AXIS. Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m. Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AXIS. Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m. Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení"

Transkript

1 AXIS Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení

2 Rozmetadla hnojiv AXIS Sledováním aplikace hnojiv ke sledování výrobních nákladů! Pokud chcete získat maximum ze svého rozmetadla, musí zaprvé umožňovat správné dávkování a za druhé rovnoměrnost rozhozu. Rovnoměrnost rozhozu je patrná z grafu rozhozu: Dvojité překřížení snižuje účinky větru a změn v kvalitě hnojiva Usnadňuje nastavení přesnosti. Výrazně snižuje negativní působení svahů. Bez ohledu na aplikační dávku nebo pojezdovou rychlost, rovnoměrnost rozhozu musí zůstat neměnná. Aplikační dávka závislá na pojezdové rychlosti ani řízení aplikační dávky pomocí GPS v žádném případě nejsou schopné nahradit nedostatky v rovnoměrnosti rozhozu rozmetadla. KUHN nabízí řešení při rozmetání hnojiv vyhovující vašim požadavkům s ohledem na: SNÍŽENÍ NÁKLADŮ MNOHALETÉ ZKUŠENOSTI

3 KOMFORT / KVALITU ŽIVOTA PORADENSTVÍ / VŽDY NA BLÍZKU SPOLEHLIVOST / SERVIS

4 Rozmetadla hnojiv AXIS Přechod na vysoký výkon CDA: pro rychlé a přesné nastavení 3 Rozmetadla hnojiv musí být schopná pracovat s mnoha různými produkty, při různých aplikačních dávkách a pracovních šířkách. Stále však musí být rychle a jednoduše nastavitelná. Systém CDA, standardně montovaný do celé výrobní řady AXIS, splňuje tyto požadavky a poskytuje vysoký pracovní komfort. Změny průchodnosti snižují rovnoměrnost rozmetání Snad každý farmář někdy zaznamenal, že rozhoz je méně pravidelný než obvykle, i když používá stejné hnojivo! Nebo že nižší dávky je obtížnější aplikovat než dávky vyšší. Příčinou jsou změnu v průchodnosti, jejichž důsledkem je nepravidelnost rozhozu při nízkých a vysokých aplikačních dávkách. Granulát se totiž v různých vrstvách chová odlišně. AXIS : jak se vyhnout změnám v průchodnosti Rozmetání CDA vyniká v rovnoměrnosti rozmetání napříč celému záběru. Dno zásobníku a konstrukce výstupu umožňují následující: - úhel otevření se mění podle průtoku - jeho přizpůsobení upraví bod výpadu hnojiva na rozmetací lopatky. Exkluzivní! A výsledek: stálá rychlost průtoku zajistí stále rovnoměrné rozmetání po celé šířce záběru při jakékoliv rychlosti nebo používání různých dávek hnojiva během práce. Čechrač se zvláště pomalým krokovým otáčením: EXKLUZIVNÉ - Patentované, velmi pomalé krokové otáčení čechrače 17 otáček za minutu upravuje přísun na rozmetací disky a zlepšuje průtok hnojiva. Výsledek: nepoškozený granulát: - Táhla pohonu čechrače z pružného materiálu: větší ochrana mechanismu, i pokud se v materiálu ocitne cizí objekt. - Bezúdržbové!

5 Zvláště jednoduché nastavení Nastavení pracovního záběru jedním kliknutím! 4 Rovnoměrné rozmetání napříč pracovního záběru (přizpůsobení bodu pádu hnojiva) je jednoduše nastaveno otočným středním uložením dna zásobníku. A stroj ještě pracuje ve vodorovné poloze. Exkluzivně KUHN! Jednoduché, pohodlné, ruce se nedostanou do styku s hnojivem nebo kotoučem. Nastavení dávky hnojiva: DFC proporcionální odstupňování EXKLUZIVNÉ Stupnice DFC se širokým rozsahem a odstupňováním úměrným průtoku dělají úpravu dávky praktickou a přesnou při zachování nepřetržité činnosti. Pro zvýšení nebo snížení aplikační dávky prostě jen zvětšíte nebo zmenšíte otevření. S DFC, například zvětšení dávky o 10% dosáhnete zvětšením otevření o stejné procento. Výsledek: pohodové nastaví stroje. Při kontrole dávkování nemusíte test provádět 4 nebo 5 krát. Se systémem DFC Vám stačí jen testy dva: 1. test, nastavení podle tabulek 2. po úpravě pomocí DFC je stroj nastaven TELIMAT : bezproblémové hraniční rozmetání TELIMAT je deflektor, který zabraňuje plýtvání hnojivem a přispívá ke zlepšení životního prostředí. Rychle a správně vymezené hranice - TELIMAT je charakteristický dvojitým nastavením (patentováno): pozice a směřování deflektorů podle pracovního záběru a typu hnojiva. - Nastavení bez opuštění traktoru, bez vypojení vývodové hřídele nebo zastavení: nejvyšší míra komfortu bez ztráty času. - TELIMAT může být seřízen s ohledem na výkonnost nebo ochranu prostředí. - Nastavení TELIMAT vidíte pohodlně z kabiny: horní nebo dolní pozice.

6 Rozmetadla hnojiv AXIS QUANTRON E: není jen ovládací panel 5 Zařízení QUANTRON E se využívá se stroji, které jsou vybavené DPAE (elektronické zařízení regulující aplikační dávku proporcionálně pojezdové rychlosti) nebo váhovým systémem (AXIS W). - S DPAE: provedení testu dávky jedním prstem. Quantron E mění otevření podle pojezdové rychlosti tak, aby byla dodržená Vámi zadaná aplikační dávka. - S váhovým systém: zařízení ovládá otevření v průběhu práce podle nastavení aplikační dávky a podle zbývajícího množství hnojiva v zásobníku, není třeba provádět test dávkování na místě. Váš pomocník s rozmetáním S elektronickým seřizováním dávky hnojiva, kvalita a pracovní výkonnost jsou přesně řízeny: - jednoduché programování nastavení dávky, samostatné ovládání levé nebo pravé strany pro půlřádky - souběžné nebo samostatné nastavení dávky hnojiva jen pro jednu stranu, - pracovní počitadlo pro 200 polí (povrch, datum, dávka hnojiva, typ hnojiva), - doplněno diagramy rozmetání s možností vložení "vlastního" hnojiva. Z jednoho traktoru na druhý: Stroj lze užívat na různých traktorech (CUMA, ETA): - lze uložit údaje o rychlostech čtyř traktorů, každý lze pojmenovat - Indikace rychlosti pro Váš traktor pomocí spojovacích kabelů dle ISO nebo snímače rychlosti dodávaného se strojem nebo připojení na GPS senzor rychlosti. Užitečné pro poskytovatele služeb. Kompatibilní s GPS regulací aplikační dávky Se sériovým připojením RS232, je Váš plán hnojení splněn do posledního písmene. Maximálně tak využijete potenciál Vaší půdy a zároveň uspoříte hromadu hnojiva. Správné dávkování na správné místo. Pro snadné sledování: QUANTORN E je vybavený pro přenos dat týkajících se provedené práce okamžitě na PC nebo PALM Současně můžete lehce přenést data do QUANTORN E nového stroje. Regulace průtoku a rychlé vyprázdnění Překontrolujete dávkování Vašeho AXISe bez vážení a za pár minut. Po rychlém vyjmutí kotouče (bez nářadí), malou propustí padá hnojivo přímo směrem do nádoby. Z pevného stanoviště získáte nejlepší výsledky.

7 Rozmetadla hnojiv AXIS 20.1 Pro jednoduchost a přesnost od 12 do 28 m Konstrukce stroje AXIS 20.1 poskytuje nejnovější inovace a zajišťuje přesnost aplikační dávky, pravidelnost rozhozu a snadné nastavení. Modulární řešení s kapacitou 1000 až 2300 litrů a kompaktní rozměry jej předurčují k využití na středních traktorech. Může pracovat v šířkách od 12 do 28 m. 6 Vše z nerezavějící oceli Používáme 100% dílů z nerez oceli: rám, dno zásobníku, šoupátka, táhla pro otevírání šoupátek, a přídavná zařízení, to zajišťuje maximální životnost a prodlužuje servisní intervaly. Jednoduché připojení k traktoru Dvě možnosti umístění čepů usnadňují agregaci s traktory různých velikostí pro plnění nebo pozdější kvalitu rozmetání

8 Rozmetadla hnojiv AXIS Pro vyšší průchodnost od 12 do 42 m 7 AXIS 30.1 a 40.1 mají modulární konstrukci a kapacitu od 1200 do 3000 litrů. Jsou určeny pro pracovní šířky od 12 do 42 m. Stroj konstruovaný pro přesné rozmetání a vysokou produktivitu práce: ideální ke snížení pracovních časů. Extra přesnost Usměrňovač výpadu Bod dopadu hnojiva na disk určuje pracovní šířku a rozhoz. Pro zvýšení přesnosti následuje tok hnojiva po usměrňovači až do okamžiku, kdy dopadá na lopatky. Bez rozsypání granulí, Exkluzivní! Deflektory AIRFIN Zabraňují odchylkám v dávce zapříčiněným nadýchaností hnojiva. Turbulence vznikající od rotujících disků nemají vliv na tok hnojiva.

9 8 Blatníky proti blátu Zástěrky proti blátu jsou dodávány standardně, chrání stroj před blátem odletujícím od kol traktoru. Připravené pro další vývoj Další vývoj strojů AXIS do verze DPAE je možný bez zvláštních potíží. Prakticky bez údržby - Snížené náklady na údržbu: první výměna oleje v převodovce po 10 letech - Ovládání čechrače nevyžaduje žádnou údržbu - Dno zásobníku, součásti nastavení dávky a rozmetání: 100% nerezavějící ocel - Snadné čištění a umývání - Kotouč vyjímatelný bez nářadí - Tvrzený povrch lopatek jako standard na kotoučích S6 a S8, volitelné na S4 Prodloužená životnost i při práci s agresivními materiály.

10 Rozmetadla hnojiv AXIS 40.1 W Integrované nepřetržité vážení od 12 do 42 m 9 AXIS 40.1 W má zabudovaný váhový systém, který umožňuje automatickou a nepřetržitou regulaci v průběhu práce. Snad každý farmář někdy zaznamenal změny v sypkosti hnojiva způsobené vnější vlhkostí nebo klimatickými podmínkami v průběhu rozmetání, případně způsobené skladováním. Tento váhový systém automaticky přizpůsobí otevření bez zásahu obsluhy tak, aby byla dodržena požadovaná aplikační dávka. Výsledek: znatelné úspory hnojiv! Optimální umístění váhového systému Originální a patentovaná konstrukce váhového systému sestává ze silného rámu, vybaveného dvěma váhovými jednotkami, každá s kapacitou 10 tun. V horní části je připojení pomocí kolíku k rámu celého stroje. Výhody tohoto chytrého spárování: - Využití dvou váhových jednotek přesnější i na svažitých pozemcích. - Možné zatížení až 3000 kg. - Snadné plnění zásobníků - Párové připojení snadná agregace s traktory různých velikostí - Pouze nepatrná změna hmotnosti prázdného stroje (plus 35 kg) - Dobrá světlá výška pro vedení kardanu: nepřekáží si s rámem stroje. Precizní a komfortní Přesnost vážení je +/- 1%. To zajišťuje přesné udržování zvolené aplikační dávky.

11 10 Neustálá regulace Překontrolujete naložené množství a můžete pracovat: Systém QUANTRON E automaticky po 15 sekundách přepočítává velikost otevření. Přesné dávkování od prvních pár metrů! Vše snadno vidíte na velkém displeji: - Aplikační dávku - Pojezdovou rychlost - Zbývající množství hnojiva v zásobníku - Velikost otevření - Obě poloviny šířky záběru - Přizpůsobení aplikační dávky Podívejte se na množství hnojiva Dva otvory umožňují vstup světla do zásobníku, zároveň jimi dobře vidíte zbývající množství hnojiva v zásobníku. Rychlé nasazení disků Každý disk lze bez nástrojů odejmou za pár sekund. Je tak snadné vyprázdnit zbytek hnojiva a dokončit práci.

12 Jednoduché nastavení Průvodce pro určení hnojiva Kalibrační tabulky Identifikujte hnojivo pro správné rozmetání Pro hnojiva neznámého původu je k dispozici průvodce určením hnojiva, který klasifikuje různé druhy hnojiv do kategorií. Tím Vám umožní rozpoznat výrobek a určit správné nastavení. Jen u KUHN. Kalibrační tabulky Každý stroj je dodávaná s rozhozovými tabulkami, které určují jednotlivá nastavení. Pravidelně jsou aktualizovány. To je základ dobrého využití stroje. Informace na internetu Na internetu ( jsou dostupné všechny kalibrační tabulky pro každou zemi a v každou hodinu. To využijete při rozmetání nestandardních, dovozových materiálů. Standardní vybavení - upřesnění: Závěs Kat. 2 se dvěma výškově nastavitelnými závěsnými body - maximální užitečné zatížení: AXIS kg, ostatní modely 3000 kg - ochranné síto v zásobníku - pozorovací okénko úrovně hnojiva v zásobníku náhonová hřídel se střižným kolíkem u Axis 20.1 náhonová hřídel s přetěžovací spojkou u modelu 30.1 a sada pro kontrolu průtoku - kotouče vyměnitelné bez nářadí, otáčky: 900 min-1 konstrukční díly pro nastavení dávky a rozmetání z nerezové oceli - převodovka (otáčky 540 rpm), bez-údržbový krokový čechrač - blatníky proti blátu - osvětlení. TECHNICKÉ ÚDAJE: Typ AXIS 30.1 K** AXIS 30.1 QE** AXIS 40.1 K** AXIS 40.1 QE ** Pracovní záběr (m) 12 až 23 m 12 až 36 m Sada kotoučů na stroji S4 (18-28 m) S6 (24-36 m) Min. Max. objem (l) Hmotnost (kg) Minimální výška nakládání (cm) * AXIS 30.1 může také rozmetat do 36 m po instalaci příslušných kotoučů a krytů kotoučů ** standardní výbava závisí na konečné zemi určení Osvětlení** 99 Standard Na přání** : kotouče S2 pro rozmetání do m kotouče S8 pro rozmetání od 30 do 36 m osvětlení nástavce zásobníku krycí plachta zásobníku ventil rozdělování průtoku (umožní použití hydraulického rozevření šoupátek u jednočinného okruhu) TELIMAT T25 snímač rychlosti pro další traktor S6 a S8 kryt kotouče pro opětné připojení na AXIS Nástavce zásobníku TELIMAT T 25** Na přání Standard Regulace DPAE Ne Standard Ne Standard Šířka nástavce (m) 2,40 2,80 Objem nástavce (přibl. l) Celkový objem (přibl. l) Min.výška nástavce (cm) Hmotnost nástavce (přibl. Kg) * Nástavby nejsou kompatibilní s modelem AXIS 20.1 Obvládání šoupátek Naše stroje jsou vyráběny v různých státech EU souladu s Direktivou EU o Zemědělských strojích. Mimo EU, naše stroje splňují bezpečnostní opatření platná v příslušném státě. Některé ochranné prvky mohou být odmontované, aby bylo lépe vidět konstrukční prvky na fotografiích v prospektu. V žádném případě se stroj nesmí používat bez nezbytných bezpečnostních prvků (viz příručka k sestavení a provozní manuál). Vyhrazujeme se provést změny v konstrukci, specifikaci a uvedených materiálech bez předchozího upozornění. Naše stroje a ochranné známky jsou patentované ve více jak jedné zemi. Stroje a vybavení z tohoto letáku může být chráněné minimálně jedním patentem a/nebo může být registrovaná podoba stroje. Registrované ochranné známky. Hydr. Elektr. Hydr. Elektr. L 603 L 800 L 1500* XL 1103 XL 1300 XL 1800* Za účelem ochrany životního prostredí, je tento prospekt vytištěn na papír neobsahující chlór. Printed in France CZ KUHN 2008 KUHN S.A. - F Saverne Cedex info@kuhnsa.com

AXIS. Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m. Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení

AXIS. Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m. Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení AXIS Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení Rozmetadla hnojiv AXIS Sledováním aplikace hnojiv ke sledování výrobních nákladů! Pokud chcete získat maximum

Více

MDS. 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ!

MDS. 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ! MDS 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ! MDS Rozmetadla průmyslových hnojiv Rozmetadla MDS Účinné rozmetání hnojiva ve vinicích,

Více

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l KUHN MDS Rozmetací kotouče s rychlým nastavením lopatek (bez potřeby nářadí) pro normální, ohraničené rozmetání nebo pozdější přihnojování na list - rychlá montáž kotoučů - pomalu se otáčející čechrač

Více

Rozmetadlo průmyslových hnojiv AXIS 20.1-30.1-40.1W - 50.1W

Rozmetadlo průmyslových hnojiv AXIS 20.1-30.1-40.1W - 50.1W Rozmetadlo průmyslových hnojiv AXIS 20.1-30.1-40.1W - 50.1W PŘESNÉ A VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ AXIS Rozmetadla AXIS Kontrolou množství použitého hnojiva máte přehled o výdajích, které Vám pomáhají zvyšovat výnosy.

Více

Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení

Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení Pracovní záběr 10 až 18 m Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení MDS ukazuje svou sílu v každodenním provozu Ať se jedná o polní výrobu se systémem kolejových řádků do 18 m nebo o speciální

Více

MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1

MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1 Rozmetadla průmyslových hnojiv 10-24 m MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1 www.kuhn.com be strong, be KUHN MDS 10.1 11.1. 12.1. 17.1. 19.1. SILNÉ ARGUMENTY PRO SPOLEHLIVÁ ROZMETADLA! Rozmetání hnojiva

Více

Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení

Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení Záběr 10 až 18 m Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení MDS ukazuje své silné stránky v každodenním pracovním nasazení Ať se jedná o obdělávání polí se systémem řádků do 18 m nebo o zvláštní

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

E+S EK-S ZA-XS. Rozmetadla AMAZONE E+S, EK-S a ZA-XS Perfektní rozmetací technika

E+S EK-S ZA-XS. Rozmetadla AMAZONE E+S, EK-S a ZA-XS Perfektní rozmetací technika E+S EK-S ZA-XS E+S EK-S ZA-XS Rozmetadla AMAZONE E+S, EK-S a ZA-XS Perfektní rozmetací technika 2 3 Prostřednictvím typů E+S, EK-S a ZA-XS nabízí společnost AMAZONE tři velmi kvalitní rozmetadla určená

Více

AXIS

AXIS Rozmetadla průmyslových hnojiv AXIS 20.2-30.2-40.2-50.2 www.kuhn.com be strong, be 1 AXIS 20.2 30.2 40.2 50.2 BEZKONKURENČNĚ PŘESNÁ APLIKACE! CHCETE VYSOKÉ VÝNOSY... Díky kontrole množství dávek hnojiva

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE BERTHOUD ALTO Nejmenší řada nesených postřikovačů, vybavená základními typy regulace, konstrukce integrovaných nádrží. Možnost dodání i bez postřikovacích ramen, pouze s hadicí a tryskou pro lokální aplikaci.

Více

NOVINKA > 01/2010 - CZ

NOVINKA > 01/2010 - CZ NOVINKA > 01/2010 - CZ 2 Nová řada X12-44 pro středně velké podniky: Řada inovací Lepší výživa rostlin, lepší aplikace přesně ke stanovené hranici: to jsou agronomické požadavky. Z ekonomického hlediska,

Více

Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & be strong, be KUHN

Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & be strong, be KUHN Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & 1200 www.kuhn.com be strong, be KUHN OPTIS OMNIS 600 800 800 1000 1000 1200 NESENÉ POSTŘIKOVAČE KUHN - JEDNODUCHOST A ODOLNOST! JEDNODUCHÉ, SPOLEHLIVÉ,

Více

BOGBALLE A/S. ...řešení, která ovlivnila celkový vývoj!

BOGBALLE A/S. ...řešení, která ovlivnila celkový vývoj! BOGBALLE A/S BOGBALLE je jedním z největších světových dodavatelů rozmetadel průmyslových hnojiv a již více než 50 let se specializuje na rozmetání hnojiv a určuje směr vývoje v tomto odvětví. Design,

Více

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače /

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače / KUHN TB Stroje obzvlášť přizpůsobené údržbě okrajů pozemků, silničních krajnic a svahů právě tak jako příkopů - otočné zhlaví, plovoucí poloha na drtící a mulčovací jednotce - nárazová pojistka s mechanickým

Více

AXIS 20.1-30.1-40.1-50.1 www.kuhn.com

AXIS 20.1-30.1-40.1-50.1 www.kuhn.com Rozmetadla průmyslových hnojiv AXIS 20.1-30.1-40.1-50.1 www.kuhn.com be strong, be KUHN AXIS 20.1 30.1 40.1 50.1 BEZKONKURENČNĚ PŘESNÉ ROZPROZTŘENÍ! CHCETE VYSOKÉ VÝNOSY... Díky kontrole množství dávek

Více

K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12. K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12

K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12. K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12 Návesná rozmetadla rady K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12 16 m /prumyslových K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12 16 m /prum. K105 s pneu 800/65 x 32, nástavcem

Více

NOVINKA! Maximální užitečné zatížení spojené s nejvyšší precizností

NOVINKA! Maximální užitečné zatížení spojené s nejvyšší precizností Velkoplošné rozmetadlo Pracovní záběr 12 až 50 m NOVINKA! + + M-Drive + + + H-Drive + + + EMC + + + OptiPoint + + + ISOBUS + + + VariSpread + + Maximální užitečné zatížení spojené s nejvyšší precizností

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy rozmetaných materiálů.

Více

Rozmetadla SP 9, 11, 12 a 15 Dlouholeté zkušenosti: nekompromisní konstrukce Řada SP jsou silné a spolehlivé rozmetadla od firmy SAMSON. Čtyři modely

Rozmetadla SP 9, 11, 12 a 15 Dlouholeté zkušenosti: nekompromisní konstrukce Řada SP jsou silné a spolehlivé rozmetadla od firmy SAMSON. Čtyři modely SAMSON SP ROZMETADLA - growing together Rozmetadla SP 9, 11, 12 a 15 Dlouholeté zkušenosti: nekompromisní konstrukce Řada SP jsou silné a spolehlivé rozmetadla od firmy SAMSON. Čtyři modely rozmetadel

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.   be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

Další úspěšná generace s ještě s větším výkonem

Další úspěšná generace s ještě s větším výkonem 6Jahre Garantie gegen Durchrostung Registrieren Sie sich hier Please register here years guarantee against perforation corrosion www.rauch.de 6003314 + + Vážicí technika 100 Hz + + + VariSpread + + + GPS-Control

Více

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII GMD CMD Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII To nejlepší pro sklizeň píce! Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII Vysoká pracovní rychlost. Žací ústrojí, které se neucpává a není zapotřebí brousit

Více

Univerzální velkoplošná rozmetadla

Univerzální velkoplošná rozmetadla Univerzální velkoplošná rozmetadla minerálních hnojiv a vápna s větší výkonností s nízkým tlakem na půdu s vyšší univerzálností s větším profitem pro váš podnik Proč je výhodné použít rozmetadlo s řetězovým

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor CULTIMER řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor U M Ě N Í S P R Á V N É P O D M Í T K Y! CULTIMER VÍCEÚČELOVÝ RADLIČKOVÝ KULTIVÁTOR Péče o strniště je klíčovou operací pro zachování dobré půdní

Více

Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18

Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18 Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18 U niversální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy

Více

MAXXUM CVX MAde in AUstriA

MAXXUM CVX MAde in AUstriA MAXXUM CVX DOSTUPNÉ POUZE V ČERVENÉ 1999 První traktor s převodovkou CVX a systém automatického řízení produktivity APM 2004 Maxxum Multicontroller 2006 PUMA CVX s dvouspojkovou technologií DKT 2013 Maxxum

Více

BOGBALLE A/S. Kdo jsme?

BOGBALLE A/S. Kdo jsme? M-line BOGBALLE A/S. Kdo jsme? V roce 1934 začal ve městě BOGBALLE pan Anders Peter Laursen, s výrobou technologických příslušenství pro chov drůbeže. S dobou přicházely změny. Počátkem roku1950 se produkce

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

K SERIE JEDNODUCHOST PŘESNOST SPOLEHLIVOST

K SERIE JEDNODUCHOST PŘESNOST SPOLEHLIVOST K SERIE JEDNODUCHOST PŘESNOST SPOLEHLIVOST www.bredal.com OBSAH Rozmetadla řady K..................... 2 Konstrukce............................. 4 Rozmetání vápence..................... 9 Rozmetání hnojiva.....................12

Více

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. be strong, be

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA.   be strong, be Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 UNIVERZÁLNÍ MECHANICKÁ SECÍ KOMBINACE JAK PRACOVAT PŘESNĚ A RYCHLE ZA VŠECH PODMÍNEK Řada

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

Kotoučová rozmetadla VICON vždy s akceleračním systémem rozmetání RotaFlow

Kotoučová rozmetadla VICON vždy s akceleračním systémem rozmetání RotaFlow RotaFlow RO-C, RO-M, RO-XL, RO-EDW Efektivní rozmetání pro pracovní záběry 9 45 metrů Kotoučová rozmetadla VICON vždy s akceleračním systémem rozmetání RotaFlow Princip RotaFlow Co znamená název RotaFlow

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.  be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr Royal Silážní vůz Royal Pro hospodárný a kvalitní sběr 2-rotorový systém Royal Enormní výkon v horách, příznivá přesnost řezání, vysoká úspora síly Díky BERGMANN Royal získáte nejen nějaký silážní vůz

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

ukázka Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Hlavní výhody traktorů Shibaura

ukázka Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Hlavní výhody traktorů Shibaura Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Shibaura je tradiční špičkový japonský výrobce zahradní techniky. Firma vznikla roku 1950 jako dceřiná společnost Toshiby. Jedná se o velmi dynamického výrobce

Více

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE 2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE Pokud požadujete snadné ovládání kombinované s robustností a vysokou efektivitou, model FH190 je jasnou volbou, také ve verzi s kondicionérem FH190GM. Snadná a

Více

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw)

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) 2 Traktory řady 5E představení Když méně je více Traktor do živočišné výroby, ke koním, do sadů, pro komunální využití nebo

Více

ISEKI- akční sestavy 2013

ISEKI- akční sestavy 2013 Škýz s.r.o. Orlice 130, 56151 Letohrad Tel./Fax: 465 622 189 E-mail: skyz@orlice.cz ISEKI- akční sestavy 2013 Platnost od 1.3. 2013 do 31.8. 2013 nebo do vyprodání strojů určených pro tuto akci. Na požádání

Více

WL95. Automatický variabilní pohon

WL95. Automatický variabilní pohon WL95 Kloubové kolové nakladače Nakládání s materiálem v nové dimenzi Nová třída výkonu - překlopné zatížení a trhací síla - to je kolový nakladač WL95. A také pokud jde o pracovní komfort WL95 nabízí maximální

Více

Verze: 1.0 CS / č. výr.: Osvědčená klasika

Verze: 1.0 CS / č. výr.: Osvědčená klasika Verze: 1.0 CS / č. výr.: 00210-3-292 Kotoučová rozmetadla Osvědčená klasika Univerzální využití Kotoučová rozmetadla APV mohou být používána například v následujících kombinacích Jak kotoučová rozmetadla

Více

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX je jedna z nejvlivnějších firem v průmyslu stavebních strojů s vedoucím postavením na trhu s výrobky a ochrannými značkami. Téměř pro každý

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV Charakteristika secích strojů TERRASEM stabilní konstrukce hlava uložená v zásobníku utěsněnému proti vniknutí vlhkosti a nečistot ventilátor o velkém průměru s nízkou

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

CityHopper Rozmetadla

CityHopper Rozmetadla CityHopper Rozmetadla AMAZONE E + S Při jízdě po silnici v zimě se musí zabezpečit dopravní bezpečnost. Proto se musí rychle potlačit účinky náledí. AMAZONE za tímto účelem nabízí profesionální rozmetadlo

Více

EasyCut SmartCut. Přehled

EasyCut SmartCut. Přehled EasyCut SmartCut Výkonné, pohodlné a bezpe né: V podob t í nových model p ináší firma POSCH inovaci v oblasti pil na palivové d evo. Pila EasyCut nadchne svým automatickým posuvem d eva, zatímco pln automatická

Více

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

Rozmetadla hnojiv AMAZONE ZA-X Perfect, jsou konstruovány jsou přesné, spolehlivé, cenově výhodné.

Rozmetadla hnojiv AMAZONE ZA-X Perfect, jsou konstruovány jsou přesné, spolehlivé, cenově výhodné. ZA-X Perfect Rozmetadla hnojiv AMAZONE ZA-X Perfect, jsou konstruovány jsou přesné, spolehlivé, cenově výhodné. Společnost AMAZONE se při vývoji techniky na hnojení zaměřuje na optimalizaci výživy rostlin.

Více

Verze: 1.4 CZ / č. výr.: Osvědčená klasika

Verze: 1.4 CZ / č. výr.: Osvědčená klasika Verze: 1.4 CZ / č. výr.: 00210-3-292 Kotoučová rozmetadla Osvědčená klasika Univerzální využití Kotoučová rozmetadla APV mohou být používána například v následujících kombinacích Jak kotoučová rozmetadla

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

www.back-tech.com Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM

www.back-tech.com Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM www.back-tech.com Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM VYNIKAJÍCÍ KVALITA Mega-Star předčí všechny požadavky, které pekař usilující o kvalitu klade na moderní stroj na dělení

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

Univerzální rozmetadlo statkových hnojiv VS10E -VS 2003

Univerzální rozmetadlo statkových hnojiv VS10E -VS 2003 Univerzální rozmetadlo statkových hnojiv VS10E -VS 2003 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy

Více

VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ

VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ SETÍ! COMBILINER KUHN, koncepce vysoké výkonnosti Investice do secího stroje je klíčovou událostí na mnoha farmách. Vaše požadavky se dají částečně shrnout do

Více

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 UNIVERZÁLNÍ MECHANICKÁ SECÍ KOMBINACE JAK PRACOVAT PŘESNĚ A RYCHLE ZA VŠECH PODMÍNEK

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com Během dvou

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

Zametače pro malotraktory KM-M

Zametače pro malotraktory KM-M Zametače pro malotraktory KM-M V základní konfiguraci je zametač vybaven opěrnými koly, kartáčem PPN, mechanickým natáčením vlevo-vpravo pod úhlem 20, závěsem pro uchycení k malotraktoru. Obě varianty

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami Light Robust Easy to handle Lehký, robustní, snadno ovladatelný Kverneland 150 S: Lehký a robustní oboustranný pluh určený do kamenitých půdních podmínek.

Více

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS A U TO M AT I C Série Funkční, spolehlivý a bezpečný. Více světla. Rychlonavíjecí vrata jsou účinná, bezpečná a díky velkému průhlednému závěsu propouští do objektu více světla. Robustní a kompaktní, rovněž

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Řešení KUHN. COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE!

Řešení KUHN. COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE! Řešení KUHN COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE! Secí kombinace COMBILINER Secí kombinace se stroji KUHN můžete kombinovat tak, jak se vám to líbí! Secí kombinace

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU 1919 Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES BLADE i 8 12 S přímým převodem Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti Firma Ing.

Více

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA G Síla, G23/G26 Profesionální žací technika s integrovaným sběrným košem ovladatelnost a výdrž vysoce výkonné traktorové sekačky s integrovaným systémem vyprazdňování

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

Návěs s výtlačným čelem

Návěs s výtlačným čelem 1 Návěs s výtlačným čelem POWER-PUSH Enormní ložný objem při zachování krátké konstrukce umožňující vynikající jízdní obratnost. Budete ho milovat! Návěs s výtlačným čelem Na základě 75 let zkušeností

Více

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY Závěsná ramena SICOARMS jsou ideálním řešením pro zajištění snadné a rychlé dostupnosti všech typů pracovního nářadí používané v každém moderním výrobním podniku. Ramena SICOARMS

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

VICTRIX TT ErP. Závěsné kondenzační kotle

VICTRIX TT ErP. Závěsné kondenzační kotle VICTRIX TT ErP Závěsné kondenzační kotle MODELOVÁ ŘADA VICTRIX TT ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné a s průtokovým ohřevem teplé užitkové vody MALÉ ROZMĚRY, ŠIROKÝ MODULAČNÍ ROZSAH, VYSOKÁ ÚČINNOST

Více

VU 120/3-5, VU 200/3-5, VU 240/3-5, VU 280/3-5 atmotec plus, VU 122/3-5, VU 202/3-5, VU 242/3-5, VU 282/3-5 turbotec plus

VU 120/3-5, VU 200/3-5, VU 240/3-5, VU 280/3-5 atmotec plus, VU 122/3-5, VU 202/3-5, VU 242/3-5, VU 282/3-5 turbotec plus s atmosférickým hořákem pro vytápění atmotec (odvod spalin do komína) a turbotec (odvod spalin obvodovou stěnou nebo střechou) jsou určeny zejména pro kombinaci s nepřímotopnými zásobníkovými ohřívači.

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

Rozdružovač balíků. Rozdružovač/Šrotovník Kidd 806

Rozdružovač balíků. Rozdružovač/Šrotovník Kidd 806 PRODEJ SERVIS B AGRO Březová s.r.o. mob. +420 733 125 282 Rozdružovač balíků Rozdružovač/Šrotovník Kidd 806 Rozdružovače balíků Kidd jsou vyráběny anglickou firmou Kidd Farm Machinery Ltd.. Historie výroby

Více

SH SADY PRO SECÍ STROJE

SH SADY PRO SECÍ STROJE Secí stroje pro krycí plodiny SH 201-402 - 600 SADY PRO SECÍ STROJE www.kuhncenter.cz be strong, be KUHN SH 201-402-600 A SADY PRO SECÍ STROJE UNIVERZÁLNÍ PRO VYSOKÝ STANDARD SETÍ Chcete podmítnout strniště

Více

Tento sběrač kamene má obrovský výkon. Jeho veliký zásobník o objemu 3,8 m3 a vysoko uložený výložník Vám umožní dosáhnout vyšší efektivity sběru.

Tento sběrač kamene má obrovský výkon. Jeho veliký zásobník o objemu 3,8 m3 a vysoko uložený výložník Vám umožní dosáhnout vyšší efektivity sběru. S b ě r a č k a m e n ů 5000 TITAN RS320 HR 8000 2500 GIANT Špičková kvalita, to je realita SCHULTE Zkonstruováno p r o n e j t ě ž š í podmínky Sběrač kamenů 5000 TITAN Kameny rychleji seberete a snadněji

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více