Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne"

Transkript

1 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne Přítomni: Drábek, Filip, Janauer (18:07), Janeček, Konopík, Koubek (18:32 odchod), Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek Omluveni: Kolář, Kubelík, Kořínek Návrh programu: 1) Dodatek ke smlouvě o provozování vodovodu 2) Využití budovy č. p ) Schválení úpravy projektu dvojdomu pod kostelem 4) Dopravní opatření v ulici U Jezera 5) Pozemky 6) Diskuse 11x PRO (Drábek, Filip, Janeček, Konopík, Koubek, Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek) Program odhlasován všemi hlasy přítomných zastupitelů - 11x PRO Zapisovatel Janeček Ověřovatelé zápisu Krafta, Zděnek 11x PRO 1. Dodatek ke smlouvě o provozování vodovodu Starostka obce informuje členy zastupitelstva o návrhu dodatku ke smlouvě o provozování vodovodu v naší obci. Starostka obce prezentuje možnosti s provozováním vodovodu do budoucna. Jedna možnost je, že si obec bude provozovat vodovod sama. Druhá možnost je, že budeme realizovat tzv. koncesní řízení, ve kterém bude vybrán provozovatel vodovodu i kanalizace v naší obci. Jednu z těchto variant si obec bude muset v příštím roce zvolit z toho důvodu, že jsme obdrželi dotaci na realizaci vodovou ve Skochovicích a vodovodu a kanalizace v Březovské ulici, kde je podmínkou realizovat koncesní řízení nebo vlastní provozování vodohospodářské infrastruktury. Na základě diskuse se členové zastupitelstva domlouvají, že na příští rok uzavřeme ještě dodatek se společností 1. SčV, a.s., která nám provozuje vodovod. V příštím roce se rozhodneme, jakou možnost do budoucna obec zvolí. Zastupitelstvo obce souhlasí s podpisem dodatku č. 3 ke smlouvě o komplexním provozování infrastrukturního majetku Obce Vrané nad Vltavou se společností 1. SčV, a.s. 12 x PRO (Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Konopík, Koubek, Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek) 2. Využití budovy s č. p. 148 Starostka obce informuje členy zastupitelstva, že společnost SurTec ČR, s.r.o. podala k výpověď z nájemní smlouvy na budovu s č. p. 148 v naší obci. Jiří Krafta informuje členy zastupitelstva obce o starší projektové dokumentaci, která řeší nebytové prostory této budovy předělat na dva byty. Místostarosta obce navrhuje zahájit výběrové řízení na pronájem nebytových prostor a v případě, že by se nenašel nájemce, bude opět řešeno na jednání zastupitelstva budoucí využití budovy s č. p Na základě diskuse se členové zastupitelstva shodují, že by mělo proběhnout jedno kolo výběrového řízení na pronájem nebytových prostor v č. p. 148.

2 Zastupitelstvo obce pověřuje radu obce k realizaci výběrového řízení na pronájem nebytových prostor v budově s č. p. 148, která je ve vlastnictví Obce Vrané nad Vltavou. 12 x PRO (Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Konopík, Koubek, Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek) 3. Schválení úpravy projektu dvojdomu pod kostelem Starostka obce informuje členy zastupitelstva obce o podané žádosti o dodatečné povolení stavby řadového rodinného dvojdomu na pozemcích: st. č. 58, st. č. 1059, st. č. 1060, parc. č. 467/1, 470, 645/10 a 477/3 vše v k. ú. Vrané nad Vltavou. Tento řadový rodinný dvojdům byl v minulosti schválen na jednání zastupitelstva těsnou většinou, ale stavebník nedodržel původní stavební povolení, proto musí stavbu opětovně projednat s již realizovanými změnami. Jiří Krafta popisuje technické parametry změn oproti původní schválené dokumentaci. Členové zastupitelstva obce diskutují o změnách v projektové dokumentaci. Zástupce stavebníka (žadatele) upřesňuje podmínku odstupu oplocení od ulice Nádražní. Zastupitelstvo obce souhlasí s dodatečným povolením stavby řadového rodinného dvojdomu na pozemcích: st. č. 58, st. č. 1059, st. č. 1060, parc. č. 467/1, 470, 645/10 a 477/3 vše v k. ú. Vrané nad Vltavou, dle předložené projektové dokumentace, kterou vypracovala společnost PMZ PROJEKT, spol. s r. o. 8 x PRO (Drábek, Janauer, Konopík, Koubek, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek), 1 x PROTI (Krafta), 3 x se zdrželi hlasování (Filip, Janeček, Rážová) USNESENÍ BYLO PŘIJATO 4. Dopravní omezení v ulici U Jezera Členové zastupitelstva obce opětovně řeší umístění dopravní značky zakazující vjezd do ulice U Jezera. Dopravní značka zákaz vjezdu byla z ulice odstraněna neznámým pachatelem a nebyla obnovena. Rada obce několikrát řešila obnovení dopravní značky, s tím, že elektronická diskuze probíhala i mezi členy zastupitelstva obce. Nikdy nedošlo k domluvě na obnovení nebo zrušení dopravní značky. V ulici U Jezera v letních měsících vzniká problém s parkováním a průjezdem vozidel v této ulici z důvodu intenzivního využívání vjezdu do řeky Vltavy, který využívají majitelé malých vodních plavidel a skútrů. Členové zastupitelstva diskutují o několika možnostech. Zastupitelstvo obce souhlasí s obnovením dopravní značky zákaz vjezdu do ulice U Jezera s výjimkou rezidentů z ulice U Jezera (dodatková tabulka). 3 x PRO (Filip, Konopík, Vrtišková), 6 x PROTI (Drábek, Janauer, Janeček, Krafta, Rážová, Zděnek), 2x se zdrželi hlasování (Sýkorová, Ullwerová) USNESENÍ NEBYLO PŘIJATO Členové zastupitelstva obci diskutují o dalších možnostech. Zastupitelstvo obce souhlasí s obnovením dopravní značky zákaz vjezdu do ulice U Jezera s výjimkou vozidel, které budou mít zvláštní povolení od OÚ Vrané nad Vltavou (dodatková tabulka).

3 4 x PRO (Drábek, Filip, Konopík, Vrtišková), 6x PROTI (Janauer, Janeček, Krafta, Rážová, Sýkorová, Zděnek), 1x se zdržel hlasování (Ullwerová) USNESENÍ NEBYLO PŘIJATO Na základě diskuze členů zastupitelstva obce bude Obec Vrané nad Vltavou působit na orgány státní správy, které mají možnost ovlivnit provoz malých vodních plavidel a skútrů na vodní nádrži Vrané. 5. Pozemky Obec obdržela informaci od Krajské správy a údržby silnic Středočeského kraje ve věci týkající se převodu pozemku parc. č. 649/15 v k. ú. Vrané nad Vltavou z vlastnictví Středočeského kraje do vlastnictví Obce Vrané nad Vltavou, že je nejprve nutné bezúplatně převést pozemky pod krajskou silnicí č. III/1043, které jsou ve vlastnictví Obce Vrané nad Vltavou do vlastnictví Středočeského kraje. Obec si nechala geometricky odměřit část pozemku parc. č. 653/1 v k. ú. Vrané nad Vltavou. Ve výsledku půjde o vzájemné darování na bezúplatný převod pozemku parc. č. 649/15 o výměře 7436 m 2 (dle GP č /2015 ze dne ) z vlastnictví Středočeského kraje do vlastnictví Obce Vrané nad Vltavou a o bezúplatný převod pozemků parc. č. 653/24 o výměře 51 m 2 (dle GP č /2016 ze dne ), 645/5 o výměře 124 m 2 a 448/4 o výměře 31 m 2 z vlastnictví Obce Vrané nad Vltavou do vlastnictví Středočeského kraje. Zastupitelstvo obce souhlasí s uzavřením smlouvy o vzájemném darování na bezúplatný převod pozemku parc. č. 649/15 o výměře 7436 m 2 (dle GP č /2015 ze dne ) z vlastnictví Středočeského kraje do vlastnictví Obce Vrané nad Vltavou a na bezúplatný převod pozemků parc. č. 653/24 o výměře 51 m 2 (dle GP č /2016 ze dne ), 645/5 o výměře 124 m 2 a 448/4 o výměře 31 m 2 z vlastnictví Obce Vrané nad Vltavou do vlastnictví Středočeského kraje. 11 x PRO (Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Konopík, Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek) 6. Diskuze Starostka obce zahajuje diskuzi: Ullwerová: příští jednání zastupitelstva obce proběhne Vrtišková: dotazuje se a zároveň navrhuje řešit zvýšení zabezpečení základní školy proti vstupu cizích osob Ullwerová: rada obce bude zvýšení zabezpečení základní školy řešit s vedením základní školy Filip: dotazuje se na soulad novostavby bytového domu Matyáš, v lokalitě u fotbalového hřiště, s územním plánem obce Vrané nad Vltavou Ullwerová: soulad novostavby s bytovým domem bude prověřen a informace bude členům zastupitelstva obce poslána elektronicky Rážová: dotazuje se na legálnost přístavby na střeše bytového domu s č. p. 337, 338 a 339 Janeček: stavební úřad v Jílovém u Prahy prověřoval podnět na nelegálnost přístavby na střeše bytového domu s č. p. 337, 338 a 339 a k dnešnímu dni nemáme k dispozici závěr tohoto prověřování Janeček: V rámci diskuze navrhuje projednat úpravu projetu mateřské školy a to před tím, než bude opětovně požádáno o dotaci a než bude příliš pozdě na jakékoliv úpravy (před samotnou stavbou školky).

4 Petr Janeček informuje členy zastupitelstva obce: Projekt mateřské školy je připraven a dle mého názoru je z větší části dobře vyprojektován. Co je pro mě na celém projektu nepřijatelné je vyprojektované větrání a s tím související energetická náročnost stavby. Dle mého názoru tato část projektu ničí účinnost a funkčnost té zbývající části, která je velmi dobře vyprojektovaná. Ve stručnosti jde o to, že v projektu je navrženo nevhodné větrání tzv. přirozené tj. otevíráním oken. Tento způsob větrání přináší několik negativních vlivů a dle mého názoru díky tomuto větrání není možné splnit všechny hygienické normy a předpisy. Přirozené větrání pravidelné otvírání oken: někdo musí pravidelně otevírat okna a to jak v létě, tak i v zimě žádná možnost regulace (pokud se tedy budou okna vůbec otevírat) velké tepelné ztráty a z tohoto důvodu není možné zajistit požadované parametry energetické náročnosti budovy, ohřátý vzduch bude okny vypouštěn ven a bude se tedy více vytápět možnost hlukové zátěže z exteriéru možné nasávání škodlivin z exteriéru V praxi by to mělo být tak, že paní učitelky budou pravidelně otvírat okna, aby došlo k tomu správnému stavu v prostoru budovy školky. Na základě toho to může vypadat i tak, že se okna nebudou otevírat, tak jak mají (na dostatečně dlouhou dobu) a tím dojde, v dobře utěsněné budově, k nedostatečnému přísunu čerstvého vzduchu a tím pádem zhoršení kvality prostředí. V současné době existují běžně dostupní technologie a zařízení, které se běžné používají a zaručují výměnu vzduchu s možností rekuperace tepla a znovuvyužitím (rekuperace). Ano, jde o to, že přirozené větrání nic nestojí a tyto technologie a zařízení ano. Dle mého názoru je při stavbě nové budovy v 21. stolení důležité dbát především na to, aby budova dobře fungovala, aby tam byla dostatečná kvalita vnitřního prostoru (a rozhodně, když jde o budovu, kde tráví čas děti). Na základě výše uvedeného byl k tomuto záměru vytvořen posudek společnosti EkoWatt, s.r.o. Předem upozorňuji, že k posudku této společnosti nebyla dána finální dokumentace, protože ta byla dodána později (až po obdržení posudku). V tomto případě, ale nedošlo k žádné změně větrání a tudíž společnost Ekovatt posuzovala finální podobu naplánovaného způsobu větrání. Závěr tohoto posudku, který byl členům zastupitelstva poslán je následující: Požadavky na množství přiváděného čerstvého vzduchu dle vyhlášky č. 410/2005 v posledním znění není možné splnit přirozeným větráním a je nutné v prostorách navrhnout řízené větrání. Dále: Hlavním nedostatkem projektové dokumentace je navržený způsob větrání objektu. Přirozené větrání je do pobytových místností s větším počtem dětí nevhodné. Okna nejsou schopna zajistit dostatečný přísun čerstvého vzduchu. Instalace řízeného větrání s rekuperací tepla je nezbytnou podmínkou pro zajištění kvalitního vnitřního prostředí pro pobyt dětí. K tomuto posudku se vyjádřila i společnost, která realizovala projektovou dokumentaci. Toto vyjádření bylo taktéž zasláno všem členům zastupitelstva obce. Vyjádření společnosti, která realizovala projektovou dokumentaci nové budovy mateřské školy: Na základě dodaného oponeturního posudku zpracovaného společností EkoWATT, s.r.o. ze dne , je zřejmé, že v posudku jsou uváděna variantní řešení, která námi byla či nebyla posuzována v rámci komplexního návrhu stavby, a dále různá doporučení a návrhy možných dalších řešení stavby. Z posudku je také zřejmé, že námi zpracovanou projektovou dokumentací nebyly porušeny žádné platné vyhlášky, normy či zákony a zároveň na základě kladných stanovisek

5 dotčených orgánů státní správy a účastníků řízení bylo vydáno územní rozhodnutí a stavební povolení. V popisu podkladů, které byly předloženy pro zpracování oponentury projektu je zřejmé, že nebyly poskytnuty veškeré námi zpracované části projektové dokumentace. Závěrem lze říci, že oponenturní posudek nenašel jediné porušení platných vyhlášek, norem nebo zákonů a nabízí pouze alternativní možná řešení ( což je v oboru stavitelství naprosto běžný jev ) a vydané stavební povolení společně s územním rozhodnutím jsou úspěšným závěrem vydané projektové dokumentace s příslušenstvím. Dle mého názoru by mělo dojít k úpravě projektové dokumentace dříve, než se bude opětovně žádat o dotaci a než se bude nová budova školky stavět. Poté bude na úpravy už pozdě. Členové zastupitelstva obce se vyjadřují k výše uvedenému a probíhá větší a delší diskuze. Petr Janeček navrhuje nechat prověřit projektovou dokumentaci nové budovy mateřské školy u Krajské hygienické stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze a u Státní energetické inspekce. Na závěr dojde k domluvě, že obec prověří stanovisko hygieny a toto stanovisko bude zasláno všem členům zastupitelstva obce, poté dojde k dalšímu jednání v této věci. Zastupitelstvo obce schvaluje: Zastupitelstvo obce souhlasí s podpisem dodatku č. 3 ke smlouvě o komplexním provozování infrastrukturního majetku Obce Vrané nad Vltavou se společností 1. SčV, a.s. Zastupitelstvo obce pověřuje radu obce k realizaci výběrového řízení na pronájem nebytových prostor v budově s č. p. 148, která je ve vlastnictví Obce Vrané nad Vltavou. Zastupitelstvo obce souhlasí s dodatečným povolením stavby řadového rodinného dvojdomu na pozemcích: st. č. 58, st. č. 1059, st. č. 1060, parc. č. 467/1, 470, 645/10 a 477/3 vše v k. ú. Vrané nad Vltavou, dle předložené projektové dokumentace, kterou vypracovala společnost PMZ PROJEKT, spol. s r. o. Zastupitelstvo obce souhlasí s uzavřením smlouvy o vzájemném darování na bezúplatný převod pozemku parc. č. 649/15 o výměře 7436 m 2 (dle GP č /2015 ze dne ) z vlastnictví Středočeského kraje do vlastnictví Obce Vrané nad Vltavou a na bezúplatný převod pozemků parc. č. 653/24 o výměře 51 m 2 (dle GP č /2016 ze dne ), 645/5 o výměře 124 m 2 a 448/4 o výměře 31 m 2 z vlastnictví Obce Vrané nad Vltavou do vlastnictví Středočeského kraje. Použité zkratky: ZO zastupitelstvo obce RO rada obce GP geometrický plán OÚ obecní úřad Skončeno: 19:30 hodin Zapsal: Janeček

6 ... Dana Ullwerová - starostka obce Ověřovatelé zápisu:. Jiří Krafta Pavel Zděnek

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne 20. 9. 2017 Přítomni: Drábek, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne 28. 2. 2018 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne 18. 5. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer (18:12), Janeček, Konopík, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne 21. 10. 2015 Přítomni: Janeček, Ullwerová, Zděnek, Drábek, Krafta, Sýkorová, Kořínek, Rážová, Vrtišková, Kolář Omluveni: Filip, Kubelík,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne 21. 5. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Drábek, Blažek, Krafta, Konopík, Vrtišková Omluveni:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne 18. 11. 2015 Přítomni: Janeček, Ullwerová, Zděnek, Krafta, Sýkorová, Kořínek, Rážová, Vrtišková, Kolář, Filip, Kubelík, Konopík, Janauer,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne 20. 1. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Kořínek (18:05), Koubek (18:05), Krafta, Rážová, Sýkorová,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne 20.12. 2017 Přítomni: Krafta, Kořínek, Rážová, Ullwerová, Kubelík, Zděnek, Kolář, Drábek, Sýkorová, Janauer Omluveni: Konopík Koubek,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne 25. 6. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Krafta, Konopík, Vrtišková, Kolář, Rážová, Novotný

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne 20.11.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Krafta, Zdeněk, Rážová, Drábek, Novotný, Vrtišková, Jahodová, Blažek, Konopík, Filip,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne 16.5.2012 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Novotný, Kubelík, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková, Blažek, Filip, Kolář, Drábek,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne 19.2.2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Rážová, Vrtišková, Jahodová, Konopík, Filip, Kubelík, Drábek, Blažek, Kolář

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne 16.11.2011 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Drábek, Novotný, Filip, Kolář, Kubelík, Zdeněk, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne 6. 8. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Krafta, Konopík, Vrtišková, Kolář, Rážová, Novotný Omluveni:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne 18.1.2012 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Drábek, Novotný, Konopík, Kolář, Kubelík, Zdeněk, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne 20. 02. 2019 Přítomni: Ullwerová, Zděnek, Krafta, Drábek, Rážová, Kukla, Tejnický, Havlíčková, Janeček, Kolář, Kadlecová,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne 19.6.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Kolář, Jahodová, Krafta, Zdeněk, Rážová, Konopík, Filip, Blažek, Drábek Omluveni:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne 24. 11.2010 Přítomni: Filipová, Janeček, Krafta, Ullwerová, Drábek, Rážová, Novotný, Blažek, Jahodová, Filip, Kubelík, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne 27. 11. 2018 Přítomni: Omluveni: Ullwerová, Zděnek, Krafta, Drábek, Janauer, Rážová, Kolář, Blažek, Nováková, Havlíčková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Kolář, Krafta, Zdeněk, Rážová, Konopík, Filip (18:33), Blažek, Drábek, Kubelík, Novotný,

Více

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 1 č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.9.2012 18:02 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 20.9.2012 19:50

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva

Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Datum konání: 10.11. 2011 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: J Blinka, Š. Čeněk, RNDr. J Dobroruková, Z.Fiala, P. Holzhauserová, JUDr. M

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne 31. 5. 2017, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 19. 6. 2017 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 1 č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 31.5.2012 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 31.5.2012 20:17

Více

Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne od 18:50 na OÚ Chýně Z MINULÝCH USNESENÍ ZBÝVÁ DOŘEŠIT:

Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne od 18:50 na OÚ Chýně Z MINULÝCH USNESENÍ ZBÝVÁ DOŘEŠIT: Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne 18. 9. 2013 od 18:50 na OÚ Chýně Přítomni: Jelínek, Pokorná Podle informací od paní tajemnice, Věry Kovářové a podle vlastních zjištění byla provedena kontrola

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin Místo konání: Obecní úřad Velká Dobrá Přítomní: Ing. Zdeněk Nosek, MUDr. Petr Pauk, Zdeněk Kropáč, Ing. Pavel Hajný,

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 6. 3. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 28.3.2018 Termín: středa 28.3.2018 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 27. 2. 2019 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš - Mgr.

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011 Program: Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 12.09.2011 1. Zpráva výběrové komise provozovatel VaK Přezletice 2. Otevírání obálek

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Březová-Oleško ze dne

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Březová-Oleško ze dne Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Březová-Oleško předsedají: starosta Místo: Hospoda U Zahrádkářů v Březové Přítomno:7 členů obecního zastupitelstva z 9 ( listina přítomných v příloze)

Více

Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009

Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009 1 Obec Kostice Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009 2 Zápis o průběhu 16. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 2.11.2009 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 4. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 27.02. 2015 od

Více

Zápis. z 39. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 6. června 2014.

Zápis. z 39. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 6. června 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 39. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne 8.9. 2016 od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Veselé (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17:00 hodin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 6 ze dne v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 6 ze dne v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 6 ze dne 14. 4. 2015 v zasedací místnosti OÚ Přítomno: Omluveno: P r o g r a m: 10 členů zastupitelstva obce 1 člen zastupitelstva obce 1) Zahájení, jmenování

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 13. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 06. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 12. 02. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 16

VÝPIS USNESENÍ č. 16 VÝPIS USNESENÍ č. 16 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 8.9. 2016 od 19.00 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 26.6.2019 Termín: středa 26.6. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 14. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 26.08. 2016 od

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis. MČ Brno-Komín přítomni (bez titulů): M. Blatná, D. Řepa, E. Točík, T. Němec, J. Pospíšil Omluveni:

Zápis. MČ Brno-Komín přítomni (bez titulů): M. Blatná, D. Řepa, E. Točík, T. Němec, J. Pospíšil Omluveni: Zápis z 2. mimořádné schůze Rady městské části Brno-Komín konané dne 22. 01. 2019 od 08.15 do 10.15 hodin v prostorách Úřadu městské části Brno-Komín, Vavřinecká 15 -----------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 20.10. 2016 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Jednání probíhalo od 18:00 do 18:50 hodin Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 4. 2. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 15.12.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 2 Program:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010 Datum : 30.3. 2010 Začátek : 19.00 Místo : OÚ Hatín Zasedání řídil : starosta Ing. Jiří Boček Přítomní členové zastupitelstva

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 18.08. 2015 v 20 hodin Termín: úterý 18.08.2015 od 20 hodin na OÚ v Nedrahovicích Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na srpen 2015: Program

Více

Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Šenfelderová, Ing. Jiří Čenský, Jana Effenbergerová,

Více

Zápis č. 6 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 6 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 6 ze zasedání ZM ze dne 29. 8. 2018, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 26. 9. 2018 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle Přítomni: Omluven: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček, Jiří Filipi, Václav

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEDOKLUKY DNE 20. 07. 2015 V 18:00 VE STŘEDOKLUKÁCH PŘÍTOM NÍ: Duchajová, Červenka, Gutová, Chvoj, Kozel, Melíšek, Paznocht. Omluveni: Barbier, Hlava, Chvoj po bodu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 39 ze dne 1. 9. 2014 v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 39 ze dne 1. 9. 2014 v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 39 ze dne 1. 9. 2014 v zasedací místnosti OÚ Přítomno: Omluveni: P r o g r a m: 8 členů zastupitelstva obce 3 členi zastupitelstva obce 1) Zahájení, jmenování

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE 2.12.2016 Datum a čas konání: 2.12.2016 18.30 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

ZÁPIS č. 6/2016. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 6/2016. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 6/2016 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 21. 4. 2016 Přítomni: František Brych, Lucie Crlíková, Veronika Černá, Zdeněk Chlaň, Marek Jaroušek, Tomáš Moucha, Alice Rahmanová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného dne 6.listopadu 2017, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného dne 6.listopadu 2017, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného dne 6.listopadu 2017, od 18:00 hodin Místo konání: Obecní úřad Velká Dobrá Přítomní: Ing. Zdeněk Nosek, Zdeněk Zahrádka, Mgr. Michal Prokop,

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne 23. 12. 2015 v zasedací místnosti kulturního domu. Přítomni: Širůček Z., Šebek P., Müller J., Havránek J., Opluštil P., Sokol Petr, Sokol

Více

Zápis č. 4/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 26. září 2018 ve společenské místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 4/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 26. září 2018 ve společenské místnosti Obecního úřadu Zápis č. 4/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 26. září 2018 ve společenské místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 15

VÝPIS USNESENÍ č. 15 VÝPIS USNESENÍ č. 15 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 20.6. 2016 od 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis č. 10. Přítomni dle prezenční listiny (12) Nesplněná nebo částečně splněná usnesení:

Zápis č. 10. Přítomni dle prezenční listiny (12) Nesplněná nebo částečně splněná usnesení: Zápis č. 10 ze zasedání ZM ze dne 26. 10. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro Příští zasedání se bude konat 25. 11. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 16.1.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Ing.

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:10hodin. Přítomni: Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 01. 08. 2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis. z 19. mimořádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 4. března 2016.

Zápis. z 19. mimořádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 4. března 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 19. mimořádného veřejného

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 7. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:08 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 24.2.2016 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomni byli všichni členi

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 44. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z á p i s. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek.

Z á p i s. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek. Z á p i s o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek. Starosta zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek v 18:00

Více

Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.06.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

informativní vypiš z usneseni ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE č. 07/2018 ze dne

informativní vypiš z usneseni ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE č. 07/2018 ze dne Usnesení číslo 100/18-Z07 v souladu s 94 odst. 1 a v souladu s 102 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších, schvaluje program zasedání zastupitelstva města Jesenice

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 26. 6. 2014 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Paprčková, Gargulák,

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 10.10. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 6 členů omluveno: 3 členi

Více

Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne od 15:00 hodin v budově Obecního úřadu

Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne od 15:00 hodin v budově Obecního úřadu Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 22.6.2018 od 15:00 hodin v budově Obecního úřadu Přítomni: Omluveni: Vladimír Černý, Ing. Tomáš Halama, Petr Holub, Ing. Milan Kuchař, Ing.

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. dubna 2013 v 18,00 hod.

Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. dubna 2013 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. dubna 2013 v 18,00 hod. Vladimír Korek, Josef Adámek, Josef Karbaš, Hynek Čada, Pavel Havelka, František Illek

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

Program 18. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne v hod.

Program 18. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne v hod. Program 18. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 6. 9. 2016 v 18.15 hod. 1 / 16 Zahájení zasedání zastupitelstva MČ Suché Lazce. 2 / 16 Volba ověřovatelů a zapisovatelky. 3 / 16 Kontrola

Více

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu třicátého čtvrtého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 07.07.2009 v 19.00hod.v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Karel Pavlů Miroslav Hochmann

Více

Z Á P I S Č. 18/2012

Z Á P I S Č. 18/2012 Z Á P I S Č. 18/2012 ze zasedání obecního zastupitelstva, které se konalo dne 04. 09. 2012 od 19.00 hodin v Obecním domě. Přítomni: Členové OZ p. Milan Jícha, Karel Harapes, Ludmila Sedláková, Jiří Březina,

Více