Povinná příloha elektronické etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu Kuks Braunův kraj (% )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Povinná příloha elektronické etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu Kuks Braunův kraj (% )"

Transkript

1 Povinná příloha elektronické etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu Kuks Braunův kraj (% ) v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod 1. VĚCNÁ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 1.1. Realizace projektu za sledované období Popis realizace projektu Říjen 2009 Leden 2010 (přípravná fáze): Příprava podkladů k podání žádosti (vyjednávání spolupráce a uzavírání partnerských smluv - Podzvičinsko, Theatrum Kuks, Krkonoše, ZOO Dvůr Králové, Královéhradecká labská o.p.s., Kladské pomezí, Agentura pro rozvoj Broumovska, Hradecko, Sdružení Český ráj, Branka o.p.s. apod.). Komunikace s partnerskými subjekty (příprava smluv, sběr informací pro žádost - zkušenosti partnerů s projekty). Koordinace cestovního ruchu, plánovaných aktivit a projektů s jednotlivými organizacemi v regionu. Jednání a schůzky se spolupracujícími organizacemi, průzkum trhu, příprava výběrových řízení. Výběr odborného zpracovatele žádosti o dotaci a zpracování výběrového řízení : Prezentace nově vznikající společnosti, plavba po Labi s pracovníky v cestovním ruchu. Na turistickém fóru pořádaném Zlatým pruhem Polabí o.p.s. byly představeny záměry žadatele a Národního památkového ústavu (dále jen NPÚ) v oblasti revitalizace celé oblasti Kuksu. Příprava harmonogramu, rozpočtu, finančního plánu a podkladů k předkládanému projektu Kuks - Braunův kraj. Příprava, finalizace a podání žádosti ROP 3.2. Kuks Braunův kraj (partnerské smlouvy, produktové balíčky, aktivity a cílové skupiny projektu) Průzkum trhů k připravovaným výběrovým řízením - cenové relace propagačních materiálů do rozpočtu, technologie Blueinfo, webové stránky). Příprava podkladů pro výběrová řízení (protokoly z výběrových řízení, závěrečná zpráva aj.). Fáze realizace: Ledna 2010: Veletrh Regiontour (Brno - první účast zástupců organizace inspirace pro další činnosti rozvoje cestovního ruchu v Kuksu, jednání se zástupci šlechty, partnerskými regiony KHK, atp.) Jednání se starosty okolních obcí o plánech organizace. (Choustníkovo Hradiště, Stanovice a Vlčkovice) Únor 2010 Přijat nový zaměstnanec pro PR a vzdělávání Veletrh v Lysé nad Labem, : otázky využití potenciálu Labe pro cestovní ruch: Představení společnosti, jednání předsedy správní rady společnosti Ing. Josefa Táborského s Ing. Jiřím Kolibou - náměstkem ministra MMR pro legislativu a cestovní ruch, Karlem Šebkem senátorem - Výbor pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí (místopředseda), MUDr. Pavlem Lebedou senátorem - Výbor pro zahraniční věci, obranu a bezpečnost (místopředseda), PhDr. Marcelem Chládkem, MBA, senátorem a zároveň náměstkem hejtmana Středočeského kraje, - oblast regionálního rozvoje a evropské integrace - o využití potenciálu Labe pro rozvoj regionů především v oblasti cestovního ruchu (projekty Label Central Europe, Modrý pás Labe, Spojení Kuks a Lysá nad Labem - hrabě Špork, ). Jednání o možné spolupráci se Střední školou kamenickou a sochařskou v Hořicích Strana: 1 (celkem 9)

2 Porada tajemníků obcí s rozšířenou působnosti KHK ( ): Seznámení tajemníků obcí s plánovanými projekty a předmětem činnosti společnosti Revitalizace KUKS o.p.s. Výbor pro kulturu a památkovou péči KHK ( ) : Poznejte regiony České republiky: prezentace společnosti a jejích cílů před profesionálními pracovníky v cestovním ruchu v Praze, Národní dům na Vinohradech (doložena fotodokumentace a zpráva). Vyhlášení výběrového řízení na vizuální styl společnosti včetně loga (zpracování celé nabídky, vyhodnocení, podklady, smlouva s dodavatelem). Březen 2010 Jednání s NPÚ o připravovaném programovém rozvoji oblasti (památkový dozor) Jednání s MMR, MZ, ÚRR, CEP o programových podporách plánovaných aktivit na Kuksu Zapojení nové společnosti do organizace kulturních akcí na Kuksu (Vítání jara, sochařské sympozium Stanovice, Theatrum Kuks, ) Vizuální styl společnosti - předání loga a tiskovin (kompletní vizuální styl předán v červnu 2010). Vyhlášení výběrového řízení na zhotovení webových stránek společnosti + hodnocení a sběr nabídek (zpracování podkladů, vyhodnocení). Zastupitelstvo obce Kuks ( ): Podrobné seznámení zastupitelů obce se stávajícím stavem a s plánovanými aktivitami na Kuksu prezentace projektu na Marketingové skupině (cca 1-2 x měsíc, s partnery v regionu a ostatními subjekty), místo konání: MěÚ Hořice. Duben Marketingová skupina Pecka, spolupráce v regionu s ostatními subjekty v cestovním ruchu. Konzultace výběrových řízení na ÚRR : prezentace na turistickém fóru na zámku Loučeň : prezentace projektu Správní radě společnosti (Kuks- Braunův kraj, 3. 2.), příprava podkladů Příprava roll -upu (slogan, překlad, fotografie, konzultace a zadání grafiky) Květen 2010 Výběrové řízení na grafiku, tisky, mastering a natáčení zvukových dokumentů s názvem Deset zastavení na Kuksu (vyhlášení, vyhodnocení, zpracování podkladů). Internetový průzkum bylinkářů a výrobců bylinkových produktů pro budoucí propagační materiály k projektu Kuks- Braunův kraj Prezentace společnosti a projektů v polské Opoli (doložena Zpráva z cesty a fotodokumentace). Strana: 2 (celkem 9)

3 Prezentace projektu v Galerii Lapidárium v Praze, příprava prezentace, pozvání hostů, novinářů, mailing, organizační zajištění, příprava pozvánky v grafickém stylu (doklad fotodokumentace, prezenční listiny, tiskové zprávy). Příprava tiskových zpráv k připravovaným projektům na Kuksu (reakce na aktuální dění, poskytování informace o projektu). Červen Vize a projekty Revitalizace KUKS, o.p.s., příprava a prezentace pro občany Kuksu, podklady, tiskové zprávy příprava, organizace a realizace výjezdního zasedání Výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruch Královéhradeckého kraje představení plánovaných aktivit a programového rozvoje oblasti (doloženo fotodokumentací a krátkou zprávou) Výběrové řízení Deset zastavení na Kuksu a Grafika, komunikace, zpracování materiálů, doplnění Červenec Schůzka projektového týmu, příprava podkladů Fyzická kontrola Ex- ante ÚRR , příprava a kompletace požadovaných dokumentů, podkladů atp. Srpen 2010 Výběr auditorské firmy, průzkum na trhu, kontrola výběrových řízení (doložena objednávka, předávací protokol a závěrečná zpráva není z projektu financováno) Prezentace projektů na Staroměstském náměstí spolu s Královéhradeckým krajem v IC agentury CzechTourism (doložena fotodokumentace) Zpracování námitek k fyzické kontrole ex-ante, doložené podkladů Projednání možné spolupráce se subjekty v Kuksu (Ing. Černá- koně aj.) Návštěva zástupců Českých center na Kuksu Jednání s náměstkyní Ministerstva Kultury ČR, PhDr. Matouškovou, o spolupráci s NPÚ v rámci projektu IOP Jednání na SZIF koordinace programového rozvoje oblasti Kuks (červenec a prosinec 2010) Jednání o možném filmu o hraběti Šporkovi (Radim Procházka) Příprava výstavy o Kuksu, vydání tiskové zprávy k výstavě. Září Zahájení výstavy Braunovských fotografií Braun Kuks ve foaye KU KHK, kterou připravilo Ministerstvo zahraničí pro prezentaci v zahraničních českých centrech a pro české zastupitelské úřady na KÚ Královéhradeckého kraje (doložena fotodokumentace a tiskové zprávy) Tour de Labe Handicap zajištění komentovaného průjezdu obcí prezentace Kuksu pro handicapované a ostatní účastníky. Prezentace projektu na Semináři o cestovním ruchu ve Vrchlabí, schůzky s partnery v oblasti cestovního ruchu v regionu (doložena fotodokumentace) Strana: 3 (celkem 9)

4 Jednání s novým ředitelem odboru evropských dotací Ministerstva Kultury ČR, Ing. Markem Kupsou, o spolupráci a koordinaci činnosti v oblasti v rámci IOP. Korektury webových stránek (úprava 3. sloupce, grafické detaily, položky) Zpracování tiskových zpráv pro webové stránky. Říjen 2010 Zpracování tiskových zpráv, příprava aktivit projektu. Listopad 2010 Seminář řízení projektů realizovaných v ROP SV Podklady před podpisem smlouvy o dotaci. Výběr projektu Kuks- Braunův kraj do PAAK jako pilotního (podepsání smluv, memoranda, projektového listu) Adventní setkání Arcibiskupský palác v Praze- představení projektů Kuks- Braunův kraj (přiložena tisková zpráva) Zpracování a publikace tiskových zpráv. Prosinec 2010 Leták o Kuksu příprava (návrh, překlady, korektury, grafika) Úprava časového harmonogramu projektu ( ) Doplnění formálních náležitostí před podpisem smlouvy o poskytnutí dotace, provádění změn a úprav v plánech realizace Příprava podkladů pro tiskové prezentační materiály (letáky a rol lup) na Regiontour Kuks Jednání s Kam po Česku o mediální podpoře projektů a akcí na Kuksu Leden 2011 Leták Kuks (doložen v přílohách, česko-polské a anglicko- německé jazykové mutaci) Příprava brožury Šporkův Kuks (texty, obsah, fotografie, grafika) Nastavení nových pravidel zapojení do projektu PAAK RegionTour Brno- veletrh cestovního ruchu, prezentace projektu doložena fotodokumentace, prezentace propagačních materiálů z projektu Kuks- Braunův kraj, 3.2 na stánku Královéhradeckého kraje). Projekt PAAK povinná publicita (návrh leták, roll-up, konzultace s CEP a.s.) Konzultace obsahu brožury Šporkův Kuks s CEP a.s. a ÚRR Příprava podkladů pro Podzvičinsko za Kuks na seminář pro profesionály v CR pořádaný agenturou Czechtourism, Praha, Národní dům na Vinohradech (zpráva přiložena) Konzultace webových stránek (konečné změny, přidání nového sloupce, nové fotografie) Strana: 4 (celkem 9)

5 Únor Seminář pro příjemce podpory ze 14. kola výzvy pro oblast podpory Holiday World v Praze - prezentace Revitalizace KUKS, projektu a propagačních materiálů (doložena tisková zpráva a fotodokumentace) Konference Využití Labe pro vodní turistiku Lysá nad Labem- Prezentace záměrů společnosti Revitalizace KUKS o.p.s. a propagačních materiálů (doložena zpráva a fotodokumentace k projektu) Prezentace projektu na Výboru pro kulturu královéhradeckého kraje Příprava a publikace tiskových zpráv. Příprava podkladů pro monitorovací zprávu a žádost o platbu Doloženy 2 mutace publikace Sporkův Kuks (ČJ+PL a AJ+NJ) 1.2. Plnění harmonogramu Harmonogram projektu je dodržován dle Smlouvy o poskytnutí dotace ANO NE Popis změn Harmonogram odpovídá stavu dle schválených změn řídícím orgánem Plánované klíčové aktivity projektu v dalším monitorovacím období Předpokládané další sledované období realizace Od Do Popis a cíl klíčových aktivit Výběrové řízení na PR předměty a propagační materiály Realizace natáčení dalších dílů Deset zastavení na Kuksu (zvukové dokumenty) VŘ na Naučnou stezku po Kuksu VŘ na Reklamní spot o Kuksu VŘ na informační cedule k Naučné stezce po Kuksu Příprava podkladů a materiálů k Brožuře o Kuksu a okolí Strana: 5 (celkem 9)

6 1.4. Problémy při realizaci projektu Popis problémů spojených s realizací projektu, které mohou mít vliv na plnění jeho cílů Vzhledem k řešení autorských práv k aktivitě 2, tzn. lisování DVD s filmem Příběh utrpení a nadějí člověka - křížová cesta je zvažována alternativní aktivita adekvátní kvality a rozsahu. Popis opatření na odstranění těchto problémů Průběžná konzultace s dotačním orgánem, příprava možných alternativních řešení, následně nahlášení změny řídícímu orgánu k vyjádření a schválení změny v realizaci projektu Změny v projektu Proběhly v monitorovacím období změny v projektu? ANO NE Pořadí změny 1. Před podpisem smlouvy o poskytnutí dotace Popis změny Změna finančního plánu, rozpočtu projektu, přehledu financování a přehledu zadávacích řízení s ohledem na výsledky zadávacích řízení provedených a dokončených před podpisem smlouvy. Zároveň byly zohledněny změny způsobené prodloužením administrace projektu ze strany řídícího orgánu oddálení 1. Žádosti o platbu vlivem opožděného podpisu smlouvy o poskytnutí dotace. Změna byla řádně nahlášena na příslušném ÚORP ANO NE Datum nahlášení Řešení změny (vyjádření ŘO) Změna byla řídícím orgánem schválena částečně. Nebyla schválena změna finančního plánu. Proběhly v monitorovacím období změny v projektu? ANO NE Pořadí změny 2. Před podpisem smlouvy o poskytnutí dotace Popis změny Změny reflektující prodloužení administrace výzvy k předkládání projektů před podpisem smlouvy o poskytnutí dotace a dosavadní vývoj realizace projektu. Změna statutárního zástupce. Změna byla řádně nahlášena na příslušném ÚORP ANO NE Datum nahlášení Řešení změny (vyjádření ŘO) Změna byla řídícím orgánem schválena. Strana: 6 (celkem 9)

7 Proběhly v monitorovacím období změny v projektu? ANO NE Pořadí změny 3. Před podpisem smlouvy o poskytnutí dotace Popis změny Změny reflektující prodloužení administrace výzvy k předkládání projektů před podpisem smlouvy o poskytnutí dotace a dosavadní vývoj realizace projektu. Změna byla řádně nahlášena na příslušném ÚORP ANO NE Datum nahlášení Řešení změny (vyjádření ŘO) Změna byla řídícím orgánem schválena Kontroly Byla provedena kontrola v monitorovaném období? ANO NE Název subjektu, který provádí / provedl kontrolu Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod - ÚORP Hradec Králové Datum kontroly Číslo kontroly 1 (Ex-Ante) Závěry kontroly Snížení položek způsobilých výdajů dle Rozhodnutí o námitce k vydanému protokolu z fyzické kontroly EX-ANTE. Nápravná opatření uložena ANO NE Nápravná opatření splněna ANO NE Částečně Poznámky Žadatel zapracoval požadované ponížení způsobilých výdajů projektu a související navýšení nezpůsobilých výdajů projektu. Strana: 7 (celkem 9)

8 2. FINANČNÍ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 2.1. Příjmy projektu Popis a vyčíslení příjmů během realizace projektu (uveďte údaj jak za sledované období, tak kumulativní, tj. dosud dosažený) Projekt negeneruje zisk v době realizace. Strana: 8 (celkem 9)

9 2.2. Výběrová řízení VZMR I. Kategorie Seznam ukončených VZMR I. Kategorie za sledované období (ostatní VŘ je nutno vyplnit do záložky Výběrová řízení v elektronické monitorovací zprávě v BENEFIT7) Název VŘ Název dodavatele Částka bez DPH Objednávka Notebooku a MS Office T.S. Bohemia a. s ,- Objednávka s příslušenstvím fotoaparátu Alza.cz a. s ,- Stánek a výstavní plocha Výstaviště Lysá nad Labem, spol. s r. o ,- Fotografie Jaroslav Fišer 1.667,- Překlad do Němčiny Mgr. Pavlína Misařová 1.680,- Překlad do Angličtiny Petra Klečková 1.680,- Překlad do Polštiny Ing. Karina Kurková 2.240,- Fotografie Mgr., BcA Jan Bartoš ,- Populárně naučný text pro brožuru Stanislav Bohadlo - Gate 2.400,- Fotografie Yvona Benčová ,- Ubytování na veletrh Robert Richter 3.000,03 3. OSTATNÍ 3.1. Ostatní relevantní informace pro monitorovací zprávu (např. kontaktní osoba zřizovatele pro zasílání avíza o platbě včetně její ové adresy,...) Popis Výše žádosti o platbu převyšuje 5% možné odchylky od původní hodnoty ve finančním plánu. Příjemce žádá o schválení této změny provedené prostřednictvím systému BENEFIT 7. Případné požadavky na doplnění/vysvětlení směřujte, prosím, na následující osoby současně: Mgr. Jiří Skalický (skalicky@revitalizacekuks.cz) Ing. Jiří Mošna, MBA (mosna@cep-rra.cz), případně telefonicky na Strana: 9 (celkem 9)

Souhrnná hodnotící zpráva

Souhrnná hodnotící zpráva Souhrnná hodnotící zpráva Oblast podpory 3.2 47. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod ~ 2 ~ Souhrnná hodnotící zpráva pro Výbor Regionální rady NUTS II Severovýchod 37. kolo

Více

Mgr. Jiří Skalický, ředitel Revitalizace KUKS o.p.s.

Mgr. Jiří Skalický, ředitel Revitalizace KUKS o.p.s. Prezentace projektu Kuks - Braunův kraj financovaného z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod Mgr. Jiří Skalický, ředitel Revitalizace KUKS o.p.s. Revitalizace KUKS o.p.s. Kuks 12, 544

Více

Povinná příloha elektronické průběžné/etapové/závěrečné monitorovací zprávy o realizaci projektu

Povinná příloha elektronické průběžné/etapové/závěrečné monitorovací zprávy o realizaci projektu Povinná příloha elektronické průběžné/etapové/závěrečné monitorovací zprávy o realizaci projektu v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod 1.VĚCNÁ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 1.1. Realizace

Více

Povinná příloha elektronické 4. etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu %14.00999

Povinná příloha elektronické 4. etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu %14.00999 Povinná příloha elektronické 4. etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu %14.00999 v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod 1.VĚCNÁ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 1.1. Realizace

Více

Povinná příloha elektronické průběžné monitorovací zprávy o realizaci projektu

Povinná příloha elektronické průběžné monitorovací zprávy o realizaci projektu Povinná příloha elektronické průběžné monitorovací zprávy o realizaci projektu v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod 1.VĚCNÁ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 1.1. Realizace projektu za

Více

Magistrát města HK - Renovace informačních tabulí - Aktualizace propagační publikace o Hradci Králové včetně okolí

Magistrát města HK - Renovace informačních tabulí - Aktualizace propagační publikace o Hradci Králové včetně okolí Pracovníci Destinačního managementu Hradecko během roku zajišťovali projektové aktivity projektu ROP Hradecko efektivní koordinace aktivit v cestovním ruchu a navazující mimoprojektové aktivity. 1. Jedním

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Hradci Králové dne.2008 Výzva k podání nabídky Vážení, tímto se na Vás obracím v zastoupení Královéhradeckého kraje s výzvou k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006

Více

Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 3.2. Číslo kola výzvy: 2. ~ 1 ~

Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 3.2. Číslo kola výzvy: 2. ~ 1 ~ Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 3.2. Číslo kola výzvy: 2. ~ 1 ~ Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace oblasti podpory Program Regionální operační program NUTS II Severovýchod

Více

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V souladu s Regionálním operačním programem regionu soudržnosti Střední Morava (dále jen ROP Střední Morava) vyhlašuje Výbor Regionální rady regionu soudržnosti Střední Morava

Více

Destinační společnost Východní Čechy

Destinační společnost Východní Čechy Destinační společnost Východní Čechy Setkání zástupců TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje, Pardubický pivovar Pernštejn - 31. 10. 2018 Pardubický kraj Pardubicko Orlické hory a Podorlicko Králický

Více

Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV oblast podpory 3.1

Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV oblast podpory 3.1 Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV oblast podpory 3.1 Datum zveřejnění: 28. 5. 2010 ~ 1 ~ Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV REGIONÁLNÍ RADA REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROVÝCHOD VYHLAŠUJE

Více

REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE ÚSTECKÉHO KRAJE CZ /0.0/0.0/15_003/ Přehled činnosti sekretariátu RSK ÚK za rok 2016

REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE ÚSTECKÉHO KRAJE CZ /0.0/0.0/15_003/ Přehled činnosti sekretariátu RSK ÚK za rok 2016 Přehled činnosti sekretariátu RSK ÚK za rok 2016 Odborné zajištění chodu RSK Měsíc Popis Leden konzultace projektové žádosti s poskytovatelem dotace v rámci přípravy a finalizace projektové žádosti na

Více

Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV. oblast podpory 5.1

Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV. oblast podpory 5.1 Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV oblast podpory 5.1 Datum zveřejnění: 30. 9. 2013 ~ 1 ~ REGIONÁLNÍ RADA REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROVÝCHOD VYHLAŠUJE ŘÍZENOU VÝZVU PRO PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O POSKYTNUTÍ

Více

Regionální operační program NUTS 2 Jihovýchod

Regionální operační program NUTS 2 Jihovýchod PŘÍLOHA Č. 2 MONITOROVACÍ HLÁŠENÍ / ZPRÁVA Regionální operační program NUTS 2 Jihovýchod Monitorovací hlášení/etapová/závěrečná zpráva s žádostí o platbu/monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu

Více

Informace o realizaci projektu za obdobı br ezen listopad 2011

Informace o realizaci projektu za obdobı br ezen listopad 2011 Realizace aktivit projektu Kladské pomezí Krajina příběhů 1 Pojďte se toulat úchvatnou krajinou, která je naplněna zajímavými příběhy. Krajinou, která umí vyprávět. Seznamte se s historií vojenských pevností,

Více

Účast na akcích v prosinci

Účast na akcích v prosinci Účast na akcích v prosinci Fiets en Wandelbeurs Utrecht, Holandsko 9. 14. 1. 2018 Ve dnech 9. 1. 14. 1. 2018 se v prostorách výstaviště Jaarbeurs Utrecht uskutečnil mezinárodní veletrh cestovního ruchu

Více

Monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod

Monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod Monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod Číslo 0OnVDPM01001 1. Údaje o projektu Prioritní osa: 11.2 Rozvoj udržitelného cestovního ruchu Oblast

Více

Průběžná zpráva o realizaci dílčí části projektu

Průběžná zpráva o realizaci dílčí části projektu Program přeshraniční spolupráce Cíl 3 Česká republika Bavorsko 2007-2013 Průběžná zpráva o realizaci dílčí části projektu Číslo zprávy: 5. Zpráva za období: 1.12.2010 30.04.2011 1. Údaje o projektu: Číslo

Více

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace č. 4

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace č. 4 Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace č. 4 Prioritní osa Oblast podpory 13.3 Cestovní ruch 13.3.2 Marketingové a koordinační aktivity v oblasti cestovního ruchu Název projektu:

Více

Měsíční analýza ROP SV. Leden 2010

Měsíční analýza ROP SV. Leden 2010 Měsíční analýza ROP SV Leden 2010 ~ 1 ~ Obsah 1 ÚVOD... 2 2 ANALÝZA VÝZEV PRO PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTOVÝCH ŽÁDOSTÍ... 3 2.1 UKONČENÉ VÝZVY... 3 2.2 PROBÍHAJÍCÍ VÝZVY... 5 2.3 PLÁNOVANÉ VÝZVY... 6 3 ANALÝZA

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Monitorovací zpráva o činnosti MAS Zpráva za období: leden - duben 2013 Název MAS: České středohoří, IČ: 27036952 zpracovatel zprávy (jméno, příjmení, funkce):ing. Bohumír Jasanský - ředitel kontakt: 417

Více

Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu. Huť František, Sázava, 20. března 2018

Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu. Huť František, Sázava, 20. března 2018 Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu Huť František, Sázava, 20. března 2018 PROGRAM 09:00 09:30 Prezence účastníků, snídaně 09:30 09:45 Přivítání, úvodní slovo, představení účastníků 09:45 10:00 Cestovní

Více

EXTERNÍ METODICKÝ POKYN Č. 20 - INFORMAČNÍ POVINNOST PŘÍJEMCE VE VZTAHU K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM

EXTERNÍ METODICKÝ POKYN Č. 20 - INFORMAČNÍ POVINNOST PŘÍJEMCE VE VZTAHU K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM Schválený dne: 3. 12. 2009 Platný od: 3. 12. 2009 Verze: 1.0 EXTERNÍ METODICKÝ POKYN Č. 20 - INFORMAČNÍ POVINNOST PŘÍJEMCE VE VZTAHU K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM EXTERNÍ METODICKÝ POKYN Č. 20 je platný pro všechny

Více

Povinná příloha elektronické etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu

Povinná příloha elektronické etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu Povinná příloha elektronické etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod 1.VĚCNÁ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 1.1. Realizace projektu za sledované

Více

Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu

Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu Konference Společně správným směrem spolupráce s partnery i médii Vyhodnocení činnosti v letech 2008 2009 a nástin další spolupráce Ostrava

Více

Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV oblast podpory 5.1

Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV oblast podpory 5.1 Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV oblast podpory 5.1 Datum zveřejnění: 10. 3. 2014 ~ 2 ~ REGIONÁLNÍ RADA REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROVÝCHOD VYHLAŠUJE VÝZVU PRO PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O POSKYTNUTÍ

Více

JIHOČESKÝ KRAJ SMĚRNICE. NÁZEV: Zásady jednotného vizuálního stylu a pravidla pro užívání symbolů a logotypu Jihočeského kraje

JIHOČESKÝ KRAJ SMĚRNICE. NÁZEV: Zásady jednotného vizuálního stylu a pravidla pro užívání symbolů a logotypu Jihočeského kraje JIHOČESKÝ KRAJ SMĚRNICE NÁZEV: Zásady jednotného vizuálního stylu a pravidla pro užívání symbolů a logotypu Jihočeského kraje ČÍSLO: SM/40/RK ZMĚNA Č.: 3 PLATNÁ OD: 17. 3. 2009 ROZSAH PŮSOBNOSTI: Jihočeský

Více

ZACHOVÁNÍ ODKAZU PAMÁTEK REFORMACE DOBA UDRŽITELNOSTI A UKONČENÍ PROJEKTU

ZACHOVÁNÍ ODKAZU PAMÁTEK REFORMACE DOBA UDRŽITELNOSTI A UKONČENÍ PROJEKTU ZACHOVÁNÍ ODKAZU PAMÁTEK REFORMACE DOBA UDRŽITELNOSTI A UKONČENÍ PROJEKTU O PROJEKTU Cílem projektu byla propagace památek reformace a jejich zpřístupnění široké veřejnosti, a to z řad turistů a návštěvníků

Více

Výzva k předkládání žádostí o podporu v Operačním programu Technická pomoc

Výzva k předkládání žádostí o podporu v Operačním programu Technická pomoc Výzva k předkládání žádostí o podporu v Operačním programu Technická pomoc 1. Identifikace výzvy Prioritní osa Specifický cíl 1 Podpora řízení a koordinace Dohody o partnerství 1.3 Podpořit kapacity pro

Více

PŘÍLOHA Č. 5A ETAPOVÁ/ZÁVĚREČNÁ MONITOROVACÍ ZPRÁVA

PŘÍLOHA Č. 5A ETAPOVÁ/ZÁVĚREČNÁ MONITOROVACÍ ZPRÁVA Příručka pro žadatele a příjemce finanční podpory v rámci Integrovaného operačního programu pro prioritní osu: 1; Oblast podpory: 1.1a a 1.1.b Výzva číslo 07 kontinuální ELEKTRONIZACE SLUŽEB VEŘEJNÉ SPRÁVY

Více

Samostatné oddělení regionálních pracovišť MMR. Činnost oddělení

Samostatné oddělení regionálních pracovišť MMR. Činnost oddělení Samostatné oddělení regionálních pracovišť MMR /SORP/ Činnost oddělení RNDr. Ivo Ryšlavý 1 Organizační začlenění v rámci MMR Náměstek ministra pro regionální, územní a bytovou politiku: Ing. Miroslav Kalous

Více

Představení IPRM. Seminář PAAK - Příprava a realizace dílčích projektů IPRM

Představení IPRM. Seminář PAAK - Příprava a realizace dílčích projektů IPRM Představení IPRM Seminář PAAK - Příprava a realizace dílčích projektů IPRM Obsah prezentace Co? Definice IPRM, členění Aplikace IPRM v podmínkách ČR Proč? Zdůvodnění vzniku IPRM Jak? Příprava IPRM Řízení

Více

Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko. vyhlašuje K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI

Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko. vyhlašuje K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI Regionální rada soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady Regionální rada soudržnosti Moravskoslezsko vyhlašuje KONTINUÁLNÍ VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI v souladu s Regionálním operačním

Více

Integrovaný operační program z pohledu CRR ČR -

Integrovaný operační program z pohledu CRR ČR - Integrovaný operační program z pohledu CRR ČR - nejčastější chyby při realizaci projektů Ing. Jana Břicháčková Osnova prezentace Integrovaný operační program a CRR Nejčastější chyby v žádostech/ projektech

Více

Souhrnná hodnotící zpráva

Souhrnná hodnotící zpráva Souhrnná hodnotící zpráva Oblast podpory 2.1 49. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod ~ 2 ~ Souhrnná hodnotící zpráva pro Výbor Regionální rady NUTS II Severovýchod 38. kolo

Více

A07 - Souhrnná hodnotící zpráva pro Regionální Radu

A07 - Souhrnná hodnotící zpráva pro Regionální Radu PŘÍLOHA Č. 5 USNESENÍ A07 - Souhrnná hodnotící zpráva pro Regionální Radu V regionu soudržnosti Severozápad byly přijaty v rámci výzvy/výzev od 25.11.2008 do 12.03.2009 projekty v následujících oblastech

Více

CÍRKEVNÍTURISTIKA Srpen 2010

CÍRKEVNÍTURISTIKA Srpen 2010 Srpen 2010 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 1 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Ing. Miroslav Kalous

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Ing. Miroslav Kalous Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Ing. Miroslav Kalous Ing. Miroslav Kalous Náměstek ministra Obsah prezentace Význam cestovního ruchu pro ČR Základní statistická data cestovního ruchu Podpora cestovního

Více

Obecně prospěšná společnost Jižní Haná o. p. s. a MAS Jižní Haná

Obecně prospěšná společnost Jižní Haná o. p. s. a MAS Jižní Haná Obecně prospěšná společnost Jižní Haná o. p. s. a MAS Jižní Haná vyhlašuje výzvu k předkládání žádostí o dotaci na podporu kulturních, společenských a sportovních akcí regionálního charakteru konaných

Více

Pravidla pro dokládání výstupů u akcí TP a SA Skupina záměru Potvrzení výstupu projektu Vyhodnocení záměru Kancelářská technika

Pravidla pro dokládání výstupů u akcí TP a SA Skupina záměru Potvrzení výstupu projektu Vyhodnocení záměru Kancelářská technika Pravidla pro dokládání výstupů u akcí TP a SA Skupina záměru Potvrzení výstupu Vyhodnocení záměru Kancelářská technika Dodací list/předávací Inventurní soupis (ročně) protokol, inventární číslo ISOP7-13

Více

Marketingový plán Podzvičinsko, z.s. pro rok 2016

Marketingový plán Podzvičinsko, z.s. pro rok 2016 Marketingový plán Podzvičinsko, z.s. pro rok 2016 Pracovní verze k 1. 12. 2015 Zpracovala: Kateřina Karešová a Ludmila Škvrnová 1 Cíle a priority sdružení Podzvičinsko pro 2016 Základní prioritou strategie

Více

MONITOROVACÍ ZPRÁVA o realizaci projektu Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů

MONITOROVACÍ ZPRÁVA o realizaci projektu Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů MONITOROVACÍ ZPRÁVA o realizaci projektu Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů Tuto Monitorovací zprávu je třeba zaslat v tištěné a elektronické podobě (na CD nebo disketě) poskytovateli finanční

Více

Soubor usnesení z 9. jednání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 27. června 2008

Soubor usnesení z 9. jednání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 27. června 2008 Soubor usnesení z 9. jednání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 27. června 2008 USNESENÍ Č.129/2008 informaci o plnění usnesení Výboru RRRSJ č. 114-128/2008. USNESENÍ Č. 130/2008

Více

Z á p i s. Omluveni: Vladimír Pejřil, JUDr. Libuše Růčková, PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. Program jednání:

Z á p i s. Omluveni: Vladimír Pejřil, JUDr. Libuše Růčková, PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. Program jednání: Z á p i s z 33. jednání Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 10. listopadu 2011 od 13 hodin v budově Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Přítomni:

Více

Projektový list pro výběr pilotního projektu

Projektový list pro výběr pilotního projektu Projektový list pro výběr pilotního projektu Předkladatel projektu Revitalizace KUKS o. p. s. Právní forma předkladatele projektu IČO 28771168 Sídlo Zodpovědný zástupce předkladatele projektu Telefon E-mail

Více

Etapová/závěrečná monitorovací zpráva o realizaci projektu 1

Etapová/závěrečná monitorovací zpráva o realizaci projektu 1 Etapová/závěrečná monitorovací zpráva o realizaci projektu 1 Informace o projektu Prioritní osa: Název prioritní osy: Oblast podpory: Název oblasti podpory: Název projektu: Evidenční číslo ISPROFIN: Registrační

Více

Koncepce strategie na rok 2014 Místní akční skupina Hlučínsko

Koncepce strategie na rok 2014 Místní akční skupina Hlučínsko Koncepce strategie na rok 2014 Místní akční skupina Hlučínsko Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblas; Analýza situace Konec rozpočtového období 2007 2013 PoziGvní

Více

Zápis. K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů.

Zápis. K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů. Zápis z 33. jednání Výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruch Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 8. 3. 2016 v 9,30 hodin v zasedací místnosti P1 118 v budově KÚ Přítomni: Bc. P. Luska,

Více

Příloha číslo 2 usnesení číslo 7/14/2007

Příloha číslo 2 usnesení číslo 7/14/2007 Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj jako Řídící orgán IOP IČ: 66 00 22 22 se sídlem Staroměstské náměstí 6, 110 15 Praha 1 zastoupený Jiřím Čunkem, 1. místopředsedou vlády a ministrem pro místní

Více

MONITOROVACÍ ZPRÁVA o realizaci projektu Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů

MONITOROVACÍ ZPRÁVA o realizaci projektu Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů MONITOROVACÍ ZPRÁVA o realizaci projektu Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů Tuto Monitorovací zprávu je třeba zaslat v tištěné a elektronické podobě (na CD nebo disketě) poskytovateli finanční

Více

Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava

Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava Konference CESTOVNÍM RUCHEM K POZNÁVÁNÍ A PROSPERITĚ Valašské Meziříčí 24. 2. 2011 Centrála cestovního ruchu Východní

Více

Příloha č. 1 - Popis jednotlivých aktivit a výčet povinností zástupců jednotlivých TVÚ

Příloha č. 1 - Popis jednotlivých aktivit a výčet povinností zástupců jednotlivých TVÚ Spolupráce Královéhradeckého kraje s vybranými zástupci turisticky významných území v rámci projektu Cílená prezentace a propagace Královéhradeckého kraje jako celku : V rámci veřejné zakázky bude vybrán

Více

PŘÍLOHA Č. 14 VZOR MONITOROVACÍ ZPRÁVY/HLÁŠENÍ O POKROKU. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 12

PŘÍLOHA Č. 14 VZOR MONITOROVACÍ ZPRÁVY/HLÁŠENÍ O POKROKU. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 12 PŘÍLOHA Č. 14 VZOR MONITOROVACÍ ZPRÁVY/HLÁŠENÍ O POKROKU Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 12 Etapová/závěrečná monitorovací zpráva o realizaci projektu/hlášení o pokroku 1 předkládá

Více

Centrum pro regionální rozvoj České republiky

Centrum pro regionální rozvoj České republiky Role v programovém období 2014-2020 Zdeněk Vašák pověřen řízením Centra Leoš Macura vedoucí pobočky Hradec Králové Leden 2015 -novela zákona č. 248/2000 Sb. 14a zřizuje se Centrum pro regionální rozvoj

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI V RÁMCI ROP SEVEROZÁPAD

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI V RÁMCI ROP SEVEROZÁPAD Sídlo: Masarykova 3488/1, 400 01 Ústí nad Labem tel.: 475 240 600, fax: 475 240 610 www.nuts2severozapad.cz, www.europa.eu Pracoviště: Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary tel.: 353 502 624, fax: 353 502

Více

Zápis z 18. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne 22. 4. 2009 v Jihlavě

Zápis z 18. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne 22. 4. 2009 v Jihlavě Zápis z 18. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne 22. 4. 2009 v Jihlavě Program zasedání: 1. Schválení návrhu programu jednání 2. Schválení ověřovatelů zápisu 3. Zpráva

Více

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Praha - únor 2010 Verze 1.3 Ministerstvo dopravy www.opd.cz OBSAH Úvod...3 Obecná pravidla...4 Legislativní rámec...4 Obecné požadavky a podmínky...4

Více

Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko. vyhlašuje K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI

Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko. vyhlašuje K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI Regionální rada soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady Regionální rada soudržnosti Moravskoslezsko vyhlašuje KONTINUÁLNÍ VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI v souladu s Regionálním operačním

Více

Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010

Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010 1.3.2010 1 Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010 Setkání u kulatého stolu na téma Jak dál rozvíjet cestovní ruch na Vysočině? Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Jihlava, 25. 2. 2010 1.3.2010

Více

Číslo bodu: 38-4/2013

Číslo bodu: 38-4/2013 38. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod 29. 3. 2013 Číslo bodu: 38-4/2013 Název bodu: Informace o realizaci IPRM Návrh usnesení: Výbor Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod

Více

Evaluace realizace Komunikačního plánu Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a realizace komunikačních a propagačních aktivit

Evaluace realizace Komunikačního plánu Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a realizace komunikačních a propagačních aktivit Evaluace realizace Komunikačního plánu Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a realizace komunikačních a propagačních aktivit Datum zveřejnění: 19. 12. 2010 Verze: 1.7 (finální) 1 Manažerské

Více

Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko. vyhlašuje K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI

Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko. vyhlašuje K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI Regionální rada soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady Regionální rada soudržnosti Moravskoslezsko vyhlašuje KONTINUÁLNÍ VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI v souladu s Regionálním operačním

Více

Soubor usnesení z 10. jednání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 4. listopadu 2008

Soubor usnesení z 10. jednání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 4. listopadu 2008 Soubor usnesení z 10. jednání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 4. listopadu 2008 USNESENÍ Č.154/2008 informaci o plnění usnesení Výboru RRRSJ č. 129 153/2008. USNESENÍ Č. 155/2008

Více

Operační program přeshraniční spolupráce ČR- Polsko pro období , Liberec

Operační program přeshraniční spolupráce ČR- Polsko pro období , Liberec Operační program přeshraniční spolupráce ČR- Polsko pro období 2007-2013 Podmínky zejména pro české partnery 13.5.2008, Liberec Obsah prezentací semináře Pojmy, zkratky Všeobecné cíle programu, vhodnost

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 11.2.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení roční monitorovací zprávy Integrovaného plánu rozvoje města Písek zóna Portyč

Více

Zápis z jednání Správní rady

Zápis z jednání Správní rady Zápis z jednání Správní rady Místo konání: Dne: Účastníci: Evropský dům, Králíky 4.11.2011, 16:00 hod. dle presenční listiny Program jednání: 1. Projekt Marketingová kampaň TO KS - zpráva o činnosti pracovní

Více

Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2011 (stav k )

Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2011 (stav k ) Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého e za rok (stav k 31. 12. ) 1 P.č. Název projektu, místo, vazba na 1 Marketingové aktivity Olomouckého e 2 Vybudování rezervačního

Více

Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %!

Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %! Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %! cíl projektu: upoutat pozornost na jižní Moravu jako jedinečnou kongresovou a incentivní destinaci projekt

Více

22/10/2008 Praha Mgr. Marek Kupsa. Regionální operační program StředníČechy

22/10/2008 Praha Mgr. Marek Kupsa. Regionální operační program StředníČechy 22/10/2008 Praha Mgr. Marek Kupsa Regionální operační program StředníČechy Pár slov o Regionální operačním programu Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy Zaměřený konkrétně na region Střední

Více

Monitorovací zpráva / hlášení o pokroku Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod

Monitorovací zpráva / hlášení o pokroku Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod PRACOVNÍ VERZE (ROP-IP) - PŘED ODEVZDÁNÍM NUTNO FINÁLNĚ ULOŽIT!!! RK-36-2014-56, př. 1 Počet stran: 12 Monitorovací zpráva / hlášení o pokroku Operační program: CZ.1.11 ROP NUTS II Jihovýchod Číslo monitorovací

Více

Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV oblast podpory 3.2

Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV oblast podpory 3.2 Výzva pro předkládání žádostí v rámci ROP SV oblast podpory 3.2 Datum zveřejnění: 1. 11. 2013 ~ 1 ~ REGIONÁLNÍ RADA REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROVÝCHOD VYHLAŠUJE ŘÍZENOU VÝZVU PRO PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O POSKYTNUTÍ

Více

VÝPIS USNESENÍ 24. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne v Brně

VÝPIS USNESENÍ 24. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne v Brně VÝPIS USNESENÍ 24. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne 17. 3. 2010 v Brně Program zasedání: 1. Schválení návrhu programu jednání 2. Schválení ověřovatelů zápisu

Více

VYMEZENÍ ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ. PROGRAM PODPORY MARKETING VÝZVA II Individuální účasti MSP na výstavách a veletrzích

VYMEZENÍ ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ. PROGRAM PODPORY MARKETING VÝZVA II Individuální účasti MSP na výstavách a veletrzích Příloha č. 1 Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce fondů EU, VaVaI a investičních pobídek Řídící orgán OP PIK VYMEZENÍ ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ PROGRAM PODPORY MARKETING VÝZVA II Individuální

Více

Centrum pro regionální rozvoj České republiky

Centrum pro regionální rozvoj České republiky Centrum pro regionální rozvoj České republiky Setkání pracovních týmů v rámci projektu " Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Moravskoslezského kraje 12. 5. 2016 RNDr. Marek Putala 12. 5. 2016 Centrum

Více

Řízená výzva pro předkládání ţádostí v rámci ROP SV oblast podpory 3.1

Řízená výzva pro předkládání ţádostí v rámci ROP SV oblast podpory 3.1 Řízená výzva pro předkládání ţádostí v rámci ROP SV oblast podpory 3.1 9. listopadu 2009 REGIONÁLNÍ RADA REGIONU SOUDRŢNOSTI SEVEROVÝCHOD VYHLAŠUJE ŘÍZENOU VÝZVU PRO PŘEDKLÁDÁNÍ ŢÁDOSTÍ O POSKYTNUTÍ DOTACE

Více

Integrovaný operační program z pohledu CRR ČR

Integrovaný operační program z pohledu CRR ČR Integrovaný operační program z pohledu CRR ČR - nejčastější chyby při realizaci projektů Ing. Jarmila Svobodová Osnova prezentace Integrovaný operační program a CRR Nejčastější chyby v žádostech/ projektech

Více

Informační seminář MŽP - programy přeshraniční, meziregionální a nadnárodní spolupráce INTERREG

Informační seminář MŽP - programy přeshraniční, meziregionální a nadnárodní spolupráce INTERREG Informační seminář MŽP - programy přeshraniční, meziregionální a nadnárodní spolupráce INTERREG 2014-2020 Role Centra pro regionální rozvoj České republiky v programech INTERREG Tomáš Balcar, 1. března

Více

Komunikační plán OPŽP pro rok 2009

Komunikační plán OPŽP pro rok 2009 Komunikační plán OPŽP pro rok 2009 Pro informaci členům Monitorovacího výboru OPŽP konaného dne 10. listopadu 2008 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ STÁTNÍ FOND ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ www. o p zp.cz www. e

Více

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V 28 V 42 1.0 V souladu s Regionálním operačním programem regionu soudržnosti Střední Morava (dále jen ROP Střední Morava) vyhlašuje Výbor Regionální rady regionu soudržnosti

Více

Nejčastěji kladené dotazy 3.3 a) a 3.3 b)

Nejčastěji kladené dotazy 3.3 a) a 3.3 b) Nejčastěji kladené dotazy 3.3 a) a 3.3 b) 1. Jaké formální náležitosti musí mít faktura? Každý originální účetní doklad musí obsahovat informaci, že se jedná o projekt IOP, tj. musí být uvedeno: - registrační

Více

Zpráva o činnosti Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje za rok 2017

Zpráva o činnosti Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje za rok 2017 Zpráva o činnosti Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje za rok 2017 17. 1. 2017 od 14 do 16:10 hodin v zasedací místnosti č. 04 budovy B Krajského úřadu Ústeckého kraje organizační

Více

Specifické cíle: využití potenciálu regionu jeho efektivní propagací; zkvalitnění informačních služeb v cestovním ruchu v regionu.

Specifické cíle: využití potenciálu regionu jeho efektivní propagací; zkvalitnění informačních služeb v cestovním ruchu v regionu. oblast podpory: 2.2 Rozvoj služeb v cestovním ruchu vyhlášení výzvy: 5. května 2008 příjem žádostí: od 5. května do 7. července 2008 1. Cíle oblasti podpory Hlavní cíl: Zkvalitnit a rozvíjet marketingové,

Více

Zápis z 18. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne v Jihlavě

Zápis z 18. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne v Jihlavě Zápis z 18. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne 22. 4. 2009 v Jihlavě Program zasedání: 1. Schválení návrhu programu jednání 2. Schválení ověřovatelů zápisu 3. Zpráva

Více

Publicita projektů naše okno do Evropy. Ing. Jozef Čižmár

Publicita projektů naše okno do Evropy. Ing. Jozef Čižmár Publicita projektů naše okno do Evropy Ing. Jozef Čižmár Obsah prezentace Jak na to??? Úvod, shrnutí obecných pravidel Dobrá a špatná praxe Sankce za nedodržení pravidel publicity příjemcem Závěr shrnutí

Více

Zápis. K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů.

Zápis. K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů. Zápis z 26. jednání Výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruch Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 7. 4. 2014 v 9,30 hodin v zasedací místnosti P1 443 v budově KÚ Přítomni: Bc. P. Luska,

Více

Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Setkání informačních center Litomyšl

Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Setkání informačních center Litomyšl Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu Setkání informačních center 19. 9. 2016 Litomyšl Úsek cestovního ruchu Odbor regionálního rozvoje, grantů a dotací oddělení regionálního rozvoje

Více

ROČNÍ PLÁN INTERNÍHO AUDITU A POVĚŘENÉHO AUDITNÍHO SUBJEKTU

ROČNÍ PLÁN INTERNÍHO AUDITU A POVĚŘENÉHO AUDITNÍHO SUBJEKTU PRO ROK 2011 VERZE 1.0 PLATNOST A ÚČINNOST OD 1. LEDNA 2011 Osobní náklady na pracovníky, kteří se podíleli na činnostech souvisejících s tímto dokumentem, jsou spolufinancovány Evropskou unií (Evropským

Více

Zápis z 6. jednání Pracovní skupiny Cestovní ruch

Zápis z 6. jednání Pracovní skupiny Cestovní ruch Zápis z 6. jednání Pracovní skupiny Cestovní ruch Název 6. jednání Pracovní skupiny Cestovní ruch Datum 13. 2. 2017, 10:00-12:00 Místo zasedací místnost č. 2045, Krajský úřad Účastníci viz prezenční listina

Více

Labská stezka Hlavní atrakce na českém úseku Melnik pramen Labe/Praha, základní marketingové aktivity a spolupráce s partnery

Labská stezka Hlavní atrakce na českém úseku Melnik pramen Labe/Praha, základní marketingové aktivity a spolupráce s partnery Labská stezka Hlavní atrakce na českém úseku Melnik pramen Labe/Praha, základní marketingové aktivity a spolupráce s partnery 8.10.2014 Daniel Mourek, Nadace Partnerství Obsah Labská stezka v kontextu

Více

Operační program INTERREG V-A Česká republika Polsko programové období SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE. Liberec,

Operační program INTERREG V-A Česká republika Polsko programové období SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE. Liberec, Operační program INTERREG V-A Česká republika Polsko programové období 2014 2020 SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE Kontakty Oddělení pro NUTS II Severovýchod Švendova 1282, 500 03 Hradec Králové vedoucí oddělení Ing.

Více

Soubor usnesení z 33. řádného zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 17. října 2011

Soubor usnesení z 33. řádného zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 17. října 2011 Soubor usnesení z 33. řádného zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad ze dne 17. října 2011 USNESENÍ Č. 546/2011 informaci o plnění usnesení 32. Výboru RRRSJ. USNESENÍ Č. 547/2011

Více

Více informací k příjemcům podpory naleznete v Prováděcím dokumentu ROP JV v kapitole 3 Prioritní osy a popis oblastí podpory na

Více informací k příjemcům podpory naleznete v Prováděcím dokumentu ROP JV v kapitole 3 Prioritní osy a popis oblastí podpory na oblast podpory: 2.2 Rozvoj služeb v cestovním ruchu vyhlášení výzvy: 17. prosince 2007 příjem žádostí: od 2. ledna do 29. února 2008 1. Cíle oblasti podpory Hlavní cíl: Zkvalitnit a rozvíjet marketingové,

Více

DOPORUČENÁ OSNOVA PODNIKATELSKÉHO ZÁMĚRU. PROGRAM PODPORY MARKETING VÝZVA IV Individuální účasti MSP na výstavách a veletrzích

DOPORUČENÁ OSNOVA PODNIKATELSKÉHO ZÁMĚRU. PROGRAM PODPORY MARKETING VÝZVA IV Individuální účasti MSP na výstavách a veletrzích Příloha č. 3 Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce fondů EU Řídící orgán OP PIK DOPORUČENÁ OSNOVA PODNIKATELSKÉHO ZÁMĚRU PROGRAM PODPORY MARKETING VÝZVA IV Individuální účasti MSP na výstavách

Více

INFORMAČNÍ LISTY OP VK

INFORMAČNÍ LISTY OP VK Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor grantů a dotací INFORMAČNÍ LISTY OP VK Vydání č. 3/2011 Obsah 1. Čerpání dovolené u dohod o pracovní činnosti (DPČ)... 2 2. Nákup služeb souvisejících s realizací

Více

Program přeshraniční spolupráce 2007-2013 Česká republika Polská republika. Předložení žádosti

Program přeshraniční spolupráce 2007-2013 Česká republika Polská republika. Předložení žádosti Program přeshraniční spolupráce 2007-2013 Česká republika Polská republika Předložení žádosti Seminář Cíl 3 - programy přeshraniční spolupráce Liberec, 22. června 2007 Předložení žádosti Způsobilost výdajů

Více

STŘEDNĚDOBÝ PLÁN INTERNÍHO AUDITU

STŘEDNĚDOBÝ PLÁN INTERNÍHO AUDITU PLÁN INTERNÍHO AUDITU PRO ROK 2013 A STŘEDNĚDOBÝ PLÁN INTERNÍHO AUDITU PRO OBDOBÍ 2013-2015 VERZE 1.0 PLATNOST A ÚČINNOST OD 1. LEDNA 2013 Počet stran: Č. j.: RRSZ 1069/2013 Obsah 1 Úvod... 3 1.1 Interní

Více

Budoucnost cestovního ruchu v regionech. z pohledu krajské samosprávy

Budoucnost cestovního ruchu v regionech. z pohledu krajské samosprávy Budoucnost cestovního ruchu v regionech z pohledu krajské samosprávy Ing. Jindřich Ondruš předseda komise Rady Asociace krajů ČR pro cestovní ruch člen Rady Zlínského kraje Vznik krajů subjekty odpovídající

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Monitorovací zpráva o činnosti MAS Zpráva za období: 09-12/2014 Název MAS: MAS Rokytná, o.p.s. zpracovatel zprávy (jméno, příjmení, funkce):robert Kubala, ředitel a manažer MAS kontakt: e-mail: kubala@masrokytna.cz

Více

PŘÍLOHA Č. 12B POSTUP PRO VYPLNĚNÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY/ HLÁŠENÍ O POKROKU. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 1 Strana 1 z 18

PŘÍLOHA Č. 12B POSTUP PRO VYPLNĚNÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY/ HLÁŠENÍ O POKROKU. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 1 Strana 1 z 18 PŘÍLOHA Č. 12B POSTUP PRO VYPLNĚNÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY/ HLÁŠENÍ O POKROKU Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 1 Strana 1 z 18 OBSAH: Konto žádostí... 3 Konto projektů... 3 Záložka Monitorovací

Více

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Praha - březen 2011 Verze 1.7 Ministerstvo dopravy www.opd.cz OBSAH Úvod...3 Obecná pravidla...4 Legislativní rámec...4 Obecné požadavky a podmínky...4

Více