NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.:"

Transkript

1 NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE Obj. č.:

2 2 OBSAH Strana: Úvodem... 2 Bezpečnostní upozornění... 2 Charakteristika přístroje... 3 Úvod... 3 Popis přístroje... 3 LCD displej... Chyba! Záložka není definována. Tlačítka... 3 Tlačítko Hold... 4 Konektory... 4 Displej a návod k použití... 4 Zapnutí... 4 Automatické zapnutí... 4 Manuální zapnutí... 4 Hlavní menu... 4 Hudební režim... 4 Zobrazení textu písně... 5 Funkce pro přehrávání... 5 Přeskakování souborů při přehrávání hudby... 7 Režim záznamu... 7 Výjimečné situace... 7 Režim ladění... 7 Rychlý přechod vpřed/zpět... 7 Režim přehrávání... 7 Systémové funkce... 8 Složky... 8 Text písně... 8 Informace o paměti... 8 Filtr záznamu... 8 Podsvícení... 8 Automatické vypnutí... 8 Jazyk... 8 Kontrast... 9 Mazání... 9 Animace... 9 Logo... 9 Verze... 9 Nastavení hlasitosti... 9 USB Flash disk... 9 Tlačítko HOLD Instalace softwaru Řešení problémů Systémové a softwarové požadavky Parametry ÚVODEM Před prvním použitím MP3 přehrávače si prosím přečtěte pečlivě tento návod k použití. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ 1. Pokud nebudete přístroj po delší dobu používat, vyjměte z něj prosím baterie. 2. Nepoužívejte přístroj v příliš horkých, resp. chladných, zaprášených nebo vlhkých prostorách. 3. Před použitím přístroj se přesvědčte, zda není nastaven přepínač Lock. 4. Chraňte přístroj před nárazy do tvrdých objektů. Mohlo by to způsobit poničení povrchu přístroje, resp. baterií nebo jiného hardwaru. 5. V následujících situacích vyměňte prosím baterie: a. Ukazatel stavu baterií bliká. b. Přístroj se při opětovném zapnutí automaticky vypíná. c. Funkční tlačítka nereagují ani v případě, kdy baterie vyjmete a znovu nabijete.

3 6. Nepoužívejte přístroj na extrémně suchých místech. Vyvarujete se tak možnosti vzniku statického náboje. 7. Během formátování nebo přenosu dat neoddělujte přehrávač od PC. Nerespektování tohoto bodu může vést ke škodám na softwaru přehrávače. 8. V případě, že budete přístroj využívat jako USB disk, měli byste dokumenty kopírovat a ukládat ve správném systému souborů. Více v odstavci USB Flash disk Nesprávná obsluha může vést ke ztrátě dat, za kterou výrobce nepřejímá žádnou zodpovědnost. CHARAKTERISTIKA PŘÍSTROJE - Přehrávač (Multi-dekodér): Podporuje formáty MP3 a WMA. - Podpora zobrazení textu písně během jejího přehrávání. - 7 přednastavených ekvalizérů. - GUI (Graphic User Interface grafické uživatelské rozhraní) MENU SYSTEM, vícejazyková podpora. - Dlouhý záznam a záznam VOX - 9 složek, až 99 zvukových záznamů pro přehrávání - Smazání jednoho nebo všech hudebních souborů nebo souborů nahrávek je možné přímo z přehrávače. - Funkce Shut-down Memorize - Bez baterií můžete používat přístroj jako paměťovou jednotku - Podporuje USB HDD boot (pro formátování použijte prosím nástroje dodané výrobcem). - Opakování A-B (opakování úseku A-B, vysvětleno dále). ÚVOD Přístroj disponuje pěti provozními režimy: Hudební režim, Režim záznamu, Režim ladění, Nastavení, Režim USB (USB). Mezi prvními čtyřmi režimy je možné přepínat v rámci hlavního menu. Režim USB vyžaduje připojení přehrávače k PC. POPIS PŘÍSTROJE 3 Tlačítka Zdířka pro připojení sluchátek Play (1) << Last (4) Mode (2) Next (3) >> Displej Tlačítko Hold 1. Power On / Off / Play / Pause / Stop : Zapnout, Vypnout, Spustit, Pauza, Zastavit. Viz. zkratka Play na obrázku 2. Mode : Změna provozního režimu. 3. Next : Přesunout vpřed na začátek dalšího záznamu. 4. Last : Přesunout zpět na začátek předchozího záznamu. 5. Hlasitost + : Zvýšení hlasitosti. 6. Hlasitost - : Snížení hlasitosti. Volume (6) Volume + (5) Snímatelný ochranný kryt USB - rozhraní

4 4 Tlačítko Hold 7. Hold : Po aktivaci tlačítka Hold jsou všechna ostatní ovládací tlačítka neaktivní. Konektory 8. USB : Standardní USB port (typ mini). 9. Sluchátka : Standardní zdířka pro připojení sluchátek. DISPLEJ A NÁVOD K POUŽITÍ Zapnutí Displej lze zapnout dvěma způsoby: automatické zapnutí a manuální zapnutí. Po zapnutí přístroje se na displeji zobrazí standardní údaje. Po jedné vteřině se přístroj přepne do hudebního režimu nebo do režimu USB. Automatické zapnutí Přístroj se automaticky zapne v následujících situacích: - Žádné baterie: Vložte do přihrádky na baterie jednu 1,5 V baterii (AAA). Přístroj se automaticky zapne a aktivuje se Hudební režim. - Žádné baterie: Připojte přehrávač k PC pomocí USB portu. Přístroj se automaticky zapne a aktivuje se Režim USB. Manuální zapnutí Přístroj zapnete stisknutím tlačítka Power On. Přístroj se zapne a aktivuje se Hudební režim. Hlavní menu V Hudebním režimu se po zapnutí přístroje zobrazí Hlavní menu: Tlačítky Next nebo Last můžete vybrat jiné menu. Po zvolení požadovaného menu jej otevřete stisknutím tlačítka Mode. Zobrazí se podmenu. Na následujícím obrázku je zobrazena struktura menu a podmenu: Hudební režim Zahrnuje: Spuštění, Pauzu, Zastavení, Zobrazení textu písně, Nastavení hlasitosti, Mazání souborů, Přesun zpět/vpřed, Opakování / Sledování a porovnání / Porovnání segmentu A-B, Volba režimu opakování, Volba režimu EQ atd.

5 5 Zobrazení textu písně Přehrávač podporuje formát LRC VO.2. Pokud je v podmenu nastavena volba Text písně - Zapnuto (menu Nastavení, druhá položka) a ve složce, ze které je přehrávána aktuální píseň, je uložen soubor s textem skladby a se stejným jménem, zobrazí se tento text na displeji během přehrávání této písně. Pokud není soubor s textem písně k dispozici, zobrazí se na displeji přehrávače ID3-Tag. Pokud není k dispozic ani ID3-Tag, zobrazí se pouze název souboru. Poznámka: Textový soubor nesmí být větší než 1 kb. Funkce pro přehrávání Během přehrávání stiskněte tlačítko mode. Zobrazí se podmenu s funkcemi pro přehrávání. Položky menu jsou následující: Repeat Modus (Režim opakování) Během přehrávání stiskněte tlačítko mode. Zobrazí se podmenu Opakování Položky menu jsou následující: Normální: Název písně: Vše: Intro: Přehraje všechny záznamy ve složce a poté se přehrávání zastaví. Opakuje jeden záznam po libovolně dlouhou dobu. Opakuje všechny skladby ve složce. Přehraje pouze prvních 10 vteřin každé skladby. Pro výběr jedné z výše popsaných voleb opakovaně stiskněte tlačítko Next nebo Last. Na displeji se zobrazí údaje podle vybrané volby. Příklad: Je aktivní Název písně : Volba EQ Vyberte v menu Volba EQ. Položky podmenu pro tuto volbu jsou: Prostřednictvím tlačítka Next vyberte nastavení ekvalizéru. Pro uložení zvoleného nastavení ekvalizéru a opuštění menu stiskněte tlačítko Mode. Pokud jste nezvolili Normal, je trojúhelník, zobrazující hudební přizpůsobení, prázdný:

6 6 Opakování A-B V tomto menu nastavujete Opakování / Sledování a porovnání / Porovnání segmentu A-B. Tlačítky Next a Last zvolte požadovaný režim. Opakování segmentu A-B Zvolte Opakování segmentu A-B. Na displeji se zobrazí (a bliká): Stisknutím tlačítka Next vyberte počáteční bod. Písmeno A přestane blikat a začne blikat písmeno B. Opětovným stiskem tlačítka Next zvolíte koncový bod segmentu. Segment A-B je nyní pevně určený a symbol pro přehrávání se nyní změní z na. Přehrávač stále opakuje vybraný úsek. Na displeji se zobrazí: Pokud si přejete zvolit nový počátek segmentu stiskněte jednoduše tlačítko Last a opakujte výše popsaný postup. Procházení a pročítání Právě je přehráván segment A-B. Pokud se chcete procvičit a zaznamenat vlastní hlas a následně jej porovnat ze zdrojovým souborem, stiskněte tlačítko Next. Aktivujete tak režim Sledování a porovnání (namísto trojúhelníku se zobrazí mikrofon). Přehrávač zaznamenává Váš hlas, délka záznamu odpovídá délce segmentu A-B. Displej vypadá nyní následovně: Po záznamu přehrává přístroj segment A-B. V případě, že se Vám záznam nelíbí, přejde přehrávač zpět do režimu záznamu a můžete začít znovu. Pokud je záznam v dostatečné kvalitě pro porovnání, stiskněte během přehrávání zdrojového souboru tlačítko Next. Tímto zapnete Režim porovnání. Režim porovnání Přehrávač nejprve zopakuje Vaší nahrávku: Poté zopakuje původní nahrávku: Opakování nahrávek trvá, dokud nestisknete tlačítko Last, čímž se vrátíte zpět do režimu Sledování a porovnání nebo tlačítko Next, kterým začnete postup znovu nebo tlačítko Mode, které přepne přehrávač do Hudebního režimu.

7 7 Přeskakování souborů při přehrávání hudby Přehrávač přeskakuje formáty souborů, které nejsou podporovány. Režim záznamu V hlavním menu vyberte položku Záznam, čímž otevřete následující podmenu: Pro výběr jednoho z výše uvedených režimů záznamu stiskněte tlačítko Mode. Přehrávač aktivuje Vaši volbu a začne se záznamem. Poznámka: V běžném případě ukládá přehrávač zaznamenaný soubor do kořenového adresáře. Můžete však zvolit vlastní složku (pokud je nějaká složka k dispozici), do které chcete soubory ukládat. V případě, že bude Vaše nahrávka trvat déle, než 60 minut, změní se ukazatel času na formát hh:mm. Pokud dojde během nahrávání k vybití baterie, přehrávač včas ukončí probíhající záznam, uloží jej a na LCD zobrazí se zobrazí symbol prázdné baterie. Měli byste vybitou baterii nahradit novou. Výjimečné situace Do každé složky je možné uložit maximálně 99 souborů s nahrávkami. Pokud se do jedné složky pokusíte uložit více souborů, zobrazí se na LC displeji nápis Out of amount. Pokud dojde k zaplnění paměti přehrávače, zobrazí se nápis Out of space. Režim ladění Režim ladění je aktivní při přehrávání, pauze, zastavení, nastavení hlasitosti, rychlém přechod vpřed/zpět, režimu opakování, režimu opakování úseku A-B, atd. Rychlý přechod vpřed/zpět Pro rychlý přechod vpřed, resp. zpět, stiskněte tlačítko Next, resp. Last. Režim přehrávání Během přehrávání zvukového záznamu stiskněte tlačítko Mode. Otevře se podmenu pro přehrávání. Jednotlivé položky jsou: Režim opakování Pro přechod do podmenu Opakování stiskněte tlačítko Mode. Položky menu jsou: Opakování úseku A-B V režimu ladění je k dispozici jen funkce opakování úseku A-B. Funkce Sledování a porovnání a Porovnání zde nejsou dostupné.

8 8 Systémové funkce Tato kapitola obsahuje popis všech systémových funkcí, včetně návodu k obsluze. Složky Po otevření položky menu Složky se zobrazí následující menu: Poté, co zvolíte položku menu Hudební složky (Music Dir), prohledá přehrávač prvních 9 složek, které obsahují hudební soubory (vždy pouze počátečních 8 písmen souboru). Poté Rozhraní hudebního režimu zobrazí číslo složky (kořenový adresář je 0 ). Pokud není k dispozici žádná složka obsahující hudební soubory, zobrazí se na displeji nápis žádná složka (keine Ordner). Text písně Zapnutí / vypnutí zobrazení textu písně (pokud je text písně k dispozici). Položky menu jsou: Informace o paměti Pokud vyberete volbu menu Informace o paměti, zobrazí se na displeji přehrávače celková kapacita paměti a velikost obsazené paměti v procentech. Filtr záznamu Filtr záznamu je jedna z položek menu. Je možno zvolit jeden ze sedmi stupňů: Stupeň 0 6. Standardní nastavení je Stupeň 2. Stupeň 0 znamená, že je funkce filtru vypnutá, naopak Stupeň 6 je nejvyšší filtr (použití je vhodné při opravdu velkém okolním hluku). Pro zvolení filtru stiskněte opakovaně tlačítko Next nebo Last a volbu potvrďte stisknutím tlačítka Mode. Podsvícení Po stisknutí libovolné klávesy dojde k podsvícení LC displeje přehrávače. Můžete nastavit časový interval, po kterém dojde k automatickému vypnutí podsvícení. Pokud během této doby není stisknuta žádná klávesa, podsvícení se vypne. Interval pro nastavení je 0 30 vteřin. Pokud zvolíte 0, znamená to, že je podsvícení displeje vypnuté. Výše uvedená nastavení provedete tlačítky Next, Last a Mode v menu Osvětlení (Beleuchtungsmenü). Automatické vypnutí Pokud je přístroj zapnutý a Vy nestisknete po delší časový interval žádné tlačítko, přehrávač se automaticky vypne. V menu Nastavení je možno zvolit tento interval v rozmezí od 0 do 60 vteřin. Při nastavení nulové hodnoty je automatické vypnutí přehrávač neaktivní. Jazyk V menu Výběr jazyka můžete zvolit jazyk. Položky menu jsou:

9 9 Kontrast V tomto menu můžete nastavit kontrast displeje. Tlačítkem Next nebo Last můžete zvolit hodnotu od 00 (světlý) do 31 (tmavý). Výběr potvrdíte tlačítkem Mode. Mazání Podmenu pro smazání souborů vypadá následovně: Pro přesun do dalšího podmenu zvolte Del Music : Zvolte Delete One, zobrazí se následující zpráva: Stiskněte tlačítko Mode. Zobrazí se menu pro výběr souboru ke smazání: Soubor, který chcete smazat vyberete opakovaným stisknutím tlačítka Next nebo Last. Smažete jej stiskem tlačítka Play. Animace Logo Verze V tomto menu můžete zjistit aktuální verzi softwaru. Nastavení hlasitosti V Hudebním nebo ladícím režimu stiskněte pro zvýšení, resp. snížení hlasitosti tlačítko Volume+, resp. Volume-. USB Flash disk Připojte přehrávač k USB portu Vašeho PC. Aktivuje se režim USB Flash disk. (Poznámka: Nepřipojujte přehrávač k PC během přehrávání.) Na displeji se v USB režimu zobrazí: Pokud přenášíte data do přehrávače, zobrazí se na displeji: Busy. Během přenosu dat neprovádějte žádnou akci!

10 Po odpojení přehrávače od PC se přehrávač přepne automaticky do Hudebního režimu. Odpojení přístroje od PC můžete provést také pravým kliknutím na zařízení přehrávače a zvolením Odebrat (Poznámka: Operační systém Windows zobrazí zprávu o odebrání hardwaru) nebo stisknutím tlačítka Mode v případě, že na displeji není právě zobrazen nápis Busy. Pokud je přehrávač připojený k PC v režimu Přehrávání, můžete přehrávání zastavit a přehrávač vypnout a zapnout. Aktivuje se USB režim. Podpora operačních systémů Win 98/Win Me/Win 200/Win XP. (Ve Windows 2000 a XP jsou podporovány pouze systémy souborů FAT 32 / FAT 16). Podporuje Win 98 USB HDD boot. (Po odpovídajícím naformátování může být USB Flash disk použit jako bootovací disk.) 10 Tlačítko HOLD Pokud je tlačítko HOLD zapnuté, jsou všechny ostatní tlačítka přehrávače neaktivní. Pokud stisknete nějaké tlačítko, zobrazí se na displeji na 3 vteřiny nápis Hold! : Instalace softwaru (Ovladač pouze pro Win 98 a ME, pro novější verze nejsou žádné ovladače třeba.) Je důležité nainstalovat ovladač přehrávače před tím, než přístroj k PC připojíte. Na přiloženém CD s ovladači se nachází instalační balíček MSI Windows. Tento balíček je potřebný pro správnou instalaci ovladače a softwaru přehrávače. Proveďte prosím instalaci a postupujte podle následujících instrukcí. Restartujte prosím počítač, pokud to bude vyžadovat instalační program. Aby mohl Váš PC správně pracovat s MP3 přehrávačem, je potřeba do PC nainstalovat nezbytné informace pro práci s daným zařízením. Spusťte prosím soubor SETUP.EXE, umístěný na CD s ovladači. Postupujte podle pokynů instalačního programu, dokud instalace neskončí. Po instalaci ovladačů je nezbytně nutné počítač restartovat! Poznámka: Před připojením přehrávače k PC z něj vždy vyjměte baterie. Po prvním připojení USB Flash disku k počítači se spustí instalační program. V každém instalačním okně klikněte na tlačítko Další dokud nebude instalační program vyžadovat zadání instalačního adresáře. Cestu k instalačnímu adresáři vyberte podle obrázku. Poté klikněte v každém novém okně na tlačítko Další. Po zvolení správné cesty se zobrazí následující okno se jménem instalovaného ovladače. Klikněte na tlačítko Další a v dalším okně na Dokončit.

11 11 Následuje instalace nové diskové jednotky ( MASS STORAGE DEVICE ). Po úspěšné instalaci ovladačů se v průzkumníku Windows zobrazí nová jednotka ( Výměnné velkokapacitní zařízení ). Správné nainstalování ovladačů můžete ověřit. Ve Správci zařízení Windows se musí nacházet nainstalované zařízení. Řešení problémů 1. Na displeji se po spuštění přehrávače nezobrazí žádné nápisy. Zkontrolujte, zda je baterie nabitá, popř. správně vložená (pozor na polaritu). 2. Tlačítka nefungují. Zkontrolujte, zda není aktivní tlačítko Hold. 3. Žádná reprodukce hudby po stisknutí tlačítka v režimu přehrávání. Zkontrolujte, zda jsou hudební soubory uloženy ve správné složce. 4. Nelze přenášet žádná dat. Zkontrolujte, zda jsou nainstalovány nezbytné ovladače a zda je USB kabel správně připojen. 5. Nelze přehrávat nestandardní mp3 soubory.

12 Existují různé způsoby komprimace zvukových souborů. Přehrávač podporuje pouze soubory komprimované standardním způsobem. Nepoužívejte hudební soubory, které jsou komprimovány v Level 1 nebo Level Zobrazený čas záznamu neodpovídá reálnému času. Během přehrávání komprimovaných mp3 souborů (s různou rychlostí) ve formátu VBR může k této chybě dojít. Můžete však soubory bez problémů přehrát. 12 Systémové a softwarové požadavky IBM-kompatibilní PC CPU: Pentium 166 Mhz nebo lepší Operační systém: Win 98, Me, 2000 nebo XP USB (universal Seriál Bus) rozhraní Operační paměť: 32 MB nebo více (pro Win 2000 doporučujeme min. 64 MB) Volné místo na pevném disku: 20 MB nebo více 4-rychlostní CD-ROM Zvuková karta (volitelné) Připojení k internetu (doporučeno) Parametry Paměť: 128 MB / 256 MB / 512 MB / 1GB Baterie: 1 mikro baterie (velikost AAA ) LCD: 96 x 26 pixelů s modrým podsvícením Rozměry: 94 x 32 x 22 mm Výstup na sluchátka: 9 mw x 2@32 Ohm Frekvenční rozsah:20hz 20kHz Frekvence záznamu: 8 khz Typy souborů: MP3 / WMA Záznam / délka: AG8 / 72 h WMA bitrate: 32 Kbps 384 Kbps (přenosová rychlost) MP3 bitrate: 8 Kbps 448 Kbps Tento návod k použití je publikace firmy Conrad Electronics. Návod odpovídá technickému stavu při tisku. Změny vyhrazeny! 03/ Verze I.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Digitální diktafon Esonic MR-250

Digitální diktafon Esonic MR-250 Návod k obsluze Digitální diktafon Esonic MR-250 Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Ze

Více

V.1.0. Music Mover. Návod k použití Strana 1-10 CZ

V.1.0. Music Mover. Návod k použití Strana 1-10 CZ V.1.0 Music Mover Návod k použití Strana 1-10 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. O tomto návodu... 2 3. Poznámky... 2 4. Funkce... 2 5. Obsah balení... 2 6. Před použitím... 3 7. Obsluha... 4 8. Hlavní menu...

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB. Pokud některá z těchto.součástí chybí, kontaktujte prosím dodavatele.

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB. Pokud některá z těchto.součástí chybí, kontaktujte prosím dodavatele. MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Úvod Především vám děkujeme za zakoupení tohoto přehrávače MP3 Sweex. S tímto kompaktním přehrávačem MP3 si můžete vychutnat

Více

Špičkový diktafon v propisce

Špičkový diktafon v propisce Špičkový diktafon v propisce Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Dálkové ovládání sloužící jak k nastavení přístroje, tak přehrávání www.spionazni-technika.cz

Více

Citlivý diktafon s aktivací hlasem

Citlivý diktafon s aktivací hlasem Citlivý diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody VOR/AVR nastavitelná citlivost u aktivace hlasem Čtyři úrovně kvality nahrávání Doba nepřetržitého nahrávání až 12 hodin na jedno nabití

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Popis 1. Eject: Posunutím přepínače otevřete držák kazety 2. Volume: nastavení hlasitosti sluchátek a USB připojení 3. Headphones: konektor pro připojení sluchátek

Více

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera Uživatelská příručka FULL HD Policejní kamera 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Kamera disponuje interní pamětí

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

Multifunkční mini-diktafon

Multifunkční mini-diktafon Multifunkční mini-diktafon Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velká možnost nastavení jednotlivých funkcí Možnost napájení z externí baterie (prodloužení doby nahrávání až na tři dny) MP3 přehrávač

Více

S11R. MP3 přehrávač. OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač

S11R. MP3 přehrávač. OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač S11R MP3 přehrávač OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač Základní vlastnosti a charakteristiky: Vnitřní paměť 256MB/512MB/1G/2G (dle verze) OLED displej Přehrávání

Více

2.1.2 V následujícím dialogovém okně zvolte Instalovat ze seznamu či daného umístění. stiskněte tlačítko Další

2.1.2 V následujícím dialogovém okně zvolte Instalovat ze seznamu či daného umístění. stiskněte tlačítko Další Autodiagnostika ROBEKO Diagnostický kabel VAG1 VAGR1 Instalace pro operační systémy Windows 1. Úvod : Před použitím kabelu je nutné nejprve nainstalovat příslušné ovladače v operačním systému Vašeho počítače.

Více

Digitální diktafon v karabině

Digitální diktafon v karabině Digitální diktafon v karabině Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu

Více

P D S - 5 P. Psychologický diagnostický systém. Instalační manuál. Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů

P D S - 5 P. Psychologický diagnostický systém. Instalační manuál. Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů P D S - 5 P Psychologický diagnostický systém Instalační manuál Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů GETA Centrum s.r.o. 04 / 2012 GETA Centrum s.r.o. Nad Spádem 9/206, 147

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Náramek s diktafonem

Náramek s diktafonem Náramek s diktafonem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením. Můžete také přímo nahrávat

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 DAH 1500 MP3 přehrávač Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 Péče a údržba: Nepoužívejte při manipulaci s přehrávačem nepřiměřenou sílu. Chraňte před mechanickým poškozením, pády,

Více

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1 www.apacer.com Důležité upozornění Pokud kupujete přehrávač s interním flash diskem, tak i když jsou jeho funkce téměř stejné jako u těch bez disku, měli byste vědět toto: 1. V případě, že karta SD/MMC

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením.

Více

Minikamera s detekcí pohybu

Minikamera s detekcí pohybu Minikamera s detekcí pohybu Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Malá rozměry Snadné ovládání Detekce pohybu www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis produktu 2. Manuální nahrávání b) Mode Switch přepněte

Více

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5 TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o NÁVOD 9901010 5. 12. 2011 Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem Popis tlačítek: Zdířka na SD/MMC karty Pracovní kontrolka (modrá) / nabíjecí kontrolka (červená) Mikrofon Nahrávání / zachycení

Více

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘED POUŽÍVÁNÍM PŘÍSTROJE SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K POUŽITÍ A USCHOVEJTE JEJ PRO PŘÍPAD POTŘEBY. CZ FM16 P/NO:MBM37748516 Obsah Bezpečnostní pokyny...3

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

2.) Nahrávání videa / pořizování fotografií / nahrávání zvukového záznamu

2.) Nahrávání videa / pořizování fotografií / nahrávání zvukového záznamu Návod na použití Vzhled a tlačítka Ovládání 1.) Vypnutí/zapnutí rekordéru Dlouze stiskněte tlačítko PLAY (zhruba po dobu 3 vteřin). Rozsvítí se červené světélko. Rekordér je zapnutý a je v pohotovostní

Více

MP4 přehrávač T 31. Návod k použití. Stručný přehled:

MP4 přehrávač T 31. Návod k použití. Stručný přehled: MP4 je přehrávač nové generace podporující formáty souborů typu MP1, MP2, MP3, WMV, WMA, ASF a WAV. MP4 přehrávač T 31 Návod k použití Upozornění : Pro nastavení češtiny zvolte v hlavním menu přehrávače

Více

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR Děkujeme vám za zakoupení zařízení od naší společnosti. Před použitím si přečtěte prosím tento návod k obsluze. POPIS DOTYKOVÝCH TLAČÍTEK NA ČELNÍM PANELU: -

Více

Minidiktafon EDIC mini LCD

Minidiktafon EDIC mini LCD Minidiktafon EDIC mini LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Extrémní výdrž až 250 hodin nahrávání v kuse Miniaturní rozměry Jednoduché ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Obsah balení Digitální

Více

HC-CENTER 340. Záznamník teploty

HC-CENTER 340. Záznamník teploty /. Bezpečnostní informace: HC-CENTER 340 Záznamník teploty Dříve než začnete používat nebo opravovat měřič, prostudujte pečlivě následující informace. Opravy a údržbu nepopsané v tomto návodu smí provádět

Více

Power banka s kamerou a detecí pohybu

Power banka s kamerou a detecí pohybu Power banka s kamerou a detecí pohybu Návod k obsluze Hlavní výhody Detekce pohybu Dlouhá výdrž baterie Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis 2. Ovládání Nabíjení vestavěné baterie: Baterii

Více

XXL Bikes. HGW-IPD-DMP - Digitální přehrávač MP3. tel. 602 595 751 Jaselská 31, Opava. pokis@volny.cz www.goldwing-cz.cz POKYNY K INSTALACI

XXL Bikes. HGW-IPD-DMP - Digitální přehrávač MP3. tel. 602 595 751 Jaselská 31, Opava. pokis@volny.cz www.goldwing-cz.cz POKYNY K INSTALACI XXL Bikes HGW-IPD-DMP - Digitální přehrávač MP3 tel. 602 595 751 Jaselská 31, Opava pokis@volny.cz www.goldwing-cz.cz POKYNY K INSTALACI Klíčkem vypněte zapalování motorky a odpojte baterii. Po odpojení

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis

Rychlý průvodce. 1) Popis Rychlý průvodce 1) Popis A Tlačítko On / Off / Play / Pause / Stop (zapnuto/vypnuto/přehrát/pozastavit/zastavit) B Tlačítko C Tlačítko D Tlačítko E Poutko na popruh F Mikrofon G OLED displej H Zdířka na

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis i.beat cebrax RS

Rychlý průvodce. 1) Popis i.beat cebrax RS Rychlý průvodce Vestavěný FM vysílač je schválen k provozu v České republice a dalších zemích Evropské unie. V ČR je oprávnění dáno generální licencí ČTU... pro vysílače s nízkým vyzářeným výkonem. Společnost

Více

Elegantní brýle s HD kamerou

Elegantní brýle s HD kamerou Elegantní brýle s HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny

Více

Uživatelský manuál A4000BDL

Uživatelský manuál A4000BDL Uživatelský manuál Aplikace : Jednoduchý program umožňující přenos souboru s pochůzkou k měření z programu DDS 2000 do přístroje řady Adash 4100/4200 Jednoduchý program umožňující přenos naměřených dat

Více

Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II

Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II NÁVOD K OBSLUZE Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II Obj. č.: 99 48 75 Digitální kamera (fotoaparát), videokamera a počítačová kamera (WebCam) v jednom! Do zabudované paměti

Více

Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením

Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125 SHX trading s.r.o 1 1. Zobrazení přístroje 1. Tlačítko na

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH,

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH, NAI DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA Děkujeme za zakoupení výrobku NAI, a přejeme Vám s jeho užíváním prožití mnoha příjemných okamžiků. Vývoji výrobku jsme věnovali maximální úsilí a nemálo prostředků. Můžeme

Více

T.Sonic 820. Uživatelský manuál

T.Sonic 820. Uživatelský manuál T.Sonic 820 Uživatelský manuál Představení produktu A B C D E F G H I J K L M N O P Q Mikrofon Zdířka na sluchátka Otvor na provlečení šňůrky na krk Line-In port audio vstup Vysokorychlostní mini USB2.0

Více

IR špionážní hodinky Návod k použití

IR špionážní hodinky Návod k použití IR špionážní hodinky Návod k použití www.spyshop.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

USB flash disk s kamerou MF-828

USB flash disk s kamerou MF-828 USB flash disk s kamerou MF-828 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

Instalační průvodce pro EasyGate UMTS Data

Instalační průvodce pro EasyGate UMTS Data Instalační průvodce pro EasyGate UMTS Data Tento instalační průvodce slouží pro rychlé nainstalování ovladačů pro EasyGate UMTS Data a zprovoznění internetového připojení pomocí HSDPA/GPRS. Vložené screenshoty

Více

CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606

CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606 CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606 Děkujeme za zakoupení přístroje NAITECH. Jeho vývoji jsme věnovali nemálo prostředků, a proto Vám můžeme zaručit jeho prvotřídní kvalitu a 100% funkčnost. Abyste

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis

Rychlý průvodce. 1) Popis Rychlý průvodce 1) Popis A) USB port B) Mikrofon C) Tlačítko D) LCD displej E) Tlačítko F) Tlačítko G) Tlačítko H) Zdířka na sluchátka I) Poutko na popruh J) Tlačítko K) Slot pro paměťové karty SD/MMC

Více

Návod k obsluze DX50

Návod k obsluze DX50 Návod k obsluze DX50 Obsah 1. Obsah balení 2. Popis přístroje a jeho funkcí 3. Základní obsluha 4. Uživatelské rozhraní přehrávače Obsah balení DX50 Micro USB kabel / Koaxiální kabel Pouzdro Ochranná fólie

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

IR hodinky s kamerou Návod k použití

IR hodinky s kamerou Návod k použití IR hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m.

Více

ŘÍZENÍ AUTOMATICKÉ KOTELNY ESRAK 02.3

ŘÍZENÍ AUTOMATICKÉ KOTELNY ESRAK 02.3 ŘÍZENÍ AUTOMATICKÉ KOTELNY ESRAK 02.3 Program Vývojové prostředí RJK Řízení automatické kotelny počítač ESRAK 02.3 je určen k řízení oběhových čerpadel, směšovacích ventilů, zónových ventilů, bojlerů,

Více

MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka

MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka Do rámečku prosím vepište sériové číslo svého zařízení, abyste zajistili hladký průběh reklamačního řízení. V případě reklamace jej zašlete spolu s kopií dokladu

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis TrekStor i.beat censo. USB port LCD displej Tlačítko. Mikrofon Otvor na popruh Kryt bateriového prostoru Zdířka na sluchátka

Rychlý průvodce. 1) Popis TrekStor i.beat censo. USB port LCD displej Tlačítko. Mikrofon Otvor na popruh Kryt bateriového prostoru Zdířka na sluchátka Rychlý průvodce 1) Popis TrekStor i.beat censo A B C D E F G H I J K L M N USB port LCD displej Mikrofon Otvor na popruh Kryt bateriového prostoru Zdířka na sluchátka 2) Připojení TrekStor i.beat censo

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525. Typ: EzSKY050

Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525. Typ: EzSKY050 Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525 Typ: EzSKY050 Balení 1. 1x EzSKY050 device 2. 1x Quick Guide Manual 3. 1x CD (s ovladači a manuálem) Specifikace produktu Specifikace hardwaru

Více

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0 Acer MP150 Uživatelská příručka Verze 1.0 Autorská práva Copyright 2006 Acer Inc., všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována, uložena ve vyhledávacím systému, překládaná

Více

F-NS-M19. Digitální přehrávač mp3 a mpeg4

F-NS-M19. Digitální přehrávač mp3 a mpeg4 F-NS-M19 Digitální přehrávač mp3 a mpeg4 Úvod Jsme rádi, že jste si zakoupili MP3 walkman od naší firmy. Dříve, než začnete přehrávač používat, prostudujte pečlivě tento návod. Hlavní funkce podpora zvukových

Více

JWM-93. MP3 přehrávač. LCD displej Paměť 256/512M/1G Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač

JWM-93. MP3 přehrávač. LCD displej Paměť 256/512M/1G Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač JWM-93 MP3 přehrávač LCD displej Paměť 256/512M/1G Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač Základní vlastnosti a charakteristiky: Vnitřní paměť 256MB/512MB/1G (dle verze) Přehrávání formátů MP3, WMA,

Více

Návod na instalaci a použití programu

Návod na instalaci a použití programu Návod na instalaci a použití programu Minimální konfigurace: Pro zajištění funkčnosti a správné činnosti SW E-mentor je potřeba software požívat na PC s následujícími minimálními parametry: procesor Core

Více

Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610 USB. Obj. č.: 32 59 13 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRVKY OVLÁDACÍHO PANELU

Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610 USB. Obj. č.: 32 59 13 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRVKY OVLÁDACÍHO PANELU BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Znak vykřičníku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na důležité bezpečnostní a údržbové (servisní) pokyny, a je bezpodmínečně nutné je dodržovat. Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610

Více

Česká příručka. Seznam: Obsah balení a systémové požadavky:

Česká příručka. Seznam: Obsah balení a systémové požadavky: Česká příručka Seznam: Str. 1 - Obsah balení a systémové požadavky Str. 2 - Přehled rozvržení klávesnice Str. 3 Instalace a technická podpora Str. 4 Používání Str. 6 Nastavení Str. 10 Makra Str. 13 - Údržba

Více

MP3 přehrávač MP-112 Uživatelská příručka

MP3 přehrávač MP-112 Uživatelská příručka MP3 přehrávač MP-112 Uživatelská příručka Do rámečku prosím vepište sériové číslo svého zařízení, abyste zajistili hladký průběh reklamačního řízení. V případě reklamace jej zašlete spolu s kopií dokladu

Více

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Systémové požadavky Systémové požadavky Operační systém Microsoft Windows2000, XP, Vista, 7 Procesor Intel Pentium III s vice než 800MHz Vnitřní paměť Větší než

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

VQDV03. Příručka uživatele

VQDV03. Příručka uživatele VQDV03 Příručka uživatele Děkujeme Vám, že jste si zakoupili tuto sportovní kameru. Prosím, přečtěte si pečlivě následující provozní instrukce. Nutné pro správné používání a provozování kamery. Doporučujeme

Více

Adaptér USB -> Audio (2x stereo jack 3,5mm) C-Media chipset Katalogové číslo: 12.92.1069

Adaptér USB -> Audio (2x stereo jack 3,5mm) C-Media chipset Katalogové číslo: 12.92.1069 Adaptér USB -> Audio (2x stereo jack 3,5mm) C-Media chipset Katalogové číslo: 12.92.1069 Úvod Tento USB digitální 3D Audio adapter je přenosný model. Můžete se těšit z efektu pětikálového dynamického zvukového

Více

Stručný návod k rychlému použití

Stručný návod k rychlému použití Audiopřehrávač Philips GoGear SA1ARA02 SA1ARA04 SA1ARA08 SA1ARA16 Stručný návod k rychlému použití Potřebujete pomoc? Na stránkách www.philips.com/welcome najdete kompletní sadu nápomocných materiálů,

Více

GOCLEVER HYBRID NÁVOD K OBSLUZE

GOCLEVER HYBRID NÁVOD K OBSLUZE GOCLEVER HYBRID NÁVOD K OBSLUZE NAVŠTIVTE NAŠE STRÁNKY WWW.GOCLEVER.COM VÍCE INFORMACÍ O PRODUKTECH TAB, NAVIO, DVR, MEDIA Před instalací a použitím si prostudujte tento návod. Úvod Vážený uživateli, děkujeme

Více

Obsah: Bezpečnost... 2. Vybavení... 2. Vlastnosti... 3. Popis a funkce... 4. Pracovní postupy. 5.1. Nastavení... 6. 5.2. Záznam teploty...

Obsah: Bezpečnost... 2. Vybavení... 2. Vlastnosti... 3. Popis a funkce... 4. Pracovní postupy. 5.1. Nastavení... 6. 5.2. Záznam teploty... Obsah: Bezpečnost... 2 Vybavení... 2 Vlastnosti... 3 Popis a funkce... 4 Pracovní postupy 5.1. Nastavení... 6 5.2. Záznam teploty... 8 5.3. Vymazat paměť... 9 5.4. Stáhnout paměť... 9 5.5. Výměna baterií...

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Obsah 1. Úvod... 2 2. Systémové požadavky... 2 3. Instalace Ladibug... 3 4. Připojení... 6 5. Začínáme používat Ladibug... 7 6.

Více

RC60 Spolupráce s SD/MMC kartami do 512M Rozhraní USB 2.0 OLED displej Integrovaná paměť 256M FM rádio Záznamník

RC60 Spolupráce s SD/MMC kartami do 512M Rozhraní USB 2.0 OLED displej Integrovaná paměť 256M FM rádio Záznamník RC60 Spolupráce s SD/MMC kartami do 512M Rozhraní USB 2.0 OLED displej Integrovaná paměť 256M FM rádio Záznamník Vlastnosti přístroje Podpora MMC/SD paměťových karet (podpora do 512MB) Vnitřní paměť 256MB.

Více

IP kamera. Uživatelský manuál

IP kamera. Uživatelský manuál IP kamera Uživatelský manuál Upozornění: Tento manuál nemusí zcela přesně popisovat některé technické detaily nebo může obsahovat tiskařské chyby. Pokud byste nemohli vyřešit některé problémy pomocí tohoto

Více

Diktafon s rotační kamerou

Diktafon s rotační kamerou Diktafon s rotační kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Malé rozměry Otočná kamera Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu Rewind - Zpětné přetáčení Microphone hole - Mikrofon Forward

Více

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka AMERICAN AUDIO POCKET RECORD Uživatelská příručka POCKET RECORD POCKET RECORD POCKET RECORD INTRODUCTION NOTICE Popis ovladačů a funkcí Vstupy, ovladač, funkce 1. Levý kanál vestavěného mikrofonu Omni-kondenzátorový

Více

Mini DVR s jedním kanálem

Mini DVR s jedním kanálem Mini DVR s jedním kanálem Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Velmi příznivá cena www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1 Specifikace a obsah balení 1.1 Specifikace

Více

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Velmi elegantní design s možností výměny skel za dioptrická; Skvělý poměr výkon/cena Snadné ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis

Více

ARCHOS Vision. Návod k obsluze. Představení přístroje NABÍJENÍ A PŘIPOJENÍ K PC

ARCHOS Vision. Návod k obsluze. Představení přístroje NABÍJENÍ A PŘIPOJENÍ K PC ARCHOS Vision Návod k obsluze Představení přístroje Back/Escape zpět / návrat Up/ Volume + - zvýšení hlasitosti, pohyb nahoru Left/Fast rewind/previous song pohyb doleva / rychlé přetáčení / předchozí

Více

A4300BDL. Ref: JC

A4300BDL. Ref: JC # Uživatelský manuál A4300BDL Aplikace :! Jednoduchý program umožňující přenos souboru s pochůzkou k měření z programu DDS 2000 do přístroje řady Adash 4300! Jednoduchý program umožňující přenos naměřených

Více

HD AUTOKAMERA Návod k použití

HD AUTOKAMERA Návod k použití HD AUTOKAMERA Návod k použití 87231 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Vložte do autokamery paměťovou kartu a naformátujte

Více

Razer Deathstalker česká příručka

Razer Deathstalker česká příručka Razer Deathstalker česká příručka Seznam: Str. 1 - Obsah balení a systémové požadavky Str. 2 - Přehled rozvržení klávesnice Str. 3 Instalace a technická podpora Str. 4 Používání Str. 6 Nastavení Str. 10

Více

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Černá skříňka DVR23 Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Návod k použití Obsah Popis tlačítek...2 Obsluha a funkce...2 Tlačítko VYPÍNAČ...2 Tlačítko REC...2 Tlačítko

Více

CAR P50 N. kamera pro Váš automobil. Noční vidění. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt.

CAR P50 N. kamera pro Váš automobil. Noční vidění. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. CAR P50 N kamera pro Váš automobil Noční vidění Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. Ještě než se vrhnete na natáčení svých prvních cestovních záběrů, pročtěte si prosím tento

Více

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta)

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Uživatelská příručka 1 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

Stručný návod k rychlému použití

Stručný návod k rychlému použití Audiopřehrávač Philips GoGear CZ SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Stručný návod k rychlému použití Začínáme Celkový pohled

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

Záznamník teploty a vlhkosti AX-DT100. Návod k obsluze

Záznamník teploty a vlhkosti AX-DT100. Návod k obsluze Záznamník teploty a vlhkosti AX-DT100 Návod k obsluze Úvod Záznamník teploty a vlhkosti je opatřen velmi přesným teplotním a vlhkostním čidlem. Hlavními přednostmi záznamníku jsou vysoká přesnost, krátká

Více

Power banka s kamerou a detecí pohybu

Power banka s kamerou a detecí pohybu Power banka s kamerou a detecí pohybu Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více