Kvalita znamená udělat to správně, i když se nikdo nedívá.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kvalita znamená udělat to správně, i když se nikdo nedívá."

Transkript

1

2 Kvalita znamená udělat to správně, i když se nikdo nedívá.

3 Je divoký. Je živelný. Vzbuzuje úctu. Ford Focus RS nastavuje laťku v potěšení z jízdy. Speciálně zkonstruovaný motor 2.3 EcoBoost a pokročilý systém pohonu všech kol AWD poskytují dobře využitelný výkon spolu s výtečnou trakcí a agilitou. Ford Focus RS byl zkonstruován tak, aby maximalizoval váš požitek z jízdy po silnici i na okruhu. Přináší maximální uspokojení pro řidiče, kterým záleží na výkonu jejich vozu.

4 Ostré zatáčky Pokročilý systém pohonu všech kol AWD reguluje výkon v oblouku pomocí přenosu točivého momentu, a tím vám dává naprostou jistotu při projíždění zatáček. Dlouhý úsek s horizonty Plný plyn přes horizont do lehkého oblouku dokáže nadzvednout nad vozovku všelijaká auta. Ne však Focus RS. Aerodynamika karoserie a pokročilý systém pohonu všech kol AWD jsou schopny udržet vůz na trati i za velkého mokra. Sestrojen tak, aby vynikal. Nerovnosti Ztráta kontaktu s vozovkou na nerovnostech způsobuje chvilkovou nestabilitu při opětovném dotyku s povrchem. Avšak pokročilé, vyztužené polozávodní zavěšení Tenneco ve vozech Ford Focus RS vám pomůže udržet vůz pod co možná nejlepší kontrolou. Zužující se zatáčka Vysokovýkonná brzdová soustava Fordu Focus RS poskytuje vynikající zpomalení z jakékoli rychlosti. Ford Focus RS vyvinutý továrním týmem Ford Performance využívá pozoruhodnou technologii EcoBoost, díky které dosahuje jak nekompromisního výkonu, tak působivé hospodárnosti. Rovný úsek 6stupňová převodovka inspirovaná závodními převodovkami vám umožňuje udržovat optimální točivý moment a výkon, a to v celém spektru otáček, až po nejvyšší rychlost 268 km/h.

5 Ukázněný výkon. Ford Focus RS na požádání poskytne jak adrenalin, tak hrubou sílu, která se dobře drží pod kontrolou. Sledujte Focus RS v akci

6 Vnitřní síla. Vysokovýkonný charakter Fordu Focus RS se odráží v celém voze. Dole zploštělý kožený volant vám umocní zážitky ze sportovní jízdy. Středem pozornosti interiéru Fordu Focus RS jsou pak sedadla RECARO s logem RS s polokoženým čalouněním a pruhem v modré Nitrous.

7 2.3 EcoBoost AWD Motor 2.3 EcoBoost pro Focus RS je speciálně vyladěn pro vyšší výkon. Je vybaven turbínou s nízkou setrvačností, uloženou uvnitř dvoudílné spirálové komory, mezichladičem a velkoobjemovým dmychadlem, které zajišťuje větší průtok a hustotu plnicího vzduchu. Společně s integrovaným sběrným výfukovým potrubím, které maximalizuje energii impulsu do turbíny, přináší snížení emisí i spotřeby paliva při zvýšení výstupního výkonu až na 350 k. Regulace vektoru točivého momentu u inteligentního pohonu všech kol AWD Poskytuje perfektní trakci v náročných podmínkách. Systém regulace vektoru se dvěma zadními spojkami při zatáčení přesměrovává v případě potřeby až 100 % točivého momentu pohonu zadních kol na jedno kolo. Tím má vůz lepší trakci a zároveň se téměř eliminuje nedotáčivost. Čtyři aktivní jízdní režimy Své jízdní zážitky můžete ovlivnit několika jízdními režimy: Normal a Sport pro jízdu na silnici nebo Track a Drift pro jízdu na okruhu. Launch Control Funkce regulace zrychlení, která byla vyvinuta pro jízdu na závodní dráze, zvyšuje mez otáček u prvního rychlostního stupně a zajišťuje optimální trakci a zrychlení vozu. Kontrolka sportovního řazení Blikající symbol RS vám pomáhá optimalizovat zrychlení vozu. Je součástí otáčkoměru a signalizuje optimální moment pro zařazení vyššího stupně a meze otáček pro každý rychlostní stupeň. Inovace skrze technologie. Unikátní film s Kenem Blockem Lakované brzdové třmeny Brembo Brembo jakožto přední výrobce vysokovýkonných brzdových komponentů je pro Ford Focus RS tím nejlepším partnerem (výbava na přání).

8 Standardní výbava a výbava na přání pro Ford Focus RS Standardní výbava Inteligentní pohon všech kol AWD s regulací vektoru točivého momentu Čtyři přepínatelné jízdní režimy Launch Control 19 kola z lehkých slitin s 20 paprsky ve stříbrné barvě Sportovní polokožená sedadla Recaro s logem RS SONY rádio s CD/DAB, 8 dotykovým displejem, systémem SYNC 3 s Bluetooth handsfree a hlasovým ovládáním v českém jazyce; 9 reproduktorů Kombinovaný přístrojový panel v jedinečném provedení RS Bixenonové světlomety s adaptivním svícením a automatickým natáčením Startovací tlačítko Ozdobné lišty prahů předních dveří s logem RS Sportovní hliníkové pedály Protiblokovací brzdový systém (ABS) a elektronický stabilizační systém (ESC) se systémem kontroly trakce a asistentem pro rozjezd ve svahu (HSA) Automatická dvouzónová klimatizace Sportovní odpružení RS Elektrický posilovač řízení RS (EPAS) Výbava na přání Skořepinová sedadla RS Recaro 19 kola z lehkých slitin v matné šedé barvě s 20 paprsky 19 kovaná kola v černé barvě s 5x2 paprsky, pneu Michelin Pilot SuperSport (235/35 R19) 19 kovaná kola v černé barvě s 5x2 paprsky, pneu Pilot Sport Cup 2 (235/35 R19) Modře lakované brzdové třmeny Brembo Systém Active City Stop Vyhřívaná přední sedadla s nastavitelnou regulací teploty Elektricky ovládané střešní okno Zadní parkovací kamera se zobrazením na displeji audiosystému Systém KeyFree Zcela nezávislé odpružení kol Supersportovní odpružení RS s dvojím režimem nastavení tlumičů pro tužší pérování při jízdě na okruhu. Hlavní prvky výbavy Fordu Focus RS a technické údaje Standard Výbava na přání, ze příplatek Souřást výbavy na přání, za příplatek *Pokud není uvedeno jinak, jsou kola osazena pneumatikami Michelin Pilot Super Sport 235/35 R19. **Ford Emergency Assist je inovativní funkce systému SYNC, který využívá mobilní zařízení spárované se systémem skrz Bluetooth. Pomůže posádce vozu zahájit tísňový hovor s nouzovou linkou poté, co dojde k nárazu vozidla a následné aktivaci airbagů nebo k odpojení přívodu paliva. Funkce je dostupná ve více než 40 evropských zemích a regionech. Ø S funkcí overboost. ØØ Uvedené údaje o spotřebě paliva a emisích CO 2 byly získány v souladu s technickými požadavky a specifikacemi evropského nařízení (EC) 715/2007 ve znění (EC) 692/2008. Uvedená spotřeba paliva a emise CO 2 jsou stanoveny pouze pro typ vozu, ne pro konkrétní vyrobený vůz. Použité standardní postupy testů umožňují srovnání různých typů vozů od různých výrobců. Spotřeba paliva a emise CO 2 mohou být závislé na stylu jízdy a dalších faktorech netechnické povahy. CO 2 je hlavním skleníkovým plynem způsobujícím globální oteplování. Průvodce spotřebou paliva a emisemi CO 2, který obsahuje data pro všechny nové modely osobních vozů, je k dispozici zdarma na každém prodejním místě. Údaje testů Ford.

9 Laky karoserie a kola Čalounění sedadel Bílá Frozen Šedá Stealth Černá Shadow 1 2 (nemetalický lak karoserie) (nemetalický lak karoserie speciální) (mica lak karoserie) Sportovní sedadla RS Recaro 1. Polokožené čalounění sedadel (boční strany sedadel kůže Salerno v černé Charcoal, střed sedadel látka Eton/Raceway v černé Charcoal) 2. Skořepinová sedadla mikrovlákno Dinamica v černé Ebony, kůže Salerno v černé Charcoal (výbava na přání, za příplatek) 3. Polokožené čalounění sedadel (boční strany sedadel kůže Salerno v modré Nitrous, střed sedadel látka Eton/Raceway v černé Charcoal) Šedá Magnetic (metalický lak karoserie) Modrá Nitrous (unikátní metalický 4vrstvý lak, jedinečný pro vozy RS) 3 Standardní kola z lehkých slitin 19 kola z lehkých slitin s 20 paprsky ve stříbrné barvě Volitelná kola z lehkých slitin 19 kola z lehkých slitin s 20 paprsky v matné šedé barvě Volitelná kovaná kola 19 kovaná kola s 5x2 paprsky v černé barvě

10 MY 2017 CZE cz Obrázky, popisy a specifikace. Tato publikace byla platná v době předání do tisku. Společnost Ford své výrobky neustále vyvíjí. Vyhrazujeme si právo kdykoli změnit specifikace, barvy a ceny modelů a předmětů zobrazených a popsaných v této publikaci. Pro aktuální informace se vždy obraťte na vašeho prodejce Ford. Výbava na přání. Pokud je v této publikaci položka označena jako Výbava na přání nebo Výbava na přání/paket atd., vezměte na vědomí, že tato položka je za příplatek k základní ceně vozidla, pokud není výslovně uvedeno jinak. Všechny kombinace modelů a barev nemusí být dostupné. Poznámka. Některá vyobrazení pocházejí z předprodukčního modelu a/nebo jsou vytvořena na počítači, v konečném provedení se může vzhled/vybavení vozidla v různých ohledech lišit. Kromě toho mohou některé vyobrazené prvky vozidel patřit do výbavy na přání. Poznámka. Tento katalog obsahuje jak originální příslušenství Ford, tak i celou řadu pečlivě zvolených výrobků od našich dodavatelů. +Všechny výrobky jiných dodavatelů podléhají záručním podmínkám příslušného dodavatele a společnost Ford za ně nenese odpovědnost. Více informací o těchto podmínkách získáte od prodejce společnosti Ford. Poznámka. Slovní označení Bluetooth a loga jsou vlastnictvím společnosti Bluetooth SIG, Inc. a veškeré jejich použití společností Ford Motor Company Limited a přidružených společností je předmětem licence. Slovní označení ipod a loga jsou vlastnictvím společnosti Apple Inc. Další ochranné známky a obchodní názvy jsou majetkem příslušných vlastníků. Poznámka. Některé funkce asistence řidiče a bezpečnostní funkce popsané v této publikaci využívají snímače, jejichž výkonnost a spolehlivost zasílaných údajů může být ovlivněna aktuálními klimatickými podmínkami. Vydala společnost Ford Motor Company Limited, Brentwood, Essex, Anglie. Registrována v Anglii pod č BJN FoE Z45E. PN /1016/0.5m/CZE cz Říjen Ford Motor Company Limited. Až tuto publikaci nebudete potřebovat, recyklujte ji, prosím.

ZCELA NOVÝ FORD FIESTA

ZCELA NOVÝ FORD FIESTA ZCELA NOVÝ FORD FIESTA FORD FIESTA Stupně výbavy Vyberte si ten správný model Ford Fiesta K dispozici v řadě volitelných charakteristických a jedinečných designů. Ať už jsou vaše požadavky a preference

Více

NOVÝ FORD FOCUS RS I CENÍK

NOVÝ FORD FOCUS RS I CENÍK NOVÝ FORD FOCUS I CENÍK Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka Cena včetně DPH 5dv. 2.3 EcoBoost AWD benzín 350 k (257 kw) 6st. manuální 947 900 Kč Doporučené ceny platí pro vozy vyrobené od 19. 9. 2016.

Více

FORD FOCUS RS I CENÍK

FORD FOCUS RS I CENÍK FORD FOCUS I CENÍK Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 2.3 EcoBoost AWD benzín 350 k (257 kw) 6st. manuální Cena včetně DPH 5dv. 952 900 Kč Doporučené ceny platí pro vozy vyrobené od 16. 8. 2017. Všechny

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK

NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Pohon Cena vč. DPH Fastback Convertible 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k zadní 969 000 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k ická zadní

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

FORD FOCUS ST I CENÍK

FORD FOCUS ST I CENÍK FORD FOCUS I CENÍK Cena včetně DPH Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 2.0 Duratorq TDCi 2.0 Duratorq TDCi 5dv. kombi 6st. manuální 705 990 Kč 725 990 Kč 185 k (136

Více

FORD MOTOR COMPANY PŘEDSTAVUJE

FORD MOTOR COMPANY PŘEDSTAVUJE FORD MOTOR COMPANY PŘEDSTAVUJE Vignale. Založeno 1948 Alfredo Vignale, uznávaný italský automobilový designér, založil svoji firmu na výrobu karoserií v roce 1948 v italském Turíně. Činnost firmy byla

Více

VIZE. DŮMYSLNOST. MIMOŘÁDNOST. KAŽDÝ VŮZ JE JEDINEČNÝ.

VIZE. DŮMYSLNOST. MIMOŘÁDNOST. KAŽDÝ VŮZ JE JEDINEČNÝ. ECOSPORT VIZE. DŮMYSLNOST. MIMOŘÁDNOST. KAŽDÝ VŮZ JE JEDINEČNÝ. EcoSport ST-Line s metalickým lakem karoserie oranžová Tiger a kontrastní střechou v barvě černá Shadow a 18" koly z lehkých slitin s broušenou

Více

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_CZE_CZ.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 05/01/ :58:28

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_CZE_CZ.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 05/01/ :58:28 ECOSPORT Vytvořte si dokonalý model EcoSport. Jaká je vaše oblíbená kombinace? Vyberte si z pestré palety barev karoserie v kombinaci s kontrastní střechou My Colour, A a C sloupky, zadním spojlerem a

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vyberte si tu správnou verzi. Komfortní model Ford Kuga je ideální volbou díky elegantnímu designu a skvělým jízdním vlastnostem. Titanium.

Vyberte si tu správnou verzi. Komfortní model Ford Kuga je ideální volbou díky elegantnímu designu a skvělým jízdním vlastnostem. Titanium. FORD KUGA kolekce Vyberte si tu správnou verzi Prémiový model Titanium Velmi kvalitní materiály a doplňkové technologie propůjčují vozu mimořádnou důmyslnost a pohodlí. Luxusní model Vignale Díky unikátním

Více

NOVÝ FORD MUSTANG. Hlavní prvky standardní výbavy. Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH. Fastback. Convertible

NOVÝ FORD MUSTANG. Hlavní prvky standardní výbavy. Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH. Fastback. Convertible NOVÝ FORD MUSTANG Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Fastback Convertible 2.3 EcoBoost benzín 231 kw / 314 k 880 000 2.3 EcoBoost benzín 231 kw / 314 k. 930 000 5.0 Ti-VCT V8 GT benzín

Více

VIZIONÁŘSKÝ. DŮMYSLNÝ. POZORUHODNÝ. KAŽDÝ VŮZ JE JEDINEČNÝ.

VIZIONÁŘSKÝ. DŮMYSLNÝ. POZORUHODNÝ. KAŽDÝ VŮZ JE JEDINEČNÝ. VIZIONÁŘSKÝ. DŮMYSLNÝ. POZORUHODNÝ. KAŽDÝ VŮZ JE JEDINEČNÝ. Ford Mustang Fastback EcoBoost s metalickým lakem karoserie modrá Lightning (výbava na přání), kontrastní černou střechou (výbava na přání) a

Více

KVALITA ZNAMENÁ UDĚLAT TO SPRÁVNĚ, I KDYŽ SE NIKDO NEDÍVÁ.

KVALITA ZNAMENÁ UDĚLAT TO SPRÁVNĚ, I KDYŽ SE NIKDO NEDÍVÁ. EDGE KVALITA ZNAMENÁ UDĚLAT TO SPRÁVNĚ, I KDYŽ SE NIKDO NEDÍVÁ. Podívejte se na další informace online. Pomocí vhodné aplikace v chytrém telefonu nebo tabletu načtěte QR kódy v této brožuře. Edge ST-Line

Více

NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK

NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Fastback Convertible 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k 939 000 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k ická 989 000 5.0 Ti-VCT

Více

CENÍK I NOVÝ FORD C-MAX + GRAND C-MAX

CENÍK I NOVÝ FORD C-MAX + GRAND C-MAX CENÍK I NOVÝ FORD CMAX + GRAND CMAX Mimořádná nabídka* Bonus 10 000 Kč na všechny motory 1.0 EcoBoost 125 k Ceny v tabulce níže tento bonus nezahrnují. *Mimořádná nabídka platí u participujících autorizovaných

Více

Přehled příslušenství FORD KA+

Přehled příslušenství FORD KA+ PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 OCHRANA VOZIDLA Ochrana interiéru 03 STYLING Osvětlení 04 KOLA

Více

Zanechte za sebou stopu. Stylové doplňky

Zanechte za sebou stopu. Stylové doplňky Zanechte za sebou stopu Součást sady výbavy na přání, za příplatek +Informace o položkách, na něž se vztahuje záruka od jiného dodavatele, naleznete na zadní obálce. Pro informace o dalším příslušenství

Více

NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK

NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Pohon Cena vč. DPH Fastback Convertible 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k zadní 1 017 000 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k ická zadní

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

FORD KA+ Příslušenství. Barevný doplněk pro kola. Vana do kufru. Chránič nárazníku ClimAir. Odolné podlahové rohože. Parkovací asistent Xvision

FORD KA+ Příslušenství. Barevný doplněk pro kola. Vana do kufru. Chránič nárazníku ClimAir. Odolné podlahové rohože. Parkovací asistent Xvision FORD KA+ Příslušenství Vana do kufru Vyrobena z odolného materiálu, je navržená tak, aby pomáhala udržovat čistotu a pořádek v zavazadlovém prostoru. Je ideální pro přepravu mokrých nebo znečištěných předmětů.

Více

NOVÝ FORD FIESTA ST I CENÍK

NOVÝ FORD FIESTA ST I CENÍK NOVÝ FORD FIESTA ST I CENÍK Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 3dv. Cena včetně DPH 5dv. ST 1.5 EcoBoost benzín 200 k (147 kw) 6st. manuální 522 990 Kč 537 990 Kč Doporučené ceny platí od 29. 6. 2018.

Více

NOVÝ FORD FIESTA ST I CENÍK

NOVÝ FORD FIESTA ST I CENÍK NOVÝ FORD FIEA I CENÍK Cena včetně DPH Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 1.5 EcoBoost benzín 200 k (147 kw) 6st. manuální 3dv. 5dv. 522 990 Kč 537 990 Kč Doporučené ceny platí od 26. 9. 2018. Všechny

Více

FORD FOCUS ST I CENÍK

FORD FOCUS ST I CENÍK FORD FOCUS I CENÍK Cena včetně DPH Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 2.0 Duratorq TDCi 2.0 Duratorq TDCi 5dv. kombi 6st. manuální 705 990 Kč 725 990 Kč 185 k (136

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

FORD FIESTA ST I CENÍK

FORD FIESTA ST I CENÍK FORD FIESTA ST I CENÍK Ford Fiesta ST 3dv. 5dv. Motor Palivo Výkon Převodovka 1.5 EcoBoost benzín 200 k (147 kw) 6st. manuální 525 900 540 900 Doporučené ceny platí od 1. 4. 2019. Všechny ceny jsou uvedeny

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

Přehled příslušenství FORD MONDEO

Přehled příslušenství FORD MONDEO PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD MONDEO Hybrid 09/2014 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD MONDEO Hybrid 09/2014 PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY Střešní přepravní systémy Vnitřní

Více

FORD MUSTANG I CENÍK. Hlavní prvky standardní výbavy. Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Pohon Cena vč. DPH. Fastback.

FORD MUSTANG I CENÍK. Hlavní prvky standardní výbavy. Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Pohon Cena vč. DPH. Fastback. FORD MUSTANG I CENÍK Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Pohon Cena vč. DPH Fastback Convertible 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k zadní 1 065 000 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k ická zadní 1 115

Více

Stupně výbavy. Vyberte si tu správnou verzi modelu Ranger.

Stupně výbavy. Vyberte si tu správnou verzi modelu Ranger. NOVÝ RANGER Stupně výbavy Vyberte si tu správnou verzi modelu Ranger. Nový Ranger je k dispozici v několika různých stupních výbavy, z nichž každá je pečlivě specifikována ke splnění vašich potřeb. Limited

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

FORD FOCUS ST I CENÍK

FORD FOCUS ST I CENÍK FORD FOCUS I CENÍK Cena včetně DPH Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 2.0 Duratorq TDCi 2.0 Duratorq TDCi 5dv. kombi 6st. manuální 705 990 Kč 725 990 Kč 185 k (136

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Ceník NOVÝ FORD FOCUS

Ceník NOVÝ FORD FOCUS Ceník NOVÝ FORD FOCUS Feel the difference Základní ceny motor výkon převodovka Trend Titanium Cena včetně DPH 5dv. sedan kombi 1.6 Duratec Ti-VCT 77 kw / 105 k 5st. manuální 424 990 Kč 449 990 Kč 458 990

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

NOVÝ FORD RANGER RAPTOR I CENÍK

NOVÝ FORD RANGER RAPTOR I CENÍK NOVÝ FORD RANGER RAPTOR I CENÍK Základní ceny, individuální nabídku si vyžádejte u autorizovaného prodejce Ford. Výbava Motor Výkon Převodovka Max. nosnost*/ Přípustná hmotnost (kg) Cena bez DPH Cena s

Více

FORD FOCUS ST I CENÍK

FORD FOCUS ST I CENÍK FORD FOCUS I CENÍK Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 5dv. Cena včetně DPH kombi 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 6st. manuální 710 990 Kč 730 990 Kč 2.0 Duratorq TDCi nafta 185 k (136 kw) 6st. manuální

Více

NOVÝ FORD FOCUS ST I CENÍK

NOVÝ FORD FOCUS ST I CENÍK NOVÝ FORD FOCUS ST I CENÍK Cena včetně DPH Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 5dv. kombi ST 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 6st. manuální 698 990 Kč 718 990 Kč 2.0 Duratorq TDCi nafta 185 k (136 kw)

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/321/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 999 000 Kč 1 208 790 Kč Ojetý Blu Passione Black/Black

Více

FORD FOCUS ST I CENÍK

FORD FOCUS ST I CENÍK FORD FOCUS ST I CENÍK Cena včetně DPH Výbava ST Motor Palivo Výkon Převodovka 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 2.0 Duratorq TDCi 2.0 Duratorq TDCi 5dv. kombi 6st. manuální 725 990 Kč 745 990 Kč 185 k

Více

FORD FOCUS ST I CENÍK

FORD FOCUS ST I CENÍK FORD FOCUS I CENÍK Cena včetně DPH Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 2.0 Duratorq TDCi 2.0 Duratorq TDCi 5dv. kombi 6st. manuální 705 990 Kč 725 990 Kč 185 k (136

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>>

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> 2 Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> Začněte myslet jinak. Objevte náš nový přírůstek do rodiny Kia cee d. Novinka pro_cee d GT má podobné geny jako pro_cee d, má však sportovního ducha.

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL MY18 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/367/ REZERVOVÁNO Cena Ceníková cena bez DPH 83 088 Ceníková cena s DPH 100 536 Akční cena bez DPH 71 679 Akční cena s DPH 86 732

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

FORD FIESTA I CENÍK. Zvýhodnění až Kč vč. DPH ze základních cen. Aktuální nabídka* Výbava Motor Výkon Převodovka.

FORD FIESTA I CENÍK. Zvýhodnění až Kč vč. DPH ze základních cen. Aktuální nabídka* Výbava Motor Výkon Převodovka. FORD FIESTA I CENÍK Aktuální nabídka* Zvýhodnění až 30 000 Kč vč. DPH ze základních cen Cena včetně DPH Výbava Motor Výkon Převodovka 3dv. Základní cena 3dv. Akční cena 5dv. Základní cena 5dv. Akční cena

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

NOVÁ GENERACE FIESTY

NOVÁ GENERACE FIESTY NOVÁ GENERACE FIESTY KVALITA ZNAMENÁ UDĚLAT TO SPRÁVNĚ, I KDYŽ SE NIKDO NEDÍVÁ. Fiesta ST-Line (3dv.) v barvě karoserie červená Race, s panoramatickou střechou a 18" koly z lehkých slitin s 5x2 paprsky

Více

MASERATI QUATTROPORTE Kč bez DPH. Cena. Akční cena s DPH Kč. Měsíční splátka s DPH

MASERATI QUATTROPORTE Kč bez DPH.   Cena. Akční cena s DPH Kč. Měsíční splátka s DPH MASERATI QUATTROPORTE DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/82/ 1 250 000 Kč bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH Ceníková cena s DPH Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční

Více

NOVÝ FORD KA+ I CENÍK

NOVÝ FORD KA+ I CENÍK NOVÝ FORD KA+ I CENÍK Výbava Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Zaváděcí cena* Ultimate 5dv. 1.2 Ti-VCT benzín 85 k (63 kw) 5st. manuální 283 990 272 990 Active 5dv. 1.2 Ti-VCT benzín

Více

Zrozen na závodní trati.

Zrozen na závodní trati. i30 2 Zrozen na závodní trati. Model i30 N zahajuje novou éru. První vysokovýkonný model Hyundai poskytne každému maximální potěšení z jízdy. Hyundai i30 N je mimořádný sportovní vůz, který byl zrozen

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

NOVÝ TRANSIT COURIER VAN CENÍK 2místný vůz s přepážkou

NOVÝ TRANSIT COURIER VAN CENÍK 2místný vůz s přepážkou NOVÝ TRANSIT COURIER VAN CENÍK 2místný vůz s přepážkou Mimořádná nabídka* Již za 256 900 Kč bez DPH / 310 849 Kč s DPH Výhodné financování od Ford Credit * Zvýhodněná nabídka platí do 30. 11. 2018. Cena

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

FORD MONDEO VIGNALE I CENÍK

FORD MONDEO VIGNALE I CENÍK FORD MONDEO VIGNALE I CENÍK Prémiová kvalita a exkluzivní služby na míru včetně servisu na 3 roky / 100 000 km v ceně vozu Motor Palivo Výkon Převodovka Karoserie Sedan Kombi Vignale 2.0 TDCi nafta 132

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT S www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/356/ 97 506 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 97 506 Ceníková cena s DPH 117 982 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione Cuoio

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Renault CLIO R.S. Objevte Renault Clio R.S. na www.renault.cz

Renault CLIO R.S. Objevte Renault Clio R.S. na www.renault.cz Objevte Renault Clio R.S. na www.renault.cz Renault CLIO R.S. Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument byl zpracován na základě

Více

ZCELA NOVÝ FORD FIESTA I CENÍK LIMITOVANÁ EDICE RED & BLACK

ZCELA NOVÝ FORD FIESTA I CENÍK LIMITOVANÁ EDICE RED & BLACK ZCELA NOVÝ FORD FIESTA I CENÍK LIMITOVANÁ EDICE RED & BLACK Mimořádná nabídka* Zvýhodnění 30 000 Kč vč. DPH ze základních cen Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka Základní cena Akční cena 3dv. 5dv. 3dv.

Více

JEDEN ROK SEDM PREMIÉR

JEDEN ROK SEDM PREMIÉR JEDEN ROK SEDM PREMIÉR 2 LEGE NDA JE ZPĚT 3 4 ZÁŽ PRO VZRUŠUJÍCÍ ITKY 5 DU 6 2000GT 1967 A40 1978 ŠE Připravte se na návrat legendy. Nová a opojná Toyota GR Supra, inspirovaná bohatou historií sahající

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip CENÍK FORD KUGA Základní ceny Motor Výkon Převodovka Pohon Cena včetně DPH 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x2 587 990 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x4 679 990 2.0 Duratorq

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč666,682 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT

MASERATI GHIBLI GRANSPORT MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/378/ PRODÁNO Cena Ceníková cena bez DPH 90 135 Ceníková cena s DPH 109 063 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Tan Rozměry

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Ford Fiesta Trend 1.25 Duratec 82 k, 5dveřová karoserie se zvýhodněním 14 000 Kč

Ford Fiesta Trend 1.25 Duratec 82 k, 5dveřová karoserie se zvýhodněním 14 000 Kč FORD FIESTA I CENÍK Mimořádný bonus* Ford Fiesta Trend 1.25 Duratec 82 k, 5dveřová karoserie se zvýhodněním 14 000 Kč cena 269 990 Kč Akční nabídka* Fiesta audio se systémem SYNC, Bluetooth handsfree a

Více

allroad quattro Audi Náskok díky technice

allroad quattro Audi Náskok díky technice A4 allroad quattro Audi Náskok díky technice Audi A4 allroad quattro Pocit se stává skutečností. Strhující technika. Design, který nastavuje měřítka. Mimořádný vůz Audi A4 allroad quattro vypadá skvěle

Více

renault CAPTUR drive the change

renault CAPTUR drive the change renault CAPTUR LIMITOVANÁ SÉRIE drive the change PŘEKONEJTE LIMITY RENAULT CAPTUR Z LIMITOVANÉ SÉRIE HELLY HANSEN SE NEZASTAVÍ PŘED ŽÁDNOU NOVOU VÝZVOU. SEBEJISTÝ A VYTRVALÝ, V NOVÉ BARVĚ KAROSERIE ČERVENÁ

Více

ZCELA NOVÝ FORD FIESTA I CENÍK

ZCELA NOVÝ FORD FIESTA I CENÍK ZCELA NOVÝ FORD FIESTA I CENÍK Zaváděcí nabídka* Prodloužená záruka na 5 let ke každému vozu Výbava Motor Výkon Převodovka Cena vozu včetně DPH 3dv. 5dv. 1.1 70 k (51 kw) 5st. manuální 304 990 321 990

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT S NERISSIMO EDITION

MASERATI LEVANTE GRANSPORT S NERISSIMO EDITION MASERATI LEVANTE GRANSPORT S NERISSIMO EDITION www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/369/ PRODÁNO Cena Ceníková cena bez DPH 101 299 Ceníková cena s DPH 122 572 Vlastnosti Stav: Barva: Nový Rozměry a váhy

Více

MASERATI LEVANTE S. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH Ceníková cena s DPH

MASERATI LEVANTE S.  Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH Ceníková cena s DPH MASERATI LEVANTE S GRANSPORT MY18 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/319/ 97 560 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 97 560 Ceníková cena s DPH 118 048 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero,

Více

ZCELA NOVÝ FORD FOCUS CENÍK

ZCELA NOVÝ FORD FOCUS CENÍK ZCELA NOVÝ FORD FOCUS CENÍK ZAVÁDĚCÍ NABÍDKA: Zvýhodnění až 50 000 Kč vč. DPH ze základních cen Benzínová provedení Základní cena Výbava STLine * Motor Výkon Zaváděcí cena** Převodovka 5dv. Kombi* 5dv.

Více

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz Mimořádná nabídka* Již za 267 686 Kč bez DPH / 323 900 Kč s DPH Výhodné financování od Ford Credit * Zvýhodněná nabídka platí do 31. 12. 2016. Cena pro verzi Trend

Více

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV F I R S T E D I T I O N ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV Alfa Romeo proslula jedinečnými vozy, které nabízí nejen úchvatný design, ale dokáží řidičům poskytnout naprosto výjimečné potěšení z jízdy. Vozy

Více

NOVÝ FORD FOCUS ST I CENÍK

NOVÝ FORD FOCUS ST I CENÍK NOVÝ FORD FOCUS ST I CENÍK FOCUS ST KOMBI STST Plus FOCUS ST 5DV. ST ST Plus Motor Výkon Palivo Převodovka 2.3 EcoBoost 280 k (206 kw) benzín 6st. manuální 779 900 859 900 2.3 EcoBoost 280 k (206 kw) benzín

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

NOVÝ FORD EDGE I CENÍK

NOVÝ FORD EDGE I CENÍK NOVÝ FORD EDGE I CENÍK Stvořen pro cestu za dobrodružstvím Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Trend 2.0 TDCi AWD nafta 132 kw / 180 k 6st. manuální 1 119 990 Titanium 2.0 TDCi AWD nafta

Více

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK NOVÁ MA ZDA3 CENÍK NOVÁ MAZDA3 HATCHBACK Výkon (kw/k) Max. krouticí moment (Nm) Cena Skyactiv-G122 90 / 122 213 520 900 Kč Skyactiv-G122 AT 90 / 122 213 585 900 Kč Skyactiv-G122 Plus 90 / 122 213 554 400

Více