Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor"

Transkript

1 Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru Orlického sportovního sdružení ročník ankety O nejúspěšnější sportovce, kolektivy.za rok Ekonomické informace 4. Statistika členské základny za rok Aktualizace údajů pasportu tělovýchovných zařízení k 31. prosinci Různé 7. Zprávy z ČSTV o statistickém šetření a pasportu za rok 2008 Při korespondenci používejte pouze tuto adresu : ORLICKÉ SPORTOVNÍ SDRUŽENÍ, Zborovská 213, PS 63, Ústí nad Orlicí. Telefon : , FAX, / ekonomka /, Tm oss.uno@worldonline.cz

2 2 Z jednání výkonného výboru Orlického sportovního sdružení porady ČSTV v Pardubicích odsouhlasení žádostí na investiční prostředky TJ,SK přijetí do OSS a ČSTV FC Jiskra Králíky Červená Voda, o.s. vyhlášení 40. ročníku NS za rok 2008 krajská olympiáda mládeže, kterou pořádá v tomto období OSS Eurocap Letohrad 100 let fotbalu v České Třebové Jednání v Kunvaldu 40. ročník ankety O nejúspěšnější sportovce, kolektivy Jak jsme Vás již informovali, uskuteční se i za rok 2008 vyhlášení nejúspěšnějších sportovců.. Je to nyní kulaté výročí 40. ročník této ankety.návrhy můžete zasílat již nyní na adresu OSS Ústí nad Orlicí a nejdéle do 22. prosince Písemný návrh musí obsahovat : jméno a příjmení, rodná data, adresu, druh sportovního odvětví,stručné zdůvodnění úspěchů či vykonané práce. U kolektivů název, druh sportu, trenéry, vedoucí, nejlepší hráče a úspěchy, kterých dosáhly. VV OSS bylo rozhodnuto, že odborná komise bude hodnotit tyto kategorie : mládež do 15 let, mládež do 19 let, dospělé, veterány, kolektivy mládeže, kolektivy dospělých, trenéry, cvičitele / i SPV a KČT / a rozhodčí, dále vesnické sportovce a popř. i mimořádné výkony / pokud o nějakých víte, můžete navrhnout /. Upozorňujeme, že je nutné podávat pouze písemné návrhy a zasílat na naši adresu, která je na přední straně tohoto Zpravodaje!!! Také je možné podávat návrhy elektronickou poštou na adresu OSS Ústí nad Orlicí : oss.uno@worldonline.cz, která je uvedena též na první straně u adresy. Hodnocení došlých návrhů bude na začátku ledna Slavnostní vyhlášení se uskuteční 9. února 2009 od 17 hodin v Kulturním domě v Ústí nad Orlicí. Již nyní zveme všechny TJ,SK, městské i obecní úřady, školy i širokou veřejnost na návštěvu této významné sportovní a společenské akce celého regionu. Budeme opět usilovat o účast nejlepších sportovců a o tradičně vhodný doprovodný program. Sháníme sponzory na celou akci. Snažíme se, aby doprovodný program byl na vysoké úrovni odpovídající této významné společenské a sportovní události.

3 3 Vzhledem k tomu, že je to významný ročník této ankety, bude tomu odpovídat i doprovodný program. Na zahájení by měla vystoupit taneční skupina, dale tři skupiny mistrů světa ve stepu z Prahy. Program obohatí i světelné efekty a další zajímavá překvapení. 3. Ekonomické informace Dotace na činnost 2008 ze státního rozpočtu TJ/SK, kterých se tato dotace týká (obdržely smlouvu) musí OSS nejdříve předložit kopie účetních dokladů vztahující se k činnosti TJ a teprve potom obdrží dotaci. Vyúčtování proveďte nejpozději do V případě, že tak neučiníte VV OSS bude nucen nečerpané dotace přerozdělit. Pokud by se dotace ze státního rozpočtu nevyčerpala, tak v prosinci 2008 ji musíme vrátit do Prahy. Dotace na činnost 2008 ze Sazky TJ/SK byly rozeslány první zálohy, další budou následovat po obdržení finančních prostředků z ČSTV. Dotace na údržbu 2008 Upozorňujeme na termín vyúčtování, nejdéle do 14.listopadu 2008!! Nečerpané dotace po tomto termínu budou VV OSS přerozděleny podle požadavků na navýšení dotace od dalších TJ,SK. Pokud již nyní víte, že dotaci na údržbu nedočerpáte do plné výše nebo nebudete čerpat vůbec, případně budete dotaci čerpat až po datu vyúčtování, sdělte tuto okolnost písemně na OSS nejpozději do uvedeného data. Při vyúčtování dodržujte způsob vyúčtování. Upozorňujeme, že tato dotace nesmí být použita na investici, modernizaci a rekonstrukci. Znovu připomínáme přesné vymezení jednotlivých prací tak, aby nevznikla pochybnost, zda jde o údržbu či investici. Aby doklady byly průkazné, je třeba, aby doklad obsahoval popis dodávky či služby. Není možné uznat např. tyto texty: Na základě Vaší ústní objednávky účtujeme částku.. Na základě dohody fakturujeme. Naopak je nutné, aby text (smlouva nebo přílohy) obsahoval zásadní skutečnosti zejména: - popis služby (aby bylo vyloučeno, že jde o investici, např. za práce na údržbě plotu - soupis prací (nejlépe rozpis stavebního rozpočtu) - uvést podle čeho byla stanovena cena (např. podle ocenění stavebních prací, spec.stavební ceníky) Dotace Sportuj s námi 2008 Termín vyúčtování této dotace je rovněž 14.listopadu 2008!! Požadované doklady zašlete do uvedeného termínu na OSS.

4 4 Dotace na Údržbu, Sportuj a Činnost (ze státního rozpočtu) jsou zúčtovatelné. Musíme na ČSTV zaslat výkazy o způsobu jejich čerpání. Dodržet Dohodu o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu. Tzn., že tyto dotace nesmí být použity na investice, náklady na reprezentaci (účet 513), 30% spoluúčast na nákladech a dotace musí být užita v roce Statistika členské základny za rok 2008 I když jsme ještě neobdrželi informace o statistice členské základny a pasportu za rok 2008 je velice pravděpodobné, že i za rok 2008 se bude zpracovávat statistika členské základny i passportu. V poslední letech je snaha, co nejvíce využívat počítačů, t.zn. zpracovávat údaje elektronickou cestou. Koordinací jsou opět pověřena všechna regionální sdružení v celé ČR. Proto Vás již nyní žádáme, abyste si připravili všechny potřebné údaje pro zpracování této statistiky v každé TJ a SK. Termín odeslání výsledků statistického šetření z TJ,SK na OSS bude určitě nejpozději na začátku roku V Informačním systému ČSTV je možné, aby si TJ,SK vedly členskou agendu elektronickou formou. Proto vyzýváme další TJ,SK, aby se podle svých možností vybavily tímto programem. Program zpracovává a vede členskou základnu, může i vést pasportizační údaje o majetku TJ,SK. Program lze získat po dohodě na OSS nebo stahnout na webových stránkách ČSTV. Ty TJ,SK, které již mají zpracování elektronicky mohou tento výsledek statistiky zaslat na mailovou adresu OSS, která je oss.uno@worldonline.cz. Proto žádáme všechny TJ,SK, které mají tento program, aby nám tuto skutečnost nahlásily na Orlické sportovní sdružení tajemníkovi Miroslavu Knapovi,pro následné zaslání informací o zpracování statistiky členské základny elektronickou formou. Upozorňujeme TJ,SK, které zpracovávají statistiku a pasport v elektronické formě, že se musí ohlásit na OSS u tajemníka M. Knapa a domluvit na instalaci tohoto program. Jak již bylo napsáno, určitě veškeré potřebné údaje jsou také na webových stránkách ČSTV. Předpokládáme, že veškeré podklady pro statistiku budou zaslány do TJ,SK nejdéle do konce listopadu Termín odeslání statistických údajů z TJ,SK bude shodně s pasportem do 5. ledna 2009!!!!!!!! Po tomto termínu nebudou přijímány žádná další oznámení a TJ,SK, které nezašlou tyto údaje nedostanou dotaci na členskou základnu. 5. Aktualizace údajů pasportu tělovýchovných zařízení k Vlastní aktualizace dat se provede pouze v těch případech, kdy u těchto tělovýchovných zařízení došlo od poslední aktualizace ke změnám v právních vztazích, k zásadním změnám pasportem sledovaných technických parametrů, nebo k novému nabytí takových zařízení!!!!! Povinnost aktualizovat údaje pasportu se stanovuje vždy, i tehdy, kdy bylo tělovýchovné zařízení vybudováno nebo zhodnoceno realizací investiční akce s účastí dotace ze státního rozpočtu z programů Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy a Ministerstva financí ČR, s účastí dotací z územních rozpočtů nebo finančních zdrojů mimo státní a územní rozpočty.

5 5 Aktualizovat data pasportu je nutné v nejblíže stanoveném termínu po předání vybudovaného díla do užívání s tím, že do aktualizace budou případně zahrnuty i investiční akce realizované v roce U tělovýchovných zařízení, u nichž nedošlo v průběhu roku 2008 k výše uvedeným změnám, zůstanou data beze změny. Termín odeslání změn v pasportu z TJ,SK bude shodně se statistikou do 5. ledna 2009!!!!!!!! 6. Různé Žádáme TJ,SK, které mají změněná telefonní čísla popř. nové kontaktní adresy, nový účet nebo jeho změna, popřípadě změny ve vedení TJ,SK, aby nám tyto skutečnosti také nahlásily. Je to velice důležité pro komunikaci s Vámi. Opětovně připomínáme, že po aktualizaci kontaktních adres TJ,SK ve statistice členské základny 2008 by Tělovýchovný pracovník měl chodit na Vaše správné kontaktní adresy, to je na adresy, na které dostáváte veškeré tiskoviny. Ale je nutné a potřebné změny ihned hlásit na OSS Ústí nad Orlicí a pokud by Tělovýchovný pracovník nechodil na Vaši kontaktní adresu, ihned nám tuto skutečnost oznamte! Znovu připomínáme TJ,SK na možnost ocenit za dlouholetou činnost Vaše členy. Jedná se o zasloužilé členy,kteří se věnují tělovýchově a sportu delší dobu a oslaví významná životní jubilea, abyste nezapomněli na možnost jejich ocenění podle směrnic ČSTV Žádost je nutné předložit alespoň 3 měsíce dopředu!!! Případné informace u tajemníka Orlického sportovního sdružení Miroslava Knapa Upozorňujeme TJ,SK na opětovné vyhlášení grantů Pardubického kraje na příští rok. Budou vyhlášeny asi v průběhu měsíce října. Proto sledujte internetové stránky Pardubického kraje, abyste včas mohli zareagovat a případně požádat o grant pro Vaší TJ,SK. Internetová adresa je v odkaze grantové programy. Nezapomeňte na zprávy v TP : 6/2008 Právní poradna, přípravy na Olympiádu, nakladatelství Olympia nabízí Věnujte také pozornost webovým stránkám jak OSS / došlo ke změně adresy-viz první strana / tak i stránkám ČSTV / /, kde jsou v odkazu Zdroje informací pro Vás-různé novinky jako legislativní poradna, různý softwar ke stažení, atd. V Ústí nad Orlicí 30. září 2008 Výkonný výbor Orlického sportovního sdružení okresu Ústí nad Orlicí

6 6 Pokyn předsedy ČSTV ze dne ke statistickému šetření stavu členské základny v ČSTV za rok 2008 Čl. I. Tento pokyn předsedy ČSTV je vydáván na základě zmocnění VV ČSTV ze dne 10. září usnesení č. 08/23/268 (podle čl. 1 odst. 4 a čl. 2 Směrnice ČSTV č. 2/1999 Sb. ČSTV o statistickém zjišťování a šetření v ČSTV a v jeho členských TJ/SK a svazech). Slouží k zajištění sběru nezbytných údajů o členské základně v TJ a SK, v regionálních organizacích a sportovních svazech sdružených v ČSTV k 31. prosinci 2008 *. Čl. II. 1. Základem pro zpracování statistiky členské základny v ČSTV za rok 2008 jsou jmenné seznamy členů TJ a SK sdružených v regionálních sdruženích ČSTV v rozsahu údajů dle Směrnice ČSTV č.2/1997 Sbírky ČSTV o evidenci členské základny v ČSTV. Do statistiky lze zahrnout pouze členy TJ a SK, které mají vlastní stanovy, identifikační číslo (IČ) a registrační číslo přidělené příslušným regionálním sdružením. Ve jmenných seznamech se uvádí: rodné číslo, kód odvětví sportu dle příslušného číselníku a činnostní charakteristika (dále viz přílohy). * Pokyn je v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění. Občanská sdružení jsou povinna zajistit souhlas člena spolku ke zpracování osobních údajů v rámci činnosti TJ/SK. Souhlas je prakticky udělen okamžikem, kdy fyzická osoba dobrovolně poskytla občanskému sdružení osobní údaje, např. formou uvedenou na přihlášce. Doporučuje se, aby z důvodu jednoznačné průkaznosti byl souhlas uveden na přihlášce do TJ/SK. Pro úplnost se připomíná informační povinnost TJ/SK podle 11 zákona o ochraně osobních údajů vůči členům spolku o tom, že jsou shromažďovány jejich osobní údaje pro účely činnosti spolku. Tato informace nemusí být podána jednotlivcům písemně, stačí když bude sdělena při jednání členské schůzi v rámci zprávy o činnosti spolku a stvrzena podpisem na prezenční listině. Rovněž lze řešit uvedením této informace na přihlášce do TJ/SK. 2. V případě, že člen TJ/SK odmítne udělit souhlas s využitím svého rodného čísla, nebude vykazován ve statistikách v rámci šetření stavu členské základny v ČSTV. Takové členy je možno evidovat v rámci TJ/SK pro její využití. Čl. III. Každá TJ/SK sdružená v regionální organizaci ČSTV provede na základě pokynů příslušného regionálního sdružení zpřesnění evidence svých členů, zahrnující její aktuální stav ve všech oddílech a odborech k a předá je v elektronické či tiskové podobě regionálnímu sdružení ČSTV nejpozději do termínu stanoveného příslušným regionálním sdružením. Regionální organizace musí mít k dispozici aktuální doklad o stavu členské základny svých jednotlivých TJ/SK i v případě, že v dané TJ/SK nedošlo k pohybu počtu členů od předcházejícího sběru dat. a) Při použití elektronické databáze se údaje opravují a doplňují dle uživatelské příručky pro úroveň TJ/SK, která je součástí aktualizovaného softwaru IS ČSTV a je k dispozici na všech regionálních (okresních) sdruženích. b) Pro nové tiskové přehledy členů se používají formuláře Členské záznamy TJ/SK

7 7 Pokyn předsedy ČSTV ze dne k aktualizaci údajů pasportu tělovýchovných zařízení k Čl. I. Tento pokyn předsedy ČSTV je vydáván na základě zmocnění VV ČSTV ze dne 10.září usnesení č. 08/23/268 (v návaznosti na Pokyn předsedy ČSTV č.1/2003 ze dne k šetření o stavu majetku ČSTV a subjektů sdružených, ke dni ). Slouží k udržení aktuální databáze údajů o tělovýchovných zařízeních ve vlastnictví nebo v užívání TJ a SK, v regionálních organizacích a sportovních svazech sdružených v ČSTV, která byla pořízena na základě šetření o stavu majetku, uskutečněného v roce 2003 a je každoročně pravidelně aktualizována. Čl. II. Základním souborem dat pasportu tělovýchovných zařízení jsou údaje v informačním systému ČSTV, získané aktualizací k Jsou to údaje o objektech a zařízeních, sloužících ke sportovní a tělovýchovné činnosti ČSTV a subjektů sdružených v ČSTV, které jsou v jejich vlastnictví, v nájmu, v zákonné výpůjčce nebo v jiném existujícím právním vztahu, umožňujícím užívání tělovýchovných zařízení a majícím dopad na ekonomiku sdružených subjektů. Vlastní aktualizace dat se provede pouze v těch případech, kdy u těchto tělovýchovných zařízení došlo od poslední aktualizace ke změnám v právních vztazích, k zásadním změnám pasportem sledovaných technických parametrů, nebo k novému nabytí takových zařízení. Povinnost aktualizovat údaje pasportu se stanovuje vždy, i tehdy, kdy bylo tělovýchovné zařízení vybudováno nebo zhodnoceno realizací investiční akce s účastí dotace ze státního rozpočtu z programů Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy a Ministerstva financí ČR, s účastí dotací z územních rozpočtů nebo finančních zdrojů mimo státní a územní rozpočty. Aktualizovat data pasportu je nutné v nejblíže stanoveném termínu po předání vybudovaného díla do užívání. Do číselníku druhů zařízení jsou zařazeny pojmy lezecké stěny, bowling, dráhy a stadiony pro kolečkové bruslení, a hřiště a stadiony pro národní házenou. Pokud se tato sportoviště ve vašem regionu vyskytují, je nutné prověřit jejich zařazení a správně je zařadit. Čl. III. Pokyny ke správnému vyplňování a uvádění údajů v kartě pasportu jsou uvedeny v přílohách. Při použití elektronického zpracování se údaje opravují a doplňují dle uživatelské příručky pro úroveň TJ/SK, která je součástí softwaru IS ČSTV a je k dispozici na každém počítači, kde je software nainstalován (soubor N_CSTV_TJ.doc v adresáři c:\sport_tj), případně je dostupná na internetové stránce ČSTV ( - software ke stažení IS ČSTV pro TJ/SK úplná instalace). Pro zpracování v tiskové podobě použijí TJ/SK, případně svazy, formulář Karta pasportu a všechny návazné číselníky a vysvětlivky tvořící nedílnou součást tohoto pokynu (viz příloha č.1 až příloha č.5). TJ/SK - způsob sběru aktualizovaných údajů o tělovýchovných zařízeních a termín jejich předání určuje svým TJ/SK příslušné regionální sdružení ČSTV. Doporučuje se stanovit stejné termíny i způsob předání (elektronicky prostřednictvím software IS ČSTV nebo v písemné podobě), jako pro statistické údaje o členské základně, neboť i na celostátní úrovni budou termíny totožné.

8 8 Nejvíce navštívená bývá akce v Praze a to hned z několika důvodů. Všechny naše oddíly vysílají své členy i když do nedávna toto vánoční plavání nebylo ani bodováno. Bývá to vždy i milé setkání přátel, kteří se ve vánoční pohodě spolu rádi setkávají. Dalším faktorem bývá i přítomnost všech televizí a dalších sdělovacích prostředků, zejména s fotografy. Tato skutečnost přivádí do Prahy i plavce, které ani jinde nevidíte a pouze se na tuto akci připraví, aby se zviditelnili a objevili v tisku, resp. v šotech televizí. Dříve televize přenášela přímé přenosy. Tito jednorázoví plavci se hrnou před kamery, hovoří s reportéry a vykládají své pseudoteorie o otužování a tím velmi poškozují tento tak náročný sport. Jejich nejoblíbenější frází bývá : Vltava je příliš teplá a podobně. Vzpomínání dlouholetého předsedy otužileckého oddílu Spartaku Choceň Jardy Doležala, proložené úsměvnými historkami, se konečně dočkalo knižní podoby. Jakoby chtělo otevřít novou otužileckou sezonu, jejíž startovní výstřel se ozve první říjnovou neděli na Punkvě. Tak studené vodě a příběhům lidí od ní zdar, zdar, zdar. Knihu lze zakoupiti za cenu 65,- Kč od 24. září 2008: Prodejna nakladatelství Oftis Ústí nad Orlicí Hračkářství Anina Choceň Zámecké knihkupectví Choceň Další distribuce po předchozím objednání na : jirikrcek@seznam.cz bude probíhati na vybraných otužileckých akcích.

9 9 Poděkování p. Kábrtovi Oftis Ústí nad tato kniha nevyšla. Orlicí bez jehož ochoty a vstřícnosti by

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor -------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor -------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH : 1. Z jednání výkonného výboru

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru Orlického sportovního sdružení 2. 40. ročník ankety O nejúspěšnější sportovce, kolektivy.za rok 2008

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru Orlického sportovního sdružení 2. Okénko předsedy 3. 41. ročník ankety O nejúspěšnější sportovce,

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor OBSAH: 1. Poděkování OSS městům a obcím 2. 42. ročník ankety O nejúspěšnější sportovce, kolektivy. za rok 2010 3. Ekonomické informace

Více

Z P R A V O D A J 1/2013 LEDEN 2013

Z P R A V O D A J 1/2013 LEDEN 2013 Český svaz tělesné výchovy - okresní sdružení Šumperk Tyršova ul.č.12, 787 01 Šumperk, tel.fax. 583 212 246, e-mail simicek.cstv @rps.cz mobil Šimíček 603 847 892, Vintrová 739 011 848 Z P R A V O D A

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor -------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH : 1. Z jednání výkonného výboru

Více

AKTUÁLNÍ INFORMACE Č. 3/2014

AKTUÁLNÍ INFORMACE Č. 3/2014 Regionální sdružení České unie sportu v Opavě Vodárenská 2736/18, 747 05 Opava Registrace u MV ČR: VS/1-22270/93-R ze dne 08.11.1993 IČ: 00436062 www.cusopava.cz e-mail: cus@cusopava.cz tel.: +420 553

Více

Rozesláno dne Směrnice ČUS 1/ Směrnice ČUS ze dne

Rozesláno dne Směrnice ČUS 1/ Směrnice ČUS ze dne Rozesláno dne Směrnice ČUS 1/2013 14.5.2013 1. Směrnice ČUS ze dne 14.5.2013 o pravidlech pro udělování vyznamenání a ocenění a o zásadách pro převzetí záštity a udělení ceny úplné znění část první Zásady

Více

Český svaz plaveckých sportů směrnice č. 4/2011 schválena dne: 29.5. 2011 REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 1 REGISTRACE ČLENŮ ČSPS

Český svaz plaveckých sportů směrnice č. 4/2011 schválena dne: 29.5. 2011 REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 1 REGISTRACE ČLENŮ ČSPS REGISTRAČNÍ ŘÁD Českého svazu plaveckých sportů Článek 1 REGISTRACE ČLENŮ ČSPS 1.1 Sportovec, který se chce aktivně zapojit do činnosti v plaveckých sportech, musí být registrován v ČSPS. 1.2 Každý rozhodčí,

Více

Zpravodaj ČSTV. Mimořádné vydání. Zásadní změny ve způsobu podávání žádostí o státní podporu v roce 2012

Zpravodaj ČSTV. Mimořádné vydání. Zásadní změny ve způsobu podávání žádostí o státní podporu v roce 2012 Zpravodaj ČSTV Vydání k zásadním změnám v žádostech o státní podporu z MŠMT Mimořádné vydání Zásadní změny ve způsobu podávání žádostí o státní podporu v roce 2012 Mimořádné vydání ZPRAVODAJE ČSTV Úvod

Více

Smlouva č. 502015_4_048_A _088 o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2015

Smlouva č. 502015_4_048_A _088 o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2015 Smlouva č. 502015_4_048_A _088 o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2015 Název : Šachový svaz České republiky Adresa : Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 IČ : 48548464

Více

Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty

Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty A) V oblasti neinvestičních dotací. Program IV. Údržba a provoz sportovních zařízení. - zpracování metodiky předkládání

Více

Pravidla pro poskytování finančních dotací a příspěvků na sportovní činnost z rozpočtu Města Jindřichův Hradec

Pravidla pro poskytování finančních dotací a příspěvků na sportovní činnost z rozpočtu Města Jindřichův Hradec Pravidla pro poskytování finančních dotací a příspěvků na sportovní činnost z rozpočtu Města Jindřichův Hradec Poskytování finančních dotací a příspěvků se řídí obecně závaznými předpisy. Jedná se o Zákon

Více

Smlouva č _4_063_A _162 o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2016

Smlouva č _4_063_A _162 o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2016 Smlouva č. 502016_4_063_A _162 o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2016 Název : Šachový svaz České republiky, z.s. Adresa : Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6

Více

Rejstřík sportovních organizací, sportovců, trenérů a sportovních zařízení

Rejstřík sportovních organizací, sportovců, trenérů a sportovních zařízení Rejstřík sportovních organizací, sportovců, trenérů a sportovních zařízení Úvodní seminář, 21.3.2018, MŠMT 1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Malá Strana, 118 12 Praha 1

Více

Obsah: 1. Bilance státních zdrojů (dotace MŠMT a MF ČR) za rok 2010

Obsah: 1. Bilance státních zdrojů (dotace MŠMT a MF ČR) za rok 2010 Obsah: 1. Bilance státních zdrojů (dotace MŠMT a MF ČR) za rok 2010 2. Bilance státních zdrojů pro rok 2011 a návrh na jejich rozdělení v roce 2011 3. Bilance vlastních zdrojů ČSTV za rok 2010 4. Bilance

Více

REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD

REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, tel./ fax 242 429 260, e-mail: cgf@cstv.cz REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD Praha, listopad 2010 Roman Slavík předseda ČGF OBSAH

Více

TJ BOHEMIANS PRAHA IZRAELSKÁ 6, 100 00 PRAHA 10, Tel: sekretariát 274 777 115, ekonom 274 774 624, Fax: 274 772 675 E-mail: bohemianstj@bohemianstj.

TJ BOHEMIANS PRAHA IZRAELSKÁ 6, 100 00 PRAHA 10, Tel: sekretariát 274 777 115, ekonom 274 774 624, Fax: 274 772 675 E-mail: bohemianstj@bohemianstj. TJ BOHEMIANS PRAHA IZRAELSKÁ 6, 100 00 PRAHA 10, Tel: sekretariát 274 777 115, ekonom 274 774 624, Fax: 274 772 675 E-mail: bohemianstj@bohemianstj.cz Oddílům a odborům TJ BOHEMIANS PRAHA do rukou předsedy

Více

Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012

Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012 Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012 ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků Členství a struktura dělení ČP Na 13. řádné valné hromadě FAČR byly přijaty nové stanovy,

Více

Směrnice o členství v Českém horolezeckém svazu

Směrnice o členství v Českém horolezeckém svazu Směrnice o členství v Českém horolezeckém svazu 1) Podmínkou vzniku řádného členství A je: I. Řádné členství fyzických osob (člen A) a) doručení řádně vyplněné přihlášky sekretariátu ČHS, b) uhrazení členského

Více

Metodický pokyn. k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji

Metodický pokyn. k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji Metodický pokyn k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji Určuje pravidla poskytování finančních prostředků na soutěže a přehlídky (dále jen soutěže) organizované v Královéhradeckém

Více

Dodatek k PODMÍNKÁM VYHLÁŠENÝCH DOTAČNÍCH PROGRAMŮ PRO ROK 2014

Dodatek k PODMÍNKÁM VYHLÁŠENÝCH DOTAČNÍCH PROGRAMŮ PRO ROK 2014 Dodatek k PODMÍNKÁM VYHLÁŠENÝCH DOTAČNÍCH PROGRAMŮ PRO ROK 2014 schváleným na 65. schůzi Rady města Krnova dne 15. 10. 2013 usnesením č. 2381/65. Tento dodatek se vztahuje pouze na dotační programy v oblasti

Více

Věc: Rozdělení státního rozpočtu 2012 v oblasti sportu výdajový okruh: Všeobecná sportovní činnost

Věc: Rozdělení státního rozpočtu 2012 v oblasti sportu výdajový okruh: Všeobecná sportovní činnost Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy čj. MŠMT-7734/2012-50 Věc: Rozdělení státního rozpočtu 2012 v oblasti sportu výdajový okruh: Všeobecná sportovní činnost Materiál byl předložen na základě plánu

Více

pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR.

pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR. Tělovýchovná jednota, Sportovní klub - praktické fungování ; pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR. Hospodaření TJ/SK rozdělení činnosti na hlavní a vedlejší

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Městský obvod Pardubice IV

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Městský obvod Pardubice IV STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Městský obvod Pardubice IV SMĚRNICE Č. 3/2015 ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE IV Poskytování dotací z Programu podpory sportu, volného času

Více

Školní sportovní kluby zařazené do projektu Centra sportu

Školní sportovní kluby zařazené do projektu Centra sportu Školní sportovní kluby zařazené do projektu Centra sportu Asociace školních sportovních klubů České republiky Identifikační číslo: IČ: 45773688 Sídlo spolku: José Martího 269/31, Veleslavín, 162 00 Praha

Více

METODICKÁ INFORMACE. k vyhlášeným programům Státní podpory sportu pro rok 2012

METODICKÁ INFORMACE. k vyhlášeným programům Státní podpory sportu pro rok 2012 METODICKÁ INFORMACE k vyhlášeným programům Státní podpory sportu pro rok 2012 V souvislosti s vyhlášením programů Státní podpory sportu pro rok 2012 určených pro nestátní neziskové organizace dochází k

Více

pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR.

pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR. Tělovýchovná jednota, Sportovní klub - praktické fungování ; pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR. Hospodaření TJ/SK rozdělení činnosti na hlavní a vedlejší

Více

Z Á S A D Y. Programu IV. Údržba a provoz sportovních zařízení

Z Á S A D Y. Programu IV. Údržba a provoz sportovních zařízení Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Č.j.: MSMT-27423/2014_P-IV Z Á S A D Y Programu IV Údržba a provoz sportovních zařízení 2015 až 2018 Zásady Programu IV Údržba a provoz sportovních zařízení

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH: 1. Z jednání výkonného

Více

Čl. I. Úvodní ustanovení

Čl. I. Úvodní ustanovení KARLOVARSKÝ KRAJ RADA KRAJE PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ PŘÍSPĚVKŮ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE - ODBOR ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY

Více

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne vyhlašuje Dotační program

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne vyhlašuje Dotační program Město Krupka na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne 3.12.2018 vyhlašuje Dotační program Program se řídí,, Zásadami pro poskytování neinvestiční dotace z rozpočtu města Krupka schválenými

Více

Zásady členství v Českém svazu házené

Zásady členství v Českém svazu házené Zásady členství v Českém svazu házené červenec 2016 1 Článek 1 Úvodní ustanovení a definice 1.1 Zásady členství v Českém svazu házené (dále jen ČSH ) jsou prováděcím předpisem upravujícím zásady členství

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ právnickým a fyzickým osobám na podporu sportu

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ právnickým a fyzickým osobám na podporu sportu PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ právnickým a fyzickým osobám na podporu sportu Rada města Rokytnice v Orlických horách dne 23. března 2015 schválila usnesením č. 10/20015/III pro rok 2015 program pro poskytování

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ GRANTOVÉHO PROGRAMU ZDRAVÉHO MĚSTYSE NA ROK 2018

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ GRANTOVÉHO PROGRAMU ZDRAVÉHO MĚSTYSE NA ROK 2018 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ GRANTOVÉHO PROGRAMU ZDRAVÉHO MĚSTYSE NA ROK 2018 Zdravý městys Okříšky podporuje volnočasové aktivity v oblasti kultury, sportu, životního prostředí a dalšího vzdělávání jako jeden z pilířů

Více

PRAVIDLA PRO GRANTOVÝ PROGRAM MĚSTA SUŠICE V OBLASTI KULTURY, SPORTU, VOLNÉHO ČASU A VZDĚLÁVÁNÍ

PRAVIDLA PRO GRANTOVÝ PROGRAM MĚSTA SUŠICE V OBLASTI KULTURY, SPORTU, VOLNÉHO ČASU A VZDĚLÁVÁNÍ PRAVIDLA PRO GRANTOVÝ PROGRAM MĚSTA SUŠICE V OBLASTI KULTURY, SPORTU, VOLNÉHO ČASU A VZDĚLÁVÁNÍ (dále jen Pravidla) Město Sušice vydává na základě rozhodnutí Zastupitelstva města Sušice ze dne 17. února

Více

SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S FINANČNÍMI PROSTŘEDKY. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O.

SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S FINANČNÍMI PROSTŘEDKY. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O. BOX 40 tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@cstv.cz tel. 233 017 434 http://gymnastika.cstv.cz SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S

Více

Město Luby. Čl. I. Úvodní ustanovení

Město Luby. Čl. I. Úvodní ustanovení Město Luby nám.5. května 164 tel.: 354 420 410 351 37 Luby tel./fax.: 354 420 419 IČO 00254053 e-mail: starosta@mestoluby.cz PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH

Více

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky Čl. 1 Úvodní ustanovení Hlavním cílem evidence členské základny Svazu lyžařů České republiky, o.s. (dále jen SLČR) je získání trvalého

Více

Směrnice pro vytvoření členské evidence fyzických osob ve FAČR

Směrnice pro vytvoření členské evidence fyzických osob ve FAČR Směrnice pro vytvoření členské evidence fyzických osob ve FAČR Podle čl. 32 odst. 2 stanov FAČR končí dnem 30.6. 2012 členství fyzických osob nabyté podle předchozích stanov ČMFS příslušností ke členským

Více

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu Města Kadaně

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu Města Kadaně Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu Města Kadaně čl. I Úvod 1. Tyto zásady stanovují jednotný postup při poskytování finančních prostředků z rozpočtu Města Kadaně za účelem podpory rozvoje činností

Více

Zápis z jednání VV TJ

Zápis z jednání VV TJ Zápis z jednání VV TJ Den: čtvrtek 12.1. 2017 Místo: klubovna SH Čas: 18.00 hod. Přítomni: P. Janík, L. Vokáčová, M. Rollo, J. Kokeš, P. Sobíšek, B. Filoun za KRK: Omluveni: M. Chuchlová, Charouzek, J.

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS

Více

Dotace na údržbu a provoz tělovýchovného zařízení na rok 2007

Dotace na údržbu a provoz tělovýchovného zařízení na rok 2007 Regionální sdružení Českého svazu tělesné výchovy Břeclav, Veslařská 1, 690 84 Břeclav,, IČ 49963287 e-mail: rscstv.breclav@iol.cz,, www.cstv.cz/breclav/ ZPRAVODAJ pro tělovýchovné jednoty a sportovní

Více

Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby

Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby Žádosti posuzuje Komise pro sport, mládež a kulturu Dotační programy

Více

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na účast na mistrovství Evropy a světa ve sportovních disciplínách. ze dne č.

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na účast na mistrovství Evropy a světa ve sportovních disciplínách. ze dne č. Rada Kraje Vysočina Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na účast na mistrovství Evropy a světa ve sportovních disciplínách ze dne 17. 12. 2014 č. 12/14 Čl. 1 Úvodní ustanovení (1) Pravidla

Více

Město Rokytnice nad Jizerou

Město Rokytnice nad Jizerou Město Rokytnice nad Jizerou ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ (GRANTŮ) Z ROZPOČTU MĚSTA ROKYTNICE NAD JIZEROU na kulturní a sportovní akce, volnočasové aktivity, vzdělávání, činnost zájmových

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor -------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru

Více

Zásady a pravidla pro poskytování podpor z rozpočtu Města Horšovský Týn

Zásady a pravidla pro poskytování podpor z rozpočtu Města Horšovský Týn Zásady a pravidla pro poskytování podpor z rozpočtu Města Horšovský Týn Část I Zásady poskytování podpor z rozpočtu Města Horšovský Týn Článek 1. Úvod 1. Účelem poskytování podpor je všestranně rozvíjet

Více

Dotační program vyhlášený městem Rosice

Dotační program vyhlášený městem Rosice Dotační program vyhlášený městem Rosice Podpora činnosti spolků, sportovních oddílů a jednotlivců v Rosicích pro rok 2017 1 Právní předpisy a dokumenty Podpora poskytovaná městem Rosice na činnosti spolků,

Více

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH: 1. Z jednání výkonného

Více

Obecné zásady pro poskytování dotací z rozpočtu Obce Břasy

Obecné zásady pro poskytování dotací z rozpočtu Obce Břasy Směrnice č. 9/2015 Obecné zásady pro poskytování dotací z rozpočtu Obce Břasy Článek 1 Úvod 1. Tato směrnice upřesňuje poskytování dotací dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Vnitřní předpis 3/2013 Centra sportu Asociace školních sportovních klubů ČR

Vnitřní předpis 3/2013 Centra sportu Asociace školních sportovních klubů ČR Vnitřní předpis 3/2013 Centra sportu Asociace školních sportovních klubů ČR Schváleno VV AŠSK ČR 26. 6. 2013 (jednotlivé články předpisu podléhají Stanovám AŠSK ČR, schválených XV. sněmem 12. 4. 2013 a

Více

Směrnice č. 2/2013 Pravidla pro zajištění přístupu k informacím

Směrnice č. 2/2013 Pravidla pro zajištění přístupu k informacím Směrnice č. 2/2013 Pravidla pro zajištění přístupu k informacím Rada města Šluknov se na své 87. schůzi dne 30.09.2013 usnesením č. XX/87R/2013 usnesla vydat v souladu s 103 odst. 4 písm. e) zákona č.

Více

REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 401. Základní ustanovení

REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 401. Základní ustanovení REGISTRAČNÍ ŘÁD Článek 401. Základní ustanovení 401.01 Členy ČAST jsou oddíly stolního tenisu, jejichž příslušníci jsou registrováni podle tohoto řádu. Příslušníci se dělí na: a) závodníky a závodnice

Více

Ž Á D O S T p r o r o k

Ž Á D O S T p r o r o k Formulář pro Státní dotaci Ž Á D O S T p r o r o k 2 0 1 3 N e i n v e s t i č n í státní dotace VZOR vyplnění uplatňovaná prostřednictvím České jezdecké federace (ČJF) 1. Základní údaj - Oficiální žádost

Více

Postup při administraci žádostí: Obsah žádosti: Kritéria posouzení: Povinnosti příjemce finančního příspěvku:

Postup při administraci žádostí: Obsah žádosti: Kritéria posouzení: Povinnosti příjemce finančního příspěvku: MĚSTO DESNÁ Rada města 468 61 Desná v Jizerských horách, Krkonošská 318, Tel. 483 337 941, Fax. 483 337 953, Mobil:737248436 e-mail : epodatelna@mesto-desna.cz Pravidla pro poskytování finančních příspěvků

Více

Z á s a d y PROGRAMU IV. Údržba a provoz sportovních zařízení. (plné znění)

Z á s a d y PROGRAMU IV. Údržba a provoz sportovních zařízení. (plné znění) Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Čj. MŠMT-23407/2012-50_P-4 Z á s a d y PROGRAMU IV Údržba a provoz sportovních zařízení (plné znění) Zásady Programu IV Údržba a provoz sportovních zařízení

Více

Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici

Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici Přítomni: p. Rackovský Peter, p. Jiří Beránek, p. Miloslav Vach, p. Michal Daněk, p. Michal Němec ( 100 %

Více

Organizační řád Olympiády v českém jazyce

Organizační řád Olympiády v českém jazyce Organizační řád Olympiády v českém jazyce Č.j.: MŠMT 32 343/2014-1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování soutěží

Více

Pravidla poskytování a čerpání finančních prostředků na výkon regionálních funkcí knihoven v Plzeňském kraji

Pravidla poskytování a čerpání finančních prostředků na výkon regionálních funkcí knihoven v Plzeňském kraji Pravidla poskytování a čerpání finančních prostředků na výkon regionálních funkcí knihoven v Plzeňském kraji Schváleno usnesením Rady Plzeňského kraje č. 844/13 ze dne 17.06.2013 1 Pravidla poskytování

Více

METODICKÝ POKYN FINANCOVÁNÍ PROGRAMU

METODICKÝ POKYN FINANCOVÁNÍ PROGRAMU METODICKÝ POKYN PRO PŘÍJEMCE DOTACÍ Č.J.: 20398/2015-54 FINANCOVÁNÍ PROGRAMU PROGRAM: NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU V ROCE 2015 PODPROGRAM: CESTOVÁNÍ DOSTUPNÉ VŠEM 117D71300 VERZE: ČERVEN 2015

Více

Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod.

Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod. Program: Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod. 1. Žádosti na údržbu prostřednictvím FAČR pro rok 2014 2. Vyúčtování programu IV. MŠMT údržba rok 2013 1. Žádosti na údržbu

Více

Ž Á D O S T p r o r o k 2 0 1 5

Ž Á D O S T p r o r o k 2 0 1 5 Formulář pro žádost o Státní neinvestiční dotaci Tento formulář je určen pouze pro podání žádosti o neinvestiční dotaci z programu III prostřednictvím České unie sportu. Není určen pro podávání žádosti

Více

KONCEPCE PODPORY SPORTU VE MĚSTĚ VARNSDORF

KONCEPCE PODPORY SPORTU VE MĚSTĚ VARNSDORF KONCEPCE PODPORY SPORTU VE MĚSTĚ VARNSDORF na období let 2010 2012 Dokument upravující poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Varnsdorf v oblasti sportu Schválena ZM Varnsdorf dne: 25. března

Více

K R I T É R I A pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Kolína na rok 2016 Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína

K R I T É R I A pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Kolína na rok 2016 Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína 1. Základní informace K R I T É R I A pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Kolína na rok 2016 Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína Tato kritéria schválená Radou města Kolína stanovují podmínky

Více

Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Martina Meierová tel: , mobil: ;

Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Martina Meierová tel: , mobil: ; Program 4.1 PROGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Číslo a název oblasti podpory: 4 a) ŠKOLSTVÍ A MLÁDEŽ Číslo a název programu: 4.1 PROGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT

Více

Organizační řád Olympiády v českém jazyce

Organizační řád Olympiády v českém jazyce Č. j.: MŠMT 9 714/2018-1 Organizační řád Olympiády v českém jazyce Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování soutěží

Více

Věc: Vyžádání informací dle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím.

Věc: Vyžádání informací dle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím. Městský úřad ve Varnsdorfu k rukám tajemníka Městského úřadu Ing. Radka Kříže Náměstí E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf doručení přes e-mailovou adresu podatelny MěÚ Varnsdorf epodatelna@varnsdorf.cz Varnsdorf

Více

STANOVY SDRUŽENÍ RODIČŮ A PŘÁTEL ŠKOLY PŘI SPŠ STAVEBNÍ BRNO, O.S.

STANOVY SDRUŽENÍ RODIČŮ A PŘÁTEL ŠKOLY PŘI SPŠ STAVEBNÍ BRNO, O.S. STANOVY SDRUŽENÍ RODIČŮ A PŘÁTEL ŠKOLY PŘI SPŠ STAVEBNÍ BRNO, O.S. Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Název sdružení: Sdružení rodičů a přátel školy při Střední průmyslové škole stavební Brno, o.s. (dále jen

Více

Létejme z Ostravy, o.s. Stanovy občanského sdružení

Létejme z Ostravy, o.s. Stanovy občanského sdružení Létejme z Ostravy, o.s. Stanovy občanského sdružení Článek I Základní ustanovení 1) Název: Létejme z Ostravy, o.s. (dále jen sdružení ). 2) Sídlo: Maďarská 1456/10, 0strava, 708 00. 3) Oficiální web: www.letejmezostravy.cz

Více

Zásady programů Státní podpory sportu pro období 2011 až 2014 (schváleno pod č.j. 24 116/2010-50)

Zásady programů Státní podpory sportu pro období 2011 až 2014 (schváleno pod č.j. 24 116/2010-50) Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy č.j.: MŠMT-23407/2012-50 aktualizace pro 2013 až 2014 Zásady programů Státní podpory sportu pro období 2011 až 2014 (schváleno pod č.j. 24 116/2010-50) ÚVOD

Více

VÝZVA. k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015

VÝZVA. k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015 VÝZVA k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015 Podpora aktivit v oblasti tělovýchovy a sportu patří mezi priority Zlínského

Více

ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PRO NEZISKOVÉ ORGANIZACE Z ROZPOČTU OBCE DĚTMAROVICE

ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PRO NEZISKOVÉ ORGANIZACE Z ROZPOČTU OBCE DĚTMAROVICE Obec Dětmarovice ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PRO NEZISKOVÉ ORGANIZACE Z ROZPOČTU OBCE DĚTMAROVICE Zastupitelstvo obce Dětmarovice na svém jednání dne 12.12.2007 usnesením číslo 154/7 schválilo Zásady

Více

,- Kč

,- Kč Program 4.1 PROGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci ČÍSLO A NÁZEV OBLASTI PODPORY: 4 a) ŠKOLSTVÍ A MLÁDEŽ 1. ČÍSLO A NÁZEV PROGRAMU: 4.1 PROGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT

Více

Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci

Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Program č. 4.4 - PROGRAM SOUTĚŽE A PODPORA TALENTOVANÝCH DĚTÍ A MLÁDEŽE Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Číslo a název oblasti podpory: 4 a) ŠKOLSTVÍ A MLÁDEŽ Číslo a název programu: 4.4

Více

PROGRAM PODPORY ZAJIŠTĚNÍ REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ KNIHOVEN V JIHOMORAVSKÉM KRAJI

PROGRAM PODPORY ZAJIŠTĚNÍ REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ KNIHOVEN V JIHOMORAVSKÉM KRAJI PROGRAM PODPORY ZAJIŠTĚNÍ REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ KNIHOVEN V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Článek I Základní ustanovení Dotační program podpory zajištění regionálních funkcí knihoven v Jihomoravském kraji (dále Program)

Více

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne vyhlašuje Dotační program

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne vyhlašuje Dotační program Město Krupka na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne 3.12.2018 vyhlašuje Dotační program Program se řídí,, Zásadami pro poskytování neinvestiční dotace z rozpočtu města Krupka schválenými

Více

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. C/1a) ze dne vyhlašuje. Dotační program. Účel projektu.

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. C/1a) ze dne vyhlašuje. Dotační program. Účel projektu. Město Krupka na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. C/1a) ze dne 28.11.2016 vyhlašuje Dotační program Program se řídí,, Zásadami pro poskytování neinvestiční dotace z rozpočtu města Krupka

Více

ATLETIKA STARÁ BOLESLAV, z.s. Houštka 375/3, Brandýs nad Labem Stará Boleslav,

ATLETIKA STARÁ BOLESLAV, z.s. Houštka 375/3, Brandýs nad Labem Stará Boleslav, INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TOTOŽNOST A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCŮ 1.1. Společnými správci Vašich osobních údajů (dále jen správci ) jsou ATLETIKA STARÁ BOLESLAV, z.s., se sídlem Houštka 375/3,

Více

Vyhlášeno usnesením zastupitelstva Z-184/2015 dne Podpora pravidelné celoroční sportovní, kulturní a zájmové činnosti organizací a spolků.

Vyhlášeno usnesením zastupitelstva Z-184/2015 dne Podpora pravidelné celoroční sportovní, kulturní a zájmové činnosti organizací a spolků. Dotace města Úvaly poskytované dle zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidel územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen,,zákon ) a souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Evidenční číslo smlouvy: 9122/2016/SKT/HAD/SMLD/28 Smlouva o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu sportovní činnosti a odměn trenérům mládeže pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

ZÁSADY. pro poskytování příspěvků na rozvoj činnosti KVZ a financování sportovních a společenských akcí SVZ ČR v roce 2016

ZÁSADY. pro poskytování příspěvků na rozvoj činnosti KVZ a financování sportovních a společenských akcí SVZ ČR v roce 2016 ZÁSADY pro poskytování příspěvků na rozvoj činnosti KVZ a financování sportovních a společenských akcí SVZ ČR v roce 2016 I. Obecná ustanovení Příspěvky jsou finanční prostředky účelově poskytované klubům

Více

Český svaz kolečkového bruslení, z.s. Sportovně technická komise

Český svaz kolečkového bruslení, z.s. Sportovně technická komise 2016 Český svaz kolečkového bruslení, z.s. Sportovně technická komise REGISTRAČNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ 1. Úvodní ustanovení. Tento Registrační řád Českého svazu kolečkového bruslení,

Více

Dotační program v oblasti tělovýchovy a sportu Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji vyhlášený Jihomoravským krajem na rok 2012

Dotační program v oblasti tělovýchovy a sportu Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji vyhlášený Jihomoravským krajem na rok 2012 Dotační program v oblasti tělovýchovy a sportu Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji vyhlášený Jihomoravským krajem na rok 2012 I. Základní ustanovení: Podpora poskytovaná Jihomoravským

Více

Pravidla pro přidělování transferů z rozpočtu obce Tlumačov na podporu činnosti spolků a neziskových organizací v oblasti mládeže a sportu

Pravidla pro přidělování transferů z rozpočtu obce Tlumačov na podporu činnosti spolků a neziskových organizací v oblasti mládeže a sportu Pravidla pro přidělování transferů z rozpočtu obce Tlumačov na podporu činnosti spolků a neziskových organizací v oblasti mládeže a sportu Schváleno usnesením Zastupitelstva obce Tlumačov Z11/26/09/14

Více

Stanovy Fotbalového klubu Jiskra Modrá, z.s.

Stanovy Fotbalového klubu Jiskra Modrá, z.s. N Á V R H Stanovy Fotbalového klubu Jiskra Modrá, z.s. I. Základní ustanovení 1. Fotbalový klub je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovnou a sportovní činnost, zejména kopanou a

Více

Financování příspěvkových organizací zřízených městem Dvůr Králové nad Labem

Financování příspěvkových organizací zřízených městem Dvůr Králové nad Labem Vnitřní předpis města Dvůr Králové nad Labem č. 29/2014 Financování příspěvkových organizací zřízených městem Dvůr Králové nad Labem Článek 1 Základní ustanovení 1. Tento vnitřní předpis konkretizuje závazné

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Příloha č. 11 VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Město Sokolov se sídlem v Sokolově, Rokycanova 1929, PSČ 356 01, zastoupené starostou. IČ: 259 586 bankovní spojení:

Více

Úrazové pojištění pro rok 2004

Úrazové pojištění pro rok 2004 IČ: 00469548, DIČ : 006-00469548 Registrace u MV ČR : VSP/1-1806/90-R adresa: Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6-Břevnov, PO Box 40 tel.: 233 017 333, fax: 233 358 467 e-mai l: cstv@cstv.cz internet: www.cstv.cz

Více

Návrh VYHLÁŠKA. ze dne o předávání statistických údajů vysokými školami

Návrh VYHLÁŠKA. ze dne o předávání statistických údajů vysokými školami II. Návrh VYHLÁŠKA ze dne.. 2016 o předávání statistických údajů vysokými školami Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy stanoví podle 87 odst. 1 písm. g) bodu 3 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých

Více

Pokyn je v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění.občanská sdružení jsou povinna zajistit souhlas člena spolku ke

Pokyn je v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění.občanská sdružení jsou povinna zajistit souhlas člena spolku ke Český svaz tělesné výchovy - okresní sdružení Šumperk Tyršova ul.č.12, 787 01 Šumperk, tel.fax. 583 212 246, e-mail simicek.cstv @rps.cz mobil Šimíček 603 847 892, Vintrová 739 011 848 Z P R A V O D A

Více

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ ČESTNÝCH TITULŮ V NÁRODNÍ HÁZENÉ

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ ČESTNÝCH TITULŮ V NÁRODNÍ HÁZENÉ Svaz národní házené ORGANIZAČNÍ KOMISE VV SNH Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6; telefon a fax 242 429 249, tel.ústředna 233017111, linka 441 IČO 539929 E-mail narodnihazena@cstv.cz

Více

Pravidla pro poskytnutí grantu MČ Praha 1 JEDNIČKA PRO ROK 2015 sociální oblast. 1. Kdo může žádat o grant

Pravidla pro poskytnutí grantu MČ Praha 1 JEDNIČKA PRO ROK 2015 sociální oblast. 1. Kdo může žádat o grant Pravidla pro poskytnutí grantu MČ Praha 1 JEDNIČKA PRO ROK 2015 sociální oblast Tato pravidla jsou závazná pro všechny uchazeče. Účelem pravidel je: - poskytnout informace o výběrovém řízení - pomoci předkladatelům

Více

Členské a klubové příspěvky

Členské a klubové příspěvky Členské a klubové příspěvky Asociace školních sportovních klubů České republiky Identifikační číslo: IČ: 45773688 Sídlo spolku: José Martího 269/31, Veleslavín, 162 00 Praha Údaje o zápisu ve spolkovém

Více

Vážení přátelé, konference delegátů ZO - plenární zasedání chovatelů koček se bude konat 22. února 2014.

Vážení přátelé, konference delegátů ZO - plenární zasedání chovatelů koček se bude konat 22. února 2014. Český svaz chovatelů, Maškova 3, 182 53 Praha 8, tel. 28468 3440, fax 28468 14 51 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

PODMÍNKY VYHLÁŠENÝCH DOTAČNÍCH PROGRAMŮ PRO ROK 2015

PODMÍNKY VYHLÁŠENÝCH DOTAČNÍCH PROGRAMŮ PRO ROK 2015 PODMÍNKY VYHLÁŠENÝCH DOTAČNÍCH PROGRAMŮ PRO ROK 2015 Rada města Krnova na 87. schůzi, která se konala dne 30. 9. 2014 usnesením č. 3166/87 vyhlásila dotační programy pro rok 2015 v oblasti sportu dotační

Více

SMLOUVA. o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/3965/2016

SMLOUVA. o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/3965/2016 Smluvní strany: Liberecký kraj SMLOUVA o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/3965/2016 se sídlem: U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 zastoupený: IČ: 70891508 Martinem

Více

NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU V REGIONECH

NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU V REGIONECH NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU V REGIONECH PODPROGRAM MARKETINGOVÉ AKTIVITY V CESTOVNÍM RUCHU PŘÍLOHY ZÁSAD PRO ŽADATELE 2. výzva 2018 PZ 8 Metodický pokyn k financování v NPPCRR Verze 05/2018

Více