! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně"

Transkript

1 Jeanne en Provence je renomovaná francouzská firma založená v roce Nabízí Vám své přírodní produkty vysoké kvality přímo ze srdce rozvoněné Provence. Mistři ze starobylého města parfémů Grasse pro Vás připravili excelentní vůně, díky kterým jsou luxusní BIO výrobky společnosti Jeanne en Provence neodolatelně přitažlivé a velice dlouho voní. Pojďte se společně s námi projít po nádherném kraji, kde Vás přivítá nevšední atmosféra. Pojďte poznat její vůně, barvy a čistotu prostřednictvím řady jemných parfémů a přírodní kosmetiky JEANNE EN PROVENCE. Výrobky neobsahují parabeny, žádné živočišné tuky a nejsou testovány na zvířatech! Všechny výrobky jsou maximálně šetrné k Vaší pokožce a vhodné pro všechny typy pleti Najdete tu kvalitní přírodní přípravky pro kompletní péči o celé tělo: Eau de Parfumes pro ženy Pánskou kosmetiku - Eau de Toilette - Balzámy po holení - Sprchové šampóny 2 v 1 Sprchové gely Sprchové krémy Sprchové peelingové gely Toaletní Marseillská mýdla Tekutá mýdla Tělové krémy Pleťové krémy Krémy na ruce BIO olivovou řadu Dárkové kazety a sety! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em info@salon-liris.cz!

2 EAU DE PARFUMES PRO ŽENY (125ml a 60ml) Jeanne en Provence parfémové vody pro ženy, to je setkání s jedinečnými jemnými tóny opojných citrusů, ranní procházka v růžové zahradě, či květy rozvoněným sadem Prostě to nejlepší z města parfému Grass francouzské Provence. Eau de Parfum Bouquet d agrumes pro ženy, 125ml/60ml Cena s DPH 359,-Kč/239,-Kč (3101/3100) Kytice citrusů - parfémová voda s podmanivou vůní citrusů, cedru a máty. Voda, v níž se spojily svěží vůně s přírodními esencemi mandarinky, pomeranče a citronu spolu s jemnými tóny cedru a máty. Nechte se okouzlit fantastickou svěžestí vůně citrusové kytice prozářené sluncem. Eau de Parfum "Le temps des secrets" pro ženy, 125ml/60ml Cena s DPH 359,-Kč/239,-Kč (3105/3104) Čas pro tajemství parfémová voda s jemnou vůní květinového kouzla. Nechte se zahalit svěží vůní květů moruše, jež se vlévá do přírodních esencí hořko sladké chuti mandlí a lahodného bergamotu a mandarinky. Eau de Parfum "Un matin dans la roseraie pro ženy, 125ml/60ml Cena s DPH 359,-Kč/239,-Kč (3107/3106) Ráno v růžové zahradě parfémová voda s andělsky krásnou vůní. Hedvábně sametová vůně, jejímž základem je přírodní esence z růžových lístků a jasmínu, kterou doplňují sladce měkké tóny lilie, černého rybízu, heřmánku a osvěžující cedr. Poznejte andělský dotek ze slunné Provence. Eau de Parfum "Flanerie dans le verger" pro ženy, 125ml/60ml Cena s DPH 359,-Kč/239,-Kč (3103/3102) Procházka rozkvetlým sadem parfémová voda s omamnou vůní zralého ovoce hrušky, jablka a mandarinky. Nechte se svést jedinečnou vůní zralého ovoce doplněné o sametově sladké tóny přírodních esencí mimózy, růže a pelargónie. Eau de Parfum "Verveine Cédrat" pro ženy, 125ml/60ml Cena s DPH 359,-Kč/239,-Kč (3110/3109) Verbena a citrón parfémová voda s božsky osvěžující vůní. Poznejte i Vy svěží dotek léta Provence a vychutnejte si tuto citronovou vůni, jejíž půvab dotváří čerstvé listy verbeny a cedru. Eau de Parfum Pivoine Féérie pro ženy, 50ml Cena s DPH 369,-Kč Pivoňková víla parfémová voda se svěží lehkostí něhy. Seznamte se s vůní, jejímž základem je jemná přírodní esence lístků pivoněk propojená s čerstvými tóny citrusových květů a vanilky. Romantický skleněný flakónek má rozprašovač, který je možné odšroubovat, a flakónek opět naplnit.

3 PÁNSKÁ KOSMETIKA JEANNE EN PROVENCE Fantazie esencí pro muže kvalitní luxusní pánská kosmetika s fantastickými vůněmi vytvořenou od mistrů z proslulého města parfémů Grass. Najdete v ní jedinečné toaletní vody, sprchové šampóny a krémy po holení. EAU DE TOILETTE PRO MUŽE (100ml) Eau de Toilette "Lavande et Vétiver" pro muže, 100 ml Cena s DPH 295,-Kč (3314) Levandule a Vetiver toaletní voda s podmanivou vůní připomínající čerstvý vítr. Vůně tvoří kombinace přírodních esencí především z levandule a vetiveru. Vetiver (nepálská tráva) je velice oblíbená přísada parfémů, protože vyniká příjemnou kořenitou citronovou vůni se sladkým květinovým podtónem. Celkový svěží efekt této toaletní vody umocňuje i hořký pomeranč, rozmarýn a šalvěj. Poznejte tuto jedinečnou vůni svěžího vánku z Provence. Eau de Toilette "Bois d'olivier et Cade" pro muže, 100 ml Cena s DPH 295,-Kč (3313) Olivové dřevo a Jalovec pánská toaletní voda s omamnou vůní francouzských lesů a luk. Vůně olivového dřeva a jalovce se snoubí s typickou vůní čerstvých bylinek z Provence. Podlehněte kouzlu aromatických esencí z citrónovníku, levandule, cedru, šalvěje a bergamotu. Eau de Toilette "Acqua, 100ml Cena s DPH 295,-Kč (3312) Tato vodní vůně je odrazem Středozemního moře. Vůně moře je doplněna aromatickou vůní borovice, cypřiše a levandule, které se nacházejí v blízkosti moře. Nechte se unášet větrem, který vane přes pěnu mořských vln a bere se svými prvními vodními tóny i tóny růžového oleje. A vše zakončuje santalové dřevo.

4 BALZÁMY PO HOLENÍ PRO MUŽE (75ml) Božsky vonící a vyživující krémy po holení mají hebkou konzistenci a neobsahují parabeny, žádné konzervační látky, umělá barviva ani živočišný tuk. Zamilujete si jejich příjemnou texturu, nádhernou dlouhotrvající vůni a dokonalou péči. Krém po holení "Lavande et Vétiver", 75 ml Cena s DPH 99,-Kč (3300) Levandule a Vetiver dokonale pečující pánský přírodní balzám po holení s podmanivou vůní připomínající čerstvý vítr. Vůně tvoří kombinace přírodních esencí především z levandule a vetiveru. Vetiver (nepálská tráva) je velice oblíbená přísada parfému, protože vyniká příjemnou kořenitou citronovou vůni se sladkým květinovým podtónem. Celkový svěží efekt tohoto balzámu umocňuje i hořký pomeranč, rozmarýn a šalvěj. Nechte se i Vy unést kouzlem tohoto svěžího balzámu z Provence. Krém po holení "Bois d'olivier et Cade", 75 ml Cena s DPH 99,-Kč (3301) Olivové dřevo a Jalovec dokonale pečující pánský přírodní balzám po holení s omamnou vůní francouzských lesů a luk. Vůně olivového dřeva a jalovce se snoubí s typickou vůní čerstvých bylinek z Provence. Podlehněte kouzlu aromatických esencí z citrónovníku, levandule, cedru, šalvěje a bergamotu. Krém po holení "Aqua, 75 ml Cena s DPH 99,-Kč (3302) Voda dokonale pečující pánský přírodní balzám po holení s omamnou svěží vůní moře. Balzám obsahuje Aloe Vera pro zklidnění pokožky po holení. Odstraňuje pocit napětí a poskytuje okamžité pohodlí. Balzám dodává pocit svěžesti. pokožka je vláčná a hydratovaná. Obsahuje extrakt mořské levandule, šalvěje a esenciální oleje z cypřiše, levandule a borovice. Nechte se unášet čistotou a smyslnou vůní, větrem, který vane přes pěnu mořských vln a přináší jejich osvěžující tóny dokreslené sladce kořeněnými.

5 SPRCHOVÝ ŠAMPON 2 v 1 PRO MUŽE (250ml) Jeanne en Provence sprchový šampon pro muže jemně čistí a parfemuje pokožku i vlasy a může být použit každý den. Čistící báze jsou výhradně rostlinného původu a neobsahují parabeny, žádné konzervační látky, umělá barviva ani živočišný tuk. Jistě Vás uchvátí svou příjemnou texturu, nádhernou dlouhotrvající vůni a dokonalou péči. Sprchový šampon 2v1 "Lavande et Vétiver " pro muže, 250 ml Cena s DPH 149,-Kč (3352) Levandule a Vetiver luxusní vlasový a sprchový šampón pro muže s podmanivou vůní připomínající čerstvý vítr. Vůně tvoří kombinace přírodních esencí především z levandule a vetiveru. Vetiver (nepálská tráva) je velice oblíbená přísada parfému, protože vyniká příjemnou kořenitou citronovou vůni se sladkým květinovým podtónem. Celkový svěží efekt umocňuje i hořký pomeranč, rozmarýn a šalvěj. Nechte se i Vy unést kouzlem jemně čistícího a svěže rozvoněného šamponu z Provence. Sprchový šampon 2v1 "Bois d'olivier et Cade" pro muže, 250 ml Cena s DPH 149,-Kč (3351) Olivové dřevo a Jalovec luxusní vlasový a sprchový šampón pro muže s omamnou vůní francouzských lesů a luk. Vůně olivového dřeva a jalovce se snoubí s typickou vůní čerstvých bylinek z Provence. Podlehněte kouzlu čistoty ve spojení s jedinečnými aromatickými esencemi z citrónovníku, levandule, cedru, šalvěje a bergamotu. Sprchový šampon 2v1 "Acqua " pro muže, 250 ml Cena s DPH 149,-Kč (3350) Voda luxusní vlasový a sprchový šampón pro muže s odrazem mořské vůně. Vůně moře je doplněna esencemi ze santalu a borovice, cypřiše a levandule, které rostou v blízkosti moře. Nechte se unášet čistotou a smyslnou vůní, větrem, který vane přes pěnu mořských vln a přináší jejich osvěžující tóny dokreslené sladce kořeněnými.

6 SPRCHOVÉ GELY (250ml) Sprchové gely z podmanivých přírodních esencí jemně a šetrně čistí Vaši pokožku a zanechávají ji nádherně provoněnou. Jejich vůně, které jsou vyráběny v městečku parfémů Grass, rozvoní Vaši pokožku i na několik hodin. Gely jsou vhodné pro všechny typy pokožky. Základní složky gelů jsou obohaceny rostlinným glycerinem, esenciálními oleji a přírodními silicemi. Neobsahují parabeny, žádné chemické konzervační látky a umělá chemická barviva. Jsou dermatologicky testovány, ne však na zvířatech. Nechte se hýčkat jejich hedvábnou texturou a unést kouzlem jejich neopakovatelných vůní. Sprchový gel "Verveine Agrumes, 250ml" Cena s DPH 119,-Kč (3502) Citrusové plody a verbena luxusní sprchový gel s energizující svěžestí. Gel jemně čistí Vaši pokožku a zanechává ji nádherně svěže rozvoněnou citrusovými plody, na příklad hořkým pomerančem, s nádechem exotické verbeny. Tento sprchový gel Vás okouzlí svou hebkou a měkkou texturou, která je doplněna úžasnou vůní. Vychutnejte si dotek svěžesti a čistoty z francouzské Provence. Sprchový gel "Rose Envoûtante", 250ml Cena s DPH 119,-Kč (3501) Okouzlující růže luxusní sprchový gel s okouzlující vůní podmanivých růžových lístků. Gel Vás mile překvapí svou jemnou a čistou texturou, která úžasně pečuje o Vaši pokožku. Díky spojení s delikátní vůní růží si užijete dokonale rozvoněný dotek krásy a čistoty přírody. Sprchový gel "Douceur de Fleur d Oranger", 250ml Cena s DPH 119,-Kč (3500) Květy pomeranče luxusní sprchový gel s pečující něhou květů pomerančovníku. Dokonale jemně čistí Vaši pokožku a zanechává ji fantasticky provoněnou vůní podmanivého pomeranče. Jeho delikátní měkká textura se svěžími tóny je vhodná pro všechny typy pokožky. Dopřejte si i Vy jedinečný zážitek čistoty a osvěžení s tímto sprchovým gelem. Sprchový gel "Amande Douce", 250ml Cena s DPH 119,-Kč (3503) Sladké mandle luxusní sprchový gel obohacený esenciálním mandlovým olejem. Díky svému složení dodává pokožce hydrataci a regeneraci, takže hebká a jemně vonící. Vychutnejte si hebkost doprovázenou jedinečnou vůní, která je pro Vaši pokožku dokonale jemným a zklidňujícím pohlazením. Sprchový gel "Beurre de Karité & Miel", 250ml Cena s DPH 119,-Kč (3504) Bambucké máslo a med luxusní sprchový gel obohacený bambuckým máslem, které má vynikající hydratační a vyživující vlastnosti. Jeho luxusní textura je doprovázena lahodnou vůní medu. Dopřejte si jeho pečující účinky a jemnou vůni, které Vaši pokožku nejen dokonale vyživí, ale také krásně zklidní. Sprchový gel "Lavande", 250ml Cena s DPH 119,-Kč (3504) Levandule luxusní sprchový gel obohacený esenciálním olejem z levandule přináší Vaší pokožce jak regenerační, tak i zklidňující a příjemně osvěžující účinek. Vychutnejte si čistotu a hydrataci provázanou svěžími tóny opojné levandule.

7 SPRCHOVÉ KRÉMY (200ml) Sprchové krémy od Jeanne en Provence čistí a hydratují Vaši pokožku. Ta zůstává měkká, dokonale hydratovaná, zregenerovaná a božsky vonící. Jejich vůně, které jsou vyráběny v městečku parfémů Grass, zahalí božskými tóny Vaši pokožku i na několik hodin. Krémy jsou vhodné pro všechny typy pokožky. Základní složky krémů jsou obohaceny rostlinným glycerinem, esenciálními oleji a přírodními silicemi. Nechte se hýčkat jejich měkkou texturou a unést kouzlem jejich neopakovatelných vůní. Hydratační sprchový krém "Lavande", 200ml Cena s DPH 109,-Kč (3552) Levandule luxusní sprchový krém se zklidňujícím dotykem levandule. Tento sprchový krém je obohacen esenciálním olejem z levandule a nabízí Vaší pokožce jak regenerační, tak i zklidňující účinek. Vychutnejte si čistotu a hydrataci provázanou svěžími tóny opojné levandule. Hydratační sprchový krém "Beurre de karité et Miel", 200ml Cena s DPH 109,-Kč (3551) Bambucké máslo a med luxusní sprchový krém s regenerační péčí bambuckého másla a medu. Sprchový krém je obohacený bambuckým máslem, které má vynikající hydratační vlastnosti. Jeho luxusní textura je doprovázena lahodnou vůní medu. Dopřejte si jeho pečující účinky a jemnou vůni, které Vaši pokožku nejen dokonale vyživí, ale také krásně zklidní. Hydratační sprchový krém "Amande douce hydratante", 200ml Cena s DPH 109,-Kč (3550) Sladké mandle luxusní sprchový krém se sladce pečujícím mandlovým olejem. Tento krém je díky svým hydratačním a regeneračním vlastnostem vhodný především pro péči o suchou a citlivou pokožku se sklony k červenání, svědění či olupování. Jeho měkkost a fantastická účinnost se spojila s nádhernou nasládlou vůní mandlí. Zamilujete si ho pro svou jedinečnou péči a neodolatelně krásnou vůní. Hydratační sprchový krém "Rose Envoutante", 200ml Cena s DPH 109,-Kč (3553) Okouzlující růže luxusní sprchový krém s okouzlující vůní podmanivých růžových lístků. Sprchový krém je obohacený rostlinným glycerinem, který dodá Vaší pokožce nádhernou jemnost a vyživení. Jeho vůně zahalí Vaši pokožku do omamné krásy růží. Užijte si božsky provoněný dotek tohoto jedinečného sprchového krému.

8 SPRCHOVÉ PEELINGOVÉ GELY (200ml) Peelingové sprchové gely jemně a šetrně čistí Vaši pokožku. Základní složky gelů jsou obohaceny esenciálními oleji, přírodními silicemi a zrníčky z meruněk, které dokonale očistí Vaši pokožku od nečistot a odumřelých buněk. Jejich jedinečné vůně, které jsou vyráběny v městečku parfémů Grass, nádherně rozvoní a rozzáří Vaši pokožku. Neobsahují parabeny, žádné chemické konzervační látky a umělá chemická barviva. Jsou dermatologicky testovány, ne však na zvířatech. Gely jsou vhodné pro všechny typy pokožky. Nechte se hýčkat jejich měkkou texturou a unést kouzlem jejich neopakovatelných vůní. Peelingový sprchový gel "Beurre de Karité & Miel", 200ml Cena s DPH 129,-Kč (3600) Bambucké máslo a Med luxusní sprchový peelingový gel obohacený bambuckým máslem a esencí z medu. Gel má díky svému složení vynikající hydratační a čistící účinky. Vytváří jemnou pěnu, která zahalí Vaši pokožku do jemných sladkých tónů medu. Po jeho použití bude Vaše pokožka zářivě čistá a sladce medově provoněná. Peelingový sprchový gel "Bouquet d agrumes", 200ml Cena s DPH 129,-Kč (3601) Kytice citrusů luxusní sprchový peelingový gel s podmanivou vůní citrusů. Gel s přírodními esenciálními oleji z citronu, mandarinek a pomeranče má díky svému složení vynikající osvěžující a čistící účinky. Vytváří jemnou pěnu, která zahalí Vaši pokožku do jemných osvěžujících tónů šťavnatého ovoce. Po jeho použití bude Vaše pokožka zářivě čistá a hedvábně jemná. Peelingový sprchový gel "Verveine Cédrat", 200ml Cena s DPH 129,-Kč (3602) Verbena a citrón luxusní sprchový peelingový gel s opojnou vůní svěžího citronu a čerství verbeny. Gel s přírodními esencemi má díky svému složení vynikající osvěžující a čistící účinky. Vytváří jemnou pěnu, která zahalí Vaši pokožku do svěžích tónů citrusů a verbeny. Po jeho použití bude Vaše pokožka zářivě čistá a svěže jemná.

9 TUHÁ MÝDLA (100g) Toaletní mýdla z přírodních esencí jemně a šetrně čistí a hydratují pokožku Vašich rukou. Ta zůstává měkká, dokonale hydratovaná, zregenerovaná a krásně vonící. Jejich vůně, které jsou vyráběny v městečku parfémů Grass, zahalí božskými tóny Vaše ruce. Mýdla jsou maximálně šetrná a vhodná pro všechny typy pokožky. Základní složky mýdel jsou 100% přírodní a obohaceny esenciálními oleji a přírodními silicemi. Neobsahují parabeny, žádné chemické konzervační látky, umělá chemická barviva ani živočišný tuk. Jsou dermatologicky testovány, ne však na zvířatech. Toaletní mýdlo Amande douce, 100g Cena s DPH 65,-Kč (3450) Sladké mandle luxusní mýdlo obohacené mandlovým olejem. Díky svému složení má výborné vyživující vlastnosti a přináší Vaší pokožce pocit pohodlí a čistoty. Vychutnejte si hebkost doprovázenou jedinečnou vůní, která je pro pokožku jemným a zklidňujícím pohlazením. Toaletní mýdlo Beurre de Karité et Miel, 100g Cena s DPH 65,-Kč (3452) Bambucké máslo a Med luxusní tuhé mýdlo obohacené bambuckým máslem a medem. Mýdlo má díky svému složení vynikající regenerační, vyživující a hydratační vlastnosti. Dopřejte své pokožce jeho dokonalé účinky spojené s jedinečnou medovou vůní, která ji krásně rozvoní. Toaletní mýdlo Fleur d oranger, 100g Cena s DPH 65,-Kč (3451) Květy pomeranče luxusní tuhé mýdlo obohacené přírodními oleji z citronu a pomeranče. Dokonale jemně čistí Vaši pokožku a zanechává ji fantasticky provoněnou vůní podmanivého hořkého pomeranče. Vychutnejte si jedinečný zážitek čistoty a osvěžení něžné opojné vůně. Toaletní mýdlo Lavande, 100g Cena s DPH 65,-Kč (3453) Levandule luxusní tuhé mýdlo obohacené přírodním olejem z levandulových květů. Mýdlo díky svému složení nabízí Vaší pokožce čistotu, regeneraci a zklidnění. Užijte si dokonalost čistoty a hydratace provázané svěžími tóny opojné levandule. Toaletní mýdlo Pivoine Féérie, 100g Cena s DPH 65,-Kč (3454) Pivoňková víla luxusní mýdlo obohacené přírodním olejem z pivoňky. Díky svému složení pokožku dokonale hydratuje a dodává jí pocit měkkosti a osvěžení. Zamilujte se do jedinečné textury spojené s nádhernou vůní okvětních lístku, která Vaši pokožku provoní a osvěží jako letní vánek. Toaletní mýdlo Rose, 100g Cena s DPH 65,-Kč (3455) Růže luxusní tuhé mýdlo božskou vůní opojných růží. Mýdlo má díky svému složení vynikající vyživující a hydratační vlastnosti. Dopřejte si opojnou hebkost, která je pro Vaši pokožku dokonale jemným a božsky rozvoněným pohlazením. Toaletní mýdlo Verveine, 100g Cena s DPH 65,-Kč (3456) Verbena luxusní mýdlo obohacené esenciálními oleji z verbeny a pomeranče. Díky svému složení pokožku hydratuje a zanechává ji hedvábně čistou a vyživenou. Užijte si hebkost doprovázenou jedinečnou vůní verbeny a hořkého pomeranče, která zahalí Vaši pokožku neopakovatelnou svěžestí.

10 TEKUTÁ MÝDLA (300ml) Jeanne en Provence z podmanivých přírodních esencí jemně a šetrně čistí a hydratují pokožku Vašich rukou. Ta zůstává měkká, dokonale hydratovaná, zregenerovaná a krásně vonící. Jejich vůně, které jsou vyráběny klasickou metodou z Marseille v městečku parfémů Grass, zahalí božskými tóny Vaše ruce. Mýdla jsou maximálně šetrná a vhodná pro všechny typy pokožky. Základní složky mýdel jsou 100% přírodní a obohaceny esenciálními oleji a přírodními silicemi. Neobsahují parabeny, žádné chemické konzervační látky, umělá chemická barviva ani živočišný tuk. Jsou dermatologicky testovány, ne však na zvířatech. Nechte se hýčkat jejich měkkou texturou a unést kouzlem jejich neopakovatelných vůní. Tekuté mýdlo "Lavande", 300ml Cena s DPH 125,-Kč (3412) Levandule luxusní přírodní tekuté mýdlo Marseille obohacené esencí z levandulových květů. Levandulové přírodní mýdlo nabízí Vašim rukám čistotu, regeneraci a zklidnění. Vychutnejte si dokonalost čistoty a hydratace provázané svěžími tóny opojné levandule. Tekuté mýdlo "Verveine Agrumes", 300ml Cena s DPH 125,-Kč (3414) Citrusové plody a verbena luxusní přírodní tekuté mýdlo Marseille se svěžími tóny citrusů obohacené olivovým olejem. Mýdlo jemně čistí pokožku a zanechává ji nádherně svěže rozvoněnou citrusovými plody, na příklad hořkým pomerančem, s nádechem exotické verbeny. Okouzlí Vás svou hebkou a měkkou texturou, která je doplněna úžasnou osvěžující vůní. Tekuté mýdlo " Rose Envoûtante", 300ml Cena s DPH 125,-Kč (3413) Okouzlující růže luxusní přírodní tekuté mýdlo Marseille s okouzlující vůní podmanivých růžových lístků. Mýdlo je obohaceno přírodním olivovým olejem. Díky svému složení dodá Vaší pokožce nádhernou jemnost a vyživení a jeho vůně ji zahalí do omamné krásy růží. Užijte si božsky provoněný dotek tohoto jedinečného tekutého mýdla. Tekuté mýdlo "Beurre de Karité et Miel", 300ml Cena s DPH 125,-Kč (3411) Bambucké máslo a med luxusní přírodní tekuté mýdlo Marseille obohacené bambuckým máslem a esencí z medu. Mýdlo má díky svému složení vynikající hydratační a čistící účinky. Dopřejte své pokožku čistotou a výživu doprovázenou sladce neodolatelnou vůni. Tekuté mýdlo "Amande Douce et d olive", 300ml Cena s DPH 125,-Kč (3410) Sladké mandle luxusní přírodní tekuté mýdlo Marseille obohacené mandlovým olejem. Díky svému složení dodá pokožce potřebnou hydrataci, výživu a celkové zklidnění. Vychutnejte si hebkost doprovázenou jedinečnou vůní, která je pro Vaše ruce dokonale jemným a zklidňujícím pohlazením.

11 TĚLOVÁ MLÉKA (250ml) Luxusní tělová mléka skutečně dokonale pečují a rozvoní Vaši pokožku. Jsou bohaté na regenerační a výživné složky jako jsou na příklad olivový olej, mandlový olej, bambucké máslo a další přírodní esence. Neobsahují parabeny, konzervační látky, umělá barviva ani živočišný tuk. Jsou dermatologicky testovány, ne však na zvířatech. Mléka jsou vhodná pro všechny typy pokožky a po jejich použití pokožka voní až několik hodin. Fakt přímo z praxe!!! Nechte se unést jejich jedinečnou texturou a neodolatelně dlouhotrvající podmanivou vůní, která si Vás získá svou intenzitou a sytostí. Hydratační tělové mléko Beurre de Karité et Miel", 250ml Cena s DPH 149,-Kč (3203) Bambucké máslo a Med luxusní tělové mléko obohacené bambuckým máslem a medem. Díky svému složení má vynikající regenerační, vyživující a hydratační vlastnosti. Mléko se krásně vstřebává, hydratuje pokožku do hloubky a zanechává ji hedvábně jemnou a sladce medově provoněnou. Užijte se i Vy jeho dokonalé účinky spojené s jedinečnou vůní. Tělové mléko "Amande Douce et d olive", 250ml Cena s DPH 149,-Kč (3202) Sladké mandle a Olivový olej luxusní tělové mléko obohacené mandlovým a olivovým olejem. Díky svému složení dodá Vaší pokožce potřebnou hydrataci, výživu a celkové zklidnění. Vychutnejte si hebkost doprovázenou jedinečnou vůní, která je pro Vaši pokožku dokonale jemným a vyživujícím pohlazením. Tělové mléko "Rose Envoûtante", 250ml Cena s DPH 149,-Kč (3204) Okouzlující růže luxusní tělové mléko obohacené esencí éterických olejů z růží a máslem Shea. Díky svému složení dodá Vaší pokožce dokonalou hydrataci, výživu a zklidnění. Dopřejte si opojnou hebkost, která je pro Vaši pokožku dokonale jemným a božsky rozvoněným pohlazením. Tělové mléko "Verveine Agrumes", 250ml Cena s DPH 149,-Kč (3205) Citrusové plody a verbena luxusní tělové mléko obohacené esenciálními oleji z exotické verbeny, hořkého pomeranče a máslem Shea. Díky svému složení pokožku do hloubky hydratuje a zanechává ji hedvábně jemnou a vyživenou. Užijte si hebkost doprovázenou jedinečnou vůní, která zahalí Vaši pokožku neopakovatelnou svěžestí.

12 PLEŤOVÉ KRÉMY (200ml) Luxusní pleťové krémy Jjeanne en Provence skutečně dokonale pečují a rozvoní Vaši pleť. Jsou bohaté na regenerační a výživné složky jako jsou na příklad olivový olej, mandlový olej, bambucké máslo a další přírodní esence. Krémy neobsahují parabeny, konzervační látky, umělá barviva ani živočišný tuk. Jsou dermatologicky testovány, ne však na zvířatech. Jsou vhodné pro všechny typy pleti. Nechte se unést jejich jedinečnou texturou a neodolatelně podmanivou vůní, která si Vás získá svou intenzitou a sytostí. Výživný tělový krém "Amande douce", 200ml Cena s DPH 199,-Kč (3206) Sladké mandle luxusní pleťový krém obohacený mandlovým a olivovým olejem. Díky svému složení dodá Vaší pleti potřebnou hydrataci, výživu a celkové zklidnění. Vychutnejte si hebkost doprovázenou jedinečnou vůní, která je pro Vaši pokožku dokonale jemným pohlazením. Výživný tělový krém "Rose Envoûtante", 200ml Cena s DPH 199,-Kč (3200) Okouzlující růže luxusní pleťový krém s božskou vůní obsahující esence éterických olejů růže a máslo Shea. Díky svému složení dodá Vaší pleti dokonalou hydrataci a výživu. Dopřejte si hebkost doprovázenou jedinečnou vůní, která je pro Vaši pokožku dokonale jemným pohlazením. Osvěžující tělový krém "Verveine Agrume", 200ml Cena s DPH 199,-Kč (3201) Citrusové plody a verbena luxusní pleťový krém obohacený esenciálními oleji z exotické verbeny, hořkého pomeranče a máslo Shea. Díky svému složení zvlhčuje pleť do hloubky a zanechává ji hedvábně jemnou a svěží. Užijte si hebkost doprovázenou jedinečnou vůní, která zahalí Vaši pokožku jemností a svěžestí.

13 KRÉMY NA RUCE (75ml) Božsky vonící a vyživující krémy na ruce JEANNE EN PROVENCE mají hebkou konzistenci a osvěží Vaše ruce i smysly. Zamilujete si jejich příjemnou texturu, nádhernou vůni a dokonalou péči. Neobsahují parabeny, konzervační látky, umělá barviva ani živočišný tuk. Jsou dermatologicky testovány, ne však na zvířatech. Krémy jsou vhodné pro všechny typy pokožky a ruce Vám po použití těchto luxusních krémů budou vonět minimálně 3 hodiny, a to i když si je umyjete. Fakt přímo z praxe!!! Vychutnejte si potěšení z přírody francouzské Provence a jejích neodolatelně sytých a dlouhotrvajících vůní. Krém na ruce "Beurre de karité et Miel", 75ml Cena s DPH 99,-Kč (3003) Bambucké máslo a med - jemný regenerační krém na ruce, jehož základem jsou složky bambuckého másla a medu. Ty mají vynikající regenerační a hydratační vlastnosti, proto je krém vhodný pro každodenní péči. Krém se krásně vstřebává, hydratuje pokožku rukou do hloubky a zanechává Vaše ruce hedvábně jemné a úžasně provoněné. Krém na ruce "Amande Douce", 75ml Cena s DPH 99,-Kč (3002) Sladké mandle - jemný hydratační krém na ruce obohacený mandlovým olejem. Mandlový olej má vynikající hydratační a vyživující vlastnosti, proto je tento krém vhodný pro každodenní péči. Krém je velice příjemný, lehce se vstřebává a ruce jsou po něm nádherně hebké. Vychutnejte si jeho jemnost a hebkost, která je pro Vaše ruce dokonalým voňavým pohlazením. Krém na ruce "Rose Envoutante", 75ml Cena s DPH 99,-Kč (3001) Okouzlující růže božsky provoněný vyživující krém na ruce obsahující esence olejů z růží a zvláčňující máslo Shea. Tento krém vyživuje a do hloubky hydratuje pokožku rukou, proto je vhodný pro každodenní péči. Krém má velice příjemnou texturu, rychle se vstřebává a zanechává Vaše ruce hedvábně jemné a nádherně provoněné. Krém na ruce "Verbena Citrus", 75ml Cena s DPH 99,-Kč (3004) Verbena a citrusové plody jemný osvěžující krém na ruce s esenciálními oleji z exotické verbeny, hořkého pomeranče a másla Shea. Složení tohoto krému má vynikající hydratační a výživné vlastnosti, proto je vhodný pro každodenní péči. Krém se krásně vstřebává, krásně svěže voní a po jeho použití budou Vaše ruce jemné a nádherně osvěžené.

14 BIO OLIVOVÁ ŘADA - DIVINE OLIVE Jeanne en Provánce přichází s novou Olivovou řadou - Zelené zlato z Provence. Najdete v ní komplexní a specifické přírodní přípravky, které obsahují to nejlepší z plodů olivovníku a jsou certifikované v kvalitě BIO. Víceúčelový vyživující olej na tělo a vlasy "Divine Olive", 150ml Cena s DPH 209,-Kč (3700) Tento suchý nemastný olej obohacený o PDO organický olivový olej z HauteProvence, mandlový olej, extrakt z fíků a heřmánku je určený pro obličej, tělo a vlasy. Olej se rychle vstřebává a díky vyživujícím extraktům pomáhá snižovat ztrátu vody z pokožky, dodává potřebnou hydrataci suché pokožce a vlasům. Je určený pro každodenní použití. Zahalte se do saténově voňavého a pečujícího závoje a dopřejte si luxusní péči tohoto oleje. Tekuté mýdlo "Divine Olive", 500ml Cena s DPH 209,-Kč (3701) Tekuté mýdlo Divine Olive Liquid se vyrábí tradiční metodou Marseille. Díky obsahu PDO organického olivového olej z Haute-Provence a přirozeně obsahujícího glycerinu čistí ruce jemně a šetrně. Nechte se okouzlit jeho jedinečnou texturou a podmanivě omamnou vůní čistého olivového sadu. Sprchový olej "Divine Olive", 250ml Cena s DPH 149,-Kč (3703) Vyživující sprchový olej obohacený o P.D.O. organickým olivovým olejem z Haute-Provence a extrakt z rostliny mydlice, která je velmi častá v Provence a běžně používaná v přírodě k mytí pokožky a vlasů. Sprchový olej obohacený o tyto extrakty velmi jemně čistí a bohatě vyživuje pokožku a zanechává ji saténově hebkou. Olej je vhodný pro velmi suchou pokožku a pro každodenní péči o ni. Toaletní mýdlo "Divine Olive", 200g Cena s DPH 129,-Kč (3702) Originální Marseillské mýdlo vyrobené podle tradičních metod starých mistrů a tvůrců Marseillského mýdla. Čistě přírodní mýdlo obsahující organický PDO olivový olej. Dokonalé čistící vlastnosti mýdla umocňuje i jedinečná vůně navržena mistry parfémů v městečku Grasse. Vaše pokožka si jistě užije jeho jemnost a čistotu a Vaše smysly neodolatelnou vůni heřmánku, pelargónie, hořkého pomeranče a citrónu. Krém na ruce "Divine Olive", 75ml Cena s DPH 99,-Kč (3704) Výživný krém na ruce obsahuje PDO organický olivový olej, extrakt z Clary Sage a výtažky z živinami bohatých olivových pupenů. Krém se rychle vstřebává, nelepí a po jeho použití je pokožka dokonale ošetřená, měkká, hladká, hydratovaná a vyživená. Nechte se přenést jeho božskou vůní díky přírodním esenciálním olejům do květnatých luk Provence a zažijte jemně pečující dotek přírody v Provence.

15 DÁRKOVÉ KAZETY Objevte s Jeanne en Provence jedinečnou řadu luxusních toaletních přípravků a produktů péče o tělo. Vychutnejte si potěšení z přírody a jemné smyslně neodolatelné vůně z parfémy rozvoněného města Grass. Dárkové sety pánské kosmetiky v kvalitní látkové etui "Bois d'olivier et Cade" ( Olivové dřevo a Jalovec ) Cena s DPH 539,-Kč (3310) Kvalitní přípravky pro muže s omamnou vůní francouzských lesů a luk. Vůně olivového dřeva a jalovce se snoubí s typickou vůní čerstvých bylinek z Provence. Podlehněte kouzlu čistoty ve spojení s jedinečnými aromatickými esencemi z citrónovníku, levandule, cedru, šalvěje a bergamotu. Obsahuje: 1/ Eau de Toilette 100ml 2/ Krém po holení 75ml 3/ Sprchový gel 75ml "Lavande et Vétiver" ( Levandule a Vetiver ) Cena s DPH 539,-Kč (3311) Kvalitní přípravky pro muže s podmanivou vůní připomínající čerstvý vítr. Vůně tvoří kombinace přírodních esencí především z levandule a vetiveru. Vetiver (nepálská tráva) je velice oblíbená přísada parfému, protože vyniká příjemnou kořenitou citronovou vůni se sladkým květinovým podtónem. Celkový svěží efekt umocňuje i hořký pomeranč, rozmarýn a šalvěj. Nechte se unést kouzlem této jemně čistící a svěže rozvoněné kosmetiky. Obsahuje: 1/ Eau de Toilette 100ml 2/ Krém po holení 75ml 3/ Sprchový gel 75ml DÁRKOVÁ KAZETA TUHÁ MÝDLA (100g) Obsahuje 4 přírodní Marseillská mýdla, která jsou vyráběna v Provence z nejznámějších přírodních surovin. Prožijte okamžiky voňavého okouzlení s touto sadou mýdel autentických vůní z francouzské Provence. Obsahuje: 1/ Růže 2/ Pomeranč 3/ Verbena 4/ Levandule Dárková kazeta tuhá mýdla / Dárková kazeta tuhá mýdla Vánoční romance Cena s DPH 249,-Kč (3400/3401-Vánoční romance)

16 DÁRKOVÉ KAZETY PRO ŽENY Dárková kazeta kvalitních přípravků "Rose Envoûtante" (Okouzlující růže) Cena s DPH 389,-Kč (3800) Kvalitní přírodní přípravky pro ženy s andělsky krásnou vůní. Poznejte andělský dotek ze slunné Provence. Eau de Parfum s hedvábně sametovou vůní, jejímž základem je přírodní esence z růžových lístků a jasmínu, který doplňují sladce měkké tóny lilie, černého rybízu, heřmánku a osvěžující cedr. Toaletní mýdlo a krém na ruce dokonale jemně čistí a vyživují pokožku a provoní ji na několik hodin božsky podmanivou vůní růží. Obsahuje: 1/ Eau de Parfumes 60ml 2/ Toaletní mýdlo 100g 3/ Krém na ruce 75ml Dárková kazeta kvalitních přípravků "Verveine Argumes" (Verbena a citrón) Cena s DPH 389,-Kč (3801) Kvalitní přírodní přípravky pro ženy s nádherně osvěžující vůní. Poznejte svěžest přírody slunné Provence. Eau de Parfum se svůdně osvěžující vůní. Poznejte svěží dotek léta Provence a vychutnejte si tuto citronovou vůni, jejíž půvab dotváří čerstvé listy verbeny a cedru. Toaletní mýdlo a krém na ruce dokonale jemně čistí a vyživují pokožku a provoní ji na několik hodin božsky omamnou vůní svěžích citrusových květů. Obsahuje: 1/ Eau de Parfumes 60ml 2/ Toaletní mýdlo 100g 3/ Krém na ruce 75ml

Jeanne en Provence. Výrobky neobsahují parabeny, žádné živočišné tuky a nejsou testovány na zvířatech!

Jeanne en Provence. Výrobky neobsahují parabeny, žádné živočišné tuky a nejsou testovány na zvířatech! Jeanne en Provence Jeanne en Provence je renomovaná francouzská firma, která Vám nabízí přírodní produkty vysoké kvality přímo ze srdce Provence. Mistři ze starobylého města parfémů Grasse pro Vás připravili

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

Ma Provence. ! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně emailem info@salon-liris.cz!

Ma Provence. ! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně emailem info@salon-liris.cz! Ma Provence Všechny přípravky francouzské kosmetiky MA PROVENCE jsou čistě přírodní, neobsahují žádné chemické konzervační látky, umělá barviva, éterické oleje ani parabény. Toaletní a kosmetické výrobky

Více

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Okamžiky péče o tělo jsou příjemnou relaxací, časem, který po náročném dni ukrojíme jen samy pro sebe. Pokud navíc použijeme přípravky,

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang

JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang Intenzivní květinová vůně jasmínu a jemných aromatických tónů růžového dřeva a pačuli. Vrchol: jasmín, Ylang Ylang Srdce: kardamon, kašmír, růže, pelargónie, brambořík,

Více

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! vytvořena speciálně pro péči o tělo a obličej, když je nezbytné obnovit emocionální rovnováhu a sílu, podtrhnout svou přirozenou krásu a dokonalý

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč 1 2 od VOŇAVÉ VÁNOCE Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? PLAISIRS NATURE MED Z POMERANČOVNÍKU Získejte jako DÁREK* Sprchový a koupelový gel 50 ml z limitované edice Plaisirs Nature Med z pomerančovníku.

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

Hýčkejte své tělo i smysly s Fa 27. 2. 2007

Hýčkejte své tělo i smysly s Fa 27. 2. 2007 Hýčkejte své tělo i smysly s Fa 27. 2. 2007 Osvěžující svět Fa Dopřejte si každé ráno svěžest, příjemnou vůni a po celý den se jí nevzdávejte. Večer potom pokračujte relaxací a uvolněním. Je to tak snadné!

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Nabídka kosmetických sad II. Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

Nabídka kosmetických sad II. Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: Nabídka kosmetických sad II. Vánoce 2017 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 257 323 403 DÁRKOVÁ KAZETA BODY CARE - BAMBUCKÉ MÁSLO Hledáte dárek pro kohokoli, kdo si potrpí na opravdu

Více

PŘEHLED SLOŽEK VŮNÍ ORIFLAME

PŘEHLED SLOŽEK VŮNÍ ORIFLAME TOGETHER TOGETHER PRO NI : (svěží květinová vůně) HLAVA: Citrónový olej, mandarinkový olej, pomerančový olej SRDCE: Směs ozónu a květin, konvalinka, růže, frézie, mořské tóny TĚLO: Santalové dřevo a pižmo

Více

Vánoční sety Baylis & Harding: Hravé a veselé! A pro každého.

Vánoční sety Baylis & Harding: Hravé a veselé! A pro každého. Vánoční sety Baylis & Harding: Hravé a veselé! A pro každého. Hravé, veselé a přesto s vysoce kvalitní kosmetikou uvnitř. Potěší nejen oko, ale především pokožku, kterou svým obsahem doslova hýčkají. O

Více

PERSIL. Au savon de Marseille. Francouzský Persil je unikátní prací prostředek na přírodní bázi - k dostání pouze ve Francii.

PERSIL. Au savon de Marseille. Francouzský Persil je unikátní prací prostředek na přírodní bázi - k dostání pouze ve Francii. PERSIL Au savon de Marseille Francouzský Persil je unikátní prací prostředek na přírodní bázi - k dostání pouze ve Francii. Jeho předností je obrovská prací síla díky Marseillskému mýdlu FÍK ČERNÉ prádlo

Více

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT Katalog 2015 ARGAN Stvořeno přírodou, testováno ženami Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT BIO Arganový olej kosmetický Přírodní zdroj vitamínu E 100% čistý

Více

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Zima 2014-2015 Vaše Sleva 25% Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Tužka na rty a oči Kód: 80904, 1 ks. 47,70 57,10 Kč 35,80 42,80 Kč Společnost si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky

Více

savoy spa BY L OCCITANE

savoy spa BY L OCCITANE savoy spa BY L OCCITANE SAVOY SPA BY L OCCITANE je inspirováno Středomořím a jeho neopakovatelnou Art-de-Vivre prosluněnou krajinou, úrodnými poli, bohatou kulturou a tradicemi. L OCCITANE produkty, působící

Více

KRÁSY. OD89 Kč VÁNOČNÍ TRH. 265 Kč LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE NEODOLATELNÉ

KRÁSY. OD89 Kč VÁNOČNÍ TRH. 265 Kč LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE NEODOLATELNÉ VÁNOČNÍ TRH KRÁSY 1 LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE OD89 Kč 2 3 4 1. Tekuté mýdlo na ruce 300 ml, 89 Kč 2. Tělové mléko 300 ml, 169 Kč 3. Sprchový gel 300 ml, 89 Kč NEODOLATELNÉ 4. Kompozice s vůní mandlí a mandarinky

Více

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Sprchové gely 3in1 SPRCHOVÉ GELY 3in1 MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Je velice šetrný k pleti Intenzivně o pokožku pečuje díky Panthenolu Obsahuje kondicionační látku,

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

Farma L essentielle de Lavande

Farma L essentielle de Lavande Farma L essentielle de Lavande obdělává a kultivuje levanduli a svá levandulová pole v oblasti Drome Provencale. Objevte její přírodní 100% esenciální oleje a kosmetiku pro Vaše tělo i domov a nechte se

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

Sprchový gel citrón + fík

Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel pomeranč + levandule Sprchový gel granátové jablko + med Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel s extra panenským olivovým olejem Kalamata. Obsahuje pomeranč a levanduli pro hydrataci, relaxaci

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

Nabídka dárků pro VAŠE blízké. www.pinkladies.wbs.cz

Nabídka dárků pro VAŠE blízké. www.pinkladies.wbs.cz Nabídka dárků pro VAŠE blízké Eásfčlz!qsp!OJ Vánoční dárkové sety... Vyberte si pro NI Letos můžete doplnit k svému parfému Mary Kay i parfémové tělové mléka, krásně třpytivý pudr v jemné vůni parfému

Více

MLSEJTE BEZ OBAV S NOVOU ŘADOU KOSMETIKY ZOELLA

MLSEJTE BEZ OBAV S NOVOU ŘADOU KOSMETIKY ZOELLA MLSEJTE BEZ OBAV S NOVOU ŘADOU KOSMETIKY ZOELLA Lahodné makronky, cukrové bonbóny, mandle s medem, či maliny s čokoládou? Pokud se Vám nyní sbíhají sliny, ale víte, že si podobné pochoutky nemůžete (či

Více

PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 1 PÉČE O TĚLO S VÝTAŽKEM Z OLIVOVNÍKU

PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 1 PÉČE O TĚLO S VÝTAŽKEM Z OLIVOVNÍKU PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 1 PÉČE O TĚLO S VÝTAŽKEM Z OLIVOVNÍKU PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 2 PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:47 Stránka 3

Více

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106 Katalog parfémů Dámské parfémy PODÍL VONNÝCH ESENCÍ 20 % W 101 Hlava: mimóza, kosatec, fialka, frézie, jasmín, konvalinka, bergamot, růže Srdce: koriandr, tuberóza, kosatec, heřmánek, galbánum, jasmín,

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz CANNABIS Moderní přípravky osobní hygieny, vhodné k časté koupeli celého těla s podmanivou vůní. Obsahují kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis sativa L., Angiospermae), který působí jako přírodní emollient,

Více

ROSE. Bulgaria. kosmetika z bulharské růže KATALOG PODZIM 2017

ROSE. Bulgaria. kosmetika z bulharské růže KATALOG PODZIM 2017 ROSE of Bulgaria kosmetika z bulharské růže KATAOG PODZIM 2017 Naturální bulharský růžový olej je nejdražší, nejžádanější a nejvíce obtížně získávaný olej ve světě. Získává se destilací z bulharské růže

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

Luxusní péče za skvělou cenu

Luxusní péče za skvělou cenu Luxusní péče za skvělou cenu BIO MLÉKO BIO MED PRO SAMETOVĚ HEBKOU POKOŽKU Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

Kosmetika BioFresh Rose of Bulgaria Váš dodavatel a přímý dovozce LIFE MINE s.r.o., tel ,

Kosmetika BioFresh Rose of Bulgaria Váš dodavatel a přímý dovozce LIFE MINE s.r.o., tel , Kód: 00117002 Balzám na rty s růžovou vodou Balzám na rty YOGURT OF BULGARIA Chrání vaše rty v průběhu všech ročních období od popraskání. Hydratuje, dává jim lesk a jemnou něžnou chuť. Zjemňující, zvlhčující

Více

FM GROUP CZECH. 2011 katalog produktů FM GROUP č. 14

FM GROUP CZECH. 2011 katalog produktů FM GROUP č. 14 FM GROUP CZECH 2011 katalog produktů FM GROUP č. 14 Okouzleni vůněmi S neskrývanou radostí jsme přijali zprávu, že naše kolekce Spa Senses byla oceněna v polské soutěži o obal roku (Art of Packaging 2010)

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

OG TAL KA VÝ O PRODUKT

OG TAL KA VÝ O PRODUKT PRODUKTOVÝ KATALOG VÍTEJTE VE SVĚTĚ VŮNÍ A PARFÉMŮ Představujeme Vám novou značku UNIQ COSMETICS, která Vám přináší potěšení ze světa vůní. Klademe velký důraz na vysokou kvalitu našich produktů. Všechny

Více

NABÍDKA VŮNÍ ROZDĚLENÍ VŮNÍ DO SKUPIN

NABÍDKA VŮNÍ ROZDĚLENÍ VŮNÍ DO SKUPIN MILLEFIORI VIA BRERA Inspirována jménem jedné z nejvíce fascinujících starých ulic Milána je řada Via Brera uměleckým ztělesněním interiérových vůní. Díky jedinečnému obalu s rafinovanými detaily dodá

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Jak vybrat ten pravý?

Jak vybrat ten pravý? Katalog parfémů Jak vybrat ten pravý? Nejdůležitější roli hraje osobní názor. Každý má přece jiný vkus, jiný cit. Díky typu pokožky, způsobu výživy i životním zvyklostem má každý člověk také svou osobní

Více

ANTI-AGEING VYHLAZUJÍCÍ SÉRUM

ANTI-AGEING VYHLAZUJÍCÍ SÉRUM Svátek zamilovaných se slaví každý rok 14. února v den, kdy má svátek Valentýn. V České republice má poměrně mladou tradici. Ačkoliv mnoho dnešních Čechů dosud považuje svátek svatého Valentýna za americkou

Více

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK...

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... Dopřejte své pokožce při holení tu nejcitlivější péči Ucelená nabídka produktů na holení pro ženy i muže. NOVINKA Kvalita od firmy AVEFLOR PRODUKTY AVEMAN A AVEWOMAN OBSAHUJÍ PŘÍRODNÍ

Více

Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel.

Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel. the experience Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel.: +420 728 96 99 76, www.paulmitchell.cz, www.facebook.com/paulmitchellczsk

Více

Vánoce 2016 nabídka kosmetických sad

Vánoce 2016 nabídka kosmetických sad Vánoce 2016 nabídka kosmetických sad KOSMETIKA VÁNOČNÍ SADY KOUPELOVÁ SŮL PARAFÍNOVÉ SVÍCE 190 00 Praha 9 Tel.: 602 722 684 Vánoční perníková kosmetika Perníková kosmetika I perníkový sprchový gel, 200

Více

SEZÓNNÍ NABÍDKA PROCEDUR

SEZÓNNÍ NABÍDKA PROCEDUR SEZÓNNÍ NABÍDKA PROCEDUR PEELING ČOKOLÁDOVÝ PEELING omlazující Doporučení: doporučujeme kombinaci peelingu a masáže s čokoládovým máslem Harmonizující směs výtažků kakaových bobů, bělostných krystalků

Více

Katalog parfémů Essens

Katalog parfémů Essens Katalog parfémů Essens 20 % vonných esencí = elita mezi parfémy Parfémy ESSENS vznikají především s důrazem na nejvyšší možnou kvalitu. Naše výroba je certifikována GMP (Good Manufacturing Practice), ISO

Více

Nechte se hýčkat přírodou s novou řadou human+kind z Marionnaud

Nechte se hýčkat přírodou s novou řadou human+kind z Marionnaud Nechte se hýčkat přírodou s novou řadou human+kind z Marionnaud Čistota, přírodní ingredience, šetrnost k planetě, jemnost a překrásné obaly. Přesně tak by se dala stručně charakterizovat nová řada irské,

Více

KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE

KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 71 LOTIO DERM PROFESSIONAL MYCÍ A OŠETŘUJÍCÍ PĚNA Velmi

Více

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ FÍKY, IBIŠEK, MOŘSKÉ ŘASY, ZÁZVOR, MOŘSKÁ SŮL... ŽE VE VÁS EVOKUJÍ VZPOMÍNKY NA RELAXACI A DOVOLENOU? UDĚLEJTE SI DOVOLENOU I V ZIMĚ A V POHODLÍ DOMOVA. NENÁROČNĚ, ÚČINNĚ, KE SPOKOJENOSTI VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH.

Více

MASÁŽNÍ OLEJE BIO oleje a másla Speciální oleje: rostlinné oleje obohacené esenciálními oleji a léčivými bylinkami

MASÁŽNÍ OLEJE BIO oleje a másla Speciální oleje: rostlinné oleje obohacené esenciálními oleji a léčivými bylinkami V sortimentu italské firmy LaSaponaria se objevují nejčastěji mýdla, krémy, šampony, sprchové gely a masážní a esenciální oleje. Všechny produkty vznikají ve vlastní výrobě v středoitalském regionu Marche:

Více

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK...

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... Dopřejte své pokožce při holení tu nejcitlivější péči Ucelená nabídka produktů na holení pro ženy i muže. NOVINKA Kvalita od firmy AVEFLOR 70252_Aveflor_NEW_sales_folder.indd 1

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

MARIONNAUD PŘEDSTAVUJE NOVINKY OBLÍBENÝCH ZNAČEK ZOELLA A ERBORIAN

MARIONNAUD PŘEDSTAVUJE NOVINKY OBLÍBENÝCH ZNAČEK ZOELLA A ERBORIAN MARIONNAUD PŘEDSTAVUJE NOVINKY OBLÍBENÝCH ZNAČEK ZOELLA A ERBORIAN Voňavá, hravá tělová kosmetika populární blogerky, nebo poslední novinky pleťové kosmetiky inspirované Koreou? Můžete mít oboje! Své novinky

Více

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA!

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Luxusní péče za skvělou cenu BIO DIVOKÁ RŮŽE PRO UVOLNĚNÍ A REGENERACI Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Obnovujuící sérum v kapslích,36 ks,0,7g 10101 13,00 366,60 564,60 str.35 Krém na obličej pro muže, 50 g 10123 7,90 193,70 298,30 str.95 Čistící

Více

NOVÁ DIMENZE VLASOVÉ PÉČE

NOVÁ DIMENZE VLASOVÉ PÉČE NOVÁ DIMENZE VLASOVÉ PÉČE Pro-Fiber_products leaflet_cz.indd 1 3.6.2015 17:05:44 Pro-Fiber_products leaflet_cz.indd 2 3.6.2015 17:05:48 REGENERACE S ÚČINKEM DELŠÍM NEŽ KDYKOLIV PŘEDTÍM Pro-Fiber_products

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Vše, co potřebujeme k tomu, abychom byli zdraví, nám darovala sama příroda. Sebastian Kneipp

Vše, co potřebujeme k tomu, abychom byli zdraví, nám darovala sama příroda. Sebastian Kneipp Působí.Přirozeně. Vše, co potřebujeme k tomu, abychom byli zdraví, nám darovala sama příroda. Sebastian Kneipp Koncept zdraví podle Kneippa Na základě osobních zkušeností a rozsáhlé experimentátorské činnosti

Více

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii PŘÍDODNÍ INSPIRACE = = VITA DIVINA Made in Italy Vyrobeno v Itálii BYOTHEA je nová profesionální řada Exi Cosmetics s PRODUKTY inspirujícími se PŘIROZENOSTÍ pro zdůraznění KRÁSY KAŽDÉHO ČLOVĚKA. = = ŽIVOT

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 90300 LOTIO LIND Krém

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

Péče o menopauzální pokožku

Péče o menopauzální pokožku Obličej Péče o menopauzální pokožku VITAL TRANSFER VISAGE Speciální hormoceutický krém na obličej. 50 ml 1 440 Kč VITAL TRANSFER CORPS Speciální hormoceutický krém na tělo. 150 ml 2 184 Kč Obličej DÉMAQUILLANT

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

REVITALIZACE, PÉČE O POKOŽKU - ÚČINNÉ MINERÁLY Z NEJÚŽASNĚJŠÍCH LÁZNÍ NA SVĚTĚ - Z MRTVÉHO MOŘE

REVITALIZACE, PÉČE O POKOŽKU - ÚČINNÉ MINERÁLY Z NEJÚŽASNĚJŠÍCH LÁZNÍ NA SVĚTĚ - Z MRTVÉHO MOŘE REVITALIZACE, PÉČE O POKOŽKU - ÚČINNÉ MINERÁLY Z NEJÚŽASNĚJŠÍCH LÁZNÍ NA SVĚTĚ - Z MRTVÉHO MOŘE Když se příroda sblíží s luxusem, když je tělo v souladu s duší, je zde Alma K s revitalizující péčí o pokožku,

Více

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ Profesionální výrobky pro každý typ pleti 100% přírodní S certifikátem NATRUE Nová pleťová péče od lavery má vylepšené složení, přináší moderní receptury plné luxusních

Více

ma crème nature BIO HYDRATAČNÍ KRÉM, KTERÝ SI SAMI PŘIPRAVÍTE

ma crème nature BIO HYDRATAČNÍ KRÉM, KTERÝ SI SAMI PŘIPRAVÍTE ma crème nature BIO HYDRATAČNÍ KRÉM, KTERÝ SI SAMI PŘIPRAVÍTE ma crème nature 100% PŘÍRODNÍ KÚRA, KTEROU VAŠE PLEŤ POTŘEBUJE 1 PŘIPRAVTE 2 PŘILIJTE 3 SMÍCHEJTE 4 ZCHLAĎTE přirozená inovace Již více jak

Více

Lámete si hlavu s dárky pro své blízké či kamarády?

Lámete si hlavu s dárky pro své blízké či kamarády? Lámete si hlavu s dárky pro své blízké či kamarády? vybrat si můžete z následujících kosmetických balíčků. Sestavit si můžete také svůj vlastní Firma Mary Kay je kosmetická společnost s celosvětovou působností

Více

SCHELLEX, spol. s r. o. bio a přírodní produkty pro výjimečné lidi. Nerudova 1113, Chrudim Tel.: ,

SCHELLEX, spol. s r. o. bio a přírodní produkty pro výjimečné lidi. Nerudova 1113, Chrudim Tel.: , SCHELLEX, spol. s r. o. bio a přírodní produkty pro výjimečné lidi Nerudova 1113, 537 01 Chrudim Tel.:469 622 384, 602 421 390 www.schellex.cz Sprchový gel pomeranč & levandule Sprchový gel granátové jablko

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce Dětská kosmetika 90320

Více

Kolekce vůní v živých a veselých barvách, které dodají osobní dotek vašemu domovu. Nově v provedení vonná svíčka. 419 Kč

Kolekce vůní v živých a veselých barvách, které dodají osobní dotek vašemu domovu. Nově v provedení vonná svíčka. 419 Kč Kolekce vůní v živých a veselých barvách, které dodají osobní dotek vašemu domovu. Nově v provedení vonná svíčka. 419 Kč K dispozici také jako difuzér/vonná stébla, olejíček do vody, bytový sprej a náhradní

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Léto 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Léto 2014 Katalog produktů FM GROUP - Novinky Léto 2014 A U R I L E A U R I L E Aurile HARMONY černý čaj 75g Aurile EUPHORIA zelený čaj Aurile BLOSSOM Čajová konvice Aurile BLOSSOM Šálek na čaj Katalogová cena:

Více