Bezdrátová indukční smyčka TV 2410NL

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezdrátová indukční smyčka TV 2410NL"

Transkript

1 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka TV 2410NL (pro zavěšení krk)

2 2 Přijímač 6 Vysílačová základna

3 3 Zapojení do provozu Přijímač: 1. Tlačítko mikrofonu pro poslech zvuku v místnosti 2. 3,5 mm audio výstup typ Jack 3. Mikrofon 4. Ovládání hlasitosti 5. Indikace napájení 6. Posuvník vypnutí/zapnutí 7. Vyvážení zvuku (pravá strana / levá strana) 8. Baterie Vysílačová základna: 1. Nabíjecí kolébka 2. LED kontrolka tónové čistoty zvuku 3. Tlačítko pro úpravu tónové čistoty zvuku 4. LED kontrolka napájení 5. LED kontrolka nabíjení hlavní baterie (vložené do bateriové šachty sluchátek) 6. LED kontrolka nabíjení pro náhradní baterii 7. Nabíjecí slot náhradní baterie 8. Vstup pro nabíjecí adaptér 9. Vstup pro analogový audio Jack 3,5 mm 10. TOSLINK- optický audio vstup 11. Přepínač mono/stereo Obsah balení krabice: 1x indukční přijímač pro zavěšení na krk 1x vysílačová základna 1x napájecí adaptér pro vysílačovou základnu 2x nabíjecí baterie pro přijímač (Lithium Polymerová) 1x optický kabel TOSLINK digitální audio kabel 1x audio kabel oboustranně zakončený konektorem 3,5 mm Jack 1x kabelový adaptér typu RCA 1x SCART adaptér pro TV 1x adaptér z velikosti 6,3 na 3,5 mm 1x externí mikrofon 1x uživatelská příručka Důležité upozornění: před zapojením a nastavováním tohoto zařízení si prosím přečtete bezpečnostní informace.

4 4 Zapojení vysílačové základny: 1. Zapojte napájecí adaptér do vstupu DC IN na zadní straně vysílací základny. 2. Napájecí adaptér zapojte do napájecí sítě. 3. Napojte vysílačovou základnu na zdroj zvuku, který chcete poslouchat. S pomocí kabelových propojek, kabelů a adaptérů můžete poslouchat velké množství audio zařízení. (Například TV set, Hi-Fi systém, MP3 nebo ipod). Po zapojení vysílací základny do napájecí sítě bude zelená LED kontrolka blikat. Po detekování zvuku na audio vstupu začne tato kontrolka svítit bez přerušení. Prosím mějte na paměti, že může být zapojen pouze jeden vstup (buď analogový audio, nebo optický TOSLINK)

5 5 Nastavení přijímače Vložení baterie a její nabíjení 1. Vložte baterii do přijímače v souladu s jeho polaritou. 2. Před prvním použitím nechte baterii nabít po dobu asi 2,5 hodiny. Hlavní vypínač nechte v pozici vypnuto. Umístěte sluchátka do nabíjecí kolébky v základně. Nabíjecí proces se spustí automaticky. V průběhu nabíjení bude kontrolka LED svítit červeně. Jakmile bude baterie nabitá, změní se barva kontrolky na zelenou. Plné nabití baterie zabere asi 3 hodiny času. 3. Vložte náhradní baterii do nabíjecí základny tak, jak vidíte na obrázku. LED kontrolka bude svítit červeně tak dlouho, dokud nebude baterie plně nabitá. K plnému nabití bude potřeba doba asi 2,5 hodiny. Plně nabitá baterie poskytne asi 5 hodin pohodlného poslechu. Z důvodu šetření proudu v baterii se přijímač automaticky vypne, pokud příchozí signál není po dobu asi 5 minut detekován z důvodu vypnutí zdroje signálu, nebo v případě že jeho úroveň je příliš nízká. Samozřejmě, jakmile se úroveň příchozího zvukového signálu dostane a přijatelnou úroveň, základna se opět automaticky zapne.

6 6 Připojení náhlavních sluchátek K přijímači lze připojit dodatečná náhlavní sluchátka. Zapojte je do vstupu 3,5mm Jack na boku přijímače. Prosím vezměte na vědomí, že, přenos zvuku přes indukční smyčku je vypnut, pokud jsou připojena sluchátka. Externí mikrofon V případě, že chcete poslouchat televizi, nebo svůj Hi-Fi systém a nemáte pro propojení zařízení vhodný kabel, můžete použít přibalený externí mikrofon. 1. Umístěte audio kabel do mikrofonu. 2. Připevněte držák mikrofonu pomocí lepícího proužku k hlasovému výstupu televize. Předtím z lepicí pásky odstraňte ochranný papír. 3. Výstup z TV/Hi-Fi systému nastavte na nízkou zvukovou úroveň shodně dle pozice ovladače síly zvuku ve sluchátkách. 4. Pozice mikrofonu vůči reproduktoru má velmi zásadní vliv na kvalitu poslechu. Nevhodnější pozici mikrofonu proto budete muset sami určit posunem mikrofonu vůči hlasovému výstupu vašeho TV, Hi-Fi věže nebo jiného audio zařízení. Poznámka: Poslech přes mikrofon bude pouze v režimu mono, i když zvukový výstup z reproduktoru bude stereofonní. Prosím zajistěte, aby mikrofon nebyl příliš blízko reproduktoru. Tato skutečnost by se projevila rušivým zvukem ve sluchátkách. Rušení se dá odstranit změnou polohy mikrofonu vůči reproduktoru.

7 7 Zapojení a nastavení indukční smyčky Příliš hlasitý zvuk může poškodit sluch! Napřed nastavte zařízení na nízkou slyšitelnost a postupně sílu zvuku zvyšujte na úroveň dle vaší potřeby. Nevystavujte se delšímu působení hlasité zvukové reprodukce. 1. Zapněte zdroj zvuku. Zelený LED indikátor na vysílačové základně bude nepřerušovaně svítit. 2. Přepněte přepínač na přijímači do pozice ON. 3. Indukční smyčka může nyní vysílat do vašeho sluchadla. (Poznámka: v přijímači indukční smyčky nesmí být ve vstupu 3,5, mm Jack zasunuty žádná sluchátka) 4. Dle potřeby si nastavte čistotu poslechu. Poznámka: Jestliže bude baterie málo nabitá, budete slyšet v minutových intervalech ve sluchátkách 3 pípnutí. Sluchátkový přijímač se automaticky během následných pěti minut vypne. Mikrofonní tlačítko Otvor mikrofonu umístěný na přijímači zachycuje zvuk z okolí posluchače. Pokud je mikrofon zapnut, budete zvuky z okolí slyšet hlasitěji. Můžete slyšet hlasitěji domovní zvonek, telefon, nebo konverzaci vašich partnerů dokonce i v době, kdy posloucháte například TV. Pro zapnutí mikrofonu stiskněte přepínač. Indikátor napájení změní zelené zabarvení na červené a bude slyšet dvojí pípnutí. Ověřte si, zda mikrofonní otvor není něčím zakryt. Indukční smyčku můžete používat jako pomocné zařízení pro lepší poslech vašeho okolí, nebo pro lepší slyšitelnost lidí kolem vás. Pro vypnutí mikrofonu stiskněte opět tlačítko mikrofonu. Kontrolka napájení změní barvu na zelenou a vy budete slyšet zvuk přicházející z vašeho připojeného audio zařízení. Tónová čistota Čistotu zvuku si můžete nastavit pomocí následného postupu. Na vysílací základně opakovaně stiskněte níže zobrazené tlačítko. Během tohoto nastavení budou LED diody na základně blikat.

8 8 Níže uvedená tabulka ukazuje hodnoty nastavení zvuku. Vyzkoušejte si, které nastavení je pro vás nejvhodnější. Řešení technických problémů Neslyšíte zvuk Ujistěte se, že přívod napájení je v napájecí síti a že adaptér síťového napájení je zapojen do vstupu DC IN. Ujistěte se, že přijímač má zapnutý vypínač ON/OFF v poloze ON. Úroveň nabití baterie uvnitř přijímače může být příliš nízká. Zkuste baterii vyměnit za nabitou, nebo nechte baterii nabít na plnou hodnotu. Ujistěte se, TV, Hi-Fi nebo jiné audio zařízení které posloucháte je skutečné zapnuté a nastavte vysílací kanál na přenos audio signálu. Zkuste na indukční smyčce zvýšit hlasitost příchozího zvuku. Připojené audio zařízení není v režimu přehrávání. Zapněte režim přehrávání. Úroveň zvuku vycházející z TV nebo jiného zdroje je příliš nízká. Nastavte hlasitost na vyšší úroveň. Zkuste zařízení propojit přes jiné rozhraní. Například RCA, SCART, náhlavní sluchátka, nebo přes přiložený mikrofon. Zkreslení zvuku Úroveň nabití baterie uvnitř přijímače může být příliš nízká. Zkuste baterii vyměnit za nabitou, nebo nechte baterii nabít na plnou hodnotu. Indukční smyčka může být příliš daleko od vysílací základny. Přesuňte se blíže k ní. Audio signál vstupující do vysílačové základny může mít nízkou hlasitost. Zvyšte hlasitost vašeho audio zařízení. Audio signál může být příliš hlasitý. Snižte zvukový výstup vycházející z TV, nebo jiného zvukového zdroje.

9 9 Dodatek Bezpečnostní informace Prosím přečtěte si pečlivě tento návod k použití. Účel použití Tento přístroj byl vyvinut pro přenos audio signálu z audio zdrojů, jako je televize nebo Hi-Fi zařízení do přijímače pomocí bezdrátového přenosu. Jakékoliv jiné použití je považováno za nesprávné použití. Neoprávněné úpravy nebo rekonstrukce nejsou dovoleny. Za žádných okolností nerozebírejte toto zařízení ani sami neprovádějte žádné opravy. Umístění zařízení a další bezpečnostní informace Nevystavujte toto zařízení dlouhodobému působení kouře, prachu, vibracím, chemickým látkám, vlhkosti, horku a přímému působení slunce. Některé ochranné prostředky na nábytek mohou způsobit, že gumové nožičky vysílací základny se začnou rozpouštět a znečistí nábytek. Z toho důvodu základnu umístěte radši na vhodnou podložku. Příliš hlasitý zvuk, který je poslouchán delší dobu, může poškodit sluch, což platí hlavně u dětí. Neposlouchejte proto zvukové vysílání nastavené na zbytečně vysokou úroveň. Nastavte si poslech tak, aby byl pro vaše uši příjemný a nezatěžoval vás zbytečně vysokou hlasitostí. Upozornění pro uživatele nosící kardiostimulátor Je doporučováno, že pokud máte voperován kardiostimulátor, poraďte se svým lékařem, zda nebudete vystaveni zdravotnímu riziku v případě používání tohoto zařízení. V případě, že máte dojem, že pociťujete při použití tohoto zařízení nějaké nevhodné účinky, ihned toto zařízení vypněte. Síťový adaptér Upozornění: Používejte napájecí adaptér dodávaný s tímto zařízením. Jiné adaptéry mohou způsobit poškození nebo zničení vysílací stanice. Přístup k napájecímu adaptéru zapojenému do sítě musí být volný a nesmí jej blokovat například nábytek.

10 10 Dbejte na to, aby zástrčka i kabel byly v perfektním stavu. Zalomený nebo poškozený kabel představuje riziko smrtelné nehody! Zástrčka napájecího adaptéru, který je součástí této dodávky splňuje požadavky Evropské unie na ekodesign (Směrnice 2005/32/ES). To znamená že, a to jak v provozním stavu, tak a ve stavu nižšího odběru, jsou jeho nároky na odběr proudu podstatně nižší při srovnání s napájecím adaptérem staršího designu. Nabíjitelné baterie Upozornění: Nikdy nevhazujte baterie do ohně. Používejte jen baterie tohoto typu! Hlídejte si při vkládání správnou polaritu. Informace o likvidaci Tento symbol na produktu, nebo na jeho balení znamená, že toto zařízení nepatří do domovního odpadu. Vložte jej do specializovaných kontejnerů určených pro sběr elektrických a elektronických zařízení. Pro další informace o recyklaci tohoto produktu můžete požádat příslušný úřad zabývající se sběrem domovního odpadu, nebo se obraťte o radu tam, kde jste zařízení zakoupili. Baterie představují riziko pro zdraví a životní prostředí! Nikdy neotevírejte, nepoškozujte nebo nepolykejte baterie, ani neumožňujte nikomu, aby jimi znečisťoval životní prostředí. Baterie mohou obsahovat toxické, ekologicky nebezpečné těžké kovy. Z tohoto důvodu nepatří do nádob domovního odpadu! Baterie předejte do sběrného místa určeného pro likvidaci tohoto produktu. Obalový materiál baterií musí být zlikvidován v souladu s místními předpisy. Prohlášení o shodě Toto zařízení splňuje požadavky stanovené ve směrnici EU: 1999/5 směrnice EU o rádiových zařízeních a telekomunikačních koncových zařízeních a vzájemném uznávání jejich shody. Shoda s výše uvedenou směrnicí je potvrzena symbolem CE na zařízení. Chcete-li zobrazit úplné Prohlášení o shodě, toto je k dispozici k volnému stažení na našich webových stránkách

11 11 Údržba Povrch čistěte jemnou bez vláknovou látkou. Nepoužívejte čisticí prostředky nebo rozpouštědla Technická data Přenosové pásmo: Nosná frekvence: Dosah: Frekvenční rozsah: Maximální hlasitost: Digitální 2,4 GHz ISM Band Do 25 metrů v otevřeném prostoru 30 Hz - 20 KHz 120 db Zkreslení: < 0.5% Odstup šumu: Napájení: Napájení: (sluchátkový přijímač) Délka provozu na jedno nabití: Nabíjecí doba: Váha sluchátkového přijímače: Váha vysílací základna: >75 db (vysílací základna) 5VDC, 550mA 3,7 V, 350 ma, Li-Po baterie cca 5 hodin při plném nabití Pro zcela vybitou baterii cca 3 hodiny 78 g 115 g Záruka Zařízení AMPLICOMMS jsou vyráběny a testovány v souladu s nejnovějšími výrobními metodami. Realizace pečlivě vybraných materiálů a vysoce vyvinuté technologie vám zajistí bezproblémové fungování a dlouhou životnost přístroje. Podmínky záruky se nevztahují na dobíjecí baterie, ani na napájecí agregáty používané v produktech. Doba záruky je 24 měsíců od data zakoupení. Všechny nedostatky vyplývající z materiálu výrobních vad, které se vyskytnou během záruční doby, budou bezplatně odstraněny. Podmínky záruky se nevztahují na nesprávnou manipulaci, provoz, nesprávné umístění nebo skladování, nesprávné připojení nebo instalaci, zásah vyšší moci nebo jiný nepředvídatelný vnější vliv.

12 12 V případě reklamací si vyhrazujeme právo na opravu, nebo výměnu vadného dílu. Práva na náhradu v případě škody jsou vyloučeny tam, kde není prokázán důkaz o zlém úmyslu, nebo o hrubé nedbalosti ze strany výrobce. Pokud vaše zařízení vykazuje známky závady během záruční doby, přineste ho na prodejnu, ve které jste výrobek AMPLICOMMS zakoupili spolu s dokladem o koupi.

Zapojení do provozu Přijímač: Vysílačová základna:

Zapojení do provozu Přijímač: Vysílačová základna: Zapojení do provozu Přijímač: 1. Tlačítko mikrofonu pro poslech zvuku v místnosti 2. 3,5 mm audio výstup typ jack 3. Mikrofon 4. Ovládání hlasitosti 5. Indikace napájení 6. Posuvník vypnutí/zapnutí 7.

Více

Sluchátkový přijímač. Vysílací základna

Sluchátkový přijímač. Vysílací základna Sluchátkový přijímač 1. Sluchátka levé/pravé 2. Ovládání hlasitosti 3. Indikace napájení 4. Tlačítko mikrofonu 5. Spínač zapnuto/vypnuto 6. Mikrofon 7. Vyvážení úrovně zvuku ve sluchátkách 8. Baterie Vysílací

Více

Bezdrátový sluchátkový zesilovač Amplicomms TV 2400

Bezdrátový sluchátkový zesilovač Amplicomms TV 2400 1 Návod na použití Bezdrátový sluchátkový zesilovač Amplicomms TV 2400 2 3 Sluchátkový přijímač 1. Sluchátka levá/pravá 2. Ovládání hlasitosti 3. Indikace napájení 4. Tlačítko mikrofonu 5. Spínač zapnuto/vypnuto

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze STEREOMAN ISI Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače Návod k obsluze Úvod Tyto 2.4 GHz digitální bezdrátová sluchátka/naslouchadla, využívají nejnovější bezdrátové technologie a umožňují

Více

Návod na použití k vibračnímu budíku TCL 300

Návod na použití k vibračnímu budíku TCL 300 Návod na použití k vibračnímu budíku TCL 300 Popis vibračního budíku TCL 300 1) Tlačítko Stop buzení 2) Indikátor nastavení buzení 3) Nastavení hlasitosti 4) Nastavení budícího módu (bzučák + vibrace,

Více

Sluchátka CL 7100 pro poslech TV (infračervený přenos)

Sluchátka CL 7100 pro poslech TV (infračervený přenos) 1 Návod na použití Sluchátka CL 7100 pro poslech TV (infračervený přenos) 2 Úvod Bezdrátová sluchátka CL 7100 mohou být využívána, jak lidmi kteří nemají v pořádku sluch, tak lidmi s normálním sluchem.

Více

Digitální sluchátka CL7200

Digitální sluchátka CL7200 1 Návod na použití Digitální sluchátka CL7200 2 Obsah balení 3 Instalace 4 5 Nabíjení baterií 6 Párování 7 Nastavení hlasitosti 8 Jak sluchátka CL7200 používat 9 Nyní máte vaše sluchátka CL7200 nastavené

Více

Amplicomm Ring Flash 250

Amplicomm Ring Flash 250 1 Návod na použití Amplicomm Ring Flash 250 Světelná signalizace bytového nebo domovního zvonku a zvonění telefonu 2 Obsah balení RF250: RingFlash 250 přijímač, napájecí adaptér (12V 1A), telefonní kabel,

Více

Unie neslyšících Brno, sociální podnik, s.r.o. Palackého tř. 114, Brno

Unie neslyšících Brno, sociální podnik, s.r.o. Palackého tř. 114, Brno 1 2 Popis 1. Nastavení hlasitosti 2. LED kontrolka 3. Tlačítko pro zvednutí nebo odpojení telefonického hovoru 4. Tlačítko mikrofonu pro monitorování hovoru v místnosti - MIC mód 5. Točítko zesílení pro

Více

CL 7100 Bezdrátová sluchátka

CL 7100 Bezdrátová sluchátka CL 7100 Bezdrátová sluchátka Úvod Bezdrátová sluchátka CL7100 mohou být využívána, jak lidmi kteří nemají v pořádku sluch, tak lidmi s normálním sluchem. Tato sluchátka mohou být použita k poslechu televize,

Více

Indukční smyčka iloop

Indukční smyčka iloop 1 Návod na použití Indukční smyčka iloop bez vypínače 2 Toto zařízení slouží pro uživatele sluchadel. Při použití s telefonem můžete hovořit přímo přes interní mikrofon umístěný uvnitř iloop. Propojení

Více

Vibrační ručičkové hodinky AW 500 G a L

Vibrační ručičkové hodinky AW 500 G a L 1 Návod na použití Vibrační ručičkové hodinky AW 500 G a L Elegantní vibrační hodinky s koženým páskem 2 1 - Tlačítko Nastavení času 2 - Tlačítko Nastavení alarmu 3 - Tlačítko Nastavení změny 4 - Volič

Více

Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310

Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310 Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310 NÁVOD K OBSLUZE POPIS Digitální bezdrátová souprava Geemarc CL7310 je zesilovací zařízení speciálně navržené pro sluchově postižené. Umožňuje zesílený

Více

Zesilovač indukční smyčky LH 160 LoopHEAR 160

Zesilovač indukční smyčky LH 160 LoopHEAR 160 1 Návod na použití Zesilovač indukční smyčky LH 160 LoopHEAR 160 2 Co je LoopHEAR 160 (LH160) Zesilovač LH160 byl vyvinut jako stacionární indukční smyčka pro použití ve vozidlech, prodejních místech,

Více

Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99

Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99 Technaxx * Návod k obsluze Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99 Díky této pohodlné a dobře padnoucím sluchátkům můžete vychutnávat sledování televize a hudby na vaší oblíbené hlasitosti, aniž byste

Více

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescenda 60 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny.

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescenda 60 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny. 1 Úvod Děkujeme vám, že jste si vybrali osobní zesilovací zařízení Crescendo 60. Před jeho prvním použitím si prosím přečtěte tento návod, abyste se seznámili se všemi možnostmi tohoto zařízení. Crescendo

Více

GENESIS HV55 HERNÍ BEZDRÁTOVÉ SLUCHÁTKA

GENESIS HV55 HERNÍ BEZDRÁTOVÉ SLUCHÁTKA GENESIS HV55 HERNÍ BEZDRÁTOVÉ SLUCHÁTKA Návod k obsluze VLASTNOSTI Kompatibilní z PS3/XBox360/PC/Wii (Bez funkce mikrofonu na Wii) Ovládání hlasitosti hudby ve hře / ovládání hlasitosti mikrofonu 4 režimy

Více

Asistenční příposlechová sluchátka CLA9 a CLA9T

Asistenční příposlechová sluchátka CLA9 a CLA9T 1 Uživatelská příručka Asistenční příposlechová sluchátka CLA9 a CLA9T 2 ÚVOD CLA9/CLA9T je dobíjecí zařízení pro příposlech. Zařízení zesiluje řeč spolu se zvuky z různých zdrojů, jako je televize, rádio

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Clasic

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Clasic BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Clasic Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tento návod k obsluze. Návod si uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Technické údaje Vysílač

Více

Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu.

Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu. Návod k obsluze Obsah Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu. ÚVOD...... 2 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 2 OBSAH BALENÍ... 3 Sluchátka-přijímač...

Více

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescendo 50 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny.

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescendo 50 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny. Poskytovatel služeb pro sluchově postižené Palackého tř.114, vchod z ulice Kollárova 9, 612 00 Brno Telefon: 541245321, sms 775576120 nebo 725605216 Email: polacek@pomuckyproneslysici.cz, unb@cmjn.cz Návod

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tento návod k obsluze. Návod si uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. CZ Technické údaje Vysílač Frekvence

Více

Upozornění ohledně bezpečného používání a údržby zařízení.

Upozornění ohledně bezpečného používání a údržby zařízení. Popis Digitální TV sluchátka Geemarc jsou zesilovacím systémem speciálně vyvinutým a určeným pro osoby s poruchou sluchu. Můžete je používat se všemi druhy audio systémů včetně napojení na televizi. S

Více

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í 2 VLASTNOSTI 9 Tlačítek přímých pamětí s piktogramy 3 Tlačítka nouzové volby Nastavení hlasitosti zvuku (20dB) Nastavení hlasitosti

Více

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka Bezdrátový TV Link SLV3220 Uživatelská příručka Obsah Přehled 4 Ovládací prvky a displej 4 Váš bezdrátový TV Link 5 Bezpečnost 5 Instalace 6 Ovládání 7 Použití bezdrátového zařízení TV Link 7 Řešení problémů

Více

Digitální TV sluchátka CL 7310 (rádiový přenos)

Digitální TV sluchátka CL 7310 (rádiový přenos) 1 Návod na použití Digitální TV sluchátka CL 7310 (rádiový přenos) 2 Popis Digitální TV sluchátka Geemarc jsou zesilovacím systémem speciálně vyvinutým a určeným pro osoby s poruchou sluchu. Můžete je

Více

SWITEL WALKIE-TALKIE PMR WTF 800 Česky

SWITEL WALKIE-TALKIE PMR WTF 800 Česky SWITEL WALKIE-TALKIE PMR WTF 800 Česky Uživatelská příručka Přečtěte si prosím tyto informace a uchovejte manuál poblíž pro budoucí doporučení. WTF 800 pracuje na 8 kanálech. Zařízení je vyrobeno dle IPX7

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

Stereofonní bezdrátová sluchátka s rádiovým přenosem signálu v pásmu 863 MHz VIVANCO FMH 3080

Stereofonní bezdrátová sluchátka s rádiovým přenosem signálu v pásmu 863 MHz VIVANCO FMH 3080 NÁVOD K OBSLUZE České upravené vydání Stereofonní bezdrátová sluchátka s rádiovým přenosem signálu v pásmu 863 MHz VIVANCO FMH 3080 Obj. č.: 33 00 89 Obsah Strana 1. ÚVOD... 2 1.1 PŘEDNOSTI SYSTÉMU...

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 38 02 87 Tato bezdrátová (rádiová) sluchátka v pásmu 864 MHz (FM) s dosahem až 100 m v polootevřeném provedení, která jsou vybavena automaticky nastavitelným třmenem okolo hlavy,

Více

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití Pro bezpečné používání Varování Nerozebírejte, nepokoušejte se opravit nebo manipulovat s tímto metronomem, mohlo by dojít ke zkratu. Nepoužívejte tlačítka,

Více

SkyFunk 4. Návod k obsluze. Přenosový radiový systém pro 2 zdroje signálu AV

SkyFunk 4. Návod k obsluze. Přenosový radiový systém pro 2 zdroje signálu AV SkyFunk 4 Návod k obsluze Přenosový radiový systém pro 2 zdroje signálu AV se 4 kanály pro přenos signálů audio / video a se 16 kanály pro přenos signálů infračerveného dálkového ovládání Obsah: 1. Pro

Více

Sluchátka CL 7400 BTH

Sluchátka CL 7400 BTH 1 Návod na použití Sluchátka CL 7400 BTH Bezdrátová sluchátka s Bluetooth přenosem zvuku 2 Úvod Gratulujeme vám k zakoupení vašich náhlavních sluchátek Geemarc CL7400BT. Jedná se o stylová oboustranná

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.: 26 00 17 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení

Vítejte. Přehled. Obsah balení Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte Děkujeme Vám za nákup přenosné video lupy. Prosíme o přečtení tohoto návodu. Jeho obsah Vám pomůže, abyste mohli lupu používat, jak nejlépe je to možné.

Více

Gramofón.

Gramofón. Gramofón 1008990 www.auna-multimedia.com Obsah Technické údaje 2 Obsah dodávky 2 Bezpečnostní pokyny 3 Přehled zařízení 4 Před použitím 5 Likvidace 6 Technické údaje Číslo produktu 10008990 Napájaení 230

Více

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: SPL 400-2 - Blahopřejeme k nákupu tohoto SPL zesilovače. Před použitím výrobku si přečtěte instrukce. CZ Bezpečnostní pokyny

Více

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o.

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o. Uživatelský manuál MEI 100 Bezdrátový In Ear odposlechový systém Součásti balení: Funkce vysílače MEI-100: Přední panel: 1) Zdířka pro sluchátka 2) Ovladání hlasitosti odposlechu (otočením doleva snížení

Více

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK 2 Originál prohlášení o shodě se nachází v návodě na obsluhu v anglickém jazyce, který je součástí balení. PMR Vysílač 3 OBSAH 1. POUŽITÍ BEZDRÁTOVÉHO

Více

TV/audio systém sonumaxx 2.4 TOSLink s optickým kabelem

TV/audio systém sonumaxx 2.4 TOSLink s optickým kabelem Widex Line spol. s r.o., Bohušovická 230/12, 190 00 Praha 9 Tel. 283 882 217, info@widex.cz TV/audio systém sonumaxx 2.4 TOSLink s optickým kabelem A 4108 0 verze se sluchátky A 4118 0 verze se smyčkou

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

VHF 1. Sada bezdrátových mikrofonů.

VHF 1. Sada bezdrátových mikrofonů. VHF 1 Sada bezdrátových mikrofonů 10030865 10030866 10030867 10030868 10030869 10030872 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

BLUETOOTH AKTIVNÍ REPRODUKTORY

BLUETOOTH AKTIVNÍ REPRODUKTORY BLUETOOTH AKTIVNÍ REPRODUKTORY UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-BTS50.B M-BTS50.W cz Obsah Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled o produktu 4 Instalace produktu 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a

Více

SEIKO Quartz metronom SQ70

SEIKO Quartz metronom SQ70 SEIKO Quartz metronom SQ70 NÁVOD K POUŽITÍ BEZPEČNÉ ZACHÁZENÍ UPOZORNĚNÍ! Nerozebírejte metronom, ani se jej nepokoušejte sami opravit, mohli byste tím způsobit zkrat. Nezacházejte s metronomem, máte-li

Více

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka Bezdrátový TV Link SLV3100 Uživatelská příručka Obsah Přehled 4 Ovládací prvky a displej 4 Váš bezdrátový TV Link 5 Bezpečnost 5 Instalace 6 Ovládání 8 Použití bezdrátového zařízení TV Link 8 Řešení problémů

Více

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS Specifikace: - Specifikace reproduktoru: 40MM x 3W - Výstup: 6W - Frekvenční odezva: 20Hz - 20KHz - Citlivost: 100db±5db - SNR: 90DB - Zkreslení: 0,5% - Bluetooth specifikace:

Více

BT mini stereo zosilnovac

BT mini stereo zosilnovac BT mini stereo zosilnovac 10029104 10029105 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Bezdrátový sluchátkový stereo systém

Bezdrátový sluchátkový stereo systém 4-529-909-11(1) Bezdrátový sluchátkový stereo systém Návod k obsluze 2014 Sony Corporation MDR-RF811RK Česky Bezdrátový sluchátkový stereo systém VAROVÁNÍ Abyste předešli nebezpečí vzniku požáru nebo úrazu

Více

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor 10007199 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu.prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Uživatelský manuál. 2,4 Ghz bezdrátový BABY MONITOR OXE BM1111

Uživatelský manuál. 2,4 Ghz bezdrátový BABY MONITOR OXE BM1111 Uživatelský manuál 2,4 Ghz bezdrátový BABY MONITOR OXE BM1111 Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné používání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Obsah Předmluva Úvod Informace

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

BEZŠŇŮROVÝ MIKROFON SBC MC 8650 NÁVOD K OBSLUZE

BEZŠŇŮROVÝ MIKROFON SBC MC 8650 NÁVOD K OBSLUZE BEZŠŇŮROVÝ MIKROFON SBC MC 8650 NÁVOD K OBSLUZE 1 Blahopřejeme vám ke koupi tohoto bezšňůrového mikrofonního systému RF/FM firmy Philips. Tento mikrofon, vyrobený nejmodernějšími technologiemi, vám umožňuje

Více

SET 830 TV a SET 830 S

SET 830 TV a SET 830 S SET 830 TV a SET 830 S Naše organizace Unie neslyšících Brno je iniciátorem a patronem (od r.1997) Telefonní operátorské služby pro neslyšící Telefonica O2 Czech republic, a.s. Návod k obsluze SET 830

Více

Souprava SET 840 S Vlastnosti

Souprava SET 840 S Vlastnosti Souprava SET 840 S Kompenzační pomůcka s audio výstupem a indukční smyčkou EZT 3011 a je určena pro spojení s klasickými sluchadly nebo běžnými sluchátky. Vlastnosti Bezdrátový přenos pomocí rádiových

Více

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM Rychlý instalační průvodce DA-10295 Vítejte Děkujeme vám za zakoupení Digitus Bluetooth Soundbar se subwooferem! Nezáleží na tom jak tento výrobek využijete - zdali

Více

TV/audio systém sonumaxx 2.4 BT TOSLink s optickým kabelem

TV/audio systém sonumaxx 2.4 BT TOSLink s optickým kabelem Widex Line spol. s r.o., Bohušovická 230/12, 190 00 Praha 9 Tel. 283 882 217, info@widex.cz TV/audio systém sonumaxx 2.4 BT TOSLink s optickým kabelem A 4107 0 verze se sluchátky A 4137 0 verze se smyčkou

Více

HiFi-zesilnovač AUX / BT.

HiFi-zesilnovač AUX / BT. HiFi-zesilnovač AUX / BT 10008978 10008979 http://www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby

Více

Dr. Bang

Dr. Bang Dr. Bang 10029208 10029209 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na

Více

Návod k použití nabíjecího stojánku

Návod k použití nabíjecího stojánku Návod k použití nabíjecího stojánku 2 Děkujeme Vám za zakoupení mobilního telefonu ALIGATOR. Prosíme, prostudujte si návod k použití Vašeho telefonu a tento krátký návod pro použití nabíjecího stojánku.

Více

TECHNICKÁ DATA

TECHNICKÁ DATA Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením instrukcí

Více

Unie neslyšících Brno, sociální podnik, s.r.o. Palackého tř. 114, Brno

Unie neslyšících Brno, sociální podnik, s.r.o. Palackého tř. 114, Brno 1 2 Návod pro bezdrátový sluchátkový systém CL7350 Úvod Bezdrátová sluchátka Geemarc CL7350 fungují jako zesilovací systém reprodukovaného zvuku a jsou speciálně vyvinuty pro osoby se silnou ztrátou sluchu.

Více

Bezdrátová stereofonní sluchátka

Bezdrátová stereofonní sluchátka 2-684-424-11(1) Bezdrátová stereofonní sluchátka Návod k obsluze MDR-RF800RK 2007 Sony Corporation 2-698-420-01(1) Krytka antény Poznámka Při zvedání nedržte vysílač za anténu. Krytka antény se může uvolnit.

Více

INDUKČNÍ KOMUNIKAČNÍ SMYČKA LA 90

INDUKČNÍ KOMUNIKAČNÍ SMYČKA LA 90 Prodejce: Widex Line spol. s r.o., Bohušovická 230/12, 190 00 Praha 9 Tel.: 283 882 217, info@widex.cz, www.widex.cz INDUKČNÍ KOMUNIKAČNÍ SMYČKA LA 90 A 4209 0 Návod k použití Čelní pohled: Zadní pohled:

Více

BT220 HEADSET. Informace o výrobku 1 Připojení nabíječky 2 tlačítko + 3 tlačítko - 4 Indikátor funkčnosti (modrý) 5 Indikátor baterie (červený)

BT220 HEADSET. Informace o výrobku 1 Připojení nabíječky 2 tlačítko + 3 tlačítko - 4 Indikátor funkčnosti (modrý) 5 Indikátor baterie (červený) Informace o výrobku 1 Připojení nabíječky 2 tlačítko + 3 tlačítko - 4 Indikátor funkčnosti (modrý) 5 Indikátor baterie (červený) 6 Sluchátko 7 Mikrofon 8 Ušní spona 9 Indikátor nabíjení (červený) 10 Indikátor

Více

Cokoliv může být váš reproduktor

Cokoliv může být váš reproduktor Uživatelský manuál Cokoliv může být váš reproduktor X-Vibe je revoluční reproduktor, který díky své technologii vytváří nepředvídatelné zvukové efekty. Můžete ho přilepit na různé objekty jako je například

Více

10030449 10030450 10030451 10030452 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití Hands free sada do auta U&I-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 3 NÁHLAVNÍ SADA... 3 REPRODUKTOR HANDSFREE... 4 ZÁKLADNÍ OPERACE... 4 NABÍJENÍ... 5 NABÍJENÍ HEADSETU... 6 NABÍJENÍ

Více

Návod pro použití digitální budík Amplicomms TCL 350

Návod pro použití digitální budík Amplicomms TCL 350 1 Návod pro použití digitální budík Amplicomms TCL 350 2 3 Popis jednotlivých prvků budíku TCL 350 1) Zábleskové stroboskopické světlo 2) Indikátor času PM 3) Indikátor příjmu rádiového signálu 4) Zobrazení

Více

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Děkujeme Vám za zakoupení našeho výrobku. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte informace v tomto návodu a na obale a ponechte si je pro budoucí použití. Změny v textu,

Více

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx Uživatelská příručka Vyobrazení v této příručce jsou pouze ilustrační. Schémata a obrázky vztahující se k vašemu zařízení najdete v cizojazyčné příručce

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině.

Více

Mobiles PA-Soundsystem PA reproduktor BT MP3 AUX 2 UHF bezdrátové mikrofony

Mobiles PA-Soundsystem PA reproduktor BT MP3 AUX 2 UHF bezdrátové mikrofony Mobiles PA-Soundsystem PA reproduktor BT MP3 AUX 2 UHF bezdrátové mikrofony 10031567 10031568 10032267 10032268 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně

Více

Bezpečnostní informace

Bezpečnostní informace Čeština Obrázky a obsah v této příručce se mohou od konkrétního produktu lišit. Chcete-li získat další informace, můžete otevřít celou uživatelskou příručku. Navštivte web www.samsung.com a vyhledejte

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

Standardní balení(ujistěte se, že vaše balení obsahuje všechny tyto položky)

Standardní balení(ujistěte se, že vaše balení obsahuje všechny tyto položky) Vodotěsný multimediální přehrávač 1. Seznámení s přístrojem 1.1 Obsah balení Standardní balení(ujistěte se, že vaše balení obsahuje všechny tyto položky) - Digitální vodotěsný MP3 přehrávač - Vodotěsná

Více

2 tlačítko nahoru/dolu. 3 ukazatel stavu baterie. 4 ukazatel přenosu. 5 tlačítko nočního osvětlení. 7 konektor pro adaptér

2 tlačítko nahoru/dolu. 3 ukazatel stavu baterie. 4 ukazatel přenosu. 5 tlačítko nočního osvětlení. 7 konektor pro adaptér DĚTSKÁ JEDNOTKA 1 tlačítko ON/OFF 2 tlačítko nahoru/dolu 3 ukazatel stavu baterie 4 ukazatel přenosu 5 tlačítko nočního osvětlení 6 mikrofon 7 konektor pro adaptér 8 noční osvětlení 9 ukazatel nočního

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 35 07 80 1. Úvod Zvolili jste výborně tím, že jste si vybrali jednu z inovativních technologií, která Vám poskytne jedinečné výhody. Udělejte si několik minut času a přečtěte si

Více

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte HCP-01 4,3palcová přenosná video lupa pomáhá lidem se zrakovým postižením při čtení tištěného obsahu. Pro pohodlnější čtení může být lupa připojena k televizi

Více

F: Tlačítko pro připojení G: Prostor pro baterie H: Připojení nabíječky I: Čidlo a indikátor pohybu. 12 h

F: Tlačítko pro připojení G: Prostor pro baterie H: Připojení nabíječky I: Čidlo a indikátor pohybu. 12 h TRUST MI5400X BLUETOOTH OPTICAL MOUSE Informace o výrobku Myš Nabíjecka F A B D G I E C H J A: Pravé tlačítko myši B: Kolečko Intelli/indikátor stavu baterie vyprázdnění a nabíjení C: Levé tlačítko myši

Více

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 2018-10-01 Děkujeme, že jste si vybrali tento LCD bluetooth transmiter! Před použitím si pozorně přečtěte návod k obsluze! I. Představení produktu Zařízení

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

C H Ů V I Č K Y Návod k použití 1

C H Ů V I Č K Y Návod k použití 1 C H Ů V I Č K Y Návod k použití 1 Děkujeme za zakoupení našich chůviček. Vaše jednotka byla vyrobena a prověřena podle pravidel nejpřísnějších kontrol kvality, aby bylo zajištěno, že každá chůvička opustí

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY OBSAH BALENÍ

TECHNICKÉ PARAMETRY OBSAH BALENÍ www.btk-group.cz TECHNICKÉ PARAMETRY -Celkový výkon RMS: 12 W -Výstupní výkon RMS subwooferu: 6 W -Výstupní výkon RMS satelitů: 2x3 W -Frekvenční odezva: 60Hz-20kHz -Jednotka subwooferu: 4" -Jednotky satelitů:

Více

Bluetooth reproduktor. Uživatelská příručka

Bluetooth reproduktor. Uživatelská příručka Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka Obsah balení: Funkce: Tec+ Geo Bluetooth reproduktor 1. ON/ OFF přepínač Micro USB kabel 2. AUX- in vstup 3,5 mm aux-in kabel 3. USB napájecí konektor Uživatelská

Více

Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat.

Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat. Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat. DŮLEŽITÉ Přečtěte si tyto pokyny. Věnujte pozornost všem

Více

DŮLÉŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

DŮLÉŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE TR100 DŮLÉŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Nesprávné zacházení s přístrojem může mít za důsledek úraz elektrickým proudem nebo nebezpečí požáru. Přečtěte si pozorně tyto informace před použitím přístroje a

Více

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio DiscoStar Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio 10028847 10028848 10028849 Vážený zákazníku, zakoupením produktu jste získali kvalitní produkt, který odpovídá současnému

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tento návod k obsluze. Návod si uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Technické údaje Vysílač Frekvence

Více

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W Obsah Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled produktu 4 Nabíjení baterie 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení

Více

MYJACK BLUETOOTH KONVERTOR S KONEKTOREM AUX-IN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Recyklujte toto balení šetrně

MYJACK BLUETOOTH KONVERTOR S KONEKTOREM AUX-IN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Recyklujte toto balení šetrně Recyklujte toto balení šetrně Všechny ochranné známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků. Není-li uvedeno jinak, jejich použití neznamená, že je vlastník ochranné známky ve spojení se společností

Více

Přenosné rádio. Mini Boy 62

Přenosné rádio. Mini Boy 62 Přenosné rádio Mini Boy 62 CZ-GRR2000 PŘENOSNÉ RÁDIO MINI BOY 62 1. Anténa 2. LOCK ON/OFF - Zamknutí tlačítek 3. Konektor pro sluchátka 4. UBS ON/OFF zapnutí/vypnutí funkce zesilovače basů 5. Tlačítka

Více

Návod k obsluze SET900

Návod k obsluze SET900 Návod k obsluze SET900 SET900 je bezdrátová naslouchací infra souprava a zároveň mobilní zvukový zesilovač v jednom. Přístroj umožňuje uživateli poslouchat v domácím prostředí hudbu nebo TV přijímač, aniž

Více

SA-40. Zesilovač pro mobilní telefon

SA-40. Zesilovač pro mobilní telefon SA-40 Zesilovač pro mobilní telefon Stručný přehled 1) Tlačítko Ticho 2) LED indikátor zapnutí volby MUTE (Ticho) 3) Tlačítko pro přijetí hovoru 4) LED indikátor zapnutí 5) Reproduktor 6) Indikátor stavu

Více