DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky."

Transkript

1 Nature Arôme Beauté

2 DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky. 0 parabenů, % fenoxyetanolu, silikonu, minerálních olejů, látek živočišného původu.

3 FILOSOFIE DELAROMU Původ značky DELAROM je spojen s příběhem Andre a Christine Benetových. Tito milovníci aromaterapie získali během 30 let v kosmetickém průmyslu (značky Decleor a Darphin) rozsáhlé zkušenosti s vůněmi a éterickými oleji. V roce 2008 vytvořili novou svěží a moderní kosmetiku s názvem DELAROM. Jedná se o značku, která spojuje přírodu a špičkové technologie v nejlepší tradici francouzské kosmetiky. DELAROM a jeho tým vědců vytvořil produkty spojující přírodní a inovativní receptury, originální látky a jemné vůně. Tato unikátní řada produktů pro péči o pleť i celé tělo je charakterizována originálností, přirozeností a úctou k životnímu prostředí. DELAROM tak nabízí technicky dokonalé a zároveň příjemné produkty, v nichž se kombinují principy efektivity, rovnováhy a uspokojení. DELAROM A PŘÍRODA DELAROM využívá přísady a vůně pocházející z přírodního bohatství Středomoří: pomeranč, sezam, meruňka, vilín, lípa, oliva, levandule a řada dalších unikátních aktivních přísad. Při vývoji receptur jsou kombinovány čistě přírodní rostlinné extrakty, které zajišťují nejvyšší přirozenou účinnost produktů. DELAROM A VŮNĚ Kosmetika DELAROM je založena na dobře známých výhodách aromaterapie s využitím esenciálních olejů (rostlinných silic) produkovaných velkým množstvím středomořských rostlin. V některých produktech je zachována dokonce jejich čistá přírodní kosmetická koncentrace, která čistí, revitalizuje nebo relaxuje vaše tělo. Svěží aromatické vůně vám poskytnou uvolnění, příjemný pocit a blahodárný účinek každý den. DELAROM A KRÁSA Vědecky připravené receptury DELAROM napomohou rozjasnit a prozářit vaši pleť a zajistit přirozeně krásnou pokožku.

4 ČIŠTĚNÍ A ODLIČOVÁNÍ Odličování a čištění pleti jsou první kroky v programu péče o pokožku DELAROM. Jsou důležité tím, že pokožku napomáhají připravit na lepší přijetí další péče.

5 ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ VODA CLEANSING WATER SE ZJEMŇUJÍCÍ PIVOŇKOU Pro normální až citlivou pleť 200 ml 1106 Čistící pleťová voda bohatá na zjemňující extrakt z pivoňky, odstraňuje z pleti jediným pohybem všechny stopy po nečistotě nebo make-upu. Udržuje rovnováhu pokožky, kterou zanechává jemnou a hydratovanou. Je vhodná i pro citlivé oči a oči s kontaktními čočkami. Používejte ráno a večer. Aplikujte pomocí odličovacího tampónu na celý obličej. K odličování použijte vlhký odličovací tampón. Neoplachujte. ODLIČOVACÍ OČNÍ GEL EYE MAKE-UP REMOVER GEL SE ZKLIDŇUJÍCÍ PIVOŇKOU Pro normální až citlivou pleť 125 ml 1107 Odličovací oční gel je obohacen o pivoňkový extrakt, který je známý svými zklidňujícími účinky. Velmi snadno a jemně odstraňuje veškeré zbytky make-upu. Jeho lehká a mastná textura chrání vaše řasy a zanechává oční kontury dokonale čisté a jemně svěží. Gel je dokonale přizpůsoben citlivým očím i očím s kontaktními čočkami a byl oftalmologicky testován. Nanášejte vatovým tampónem, kterým se oči jemně očistí a již se neoplachují. JEMNÉ ČISTÍCÍ MLÉKO GENTLE CLEANSING MILK Pro normální a suchou pleť 200 ml 1108 S ORGANICKÝM BAMBUCKÝM MÁSLEM Jemné čistící mléko odstraňuje make-up a nečistoty. Zanechává pleť čistou, jasnou, vláčnou a sametově hladkou. Mléko obsahuje organickou květinovou vodu z chrpy, organické bambucké máslo, organický olej ze sladkých mandlí a organický měsíčkový extrakt. Používejte ráno a večer. Celou čistící proceduru zakončete použitím tonika.

6 ČISTÍCÍ OSVĚŽUJÍCÍ TONIKUM PURE FRESHNESS TONER S OKURKOU A ALOE VERA Pro všechny typy pleti 200 ml 1109 Bezalkoholové tonikum slouží k dokonalému očištění pleti nebo po odlíčení čistícím mlékem k dočištění nečistot. Obsahuje extrakty z aloe vera a z okurky, které jsou známé svými zvlhčujícími a zvláčňujícími účinky. Tonikum pokožku čistí a udržuje ji hydratovanou. Pleť zůstává svěží a uvolněná, a po aplikaci tonika je připravena k ošetření denní či noční péčí. Aplikujte ráno a večer po odlíčení. K čištění pleti použijte kosmetický tampón. PLEŤOVÝ ČISTÍCÍ GEL FACE CLEANSING GEL S PERLIČKAMI JOJOBY Pro všechny typy pleti včetně citlivé pleti 125 ml 1110 Pleťový čistící gel má velmi jemnou pěnovou konzistenci. Jojobové voskové perličky čistí pleť od nečistot a zbytků make-upu, přičemž neovlivňují přirozenou ochrannou barieru pokožky. Změkčuje pokožku a zanechává ji čistou a svěží. Čistící gel obsahuje měsíčkový extrakt, extrakt hluchavky bílé a jojobové voskové perličky. Napěňte na navlhčeném obličeji a opláchněte vodou.

7 DOPORUČUJEME Kůže je důležitý orgán lidského těla, který tvoří bariéru mezi vnitřním a vnějším prostředím a je nezbytně nutné ji chránit a správně o ni pečovat. První krok pro krásnou, zdravou pleť je čištění a tonizace. Každý z řady čistících přípravků DELAROM dokonale propojuje mimořádné účinky čistě přírodních rostlinných extraktů a účinných složek, které jsou nutné pro individuální potřeby pleti. Pro normální a smíšenou pleť Použijte pleťový čistící gel s jojobovými perličkami, který díky své konzistenci a základním vlastnostem je vhodný také pro pány a mladou pokožku. Opláchněte vodou. Následně použijte Micelární pivoňková čistící vodu, která efektivně odstraňuje mastné nečistoty z pleti. Poskytuje kombinaci čištění a hydratace. Má antioxidační efekt. Pro suchou a citlivou pleť Pleť očistíte jemným Čistícím mlékem s organickým bambuckým máslem, které můžete opláchnout. Následně tonizujte čistícím okurkovým tonikem s aloe vera, které pokožku udržuje hydratovanou.

8 MASKY Masky představují vysokou koncentraci aktivních látek, které obnovují krásu vaší pokožky a umožní jí získat ztracenou rovnováhu. DELAROM dodává masky, které jsou bohaté na výživné látky důležité pro vaši pokožku. Napomáhají eliminovat mrtvé buňky a nečistoty z pleti, a pleť okamžitě zvláční a rozjasní.

9 PEELINGOVÁ PLEŤOVÁ MASKA EXFOLIATING FACE MASK S RŮŽOVÝM JÍLEM Pro všechny typy pleti 50 ml 1201 Peelingová pleťová maska má dvojitý účinek. Působí jako peeling, ale po 7 až 10 minutách se mění na slupovací masku, připravenou na odstranění. Eliminuje mrtvé buňky a nečistoty z pleti. Pleť zvláční a rozjasní. Peelingová maska obsahuje růžový jíl, včelí vosk, prášek z liči, bambucké máslo a extrakt z aceroly, slézu a růže. Tyto masky se doporučují používat 1 2 týdně dle typu a stavu vaší pleti. HYDRATAČNÍ PLEŤOVÁ MASKA ACQUACONFORT MASK Pro všechny typy pleti 50 ml 1203 S EXTRAKTEM Z GRANÁTOVÉHO JABLKA Hydratační pleťová maska má krémovou konzistenci. Napomáhá redukovat ztrátu vlhkosti ze svrchní vrstvy pokožky, tím, že obnovuje její přirozenou bariéru. Navrací jí pružnost, vitalitu a kompaktní barvu. Pleťová maska obsahuje betain, švestkové a bambucké máslo, steroly z granátového jablka, kyselinu hyaluronovou, šalvějový extrakt, glycerin a olivový olej. Aplikujte 2 3 týdně, na velmi suchou pleť je možné i denně, ve slabé vrstvě na celý obličej. Ponechejte účinkovat 5 až 10 minut a následně jemně vmasírujte. Přebytečný krém odstraňte pomocí kosmetického tampónu navlhčeného tonikem. PROJASŇUJÍCÍ PLEŤOVÁ MASKA BRIGHTNESS BOOSTER MASK TUBE Pro všechny typy pleti 50 ml 1204 NOVINKA S BAVLNÍKOVÝM MÁSLEM Jedinečná pěnová textura masky v sobě spojuje potěšení a účinnost, a obalí vaši pokožku závojem pohodlí. Kombinuje účinné látky, které zlepšují mikrocirkulaci v pokožce a chrání její buněčnou integritu. WU-ZHU-YU komplex, citron a sladový ječmen synergicky chrání pokožku proti ztrátě lesku. Obohacená o extrakt z červených řas, zlepšuje také hydrataci pokožky. Kůže je barevně sjednocená a rozzářená. Aplikujte jednou nebo dvakrát týdně. Naneste středně silnou vrstvu na obličej a dekolt, a užijte si sametový pocit, který jemně obklopí epidermis. Po 10 minutách opláchněte teplou vodou.

10 ESENCIÁLNÍ PRODUKTY Pokožka, složená z milionů buněk, žije a dýchá stejně jako vy. Její vlastnosti a vzhled se mění během jedné sezóny i během let. Experti z firmy DELAROM vám nabízí širokou paletu esenciálních produktů pro každou etapu vašeho života.

11 BALZÁM NA RTY RICH LIP BALM 15 ml 1306 S ORGANICKÝM BAMBUCKÝM MÁSLEM Balzám na rty s organickým bambuckým máslem má výživnou, krémovou texturu a decentní vůni. Hydratuje suché rty, které získávají původní vláčnost a ladný tvar. Obsahuje bílý včelí vosk, který tvoří ochrannou bariéru pro rty. Obsahuje také organické máslo z oříšků Capuacu, které rty hydratuje a zpevní. Naneste na rty kdykoliv během dne. Vhodné pro celou rodinu. PÉČE PRO KONTURY OČÍ A RTŮ EYE AND LIP CONTOUR CARE 15 ml 1402 VYHLAZUJÍCÍ A ZKLIDŇUJÍCÍ Vyhlazující a zklidňující péče pro kontury očí a rtů je lehce roztíratelný, krémový gel bez parfemace, který obsahuje liftingový komplex redukující vrásky a jemné linky očních kontur a kolem rtů. Gel dává očím zářivý vzhled a rtům plnost. Břečťanový extrakt v kombinaci se složkami gelu, které mají drenážní účinky, viditelně redukuje otoky a kruhy pod očima. Deriváty vitamínů A a C mají silný antioxidační účinek. Aplikujte ráno a večer na okolí očí a kolem rtů. ENERGETICKÉ SÉRUM ENERGY SERUM Pro všechny typy pleti 30 ml 1501 STIMULUJÍCÍ Energetické sérum je vitalitu stimulující gel, jež má fluidní konzistenci. Sérum stimuluje pleť a projasňuje ji. Extrakt z kapradiny Cyathea cumingii vytváří ochranný film a má okamžitý liftingový efekt. Extrakt organické aloe vera, která je zdrojem vitamínů A, C a E a také minerálních solí, má silný antioxidační a hydratační účinek. Hydroxyethyl urea doplňuje vlhkost do vrchní vrstvy pokožky. Toto jedinečné sérum se díky bohatosti aktivních látek používá v kůře společně s esenciálními oleji, což vede k rychlé a vysoké účinnosti (vhodné i pro muže).

12 INFINITE BĚLÍCÍ SÉRUM INFINITE WHITE SERUM S PĚTI BĚLÍCÍMI ROSTLINNÝMI VÝTAŽKY Pro normální až citlivou pleť 30 ml 1503 Infinite bělící sérum obsahuje unikátní kombinaci aktivních složek se silným bělícím účinkem. Je speciálně vytvořeno pro pokožku, která ztratila jas a barvu, a vytvořily se na ní tmavé pigmentové skvrny. Tato unikátní směs rostlinných a mořských složek efektivně bojuje s problémy pokožky, redukuje tmavé skvrny a sjednocuje její barevný tón. Kombinace dvou účinků, obnova tkáně a epidermální hydratace, dělá z Infinite bělícího séra produkt nezbytný pro udržení mladistvého vzhledu pleti. Sérum aplikujte ráno a večer na čistou pokožku a jemně vmasírujte zejména v místech tmavých skvrn. PLEŤOVÝ KRÉM PROTI ZARUDNUTÍ REDNESS PROTECT CREAM 50 ml 1610 NOVINKA S EXTRAKTEM Z TAMBOURISSY Ochranný krém proti zarudnutí je jedinečný mix přírodních a high-tech látek používaných k léčbě zánětlivých zarudnutí a zajišťujících ideální ochranu pokožky. Extrakt z TAMBOURISSY spojený s extraktem z červené řepy účinkuje v hlubokých vrstvách kůže, aby odstranil zdroj zarudnutí. Krém stimuluje vstřebávání a vymizení existujícího zarudnutí a to snížením syntézy mediátorů odpovědných za zánět a posílením mikrocirkulace. Jeho složení bez alergenů a sametově hebká textura umožňují velmi rychlé vstřebání do pokožky a přináší jí komfort a flexibilitu. Může být využit pro zklidnění pleti za extrémních klimatických podmínek. DELIGHT BOHATÝ KRÉM DELIGHT RICH CREAM Pro suchou až velmi suchou pleť a pro extrémní klimatické podmínky 50 ml 1605 NOVÝ DESIGN S BROSKVOVÝM MÁSLEM Bohatý krém Delight s vyživujícím broskvovým máslem má příjemně smetanovou konzistenci. Jojobový olej, který obsahuje, má zvlhčující a zvláčňující účinky proti vráskám v dermální vrstvě kůže. Kyselina hyaluronová efektivně bojuje proti vysychání pokožky, jelikož jí poskytuje nezbytné živiny a maximální ochranu proti externím agresivním vlivům. Delight bohatý krém může být použit i jako krém po opalování. Efektivně chrání a navrací pokožce její lesk. Delight bohatý krém může být použit také na péči po slunění.

13 INFINITE BĚLÍCÍ KRÉM INFINITE WHITE CREAM S PĚTI BĚLÍCÍMI ROSTLINNÝMI VÝTAŽKY Pro všechny typy pleti 15 ml 1609 Jedná se dermatologicky testovanou, korektivní formuli, která je speciálně vytvořena pro pokožku, jež ztratila jas a barvu, a vytvořily se na ní tmavé pigmentové skvrny. Obsahuje unikátní kombinaci aktivních rostlinných a mořských složek, které efektivně redukují tmavé skvrny a sjednocují její barevný tón. Jemný krém s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové a bavlníkového oleje skvěle hydratuje pokožku a nastartuje celulární regeneraci pro udržení mladistvého vzhledu. Krém aplikujte ráno a večer na čistou pokožku a jemně vmasírujte zejména v místech tmavých skvrn. INFINITE BĚLÍCI KRÉM DODÁVÁ matný povrch pudrový nádech hydrataci

14 HYDRATACE Vaše pokožka, stejně jako zbytek těla, je z velké části tvořena vodou. Agresivní vnější vlivy, nízký příjem vody nebo hormonální změny mohou způsobit její dehydrataci. Vaše pokožka je napnutá a ztrácí svoji pružnost. Experti firmy DELAROM vyvinuli kompletní řadu produktů, které navrátí vaší pokožce její pružnost, lesk a vitalitu.

15 AKTIVNÍ ČISTÍCÍ BALZÁM ACTIVE PURIFYING BALM Pro normální až smíšenou pleť 30 ml 1302 S YLANG - YLANG Aktivní čistící balzám má dobře roztíratelnou konzistenci, díky které se rychle vstřebává. Jeho esenciální oleje čistí, detoxikují a změkčují pokožku. Navrací rovnováhu a zdravou barvu pleti. Používá se pouze na noc anebo ráno i večer v intenzivní kůře. HYDRATAČNÍ AROMA HYDRATING BALANCING AROMA PLEŤOVÝ OLEJ NEROLI Pro všechny typy pleti 15 ml 1308 Hydratační pleťový olej z divokého pomeranče obsahuje čistě přírodní esenciální oleje. Má extrémně jemnou texturu a velmi rychle se vstřebává. Olej okamžitě navozuje pocit pohody a působí hydratačně na unavenou a stresovanou pokožku. Napomáhá jí udržet pružnost a lesk. Používejte pod vaši každodenní péči ráno a/nebo večer. ZKLIDŇUJÍCÍ HYDRATAČNÍ GEL NA OČI DECONGESTING HYDRATING EYE GEL Pro všechny typy pleti 15 ml 1403 Tento zklidňující gel působí proti únavě a zajišťuje trvalý pocit svěžesti. Díky zklidnění a snížení citlivosti očních kontur napomáhá odstranit tmavé kruhy pod očima, zjemnit a vyhladit linky kolem očí i první známky únavy. Základní účinné látky jsou čistě přírodního původu a jsou velmi dobře tolerovány i citlivou pletí. Gel aplikujte ráno a večer na čistou pokožku pomocí konečků prstů. Jemně vmasírujte od vnitřních kontur očí ke vnějším. Zopakujte aplikaci během dne, abyste dosáhli okamžitého zklidňujícího efektu.

16 HYDRATAČNÍ KRÉM AQUACONFORT CREAM Pro všechny typy pleti 50 ml 1601 S ORGANICKOU ALOE VERA Hydratační krém je velmi osvěžující s jemnou vůní. Extrakt aloe vera, bohatý na vitamíny A, C a E a na minerální soli, tvoří základní ochranu proti dehydrataci pokožky a revitalizuje ji. Kyselina hayluronová napomáhá udržet vlhkost ve vrchních vrstvách pokožky. Olej z jader sladkých mandlí a meruněk spolu s jojobovým máslem obnovují elasticitu suché a dehydratované pokožky. HYDRATAČNÍ ČISTÍCÍ GEL HYDRATING PURIFYING FLUID SE LNĚNÝM EXTRAKTEM Pro smíšenou až mastnou pleť 50 ml 1606 Hydratační čistící gel je lehký a nemastný se zvlhčujícími účinky, který byl vytvořen pro kombinaci mastná mladá pleť. Dodává vrchním vrstvám pokožky vlhkost a přináší okamžitou úlevu. Lněný extrakt napomáhá uzavřít póry a regulovat produkci kožního mazu. Pleť je vyčištěná a navrací se jí zdravá barva. Gel obsahuje betain, glycerin, a avokádový, lněný a šalvějový extrakt. ULTRAHYDRATAČNÍ SERUM ULTRA HYDRATING SERUM Pro všechny typy pleti včetně citlivé pleti 30 ml 1504 NOVINKA S A.H.E. KOMPLEXEM Aqualixir je inovativní vysoce účinné sérum, které se vyznačuje hloubkovým pronikáním do pokožky. Sérum funguje pokožce jako tisíce houbiček, které nasávají vodu, a zajišťuje tím její optimální hydrataci. Jeho výjimečné složení detoxikuje a zároveň okysličuje buňky obsažené v pokožce. Specifický koktejl aktivních látek přispívá ke zlepšení přirozené obranyschopnosti pokožky v každé situaci. Toto sérum pomáhá obnovovat i jemnou a podrážděnou pokožku. Kůže je hebká, hladká a rozzářená.

17 DOPORUČUJEME Vnější vlivy, špatná péče, slunění, hormonální změny a přirozený proces stárnutí vedou ke ztrátě schopnosti zadržet vodu a pleť je tak dehydrovaná. Pokožka se stává sušší a ztrácí pružnost. Laboratoře Delarom pro Vás připravily kosmetiku, která má velkou výhodu ve své variabilitě použití a lze ji nakombinovat právě tak jak to okamžitý stav vaší pokožky vyžaduje. Suchá a zralá pleť Použijte Hydratační aroma před aplikací Obnovujícího krému proti vráskám či Delight bohatého krému Mastná a smíšená pleť Pro dokonalé ošetření doporučujeme aplikujte Aktivní čistící balzám a následně použijte Hydratační čistící gel s lněným extraktem. Normální a suchá pleť Použijte Hydratační aroma před aplikací Hydratačního či Revitalizačního krému.

18 REVITALIZACE Váš kapitál mládí je něco, o co je třeba pečovat a chránit jej ve snaze potlačit první známky stárnutí. Únava, stres a používání nevhodných kosmetických produktů může způsobit, že vaše pokožka ztrácí svůj lesk a barvu. Experti firmy DELAROM připravili řadu přírodních produktů, které na základě vědeckých poznatků napomáhají vrátit vaší pokožce rovnováhu a efektivně ji revitalizují.

19 REVITALIZUJÍCÍ BALZÁM REVITALITY BALM Pro všechny typy pleti 30 ml 1301 SE SANTALEM A SLAMĚNKOU Revitalizující balzám se santalovým dřevem a slaměnkou má krémovou texturu a jemnou vůni. Napomáhá bojovat proti vysoušení pokožky a obnovuje její přirozenou bariéru. Navrací pleti barvu a pružnost a pleť je viditelně hladší a mladší. OKYSLIČUJÍCÍ AROMA OXYGENATING BALANCING AROMA SLAMĚNKOVÝ PLEŤOVÝ OLEJ Pro všechny typy pleti 15 ml 1305 Okysličující pleťový olej se slaměnkou obsahuje čistě přírodní esenciální oleje. Má extrémně jemnou texturu a velmi rychle se vstřebává. Esenciální oleje napomáhají eliminovat toxiny z pokožky, posílit ji, navrátit rovnováhu a okysličit ji. Pleťový olej působí proti stresu a únavě pokožky, které ovlivňují její stárnutí, a navrací jí zdravou barvu. Používejte pod vaši každodenní péči ráno a/nebo večer. REVITALIZUJÍCÍ KRÉM REVITALITY CREAM Pro všechny typy pleti 50 ml 1602 PRVNÍ ZNÁMKY STÁRNUTÍ PLETI Revitalizující krém proti prvním známkám stárnutí pleti má krémovou konzistenci. Obsahuje extrakt z kapradiny Cyarhea cumingii, který je velmi dobře znám pro své liftingové a zpevňující vlastnosti. Bambucké máslo a makadamový olej chrání, vyživují a změkčují pokožku. Revitalizující krém prodlouží mladistvý vzhled pleti a zanechá ji hedvábně hladkou a prozářenou.

20 PROTI STÁRNUTÍ Po čtyřicítce se začínají objevovat první vrásky a pleť ztrácí rychleji svoji elasticitu a pevnost. Experti firmy DELAROM vám nabízí řadu vědecky navržených produktů, které napomáhají redukovat první známky času a navrací vaší pokožce viditelně mladší a hladší vzhled.

21 OBNOVUJÍCÍ BALZÁM PROTI VRÁSKÁM ANTI-AGEING RESTRUCTURING BALM Pro všechny typy pleti a pro pleť zralou 30 ml 1304 S BULHARSKOU RŮŽÍ Balzám proti stárnutí s bulharskou růží má bohatou konzistenci, která okamžitě zvláčňuje pokožku. Směs esenciálních olejů napomáhá udržet vlhkost pleti a zlepšuje její elasticitu, zároveň je zdrojem její pevnosti a vitality. Balzám se rychle vstřebává do kůže, která vypadá okamžitě mladší. Používejte ráno nebo večer. Naberte malé množství balzámu pomocí přiložené špachtle. Zahřejte jej krátce v dlani a lehce aplikujte na pleť. AROMA PROTI STÁRNUTÍ ANTI-AGEING BALANCING AROMA MAGNOLIOVÝ OLEJ Pro všechny typy pleti 15 ml 1307 Pleťový olej proti vráskám s magnolií obsahuje čistě přírodní esenciální oleje. Má extrémně jemnou texturu a velmi rychle se vstřebává. Olej působí proti volným radikálům a jeho aktivní složky podporují přirozenou obranyschopnost pokožky. Napomáhá vyhladit viditelné vrásky a dodává pleti mladší a hladší vzhled. Použijte ráno a večer před aplikací krému. Naneste 3 4 kapky a jemně vetřete až do vstřebání. Následně ošetřete pleť podle obvyklého postupu. PROCELLULAR SÉRUM NA OČNÍ KONTURY EYE CONTOUR PRO-CELLULAR SERUM S JUVENESSENCE Pro všechny typy pleti 15 ml 1404 DELAROM Pro-cellular sérum na oční kontury je speciálně navržená anti-ageing péče pro choulostivé oblasti kolem očí. Juvenessence a IRIS proslulé pro jejich hydratační a revitalizační aktivitu, jsou kombinovány s dalšími přírodními aktivními látkami tak, aby obnovovaly strukturu pleti a bojovaly s viditelnými známkami stárnutí. Jeho bohatá, ale jemná textura poskytuje okamžitý pocit komfortu. Den po dni se oční kontury vyhlazují, zjemňují a získávají mladistvý vzhled. Aplikujte ráno anebo večer. Sérum lehce a jemně prsty vklepejte na oční kontury.

22 OBNOVUJÍCÍ KRÉM PROTI VRÁSKÁM ANTI-AGEING RESTRUCTURING CREAM Pro všechny typy pleti a pro pleť zralou 50 ml 1604 S ORGANICKÝM ARGANOVÝM OLEJEM Obnovující krém proti vráskám poskytuje okamžitý komfort a pocit pevnosti díky jeho liftingovému komplexu. Tento krém obohacený o organické oleje z argánie, muškátové růže a oliv má ochranné a obnovující vlastnosti. Výtažek z mimózy a vitamín E navíc bojují proti stárnutí kožních buněk, čímž se pleť stává viditelně mladší. PRO-CELLULAR KRÉM PRO-CELLULAR CREAM Pro všechny typy pleti 50 ml 1608 S JUVENESSENCE Jemný a dobře roztíratelný Pro-cellular krém kombinuje pozitivní vlastnosti přírodních látek s posledními pokroky ve výzkumu firmy Delarom a je proto důležitou součástí anti-aging péče o pleť. Juvenessence je extrakt z hnědných řas, který zabraňuje předčasnému stárnutí dermálních a epidermálních buněk. Extrakt zpomaluje a kontroluje tvorbu proteinu progerin, který je hlavním důvodem stárnutí buněk. Další přírodní aktivní látky obsažené v krému stimulují tvorbu kolagenu, hydratují a efektivně regenerují strukturu pokožky. Podpora vitality buněk pokožky způsobuje, že pleť je vyhlazená, pevnější a vrásky jsou viditelně redukovány. Aplikujte ráno a večer na čistou pokožku. Krém jemně vmasírujte až do úplného vstřebání.

23 APLIKACE DELAROM vám nabízí mimo jiné aroma a balzámy, tvořené komplexem 100% čistých esenciálních a rostlinných olejů, které napomáhají posilovat přirozenou obranu vaší pokožky. Esenciální olej obsahuje kvintesenci, základní (esenciální) část rostlin, kterou využíváme ke kosmetickým účelům v závislosti na vlastnostech dané rostliny. Esenciální oleje se rozpouští v mastných (olejových) látkách a jsou proto přitahovány podobnými látkami v pokožce. Připravují tím cestu pro aktivní látky obsažené v produktech určených k péči o pokožku, které jsou aplikovány po aromatech a balzámech, a optimalizují jejich účinnost. JAK APLIKOVAT BALZÁM Naberte malé množství balzámu pomocí přiložené špachtle. Zahřejte jej krátce v dlani a lehce aplikujte na pleť. Poté ošetřete pokožku standardně podle vlastních zvyklostí. intenzivní noční péče JAK APLIKOVAT AROMA Naneste 4 až 5 kapek na obličej a krk, a jemně vmasírujte až do úplného vstřebání. Poté ošetřete pokožku standardně podle vlastních zvyklostí. 2 až 3 kapky můžete také přidat během normální péče o pleť, v tom případě je nejdříve rozemnete v dlaních a jemně vetřete do pokožky. ráno nebo večer Pozn.: Balzámy a aroma nejsou vhodné pro těhotné a kojící ženy a pro děti do 3 let.

24 OMLAZENÍ Vaše pleť je matná, oslabená a její nedostatky jsou stále více viditelné. Pro účinný boj s dlouhodobým efektem proti takovému oslabení, je třeba o pokožku pravidelně pečovat. DELAROM vyvinul liftingovou řadu, která má omlazující efekt na vaši pokožku díky zpomalení přirozeného procesu stárnutí. Tyto produkty představují přirozený lifting, který účinně vyhladí a zpevní vaši pleť a dekolt.

25 LIFTINGOVÉ SÉRUM NA OČNÍ KONTURY EYE CONTOUR LIFTING SERUM S KYSELINOU HYALURONOVOU Pro všechny typy pleti 15 ml 1401 Liftingové sérum představuje směs aktivních látek, které mají okamžitý liftingový a vyhlazující efekt. Sérum napomáhá vyrovnat jemné vrásky kolem očí, jež se viditelně zmenšují již během několika minut po aplikaci. Oční kontury se vyhlazují, intenzivně zjemňují a získávají mladistvý vzhled. PLEŤOVÉ LIFTINGOVÉ SÉRUM FACE LIFTING SERUM S KYSELINOU HYALURONOVOU Pro všechny typy pleti 30 ml 1502 Vysoce koncentrované aktivní složky vytváří z tohoto pleťového liftingového séra opravdovou omlazující terapii. Kombinace látek s liftingovými a hydratačními vlastnostmi napomáhá zlepšit přirozenou elasticitu a pevnost pokožky a zamezuje ztrátě vlhkosti z jejich povrchových vrstev. Vyhlazuje nedokonalosti pleti a dodává jí mladistvý vzhled. LIFTINGOVÝ KRÉM LIFTING CREAM Pro všechny typy pleti 50 ml 1607 S KYSELINOU HYALURONOVOU V tomto pleťovém krému jsou koncentrovány liftingové a vyživující aktivní látky, které napomáhají vyhladit a zpevnit pokožku. Společný účinek IBR-Dormins, který je extrahován z cibulek narcisu, a kyseliny hyaluronové redukuje stárnutí pleti a výskyt nežádoucích pigmentových skvrn. Navrací pleti přirozenou barvu a lesk, a výrazně ji omlazuje.

26 TÓNOVACÍ KRÉMY V současnosti se prosazuje nový trend návratu k přirozenosti. Maskování nedokonalostí make-upy je minulostí, ženy jsou přirozeně krásné a hrdě to ukazují. Tento nový trend vedl i ke vzniku multifunkčního výrobku, který je kombinací make-upu a krému.

27 TÓNOVACÍ KRÉM TINTED CARE CREAM pro všechny typy pleti light 1701 medium ml dark 1703 S ARGANOVÝM EXTRAKTEM Tónovací krém má hladkou texturu, která vám poskytuje magickou barvu a efektivní hydrataci jediným dotykem. Vědci z laboratoří DELAROM vytvořili kompletní, multifunkční produkt s vynikajícím hydratačním účinkem. Zkombinovali kyselinu hyaluronovou a provitamín B5 s anti-ageing účinkem výtažku z plodů argánie a vitamínu E, a s UV ochranou minerálních filtrů. kyselina hyaluronová hydratace, pružnost extrakt z arganu anti-age, zpevnění extrakt ze zeleného hrášku pevnost, pružnost provitamin B5 stimuluje obnovu buněk v epidermis

28 PÉČE O TĚLO Čas pro relaxaci a péči o vaše tělo. Dopřejte své pokožce to nejlepší přírodní ošetření, které DELAROM nabízí. Produkty této řady vás dostanou do světa pohody, barev a vůní Středozemního moře.

29 POMERANČOVÝ TĚLOVÝ PEELING ORANGE SUGAR BODY SCRUB Pro normální až citlivou pleť 200 ml 2102 S ORGANICKÝM POMERANČOVÝM ESENCIÁLNÍM OLEJEM Pomerančový tělový peeling má nasládlou vůni díky organickému esenciálnímu oleji ze sladkého pomeranče. Jemně odstraňuje mrtvé buňky z povrchu pokožky, tím, že do pokožky proniká a následně je odstraňován pomocí masáže konečky prstů. Kůže zůstává jemná hladká a decentně provoněná. Peeling obsahuje organický sezamový a mandlový olej, organický olej z meruňkových jader, organický pomerančový esenciální olej a tocopherol (vitamín E). DELAROM JEMNÝ ŠAMPÓN GENTLE SHAMPOO 200 ml 2105 S BAMBUCKÝM MÁSLEM A VITAMÍNEM PP Tento jemný šampón obsahuje bambucké máslo, které vlasy regeneruje a zjemňuje, a vitamín PP (B3) s hydratačními vlastnostmi. Po aplikaci zanechává vaše vlasy pružné a lesklé. Aplikujte na navlhčené vlasy. Pokožku jemně promasírujte, až se vytvoří pěna, nechte šampón krátce působit a poté důkladně opláchněte teplou vodou. Pokud je třeba, aplikaci opakujte. POMERANČOVÝ SPRCHOVÝ A KOUPELOVÝ GEL ORANGE BATH AND SHOWER GEL 200 ml 2106 S ORGANICKÝM POMERANČOVÝM ESENCIÁLNÍM OLEJEM Pomerančový sprchový gel má decentní vůni a lehkou konzistenci, která jemně čistí, osvěžuje a zvláčňuje pokožku. Napomáhá pokožce obnovit ochranný film a přitom zachovává pocit jemnosti. Gel obsahuje pomerančovou květinovou vodu, pomerančový esenciální olej a rostlinný glycerin.

30 PEČUJÍCÍ VLASOVÝ KRÉM HAIR CARE CREAM Obnovení a ochrana pro normální až suché vlasy 200 ml 2107 S PŘÍRODNÍMI ROSTLINNÝMI OLEJI Vlasová péče DELAROM je unikátním spojením mangového a bambuckého másla, které jsou známy svými jedinečnými regeneračními účinky na vlasy. Kombinace obou složek napomáhá v regeneraci vlasových vláken až do hloubky a k uzavření a obalení vlasové struktury. Vlasy se stávají více odolné, hedvábné na dotyk a mají zářivý lesk. Výjimečná vlasová péče pro nepřekonatelně krásné vlasy. Nanášejte na umyté a lehce vysušené vlasy po celé jejich délce, nechte působit 1 až 3 minuty podle potřeby a smyjte vlažnou vodou. HYDRATAČNÍ TĚLOVÉ MLÉKO MOISTURISING BODY LOTION S MARAKUJOU Pro všechny typy pleti včetně citlivé 200 ml 2206 DELAROM Hydratační tělové mléko je rafinovanou směsí jemných olejů z jader marakuji a meruňky, které jsou známy svými silnými hydratačními účinky. Jejich kombinovaný účinek zvýší hydratací vaši pokožky až o 57 % během tří hodin. Jedná se o výjimečné hydratační tělové mléko s jemnou vůní určené pro jemnou a viditelnou péči o vaši pokožku. Mléko jemně vmasírujte do pokožky po sprchování nebo koupeli. ZPEVŇUJÍCÍ TĚLOVÝ OLEJ EXCELLENCE FIRMING OIL 100 ml 2205 NOVÝ DESIGN S KALPARIANEM Zpevňující tělový olej obsahuje je jemný, originální olej, který spojuje účinnost a potěšení. Kalparian (extrakt z hnědých mořských řas) je přírodní aktivní látka se tonizujícími vlastnostmi, která v synergii s rostlinnými oleji (sesamový, makadamový, brutnákový a z lučních květů) a eukalyptovým esenciálním olejem významně zpevňuje, hydratuje a vyživuje vaši pokožku. Jeho jemně květinová a nasládlá vůně prodlužuje pocit prosluněného dne. Rychle se vstřebává a zanechává pokožku pevnou, revitalizovanou a jemnou.

31 AROMATICKÝ OSVĚŽUJÍCÍ KRÉM NA NOHY AROMATIC REFRESHING FOOT CREAM 125 ml 2303 S ROSTLINNÝMI EXTRAKTY Aromatický osvěžující krém na nohy má jemnou konzistenci, rychle se vstřebává a není mastný. Vůně mentolového a levandulového esenciálního oleje je vysoce osvěžující pro zpocené nohy. Napomáhá vyživovat suchou kůži na patách a změkčuje ji. Poskytuje pohodlí a relaxaci unaveným a nateklým nohám. JEMNÝ KRÉM NA RUCE SOFT HANDS CREAM TUBE 75 ml 2305 S MERUŇKOVÝM MÁSLEM Jemný krém na ruce má nemastnou, lehkou konzistenci, která se rychle vstřebává. Jeho aktivní složky mají dlouhodobý účinek, vysoce efektivní v ochraně, výživě a hydrataci pokožky. Jedná se o velmi specifický krém, díky projasňujícímu komplexu, který zjemňuje a sjednocuje vzhled rukou. RUČNÍK MALÝ / VELKÝ TOWEL SMALL / LARGE barva oranžová složení 100% bavlna plošná hmotnost 400 g/m² rozměr cm / cm

32 OPALOVÁNÍ DELAROM vyvinul omlazující ochranný krém a mléko s vysokým ochranným faktorem SPF 30, které bojují proti UVA a UVB paprskům a zabraňují stárnutí kůže vlivem dlouhodobé expozice slunci. FILTRY S PROKÁZANOU ÚČINNOSTÍ DELAROM plní svoji misi výběrem slunečních filtrů známých pro jejich účinnost, prověřenou v mezinárodních specializovaných laboratořích. Výběrem toho nejlepšího z účinných latek pro ochranu před slunečním zářením, DELAROM nabízí kombinaci, která zaručuje: vysokou ochranu proti UVA a UVB rovnoměrné opálení na zlaté

33 BRONZE ABSOLU OMLAZUJÍCÍ OCHRANNÝ KRÉM YOUTH SUNCARE CREAM NOVINKA Pro všechny typy pleti 50 ml 1801 SPF30 DELAROM omlazující ochranný krém s vysokým ochranným faktorem (SPF 30) je výsledkem vysoce technického a zároveň přirozeného přístupu k pokožce. Kombinací účinných slunečních filtrů s přírodními výtažky, DELAROM nabízí mimořádně efektivní a ultra silnou péči. Díky extraktu z komule (tzv. motýlí keř), krém navíc zabraňuje stárnutí pokožky vyvolané nadměrným sluněním a chrání DNA našich buněk. Pro zajištění nejlepší ochrany pokožky, je doporučeno aplikovat dostatek krému před opalováním. Aplikaci často opakujte (minimálně každé 2 hodiny) včetně aplikace po koupání nebo utření ručníkem. Vyhněte se poledním slunečním paprskům, kdy je slunce nejsilnější. BRONZE DORÉ OCHRANNÉ TĚLOVÉ MLÉKO BODY LOTION TAN ACTIVATOR Pro normální až citlivou pleť 125 ml 1802 NOVINKA SPF30 OPALOVACÍ AKTIVÁTOR Ochranné tělové mléko SPF 30 opalovací aktivátor je výsledkem high-tech a zároveň přirozeného přístupu k pokožce. Kombinací účinných slunečních filtrů s přírodními výtažky, DELAROM nabízí mimořádně efektivní a ultra silnou péči pro pokožku. Jeho lehká textura se velmi rychle vstřebává, aniž by zanechávala bílou vrstvu a přináší tak komfort a jemnost pokožce. BRONZE DORÉ SAMOOPALOVACÍ MLÉKO SELF-TANNING LOTION Pro normální až citlivou pleť 125 ml 1803 NOVINKA S ORGANICKÝM OLEJEM Z MAURICIE A ROSTLINNOU DHA KYSELINOU DELAROM samoopalovací mléko, obohacené o olej z mauricie, poskytuje nový přístup k samoopalování díky unikátní kombinaci aktivních látek. Jejich synergický účinek umožňuje kontrolu intenzity přirozeného a dlouhotrvajícího opálení a zároveň kůži hydratuje. Organický olej z mauricie a přírodní sacharidy, které mají samoopalovací účinek, aktivují ochrannou reakci pokožky a podporují produkci melaninu. Deriváty sacharidů zajišťují dlouhotrvající účinek podobný přirozenému opálení a je voděodolné.

34 PARFÉMOVÉ VODY Proměňte svou každodenní péči o sebe v malý rituál a potěšení, ze které budete čerpat tu správnou energii a dobrou náladu celý den. Delarom pro Vás připravil opojné vůně, které jsou jedinečnou kombinací esencí itrusových plodů s vůní středomořské flóry.

35 ORANGIA BELLISIMA 50 ml 2501 NOVÝ DESIGN NOVÉ SLOŽENÍ S ROSTLINNÝMI EXTRAKTY Orangia Bellisima je parfémová voda s krásnou harmonií mezi svrchními tóny (hlava) čerstvě jiskřivého citrusu a středními tóny (srdce) decentních květů. Celek je obohacen o dotek vanilky, benzoinu a karamelu tvořících architekturu vůně, která zanechá kouzelnou stopu smyslné rozkoše na pokožce. Hlava Italský citron Listy citronovníku Africký grepfruit Žlutá mandarinka Srdce Jasmín Růže Květ pomerančovníku Základ Světlá vanilka Organický sumaterský benzoin Karamel Bílé pižmo ENVOLÉE DE FREESIA 50 ml 2502 NOVÝ DESIGN S REVITALIZAČNÍM ESENCIÁLNÍM OLEJEM Vezme vás na cestu do ovocných sadů, kde se kombinují svůdné a jiskřivé tóny vůní. Zastavíme v zahradě frézií a bílých květů s jejich delikátními a sladkými tóny, abychom nakonec dosáhli nádherně opojného cíle. Hlava Švestka Mirabelka Citron Yuzu Žlutá mandarinka Italský citron Růžový grepefruit Srdce Švestka Mirabelka Květy bramboříku frézie Pelagonie Růže Základ Grenadina Bílé dřevo Santalové dřevo Kadidlo Bílé pižmo FLEUR DU SUD 50 ml 2503 S MERUŇKOVÝM MÁSLEM Parfémová voda se smyslnou a omamnou vůní zrcadlící noční rozmanitost barev jihu Evropy, odrážející neočekávaný kontrast vzrušující bělosti orientálních květin a vodní svěžesti. Lehká vůně hrající elegantní melodii uchovávající vzpomínky a pocity je ideálním pomocníkem ženské svůdnosti. Hlava Ločidlo Ylang Ylang Bělokvět Srdce Jasmína Vůně moře Základ Pryskyřice Kašmírové dřevo

36 HOMME EAU SPORT S ORGANICKÝM BAMBUCKÝM MÁSLEM Pro všechny typy pleti 50 ml 2504 Tato parfémová voda pro muže je originálním zdrojem energie a základní zbraní moderního muže. Je symbolem jeho síly a energie. Hlava Zázvor Mandarinka Citrón Srdce Kakost Vodní tóny Základ Tráva Vousatka Cedr RESSOURC AIR SPRAY 50 ml 2601 DELAROM AIR SPREJ S ESENCIÁLNÍMI OLEJI DELAROM Air sprej je produkt s obsahem 100% čistých a přírodních esenciálních olejů. Pomáhá v boji proti znečištěnému ovzduší v našich domovech a chrání prostředí. Sprej se aplikuje do vzduchu místnosti, postačí 2 4 stříknutí spreje. Aplikovat je možné jednou i víckrát denně. V ložnicích je třeba počkat s návratem do místnosti 10 minut po použití spreje.

37 ESENCIÁLNÍ OLEJE Jsou známy již z doby 4000 let před naším letopočtem. Číňané a Egypťané je používali k nejrůznějším účelům zejména při náboženských obřadech. Věřili, že vůně ovlivňují jak tělo, tak i mysl. Aromakologie, spojení slov aroma a psychologie, je umění a věda studující vliv aromatických substancí na naši mysl a chování. Je totiž vědecky prokázáno, že mezi čichem, vůněmi a našimi emocemi je úzký vztah. ÉTERICKÉ OLEJE JSOU ZNÁMY SVÝMI ÚČINKY: dezinfekčními antibakteriálními harmonizujícími čisticími tonizujícími očistnými regulačními

38 DELAROM CO NEJÚČINNĚJI, CO NEJPŘIROZENĚJI vůně (aroma) psychoogie chování aromakologie stimuluje chování esenciální oleje (vůně) péče (léčba) aromaterapie odstraňuje nemoci rostliny léčba (péče) fytoterapie léčivé rostliny

39

40 Dovozce pro ČR BAT MARKETING s.r.o. Polní 1007, Brno Modřice

DELAROM A PŘÍRODA DELAROM A VŮNĚ DELAROM A KRÁSA

DELAROM A PŘÍRODA DELAROM A VŮNĚ DELAROM A KRÁSA Nature Arôme Beauté FILOSOFIE DELAROMU Původ značky DELAROM je spojen s příběhem Andre a Christine Benetových. Tito milovníci aromaterapie, získali během 30 let v kosmetickém průmyslu (značky Decleor a

Více

FILOSOFIE DELAROMU DELAROM A PŘÍRODA DELAROM A VŮNĚ DELAROM A KRÁSA

FILOSOFIE DELAROMU DELAROM A PŘÍRODA DELAROM A VŮNĚ DELAROM A KRÁSA Nature Arôme Beauté FILOSOFIE DELAROMU Původ značky DELAROM je spojen s příběhem Andre a Christine Benetových. Tito milovníci aromaterapie, získali během 30 let v kosmetickém průmyslu (značky Decleor a

Více

DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky.

DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky. Nature Arôme Beauté DELAROM respektuje přírodu a využívá ve svých produktech výhradně kvalitní a účinné přírodní látky. 0 parabenů, % fenoxyetanolu, silikonu, minerálních olejů, látek živočišného původu.

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Oči jsou okna do duše. CO ŽENY ZNEPOKOJUJE MEZI VŠEMI PROBLÉMY NAŠÍ PLETI, JSOU 2, KTERÉ PŘICHÁZEJÍ NEJDŘÍVE* A TO PROBLÉMY V OKOLÍ

Více

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Optimální výsledky dosáhnete pouze každodenním čištěním pleti. Fáze 2 AKTIVACE SOMI unikátní srdce od Phyris. Vaše eso v rukávu. Aktivuje pleťové

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

Sprchový gel citrón + fík

Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel pomeranč + levandule Sprchový gel granátové jablko + med Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel s extra panenským olivovým olejem Kalamata. Obsahuje pomeranč a levanduli pro hydrataci, relaxaci

Více

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči.

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči. Unique Inspiration Pro každého kdo preferuje individuální péči. Značka Phyris představuje jedinečnou kosmetickou péči pro Váš salon a Vaše klientky. Phyris komplexní péči o pleť neleznete v kosmetických

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči!

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! TRIPLE A Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! Kompletní proti vrásková péče s inovativním Trio retinolem Jedinecná inspirace. PHYRIS je pro každého, kdo

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Zima 2014-2015 Vaše Sleva 25% Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Tužka na rty a oči Kód: 80904, 1 ks. 47,70 57,10 Kč 35,80 42,80 Kč Společnost si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Obnovujuící sérum v kapslích,36 ks,0,7g 10101 13,00 366,60 564,60 str.35 Krém na obličej pro muže, 50 g 10123 7,90 193,70 298,30 str.95 Čistící

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Název zboží Balení Kód

Název zboží Balení Kód CLEANSING / PEELING / TONING Odličování pro individuální potřeby pleti Cleansing Water Odličovač 3 v 1 Purigel jemný odličovací gel Cleansing Milk jemné čistící mléko Eye Make-up Remover bezolejový odličovač

Více

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY NOVÁ KOMPLEXNÍ SLUŽBA VAŠEHO SALONU PROGRAM OŠETŘENÍ VLASOVÉ POKOŽKY A VLASŮ ZNÁME POŽADAVKY VAŠICH KLIENTŮ Chtějí vypadat opravdu dobře Rádi by posílili

Více

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min)

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) Expresní ošetření Odstranění nedostatků a nerovností pleti, pleť je ozdravená, jemná a projasněná - analýza pleti, odlíčení, peeling, sérum,

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

NOVINKA ACTIVE REPAIR CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI

NOVINKA ACTIVE REPAIR CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI NOVINKA CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI Jana Golejová Beauty Therapist Institut krásy Jako za kosmetičkou za mnou často přicházejí ženy právě ve chvíli, když si na své tváři všimnou první změny způsobené

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROČ FRAMESI? ZKUŠENOSTI Téměř 70 let zkušeností v produkci barev a vlasové kosmetiky PROFESIONALITA Specializuje se na produkty pro salony ITALSKÝ STYL Vyhlášený

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie MORPHOSIS Moderní ošetřující linie MORPHOSIS je moderní ošetřující linie, ve které jsou hlavní aktivní složkou výtažky z přírodního bohatství Středomoří. Dodává výživu a řeší problémy vlasů a vlasové pokožky.

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION ß-GLUCAN ACTIVE COLLECTION Hydratační pleťový krém Vhodný pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk. Pro každodenní použití, ráno i večer. Hypoalergenní. Ovesný

Více

SOTHYS CHRONOBIOLOGIE. Okysličení PO CELÝ ROK + + NEBO. Další potřebné výrobky, které nejsou v boxu

SOTHYS CHRONOBIOLOGIE. Okysličení PO CELÝ ROK + + NEBO. Další potřebné výrobky, které nejsou v boxu SEZONNÍ OŠETŘENÍ Sezonní okysličující obličejové ošetření Originální koncept kombinující chronobiologii a požitek z ošetření pro odhalení jasu pleti na jaře a podzim. Limitovaná edice. Všechny typy pletí

Více

Průvodce krásou Solutions

Průvodce krásou Solutions CA 09/07 PAGE bc Průvodce krásou Solutions Kontaktujte svoji AL/AG: Jméno a příjmení: Adresa: Telefon: Avon Cosmetics, spol. s r.o. Na Maninách 7, 70 00 Praha 7 Česká republika Zákaznický servis: tel.

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

TIME REVEAL KOMPLEXNÍ ČISTÍCÍ PŘÍPRAVEK

TIME REVEAL KOMPLEXNÍ ČISTÍCÍ PŘÍPRAVEK S příchodem posledního měsíce roku 2014 rozšiřujeme nabídku kosmetických linií TIME DYNAMICS a GOLD DYNAMICS o PĚT NOVÝCH VÝROBKŮ a DVA ZVÝHODNĚNÉ SETY + uvádíme na trh DVA zbrusu nové DEODORANTY/ANTIPERSPIRANTY.

Více

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY TRULY INNOVATIVE (SKUTEČNÁ VĚDA) Tajemství k proměně vedoucích podivuhodných vlastností série Experalta Platinum spočívá v účinném souladu bylinných a progresívních složek. FORMULE

Více

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ Profesionální výrobky pro každý typ pleti 100% přírodní S certifikátem NATRUE Nová pleťová péče od lavery má vylepšené složení, přináší moderní receptury plné luxusních

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Katalog produktů Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! vytvořena speciálně pro péči o tělo a obličej, když je nezbytné obnovit emocionální rovnováhu a sílu, podtrhnout svou přirozenou krásu a dokonalý

Více

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ FÍKY, IBIŠEK, MOŘSKÉ ŘASY, ZÁZVOR, MOŘSKÁ SŮL... ŽE VE VÁS EVOKUJÍ VZPOMÍNKY NA RELAXACI A DOVOLENOU? UDĚLEJTE SI DOVOLENOU I V ZIMĚ A V POHODLÍ DOMOVA. NENÁROČNĚ, ÚČINNĚ, KE SPOKOJENOSTI VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH.

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY FORMULE PROMĚNY: X50 + KOLOIDNÍ PLATINA TRULY INNOVATIVE (SKUTEČNÁ VĚDA) Tajemství k proměně vedoucích podivuhodných vlastností série Experalta Platinum spočívá v účinném souladu

Více

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami)

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) 3127 AV jemně čistící mléko Jemné čistící mléko, nenarušuje přirozené ph pokožky. Určené pro salonní nebo každodenní

Více

ELIXÍR KRÁSY PRO UNAVENOU PLEŤ

ELIXÍR KRÁSY PRO UNAVENOU PLEŤ SLUNÍČKO A VAŠE KŮŽE MOHOU BÝT PŘÁTELÉ! při dodržení správných zásad Informujte se o správném použití UV filtrů a ochraně kůže proti slunečnímu záření. Zabráníte tak poškození kůže, ztrátě hydratace, vzniku

Více

Jablečný peeling univerzální

Jablečný peeling univerzální tiande NOVINKY Prosinec 2012 Hřejivý krém na nohy Účinek: Krém stimuluje krevní oběh a chrání nohy před podchlazením a nadměrnou vlhkostí. Intenzivně zpevňuje pokožku nohou, vyživuje, hydratuje a zabraňuje

Více

Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku

Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku Když se spojí luxus a odborné znalosti v oblasti krásy Francie, s čistotou a tajnými bylinnými recepturami Koreje, vznikne kosmetika

Více

Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou.

Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou. 1 리아체 J U L I A ZÁKLADNÍ PÉČE O PLEŤ Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou. 2 HLAVNÍ SLOŽKA

Více

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE ANTI-AGE MAKE-UP BASE Protivrásková báze pod make-up VLASTNOSTI: Profesionální podkladová báze pro viditelné zlepšení a prodloužení výsledného líčení. Antioxidační složky Q 10

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!! BYAS SENSATION Natural Face Contouring Discover a new you Dnešní moderní technologie umožňují pro omlazení pleti dosáhnutí optimálního výsledku jemným a šetrným způsobem k pokožce a tkáním. Na vrcholu

Více

Je stále více a více lidí, pokožku.

Je stále více a více lidí, pokožku. STÁLE ČASTĚJŠÍ SITUACE CITLIVÁ POKOŽKA Je stále více a více lidí, kteří si stěžují na tento problém citlivou pokožku. feb2013 2 SOS citlivá pokožka Evropa 50% žen, 30% mužů Evropa Více než 40% populace

Více

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání OBSAH Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání ÚVOD Již po týdenním používání ARTISTRY YOUTH XTEND Power Systému, který obsahuje přípravky určené

Více