PEÈE ŽIVÉHO BOHA NIKDY NEZAPOMEÒTE NA DÙLEŽITOST PEÈETÌ ŽIVÉHO BOHA. NABÍDNE VÁM A VAŠÍ RODINÌ OCHRANU NEJEN DUCHOVNÍ ALE TAKÉ FYZICKOU.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PEÈE ŽIVÉHO BOHA NIKDY NEZAPOMEÒTE NA DÙLEŽITOST PEÈETÌ ŽIVÉHO BOHA. NABÍDNE VÁM A VAŠÍ RODINÌ OCHRANU NEJEN DUCHOVNÍ ALE TAKÉ FYZICKOU."

Transkript

1 PEÈE ŽIVÉHO BOHA NIKDY NEZAPOMEÒTE NA DÙLEŽITOST PEÈETÌ ŽIVÉHO BOHA. NABÍDNE VÁM A VAŠÍ RODINÌ OCHRANU NEJEN DUCHOVNÍ ALE TAKÉ FYZICKOU. VÁŠ DOMOV NEBUDE VIDÌN, HLEDÁN, ANI SE NESTANE CÍLEM, PROTOŽE V OÈÍCH SATANOVY ARMÁDY SE STANE NEVIDITELNÝM.

2 PEÈE ŽIVÉHO BOHA Postarejte se, aby každý èlen vaší rodiny a vaši milovaní porozumìli dùležitosti mé peèetì. 8. bøezna 2012 Mùj dar peèetì živého Boha vás udìlá neviditelnými pro vaše nepøátele. Modlete se od nynìjška tuto modlitbu každý den. Mìjte ji pøed sebou ve vašich domovech a nechte ji požehnat knìzem. 16. kvìtna 2012 Dar peèetì živého Boha bude vaší nejvìtší ochranou v èase války nebo konfliktù. Když se zavážete vìrností Bohu Otci pøijmutím tohoto nezištného daru, tak zùstanete svobodní. 16. kvìtna 2012 Nikdy nezapomeòte na dùležitost peèetì živého Boha. Nabídne vám a vaší rodinì ochranu nejenom duchovní, ale také fyzickou. Jste požehnaní, že dostáváte peèe a je vaší povinností se postarat, aby ji dostalo všude co nejvíce Božích dìtí. 16. kvìtna 2012 To je jedna z posledních a nejvìtších peèetí ochrany seslaných z nebe a ze všech modliteb, které byly dány lidstvu. Má vám pomoci udržet vás všechny naživu bìhem jakéhokoliv budoucího pronásledování, zejména v èasech [cizí] nadvlády a války. 17. kvìtna 2012 Peèe živého Boha, moje modlitba z modlitební kampanì (33), je vaším záchranným lanem. Když obdržíte moji peèe ochrany, kterou vám dá mùj Vìèný Otec, nebudete muset pøijmout znaèku. Nebude se vás to týkat. Váš domov nebude vidìn, hledán, ani se nestane cílem, protože v oèích Satanovy armády se stane neviditelným. Budete si muset skrytì uschovat potravu na dobu, která potrvá nìkolik let. Budete si muset pìstovat vaši vlastní úrodu, mít zásobu vaší vlastní vody a obklopit se svatými pøedmìty. 1. èervna 2012 Moji Peèe musíte sdílet. Má láska musí být oznámena každému mému dítìti, všech náboženství a vyznání, zejména však tìm, které Mì neznají, stejnì jako tìm, které odmítají moji existenci. 6. listopadu 2012 Prosím, všude rozšiøujte Peèe živého Boha. Nesmí být prodávána. Musí být dostupná všem. Pøedávejte její kopie všem, kteøí potøebují být ochraòováni. 21. listopad 2012 Výòatky z poselstí, které jsou dávány Irské vizionáøce, M.D.M. v tìchto èasech 14. února Poselství Boha Otce Ochráním všechny mé dìti, které mají peèe mé lásky vtištìnu do svých duší. Budete ušetøeni pronásledování a tak zùstanete pevní, abyste se se vší vaší silou modlili za tyto zlé lidi. To pomùže zmírnit hrùzu a odvrátit válku, hladomor a náboženskou perzekuci. Do vašich denních modliteb musí být nyní zahrnuta speciální modlitba modlitební kampanì (33) ke Mnì, vašemu Otci: 20. února Poselství Boha Otce Pøeji si, abych vzal všechny mé milované dìti, které znají a chápou moji lásku k nim, do mého pøekrásného Nového ráje na zemi. Slibuji vám, že pronásledování bude krátké a že budete ochraòováni. Nebo nyní vám zanechávám peèe mé lásky a ochrany. S ní uniknete pozornosti tìch, kteøí zpùsobí strádání a útrapy ve vašich zemích.

3 Má peèe je mým zaslíbením Spásy. Touto peèetí bude má moc proudit skrze vás a nic zlého se vám nepøihodí. Dìti, je to zázrak, a jenom ti, kteøí se skloní pøede Mnou, svým Pánem a Stvoøitelem všech vìcí, jako malé dìti s láskou ve svých srdcích ke Mnì, mohou být požehnáni tímto Božím darem. Povstaòte teï a pøijmìte Moji peèe, peèe živého Boha. Modlete se modlitbu z modlitební kampanì (33), abyste potvrdili moji peèe a pøijali ji s láskou, radostí a vdìèností. PEÈE ŽIVÉHO BOHA Ó, mùj Bože, mùj milující Otèe, s láskou a vdìèností pøijímám tvou božskou peèe ochrany. Tvé Božství obklopuje mé tìlo a duši navìky. Skláním se v pokorném díkùvzdání a nabízím Ti svou hlubokou lásku a vìrnost k Tobì, mému milovanému Otci. Úpìnlivì Tì prosím, ochraòuj mì a mé milované touto mimoøádnou peèetí a já se zavazuji, že svùj život zasvìtím tvé službì na vìky vìkù. Miluji Tì, drahý Otèe. Utìšuji Tì v tìchto èasech, drahý Otèe. Obìtuji Ti tìlo a krev, duši i božství tvého milovaného Syna na smír za høíchy svìta a za spásu všech tvých dìtí. Amen. 21. února Poselství Boha Otce BUÏ JSTE SE MNOU, NEBO PROTI MNÌ. JE TO VAŠE VOLBA. Já jsem Bùh Otec, Stvoøitel všech vìcí. Mluvím s tebou dnes v noci ve jménu Nejsvìtìjší Trojice. Má dcero, nadešel èas k rozlomení první z peèetí a jak Mì to zarmucuje. Slíbil jsem, že døíve, než se tak stane, nabídnu moji ochrannou peèe na èela všech tìch, kteøí ve Mì vìøí. Nyní vám dávám, dìti, poslední pøíležitost, abyste povstali a rozhodli se. Buï jste se Mnou, nebo proti Mnì. Volba je vaše. Vy, kteøí odmítají mé Svaté Slovo, dávané tomuto proroku posledních èasù, musíte Mi teï naslouchat, když mluvím. Dávám vám proroky, aby vás vedli. Proè odmítáte moji lásku? Proè dovolujete pochybnostem, aby vás zaslepily k pravdì? Pøesto, že vás velmi miluji, je už málo èasu a budou vám dány vteøiny, abyste rozhodli o vašem vlastním osudu. Protože èasem se moje trpìlivost vyèerpá. Ignorujte mé volání a bude pro vás tìžké Mì najít v pustinì, která pøichází. Když pøijmete moji peèe lásky, budete v každém èase pod mou ochranou. Tato ochrana pokryje i vaše rodiny. To je mé poslední volání s nabídkou mé peèetì lásky. Potom budete muset èelit bezútìšnosti Velkého soužení bez ochrany, sami a bez opory, na kterou byste se mohli spolehnout. Dìti, nikdy vás nebudu nutit, abyste Mì milovaly. Je to vaše vlastní volba, a samozøejmì, láska mùže vycházet jenom ze srdce. Nyní k vám napøahuji moji ruku lásky. Jestliže Mì znáte, tak Mì i poznáte. Jestliže øíkáte, že Mì znáte, ale odmítáte mé gesto lásky a ochrany, pak Mì ve skuteènosti vùbec neznáte.

4 Mé dìti, držte se nyní tìsnì u Mì, nebo první peèe byla koneènì otevøena. Zemì se bude všude otøásat v rùzných èástech svìta a potom už nebudete pochybovat. Protože vás miluji, budu potom oèekávat vaši odpovìï. Nikdy neodmítejte mé proroky, nebo pak odmítáte Mì. Když uškodíte mým prorokùm, nebo je pomluvíte, totéž udìláte Mnì. Nebo je to mùj hlas z nebe, který urazíte. Když jste na pochybách, je daleko lepší, když nebudete øíkat vùbec nic a budete mlèet. Teï pøišel èas, aby pravost proroctví byla dokázána. Mnozí padnou na kolena v hanbì a v lítosti až uvidí, jak jejich odmítnutí mých poselství daných mými proroky posledních èasù Mì trhalo ve dví. Jak jejich odsudek a výsmìch zbavil dùvìryhodnosti mé Svaté Slovo. Jak pravda byla pro nì pøíliš hoøká, aby ji strávili a jak lži falešných prorokù a vìštcù jim daly povrchní útìchu, kterou hledali. Mé dìti, jak daleko jste ode Mne odpadly. Jak nevdìèné jste. Ti, kteøí Mì znají a pøijmou moji peèe, vìzte, že budete mít vìèný život. Vy jste nikdy nepochybovali o mém slovu, protože vaše pokora a dìtská láska ke Mnì znamenala, že jste nedovolili intelektuálnímu uvažování ucpat své uši k slyšení pravdy. Tak mnoho mých opravdových prorokù, které jsem k vám v minulých dvaceti let poslal, bylo zesmìšnìno, zneužito, muèeno a vytlaèeno do ústraní. Ti z vás, kteøí jste pomluvili má poselství mìli byste se stydìt. Místo toho jste uctívali falešné proroky a klanìli jste se jim. Vás se ptám kterému Bohu jste se klanìli? Vy víte, kdo jsem. Pøišel èas pro vás, abyste èelili pravdì. Nebo buï jste pro Mì, nebo proti Mnì. Jestliže Mì nedokážete poznat, tak jste ztraceni. Tìm, kteøí slyší mùj hlas, následují Mì a pomáhají Mi budovat zbytek mé církve na zemi: Provedu vás skrze zmatek, který zpùsobí Antikrist. Nebudete trpìt trýzní, která padne na ty, kteøí odmítnou zavrhnout falešné idoly, chamtivost, materializmus a touhu po moci. Vyzývám všechny mé dìti, aby naslouchaly. Prosím vás, abyste otevøely vaše oèi døíve, než bude pøíliš pozdì. Váš milovaný Otec Bùh Nejvyšší 22. února Poselství Ježíše Dìti, nedovolte strachu, aby zakalil vaši nadìji na vìènou spásu. Oèista bude rychlá. Vy, moji následovníci, kteøí pøijímáte peèe živého Boha, jste požehnaní. Nesmíte si dìlat starosti. Musíte být silní. Musíte být plní nadìje a stále se soustøeïovat na Mì. Jenom pak povstanete a bez váhání budete kráèet trnitou cestou. Budu vás vést a provázet vás na každém kroku vaší cesty. Váš milovaný Ježíš 1. bøezna Poselství Ježíše

5 Modlete se za duše a ponechte všechno v mých rukách. Nikdy nezapomínejte se modlit tak èasto, jak jen mùžete k mému Otci za peèe živého Boha, aby ochránil vás a vaše rodiny. Pøijmìte s láskou, radostí a vdìèností modlitbu (33) z modlitební kampanì: 8. bøezna Poselství Boha Otce MOJE PEÈE OCHRANY JE PØEDPOVÌDÌNA PØI ROZLOMENÍ DRUHÉ PEÈETÌ Moje nejdražší dcero, na tento okamžik svìt èekal dva tisíce let. Nìkteøí se strachem ve svých srdcích, jiní s oèekáváním a se zvìdavostí, kdy tato chvíle pøijde a nyní je zde. Je to èas, kdy posílám tebe, Marie, mého proroka posledního èasu, aby koneènì pøedstavil Knihu Pravdy, která odhaluje obsah Knihy Zjevení (Zjevení apoštola Jana pozn. pøekladatele). Já jsem Bùh, ke kterému všechny mé dìti hlasitì volají v tìchto strašných èasech. Jsem to Já, ke komu, mé utrápené dìti, musíte teï volat. V tomto èase shromažïuji svoji rodinu tak, abychom se mohli sjednotit v závìreèném boji za znièení draka, který muèil zemi už tak dlouho. Dìti, nebojte se. K žádné újmì nepøijdou ti, kteøí nesou moji peèe, peèe živého Boha. Satan a jeho padlí andìlé, kteøí v této dobì zamoøili svìt, nemají žádnou moc nad tìmi, kteøí mají znaèku živého Boha. Dìti, musíte Mi naslouchat a pøijmout moji peèe, nebo zachrání nejenom vaše životy, ale také vaše duše. Modlete se každý den modlitbu za obdržení mé peèetì. * [viz konec tohoto poselství]. Postarejte se, aby každý èlen vaší rodiny a vaši milovaní porozumìli dùležitosti mé peèetì. Vaše láska ke Mnì, vašemu Nebeskému Otci, bude vaší zachraòující milostí a dá vám sílu, kterou potøebujete. Moje peèe ochrany je pøedpovìdìna pøi rozlomení druhé peèetì. Jezdec na rudém koni je temný andìl pomsty, který zahubí mé dìti v mnoha válkách, jež pøijdou [Zj 6, 3-4]. Ale který mine ty z mých dìtí, které mají moji peèe na svých èelech. Pøipravte se teï, nebo tyto války jsou již v bìhu a [ještì] více jich je plánováno v každém koutu svìta, zejména na Støedním východì a v tìch zemích, v nichž mùj drahý Syn, Ježíš Kristus, putoval bìhem jeho èasu na zemi. Váš milovaný Otec Bùh Nejvyšší (*) Modlitba k Bohu Otci za peèe ochrany (pøijatá pùvodnì Marií Boží Milosrdenství 20. února 2012 v poselství 351). Modlete se tuto modlitbu modlitební kampanì (33) za pøijetí Mé peèetì a pøijmìte ji s láskou, radostí a vdìèností. "Ó, mùj Bože, mùj milující Otèe, pøijímám s láskou a vdìèností tvou božskou peèe ochrany. Tvé Božství obklopuje mé tìlo a duši na vìènost. Skláním se v pokorném díkuvzdání a nabízím Ti svou hlubokou lásku a vìrnost k Tobì, mému milovanému Otci. Úpìnlivì tì prosím, ochraòuj mne a mé milované touto mimoøádnou peèetí a já se zavazuji, že svùj život zasvìtím tvé službì navìky vìkù. Miluji Tì, drahý Otèe, utìšuji Tì v tìchto èasech, drahý Otèe. Obìtuji ti tìlo a krev, duši i božství tvého nejmilejšího Syna na smír za høíchy svìta a pro spásu všech tvých dìtí. Amen." 14. bøezna Poselství Ježíše

6 Je to mùj Duch Svatý, který sjednocuje všechny Boží dìti, jako jednu rodinu. Vy, mé dìti, jste moje rodina. Nejsvìtìjší Trojice je v èele rodiny, a když vaše láska je èistá a pokorná, jste automaticky èástí této svaté rodiny. Láska Otce prochází Mnou. Když milujete Mì, vezmu vás do náruèe mého Otce, jenž umístí peèe ochrany kolem vás a vaší rodiny. *(viz modlitbu 33 modlitební kampanì) Mé srdce je plné nìhy, když se s radostí dívám na lásku, kterou zahrnujete jeden k druhého. Pøinášíte Mi takovou útìchu od muk, které musím snášet, když moje nebohé dìti jsou pronásledovány v zemích rozpolcených válkou. Sjedno te se nyní se Mnou tak, aby se moje rodina oddaných následovníkù spojila jako jeden, a nezáleží, jaký je jejich pùvod, nebo z jaké zemì pocházejí, aby zvítìzili nad nenávistí ve svìtì. Láska je mocnìjší než nenávist. 21. bøezna Poselství Ježíše ØEKNI LIDEM, ŽE NYNÍ JE VŠE V MÝCH NEJSVÌTÌJŠÍCH RUKÁCH Pøicházím k tobì tento veèer, má drahá, milovaná dcero, abych øekl lidem, že nyní je vše v mých nejsvìtìjších rukách. Poukazuji na plány globálních skupin, které chtìjí kontrolovat vaši mìnu, váš systém zdravotnictví a vaši suverenitu. Dìti, nebude jim dovoleno, aby vás kontrolovali, a ruka mého Otce dopadne okamžitì, jestliže se vám pokusí ublížit. Všichni vìøící, kteøí mají ochrannou peèe mého Vìèného Otce, peèe živého Boha, neutrpí žádnou škodu. Proto se musíš ty, má dcero, postarat, aby co nejvìtšímu poètu Božích dìtí byl dán okamžitý pøístup k tomu (k tìmto poselstvím pozn. pøekladatele) v každém koutu zemì. Dìti, vaše modlitby byly velmi mocné a zvláštì modlitby tìch z vás, kteøí se každý den modlíte moje modlitby z Modlitební kampanì, mùj rùženec Božího Milosrdenství a svatý rùženec. 16. kvìtna Poselství Ježíše DRUHÁ PEÈE : TØETÍ SVÌTOVÁ VÁLKA Moje vroucnì milovaná dcero, musím tì informovat, že ve svìtì se chystá vypuknout tøetí svìtová válka. Jak mùžeš vidìt, toto ráno Mi teèou slzy. (*) Brzy bude otevøena druhá peèe, jak bylo pøedpovìdìno Janem Evangelistou v Knize Zjevení. Zaène to v Evropì. Pøíèinou toho bude váš bankovní systém a Nìmecko bude zase znovu zataženo do této tragédie, tak jako tomu bylo v minulosti již dvakrát. Když to zaène, bude to mít hodnì co dìlat se záchranou ekonomiky a katastrofa postihne Øecko se znaèným dopadem ve Francii. Do konfliktu bude vtažen i Støední východ s Izraelem a Iránem ve válce a Sýrie sehraje dùležitou úlohu pøi pádu Egypta. Má dcero, probudil jsem tì, abych ti to povìdìl, ale nikoliv, abych vás vystrašil, ale abych na vás naléhal, abyste se v tomto èase modlili více za Evropu. Kvùli válce a nedostatku penìz bude ztracena vìtšina úrody a to povede k otevøení tøetí peèetì, která znamená hlad.

7 Toto je dùvod, proè naléhám na všechny Boží dìti, aby se pokusily udìlat si zásobu sušených a nekazících se potravin, aby uživily své rodiny. Je dùležité vypìstovat si svoji vlastní úrodu, pokud je to možné. Avšak nezapomeòte, že modlitba mùže zmírnit mnoho z tohoto utrpení. V dùsledku této války dojde k tomu, že má katolická církev na zemi bude ve jménu sjednocení vtažena do jediné svìtové církve. Toto sjednocení, neboli falešný mír, se stane skuteèností, až se objeví Antikrist, aby sjednal falešný mír a takzvaný konec této války. Tento mírový pakt zahrne západní svìt, dokud se Èína a Rusko nezapojí do svìtových záležitostí. Tyto dva státy budou pøedstavovat hrozbu "šelmì s deseti rohy" Evropì, a porazí ji, aby nastolily komunismus. "Rudý drak" Èína, již získává silnou pozici ve svìtì kontrolou svìtových financí. Rudý drak a "Medvìd", kterým je Rusko, Boha nemilují. Jsou vedeni Antikristem, který je z Východu a jenž se skrývá za zavøenými dveømi. Až se tato proroctví naplní, celý svìt uvìøí tìmto poselstvím. Potom už nebudou žádné pochybnosti. Prosím, modlete se tuto modlitbu modlitební kampanì (54), protože pomùže zmírnit dopad tìchto událostí. Modlitba k Otci, aby zmírnil dopad tøetí svìtové války. Ó Nebeský Otèe, ve jménu tvého milovaného Syna, Ježíše Krista, jenž nesmírnì trpìl za høíchy lidstva, prosíme Tì, pomoz nám v tìchto tìžkých èasech, kterým èelíme. Pomoz nám pøežít pronásledování, které plánují chamtiví vládci a ti, kteøí chtìjí znièit tvé církve a tvé dìti. Drahý Otèe, úpìnlivì tì prosíme, abys nám pomohl uživit naše rodiny a zachránit životy tìch, kteøí budou nuceni jít do války proti své vùli. Milujeme Tì, drahý Otèe. Prosíme Tì, abys nám pomáhal v èase naší nouze. Zachraò nás ze spárù Antikrista. Pomoz nám pøežít jeho znaèku, znaèku šelmy tím, že ji odmítneme pøijmout. Pomoz tìm, kteøí Tì milují, aby vždy zùstali vìrní tvému Svatému Slovu, abys nám tak mohl seslat milosti k pøežití v tìle i v duši. Amen. Má dcero, uvìdomuji si, že tato zpráva mùže pøijít jako šok, ale nezapomeò, že modlitba a peèe živého Boha modlitby (33) z modlitební kampanì, ochrání mé následovníky. Vy, moje dìti, zbytek mé církve, pøežijete, i když to nebude snadné. Kvùli vašemu køes anství budete zastrašováni, ale nikdy Mì nezapøete, ani nezavrhnete. K tomu vám budou udìleny dary. Mùj dar peèetì živého Boha vás udìlá neviditelnými pro vaše nepøátele. Modlete se od nynìjška tuto modlitbu každý den. Mìjte ji pøed sebou ve vašich domovech a nechte ji požehnat knìzem. Zaènìte s vašimi pøípravami brzy, nebo den pádu Evropy už není daleko. Váš Ježíš (*) Když Marie Božího milosrdenství psala toto poselství, z fotografie Ježíše pøed ní se skutálela mokrá slza. 16. kvìtna Poselství Panny Marie MÝM VIZIONÁØÙM NA SVÌTÌ BUDE DÁN POKYN, ABY SE MODLILI ZA ODVRÁCENÍ NEBEZPEÈÍ SPOJENÝCH SE SVÌTOVOU VÁLKOU Mé dítì, pokus se zùstat silná v této práci pro mého Syna. Je dùležité, aby všichni ti, kteøí vìøí v Pravdu Svatého Slova, dávané v tomto èase svìtu, setrvali v klidu.

8 Vaší povinností je reagovat na instrukce mého milovaného Syna. Modlitba a dùvìra v mého Syna vás pøivedou k vaší spáse. Dar peèetì živého Boha bude vaší nejvìtší ochranou v èase války nebo konfliktù. Když se zavážete vìrností Bohu Otci pøijmutím tohoto nezištného daru, tak zùstanete svobodní. Nikdy nezapomeòte na sílu modlitby a na to, jak mùže zmírnit dopad takových událostí. Na neštìstí mnoho z tìchto událostí se musí stát, protože byly pøedpovìdìny. Dìti, volám ke všem, kteøí uctívají mì, vaši Blahoslavenou Matku, aby pochopili, že toto je volání z nebes. Všem mým vizionáøùm ve svìtì bude dán pokyn, aby se modlili za odvrácení nebezpeèí spojených se svìtovou válkou. Musíte vydržet ve vašem utrpení a nabídnout je jako dar Bohu Otci. V tomto èase je dùležitá každodenní modlitba mého svatého rùžence a nezáleží na tom, k jaké køes anské církvi patøíte. Musíte se jej modlit, protože nabízí ochranu tìm národùm, které se jej modlí dennì a ve velkém poètu. Modlete se, modlete se, modlete se v tomto èase za Evropu a obra te se na mého Syna a proste Ho o sílu, odvahu a vytrvalost, které potøebujete, abyste si uchovali dùvìru v Boha. Vaše milovaná Matka Královna nebe a zemì Matka Spásy 16. kvìtna Poselství Ježíše Takže povstaòte a dejte se do pøípravy vašeho národa, aby mohl obdržet zbroj, kterou potøebuje k tomu, aby se vyhnul znaèce šelmy. Nikdy nezapomeòte na dùležitost peèetì živého Boha. Nabídne vám a vaší rodinì ochranu nejenom duchovní, ale také fyzickou. Jste požehnaní, že dostáváte peèe a je vaší povinností se postarat, aby ji dostalo všude co nejvíce Božích dìtí. Nezapomeòte, že stojím u všech mých následovníkù každou minutu, a když vykonají moji práci, obdrží mimoøádné milosti, které je udìlají stateènými, silnými a rozhodnými k záchranì duší každého muže, ženy a dítìte na svìtì. Váš milovaný Ježíš 17. kvìtna Poselství Panny Marie TATO PEÈE BYLA PØEDPOVÌDÌNA V KNIZE JANOVÌ Mé dítì, Boží dìti budou moci ochránit svou víru, svou odvahu a své bezpeèí bìhem jakékoliv války tím, že se budou stále modlit modlitbu "Peèe živého Boha" z modlitební kampanì. To je jedna z posledních a nejvìtších peèetí ochrany seslaných z nebe a ze všech modliteb, které byly dány lidstvu. Má vám pomoci udržet vás všechny naživu bìhem jakéhokoliv budoucího pronásledování, zejména v èasech [cizí] nadvlády a války. Tato peèe byla pøedpovìdìna v Knize Janovì a je s ní svázáno mnoho božských sil. Važte si jí a užívejte ji k ochranì nejen vaší, ale i vašich rodin. Tato pøipomínka je v tomto èase nutná. Jdìte v pokoji. Vaše milovaná Matka Matka Spásy 1. èervna Poselství Ježíše

9 666 BUDE SKRYTÉ ÈÍSLO VLOŽENÉ DO ÈIPU, KTERÝ BUDETE PØINUCENI PØIJMOUT, STEJNÌ TAK JAKO RÙZNÁ OÈKOVÁNÍ Má drahá, milovaná dcero, Antikrist již pøipravuje svùj mírový plán, který navrhne brzy potom, co se války na Støedním východì široce rozšíøí a bolest a nevýslovná trýzeò budou nasvìdèovat tomu, že už není žádná známka nadìje. Pak se náhle objeví a sám sebe ohlásí svìtu jako muž míru, jako záøivý drahokam, jenž se bude tøpytit uprostøed temnoty. Když vystoupí, bude považován za jednoho z nejcharizmatiètìjších politických vùdcù v dìjinách. Jeho pìkná, pøitažlivá a humánní osobnost zmate vìtšinu lidí. Bude vyzaøovat lásku a soucit a lidé ho budou považovat za køes ana. Èasem pøitáhne mnoho následovníkù, kteøí poètem vzrostou tak, že se stane podobný Mnì, Mesiáši. Jak všichni uvidí, bude prosazovat jednotu mezi národy a bude milován v témìø všech zemích na svìtì. Pak si lidé všimnou, že má nadpøirozené schopnosti. Mnozí uvìøí, že byl poslán mým Otcem, a že je Mnou, Ježíšem Kristem, Spasitelem svìta. Lidé se k nìmu budou modlit, milovat ho, vzdávat se pro nìj svých životù a on se bude smát a vysmívat se jim, když ho nebudou moci vidìt. Bude to ten nejvìtší podvod všech èasù s plánem jak ukrást vaše duše a vzdálit vás ode Mne. On a falešný prorok, který bude sedìt jako král na Petrovì stolci, budou tajnì spøádat spiknutí s cílem zavést jediné svìtové náboženství. To se bude jevit jako druh køes anského náboženství, který bude prosazovat lásku. Avšak nebude prosazovat lásku k bližnímu, která pochází od Boha. Místo toho bude zdùrazòovat vìrnost k Antikristu a lásku soustøedìnou na sama sebe. Tato ohavnost se zde ale nezastaví, nebo až svedou Boží dìti, pak [teprve] zaène útok. Náhle všichni budou požádáni, aby pøijali celosvìtovou znaèku sounáležitosti. Sounáležitosti k sjednocenému svìtu, na kterém se všichni lidé budou muset podílet. Touto znaèkou (èipem pozn. pøekladatele) bude kontrolovat vaše peníze, váš pøístup k potravì a to, jak žijete. Naøízení a bude jich mnoho, zpùsobí, že se stanete zajatci. Klíè k vaší cele, která vás bude držet pod jejich kontrolou, bude znaèka šelmy. 666 bude skryté èíslo vložené do èipu, který budete pøinuceni pøijmout, právì tak, jako rùzná oèkování. Když už bude jednou zaveden [do tìla], otráví nejenom vaši mysl a duši, ale i vaše tìlo. Nebo vyvolá mor, který byl [umìle] pøipraven tak, aby vyhladil velkou èást lidské populace. Nesmíte pøijmout tuto znaèku. Místo toho vám dám instrukce, co máte dìlat. Mnozí znaèku pøijmou, protože se budou cítit bezmocní. Peèe živého Boha, moje modlitba z modlitební kampanì (33), je vaším záchranným lanem. Když obdržíte moji peèe ochrany, kterou vám dá mùj Vìèný Otec, nebudete muset pøijmout znaèku. Nebude se vás to týkat. Váš domov nebude vidìn, hledán, ani se nestane cílem, protože v oèích Satanovy armády se stane neviditelným. Budete si muset skrytì uschovat potravu na dobu, která potrvá nìkolik let. Budete si muset pìstovat vaši vlastní úrodu, mít zásobu vaší vlastní vody a obklopit se svatými pøedmìty. Moje zbytková církev poroste, také se rozšíøí a bude vám dán útulek, bude-li to zapotøebí. Budete muset nyní hodnì plánovat. Ti, kteøí se tomu, co dìláte nebo øíkáte, smìjí slovy: "Opravdu by Ježíš požadoval, abyste to dìlali? Cožpak se nepostará o potravu všem svým následovníkùm v èase jejich nouze?" I jenom jediný bochník chleba a jediná ryba mohou být rozmnoženy. Takže nezáleží na tom, jestli máte trochu potravy, nebo Já vás ochráním a budete v bezpeèí. Modlete se vytrvale za ty duše, které se nebudou moci vyhnout znaèce [šelmy]. Ty nevinné duše, které budou ve stavu milosti v èase, kdy budou pøinuceny pøijmout èip, budou zachránìny.

10 Zbytek z vás musí plánovat, jak ochránit svou rodinu a vaši vìrnost k nejsvìtìjší eucharistii a ke mši svaté. Až Antikrist pohltí všechna náboženství, pak jedinými zbranìmi, proti kterým bude bezmocný, budou mše svatá a promìnìní chleba a vína v mé tìlo a krev v nejsvìtìjší eucharistii. Mé mše svaté musí pokraèovat. Ti z vás, kteøí to vìdí, se nyní musí shromáždit do skupin a zaèít v pøípravách. Èím døíve se pøipravíte, tím vám bude dáno více milostí, aby se vaše øady rozrostly po celém svìtì. Skála (na které stojí církev pozn. pøekladatele) bude obtížena novou budovou, o které se bude øíkat, že to bude mùj nový chrám. Ale toto není pravda. Ale když pronásledování skonèí, má zbytková církev a mùj vyvolený lid budou mít chrám znovu postaven, a mùj Nový Jeruzalém sestoupí z nebe. Sestoupí ve slávì. Polnice budou slyšet souèasnì v nebi i na zemi. A pak pøijdu Já. Ty, má dcero, oznámíš mùj pøíchod a mnozí padnou na kolena a budou plakat úlevou, v extázi radosti a lásky. Protože koneènì pøišla chvíle, na kterou tak dlouho èekali. Nebesa budou osvìtlena, hrom bude dunìt a chóry andìlské budou zpívat ve sladké jednotì, až Boží dìti budou vítat opravdového Mesiáše. Já, Ježíš Kristus, pøijdu, abych soudil. A nebesa a zemì se sjednotí. Obnovená zemì povstane v mé nové skvìlé nádheøe a Nový ráj obejme všechny ty, jejichž jména jsou v Knize živých, kteøí se sjednotí v úplné jednotì. A i když stará zemì, potøísnìná skvrnami høíchù, pùjde ke svému konci, nová éra teprve zapoène. To je to, o co musíte usilovat. To je to, na co máte právo a co tvoøí èást vašeho pøirozeného dìdictví. Soustøeïte se jenom na záchranu všech duší. Z tohoto dùvodu si nesmíte všímat pøekážek, které jsou vám kladeny. Pronásledování. Bolest. Hrùza zla pùsobená rukama jiných. Vše, na èem záleží, je záchrana duší. Váš Spasitel Ježíš Kristus 13. èervna Poselství Ježíše SLIB VÌRNOSTI BOŽÍ VÙLI BOHA OTCE Má drahá, milovaná dcero, tak jako mùj Vìèný Otec odkázal velkým darem lidstvu svou peèe živého Boha, tak také jeho dìti musí slíbit vìrnost jeho Boží vùli. Prosím všechny Boží dìti, které kráèí vpøed v jeho armádì, aby pomohly zachránit duše všech Božích dìtí, vèetnì zatvrzelých høíšníkù, aby se zavázaly k tomuto slibu: Modlitba modlitební kampanì (59) "Slib vìrnosti Boží vùli." Ó, Bože nejvyšší, Ó, nebeský Otèe, zavazuji se Tobì svou pevnou vìrností, abych Tì ctil a poslouchal ve všem, co je spojeno s tvou Boží vùlí na zemi. Skrze svatou krev tvého jediného milovaného Syna, pravého Mesiáše, Ti nabízím ve jménu všech duší mého ducha, mé tìlo a mou duši, abychom se mohli propojit v jednotì v tvém pøicházejícím nebeském království, aby tvá vùle se stala jak na zemi, tak i v nebi. Amen. Musíte zaslíbit vaše duše mému nebeskému Otci na dùkaz naší víry a na památku mé smrti na køíži, tak aby každý z vás se napil z èíše spásy. Váš Ježíš 6. èervence Poselství Ježíše TØETINA ZEMÌ BUDE ZNIÈENA, AŽ ANDÌLÉ VYLIJÍ OHEÒ ZE ÈTYØ STRAN NEBES Má drahá, milovaná dcero,

11 byl vám rezervován èas, aby tato moje svatá poselství svìtu byla slyšena každou duší, mladou i starou všude v každém národì. Mnoho mých Božích dìtí se posadí a budou vìnovat pozornost mým instrukcím, když jim bude umožnìn pøístup k tìmto poselstvím. Vìzte nyní, že již zaèaly zmìny, které byly pøedpovìdìny, že plodiny nevydají svou úrodu jako døíve a že roèní období už nebudou nadále stejná. Tyto zmìny jsou vyvolány rukou mého Vìèného Otce, když teï zavádí na zem nové zákony, které neujdou pozornosti žádného èlovìka. Nic, co se ve svìtì øídí zákony pøírody, nezùstane stejné jako kdysi. Moøe se pozvednou, vody se vylijí, zemì se bude otøásat a pùda se stane neplodnou. Mùj Otec [na vás] uvalí velký trest, aby zastavil šíøení høíchu, který je zdrojem jeho velkého žalu. Ty národy, které budou vzdorovat jeho zákonùm, budou velmi trpìt. Brzy pochopí, že jejich høíchy už nebudou dále tolerovány a že budou potrestány. Jejich trest jim má zabránit nakazit jiné duše, a pokud nezmìní své zkažené zpùsoby, budou k tomu pøinuceny Božím zásahem. Má dcero, musíš teï rozšiøovat mé Slovo rychle, protože se Varování blíží. Mnohým národùm musí být dána Kniha Pravdy, aby se mohly pøipravit na mùj Druhý pøíchod. Èas k mému Druhému pøíchodu pøijde po Velkém Varování. Tresty, seslané andìly z nebe na pøíkaz Mého Otce, zaèaly v etapách. Ty se budou stupòovat v té míøe, jak se høích bude dále rozmáhat. Bitva již zaèala a její první etapy mùžete pozorovat již v mnoha zemích. Všichni budete svìdky klimatických katastrof, které postihnou zemi, která sténá v bolestech, kvùli ponížení høíchem. Otøesy budou nabývat na síle a národ za národem bude trpìt podle skvrny høíchu, která kazí jejich nitro. Vùdcové, kteøí budou následovat Antikrista, neuniknou oku mého Otce a budou znièeni. Mùj Otec potrestá ty, kteøí nyní vedou zlovolné vlády, aby zachránil své dìti z jejich krutého sevøení. Nebude stát stranou a pøihlížet, jak tito vùdcové, kteøí následují Antikrista, který v tomto èase zùstává skrytý, nièí jeho dìti. Jedna tøetina zemì bude znièena, když andìlé vylijí oheò ze ètyø stran nebes [Zj. 8, 7-13]. Potom si mnozí uvìdomí, že nìco není v poøádku a že pøíèinou je hnìv mého Otce. Pøesto mnozí se nepouèí. Po Varování se mnozí obrátí. Pøesto to mnozí neudìlají, i když jim bude podán dùkaz o stavu jejich duše. Budou se stále oddávat falešnému vábení, o kterém si myslí, že jim je zemì musí nabídnout. Jenom tentokrát jejich smyslnost a ty materiální idoly, které zbožòují, se stanou ještì více obscénní a zkažené. Všechny jejich høíchy, viditelné tìm, kteøí je mohou vidìt, jako takové èím jsou, budou tak ohavné, že jenom málo Božích dìtí snese se na nì dívat. Každý odporný høích bude veøejnì ukázán s pohrdáním vùèi Bohu. Každý takový èin sníží høíšníky do takových hloubek, že se budou chovat jako zvíøata. Všechna úcta k lidskému tìlu zmizí a jakýkoliv ïábelský chtíè bude [lidmi] vystaven na odiv svìtu, bez jakéhokoliv studu v jejich duších. To jsou Satanovi zajatci. Všichni z nich jsou dìti Boží, ale ztrácí své duše ve prospìch šelmy. Tresty jsou èástí Božích plánù vyèistit zemi, aby oèistily jak høíšníka, tak pùdu, po které kráèí. Jenom tehdy, až zemì bude oèištìna, se mùže mùj Druhý pøíchod uskuteènit. Moji následovníci, modlete se za odvahu a stateènost, abyste se s tìmito tresty vyrovnali. Nikdy se jich nesmíte bát, nebo vy, moje armáda, se budete modlit za tyto [høíšníky] a jejich národy a pomáhat v oèistì, které je tøeba k obrácení lidstva. Peèe živého Boha bude chránit každého jednoho z vás. Je to z lásky, kterou mùj Otec chová ke všem svým dìtem, že je musí trestat. Protože kdyby to neudìlal, kráèely by nevìdomky vpøed, k branám pekla.

12 Váš Ježíš 8. èervence Poselství Ježíše MÌJTE SE NA POZORU. NOVÉ SVÌTOVÉ NÁBOŽENSTVÍ SE BUDE ZDÁT NAVENEK DOBROU A SVATOU ORGANIZACÍ, PLNÉ LÁSKY A SOUCITU. Má drahá, milovaná dcero, velké odpadlictví, o kterém jsem mluvil, se nyní ve svìtì stále více projevuje. V této chvíli se rozšiøuje jako závoj nad mou svatou církví a zastírá její zrak jako hustá mlha. Pøišel èas k velkému rozdìlení mé církve na dva tábory. Na jedné stranì budete mít mé milované vìrné služebníky, kteøí se øídí mým uèením a kteøí se od nìj nikdy neodchylují. Na druhé stranì budou ti knìží a ostatní vùdci mých køes anských církví, kteøí jsou ovlivnìní moderním životem a kteøí znesvìtí mé zákony. Skloní se pod tlaky lidí, kteøí žádají, aby ve jménu Boha ukázali toleranci zmìnou Božích zákonù tak, aby vyhovovaly lidským požadavkùm. Jsou plní pýchy, arogance a svìtských ambicí. Nebude jim záležet na tom, jestli pozmìní nejsvìtìjší svátosti tak, aby se hodily do jejich høíšného programu. A nejen to, usnadní provádìní ohavných èinù v kostelích mého Otce, všechny ve jménu obèanských práv a tolerance. Budou mlèky pøehlížet høích a urážet Mì vystavováním takových høíchù na odiv pøed mými posvátnými svatostánky a pøi tom oèekávat, že pøijmu takové ohavné èiny. Brzy zruší svátosti úplnì, aby vyhovìli všem. Na jejich místì budou slaveny veèírky, oslavy a jiné formy zábavy. Na tomto základì vyroste nová svìtová církev, která se bude vychloubat velmi pùsobivou budovou v Øímì, ale která nebude ctít Boha. Ta bude postavena s tajnými satanskými symboly, které budou na oèích všem, a bude zbožòovat šelmu. Každý høích, odporný mému Otci, bude veøejnì ctìn a milióny lidí pøijmou jejich zákony zpustlých mravù, jako dùstojné oèí mého Otce. Moji posvìcení služebníci, kteøí zùstanou vìrní Mnì, budou muset sloužit mše v tajnosti, nebo èelit uvìznìní. Budou nabírat na síle, a naplnìní Duchem Svatým nepøestanou živit Boží dìti pokrmem života. Musí zajistit, aby všem, kteøí budou vést, byla poskytnuta ochrana peèetì živého Boha. Èas ke stavbì nového chrámu na poèest šelmy je už velmi blízko. Ten bude postaven za diktatury Antikrista, který už brzy vstoupí na scénu svìta jako mírotvorce. Shromáždìte se, všichni moji následovníci, co možná nejdøíve. Vy, moji knìží, kteøí poznáte mùj hlas, musíte zaèít s pøípravami, abyste zajistili, že má církev na zemi mùže s odolností snášet pøicházející pronásledování. Èasem budou pro vás pøipravena útoèištì, abyste je použili, nebo už pøed nìjakou dobou jsem dal pokyny mým následovníkùm, aby zajistili, že budou sloužit vašim potøebám. Toto pronásledování bude krátké a vy je pøekonáte, i když bude bolestivé. Mìjte se na pozoru. Nové svìtové náboženství se bude zdát navenek jako dobrá a svatá organizace, plná lásky a soucitu. Bude vyzaøovat velkolepý obraz tolerance a bude velebit každý høích známý Bohu. Pøizpùsobí každý høích tak, aby se zdál pøijatelný v oèích Boha. Ale musíte vìdìt, že taková ohavnost Mì znechucuje a bìda tìm, kteøí jdou po této nebezpeèné cestì k vìènému zatracení. Høích bude vždy høíchem v mých oèích.

13 Èas na tom nic nezmìní. Nová pravidla, která mají uspokojit lidskou touhu po høíšné èinnosti, nebudou Mnou nikdy akceptována. Pøipravte se nyní na tento velký podvod, nebo se uskuteèní velmi brzy. Váš Ježíš 15. èervence Poselství Boha Otce Zastavím je v jejich vražedném zámìru a srovnám se zemí jejich falešné kostely, bezbožné kulty, jejich falešné idoly, jejich mìsta a jejich národy, jestli budou i nadále odmítat ruku, která je živí. Byli varováni. Vy, mé milované dìti, pomùžete mému Synu je zachránit. Nikdy nemìjte strach, protože ti, kteøí nesou peèe živého Boha, jsou nejenom ochraòováni, ale jsou jim dány milosti k obranì Božího Slova tak, aby co možná nejvíce duším byl udìlen dar života. Váš milovaný Otec Bùh Nejvyšší 17. èervence Poselství Ježíše Mnoho rodièù bude muset od této chvíle svým dìtem nad sedm let vštípit do mysli dùležitost modlitby a kajícnosti. Rodièe, máte povinnost uèit své dìti Pravdì. Po Varování budou jejich srdce otevøená mé lásce a musíte je stále vést v duchovních záležitostech. Postarejte se, abyste doma mìli svìcenou vodu a køíž svatého Benedikta, spolu s peèetí živého Boha, zavìšené ve svých domovech. Budou chránit vaši rodinu. Øiïte se mými instrukcemi a všechno bude dobré. Má dcero, musíš teï jít a postarat se, aby Kniha Pravdy byla vydána tak rychle, jak je to jen možné. Je dùležité, aby ji dostaly také ty duše, které nemají pøístup k poèítaèi. Nemìj strach, nebo tì povedu a pošlu ti pomoc, abych zajistil, že bude poslána do celého svìta. Jdi v míru. Jdi v lásce. Jsem vždy s tebou. Stojím po tvém boku v každém okamžiku tvého dne a vedu tì, i když si to neuvìdomuješ. Jsem ve tvém srdci. Váš milovaný Ježíš 20. èervence Poselství Ježíše Vy, moji následovníci, nezapomeòte na to, že jste vždy ochraòováni peèetí živého Boha. Musíte rozšíøit tuto peèe a dát ji tak mnoha lidem, jak je to jen možné. Prosím, pochopte, že vám øíkám o tìchto vìcech, abych vás pøipravil na to, abyste mohli zabránit co nejvíce duším pøijmout znaèku šelmy. Satan v tìch duších, které si vezmou [jeho] znaèku, použije svou moc, aby je posednul, a pak bude velmi tìžké je zachránit....jenom ti, kteøí jsou obdaøení peèetí živého Boha a ti, kteøí zùstanou vìrní a pevnì oddaní Bohu, mohou zvítìzit. Váš Ježíš 1. srpna Poselství Panny Marie Prosím, v pøíštích mìsících mìjte peèe živého Boha ve svých domovech nablízku, nebo se toho hodnì stane.

14 11. záøí Poselství Ježíše Jdìte a øeknìte také lidem o modlitbì peèetì živého Boha a o modlitbì plnomocných odpustkù za odpuštìní høíchu [poselství è. 329 a 340]. Nyní jste byli pøipraveni, abyste se chopili svých zbraní ve jménu Boha a pomohli Mi, vašemu Ježíši, zachránit lidstvo. Nová éra bude vyhlášena mým Druhým pøíchodem. Není èasu nazbyt. Nezapomeòte: zcela Mi dùvìøujte a Já vás osvobodím od starostí a strachu. 1. listopad Má drahá, milovaná dcero, musíte nyní povstat a spojit se v lásce k pøípravì na tìžké èasy, které leží pøed vámi. Vy, má mocná armáda, jste požehnaní a chránìní Peèetí mého Otce, Peèetí živého Boha. Pøi všem, co na vás bude vrháno ze všech stran, pamatujte, že jsem s vámi. K mnoha událostem, vèetnì pøírodních otøesù, válek, rozkolu v mé církvi na zemi, diktatur v každém z vašich národù ve svém jádru propojených dojde najednou. Tak mnoho rozvratù vyvolá mnoho slz a skøípìní zubù, ale jedna vìc zùstane nedotèená. Tou bude moc Boží a jeho láska ke všem jeho dìtem. 6. listopadu Moji Peèe musíte sdílet. Má láska musí být oznámena každému mému dítìti, všech náboženství a vyznání, zejména však tìm, které Mì neznají, stejnì jako tìm, které odmítají moji existenci. Já pøipravuji mou armádu v nebi, stejnì tak jako pøipravuji mou armádu na zemi. 21. listopad Prosím, všude rozšiøujte Peèe živého Boha. Nesmí být prodávána. Musí být dostupná všem. Pøedávejte její kopie všem, kteøí potøebují být ochraòováni. Rozkol mezi vìrnými následovníky, kteøí pøijímají Knihu mého Otce, Bibli svatou a tìmi, kteøí chtìjí zmìnit Pravdu, se prohlubuje. Jedna polovina se neodchýlí od Pravdy. Druhá polovina Pravdu pøekroutí. 22. listopad Bitva o duše zaèala, i když to nemusí být zøejmé pro mnoho z vás. Abyste se mohli tìšit z mého Nového ráje na zemi, musíte pøijmout moji ruku, když vám ji podávám. Nebojte se, nebo Já oznaèím všechny, kteøí uctívají Mì, svého Vìèného Otce a mého drahého Syna, mou [ochrannou] Peèetí 10. prosinec Všechny plány mého Otce, dle kterých chce obklopit jeho dìti a chránit je jeho Peèetí ochrany, jsou pøipraveny.

15 Každá duše je jím vyhledána. Duch Svatý pokrývá tak mnoho duší v této chvíli dìjin, aby je pøivábil do mé svaté náruèe. Prosím, neodmítejte mé zaslíbení. Pøijmìte, že vy, tato generace, budete svìdky mého Druhého pøíchodu. 20. bøezna Je tøeba velké odvahy pøijmout Slovo Božích prorokù. Nikdy není lehké poslouchat øeè prorokù, jejichž slova øežou do srdce duší jako dvouseèný meè. Jejich varování je bolestivé slyšet, ale je sladké kvùli ovoci, které pøinesou, nebo když je Slovo Boží dáno jako dar, nabízí spásu. Chopte se mého Slova, protože je vaším záchranným lanem. Vy, moji milovaní následovníci, jste ochraòováni Peèetí živého Boha a tak nikdy nesmíte mít strach. Vaši nepøátelé vám budou spílat, urážet vás, urážet vás a mohou vás pronásledovat, ale budu to Já, Ježíš Kristus, kdo bude kráèet s vámi. Vy, mých málo vybraných, kteøí odpovídají na mé volání svým utrpením, vykoupíte v mých oèích velkou èást lidstva. 4. dubna Jenom ti s Peèetí Živého Boha uniknou této formì genocidy duší Má drahá, milovaná dcero, nesmíš naslouchat tìm, kteøí zpochybòují, popírají a vysmívají se mým poselstvím. Není nutné bránit mé nejsvìtìjší Slovo. Mé Slovo je koneèné a nikdo nemá právo je zpochybòovat. Buï Mì pøijmete, nebo ne. Když se køes ané mezi sebou hádají kvùli tìmto poselstvím, která byla pøedpovìdìna už pøed tak dlouhým èasem, chovají se jeden k druhému jako nepøátelé. Nemùžete být nepøátelé k vlastnímu bratru nebo sestøe a nazývat se mými stoupenci. Zatímco jste tak zamìstnáni køikem, Satanovy armády plánují nejohavnìjší ukrutnosti, lidstvem kdy vidìné, od doby stvoøení Adama a Evy. Války, o kterých jsem mluvil, mají zaèít a v [jejich] plánu je smést obyvatelstvo. Možná, že si myslíte, že tyto války jsou mezi jedním a jiným národem, ale mýlili byste se. Zbranì pøicházejí jenom z jednoho zdroje. Mé ubohé Boží dìti, jak málo víte o strašných èinech, které jsou tajnì pøipravovány na nejvyšších úrovních zednáøskými sektami proti Božím dìtem. Bylo by pro vás nemožné si pøedstavit jejich krutost, ale rozpoznejte tato znamení: Když vaše banky vám odeberou vaši svobodu, vaše domovy a vaši schopnost uživit vaše rodiny, bude to pouze jedna èást jejich plánu proti lidstvu. Stanete se otroky, ale ti, kteøí jste oddáni Mnì a mému uèení a kteøí Mi zùstanete vìrní, nesmíte nikdy zapomenout na mé milosrdenství. I když tato odhalení mohou vyvolávat úzkost, jsou pravdivá. Tím, že budete pøipraveni na tyto èiny proti Božímu stvoøení, pomùžete skrze vaše modlitby zmírnit mnoho z toho utrpení, které na vás uvalí tyto zlovolné sekty. Vaše modlitby zmenší rozsah takových ukrutností a také mohou být použity jestli Mi je pøedáte s láskou ve svých srdcích k záchranì tìch, kteøí jsou vinni tak hroznými skutky. A zatímco tyto v omyl uvedené a bezcitné duše neustávají ve svém vzdoru vùèi Mnì tím, že se pokoušejí vyhladit svìtové populace, pokusím se osvítit jejich srdce, aby mohly odejít z tohoto strašného svazku se Satanem. Mnozí jsou úplnì posedlí Zlým a pro nìkteré je jenom málo nadìje. Jenom zázrak udìlený mým milosrdenstvím ve spojení s tìmi, kteøí Mi nabízí dar utrpení, je mùže zachránit. Vy, kteøí Mì vaším krutým odmítáním proklínáte, Mì budete úpìnlivì prosit o milosrdenství, až se tyto události stanou. Až budete pøinuceni trpìt a pøijmout znaèku šelmy, nebo zemøít, budete ke Mnì køièet. Pak se budete shánìt, abyste našli Peèe živého Boha, kterou jsem dal svìtu skrze mého Otce v tìchto poselstvích ale tehdy bude pøíliš pozdì. Jenom ti, kteøí pøijmou Peèe, mají ji ve svých domovech, nebo ji nosí u sebe, budou ochránìni. Jenom ti s Peèetí živého Boha uniknou této formì vyhlazování duší. Nepochybujte ani na minutu o mých poselstvích, které vám nyní dávám. Pøijmìte mùj Boží zásah, nebo Já vás chci jenom zachránit. Bitva o duše dosáhla tak velkého rozsahu, že kdybych nezasáhnul skrze proroky, mnozí z vás by byli na stranì šelmy a všech jejích následovníkù, kteøí vystupují pøed vámi jako vlci v rouchu beránèím. Satan je mimoøádnì vychytralý a nikdy by nepøedvedl své zlé skutky jako takové, èím jsou. Ne, místo toho je pøedvede jako dobré, inspirující a zcela ve vašem zájmu. To je past, kterou líèí. Je to cesta, jakou pøivábí dobøe smýšlející, nevinné duše do svého brlohu. Zpùsob, jakým se Satan odhalí skrze tyto ubohé duše, které si

16 získal, bude høíchem pýchy. Tento høích ve své nejodpornìjší formì bude zøejmý u lidí na vysokých místech, kteøí budou nièit jiné pro svùj vlastní sobecký prospìch. Høích pýchy na spodním konci svého mìøítka uvidíte, když budete soudit jiné, oèeròovat je, a pak se pokoušet nièit jejich charakter, stejnì tak jako v mém jménu škodit jejich povìsti. Øíkám vám tato smutná fakta, abych vás mohl pøipravit, vyzbrojit vás mou milující ochranou, a mohl tak pomoci zachránit dokonce i ty, kteøí kráèí napøíè zemí, aby ji pohltili. Váš Ježíš Ó,MÙJ BOŽE, MÙJ MILUJÍCÍ OTÈE, PØIJÍMÁM S LÁSKOU A VDÌÈNOSTÍ TVOU BOŽSKOU PEÈE OCHRANY. TVÉ BOŽSTVÍ OBKLOPUJE MÉ TÌLO A DUŠI NA VÌÈNOST. SKLÁNÍM SE V POKORNÉM DÍKUVZDÁNÍ A NABÍZÍM TI SVOU HLUBOKOU LÁSKU A VÌRNOST, K TOBÌ, MÉMU MILOVANÉMU OTCI. ÚPÌNLIVÌ TÌ PROSÍM, OCHRAÒUJ MNE A MÉ MILOVANÉ TOUTO MIMOØÁDNOU PEÈETÍ A JÁ SE ZAVAZUJI, ŽE SVÙJ ŽIVOT ZASVÌTÍM TVÉ SLUŽBÌ NAVÌKY VÌKÙ. MILUJI TÌ, DRAHÝ OTÈE. UTÌŠUJI TÌ V TÌCHTO ÈASECH, DRAHÝ OTÈE. OBÌTUJI TI TÌLO A KREV, DUŠI I BOŽSTVÍ TVÉHO NEJMILEJŠÍHO SYNA NA SMÍR ZA HØÍCHY SVÌTA A PRO SPÁSU VŠECH TVÝCH DÌTÍ. AMEN.

LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1

LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 Z poselství Ježíše ze dne 19. srpna 2012 v 10:56. LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 ZA OCHRANU PŘED FALEŠNÝM PROROKEM Nejdražší Ježíši, zachraň nás před klamem falešného proroka. Ježíši, smiluj se nad námi. Ježíši,

Více

OBSAH MODLITEB. I. Krátké modlitby. 1. Modlitba o spásu. 2. Modlitba agnostiků a ateistů. 3. Modlitba za obrácení nevěřících.

OBSAH MODLITEB. I. Krátké modlitby. 1. Modlitba o spásu. 2. Modlitba agnostiků a ateistů. 3. Modlitba za obrácení nevěřících. OBSAH MODLITEB I. Krátké modlitby 1. Modlitba o spásu. 2. Modlitba agnostiků a ateistů. 3. Modlitba za obrácení nevěřících. 4. Modlitba pro nevěřící při Varování I. 5. Modlitba pro nevěřící při Varování

Více

OBSAH MODLITEB. I. Modlitby modlitební kampaně. 1. Můj dar Ježíši k záchraně duší. 2. Modlitba za globální vládce. 3. Zbav svět strachu, můj Pane.

OBSAH MODLITEB. I. Modlitby modlitební kampaně. 1. Můj dar Ježíši k záchraně duší. 2. Modlitba za globální vládce. 3. Zbav svět strachu, můj Pane. OBSAH MODLITEB I. Modlitby modlitební kampaně 1. Můj dar Ježíši k záchraně duší. 2. Modlitba za globální vládce. 3. Zbav svět strachu, můj Pane. 4. Sjednoť všechny rodiny. 5. Modlitba ke chvále Boha Nejvyššího.

Více

MILOVANÝM DÌ E T M N A ZEM ØADA DÙLEŽITÝCH SDÌLENÍ KTERÉ NEBE SESÍLÁ NA POMOC LIDSTVU "A

MILOVANÝM DÌ E T M N A ZEM ØADA DÙLEŽITÝCH SDÌLENÍ KTERÉ NEBE SESÍLÁ NA POMOC LIDSTVU A PROROCTVÍ POSELSTVÍ BOH A A MATKY BOŽÍ MILOVANÝM DÌTEM ZNAEM poselství lásky ØADA DÙLEŽITÝCH SDÌLENÍ KTERÉ NEBE SESÍLÁ NA POMOC LIDSTVU "A tak se èlovìk stal smrtelným, jeho tìlo neèisté, jeho život ve

Více

OD 2. DUBNA 2012 DO 31. KVÌTNA 2012 8. DÍL KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ

OD 2. DUBNA 2012 DO 31. KVÌTNA 2012 8. DÍL KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ OD 2. DUBNA 2012 DO 31. KVÌTNA 2012 8. DÍL KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY 8. DÍL Poselství od 2. dubna 2012 do 31. kvìtna 2012 Poznámka korektora: Pøekladatelé

Více

MODLITBY MODLITBOVÝ BOJ MODLITBOVÁ KAMPAÒ

MODLITBY MODLITBOVÝ BOJ MODLITBOVÁ KAMPAÒ MODLITBY MODLITBOVÝ BOJ MODLITBOVÁ KAMPAÒ PRO KAŽDÉHO ÈLOVÌKA NYNÍ - NA KONCI ÈASÙ Modlitby "MODLITEBNÍHO BOJE" které dostala vizionáøka Marie Božího Milosrdenství od Nebeského Otce, Ježíše Krista a Panny

Více

VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY

VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY DUBEN 2013 VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY Svatý Jakub (mladší) Svatý Jakub (mladší) VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY DUBEN 2013 Já, váš milovaný Otec, jsem koneènì urèil den pro Varování.

Více

OD 1. SRPNA 2012 DO 31. SRPNA 2012 KNIHA PRAVDY VELKÉ VAROVÁNÍ

OD 1. SRPNA 2012 DO 31. SRPNA 2012 KNIHA PRAVDY VELKÉ VAROVÁNÍ OD 1. SRPNA 2012 DO 31. SRPNA 2012 10. DÍL KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY 10. DÍL Poselství od 1.srpna 2012 do 31. srpna 2012 Poznámka korektora: Pøekladatelé

Více

OD 1. PROSINCE 2011 DO 31. LEDNA 2012 KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ

OD 1. PROSINCE 2011 DO 31. LEDNA 2012 KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ OD 1. PROSINCE 2011 DO 31. LEDNA 2012 6. DÍL KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY 6. DÍL Poselství od 1. prosince 2011 do 31. ledna 2012 Poznámka korektora: Pøekladatelé

Více

POSELSTVÍ OTÁZKY VE SVÌTLE H P Ø JÍ H M M V S É

POSELSTVÍ OTÁZKY VE SVÌTLE H P Ø JÍ H M M V S É POSELSTVÍ TOLERANCE TOLERANCE OTÁZKY VE SVÌTLE SOUÈASNÝCH VE SVÌTLE SOUÈASNÝCH PROROCTVÍ PROROCTVÍ O TOLERANCI NE H P C Ø Í I Ø JÍ H M Ý E N JT L E TE N R O M V S É JÍ Z U Á L K A O V N CH Y S K R, É TE

Více

A MÍSTO NICH VYDÁNY NOVÉ, KTERÉ MÌ URÁŽEJÍ. ZÁKONÙ, ABY SE DAL PROSTOR VAŠÍ ŽALEM K PLÁÈI.

A MÍSTO NICH VYDÁNY NOVÉ, KTERÉ MÌ URÁŽEJÍ. ZÁKONÙ, ABY SE DAL PROSTOR VAŠÍ ŽALEM K PLÁÈI. BYLO ZRUŠENO MNOHO ZÁKONÙ A MÍSTO NICH VYDÁNY NOVÉ, KTERÉ MÌ URÁŽEJÍ. CO MI ZPÙSOBUJE SMUTEK OBZVLÁŠTÌ, JE PODÁVÁNÍ MÉ SVATÉ EUCHARISTIE LAIKY. NEDOSTATEK ÚCTY KE MNÌ A K MÉMU VÌÈNÉMU OTCI ZAVEDENÍM NOVÝCH

Více

KNÌŽÍM VOLÁNÍ Z NEBE KTERÉ JE DÁVÁNO NA POMOC LIDSTVU

KNÌŽÍM VOLÁNÍ Z NEBE KTERÉ JE DÁVÁNO NA POMOC LIDSTVU KNÌŽÍM poselství poselství VOLÁNÍ Z NEBE KTERÉ JE DÁVÁNO NA POMOC LIDSTVU 2. DÍL KNÌŽÍM 2. DÍL Výòatky z poselství dávaných v prùbìhu roku 2012 9. ledna 2012 Jak pláèu zármutkem, když se duše rozhodly

Více

MODLITEBNÍ SKUPINA ZAKLÁDÁNÍ A UDRŽOVÁNÍ MODLITEBNÍCH SKUPIN PRO KONÁNÍ MODLITEB MODLITEBNÍHO BOJE

MODLITEBNÍ SKUPINA ZAKLÁDÁNÍ A UDRŽOVÁNÍ MODLITEBNÍCH SKUPIN PRO KONÁNÍ MODLITEB MODLITEBNÍHO BOJE MODLITEBNÍ SKUPINA ZAKLÁDÁNÍ A UDRŽOVÁNÍ MODLITEBNÍCH SKUPIN PRO KONÁNÍ MODLITEB MODLITEBNÍHO BOJE Modlitební skupiny "Ježíš lidstvu" musí být zakládány všude. POSELSTVÍ JEŽÍŠE MÌLI BY VŠICHNI VÌDÌT, ŽE

Více

KNIHA PRAVDY LEDEN 2013

KNIHA PRAVDY LEDEN 2013 KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ LEDEN 2013 VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY 14. DÍL Poselství od 1. ledna do 31. ledna 2013 Poznámka korektora: Pøekladatelé upozoròují, že z dùvodù náboženské

Více

OD 1. SRPNA 2011 DO 30. ZÁØÍ 2011 4. DÍL KNIHA PRAVDY

OD 1. SRPNA 2011 DO 30. ZÁØÍ 2011 4. DÍL KNIHA PRAVDY OD 1. SRPNA 2011 DO 30. ZÁØÍ 2011 4. DÍL KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY 4. DÍL Poselství od 1. srpna 2011 do 30. záøí 2011 Poznámka korektora: Pøekladatelé

Více

Slavnost Ježíše Krista Krále. Cyklus B Mt 25,31-46

Slavnost Ježíše Krista Krále. Cyklus B Mt 25,31-46 Slavnost Ježíše Krista Krále Cyklus B Mt 25,31-46 Má sílo Má sílo, k Tobě vzhlížím, má sílo Tobě zpívám, neboť ty Bože jsi útočiště mé. Pane můj, lásko má, Ty Bože jsi útočiště mé. Pane smiluj se Čtení

Více

OD 1. ZÁØÍ DO 30. ØÍJNA DÍL

OD 1. ZÁØÍ DO 30. ØÍJNA DÍL OD 1. ZÁØÍ DO 30. ØÍJNA 2012 11. DÍL KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY 11. DÍL Poselství od 1. zárí 2012 do 30. Ríjna 2012 541. Poselství Ježíše ze dne 1. záøí

Více

1. neděle adventní Žl 85,8. 2. neděle adventní Lk 3, neděle adventní srv. Iz 61,1. 4. neděle adventní Lk 1,38

1. neděle adventní Žl 85,8. 2. neděle adventní Lk 3, neděle adventní srv. Iz 61,1. 4. neděle adventní Lk 1,38 Zpěvy před evangeliem nedělní cyklus B /1/ 1. neděle adventní Žl 85,8 Pane, ukaž nám své milosrdenství * a dej nám svou spásu! 2. neděle adventní Lk 3,4.6 Připravte cestu Pánu, + vyrovnejte mu stezky!

Více

Otče náš.. 3 Zdrávas Maria 3 Andělé Boží, strážce můj 4 Zdrávas Královno. 5 Pod ochranu tvou. 6 Svatý Michaeli archanděli.. 7 Věřím v jednoho Boha.

Otče náš.. 3 Zdrávas Maria 3 Andělé Boží, strážce můj 4 Zdrávas Královno. 5 Pod ochranu tvou. 6 Svatý Michaeli archanděli.. 7 Věřím v jednoho Boha. 1 KNÍŽKA MODLITEB Otče náš.. 3 Zdrávas Maria 3 Andělé Boží, strážce můj 4 Zdrávas Královno. 5 Pod ochranu tvou. 6 Svatý Michaeli archanděli.. 7 Věřím v jednoho Boha. 8 Srdce Ježíšovo a Mariino 9 Modlitba

Více

Copyright 1996, 2003 SAMUEL, Biblická práce pro děti ISBN 80-239-0735-2

Copyright 1996, 2003 SAMUEL, Biblická práce pro děti ISBN 80-239-0735-2 první kapitola Nejúrodnìjší misijní pole svìta 0 Nejúrodnìjší misijní pole svìta není na nìjakém zvláštním místì. Není to nìjaká urèitá zemì. Je to urèitý druh lidí jsou to dìti! Žádná skupina lidí není

Více

NOVÉNA K BOŽÍMU MILOSRDENSTVÍ

NOVÉNA K BOŽÍMU MILOSRDENSTVÍ NOVÉNA K BOŽÍMU MILOSRDENSTVÍ (pro soukromou pobožnost) 1.den Modleme se za celé lidstvo Nejmilosrdnější Ježíši, jehož vlastností je slitování a odpuštění, nehleď na naše hříchy, ale na důvěru, kterou

Více

PRESENTATION AUTHOR: ALBERT ALBERTGALLERY KNIHA PRAVDY

PRESENTATION AUTHOR: ALBERT ALBERTGALLERY KNIHA PRAVDY LISTOPAD 2012 PRESENTATION AUTHOR: ALBERT ALBERTGALLERY KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ POSELSTVÍ - LISTOPAD 2012 604 1. listopadu 2012 Byla vám dána výzbroj, použijte ji. Má drahá, milovaná dcero, musíte

Více

VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY KVÌTEN Høích potratu je smrtelný høích a ti z nìj zodpovìdní, budou hoøet v pekelném ohni navìky

VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY KVÌTEN Høích potratu je smrtelný høích a ti z nìj zodpovìdní, budou hoøet v pekelném ohni navìky KVÌTEN 2013 VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY KVÌTEN 2013 Høích potratu je smrtelný høích a ti z nìj zodpovìdní, budou hoøet v pekelném ohni navìky 783-1.5.2013

Více

Láska je dar Boží a je možno ji chápat také jako cestu. Tedy Cesta Lásky. Chceme-li rozdávat lásku sobì i všem (tak jako kdysi Ježíš), je tøeba si øíc

Láska je dar Boží a je možno ji chápat také jako cestu. Tedy Cesta Lásky. Chceme-li rozdávat lásku sobì i všem (tak jako kdysi Ježíš), je tøeba si øíc Pavel Grulich Zeptejte se Boha, která cesta je správná????? Univerzální cesta Božích dìtí Láska je dar Boží a je možno ji chápat také jako cestu. Tedy Cesta Lásky. Chceme-li rozdávat lásku sobì i všem

Více

Aktuální zprávy o nebi

Aktuální zprávy o nebi Aktuální zprávy o nebi MIMOØÁDNÌ DÙLEŽITÉ INFORMACE PRO ÈLOVÌKA TÉTO DOBY OBSAH 1/ Mnozí se pøíliš bojí pøemýšlet o životì po smrti 2/ Nový Ráj: Budete z èistého tìla, které nepodléhá zkáze, odolává nemocem,

Více

MODLITBA O SPÁSU. Ó, můj Pane, veď mne do tvého království a ochraňuj mne před temnotou, která by pohltila mou duši.

MODLITBA O SPÁSU. Ó, můj Pane, veď mne do tvého království a ochraňuj mne před temnotou, která by pohltila mou duši. 1. Z poselství Ježíše ze dne 16. listopadu 2010 v 09:55. MODLITBA O SPÁSU Všechny moje děti, i kdyby to bylo z lásky k jejich rodinám, musí procitnout vůči silám zla, chtějí-li se zachránit. Moje láska

Více

Růženec Panny Marie. Sláva Otci, i Synu i Duchu Svatému, jako byla na počátku, i nyní, i vždycky a na věky věků. Amen.

Růženec Panny Marie. Sláva Otci, i Synu i Duchu Svatému, jako byla na počátku, i nyní, i vždycky a na věky věků. Amen. Růženec Panny Marie V Lurdech a ve Fatimě Panna Marie doporučuje růženec. Růženec, věnec růží, je modlitební úvahou nad životem Ježíše a Marie vybranými evangelijními obrazy: tajemstvími. 16. října 2002

Více

Kateøina Zitová Krize šance pro Vás? A proè ne! Kniha I. Nevážné pojednání o tom jak nalézt štìstí a klid v sobì aneb jak pohlédnout pravdì do oèí Kateøina Zitová Krize šance pro Vás? A proè ne! Autorská

Více

VELKÉ VAROVÁNÍ KNIHA PRAVDY

VELKÉ VAROVÁNÍ KNIHA PRAVDY ZÁØÍ 2013 VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY ZÁØÍ 2013 Poselství nebes dávaná skrze M.D.Mercy Vybral jsem si dvanáct prostých mužù, nevzdìlaných a neznalých Písma

Více

Velkévarování Boha dnešnímu svìtu

Velkévarování Boha dnešnímu svìtu Velkévarování Boha dnešnímu svìtu Bùh nám pomáhá vidìt souèasnost i budoucnost uèí a vysvìtluje pravdu Tematicky tøídìné výòatky z prorockých textù s názvem "Velkévarování" (Doporuèené prameny: http://jezis-kristus-varovanie.webnode.sk

Více

Památka svatého Františka Xaverského, kněze 3. prosince

Památka svatého Františka Xaverského, kněze 3. prosince Památka svatého Františka Xaverského, kněze 3. prosince S vírou v Ježíše Krista, který nás všechny vykoupil svou krví, prosme za církev a za spásu celého světa. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se.) Prosme,

Více

VELK É VA ROV ÁNÍ A KNIH A PRAV ZÁØÍ 2014

VELK É VA ROV ÁNÍ A KNIH A PRAV ZÁØÍ 2014 VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY ZÁØÍ 2014 VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY záøí 2014 Poselství nebes dávaná skrze M.D.Mercy Mise spásy v tomto velkém okamžiku historie, zbytku našich dnù MOJI

Více

KNIHA PRAVDY VELKÉ VAROVÁNÍ NENÁVIST ÈLOVÌKA KE SVÝM BRATRÙM A SESTRÁM JE PATRNÁ PO CELÉ ZEMI A MÁ MNOHO PODOB.

KNIHA PRAVDY VELKÉ VAROVÁNÍ NENÁVIST ÈLOVÌKA KE SVÝM BRATRÙM A SESTRÁM JE PATRNÁ PO CELÉ ZEMI A MÁ MNOHO PODOB. ÚNOR 2013 KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ NENÁVIST ÈLOVÌKA KE SVÝM BRATRÙM A SESTRÁM JE PATRNÁ PO CELÉ ZEMI A MÁ MNOHO PODOB. MÉ POSELSTVÍ SMRTELNÝM LIDEM JE NÁSLEDUJÍCÍ: PØESTAÒTE SE SVÝMI ÏÁBELSKÝMI SKUTKY,

Více

MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 6 OSTATNÍ MODLITBY 1-41

MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 6 OSTATNÍ MODLITBY 1-41 MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ 1 170 LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 6 OSTATNÍ MODLITBY 1-41 DŮLEŽITÉ POZNÁMKY MODLITBY NA KAŽDÝ DEN: Pečeť živého Boha modlitba modlitební kampaně 33, všechny litanie, růženec (korunka)

Více

Pøi zádušní bohoslu bì

Pøi zádušní bohoslu bì Pøi zádušní bohoslu bì Hlavní hymny pro veèerní a liturgii ke slu bì za zesnulé Notace v pøíloze Pøi zádušní bohoslu bì Na veèerní Po úvodním almu Stichiry na»hospodine, k tobì volám«na 6 3 dle typiku

Více

MODLITBY NEJDÙLEŽITÌJŠÍ A POVZDECHY PRO NADÌJI VE VÌÈNÝ ŽIVOT. Obsah

MODLITBY NEJDÙLEŽITÌJŠÍ A POVZDECHY PRO NADÌJI VE VÌÈNÝ ŽIVOT. Obsah NEJDÙLEŽITÌJŠÍ MODLITBY A POVZDECHY PRO NADÌJI VE VÌÈNÝ ŽIVOT PRESENTATION AUTHOR: ALBERT ALBERTGALLERY Obsah 1/ Nejdùležitìjší modlitby církve 2/ Modlitby pro záchranu vlastní duše mladým, kteøí nic neznají,

Více

MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 6 OSTATNÍ MODLITBY 1-28

MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 6 OSTATNÍ MODLITBY 1-28 MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ 1 170 LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 6 OSTATNÍ MODLITBY 1-28 Z poselství Ježíše Krista ze dne 17. listopadu 2011 v 21:00. MODLITBA MODLITEBNÍ KAMPANĚ 1 MŮJ DAR JEŽÍŠI K ZÁCHRANĚ DUŠÍ

Více

MNOZÍ BUDOU VYMÌNÌNY, NEŽ BUDE NAKONEC ZFORMOVÁNO NOVÉ NÁBOŽENSTVÍ 1306

MNOZÍ BUDOU VYMÌNÌNY, NEŽ BUDE NAKONEC ZFORMOVÁNO NOVÉ NÁBOŽENSTVÍ 1306 VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY LEDEN 2015 VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY LEDEN 2015 Poselství nebes dávaná skrze M.D.Mercy Mise spásy v tomto velkém okamžiku historie, zbytku našich dnù

Více

KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ

KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ OD 3. BØEZNA 2011 DO 31. KVÌTNA 2011 2. DÍL POSLOUCHEJ, PROSÍM, POZORNÌ. PØESTO, ŽE SI UVÌDOMUJI, ŽE JSI ZANEPRÁZDNÌNÁ SVÝM ŽIVOTEM, MUSÍŠ POCHOPIT, ŽE TATO POSELSTVÍ JSOU SKUTEÈNÌ NALÉHAVÁ. DOSTÁVÁŠ MOJE

Více

MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ

MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ 1 143 LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1-6 Z poselství Ježíše Krista ze dne 17. listopadu 2011 v 21:00. MODLITBA MODLITEBNÍ KAMPANĚ 1 MŮJ DAR JEŽÍŠI K ZÁCHRANĚ DUŠÍ Má milovaná dcero,

Více

1.DÍL OD 8. LISTOPADU 2010 DO 19. ÚNORA 2011

1.DÍL OD 8. LISTOPADU 2010 DO 19. ÚNORA 2011 1.DÍL OD 8. LISTOPADU 2010 DO 19. ÚNORA 2011 KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY 1. DÍL Poselství od 8. listopadu 2010 do 19. února 2011 Poznámka korektora: Pøekladatelé

Více

MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ

MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ 1 170 LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1-6 Z poselství Ježíše Krista ze dne 17. listopadu 2011 v 21:00. MODLITBA MODLITEBNÍ KAMPANĚ 1 MŮJ DAR JEŽÍŠI K ZÁCHRANĚ DUŠÍ Má milovaná dcero,

Více

SOBOTA: Modlitby k Bohu Otci

SOBOTA: Modlitby k Bohu Otci ZNAMENÍ KŘÍŽE: Ve jménu Otce i Syna i Ducha svatého. PROSBA O PŘÍMLUVU: Svatý (á)..., připoj se ke mně v těchto modlitbách a přimlouvej se za mě a za mou rodinu. ZNAMENÍ POKORY: Ježíši, odpusť mi, neboť

Více

OČIŠŤOVÁNÍ SMYSLŮ SMYSL ZRAKU

OČIŠŤOVÁNÍ SMYSLŮ SMYSL ZRAKU OČIŠŤOVÁNÍ SMYSLŮ SMYSL ZRAKU Můj lide, pro každé mé dítě je zásadní, aby vešlo do období duchovní a fyzické změny. Fyzické smysly člověka musí vejít do harmonie s jeho duchem. Začnete se smyslem zraku.

Více

KVN AP, Přímluvce, Duch svatý, kterého Otec pošle ve jménu mém, ten vás naučí všemu a připomene vám všechno ostatní, co jsem vám řekl já.

KVN AP, Přímluvce, Duch svatý, kterého Otec pošle ve jménu mém, ten vás naučí všemu a připomene vám všechno ostatní, co jsem vám řekl já. Přímluvce, Duch svatý, kterého Otec pošle ve jménu mém, ten vás naučí všemu a připomene vám všechno ostatní, co jsem vám řekl já. Přímluvce, Duch svatý, kterého Otec pošle ve jménu mém, ten vás naučí všemu

Více

28. neděle v mezidobí. Cyklus B Mk 10,17-30

28. neděle v mezidobí. Cyklus B Mk 10,17-30 28. neděle v mezidobí Cyklus B Mk 10,17-30 Hosana 1. /:Hosana, hosana, hosana Bohu na nebi!:/ Jméno slavíme Tvé (hosana aleluja), chválí Tě srdce mé (hosana aleluja), vyvýšen buď, ó Bože náš, hosana Bohu

Více

VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY ÈERVENEC 2013 Poselství nebes dávaná skrze M.D.Mercy

VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY ÈERVENEC 2013 Poselství nebes dávaná skrze M.D.Mercy KNIHA PRAVDY A VELKÉ VAROVÁNÍ ÈERVENEC 2013 VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY ÈERVENEC 2013 Poselství nebes dávaná skrze M.D.Mercy To, èeho jsem byla svìdkem, by nikdy nemolo být dáno na

Více

VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY

VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY MISE SPÁSY V TOMTO VELKÉM OKAMŽIKU HISTORIE A ZBYTKU NAŠICH DNÙ VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY LISTOPAD 2014 MIEZI VŠEMI VYJÍMÁM VYSLOVENÉ NEPØÁTELE BOHA A JEHO CÍRKVE, JAKO JSOU RÙZNÉ BLUDAØSKÉ A ROZKOLNICKÉ

Více

Hlavní veèerní bohoslu by a liturgie v dobì strastného týdne. Díl III.

Hlavní veèerní bohoslu by a liturgie v dobì strastného týdne. Díl III. Triod postní Hlavní veèerní bohoslu by a liturgie v dobì strastného týdne Díl III. Od Lazarovy soboty, pøes Kvìtnou nedìli a do Velkého ètvrtku (ve strastném týdnu) Notáø Obsahuje promìnné hymny (pøedevším

Více

Pobožnost podle Františka Kalouse

Pobožnost podle Františka Kalouse Pobožnost podle Františka Kalouse D: - duchovní (liturg) O: - obec (bohoslužebné shromáždění) ÚVODNÍ PÍSEŇ APOŠTOLSKÝ POZDRAV ÚVODNÍ MODLITBY D: Hospodine, slavný Bože náš, tobě zasvětíme život svůj. O:

Více

MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ

MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ MODLITBY MODLITEBNÍ KAMPANĚ 1 170 LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1-6 Z poselství Ježíše Krista ze dne 17. listopadu 2011 v 21:00. MODLITBA MODLITEBNÍ KAMPANĚ 1 MŮJ DAR JEŽÍŠI K ZÁCHRANĚ DUŠÍ Má milovaná dcero,

Více

KNIH I A A PRAV A DY VELK L É VA V ROV O ÁNÍ

KNIH I A A PRAV A DY VELK L É VA V ROV O ÁNÍ KNIHA PRAVDY VELKÉ VAROVÁNÍ bøezen 2014 VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY BØEZEN 2014 Poselství nebes dávaná skrze M.D.Mercy JAKMILE MÁTE MNE, MÁTE VŠECHNO 1067 2.3.2014 jsou èasy boje, kdy

Více

Kristův kříž: Křesťanova hlavní věc!

Kristův kříž: Křesťanova hlavní věc! Kristův kříž: Křesťanova hlavní věc! Čtení: Lukáš 9:18 27 Asi před deseti lety se promítal film o třech přátelích z New Yorku, kteří se blížili ke čtyřicítce a měli velký zmatek ve svých životech, zaměstnáních,

Více

1. NEDĚLE PO SV. TROJICI

1. NEDĚLE PO SV. TROJICI 1. NEDĚLE PO SV. TROJICI formulář A1 (bohoslužby s večeří Páně) ÚVODNÍ ČÁST VSTUPNÍ HUDBA OTEVŘENÍ K: Ve jménu Boha Otce i Syna i Ducha svatého. S: Amen. POZDRAV K: Milost vám a pokoj od Boha Otce našeho

Více

2. neděle velikonoční B. S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se.

2. neděle velikonoční B. S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se. 2. neděle velikonoční B S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se.) Prosme o požehnání pro nově pokřtěné. Prosme o Ducha svatého pro

Více

2. neděle velikonoční C. S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se.

2. neděle velikonoční C. S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se. 2. neděle velikonoční C S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se.) Prosme o požehnání pro nově pokřtěné. Prosme za ukončení válečných

Více

VSUVKY PRO RŮZNÉ PŘÍLEŽITOSTI. Na začátku školního roku:

VSUVKY PRO RŮZNÉ PŘÍLEŽITOSTI. Na začátku školního roku: VSUVKY PRO RŮZNÉ PŘÍLEŽITOSTI Na začátku školního roku: Prosme na počátku školního roku za žáky a jejich učitele a rodiče; zvláště pak za děti, kterým se učení nedaří nebo jsou od ostatních šikanovány.

Více

VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY LISTOPAD 2013

VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY LISTOPAD 2013 VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY LISTOPAD 2013 S VATÝ TO M Á Š A P O Š TOL VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY LISTOPAD 2013 Poselství nebes dávaná skrze M.D.Mercy MOJI VÌRNÍ STOUPENCI, VÈETNÌ

Více

Květná neděle. Neboť ty jsi, Pane, zemřel, abychom my mohli žít. Tobě buď chvála na věky věků. Amen.

Květná neděle. Neboť ty jsi, Pane, zemřel, abychom my mohli žít. Tobě buď chvála na věky věků. Amen. Květná neděle S vírou v Ježíše Krista, který se z lásky k nám ponížil a byl poslušný až k smrti na kříži, se modleme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se). Prosme za jednotu církve

Více

NEDĚLE: Za naše duchovenstvo a za naši církev

NEDĚLE: Za naše duchovenstvo a za naši církev ZNAMENÍ KŘÍŽE: Ve jménu Otce i Syna i Ducha svatého. PROSBA O PŘÍMLUVU: Svatý (á)..., připoj se ke mně v těchto modlitbách a přimlouvej se za mě a za mou rodinu. ZNAMENÍ POKORY: Ježíši, odpusť mi, neboť

Více

Slavnost Ježíše Krista Krále. Cyklus C Lk 23,35-43

Slavnost Ježíše Krista Krále. Cyklus C Lk 23,35-43 Slavnost Ježíše Krista Krále Cyklus C Lk 23,35-43 Čtení z druhého listu svatého apoštola Jana. (Vyvolená paní,) měl jsem velikou radost, když jsem našel mezi tvými dětmi takové, které žijí v pravdě, jak

Více

Pokání. A myslím, že ne na sebe, říká, máme Abrahama našemu otci (Mt 3: 9)

Pokání. A myslím, že ne na sebe, říká, máme Abrahama našemu otci (Mt 3: 9) Pokání Biblický pokání nepředstavuje změnu postoje prosazované lidského vědomí. Integruje život před lidmi říká další aspekt křesťanského života, ne lítost podporovány evangelia. Opravdové pokání říká,

Více

Radostný růženec - Věřím v Boha...

Radostný růženec - Věřím v Boha... Radostný růženec - Věřím v Boha... I. Ježíš, kterého jsi z Ducha svatého počala. - Otče náš... 1. Bůh poslal archanděla Gabriela do galilejského Nazaretu. - Zdrávas Maria... 2. K panně, zasnoubené muži

Více

2. neděle v mezidobí. Cyklus C Jan 2,1-12

2. neděle v mezidobí. Cyklus C Jan 2,1-12 2. neděle v mezidobí Cyklus C Jan 2,1-12 Máš v duši píseň 1. Máš v duši píseň andělských zvonů, máš v duši bolest těch nejkrásnějších tónů. Máš v sobě sílu, po které se touží, máš v sobě naději pro ty,

Více

Téma 30 Pastýř, který mne vede k Otci Evangelizace mého já.

Téma 30 Pastýř, který mne vede k Otci Evangelizace mého já. Téma 30 Pastýř, který mne vede k Otci Evangelizace mého já. Já jsem dobrý pastýř. Dobrý pastýř položí svůj život za ovce. Ten, kdo není pastýř, kdo pracuje jen za mzdu a ovce nejsou jeho vlastní, opouští

Více

Bible pro děti představuje. Ježíš si vybírá dvanáct pomocníků

Bible pro děti představuje. Ježíš si vybírá dvanáct pomocníků Bible pro děti představuje Ježíš si vybírá dvanáct pomocníků Napsal: Edward Hughes Ilustrovali: Byron Unger; Lazarus Upravili: E. Frischbutter; Sarah S. Přeložila: Majka Alcantar Vydala: Bible for Children

Více

Dobrý Bože, ty nechceš, aby někdo z lidí navěky zahynul, s důvěrou svěřujeme do tvých rukou prosby za celý svět. Tobě buď chvála na věky věků. Amen.

Dobrý Bože, ty nechceš, aby někdo z lidí navěky zahynul, s důvěrou svěřujeme do tvých rukou prosby za celý svět. Tobě buď chvála na věky věků. Amen. Slavnost Narození Páně 25. prosince (vigilie, v den slavnosti) V tom se ukázala Boží láska k nám, že Bůh poslal na svět svého jednorozeného Syna, abychom měli život skrze něho. S touto vírou se modleme

Více

ROK SE SVATÝMI. v Dolním Němčí. sv. Filip a Jakub, apoštolové

ROK SE SVATÝMI. v Dolním Němčí. sv. Filip a Jakub, apoštolové ROK SE SVATÝMI v Dolním Němčí sv. Filip a Jakub, apoštolové LITANIE Pane, smiluj se. Kriste, smiluj se. Pane, smiluj se. Bože, náš nebeský Otče, smiluj se nad námi. Bože Synu, Vykupiteli světa, Bože Duchu

Více

ZVĚSTOVÁNÍ Po dědičném hříchu byli lidé čím dál tím horší. Hřešili čím dál více, a tím se vzdalovali od Boha. Nenávist, války, otroctví a modloslužba se rozmohly po celém světě. Bůh však hned po pádu prvního

Více

Korpus fikčních narativů

Korpus fikčních narativů 1 Korpus fikčních narativů prózy z 20. let Dvojí domov (1926) Vigilie (1928) Zeměžluč oddíl (1931) Letnice (1932) prózy z 30. let Děravý plášť (1934) Hranice stínu (1935) Modrá a zlatá (1938) Tvář pod

Více

Slavný růženec - Věřím v Boha...

Slavný růženec - Věřím v Boha... Slavný růženec - Věřím v Boha... I. Ježíš, který z mrtvých vstal. - Otče náš... 1. První den v týdnu časně ráno přichází ke Kristovu hrobu Marie Magdaléna a spatří kámen od vchodu odvalený. - Zdrávas Maria...

Více

Zelený čtvrtek 2009 Slovo boží

Zelený čtvrtek 2009 Slovo boží 1 Zelený čtvrtek 2009 Slovo boží Slovo Boží, které jsme právě dočetli, má zapálit naše srdce, jako učedníkům jdoucím do Emauz, jak o tom za krátko uslyšíme, tak naše srdce mají po přečtení Božího slova

Více

Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve

Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve červen 2009 3. ročník/6. číslo Když kocour není doma... Slovo úvodem Když kocour není doma, myši mají pré.. Ježíš odešel. Oblak Otcovy slávy ho vzal našim

Více

NESNESITELNÁ RYCHLOST SPASENÍ - LK 23,32-43

NESNESITELNÁ RYCHLOST SPASENÍ - LK 23,32-43 LABEM BIBLICKÉ SPOLEČENSTVÍ KŘESŤANŮ ÚSTÍ NAD NESNESITELNÁ RYCHLOST SPASENÍ - LK 23,32-43 Spasní na poslední chvíli 32 Spolu s ním byli vedeni na smrt ještě dva zločinci. 33 Když přišli na místo, které

Více

10. neděle po svátku Trojice. 9. srpna 2015

10. neděle po svátku Trojice. 9. srpna 2015 10. neděle po svátku Trojice 9. srpna 2015 evangelium podle Jana 14 Ježíš řekl: 1 Vaše srdce ať se nechvěje úzkostí! Věříte v Boha, věřte i ve mne. 2 V domě mého Otce je mnoho příbytků; kdyby tomu tak

Více

1. CESTA: Nemilujte svět (První Janova 2,15-17)

1. CESTA: Nemilujte svět (První Janova 2,15-17) 1. CESTA: Nemilujte svět (První Janova 2,15-17) Nemilujte svět ani to, co je ve světě. Miluje-li kdo svět, láska Otcova v něm není. Neboť všechno, co je ve světě, po čem dychtí člověk a co chtějí jeho

Více

Slavnost Nejsvětější Trojice. Cyklus B Mt 28,16-20

Slavnost Nejsvětější Trojice. Cyklus B Mt 28,16-20 Slavnost Nejsvětější Trojice Cyklus B Mt 28,16-20 Čistá jak studánka R: Čistá, čistá, čistá jak studánka duše co setřásla hřích. Čistá, čistá, čistá jak studánka, jasná jak napadlý sníh. Čistá jak studánka

Více

KNIH I A A PRAV A DY VELKÉ VAROVÁNÍ VELKÉ V

KNIH I A A PRAV A DY VELKÉ VAROVÁNÍ VELKÉ V KNIHA PRAVDY VELKÉ VAROVÁNÍ duben 2014 VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY DUBEN 2014 Poselství nebes dávaná skrze M.D.Mercy PRO TYTO UBOHÉ DUŠE JSEM RONIL KRVAVÉ SLZY V ZAHRADÌ GETSEMANSKÉ

Více

MISE SPÁSY V TOMTO VELKÉM OKAMŽIKU HISTORIE A ZBYTKU NAŠICH DNÙ ÈERVENEC 2014

MISE SPÁSY V TOMTO VELKÉM OKAMŽIKU HISTORIE A ZBYTKU NAŠICH DNÙ ÈERVENEC 2014 MISE SPÁSY V TOMTO VELKÉM OKAMŽIKU HISTORIE A ZBYTKU NAŠICH DNÙ VELKÉ VAROVÁNÍ A KNIHA PRAVDY ÈERVENEC 2014 VELKÉ VAROVÁNÍ BOHA DNEŠNÍMU SVÌTU KNIHA PRAVDY ÈERVENEC 2014 Poselství nebes dávaná skrze M.D.Mercy

Více

ADORACE MARIA, MATKA BOŽÍHO MILOSRDENSTVÍ

ADORACE MARIA, MATKA BOŽÍHO MILOSRDENSTVÍ ADORACE MARIA, MATKA BOŽÍHO MILOSRDENSTVÍ Chválená a velebená budiž bez ustání 3x Též Neposkvrněné početí nejblahoslavenější Panny a Matky Boží Marie. Úvod Dn. 1746: Buď veleben, milosrdný Bože, Že ses

Více

Modlitby modlitební kampaně Litanie Ježíš lidstvu

Modlitby modlitební kampaně Litanie Ježíš lidstvu Modlitby modlitební kampaně Litanie Ježíš lidstvu Modlitba 1 Můj dar Ježíši k záchraně duší "Můj nejdražší Ježíši, Ty, který nás tolik miluješ, dovol mi, abych svou pokorou pomohl zachránit tvé vzácné

Více

Bože, tys vyvolil Pannu Marii, aby se stala matkou tvého Syna. Na její přímluvu vyslyš naše prosby. Skrze Krista, našeho Pána. Amen.

Bože, tys vyvolil Pannu Marii, aby se stala matkou tvého Syna. Na její přímluvu vyslyš naše prosby. Skrze Krista, našeho Pána. Amen. Sudý týden - sobota Lichý týden - pondělí Modleme se s důvěrou k všemohoucímu Bohu: 1. Dávej své církvi hojnost darů Ducha Svatého. 2. Upevňuj víru všech služebníků církve. 3. Dej všem lidem poznat Krista.

Více

Na počátku bylo Slovo a to Slovo bylo u Boha a to Slovo bylo Bůh.

Na počátku bylo Slovo a to Slovo bylo u Boha a to Slovo bylo Bůh. Na počátku bylo Slovo a to Slovo bylo u Boha a to Slovo bylo Bůh. Jan 1,1 V něm byl život a ten život byl světlo lidí. Jan 1,4 1 Ježíš k nim opět promluvil: Já jsem světlo světa. Kdo mne následuje, nebude

Více

Nápěvy a harmonizace chorálu Petr Chaloupský. chorální nápěv. Modulace: D, D7, gmi, C, C7, F

Nápěvy a harmonizace chorálu Petr Chaloupský. chorální nápěv. Modulace: D, D7, gmi, C, C7, F 8. srpen Našeho svatého Otce Dominika, kněze, slavnost OP II. VEČERNÍ CHVÁLY Nápěvy a harmonizace chorálu Petr Chaloupský VSTUP HYMNUS Modulace: D, D7, gmi, C, C7, F Ant. 1 Žalm 14 (15) kdo neukřivdí ja-zykem,

Více

KONFERENCE Poznámky pro účastníky

KONFERENCE Poznámky pro účastníky PROZKOUMEJTE velké životní otázky KONFERENCE pro účastníky Brno, Česká republika 13. 14. ledna 2012 SETKÁNÍ 1 Vize pro službu mladým lidem SETKÁNÍ 2 Co je Alfa pro mládež? Kurz Alfa pro mládež představuje

Více

7. NEDĚLE VELIKONOČNÍ CYKLU C

7. NEDĚLE VELIKONOČNÍ CYKLU C Ježíš pozvedl oči k nebi a modlil se: Otče svatý, prosím nejen za své učedníky, ale také za ty, kdo pro jejich slovo uvěří ve mne: ať všichni jsou jedno. Ježíš pozvedl oči k nebi a modlil se: Otče svatý,

Více

ČTVRTEK: Důvěra v Jeho Milosrdenství

ČTVRTEK: Důvěra v Jeho Milosrdenství ZNAMENÍ KŘÍŽE: Ve jménu Otce i Syna i Ducha svatého. PROSBA O PŘÍMLUVU: Svatý (á)..., připoj se ke mně v těchto modlitbách a přimlouvej se za mě a za mou rodinu. ZNAMENÍ POKORY: Ježíši, odpusť mi, neboť

Více

3. neděle velikonoční. Cyklus B Lk 24,35-48

3. neděle velikonoční. Cyklus B Lk 24,35-48 3. neděle velikonoční Cyklus B Lk 24,35-48 Píseň na úvod 1. [: Můj Pán mne pozval ke stolu svému, to protože On rád mne má :] 3x On má mne, má mne rád. Úkon kajícnosti PANE NÁS BOŽE, SMILUJ SE NAD NAMI

Více

29. neděle v mezidobí. Cyklus B Mk 10,35-40

29. neděle v mezidobí. Cyklus B Mk 10,35-40 29. neděle v mezidobí Cyklus B Mk 10,35-40 Děti v Africe 1. Děti v Africe nenosí boty, nemaj lavice, neznají noty. :/ R.: Ale když se sejdou v neděli, tak se veselí: Haleluja, Hosana tancujem, Ježíše Pána

Více

PhDr. Ilona Špaòhelová KOMUNIKACE MEZI RODIÈEM A DÍTÌTEM ISBN

PhDr. Ilona Špaòhelová KOMUNIKACE MEZI RODIÈEM A DÍTÌTEM ISBN PhDr. Ilona Špaòhelová KOMUNIKACE MEZI RODIÈEM A DÍTÌTEM Vydala Grada Publishing, a.s. U Prùhonu 22, 170 00 Praha 7 tel.: +420 220 386 401, fax: +420 220 386 400 www.grada.cz jako svou 3691. publikaci

Více

Bible pro děti představuje. Narození Ježíše

Bible pro děti představuje. Narození Ježíše Bible pro děti představuje Narození Ježíše Napsal: Edward Hughes Ilustrovali: M. Maillot Upravili: E. Frischbutter; Sarah S. Přeložila: Jana Jersakova Vydala: Bible for Children www.m1914.org 2012 Bible

Více

30. neděle v mezidobí. Cyklus B Mk 10,46-52

30. neděle v mezidobí. Cyklus B Mk 10,46-52 30. neděle v mezidobí Cyklus B Mk 10,46-52 Má sílo Má sílo, k Tobě vzhlížím, má sílo Tobě zpívám, neboť ty Bože jsi útočiště mé. Pane můj, lásko má, Ty Bože jsi útočiště mé. Pane smiluj se Čtení z listu

Více

XXX. NEÚNAVNÁ MODLITBA

XXX. NEÚNAVNÁ MODLITBA XXX. NEÚNAVNÁ MODLITBA Škola duchovního života Písmo svaté: Stále se radujte, bez přestání se modlete. Ve všech životních podmínkách děkujte Bohu. Tak to Bůh po Vás chce v Kristu Ježíši. (1Sol 5, 16-18)

Více

Deset dní potom, co Ježíš odešel do nebe, apoštolové uslyšeli silné hřmění a prudkou vichřici. Bylo devět hodin dopoledne. Tu se nad hlavou každého z

Deset dní potom, co Ježíš odešel do nebe, apoštolové uslyšeli silné hřmění a prudkou vichřici. Bylo devět hodin dopoledne. Tu se nad hlavou každého z DUCH SVATÝ Když Pán Ježíš vstoupil do nebe, apoštolové se cítili sami, a proto se báli. Ježíš už nebyl mezi nimi. Jednoho dne však, jak slíbil, poslal Ducha svatého. Od té chvíle apoštolové zase měli odvahu.

Více

Daniel 2.kap. - proroctví 3.BH

Daniel 2.kap. - proroctví 3.BH 1.BH Jediná Pravda - Písmo Svaté 2.BH Daniel 2.kap. - proroctví 3.BH Cesty k poznání Boha 4.BH Ježíš Kristus Syn Boží Vykupitel Jan 16,13 2.Petr 1,19 Jan 17,3 Jan 1,1-3.14 Jan 17,17 Amos 3,7 Řím 1,19.20

Více

PONDĚLÍ: Modlitby k našemu nebeskému Otci

PONDĚLÍ: Modlitby k našemu nebeskému Otci ZNAMENÍ KŘÍŽE: Ve jménu Otce i Syna i Ducha svatého. PROSBA O PŘÍMLUVU: Svatý (á)..., připoj se ke mně v těchto modlitbách a přimlouvej se za mě a za mou rodinu. ZNAMENÍ POKORY: Ježíši, odpusť mi, neboť

Více

Památka svaté Terezie od Dítěte Ježíše a svaté Tváře, učitelky církve 1. října

Památka svaté Terezie od Dítěte Ježíše a svaté Tváře, učitelky církve 1. října Památka svaté Terezie od Dítěte Ježíše a svaté Tváře, učitelky církve 1. října Svatá Terezie poznala Boha jako milosrdnou Lásku, která se k nám sklání a ke které smíme přistupovat. S touto důvěrou se obraťme

Více

(z přílohy k oběžníku pražského arcibiskupství ACE XI/ 2689 z r.1986)

(z přílohy k oběžníku pražského arcibiskupství ACE XI/ 2689 z r.1986) ní prvních sobot v měsíci (z přílohy k oběžníku pražského arcibiskupství ACE XI/ 2689 z r.1986) První soboty v měsíci jsou zasvěceny smíru Neposkvrněnému Srdci Panny Marie. Už sv.pius X. poskytl 3.6.1912

Více

Ženy v korintském sboru

Ženy v korintském sboru Ženy v korintském sboru 1. Ježíši krásný, panovníku jasný, Boží i lidský synu, tebe milovat a oslavovat žádám každou hodinu. 2. Krásné jsou kraje, pole, luhy, háje, zavítá-li jarní čas: nad vše vezdejší

Více

STŘEDA: Na přímluvu Panny Marie

STŘEDA: Na přímluvu Panny Marie ZNAMENÍ KŘÍŽE: Ve jménu Otce i Syna i Ducha svatého. PROSBA O PŘÍMLUVU: Svatý (á)..., připoj se ke mně v těchto modlitbách a přimlouvej se za mě a za mou rodinu. ZNAMENÍ POKORY: Ježíši, odpusť mi, neboť

Více