ZÁPIS z 95. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v místnosti starosty, Šámalova 60, Brno

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS z 95. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v místnosti starosty, Šámalova 60, Brno"

Transkript

1 ZÁPIS z 95. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v místnosti starosty, Šámalova 60, Brno Přítomni : Ing. Jan Grůza, Míťa Darmopil, Karel Kopřiva, Ing. Petr Doležal, Ing. Petr Oujezdský, Ing. Petr Paulczynski, Doc.Dr.Ivo Plaňava, Ing. Jiřina Slezáková Neomluveni : Ing. Lubor Sedlář, Roman Pozidis, Hosté : Milan Moravec 1/ Nájem bytu 1+1 IV. kat. pro p. Steinerovou, Burianovo nám. 13 Rada městské části Brno - Židenice na návrh komise bytové a místního hospodářství souhlasí s nájmem bytu 1+1 IV. kat. pro Sylvu Steinerovou, bytem Buriánovo nám. 13. Zajistí : Mgr. Hrouzková 2/ Přidělení náhradních bytů v domě Táborská 190 Rada městské části Brno - Židenice revokuje své usnesení ze 66. zasedání rady, bod 8c o poskytnutí 7 bytů pro nájemníky z bytového domu Táborská 190 a souhlasí s poskytnutím 10 bytů. Důvod : MČ, které přislíbily spoluúčast na vyklizení objektu Táborská 190 svůj závazek nesplnily. Zajistí : Mgr.Hrouzková 3/ Výměna bytu Kuldova 9 - pí Zajacová Rada městské části Brno - Židenice na návrh komise bytové a místního hospodářství nedoporučuje výměnu bytu 2+1 II. kat., kterého nájemcem je p. Zajacová v domě Kuldova 9 za byt 1+1 v témže domě z důvodu zjevné spekulace. Zajistí : Mgr.Hrouzková 4/ Nájem bytu Porhajmova č. 18 pro p. Jelínka Rada městské části Brno - Židenice revokuje usnesení rady bodu 1 zápisu z rady 78, ze dne a souhlasí na návrh komise bytové a místního hospodářství s nájmem bytu 1+1 II.kat. v domě Porhajmova 18 pro p. Jelínka. Důvody jsou ve vrácení nem. Eimova 14 v rámci restituce vlastníkovi. Zajistí : Mgr.Hrouzková 5/ Úhrada stěhovacích výdajů Rada městské části Brno - Židenice souhlasí s poskytnutím částky Kč 2.348,- družstvu Concordia jako úhradu stěhovacích nákladů nájemníků z domu Táborská 190. Hlasování : 5 pro, 1 proti, 1 se zdržel. Zajistí : Mgr.Hrouzková 6/ Nadace Křesťanská pomoc - stavba penzionu pro důchodce na Karáskovo nám.

2 2 Rada městské části Brno - Židenice doporučuje ZMČ vyhovět žádosti Nadace Křesťanská pomoc a do rozpočtu MČ na rok 1994 zahrnout částku 3, ,- Kč na dofinancování výstavby penzionu pro důchodce. Návrh bude předložen ZMČ. Hlasování : 5 pro, 2 se zdrželi. Termín : po schválení ZMČ 7/ Smlouva o dílo na zateplení a rekonstrukci domů Souběžná 33, 35, 37 Rada městské části Brno - Židenice souhlasí s návrhem Smlouvy o dílo, uzavřené s fy Drápal. Cena díla vč. DPH 6, ,- Kč. Hlasování :6 pro, 1 se zdržel. 8/ Žádost o snížení nebo osvobození od poplatků za užívání veř. prostranství Rada městské části Brno - Židenice nesouhlasí s osvobozením od správního poplatku paní Smržové, bytem Karáskovo nám. 19 za užívání veřejného prostranství a prodej na Staré Osadě. Hlasování : 5 pro, 1 se zdržel. Zajistí : majetkoprávní odbor 9/ Odkoupení pozemků při ul. Bělohorská Rada městské části Brno - Židenice doporučuje předložit ZMČ záměr na zakoupení pozemku p. Zaplerové p.č. 1125, 1126, 1127, 1128, 1129 v k.ú. Židenice (vč. hřiště Šmeralových závodů). Rada městské části Brno - Židenice ukládá starostovi vstoupit v jednání s majitelkou p. Zaplerovou o ceně pozemku. Hlasování : 6 pro, 1 se zdržel. po schvál. ZMČ 10/ Žádost o odkoupení pozemků na ul. Nopova Rada městské části Brno - Židenice souhlasí s odkoupením pozemku p.č. 5311/3 k.ú. Židenice, o výměře 340 m 2, jehož vlastníkem je ing.arch. Aleš Rosendorf, J.Uhra 28, a to za cenu 800 Kč dle vyhl. č. 393/91 Sb. ve znění vyhl. 611/92 Sb. (pozemek v současnosti užívání jako zahrada MŠ Nopova 90). Rada městské části Brno - Židenice ukládá majetkoprávnímu odboru předložit ZMČ Brno - Židenice odsouhlasení tohoto záměru. Hlasování : 6 pro, 2 se zdrželi. Zajistí : majetkoprávní odbor 11/ Využití objektu Jamborova 20 pro potřebu Městské policie Brno Rada městské části Brno - Židenice zamítá žádost Městské policie Brno, Jamborova 20, o vyklizení 3 bytů, za účelem rozšíření služebny a ukládá p. Darmopilovi, aby vstoupil v jednání s MČ Brno - Líšeň a Vinohrady o přidělení 2 bytových náhrad pro obyvatele Židenic. Dále ukládá p. Darmopilovi předložit žádost Městské policie znovu Radě MČ Brno - Židenice, po souhlasu výše uvedených MČ. Hlasování : 5 pro, 3 proti. Zajistí : p. Darmopil 12/ Informace svazu důchodců Rada městské části Brno - Židenice bere na vědomí obsah dopisu Svazu důchodců brněnské oblasti, který se týká obav o omezení pečovatelské služby v Brně.

3 3 13/ Příprava programu ZMČ na Rada městské části Brno - Židenice souhlasí s navrženým programem jednání ZMČ Brno - Židenice. Zajistí : sekretariát Termín : do / Počítačová síť na ÚMČ Brno - Židenice Rada městské části Brno - Židenice souhlasí s vybudováním počítačové sítě na Úřadě MČ Brno - Židenice, pověřuje komisi ve složení : předseda Ing Jan Grůza Ing. Petr Oujezdský, Ing. Petr Doležal, Ing. Petr Paulczynski, Ing. Karel Kříž výběrem dodavatele sítě. Zajistí : Ing. Petr Oujezdský Termín : do konce r / Dovybavení ÚMČ Brno - Židenice výpočetní technikou Rada městské části Brno - Židenice souhlasí s nákupem osobního počítače pro zpracování mezd pracovníkům Úřadu městské části Brno - Židenice. Zajistí : pí Slabyhoudková Termín : do konce r / Žádost o prominutí poplatku ze psa Rada městské části Brno - Židenice souhlasí s prominutím poplatku za psa pana Katolického Zdeňka, bytem Kuklenská 2, člena záchranné brigády kynologů JmK. Hlasování : 5 pro, 1 proti, 2 se zdrželi. Zajistí : fin.odbor - poplatky 17/ Revokace bodu 14/ z 94. zasedání Rady MČ dne Rada městské části Brno - Židenice revokuje první dvě věty bodu 14/ usnesení 94. zasedání Rady MČ ze dne a nahrazuje je takto : Rada městské části Brno - Židenice schvaluje smlouvu o spolupráci se společností Poradenské centrum Kolpingova díla na dobu 6 měsíců, a to od za těchto podmínek: (Podmínky zůstávají beze změny). Zajistí : JUDr. Krejčík 18/ Rozpočtová opatření č. 6 Rada městské části Brno - Židenice schvaluje promítnutí rozpočtového opatření do rozpočtu MČ. Tímto rozpočtovým opatřením se opravují položky rozpočtu, které se vyskytly v průběhu roku až po schválení rozpočtu na rok Zajistí : fin.odbor 19/ Návrh na změnu Jednacího řádu ZMČ Brno - Židenice Rada městské části Brno - Židenice doporučuje návrh novely Jednacího řádu ZMČ Brno - Židenice a ukládá starostovi návrh předložit ZMČ Brno - Židenice ke schválení.

4 4 20/ Zplnomocnění pro Mgr. Hrouzkovou k podpisu protokolů o předání a převzetí bytových domů svěřených Statutem m.brna MČ Brno - Židenice Rada městské části Brno - Židenice zplnomocňuje pracovnici úřadu MČ Brno - Židenice Mgr. Zuzanu Hrouzkovou k podpisu protokolů o předání a převzetí bytových domů svěřených Statutem města Brna MČ Brno - Židenice. Rada ukládá Mgr. Hrouzkové vstoupit okamžitě do jednání se Správou nemovitostí města Brna a předložit na příštím zasedání rady harmonogram protokolárního přebírání domů v termínu nejpozději do Hlasování : 7 pro, 1 proti. Zajistí : Mgr. Hrouzková Termín : do / Finanční dar sociálnímu zařízení pro pomoc mentálně postiženým dětem a mládeži EFFETA, Holzova 7, Brno Rada městské části Brno - Židenice doporučuje ZMČ schválit finanční dar sociálnímu zařízení pro pomoc mentálně postiženým dětem a mládeži EFFETA, Holzova 7, Brno ve výši 180 tis.kč. Rada městské části Brno - Židenice ukládá finančnímu odboru zaslat v případě souhlasu ZMČ schválenou finanční částku na účet tohoto zařízení. Hlasování : Jednomyslně schváleno Zajistí : finanční odbor Termín : po schválení ZMČ 22/ Vánoční koncert pro handicapované občany Rada městské části Brno - Židenice schvaluje zakoupení 20 vstupenek na vánoční koncert pro handicapované občany v celkové ceně 1.000,- Kč. Vstupenky budou rozdány zájemcům z řad pracovníků ÚMČ. Zajistí : p. tajemnice 23/ Revokace usnesení Rady MČ bod 2/ 94. zasedání ze dne Rada městské části Brno - Židenice revokuje své usnesení z 94. zasedání rady ze dne , bod 2. Nové znění usnesení : Rada městské části Brno - Židenice schvaluje předložený návrh mandátní smlouvy. Hlasování : 7 pro, 1 se zdržel. Zajistí : sekretariát 24/ Návrh Dohody o ukončení správy bytových domů se s.p. SNmB k Rada městské části Brno - Židenice schvaluje návrh starosty MČ Brno - Židenice uzavřít dohodu o ukončení správy bytových domů svěřených MČ Brno - Židenice se s.p. Správa nemovitostí města Brna k / Vyhláška o zvýšení nájemného ve vybraných lokalitách Rada městské části Brno - Židenice doporučuje ZMČ schválit Vyhlášku o zvýšení nájemného ve vybraných lokalitách.

5 5 Zajistí : JUDr. Boučková 26/ Vyhláška o pronájmu bytů v MČ Brno - Židenice Rada městské části Brno - Židenice doporučuje ZMČ Brno - Židenice přijmout Vyhlášku o pronájmu bytů v MČ Brno - Židenice. Hlasování :Jednomyslně schváleno. Zajistí : JUDr. Boučková 27/ Přebývání bezdomovců Rada městské části Brno - Židenice ukládá M. Darmopilovi vstoupit do jednání s Městskou policií Jamborova 20 ve věci řešení přebývání bezdomovců v teplovodních kanálech Juliánov a pod. Zajistí : p. Darmopil Termín : do 14 dnů Zasedání rady ukončeno v hodin. Zapsala : Ing. Slezáková Karel KOPŘIVA pověřený člen rady Ing. Jan G r ů z a starosta Příští zasedání Rady MČ ve hod. v místnosti starosty.

ZÁPIS z 67. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno

ZÁPIS z 67. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno ZÁPIS z 67. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 26.9.1996 ve 13.00 hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno Přítomni : Ing. Jan Grůza, RNDr. Katarína Husárová, Ing. Petr Doležal, Ing

Více

ZÁPIS z 51. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v místnosti starosty, Šámalova 60, Brno

ZÁPIS z 51. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v místnosti starosty, Šámalova 60, Brno ZÁPIS z 51. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 2.4.1992 ve 13.00 hod. v místnosti starosty, Šámalova 60, Brno Přítomni : Ing. Jan Grůza, Míťa Darmopil, Karel Kopřiva, Ing. Petr Doležal, Ing.

Více

ZÁPIS z 26. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 27. 7. 1995 ve 14.00 hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno

ZÁPIS z 26. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 27. 7. 1995 ve 14.00 hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno ZÁPIS z 26. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 27. 7. 1995 ve 14.00 hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno Přítomni : Ing. Jan Grůza, RNDr. Katarína Husárová, Ing. Petr Doležal, Ing

Více

ZÁPIS ze 145. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 15. října 1998 ve hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno

ZÁPIS ze 145. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 15. října 1998 ve hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno ZÁPIS ze 145. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 15. října 1998 ve 13.00 hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno Přítomni : Ing. Stanislav Juránek, RNDr. Katarína Husárová, Karel Kopřiva,

Více

ZÁPIS ze 42/2000. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve13.00 hod. v zasedací místnosti MČ, Šámalova 60, Brno

ZÁPIS ze 42/2000. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve13.00 hod. v zasedací místnosti MČ, Šámalova 60, Brno ZÁPIS ze 42/2000. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 12.6.2000 ve13.00 hod. v zasedací místnosti MČ, Šámalova 60, Brno Přítomni : Ing. Stanislav Juránek, Ing.arch. Milan Pospíchal, Ing. Petr

Více

U S N E S E N Í. 72. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

U S N E S E N Í. 72. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 72. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného dne 23.11.2009 U S N E S E N Í 72. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 72/2009 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování

Více

U S N E S E N Í. 29. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 29. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 29. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 10.12.2007 U S N E S E N Í 29. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 29/2007 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování

Více

U S N E S E N Í. 53. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 53. zasedání Rady MČ Brno Židenice - 1 - Příloha k zápisu 53. zasedání Rady MČ Brno Židenice konaného dne 2.3.2009 U S N E S E N Í 53. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 53/2009 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 62. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 28.2.2005 U S N E S E N Í 62. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 62/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

U S N E S E N Í. 26. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 26. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 26. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 29.10.2007 U S N E S E N Í 26. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 26/2007 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování

Více

U S N E S E N Í. 16. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 16. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 16. zasedání Rady MČ Brno Židenice konaného dne 14.5.2007 U S N E S E N Í 16. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 16/2007 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování ověřovatele

Více

U S N E S E N Í. 77. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

U S N E S E N Í. 77. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 77. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného dne 8.2.2010 U S N E S E N Í 77. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 77/2010 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 77. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 17.10.2005 U S N E S E N Í 77. zasedání Rady MČ Brno Židenice 0. Schválení programu 77/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 70. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 27.6.2005 U S N E S E N Í 70. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 70/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

U S N E S E N Í. 56. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

U S N E S E N Í. 56. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 56. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného dne 6.4.2009 U S N E S E N Í 56. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 56/2009 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování

Více

Informace z usnesení 35. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne

Informace z usnesení 35. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Informace z usnesení 35. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 7.12. 2011 1. Nabídkové řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Provedení oprav v bytě č.29 v 6. podlaží domu na ulici Sevastopolská,

Více

ZÁPIS z 37. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno

ZÁPIS z 37. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno ZÁPIS z 37. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 16.11.1995 ve 14.00 hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno Přítomni : Ing. Jan Grůza, Karel Kopřiva, Ing. Petr Doležal, Ing Miloslav

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 89. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 27.3.2006 U S N E S E N Í 89. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 89/2006 zasedání Rady MČ Brno

Více

Zápis č. 23/Z6 z 23. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 12. listopadu 2012

Zápis č. 23/Z6 z 23. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 12. listopadu 2012 Zápis č. 23/Z6 z 23. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 12. listopadu 2012 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 8 zastupitelů Ing. Jiroušek, p. Smejkal, Mgr. Procházková

Více

U S N E S E N Í. 71. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

U S N E S E N Í. 71. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 71. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného dne 9.11.2009 U S N E S E N Í 71. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 71/2009 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 79. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 14.11.2005 U S N E S E N Í 79. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 79/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 1. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 09.01.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

ZÁPIS z 55/2000. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v zasedací místnosti MČ, Šámalova 60, Brno

ZÁPIS z 55/2000. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne ve hod. v zasedací místnosti MČ, Šámalova 60, Brno ZÁPIS z 55/2000. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 11.12.2000 ve 13.00 hod. v zasedací místnosti MČ, Šámalova 60, Brno Přítomni : Ing. Stanislav Juránek, Jiří Koubek, Ing.arch. Milan Pospíchal,

Více

U S N E S E N Í. 11. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 11. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 11. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 5.3.2007 U S N E S E N Í 11. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 11/2007 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování ověřovatele

Více

U S N E S E N Í. 23. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 23. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 23. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 17.9.2007 U S N E S E N Í 23. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 23/2007 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování

Více

U S N E S E N Í. 76. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

U S N E S E N Í. 76. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 76. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného dne 25.1.2010 U S N E S E N Í 76. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 76/2010 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování

Více

USNESENÍ. 93. zasedání Rady MČ Brno-Židenice. 93/2010.1/ Schválení programu 93. zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování ověřovatele zápisu

USNESENÍ. 93. zasedání Rady MČ Brno-Židenice. 93/2010.1/ Schválení programu 93. zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování ověřovatele zápisu - 1 - Příloha k zápisu 93. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 04.10.2010 USNESENÍ V Brně 07.10.2010 93. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 93/2010 zasedání Rady MČ Brno-Židenice

Více

X. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ

X. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ Členům Zastupitelstva Tajemnici ÚMČ Brno-Vinohrady Vedoucím odborů Magistrátu města Brna USNESENÍ z X. zasedání Zastupitelstva, konaného dne 12.12.2016 v 18:00 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Vinohrady,

Více

Informace z usnesení XI. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 16.dubna 2009

Informace z usnesení XI. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 16.dubna 2009 Informace z usnesení XI. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 16.dubna 2009 1. Dunajská 25 prodej domu včetně části pozemku Hlasováním: pro, proti, zdržel se (14-1-4) bylo přijato usnesení : Rada

Více

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Igor Fučík Mgr. Marek Šlapal Ing. Karel Doležal Josef Červenka

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Igor Fučík Mgr. Marek Šlapal Ing. Karel Doležal Josef Červenka Zápis 29. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného v pondělí 26. listopadu 2015 v 7:30 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: Omluven: Přítomna:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ17 konané dne 18.06.2019 Přítomni : Ověřovatel : Program jednání: dle prezenční listiny radní MČ Praha 21 - JUDr. Hana Pelčáková 1. Kontrola

Více

Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 23. 1. 2019 s místem konání Na Košince 502/1 v zasedací místnosti v přízemí budovy od 16.00 h Přítomni: dle prezenční listiny Tajemnice:

Více

U S N E S E N Í. 37. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 37. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 37. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 14.4.2008 U S N E S E N Í 37. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 37/2008 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 66. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 25.4.2005 U S N E S E N Í 66. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 66/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis R7/040 ze 40. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 06.04.2016 v 15.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

ZÁPIS ze 139. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 27.8.1998 ve 13.00 hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno

ZÁPIS ze 139. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 27.8.1998 ve 13.00 hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno ZÁPIS ze 139. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 27.8.1998 ve 13.00 hod. v místnosti starosty MČ, Šámalova 60, Brno Přítomni : Ing. Stanislav Juránek, RNDr. Katarína Husárová, Bc. Ladislav

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 6. řádné jednání rady městské části, konané dne 12. 2. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová (příchod v 15.25 h), T. Verner, F. Toušek Dále

Více

Darovací smlouva a Smlouva o budoucí smlouvě o nájmu bytu tvoří autorizovanou přílohu bodu tohoto jednání.

Darovací smlouva a Smlouva o budoucí smlouvě o nájmu bytu tvoří autorizovanou přílohu bodu tohoto jednání. SEKRETARIÁT STAROSTY A TAJEMNÍKA ÚŘADU MĚSTSKÉ ČÁSTI, ODERSKÁ 4, 625 00 BRNO Informace z usnesení 98. Rady MČ Brno-Starý Lískovec ze dne 10.01.2018 1. Pronájem volných bytů Rada MČ Brno-Starý Lískovec:

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 98. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 7.8.2006 U S N E S E N Í 98. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 98/2006 zasedání Rady MČ Brno

Více

ZMČ 7/20.9 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne

ZMČ 7/20.9 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/20 ZMČ 7/20.9 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 20.06.2018 Název: Odejmutí a prodej věci svěřené městské části bytový dům Táborská č.

Více

U S N E S E N Í. 13. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 13. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 13. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 2.4.2007 U S N E S E N Í 13. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 13/2007 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování ověřovatele

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané 04.09.2013 Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček, Mgr. Jan Mlynář

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ1 konané dne 11. 11. 2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ1 konané dne 11. 11. 2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ1 konané dne 11. 11. 2014 Přítomni : Ověřovatel : dle prezenční listiny místostarosta - Jan Slezák Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í. 12. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 12. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 12. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 19.3.2007 U S N E S E N Í 12. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 12/2007 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování

Více

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu:

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu: SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 20.4.2016 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy k bytu ul. Xxxxxxx 3. Žádost o

Více

ZÁPIS ze 41/2000. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 29.5.2000 v 15.00 hod. v zasedací místnosti MČ, Šámalova 60, Brno

ZÁPIS ze 41/2000. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 29.5.2000 v 15.00 hod. v zasedací místnosti MČ, Šámalova 60, Brno ZÁPIS ze 41/2000. zasedání Rady MČ Brno - Židenice, konaného dne 29.5.2000 v 15.00 hod. v zasedací místnosti MČ, Šámalova 60, Brno Přítomni : Ing. Stanislav Juránek, Jiří Koubek, Ing.arch. Milan Pospíchal,

Více

U S N E S E N Í. 58. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

U S N E S E N Í. 58. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 58. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného dne 4.5.2009 U S N E S E N Í 58. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 58/2009 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování

Více

Informace z usnesení 38. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Nabídkové řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Provedení oprav

Informace z usnesení 38. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Nabídkové řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Provedení oprav Informace z usnesení 38. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 11.1.2012 1. Nabídkové řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Provedení oprav v bytě č.30 v 6. podlaží domu na ulici Dunajská, č.o.

Více

U S N E S E N Í. 63. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

U S N E S E N Í. 63. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 63. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného dne 20.7.2009 U S N E S E N Í 63. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 63/2009 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování

Více

U S N E S E N Í. 79. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

U S N E S E N Í. 79. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 79. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného dne 22.2.2010 U S N E S E N Í 79. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 79/2010 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování

Více

Informace z usnesení XIII. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 25.června 2009

Informace z usnesení XIII. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 25.června 2009 Informace z usnesení XIII. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 25.června 2009 1.Žádost o splátkový kalendář bývalý nájemce bytu č. 12, ul. Labská č.o.2 Hlasováním: pro, proti, zdržel se (16-0-0)

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 78. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 31.10.2005 U S N E S E N Í 78. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 78/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

ZMČ 7/20. jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne

ZMČ 7/20. jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/20 ZMČ 7/20. jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 20.06.2018 Název: Rekonstrukce bytového domu Šámalova č. or. 87 v k. ú. Zábrdovice Obsah:

Více

Jednání komise zahájil a řídil předseda komise pan Michal Fišer, MBA

Jednání komise zahájil a řídil předseda komise pan Michal Fišer, MBA Zápis č. 4/2015 ze 4. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 17. srpna 2015 v 17:00, v kanceláři č. 303 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: p. Michal

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 24.04.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Hlava

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 5 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

Informace z usnesení XIX. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 24.června 2010

Informace z usnesení XIX. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 24.června 2010 Informace z usnesení XIX. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 24.června 2010 1. Žádost o splátkový kalendář bývalý nájemce bytu na ul. Kyjevská 3 Zastupitelstvo MČ Brno Starý Lískovec souhlasí

Více

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/001/14 ze dne 12.11.2014

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/001/14 ze dne 12.11.2014 číslo 1/001/14 k návrhu na schválení programu 1. jednání Rady MČ Praha - Běchovice a) předložený program 1. jednání RMČ Praha - Běchovice a) se zněním programu jednání číslo 2/001/14 k návrhu na schválení

Více

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 37 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 9. 11. 2015 od 18.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht, PhDr. Ilona Němcová, Mgr.

Více

Zápis. Mgr. Filip Leder Mgr., Bc. Jiří Jobánek Josef Červenka. Bc. Igor Fučík, MBA Bc. Petr Machálek Ing. Karel Doležal

Zápis. Mgr. Filip Leder Mgr., Bc. Jiří Jobánek Josef Červenka. Bc. Igor Fučík, MBA Bc. Petr Machálek Ing. Karel Doležal Zápis 105. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného v pátek 23. března 2018 v 8:00 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: 8:00 hodin Ing. Pavel

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 26/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

U S N E S E N Í. 84. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

U S N E S E N Í. 84. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 84. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného dne 3.5.2010 U S N E S E N Í 84. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 84/2010 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a jmenování

Více

Zápis č. 23/2017 z 23. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 23/2017 z 23. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 23/2017 z 23. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 25. dubna 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. Ing. D. Rödig, p. T. Slabihoudek,

Více

Zápis z 10. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. září 2015

Zápis z 10. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. září 2015 Zápis z 10. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. září 2015 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny p. Plešinger, p. Bauer, p. Kozel p. Purketová,

Více

Zápis č. 22/2017 z 22. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 22/2017 z 22. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 22/2017 z 22. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 11. dubna 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 14.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. R. Nepil, p. Ing. D. Rödig,

Více

Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno

Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno Usnesení Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne 29. 08. 2019 na OÚ Úsobrno Hlasování je vždy uváděno v pořadí: pro proti zdržel se. Je přítomno 5 členů zastupitelstva, od

Více

ZÁPIS č. 22/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.)

ZÁPIS č. 22/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

nájemního práva ve smyslu ust. 706 občanského zákoníku, k bytu č.24, v bytovém domě na

nájemního práva ve smyslu ust. 706 občanského zákoníku, k bytu č.24, v bytovém domě na Informace z usnesení 122. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 26.7.2010 1. Přechod nájemního práva nájemního práva ve smyslu ust. 706 občanského zákoníku, k bytu č.4 v bytovém domě na ulici Labská č.o.

Více

Usnesení 2. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 2. schůze rady městského obvodu konané dne 2. schůze rady městského obvodu konané dne 26.11.2018 čís. 0016/RMOb-Pro/1822/2-0031/RMOb-Pro/1822/2 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský místostarosta Strana 1/13 Přehled usnesení rady městského

Více

Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 17. ledna 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. RNDr. J. Polecha, CSc.,

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 86. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 13.2.2006 U S N E S E N Í 86. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 86/2006 zasedání Rady MČ Brno

Více

Informace z usnesení ustavujícího Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne

Informace z usnesení ustavujícího Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne Informace z usnesení ustavujícího Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 26.11.2014 1. Složení slibu členů Zastupitelstva MČ Brno-Starý Lískovec Bc. Vladan Krásný požádal paní Mgr. Jarmilu Prátovou,

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ101 konané dne 09. 09. 2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ101 konané dne 09. 09. 2014 Přítomni: Ověřovatel: Program jednání: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 dle prezenční listiny radní - MVDr. Tomáš Vlach ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ101 konané dne 09. 09. 2014 1. Kontrola plnění úkolů

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ1 konané dne 13.11.2018 Přítomni : dle prezenční listiny Ověřovatel : místostarostka MČ Praha 21 - Ing. Kristýna Kopecká Program jednání: 1.

Více

3. VI.70/800/2 Věc : Návrh na rekonstrukce bytových jader ve volných bytech

3. VI.70/800/2 Věc : Návrh na rekonstrukce bytových jader ve volných bytech Z á p i s z 70. schůze Rady městské části Brno-Líšeň ze dne 18.09.2013 1. Zahájení a schválení programu Schůzi zahájil a řídil pan starosta. Přítomni : Mgr. Štefan, p. Sedláček, p. Pavlík, Bc. Mílek, Ing.Mgr.Vondráčková,

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ 57. schůze Rady města Vrbno pod Pradědem, dne 16. 8. 2017 1505/57/2017 Zahájení a schválení programu program jednání Rady města Vrbna pod Pradědem s doplněním 1506/57/2017

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ81 konané dne 12.06.2018 Přítomni : Ověřovatel : Program jednání: dle prezenční listiny místostarosta MČ Praha 21 - Tomáš Fábera 1. Kontrola

Více

Informace z usnesení 110. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne

Informace z usnesení 110. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Informace z usnesení 110. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 14.4.2010 1. Žádost o vrácení kauce Rada MČ Brno-Starý Lískovec schvaluje vyplacení složené kauce na byt č. 6, o velikosti 1+kk, v bytovém domě

Více

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Igor Fučík, MBA Bc. Petr Machálek Josef Červenka Mgr., Bc. Jiří Jobánek Ing. Karel Doležal

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Igor Fučík, MBA Bc. Petr Machálek Josef Červenka Mgr., Bc. Jiří Jobánek Ing. Karel Doležal Zápis 70. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného v pondělí 9. ledna 2017 v 8:00 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: 8:00 hodin Ing. Pavel

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Zápis ze 73. veřejného zasedání ZO Bořetice konaného dne 14. ledna 2003 v 19 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze 73. veřejného zasedání ZO Bořetice konaného dne 14. ledna 2003 v 19 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Stránka č. 1 z 6 Zápis ze 73. veřejného zasedání ZO Bořetice konaného dne 14. ledna 2003 v 19 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zahájení jednání, kontrola prezence a schválení programu jednání

Více

Informace z usnesení 7. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Uzavření smlouvy o nájmu bytu

Informace z usnesení 7. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Uzavření smlouvy o nájmu bytu Informace z usnesení 7. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 9.2. 2011 1. Uzavření smlouvy o nájmu bytu Rada MČ Brno - Starý-Lískovec bere na vědomí souhlas Statutárního města Brna, Bytového odboru, s uzavřením

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 18 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

Zápis č. 17/2016 ze 17. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 17/2016 ze 17. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 17/2016 ze 17. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 18. října 2016 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. Ing. D. Rödig, p. Mgr.

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 19. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 19. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 16.7.2007 U S N E S E N Í 19. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 19/2007 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování

Více

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 38. jednání Rady Města Žatce konané dne Usnesení č. 1051/ /09

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 38. jednání Rady Města Žatce konané dne Usnesení č. 1051/ /09 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 38. jednání Rady Města Žatce konané dne 30.11.2009 Usnení č. 1051/09 1076/09 1051/0 Schválení programu 1052/0 Kontrola usnení 1053/0 Přidělení bytů v DPS 1054/0 Výměna bytů v DPS

Více

Usnesení 93. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 93. schůze rady městského obvodu konané dne 93. schůze rady městského obvodu konané dne 21.02.2018 čís. 2375/RMOb-Vit/1418/93-2385/RMOb-Vit/1418/93 Petr Dlabal starosta Mgr. Petr Kutěj místostarosta Strana 1 Přehled usnesení rady městského obvodu

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 13. 12. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15.43 hod v Hospůdce Pod Květnicí. Přítomno: 7 členů, MK je usnášeníschopná.

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 74. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 29.8.2005 U S N E S E N Í 74. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 74/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Z á p i s z 47.schůze Rady městské části Brno Líšeň konané dne

Z á p i s z 47.schůze Rady městské části Brno Líšeň konané dne Z á p i s z 47.schůze Rady městské části Brno Líšeň konané dne 11.1.2017 1. Zahájení a schválení programu Schůzi zahájil a řídil pan starosta. Přítomni : Mgr. Štefan, PhDr. Freiberg, Mgr.Vašíčková, p.barták,

Více

38. schůze Rady m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ

38. schůze Rady m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ Členům Rady m.č. Brno-Vinohrady Tajemnici ÚMČ Brno Vinohrady Vedoucím odborů m.č. Brno Vinohrady Předsedům komisí RMČ Brno Vinohrady Magistrátu města Brna USNESENÍ z 38. schůze Rady, konané dne 15. března

Více

2.2/8/2018 ZM schvaluje, že členové výborů, kteří nejsou členy ZM, vykonávají funkci bez nároku na odměnu

2.2/8/2018 ZM schvaluje, že členové výborů, kteří nejsou členy ZM, vykonávají funkci bez nároku na odměnu MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání č. 2 Zastupitelstva města Kamenický Šenov 28. listopadu 2018 ve vzdělávacím centru

Více

1. Žádost o prominutí nájmu z bytu po požáru, nájemci Zuzana a Roland Schatzova, Sevastopolská č.o. 7, byt č. 40

1. Žádost o prominutí nájmu z bytu po požáru, nájemci Zuzana a Roland Schatzova, Sevastopolská č.o. 7, byt č. 40 Informace z usnesení 73. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 6.2.2013 1. Žádost o prominutí nájmu z bytu po požáru, nájemci Zuzana a Roland Schatzova, Sevastopolská č.o. 7, byt č. 40 Rada MČ Brno-Starý

Více