AUKČNÍ VYHLÁŠKA PRODEJ POZEMKU PARC. Č. 5634/15 V K.Ú. ZÁBĚHLICE, OBEC PRAHA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AUKČNÍ VYHLÁŠKA PRODEJ POZEMKU PARC. Č. 5634/15 V K.Ú. ZÁBĚHLICE, OBEC PRAHA"

Transkript

1 AUKČNÍ VYHLÁŠKA PRODEJ POZEMKU PARC. Č. 5634/15 V K.Ú. ZÁBĚHLICE, OBEC PRAHA I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Elektronická aukce se přiměřené řídí ustanovením 1780 odst. 2 zákona č. 89/2012, občanský zákoník v platném znění. Na elektronickou aukci se nevztahují ustanovení právní úpravy upravující veřejné dražby dle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů. Elektronická aukce je dvoukolová. V I. kole podají účastníci aukce přihlášku dle dále uvedených instrukcí. Pokud účastník aukce splní veškeré podmínky I. kola a současně podá přihlášku do aukce včas, bude o postupu do II. kola aukce informován nejpozději do 5 pracovních dnů ovou cestou. Místo konání: Vyhlašovatel a poskytovatel: Kontaktní Forma aukce: Datum a čas zahájení II. kola aukce: Čas ukončení aukce: Interval navýšení času po příhozu: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost IČ: se sídlem Sokolovská 217/42, Praha 9 zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, spis. zn. B 847 e-aukce@dpp.cz anglická (bez limitní ceny) v hod v hod 3 minuty II. Označení a popis předmětu aukce, jeho příslušenství, práv a závazků Předmětem aukce je pozemek parc. č. 5634/15 v katastrálním území Záběhlice, obec Praha (ostatní plocha) zapsaný na listu vlastnictví č vedený Katastrálním úřadem pro hlavní město Praha, Katastrální pracoviště Praha. Výlučným vlastníkem pozemku je Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost. Výměra pozemku: 108 m 2 Pozemek se nachází na území Prahy 4 Spořilov, v prostoru křižovatky ulic Sliačská, Severozápadní a Severní IX. Pozemek svojí jihovýchodní stranou přímo navazuje na zadní obvodovou zeď garáží. Pozemek je zatravněný, nenachází se na něm žádné trvalé porosty a je situován v těsné blízkosti Jižní spojky, resp. při ul. Sliačská. Přístup k pozemku je z veřejné komunikace (včetně chodníku).

2 Pozemek je mírně svažitý severovýchodním směrem, zhruba trojúhelníkového tvaru a je zcela volný (nezastavěný). V místě jsou k dispozici komplexní inženýrské sítě. Lokalita Prahy 4 Spořilov má komplexní obchodní, občanské a zdravotní zařízení. Stanice metra Kačerov se nachází ve vzdálenosti cca 1,4 km od pozemku. Pozemek není zatížen věcnými břemeny, zástavními právy nebo jinými právy třetích osob. Vyvolávací cena za pozemek byla stanovena na základě znaleckého posudku č. 27/ ze dne ve znění jeho dodatku č. 1 ze dne , který vypracoval znalec Ing. Stanislav Rektor, znalec pro obor stavebnictví, odvětví stavby obytné a průmyslové a z oboru ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí. III. I. kolo elektronické aukce náležitosti a způsob podání přihlášky Lhůta pro podání přihlášky: do hod. Adresa pro doručení přihlášky: Sokolovská 217/42, Praha 9 Způsob podání přihlášky: doporučeně poštou v průběhu celé lhůty pro podání přihlášky tak, aby byla doručena vyhlašovateli ve lhůtě pro podání přihlášky nebo osobně do podatelny na výše uvedenou adresu v úředních hodinách, tj. pondělí čtvrtek: 7:30 15:45 hod. a v pátek 7:30 15:00 hod. Náležitosti přihlášky: Identifikační údaje účastníka: a) u fyzických osob jméno, příjmení, rodné číslo, adresa trvalého pobytu, případně adresa pro doručování, telefonický a ový kontakt, event. č. datové schránky, uživatelské jméno (login), pod kterým se účastník registroval do systému a číslo účtu pro vrácení aukční jistoty; b) u právnických osob obchodní firma, sídlo, IČ, DIČ, případně adresa pro doručování, telefonický a ový kontakt, event. č. datové schránky, uživatelské jméno (login), pod kterým se účastník registroval do systému a číslo účtu pro vrácení aukční jistoty. Nedílnou součástí přihlášky je dále a) fotokopie průkazu totožnosti u fyzických osob; b) originál nebo úředně ověřená kopie výpisu z obchodního rejstříku u právnických osob, resp. originál nebo úředně ověřená kopie výpisu z příslušné evidence nejedná-li se o právnickou osobu, která není zapsána do obchodního rejstříku. Výpis z příslušné evidence nesmí být starší než 3 měsíce; c) originál nebo úředně ověřená kopie výpisu z evidence rejstříku trestů účastníka, kterým bude prokázaná trestní bezúhonnost účastníka a jeho statutárních orgánů nebo jejich členů; d) čestné prohlášení účastníka o tom: - že souhlasí s těmito obchodními podmínkami a bude postupovat v souladu s nimi, přičemž účastník aukce přiloží k přihlášce text všeobecných obchodních podmínek platných a účinných ke dni podání přihlášky a parafuje jejich každou stránku; - o tom, že splní závazky, pokud se stane vítězem aukce; - o tom, že se řádně seznámil s právním a faktickým stavem předmětu aukce; - nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky;

3 - nemá nedoplatky na pojistném, či penále na veřejném zdravotním pojištění a pojistném či penále na sociálním zabezpečení a příspěvku na státní politiku v zaměstnanosti - o tom, že vůči jeho majetku neprobíhá nebo v posledních 3 letech neproběhlo insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů; - o tom, že není v likvidaci; e) potvrzení o prohlídce předmětu aukce, které jste obdržel na prohlídce; f) doklad o složení aukční jistoty (výpis z účtu, výpis z internetového bankovnictví, pokladní složenka); g) výslovný souhlas účastníka se zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Veškeré doklady, které tvoří nedílnou součást přihlášky, je účastník aukce povinen očíslovat. Přihláška bude do sídla vyhlašovatele doručena v uzavřené obálce opatřené jménem a příjmením (u fyzických osob) nebo názvem (u právnických osob) účastníka a na uzavření razítkem, případně podpisem účastníka, je-li fyzickou osobou, či jeho statutárního zástupce, je-li právnickou osobou. Obálka bude opatřena zřetelným nápisem: NEOTVÍRAT - ELEKTRONICKÁ AUKCE NA POZEMEK PARC. Č. 5634/15 V K.Ú. ZÁBĚHLICE, OBEC PRAHA K obálkám s přihláškami doručenými po uplynutí lhůty pro podání přihlášek nebude vyhlašovatel přihlížet a budou vráceny zpět účastníkovi. Přihlášky doručené ve lhůtě stanovené aukční vyhláškou budou předloženy nejméně tříčlenné komisi vyhlašovatele aukce, která postupně provede otevření obálek a následnou kontrolu ve smyslu splnění podmínek pro účast v aukci uvedené v této aukční vyhlášce, resp. ve všeobecných obchodních podmínkách. Do II. kola aukce budou zařazeni ti účastníci, kteří podají úplnou přihlášku s veškerými náležitostmi, včetně dokladu o zaplacení aukční jistoty. V případě chybějícího dokladu, který má být součástí podané přihlášky, si vyhlašovatel vyhrazuje právo vyzvat účastníka k jeho dodatečnému doplnění. IV. Vyvolávací cena, minimální a maximální příhoz, který může účastník aukce učinit Vyvolávací cena: Minimální příhoz: ,- Kč ,- Kč V. Prohlídka předmětu aukce Datum a čas prohlídek, pátek od 10:00 do 10:30 středa od 10:00 do 10:30 kontaktní osoba za vyhlašovatele: Radka Škardová, tel. č.: , SkardovaR@dpp.cz Místo konání prohlídek: na místě samém před předmětem aukce Bez potvrzení o účasti na prohlídce se nelze aukce zúčastnit.

4 VI. Aukční jistota Výše aukční jistoty: ,- Kč (10 % z vyvolávací ceny) Číslo účtu pro složení jistoty: /0800 Lhůta pro složení jistoty: Variabilní symbol: do Částka odpovídající výše aukční jistoty musí být nejpozději do tohoto dne připsána na výše uvedený účet vyhlašovatele. - rodné číslo (fyzické osoby); v případě zájmu o účast v aukci ze strany manželů, partnerů nebo spoluvlastníků, uveďte jako variabilní symbol rodné číslo jedné z osob - IČ (právnické osoby) Specifický symbol: Doklad o složení jistoty: pokladní stvrzenka z banky nebo výpis z účtu nebo potvrzení banky nebo výpis z internetového bankovnictví o odepsání částky ve výši aukční jistoty z účtu odesílatele ve prospěch výše uvedeného účtu vyhlašovatele. Doklad o složení aukční jistoty je nedílnou součástí přihlášky podávané do aukce. Na přihlášky, u nichž účastník nesloží jistotu ve stanovené lhůtě, nebude brán zřetel a přihláška bude odmítnuta. Lhůta a způsob vrácení aukční jistoty: a) účastníkům, kteří nebyli vybráni do II. kola elektronické aukce (tj. nepodali přihlášku ve stanovené lhůtě a se stanovenými náležitostmi a doklady), bude jistota vrácena do 10 pracovních dnů ode dne rozhodnutí vyhlašovatele, kterým budou potvrzeni účastníci s právem účasti v aukci, a to na číslo účtu pro vrácení jistoty, které účastník uvedl v přihlášce; b) účastníkům, kteří se nestali vítězi aukce, bude jistota vrácena do 10 dnů ode dne skončení aukce, a to na číslo účtu pro vrácení jistoty, které účastník uvedl v přihlášce. Účastníkovi, který se stal vítězem aukce, bude jistota započítána oproti kupní ceně. V případě, že účastník, který se stal vítězem aukce, odmítne uzavřít kupní smlouvu, tj. a) neuzavře kupní smlouvu ve znění, jak je dána přílohou aukční vyhlášky (s výjimkou doplnění identifikačních údajů vítěze aukce a výši kupní ceny) a/nebo b) neuhradí kupní cenu či ji neuhradí v plné výši, či včas a/nebo c) odvolá-li svůj návrh na uzavření kupní smlouvy před uplynutím lhůty pro přijetí návrhu vyhlašovatelem, ruší se jeho vítězství v aukci s tím, že složená aukční jistota nebude vrácena a s tímto postupem účastník aukce výslovně souhlasí. V případě, že k uzavření kupní smlouvy nedojde z důvodů stojících na straně vyhlašovatele (zejména v případě, kdy orgány vyhlašovatele neschválí prodej předmětu aukce nebo bude aukce zrušena), vyhlašovatel vrátí aukční jistotu vítězi aukce do 7 pracovních dnů ode dne rozhodné skutečnosti, a to na číslo účtu pro vrácení jistoty, které uvedl v přihlášce.

5 VII. Lhůta pro uzavření kupní smlouvy a lhůta pro úhradu kupní ceny Kupní smlouva bude s vítězem aukce uzavřena poté, co orgány vyhlašovatele schválí prodej předmětu aukce za kupní cenu odpovídající vítězné (nejvyšší) nabídce. O skutečnosti, že orgány vyhlašovatele řádně schválily uzavření kupní smlouvy s vítězem aukce, vyhlašovatel písemně vyrozumí vítěze, a to nejpozději do 20 pracovních dnů ode dne tohoto schválení. Současně s tímto sdělením zašle vyhlašovatel vítězi aukce výzvu k uzavření kupní smlouvy. Vítěz aukce je povinen podepsat kupní smlouvu do 10 pracovních dnů ode dne doručení výzvy vyhlašovatele k podpisu smlouvy, a to v požadovaném počtu výtisků s tím, že alespoň na jednom výtisku musí být podpis vítěze (kupujícího) úředně ověřen. Vítěz je svým návrhem na uzavření kupní smlouvy vázán po dobu, kterou má vyhlašovatel (prodávající) na přijetí návrhu, přičemž lhůta pro podepsání smlouvy vyhlašovatelem (prodávajícím) činí 30 pracovních dnů po doručení kupní smlouvy podepsané vítězem aukce vyhlašovateli. Kupní cenu sníženou o částku odpovídající složené aukční jistotě uhradí vítěz (kupující) dle podmínek kupní smlouvy do 20 dnů ode dne jejího uzavření (tj. do 20 dnů ode dne doručení kupní smlouvy podepsané ze strany vyhlašovatele (prodávajícího). VIII. Ostatní podmínky Hypotéka Koupi předmětu aukce není možné financovat hypotečním úvěrem. Zápis vlastnického práva do katastru nemovitostí Návrh na vklad vlastnického práva k předmětu aukce bude podán vyhlašovatelem (prodávajícím) ve lhůtě 15 pracovních dnů po připsání kupní ceny na účet prodávajícího. Daň z nabytí nemovitých věcí Podmínkou vyhlašovatele (prodávajícího) pro uzavření kupní smlouvy je, že vítěz (kupující) na sebe převezme povinnost zaplatit daň z nabytí nemovitých věcí ve smyslu ustanovení 1 zákonného opatření Senátu č. 340/2013 Sb., o dani z nabytí nemovitých věcí, v platném znění. Poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí tak bude nabyvatel předmětu aukce (kupující). IX. Průběh aukce Průběh aukce podrobně upravují všeobecné obchodní podmínky ze dne vyhlašovatele aukce společnosti Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost, které tvoří nedílnou přílohu této aukční vyhlášky. Elektronická aukce bude probíhat ve dvou kolech. I. kolo spočívá v podání přihlášky do elektronické aukce včetně veškerých požadovaných dokladů. Vyhlašovatel provede kontrolu přihlášek doručených ve lhůtě uvedené v bodu III. této aukční vyhlášky a do II. kola aukce budou zařazeni ti účastníci, kteří splní podmínky stanovené v aukční vyhlášce. II. kolem aukce je samotná elektronická aukce na předmět aukce, v rámci které budou moci zařazeni účastníci činit nabídky kupní ceny. Aukce proběhne formou tzv. anglické aukce, tj. bude se dražit od vyvolávací ceny směrem nahoru prostřednictvím jednotlivých příhozů. Příhoz je stanoven ve výši minimálně ,- Kč. Pokud v době 3 minut před ukončením aukce některý z účastníků aukce provede příhoz, aukce se automaticky prodlouží o 3 minut, a to i opakovaně. Vítězem aukce se stane účastník, který v aukci nabídne nejvyšší cenu. Tato cena bude považována za kupní cenu.

6 Účastník aukce bere na vědomí a souhlasí s tím, že v průběhu II. kola aukce (v průběhu podávání jednotlivých nabídek na předmět aukce) je nutné, aby aktualizoval webovou stránku tak, aby mohl sledovat poslední nejvyšší nabídku učiněnou jiným účastníkem aukce. Jediným hodnotícím kritériem určujícím vítěze aukce je výše nabídky účastníka. X. Závěrečná ustanovení Veškeré dotazy ohledně konání elektronické aukce může účastník zasílat vyhlašovateli ovou cestou prostřednictvím adresy e-aukce@dpp.cz. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo elektronickou aukci zrušit kdykoli v jejím průběhu. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo dodatečně doplnit nebo změnit podmínky aukce, jakož i právo aukci zrušit, a to i bez udání důvodu. Účastníci nemají nárok na náhradu nákladů spojených s účastí v elektronické aukci. Veškerá práva a povinnosti vyhlašovatele a účastníků se řídí všeobecnými obchodními podmínkami vyhlašovatele ze dne , pokud tato aukční vyhláška nestanoví jinak. V Praze dne

AUKČNÍ VYHLÁŠKA PRODEJ REKREAČNÍHO STŘEDISKA VESNA

AUKČNÍ VYHLÁŠKA PRODEJ REKREAČNÍHO STŘEDISKA VESNA I. Elektronická aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA PRODEJ REKREAČNÍHO STŘEDISKA VESNA Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Elektronická

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA PRODEJ POZEMKŮ PARC. Č. 951/2 A 951/10 V K.Ú. JINONICE, OBEC PRAHA

AUKČNÍ VYHLÁŠKA PRODEJ POZEMKŮ PARC. Č. 951/2 A 951/10 V K.Ú. JINONICE, OBEC PRAHA AUKČNÍ VYHLÁŠKA PRODEJ POZEMKŮ PARC. Č. 951/2 A 951/10 V K.Ú. JINONICE, OBEC PRAHA I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje informace, které jsou závazné pro konání a účast

Více

Podmínky. výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek

Podmínky. výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek Podmínky. výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek IČ:.. Spisová značka:.. Sídlo:.. Bankovní spojení: UniCredit Bank Czech Republic, a.s, č. ú.: (dále jen Poskytovatel ) vyhlašuje na základě

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek III.

Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek III. Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek III. PROKONZULTA, a. s. IČ: 253 32 953 Spisová značka: B 4298 vedená u Krajského soudu v Brně Sídlo: Brno, Křenová 299/26, PSČ 602 00 (dále

Více

vyhlašuje na základě pověření

vyhlašuje na základě pověření Podmínky 8. výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek GAVLAS, spol. s.r.o. IČ: 604 72 049 Spisová značka: C 26019 vedená u Městského soudu v Praze Sídlo: Praha 1, Politických vězňů 1272/21,

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -17.

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -17. Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 961 ze dne 15. 12. 2016 v termínu od 27. 2. 2017 do 3. 4. 2017 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -16.

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -16. Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 961 ze dne 15. 12. 2016 v termínu od 2. 1. 2017 do 6. 2. 2017 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

Výběrové řízení na prodej volných nebytových jednotek formou elektronické aukce - 2.

Výběrové řízení na prodej volných nebytových jednotek formou elektronické aukce - 2. Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 32 ze dne 19. 1. 2017 v termínu od 30. 1. 2017 do 1. 3. 2017 Výběrové řízení na prodej volných nebytových jednotek formou elektronické

Více

vyhlašuje na základě pověření

vyhlašuje na základě pověření Podmínky výběrového řízení na prodej pozemku parc. č. 555. jehož součástí je stavba č. p. 187 v ul. Stachově a pozemku parc. č. 556 v k. ú. Háje formou výběrového řízení s elektronickou aukcí Jihoměstská

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Ing. Milan Vaskivskyj dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice IČ:

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -15.

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -15. Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 633 ze dne 25.8. 2016 v termínu od 12. 9. 2016 do 17. 10. 2016 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne 28. 4. 2015

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne 28. 4. 2015 Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne 28. 4. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -7. Podmínky výběrového

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 289 ze dne 8. 4. 2015

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 289 ze dne 8. 4. 2015 Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 289 ze dne 8. 4. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce - 5. Podmínky výběrového

Více

vyhlašuje na základě pověření

vyhlašuje na základě pověření Podmínky 11. výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek GAVLAS, spol. s.r.o. IČ: 604 72 049 Spisová značka: C 26019 vedená u Městského soudu v Praze Sídlo: Praha 1, Politických vězňů 1272/21,

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne 28. 4. 2015

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne 28. 4. 2015 Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne 28. 4. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -10. Podmínky výběrového

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 184 ze dne 10. 3. 2015

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 184 ze dne 10. 3. 2015 Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 184 ze dne 10. 3. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce - 4. Podmínky výběrového

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -20. tel.:

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -20. tel.: Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 426 ze dne 1. 6. 2017 v termínu od 1. 9. 2017 do 2. 10. 2017 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -21. tel.:

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -21. tel.: Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 426 ze dne 1. 6. 2017 v termínu od 26. 10. 2017 do 27. 11. 2017 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne 28. 4. 2015

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne 28. 4. 2015 Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne 28. 4. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -12. Podmínky výběrového

Více

kupní smlouvu (dále jen Smlouva )

kupní smlouvu (dále jen Smlouva ) č. RS: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost se sídlem: Sokolovská 217/42, 190 22 Praha 9 IČ: 00005886 DIČ: CZ00005886, plátce DPH jednající: zapsaná v: obchodním rejstříku Městského soudu v

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek XIX.

Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek XIX. Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek XIX. GAVLAS, spol. s r.o. IČ: 60472049 Spisová značka: C 26019 vedená u Městského soudu v Praze Sídlo: Praha 1, Politických vězňů 1272/21,

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Christoph Jan Ing., dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová značka

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej domu Pod Strašnickou Vinicí 1264/37

Podmínky výběrového řízení na prodej domu Pod Strašnickou Vinicí 1264/37 Podmínky výběrového řízení na prodej domu Pod Strašnickou Vinicí 1264/37 REXIM REALITY s.r.o. IČO: 492 45 031 Spisová značka: C 20645 vedená u Městského soudu v Praze Sídlo: Praha 10, Na vinici 882/31,

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 352 ze dne 28. 4. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce - 6. Podmínky výběrového

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -19. tel.:

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -19. tel.: Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 961 ze dne 15. 12. 2016 v termínu od 19. 6. 2017 do 24. 7. 2017 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 267 ze dne

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 267 ze dne Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 267 ze dne 2.4.2014 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce - XX. Podmínky výběrového

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Marie Smetanová Most dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: AUREAS s.r.o. IČ: 06555802; spisová značka:

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek XXII.

Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek XXII. Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek XXII. GLADYS AUCTION, s.r.o. IČ: 271 26 447 Spisová značka: C 98251 vedená u Městského soudu v Praze Sídlo: Praha 10 - Strašnice, V Olšinách

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 366 ze dne

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 366 ze dne Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 366 ze dne 30.4.2014 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce - XXI. Podmínky výběrového

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Housing Real s.r.o. se sídlem Fr. Halase 845, Most 434 01 IČ: 28747925 dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek. formou elektronické aukce ( e-aukce )

Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek. formou elektronické aukce ( e-aukce ) Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce ( e-aukce ) Záměr byl schválen usnesením Rady MČ Praha 5 č. 55/1911/2013 ze dne 26.11.2013 CLANROY, a.s. IČ: 264

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 99 ze dne

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 99 ze dne Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 99 ze dne 5.2.2014 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce - XV. Podmínky výběrového řízení,

Více

Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč. Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014

Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč. Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014 Město Telč Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč tel.: +420 567 112 415 fax: +420 567 112 403 mobil: +420 607 584 841 PID Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014 Zveřejnění

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej domu Nupacká 1059/5

Podmínky výběrového řízení na prodej domu Nupacká 1059/5 Podmínky výběrového řízení na prodej domu Nupacká 1059/5 GAVLAS, spol. s r.o. IČO: 604 72 049, DIČ: CZ60472049, Spisová značka: C 26019 vedená u Městského soudu v Praze, se sídlem Praha 1, Politických

Více

MĚSTO NOVÝ JIČÍN. O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách

MĚSTO NOVÝ JIČÍN. O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách MĚSTO NOVÝ JIČÍN O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovité věci v katastrálním území Nový Jičín Horní Předměstí Město Nový Jičín (dále jen Město ) jako

Více

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA 265 1/2015 Praha, dne 12. 1. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek

Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek Podmínky výběrového řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce GAVLAS, spol. s r.o. IČ: 604 72 049 spisová značka: C 26019 vedená u Městského soudu v Praze sídlo: Praha 1, Politických

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 137-EA/15 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej domu Strašínská 1236/39

Podmínky výběrového řízení na prodej domu Strašínská 1236/39 Podmínky výběrového řízení na prodej domu Strašínská 1236/39 REXIM REALITY s.r.o. IČ: 492 45 031 Spisová značka: C 20645 vedená u Městského soudu v Praze Sídlo: Praha 10, Murmanská 1475/4, PSČ 100 00 (dále

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Kučerovi, SJM Talaváňovi dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 86256-1/OSM-2013 Praha, 16. 7. 2013 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 217-EA/17 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej domu Moskevská 77/4

Podmínky výběrového řízení na prodej domu Moskevská 77/4 Podmínky výběrového řízení na prodej domu Moskevská 77/4 GLADYS AUCTION, s.r.o., IČO: 271 26 447, DIČ: CZ27126447, Spisová značka: C 98251 vedená u Městského soudu v Praze, se sídlem Praha 10 - Strašnice,

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 102-EA-II/15

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 102-EA-II/15 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 102-EA-II/15 BYTOVÁ JEDNOTKA 2+1 ULICE SLADOVNÍ Č. BJ 1192/15 KOJETÍN Článek I. Touto aukční vyhláškou zprostředkovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Dillge Tomas Kurt a Tomasová Helena dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA

AUKČNÍ VYHLÁŠKA AUKČNÍ VYHLÁŠKA 1701201701 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Aukce se řídí přiměřeně

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu Obecní úřad Klíny zveřejňuje záměr Obce Klíny prodat následující nemovitost dle následujících

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č. 118056 Vyhlašovatel aukce: pan Viturka Článek I. Označení vyhlašovatele a poskytovatele aukčního prostředí Poskytovatel aukčního prostředí: 1. Aukční s.r.o.,

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, Plzeň O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, Plzeň O Z N Á M E N Í Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 306 04 Plzeň O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení č. PKT/18/2007 na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -25. tel.:

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -25. tel.: Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 644 ze dne 23. 8. 2018 v termínu od 10. 9. 2018 do 15. 10. 2018 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

tel.:

tel.: Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 913 ze dne 1. 11. 2018 v termínu od 26. 11. 2018 do 2. 1. 2019 Výběrové řízení na prodej volných nebytových jednotek formou elektronické

Více

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA Č A2018

AUKČNÍ VYHLÁŠKA Č A2018 ČESKOMORAVSKÁ REALITNÍ, a.s. Hlavní 1151/4 141 00 Praha 4 tel: zdarma 800 400 777, 226 200 200, 226 200 203, mobil: 775 775 618 AUKČNÍ VYHLÁŠKA Č. 20207A2018 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -28. tel.:

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -28. tel.: Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 21 ze dne 15. 1. 2019 v termínu od 1. 4. 2019 do 13. 5. 2019 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

Město Vlašim. se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: , IČO: , DIČ: CZ , dále jen vyhlašovatel

Město Vlašim. se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: , IČO: , DIČ: CZ , dále jen vyhlašovatel Město Vlašim se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: 258 01, IČO: 00232947, DIČ: CZ00232947, dále jen vyhlašovatel v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -26. tel.:

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -26. tel.: Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 644 ze dne 23. 8. 2018 v termínu od 1. 11. 2018 do 3. 12. 2018 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -26. tel.:

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -26. tel.: Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 644 ze dne 23. 8. 2018 v termínu od 1. 11. 2018 do 3. 12. 2018 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010

ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010 Nabídka prodeje nemovitostí v obci Beroun v rámci insolvenčního řízení s dlužníkem ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010 1. Úvod Usnesením Krajského

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej domu Francouzská 467/68

Podmínky výběrového řízení na prodej domu Francouzská 467/68 Podmínky výběrového řízení na prodej domu Francouzská 467/68 GAVLAS, s.r.o. IČ: 604 72 049 Spisová značka: C 26019 vedená u Městského soudu v Praze Sídlo: Praha 1, Politických vězňů 1272/21, PSČ 110 00

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 209-EA/17 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku konané v rámci insolvenčního řízení sp. zn. KSOS 36 INS 17274/2012

Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku konané v rámci insolvenčního řízení sp. zn. KSOS 36 INS 17274/2012 Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku konané v rámci insolvenčního řízení sp. zn. KSOS 36 INS 17274/2012 Ins. správce ins. dlužníka Marty Prokešové, nar. 9.9.1963, Olomouc, Černá cesta 89/17,

Více

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -29. (dále jen Výběrové řízení )

Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -29. (dále jen Výběrové řízení ) Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 434 ze dne 11. 6. 2019 v termínu od 5. 8. 2019 do 16. 9. 2019 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické

Více

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice  Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 v obci Česká Skalice a v katastrálním území Malá Skalice pro výstavbu

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové IČ: vyhlašují. výběrové řízení

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové IČ: vyhlašují. výběrové řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, 500 08 Hradec Králové IČ: 42196451 vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej nemovitých věcí v k. ú. Brumov PODMÍNKY

Více

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice Prodej přízemního objektu s nevyužitým podkrovím, kde se nachází 2

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č. 118052 Vyhlašovatel aukce: Jan Kalina Poskytovatel aukčního prostředí: Článek I. Označení vyhlašovatele a poskytovatele aukčního prostředí 1. Aukční s.r.o.,

Více

Smlouva o účasti v elektronické aukci

Smlouva o účasti v elektronické aukci Smlouva o účasti v elektronické aukci uzavřená dle 1746 odst.2 zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. Aukční s.r.o., IČ: 06405193 se sídlem U Stadionu 570,

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106, 501 68 Hradec Králové IČ : 42196451 vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej nemovitostí Johanka č.p. 28 v obci Kamenice nad Lipou PODMÍNKY

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

č.j. KRPE /ČJ VZ V Pardubicích dne 13. ledna 2014

č.j. KRPE /ČJ VZ V Pardubicích dne 13. ledna 2014 1 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PARDUBICKÉHO KRAJE Ředitel krajského ředitelství policie č.j. KRPE-1814-2/ČJ-2014-1700VZ V Pardubicích dne 13. ledna 2014 Počet stran: 6 Vyhlašovatel: Česká republika - Krajské

Více

Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav

Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav Město Soběslav IČ: 00252921, DIČ: CZ 00252921 nám. Republiky 59 392 01 Soběslav I (dále

Více

č. j: 632/2013-A,OA Nemovitost je prodávána na základě pokynu insolvenčního správce.

č. j: 632/2013-A,OA Nemovitost je prodávána na základě pokynu insolvenčního správce. , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 AUKČNÍ VYHLÁŠKA Prodej stavebních pozemků v obci Písek č. j: 632/2013-A,OA Bod 1. Touto Aukční vyhláškou se vyhlašuje konání opakované aukce. Den konání aukce se

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 111-EA-IV/15

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 111-EA-IV/15 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 111-EA-IV/15 BYTOVÁ JEDNOTKA 2+1 ULICE NÁDRAŽNÍ Č. BJ 907/9 KOJETÍN Článek I. Touto aukční vyhláškou zprostředkovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova I 106, 50 I 68 Hradec Králové IČ: 4219645 I vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej pozemků p.č. 2480/1 a 2480/3 v k. ú. Březolupy PODMÍNKY výběrového

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č. 118064 Vyhlašovatel aukce: Alžběta Ilkóvá Poskytovatel aukčního prostředí: Článek I. Označení vyhlašovatele a poskytovatele aukčního prostředí 1. Aukční

Více

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce:

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce: Oznámení o konání nabídkového řízení na prodej majetku z majetkové podstaty dlužníka Koberce Kozák s.r.o. Nabídkové řízení čís. 10/2015 (dále i jako řízení ) Tímto se vyhlašuje konání nabídkového řízení

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej 9 volných bytových jednotek

Podmínky výběrového řízení na prodej 9 volných bytových jednotek Podmínky výběrového řízení na prodej 9 volných bytových jednotek formou výběrového řízení s elektronickou aukcí Jihoměstská majetková a.s. IČO: 28199081 spisová značka: B 12900 vedená u Městského soudu

Více

Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav

Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav Město Soběslav IČ: 00252921, DIČ: CZ 00252921 nám. Republiky 59 392 01 Soběslav I (dále

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadavatel: Město Oslavany, náměstí 13. prosince 2, 664 12 Oslavany, IČ: 00282286 ve smyslu 6, 12 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 3 v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, následující poptávku: Nákup stroje pro zimní údržbu chodníků komunální

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

č.j.: HSAA /2015 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

č.j.: HSAA /2015 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú. ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA - 11618-1/2015 Praha, dne 21. 9. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku osobního automobilu pod názvem Obnova vozového parku nákup 1 nového služebního osobního vozidla v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA

AUKČNÍ VYHLÁŠKA AUKČNÍ VYHLÁŠKA 3009201401 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Datum a čas zahájení

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č. 118055 Vyhlašovatel aukce: manželé Rovňanovi Článek I. Označení vyhlašovatele a poskytovatele aukčního prostředí Poskytovatel aukčního prostředí: 1. Aukční

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 92-EA/15 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy města Brna, a.s. Křížkovského 247, 664 34 Kuřim IČ: 60713356 výběrové řízení k uzavření smlouvy o nájmu nemovitosti v k. ú. Kníničky PODMÍNKY výběrového řízení VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Článek 1 Účel výběrového

Více

kupní smlouvu (dále jen Smlouva )

kupní smlouvu (dále jen Smlouva ) Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost se sídlem: Sokolovská 217/42, 190 22 Praha 9 IČ: 00005886 DIČ: CZ00005886, plátce DPH jednající: zapsaná v: obchodním rejstříku Městského soudu v Praze,

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 195-EA/16 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

Soutěžní podmínky výběrového řízení

Soutěžní podmínky výběrového řízení MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 10 v souladu s usnesením Rady MČ Praha 10 č. 648 ze dne 27. 8. 2019 vyhlašuje v termínu od 9. 9. do 9. 10. 2019 Soutěžní podmínky výběrového řízení na prodej id. ½ domu č. p. 225 v ulici

Více

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Slověnice a k.ú. Radošovice u Vlašimi. I. Vyhlašovatel a prodávající

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Slověnice a k.ú. Radošovice u Vlašimi. I. Vyhlašovatel a prodávající MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 118080-11 /OSM-2015 Praha, 5. 4. 2016 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Slověnice a k.ú. Radošovice u Vlašimi I.

Více

MĚSTO HOSTINNÉ. Náměstí 69, Hostinné, IČO:

MĚSTO HOSTINNÉ. Náměstí 69, Hostinné, IČO: MĚSTO HOSTINNÉ Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908 ID: dgsbd5f Město Hostinné v souladu s ust. 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje:

Více

č.j.: PPR /ČJ Praha 23. února 2017 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na prodej nemovité věci v k.ú.

č.j.: PPR /ČJ Praha 23. února 2017 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na prodej nemovité věci v k.ú. MINISTERSTVO VNITRA ČR Policejní prezidium ČR Správa logistického zabezpečení č.j.: PPR-18809-20/ČJ-2014-990663 Praha 23. února 2017 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na prodej nemovité věci v k.ú. a obci

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 175-EA/15 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více