CooLipo Twin. Návod k použití

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CooLipo Twin. Návod k použití"

Transkript

1 CooLipo Twin Návod k použití

2 Obsah OBSAH 2 ÚVOD 2 PROČ PRÁVĚ COOLIPO TWIN? 3 POPIS PŘÍSTROJE 6 POPIS REŽIMŮ 9 POSTUP POUŽITÍ 13 PROCEDURY 14 CO OČEKÁVAT PO PROCEDUŘE PŘÍSTROJEM COOLIPO TWIN 28 ČASTO KLADENÉ OTÁZKY A ODPOVĚDI 29 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ A KONTRAINDIKACE 32 TECHNICKÉ PARAMETRY 34 ÚDRŽBA 35 Úvod Děkujeme Vám za zakoupení tohoto přístroje. V této příručce naleznete potřebné informace ke správnému a šetrnému užití tohoto přístroje. Prosíme, před začátkem užívání produktu si příručku pečlivě prostudujte, aby nedošlo k poškození přístroje či ublížení na zdraví. Příručku si ponechte na snadno přístupném místě, abyste se na ni mohli v případě nejasností kdykoliv obrátit.

3 Pečlivě si přečtěte upozornění, co s přístrojem nedělat a jaké informace je důležité od klienta zjistit před započetím procedury. Proč právě CooLipo Twin? CooLipo Twin je díky spojení kryo-elektroforézy a kryo-lipolýzy nejefektivnější a nejšetrnější technologie v redukci podkožního tuku na trhu. Chladivý, osvěžující charakter procedury, spolu s inovativní myšlenkou použití speciální kosmetiky, činí tuto proceduru nezapomenutelnou. Hlubší penetrace a lokalizované ošetření poskytuje v porovnání se srovnatelnými technikami lepší výsledky a pocity pleť je po ošetření osvěžená, omlazená a vy získáte na sebejistotě. Kryo-elektroforéza je nejflexibilnější metoda v oblasti péče o pleť, využitelná při celé řadě neduhů. Úspěšně se používá při ošetření vrásek, akné, nepravidelné pigmentace, růžovky (kožní choroba) a citlivé pleti, celulitidy, strií, tukových polštářků, povislé kůže a dehydrované pokožky. Kryo-elektroforéza je neivazivní, bezbolestná metoda nepoužívají se žádné jehly a výsledky jsou viditelné již po prvním ošetření. Pulsy proudu rozvádějí zchlazené aktivní látky do nejhlubších vrstev kůže. Značné rozdíly v síle proudu umožňují kryoelektroforéze roznést 80 90%, zatímco ionoforéza je schopná rozšířit pouze 5 10% látek. Elektrická stimulace kůže: CooLipo využívá střídavého proudu v kombinaci s kryogenickou technologií. Jakmile je tělo vystaveno chladu, aby se ochránila kůže, tělní buňky vyšlou signál do mozku skrze nervový systém, aby zvýšil průtok krve krevním řečištěm, aby se tělesná teplota dostala zpět na normální hodnotu tím se zvýši prostupnost kůže a aktivní látky tak mohou lépe proniknout do kůže, a to až do hloubky 5 cm pod kůži. Střídavý proud take aktivuje pojivovou tkáň a pomáhá zlepšit tonus kůže a eliminovat toxiny Tyto doplňující účinky skvěle napomáhají hojení u pacientů, kteří podstoupili plastickou operaci. Kryo-elektroforéza eliminuje fyzické bariéry, které najdeme u ionoforézey a šetří tak čas I náklady. Kryo-lipolýza tato uikátní nova metoda je založena na řízeném ochlazování tukových buněk, vedoucí ke krystalizaci lipidů. Tukové buňky poté dostanou signál, který spouští jejich postupné odumření - jedná se o naprogramovanou buněčnou smrt - apoptózu. Bílé krvinky pak tyto odumřelé buňky odstraní pomocí lymfatického

4 systému. Tkáň obklopující tukové buňky je před tímto procesem chráněna, jelikož nereaguje na ochlazení. Ošetření přístrojem CooLipo Twin: Kryo-elektroforéza a kryo-lipolýza mohou být použity jako alternativa invazivnějším technikám jako je zavádění výplní, mezoterapie, liposukce či mikrodermabraze. Pokud je přístroj používán ve spojení se speciální kosmetikou či aktivními složkami, Zchlazení může znecitlivět oblast, která má být ošetřena, stejně jako v jejím okolí omezit vznik otoků. Úžasných výsledků může být dosaženo, aniž by bylo nutné použít metody invazivního charakteru. CooLipo může být také použit k: Mezoterapie bez jehly Tónování kůže a textury Úleva od bolesti Péče po aplikaci laseru (Fraxel, MTS, IPL) Lifting a lipolýza těla a obličeje Kúra vitamínem C Výhody použití přístroje CooLipo Twin: Jedná se o neinvazivní proceduru Principem procedur y je cílené chlazení buněk, u kterých dojde ke krystalizaci lipidů, následnému odumření a vyplavení lymfatickým systémem. Procedura zahrnuje umístění podušek o rozměrech 8 x 12 cm přímo na kůži klienta v oblasti, na kterou má být zákrok zacílen. Po rozložení podušek jsou podušky rychle ochlazeny/zahřáty pro zvýšení efektu. Tuku redukujícího efektu je dosahováno kolem teploty 4 C, s dobou umístění podušek mezi 20 a 30 minutami. U okolní tkáně nedochází k žádnému poškození buněk. Principem je řízená smrt buněk apoptáze. Přirozený biologický process tukové buňky odstraní a dojde tak k redukci tukové vrstvy. Jedná se o bezpečnou procedure odstraňující tuk v okolí nervů, svalů a kostí.

5 Efektivnější je použití této metody v oblastech s vysokým obsahem tuku. Může dojít k pocitům bolesti a může být vhodné použít nějakou formu anestezie. Nepoužívají se žádné jehly, jde o neinvazivní metodu. Nedochází k porušení integrity kůže. Po proceduře není nutné užití léků tlumících bolest. Ihned po proceduře se můžete vrátit k běžným denním činnostem (práce, sport, atd), rekonvalescence není nutná. Působení přístroje CooLipo Twin CooLipo Twin podporuje funkci krevního oběhu, urychluje metabolismus a homeostázi v rámci konfrontační terapie. Tím dochází k zlepšení průtoku krve i v periferních oblastech, zrychlení cirkulace, metabolismu a dodávání živin. Tlumení bolesti Bolest způsobená vymknutím nebo natažením může být utlumena aktivací centrální inhibicí přenosu bolesti a lokálním analgetickým efektem působením chladícího aparátu. Uvolněním nervů dojde k ústupu bolesti (nebo k pocitu vnímání bolesti). Jakmile je tělo vystaveno chladu, aby se ochránila kůže, tělní buňky vyšlou signál do mozku skrze nervový systém, aby zvýšil průtok krve krevním řečištěm, aby se tělesná teplota dostala zpět na normální hodnotu.

6 Diagram bolesti Srovnání působení analgetik Popis přístroje Každé balení obsahuje následující komponenty:

7 Pohled zepředu Pohled zezadu 1. LCD displej pro ovládání 1. Hlavní vypínač ON/OFF 2. Knoflík pro ovládání intenzity 2. Pojistky (2xT10A) 3. Vypínač ON/OFF 3. Podpěra 4. Napájecí konektor 5. Konektor pro podušky a hlavici Příslušenství Číslo Příslušenství Název 1 Poduška pro působení tepla a chladu 2 Hlavice pro působení tepla a chladu (Elektrodový snímač)

8 3 Rukojeť a připojovací kabel (GND) 4 Přívodní šňůra Vysvětlení pojmů 1. Tělo přístroje zařízení, které může být použito nezávisle samo o sobě pro nahřívání či chlazení či elektrostimulační funkci. 2. Displej LCD obrazovka, zobrazuje nastavení přístroje a jeho funkce. 3. Klávesové tlačítko (na dotykové obrazovce slouží k obsluze funkcí přístroje A. Hlavice pro ošetření obličeje připravenost k použití značí přechod od růžové barvy po zelenou.

9 B. Podušky k umístění na tělo - připravenost k použití značí přechod od růžové barvy po zelenou. C. Volba teploty - OFF, -10, -5, 0, 4, 10, 15, 35, 40, 45, P1 a P2. D. Čas nastavení doby trvání procedury stisknutím šipky nahoru či dolů dle toho, zda si přejete čas zvýšit či snížit jedno stisknutí = posun o 1 minutu. Možnost nastavit čas v rozmezí 1 60 minut, doporučená doba procedury je 30 minut, E. Režim proudu - 1 ~ 4 (iontoforézní režim je určen k použití na obličej), 5 ~ 6 (střední frekvenční režim je určen k použití pro fyzickou terapii), AUTO (různé typy vrstev pro použití na tělo). F. Pozitivní a negativní režim nastavujete při ošetření obličeje. (+) základní, ústřední nastavení, (-) citlivé a minimálně invazivní poprocedurální péče. G. Stupeň intenzity ošetření těla a obličeje: od úrovně 1 Lv01 (nejslabší) po úroveň 10 Lv10 (nejsilnější). H. Program Start & Pauza / Stop Popis režimů Režim 1: Přerušovaný galvanický proud o frekvenci 250 Hz (ruční hlavice, obličej) Pro nejhlubší a hloubkové ošetření, napomáhá stimulaci dermální vrstvy ke zvýšení prostupnosti. Režim 2: Přerušovaný galvanický proud o frekvenci 500 Hz (ruční hlavice, obličej) Zacílení na mesoderm, napomáhá zejména potlačit pigmentové skvrny a nesourodosti v barvě kůže. Režim 3: Přerušovaný galvanický proud o frekvenci 1000 Hz (ruční hlavice, obličej)

10 Zacíleno na epidermis, napomáhá relaxaci u jemné citlivé pleti a zlepšení stavu pórů Režim 4: Přerušovaný galvanický proud se střídáním frekvencí 250 Hz, 500 Hz a 1000 Hz (ruční hlavice, obličej) Pomáhá k uvolnění a stabilizaci stavu kůže, zlepšuje míru penetrace a její změnu v závislosti na frekvenci, napomáhá regeneraci v hluboké vrstvě po laserovém zákroku, po zákroku technologií IPL a mezoterapii. Režim 5: Střední elektrická frekvence průběžného typu, (ruční hlavice, tělo) Kontinuální režim vysílání proudu, napomáhá stimulaci svalů, ulevuje od bolesti a zjemňuje povrch kůže v oblasti zvýšeného výskytu tukových buněk. Může být použit na různé části těla. Režim 6: Střední elektrická frekvence pulsního typu (podušky, tělo) Pro spodní části těla, jako je břicho, stehna a hýždě Režim P1/P2 Hlavice 5 min 5 min 5 min 5 min 5 min 5 min 5 min 5 min P P Poduška 5 min 5 min 5 min 5 min 5 min 5 min 5 min 5 min P P

11 Možnosti nastavení teploty OFF Hlavice ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO Poduška ANO NE NE NE ANO ANO ANO ANO ANO ANO Výchozí čas nastavený pro proceduru za použití hlavice je 15 minut. Výchozí čas natavený pro proceduru za použití podušek je 30 minut. Automatický program 1 (umístění podušek, tělo): 5 fází opakujících se ve smyčce Fáze 1 Fáze 2 Fáze 3 Fáze 4 Fáze 5 Umístění podušky 1 Stabilní 4KHz±50Hz mikroproud OFF OFF OFF Stabilní 4KHz±50Hz mikroproud Umístění podušky 2 OFF Stabilní 4KHz±50Hz mikroproud OFF OFF Stabilní 4KHz±50Hz mikroproud Umístění podušky 3 OFF OFF Stabilní 4KHz±50Hz mikroproud OFF Stabilní 4KHz±50Hz mikroproud Umístění podušky 4 OFF OFF OFF Stabilní 4KHz±50Hz mikroproud Stabilní 4KHz±50Hz mikroproud

12 Automatický program 2 (umístění podušek, tělo): 5 fází opakujících se ve smyčce Fáze1 Fáze 2 Fáze 3 Fáze 4 Fáze 5 Umístění podušky 1 4KHz±50Hz mikroproud, měnící se v rozemí od 0 po největší a pak zpět na 0 OFF OFF OFF 4KHz±50Hz mikroproud, měnící se v rozemí od 0 po největší a pak zpět na 0 Umístění podušky 2 OFF 4KHz±50Hz mikroproud, měnící se v rozemí od 0 po největší a pak zpět na 0 OFF OFF 4KHz±50Hz mikroproud, měnící se v rozemí od 0 po největší a pak zpět na 0 Umístění podušky 3 OFF OFF 4KHz±50Hz mikroproud, měnící se v rozemí od 0 po největší a pak zpět na 0 OFF 4KHz±50Hz mikroproud, měnící se v rozemí od 0 po největší a pak zpět na 0 Umístění podušky 4 OFF OFF OFF 4KHz±50Hz mikroproud, měnící se v rozemí od 0 po největší a pak zpět na 0 4KHz±50Hz mikroproud, měnící se v rozemí od 0 po největší a pak zpět na 0

13 Nastavte dobu procedury v závislosti na pocitech klienta, výše uvedené intervaly jsou platné pro teplý a studený režim. Postup použití 1. vyberte program (podušky nebo hlavice) 2. Vyberte režim (výchozí /Default Therapy/ nebo nastavený uživatelem /User Therapy) 3. Vyberte program (teplotu, čas, režim, polaritu)

14 Procedury Obličej Nástroj: ruční hlavice Technika elektroforézy s chladivým gelem 1. Zapojte přístroj do elektrické zásuvky a přístroj pomocí spínače zapněte (poloha ON). 2. Nejprve vyberte proceduru pro obličej 3 Čas: 20 minut 4. Vyberte režim pro proud, režim 1 až 4 (dle obrázku níže) 5. Vyberte pozitivní či negativní polaritu, zvolte mezi možnostmi (+) a (-) 6. Podle typu procedury a kůže je nutné zvolit teplotu

15 (-10, -5, 0, 4, 10, 15, 35, 40, a 45 C) 7. Na cílovou oblast, kterou hodláte ošetřovat, naneste dostatečné množství vodivého gelu a dbejte na to, aby byl kontakt mezi kůží klienta a hlavicí neustále navlhčený. 8. Vyberte adekvátní produkt odpovídající ošetřované oblasti 9. Pro spuštění procedury stiskněte tlačítko START 10. Otočným tlačítkem (CHA A) upravíte intenzitu 11. Pohyby provádějte krouživými pohyby ve směru vzhůru, podél obličejových svalů, povrch obličeje jemně masírujte. Tělo Nástroj: Rozmístění tělových podušek Technika zmrazení tukových buněk (pro břicho, hýždě a stehna) 1. Vyberte oblast, kterou hodláte ošetřovat a podušky

16 2. Čas: 30 minut 3. Vyberte režim pro proud, režim 5 nebo 6, Automatický režim 1 nebo 2, režim P1 nebo P2 (dle obrázku níže) 4. Podle typu procedury a kůže je nutné zvolit teplotu (4, 10, 15, 35, 40, a 45 C) 5. Pokud zvolíte program P1 nebo P2, nemusíte nastavovat teplotu. 6. Nejprve je na cílovou oblast nutné nanést Kryo * E vodivý gel, poté na kůži nastříkat Kryo * E koncentrát, vyčkat po dobu 30 vteřin, dokud se na těle nevytvoří maska a poté na gel přiložit silonový sáček. 7. Poté ve vodě navlhčete sterilní obvaz a umístěte jej na černé části elektrické podušky pro vodivost. 8. Pro započetí procedury stiskněte tlačítko Start. 9. Otočte knoflíkem (CH B) pro regulaci intenzity

17 Tělo Nástroj: Nemůže být používáno k umístění jako podušky, ale pro tvarování určitých linií či k masáži těla. ruční hlavice 1. Vyberte k ošetření ruční hlavici 2. Čas: 30 minut 3. Vyberte režim pro proud, režim 5 (dle obrázku níže) 4. Vyberte příslušnou teplotu: pro masáž těla : 40 C, pro tvarování linií : - 10 C 5. Pro masáž těla použijte ultravodivý gel 6. Pro spuštění procedury stiskněte tlačítko Start 7. Otáčením knoflíku (CH A) upravíte intenzitu 8. Podrobnější informace k jednotlivým partiím jsou k vidění na níže uvedených obrázcích.

18

19 Další možnosti aplikace Péče po absolvovaném zákroku laserem Péče po podstoupení mezoterapie Péče po absolvování omlazující procedury metodou IPL 1. Po skončení kterékoliv z výše uvedených procedur: 2. Vyberte odpovídající ošetřující prostředek (Sensol rozjasňující roztok, revitalujizující roztok, vypínací roztok, AC Phyto roztok)

20 3. Vyberte režim ošetření hlavy Teplota : -10 C (negativní polarita) Režim: režim 4, napomáhá k relaxaci a zklidnění kůže Penetrace účinných látek bude cílena na různé vrstvy kůže. 4. Pohybujte hlavicí v jemných krouživých pohybech tak, abyste jemně napínali kůži. Aplikujte po dobu 15 minut. Ztráta chloupků a ošetření jizev Krok 1 vyberte adekvátní roztok Krok 2 Vyberte režim ošetření obličeje Krok 3 nastavte teplotu na -10 C (negativní polarita) Krok 4 vyberte režim: režim 4, a zklidnění kůže. který je určen k relaxaci Následně aplikujte vybraný roztok a pohybujte hlavicí v jemných krouživých pohybech po dobu minut., aby mohlo dojít k penetraci účinných látek do požadovaných vrstev kůže. Uvolnění svalového spasmu (křeče) Někteří klienti trpí chorbou zvanou syndrom myofasciální bolesti. Myofasciální syndrom představuje poruchu svalové činnosti spojenou s bolestmi nebo vegetativními symptom, které vznikají na podkladě dráždění trigger pointu (spoušťového bodu) tohoto svalu. Tzv. Trigger point vzniká přetížením svalu libovolného původu, a to jak akutním nebo chronickým. Dalšími možnými příčinami vzniku mohou být nachlazení, přímý úraz svalu nebo patologické procesy v blízkosti svalu.

21 Péče po zákroku Fraxel laserem Odstranění erytémy/ zvlhčení/ omlazení/ zjemnění pokožky/ uvolnění kůže/ uvolnění bolesti 1. Základ relaxační roztok, relaxační maska, ampule atd. 2. Nastavení C, režim 4, ruční hlavice, negativní polarita 3. Alternace ošetření 3 oblastí čelo a obě tváře, každou 7 minut

22 spirálovými pohyby nebo lehkým tlakem. Nevýhody Fraxelu oproti CooLipo Twin: Doba procedury a příprava na ni (anestezie) je dlouhá. Zařízení je nákladné. Přítomnost zbytkového tepla Dlouhá doba běhu naprázdno Péče po zákroku MRS a použití STEM buněčného roztoku Co je STEM buněčného roztok? STEM buněčný roztok je speciální kosmetický roztok používaný k intenzivní regeneraci a zvlhčení. Co je MRS /Microneedle Roller System/ Jedná se o metodu ošetření za použití speciálního válečkové hlavice, na které se nachází 192 ocelových jehliček o průměru mezi 0,5 a 2,0 mm, které jsou tenčí, jemnější než vlas a velmi tvrdé. Jedná se o systém obnovy buněk, podněcující vznik nového kolagenu bez poškození kůže a obnovu škáry. Maximálního efektu různých ošetření závisí na podané látce, která bude vstříknuta do přibližně mikrootvorů vytvořených v kůži během 5 minut. 1. Používejte po proceduře MRS se STEM buněčným roztokem 2. Základ: STEM buněčný roztok Ošetření probíhá paralelně ampule placenty (rozjasňující efekt) - Vitamín C (zesvětlující efekt) 3. CooLipo nastavení: -10 C, režim 4, ruční hlavice, pozitivní polarita 4. Proceduru provádějte za použití STEM buněčného roztoku pomocí ruční hlavice Zvlhčení/ omlazení/ zklidnění pokožky/ uvolnění kůže, uvolnění bolesti/ regenerace / penetrace roztoku

23 Péče po ošetření technologií IPL 1. Ošetření IPL 2. Základ: relaxační roztok, relaxační maska, ampule, atd. 3. Nastavení CooLipo: -10 C, režim 4, ruční hlavice, negativní polarita 4. Alternace ošetření 3 oblastí čelo a obě tváře, každou 7 minut spirálovými pohyby nebo lehkým tlakem. Zvlhčení/ zklidnění pokožky/ relaxace kůže, uvolnění bolesti/ regenerace / penetrace roztoku Ošetření pokožky hlavy 1. Odstranění šupin 2. Masáž pokožky hlavy 3. Pro eliminaci bolesti uvolněte svaly seskupené v okolí zadní strany krku a ramen jemnými pohyby ručním nástavcem v režimu 5. V této fázi by měla být teplota nastavena v rozmezí C při mírné bolesti, při větších bolestech pak na hodnotu -10 C. 4. Pokožka hlavy by měla být ošetřována krouživými a masírujícími pohyby s tím samým nastavením. Řada klientů trpí v těchto oblastech bolestmi, které jsou způsobeny zejména stresem, masáž pomocí

24 přístroje CooLipo a následná vyživující péče by měly být v souladu pro zajištění co největšího přínosu procedury. 5. Výživná péče: a. teplota -10 C, režim 4, ruční hlavice, negativní polarita b. Základ: roztok odpovídající příznakům, vyživující ampule, atd. c. Po zatlačení na konkrétní bolestivé body dokončete proceduru přejížděním ve směru linie vlasů Ošetření trapézového svalu Úleva od bolesti, uvolnění ztuhlého svalu, zlepšení prokrvení, úleva od stresu Lifting obličeje 1. Účinky: zlepšení stavu povislé kůže, zaoblení tvaru čelistí, jemné zlepšení kožní mikrocirkulace, zlepšení stavu tmavých kruhů pod očima 2. Základ: vypínací, zvlhčující roztok 3. Nastavení CooLipo: 40 C, režim 5, ruční nástavec 4 Po jemné relaxaci svalu kývače opakujte krouživé a rovné pohyby ve směru žvýkacího svalu. Pomalu zvyšujte intenzitu od hodnoty 0, dokud klient neshledá pro něj co nejpříjemnější úroveň intenzity.

25 Péče o tělo 1 1. Účinky: Koncentrace na specifickou oblast, kde je požadován úbytek tuku a tvarování linií. Silné vypnutí a redukce celulitidy díky formování elastických vláken ve svalech a buněčné obnově. 2. Základ: ultravodivý gel, masážní přípravky na tělo, atd. 3. Nastavení CooLipo: relaxační masáž: 40 C, režim 5. Ruční hlavice pro vypnutí: - 10 C, režim 5, ruční hlavice 4 Po jemné relaxaci svalu kývače opakujte krouživé a rovné pohyby ve směru žvýkacího svalu. Pomalu zvyšujte intenzitu od hodnoty 0, dokud klient neshledá pro něj co nejpříjemnější úroveň intenzity.

26

27 Péče o tělo 2

28 Co očekávat po proceduře přístrojem CooLipo Twin Bezprostředně po absolvování procedury na přístroji CooLipo Twin: Po proceduře není potřeba žádná rekonvalescence. Můžete se ihned vrátit k běžnému životu a vykonávat činnosti, na které jste zvyklí, a to včetně práce a cvičení. Bezprostředně po proceduře může být tkáň na dotek či na pohled ztuhlá. Tento stav je normální a během několika minut odezní. Přibližně po dobu 20 minut po proceduře bude kůže zčervenalá. V dané oblasti můžete po proceduře pociťovat jistou otupělost. Toto je normální stav a odezní během několika hodin po proceduře. Tlak vakua může způsobit modřiny či zvýšenou citlivost na dotek. Pokud k tomuto dojde, většinou projevy odezní během několika týdnů. V následujících dnech a týdnech po proceduře na přístroji CooLipo Twin: Po proceduře se v místě aplikace objeví zčervenání, které může trvat od několika minut po několik hodin, každopádně se jedná pouze o dočasný efekt. Někteří citlivější pacienti mohou zaznamenat dlouhodobější a intenzivnější zčervenání, které úplně odezní teprve po několika dnech. V případě, že trpíte bolestmi, objeví se přetrvávající otok nebo se zčervenání zhoršuje, případně stav trvá déle než dva týdny, kontaktujte svého ošetřujícího lékaře. U cílené oblasti není neobvyklý výskyt modřin, které mohou přetrvat během pár týdnů po proceduře. Pokud se modřiny nehojí či se během dvou týdnů zhoršují, kontaktuje svého ošetřujícího lékaře. V průběhu dvou týdnů po proceduře můžete pozorovat následující symptomy: brnění, citlivost nebo bolestivost. Pokud příznaky přetrvávají déle než dva týdny nebo se zhoršují, kontaktujte svého ošetřujícího lékaře. Po proceduře můžete během následujících až 8 týdnů pociťovat v dané oblasti dočasné otupení. Během následujících týdnů po ošetření budete pozorovat postupnou redukci tukové vrstvy. Díky působení přístroje CooLipo by měl být zaznamenán viditelný a měřitelný úbytek tukové tkáně během dvou až čtyř měsíců.

29 Následná péče Naplánujte si návštěvy vašeho lékaře po kontrolu vašich výsledků. Znovunabytí tukové tkáně po proceduře zabráníte díky přiměřenému zdravému stravování a pravidelnému cvičení tyto návyky mohou také velmi pomoci k dosažení kýžených výsledků. Po proceduře můžete pozorovat viditelné měřitelné výsledky úbytku tuku v časovém horizontu dvou až čtyř měsíců. Při následujících procedurách by měl lékař zhodnotit zatím vámi dosažené výsledky a následně určit zda a kolik dalších aplikací na přístroji CooLipo budete potřebovat k dalšímu úbytku tuku. Často kladené otázky a odpovědi 1. Co znamená, že přístroj CooLipo Twin pracuje na principu kryo-lipolýzy? Jedná se o novou, neinvazivní metodu redukce tuku, která je šetrná a efektivní, zacílená na konkrétní tělesné partie. Výsledky jsou viditelné a měřitelné, úbytek tuku působí přirozeně. Co tuto metodu odlišuje od ostatních je využití chladivé technologie, která je zacílena na eliminaci tukových buněk. U této neinvazivní procedury se nepoužívají žádné jehly, žádné řezání, není potřeba anestezie nebo léky tlumící bolest, stejně tak není nutná žádná rekonvalescence. 2. Co se skrývá za technologií Coolipo Twin? Podstatou procedury je proces zvaný kryo-lipolýza, který byl objeven světově známými dermatology lékařské fakulty Harvardské univerzity, Dr. Dieterem Mansteinem a Dr. R. Roxem Andersonem, v Msssachusettské obecné nemocnici v Bostonu, MA. Tento výzkum ukázal, že tukové buňky jsou přirozeně náchylnější na chlad než buňky okolní tkáně, a tak mohou být tukové buňky chladem bezpečně eliminovány bez poškození okolní tkáně a kůže. Tento objev vedl k vývoji neinvazivního přístroje CooLipo Twin. 3. Jsou při použití přístroje CooLipo Twin nějaké časové prostoje? NE. Při použití přístroje CooLipo Twin nejsou žádné časové prostoje během procedury neinvazivní aplikátor řízeně přenáší chlad do cílové oblasti a eliminuje tak

30 tukové buňky v požadované tělesné partii. Jak jsou tukové buňky vystaveny chladu, začne se spouštět proces jejich přirozeného odstranění, který postupně vede k redukci tukové vrstvy. To má za následek zmenšení tukových polštářů, což je u běžných pacientů viditelné během dvou až čtyř měsíců. Procedura je pro klienty příjemná a komfortní. Není zapotřebí žádné anestezie nebo léků utišujících bolest (založeno na závěrech pacientů z klinických testů). 4. Je pro mě procedura na přístroji CooLipo Twin vhodná? Ideálními kandidáty na aplikaci přístrojem CooLipo jsou osoby relativně zdravé, ale jsou nespokojeni se středně velkými tukovými polštáři, které nejsou snadno odstranitelné dietou či cvičením. Pokud je vašim cílem lokální redukce tukové tkáně, ale nechtíce podstoupit chirurgický zákrok, je použití přístroje CooLipo Twin ideálním řešením. Přístroj není určen k léčbě obezity nebo snížení váhy a není náhradou za liposukci prováděnou chirurgickou metodou. Klinické studie ukazují, že u této cílové skupiny klientů, je procedura přístrojem CooLipo efektivním způsobem redukce tuku, a to bezbolestně, bez rizika a potřeby rekonvalescence nebo invazivních zásahů. Výsledky jsou viditelné a působí přirozeně. Proceduru během klinických studií podstoupily stovky osob. 5. Jak přístroj CooLipo Twin funguje? Během procedury neinvazivní aplikátor řízeně ochlazuje cílenou oblast a eliminuje tak tukové buňky v konkrétních partiích vašeho těla. 6. Co se stane s tukovými buňkami? Vystavení chladu vede k přirozenému procesu zániku tukových buněk, která postupně vede k redukci objemu tukové vrstvy. Tukové buňky v ošetřované oblasti jsou šetrně odstraňovány skrze normální tělesné metabolické procesy, podobné tomu, jakým je zpracováván tuk z potravy a jiných zdrojů. 7. Jaké jsou přirozené tělesné projevy po proceduře? Procedura je kompletně neinvazivní, což klientovi dovoluje návrat k běžným činnostem bezprostředně po zákroku, a to včetně cvičení a práce. Po proceduře se může v dané oblasti objevit zčervenání, které může trvat v řádu minut až hodin.

31 V některých partiích může dojít k tvorbě modřin, které zmizí během několika následujících týdnů. Řada klientů může pociťovat jemné brnění či otupělost v dané oblasti, a to až po dobu osmi týdnů. 8. Je ošetření přístrojem CooLipo Twin bolestivé? Pro většinu klientů je procedura příjemná. Není zapotřebí žádné anestezie či bolest tlumících léků (založeno na poznatcích získaných od klientů během klinických studií). Obvykle si pacienti během procedury čtou, pracují na notebooku, poslouchají hudbu nebo zkrátka jen relaxují. 9. Jak dlouho procedura trvá? Procedura obvykle zabere 30 minut až 1 hodinu v závislosti na velikosti ošetřované oblasti. 10. Je po proceduře nutná rekonvalescence? Po proceduře není nutná žádná rekonvalescence. Po ošetření můžete pokračovat v běžných denních činnostech, na které jste zvyklí, a to včetně práce a cvičení. 11. Jak dlouho potrvá, než zaznamenám výsledky? Viditelné, měřitelné výsledky redukce tuku jsou typicky viditelné dva až čtyři měsíce po první CooLipo proceduře. Po prvním sezení byste měli navštívit svého ošetřujícího lékaře a konzultovat s ním dosažené, případně další procedury na přístroji CooLipo Twin. 12. Kolik procedur musím podstoupit, než poznám výsledky? Po prvním sezení byste měli navštívit svého ošetřujícího lékaře a konzultovat s ním dosažené, případně další procedury na přístroji CooLipo Twin. 13. Jaká je trvanlivost důsledků? Dle zkušenosti našich klientů vydrží redukce tukové vrstvy nejméně 6 měsíců od podstoupení procedury. Je známo, že tukové buňky eliminované procedurou uvolní lipidy, které jsou absorbovány přirozeným metabolismem těla. Nepředpokládá se, že

32 se tyto eliminované tukové buňky v dané oblasti obnoví dříve než buňky odstraněné invazivními metodami, jako je například liposukce. 14. Čím se procedura přístrojem CooLIpo odlišuje od ostatních metod? Řízeným chlazením dochází k zacílení výhradně na tukové buňky a jejich následnou eliminaci. Další metody ošetření, jako je například laser, radiofrekvence nebo cílené působení ultrazvuku sice takové působí na tukové buňky,ale mohou zasáhnout také okolní tkáň to u kryo-lipolýzy s přístrojem CooLipo Twin nehrozí. Bezpečnostní upozornění a kontraindikace 1. Klienti nesmí být za žádných okolností v přímém kontaktu s komponenty, do kterých je pouštěn proud. 2. Zvýšenou pozornost věnujte klientům s kardiostimulátory a podobným zařízením, aby nedošlo k výpadku funkcí přístroje. 3. Přístroj nesmí být používán v blízkosti klienty sledujících zařízení. 4. Přístroj smí být používán pouze vyškoleným personálem. 5. Během používání přístroje prosím respektujte následující instrukce: - Průběžně kontroluje, zda je s klientem i zařízením vše v naprostém pořádku. - Pokud je něco v nepořádku buď s klientem nebo se samotným přístrojem, nepokračujte dříve než prověříte zajištění klientovi bezpečnosti. Pakliže je vše v pořádku, můžete v proceduře pokračovat. - Uchovávejte přístroj /podušky/ mimo dosah teplých povrchů a zdrojů tepla. Kontraindikace Těhotné nebo kojící ženy Epilepsie Nádorová onemocnění Akutní zánět nebo infekční choroba

33 Srdeční či ledvinová onemocnění Vážná cukrovka Potíže s krvácivosti, srdcem, mozkem, páteří nebo krčními uzlinami Voperované zařízení vysílající pulsy, implantáty (včetně plastických), výztuže kostí Ošetření břicha se nesmí provádět v případě menstruace nebo inkontinence. Změněná vnímavost tepla, přirozeně vysoká teplota těla Atopický ekzém Opatření během procedury Pozorně sledujte kůži klienta, aby nedošlo k jejímu poškození. Chraňte elektrody a podušky před nárazem Pokud přestanete přístroj na chvilku používat (na dobu menší než 1 minuta), přepněte přístroj do Pauzy. Pokud přístroj přestanete používat na dobu delší než 1 minuta, přístroj vypněte. Pokud potřebujete provést kontrolu klienta, nevypínejte přístroj, pouze snižte intenzitu na hodnotu 0. Pokud již přístroj používáte nepřetržitě 2 hodiny, přístroj přibližně na 10 vypněte a nechte odpočinout. Pokud se vám během procedury nezdá míra generovaného tepla, nezvyšujte intenzitu až na maximum. Pokud indikátor intenzity nefunguje, může to být důsledkem poškození interních částí přístroje. V tomto případě je nutné přístroj vypnout a obrátit se na autorizovaný servis.

34 Technické parametry CooLipo Twin specifikace: Zařízení třídy I, typ BF Příkon a spotřeba energie: 110VAC/ 60Hz, 220VAC/ 60Hz (volitelné) Procesor: ARM -32 bit: S3C2440AL Teplota nastavitelná pro hlavici i podušky: -5, 0, 4, 10, 15, 35, 40, 45 C Nastavení času: od 1 minuty do 60 minut, po 1 minutě Parametry displeje: 8 TFT barevný LCD displej (640x480), podsvícení Vyrobeno v Koreji, Dermaster Lab. Parametry elektrické stimulace Hlavice / Poduška Režim Typ vln Frekvence (Hz) P-P Výstupní napětí (Max.) I Pulsní Vpp II Pulsní Vpp Hlavice III Pulsní 1,000 13Vpp IV Pulsní 250, 500, 1,000 13Vpp V Sinusový 4K 100Vpp VI Sinusový 4K 100Vpp I Pulsní Vpp II Pulsní Vpp III Pulsní 1,000 13Vpp Poduška IV Pulsní 250, 500, 1,000 13Vpp V Sinusový 4K 100Vpp VI Sinusový 4K 100Vpp VII Sinusový 4K 100Vpp VIII Sinusový 4K 100Vpp

35 Údržba Po každém použití hlavici i podušky očistěte suchou tkaninou. Udržujte povrch podušek čistý (očistěte podušky od přebytečného vodivého gelu. Údržbu přístroje provádějte zásadně, pokud je přístroj vypnutý. Očistěte jeho povrch suchou tkaninou. Udržujte přístroj v čistotě. Přístroj nevystavujte přímému slunečnímu záření, prudkým změnám teploty nebo vysoké teplotě a vlhkosti. Nesvěřujte opravy či jiné úpravy přístroje nepověřené osobě. V případě potřeby se obraťte na autorizovaný servis či vašeho prodejce. Chraňte přístroj před nárazy a otřesy. Vždy před použitím zkontrolujte, že je přístroj i jeho veškeré příslušenství v pořádku. Pokud se chystáte použít zařízení, které nebylo delší dobu v provozu, ujistěte se, že je přístroj bezpečně funkční. Nemrznoucí kapalina 500 ml nemrznoucí kapaliny ml čisté vody smíchejte dohromady předtím, než směs nalijete do přístroje. Před uskladněním přístroje vypusťte z přístroje všechnu vodu a nalijte do něj tuto nemrznoucí směs. Přístroj byl schválen pro použití v zemích EU a je proto opatřen značkou CE. Veškeré potřebná dokumentace je k dispozici u dovozce. Změny technických parametrů, vlastností, tiskové chyby vyhrazeny. Záruční a pozáruční opravy zabezpečuje dovozce: Compex spol. s r.o., Palackého 105, Brno ve svém centrálním servisním středisku na výše uvedené adrese ;

Návod k použití Iontový nástroj krásy

Návod k použití Iontový nástroj krásy Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 (ULTRABEAUTY) Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez

Více

Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2

Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2 Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tuto příručku, abyste se ujistili, že přístroj budete používat správně, a

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Masážní přístroj chodidel Jett 350 C

Masážní přístroj chodidel Jett 350 C Masážní přístroj chodidel Jett 350 C Uživatelská příručka Poslední revize: 17. 5. 2013 Upozornění: Před použitím, si prosím, pečlivě prostudujte tuto příručku a uschovejte ji pro budoucí použití. Obsah

Více

RF technologie. Redukce celulitidy a strií. Vypnutí pleti. Tvarování těla

RF technologie. Redukce celulitidy a strií. Vypnutí pleti. Tvarování těla RF technologie Redukce celulitidy a strií Vypnutí pleti Tvarování těla Unikátní patentovaná technologie Přístroj Spa RF TM je moderní radiofrekvenční přístroj, který poskytuje speciální řízenou tepelnou

Více

EXILIS. Dejte svým křivkám tvar

EXILIS. Dejte svým křivkám tvar EXILIS Dejte svým křivkám tvar www.btl.cz sojka@btl.cz janata@btl.cz Všechna práva vyhrazena. Ačkoli bylo vyvinuto veškeré úsilí aby informace zde uvedené byly aktuální, nepřebíráme zodpovědnost za jakékoli

Více

Tlakový masážní přístroj na nohy C22. Návod k použití

Tlakový masážní přístroj na nohy C22. Návod k použití Tlakový masážní přístroj na nohy C22 Návod k použití 1 Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Tento návod si, prosíme, pozorně přečtěte, abyste věděli, jak správně používat tento výrobek. Věnujte zvýšenou

Více

Návod k použití Zeštíhlující masážní pás EH-020C

Návod k použití Zeštíhlující masážní pás EH-020C Návod k použití Zeštíhlující masážní pás EH-020C 8 úrovní vibrační rychlosti a intenzity Termoterapie pro hlubší a uvolňující masáž Dopředné / zpětné nastavování funkcí Silný dvojitý vibrační pohon 9 úrovní

Více

VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST!

VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST! Multifunkční elektronická váha CS6281 - Návod k použití VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST! Obsah CS6281... 1 NÁVOD K POUŽITÍ... 1 OBSAH... 2 ÚVOD... 2 VLOŽENÍ BATERIÍ... 3 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM... 3 ZJIŠŤOVÁNÍ

Více

Masážní přístroj BL-2900

Masážní přístroj BL-2900 Masážní přístroj BL-2900 Návod k použití Poslední revize: 7. 6. 2013 OBSAH: VAROVÁNÍ... 3 DŮLEŽITÉ... 3 POPIS PŘÍSTROJE... 3 VLASTNOSTI PŘÍSTROJE... 4 OVLÁDÁNÍ PŘÍSTROJE... 4 DŮLEŽITÉ BODY LIDSKÉHO TĚLA...

Více

Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu

Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu Tato technologie byla koncipována Skinexians ve Francii před 20 lety na uvolnění pojivové

Více

- Postupujte podle vodítek v tomto manuálu a respektujte bezpečnostní informace uvedené v něm. Manuál uschovejte pro příští použití.

- Postupujte podle vodítek v tomto manuálu a respektujte bezpečnostní informace uvedené v něm. Manuál uschovejte pro příští použití. KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-7 pro prevenci a odstranění akné - Děkujeme, že jste si koupili kavitační přístroj CM-7 k odstranění akné. - Postupujte podle vodítek v tomto manuálu a respektujte bezpečnostní informace

Více

Obsah prezentace. Fylozofie obezity a celulitidy Principy práce Cryo Maxu Ošetření

Obsah prezentace. Fylozofie obezity a celulitidy Principy práce Cryo Maxu Ošetření Cryo Max Obsah prezentace Fylozofie obezity a celulitidy Principy práce Cryo Maxu Ošetření Tuková vrstva v podkoží Tuková vrstva Tukové buňky se ukládají v různých částech těla pod kůží Přibližně od 14

Více

Masážní přístroj hlavy. Breo IDream Návod k použití

Masážní přístroj hlavy. Breo IDream Návod k použití Masážní přístroj hlavy Breo IDream 1180 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS PRODUKTU... 3 MOŽNOSTI POUŽITÍ... 3 VLASTNOSTI PRODUKTU... 4 BODY ÚČINNOSTI... 4 POPIS VÝROBKU... 5 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM...

Více

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa hair Pojem WELLNESS se před lety plně vžil v kosmetické branži. Tělové zábaly a tělová ošetření byla dříve poskytována výhradně v exkluzivních lázeňských domech. Dnes však taková ošetření nabízejí kosmetické

Více

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e D A R S O N V A L G A L V A N B R U S H E R V A C U U M - S P R A Y S P O T C L E A N E R U L T R A S O N I C U L T R A S O U N D C A R O O N Y X M A X X P E E L I

Více

Návod k přístroji Cellulife

Návod k přístroji Cellulife Návod k přístroji Cellulife O přístroji Cellulife Cellulife je přístroj, který nabízí ženám po celém světě, to, co chtějí a potřebují: přirozené a vysoce účinné domácí ošetření, které je zároveň velmi

Více

Vibrační masážní matrace JETT-66F - Návod k použití

Vibrační masážní matrace JETT-66F - Návod k použití Vibrační masážní matrace JETT-66F - Návod k použití Úvod Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Před jeho prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Zvýšenou

Více

HIFU (Zaostřený ultrazvuk o vysoké intenzitě) Neinvazivní systém pro vytažení kůže a tvarování kontur

HIFU (Zaostřený ultrazvuk o vysoké intenzitě) Neinvazivní systém pro vytažení kůže a tvarování kontur HIFU (Zaostřený ultrazvuk o vysoké intenzitě) Neinvazivní systém pro vytažení kůže a tvarování kontur Problém 4 činitele způsobující ochabování kůže a tvorbu vrásek Degenerace kolagenu a elastických vláken

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Jasný a mladý vzhled získaný zchlazením pleti

NÁVOD K POUŽITÍ Jasný a mladý vzhled získaný zchlazením pleti NÁVOD K POUŽITÍ Jasný a mladý vzhled získaný zchlazením pleti OBSAH: Věda zabývající se metodou zchlazení pleti ICE LIFTER Zásady použití ICE LIFTERu o Zapnutí / vypnutí o Aplikace na obličej o Omlazující

Více

Akustická radiální vlna

Akustická radiální vlna CZ Akustická radiální vlna Bylo prokázáno,že nefokusovaná nízkoenergetická radiální vlna má velký vliv na kolagenní struktury a kožní pojivové tkáně,zlepšuje krevní cirkulaci a lipidový metabolismus. Mechanická

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

Návod k použití Pečovatel o pleť NY-E037

Návod k použití Pečovatel o pleť NY-E037 Návod k použití Pečovatel o pleť NY-E037 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili náš produkt. Produkt, který jste si zakoupili, byl přísně testován, aby byl plně ve shodě s technickými standardy. Poté co si

Více

ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ

ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ Protože víme, jak důležité je dosáhnout optimálních tělesných tvarů a vyvarovat se kloubních a kardiovaskulárních potíží způsobených obezitou,

Více

Kosmetické ošetření. s pomocí přístroje NEW AGE PLASMA CARE PLASMOVÉ TOKY

Kosmetické ošetření. s pomocí přístroje NEW AGE PLASMA CARE PLASMOVÉ TOKY 1 Kosmetické ošetření s pomocí přístroje NEW AGE PLASMA CARE PLASMOVÉ TOKY 2 PROVEDENÍ OŠETŘENÍ s přístrojem NEW AGE PLASMA CARE PLASMOVÉ TOKY Po zapojení rukojetí ke kontrolnímu panelu podle instrukcí,

Více

Kyslíková mezoterapie M307+

Kyslíková mezoterapie M307+ Kyslíková mezoterapie M307+ Uživatelská příručka Úvod Děkujeme Vám za zakoupení přístroje M307+ vyrobeného společností Beijing Anchorfree Technology Co., Ltd. V této příručce naleznete potřebné informace

Více

Mikrodermabraze. Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky.

Mikrodermabraze. Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky. Mikrodermabraze Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky. Mikrodermabraze je účinný zákrok v oblasti zmírnění drobných vrásek,

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022

Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez obav využívejte

Více

Pečovatel o pleť s funkcí EMS ES 350. Návod k obsluze

Pečovatel o pleť s funkcí EMS ES 350. Návod k obsluze Pečovatel o pleť s funkcí EMS ES 350 Návod k obsluze Vaše tajemství mladistvého vzhledu Uživatelsky příjemný design = snadná cesta k tomu, vypadat krásně Vlastnosti přístroje Využívání pozitivních a negativních

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-11 NANO SPREJ s ultrazvukem pro ošetření dehydratované pleti

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-11 NANO SPREJ s ultrazvukem pro ošetření dehydratované pleti KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-11 NANO SPREJ s ultrazvukem pro ošetření dehydratované pleti Děkujeme, že jste si koupili Nano Sprej s Ultrazvukovým SPA Používejte v souladu s instrukcemi v tomto návodu a respektujte

Více

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej!

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18 Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! 1 VAROVÁNÍ Zařízení může obsluhovat pouze osoba seznámená s návodem k obsluze. Zařízení

Více

Masážní přístroj BL-2502

Masážní přístroj BL-2502 Masážní přístroj BL-2502 Návod k použití Poslední revize: 7. 6. 2013 OBSAH: PODĚKOVÁNÍ... 3 PRINCIP ČINNOSTI PŘÍSTROJE... 3 POPIS PŘÍSTROJE... 3 DŮLEŽITÉ BODY LIDSKÉHO TĚLA... 4 POUŽITÍ PŘÍSTROJE... 4

Více

Masážní křeslo DF1688Y3

Masážní křeslo DF1688Y3 Návod k použití Bezpečnostní upozornění Nenechávejte své dítě používat nebo hrát si s masážním křeslem. Přístroj není určen pro děti. Pokud je poškozen napájecí kabel nebo je zcela nefunkční, okamžitě

Více

KRČNÍ MASÁŽNÍ PŘÍSTROJ

KRČNÍ MASÁŽNÍ PŘÍSTROJ U Topolů 1778 258 01 Vlašim Česká republika NÁVOD K POUŽITÍ KRČNÍ MASÁŽNÍ PŘÍSTROJ Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod a řiďte se uvedenými pokyny. 1. Důležité bezpečnostní informace

Více

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA ageloc Galvanic Body Spa

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA   ageloc Galvanic Body Spa 205 NSE Products, Inc. Provo, Utah, 8460. USA www.nuskin.com CZ ageloc Galvanic Body Spa Důležitá upozornění Předtím, než začnete, přečtěte si prosím následující důležitá upozornění:. Před každým použitím

Více

Kavitační přístroj GB- 818 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Kavitační přístroj GB- 818 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Kavitační přístroj GB- 818 UŽIVATELSKÝ MANUÁL GB818 ultrazvukový masážní přístroj, který na základě ultrazvukového vlnění generovaného vysokou frekvencí 1MH efektivně penetruje ložiska tkáně pod kůží,

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

Čistič Pleti Návod k použití

Čistič Pleti Návod k použití Čistič Pleti Návod k použití Typ: KD-8010 - KD-8020 Před použitím přístroje prosím pečlivě přečtěte tento návod a uschovejte ho pro budoucí použití. 1 2 Bezpečnostní instrukce: Přečtěte si prosím pozorně

Více

Masážní křeslo SL-B06 a SL-B06-1 Návod k použití

Masážní křeslo SL-B06 a SL-B06-1 Návod k použití Návod k použití Návod uschovejte. Důležitá bezpečnostní upozornění Nepoužívejte přístroj pokud nemáte vyhovující zdroj napětí. Zabraňte styku ovladače s vodou, může dojít k nesprávné funkčnosti. Do žádného

Více

VZDUCHOVÉ LYMFODRENÁŽNÍ LEGÍNY MC0094 NÁVOD K POUŽITÍ

VZDUCHOVÉ LYMFODRENÁŽNÍ LEGÍNY MC0094 NÁVOD K POUŽITÍ VZDUCHOVÉ LYMFODRENÁŽNÍ LEGÍNY MC0094 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah ÚVOD... 2 MOŽNOSTI POUŽITÍ... 2 VAROVÁNÍ... 3 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ NEPOUŽÍVEJTE KDYŽ:... 3 JAK AIR LEGGY FUNGUJE?... 3 OBSAH BALENÍ... 4 POPIS

Více

Obsah. Fylosofie obezity Jak pracuje Magic Station Ošetření

Obsah. Fylosofie obezity Jak pracuje Magic Station Ošetření Magic Station Obsah Fylosofie obezity Jak pracuje Magic Station Ošetření Tuková vrstva v podkoží Obezita Tukové buňky se ukládají v různých částech těla pod kůží Přibližně od 14 let a výše, kdy člověk

Více

Masážní vana nohou DF350C-5

Masážní vana nohou DF350C-5 Masážní vana nohou DF350C-5 Návod k použití Varování: Pro správné používání výrobku pozorně čtěte tento návod. Návod uschovejte k pozdějšímu použití. Obsah Úvod... 2 Instrukce 2 Údržba a péče o přístroj...

Více

Masážní přístroj. Breo Mini. Návod k použití

Masážní přístroj. Breo Mini. Návod k použití Masážní přístroj Breo Mini - Návod k použití Obsah ÚVOD... 2 PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU... 3 POUŽITÍ TOHOTO VÝROBKU:... 3 PRINCIP FUNGOVÁNÍ... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 4 INSTRUKCE K POUŽÍVÁNÍ... 4 VLOŽENÍ

Více

Masírovací přístroj pro masírování krku a ramen

Masírovací přístroj pro masírování krku a ramen Masírovací přístroj pro masírování krku a ramen Návod k použití Poslední revize: 7. 6. 2013 OBSAH: VAROVÁNÍ... 3 VÝSTRAHA... 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 ROZMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ... 5 POUŽÍVÁNÍ

Více

Masážní a relaxační pás

Masážní a relaxační pás Masážní a relaxační pás Uživatelská příručka Úvod Děkujeme Vám za zakoupení přístroje HEALTH KING KW 176 A/C masážního a relaxačního pásu. Masážní pás KW 176A/C byl testován a schválen jako spolehlivý

Více

TIENS Přístroj péče o poprsí Typ BHC-Y02A

TIENS Přístroj péče o poprsí Typ BHC-Y02A TIENS Přístroj péče o poprsí Typ BHC-Y02A Obsah: 1. Úvod 2. Hlavní funkce 3. Popis výrobku 4. Způsob použití 5. Upozornění 6. Bezpečnostní opatření 7. Možné poruchy a jejich nápravy 8. Technické údaje

Více

Obsah. Fylosofie obezity Jak pracuje Magic Cryo Ošetření

Obsah. Fylosofie obezity Jak pracuje Magic Cryo Ošetření Magic Cryo Obsah Fylosofie obezity Jak pracuje Magic Cryo Ošetření Tuková vrstva v podkoží Obezita Tukové buňky se ukládají v různých částech těla pod kůží Přibližně od 14 let a výše, kdy člověk dospěje,

Více

Parní napařovač a inhalátor BFS-688M. Návod k použití

Parní napařovač a inhalátor BFS-688M. Návod k použití Parní napařovač a inhalátor BFS-688M Návod k použití - Obsah ÚVOD... 3 POPIS PRODUKTU... 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE... 3 VAROVÁNÍ... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 4 POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE... 5 ÚDRŽBA

Více

Optimální metoda pro lifting obličeje a efektivní řešení problémů ostatních partií těla. Co je to terapie Bio-Meyisun?

Optimální metoda pro lifting obličeje a efektivní řešení problémů ostatních partií těla. Co je to terapie Bio-Meyisun? Co je to terapie Bio-Meyisun? Miniinvazivní liftingová metoda aplikace vstřebatelných nití (PDO) pomocí akupunkturní jehly do dermis, kde se tímto aktivují fibroblasty a dochází k tvorbě kolagenové mřížky

Více

Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy.

Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy. Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy. Panestetic Úspěšná společnost s rozsáhlými znalostmi estetického trhu po celém světě a to od roku 1984. Získané

Více

Skleněná elektronická váha M8012-JD. Návod k použití

Skleněná elektronická váha M8012-JD. Návod k použití Skleněná elektronická váha M8012-JD - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 OBECNÉ INFORMACE... 3 JAK VÁHA PRACUJE... 3 DŮLEŽITÉ POZNÁMKY... 3 REFERENČNÍ TABULKY... 4 A. PODÍL TUKU V TĚLE... 4 B. PODÍL VODY

Více

MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System)

MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System) MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System) kód SK89102900 INOVOVANÝ NEJNOVĚJŠÍ GENERACE PŘÍSTROJE S VIRTUÁLNÍ MEZOTERAPIÍ NEINVAZIVNÍ A MAXIMÁLNĚ ÚČINNÉ OŠETŘENÍ PRO OBLIČEJ I TĚLO 4 techniky: Aktivační

Více

Vyhřívané vložky do bot HSP-75D. Návod k použití

Vyhřívané vložky do bot HSP-75D. Návod k použití Vyhřívané vložky do bot HSP-75D - Návod k použití Obsah OBSAH... 2 ÚVOD... 2 POPIS PRODUKTU... 3 MOŽNOSTI POUŽITÍ... 3 PRINCIP POUŽÍVÁNÍ VYHŘÍVANÝCH VLOŽEK... 3 OBSAH BALENÍ... 3 NABÍJENÍ BATERIÍ... 4

Více

Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje.

Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu VAROVÁNÍ...2 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ...3 NEPŘÍZNIVÉ ÚČINKY...3 DŮLEŽITÉ INSTRUKCE...3 OVLÁDÁNÍ...4 Vložení baterií...5

Více

Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet

Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet Návod k obsluze HI 839800 Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet 1 Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si vybral produkt od firmy Hanna Instruments. Před použitím přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento

Více

Aktivujte regeneraci tkání působením na srdce dermy

Aktivujte regeneraci tkání působením na srdce dermy Aktivujte regeneraci tkání působením na srdce dermy A k t i v u j t e r e g e n e r a c i t k á n Hlavní funkcí kůže je vytvoření bariéry mezi vnitřním Mezoterapie, vynalezená v roce 1952 doktorem Michelem

Více

X-Wave. Estetická rázová vlna

X-Wave. Estetická rázová vlna X-Wave Estetická rázová vlna BTL zdravotnická technika, a. s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel.: +420 270 002 411 fax: +420 235 361 392 mobil: +420 777 759 204 Ing. Ondřej Sojka +420 773 920 299 Pavel

Více

Vynikající výsledky pro moderní kosmetické instituce. H.-Henning Buscher

Vynikající výsledky pro moderní kosmetické instituce. H.-Henning Buscher Vynikající výsledky pro moderní kosmetické instituce H.-Henning Buscher 1 Energie znamená Krása 2 beautytek beautytek je revoluční a inovativní technologie pro zkrášlovací instituce: beautytek je schopen

Více

Uživatelská příručka. 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií. Model: MGS-321

Uživatelská příručka. 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií. Model: MGS-321 Uživatelská příručka 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií Model: MGS-321 Před prvním použitím přístroj plně nabijte, baterie nemusí mít po delším uskladnění dostatek energie. Důležité:

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! «Zřídka, trochu a na potřebné místo!» (Dr. Michel Pistor, zakladatel metody mezoterapie.) Domácí alternativa mezoterapie: Cena mezorolleru < cena 1 sezení

Více

Návod k obsluze. Dálkový ovladač BRC315D7

Návod k obsluze. Dálkový ovladač BRC315D7 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 DĚKUJEME VÁM ZA VAŠE ROZHODNUTÍ KOUPIT SI TENTO OVLADAČ. PŘED POUŽITÍM TOHOTO ZAŘÍZENÍ SI POZORNĚ PŘEČTĚTE TUTO PŘÍRUČKU. PO PROSTUDOVÁNÍ

Více

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP32 / 42. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej!

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP32 / 42. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP32 / 42 Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! 1 VAROVÁNÍ Zařízení může obsluhovat pouze osoba seznámená s návodem k obsluze odvlhčovače.

Více

Elektrický posilovací rotoped MC0194B. Návod k použití

Elektrický posilovací rotoped MC0194B. Návod k použití Elektrický posilovací rotoped MC0194B - Návod k použití Obsah ÚVOD... 2 VLASTNOSTI PRODUKTU... 3 POPIS ČÁSTÍ PŘÍSTROJE... 3 POPIS DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 4 POPIS LCD DISPLEJE... 4 POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...

Více

CELLUSSAGE. Profesionální anti-celulitidní masážní přístroj pro domácí použití. Návod k obsluze

CELLUSSAGE. Profesionální anti-celulitidní masážní přístroj pro domácí použití. Návod k obsluze CELLUSSAGE Profesionální anti-celulitidní masážní přístroj pro domácí použití Návod k obsluze Poslední revize: 21. 4. 2013 Děkujeme, že jste si zakoupili CELLUSSAGE, profesionální anti-celulitidní masážní

Více

Masážní přístroj. m 286. Návod k obsluze

Masážní přístroj. m 286. Návod k obsluze Masážní přístroj m 286 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ)

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ) OVLADAČ AC8000 AC8000A KOMPAKTNÍ TERMOSTAT S MIKROPROCESOREM Vlastnosti: čtyří režimy: chlazení/větrání/topení/auto rychlost ventilátoru: vysoká/střední/nízká/automatická tři typy: pouze chlazení/chlazení

Více

UFLEX SM 920. Návod k použití. Úvod. Obsah. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. UFLEX SM 920 návod k použití

UFLEX SM 920. Návod k použití. Úvod. Obsah. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. UFLEX SM 920 návod k použití UFLEX SM 920 Návod k použití Úvod Děkujeme za zakoupení a používání tohoto výrobku. Pro správné použití a plné využití všech vlastností výrobku prosím pozorně čtěte návod k obsluze před prvním použitím.

Více

Návod k použití Expert na péči o pokožku NY-050

Návod k použití Expert na péči o pokožku NY-050 Návod k použití Expert na péči o pokožku NY-050 Jsme velice vděční za Váš zájem o náš produkt. Tento produkt byl přísně testován a odpovídá standardnímu vybavení, které zajišťuje celkovou spokojenost a

Více

Katalog přístrojů pro estetickou medicínu

Katalog přístrojů pro estetickou medicínu Katalog přístrojů pro estetickou medicínu BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 TEL/FAX 235 363 606 Ing. Ondřej Sojka GSM 777 759 204 E-MAIL sojka@btl.cz Pavel Janata GSM 773 920

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel Herbamedicus, s.r.o. CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel unikátní masážní přípravek pro účinné odbourávání podkožního tuku, zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky a proti klinickým projevům

Více

D Automassagematte KH 4061 Bedienungsanleitung. Mata z masażem KH 4061 Instrukcja obsługi. Masážní podložka do auta KH 4061 Návod k obsluze

D Automassagematte KH 4061 Bedienungsanleitung. Mata z masażem KH 4061 Instrukcja obsługi. Masážní podložka do auta KH 4061 Návod k obsluze D Automassagematte KH 4061 Bedienungsanleitung Mata z masażem KH 4061 Instrukcja obsługi Masážní podložka do auta KH 4061 Návod k obsluze Masážna podložka do auta KH 4061 Návod na obsluhu H KH 4061 típusú

Více

Posilovací pás BODY VIBRA MC0185B. Návod k použití

Posilovací pás BODY VIBRA MC0185B. Návod k použití Posilovací pás BODY VIBRA MC0185B Návod k použití Obsah Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Varování:... 3 Upozornění:... 3 Nežádoucí účinky:... 4 Důležité instrukce... 4 Vlastnosti přístroje...

Více

ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ POPIS PŘEDNÍHO PANELU

ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ POPIS PŘEDNÍHO PANELU ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ Tento přístroj využívá měnič stejnosměrného napětí s nízkou spotřebou a vysokým poměrem mezi indukčností a akumulací energie k přeměně napětí 9V na stejnosměrné napětí

Více

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ CZ SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 2 2 3 4 5 8 NÁVOD K OBSLUZE 1 INFORMACE 1. Před uvedením do provozu si prosím přečtěte tento

Více

Masážní přístroj krku a ramen JKW-821. Návod k použití

Masážní přístroj krku a ramen JKW-821. Návod k použití Masážní přístroj krku a ramen JKW-821 Návod k použití Obsah Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Kde masážní přístroj používat... 3 Bezpečnostní opatření... 4 Případy, kdy by Masážní přístroj krku

Více

Návod k použití Masážní přístroj nohou KW2068

Návod k použití Masážní přístroj nohou KW2068 Návod k použití Masážní přístroj nohou KW2068 První krok ke zdraví Nejdříve bychom chtěli ocenit vaši podporu. Před použitím tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte návod k použití a uchovejte si jej

Více

Zkrášlovací sada na obličej

Zkrášlovací sada na obličej Zkrášlovací sada na obličej m 305 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

DERMO V4. Nejlepší vakuový přístroj na trhu Francouzská technologie Suchá masáž Rotující kuličky

DERMO V4. Nejlepší vakuový přístroj na trhu Francouzská technologie Suchá masáž Rotující kuličky DERMO V4 Nejlepší vakuový přístroj na trhu Francouzská technologie Suchá masáž Rotující kuličky SPOLEČNOST SKINEXIANS Společnost Skinexians je specialista na trhu mezi vakuovými masážními technologiemi

Více

Ceník služeb. IPL Epilace (nejčastěji epilované partie)

Ceník služeb. IPL Epilace (nejčastěji epilované partie) Ceník služeb IPL Epilace (nejčastěji epilované partie) Podpaží (žena i muž) Bikiny linie (třísla žena i muž) Bikiny brazil (lze ponechat proužek, individuálně upravit ) Konečník (žena i muž) Lýtka (žena)

Více

TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR

TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR Návod k obsluze TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR 4012 ECO Ceramic CFH1-100 TECHNICKÉ ÚDAJE NÁVOD K OBSLUZE TEPLOVZDUŠNÉHO VENTILÁTORU Vážený zákazníku, děkujeme Vám jménem společnosti IMETEC za zakoupení tohoto

Více

Masáž hlavy a krku pro relaxaci a meditaci. WELLCARE WE-666

Masáž hlavy a krku pro relaxaci a meditaci. WELLCARE WE-666 Masáž hlavy a krku pro relaxaci a meditaci. WELLCARE WE-666 PŘÍSTROJ MOHOU POUŽÍVAT POUZE OSOBY STARŠÍ 15 LET A TO AŽ PO PEČLIVÉM PROSTUDOVÁNÍ NÁVODU K OBSLUZE. DODRŽUJTE BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ!!! UMÍSTĚTE

Více

Cryo Jett. Metoda kryoelektroforézy

Cryo Jett. Metoda kryoelektroforézy Cryo Jett Cryo Jett Cryo Jett je díky spojení metody kryo-elektroforézy a metody Thermocryolipide nejefektivnější a nejšetrnější technologií v redukci podkožního tuku, liftingu poprsí a ošetření pleti

Více

Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999

Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999 Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999 Philips Lumea Advanced sc 1999 je moderní levnější bratranec velmi žádaných modelů Lumea Prestige např. 956. Má stejnou životnost lampy, 15 a více let

Více

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TVÁŘ, KRK, DEKOLT DERMO-ESTETICKÉ ÚKONY LÉKAŘSKÝMI PŘÍSTROJI:

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TVÁŘ, KRK, DEKOLT DERMO-ESTETICKÉ ÚKONY LÉKAŘSKÝMI PŘÍSTROJI: CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TVÁŘ, KRK, DEKOLT Vážené klientky, klienti, v ceníku najdete ceny za 1 ošetření. Ohledně balíčkových cen se prosím informujte při osobní konzultaci, při níž Vám bude navržen

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Eye Massage Roller je jedním z našich high-tech produktů. Pomocí pokročilé infračervené

Eye Massage Roller je jedním z našich high-tech produktů. Pomocí pokročilé infračervené Eye Massage Roller Děkujeme, že jste si zvolili náš produkt. Eye Massage Roller je jedním z našich high-tech produktů. Pomocí pokročilé infračervené technologie vytváří teplo, jehož pomocí eliminuje vrásky.

Více

Pilates Míč Návod k použití

Pilates Míč Návod k použití Pilates Míč Návod k použití Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Upřímně doufáme, že s používáním tohoto sportovně-terapeutického náčiní budete spokojeni. Před prvním použitím si prosím přečtěte tento

Více

NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE P5XS

NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE P5XS NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE P5XS NASTAVENÍ ULTRAZVUKOVÉHO PŘÍSTROJE NEWTRON P5XS NA DÁLKU OBSAH 1 ÚVOD...2 2 UPOZORNĚNÍ...2 Používání přístroje...2 Nastavování parametrů přístroje...2 3 POPIS...2 Fyzický

Více

Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013

Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013 Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013 Obsah VLASTNOSTI PŘÍSTROJE... 3 SPECIFIKACE VENKOVNÍ KAMERY... 3 SPECIFIKACE VNITŘNÍHO MONITORU... 4 INSTALACE VNITŘNÍHO MONITORU... 5 INSTALACE VENKOVNÍ KAMERY...

Více

IR přístroje MS. Vynikající řešení. zdravotnictví masérská a kosmetická studia wellness fittnes fyzioterapii. pro

IR přístroje MS. Vynikající řešení. zdravotnictví masérská a kosmetická studia wellness fittnes fyzioterapii. pro IR přístroje MS Vynikající řešení pro zdravotnictví masérská a kosmetická studia wellness fittnes fyzioterapii Sadová 541, Černý Vůl tel. 420 73707661, info@ibtechnology.eu OŠETŘENÍ IR PŘÍSTROJI MS Nová

Více

PhySys. Vysoce účinná terapie bez vedlejších účinků

PhySys. Vysoce účinná terapie bez vedlejších účinků CZ PhySys Vysoce účinná terapie bez vedlejších účinků PhySys PhySys Nový 2-kanálový kombinovaný přístroj pro elektroléčbu a ultrazvuk s možností rozšíření o vakuovou jednotku a vozík s úložnými prostory.

Více

OSCILAČNÍ MASÁŽNÍ PÁS

OSCILAČNÍ MASÁŽNÍ PÁS OSCILAČNÍ MASÁŽNÍ PÁS MODEL 608 NÁVOD K POUŽITÍ OBSAH PŘEDSTAVENÍ...2 BEZPEČNOST...2 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ PŘÍSTROJE...3 I. MASÁŽNÍ PÁS A OVLÁDACÍ JEDNOTKA...3 II. NASTAVOVACÍ DÍL MASÁŽNÍHO PÁSU...3

Více

Působení kavitace na pokožku

Působení kavitace na pokožku Působení kavitace na pokožku Kavitace (neinvazivní liposukce) působí na tukové buňky a napomáhá jejich uvolňování z tukového podloží. Uvolněné buňky jsou standardním tělním cirkulačním systémem lymfatickými

Více

MATRIX DC Napájecí Zdroj

MATRIX DC Napájecí Zdroj 1. ÚVOD 2. VYRÁBĚNÉ MODELY 3. SPECIFIKACE 3-1 Všeobecná 3.2 Specifikace 4. OVLÁDÁNÍ A INDIKACE NA ČELNÍM PANELU a. Čelní panel b. Zadní panel c. 6005L/3010L/1820L/3020L Čelní Panel d. 6005L/3010L/1820L/3020L

Více

Série NEP Uživatelský manuál

Série NEP Uživatelský manuál Série NEP Uživatelský manuál REV.0 2011/08 7673-6185-000 I. Úvod Tato jednotka je mikroprocesorem ovládaný laboratorní zdroj s výstupem 90W a nastavitelnou funkcí stejnosměrného proudu. Jednotka má tři

Více

Elektrický pulzní masážní přístroj

Elektrický pulzní masážní přístroj Elektrický pulzní masážní přístroj Návod k použití Obsah Obsah... 2 O přístroji... 3 Hlavní výhody Elektrického pulzního masážního přístroje... 3 Uvnitř balení... 3 Popis funkcí... 4 Upozornění... 5 Nemělo

Více

Systém pro tělové opalování AIR TANNER BNC016258. Návod k použití. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití.

Systém pro tělové opalování AIR TANNER BNC016258. Návod k použití. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Systém pro tělové opalování AIR TANNER BNC016258 Návod k použití Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Obsah Úvod... 2 Základní informace o produktu... 2 Obsah balení...

Více