Kanalizaèní jímka - hranatá se svislými žebry TYP: JH 2,5 2,5 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Po pøipojení na kanalizaci se pro

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kanalizaèní jímka - hranatá se svislými žebry TYP: JH 2,5 2,5 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Po pøipojení na kanalizaci se pro"

Transkript

1 KANALIZAÈNÍ JÍMKY - HRANATÉ SAMONOSNÉ Se svislými žebry Typ: JH 2,5 2,5 m 3 Typ: JH 3 3,0 m 3 Typ: JH 3,5 3,5 m 3 Typ: JH 4 4,0 m 3 Typ: JH 4,5 4,5 m 3 Typ: JH 5 5,0 m 3 S plastovými koryty Popis montáže Typ: JHK 5,4 5,4 m 3 Typ: JHK 6 6,0 m 3 Typ: JHK 6,5 6,5 m 3 Typ: JHK 7 7,0 m 3 Typ: JHK 7,5 7,5 m 3 Typ: JHK 8 8,0 m 3 Typ: JHK 8,5 8,5 m 3 Typ: JHK 9 9,0 m 3

2 Kanalizaèní jímka - hranatá se svislými žebry TYP: JH 2,5 2,5 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Po pøipojení na kanalizaci se provede obetonováním stìn za souèasného napouštìní jímky vodou. Obetonování neprovádíme najednou, ale rozdìlíme ho alespoò na 3 etapy. Jímka je opatøena svislými žebry pro vyztužení celkové konstrukce a možností umístìní armovacího drátu pro lepší propojení nádrže s betonem. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nádstavcem na požadovanou výšku (nivelací). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno i litinovým mm 1000 mm 1500 mm 1450 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 140 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

3 Kanalizaèní jímka - hranatá se svislými žebry TYP: JH 3 3 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Po pøipojení na kanalizaci se provede obetonováním stìn za souèasného napouštìní jímky vodou. Obetonování neprovádíme najednou, ale rozdìlíme ho alespoò na 3 etapy. Jímka je opatøena svislými žebry pro vyztužení celkové konstrukce a možností umístìní armovacího drátu pro lepší propojení nádrže s betonem. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nádstavcem na požadovanou výšku (nivelací). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno i litinovým mm 1500 mm 1450 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 157 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

4 Kanalizaèní jímka - hranatá se svislými žebry TYP: JH 3,5 3,5 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Po pøipojení na kanalizaci se provede obetonováním stìn za souèasného napouštìní jímky vodou. Obetonování neprovádíme najednou, ale rozdìlíme ho alespoò na 3 etapy. Jímka je opatøena svislými žebry pro vyztužení celkové konstrukce a možností umístìní armovacího drátu pro lepší propojení nádrže s betonem. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nádstavcem na požadovanou výšku (nivelací). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno i litinovým mm 1500 mm 1450 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 167 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

5 Kanalizaèní jímka - hranatá se svislými žebry TYP: JH 4 4 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Po pøipojení na kanalizaci se provede obetonováním stìn za souèasného napouštìní jímky vodou. Obetonování neprovádíme najednou, ale rozdìlíme ho alespoò na 3 etapy. Jímka je opatøena svislými žebry pro vyztužení celkové konstrukce a možností umístìní armovacího drátu pro lepší propojení nádrže s betonem. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nádstavcem na požadovanou výšku (nivelací). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno i litinovým mm 1500 mm 1450 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 186 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

6 Kanalizaèní jímka - hranatá se svislými žebry TYP: JH 4,5 4,5 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Po pøipojení na kanalizaci se provede obetonováním stìn za souèasného napouštìní jímky vodou. Obetonování neprovádíme najednou, ale rozdìlíme ho alespoò na 3 etapy. Jímka je opatøena svislými žebry pro vyztužení celkové konstrukce a možností umístìní armovacího drátu pro lepší propojení nádrže s betonem. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nádstavcem na požadovanou výšku (nivelací). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno i litinovým. 1 Hmotnost (prázdné nádrže): 202 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

7 Kanalizaèní jímka - hranatá se svislými žebry TYP: JH 5 5 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Po pøipojení na kanalizaci se provede obetonováním stìn za souèasného napouštìní jímky vodou. Obetonování neprovádíme najednou, ale rozdìlíme ho alespoò na 3 etapy. Jímka je opatøena svislými žebry pro vyztužení celkové konstrukce a možností umístìní armovacího drátu pro lepší propojení nádrže s betonem. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nádstavcem na požadovanou výšku (nivelací). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno i litinovým mm Hmotnost (prázdné nádrže): 214 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

8 Kanalizaèní jímka - hranatá s plastovými koryty TYP: JHK 5,4 5,4 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Jímka je po obvodu opatøena plastovými koryty. Po pøipojení na kanalizaci se provede zalití plastových koryt betonem. Koryta se zabetonují naráz za souèasného napouštìní jímky vodou. Pro lepší propojení nádrže s betonem doporuèujeme umístìní armovacího drátu po celém obvodu jímky skrz plastová koryta. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nástavcem na požadovanou výšku (nivelaci). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno litinovým mm 1150 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 295 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

9 Kanalizaèní jímka - hranatá s plastovými koryty TYP: JHK 6 6 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Jímka je po obvodu opatøena plastovými koryty. Po pøipojení na kanalizaci se provede zalití plastových koryt betonem. Koryta se zabetonují naráz za souèasného napouštìní jímky vodou. Pro lepší propojení nádrže s betonem doporuèujeme umístìní armovacího drátu po celém obvodu jímky skrz plastová koryta. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nástavcem na požadovanou výšku (nivelaci). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno litinovým mm 1050 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 330 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

10 Kanalizaèní jímka - hranatá s plastovými koryty TYP: JHK 6,5 6,5 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Jímka je po obvodu opatøena plastovými koryty. Po pøipojení na kanalizaci se provede zalití plastových koryt betonem. Koryta se zabetonují naráz za souèasného napouštìní jímky vodou. Pro lepší propojení nádrže s betonem doporuèujeme umístìní armovacího drátu po celém obvodu jímky skrz plastová koryta. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nástavcem na požadovanou výšku (nivelaci). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno litinovým mm 1150 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 345 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

11 Kanalizaèní jímka - hranatá s plastovými koryty TYP: JHK 7 7 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Jímka je po obvodu opatøena plastovými koryty. Po pøipojení na kanalizaci se provede zalití plastových koryt betonem. Koryta se zabetonují naráz za souèasného napouštìní jímky vodou. Pro lepší propojení nádrže s betonem doporuèujeme umístìní armovacího drátu po celém obvodu jímky skrz plastová koryta. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nástavcem na požadovanou výšku (nivelaci). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno litinovým mm 1 Hmotnost (prázdné nádrže): 350 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

12 Kanalizaèní jímka - hranatá s plastovými koryty TYP: JHK 7,5 7,5 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Jímka je po obvodu opatøena plastovými koryty. Po pøipojení na kanalizaci se provede zalití plastových koryt betonem. Koryta se zabetonují naráz za souèasného napouštìní jímky vodou. Pro lepší propojení nádrže s betonem doporuèujeme umístìní armovacího drátu po celém obvodu jímky skrz plastová koryta. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nástavcem na požadovanou výšku (nivelaci). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno litinovým mm 1300 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 360 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

13 Kanalizaèní jímka - hranatá s plastovými koryty TYP: JHK 8 8 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Jímka je po obvodu opatøena plastovými koryty. Po pøipojení na kanalizaci se provede zalití plastových koryt betonem. Koryta se zabetonují naráz za souèasného napouštìní jímky vodou. Pro lepší propojení nádrže s betonem doporuèujeme umístìní armovacího drátu po celém obvodu jímky skrz plastová koryta. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nástavcem na požadovanou výšku (nivelaci). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno litinovým mm 1400 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 370 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

14 Kanalizaèní jímka - hranatá s plastovými koryty TYP: JHK 8,5 8,5 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Jímka je po obvodu opatøena plastovými koryty. Po pøipojení na kanalizaci se provede zalití plastových koryt betonem. Koryta se zabetonují naráz za souèasného napouštìní jímky vodou. Pro lepší propojení nádrže s betonem doporuèujeme umístìní armovacího drátu po celém obvodu jímky skrz plastová koryta. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nástavcem na požadovanou výšku (nivelaci). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno litinovým mm 1500 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 379 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

15 Kanalizaèní jímka - hranatá s plastovými koryty TYP: JHK 9 9 m 3 poloze síla betonu mm s obsahem kari sítì. Jímka je po obvodu opatøena plastovými koryty. Po pøipojení na kanalizaci se provede zalití plastových koryt betonem. Koryta se zabetonují naráz za souèasného napouštìní jímky vodou. Pro lepší propojení nádrže s betonem doporuèujeme umístìní armovacího drátu po celém obvodu jímky skrz plastová koryta. Na závìr zabetonujeme strop, sílu, druh betonu a zpùsob zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x, výška nadstaví plastovým nástavcem na požadovanou výšku (nivelaci). Po dohodì s technikem mùže být plastové víko (poklop) nahrazeno litinovým mm 1550 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 384 kg POZN: Standardní provedení nádrže je dodávka bez armovacích tyèí (ù).

16 Osazení hranaté kanalizaèní jímky s plastovými koryty Na tìrkové podlo í hrubé frakce se nachystá základová ocelo-betonová deska. Po usazení jímky se do plastových koryt nalije beton, který po vytvrdnutí chrání jímku proti tlakùm vnìj í zeminy. Vstupní a kontrolní otvor (komínek) vystupuje nad okolní terén, aby do nádr e nevnikala povrchová voda. Kontrolní otvor lze osadit libovolným poklopem, dle umístìní a zatí ení nádr e (poklop plastový, plastový kompozitní pojezdový, litinový, ocelový, atd.) ) 2) 3) 4) 5) tìrkové podlo í hrubé frakce ocelová armatura základová betonová deska C 16/20/16/S3 vnej í PP plá nádr e ocelová armatura () 6) 7) 8) 9) plastové koryto pro vylití betonem litinový poklop KG potrubí (pøívod) beton C 16/20/16/S3

Kanalizaèní jímka - hranatá s plastovými koryty TYP: JHK 5,4 5,4 m 3 zakrytí stanoví projektant (statik) dle konkrétních podmínek stavby. Po dokonèení terénních úprav se vstup (komínek) o rozmìru 600 x,

Více

TYP: JH 2,5 2,5 m 3 600 x, výška nadstaví plastovým nádstavcem na požadovanou výšku (nivelací). Po dohodì s technikem mùže být plastové 1800 mm 1000 mm Hmotnost (prázdné nádrže): 140 kg POZN: Standardní

Více

Vodomìrová šachta s kruhovým poklopem 1000 mm, celková výška 1300 mm TYP: K požadavky, ochranu zdraví a životního prostøedí. Odbìratel zajistí vodomìr

Vodomìrová šachta s kruhovým poklopem 1000 mm, celková výška 1300 mm TYP: K požadavky, ochranu zdraví a životního prostøedí. Odbìratel zajistí vodomìr VODOMÌROVÉ ŠACHTY S kruhovým poklopem Typ: K 1000 mm, celková výška 1300 mm Typ: B 1 mm, celková výška 1400 mm Se dvìma ètvercovými poklopy Typ: VK 1000 mm, celková výška 1400 mm Hranaté Popis montáže

Více

2,1 m 3 TYP: JS 2,1 o prùmìru / výšky mm nadstaví plastovým nádstavcem na požadovanou výšku (nivelaci). Po dohodì s technikem mùže být plastové 1 1340 mm 1 Hmotnost (prázdné nádrže): 81 kg 2,8 m 3 TYP:

Více

4. Jakmile je základová deska vytvrdlá, tak je možné na ni uložit nádrž a začít ji obetonovávat.

4. Jakmile je základová deska vytvrdlá, tak je možné na ni uložit nádrž a začít ji obetonovávat. MONTÁŽNÍ NÁVOD NÁDRŽE K OBETONOVÁNÍ Technický popis nádrže Nádrž k obetonování libovolného tvaru (kruhová, hranatá nebo oválná) není určena do míst s výskytem spodní vody nebo do míst s vysokým obsahem

Více

PP-JPH, PP-NPH, PP-JNH, PP-NNH SAMONOSNÁ

PP-JPH, PP-NPH, PP-JNH, PP-NNH SAMONOSNÁ Jímka/nádrž hranatá PP-JPH, PP-NPH, PP-JNH, PP-NNH SAMONOSNÁ OBSAH: Funkce Obsluha a údržba Osazení do terénu / montážní návod Standardně vyráběné rozměry jímek a nádrží Manipulace / doprava Záruka a servis

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO SAMONOSNÉ NÁDRŽE

MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO SAMONOSNÉ NÁDRŽE MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO SAMONOSNÉ NÁDRŽE Technický popis nádrže Samonosná nádrž libovolného tvaru (kruhová, hranatá nebo oválná) je výrobek z polypropylenových desek určený do míst bez výskytu spodní vody nebo

Více

REALPLAST ÈESKÝ BROD SPOLEÈNOST S RUÈENÍM OMEZENÝM

REALPLAST ÈESKÝ BROD SPOLEÈNOST S RUÈENÍM OMEZENÝM 12 ŽUMPY KRUHOVÉ A OVÁLNÉ ŽEBROVANÉ KR + OR POPIS - CHARAKTERISTIKA Kruhová a oválná žumpa typu KR a OR slouží k zachycení splaškových a ostatních vodobsahujícíchškodlivé látky z menších zdrojù. (rodinné

Více

PP-JPK, PP-NPK, PP-JNK, PP-NNK SAMONOSNÁ

PP-JPK, PP-NPK, PP-JNK, PP-NNK SAMONOSNÁ Jímka/nádrž kulatá PP-JPK, PP-NPK, PP-JNK, PP-NNK SAMONOSNÁ OBSAH: Funkce Obsluha a údržba Osazení do terénu / montážní návod Standardně vyráběné rozměry jímek a nádrží Manipulace / doprava Záruka a servis

Více

PP-JPK, PP-JNK, PP-NPK, PP-NNK SKRYTÉ BEDNĚNÍ

PP-JPK, PP-JNK, PP-NPK, PP-NNK SKRYTÉ BEDNĚNÍ Jímka/nádrž kulatá PP-JPK, PP-JNK, PP-NPK, PP-NNK SKRYTÉ BEDNĚNÍ OBSAH: Funkce Obsluha a údržba Osazení do terénu / montážní návod Standardně vyráběné rozměry jímek a nádrží Manipulace / doprava Záruka

Více

Montážní návod. Technická dokumentace - realizační dokumentace díla, která se skládá z výkresů a dalších podkladů pro výrobu, přepravu a osazení

Montážní návod. Technická dokumentace - realizační dokumentace díla, která se skládá z výkresů a dalších podkladů pro výrobu, přepravu a osazení Montážní návod 1. Platnost normy Tento předpis určuje oblast použití, technické parametry a návod na provoz, obsluhu a zkoušení, včetně obsahu odevzdávané dokumentace ve firmě. Předpis je určen pro veškeré

Více

PP-JPH, PP-JNH, PP-NPH, PP-NNH SKRYTÉ BEDNĚNÍ

PP-JPH, PP-JNH, PP-NPH, PP-NNH SKRYTÉ BEDNĚNÍ Jímka/nádrž hranatá PP-JPH, PP-JNH, PP-NPH, PP-NNH SKRYTÉ BEDNĚNÍ OBSAH: Funkce Obsluha a údržba Osazení do terénu / montážní návod Standardně vyráběné rozměry jímek a nádrží Manipulace / doprava Záruka

Více

TECHNICKÝ POPIS POLYPROPYLENOVÉ PODZEMNÍ NÁDRŽE

TECHNICKÝ POPIS POLYPROPYLENOVÉ PODZEMNÍ NÁDRŽE TECHNICKÝ POPIS POLYPROPYLENOVÉ PODZEMNÍ NÁDRŽE Všeobecně Polypropylenové nádrže jsou celoplastové nádrže určené ke skladování různých médií (tuhých nebo kapalných). Nádrže jsou válcové, hranaté nebo oválné

Více

REALPLAST ÈESKÝ BROD SPOLEÈNOST S RUÈENÍM OMEZENÝM

REALPLAST ÈESKÝ BROD SPOLEÈNOST S RUÈENÍM OMEZENÝM 12 ŽUMPY KRUHOVÉ A OVÁLNÉ ŽEBROVANÉ KR + OR Kruhová a oválná žumpa typu KR a OR slouží k zachycení splaškových a ostatních vodobsahujícíchškodlivé látky z menších zdrojù. (rodinné domky, chaty, menší provozovny

Více

Plastové septiky SEV

Plastové septiky SEV SEV POUŽITÍ Biologický septik slouží pro předčištění splaškových vod ve smyslu zákona NV č190/2002 Sb. Je vyroben v souladu s EN 12566-1/A1:2003 a použitou normou ČSN 756081 (specifická spotřeba vody).

Více

PLASTOVÉ NÁDRŽE NA DEŠ OVOU A UŽITKOVOU VODU Typ: RN 2,1 2,1 m 3 Typ: RN 2,8 2,8 m 3 Typ: RN 3,6 3,6 m 3 Typ: RN 4,3 4,3 m 3 Typ: RN 5,2 5,2 m 3 Typ: RN 6 6,0 m 3 Typ: RN 8 8,0 m 3 Typ: RN 10 10,6 m 3

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY pro nádrţe polypropylénové podzemní

TECHNICKÉ PODMÍNKY pro nádrţe polypropylénové podzemní KELLNER CZ s.r.o. 696 34 Žarošice 357 tel. : 518 606 121 e-mail: kellner@kellnercz.cz 1.TECHNICKÝ POPIS TECHNICKÉ PODMÍNKY pro nádrţe polypropylénové podzemní 1.1 Všeobecně Nádrže polypropylénové podzemní

Více

PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ Pokyny pro instalaci a přepravu

PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ Pokyny pro instalaci a přepravu PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ Pokyny pro instalaci a přepravu 1. Polypropylenové nádrže podzemní - jímky 1.1. Stručná charakteristika Skladovací nádrže podzemní jsou celoplastové určené ke skladování různých

Více

Instalační podmínky Roto nádrží

Instalační podmínky Roto nádrží Instalační podmínky Roto nádrží 1. VŠEOBECNĚ 1.1 CHARAKTERISTIKA VÝROBKU Nádoba je vyráběna technologií odstředivého lití (rotomouldingem) z polypropylenu nebo polyetylénu o síle stěny cca 10 mm. Skládá

Více

PLASTOVÉ SEPTIKY ávod k provozu, pokyny pro instalaci a přepravu Obsah: 1. Všeobecné pokyny pro údržbu, bezpečnost a hygienu práce 2. Plastové septiky 2.1. Stručná charakteristika, použití a funkce 2.2.

Více

TEROVA 20, 25, 30, 40, 50

TEROVA 20, 25, 30, 40, 50 STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST A TECHNICKO DODACÍ PODMÍNKY ČISTÍREN ODPADNÍCH VOD TEROVA 20, 25, 30, 40, 50 OBSAH : B1 Stavební připravenost - postup při osazování nádrží B2 Technicko dodací podmínky B3 možnosti

Více

PODZEMNÍ NÁDRŽE NA VODU AS-MONA INSTALAČNÍ PODKLADY

PODZEMNÍ NÁDRŽE NA VODU AS-MONA INSTALAČNÍ PODKLADY PODZEMNÍ NÁDRŽE NA VODU AS-MONA INSTALAČNÍ PODKLADY PODZEMNÍ NÁDRŽE NA VODU AS-MONA INSTALAČNÍ PODKLADY Platnost od 23. 9. 2016 Tel.: 548 428 111 http://www.asio.cz e-mail: asio@asio.cz Stránka 3 z 10

Více

ŽUMPY HRANATÉ - TYPOVÁ ŘADA ZH VÁLCOVÉ -TYPOVÁ ŘADA ZV

ŽUMPY HRANATÉ - TYPOVÁ ŘADA ZH VÁLCOVÉ -TYPOVÁ ŘADA ZV spol. s r.o. ŽUMPY HRANATÉ - TYPOVÁ ŘADA ZH VÁLCOVÉ -TYPOVÁ ŘADA ZV TECHNICKÉ DODACÍ PODMÍNKY PRAHA Podkovářská 6 190 00 Praha 9 Obsah : 1. Použití...3 2. Technické údaje...3 2.1 Použitý materiál...3 2.2

Více

Žumpa ZH a ZV (+21% DPH)

Žumpa ZH a ZV (+21% DPH) Hranatá Žumpa ZH a ZV (+21% Válcová type rozměry (mm) užit. objem 3 cena typ rozměry (mm) užit. objem 3 cena šířka výška m průměr výška m ZH 4 2400 1760 1600 4 36 680,- ZV 4 2000 1500 3,8 31 800,- ZH 6

Více

ČISTÍRNY K ZASAKOVÁNÍ

ČISTÍRNY K ZASAKOVÁNÍ WWW. TEROVA.CZ POSTUP OSAZENÍ ČISTÍREN D5 - D35 DO TERÉNU ČISTÍRNY K ZASAKOVÁNÍ (dmychadlo vždy mimo čistírnu) 1 PROVEDENÍ K OBSYPÁNÍ CEMENTOVOU STABILIZACÍ Viz. obr.1a - 1d Toto provedení je vždy nepojízdné

Více

15 km, cena 42,- Kč / km. 2 hod, cena 90,- Kč za 1/4 hod. 4 hodiny jeřábování, 820,- Kč / hod. 3 dělnící 4 hodiny, 95,- Kč / hod

15 km, cena 42,- Kč / km. 2 hod, cena 90,- Kč za 1/4 hod. 4 hodiny jeřábování, 820,- Kč / hod. 3 dělnící 4 hodiny, 95,- Kč / hod Rozpočtujeme s Callidou 12. ročník Zadání Domovní jímka DYWIDAG Domovní jímka Dodávka Dodávka jímky Domovní jímka kruhová celistvá DJ 2000/2500 ks 1 Těsnění pod víko průměr 2 000 mm ks 1 Vyrovnávací prstence

Více

REALPLAST ČESKÝ BROD

REALPLAST ČESKÝ BROD 12 ŽUMPY KRUHOVÉ A OVÁLNÉ ŽEBROVANÉ KR + OR POPIS - CHARAKTERISTIKA Kruhová a oválná žumpa typu KR a OR slouží k zachycení splaškových a ostatních vodobsahujícíchškodlivé látky z menších zdrojů. (rodinné

Více

Opravy a údržba dešťové a drenážní kanalizace - soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr

Opravy a údržba dešťové a drenážní kanalizace - soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr Stavba: Objekt: Část: Opravy a údržba dešťové a drenážní kanalizace - soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr Datum: JKSO: P.Č. předpokládané KC N Kód položky Zkrácený popis MJ množství

Více

Přečerpávací stanice řady ČEŠ

Přečerpávací stanice řady ČEŠ řady ČEŠ PŘEČERPÁVACÍ STANICE ČEŠ 1, 2 ROZSAH POUŽITÍ - pro čerpání odpadních vod z objektů do kanalizací - pro čerpání z hospodářských budov do kanalizací - pro čerpání odpadních vod do dalších tlakové

Více

Dodržování údajů tohoto návodu je součástí záručních podmínek. Při nedodržení zaniká jakýkoliv záruční nárok.

Dodržování údajů tohoto návodu je součástí záručních podmínek. Při nedodržení zaniká jakýkoliv záruční nárok. Montážní návod Podzemní plastová vodoměrná šachta z polyetylenu Výrobního typ: VS ROTO, JTK ROTO Velikost: 1100/1250, 1100/1500, 1100/1750, 1200/1500, 1200/1750 Verze 01-2018 2.Obecné informace 2.1 Všeobecné

Více

Obrázky jsou pouze ilustrační. Technická dokumentace je přiložena samostatně. MONTÁŽNÍ NÁVOD. plastové podzemní sklepy a skladovací prostory

Obrázky jsou pouze ilustrační. Technická dokumentace je přiložena samostatně. MONTÁŽNÍ NÁVOD. plastové podzemní sklepy a skladovací prostory Obrázky jsou pouze ilustrační. Technická dokumentace je přiložena samostatně. MONTÁŽNÍ NÁVOD plastové podzemní sklepy a skladovací prostory TECHNICKÝ POPIS PLASTOVÉHO PODZEMNÍHO SKLEPU/SKLADOVACÍHO PROSTORU

Více

Odlučovač tuku - základní princip funkce

Odlučovač tuku - základní princip funkce 2 Odlučovače tuků (OT) Základní dělení gravitačních odlučovačů tuků lze provést dle jmenovitého průtoku, materiálového provedení a požadovaného zatížení krytu: 2.1 Železobetonové pro běžné průtoky (NS

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. plastové podzemní sklepy a skladovací prostory +0,400 0,000 (*) (*) -2,150-2,370

MONTÁŽNÍ NÁVOD. plastové podzemní sklepy a skladovací prostory +0,400 0,000 (*) (*) -2,150-2,370 5 610 5 110 3 000 1 2 500 (*) 3 000 5 610 1 000 1 1 860 1 500 1 500 3 000 2 370 220 2 000 150 (*) -0,150-2,150-2,370 +0,400 0,000 POHLED C POHLED C 2 700 100 2 500 100 5 310 100 5 110 100 100 2 500 2 610

Více

ZADÁNÍ S VÝKAZEM VÝMĚR

ZADÁNÍ S VÝKAZEM VÝMĚR Celková cena 001 HSV 001 Zemní práce 1 00572474 Osivo směs travní krajinná - svahová kg 39,174 0,035*1119,26 39,174 2 001 121101101 Sejmutí ornice s přemístěním na vzdálenost do 50 m m3 335,778 3 001 129203101

Více

Septiky STR-dvouplášťové TECHNICKÁ DOKUMENTACE

Septiky STR-dvouplášťové TECHNICKÁ DOKUMENTACE STR-dvouplášťové TECHNICKÁ DOKUMENTACE bazény jímky Szebista Mlýnský 581/22 674 01 Třebíč e-mail: info@kvalitni-nadrze.cz www.kvalitni-nadrze.cz Úvod Tato dokumentace poskytuje informace a podklady zejména

Více

Montážní návod. Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu z polyetylenu

Montážní návod. Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu z polyetylenu Montážní návod Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu z polyetylenu Výrobní typ: SMART Velikost: 3600 litrů/ 5000 litrů / 6000 litrů Verze: 02-2018 vydaná dne 10.4.2018 1. Přehled objemů, rozměru a hmoností

Více

VODOMĚRNÁ ŠACHTA AK-VODO PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY

VODOMĚRNÁ ŠACHTA AK-VODO PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY VODOMĚRNÁ ŠACHTA AK-VODO PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY VODOMĚRNÁ ŠACHTA AK-VODO PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY Platnost od 24. 05. 2017 Tel.: 548 428 111 http://www.asio.cz e-mail: asio@asio.cz ASIO

Více

GEOTUBE BEDNĚNÍ PRO KULATÉ SLOUPY

GEOTUBE BEDNĚNÍ PRO KULATÉ SLOUPY GEOTUBE BEDNĚNÍ PRO KULATÉ SLOUPY Kruhové bednící segmenty GEOTUBE jsou prvním moderním systémem, který využívá nízké hmotnosti a dalších pozitivních vlastností plastů při velmi efektivním betonování nosných

Více

Ceník bazénů se skimmerem a "sníženým lemem", obdélník r.50cm

Ceník bazénů se skimmerem a sníženým lemem, obdélník r.50cm Ceník bazénů se skimmerem a "sníženým lemem", obdélník r.50cm - síla použitého materiálu 6mm pro dno i stěny - vertikální výstuha 10mm každých 70-80cm - krátká vertikální výstuha každých 70-80 cm o síle

Více

www.ronn.cz Štěrbinový odvodňovací systém Funnel Zatížení D400 E600 F900 Liniové odvodňovací systémy RONN DRAIN

www.ronn.cz Štěrbinový odvodňovací systém Funnel Zatížení D400 E600 F900 Liniové odvodňovací systémy RONN DRAIN www.ronn.cz RONN DRAIN Liniové odvodňovací systémy Šťěrbinový odvodňovací systém Funnel Štěrbinový odvodňovací systém Funnel Zatížení D400 E600 F900 Liniové odvodňovací systémy RONN DRAIN Odvodnění FUNNEL

Více

STAVEBNÍ PODMÍNKY PRO NÁDOBY O OBJEMU 4 A 6 m3 Z PP (PE)

STAVEBNÍ PODMÍNKY PRO NÁDOBY O OBJEMU 4 A 6 m3 Z PP (PE) STAVEBNÍ PODMÍNKY IMG Bohemia, s.r.o. Průmyslová 798, 391 02 Sezimovo Ústí divize vstřikování Vypracoval: Podpis: Schválil: Ing. Vladimír Chobot Jiří Kolář Verze: 04/11 Vydáno dne: 4.6.2012 Účinnost od:

Více

Vypracoval: Ing. Vladimír Chobot. STAVEBNÍ PODMÍNKY PRO NÁDOBY O OBJEMU 4 A 6 m3 Z PP (PE)

Vypracoval: Ing. Vladimír Chobot. STAVEBNÍ PODMÍNKY PRO NÁDOBY O OBJEMU 4 A 6 m3 Z PP (PE) STAVEBNÍ PODMÍNKY IMG Bohemia, s.r.o. Průmyslová 798, 391 02 Sezimovo Ústí divize vstřikování Vypracoval: Podpis: Schválil: Ing. Vladimír Chobot Jiří Kolář Verze: 02/10 Vydáno dne: 19.1.2010 Účinnost od:

Více

PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY

PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY Platnost od 19. 6. 2017 Tel.: 548 428 111 http://www.asio.cz e-mail: asio@asio.cz ASIO

Více

Septiky enduro-samonosné TECHNICKÁ DOKUMENTACE

Septiky enduro-samonosné TECHNICKÁ DOKUMENTACE Septiky enduro-samonosné TECHNICKÁ DOKUMENTACE bazény jímky Szebista Mlýnský 581/22 674 01 Třebíč e-mail: info@szebista.cz www.jimky-szebista.cz Úvod Tato dokumentace poskytuje informace a podklady zejména

Více

VNITŘNÍ ROZVODY VODY SEZNAM PŘÍLOH. 08/2015 Zapsáno:

VNITŘNÍ ROZVODY VODY SEZNAM PŘÍLOH. 08/2015 Zapsáno: Projektant: Direct Projekt Č. Strana VNITŘNÍ ROZVODY VODY Adresa: Krátká 460 01 25262 Horoměřice SEZNAM PŘÍLOH Tel.: 602 179 181 Datum Datum rev. Stupeň projektu: 08/2015 Zapsáno: Ing. Z. Sadílek VÝMĚNA

Více

STAVEBNÍ PODMÍNKY PRO NÁDOBY Z PP (PE)

STAVEBNÍ PODMÍNKY PRO NÁDOBY Z PP (PE) STAVEBNÍ PODMÍNKY PRO NÁDOBY Z PP (PE) Víko Nástavec Nádrž Vypracoval: Ing. Vladimír Chobot, Tábor, Buzulucká 2332 autorizovaný inženýr pro pozemní stavby ČKAIT č. 0101501 1/13 Charakteristika výrobku:

Více

STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST A TECHNICKO, DODACÍ PODMÍNKY ČISTÍREN ODPADNÍCH VOD TEROVA 5,10,15

STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST A TECHNICKO, DODACÍ PODMÍNKY ČISTÍREN ODPADNÍCH VOD TEROVA 5,10,15 STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST A TECHNICKO, DODACÍ PODMÍNKY ČISTÍREN ODPADNÍCH VOD TEROVA 5,10,15 nádrže OBSAH : B1 Stavební připravenost - postup při osazování nádrží B2 Technicko dodací podmínky B3 možnosti montáže

Více

ZHLAVÍ VRTANÉ STUDNY AS-STUDNA PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY

ZHLAVÍ VRTANÉ STUDNY AS-STUDNA PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY ZHLAVÍ VRTANÉ STUDNY AS-STUDNA PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY ZHLAVÍ VRTANÉ STUDNY AS-STUDNA PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY Platnost od 17. 10. 2017 Tel.: 548 428 111 http://www.asio.cz e-mail: asio@asio.cz

Více

ODLUČOVAČE TUKŮ LTP PŘEHLED

ODLUČOVAČE TUKŮ LTP PŘEHLED CHARAKTERISTIKA ODLUČOVAČE TUKŮ LTP PŘEHLED Názvosloví, označování : LTP odlučovače tuků plastové (dříve lapáky tuků plastové), další údaje vyjadřují : Jmenovitou velikost (max. průtok v l/s viz projektování)

Více

KRYCÍ LIST VÝKAZU VÝMĚR

KRYCÍ LIST VÝKAZU VÝMĚR KRYCÍ LIST VÝKAZU VÝMĚR Stavba: REKONSTRUKCE VENKOVNÍCH ROZVODŮ VODY V AREÁLU SŠTE BRNO, OLOMOUCKÁ JKSO: CC-CZ: Místo: Datum: 16. 8. 2017 Objednatel: Zhotovitel: Projektant: Zpracovatel: D D D D Poznámka:

Více

Vodovod Vysoké Chvojno

Vodovod Vysoké Chvojno Stavba : Vodovod Vysoké Chvojno úpravna vody rekonstrukce Investor : Vodovody a kanalizace Pardubice a.s. Projekt. stupeň : Dokumentace pro provedení stavby Zakázkové číslo: 652-13 Soubor : F.2.1.01.Technická

Více

Technická zpráva obsah

Technická zpráva obsah Technická zpráva obsah 1. Identifikační údaje investora a stavby...- 2-1. Výchozí podklady...- 3-2. Podklady pro zpracování dokumentace...- 3-2.1 Normy...- 3-3. Areálová jednotná kanalizace, kanalizační

Více

PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY

PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY 2 PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ PLASTOVÉ NÁDRŽE PODZEMNÍ PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY Platnost od 26. 6. 2013 Tel.: 548 428 111 Fax: 548 428 100 http://www.asio.cz e-mail:

Více

VÝROBA l OBCHOD l SLUŽBY VODOVODY l KANALIZACE l PLYNOVODY KANALIZACE

VÝROBA l OBCHOD l SLUŽBY VODOVODY l KANALIZACE l PLYNOVODY KANALIZACE VÝROBA l OBCHOD l SLUŽBY VODOVODY l KANALIZACE l PLYNOVODY 1 z 6 GRAVITAČNÍ ROURY A TVAROVKY Rybníčky 375, 747 81 Otice, tel: 553 711 292, 553 653 306, fax: 553 612 296, www.zoigo.cz, e-mail: zoigo@zoigo.cz

Více

Výstavba přípojky splaškové kanalizace, odkanalizování objektu PČR - Střední 154D1.1 technická zpráva Stupeň: US

Výstavba přípojky splaškové kanalizace, odkanalizování objektu PČR - Střední 154D1.1 technická zpráva Stupeň: US OBSAH D.1.1. Architektonicko stavební řešení... 2 D.1.2. Stavebně konstrukční řešení... 2 D.1.2.1 Vytyčovací souřadnice stavby.3 D.1.2.2 Délka potrubí..4 D 1.2.3 Materiál a spoje potrubí 4 D.1.2.4 Zkoušky

Více

Dle rozdělovníku. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám III. Vážený dodavateli,

Dle rozdělovníku. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám III. Vážený dodavateli, ÚTVAR: Pozemkový úřad Kroměříž ČÍSLO ÚTVARU: 130759 VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: SPISOVÁ ZN.: 2VZ31955/2012-130759 NAŠE ČJ.: 111982/2012-MZE-130759 VYŘIZUJE: Ing. Alena Řihošková TELEFON: 573301353 E-MAIL: Alena.Rihoskova@mze.cz

Více

Odlučovače tuků ODLUČOVAČE TUKŮ ODT

Odlučovače tuků ODLUČOVAČE TUKŮ ODT ODT ODLUČOVAČE TUKŮ ODT POUŽITÍ Gravitační odlučovače tuků (lapáky) řady ODT slouží odloučení solných živočišných a rostlinných tuků z odpadních vod. Předřazují se před čistírny odpadních vod, nebo před

Více

VH-atelier, spol. s r.o. PROJEKTOVÁ A INŽENÝRSKÁ ČINNOST Lidická 81, Brno INGAS, s.r.o. Marie Hőbnerové 58, Brno

VH-atelier, spol. s r.o. PROJEKTOVÁ A INŽENÝRSKÁ ČINNOST Lidická 81, Brno INGAS, s.r.o. Marie Hőbnerové 58, Brno VH-atelier, spol. s r.o. PROJEKTOVÁ A INŽENÝRSKÁ ČINNOST Lidická 81, 602 00 Brno INGAS, s.r.o. Marie Hőbnerové 58, 621 00 Brno SPLAŠKOVÁ KANALIZACE JEZEŘANY - MARŠOVICE Dokumentace pro zadání stavby -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VODOMĚRNÁ ŠACHTA AS-VODO PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY

VODOMĚRNÁ ŠACHTA AS-VODO PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY VODOMĚRNÁ ŠACHTA AS-VODO PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY 2 Vodoměrná šachta AS-VODO VODOMĚRNÁ ŠACHTA AS-VODO PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY Platnost od 1.7. 2013 Tel.: 548 428 111 Fax: 548 428 100 http://www.asio.cz

Více

-FONTE ŠACHTOVÉ POKLOPY KANÁLOVÉ MŘÍŽE A ROŠTY OBRUBNÍKOVÉ A PODLAHOVÉ VPUSTI VÝSTRAŽNÉ PLOTOVÉ SÍTĚ CENÍK. (platný od )

-FONTE ŠACHTOVÉ POKLOPY KANÁLOVÉ MŘÍŽE A ROŠTY OBRUBNÍKOVÉ A PODLAHOVÉ VPUSTI VÝSTRAŽNÉ PLOTOVÉ SÍTĚ CENÍK. (platný od ) ŠACHTOVÉ POKLOPY KANÁLOVÉ MŘÍŽE A ROŠTY OBRUBNÍKOVÉ A PODLAHOVÉ VPUSTI VÝSTRAŽNÉ PLOTOVÉ SÍTĚ CENÍK (platný od 01.09.2007) autorizovaný dovozce do ČR a SR: REXCOM s.r.o. Národních hrdinů 16 690 02 Břeclav,

Více

Technické a dodací podmínky Plastových biologických septiků BSP 4 20 ( NC 3,0 10,4 )

Technické a dodací podmínky Plastových biologických septiků BSP 4 20 ( NC 3,0 10,4 ) OBSAH : www.terova.cz Technické a dodací podmínky Plastových biologických septiků BSP 4 20 ( NC 3,0 10,4 ) B 1 - Technické podmínky B 1.1. B 1.2. B 1.3. B 1.4. B 1.5. B 1.6. B 1.7. Použití Technické údaje

Více

Celkem Stavební objekt ZRN NUS Celkem bez DPH DPH vč. DPH. SO 01 - Tlaková kanalizace , , , , ,05

Celkem Stavební objekt ZRN NUS Celkem bez DPH DPH vč. DPH. SO 01 - Tlaková kanalizace , , , , ,05 Psáry - kanalizace a vodovod v ul. Nad Cihelnou Sestavení nákladů Celkem Stavební objekt ZRN NUS Celkem bez DPH DPH vč. DPH SO 01 - Tlaková kanalizace 371 407,98 40 854,88 412 262,85 86 575,20 498 838,05

Více

Ležaté samonosné jímky pro obsyp pískem

Ležaté samonosné jímky pro obsyp pískem Ležaté samonosné jímky pro obsyp pískem Ležaté jímky jsou vyrobeny z 1. jakostního 10 mm plastu a vyztuženy vnitřními výztuhami, které zpevňují plášť. Dále jímka má hvězdicové vyztužení čel, které je z

Více

Klasické bazény. Přelivové bazény. Samonosné bazény

Klasické bazény. Přelivové bazény. Samonosné bazény Klasické bazény Přelivové bazény Samonosné bazény Výrobou plastových nádrží se zabýváme již od roku 1996. Vyzkoušeli jsme různé technologie svařování plastů a plastových polypropylenových desek. Z nasbíraných

Více

RAINtech. voda v dobrých rukou. Systémy na dešťovou vodu. FILtech. SANItech. SAFEtech. WAStech. DRAINtech

RAINtech. voda v dobrých rukou. Systémy na dešťovou vodu. FILtech. SANItech. SAFEtech. WAStech. DRAINtech FILtech SANItech RAINtech Systémy na dešťovou vodu SAFEtech DRAINtech WAStech voda v dobrých rukou Obsah RAINtech Systémy na dešťovou vodu Úpravny dešťové vody privátní...3 Filtry svodové a nadržové...4

Více

Stavební rozpočet. Název stavby: Oprava vodovodu a výstavba kanalizace Červený Vrch Doba výstavby: Objednatel:

Stavební rozpočet. Název stavby: Oprava vodovodu a výstavba kanalizace Červený Vrch Doba výstavby: Objednatel: Stavební rozpočet Název stavby: Oprava vodovodu a výstavba kanalizace Červený Vrch Doba výstavby: Objednatel: Druh stavby a účel: oprava vodovodu Začátek výstavby: Projektant: Lokalita: Děčín Konec výstavby:

Více

REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT A. TEXTOVÁ ČÁST

REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT A. TEXTOVÁ ČÁST ATD Jihlava s.r.o., Čížov 72, 586 01 Jihlava INŽENÝRSKÁ A PROJEKČNÍ ČINNOST V INVESTIČNÍ VÝSTAVBĚ REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT p.č. 2/1 k.ú. Ješín A. TEXTOVÁ ČÁST Průvodní a technická zpráva OBSAH:

Více

REKAPITULACE STAVBY. Základní škola Černošice. Cena s DPH v CZK 16 782 579,00 13 869 900,00. Cena bez DPH MUC072. Kód: Stavba:

REKAPITULACE STAVBY. Základní škola Černošice. Cena s DPH v CZK 16 782 579,00 13 869 900,00. Cena bez DPH MUC072. Kód: Stavba: REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: KSO: CC-CZ: Místo: Černošice Datum: 16.3.2016 Zadavatel: IČ: 00241121 Město Černošice, Riegerova 1209, 25228 Černošice Uchazeč: IČ: Vyplň údaj Vyplň údaj DIČ: Vyplň údaj

Více

Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti

Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Obchodní název Ulice a č.p. Místo PSČ IČO DIČ Kontaktní osoba telefon, fax e-mail Poznámka : Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým

Více

STAVEBNÍ PODMÍNKY PRO NÁDOBY Z PP (PE)

STAVEBNÍ PODMÍNKY PRO NÁDOBY Z PP (PE) IMG Bohemia, s.r.o. Průmyslová 798, 391 02 Sezimovo Ústí divize vstřikování Vypracoval: Podpis: Schválil: Ing. Vladimír Chobot Jiří Kolář Verze: 01/08 Vydáno dne: 11.6.2008 Účinnost od: 11.6.2008 Podpis:

Více

G SERVIS CZ, s.r.o., Karlovo nám. 25, Třebíč tel. : , fax : ŽUMPA 28. F. Technická zpráva

G SERVIS CZ, s.r.o., Karlovo nám. 25, Třebíč tel. : , fax : ŽUMPA 28. F. Technická zpráva G SERVIS CZ, s.r.o., Karlovo nám. 25, 674 05 Třebíč tel. : 568 845 000, fax : 568 840 182 VÉ P ENÍ VV OVÉ PVEDE OVVÉ P Místo stavby : Stavebník : Autor Vypracoval Zodp. projektant Stupeň ŽUMPA 28 F. Technická

Více

FASERFIX POINT. Bodové odvodnění Pro veřejné a průmyslové plochy

FASERFIX POINT. Bodové odvodnění Pro veřejné a průmyslové plochy INŽENÝRSKÉ CIVILSSTAVBY LANDSCAPING OBČANSKÉ STAVBY AQUA SPORT SPORT FASERFIX POINT Bodové odvodnění Pro veřejné a průmyslové plochy 148 Ve zkratce Ideální pro dvory a náměstí s těžkou dopravou Vysoká

Více

Návod k užívání a údržbě plastových jímek a nádrží určených k akumulaci odpadních vod

Návod k užívání a údržbě plastových jímek a nádrží určených k akumulaci odpadních vod Návod k užívání a údržbě plastových jímek a nádrží určených k akumulaci odpadních vod Návod k užívání a údržbě plastových nádrží a jímek určených k akumulaci odpadních vod Návod na používání a údržbu Během

Více

A. STAVEBNÍ OBJEKTY SO 01 - SKLAD TECHNIKY. Technická zpráva

A. STAVEBNÍ OBJEKTY SO 01 - SKLAD TECHNIKY. Technická zpráva DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A. STAVEBNÍ OBJEKTY SO 01 - SKLAD TECHNIKY Technická zpráva Obsah : SO 01 - SKLAD TECHNIKY...1 a) Účel stavby... 2 b) Architektonické a stavebně technické řešení... 2 c)

Více

LAPÁKY TUKU. Typy a provedení lapáku tuku:

LAPÁKY TUKU. Typy a provedení lapáku tuku: LAPÁKY TUKU Tuk v kanalizaci působí problémy, a to jak mechanické zanášení kanalizace, tak i hygienické zápach. Stejně tak působí i problémy v samotném procesu čištění na čistírnách odpadních vod, kde

Více

NÁVOD NA ÚDRŽBU GLYNWED EKO DN1000

NÁVOD NA ÚDRŽBU GLYNWED EKO DN1000 NÁVOD NA ÚDRŽBU GLYNWED EKO DN1000 Filtrační šachta s kalovým prostorem a volitelnými parametry nátoku a odtoku NÁVOD NA ÚDRŽBU Filtrační šachta GLYNWED EKO DN1000 s kalovým prostorem a volitelnými parametry

Více

BŘEZINY I. ETAPA ZMĚNOVÝ LIST č. 2 REKAPITULACE

BŘEZINY I. ETAPA ZMĚNOVÝ LIST č. 2 REKAPITULACE ZMĚNOVÝ LIST č. 2 REKAPITULACE Část 1B - komunikace Rozšíření počtu parkovacích stání před MŠ (změna z podélného na kolmé stání) a výměna stávajícího betonového lapáku tuků před MŠ. Odpočet podezdívky

Více

10 rozdílů mezi stavebním a prováděcím projektem

10 rozdílů mezi stavebním a prováděcím projektem 10 rozdílů mezi stavebním a prováděcím projektem Proč si nechat vytvořit prováděcí projekt? Důvod 1 Podrobněji zpracovaná stavební část. Například rozpis řešení překladů s výpisem armatur Důvod 2 Přesný

Více

Planá nad Lužnicí protipovod ová opat ení Dokumentace pro stavební povolení

Planá nad Lužnicí protipovod ová opat ení Dokumentace pro stavební povolení Prosinec 2010 Planá nad Lužnicí protipovod ová opat ení Dokumentace pro stavební povolení J. Objednatel: Povodí Vltavy, s.p. 3A10272.32.B01 PROPO ET NÁKLAD Propo et náklad je v rámci investi ního zám ru

Více

PRVODNÍ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÁST Úvod: Pedmtem výkresové dokumentace jsou stavební úpravy 1NP objektu. Jedná se kompletní rekonstrukci vetn dispoziních zmn. Bude vybudováno nové sociální zaízení. Do všech místností

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU- výkaz výměr

KRYCÍ LIST ROZPOČTU- výkaz výměr KRYCÍ LIST ROZPOČTU- výkaz výměr Příloha č. 2 smlouvy o dílo Stavba: Rekonstrukce vnitřní kanalizace skladu C1, SSHR-pobočka GODULA JKSO: CC-CZ: Místo: závod SSHR, Hnojník u Českého Těšína Datum: 31.03.2016

Více

Členění produkce Mravec plast podle:

Členění produkce Mravec plast podle: Bezpečnost práce při přepravě, instalaci a užívání produktů Mravec plast Produkce společnosti Mravec plast je zaměřena na výrobu a dodávku plastových podzemních nádrží, tj. jímek, septiků, nádrží na dešťovou

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Stavba: 1 Objekt: 1 Rozpočet: 1 Zadavatel IČO: DIČ: Zhotovitel: Martina Bednářová IČO: 67166695 DIČ: Rozpis ceny HSV PSV MON Vedlejší náklady Ostatní náklady Celkem

Více

Aktualizace OTSKP-SPK 2015

Aktualizace OTSKP-SPK 2015 položka popis mj exp cena 2015 711111 IZOLACE BĚŽNÝCH KONSTRUKCÍ PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI ASFALTOVÝMI NÁTĚRY M2 101 Kč - nezahrnuje ochranné vrstvy, např. geotextilii 711112 IZOLACE BĚŽNÝCH KONSTRUKCÍ PROTI

Více

výroba z plastů, kvalitní výrobky od českého výrobce PROVOZNĚ MANIPULAČNÍ ŘÁD plastové podzemní sklepy a skladovací prostory

výroba z plastů, kvalitní výrobky od českého výrobce PROVOZNĚ MANIPULAČNÍ ŘÁD plastové podzemní sklepy a skladovací prostory výroba z plastů, kvalitní výrobky od českého výrobce PROVOZNĚ MANIPULAČNÍ ŘÁD plastové podzemní sklepy a skladovací prostory TECHNICKÝ POPIS PLASTOVÉHO PODZEMNÍHO SKLEPU/SKLADOVACÍHO PROSTORU 1 VŠEOBECNĚ

Více

Identifikační údaje stavby... 2 Úvod... 2. Výchozí podklady... 2 Vodovod... 2

Identifikační údaje stavby... 2 Úvod... 2. Výchozí podklady... 2 Vodovod... 2 Obsah Identifikační údaje stavby... 2 Úvod... 2 Výchozí podklady... 2 Vodovod... 2 Vodovodní přípojka... 3 Popis řešení... 3 Materiály... 3 Výškové osazení přípojky vodovodu... 3 Uložení potrubí, výkopy...

Více

OBEC STARÁ VES NAD ONDŘEJNICÍ ODKANALIZOVÁNÍ OBCE

OBEC STARÁ VES NAD ONDŘEJNICÍ ODKANALIZOVÁNÍ OBCE OBEC STARÁ VES NAD ONDŘEJNICÍ ODKANALIZOVÁNÍ OBCE MĚSÍČNÍ ZPRÁVA Zhotovitele stavby BŘEZEN 2010 1 O B S A H : I. POPIS POKROKU PRACÍ II. III. IV. FOTODOKUMENTACE JAKOST BEZPEČNOSTNÍ STATISTIKY V. SROVNÁNÍ

Více

REALPLAST ÈESKÝ BROD SPOLEÈNOST S RUÈENÍM OMEZENÝM. 321 622 064 www.azrealplast.cz e-mail: mocrealplast@seznam.cz VODOMÌRNÁ ŠACHTA VŠR 1 VÝSKA SACHTY

REALPLAST ÈESKÝ BROD SPOLEÈNOST S RUÈENÍM OMEZENÝM. 321 622 064 www.azrealplast.cz e-mail: mocrealplast@seznam.cz VODOMÌRNÁ ŠACHTA VŠR 1 VÝSKA SACHTY 30 PROVEDENÍ A VODOMÌRNÁ ŠACHTA VŠR 1 VNITRNI SACHTY 100 cm VNEJSI SACHTY 110 cm ZAKLADNI VYSKA 150 cm PROVEDENÍ B (2 EBRA) 2 EBRA (OBRUÈE) VŠR 1 A (základní provedení) 4 730,- VŠR 1 B (provedení s dvìmi

Více

» Nádrže a kompletní systémy

» Nádrže a kompletní systémy » Nádrže a kompletní systémy na dešťovou vodu Ceník 2018 » Hospodaření s dešťovou vodou Mezi nové trendy současnosti patří hospodaření s dešťovými vodami a jejich využití v zastavěných územích. Zastavěním

Více

» Nádrže a kompletní systémy

» Nádrže a kompletní systémy » Nádrže a kompletní systémy na dešťovou vodu Ceník 2019 » Hospodaření s dešťovou vodou Mezi nové trendy současnosti patří hospodaření s dešťovými vodami a jejich využití v zastavěných územích. Zastavěním

Více

SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR

SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR Stavba: PZ Kolín-Ovčáry, splašková kanalizace pro sektor F Místo: Kolín Datum: Objednavatel: Město Kolín Zhotovitel: Projektant: IKP Consulting Engineers, s r.o. Zpracovatel:

Více

2. ŠACHTY A JÍMKY 2.2. SKRUŽE Skruže DN 1200, DN 1500 a DN Vizualizace Skruže DN 1200, DN 1500 a DN 1700 ZÁKLADNÍ INFORMACE ÚVOD

2. ŠACHTY A JÍMKY 2.2. SKRUŽE Skruže DN 1200, DN 1500 a DN Vizualizace Skruže DN 1200, DN 1500 a DN 1700 ZÁKLADNÍ INFORMACE ÚVOD 2. ŠACHTY A JÍMKY DN 1200 1500 1700 2.2. SKRUŽE 2.2.2. Obchodní název Stavební rozměry vnitřní Ø výška Celkové rozměry tl. stěny vnější Ø celk. výška Označení na výkresech: DN Ha Ta Da H Celkový vnitřní

Více

Ing. Maša Miroslav Železnohorská 1029, Chotěboř, PSČ 583 01 tel. 603 180 286

Ing. Maša Miroslav Železnohorská 1029, Chotěboř, PSČ 583 01 tel. 603 180 286 tel. 603 180 286 DEMOLICE UHELNY U MŠ SVOJSÍKOVA, STAVEBNÍ ÚPRAVY A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva C. Přehledná situace 1:10000

Více

OŘ37, Příloha č. 3. Druhy stabilizace bodů ŽBP

OŘ37, Příloha č. 3. Druhy stabilizace bodů ŽBP OŘ37, Příloha č. 3. Druhy stabilizace bodů ŽBP 4.1 STABILIZACE BODU ZABETONOVANOU NIVELAČNÍ ZNAČKOU N1 Otvor pro zabetonování nivelační značky N1 do betonového základu, do skály nebo doprostřed opracované

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY nádrže polypropylénové

TECHNICKÉ PODMÍNKY nádrže polypropylénové TECHNICKÉ PODMÍNKY nádrže polypropylénové Tyto technické podmínky ( dále jen TP ) platí pro firmu KELLNER cz s.r.o., jako dodavatele a jejich odběratele níže uvedených výrobků. 1. TECHNICKÝ POPIS 1.1 Všeobecně

Více

Pískový filtr řady ZIF

Pískový filtr řady ZIF řady ZIF POUŽITÍ Plastový zemní filtr řady ZIF slouží jako druhý stupeň čištění odpadních vod, který je zařazen za tří-komorovým septikem SEV. Filtr je navržen dle ČSN 756402, s účinností dle ČSN EN 12

Více

KANALIZAČNÍ LITINA poklopy a vpusti

KANALIZAČNÍ LITINA poklopy a vpusti Kanalizační litina ACO ceník KANALIZAČNÍ LITINA poklopy a vpusti CENÍK 2011 (platný od 1.3.2011) Číslo aktualizace 1 Uvedené ceny jsou bez DPH CityTop poklop LW600 D400 - celolitinový poklop s možností

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. prohlídka dotčených prostor.

TECHNICKÁ ZPRÁVA. prohlídka dotčených prostor. TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. ÚVOD Projektová dokumentace zdravotně technických instalací řeší modernizaci tří sociálních zařízení v MŠ Bohatice. Jedná se o instalaci nových zařizovacích předmětů a výtokových baterií

Více

Příloha č. 1 - Položkový soupis méněprací. Stavba: Rekonstrukce silnice II/464 Opava, ul. Bílovecká, III. etapa

Příloha č. 1 - Položkový soupis méněprací. Stavba: Rekonstrukce silnice II/464 Opava, ul. Bílovecká, III. etapa Příloha č. 1 - Položkový soupis méněprací Stavba: Rekonstrukce silnice II/464 Opava, ul. Bílovecká, III. etapa Číslo položky Název položky MJ Množství Cena / MJ Celkem SO 111 Rekonstrukce ul. Bílovecké

Více

Objekt: Polní cesta C33-1.etapa - propustky - MÉNĚPRÁCE. 1 Zemní práce 0,00 0, ,04 0, Komunikace 0,00 0, ,97 0,000

Objekt: Polní cesta C33-1.etapa - propustky - MÉNĚPRÁCE. 1 Zemní práce 0,00 0, ,04 0, Komunikace 0,00 0, ,97 0,000 Cena jednotková Dodávka Montáž Cena 1 Zemní práce 0,00 0,00 9 905,04 0,000 7 R 124203101 Vykopávky pro koryta vodotečí v hor. 3 do 1000 m3 m3 72,000 65,96 0,00 0,00 4 749,12 0,000 0,000 8 R 124203109 Příplatek

Více