z A D Á N Í určený k projednání Zpracován ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÉ BRÁNICE

ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÉ BRÁNICE Městský úřad Ivančice, odbor regionálního rozvoje, úřad územního plánování, který na žádost města Oslavany pořizuje v souladu s ust. 6 odst. 1 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

I. Textová část: str. A. Vymezení zastavěného území... I/2. B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... I/2

I. Textová část: str. A. Vymezení zastavěného území... I/2. B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... I/2 Seznam dokumentace (včetně připojené grafické části): I. Textová část: str. A. Vymezení zastavěného území... I/2 B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... I/2 C. Urbanistická koncepce,

Více

500/2006 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 10. listopadu 2006

500/2006 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 10. listopadu 2006 500/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti Změna: 458/2012 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VODICE

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VODICE Příloha usnesení Zastupitelstva obce Vodice ze dne... č.... o schválení zadání Změny č. 1 Územního plánu Vodice NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VODICE Pořizovatel : Městský úřad Tábor, odbor rozvoje

Více

Návrh zadání územního plánu Město Touškov

Návrh zadání územního plánu Město Touškov Návrh zadání územního plánu Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo města leden 2015. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní koncepci

Více

Návrh zadání Změny č.2 územního plánu Mšecké Žehrovice. Mšecké Žehrovice NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU

Návrh zadání Změny č.2 územního plánu Mšecké Žehrovice. Mšecké Žehrovice NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU Mšecké Žehrovice NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU pro projednání dle 47 stavebního zákona Pořizovatel: Obecní úřad Mšecké Žehrovice Mšecké Žehrovice 77 270 64 Mšecké Žehrovice Schvalující orgán:

Více

SLUŠTICE. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 3 - návrh zadání. Pořizovatel: Městský úřad v Říčanech odbor územního plánování a regionálního rozvoje

SLUŠTICE. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 3 - návrh zadání. Pořizovatel: Městský úřad v Říčanech odbor územního plánování a regionálního rozvoje SLUŠTICE ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 3 - návrh zadání Objednatel: Obec Sluštice Starostka obce: Antonín Müller Pořizovatel: Městský úřad v Říčanech odbor územního plánování a regionálního rozvoje Červen2012

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, Jihlava

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, Jihlava URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava -------------------------------------------------------------------- ZMĚNA Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ zakázkové

Více

V O C H O V ú z e m n í p l á n o d ů v o d n ě n í. Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň. Odbor územního plánování Plzeň

V O C H O V ú z e m n í p l á n o d ů v o d n ě n í. Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň. Odbor územního plánování Plzeň ZÁKLADNÍ ÚDAJE: Pořizovatel: Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň Odbor územního plánování 301 00 Plzeň Zhotovitel: Ing.arch.Václav Mastný architektonická projektová kancelář nám. T.G.Masaryka 9, 30138

Více

zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů

zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (stavební zákon), v souladu s vyhláškou č. 501/2006 Sb.,

Více

Návrh zadání Ž E R N O V

Návrh zadání Ž E R N O V Návrh zadání Změny č. 3 územního plánu obce Ž E R N O V Zadání je zpracováno v souladu s 47 odst. 1 až 6 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.6 ÚP Borovany

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.6 ÚP Borovany Návrh zadání ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU B O R O V A N Y Podle vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 500/2006 Sb o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně

Více

Návrh zadání Změny č. 1 UPnSU Skály - Budičovice

Návrh zadání Změny č. 1 UPnSU Skály - Budičovice Návrh zadání Změny č. 1 UPnSU Skály - Budičovice pořizovatel: Obec Skály září 2011 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ: Obsah a) požadavky vyplývající z politiky územního rozvoje, územně plánovací dokumentace,

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE 1 VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Řešené území je vymezeno územím dílčí změny v katastrálním území obce Sudoměřice. Na základě požadavku

Více

změna č. 1 územního plánu Hodonín

změna č. 1 územního plánu Hodonín Spis: MUHO 707/2013 NÁVRH ZADÁNÍ změna č. 1 územního plánu Hodonín Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města (dále také úřad územního plánování ) na základě usnesení Zastupitelstva města Hodonín ze dne

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BEDŘICHOV

ZADÁNÍ ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BEDŘICHOV OBEC BEDŘICHOV NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BEDŘICHOV POŘIZOVATEL: MAGISTRÁT MĚSTA JABLONEC NAD NISOU ZPRACOVATEL ZADÁNÍ: MAGISTRÁT MĚSTA JABLONEC NAD NISOU ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ ve spolupráci

Více

Návrh zadání Změny č. 2 Územního plánu Ruprechtov

Návrh zadání Změny č. 2 Územního plánu Ruprechtov Návrh zadání Změny č. 2 Územního plánu Ruprechtov Pořizovatel: Městský úřad Vyškov, Odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. 1, 682 01 Vyškov Datum: Červen 2016 Úvod: Návrh zadání Změny č. 2

Více

D Územní plán Obsah územního plánu

D Územní plán Obsah územního plánu D.2.3.2 Územní plán Nový stavební zákon č. 183/2006 Sb., přináší zejména ve stanovaní obsahu územního plánu (dále jen ÚP) daleko více podrobností, než tomu bylo v předchozím zákoně č. 50/1976 Sb., o územním

Více

Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU PASEKA

Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU PASEKA Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKA Uničov, leden 2009 1 Zadání je zpracované na základě rozhodnutí zastupitelstva

Více

Změna č. 1/2016 Územního plánu sídelního útvaru Jenišov. Územní plán sídelního útvaru

Změna č. 1/2016 Územního plánu sídelního útvaru Jenišov. Územní plán sídelního útvaru Územní plán sídelního útvaru Jenišov Změna č. 1/2016 Přeskupení ploch drobné výroby a zeleně Obec: Jenišov 362 11 Jenišov č. 88 IČ: 005 73 248 Pořizovatel: Magistrát Města Karlovy Vary, odbor úřad územního

Více

1. ZMĚNA č. 4 ÚPO JENEČ TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST NENÍ ZMĚNOU Č. 4 DOTČENA

1. ZMĚNA č. 4 ÚPO JENEČ TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST NENÍ ZMĚNOU Č. 4 DOTČENA ČLENĚNÍ DOKUMENTACE ZMĚNY: 1. ZMĚNA č. 4 ÚPO JENEČ TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST NENÍ ZMĚNOU Č. 4 DOTČENA 2. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č. 4 ÚPO JENEČ TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST NENÍ ZMĚNOU Č. 4 DOTČENA POŘIZOVATEL

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ Městský úřad Třebíč, Úřad územního plánování, Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, jako pořizovatel dle 6 z.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, zpracoval

Více

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NEBOVIDY

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NEBOVIDY NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NEBOVIDY Pořizovatel: Městský úřad Šlapanice, odbor výstavby, oddělení územního plánování a památkové péče Pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno Zpráva o

Více

Zadání Změna č. 3 Územního plánu obce Smržov - návrh

Zadání Změna č. 3 Územního plánu obce Smržov - návrh ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA Zadání Změna č. 3 Územního plánu obce Smržov - návrh Zadání je zpracováno v souladu s 55 odst. 2 a 47 odst. 1 a 6 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu,

Více

Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY

Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY Změna č. 2 územního plánu Trhové Sviny NÁVRH ZADÁNÍ Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY Pořizovatel: Městský úřad Trhové Sviny, odbor výstavby, kulturních památek a územního plánování Datum: leden 2013

Více

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh Záznam o účinnosti Správní orgán, který ÚP vydal: Zastupitelstvo obce Dolní Hořice Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Obec Dolní Hořice Oprávněná osoba pořizovatele:

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na

Více

ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÁSLAVICE

ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÁSLAVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÁSLAVICE Zpracován v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a dle vyhlášky č. 500/2006

Více

Změna č. 1 územního plánu MYŠTICE Finální podoba pro vydání dle ust. 55c

Změna č. 1 územního plánu MYŠTICE Finální podoba pro vydání dle ust. 55c Změna č. 1 územního plánu MYŠTICE Finální podoba pro vydání dle ust. 55c Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal Zastupitelstvo obce Myštice Číslo usnesení: Ze dne: 5. 4. 2019 Datum nabytí

Více

ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ. srpen 2015 pro společné jednání

ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ. srpen 2015 pro společné jednání ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ srpen 2015 pro společné jednání Záznam o účinnosti Změny č. 5 ÚPNSÚ Kosoř vydávající správní orgán: datum vydání: číslo usnesení: datum nabytí účinnosti: pořizovatel: jméno oprávněné

Více