DŮLEŽITÉ INFORMAcE 66 INDIE A NEPÁL

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DŮLEŽITÉ INFORMAcE 66 INDIE A NEPÁL"

Transkript

1 66 INDIE A NEPÁL Indie a Nepál Indie je rozmanitou zemí, rozpínající se od vysokých štítů a hlubokých údolí Himalájí na severu až k tropickým nížinám na jihu. Naleznete zde fascinující chrámové komplexy, dech beroucí paláce, zapomenutá a opuštěná města, bujnou vegetaci, čajové plantáže i dlouhé zlaté pláže a modravé vody oceánu. Indie znamená přepych i bídu, na jedné straně životní styl v palácích maharádžů a na straně druhé chudých spících na ulici. Indie poslední léta však prochází obrovským ekonomickým boomem a tam, kde turisty dříve u památek v Dillí obtěžovali žebráci a prodejci suvenýrů, je nyní čisto, zavlažují se trávníky a objevují se stánky s nápoji či suvenýry. Poznejte s námi majestátnost měst severní Indie (Dillí, Jaipur, agra) nebo si odpočiňte na krásných plážích jižní Indie. Rozhodně zde musíte vyzkoušet ayurvedickou terapii. Indii známe dokonale a rádi vám připravíme i další programy přesně dle vašich představ. tuto zemi nepoznáte během první ani druhé návštěvy, ale naše poznávací okruhy vám dají možnost ji prožít a ochutnat a určitě si Indii zamilujete, jedná se o jednu z nejvíce fascinujících zemí na světě. O našich významných obchodních vztazích v Indii svědčí i fakt, že ck Blue sky travel je obchodním zástupcem letecké společnosti Jet airways (India) ltd. a nízkonákladové společnosti Jetlite v ČR a sr. DILLí KÁTHMÁNDÚ Jaipur Agra Goa Trivandrum Kovalam Teplota vody [ C] Teplota vzduchu [ C] I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII DŮLEŽITÉ INFORMAcE Vstupní formality Ke vstupu do Indie je potřeba cestovní pas ČR/ SR opatřený platným indickým vízem, doporučujeme požádat o multiple víza. Časová platnost cestovního pasu by měla být alespoň 6 měsíců ode dne vstupu do Indie. O indická víza se žádá na Velvyslanectví Indické republiky v Praze/Bratislavě, vyřízení trvá asi 7 dní. Víza do Nepálu lze obdržet po příletu do Káthmándú za poplatek 25 USD/os. Nutné jsou 2 fotografie pasového formátu. Měna 100 indických rupií (INR) = cca 35,40 CZK, cca 1,40 EUR 100 nepálských rupií (NPR) = cca 22,50 CZK, cca 0,90 EUR Velvyslanectví ČR 50-M, Niti Marg, Chanakyapuri, New Delhi , t: / SR 50-M, Niti Marg, Chanakyapuri, New Delhi , t: / Časový posun 4 hodiny dopředu během léta, 5 hodin během zimy Očkování Není povinné, pouze pro pobyty přesahující běžný turistický rámec je doporučeno očkování proti virové hepatitidě typu A a břišnímu tyfu, kontaktujte před rezervací dovolené odborného lékaře.

2 Daleké cesty LETOVISKA GOA Pohádkové pobřeží Goa patří k nejvýznamnějším turistickým pokladům Indie. Najdeme ho na jihozápadě země, kdysi bývalo ovládané Portugalci, jejichž vliv v architektuře i životním stylu je zde patrný dodnes. Kilometry zlatopísčitých pláží s mnoha nenapodobitelnými zátokami a zálivy jsou lemovány hustou pobřežní vegetací, v níž jsou usazeny malebné vesničky s vysokými bílými kostely a domy s červenými střechami. Oblast je též významným nositelem kulturního dědictví. Proč do Indie? monumentální architektura z císařských i koloniálních dob ayurvedické léčebné procedury mystické místo zrození buddhismu a hinduismu rozmanitost krajiny od velehor přes zelená úrodná údolí po poušť Kerala patří mezi 50 míst na světě, které musíte vidět, podle časopisu National Geographic KERALA Ve státě Kerala, který naleznete též na jihozápadě země, se vedle nádherné bujné tropické vegetace s rozmanitou faunou i flórou, horami a vodopády setkáte i s prolínáním kultur a náboženství. Počasí je zde vyrovnané, pobřeží lemují nádherné písečné pláže s kokosovými palmami v pozadí. V neposlední řadě nelze zapomenout na zdejší unikátní kuchyni a nespočet historických památek. Kerala proslula taktéž tzv. back waters, kanály, kde si na několik hodin či dnů můžete pronajmout loď i s posádkou včetně kuchaře a vydat se na zajímavou plavbu plnou odpočinku a relaxace. Zastavení v Nepálu Pobyty i poznávací programy v Indii lze kombinovat s programem v Nepálu. V zemi se nacházejí úrodné nížiny, zelené džungle, hory i velehory, přelidněná města a malebné vesničky. Káthmándská dolina je již po dlouhá staletí centrem kulturních, uměleckých a náboženských směrů přicházejících z Indie, Tibetu a Číny. Odlet z Dillí do Káthmándú, během letu krásné výhledy na Himaláje z výšky 10 km. Transfer do hotelu v Káthmándú (3 noci). Odpoledne půldenní prohlídka fascinujícího hlavního města Nepálu pojedete na centrální náměstí Durban Square Hanuman Dhoka, dále pak starou rezidenční čtvrtí, návštěva Mahadev&Parvati chrámu, chrám bohyně Kumari, prohlídka stupy Swayambhunath staré téměř 2500 let romanticky postavené na kopci, odkud se naskýtá nádherný výhled do údolí Káthmándú. Půldenní cesta začíná návštěvou Bhadgaon, které bylo ve středověku hlavním městem království a dochovalo se zde mnoho historických památek a chrámů. Nezapomenutelným zážitkem bude návštěva kolosální stupy v Boudhanath, jedná se o nejdůležitější tibetský buddhistický monument mimo Tibet. Prohlídka pouze zvenku nejposvátnější hinduistické svatyně na světě Pashupatinath Temple. Návrat do hotelu, volný program. Cesta půvabnou krajinou do Patanu, známého jako město umění a architektury. Po cestě navštívíte taktéž tibetské centrum uměleckých předmětů. Následuje prohlídka chrámu Teleju. Po poledni návrat do hotelu. Možnost návštěvy bazaru v Káthmándú. Dopoledne transfer na letiště a odlet do Dillí. Po příletu transfer do hotelu v Dillí (1 noc). Transfer na letiště a odlet domů.

3 68 INDIE A NEPÁL Paláce a pevnosti staré Indie Odlety celoročně dle vašeho požadavku z Prahy, Vídně, Budapešti a Mnichova. Okruh s anglicky mluvícím řidičem a anglicky mluvícími průvodci při návštěvě památek (nejedná se o skupinový zájezd). Minimální počet cestujících jsou 2 osoby. V ceně jsou vstupy do základních monumentů během programu. V ranních/dopoledních hodinách odlet z Prahy/Vídně do Dillí. Přílet do Dillí, transfer do hotelu a ubytování (2 noci). Celodenní prohlídka hlavního města. Dopoledne jízda rikšou po Starém Dillí s návštěvou překrásné Červené pevnosti, symbolu síly i elegance mughalského císaře, dále uvidíte Raj Ghat památník Mahatma Gandhího a taktéž největší indickou mešitu Jama Masjid s nedalekým bazarem. Odpoledne poznáte Nové Dillí postavené ve 20. letech 19. století s širokými bulváry, rozsáhlým komplexem vládních budov a parky. Návštěva historické Humayunské hrobky a minaretu Qutub, který je nejvyšší věží v Indii, dále projedete kolem Parlamentu a impozantní Indické brány. Noc v Dillí. Odjezd do oblasti Shekwati v severovýchodním Radžastánu, která je známá svými malovanými panskými domy s vnitřními dvory, tzv. havely. Ubytování v Mandawa či Alsisar. Přesun do pouštního města Bikaner, jemuž vévodí rozlehlá pevnost z 16. století. Stejně jako mnoho jiných měst v Radžastánu je i zde historické jádro obehnáno vysokou obrannou zdí. Přejezd do romantického pouštního města Jaisalmer, které vypadá jako z Pohádek tisíce a jedné noci. Lidé zde dosud žijí v nádherně zdobených domech z století. 6. den Prohlídka pevnosti, tradičních trhů a panských domů. Odpoledne volno. 7. den Odjezd do Jodhpur, druhého největšího města v Radžastánu, ubytování. Odpoledne návštěva pevnosti Meherangarh na vrcholku 125 m vysoké hory, nachází se zde celá řada paláců, např. Perlový či Květinový. Zastávka u Jaswant Thanda, mramorového památníku z roku den Na cestě do Udaipur návštěva džajnského chrámu z 15. století Ranakpur. Chrám se skládá z hal, které jsou podepřeny 1444 sloupy, přičemž každý je zdoben jinak. 9. den Prohlídka Udaipur nazývaného Benátkami Východu městský palác, což je největší palácový komplex v Radžastánu, chrám Jagdish, okruh kolem jezera Fatehsagar. 10. den Přesun do Pushkar, posvátného místa hinduismu. Nachází se zde svaté jezírko a jediný chrám v Indii zasvěcený Bráhmovi. Městu založenému v 11. stol. dominuje pevnost Taragarh. Návštěva hrobek. 11. den Odjezd do hlavního města státu Radžastán Jaipur, ubytování. 12. den Dopoledne prohlídka Fort Amber, kam vás majestátně vyvezou sloni. Pevnost je vzdálená 11 km od Jaipuru. Odpoledne poznání města observatoř či Palác větrů. 13. den Cestou do Agry navštívíte zapomenuté a opuštěné město Fatehpur Sikri, sídlo císaře Akbara s dobře dochovanými paláci z červeného pískovce. Odpoledne prohlídka nejúžasnějšího monumentu lásky na světě Taj Mahalu. Návštěva pevnosti v Agře. 14. den Návrat do Dillí, ubytování, volno. 15. den Odlet zpět do Evropy.

4 Daleké cesty To nejlepší z Indie Odlety celoročně dle vašeho požadavku z Prahy, Vídně, Budapešti a Mnichova. Okruh s anglicky mluvícím řidičem a anglicky mluvícími průvodci při návštěvě památek (nejedná se o skupinový zájezd). Minimální počet cestujících jsou 2 osoby. V ceně jsou vstupy do základních monumentů během programu. V ranních/dopoledních hodinách odlet z Prahy/Vídně do Dillí. Přílet do Dillí, transfer do hotelu a ubytování (2 noci). Celodenní prohlídka hlavního města. Dopoledne jízda rikšou po Starém Dillí s návštěvou překrásné Červené pevnosti, symbol síly i elegance mughalského císaře, dále uvidíte Raj Ghat památník Mahatma Gandhího a taktéž největší indickou mešitu Jama Masjid s nedalekým bazarem. Odpoledne poznáte Nové Dillí postavené ve 20. letech 19. století s širokými bulváry, rozsáhlým komplexem vládních budov a parky. Návštěva historické Humayunské hrobky a minaretu Qutub, který je nejvyšší věží v Indii, dále projedete kolem Parlamentu a impozantní Indické brány. Noc v Dillí. Ráno odjezd do Jaipuru, hlavního města státu Radžastán, které patří k nejkrásnějším v Indii a bývá nazýváno Růžovým městem. Během cesty naplánované zastávky s prohlídkou indického venkova (cesta trvá cca 5,5 hod.). Ubytování v Jaipuru (2 noci), odpoledne volný program a odpočinek, doporučujeme návštěvu tržiště ve starém městě. Dopoledne prohlídka Fort Amber, kam vás majestátně vyvezou sloni. Pevnost, vzdálená 11 km od Jaipuru, je se svými terasami a opevněním odrážejícími se v hladině jezera Maota skvělou ukázkou rajputské architektury a patří k jedné z nejzajímavějších pevností v Indii. Cestou zpět do Jaipuru lze navštívit manufakturu na ruční tkaní koberců či kamenickou dílnu, kde se zpracovává proslulý bílý mramor. Odpoledne prohlídka Jaipuru vč. Jantar Mantar observatoře z r. 1726, muzea tradičního umění či Paláce větrů, nejznámějšího paláce šlechty ve městě. Ráno odjezd do Agry, která se v 16. a 17. století stala centrem obchodu, vědy, kultury a umění. Cestou (celkem cca 5,5 hod.) navštívíte zapomenuté a opuštěné město Fatehpur Sikri, sídlo císaře Akbara s dobře dochovanými paláci postavenými z červeného pískovce. Doporučujeme taktéž návštěvu proslulé mešity s mramorovým sálem a spoustou místních obyvatel, nenechejte si ujít! Pozdě odpoledne příjezd do Agry, ubytování (2 noci), volný program. 6. den Dopoledne prohlídka nejúžasnějšího monumentu lásky na světě Taj Mahalu, jehož stavbu začal v r. 16 císař na paměť své milované královny. Po poledni návštěva pevnosti v Agře a pulsujícího města, prohlídka hrobky Itamaduddaulah. Náš tip: požádejte řidiče, ať vás před západem slunce odveze na druhý břeh řeky Jamuny k Taj Mahalu, naskytne se vám nezapomenutelný pohled na Taj Mahal osvětlený zapadajícím sluncem a řeku. 7. den Za ranního rozbřesku doporučujeme individuální návštěvu Taj Mahalu. Dopoledne prožijete na místním tržišti. V poledne transfer (cca 5 hod.) do Dillí. Ubytování v hotelu a volný program. Večer doporučujeme představení Světlo a zvuk v Červené pevnosti. 8. den Snídaně, volný program v Dillí nebo fakultativně prohlídka dalších zajímavostí hlavního města. Večer transfer na letiště a odlet domů (program na 7 nocí). Okruh lze prodloužit na celkem 10 nocí poznávacím programem v Nepálu nebo pobytem u moře v Goa, doporučujeme! 9. resp. 12. den Přílet do Prahy/Vídně v dopoledních hodinách. Upozornění: časy letů a program okruhu se mohou změnit v závislosti na letecké společnosti, dopravní situaci v Indii, uzavírkách monumentů či státních svátcích. Vždy však uvidíte maximum, resp. program bude upraven dle aktuální situace k uspokojení klienta. V případě spokojenosti s řidičem a průvodci je vhodné zanechat menší spropitné. Kombinace zemí: program lze kombinovat s pobytem či návštěvou Thajska, Srí Lanky a Nepálu, rádi vám připravíme program dle vašeho přání.

5 70 INDIE A NEPÁL Majorda Beach Resort ***** Goa (Majorda) poloha: hotel, obklopený tropickou zahradou, se nachází v jižní části letoviska Goa, cca 15 min. jízdy od mezinárodního letiště pláž: přímo na dlouhé a široké písčité pláži se žlutým pískem zdarma: vnitřní a venkovní bazén, plážový volejbal, stolní tenis, šachy, biliár za poplatek: vodní sporty, masáže, posilovna, tenis, squash, sauna, pára, jacuzzi zábava a animace: občasné zábavní večery další: směnárna, obchod se suvenýry, prádelna, casino celková kapacita: 120 pokojů s balkonem a výhledem do zahrady nebo na oceán základní vybavení: klimatizace, satelitní TV, minibar, telefon, vysoušeč vlasů, trezor, zařízení k přípravě kávy či čaje kategorie: superior pokoje, deluxe superior pokoje, suity, pokoje v chatce v ceně: snídaně formou bufetu restaurace a bary: Sea Shell na pláži, nabízející grilovaná masa a plody moře, Garden Cafe restaurace u bazénu, Laguna mezinárodní kuchyně, The Tea Lounge and Bar, kavárna s výhledem na vnitřní bazén RECOMMENDED Marari Beach Resort ***** Kerala (Mararikulam) poloha: komfortní komplex vil postavený jako tradiční místní vesnice uprostřed zeleně se nachází cca 90 km od letiště v Cochin a 160 km od letiště v Trivandrum pláž: přímo u dlouhé písečné pláže se zlatým pískem zdarma: bazén za poplatek: posilovna, centrum auyrvedy, sauna, plážový volejbal, tenis, joga zábava a animace: večery s živou hudbou další: boutique, kosmetický salon, kadeřník, obchodní centrum, připojení k internetu celková kapacita: 62 vily, rozeseté v rozsáhlém palmovém háji základní vybavení: klimatizace, minibar, telefon, vysoušeč vlasů, trezor, zařízení k přípravě kávy či čaje. Terasa, venkovní koupelna kategorie: zahradní vilky, některé s bazénkem v ceně: snídaně formou bufetu lze za příplatek: polopenze restaurace a bary: 2 restaurace s indickou a mezinárodní kuchyní, bar STYLE & LUXURY Swagath Holiday Resorts *** Kerala (Kovalam) poloha: na malém pahorku, letiště v Trivandrum cca 20 min. jízdy a centrum hlavního města státu Kerala min. Snadno dostupné restaurace či obchody pláž: cca 5 min. od nejkrásnější Eviny pláže v Kovalam, v blízkosti další 3 pláže zdarma: bazén, kulečník, stolní tenis, šachy za poplatek: centrum auyrvedy, na plážích vodní sporty zábava a animace: občasné večery s hudbou další: směnárna, prádelna, trezor, dětské hřiště, Wi-Fi připojení k internetu celková kapacita: 42 klimatizované i neklimatizované pokoje základní vybavení: satelitní TV, telefon kategorie: standardní pokoje, suity, vilka v ceně: snídaně restaurace a bary: hlavní restaurace podávající formou bufetu i à la carte indická, čínská, italská a kontinentální jídla, à la carte restaurace s výhledem na moře GOOD VALUE

Proč do Indie monumentální architektura z císařských i koloniálních dob ayurvedické léčebné procedury mystické místo zrození buddhismu a hinduismu

Proč do Indie monumentální architektura z císařských i koloniálních dob ayurvedické léčebné procedury mystické místo zrození buddhismu a hinduismu 60 Indie je rozmanitou zemí, rozpínající se od vysokých štítů a hlubokých údolí Himalájí na severu až k tropickým nížinám na jihu. Naleznete zde fascinující chrámové komplexy, dech beroucí paláce, zapomenutá

Více

INDIE A NEPÁL INDIE A NEPÁL

INDIE A NEPÁL INDIE A NEPÁL 62 Indie je rozmanitou zemí, rozpínající se od vysokých štítů a hlubokých údolí Himalájí na severu až k tropickým nížinám na jihu. Naleznete zde fascinující chrámové komplexy, dech beroucí paláce, zapomenutá

Více

Indie. Důležité informace

Indie. Důležité informace 68 INDIE Indie Indie je rozmanitou zemí, rozpínající se od vysokých štítů a hlubokých údolí Himalájí na severu až k tropickým nížinám na jihu. Naleznete zde fascinující chrámové komplexy, dech beroucí

Více

VELKÁ CESTA INDIÍ - 14 DNÍ

VELKÁ CESTA INDIÍ - 14 DNÍ VELKÁ CESTA INDIÍ - 14 DNÍ 14 - denní zájezd Indie od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd, 14 dní, 3* hotely, snídaně PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme

Více

OBJEVOVÁNÍ INDIE - 8 DNÍ (PRIVÁTNÍ PROGRAM)

OBJEVOVÁNÍ INDIE - 8 DNÍ (PRIVÁTNÍ PROGRAM) OBJEVOVÁNÍ INDIE - 8 DNÍ (PRIVÁTNÍ PROGRAM) 8 - denní zájezd Indie od cestovní kanceláře s historií! Sleva za včasný nákup Poznávací zájezd, 8 dní, 3* hotel, snídaně PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem

Více

Panenské Andamany v záři Zlatého trojúhelníku

Panenské Andamany v záři Zlatého trojúhelníku Panenské Andamany v záři Zlatého trojúhelníku 14 - denní zájezd Indie od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd s pobytem u oceánu, 14 dní, hotel 3*, snídaně PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem

Více

TO NEJLEPŠÍ Z INDIE S POBYTEM U INDICKÉHO OCEÁNU V GOA - 12 DNÍ

TO NEJLEPŠÍ Z INDIE S POBYTEM U INDICKÉHO OCEÁNU V GOA - 12 DNÍ TO NEJLEPŠÍ Z INDIE S POBYTEM U INDICKÉHO OCEÁNU V GOA - 12 DNÍ 12 - denní zájezd Indie od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd s pobytem u oceánu, 12 dní, 3* hotel, snídaně PRIVÁTNÍ PROGRAM

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / /

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / / Sea Gull**** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz EGYPT / Hurghada www.cdtravel.cz / / Poloha: pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady,

Více

16 - denní zájezd. Dovolená se zábavou i odpočinkem.

16 - denní zájezd. Dovolená se zábavou i odpočinkem. Bangkok - Phuket - Ko Yao Yai (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Glowe Elixir Koh Yao Yai Resort ***+, Ko Yao Yai, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Dovolená se zábavou i odpočinkem.

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

VAR 3. Netradiční meditační cesta buddhistickou Srí Lankou s Milošem Matulou 11 dní / Duben 2015

VAR 3. Netradiční meditační cesta buddhistickou Srí Lankou s Milošem Matulou 11 dní / Duben 2015 VAR 3. Netradiční meditační cesta buddhistickou Srí Lankou s Milošem Matulou 11 dní / Duben 2015 Letiště - Dambulla Pidurangala Polonnaruwa Dambulla Sigiriya Matale - Kandy Arankele Kandy Nuwara Eliya

Více

MALAJSIE. Letoviska. Proč do Malajsie

MALAJSIE. Letoviska. Proč do Malajsie Letoviska Kuantan Středisko Kuantan se nachází na atraktivním východním pobřeží Malajského poloostrova a je ideální pro klienty, kteří chtějí pobyt na pláži skloubit s cestováním a poznáním. Navštivte

Více

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH *****

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** - denní zájezd Poloha: luxusní hotelový komplex, vybudovaný na ploše 7 akrů v obklopení okolní vegetace, se nachází přímo u dlouhé písčité pláže poblíž Kalutary. Zhruba

Více

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA *****

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** 8,, - denní zájezd Poloha: pláže: u pláže letiště: 20 km centra: 500 m nákupních možností: 500 m Pláž: písčitá lehátka, slunečníky a osušky zdarma vybaveni_pokoje

Více

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu Tel.: 972 243 066 Řecký ostrov Korfu (Corfu) je jeden z nejkrásnějších ostrovů Řecka a ve středomoří vůbec. Leží na severu naproti Albánské pevnině. Díky rozmanité floře je nazývaný věčně zeleným ostrovem.

Více

INDIE Goa Beach. Indie.

INDIE Goa Beach. Indie. 2017-2018 tak trochu jiná Indie Indie INDIE Beach Tento okouzlující kus země leží na západě indického subkontinentu a patří k nejmenším, avšak nejbohatším spolkovým státům Indie. Největšími městy jsou

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE *****

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** - denní zájezd Poloha: jihozápa pobřeží ostrova, resort leží na poloostrově v těsné blízkosti majestátní skály Le Morne Brabant, u krásné 600 m dlouhé písečné pláže,

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku VILA U MOŘE S BAZÉNEM A TERASOU

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06)

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ

Více

JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou

JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí se snídaní 2 x denně lekce jógy 2 celodenní výlety informační schůzka s českým delegátem pojištění

Více

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01)

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) cena již od 26.400 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí soft All inclusive transferyletiště-ubytování-letiště lekce jógy český delegát

Více

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3*

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 27.10.2019-07.11.2019 40 200 Kč 40 200 Kč 31.10.2019-11.11.2019

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ

INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ 10 - denní zájezd Pobytový zájezd, 10 dní, 3+* hotel, polopenze Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Zájezd Vám dokážeme prodloužit, nakombinovat

Více

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou

Více

PROGRAM ZÁJEZDU: POZNÁVACÍ ZÁJEZD INDIE ZLATÝ INDICKÝ TROJÚHELNÍK

PROGRAM ZÁJEZDU: POZNÁVACÍ ZÁJEZD INDIE ZLATÝ INDICKÝ TROJÚHELNÍK PROGRAM ZÁJEZDU: POZNÁVACÍ ZÁJEZD INDIE ZLATÝ INDICKÝ TROJÚHELNÍK Indie, která dala světu mimo jiné učení o pomíjivosti všeho pozemského, ukazuje světu v křehkém mramorovém snu tajemný Taj Mahal. Indii

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34)

JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34) JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí snídaně 2 x denně lekce jógy 2 celodenní výlety informační schůzka s českým delegátem pojištění

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz. Anaxos Garden studia Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org ŘECKO Lesvos / Anaxos www.cdtravel.cz Řecko Lesvos / / Poloha: příjemná studia tvoří 4 budovy, které jsou umístěny

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

Tajuplný Bhútán a nejcennější skvosty Indie - 14 dní

Tajuplný Bhútán a nejcennější skvosty Indie - 14 dní Tajuplný Bhútán a nejcennější skvosty Indie - 14 dní 14 - denní zájezd Indie od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd, 14 dní, hotel 3*, polopenze / plná penze PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem

Více

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL ****

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** 8,, - denní zájezd Poloha: hotelový areál El Mouradi Djerba Menzel je situován přímo u pláže, asi 6 km od centra městečka Midoun, 4 km od obchoho centra a krokodýlí

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

JÓGA POBYT NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Juditou Berkovou (BA32)

JÓGA POBYT NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Juditou Berkovou (BA32) JÓGA POBYT NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Juditou Berkovou (BA32) cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí snídaně lekce jógy 2 celodenní výlety český delegát v místě pobytu pojištění CK proti úpadku

Více

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35)

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35) JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35) cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně 2 x denně lekce jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně český delegát transfery letiště-vila-letiště

Více

Turecko. Řecko. Side se nachází zhruba 60km jihovýchodním směrem. Alanya Je metropolí jižního Turecka ležící na okraji. www.cdtravel.

Turecko. Řecko. Side se nachází zhruba 60km jihovýchodním směrem. Alanya Je metropolí jižního Turecka ležící na okraji. www.cdtravel. Turecko Tel.: 972 243 057 www.cdtravel.cz Turecko Řecko ANKARA Side Alanya Turecko je oblíbenou destinací pro exotickou dovolenou. Turecká riviéra je proslulá mnoha kilometry písečných pláží a čistým mořem.

Více

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč VILLA TORTUGA 3*** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 29.01.2017-11.02.2017 58 400 Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ 01.02.2017-13.02.2017 48 800 Kč 44 900 Kč 06.02.2017-21.02.2017

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

NEPÁL: DIVOKÁ ZVÍŘATA VE STÍNU HIMALÁJÍ

NEPÁL: DIVOKÁ ZVÍŘATA VE STÍNU HIMALÁJÍ NEPÁL: DIVOKÁ ZVÍŘATA VE STÍNU HIMALÁJÍ 11 - denní zájezd Poznávací zájezd se safari, 11 dní, hotely 2-3*, snídaně PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme již při

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži Belize Poznávací zájezdy do Belize Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Belize Asie Poznávací Čína zájezdy Belize Belize Emiráty Za kouzlem Indonésie korálového

Více

Bangkok - Phuket - Phi Phi - Krabi (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Holiday Inn Resort ****, Phi Phi, Peace Laguna Resort & Spa ****, Krabi

Bangkok - Phuket - Phi Phi - Krabi (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Holiday Inn Resort ****, Phi Phi, Peace Laguna Resort & Spa ****, Krabi Bangkok - Phuket - Phi Phi - Krabi (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Holiday Inn Resort ****, Phi Phi, Peace Laguna Resort & Spa ****, Krabi 16 - denní zájezd Nejhezčí místa jižního Thajska.

Více

KAWAMA 3* Kč Kč

KAWAMA 3* Kč Kč KAWAMA 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 10.12.2018-21.12.2018 34 800 Kč 30 900 Kč 28.12.2018-08.01.2019 48 300 Kč 28.12.2018-09.01.2019 60 800 Kč

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace*****

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,22 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel leží v Emirátu Abu Dhabi, jedná se o jeden z nejluxusnějších a nejkrásnějších hotelů oblasti.

Více

Kontakt: Jana Handrejchová tel , , prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu

Kontakt: Jana Handrejchová tel , ,   prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu Best**+ Kontakt: Jana Handrejchová tel. 97 22 43 055, 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska

Více

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND ****

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** 5,8,11,12,15 - denní zájezd EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Ideální pro ty, kteří chtějí být online během dovolené. Aqualand pro dětské vodní hry. Poloha: hotel

Více

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Bali / Jimbaran / Ubud / Sidemen / Kimntamani / Lovina / Munduk / Canggu / / Bali Duben 2015 / minimální počet osob 4 (Dojde-li

Více

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Poznávací zájezdy do Izraele Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

Více

VIETNAM. Proč do Vietnamu

VIETNAM. Proč do Vietnamu 32 Vietnam se stal koncem 20. století po mnoha letech izolace novou a populární destinací cestovatelů, toužících objevit nedotčenou zemi jen málo ovlivněnou západní kulturou. Země s tradicí více než 4

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do )

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do ) Řecko, ostrov Kypr wellness pobyt nejen se cvičením Termíny 23.5. - 30.5. 2019 Hotel. pokoj dvoulůžkový Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí 15 590,- Kč (cena do 28.2. 2019) 16 590,- Kč cena od 1.3. Hotel.

Více

Prodloužení Indonésie pobytu na Bali.

Prodloužení Indonésie pobytu na Bali. Prodloužení pobytu na Bali Poznávací zájezdy do Indonésie Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie Prodloužení Asie pobytu na Bali Poznávací Čína zájezdy Indonésie Prodloužení

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI*****

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** EGYPT HURGHADA : Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** Poloha: Luxusní hotel se nachází v oblasti Makadi Bay v části patřící národnímu parku, přímo u široké písečné pláže s korálovým podložím v zálivu Sharm

Více

do přístavu, transfer lodí na ostrov Ko Lipe, transfer do hotelu, ubytování. Nový Zéland všechny státy

do přístavu, transfer lodí na ostrov Ko Lipe, transfer do hotelu, ubytování. Nový Zéland všechny státy Langkawi - Ko Lipe(Thajsko) Poznávací zájezdy do Thajska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Langkawi - Ko Lipe(Thajsko) Asie PoznávacíČína zájezdy Thajsko

Více

Finolhu Villas MALEDIVY

Finolhu Villas MALEDIVY Finolhu Villas MALEDIVY Luxusní Resort na soukromém ostrově Gasfinolhu v srdci indického oceánu nabízí ubytování ve 52 elegantních vilách. Bujná vegetace, křišťálově čistá voda, bílé pláže, šampaňské,

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Lefteris studia Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Santorini / Kamari www.cdtravel.cz Řecko Santorini / / / / / Popis ostrova: Santorini je ostrov určený spíše

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

STRAVOVÁNÍ: polopenze formou bufetu.

STRAVOVÁNÍ: polopenze formou bufetu. HOTEL TIA MARIA ***+ 450 m k písečné pláži recepce, hala poolbar, lobby - bar ve večerních hodinách restaurace, bary, venkovní bazén a brouzdaliště pro děti slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, na pláži

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

LILY BEACH RESORT AND SPA 5*****

LILY BEACH RESORT AND SPA 5***** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Maledivy, ARI ATOL Letecká spol. Termín 19.12.2017-28.12.2017 141 600 Kč 26.12.2017-04.01.2018 183 800 Kč 05.01.2018-14.01.2018 147 500 Kč 13.01.2018-22.01.2018

Více

Černá Hora - Budva HOTEL PARK. od Kč/os. ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO , VÍCE NA STR. 5 NEBO NA

Černá Hora - Budva HOTEL PARK. od Kč/os. ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO , VÍCE NA STR. 5 NEBO NA Černá Hora - Budva ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 30.11.2017, VÍCE NA STR. 5 NEBO NA WWW.KOVOTOUR.CZ od 15.990 Kč/os. HOTEL PARK VÝLET V DESTINACI ZDARMA HOTEL PARK POLOHA: hotel Park se

Více

ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE *****

ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE ***** ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE ***** 8, - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska Zlaté Písky. Je vzdálen cca 0 m od pláže a obklopen zelení. Pláž: Prostorná písčitá

Více

ZA POZNÁNÍM THAJSKA, KAMBODŽI A LAOSU S POBYTEM NA OSTROVĚ KOH CHANG - 19 DNÍ

ZA POZNÁNÍM THAJSKA, KAMBODŽI A LAOSU S POBYTEM NA OSTROVĚ KOH CHANG - 19 DNÍ ZA POZNÁNÍM THAJSKA, KAMBODŽI A LAOSU S POBYTEM NA OSTROVĚ KOH CHANG - 19 DNÍ 19 - denní zájezd Kambodža od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd s pobytem u moře, 19 dní, hotely 3*, snídaně

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2019 s Markétou Sulejmani (BA29)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2019 s Markétou Sulejmani (BA29) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2019 s Markétou Sulejmani (BA29) cena 29.500 Kč/osoba Cena zahrnuje: snídaně 4 noci v resortu Puri Gangga 6 nocí ve vile s bazénem cvičení jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Luciou Burešovou (BA25)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Luciou Burešovou (BA25) JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Luciou Burešovou (BA25) cena 925 EUR / osoba Cena zahrnuje: 10x ubytování (4 noci hotel Ubud + 6 nocí vila u moře) snídaně lekce jógy s Luciou Burešovou transfery letiště

Více

Albena - Hotel Flamingo Grand *****

Albena - Hotel Flamingo Grand ***** CK TURISTA Albena - Hotel Flamingo Grand ***** 8 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel e nachází přímo v centru střediska Albena a v blízkosti pláže. Pláž: Krásná písečná dlouhá pláž s pozvolným vstupem

Více

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně!

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! VLAKOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJEZD PRO ŽELEZNIČÁŘE s jízdenkou FIP: ÖBB a FS TERMÍN: 20.9. - 28.9.2014 CENA: 6 990 Kč Program 1. den Odjezd vlakem

Více

VIETNAM VIETNAM. PROČ DO VIETNAMU země dosud není cílem masové turistiky významné památky, nádherná krajina, krásné

VIETNAM VIETNAM. PROČ DO VIETNAMU země dosud není cílem masové turistiky významné památky, nádherná krajina, krásné 32 Vietnam se stal koncem 20. století po mnoha letech izolace novou a populární destinací cestovatelů, toužících objevit nedotčenou zemi jen málo ovlivněnou západní kulturou. Země s tradicí více než 4000

Více

BULHARSKO po slevě 7%

BULHARSKO po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 9.6. 17.6.2015 V ceně : 8. 361,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Doprava kombinovaná

Více

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s českou delegátkou 7 nocí ubytování

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

JÓGA NA SRÍ LANCE LISTOPAD 2019 s Irmou Březina (SR09)

JÓGA NA SRÍ LANCE LISTOPAD 2019 s Irmou Březina (SR09) JÓGA NA SRÍ LANCE LISTOPAD 2019 s Irmou Březina (SR09) cena již od 16.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně cvičení jógy pojištění CK proti úpadku JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU s Irmou Březina

Více

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5*****

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5***** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Dominikánská rep., PUNTA CANA Letecká spol. Termín 01.10.2019-09.10.2019 55 700 Kč 51 500 Kč 01.10.2019-09.10.2019 41 000 Kč 36 800 Kč 01.10.2019-09.10.2019

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2018 s Vendulou Scheibovou OBSAZENO!!! (BA27)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2018 s Vendulou Scheibovou OBSAZENO!!! (BA27) JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2018 s Vendulou Scheibovou OBSAZENO!!! (BA27) cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10x ubytování snídaně cvičení jógy transfery česky / slovensky mluvící delegát pojištění Ck

Více

KOMBINACE OSTROVŮ V JIHOZÁPADNÍ

KOMBINACE OSTROVŮ V JIHOZÁPADNÍ 88 Seychelských ostrovů je celkem stopatnáct a najdeme je na rovníku uprostřed Indického oceánu. Atraktivní jsou především svými bílými písečnými plážemi, v kontrastu k nim černými granitovými skálami,

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU LISTOPAD 2018 s Vendulou Černou (SR05)

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU LISTOPAD 2018 s Vendulou Černou (SR05) JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU LISTOPAD 2018 s Vendulou Černou (SR05) cena již od 19.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně cvičení jógy pojištění CK proti úpadku JÓGA TÝM KATKY MRUGALOVÉ

Více