BANÍČEK ZPRaVOdaJ FaNOUŠKŮ FK BaNÍK SOKOlOV

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BANÍČEK ZPRaVOdaJ FaNOUŠKŮ FK BaNÍK SOKOlOV"

Transkript

1 A MUŽSTVO REALIZAČNÍ TÝM: Ved. a kust. Václav Zíma ml. Zdravotník Ilona Štáhlovská Lékař MUDr. Oldřich Vastl Fyzioterapeut R. Stockner TRENÉŘI: Mgr. Martin Hašek Aleš Jindra as. 1 Stanislav Purkart as. 2 Michal Kýček brankáři Zíma ml. Štáhlovská Vastl Stockner Hašek Jindra Purkart Kýček BANÍČEK ZPRaVOdaJ FaNOUŠKŮ FK BaNÍK SOKOlOV BRANKÁŘI: Zdeněk Zacharda 1987 Jiří Bertelman 1982 Luboš Ilizi 1982 Bertelman 30 Ilizi 22 Zacharda 1 Kura 3 Kaplan 8 PARTNER: OBRÁNCI: František Kura 1985 Daniel Kaplan 1980 Tomáš Hájovský 1982 Martin Čupr 1977 Igor Hrabáč 1983 Jaromír Šmerda 1979 Petr Knakal 1983 Čupr 17 Hájovský 13 Hrabáč 20 Šmerda 23 Knakal 2 SMS soutěž o 111 cen! ZÁLOŽNÍCI: Mir. Podrazký 1984 David Vaněček 1983 Michal Habai 1985 Tomáš Pilař 1974 David Čada 1986 Robert Pačinda 1983 Pavel Javorský 1987 Jan Vůjtěch 1988 ÚTOČNÍCI: Jiří Procházka 1987 Michal Salák 1979 Oleg Duchnič 1985 Frant. Jungmann 1985 Martin Jirouš 1986 Podrazký 4 Pačinda 16 Vaněček 5 Jirouš 7 Habai 6 Pilař 14 Javorský 19 Čada 15 Vůjtěch 24 Procházka Salák Duchnič Jungman MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 11. kola 2. LIGY FK BANÍK SOKOLOV 1. FC SLOVÁCKO SOBOTA v hodin Vstup mají zdarma všichni ti, kteří jsou z Kraslic, a také ti, jejichž příjmení začíná na písmeno K.

2 4 [ezu]u fv] 2Uj fvc Ri d_ ^UÒ\_ generální sponzor MĚSTO SOKOLOV hlavní sponzoři oficiální sponzoři mediální patneři marketingový partner c b 9>Ù5>æB9>7 sportovní partneři partneři P LY N. TO P E N Í. VO DA. E L E K T R O P LY N. TO P E N Í. VO DA. E L E K T R O N DA EK Komma Elektro s.r.o..o.

3 PLYN. TOPENÍ.VODA. ELEKTRO PLYN. TOPENÍ.VODA. ELEKTRO VÍTÁME VÁS generální sponzor MĚSTO SOKOLOV hlavní sponzoři oficiální sponzoři Vážení sportovní přátelé, děkujeme vám. Bez vás by to nešlo. vítáme Vás na stadionu domácího Baníku, který dnes v 11. kole 2. fotbalové ligy přivítá ambiciózní mužstvo z Uherského Hradiště 1. FC Slovácko. Našemu soupeři se v podzimní části zatím příliš nedaří a po 10. kole zaujímá ve druholigové tabulce 11. místo, když doposud získalo 12 bodů. V minulém kole zvítězilo na domácím hřišti s juniorkou pražské Sparty poměrem 1:0 a určitě nepřijelo do Sokolova jen bránit. Naše mužstvo zajíždělo v minulém kole na horkou půdu do Hradce Králové a nutno zdůraznit, že po velmi dobrém výkonu zvítězilo zcela zaslouženě poměrem 2:0, čímž tak částečně odčinilo poslední domácí porážku, kterou utrpělo v utkání s mužstvem Ústí nad Labem. Fotbal se ale hraje pro Vás diváky a vyhrávat se musí především na domácím stadionu. A tak nám v dnešním utkání nezbývá než si přát, aby domácí navázali na svá předešlá vystoupení, kdy po dobu téměř dvou let drželi na svém domácím stadionu neporazitelnost. Přejeme všem domácím fanouškům příjemný sportovní zážitek a doufáme, že s Vaší pomocí se dočkáme dalšího vítězství a všechny tři body tak zůstanou v Sokolově. NÁŠ DNEŠNÍ SOUPEŘ BOHeMIAPLAN s.r.o. PROJeKtY - INžeN RIN sportovní partneři DANEK Komma Elektro s.r.o. 1. FC Slovácko Klub 1. FC Slovácko vznikl jako 1. FC Synot, a to fúzí dvou tradičních lokálních rivalu: FC Synot, a.s. (Staré Město) a FC Synot Slovácká Slavia Uherské Hradiště s.r.o. K této fúzi došlo rozumnou úvahou funkcionářů obou klubů a hlavního sponzora, kteří si přáli vytvořit jeden silný regionální klub, udržet jej v tehdy právě vybojované 1. Gambrinus lize a přitáhnout do svých řad hodně talentovaných mladých hráčů, kteří by postupně dorůstali pro první tým a později by přestupovali do našich nejlepších klubů, případně rovnou do zahraničí. Klub ze Starého Města přispěl čerstvě vybojovanou 1. Gambrinus ligou, dobře pracujícím managementem a také finančně silným sponzorem. Slovácká Slavia přispěla propracovanou prací s mládeží, z které vzešlo několik reprezentantů ve všech věkových kategoriích české či československé reprezentace. Také přispělo nejvyššími dorosteneckými a žákovskými soutěžemi a pomalu chátrajícím fotbalovým stánkem, který však později Město Uherské Hradiště za přispění klubu přestavilo. Nový stadion je od října 2003 chloubou a splňuje všechny pořadavky na konání mezinárodních zápasů.

4 KÁDR 1. FC SLOVÁCKO Brankáři: Přemysl Kovář, Tomáš Fryšták, Václav Marek. Obránci: Tomáš Ineman, Pavel Němčický, Jan Šimáček, Ondřej Lysoněk, Lukáš Kubáň, Richard Hrotek, René Formánek, Tomáš Randa. Záložníci: Jan Šilinger, Jaromír Grim, Ondřej Čtvrtníček, Michal Gonda, Petr Filipský, Jiří Perůtka, Petr Reinberk, Petr Stýskala, Zdeněk Šturma. Útočníci: Aleš Chmelíček, Lukáš Matůš, Milan Kerbr, Martin Psohlavec. POZNEJTE SE!! Na tomto snímku jsme označili diváka domácího utkání Baníku s Ústím nad Labem. Pokud se dotyčný fanoušek na této fotografii pozná a dostaví se do konce prvního poločasu s Baníčkem k bráně borců k pořadatelům, obdrží od klubu dárkové fan předměty a karton piva! Realizační tým trenér Ladislav Jurkemik, asistenti Miroslav Hlahůlek a Jiří Chytrý, trenér brankářů Martin Huřička, masér František Machala. Výsledky Slovácka na podzim 1. kolo: Opava Slovácko 1:1 (0:1; Chmelíček), 2. kolo: Slovácko Ústí n.l. 0:1 (0:0), 3. kolo: Jihlava Slovácko 1:0 (0:0), 4. kolo: Slovácko HFK Olomouc 3:0 (2:0; Chmelíček 2, Gonda), 5. kolo: Dukla Slovácko 0:0, 6. kolo: Slovácko Čáslav 2:0 (0:0; Psohlavec, Ineman), 7. kolo: Třinec Slovácko 3:0 (3:0), 8. kolo: Slovácko Vítkovice 1:1 (1:0; Gonda), 9. kolo: Most Slovácko 3:1 (Lysoněk), 10. kolo: Slovácko Sparta B 1:0 (0:0; Randa). 1. fc slovácko NÁŠ DNEŠNÍ PARTNER ČESKÁ POJIŠŤOVNA Tradice České pojišťovny se odvíjí nepřetržitě od roku 1827, kdy byla v Praze založena První česká vzájemná pojišťovna, která zpočátku nabízela klientům pouze požární pojištění. Počátkem 20.století začala předchůdkyně České pojišťovny nabízet svým klientům také životní pojištění, pojištění proti vloupání a pojištění zákonné odpovědnosti a úrazu. V dnešním vysoce konkurenčním prostředí si Česká pojišťovna stále drží své výsadní postavení. V současnosti poskytuje ČP jak individuální životní a neživotní pojištění, tak i pojištění pro malé, střední a velké klienty v oblasti průmyslových a podnikatelských rizik. O jejich spokojenost se stará přibližně 4900 zaměstnanců a přes 5000 obchodních zástupců na více než 700 obchodních místech. Česká pojišťovna je součástí Generali PPF Holdingu, který vznikl v 07/2007 a který se tímto stal jednou z nejvýznamnějších skupin v regionu střední a východní Evropy s celkovými aktivy 5,1 mld. EUR a více než 9 miliony klientů ve 12 zemích. Česká pojišťovna obhájila již čtyřikrát vítězství v kategorii Pojišťovna roku v soutěži MasterCard Banka. Pravidelně sbírá prvenství či přední umístění v dalších prestižních anketách a soutěžích jako jsou Pojišťovna roku, kterou vyhlašuje Asociace českých pojišťovacích makléřů, Nejlepší banka, kterou vyhlašuje měsíčník Osobní finance, Zlatý měšec nebo Zlatá koruna.

5 FAN SHOP KLUBOVÁ ČEPICE 150,- KČ KLUBOVÁ ŠÁLA 220,- KČ SAMOLEPA 5cm 10,- KČ KLOBOUČEK 50,- KČ DRES VELKÝ ORIGINÁL 400,- KČ ODZNAK 30,- KČ HRNEČEK 35,- KČ ZAPALOVAČ 15,- KČ KLÍČENKA 65,- KČ VLAJEČKY 45,- KČ DEŠTNÍK 100,- KČ PŮLLITR 70,- KČ ODZNAK 35,- KČ ŽETON 15,- KČ DRESÍK 120,- KČ PROPISKA 10,- KČ HRNEČEK 30,- KČ TRENKY ZELENÉ ČERNÉ 120,- KČ PPŘÍVĚŠEK 65,- KČ TAŠKA 35,- KČ Ve Fan shopu je také možné zakoupit si kartičky hráčů a trenérů (kus 5 Kč) Plakát A mužstva je ZDARMA k dostání na stáncích! ZÁKLADNÍ INFORMACE O KLUBU Založen byl pod názvem Fotbalový klub HDB Sokolov. Po sjednocení tělovýchovy v témže roce byl v listopadu začleněn do ustavené ZTS Sokol HDB Sokolov. Od roku 2006 je klub akciovou společností, ve které je 100% vlastníkem Sokolovská uhelná, právní nástupce, a.s. Sokolov. K dnešnímu dni má fotbalový oddíl celkem 15 mužstev: MUŽI: A tým 2. liga, juniorka krajský přebor DOROST: dorost A a C česká divize, dorost B a D krajský přebor ŽÁCI: žáci A a C - divize, žáci B a D krajský přebor PŘÍPRAVKY: přípravky A a B krajský přebor starších přípravek přípravka C a D krajský přebor mladších přípravek, přípravka přípravka E - vstupní výběr, nehraje soutěž Základní informace o klubu: Název: FK Baník Sokolov a.s., Adresa klubu: Jednoty 1628, Sokolov IČO : , DIČ : CZ Telefon: 352/605440, Fax: 352/ Home page: banik Kapacita stadiónu: Klubové barvy: zelená, žlutá, černá Barva dresu, trenýrek, stulpen: zelená, černá, zelená - nebo žlutozel., zelená, žlutá Výstroj (značka): Royal DV Sport; míče (značka): Adidas Obutí: Mizuno Dozorčí rada : Předseda dozorčí rady: Ing. Jaroslav Rokos, MBA Členové dozorčí rady: Ing. Josef Michalský Ing. Karel Kotous Management: ředitel Bc. Pavel Makoň pavel.makon sportovní ředitel Vítězslav Hejret vitezslav.hejret obchodní ředitel Daniel Kocour daniel.kocour ekonom Miroslav Miškovský miroslav.miskovsky šéftrenér ml. a sport. tříd Mgr. Tomáš Provazník tomas.provaznik Představenstvo : Předseda představenstva: Bc. Pavel Makoň Členové představenstva: Daniel Kocour Vítězslav Hejret účetní Dagmar Samková dagmar.samkova admin. pracovnice Jaroslava Krausová jaroslava.krausova sekretář Bc. David Palla david.palla marketingový manager Roman Macek roman.macek vedoucí SCM Tomáš Hájek tomas.hajek

6 - 6 - A MUŽSTVO - ROZPIS :00 PÁ MOST FK BANÍK 0 : SO FK BANÍK TŘINEC 1 : NE ČÁSLAV FK BANÍK 1 : NE BOH FK BANÍK 1 : SO FK BANÍK VÍTKOVICE 4 : SO KARVINÁ FK BANÍK 1 : SO FK BANÍK SPARTA B 1 : SO FULNEK FK BANÍK 0 : SO FK BANÍK ÚSTÍ N. L. 1 : NE HR. KRÁLOVÉ FK BANÍK 0 : SO FK BANÍK SLOVÁCKO SO OPAVA FK BANÍK SO FK BANÍK DUKLA PÁ JIHLAVA FK BANÍK SO FK BANÍK 1. HFK :15 SO TŘINEC FK Baník (předehrávka) ZAJÍMAVOSTI Z 2.LIGY * VE FULNEKU SKONČIL TRENÉR DANĚK. Po roce na lavičce fotbalistů Fulneku byl vedením klubu odvolán trenér Václav Daněk. Klub k tomuto kroku sáhl poté, co mužstvo pětkrát za sebou nedokázalo zvítězit a v tabulce se po loňské šesté příčce nyní krčí až na předposledním 15. místě. Takový je fotbal a každý trenér už to zažil. Věděl jsem, že druhý rok v soutěži bude těžší, protože soupeři už nás znají. Přesto jsem nečekal, že budeme hrát o záchranu. Hráči si nevěří a v tom je ten problém, řekl Daněk po svém odvolání. Mužstvo do konce podzimní části povedou asistenti Daniel Kutty a Tomáš Chlebek. * ÚSTÍ VYHRÁLO PODRUHÉ ZA SEBOU. Fotbalisté severočeského Ústí nad Labem se výhrou na Baníku chytli a kolo nato vyhráli i s houževnatým Třincem. Další tři body zařídil úspěšnou penaltou Valenta. Ústí se tak vyšvihlo na průběžné 9. místo v tabulce. * V OPAVĚ ZRUŠILI DISKUSI. Vedení SFC Opava zrušilo na svých webových stránkách diskusní fórum. K tomuto kroku přistoupilo poté, co se v diskusi začaly objevovat urážlivé výroky či tvrzení na adresu vedení. Opavě se mimochodem letos nedaří, zatím je až na 13. místě. * TRENÉR POZVAL HRÁČE NA PIZZU. Po důležitém utkání mezi Karvinou a Vítkovicemi (2:0) pozval domácí trenér Leoš Kalvoda své svěřence do pizzerie. Na těžkém terénu jsme derby zvládli, všichni hráči podali skvělý výkon a podržely nás opory, prozradil trenér důvod, proč všem hráčům zaplatil oběd.

7 9.KOLO Dukla Praha Opava 2:0 (2:0) HFK Olomouc Hradec Králové 0:2 (0:0) Třinec Jihlava 0:1 (0:1) Most Slovácko 3:1 (1:1) Čáslav Bohem :1 (0:0) Sokolov Ústí nad Labem 1:2 (1:1) Vítkovice Fulnek 3:1 (0:0) Sparta Praha B Karviná 2:0 (0:0) KOLO Hradec Králové Sokolov 0:2 (0:0) Opava Čáslav 2:2 (1:1) Ústí nad Labem Třinec 1:0 (1:0) Jihlava Most 1:0 (0:0) Dukla Praha HFK Olomouc 1:0 (0:0) Fulnek Bohem :1 (1:1) Karviná Vítkovice 2:0 (1:0) Slovácko Sparta Praha B 1:0 (0:0) tabulka 2. ligy 1. Jihlava : 7 21 ( 3) 2. Čáslav : ( 5) 3. Sokolov : 6 17 ( 5) 4. Bohemians : 7 17 ( 5) 5. Most : ( 1) 6. Dukla Praha : 8 15 ( 3) 7. Třinec : 5 15 ( 0) 8. Hradec Králové : ( 2) 9. Ústí nad Labem : (-5) 10. Sparta Praha B : 7 12 ( 0) 11. Slovácko : ( 3) 12. Karviná : ( 3) 13. Opava : ( 7) 14. HFK Olomouc : (-4) 15. Fulnek : 14 8 (-7) 16. Vítkovice : 19 7 (-5) 11.KOLO HFK Olomouc Jihlava Třinec Dukla Praha Most Ústí nad Labem Čáslav Hradec Králové Sokolov Slovácko Vítkovice Opava Sparta Praha B Fulnek Bohemians 1905 Karviná KOLO Hradec Králové Vítkovice Opava Sokolov Ústí nad Labem Sparta Praha B Jihlava Čáslav Dukla Praha Most HFK Olomouc Třinec Karviná Fulnek Slovácko Bohemians

8 BANÍK FK ÚSTÍ n.l. 1:2 Branky: 14. Podrazký 37. Rudnytskyy, 84. Nádeníček. Rozhodčí: Makovička Moudrý, Urban; ŽK 2:4 (87. Knakal, 90. Pilař Franc, 28. Džuban, 54. Škoda, 90. Novák). Diváci: Sestava Baníku: Ilizi Kaplan (86. Procházka), Hájovský, Knakal, Čupr Podrazký (68. Habai), Čada, Pilař, Vaněček (82. Duchnič) Salák, Jirouš. Sestava Ústí: Novák Škoda, Džuban, Valenta, Dvořák Franc (34. Pilík), Martykán (46. Karlík), Volek, Rudnytskyy Vondrášek (90. Benčík), Nádeníček. Baník začal zápas dobře, byl aktivní a brzy se také dočkal vedoucí branky. Po oťukávacích minutách diváky ve 14. minutě roztleskal Podrazký, který potáhl míč od lajny a povedenou ránou téměř ze třiceti metrů poslal míč pod břevno. Hosté zahrozili ve 31. minutě, tvrdou střelu Dvořáka vytáhl Ilizi skvěle mimo. Ústí vyrovnalo ve 37. minutě, když baníkovci nedokázali odvrátit odražený míč po rohovém kopu a Rudnytskyy z vápna poslal míč k tyči. Na začátku druhé půle kopal po faulu na Saláka přímý kop Podrazký, míč směřující do šibenice ale Novák vyrazil na roh. V 55. minutě vysunul Vaněček ve vápně Saláka, ale jeho pokus po zemi na vzdálenější tyč vytáhl brankář opět na roh. Baník pak měl další šancí, po úniku a centru Vaněčka pálil mimo Jirouš. A tak přišlo potrestání, v 84. minutě se u lajny prosadil v souboji Nádeníček, potáhl míč až před vápno a technickou střelou poslal míč do šibenice. V samém závěru měl po standardce Pilaře možnost vyrovnat Knakal, ale ve vápně zamířil přímo do brankáře. Trenér hostů Svatopluk Habanec po utkání: Byli jsme připraveni na perfektní defenzivu Baníku, o čemž hovoří hodně vstřelených branek. Musím říct, že jsme se dnes prosadili se štěstím, protože mužstvo Sokolova je velice silné a body se odsuď nezískávají jen tak. My měli více štěstí a myslím si, že by zápasu slušela víc remíza. Domácí trenér Martin Hašek: My jsme do utkání nastoupili v nejsilnější sestavě, ale celá řada hráčů měla zdravotní problémy. Řada hráčů má problémy, výrony, nakopnutí nebo virózy, s čímž do utkání nastoupili. Nevěděli jsme tak co od nich čekat a nakonec se to potvrdilo. Neměli jsme sílu, neměli jsme na to utkání dotáhnout do vítězného konce nebo alespoň získat bod. O poločase za stavu 1:1 jsme vycítili v kabině, že nění o koho se opřít. S virózou hráli Pilař a Jirouš, naši dva úderní hráči, Vaněček se Salákem podali podprůměrné výkony a najednou jsme se neměli o koho opřít. Naprůměrné výkony podali jen hráči, kteří hrají směrem dozadu. A PŘÍPRAVKA Krajský přebor st. přípravek, 7. kolo, UMT u ISŠTE (28. 9.) Výsledky a střelci jednotlivých utkání: FK Baník Sokolov - FK Ostrov A 3:0 (Kocour, Nguyen, Balogh), FK Baník Sokolov A - FK Ostrov B 23:0 (Balogh 5, Unger 5, Vican 3, Kaucký 3, Nguyen 2, Krček 2, Vokáč, Vican, Samek, vlastní). Krajský přebor st. přípravek, 8. kolo (5. 10.): Výsledky a střelci jednotlivých utkání: FK Baník Sokolov - Loko Karlovy Vary 4:0 (Unger 2, Kocour, Vokáč), - FK Ostrov B 16:0 (Balogh 3, Samek 3, Vican 2, Vokáč 2, Hollý 2, Kocour, Herda, Unger, Krček). B PŘÍPRAVKA Krajský přebor st. přípravek, 7. kolo (28. 9.): Umístění v turnajovém kole: 3. místo. Výsledky a střelci: FK Baník Sokolov - Spartak Chodov 0:2 (0:1), - FC Buldoci K. Vary B 1:6 (1:3). Branka: Prajka. C PŘÍPRAVKA Krajský přebor ml. přípravek, UMT u ISŠTE (5. 10.) Výsledky a střelci utkání: FK Baník Sokolov C FK Baník Sokolov D 2:0 (Immer, Václavík), FK Ostrov 1:2 (Václavík), - Spartak Chodov 5:0 (Majka 2, Hylas, Václavík, Fuchs), FC Buldoci K. Vary 2:2 (Majka, Kára). D PŘÍPRAVKA Krajský přebor ml. přípravek, 3. kolo, Dvory (27. 9.) Výsledky jednotlivých utkání: FK Baník Sokolov FK Ostrov 0:6 FK Baník Sokolov - Spartak Chodov 2:1 FK Baník Sokolov D - FK Baník Sokolov C 0:5 FK Baník Sokolov Buldoci K. Vary 0:8 Krajský přebor ml. přípravek, 4. kolo, UMT u ISŠTE (5. 10.) Výsledky jednotlivých utkání: FK Baník Sokolov FC Buldoci K. Vary 0:3 FK Baník Sokolov FK Baník Sokolov C 0:2 FK Baník Sokolov FK Ostrov 0:3 FK Baník Sokolov Spartak Chodov 0:1

9 C ŽÁCI HR. KRÁLOVÉ - BANÍK 0:2 Česká divize ml. žáků, 8. kolo (28. 9.): Viktoria Žižkov - FK Baník Sokolov 0:3 (0:2) Sestava: Richter - Dlouhý, Takacs, Vejmola, Pugner - Stropek, Jiráček (55. Krlička), Hašek, Marek - Fojtík, Immer (55. Tamajka). Branky: 15. a 20. Fojtík, 51. Stropek. Zasloužené vítězství po kolektivním výkonu všech hráčů. Nasazením, bojovností a splněním taktických pokynů do zápasu jsme soupeře jasně přehráli. Opět se nám dařily i nacvičené signály ze standardních situací a přechod do protiútoku přes obě krajní zálohy, hodnotil utkání trenér Jiří Dlouhý. Česká divie ml. žáků, 9. kolo (4. 10.): FK Baník Sokolov FC Buldoci K. Vary 2:2 (2:1) Sestava: Richter Dlouhý (37. Krlička), Takacs, Vejmola, Pugner - Stropek, Jiráček, Hašek, Marek - Fojtík, Immer (35. Polom). Branky: 4. Marek z penalty, 28. Immer. D ŽÁCI Krajský přebor ml. žáků, 6. kolo (28. 9.): FK Baník Sokolov FC Cheb 2:1 (1:0) Sestava: J. Procházka Čermák, Klubal, Rubeš, Holeš Kraclík, Javorský, Koubek, Žolna Badocha, Kohajda. Průběžně střídali: Vaculovič, Pavíza, Geberth, Němeček a Kasl. Branky: 3. Badocha, 45. Kohajda. V utkání jsme se těžko prosazovali proti zhuštěné obraně soupeře. Pro zdravotní problémy chyběli Kníř a Brandl, přesto jsme si nakonec připsali tři body, popsal duel trenér Stanislav Galisz. Krajský přebor ml. žáků, 7. kolo (5. 10.): DDM St. Role - FK Baník Sokolov 0:8 (0:4) Sestava: Kasl Čermák, Klubal, Holeš, Brandl Geberth, Javorský, Badocha, Kníř Koubek, Kohajda. Střídali: Němeček, Rubeš, Pavíza, Žolna, Procházka. Branky: Kohajda 2, Badocha 2, Kníř, Koubek, Geberth, Pavíza Úvodní branku utkání vstřelil již ve druhé minutě Geberth, jěště do poločasu přidali hráči další tři góly. Druhý poločas se odehrával v podobné režii. Domácí hráči naší obranu příliš neprověřili, řekl k utkání trenér Stanislav Galisz. Branky: 50. Salák, 56. Hájovský. Rozhodčí: Královec - Chytil, Vysloužil; ŽK 1:2 (73. Wozniak Čupr, 67. Šmerda). Diváci: Sestava Hradce: Podhajský Sláma (58. Chleboun), Němeček, Wozniak, Poděbradský Rezek, Fischer, Kaufman, Válek (53. Pacák, 68. Svoboda) - Dvořák, Černý. Sestava Baníku: Ilizi Kaplan, Knakal, Hájovský, Čupr Podrazký, Čada, Šmerda, Vaněček (90. Habai) Jirouš (71. Procházka), Salák (65. Duchnič). V zajímavém zápase dvou sousedů v tabulce proti sobě nastoupila mužstva, která má v sestavách hráče právě z klubu soupeře. V případě Baníku to byli Kaplan a Čupr, v sestavě domácích dres Baníku oblékali Sláma, Němeček a Poděbradský. Trenér Hašek musel udělat jednu změnu, vykartovaného středopolaře Pilaře nahradil v zápase Šmerda. V první půlhodince se toho na hřišti moc neudálo. Hrál se vyrovnaný fotbal, domácí si připsali možnost Dvořáka, kterou ale parádním způsobem zastavil brankář Ilizi. Na druhé straně se řítil do gólovky Čada, jeho pokus lapil zkušený Podhajský. Jinak se ale oba celky do šancí nedostávaly, diváci viděli pouze nepřesné pokusy ze střední vzdálenosti. Rušněji bylo pár minut po změně stran. Po standardce Podrazkého se do hlavičky opřel Salák a rozvlnil síť za Podhajským. Hradec odpověděl záhy, v 52. minutě se po centru Rezka dostal do tutovky Kaufman, ale jeho tvrdý pokus zneškodnil Ilizi. Baník se chvíli nato dočkal druhého gólu, rohový kop zahrával Podrazký a Hájovský tvrdou hlavičkou zvýšil na rozdíl dvou branek. Třetí branku mohl v 73. minutě přidat Vaněček, který už už pelášil sám na bránu, jenže záchrannou brzdu zatáhl Wozniak a vyvázl pouze se žlutou kartou. Chvíli nato zkoušel štěstí z přímáku Čada, ale proti Podhajskému neuspěl. Stejně tak si vedli i domácí votroci na druhé straně, Ilizi odchytal bezchybný zápas. Chvíli před koncem měli třetí gól na kopačkách aktivní Vaněček a po něm Duchnič, ale jejich velké šance brankou neskončily. Po předchozích dvou zápasech jsme do Hradce jeli v nepříliš dobrém rozpoložení. Čekal nás velice kvalitní soupeř, z něhož jsme měli respekt. Věřili jsme ale, že se budeme dostávat do brejkových situací anebo můžeme udeřit ze standardek. To druhé se povedlo, oba naše góly padly z těchto situací, kde jsme měli výškovou převahu. Dobře jsme pak bránili, i když nervózní jsme byli až do konce, přiznal trenér Martin Hašek. Domácí kouč Oldřich Machala jen poznamenal: Sokolov vyhrál zaslouženě. My se nevypořádali s jeho hrou, byl to nás nejhorší výkon, se kterým jsme nemohli pomýšlet snad ani na bod.

10 ROZHOVOR s Tomášem Pilařem, záložníkem A týmu Do Sokolova přišel v létě z Mostu, kde předtím strávil sedm let. V dresu tehdejšího SIADu odehrál přes padesát prvoligových zápasů, vstřelil tři branky a patřil mezi tahouny týmu. Fotbalové veřejnosti se také vryl do paměti, když se v zimě roku 2007 v Mostu nepohodl s trenérem Ščasným a využil hostování v druholigových Blšanech. Pak se vrátil zpět do Mostu, jenže ten sestoupil a tak se rozhodl pro změnu dresu. Zvolil Baník a podle svých slov přestupu nelituje. Česká divize st. žáků, 9. kolo (4. 10.): FK Baník Sokolov FC Buldoci K. Vary 0:1 (0:1) Sestava: Rau Chmelenský, Horvát, Tichý (31. Zázrivec), Kubinec (51. Kalous) Živný, Mašek, Mariánus, Martinec (42. Slabyhoudek) - Sláma, Šamberger. Branka: :1. Po výborném výkonu v minulém kole hráči tentokrát zklamali a nezvládli utkání se soupeřem, který byl dosud bez bodu. Buldoci se dostali za celé utkání snad jednou na naši polovinu a z přímého kopu vstřelili již v osmé minutě vítězný gól. Poté začali bránit v deseti hráčích svoje velké vápno a my jsme si s tím neporadili. Kromě několika tyčí či břeven jsme nic nevymysleli a jedinou střelu z dálky vyslal na bránu gólman Rau. Největším zklamáním je výkon některých našich klíčových hráčů, kteří jakoby na hřišti snad ani nebyli, popsal derby trenér Luboš Váša. Kde jsi začal s fotbalem a jaká byly doposud Tvá angažmá? Jako žáček jsem začínal v Ústí nad Labem, v mládeži jsem působil ve Slovanu Liberec vlastně až po B muže. Potom jsem hostoval ve Slovanu Varnsdorf, z hostování jsem se vrátil zpět do Liberce a v roce 2001 jsem přestoupil do Mostu. Tam jsem hrál prakticky sedm let až na půlroční hostování v Blšanech. A teď jsem v Sokolově. Proč jsi se v létě rozhodl změnit klub? S Mostem jsme sestoupili z první ligy a já už cítil, že potřebuji změnu. A proč právě Baník Sokolov? Byly i nějaké jiné nabídky? Tak nějaké další nabídky byly, to ano, ale já jsem to zvážil a rozhodl se pro Baník. Vlastně přišel s nabídkou jako první, znám se s trenérem Haškem a jednání mi přišla jako seriózní. Rozhodl jsem se dobře, je to ambiciózní klub. Jak se Ti v Sokolově zatím líbí? Líbí se mi tu moc, co jsem zatím stihl poznat tak v klubu vše určitě splnilo mé očekávání. Je tu kvalitní mužstvo, v tabulce se nám zatím daří, takže spokojenost. Trenér Hašek sází na Tvou tvořivost a nastupuješ ve středu zálohy. Je to tedy Tvůj oblíbený post? Já jsem na pozici uprostřed zálohy zvyklý už z Mostu. Vím, že to zní jako klišé, ale jsme profesionálové a kam nás trenér postaví, tam bychom měli hrát. Program dalších zápasů: 10. kolo SO ve 13:00 Baník AC Sparta Praha B; 11. kolo SO v 10:00 St. Boleslav Baník; 12. kolo SO ve 13:00 Baník Teplice B. Čelo soutěže: 1. Teplice B : Sokolov : Sparta B : Meteor :4 17 B ŽÁCI Krajský přebor st. žáků, 6. kolo (28. 9.): FK Baník Sokolov - FC Cheb 5:0 (1:0) Sestava: Kocourek - Bauer, Šváb, Láník, Polom - Švarc (36. Jirák), Karlík, Sys, Tichý (46. Chládek) - Haselbauer (55. Troller), Houdek. Branky: 16. Houdek, 36. Karlík, 39. Haselbauer, 62. Chládek, 69. Sys. Krajský přebor st. žáků, 7. kolo (5. 10.): DDM St. Role - FK Baník Sokolov 0:6 (0:5) Sestava: Strnad Jirák, Šváb, Láník, Polom Švarc, Karlík, Sys, Tichý Haselbauer (36. Troller), Zázrivec (50. Kocourek). Branky: 2. Polom, 8. a 27. Sys, 16. Švarc, 21. Láník, 41. Zázrivec.

11 D DOROST A ŽÁCI Krajský přebor dorostu, 8. kolo (27. 9.): FK Baník Sokolov B FK Baník Sokolov D 0:0 Sestava: Brůha (76. Martinec) J. Tůma (46. Iterský, 62. Kopecký), L. Tůma, Koubek, Kopecký (62. Špak) Friedl, Pachta, Dudešek, Špírek, Rozsíval Bartoš (62. Iterský). Krajský přebor dorostu, 9. kolo (5. 10.): FK Baník Sokolov Lokomotiva Karlovy Vary 1:0 (0:0) Sestava: Brůha Špak, L. Tůma, Koubek, Kopecký Rozsíval (65. Šimek), Pachta, Dudešek (46. Iterský), Ferko Bartoš, Friedl. Branka: Rozsíval po centru Iterského. Přestože jsme vyhráli, o spokojenosti nemůže být ani řeč. Soupeř byl od počátku odevzdaný, my jsme to ale nepotrestali, řekl k utkání trenér dorostenců František Krejčí. Česká divize st. žáků, 8. kolo (28. 9.): FK Viktoria Žižkov - FK Baník Sokolov 1:2 (0:1) Sestava: Rau Chmelenský, Horvát, Tichý (48. Kubinec), Kravár Živný (69. Kalous), Mašek, Mariánus, Zázrivec (36. Slabyhoudek) Martinec, Sláma. Branky: 18. Sláma, :1, 56. Mariánus. Baník je zatím na třetím místě. Má na to hrát o čelo tabulky už letos? Myslím si, že určitě má na to hrát o postup. Je pak otázkou, zda-li by na první ligu měl stadion. Neznám přesně kritéria, s tím stávajícím by to ale nešlo. Bude se ale stavět nový stadion, což bude ještě chvíli trvat. Ale mužstvo na postup tu Baník má. V budoucnu se tu první liga bude hrát určitě. I když v kádru patříš mezi ty starší hráče, vyzkoušel sis první ligu. Máš stále ještě nějaký fotbalový cíl? Chtěl bych se už konečně dostat do herní pohody. To se mi zatím moc nepodařilo, určitě to ještě není ono. Musím zapracovat na kondici, po zranění jsem měl výpadky, takže mým cílem je být dlouhodobě fit. Jaký máš vzkaz pro fanoušky Baníku? Musím říct, že jsem byl poměrně překvapený v jakém počtu na nás diváci chodí. Tolik fanoušků nechodilo ani v Mostě, takže je to paráda. Chtěl bych, abychom doma vyhrávali a lidem rozdávali radost. Jim pak přeji, ať mají z našich zápasů dobrý dojem a chodí na nás nadále. Z hlediska boje o postup byl tento zápas další z klíčových. První poločas byl vyrovnaný, my jsme neproměnili několik šancí, Sláma nastřelil tyč, ale také nás po samostatném úniku přivedl do vedení. Domácí byli před naší brankou také nebezpeční, ale opět nás skvělými zákroky držel nepřekonatelný Rau. Na začátku druhé půle jsme neproměnili další dvě tutovky (Sláma, Mariánus) a soupeř nás potrestal a vyrovnal. V následujících minutách jsme byli pod tlakem, ale dostávali jsme se často do rychlých protiútoků a jeden z nich zastavili domácí až faulem ve vápně na Slabyhoudka a následnou penaltu proměnil Mariánus. Závěrečný tlak jsme již ustáli a zaslouženě jsme odvezli tři velmi cenné body, radoval se trenér Luboš Váša. Tomáš Pilař odehrál svůj první zápas v dresu Baníku v přípravě proti Spartě.

12 co najdete v Gazza sportu B DOROST Krajský přebor, 7. kolo (27. 9.): FK Baník Sokolov B FK Baník Sokolov D 0:0 Sestava: Kafka - Hrubý, Fousek, Šaloun (46. Oláh), Ščislák - Kostroun, Nicklas, Neudert, Nováček Srb (46. Norek), Kníř (75. Kareš). V domácím derby, kde starší dorostenci hráli převážně na jednu branku, se proti srdnatě bránícím mladším dorostencům nedokázali střelecky prosadit. Krajský přebor, 8. kolo (4. 10.): Spartak Chodov FK Baník Sokolov 2:2 (0:1) Sestava: Kvapil - Šimek, Fousek, Tůma, Macák - Kostroun, Nicklas, Neudert, Kříž Bartoš (20. Srb), Norek (70. Koutecký). Branky: Bartoš, Nicklas. Ještě 8 minut před koncem jsme vedli 2:0, ale po chybách jsme nakonec o tři body přišli v samém záveru, zlobil se trenér Gerhard Nicklas. C DOROST Česká divize ml. dorostu, 8. kolo (28. 9.): FK Baník Sokolov FK Junior Děčín 2:0 (0:0) Sestava: Kusík Beran, Vican, Lukeš, Netáhlo Vu, Stockner (65. Jurik), Werner, Matějíček (57. Panajotov) Škarda (65. Koutecký), Váša (72. Petrák). Branky: 43. Váša, 52. Škarda (na obě branky přihrál Vu). Naše nejhorší vystoupení v tomto ročníku. Snažili jsme se připravit mužstvo tak, aby především soupeře nepodcenilo. Bohužel to se nám trenérům nepodařilo. Soupeř hrál sympaticky, aktivně a v pohybu nás jasně předčil. Až ve druhém poločase se hra trochu zlepšila a podařilo se nám nakonec zvítězit, popsal duel trenér Milan Pari. Česká divize ml. dorostu, 9. kolo (4. 10.): FSC Libuš - FK Baník Sokolov 1:2 (1:1) Sestava: Kusík Beran, Werner, Lukeš, Netáhlo Stockner, Vu, Váša, Panajotov (71. Petrák) Matějíček (79. Jurik), Škarda. Branky: 35. Matějíček po přihrávce Panajotova, 50. Werner z přímého kopu. Utkání slušné úrovně, střetli jsme se na hřišti s třetím celkem tabulky. První poločas jsme byli lepší, dařila se nám kombinační hra a dostávali jsme se do šancí. Po změně stran jsme i v deseti po vyloučení Wernera výhru udrželi, konstatoval trenér Milan Pari.

13 A DOROST Česká divize st. dorostu, 8. kolo (28. 9.): FK Baník Sokolov Junior Děčín 3:0 (3:0) Sestava: Nádler Červík (64. Ščislák), Šaloun, Janovský (56. Čipera), Krupička Oláh (74. Kříž), Bereczký, Pleva, Jakub Vodrážka Hudec (74. Jiří Vodrážka), Áč. Branky: 3. Jakub Vodrážka, 16. Bereczký, 30. Bereczký. Děčín, přestože byl aktuálně předposlední v tabulce, nedostával příliš branek (nejvíce dvě v utkání) a proto jsme se snažili co nejrychleji vstřelit gól, aby soupeř otevřel hru. To se nám podařilo, v průběhu prvního poločasu jsme skórovali 3x, přesto náš herní projev nebyl ideální a do spokojenosti jsme měli daleko. V průběhu druhého poločasu se na hřiště dostali všichni náhradníci a přesto, že se hrálo více na polovině soupeře, se nám už další branku vstřelit nepodařilo. Toto utkání určitě nepatřilo k nejpovedenějším a nejpohlednějším, snad jsme potěšili diváky alespoň hezkými gólovými akcemi, řekl k utkání trenér Tomáš Hájek. Česká divize st. dorostu, 9. kolo (4. 10.): AFK Slavoj Podolí - FK Baník Sokolov 0:5 (0:1) Sestava: Macháček Ščislák (49. Jiří Vodrážka), Šaloun, Janovský, Krupička Hudec (83. Váša), Bereczký, Pleva, Oláh (68. Odvárko) Jakub Vodrážka, Áč. Branky: 28. Áč, 46. 1:1, 87. 2:1 Libuš nám uštědřila tvrdou lekci z bojovnosti a nasazení, které nám v posledních utkáních schází. K tomu se přidaly hrubé individuální chyby, které soupeři umožnily bez problémů skórovat a překvapivá porážka je na světě. Naše marná snaha v závěru utkání už přišla pozdě a vyzněla naprázdno, naopak Libuš mohla své vedení pojistit z penalty, kterou však Macháček vyrazil. Body tak naprosto zaslouženě zůstaly v Praze, okomentoval zápas trenér Tomáš Hájek. Program dalších zápasů: 10. kolo SO v 10:00 Česká Lípa - Baník; 11. kolo NE v 10:00 Baník - Meteor; 12. kolo SO v 10:15 Roudnice Baník. juniorka REALIZAČNÍ TÝM: Vedoucí Vladimír Moravec Zdravotník Ilona Štáhlovská Kustod Miroslav Špírek TRENÉR: Stanislav Purkart BRANKÁŘI: Jakub Dvořák 1987 Lukáš Šourek 1988 OBRÁNCI: Jan Kašpar 1989 Jiří Hucl 1989 Jiří Duben 1988 Jan Vítek 1987 Zdeněk Nápravník 1987 ZÁLOŽNÍCI: Michal Svůra 1984 Marek Kratochvíl 1987 Jiří Prchal 1981 Martin Koky 1988 Petr Bastl Nápravník Moravec Šťáhlovská Špírek Purkart J. Dvořák Kašpar Hucl Vítek Duben Svůra L. Šourek Koky Čelo soutěže: 1. Sokolov : Ústí n.l : Dukla : Varnsdorf : Kladno B :12 16 ÚTOČNÍCI: Miloslav Čertík 1986 Lukáš Komberec 1986 Michal Andrš 1989 Prchal Bastl Kratochvíl Čertík Komberec Andrš

14 juniorka - ROZPIS SO NOVÉ SEDLO FK BANÍK 0 : SO KR. POŘÍČÍ FK BANÍK 0 : NE FK BANÍK MAR. LÁZNĚ 5 : NE TRSTĚNICE FK BANÍK anulováno NE FK BANÍK CHYŠE 7 : SO HAZLOV FK BANÍK 1 : NE FK BANÍK LOKO K. V. 6 : SO UNION CHEB FK BANÍK 1 : NE FK BANÍK OSTROV 6 : SO AŠ FK BANÍK NE FK BANÍK FR. LÁZNĚ SO D. RYCHNOV FK BANÍK NE FK BANÍK VINTÍŘOV NE JÁCHYMOV FK BANÍK NE FK BANÍK STARÁ ROLE ZAJÍMAVOSTI ZE SOUTĚŽE * Fotbalisté Baníku Union Nové Sedlo v letošním ročníku krajského přeboru procházejí krizí. V tabulce jsou na posledním místě s pouhým jediným bodem. Neuspěli ani o uplynulém víkendu v domácím prostředí, kde podlehli 0:1 Aši. * Exdivizní Jiskra Hazlov si na hřišti soupeře připsala další vysoký debakl. Tentokrát tým prohrál nečekaně v Chyši po výsledku 5:1! Zajímavostí je, že zkušený celek předtím podlehl Viktorii M. Lázně jasně 7:1. * Ve šlágru o druhé místo na sebe narazily celky M. Lázní a Unionu Cheb. Domácí sice o poločase vedli zásluhou branky Kafky ze 37. minuty, jenže Union hned po změně stran srovnal Dobešem a tři body svému mužstvu zařídil svou devátou branku v sezoně kanonýr David Sládeček. ČTĚTE NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY A DOZVÍTE SE VČAS NEJNOVĚJŠÍ INFORMACE Z BANIKU! ROZHOVOR s Tomášem Vášou, útočníkem C dorostu Mladý útočník góly v Praze střílet nezapoměl. Po svém návratu do Baníku nastoupil za divizní C dorost třikrát a vsítil dvě branky. Minulý týden už odehrál i pár minut za A dorost. Fotbaloví fandové Tě znají z úspěšného působení v žácích Baníku. Pak jsi odešel do Bohemians Jak se Ti tam dařilo? V Bohemce byla velká konkurence, před každou částí sezony přicházeli noví hráči z celé republiky. V některých fázích přípravy nás bylo skoro čtyřicet. Já jsem se ale vždy dostal do užšího kádru a nastupoval téměř v každém utkání. Někdy v základu, jindy v průběhu zápasu. Trenéři nás hodně točili. Velkou smůlu jsem měl na jaře, protože jsem si v posledním přípravném utkání zlomil nohu a zpět na hřiště jsem se dostal až na poslední dva zápasy. O co Tě působení v Ďolíčku nejvíce obohatilo? Jaké jsi získal zkušenosti? V Bohemce jsem poznal spoustu skvělých hráčů. Jedno období jsem působil ve stejném týmu z nynějším hráčem Sparty Vencou Kadlecem. Poznal jsem atmosféru vyprodaného Ďolíčku, poznal jsem Prahu. Naučil jsem se v každém tréninku bojovat o místo v sestavě, musel jsem se umět prosadit na různých postech a odměnou mi bylo zahrát si celostátní ligu dorostu. Nyní jsi zpět na Baníku. Jak se Tvůj návrat seběhl a co k němu vedlo? Již před sezonou mě několikrát oslovilo vedení s nabídkou k návratu, s nabídkou přestupu do zdejší školy. Já byl v Bohemce na hostování a věděl jsem, že se jednou musím stejně vrátit. Za tu dobu co jsem byl v Praze se na Baníku hodně změnilo k lepšímu a fotbalové podmínky jsou tady v současnosti lepší než na Bohemians. Přestup na jinou školu a do stejného ročníku jsem mohl uskutečnit jedině v průběhu letošního září. Pak už by to nešlo. Rozhodování bylo těžké a velkou váhu mělo i vážné onemocnění mojí mamky, které nakonec rozhodlo. Naskočil jsi do rozjeté soutěže, ale střelecky se Ti v C-dorostu daří. Jaký je nyní Tvůj cíl? Chtěl bych se postupně propracovat do A dorostu a zahrát si s ním nejméně Českou ligu. Pak bych se rád prosadil do juniorky a později i do A mužů.

15 - 15- BOWLING U Pařilů Přijďte si zahrát bowling, pobavit se a posedět s přáteli do Staré Role! Otevřeno pondělí až pátek 11:00 až 1:00 soboty 17:00 až 1:00 neděle 17:00 až 24:00 Ceny pondělí až pátek 11:00 až 17: Kč/hodinu pondělí až pátek 17:00 až 1: Kč/hodinu soboty a neděle 170 Kč/hodinu Kontakt Bowling U Pařilů Nové Domky 655 Karlovy Vary Stará Role telefon: KOLO Kr.Poříčí Chyše 2:0 (1:0) Loko K.Vary Mar.Lázně 2:5 (2:2) Union Cheb Sokolov B 1:3 (1:1) Ostrov Nové Sedlo 3:2 (3:1) Aš St.Role 1:3 (1:1) Fr.Lázně Jáchymov 2:0 (1:0) D.Rychnov Vintířov 1:3 (0:2) JUNIORKA -TABULKA 9.KOLO Vintířov Kr.Poříčí 2:4 (1:2) Jáchymov D.Rychnov 2:1 (1:1) St.Role Fr.Lázně 4:0 (2:0) Nové Sedlo Aš 0:1 (0:0) Sokolov B Ostrov 6:0 (2:0) Mar.Lázně Union Cheb 1:2 (1:0) Chyše hazlov 5:1 (1:0) 1. Sokolov B : 4 22 (10) 2. Union Cheb : ( 7) 3. Mar.Lázně : ( 7) 4. Hazlov : ( 7) 5. Vintířov : ( 1) 6. Kr.Poříčí : ( 6) 7. St.Role : (-2) 8. Aš : (-2) 9. Chyše : ( 0) 10. Loko K.Vary : (-2) 11. Ostrov : (-5) 12. Fr.Lázně : 20 9 (-6) 13. D.Rychnov : 19 6 (-9) 14. Jáchymov : 19 6 (-6) 15. Nové Sedlo : 27 1 (-11) 10.KOLO Jáchymov Kr.Poříčí St.Role Vintířov Nové Sedlo D.Rychnov Sokolov B Fr.Lázně Mar.Lázně Aš Chyše Union Cheb Hazlov Loko K.Vary KOLO Kr.Poříčí Loko K.Vary Union Cheb Hazlov Ostrov Chyše Fr.Lázně Mar.Lázně D.Rychnov Sokolov B Vintířov Nové Sedlo Jáchymov St.Role

16 UNION CHEB BANÍK 1:3 BANÍK FK OSTROV 6:0 Branky: 35. vlastní Duben Prchal, 50. Čertík, 75. Vítek. Rozhodčí: Chládek - Bouše, M. Štěrba, ŽK 3:3. Diváci: 160. Sestava Unionu: Chmel - T. Rolník, Dobeš, Klepáček, A. Rolník - Hudeček (72. Volf), Alexa, Šebesta, Mlčoch - Kohout (17. Řezáč), Sládeček. Sestava juniorky: Dvořák - Nápravník, Duben, Vítek, Prchal - Jungman (76. Áč), Svůra (45. Bastl), Kratochvíl, Koky (86. Hucl) - Čertík, Komberec. K první vážnější šanci se dostal Baník v 7. minutě, když přímý kop srazila obrana Unionu na roh a z jeho rozehrání se dostal k míči Duben, jehož hlavičku brankář Chmel vytlačil na rohový kop. V 18. minutě se poprvé v utkání měnilo skóre. Na trestný kop si do pokutového území naběhl kapitán Prchal a hlavou usměrnil míč k pravé tyči Chmelovy branky - 0:1. O dvě minuty později se do míče opřel domácí Alexa a jeho prudká střela jen těsně minula levou tyč sokolovské branky. Po chybě obrany se dostal do další šance Komberec, jehož střelu z velkého vápna Chmel chytil. Ve 35. minutě se radovali domácí hráči. Klepáček rozehrával přímý kop z poloviny hřiště dlouhým centrem do vápna hostí, kde jej chtěl odvrátit Duben, ale jeho hlavička skončila ve vlastní síti 1:1. Do druhého poločasu v mužstvu Baníku došlo ke změně Bastl nahradil Svůru. V 50. minutě se juniorka dostala opět do vedení. Po levé straně utekl Komberec, na jeho centr si ve vápně naběhl Čertík a překonal brankáře Chmela - 1:2. V 54. minutě fauloval Duben v pokutovém území kapitána domácích Šebestu a rozhodčí Chládek ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu zahrával Sládeček, jeho prudká střela však skončila nad břevnem sokolovské branky. Domácí hráči se i po neproměněné penaltě nadále snažili o srovnání skóre. Přímé kopy Řezáče v 60. a 66. minutě však obrana Baníku odvrátila. Branka však padla na druhé straně. V 75. minutě se po centru Kokyho dostal k míči Vítek a hlavou upravil na 1:3. Domácí mohli zkorigovat stav utkání v 81. minutě, kdy Šebestovu střelu do pravé šibenice vyškrábl brankář Dvořák a odražený míč se dostal k Volfovi, jehož střelu padající Dvořák se dalším výborným zákrokem vykopl. Branky: Prchal 3, Vítek, Čertík, Andrš. Sestava juniorky: J. Dvořák Nápravník, Duben, Kura, Kašpar Pačinda, Vítek, Koky (20. Kratochvíl), Prchal (70. Bastl) Komberec (65. Andrš), Čertík. V zajímavém utkání si baníkovci poradili s Ostrovem, který se příchodem útočníka Václava Ušáka z karlovarských Buldoků zvedl. Jenže obráncům Baníku, jmenovitě Kurovi s Dubnem, se střelce Ostrova podařilo po celý zápas ustrážit. Hosté se prakticky nedostali do šance, za což zasluhuje defenzíva Baníku pochvalu. Střelecký účet zápasu otevřel v prvním poločase Prchal, který proměnil pokutový kop nařízený za faul na Komberce. Stejná situace se opakovala ještě jednou a Baník vedl 2:0. Ještě před poločasem byl hostům vyloučen hráč a juniorka pak vstřelila další branky. Na začátku druhé půle po centru Prchala zvýšil na rozdíl tří branek Vítek. Čtvrtý gól baníkovců vstřelil z vápna Čertík. Hattrickem se v tomto zápase zaskvěl kapitán Prchal, který svůj třetí gól vstřelil z přímého kopu přízemní střelou napříč celou bránou. Účet zápasu uzavřel Andrš, který poslal do sítě přesný centr Kratochvíla. Po zápase mohl být trenér Stanislav Purkart spokojený. Určitě jsme spokojeni. Zápas se nám povedl, i když utkání nebylo tak jednoznačné jak nakonec dopadlo. Zezačátku soupeř dobře bránil, jenže to přeháněl s tvrdostí, na kterou doplatil dvěma pokutovými kopy a pak ještě vyloučením v závěru poločasu, poznamenal trenér juniorky. Ve druhém poločase už ale Baník dominoval. Vyloučení nám pomohlo, v poli jsme hráli velice dobře, s chutí a stříleli další branky. Vzadu si Kura s Dubnem poradili s Ušákem, kterého pokryli po celý zápas. A směrem dopředu jsme předváděli pohledné akce, spokojeně hodnotil trenér Purkart. Kaňkou na zápase bylo ale zranění záložníka Martina Kokyho. Ten musel být střídán už ve 20. minutě. Vypadalo to na přetržený křížový vaz, což je strašná škoda. Martin se dostal do sestavy, vypořádal se s jedním zraněním a přišlo teď druhé. Pokud se naplní předpoklady, bohužel s fotbalem by začal až v letním období, smutně dodal sokolovský trenér.

BANÍČEK. extra. Vítěz divize starších žáků 2008/09 - postup do České ligy

BANÍČEK. extra. Vítěz divize starších žáků 2008/09 - postup do České ligy BANÍČEK extra Vítěz divize starších žáků 2008/09 - postup do České ligy ROčenka sezóny 2008-2009 VÍTÁME VÁS Vážení fanoušci, fotbalová sezona 2008/2009 je sice již dávno za námi, ale pro náš klub se do

Více

BANÍČEK ZPRaVOdaJ FaNOUŠKŮ FK BaNÍK SOKOlOV

BANÍČEK ZPRaVOdaJ FaNOUŠKŮ FK BaNÍK SOKOlOV A MUŽSTVO REALIZAČNÍ TÝM: Ved. a kust. Václav Zíma ml. Zdravotník Ilona Štáhlovská Lékař MUDr. Oldřich Vastl Fyzioterapeut R. Stockner TRENÉŘI: Mgr. Martin Hašek Aleš Jindra as. 1 Stanislav Purkart as.

Více

BANÍČEK ZPRaVOdaJ FaNOUŠKŮ FK BaNÍK SOKOlOV

BANÍČEK ZPRaVOdaJ FaNOUŠKŮ FK BaNÍK SOKOlOV A MUŽSTVO REALIZAČNÍ TÝM: Ved. a kust. Václav Zíma ml. Zdravotník Ilona Štáhlovská Lékař MUDr. Oldřich Vastl Fyzioterapeut R. Stockner TRENÉŘI: Mgr. Martin Hašek Aleš Jindra as. 1 Stanislav Purkart as.

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

FK BANÍK SOKOLOV FOTBAL FULNEK 08-09 PARTNER: MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 22. KOLA 2. LIGY. SOBOTA 11. 4. 2009 v 10.15 hodin

FK BANÍK SOKOLOV FOTBAL FULNEK 08-09 PARTNER: MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 22. KOLA 2. LIGY. SOBOTA 11. 4. 2009 v 10.15 hodin 12 08-09 PARTNER: PLYN. TOPENÍ. VODA. ELEK TRO MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 22. KOLA 2. LIGY FK BANÍK SOKOLOV FOTBAL FULNEK SOBOTA 11. 4. 2009 v 10.15 hodin VSTUP MAJÍ ZDARMA VŠICHNI TI, KTEŘÍ JSOU ZE ŠINDELOVÉ A

Více

BANÍČEK 408-09 A MUŽSTVO PARTNER: MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 7. kola 2. LIGY FK BANÍK SOKOLOV AC SPARTA PRAHA B SOBOTA 13. 9. 2008 v 10.

BANÍČEK 408-09 A MUŽSTVO PARTNER: MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 7. kola 2. LIGY FK BANÍK SOKOLOV AC SPARTA PRAHA B SOBOTA 13. 9. 2008 v 10. A MUŽSTVO REALIZAČNÍ TÝM: Ved. a kust. Václav Zíma ml. Zdravotník Ilona Štáhlovská Lékař MUDr. Oldřich Vastl Fizioterapeut R. Stockner TRENÉŘI: Mgr. Martin Hašek Aleš Jindra as. 1 Stanislav Purkart as.

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň 30. kolo Gambrinus ligy FC Hradec Králové FC Viktoria Plzeň 1.6. 2013, Všesportovní stadion 17:00 Rozhodčí: Jaroslav Bílek - Roman

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL SEHRADICE A FC KOSTELEC 4.KVĚTNA 2013 1 Ve svém druhém jarním utkání před domácími fanoušky vyzvou Sehradice mužstvo z Kostelce. Tímto všechny vítáme a přejeme příjemné fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO

Více

BANÍČEK ZPRAVOdAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV

BANÍČEK ZPRAVOdAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV BANÍČEK ZPRAVOdAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV 11 08-09 PARTNER: MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 20. KOLA 2. LIGY FK BANÍK SOKOLOV MFK OKD KARVINÁ SOBOTA 28. 3. 2009 v 10.15 hodin VSTUP MAJÍ ZDARMA VŠICHNI TI, KTEŘÍ JSOU

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 3 Rozhodčí: Duchoň, Štefan, Hasíková Delegát: Wencl

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U /2018

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U /2018 HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U15 2017/2018 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2017/2018 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

BANÍČEK FC TESCOMA ZLÍN OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. partner utkání

BANÍČEK FC TESCOMA ZLÍN OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. partner utkání BANÍČEK OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV fk baník sokolov VERSUS FC TESCOMA ZLÍN MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 10. KOLA 2. LIGY. SOBOTA 3. 10. 2009 v 10.15 hod. 6 2009-2010 partner utkání 02 VÍTÁME VÁS

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U /2017

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U /2017 HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U15 2016/2017 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2016/2017 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2012: Ročník 8. Číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2012/2013 TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ

Více

SK MALEŠOV, PSČ mob: , ,

SK MALEŠOV, PSČ mob: , , mob 728 046 280,723 879 596, e-mail skmalesov@seznam.cz MEMORIAL FRANTIŠKA LHOTÁKA Mezinárodní fotbalový turnaj mladších žáků 18.ročník Záštitu turnaje převzal. Vojtěch Novotný Odchovanec SK Malešov v

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A 16.KVĚTNA 2015 1 Pěkné sobotní odpoledne všem hráčům, funkcionářům a hlavně fanouškům. Tímto bychom chtěli přivítat hosty z Tečovic. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ

Více

Předsilvestrovské derby fanoušků pražských "S" vyhráli sešívaní - Broumovsko

Předsilvestrovské derby fanoušků pražských S vyhráli sešívaní - Broumovsko Ve Sportovním areálu Emericha Ratha v Broumově se 30. prosince 2017 konal první ročník Předsilvestrovského derby fanoušků pražských "S". Po vzoru pražského Silvestrovského derby, kdy se pravidelně poslední

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

BANÍČEK ZPRAVOdAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV

BANÍČEK ZPRAVOdAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV BANÍČEK ZPRAVOdAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV 10 08-09 PARTNER: MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 18. KOLA 2. LIGY FK BANÍK SOKOLOV BOHEMIANS 1905 PRAHA SOBOTA 14. 3. 2009 v 10.15 hodin VSTUP MAJÍ ZDARMA VŠICHNI TI, KTEŘÍ

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea Úterý 2. 5. 2017 v 11:00 hodin hřiště Terpsithea SKN BRNO ASKPN PIRAEUS 2 : 0 (1 : 0) Branky: 24 Jakub Matyáš, 67 Adam Papoušek Žlutá karta: 27 Martin Susedka, 59 Jan Dvořáček SKN BRNO: Mikula Daniel Zeman

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO

JUNIOR NORTH CUP MICRO Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, FK Jablonec, z.s. a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XVIII. ročníku turnaje JUNIOR NORTH CUP

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, FK Jablonec OS a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XIV. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR

Více

BANÍČEK FK BANÍK SOKOLOV FK VIKTORIA ŽIŽKOV OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. partner utkání

BANÍČEK FK BANÍK SOKOLOV FK VIKTORIA ŽIŽKOV OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. partner utkání BANÍČEK OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV FK BANÍK SOKOLOV VERSUS FK VIKTORIA ŽIŽKOV MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 27. KOLA 2. LIGY. SOBOTA 15. 05. 2010 v 10.15 hod. 14 2009-2010 partner utkání VÍTÁME

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A 17.DUBNA 2016 1 Při druhém domácím utkání vítáme v Sehradicích hosty z Tečovic. Všem fanouškům přejeme ty nejlepší fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí:

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A 1.ZÁŘÍ 2012 1 Vítáme v Sehradicích hráče, funkcionáře a diváky z Kašavy. Samozřejmě vítáme i fandy domácího mužstva. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Trocha historie vzájemných

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1)

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) Naši hráči A mužstva si neporadili ani s nováčkem soutěže. Naši se sice ujali vedení Zdeňkem Kryštofem brankou ze 13. minuty, kdy po faulu na Oberherra kopal

Více

FK Újezd nad Lesy. FC Uhříněves. Mistrovský zápas přeboru Prahy. Podzim 2008 Neděle v 15:00. hostí fotbalový klub

FK Újezd nad Lesy. FC Uhříněves. Mistrovský zápas přeboru Prahy. Podzim 2008 Neděle v 15:00. hostí fotbalový klub Mistrovský zápas přeboru Prahy Podzim 2008 Neděle 29.3.2009 v 15:00 FK Újezd nad Lesy. hostí fotbalový klub FC Uhříněves Hlavní rozhodčí: Asistenti rozhodčího: Delegát PFS: Pan Váša Pan Stránský Pan Zelený

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec, z.s. přivítali XXI. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

BANÍČEK FK BANÍK MOST OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. partner utkání

BANÍČEK FK BANÍK MOST OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. partner utkání BANÍČEK OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV fk baník sokolov VERSUS FK BANÍK MOST MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 6. KOLA 2. LIGY. NEDĚLE 6. 9. 2009 v 10.15 hod. 4 2009-2010 partner utkání 02 VÍTÁME VÁS Vážení

Více

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov 356 01 Kontakt: šéftrenér přípravek FKB Tomáš Hájek tel. 724 431 083 tomas.hajek@fksokolov.cz sportovní ředitel FKB Vítězslav

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 8 - číslo 8 - FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK UNION ČELÁKOVICE SK Union byl založen roku 9, v roce 9 odešla

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

Zpravodaj Divize AS - číslo 1 soutěžní ročník

Zpravodaj Divize AS - číslo 1 soutěžní ročník Zpravodaj Divize AS - číslo 1 soutěžní ročník 2017-2018 Nový soutěžní ročník otevřel souboj dvou divizních nováčků loňského a letošního. Zatímco loni se zrodila remíza až v šestém kole, letos hned v prvním

Více

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK 27. 28. 8. 2016 ÚVODNÍ SLOVO Do rukou se Vám dostávají propozice II. ročníku mezinárodního turnaje O pohár starosty města Choceň. V letošním roce se turnaje

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Sokol Bulovka I. B třída západ 24. kolo Sobota 21. května 2016 od 17:00 hodin Rozhodčí: Jirák Jiří - Šůma Josef, Chwiedziuk Dominik TJ SOKOL JENIŠOVICE B

Více

Branky. POřadí 1. 1. POřadí. Góly dle minut. Žluté karty 16. Červené karty 16. Diváci (domácí utkání) Penalty. Průměr 11 340 (1.

Branky. POřadí 1. 1. POřadí. Góly dle minut. Žluté karty 16. Červené karty 16. Diváci (domácí utkání) Penalty. Průměr 11 340 (1. ROČENKA / Branky Vstřelené obdržené pořadí pořadí Góly dle minut Žluté karty CELKEM POřadí. Červené karty CELKEM Penalty CELKEM POřadí. PROMĚNĚNÉ Diváci (domácí utkání) Průměr () Nejvyšší návštěva Nejnižší

Více

XVI. ročníku turnaje

XVI. ročníku turnaje Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, Jablonec, z.s. a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XVI. ročníku turnaje JUNIOR NORTH CUP MICRO

Více

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ www.fklovosice.cz FK LOVOSICE FK ČESKÝ LEV NEŠTĚMICE Datum: Sobota 17.04. 2010 Výkop: 10:15h Sezóna: 2009/2010 Soutěž: krajský přebor Kolo: 21 Rozhodčí: Sabo., Šťastný, Hlinka Delegát:

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice X Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice Nejbližší zápasy našeho týmu Kolo Datum Soupeř Čas 1 Sobota 22.08.2015 Řepy - Muži B 10:30

Více

BANÍČEK. FK fotbal třinec S NOVÝMI TRENÉRY NA TŘINEC! OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. 2010-2011 partner utkání

BANÍČEK. FK fotbal třinec S NOVÝMI TRENÉRY NA TŘINEC! OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. 2010-2011 partner utkání BANÍČEK OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV S NOVÝMI TRENÉRY NA TŘINEC! FK BANÍK SOKOLOV VERSUS FK fotbal třinec MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 8. KOLA 2. LIGY. SOBOTA 17. 09. 2010 v 10.15 hod. POHÁROVÉ UTKÁNÍ

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

Příbramský pohár 2014 U12

Příbramský pohár 2014 U12 Fotbalový turnaj mladších žáků Příbramský pohár 2014 U12 TERMÍN TURNAJE: Čtvrtek 8.5.2014 Časový rozpis: 8.00-8:30 hod. prezence (u později zahajovaných zápasů stačí být ½ hod před prvním zápasem), 9:00

Více

Fotbalový turnaj na Kladně

Fotbalový turnaj na Kladně Fotbalový turnaj pro ročník 2006 a mladší Fotbalový turnaj na Kladně ------------------------------------------------------------------------------------ SK Kladno Dívejme se na naše děti a pojďme si to

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

O pohár starosty města Modřice

O pohár starosty města Modřice Pozvánka na XIV. ročník mezinárodního turnaje mladších žáků (roč. 2002) O pohár starosty města Modřice srpna 2014 na hřišti v Modřicích www.turnaj-modrice.cz POZVÁNKA Organizační výbor zve všechny hráče,

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace. Dušan Fitzel Technický ředitel

Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace. Dušan Fitzel Technický ředitel Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace Dušan Fitzel Technický ředitel Nymburk, 26. 27. 11. 2012 Statistiky PROČ? Sbíraní dat - Kluby - Reprezentace Proč? Nymburk, 26.

Více

BANÍČEK FK BANÍK SOKOLOV FC ZENIT ČÁSLAV FREETIME SPORT SOKOLOV OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV

BANÍČEK FK BANÍK SOKOLOV FC ZENIT ČÁSLAV FREETIME SPORT SOKOLOV OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV BANÍČEK OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV FK BANÍK SOKOLOV VERSUS FC ZENIT ČÁSLAV MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 23. KOLA 2. LIGY. SOBOTA 17. 04. 2010 v 10.00 hod. 12 2009-2010 FREETIME SPORT SOKOLOV partner

Více

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 3 12.9.2003 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na třetím domácím mistrovském zápase v I.A třídě.

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.12 3.10.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Ve finálové skupině kráčí za letošním vítězstvím po pátém kole dva celky a oba

Více

OSTROVSKÝ DEN PLNÝ TBALU 25.6.2011

OSTROVSKÝ DEN PLNÝ TBALU 25.6.2011 ..0 OTBALOVÉ TURNAJE PŘÍPRAVEK ..0 SCHÉMA HŘIŠŤ DOPROVODNÝ PROGRAM HŘIŠTĚ č. ročník 000/00..0 HŘIŠTĚ č. ročník 00 www.ostrovplnyfotbalu.cz HŘIŠTĚ č. ročník 00 + ročník 00 HŘIŠTĚ č. ročník 99/999 + ročník

Více

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec z.s. přivítali na 24. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.10 24.9.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Po třetím kole se ve finálové skupině o vedení přetahují tři týmy se šesti body

Více

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15 Pátek 30.3. v 10:15 FC Tempo Praha Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítám na 19. kole Pražské teplárenské přeboru. Máme za sebou první tři kola, ve kterých jsme bohužel nezískali ani bod. Věřím, že

Více

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan Vstupné 25,- Kč, tento program platí zároveň jako vstupenka na fotbalové utkání. MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ I.B TŘÍDA SKUPINA A - 24. KOLO SOKOL LOCHKOV FC ZLIČÍN B SOBOTA 2.6.2012 OD 10.30 Hlavní rozhodčí:

Více

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11)

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11) Házenkářky Slavie Praha zvítězily ve 12. kole MOL ligy nad nováčkem soutěže Sokolem RMK Bánovce nad Bebravou 31:26, po poločase 18:11, v tabulce jim patří třetí místo o bod za vedoucím Baníkem Most a o

Více

BANÍČEK FK BANÍK SOKOLOV FC VYSOČINA JIHLAVA OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. 2010-2011 partner utkání

BANÍČEK FK BANÍK SOKOLOV FC VYSOČINA JIHLAVA OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. 2010-2011 partner utkání BANÍČEK OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV v FK BANÍK SOKOLOV VERSUS FC VYSOČINA JIHLAVA MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 20. KOLA II. LIGY. SOBOTA 02. 04. 2011 v 10.15 hod. CENA 5 KČ včetně DPH 12 2010-2011

Více

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Vysočina Jihlava -FC Slovan Liberec

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Vysočina Jihlava -FC Slovan Liberec PRESS KIT Sezona 2012/2013 18. kolo FC Vysočina Jihlava -FC Slovan Liberec 18. kolo Gambrinus ligy FC Vysočina Jihlava FC Slovan Liberec 1. 3. 2013, Stadion Jihlava 18:00 Rozhodčí: Libor Kovařík - Patrik

Více

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Viktoria Plzeň -FC Baník Ostrava

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Viktoria Plzeň -FC Baník Ostrava PRESS KIT Sezona 2012/2013 18. kolo FC Viktoria Plzeň -FC Baník Ostrava 18. kolo Gambrinus ligy FC Viktoria Plzeň FC Baník Ostrava 3. 3. 2013, DoosanAréna20:00(ČT Sport) Rozhodčí: Karel Hrubeš - Martin

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 Tréninkové centrum mládeže FC Zbrojovka Brněnské Ivanovice - hala s umělou trávou PROPOZICE 1. Termín konání: sobota 2. 2. 2013 2. Věková

Více

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha 30. kolo Gambrinus ligy FC Vysočina Jihlava SK Slavia Praha 1.6. 2013, Stadion Jihlava 17:00 Rozhodčí: Jan Kalenda - Tomáš Kovařík,

Více

Maentiva Cup 2016 MEMORIÁL MARTINA BREINISCHE. Fotbalový turnaj pro mladší žáky U13

Maentiva Cup 2016 MEMORIÁL MARTINA BREINISCHE. Fotbalový turnaj pro mladší žáky U13 MEMORIÁL MARTINA BREINISCHE Fotbalový turnaj pro mladší žáky U13 Písek, 8. 5. Propozice Místo konání areál FC Písek Datum 8. 5. Kategorie U13 Ročník narození 2003 a mladší Povrch tráva Rozměry hřiště celé

Více

BANÍČEK FK BANÍK SOKOLOV FC ZENIT ČÁSLAV OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. 2010-2011 partner utkání

BANÍČEK FK BANÍK SOKOLOV FC ZENIT ČÁSLAV OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV. 2010-2011 partner utkání BANÍČEK OFICIÁLNÍ ZPRAVODAJ FANOUŠKŮ FK BANÍK SOKOLOV FK BANÍK SOKOLOV VERSUS FC ZENIT ČÁSLAV MISTROVSKÉ UTKÁNÍ 18. KOLA II. LIGY. SOBOTA 19. 03. 2011 v 10.15 hod. CENA 5 KČ včetně DPH 11 2010-2011 partner

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. TJ Spartak Příbram 12.11.2016 18:30 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

JUNIOR NORTH CUP 2017

JUNIOR NORTH CUP 2017 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec z.s. přivítali na 23. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2017 Tento turnaj se v České republice stal za dobu své existence

Více

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice E.ON Junior Cup 2015 P R O P O Z I C E turnaje kopané starších přípravek UMT Karlovy Vary-Drahovice Sobota 16.5.2015 Termín turnaje: Místo konání: Hrací plocha: sobota 16. května 2015. Plánovaná doba trvání

Více

13. února 2014 Mladší žáci ročníku 2001 a mladší

13. února 2014 Mladší žáci ročníku 2001 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 13. února 2014 Mladší žáci ročníku 2001 a mladší Okresní fotbalový svaz Opava

Více

HC Desná HC Tanvald 1 : 3

HC Desná HC Tanvald 1 : 3 6. 1.2001-ZS Jablonec nad Nisou HC Desná HC 1 : 3 První zápas nové série vyšel lépe u. Desná měla sice mírnější převahu, ale střelecky se jí vůbec nedařilo. hrál dobře v obraně a když nějaká střela prošla

Více

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, Pardubický KFS www.ondrasovkafotbal.cz 2. Koordinátor: Adresa sportovní kanceláře: Pravoslav

Více

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži Soupeř: K.Újezd B Dne : Neděle 21/9/08 Začátek od: 16/30 7kolo Sraz v hod: Hebík Š. 1 Výsledek : 2/0 Poločas: 2/0 Branky : Kříž Jan,Ćaloun Jiří Čaloun 2 Doprava 1auto 2 auto 3 auto 4 auto 5 auto Vzdálenost

Více

Vítáme vás na utkání 19. kola divize skupina A sezóny 2011/2012. vs. Neděle 1.dubna 2012 od 16.30 hod. na Městském stadionu v Benešově

Vítáme vás na utkání 19. kola divize skupina A sezóny 2011/2012. vs. Neděle 1.dubna 2012 od 16.30 hod. na Městském stadionu v Benešově Vítáme vás na utkání 19. kola divize skupina A sezóny 2011/2012 vs. SK BENEŠOV FK HOŘOVICKO Neděle 1.dubna 2012 od 16.30 hod. na Městském stadionu v Benešově Domácí celek SK Benešov: Realizační tým Trenér

Více

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B 19.ZÁŘÍ 2015 1 Dnes vítáme na našem hřišti hráče rezervy divizního Slavičína. Vítáme samozřejmě i domácí borce a hlavně diváky a přejeme všem, nechť si užijí fotbalové

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina A Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY 5.DUBNA 2014 1 Vítáme všechny fanoušky kvalitní kopané na prvním jarním domácím utkání. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí: ŘIHÁK Pavel MICHALEC Radek KOTAČKA Rostislav

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0)

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) V případě vítězství v nedělním utkání se mohli naši fotbalisté po dlouhé době odpoutat ze dna tabulky KP, avšak velmi potřebné vítězství bohužel neuhráli. Nesmírně

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ Ročník 1. číslo 4. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL www.kmsjuventus.estranky.cz TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA

Více

V neděli na první jarní mistrovské utkání s Českým Těšínem. Program krajského přeboru

V neděli na první jarní mistrovské utkání s Českým Těšínem. Program krajského přeboru 1 Začíná jarní část fotbalové sezóny Fotbaloví fanoušci se dočkali. Po zimní přestávce se roztočí jarní kola krajského přeboru. Hráči našeho celku nastupují do jarní části jako patnáctý celek této soutěže.

Více

FK VIKTORIA ŽIŽKOV. ročník sezona 2008 / 2009

FK VIKTORIA ŽIŽKOV. ročník sezona 2008 / 2009 FK VIKTORIA ŽIŽKOV ROČNÍK 2002 sezona 2008 / 2009 FK VIKTORIA ŽIŽKOV ročník 2002 sezona 2008 / 2009 14.9.2008 Turnaj Meteor 1.kolo Viktorka Žižkov - Motorlet 1:0 Branky: Dejmek Viktorka Žižkov - Meteor

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO

JUNIOR NORTH CUP MICRO Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, Jablonec, z.s. a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XVII. ročníku turnaje JUNIOR NORTH CUP MICRO

Více

JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína,

JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína, Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec OS přivítali na XIX. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína, který se v České republice

Více

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší Okresní fotbalový svaz Opava

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

TJ Sokol Velké Heraltice

TJ Sokol Velké Heraltice FOTBALOVÉ 1 KOBEŘICE Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice Neděle 25. března 2018 Cena 5,-Kč Sezóna 2017-2018 HLAVNÍ UTKÁNÍ 15:00 16. kolo krajské soutěže I. A třídy sk. A TJ Sokol

Více

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE TJ SOKOL SRUBY Kompletní info z fotbalového klubu Sezóna 2013-2014 -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE -Tabulka a přehled nadcházejících utkání -Mistrovská utkání Semanín a D.Dobrouč

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

Sokol Blovice vs VS PLZEŇ

Sokol Blovice vs VS PLZEŇ Výsledkový zpravodaj Sokola Blovice č.1/07 Sokol Blovice vs VS PLZEŇ Utkání 16. kola I.A třídy 31. března 2007 od 16:30 hod Hl.rozhodčí: Krauz asistenti: Komanec, Rys delegát: ----- Tabulka Program 16.

Více

FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA

FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2011: Ročník 7. Číslo 6. OKRESNÍ P EBOR Ř FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2011/2012 FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA 5. kolo Sobota 17.09.2011 v 16 00 hodin Pro toto utkání

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK PŘÍLUKY A

TJ SOKOL SEHRADICE FK PŘÍLUKY A TJ SOKOL SEHRADICE FK PŘÍLUKY A 5.ZÁŘÍ 2015 1 Dnešní utkání je souboj druhého mužstva tabulky s prvním, takže se dá očekávat taktická bitva plná pěkných fotbalových momentů. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ

Více

GAMBRINUS LIGA ČMFS. Podzim 2008

GAMBRINUS LIGA ČMFS. Podzim 2008 GAMBRINUS LIGA ČMFS Podzim 2008 1. kolo - 02.08.2008 A1A0101 Teplice - České Budějovice A1A0102 Slovan Liberec - Slavia Praha A1A0103 Příbram - Brno A1A0104 Viktoria Plzeň - Viktoria Žižkov A1A0105 Baník

Více