Filozofická fakulta Ostravské univerzity

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Filozofická fakulta Ostravské univerzity"

Transkript

1 Filozofická fakulta Ostravské univerzity Zápis ze zasedání Vědecké rady Filozofické fakulty Ostravské univerzity konaného dne Přítomní : dle prezenční listiny Program jednání : 1. Zahájení 2. Představení nových proděkanů 3. Schválení komisí pro profesorské a habilitační řízení 4. Schválení změn ve Statutu Filozofické fakulty OU 5. Průběžná zpráva o akreditaci Filozofické fakulty OU 6. Návrh edičního plánu na rok Různé ad 1. Zahájení Jednání zahájila děkanka Filozofické fakulty OU Doc. PhDr. Zdeňka Kalnická, CSc., která přivítala všechny přítomné a seznámila je s programem jednání. Závěr : program byl jednohlasně schválen ad 2. Představení nových proděkanů Paní děkanka informovala o změnách na místech proděkanů a o změně jejich kompetencí : proděkan pro vědu, výzkum a vnější vztahy : proděkan pro zahraničí a celoživotní vzdělávání : Doc. PhDr. Tomáš Krejčík, CSc., Mgr. Martin Pobořil. Závěr : členové Vědecké rady vzali tyto změny na vědomí.

2 Proběhla diskuse o počtu proděkanů na Filozofické fakultě. Závěr : Vědecká rada přijala doporučení, aby počet proděkanů nebyl zvyšován. Dále bylo navrženo upravit znění Statutu Filozofické fakulty OU tak, aby o počtu proděkanů mohl rozhodovat dle aktuální situace děkan fakulty. V souvislosti se změnou na místě proděkana pro vědu a výzkum děkanka poděkovala Prof. PhDr. Lumíru Dokoupilovi, CSc. za dosavadní činnost v této funkci. ad 3. Schválení komisí pro profesorské a habilitační řízení Habilitační řízení PaedDr. Jany Raclavské, Ph.D. Proděkan pro vědu a výzkum Doc. PhDr. Tomáš Krejčík, CSc., přednesl Vědecké radě návrhy na jmenování habilitační komise pro habilitační řízení PaedDr. Jany Raclavské, Ph.D. Prof. PhDr. Lumír Dokoupil, CSc., upozornil na to, že v habilitační komisi musí být zastoupeni nejméně dva pracovníci jiných univerzit. Vzhledem k tomu navrhl Prof. PhDr. Jiří Damborský, DrSc. zařadit dodatečně do komise nové členy. Navržená komise Předseda : Prof. PhDr. Jiří Damborský, DrSc. Prof. PhDr. Daniel Kadłubiec, DrSc. Prof. PhDr. Edvard Lotko, CSc. Prof. PhDr. Josef Anderš, DrSc. Doc. Dr. Mieczysłav Balowski, CSc. Katedra slavistiky FF OU FF OU a Slezská univerzita Katowice, Polsko Univerzita Palackého Olomouc Univerzita Palackého Olomouc Opolská univerzita, Polsko Závěr : K novému složení komise se členové Vědecké rady vyjádří písemně a o výsledku hlasování bude podána informace na dalším zasedání Vědecké rady. Habilitační řízení PhDr. Aleny Zachové, CSc. Proděkan pro VaV přednesl návrh habilitační komise pro habilitační řízení PhDr. Aleny Zachové,CSc. v tomto znění: Předseda: Prof. PhDr. Jiří Svoboda, DrSc. Doc. PhDr. Svatava Urbanová, CSc. Katedra české literatury, literární vědy a dějin umění FF OU Katedra české literatury, literární vědy a dějin umění FF OU Prof. PhDr. Dobrava Moldanová, CSc. Univerzita J.E.Purkyně Ústí nad Labem Doc. PhDr. Vladimír Papoušek, CSc. Prof. PhDr. Oldřich Richterek, CSc. Jihočeská univerzita České Budějovice Univerzita Hradec Králové Závěr : složení habilitační komise bylo schváleno 14 hlasy, 3 se zdrželi hlasování.

3 Habilitační řízení Doc. PhDr. Ludmily Nesládkové, CSc. Proděkan pro VaV přednesl návrh komise pro habilitační řízení Doc. PhDr. Ludmily Nesládkové, CSc. Předseda : Prof. PhDr. Milan Myška,DrSc. Prof. PhDr. Lumír Dokoupil, CSc. Prof. PhDr. Eduard Maur, CSc. Doc. PhDr. Jindřich Schulz, CSc. Doc. PhDr. Bohumír Smutný, Dr. Katedra historie FF OU Katedra historie FF OU Ústav českých dějin FF UK Praha FF Univerzity Palackého Olomouc Zemský archiv Brno,Masarykova univerzita Brno Závěr : složení habilitační komise bylo schváleno 15 hlasy, 2 se zdrželi hlasování. Profesorské řízení Doc. PaedDr. Vladimíra Papouška, CSc. Proděkan pro VaV dále informoval členy Vědecké rady o zahájení profesorského řízení Doc. PaedDr. Vladimíra Papouška, CSc., a navrhl složení komise pro profesorské řízení : Předseda : Prof. PhDr. Jiří Svoboda, DrSc. Katedra české literatury, literární vědy a dějin umění FF OU Prof. PhDr. Jiří Holý, DrSc. Ústav pro českou literaturu AV ČR, FF UK Doc. PhDr. Jiří Brabec, CSc. FF Univerzita Karlova Praha Prof. PhDr. Dobrava Moldanová, CSc. PF Univerzita J.E. Purkyně Ústí nad Labem Prof. PhDr. Eduard Petrů, DrSc. FF Univerzita Palackého Olomouc Závěr : členové Vědecké rady schválili toto složení 13 hlasy, jeden se zdržel hlasování. Doc. PaedDr. Vladimír Papoušek, CSc. se hlasování neúčastnil. V diskusi bylo dohodnuto, že návrhy na složení komisí je nutno napříště doplnit o místo působení žadatelů a navrhovaných členů komisí. Habilitační řízení PaedDr. Blaženy Rudincové, CSc. Proděkan pro VaV požádal Vědeckou radu, aby v souvislosti se zahájením habilitačního řízení PaedDr. Blaženy Rudincové, CSc. vyhověla žádosti Filozofické fakulty UKF v Nitře, která požaduje doporučení mateřské Vědecké rady. V delší diskusi bylo informováno o habilitačním řízení PaedDr. Blaženy Rudincové, CSc. v Brně. Prof. PhDr. Jaroslav Hubáček, CSc. a Prof. PhDr. Svatava Urbanová, CSc. představili PaedDr. Rudincovou jako dlouhodobou členku katedry slavistiky, která splňuje odborné i pedagogické předpoklady pro

4 zahájení habilitačního řízení. Na požádání Vědecké rady se dostavila Doc. PhDr. Květuše Lepilová, CSc. jako zástupkyně katedry slavistiky i s PaedDr. Rudincovou. Vzhledem k celkovému souhlasnému názoru však nebylo jejich vystoupení shledáno nutným. Doc. PhDr. Janka Klincková, CSc. informovala o praxi na některých slovenských univerzitách, které vyžadují výše uvedené doporučení a navrhla znění příslušného usnesení. Závěr : Vědecká rada se usnesla jednohlasně, že nemá námitek k zahájení habilitačního řízení PaedDr. Blaženy Rudincové,CSc. ad 4. Schválení změn ve Statutu Filozofické fakulty OU Zřízení Katedry psychologie výchovy a vzdělávání Děkanka FF OU seznámila přítomné s návrhem na zřízení nové Katedry psychologie výchovy a vzdělávání na Filozofické fakultě OU. Přednesla důvody zřízení nové katedry. Katedra bude zabezpečovat výuku pro pedagogickou, přírodovědeckou a filozofickou fakultu. Prof. PhDr. Jaroslav Hubáček, CSc. připomněl dosavadní vývoj katedry psychologie a sociální práce. Doc. PhDr. Janka Klincková, CSc. upozornila na možnost zřídit nové pracoviště jako celouniverzitní ústav. Prof. Ing. Miroslav Nejezchleba, CSc. se podělil o zkušenosti s financováním kateder podobného typu na Vysoké škole báňské. Ke všem připomínkám se vyjádřil Doc. PhDr. Karel Paulík, CSc.. Na závěr diskuse požádala děkanka členy Vědecké rady o hlasování o zřízení katedry psychologie výchovy a vzdělávání. Závěr : Zřízení katedry psychologie výchovy a vzdělávání bylo jednohlasně schváleno. ad 5. Průběžná zpráva o akreditaci Filozofické fakulty OU Proděkanka pro studium PaedDr. Iva Málková, Ph.D. podala informace o stavu akreditace a reakreditace Filozofické fakulty OU. Informovala o možnosti stažení z dalšího jednání ve studijních oborech Český jazyk a literární věda a Český jazyk s literárněvědným zaměřením v programu Učitelství pro SŠ, protože FF získala akreditaci ve studijním oboru Český jazyk a literatura dle Boloňského systému ( 3 Bc. + 2 Mgr.). Dále informovala o omezení akreditace pro obor Dějiny umění a péče o kulturní dědictví. Dle sdělení proděkanky byla dále pozastavena akreditace jazyků pro hospodářskou sféru a cestovní ruch studijního programu Filologie (FF předloží znovu v březnu 2002) a akreditace a reakreditace oborů v kombinovaném studiu. V následné diskusi seznámili někteří členové VR (Prof. PhDr. Jiří Svoboda,DrSc., Doc. PaedDr. Vladimír Papoušek, CSc.) s vlastními zkušenostmi s akreditacemi. Prof. Ing. Miroslav Nejezchleba, CSc. informoval o zavedeném zvyku zvát členy akreditační komise na setkání asociace děkanů. Děkanka FF OU informovala, že asociace děkanů FF nefunguje. Závěr : Vědecká rada vzala na vědomí zprávu o akreditaci FF OU.

5 ad 6. Návrh edičního plánu na rok 2002 Proděkan pro VaV předložil ediční plán, který byl sestaven na základě jednání ediční komise. V diskusi se všichni přítomní shodli na potřebě udržet vydávání sborníků. Dále byl konstatován špatný stav v distribuci vydávaných publikací. Paní děkanka přislíbila projednat tento problém na zasedání kolegia rektora. Závěr : ediční plán byl jednohlasně schválen. ad 7. Různé Nové složení oborové komise Prof. PhDr. Milan Myška, DrSc., jako předseda oborové komise doktorského studia v oboru České a československé dějiny se zaměřením na hospodářské a sociální dějiny, předložil návrh na nové složení oborové komise : Prof. PhDr. Milan Myška, DrSc. Filozofická fakulta OU Prof. PhDr. Lumír Dokoupil, CSc. Filozofická fakulta OU Prof. PhDr. Zdeněk Jindra, DrSc. Ústav hospodářských a sociálních dějin Univerzity Karlovy Praha Prof. PhDr. Jan Keller, CSc. Sociálně-zdravotní fakulta OU, Doc. PhDr. Jaroslav Mazurek, CSc. Univerzita Mateja Bela v Bánské Bystrici, Prof. Dr.hab Idzi Panic Uniwersitet Slaski, Wydzial historii FF, Doc. PhDr. Bohumír Smutný, Dr. Zemský archiv, Masarykova univerzita Brno Závěr : Toto složení bylo schváleno 16 hlasy, 1 se zdržel hlasování. Doc. PhDr. Pavel Pácl, CSc. připomněl dřívější praxi, kdy tyto návrhy předkládal příslušný proděkan a navrhl, aby v budoucnosti byl tento postup dodržován. Závěr : Vědecká rada přijala závěr, že v budoucnu bude návrhy předkládat proděkan. Na závěr poděkovala děkanka všem členům Vědecké rady za jejich účast na zasedání a rozloučila se. Zapsala : Lenka Krahulcová Verifikovala : Doc. PhDr. Zdeňka Kalnická, CSc.

6

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Zápis ze zasedání Vědecké rady FF OU konaného dne 2. května 2012 Přítomni: podle prezenční listiny Program 1. Zahájení 2. Projednání výroční zprávy FF

Více

Počet členů VR při hlasování: 22 Výsledek hlasování: PRO: 22 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 0

Počet členů VR při hlasování: 22 Výsledek hlasování: PRO: 22 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 0 Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Zápis ze zasedání Vědecké rady FF OU konaného dne 13. května 2008 Přítomni: podle prezenční listiny Program 1. Zahájení 2. Habilitační řízení PhDr. Pavla

Více

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Zápis ze zasedání Vědecké rady FF OU ze dne 6. ledna 2004 Přítomni: podle prezenční listiny Program: 1. Zahájení. 2. Schválení komisí: pro habilitační

Více

Č.j.: OU-29529/ Ostrava 31. března 2015

Č.j.: OU-29529/ Ostrava 31. března 2015 Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Zápis ze zasedání Vědecké rady FF OU konaného dne 25. března 2015 Č.j.: OU-29529/25-2015 Ostrava 31. března 2015 Přítomni: podle prezenční listiny Program

Více

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Zápis ze zasedání Vědecké rady FF OU konaného dne 19. dubna 2005 Přítomni: podle prezenční listiny Program: 1. Zahájení 2. Habilitační řízení PhDr. Alfreda

Více

Filozofická fakulta Ostravské univerzity

Filozofická fakulta Ostravské univerzity Filozofická fakulta Ostravské univerzity Zápis ze zasedání Vědecké rady Filozofické fakulty Ostravské univerzity konané dne 16. 9. 2003 Přítomní : podle prezenční listiny Program jednání : 1. Zahájení,

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení zápisu ze zasedání Vědecké rady UK FHS, které se uskutečnilo 21. června 2012 - zápis byl Vědeckou radou

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 7. června 2016

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 7. června 2016 Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU konaného dne 7. června 2016 Čas konání: 14:00 14:30 hod. Místo konání: zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty MU Přítomni: 34 členů (dle prezenční

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu Zápis č. 2/2015

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu Zápis č. 2/2015 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 30. listopadu 2015 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018 Praha, 18. 6. 2018 č.j.: UKFHS/57666/2018-2 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018 Projednané body programu: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 14. června 2018

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 13. 4. 2015 Čas:

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 11. června 2015 - program zasedání byl Vědeckou radou FHS UK

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Návrh zápisu ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 1. dubna 2015 Přítomno: 19 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluven: doc.

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 6. prosince 2016

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 6. prosince 2016 Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU konaného dne 6. prosince 2016 Čas konání: 14:00 17:00 hod. Místo konání: zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty MU Přítomni: 35 členů (dle prezenční

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc Zápis č. 2/2014

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc Zápis č. 2/2014 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 1. 12. 2014 Zápis č. 2/2014 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 1. prosince 2014 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké rady

Více

Zápis z jednání Vědecké rady PřF OU dne

Zápis z jednání Vědecké rady PřF OU dne Zápis z jednání Vědecké rady PřF OU dne 28. 04. 2014 Přítomni: Omluveni: dle prezenční listiny (24 členů) prof. RNDr. Vladimír Baar, CSc.; prof. ing. V. Dirner, CSc.; prof. RNDr. Jiří Doškař, CSc.; doc.

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 6. února 2014

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 6. února 2014 Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 6. února 2014 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 6. února 2014 - program zasedání byl Vědeckou radou FHS UK schválen

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 10. dubna 2018

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 10. dubna 2018 Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU konaného dne 10. dubna 2018 Čas konání: 14:00 16:00 hod. Místo konání: zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty MU Přítomni: 28 členů (dle prezenční

Více

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 21. Přítomni:

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č.

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 20. Přítomni:

Více

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Místo konání: zasedací místnost rektora, budova rektorátu, 3.NP, Studentská 95, Pardubice. Přítomni: z 9 členů rady přítomno

Více

Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne

Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne 01. 11. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů Omluveni: - Nepřítomni: - Předsedající: Mgr. Zdeňka Mikšová, Ph.D.

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 21. 10. 2015 Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (pozdější příchod až po třetím bodu programu)

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 1. 4. 2019 Místo konání: Velká zasedací místnost děkanátu UP v Olomouci, Hněvotínská 3, Olomouc Čas: 10

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 15. 04. 2013 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 15. 04. 2013 Čas: 13:00 hod. Přítomni: Omluveni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. prof.

Více

Zápis z jednání V ědecké rady PřF OU dne 19. února 2007 z 24 přítomných členů VR: hlasů ANO 24, hlasů NE 0, zdrželi se hlasování 0.

Zápis z jednání V ědecké rady PřF OU dne 19. února 2007 z 24 přítomných členů VR: hlasů ANO 24, hlasů NE 0, zdrželi se hlasování 0. Zápis z jednání Vědecké rady PřF OU dne 19. února 2007 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: prof. Marek, prof. Mesiar, doc. Sklenák, prof. Taraba, doc. Trizna. Program: 1. Zahájení 2. Schválení akreditačních

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, které se konalo ve středu 11. října 2017.

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, které se konalo ve středu 11. října 2017. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, které se konalo ve středu 11. října 2017. Příští (slavnostní) zasedání Vědecké rady FSV UK se bude konat ve středu 8. listopadu

Více

ZÁPIS ze 49. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 5. února 2015

ZÁPIS ze 49. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 5. února 2015 ZÁPIS ze 49. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 5. února 2015 čj. DFF/36/15 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Nepřítomni: L. Kloučková, Bc. M.

Více

Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne

Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne 4. 5. 2017 Přítomno: dle prezenční listiny 7 členů Omluveni: Marie Pavlíková, Paulína Maderová, Mgr. Naděžda Calabová,

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ Zápis č. 1/2015 (92) z řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 8. ledna 2015 v zasedací místnosti fakulty, budova UH 1,

Více

Zápis z 3. zasedání Vědecké rady FEK dne 23. dubna 2015

Zápis z 3. zasedání Vědecké rady FEK dne 23. dubna 2015 FAKULTA EKONOMICKÁ děkan Zápis z 3. zasedání Vědecké rady FEK dne 23. dubna 2015 Přítomni: Omluveni: doc. Ing. Petr Cimler, CSc. (FEK ZČU) doc. PaedDr. Jaroslav Dokoupil, Ph.D. (ZČU) prof. Ing. Lilia Dvořáková,

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, které se konalo ve středu 9. května 2018.

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, které se konalo ve středu 9. května 2018. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, které se konalo ve středu 9. května 2018. Přítomni: A. N. Tejkalová, M. Černý, M. Dohalská, Z. Drábek, J. Karlas, M. Kejak, T.

Více

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 23. Přítomni:

Více

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 čj. DFF/184/16 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Omluven: Bc. Tomáš Tázlar Hosté:

Více

Zápis ze zasedání Rady pro vnitřní hodnocení MU 20. února 2018

Zápis ze zasedání Rady pro vnitřní hodnocení MU 20. února 2018 Zápis ze zasedání Rady pro vnitřní hodnocení MU 20. února 2018 Přítomni: dle prezenční listiny Místo jednání: Velká zasedací místnost, Rektorát Masarykovy univerzity Program: 1. Projednání záměrů vzniku

Více

ZÁPIS Č. 14 ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY ESF MU konaného dne

ZÁPIS Č. 14 ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY ESF MU konaného dne ZÁPIS Č. 14 ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY ESF MU konaného dne 19. 10. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Úvodní slovo děkana, schválení programu 2. Návrh na složení komise pro habilitační řízení

Více

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne 5. 12. 2018 Přítomno: 26 členů z 31 (viz prezenční listina, k jednání se připojili: 13:04 doc. Soušek a doc.

Více

Zápis z jednání Vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 17. 3. 2010

Zápis z jednání Vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 17. 3. 2010 Zápis z jednání Vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 17. 3. 2010 Přítomni: viz prezenční listina /Příloha 1/ Program: 1. Zahájení 2. Habilitační řízení RNDr. Kamily Olševičové, Ph.D. 3.

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března Zápis č. 1/2015

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března Zápis č. 1/2015 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března 2015 Zápis č. 1/2015 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 30. května 2015 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké rady

Více

Zápis č. 11 ze zasedání vědecké rady Filozofické fakulty MU dne 15. října 2015

Zápis č. 11 ze zasedání vědecké rady Filozofické fakulty MU dne 15. října 2015 Zápis č. 11 ze zasedání vědecké rady Filozofické fakulty MU dne 15. října 2015 Přítomni: Omluveni: dle prezenční listiny doc. Bek, prof. Blatný, prof. Cejpek, prof. Marcelli, prof. Rabušicová, prof. Tárnyiková,

Více

Zápis z 8. zasedání Vědecké rady FMV konaného dne 13. března 2019

Zápis z 8. zasedání Vědecké rady FMV konaného dne 13. března 2019 Zápis z 8. zasedání Vědecké rady FMV konaného dne 13. března 2019 Přítomni: dle prezenční listiny 1. Zahájení 2. Jmenování nového člena VR FMV Ing. Peter Drábik, Ph.D., děkan Obchodní fakulty Ekonomické

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 20.11. 2017 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP Přítomni: prof. Mgr. MgA. Vít Zouhar, Ph.D., místopředseda RVH UP doc. Mgr. Jiří Langer,

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 22.5.2013 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Předal jmenovací dekret nově jmenované člence VR FBI,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU DNE 2. BŘEZNA 2017 Přítomni dle prezenční listiny Ing. Vlastimil Mikšík, Ph.D., Ing. Matyáš Orsák, Ph. D., prof. Ing. Jan Vašák, CSc., Ing. Martin Pisarčik, Ing.

Více

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Přítomni: doc. Beránek, doc. Beran, doc. Cudlínová, doc. Holečková, prof. Hron, doc. Faltová Leitmanová, doc. Kapounek, RNDr. Klufová,

Více

Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne

Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne Akademický senát Fakulty strojního inženýrství VUT Technická 2 616 69 Brno Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne 16.3.2006 Místo konání: zasedací místnost děkana FSI VUT v

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012 Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Předal jmenovací dekrety nově jmenovaným členům VR FBI,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 21.února 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 21.února 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 21.února 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP Přítomni: prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D., předseda prof. Mgr. MgA. Vít

Více

Akademický senát FSv ČVUT

Akademický senát FSv ČVUT Akademický senát FSv ČVUT Zápis z 26. zasedání AS FSv, které se konalo dne 13. 11. 2013 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: prof. Kohoutková, prof. Máca, Ing. Vlasák, doc. Čiháková Dr. Šibrava zahájil

Více

Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, Opava

Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, Opava Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, 746 01 Opava Zápis z 9. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 19. června 2002 Přítomni: Ger, Klapka, Lenc, Marvan, Mikeš, Smítal, Smítalová,

Více

Matematický ústav v Opavě, Na Rybníčku 1, Opava. Zápis z 27. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 15.

Matematický ústav v Opavě, Na Rybníčku 1, Opava. Zápis z 27. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 15. Matematický ústav v Opavě, Na Rybníčku 1, 746 01 Opava Zápis z 27. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 15. února 2012 Přítomni: Černohorský, Engliš, Ger, Kowalski, Mikeš, Sergyeyev,

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady vysokoškolského ústavu Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně dne 3.

Zápis ze zasedání Vědecké rady vysokoškolského ústavu Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně dne 3. Zápis ze zasedání Vědecké rady vysokoškolského ústavu Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně dne 3. září 2014 Zapsala: Ing. Lenka Danielová, Ph.D. Zápis ze zasedání Vědecké rady

Více

UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2. Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve hod.

UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2. Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve hod. UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2 Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve 14.00 hod. Přítomni: (bez titulů): Zima, Drbohlav, Dzúrová, Fatka,

Více

Předseda AS FT Dr. Staněk požádal přítomné členy senátu, zda mají připomínky, popř. doplňující návrhy k zápisu č.15/2014 (50).

Předseda AS FT Dr. Staněk požádal přítomné členy senátu, zda mají připomínky, popř. doplňující návrhy k zápisu č.15/2014 (50). Zápis č. 01/2015 (01) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 5. ledna 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Hosté: Dr.

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 24. ledna 2013

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 24. ledna 2013 Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 24. ledna 2013 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady UK FHS dne 24. ledna 2013 - program zasedání byl Vědeckou radou UK FHS

Více

Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 06. 06. 2017 Počet přítomných senátorů: 11 Omluveni: 2 Neomluveni: 0 Ukončení mandátu: 2 Hosté: prof. Dr. Ing. Zdeněk Zmeškal,

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ Zápis č. 5/2015 (96) z řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 16. března 2015 v zasedací místnosti fakulty, budova UH

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 25. 05. 2016 (dále jen VR Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. prof.

Více

Závěr: Členové VRS poděkovali pedagogům ÚAMVT za jejich vstřícný přístup.

Závěr: Členové VRS poděkovali pedagogům ÚAMVT za jejich vstřícný přístup. Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne 13. 3. 2014 Zápis ze zasedání VR chemické sekce Přítomni: Omluveni: Hosté: doc. Obšil, doc. Coufal, prof. Zima, doc. Kotek, dr.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 31. LEDNA 2019

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 31. LEDNA 2019 Praha, 1. 2. 2019 č.j.: UKFHS/11401/2019-8 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 31. LEDNA 2019 Projednané body programu: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 31. ledna 2019 Program

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady TF JU č. 03/2012 ze dne 8. listopadu 2012

Zápis ze zasedání Vědecké rady TF JU č. 03/2012 ze dne 8. listopadu 2012 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: dle prezenční listiny Zápis ze zasedání Vědecké rady TF JU č. 03/2012 ze dne 8. listopadu 2012 Program: 1. Zahájení a uvítání přítomných. Doc. Machula přivítal

Více

Zápis ze zasedání VRGS dne

Zápis ze zasedání VRGS dne Zápis ze zasedání VRGS dne 18. 2. 2010 Přítomni:, doc. Dzúrová, doc. Drbohlav, doc. Janský, doc. Langhammer, doc. Matolín, prof. Pavlínek, Ing. Potůčková, prof. Rychtaříková, doc. Sýkora, doc. Vilímek

Více

Z Á P I S z vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 23. 9. 2009

Z Á P I S z vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 23. 9. 2009 Z Á P I S z vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 23. 9. 2009 Přítomni: viz prezenční listina /Příloha 1/ Omluveni: prof. Ing. Jana Stávková, CSc. doc. Ing. Arnošt Motyčka, CSc., prof.

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 21. června 2016

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 21. června 2016 Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 21. června 2016 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 21. června 2016 - program zasedání byl Vědeckou radou FHS UK

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 29. 03. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek prof.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 26. 6. 2017 od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP Přítomni: Prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D., předseda RVH UP prof. Mgr. MgA.

Více

Zápis z vědecké rady Z VR/ F3-01/09. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze, které se konalo dne 25.

Zápis z vědecké rady Z VR/ F3-01/09. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze, které se konalo dne 25. Strana 1/ 5 Program: 1. Zahájení - prof. Ing. Jaromír Veber, CSc. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze, které se konalo dne 25. února 2009 2. Habilitační řízení PhDr. Ing.

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 16. 4. 2012 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkanky Datum: 16. 4. 2012 Čas: 14.00 hod Přítomni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. Mgr. et Mgr. Petra

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 12. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 16. dubna 2014

Zápis ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 16. dubna 2014 UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakulta Akademický senát Filozofické fakulty Předseda Křížkovského 10, 771 80 OLOMOUC Tel. 585633206 Email: wilken.engelbrecht@upol.cz Zápis ze zasedání Akademického

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. Č. j.: KaRek/0036/2019 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. dubna 2019 Přítomni: dle prezenční listiny 25 senátorů z

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 7. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 7. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. Č. j.: KaRek/0009/2018 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S ze 7. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. ledna 2018 Přítomni: dle prezenční listiny 26 senátorů z

Více

Zápis z jednání AS UK FHS konaného

Zápis z jednání AS UK FHS konaného Zápis z jednání AS UK FHS konaného 6. 2. 2014 Prezenční listina Přítomni: L. Císařovská, J. Horský, J. Marek, P. Mücke, H. Novotná, J. Novotný, M. Seligová, A. Svoboda, V. Vávrová, P. Konůpka, J. Matoušek,

Více

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Gál, Dr. Rouchal, Dr. Egner, Dr. Jančová, Ing. Huba, D. Vítková, Bc. Ondroušek (9 členů)

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Gál, Dr. Rouchal, Dr. Egner, Dr. Jančová, Ing. Huba, D. Vítková, Bc. Ondroušek (9 členů) Zápis č. 16/2016 (35) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 21. listopadu 2016 v zasedací místnosti 311, v budově U1, Vavrečkova 275, Zlín Přítomni: Dr. Staněk, Dr.

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 13. 06. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS HGF VŠB TU Ostrava dne 6. června 2014

Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS HGF VŠB TU Ostrava dne 6. června 2014 Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS HGF VŠB TU Ostrava dne 6. června 2014 Členové odstupujícího senátu: Přítomni: Černota, Polínková, Kučerová R., Staněk, Kučerová L., Václavík,

Více

Zápis z 1. zasedání VR ze dne

Zápis z 1. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Vědecká rada Zápis z 1. zasedání

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU DNE 29. ČERVNA 2017 Přítomni dle prezenční listiny Ing. Vlastimil Mikšík, Ph.D., Ing. Matyáš Orsák, Ph.D., prof. Ing. Jan Vašák, CSc., Ing. Martin Pisarčík, Ing.

Více

Zápis č. 19 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne

Zápis č. 19 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne Zápis č. 19 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne 15. 10. 2008 Přítomni: Mgr. P. D. Hajkr, Mgr. J. Hladík, Mgr. M. Karafiátová, Mgr. T. Skořepová, Mgr. M. Zálešáková, Bc. J. Matoušek,

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 22. 02. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. PhDr. Martin Doktor prof. PaedDr.

Více

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 11. zasedání Akademického senátu konaného 13. 2. 2019 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: dr. Babica Jan, Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, Jan Tomáš,

Více

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Č. j.: FZS/0284/16 PID: 372343 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Přítomni: dle

Více

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Filozofická fakulta Akademický senát Předseda Křížkovského 10, 771 80 OLOMOUC (+420) 58 563 3206 e-mail: wilken.engelbrecht@upol.cz Návrh zápisu ze zasedání Akademického

Více

Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 4. 5. 2015 Přítomni: Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., prof. Ing. Petr Dostál, CSc., prof. Ing. Roman

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU konaného dne 9. září 2008

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU konaného dne 9. září 2008 Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU konaného dne 9. září 2008 Čas konání: 14:00 15:30 hod. Místo konání: zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty MU Přítomni: 26 členů (dle prezenční

Více

Zápis z 12. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 12/2010 ze dne

Zápis z 12. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 12/2010 ze dne Zápis z 12. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 12/2010 ze dne 25.02.2010 Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů Omluveni: Bc. Helena Přibylová, Mgr. Jana Kameníčková Nepřítomni:

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Zápis ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 3. prosince 2014 Přítomno: 16 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluven: doc. E.

Více

Zápis č. 6/2018 (160) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 6/2018 (160) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 6/2018 (160) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 23. 4. 2018 Přítomni: doc. Ing. František Gazdoš, Ph.D., Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., Ing. Milan

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Rady Národního akreditačního úřadu konaného dne 16. února 2017

Zápis z 2. řádného zasedání Rady Národního akreditačního úřadu konaného dne 16. února 2017 Zápis z 2. řádného zasedání Rady Národního akreditačního úřadu konaného dne 16. února 2017 Přítomni: Hosté: prof. Stanislav Labík (předseda), RNDr. Tomáš Jelínek, JUDr. Ivan Barančík, MUDr. Josef Fontana,

Více

62. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity dne 11. června 2018

62. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity dne 11. června 2018 62. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity dne 11. června 2018 Číslo jednací: MU-IS/76457/2018/717426/FSS-1 Přítomni: dle prezenční listiny Program: Habilitační

Více

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Datum a místo zasedání: 2. října 2008, 13h, místnost 244NB Přítomni: Češková, Pošvicová, Poláková, Nováková,

Více

Akademický senát FZS

Akademický senát FZS Akademický senát FZS Zápis č.2-2011 z 2. zasedání pléna Akademického senátu FZS v akademickém roce 2010/2011 Termín: 2. 2. 2011 Přítomni: viz prezenční listina (příloha č. 1) Nepřítomni: viz prezenční

Více

Zápis z 1. řádného zasedání Rady Národního akreditačního úřadu konaného dne 17. ledna 2017

Zápis z 1. řádného zasedání Rady Národního akreditačního úřadu konaného dne 17. ledna 2017 Zápis z 1. řádného zasedání Rady Národního akreditačního úřadu konaného dne 17. ledna 2017 Přítomni: Hosté: prof. Stanislav Labík (předseda), RNDr. Tomáš Jelínek, JUDr. Ivan Barančík, MUDr. Josef Fontana,

Více

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Akademický senát Přírodovědecké fakulty UP. Zápis č. 17. ze zasedání Akademického senátu PřF UP dne 6.

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Akademický senát Přírodovědecké fakulty UP. Zápis č. 17. ze zasedání Akademického senátu PřF UP dne 6. UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Akademický senát Přírodovědecké fakulty UP Zápis č. 17 ze zasedání Akademického senátu PřF UP dne 6. října 2010 Přítomni: 18 členů AS PřF, děkan: prof. J. Ševčík proděkani

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 09. února 2011

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 09. února 2011 Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 09. února 2011 Konání: 09. února 2011, 11.30 h Místo zasedání: Zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty, místnost

Více

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Č. j.: FZS/0055/17 PID: 0380490 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Přítomni: dle

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 28. března 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 28. března 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP ZÁPS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNTŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 28. března 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP Přítomni: prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D., předseda RVH UP prof. Mgr. MgA.

Více

Univerzity Jana Evangelisty Purkyně

Univerzity Jana Evangelisty Purkyně Aktualizace Dlouhodobého záměru Filozofické fakulty Univerzity Jana Evangelisty Purkyně na rok 2015 Aktualizaci Dlouhodobého záměru Filozofické fakulty Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně konaného dne 10. dubna 2014

Zápis ze zasedání Vědecké rady Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně konaného dne 10. dubna 2014 Zápis ze zasedání Vědecké rady Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně konaného dne 10. dubna 2014 Přítomni: Dle prezenční listiny (z 28 členů VR přítomno 27) Omluveni: prof. Ing. Alena

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 27. června 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 27. června 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 27. června 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP Přítomni: prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D., předseda RVH UP prof. Mgr.

Více