ROMA Jablonec n. N. FC ATAX JENIŠOVICE B

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROMA Jablonec n. N. FC ATAX JENIŠOVICE B"

Transkript

1 FC ATAX A JENIŠOVICE FC ATAX JENIŠOVICE A Sokol Kokonín A Okresní přebor II.třída 22. kolo Sobota 26. května 2012 od 17:00 hodin ROMA Jablonec n. N. FC ATAX JENIŠOVICE B Okresní soutěž III.třída 22. kolo Neděle 27. května 2012 od 10:00 hodin (hráno ve Mšeně)

2 Máme hymnu! Po dlouholetém snažení se nám společně s rockovou kapelou Tampelband povedlo přivést na svět naši hymnu. Skupina z novopacka byla požádána, jestli by mohla zhudebnit náš vítězný popěvek, ke kterému jsme připsali pár slok, a konečně nadešel čas, kdy nám zástupci skupiny na minulém zápase B mužstva přijel hymnu předat. Shodou okolností je to jejich první písnička na CD. Svoje první album chystají na podzim. Doufáme, že hymna se bude líbit a nám přinese štěstí. Skupina ji hraje na svých koncertech a zábavách, a dle slov vedoucího skupiny Karla Wiesnera se líbí a tím dělá reklamu nejen našemu oddílu, ale i Jenišovicím. Celé předání CD Karlem Wiesnerem trenéru Petru Randákovi v poločase utkání je zdokumentováno na stránkách skupiny ve fotoalbu ze soukromí ( estranky.cz/fotoalbum/ze-soukromi/predavani-hymny-fc-jenisovice/). Skupině patří velké poděkování. Hymna bude na našich internetových stránkách. Pro ty, kteří si skupinu budou chtít poslechnout na živo, můžou tak učinit na noční soutěži v červnu na Frýdštejně. Skupina pochází z obce Svojek a jmenuje se dle vesnice Tample. Tak ještě trocha historie: První zkouška této skupiny se konala v Tampelské mateřské školce. Začali jsme ve třech, Karel už měl nějaké zkušenosti z dřívějších let a Honza s Jirkou začínali s čistým listem. Po tříměsíčním zkoušení jsme si troufl i poprvé vylézt mezi lidi.pak už jsme se s větším či menším úspěchem snažili čeřit vodu místního kulturního cítění. V listopadu 2006 jsme mezi nás přijali nového kytaristu Jaroslava Podzimka. V létě roku 2007 k nám přišel nový zpěvák Fanda Kalenský,zvaný Fany, který si již v minulosti s námi pár songů zazpíval. Přesně za rok v létě 2008 si poprvé zahrál Jirka Hadinec mladší na plný úvazek a tím vystřídal na pozici kytaristy Jardu Podzimka. V lednu 2010 přichází z kapely Černej havran Sváťa Čech a střídá Jiřího Hadince staršího na postu doprovodné kytary. Jiří Hadinec mladší přebírá místo sólové kytary. Členové skupiny: Svatopluk Čech (KYTARA). Zuzana Wiesnerová (FOTOGRAFKA). Jiří Profesor Hadinec (KYTARA), František Fany Kalenský (ZPĚV), Honza Fejfar (BASOVÁ KYTARA, ZPĚV),Karel Palička Wiesner (BICÍ).

3 OKRESNÍ PŘEBOR II. TŘÍDA 20. KOLO FC ATAX JENIŠOVICE A Slavoj Kořenov 9:2 (4:1) Podle postavení v tabulce jsme byli jasným favoritem utkání, ale po podzimním zápase v Kořenově, které jsme obrátili až v posledních dvaceti minutách, jsme do zápasu vstoupili dostatečně koncentrovaní a nabuzení. Začátek zápasu byl opatrný z obou stran, ale postupně jsme si vynutili mírnou převahu, ze které vyplynulo i několik faulů kolem hostujícího vápna. Jeden z těchto faulů potrestal v 17. minutě z přímého kopu Bernard 1:0. Hra pokračovala zejména na polovině hostů, kdy tuto převahu ve 29. minutě zúročil po nahrávce Bernarda pěknou střelou k tyči Pekař 2:0. Po krásném uvolnění Soudského Bubákem, se Tomáš nemýlil a bylo to ve 39. minutě 3:0. Na 4:0 zvyšoval opět z volného přímého kopu Vaněček. Nutno podotknout, že hostující gólman měl na gólech z obou přímých kopů nemalý vliv. Do poločasu zkorigoval výsledek po rohovém kopu hostující Kohút 4:1. Do druhého poločasu soupeř vyměnil gólmana a jednoho hráče v poli, ale na jejich hře to nebylo nijak zvlášť znát. Postupně se prosadili Pekař a také 3x náš Sniper Prkno, který dal první gól po nahrávce Hradeckého a druhý přidal po chybě hostujícího gólmana do prázdné branky. Třetí branku dal poté, co prošel mezi dvěma obránci a pohodlně zakončil. Za stavu 8:1 proměnil volný přímý kop opět hostující Kohút 8:2. Na konečných 9:2 dával Holeček, který prostřelil z úhlu padajícího gólmana. Na samotné utkání, které se nehrálo v nijak závratném tempu, měla zejména vliv forma obou hostujících brankařů, kteří nám svým výkonem povinnou výhru dosti usnadnili. Sestava: Bočok (6) Straka (7), Vaněček (7), Šimek (6), Holeček (7) Hradecký (6), Bernard (7), Bubák (7), Soudský (7) Prkno (8), Pekař (8), střídání: Laušman (6), David (5), Plechatý nehodnocen Hodnocení 1-10 bodů, 1 nejhorší výkon, 10 nejlepší výkon. Hráč musí odehrát alespoň 30 min. Slovy trenéra Petra Randáka: Po dlouhé době jsme dokázali zachovat klid v zakončení a to bylo vidět i na konečném skóre. Je pravdou, že nám k vysokému výsledku dopomohli hostující gólmani, kteří v utkání vyrobili několik chyb. Doufám, že mužstvo dokáže tento výkon přenést i do dalších utkání s Josefovým Dolem a zejména doma s Kokonínem, jelikož pro vývoj v tabulce je nezbytné tyto utkání zvládnout a získat v nich 6 bodů.

4 OKRESNÍ PŘEBOR II. TŘÍDA 21. KOLO Jiskra Josefův Důl FC ATAX JENIŠOVICE A 0:8 (0:4) Na další zápas jsme zajížděli do nově vystavěného areálu v Josefově Dole. Utkání se hrálo za krásného počasí na perfektním travnatém povrchu. Od počátku utkání byl vidět znatelný rozdíl ve fotbalovém umění obou mančaftů. Hráli jsme, co jsme potřebovali a s chutí si zastříleli, kdy jsme se jen naší nemohoucností připravili ještě o vyšší skóre. V prvním poločase se trefi l dvakrát Bubák, Šimek z penalty a Vích. V druhém poločase navýšili naše vedení Sucharda z penalty, Vích, Hradecký a opět Šimek. Domácí byli asi nejhorším týmem, se kterým jsme doposud v této soutěži hráli a s největší pravděpodobností po právu sestoupí k našemu B éčku. V příštím zápase je nutné porazit lídra soutěže z Kokonína, abychom si zachovali naději na postup do 1 B. třídy. Sestava: Sucharda (6) Straka (6), Vaněček (7), Šimek (7), Laušman (7) Hradecký (6), Bernard (7), Bubák (8), Pekař (6) David (7), Vích (7), střídání: Prkno (8), Svoboda (6) Hodnocení 1-10 bodů, 1 nejhorší výkon, 10 nejlepší výkon. Hráč musí odehrát alespoň 30 min. Slovy trenéra Petra Randáka: Samotný zápas nebyl pro náš tým velkou prověrkou před důležitým zápasem s Kokonínem A. Josefův Důl odolával pouze prvních 20 minut, kdy po inkasované brance bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. S výsledkem jsem spokojen, ale s výkonem jednotlivých hráčů již méně. Musíme naši hru zjednodušit a zpřesnit. Někteří hráči si musí uvědomit, že kolektivní výkon je pro nás důležitější než jejich individuální pojetí hry. Výsledky 20. kola: Camel Rychnov 4:5 (1:2), Hodkovice A Pěnčín B 1:2 (1:1), Držkov B - V. Hamry 1:4 (0:2), Smržovka Albrechtice 3:1 (1:0), Janov - Josefův Důl 6:0 (1:0), Tanvald - Kokonín A 0:8 (0:5) Výsledky 21. kola: Rychnov - Tanvald 2:0 (1:0), Kokonín A - Janov 2:0 (0:0), Josefův Důl - Jenišovice A 0:8 (0:4), Kořenov - Smržovka 2:2 (1:1), Albrechtice - Držkov B 1:0 (0:0) Další zápasy 22. kola: Pěnčín B Rychnov, Camel - V.Hamry B, Hodkovice A Albrechtice, Držkov B Kořenov, Smržovka - Josefův Důl, Za týden zajíždíme do Tanvaldu a v dalším domácím utkání se střetneme dne od 17:00 hodin se silným soupeřem z Janova.

5

6

7

8

9 OKRESNÍ SOUTĚŽ III. TŘÍDA 20. KOLO FC ATAX JENIŠOVICE B Sokol Kokonín B 0:1 (0:0) Kokonín byl vzhledem k postavení v tabulce jasným favoritem utkání. Obě mužstva nastoupila posílena o pár hráčů A týmu, což vedlo ke zkvalitnění hry a na hřišti se předváděl velmi dobrý fotbal. Naši hráči měli chuť hrát, čímž si v úvodu zápasu vytvořili mírný tlak a pár slibných příležitostí. Největší šanci prvního poločasu měl v 19. minutě Aron, ale jeho krásnou střelu zblokovala hostující obrana. Po dvaceti minutách se hra otočila a hosté nás sevřeli u jejich vápna. Obrana však byla výborně organizována a nepustila hostující hráče do větších šancí. Po přestávce jsme se již lépe připravili na hru Kokonína a byli jsme to pro změnu my, co diktovali tempo hry. Z naší snahy vyplynuly i brankové příležitosti, ale jak Soudský, tak Vlasák svoje šance neproměnili. Zápas mohl v 72. minutě rozhodnout Kuba Plechatý, který se po nejhezčí akci zápasu řítil sám na gólmana, ale k naší smůle trefi l jen jeho náruč. Kokonín se nečekaně prosadil v 82. minutě po dlouhém autu do vápna, kdy se ve skrumáži před brankou nejlépe orientoval Paldus, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 0:1. Po inkasované brance jsme se snažili alespoň vyrovnat, ale proti obrannému valu soupeře jsme se už nedokázali prosadit. Zápasu by slušela remíza, ale fotbal se hraje na branky, a proto putují 3 body do Kokonína. Výborným výkonem se presentoval i rozhodčí Kořinek, který svým skvělým výkonem přispěl k vysoké kvalitě zápasu. Sestava: Bočok (7) Preisler J. (7), Vodháněl (7), Plechatý (9), Svoboda (7) Vlasák (5), Rosenbaum (7), Soudský (8), Aron (6) Strnad ml. (6), Imlauf (6), střídání: Hanuš D. (7), Strnad st. (6), Preisler T. (nehodnocen) Hodnocení 1-10 bodů, 1 nejhorší výkon, 10 nejlepší výkon. Hráč musí odehrát alespoň 30 min. Slovy trenéra Miroslava Bočoka: B éčko Kokonína bylo silným protivníkem, ale my jsme se s ním vyrovnali po všech stránkách, kdy jsme nasazením, bojovností a důrazem eliminovali jejich útočnou sílu. Hráči plnili, co jsme si řekli, což Kokonínu dělalo problémy. Bohužel nám v některých fázích, zejména při přechodu do rychlého protiútoku, chyběla fotbalovost, čímž jsme se několikrát připravili o dobré střelecké příležitosti. Vyrovnané utkání rozhodlo to, že jsme neproměnili své šance a Kokonín toho využil. Takovéto těžké zápasy nás posilují a doufám, že posunou naše výkonu opět o stupínek výše. Vyzdvihnout musím defenzivní činnost mužstva, zejména výkon obou stoperů. Překvapil mě Kuba Plechatý, tak má vypadat výkon hráče A» týmu při výpomoci. Těší mě, jak se zapracovává Staník «Mário», jehož výkon se s každým zápasem zvedá. V dalších utkání však stále nevím, kdo bude za nás střílet branky. Asi dáme inzerát: Hledá se Sniper».

10 OKRESNÍ SOUTĚŽ III. TŘÍDA 21. KOLO SOKOL JISTEBSKO FC ATAX JENIŠOVICE B 2:0 (1:0) Na umělce v Železném Brodě jsme nastoupili proti týmu, který měl na kontě jen jediné vítězství. Možná všichni očekávali jasnou výhru, ale opak byl pravdou. Soupeř byl od první minuty lepší a měl i vetší vůli po zisku bodů. Přestože se nemohl střelecky prosadit, určoval stále tempo hry. My jsme byli myšlenkami jinde, ale rozhodně ne na hřišti. V 17. minutě se domácí po rohu ujali vedení, když využili nedůslednosti naší obrany - 1:0. Bohužel jsme k naší smůle v závěru první půle přišli o Ondru Vodháněla, který si udělal výron kotníku, a tím i o jediného hráče, který měl snahu s výsledkem něco udělat. Ani začátek druhé půle nebyl z naší strany výrazně lepší. Po dalším rohu a následném autu jsme v 55. minutě inkasovali podruhé, když domácí skórovali střelou do šibenice z hranice 16 metrů. O pár minut později jsme mohli korigovat výsledek z penalty, nařízené po faulu na Maria. Bohužel Tomáš Preisler penaltu zahodil, když vysoko přestřelil domácí branku. Navíc se následně zranil a tak jsme při nedostatku hráčů dohrávali v 8 lidech v poli. Díky rozhodčímu, který ukončil zápas předčasně, jsme zakončili naši parodii na téma fotbal. Sestava: Bočok (5) Kazda (5), Praisler T. (4), Vodháněl (7), Hanuš F. (6) Vlasák (4), Rosenbaum (5), Imlauf (5), Aron (4) Strnad S. (5), Strnad J. (4) střídání: bez střídání Hodnocení 1-10 bodů, 1 nejhorší výkon, 10 nejlepší výkon. Hráč musí odehrát alespoň 30 min. Slovy trenéra Miroslava Bočoka: Fanoušci mě kritizují, že hráče po každém zápase chválím. Dnes jim musím poděkovat za to, že přišli, ale tím končí to pozitivní. Byl to náš nejhorší výkon jara a byl podobný některým zápasům podzimu. V neděli jsme do zápasu nic z toho, co nás na jaře zdobilo, nedali. Doufejme, že to byla výjimka. O víkendu nás čeká Roma a mám obavy, že s tímto přístupem jí umožníme první letošní vítězství. Jedná se již o třetí zápas, kdy jsme nebyli schopni dát branku, ale o první, kdy jsme nebyli ani nebezpečný Výsledky 20. kola: Maršovice B - Zásada B 5:3 (3:1), Mšeno C Radčice 4:0 (2:0), Plavy B - Nová Ves 3:1 (2:0), Roma Rádlo 1:5 (0:3) Výsledky 21. kola: Jistebsko - Jenišovice B 2:0 (1:0), Nová Ves - Mšeno C 2:4 (1:3), Radčice - Maršovice B 1:5 (1:3), Kokonín B - Roma 3:1 (1:0), Rádlo - Plavy B 1:3 (0:2), Zásada B - Hodkovice B 1:4 (1:3) Další zápasy 22. kola: Hodkovice B Radčice, Maršovice B - Nová Ves, Mšeno C Rádlo, Plavy B - Kokonín B V dalším zápase se utká naše B éčko v domácím prostředí s mužstvem Plavů B. Zápas začne v obvyklou dobu v neděli od 17:00 hodin.

11 Okresní přebor - II.třída Rk. Tým Záp Skóre Body (Prav) 1. Kokonín A : (22) 2. Jenišovice A : (20) 3. Janov : (8) 4. V.Hamry B : (7) 5. Hodkovice A : (6) 6. Pěnčín B : (1) 7. Camel : (-1) 8. Albrechtice : (-4) 9. Rychnov : (-2) 10. Smržovka : (-6) 11. Kořenov : (-13) 12. Tanvald : (-14) 13. Držkov B : 67 8 (-22) 14. Josefův Důl :110 5 (-28) Okresní soutěž - III.třída Rk. Tým Záp Skóre Body (Prav) 1. Mšeno C : (17) 2. Kokonín B : (14) 3. Nová Ves : (7) 4. Maršovice B : (8) 5. Hodkovice B : (4) 6. Zásada B : (-3) 7. Plavy B : (2) 8. Rádlo : (-4) 9. Radčice : (-10) 10. Jenišovice B : ( -8) 11. Jistebsko : 82 7 (-17) 12. Roma : 92 2 (-25)

12 Hlavní partneři FC ATAX JENIŠOVICE Rádi uvítáme další sponzory. V případě, že máte zájem o nějakou formu spolupráce s naším klubem, kontaktujte Davida Svobodu, tel.: Děkujeme všem sponzorům a fanouškům za podporu v ročníku , v ročníku, ve kterém chceme vrátit Jenišovicím 1. B třídu FC ATAX JENIŠOVICE Bulletin: Leoš Bernard, foto: David Svoboda Číslo 4,

FC ATAX JENIŠOVICE SK CAMEL Jablonec nad Nisou

FC ATAX JENIŠOVICE SK CAMEL Jablonec nad Nisou FC ATAX A JENIŠOVICE FC ATAX JENIŠOVICE SK CAMEL Jablonec nad Nisou Okresní přebor II.třída 16. kolo Sobota 14. dubna 2012 od 16:30 hodin Hlavní rozhodčí: Asistent 1: Asistent 2: Josef Šoun Ondřej Mihálik

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A FK Jiskra Mšeno Jablonec n. N.

TJ SOKOL JENIŠOVICE A FK Jiskra Mšeno Jablonec n. N. TJ SOKOL JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A FK Jiskra Mšeno Jablonec n. N. I. B t ída východ 8. kolo Sobota 27. zá í 2014 od 16:30 hodin Rozhod í: Bukvi ka, OFS JN TJ Lu any nad Nisou TJ SOKOL JENIŠOVICE

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Sokol Bulovka I. B třída západ 24. kolo Sobota 21. května 2016 od 17:00 hodin Rozhodčí: Jirák Jiří - Šůma Josef, Chwiedziuk Dominik TJ SOKOL JENIŠOVICE B

Více

FC ATAX JENIŠOVICE B Jiskra Tanvald. FC ATAX JENIŠOVICE A FC Víchová

FC ATAX JENIŠOVICE B Jiskra Tanvald. FC ATAX JENIŠOVICE A FC Víchová FC ATAX JENIŠOVICE FC ATAX JENIŠOVICE B Jiskra Tanvald Okresní p ebor II. t ída 2. kolo (1. kolo se dohrává) Sobota 18. srpna 2012 od 17:00 hodin FC ATAX JENIŠOVICE A FC Víchová I. B t ída východ 2. kolo

Více

TJ Sokol Maršovice TJ SOKOL JENIŠOVICE B Okresní přebor II. třída 18. kolo Středa 20. května 2015 od 17:30 hodin Rozhodčí: Albl, Pánek M.

TJ Sokol Maršovice TJ SOKOL JENIŠOVICE B Okresní přebor II. třída 18. kolo Středa 20. května 2015 od 17:30 hodin Rozhodčí: Albl, Pánek M. TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A Spartak Rokytnice nad Jizerou I. B třída východ 24. kolo Neděle 17. května 2015 od 17:00 hodin Rozhodčí: Rympler, Bukvička, Dytrt TJ Sokol Maršovice TJ SOKOL

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Slovan Hrádek nad Nisou I. B třída západ 18. kolo Sobota 9. dubna 2016 od 16:30 hodin Rozhodčí: Maruška Radek - Čuřík Tomáš,

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Slovan Hrádek nad Nisou I. B třída západ 18. kolo Sobota 9. dubna 2016 od 16:30 hodin Rozhodčí: Maruška Radek - Čuřík Tomáš, TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Slovan Hrádek nad Nisou I. B třída západ 18. kolo Sobota 9. dubna 2016 od 16:30 hodin Rozhodčí: Maruška Radek - Čuřík Tomáš, Patrman Petr I.B TŘÍDA ZÁPAD

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 3 Rozhodčí: Duchoň, Štefan, Hasíková Delegát: Wencl

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL SEHRADICE A FC KOSTELEC 4.KVĚTNA 2013 1 Ve svém druhém jarním utkání před domácími fanoušky vyzvou Sehradice mužstvo z Kostelce. Tímto všechny vítáme a přejeme příjemné fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice X Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice Nejbližší zápasy našeho týmu Kolo Datum Soupeř Čas 1 Sobota 22.08.2015 Řepy - Muži B 10:30

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

HC Desná HC Tanvald 1 : 3

HC Desná HC Tanvald 1 : 3 6. 1.2001-ZS Jablonec nad Nisou HC Desná HC 1 : 3 První zápas nové série vyšel lépe u. Desná měla sice mírnější převahu, ale střelecky se jí vůbec nedařilo. hrál dobře v obraně a když nějaká střela prošla

Více

Město Touškov - Nýřany

Město Touškov - Nýřany TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 11 20.5.2005 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na dalším domácím utkání. Minulý týden jsme

Více

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan Vstupné 25,- Kč, tento program platí zároveň jako vstupenka na fotbalové utkání. MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ I.B TŘÍDA SKUPINA A - 24. KOLO SOKOL LOCHKOV FC ZLIČÍN B SOBOTA 2.6.2012 OD 10.30 Hlavní rozhodčí:

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

Sobota 3. 10. 2009 ve 11:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 13:30.

Sobota 3. 10. 2009 ve 11:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 13:30. HLAVNÍ PARTNEŘI SK DFO PARDUBICE MĚSTO PARDUBICE I. CELOSTÁTNÍ FOTBALOVÁ LIGA ŽEN SK DFO PARDUBICE o.s. vs. FC VIKTORIA PLZEŇ Sobota 3. 10. 2009 ve 11:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 13:30. Vážení

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 22.6.2018 Předposledním jarním kolem utkání v základní části pokračovala o minulém víkendu Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A jsou jistými postupujícími do finálové skupiny

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 1.6.2016 Šestým kolem pokračovala Klatovská KAPITOL liga 2016 v malé kopané. Vedoucí tým první ligy, tým Fireballs měl cestu za ziskem třech bodů v tomto kole celkem pohodlnou, neboť se mu

Více

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV SPANILÁ MERUNA a PATRON UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV uvádí zápas 5. kola I. B třídy, skupiny A soutěžní ročník 2019/2020, PODZIM 2019 TJ SOKOL TOVAČOV versus SOKOL KOVALOVICE NEDĚLE

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.12 3.10.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Ve finálové skupině kráčí za letošním vítězstvím po pátém kole dva celky a oba

Více

Sokol Blovice vs VS PLZEŇ

Sokol Blovice vs VS PLZEŇ Výsledkový zpravodaj Sokola Blovice č.1/07 Sokol Blovice vs VS PLZEŇ Utkání 16. kola I.A třídy 31. března 2007 od 16:30 hod Hl.rozhodčí: Krauz asistenti: Komanec, Rys delegát: ----- Tabulka Program 16.

Více

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15 Pátek 30.3. v 10:15 FC Tempo Praha Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítám na 19. kole Pražské teplárenské přeboru. Máme za sebou první tři kola, ve kterých jsme bohužel nezískali ani bod. Věřím, že

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé, už jsme opět ve fotbalovém kolotoči. Sezóna začala a už jsou známy první výsledky. A mužstvo ke svému debutu v okresním přeboru nejdříve zajíždělo

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A 16.KVĚTNA 2015 1 Pěkné sobotní odpoledne všem hráčům, funkcionářům a hlavně fanouškům. Tímto bychom chtěli přivítat hosty z Tečovic. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ

Více

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek)

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek) USK Slavie Ústí n/l FBC Liberec 5:4 (2:3, 1:1, 2:0) Tento zápas ukázal, jak se dá prohrát vítězný zápas. Drtivý nástup, 23s 1:0, po té ústí otočilo na 1:2, aby naši hráči přes velký nápor otočili na 3:2.

Více

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ www.fklovosice.cz FK LOVOSICE FK ČESKÝ LEV NEŠTĚMICE Datum: Sobota 17.04. 2010 Výkop: 10:15h Sezóna: 2009/2010 Soutěž: krajský přebor Kolo: 21 Rozhodčí: Sabo., Šťastný, Hlinka Delegát:

Více

FK LOVOSICE FK TATRAN KADA

FK LOVOSICE FK TATRAN KADA www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK TATRAN KADAŇ Datum: Sobota 28.05. 2011 Výkop: 10:15h Sezóna: 2010/2011 Soutěž: krajský přebor Kolo: 27 Rozhodčí: Zubr, Živnůstka, Zvonař Delegát: Kropáč

Více

SK Jince 1921 SK JINCE 1921

SK Jince 1921 SK JINCE 1921 SK Jince 1921 - Zpravodaj kopané - Ročník I - č. 05 - Vítejte na domácím utkání 21. hraného kola jarní části III. třídy skupiny A příbramského okresu v kopané, ročníku 2007/2008. sobota 17. 5. 2008 v 17:00

Více

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 3 12.9.2003 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na třetím domácím mistrovském zápase v I.A třídě.

Více

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE TJ SOKOL SRUBY Kompletní info z fotbalového klubu Sezóna 2013-2014 -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE -Tabulka a přehled nadcházejících utkání -Mistrovská utkání Semanín a D.Dobrouč

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0)

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) V případě vítězství v nedělním utkání se mohli naši fotbalisté po dlouhé době odpoutat ze dna tabulky KP, avšak velmi potřebné vítězství bohužel neuhráli. Nesmírně

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2)

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Kompletní výsledky KP ml.dorostu 16. kolo 19.11.2011 Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Předehrávka jarní části sezóny se nám vydařila a nad soupeřem z horních pater tabulky jsme zaslouženě bodovali.

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

FK Dynamo Spartak Kaplice B

FK Dynamo Spartak Kaplice B zpravodaj FK Dynama Vyšší Brod Neděle 12. 10. 2008, 16 00 10. kolo I. B třídy skupiny A FK Dynamo Spartak Kaplice B V minulém kole jsme prolomili velmi dlouhou sérii zápasů, ve které jsme nebyli schopni

Více

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12)

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12) Vybojované vítězství. Tak nazval trenér Slavie Praha Richard Řezáč výhru 22:21 svých svěřenkyň ve Zlíně ve 14. kole MOL ligy. Slavii nadále patří o skóre druhé místo v tabulce za Iuventou Michalovce a

Více

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2012: Ročník 8. Číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2012/2013 TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ

Více

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B 19.ZÁŘÍ 2015 1 Dnes vítáme na našem hřišti hráče rezervy divizního Slavičína. Vítáme samozřejmě i domácí borce a hlavně diváky a přejeme všem, nechť si užijí fotbalové

Více

TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV

TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV 3.ŘÍJNA 2015 1 V minulém kole jsme sehráli utkání s druhým týmem tabulky. Nyní přivítáme na svém hřišti tým ze třetí pozice, ale o to pro Sehradice nepříjemnější. Vítáme

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A 1.ZÁŘÍ 2012 1 Vítáme v Sehradicích hráče, funkcionáře a diváky z Kašavy. Samozřejmě vítáme i fandy domácího mužstva. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Trocha historie vzájemných

Více

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A 17.DUBNA 2016 1 Při druhém domácím utkání vítáme v Sehradicích hosty z Tečovic. Všem fanouškům přejeme ty nejlepší fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí:

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY 5.DUBNA 2014 1 Vítáme všechny fanoušky kvalitní kopané na prvním jarním domácím utkání. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí: ŘIHÁK Pavel MICHALEC Radek KOTAČKA Rostislav

Více

SK Třeboradice. Sobota v 10:00

SK Třeboradice. Sobota v 10:00 SK Třeboradice Sobota 6. 10. 2018 v 10:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 9. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám po sérii porážek podařilo získat tři body. Dnešní

Více

Kladenský deník Skupina B:

Kladenský deník Skupina B: Kladenský deník - 11.4.2006 Skupina B: Jaro začali favorité bez ztráty kytičky. Vrbičany vyhrály na Čechii a Tuřany v Klobukách. Nejvíce si ale zastřílela Kačice, jež dala Třebichovicím osmigólový nášup.

Více

TJ SOKOL SEHRADICE SK VLACHOVICE

TJ SOKOL SEHRADICE SK VLACHOVICE TJ SOKOL SEHRADICE SK VLACHOVICE 2.DUBNA 2017 1 Ve druhém jarním domácím utkání nás čeká v podstatě derby, když k nám přijíždí mužstvo Vlachovic. Vítáme u nás jejich hráče, funkcionáře a fanoušky. Samozřejmě

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

OSTRAVA CUP ročník května 2014 od 9:00-17:00 hod. U9 a U8. Městský stadion Aréna v Ostravě Vítkovicích

OSTRAVA CUP ročník května 2014 od 9:00-17:00 hod. U9 a U8. Městský stadion Aréna v Ostravě Vítkovicích OSTRAVA CUP 201 FC VÍTKOVICE 1919 a magistrát města Ostravy, Vás zvou na největší mládežnický turnaj OSTRAVA CUP 201 FC Vítkovice 1919, mobil 73 8 23 6, email sekretariat@fcvitkovice1919.cz Hlavní partner

Více

PROPOZICE. Halový turnaj. FC Viktoria Plzeň ročník 2009

PROPOZICE. Halový turnaj. FC Viktoria Plzeň ročník 2009 PROPOZICE Halový turnaj FC Viktoria Plzeň ročník 2009 Neděle 13. 1. 2019 A) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ PROPOZICE TURNAJE 1) Pořadatel Viktoria Plzeň - fotbal z.s. ve spolupráci s FC Viktoria Plzeň, a.s Štruncovy

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ SKUPINA č.a FULNEK 1 2 3 4 5 body Skore pořadí 1- FULNEK 9. 2- ODRY 2. 3-BARTOŠOVIC 20 4- STUDÉNKA 1 5- DĚRNÉ

Více

Město Touškov Černice

Město Touškov Černice TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj 26.10.2013 Cena zpravodaje 30 Kč Vážení fotbaloví fanoušci, Podzim se krátí, čekají nás, i s dnešním, ještě čtyři zápasy. Na kontě máme 10 bodů a od sedmého místa

Více

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Z prvního jarního utkání fotbalistů TJ Ludgeřovice v krajské soutěži I.A třídy Konalo se na domácím hřišti

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ VYSOKÉ POLE

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ VYSOKÉ POLE TJ SOKOL SEHRADICE A TJ VYSOKÉ POLE 19.SRPNA 2012 1 Jménem všech fandů kopané přivítejme spolu první domácí utkání ročníku 2012/2013 okresního přeboru mužů. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Trocha historie vzájemných

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.10 24.9.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Po třetím kole se ve finálové skupině o vedení přetahují tři týmy se šesti body

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice Můj koníček - fotbal Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Garant / konzultant: Mgr. Marcela Sasková Datum odevzdání: 21. 3. 2016 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

Více

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži Soupeř: K.Újezd B Dne : Neděle 21/9/08 Začátek od: 16/30 7kolo Sraz v hod: Hebík Š. 1 Výsledek : 2/0 Poločas: 2/0 Branky : Kříž Jan,Ćaloun Jiří Čaloun 2 Doprava 1auto 2 auto 3 auto 4 auto 5 auto Vzdálenost

Více

HLAVNÍ PARTNEŘI SK DFO PARDUBICE

HLAVNÍ PARTNEŘI SK DFO PARDUBICE HLAVNÍ PARTNEŘI SK DFO PARDUBICE MĚSTO PARDUBICE I. CELOSTÁTNÍ FOTBALOVÁ LIGA ŽEN SK DFO PARDUBICE vs. FC HRADEC KRÁLOVÉ Sobota 16. 05. 2009 ve 13:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 15:30. Vážení

Více

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0)

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) 1 Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) Důležité utkání dvou soupeřů ze spodní poloviny tabulky vyznělo lépe pro domácí fotbalisty. Bohužel se nám v tomto utkání vůbec nevyvedl začátek, který rozhodl.

Více

Počasí fotbalu moc nepřálo

Počasí fotbalu moc nepřálo 1 Počasí fotbalu moc nepřálo Krajský přebor pokračoval jen pěti zápasy, další tři musely být kvůli nepříznivému počasí a hlavně terénu odloženy. Nehrál ani vedoucí celek, Petřkovice, který i přes tuto

Více

Soutěžní ročník 2014/2015

Soutěžní ročník 2014/2015 Ročník 10. číslo 24. OKRESNÍ PŘEBOR FA ČR Při OFS BRUNTÁL Soutěžní ročník 2014/2015 TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz Delegace rozhodčích na toto utkání mužů: Hlavní rozhodčí:

Více

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice Místo konání: Sportovní hala TJ Turnov, Skálova ulice (blízko náměstí v Turnově). GPS souřadnice: 50 35 28.32 N, 15

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1)

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) Naši hráči A mužstva si neporadili ani s nováčkem soutěže. Naši se sice ujali vedení Zdeňkem Kryštofem brankou ze 13. minuty, kdy po faulu na Oberherra kopal

Více

Spartak Strašice KFI ČR 1 : Spartak Rychnov u Jablonce - KFI ČR 1:11

Spartak Strašice KFI ČR 1 : Spartak Rychnov u Jablonce - KFI ČR 1:11 10.6.2016 Spartak Strašice KFI ČR 1 : 4 (penalty 2:4) celkem 3:8 Hrálo se při příležitosti 90 let fotbalu ve Strašicích a soupeřem internacionálů bylo ambiciosní mužstvo hrající o postup do krajských soutěží.

Více

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice PROPOZICE ČESKOSKALICKÉHO POHÁRU MLADŠÍCH ŽÁKŮ A) Obecná ustanovení Datum konání: sobota 16. února 2013 Místo konání: sportovní

Více

SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS

SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS HRACÍ PLOCHA Hraje se na polovině fotbalového hřiště rozděleného na dvě minihřiště 24x34m.Vymezení hřiště je pomocí nízkých met barevně odlišených v místech vymezující

Více

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Ústecký krajský fotbalový svaz PROPOZICE SOUTĚŽE 4. ročníku Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Pořadatel: KM Ústeckého KFS LISTOPAD 2018 AŽ LEDEN 2019 PROPOZICE ZIMNÍ HALOVÉ LIGY MLADŠÍCH ŽÁKŮ ÚKFS 2017/18

Více

TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL PODLESÍ

TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL PODLESÍ TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL PODLESÍ 21.SRPNA 2016 1 Vítáme všechny fanoušky na utkání I.A třídy. V novodobé historii klubu je to nejvyšší soutěž, které se domácí borci účastní. Proto všichni domácí fanoušci

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

A.F.C. HUMPOLEC. HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka)

A.F.C. HUMPOLEC. HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka) A.F.C. HUMPOLEC POŘÁDÁ HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka) pořadatel: fotbalový klub A.F.C. HUMPOLEC Kdy: turnaj v neděli 22.12.2013 od 8.30 hod.- 15.00 hod. Startovné:

Více

PROGRAM. Sobota 25. května 2013 Utkání 1.A třídy JmKFS, skupiny A FC SLOVAN BRNO. proti BANÍK ZBÝŠOV

PROGRAM. Sobota 25. května 2013 Utkání 1.A třídy JmKFS, skupiny A FC SLOVAN BRNO. proti BANÍK ZBÝŠOV PROGRAM Sobota 25. května 2013 Utkání 1.A třídy JmKFS, skupiny A FC SLOVAN BRNO proti BANÍK ZBÝŠOV Hlavní rozhodčí: Laštůvka Dušan (Pavlice) Asistenti: Palát Jiří (Micmanice), Krbůšek Radim (Brno) Vážení

Více

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena 5,- ČTVRTEK 11. srpna 2016 Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30 FC IRP Český Těšín Rozhodčí utkání KRAJSKÉHO

Více

FK Nová Role KFI ČR 1: SK Červený Kůň Tábor KFI ČR 1:4

FK Nová Role KFI ČR 1: SK Červený Kůň Tábor KFI ČR 1:4 16.6.2018 FK Nová Role KFI ČR 1:8 Oslavy 70 let fotbalu v Nové Roli vyvrcholily utkáním hráčů nad 35 let s internacionály ČR. Bylo krásné počasí, nádherný trávník a tak nic nebránilo ani výborným výkonům

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL Jméno a příjmení: Matěj Malý Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Mgr. Jana Červenková Datum odevzdání: 23. 3. 2015

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2016/ ročník: 9 - číslo: 10 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2016/ ročník: 9 - číslo: 10 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 9 - číslo - datum FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK BENÁTKY NAD JIZEROU B Historické názvy 9-948 SK Benátky

Více

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 sobota 23. června 2018 Místo konání : Městský stadion, U stadionu 1339, Veselí nad Moravou Kontaktní osoba: Pres Richard, +420 725 636 501, rpres@centrum.cz

Více

STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012

STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012 STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012 Tým starší přípravky v ročníku 2011/2012 pod vedením trenérské dvojice Petr Dragoun Pavel Pospíšil skončil z 16 týmů na výborném 6. místě PODZIM JARO Sobědruhy - Osek 2:3 (2:2)

Více

Fotbalový turnaj přípravek r. 2005 Velké Meziříčí 25. 11.2012

Fotbalový turnaj přípravek r. 2005 Velké Meziříčí 25. 11.2012 Fotbalový turnaj přípravek r. 2005 Velké Meziříčí 25. 11.2012 Pořadatel: FC Velké Meziříčí Termín: neděle25. 11.2012 Místo konáni: Sportovní hala - Velké Meziříčí, U Světlé Startují: Hráči narození 1.1.2005

Více

Muži A remizovali s Frenštátem

Muži A remizovali s Frenštátem 1 Muži A remizovali s Frenštátem Toto důležité utkání hráli naši fotbalisté neplánovaně na domácím hřišti a v nezvyklém dopoledním čase. Případná výhra nás mohla odpoutat po delší době ze dna tabulky a

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota 2. 5. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: SK Kostelní Lhota V dnešním zápase se střetneme s celkem z Kostelní Lhoty, kterému aktuální

Více

Krajská kola ve florbalu středních škol

Krajská kola ve florbalu středních škol Krajská kola ve florbalu středních škol Krajské finále ve florbalu dívek středních škol naše děvčata obsadila skvělé 2. místo!! Vítězstvím v okresním kole, které jsme tradičně pořádali v naší tělocvičně

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea Úterý 2. 5. 2017 v 11:00 hodin hřiště Terpsithea SKN BRNO ASKPN PIRAEUS 2 : 0 (1 : 0) Branky: 24 Jakub Matyáš, 67 Adam Papoušek Žlutá karta: 27 Martin Susedka, 59 Jan Dvořáček SKN BRNO: Mikula Daniel Zeman

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ Ročník 1. číslo 4. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL www.kmsjuventus.estranky.cz TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Bohemia Poděbrady B sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Bohemia Poděbrady B sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Bohemia Poděbrady B sobota 30. 5. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: FK Bohemia Poděbrady B Předposledním soupeřem na domácím hřišti nám je celek rezervy

Více

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 3. 10. 2012 - Talent Cup - turnaj okr.výběrů U 13 v Rokycanech SLIBNÉ VYHLÍDKY OKRESNÍHO VÝBĚRU PŘED JARNÍM FINÁLE První letošní turnaj reprezentačních

Více

Předsilvestrovské derby fanoušků pražských "S" vyhráli sešívaní - Broumovsko

Předsilvestrovské derby fanoušků pražských S vyhráli sešívaní - Broumovsko Ve Sportovním areálu Emericha Ratha v Broumově se 30. prosince 2017 konal první ročník Předsilvestrovského derby fanoušků pražských "S". Po vzoru pražského Silvestrovského derby, kdy se pravidelně poslední

Více

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo Házenkářky Slavie Praha prohrály v 19. kole MOL ligy doma s vedoucím celkem česko-slovenské soutěže Iuventou Michalovce 34:38, po poločase 13:20, a klesly na šesté místo v tabulce. Přesto stále drží postupovou

Více

Fotbalový turnaj na Kladně

Fotbalový turnaj na Kladně Fotbalový turnaj pro ročník 2006 a mladší Fotbalový turnaj na Kladně ------------------------------------------------------------------------------------ SK Kladno Dívejme se na naše děti a pojďme si to

Více

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Malí fotbalisté FK Ústí nad Labem ovládli první kvalifikaci turnaje E.ON Junior Cup. Během 10 zápasů inkasovali

Více

Okresní část Poháru ČMFS Podzim : M: 1. FC Bojanov - TJ Bítovany 1:5 (1:2)

Okresní část Poháru ČMFS Podzim : M: 1. FC Bojanov - TJ Bítovany 1:5 (1:2) Okresní část Poháru ČMFS 2006 30.07.2006: M: 1. FC Bojanov - TJ Bítovany 1:5 (1:2) Podzim 2006 2. kolo: D: 26.08.2006: 1. FC Bojanov - Skuteč 3:3 (0:3). Střelci gólů: Čejgl 2x, Rybička 1x, ŽK: Kofroň.

Více

Nepříznivé počasí úřadovalo

Nepříznivé počasí úřadovalo 1 Nepříznivé počasí úřadovalo Nepříznivé dubnové počasí zapříčinilo, že některá fotbalová utkání se v KP nehrála a byla odložena. Mezi nimi také utkání našeho celku v Čeladné. Toto utkání se bude hrát

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více